Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Marcipán 1:1 - 250 g -
Vynikající marcipán je vhodný k vyvalování, na modelování a potahování Přírodní marcipán 1:1 Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Vynikající marcipán je vhodný k vyvalování, na modelování a potahování. Je velice chutný a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na ten
Podívejte se také GymBeam BCAA 4:1:1 Instant 250 g (SPTgym082nad)
Cakesupplies Marcipán Natural 1:4 250 g
Marcipán Natural určený k potahování, modelování nebo dekorování figurek, jedlých dekorací nebo vypichování tvarů za studena. Mandle jsou v marcipánu obsaženy v poměru 20%. Marcipánovou hmotu lze barvit všemi druhy potravinářských barviv nebo zesvětlit bělobou. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g marcipánu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy Marcipán můžete nastrouhat a následně jím ochutit těsta Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,1 g Složení cukr, mandle (20%), invertní cukrový sirup, stabilizátor: E420, zahušťovadlo: E466, invertáza, potravina: E330, přírodní mandlové aroma. Alergeny Může obsahovat stopy sóji a vajec
Podívejte se také GymBeam BCAA 4:1:1 Instant 250 g, cola (8588006485189)
Pravý marcipán 1:1 - 1 kg -
Pravý marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena, obsahuje 50% mandlové hmoty. Baleno po 1 kg. Pravý marcipán (mandlové těsto s podílem 50 : 50 blanšírovaných mandlí - v celkovém objemu tak je min. 25% mandlí.). Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Připraveno k použití, optimální pracovní teplota 21°C. Skladujte v chladu do 20°C . Alergeny: mandle Výživová hodnota ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 1796 kJ/430 kcal Tuky 20,1 g<
Podívejte se také GymBeam BCAA 4:1:1 Instant 250 g, watermelon (8588006485073)
Podívejte se také
- GymBeam BCAA 4:1:1 Instant 250 g, green apple (8588007130316)
- GymBeam BCAA 4:1:1 Instant 250 g, lemon lime (8588006485066)
- vykrajovac na marcipan ruze 4ks
- Yonex VCORE FEEL, TANGO RED, 250 g, grip 1 (KTVCFL21-31-587)
- SENCOR SLA 250 A4 3 v 1 (SLA 250)
- Nalezenec (978-80-7593-250-1)
- Nutrend BCAA 4:1:1 POWDER 500 g (nadSPTnut0282)
- GymBeam BCAA 4:1:1 Instant 500 g (SPTgym076nad)
- Nutrend BCAA 2:1:1 POWDER 400 g (SPTnut11347nad)
- Nástavec prodlužovací 1/2" 250 mm (117395)
- Nutrend BCAA 4:1:1 POWDER, 500 g, meloun (8594014860917)
- Nutrend BCAA 4:1:1 POWDER, 300 g, pomeranč (8594073173157)
- Vázací stuha 250 m/1 cm žlutá (7025010)
- Vázací stuha 250 m/1 cm zlatá (7025015)
- Naruto 19 Následnice (978-80-7449-250-1)
- Vázací stuha 250 m/1 cm šedá (7025005)
- Vázací stuha 250 m/1 cm sv.zelená (7025051)
- Vázací stuha 250 m/1 cm modrá (7025035)
- Vázací stuha 250 m/1 cm oranžová (7025040)
- Vázací stuha 250 m/1 cm sv.fialová (7025062)
Marcipán mandlová hmota extra bílá - 250 g - Odense Marcipan
Marcipan mandlová hmota bílá - 250 g - Odense Mandlová hmota obsahuje 15 % loupaných, rozdrcených mandlí. Velmi dobře se hodí na potahování dortů, zdobení cupcaků a dalších cukrářských výrobků nebo modelování dekorací. Lze ji podle potřeby obarvit, nejlépe gelovými potravinářskými barvivy. Kromě dekorativní funkce je možné hmotu využít i na pečení, do štól, koláčů nebo třeba ve formě marcipánové strouhanky. Jedná se o nejsvětlejší variantu mandlové hmoty. cukr, mandle 15%, glukózový sirup, rostlinný tuk (shea, coconut), vodu, invertní cukr, stabilizátor E422,E413,E415,E466, konzervant E211, zvlhčovač E1103.
Objev podobné jako Marcipán mandlová hmota extra bílá - 250 g - Odense Marcipan
1+1 Zadarmo: BCAA 2:1:1 instant od Best Nutrition 250 g + 250 g Neutral
Výborné BCAA v instantnej forme s dobrou rozpustnosťou.
