Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 30 cm, porcovací nůž, materiál rukojeti plast Neobyčejný kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Porcovací nůž od firmy Contacto se skvěle hodí pro perfektní naporcování, pro které je tento nůž navržený. Délka této čepele dosahuje plných 30 cm. Sympaticky lehká rukojeť z tuhého plastu je bezchybně vyvážená a vedle toho náramně padne do vaší ruky. Klíčové parametry kuchyňského nože CONTACTO Nůž na šunku 30 cm CONTACTO Nůž na šunku 30 cm má délku čepele 30 cm Kvalitní rukojeť z hutného plastu Typ nože: porcovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako CONTACTO Nůž na šunku 30 cm (6029300) , Contacto nůž na šunku 30 cm (6029300)Nůž na šunku Classic je štíhlý nůž s robustní, 26 cm dlouhou čepelí a jemným ostří. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, oceníte jej také u porcování, krájení či plátkování pečeně a šunky. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku 26 cm Classic WÜSTHOF , Yato nůž na šunku 290mm (5906083024375)Dutě vroubkované ostří tohoto nože je ideální na šunku a velké kusy masa, ovoce i zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na šunku s dutě vroubkovaným ostřím Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 26 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Gourmet Wüsthof 26 cm , Hendi nůž na šunku/lososa 781326 (781326)Pokud chcete krájet šunku, uzeniny nebo maso, pak je tento nůž tou nejlepší volbou. Nůž je součástí unikátní řady nožů Crafter. Ta je inspirovaná tradičními umělci a řemeslníky. Je určena pro moderního kuchaře s vášní pro řemeslný um. Nože řady Crafter kombinují klasický design, robustní materiály, příjemný pocit a bezpečnou manipulaci. Rukojeti jsou vyrobeny z masivního kouřového dubu, díky čemuž jsou odolné vůči vodě, a zároveň dodávají nožům nezaměnitelný charakter. Rukojeti jsou označeny logem Wüsthof a jsou upevněny třemi mosaznými nýty. Ochrana rukou na konci rukojeti je tvarována tak, aby byl nůž vždy držen bezpečně. Hlava chrání prsty, přičemž vyvážení umožňuje hbitost a usnadňuje přesnou práci. Tenký tvar hlavy snižuje hmotnost nože a umožňuje energicky úspornější práci. Čepele nožů jsou kované z jednoho kusu nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku. Tato robustní ocel snadno odolává skvrnám a korozi, zaručuje dlouhou životnost a zajišťuje přesné krájení. Masivní hlava a celokovové jádro rukojeti jako prodloužení čepele poskytuje noži spolehlivou stabilitu a jako protiváha k čepeli zajišťuje vynikající vyvážení nože. Dlouhodobá extrémní ostrost díky technologii PEtec - WÜSTHOF Precision Edge Technology. Hlavní výhody: Praktický nůž na šunku Řada Crafter Kombinace robustních materiálů, příjemného pocitu a bezpečné manipulace Rukojeť z masivního kouřového dubu Odolná proti vodě Upevnění třemi mosaznými nýty Ochrana na konci rukojeti Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli s vysokým obsahem uhlíku Odolává skvrnám a korozi Přesné krájení Dlouhodobá extrémní ostrost Dlouhá životnost Spolehlivá stabilita Optimálně vyvážený Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka čepele: 20 cm Výška čepele: 3,1 cm Celková délka: 33 cm Hmotnost: 145 g Materiál: ocel, dřevo kouřového dubu (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Crafter Wüsthof 20 cm , Hendi nůž na šunku/lososa 844328 (844328)Nůž na šunku Classic je štíhlý nůž s robustní, 26 cm dlouhou čepelí a jemným ostří. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, oceníte jej také u porcování, krájení či plátkování pečeně a šunky. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na šunku 26 cm Classic WÜSTHOF , Hendi, nůž na šunku/kebab, černý, 350 mm (842904)Vroubkované ostří tohoto nože je ideální na šunku a velké kusy masa, ovoce i zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na šunku s vroubkovaným ostřím Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 32 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Gourmet Wüsthof 32 cm , Hendi, nůž na šunku/kebab, hnědý, 350 mm (842966)Pokud chcete krájet šunku, uzeniny nebo maso, pak je tento nůž tou nejlepší volbou. Nůž je součástí unikátní řady nožů Crafter. Ta je inspirovaná tradičními umělci a řemeslníky. Je určena pro moderního kuchaře s vášní pro řemeslný um. Nože řady Crafter kombinují klasický design, robustní materiály, příjemný pocit a bezpečnou manipulaci. Rukojeti jsou vyrobeny z masivního kouřového dubu, díky čemuž jsou odolné vůči vodě, a zároveň dodávají nožům nezaměnitelný charakter. Rukojeti jsou označeny logem Wüsthof a jsou upevněny třemi mosaznými nýty. Ochrana rukou na konci rukojeti je tvarována tak, aby byl nůž vždy držen bezpečně. Hlava chrání prsty, přičemž vyvážení umožňuje hbitost a usnadňuje přesnou práci. Tenký tvar hlavy snižuje hmotnost nože a umožňuje energicky úspornější práci. Čepele nožů jsou kované z jednoho kusu nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku. Tato robustní ocel snadno odolává skvrnám a korozi, zaručuje dlouhou životnost a zajišťuje přesné krájení. Masivní hlava a celokovové jádro rukojeti jako prodloužení čepele poskytuje noži spolehlivou stabilitu a jako