Objev podobné jako 1+1 Zadarmo: BCAA 2:1:1 instant od Best Nutrition 250 g + 250 g Neutral
Cakesupplies Červený marcipán Passion Red 250 g
Červený rolovaný fondant Passion Red je díky své struktuře flexibilní, hladký a snadno použitelný, po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary a dekorace. Fondant červené barvy je ideální pro tvorbu abstraktních, atypických dortů a zákusků. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder a vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,1 g Složení cukr, mandle (20%), stabilizátor (E420ii), invertní cukr, zahušťovadlo E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), invertáza, kyselina citronová E330, červená barviva allura E129, přírodní ochucovadlo z mandlí. E129 může nepříznivě ovlivnit aktivitu a pozornost dětí. Alergény Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec. Uchovávejte v chladu a ve tmě.
Objev podobné jako Cakesupplies Červený marcipán Passion Red 250 g
Cakesupplies Černý marcipán Midnight Black 250 g
Černý rolovaný fondant s mandlovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé jedlé dekorace, pomocí šikovných vypichovačiek snadno dosáhnete požadovaných tvarů a ornamentů. Černý fondant se dá využít při tvoření např. tématických halloweenských dortů, stejně vynikne v kombinaci s bílou nebo červenou potahovací hmotou. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 20 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder nebo vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,0 g Složení cukr, mandle (20%), stabilizátor (E420ii), invertní cukr, zahušťovadlo E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), invertáza, kyselina citronová E330, červené barviva allura E129, přírodní ochucovadlo z mandlí. E129 může nepříznivě ovlivnit aktivitu a pozornost dětí. Alergeny Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec Uchovávejte v chladu a ve tmě.
Objev podobné jako Cakesupplies Černý marcipán Midnight Black 250 g
Cakesupplies Marcipán žlutý Golden Yellow 250 g
Žlutý rolovaný fondant s mandlovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary nebo dekorace. Fondant Golden Yellow se obzvlášť hodí na dorty s velikonoční a jarní tématikou, na modelování květin a některých druhů ovoce. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 20 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder nebo vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,0 g Složení cukr, mandle (20%), stabilizátor (E420ii), invertní cukr, zahušťovadlo E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), invertáza, kyselina citronová E330, červená barviva allura E129, přírodní ochucovadlo z mandlí. E129 může nepříznivě ovlivnit aktivitu a pozornost dětí. Alergeny Tento výrobek může obsahovat stopy mléka, sóji a vejce. Uchovávejte v chladu a ve tmě.
Objev podobné jako Cakesupplies Marcipán žlutý Golden Yellow 250 g
Cakesupplies Zelený Marcipán Grass Green 250 g
Zelený rolovaný fondant Grass Green je díky své struktuře flexibilní, hladký a snadno použitelný, po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary a dekorace. Zelená hmota se hodí pro vytváření malých dětských postaviček a stejně nesmí chybět na dortech s přírodní a lesní tématikou. Produkt neobsahuje lepek a je vhodný pro vegetariány a vegany. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder a vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,1 g Složení cukr, mandle (20%), stabilizátor (E420ii), invertní cukr, zahušťovadlo E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), invertáza, kyselina citronová E330, červená barviva allura E129, přírodní ochucovadlo z mandlí. E129 může nepříznivě ovlivnit aktivitu a pozornost dětí. Alergeny Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec Uchovávejte v chladu a ve tmě.
Objev podobné jako Cakesupplies Zelený Marcipán Grass Green 250 g
Cakesupplies Marcipán modrý Aqua Blue 250 g
Modrý rolovaný fondant s mandlovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary nebo dekorace. Fondant Aqua Blue se perfektně hodí na dorty s vodní tématikou, dá se zesvětlit bělobou nebo přebarvit potravinářskými barvivy. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 20 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder nebo vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,1 g Složení cukr, mandle 20%, cukrový sirup, stabilizátor: E420, zahušťovadlo: E466, E330, přírodní mandlové aroma, barva: E133 Alergeny Vejce, sójové zrna, mléko, ořechy
Objev podobné jako Cakesupplies Marcipán modrý Aqua Blue 250 g
Cakesupplies Marcipán růžový - Baby Pink 250 g
Marcipán růžový - Baby Pink Růžový marcipán je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z marcipánu můžete snadno vytvářet různé tvary nebo dekorace. Marcipán Baby Pink se perfektně hodí na dorty s dívčí tématikou, dá se zesvětlit bělobou nebo probarvit potravinářskými barvivy. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžný kulatý dort o průměru 20 cm spotřebujete přibližně 500 g marcipánu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder nebo vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g marcipánu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte marcipán při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1737 kJ Energetická hodnota 412 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sul 0,1 g Složení cukr, mandle (20%), voda, invertní cukrový sirup, stabilizátor: E420, zahušťovadlo: E466, zvlhčovadlo: E1103, kyselina: E330, aroma, barvivo: E122. Alergeny Může obsahovat stopy: sóji.
Objev podobné jako Cakesupplies Marcipán růžový - Baby Pink 250 g
Cakesupplies Hnědý marcipán Dark Brown 250 g
Hnědý rolovaný fondant Dark Brown s mandlovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký a snadno použitelný, po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary a dekorace. Díky fondantu Dark Brown docílíte dortu elegantního vzhledu, je vhodný i na tvoření jedlých dekorací s přírodní tématikou, barva vynikne v kombinaci s bílou potahovací hmotou. Produkt neobsahuje lepek a je vhodný pro vegetariány a vegany. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder a vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,0 g Složení cukr, glukózový sirup, rostlinné oleje (palmový olej, jádrový olej), kakaový prášek (3%), cukrový sirup, zvlhčovadlo (E422), zahušťovadla E415 a E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), emulgátor E471, přírodní ochucovadlo, konzervant (E200 , kyselina sorbová), kyselina citronová E330. Alergeny Může obsahovat stopy mandlí nebo ořechů
Objev podobné jako Cakesupplies Hnědý marcipán Dark Brown 250 g
Marcipán oranžový Sunset Orange 250 g - FunCakes
Mandlový marcipán oranžové barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Barevný marcipán "Západ slunce" Mandlový marcipán oranžové barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Oranžový marcipán je vhodný pro modelování některých druhů ovoce – pomeranče, mandarinky, broskve a meruňky. Dále s touto barvou můžete zdobit všechny veselé dorty pro děti i dospělé, když vymodelujete například mašle, květiny, korálky a další ozdoby. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě moučkového či podsypového cukru.
Objev podobné jako Marcipán oranžový Sunset Orange 250 g - FunCakes
Marcipán žlutý Golden Yellow 250 g - FunCakes
Mandlový marcipán žluté barvy na potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Barevný marcipán "Zlatavě žlutá" Mandlový marcipán žluté barvy je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Žlutá barva je vhodná pro dekorování veselých dortů, cupcakes a zákusků pro děti i dospělé. Můžete ho použít pro modelování některých kousků ovoce. Hodí se i na modelování sluníček, kuřátek a dalších dekorací na dorty s velikonoční a jarní tematikou. Tuto barvu využijete i pro modelování květin, korálků a dalších ozdob. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Žlutě potažený dort můžete vylepšit příchutí ovoce ve žluté barvě– banány nebo citron. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty.
Objev podobné jako Marcipán žlutý Golden Yellow 250 g - FunCakes
Černý marcipán Midnight Black 250 g - FunCakes
Barevný marcipán "půlnoční černá", hmotnost 250 g. Skvělý na potahování i modelování. Barevný marcipán "Půlnoční černá" Černý marcipán má přirozenou mandlovou chuť a vůni. Můžete jím potahovat dorty a další zákusky. Dále je využitelný pro zdobení mnoha tematických dortů. Neobejde se na dortech s automobilovou tematikou a také může dát vyniknout například výrazným písmenům, kterým černou barvou obtáhnete kontury. Z marcipánu můžete vytvářet drobné 3D tvary anebo vypichovat ornamenty, písmena a další dekorativní tvary. Černá barva se bude hodit i pro strašidelnou halloweenskou tematiku. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě moučkového či
Objev podobné jako Černý marcipán Midnight Black 250 g - FunCakes
Marcipán modrý Aqua Blue 250 g - FunCakes
Mandlový marcipán modré barvy na potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Barevný marcipán Akvamarínově modrá Mandlový marcipán modré barvy je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Z modrého marcipánu můžete modelovat auta, oblečky pro postavičky a další 3D tvary. Modrá barva se hodí na dorty s vodní tematikou nebo na imitaci nebe. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modře potažený dort můžete ještě vylepšit tak, když do náplně přidáte příchuť borůvek, s jejichžbarvou se dort shoduje . Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet
Objev podobné jako Marcipán modrý Aqua Blue 250 g - FunCakes
Růžový marcipán classic Pink 250 g - FunCakes
Barevný marcipán světlerůžový, hmotnost 250 g. Skvělý na potahování i modelování. Barevný marcipán "Měkká růžová" Marcipán s přirozeně mandlovou chutí se hodí na potahování i dozdobování dortů. Růžová barva se hodí na zamilované valentýnské dorty. Nejlépe vynikne v kombinaci s červenou barvou na bíle potaženém dortu anebo naopak. Růžovou barvou můžete dort potáhnout a nechat vyniknout bílé či stříbrné zdobení. Z marcipánu můžete tvořit i kytičky a další tvary anebo jimi potáhnout cupcakes. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Růžová barva se hodí také na dětské dorty, zejména dívčí dorty, kde nesmí chybět na šatičkách princezen. Vyrobíte i další dekorace –mašličky, perličky, ornamenty a krajky, které můžete nechat ještě více vyniknout poprášením perleťovým pudrem. Naneste pudr na štětec a rozzáříte jím ještě vlahé plochy marcipánu. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Před manipulací marcipán propracujte rukama. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet
Objev podobné jako Růžový marcipán classic Pink 250 g - FunCakes
Zelený Marcipán Grass Green 250 g - FunCakes
Barevný marcipán "zelený", hmotnost 250 g. Skvělý na potahování i modelování. Barevný marcipán "Zelený" Brčálově zeleným marcipánem s přirozenou mandlovou příchutí můžete potahovat dorty anebo je hmotou dozdobovat. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Marcipánová hmota se hodí na tvorbu malých postaviček. Brčálově zelená barva se hodí na vytváření dětských motivů. Uplatnění najde při výrobě žabiček a vodníků, při výrobě oblečků pro postavičky a zajisté nesmí chybět na dortech s luční, přírodní a vodní tematikou. Ze zelené hmoty můžete vykrajovat rybí šupiny a vytvořit tak efektivní dort pro rybáře. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě moučkového či
Objev podobné jako Zelený Marcipán Grass Green 250 g - FunCakes
Červený marcipán Passion Red 250 g - FunCakes
Barevný marcipán "Vášnivá červená", hmotnost 250 g. Skvělý na potahování i modelování. Barevný marcipán "Vášnivá červená" Červený marcipán s přirozeně mandlovou chutí je charakteristický svou pružností. Hodí se jak pro potahování dortů, tak pro jejich dozdobování. Po potažení dortů hmota zcela nevysychá. Hmotu můžete využít pro pokrývání velkých i malých ploch. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Hmota je dobře tvarovatelná a můžete ji využít při tvorbě figurek. Z hmoty můžete také vykrajovat různé tvary pomocí vypichovačů a zdobit jimi dorty i cupcakes. Z marcipánu vytvoříte srdíčka, ornamenty, krajky, mašličky, kytičky a další ozdoby. Vytvarujete i drobné postavičky anebo oblečky na postavičky. Tyto tvary nejlépe přilepíte jedlým lepidlem, královskou glazurou anebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před použitím je třeba hmotu ručně propracovat. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě
Objev podobné jako Červený marcipán Passion Red 250 g - FunCakes
Hnědý marcipán Dark Brown 250 g - FunCakes
Rolovaný fondant probarvený tmavě hnědý. Rolovaný fondant probarvený 250 g - tmavě hnědá S tmavě hnědým marcipánem s přirozeně mandlovou chutí můžete docílit elegantního vzhledu slavnostních dortů. Po potažení dodá dort hladký efekt. Tmavě hnědá barva vynikne v kombinaci s bílou barvou. Hnědou barvu využijete při dortech napodobujících kožené doplňky – peněženky a brašny. Využijete ji také při dekorování dětských dortů, a to při výrobě zvířátek a dalších postaviček. Tmavě hnědá barva se hodí jak pro dorty s přírodní tematikou, tak pro abstraktní zdobení. Z temně hnědé barvy můžete tvarovat růže a vykrajovat stuhy, které nejlépe vyniknou na patrových, bíle potažených dortech. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Rolovaný fondant od FunCakes je tmavě hnědá probarvená cukrová potahovací hmota. Tmavě hnědá potahovací fondánové hmota je vhodná na potahování korpusů dortu, vyznačuje se vláčnou a měkkou konzistencí. Po zpracování ztvrdne. Je k dispozici v několika různých barvách. Na běžný kulatý dort o průměru kolem 25 cm spotřebujete přibližně dvě balení (0,5 kg) potahovací hmoty. Pro zlepšení elasticity a pří modelování doporučujeme přidat tylosu. Optimální pomě
Objev podobné jako Hnědý marcipán Dark Brown 250 g - FunCakes
1+1 Zadarmo: Arginine pure AKG od Best Nutrition 250 g + 250 g
L-arginín sa stáva kľúčovým v prípade zvýšenej námahy, stresu, či ochorenia.
Objev podobné jako 1+1 Zadarmo: Arginine pure AKG od Best Nutrition 250 g + 250 g
1+1 Zadarmo: L-Glutamin pure od Best Nutrition 250 g + 250 g
L-Glutamin pure od Best Nutrition: pôsobí podobným mechanizmom ako anaboliká. Dostatočné množstvo glutamínu v tele podnecuje produkciu silne anabolického rastového hormónu.
Objev podobné jako 1+1 Zadarmo: L-Glutamin pure od Best Nutrition 250 g + 250 g
Holandský marcipán 1:3 - 2,5 kg - Zeelandia
Holandský marcipán v praktickém 2,5 kg balení určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Baleno po 2,5 kg. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost: 2,5 kg
Objev podobné jako Holandský marcipán 1:3 - 2,5 kg - Zeelandia
Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg - Zeelandia
Pravý marcipán určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, poměr 1:3. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost: 7,5 kg (3 x 2,5 kg).
Objev podobné jako Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg - Zeelandia
Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg - Holandsko
Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost 500 g
Objev podobné jako Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg - Holandsko
Potahovací hmota na dorty oranžová 250 g - Odense Marcipan
Oranžový rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení oranžové hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování oranžových dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů
Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty oranžová 250 g - Odense Marcipan
Potahovací hmota na dorty fialová 250 g - Odense Marcipan
Fialový rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení fialové hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování fialových dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů
Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty fialová 250 g - Odense Marcipan
Potahovací hmota na dorty bílá 250 g - Odense Marcipan
Bílý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250 g balení. Malé balení bílé hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování bílých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů.
Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty bílá 250 g - Odense Marcipan
BCAA 8:1:1 Zero - Biotech 250 g Cola
Ochutený prášok na prípravu nápoja s obsahom BCAA v pomere 8:1:1.
Objev podobné jako BCAA 8:1:1 Zero - Biotech 250 g Cola
Mandlová hmota 1:1 - 46% mandlí 250 g - FunCakes
Mandlová hmota 1:1, základ, ze kterého se skládá každý kvalitní marcipán. Obsahuje 46 procent blanžírovaných mandlí. Mandlová hmota 1:1 je vyrobena z 46% mandlí a je ideální k použití jako náplň do pralinek, cookie nebo koláčů, případně k výrobě pravého marcipánu. Složení: mandle (46%), cukr, voda, zvlhčovadlo glycerol (E422), zahušťovadlo xantan (E415), konzervační látka (E202), ochucovadlo, kyselina citrónová (E330). Pro alergeny viz přísady tučně.
Objev podobné jako Mandlová hmota 1:1 - 46% mandlí 250 g - FunCakes
Potahovací hmota na dorty tmavě modrá 250 g - Odense Marcipan
Tmavě modrý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení tmavě modré hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování modrých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů.
Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty tmavě modrá 250 g - Odense Marcipan
Žlutá potahovací a modelovací hmota Fondant 250 g - Odense Marcipan
Žlutý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250 g balení. Malé balení žluté fondánové hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování černých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti.
Objev podobné jako Žlutá potahovací a modelovací hmota Fondant 250 g - Odense Marcipan
Potahovací hmota na dorty světle modrá 250 g - Odense Marcipan
Světle modrý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení světle modré hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování modrých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů.
Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty světle modrá 250 g - Odense Marcipan
Traper krmítková směs gst method feeder marcipán 1 kg
Krmivo zahrnuje také obilnou mouku, olejnatá semena a mimořádně účinné exotické přísady. K přípravě krmiva stačí velmi malé množství vody. I při minimální vlhkosti se směs snadno tvoří a perfektně přilne ke krmítku. Krmné směsi ze série GST Method Feerder lze kombinovat a vytvořit tak během soutěže jedinečnou, a mimořádně efektivní kompozici. Pro zvýšení účinnosti doporučujeme přidat pelety Method Feeder (až 20%). Postřik nástrahy Atomixem výrazně zvyšuje jeho účinnost.
Objev podobné jako Traper krmítková směs gst method feeder marcipán 1 kg
BCAA 8:1:1 Zero - Biotech 250 g Blue Raspberry
Ochutený prášok na prípravu nápoja s obsahom BCAA v pomere 8:1:1.
Objev podobné jako BCAA 8:1:1 Zero - Biotech 250 g Blue Raspberry
G.b.u. boilies lbe-1 - 250 g 20 mm
Řeka Labe je pro mě naprosto srdeční záležitostí. Proto jsem se rozhodl vyrobit boilies, ve kterém zúročím veškeré poznatky z dlouhých let mého rybolovu na této řece a poskládám kuličku podle svých nejlepších představ a zkušeností. Celý tento příběh a vůbec rozhodnutí pustit se do výroby vlastních nástrah způsobila právě první verze této nástrahy. Přijel jsem k vodě, napíchnul tam jednu 24mm kouli a po 30 minutách se to rozjelo. Na konci byl mohutný, starý labský válečník s hmotností přes 20kg. Tehdy jsem si řekl, že mi Sv.Petr poslal znamení ? A tak jsem se do toho pustil. Do dnešních dnů bylo na toto boilies uloveno mnoho velkých ryb a to nejen na řekách, ale i na pískovnách a velkých jezerech. Je doslova našlapáno těmi nejlepšími surovinami, jako jsou pečlivě vybrané rybí moučky, mořské i sladkovodní řasy, rozpustné rybí proteiny, obsahuje silnou dávku termostabilních sušených jater a mix dvou naprosto špičkových esencí. Nechybí samozřejmě ani mé oblíbené chilli. Výborných výsledků bylo na toto boilies dosaženo také v kombinaci s našimi GBU ZEPPELIN POP UPS, zejména pak Broskev/Pepř, CTX, Slaná Oliheň a Tri-Star. Pokud hledáte neotřelou nástrahu pro celoroční použití, sáhněte po této kuličce. Skvělých výsledků na ní bylo dosaženo i při zimním chytání.
Objev podobné jako G.b.u. boilies lbe-1 - 250 g 20 mm
G.b.u. boilies lbe-1 - 250 g 24 mm
Řeka Labe je pro mě naprosto srdeční záležitostí. Proto jsem se rozhodl vyrobit boilies, ve kterém zúročím veškeré poznatky z dlouhých let mého rybolovu na této řece a poskládám kuličku podle svých nejlepších představ a zkušeností. Celý tento příběh a vůbec rozhodnutí pustit se do výroby vlastních nástrah způsobila právě první verze této nástrahy. Přijel jsem k vodě, napíchnul tam jednu 24mm kouli a po 30 minutách se to rozjelo. Na konci byl mohutný, starý labský válečník s hmotností přes 20kg. Tehdy jsem si řekl, že mi Sv.Petr poslal znamení ? A tak jsem se do toho pustil. Do dnešních dnů bylo na toto boilies uloveno mnoho velkých ryb a to nejen na řekách, ale i na pískovnách a velkých jezerech. Je doslova našlapáno těmi nejlepšími surovinami, jako jsou pečlivě vybrané rybí moučky, mořské i sladkovodní řasy, rozpustné rybí proteiny, obsahuje silnou dávku termostabilních sušených jater a mix dvou naprosto špičkových esencí. Nechybí samozřejmě ani mé oblíbené chilli. Výborných výsledků bylo na toto boilies dosaženo také v kombinaci s našimi GBU ZEPPELIN POP UPS, zejména pak Broskev/Pepř, CTX, Slaná Oliheň a Tri-Star. Pokud hledáte neotřelou nástrahu pro celoroční použití, sáhněte po této kuličce. Skvělých výsledků na ní bylo dosaženo i při zimním chytání.
Objev podobné jako G.b.u. boilies lbe-1 - 250 g 24 mm
BCAA 8:1:1 Zero - Biotech 250 g Peach Ice Tea
Ochutený prášok na prípravu nápoja s obsahom BCAA v pomere 8:1:1.
Objev podobné jako BCAA 8:1:1 Zero - Biotech 250 g Peach Ice Tea
BCAA 4:1:1 Instant od Muscle Mode 250 g Neutrál
BCAA 4:1:1 (Leucín, Izoleucín, Valín) instant je doplnok podporujúci tvorbu svalstva s obsahom vetvených aminokyselín.
Objev podobné jako BCAA 4:1:1 Instant od Muscle Mode 250 g Neutrál
BCAA 2:1:1 Instant od Muscle Mode 250 g Neutrál
Doplnok podporujúci tvorbu svalstva s obsahom vetvených aminokyselín.
Objev podobné jako BCAA 2:1:1 Instant od Muscle Mode 250 g Neutrál
Růžová potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Rose 250 g - Odense Marcipan
Růžový rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení tmavě růžové hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování růžových dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energie 1676, kJ/400kcal tuky 4,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,9g sacharidy 88g z toho cukry 78 g bílkoviny 0 g sůl 0,01g
Objev podobné jako Růžová potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Rose 250 g - Odense Marcipan
Červená potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Red 250 g - Odense Marcipan
Potahovací červená hmota k potahování i dekorování. Červený rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Jemná cukrová hmota je určena k potahování a dekorování cukrářských výrobků. Potahovací hmota červené barvy vytvoří hladký povrch na dortech, zákuscích, cupcacích nebo třeba čajovém pečivu. Můžete ji využít k výrobě dekorací různých velikostí. Má tuhou a hladkou strukturu, dobře se zpracovává a výrobky z ní pěkně drží tvar a nepraskají. Malé balení červené hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování zamilovaných a holčičích dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti.
Objev podobné jako Červená potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Red 250 g - Odense Marcipan
Černá potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Black 250 g - Odense Marcipan
Černý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení černé hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování černých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. Složení: cukr, glukózový sirup, rostl. tuk palmový, voda, stabilizátory E422, E415c, E466, emulgátor E472c, barvivo E153, přírodní aroma, konzervant E202.
Objev podobné jako Černá potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Black 250 g - Odense Marcipan
Potahovací hmota na dorty hnědá s příchutí čokolády 250 g - Odense Marcipan
Hnědý fondán s čokoládovou příchutí z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení hnědé hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování hnědých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů.
Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty hnědá s příchutí čokolády 250 g - Odense Marcipan
MyProtein BCAA 2:1:1 regenerace a růst svalů příchuť Berry Burst 250 g
MyProtein BCAA 2:1:1, 250 g, BCAA pro muže
Objev podobné jako MyProtein BCAA 2:1:1 regenerace a růst svalů příchuť Berry Burst 250 g
MyProtein BCAA 2:1:1 regenerace a růst svalů příchuť Peach Mango 250 g
MyProtein BCAA 2:1:1, 250 g, BCAA pro muže
Objev podobné jako MyProtein BCAA 2:1:1 regenerace a růst svalů příchuť Peach Mango 250 g
Frank Body Rosehip čisticí tělový peeling 2 v 1 250 g
Frank Body Rosehip, 250 g, Sprchové krémy pro ženy, Exfoliace, neboli odstranění odumřelých kožních buněk, je nejefektivnějším způsobem, jak dosáhnout hladké kůže. Tělový peeling Frank Body Rosehip bude pomocí obsažených zrníček jemně obrušovat pokožku vašeho těla a zbaví ji tak nečistot i odumřelých kožních buněk. Zajistí její celkové vyhlazení a rychlejší obnovu, zároveň zlepší proudění krve. Pokožka bude po jeho aplikaci dokonale hebká, rozzářená a omlazená. Vlastnosti: příjemně osvěžuje exfoliační účinek zanechává osvěžující pocit šetrně čistí pokožku a zbavuje nečistot Složení: veganský produkt bez sulfátů Jak používat: Navlhčete pokožku a jemným krouživým pohybem masírujte. Poté důkladně opláchněte. Vhodné pro každodenní použití.
Objev podobné jako Frank Body Rosehip čisticí tělový peeling 2 v 1 250 g
Marcipán extra mandlový - 52% mandlí - 1 kg -
Marcipán mandlový, základ, ze kterého se skládá každý kvalitní marcipán. Marcipán mandlový je vyroben z 52% blanžírovaných mandlí a je ideální k použití jako náplň do pralinek, cookie nebo koláčů. Vhodný na pečení nebo po nastavení cukrem k potahování dortů či modelování. Extra vysoký podíl mandlí. Co je pravý marcipán? Aby se hmotě mohlo říkat marcipán, musí splňovat určité minimální množství mandlové složky (mandlové hmoty). Právě poměr mandlí a cukru se totiž ve finále podpisuje na chuti marcipánu. Platí pravidlo, podle něhož lze pod názvem marcipán prodávat a vyrábět jen takovou hmotu, která obsahuje minimálně 50 dílů marcipánové hmoty (která musí být vyrobena minimálně z poloviny z mandlí a maximálně z poloviny cukru) a 50 dílů cukrů (obvykle cukrové moučky). Takový marcipán se pak označuje jako marcipán 1:1 (1 díl mandlové hmoty a jeden díl cukrové hmoty). Častý omyl a bohužel se to objevuje i v řadě článků v neodborném tisku nebo na internetu je, že marcipán 1:1 musí obsahovat 50% mandlí. Tak tomu není. Zaměňuje se zde pojem „mandle“ a „mandlová hmota“. Námi nabízený marcipán extra mandlový tak obsahuje 52% mandlí, lze jej tedy použít k výrobě "běžného" marcipánu 1:1.
Objev podobné jako Marcipán extra mandlový - 52% mandlí - 1 kg -
HiPP BIO Boloňské lasagne od 1 roku, 250 g
„Těstoviny v jednom kuse“ jsou originální italské těstoviny s pečlivě vybranou BIO zeleninou. Ideální pokrm pro děti, aby se naučily jíst příborem. Díky snadné přípravě budete mít jídlo na stole během chvilky. V prvních 3 letech života záleží na kvalitě každé lžičky. My v HiPPu to víme, a proto: Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva. Zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná. Zpracováváme ji šetrně, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny. Zodpovědně pečujeme také o naše zvířata, protože jen spokojená a zdravá zvířata dávají kvalitní maso. V BIO kvalitě. Okořeněno přiměřeně věku dítěte. Pro nácvik používání příboru. Ideální na cesty – lze ohřát ve vodní lázni, či mikrovlnné troubě. Složení: Rajčata* 31 %, vařené TĚSTOVINY lasagne 29 % (voda, krupice z tvrdé PŠENICE*, VAJEČNÝ BÍLEK*), mrkev*, cuketa*, hovězí maso* 5 %, cibule,škrob, CELER*, SÝR CHEDDAR* 2 %, rajčatový protlak*, PŠENIČNÁ mouka*, slunečnicový olej*, MÁSLO*, koření*, sůl s jódem, antioxidanty** (kyselina L-askorbová, extrakty obsahující tokoferoly). Pozn.: Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy ryb. *z ekologického zemědělství **Antioxidanty jsou použity pro ochranu citlivých složek a aromat. Extrakty obsahující tokoferoly se přirozeně vyskytují v rostlinách. ALERGENY JSOU ZVÝRAZNĚNY VELKÝM PÍSMEM Výživové hodnoty (na 100 ml):
Objev podobné jako HiPP BIO Boloňské lasagne od 1 roku, 250 g
HiPP BIO Cannelloni se zeleninou od 1 roku, 250 g
Těstoviny v jednom kuse“ jsou originální italské těstoviny s pečlivě vybranou BIO zeleninou. Ideální pokrm pro děti, aby se naučily jíst příborem. Díky snadné přípravě budete mít jídlo na stole během chvilky. V prvních 3 letech života záleží na kvalitě každé lžičky. My v HiPPu to víme, a proto: Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva. Zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná. Zpracováváme ji šetrně, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny. Zodpovědně pečujeme také o naše zvířata, protože jen spokojená a zdravá zvířata dávají kvalitní maso. V BIO kvalitě. Okořeněno přiměřeně věku dítěte. Pro nácvik používání příboru. Ideální na cesty – lze ohřát ve vodní lázni, či mikrovlnné troubě. Složení: Rajčata* 32 %, vařené TĚSTOVINY Cannelloni 31 % (voda, krupice z tvrdé PŠENICE*, VAJEČNÝ BÍLEK*), mrkev*, cuketa*, nastrouhaný SÝR* 3 %, škrob*, cibule*, bramborové*, slunečnicový olej*, CELER*, koření*, rajčatový protlak*, citrónová šťáva* z koncentrátu, sůl s jódem, antioxidanty** (kyselina L-askorbová, extrakty obsahující tokoferoly). Pozn.: Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy ryb. *z ekologického zemědělství **Antioxidanty jsou použity pro ochranu citlivých složek a aromat. Extrakty obsahující tokoferoly se přirozeně vyskytují v rostlinách. ALERGENY JSOU ZVÝRAZNĚNY VELKÝM PÍSMEM Výživové hodnoty (na 100 g): – Energetická hodnota: 1626 kJ
Objev podobné jako HiPP BIO Cannelloni se zeleninou od 1 roku, 250 g
Podívejte se také
- Nutrend BCAA 4:1:1 ENERGY POWDER, 500 g, malina (8594073173843)
- ryor men sprchovy gel 3 v 1 250 ml
- Vázací stuha 250 m/1 cm sv. modrá (7025031)
- DeepCool AK400 (R-AK400-BKNNMN-G-1)
- kendamil kojenecke mleko 1 900 g 5056000500069
- fungicidin mast 1 x 10 g leciva
- kendamil kojenecke mleko 1 150 g 5056000501165
- GOLDIM Naše Mléko 1, 525 g (8594003326950)
- DeepCool LT520 (R-LT520-BKAMNF-G-1)
- Sunar Expert HA 1, 700 g (8592084411770)
- Gardena Šroubení 33,3 mm (G 1") (970523401)
- Gardena Šroubení 33,3 mm (G 1") (970522601)
- 4Home Termo mlékovka Moo Hot&Cool, 250 ml, 1 ks
- KetoDiet Proteinový drink - příchuť čokoláda (250 ml - 1 porce) (8594181011754)
- Marmara Barber Gel na holení Nr. 1 250 ml (8691541001476)
- Naturalis Chlorella 250 g (8594182800029)
- Nekton Drosophila 250 g (733309265091)
- GymBeam EAA 250 g (SPTgym412nad)
- Allnature Třezalka 250 g (14056V)
- PATTEX Express 250 g (5997272367847)
- Allnature Fenykl 250 g (14057V)
- EKOKOZA Kyselina hyaluronová - Hyaluronát sodný 1 g (8596321587631)