protiváha k čepeli zajišťuje vynikající vyvážení nože. Dlouhodobá extrémní ostrost díky technologii PEtec - WÜSTHOF Precision Edge Technology. Hlavní výhody: Praktický nůž na šunku Řada Crafter Kombinace robustních materiálů, příjemného pocitu a bezpečné manipulace Rukojeť z masivního kouřového dubu Odolná proti vodě Upevnění třemi mosaznými nýty Ochrana na konci rukojeti Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli s vysokým obsahem uhlíku Odolává skvrnám a korozi Přesné krájení Dlouhodobá extrémní ostrost Dlouhá životnost Spolehlivá stabilita Optimálně vyvážený Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka čepele: 16 cm Výška čepele: 2,5 cm Celková délka: 28,3 cm Hmotnost: 103 g Materiál: ocel, dřevo kouřového dubu (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Crafter Wüsthof 16 cm , Hendi, nůž na šunku/kebab, červený, 350 mm (842928)Dutě vroubkované ostří tohoto nože je ideální na šunku a velké kusy masa, ovoce i zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na šunku s dutě vroubkovaným ostřím Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 26 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Gourmet Wüsthof 26 cm , Cs solingen nůž kuchyňský na šunku 20cm shikoku (cs-019990)Dutě vroubkované ostří tohoto nože je ideální na šunku a velké kusy masa, ovoce i zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na šunku s dutě vroubkovaným ostřím Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 26 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Gourmet Wüsthof 26 cm , Tescoma nůž na dorty delícia, 30 cmNůž na šunku Classic je štíhlý nůž s robustní, 26 cm dlouhou čepelí a jemným ostří. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, oceníte jej také u porcování, krájení či plátkování pečeně a šunky. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku 26 cm Classic WÜSTHOF , Tescoma nůž na dorty delícia 30 cm (630132.00)Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)
Podobné produkty ako Tescoma nůž na šunku SONIC 24 cm , Schwertkrone solingen základní kuchařský nůž 30 cm (mg71112)Pokud chcete krájet šunku, uzeniny nebo maso, pak je tento nůž tou nejlepší volbou. Nůž je součástí unikátní řady nožů Crafter. Ta je inspirovaná tradičními umělci a řemeslníky. Je určena pro moderního kuchaře s vášní pro řemeslný um. Nože řady Crafter kombinují klasický design, robustní materiály, příjemný pocit a bezpečnou manipulaci. Rukojeti jsou vyrobeny z masivního kouřového dubu, díky čemuž jsou odolné vůči vodě, a zároveň dodávají nožům nezaměnitelný charakter. Rukojeti jsou označeny logem Wüsthof a jsou upevněny třemi mosaznými nýty. Ochrana rukou na konci rukojeti je tvarována tak, aby byl nůž vždy držen bezpečně. Hlava chrání prsty, přičemž vyvážení umožňuje hbitost a usnadňuje přesnou práci. Tenký tvar hlavy snižuje hmotnost nože a umožňuje energicky úspornější práci. Čepele nožů jsou kované z jednoho kusu nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku. Tato robustní ocel snadno odolává skvrnám a korozi, zaručuje dlouhou životnost a zajišťuje přesné krájení. Masivní hlava a celokovové jádro rukojeti jako prodloužení čepele poskytuje noži spolehlivou stabilitu a jako protiváha k čepeli zajišťuje vynikající vyvážení nože. Dlouhodobá extrémní ostrost díky technologii PEtec - WÜSTHOF Precision Edge Technology. Hlavní výhody: Praktický nůž na šunku Řada Crafter Kombinace robustních materiálů, příjemného pocitu a bezpečné manipulace Rukojeť z masivního kouřového dubu Odolná proti vodě Upevnění třemi mosaznými nýty Ochrana na konci rukojeti Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli s vysokým obsahem uhlíku Odolává skvrnám a korozi Přesné krájení Dlouhodobá extrémní ostrost Dlouhá životnost Spolehlivá stabilita Optimálně vyvážený Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka čepele: 16 cm Výška čepele: 2,5 cm Celková délka: 28,3 cm Hmotnost: 103 g Materiál: ocel, dřevo kouřového dubu (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Crafter Wüsthof 16 cm , Garfield si válí šunku: číslo 30 (978-80-87083-95-6)Pokud chcete krájet šunku, uzeniny nebo maso, pak je tento nůž tou nejlepší volbou. Nůž je součástí unikátní řady nožů Crafter. Ta je inspirovaná tradičními umělci a řemeslníky. Je určena pro moderního kuchaře s vášní pro řemeslný um. Nože řady Crafter kombinují klasický design, robustní materiály, příjemný pocit a bezpečnou manipulaci. Rukojeti jsou vyrobeny z masivního kouřového dubu, díky čemuž jsou odolné vůči vodě, a zároveň dodávají nožům nezaměnitelný charakter. Rukojeti jsou označeny logem Wüsthof a jsou upevněny třemi mosaznými nýty. Ochrana rukou na konci rukojeti je tvarována tak, aby byl nůž vždy držen bezpečně. Hlava chrání prsty, přičemž vyvážení umožňuje hbitost a usnadňuje přesnou práci. Tenký tvar hlavy snižuje hmotnost nože a umožňuje energicky úspornější práci. Čepele nožů jsou kované z jednoho kusu nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku. Tato robustní ocel snadno odolává skvrnám a korozi, zaručuje dlouhou životnost a zajišťuje přesné krájení. Masivní hlava a celokovové jádro rukojeti jako prodloužení čepele poskytuje noži spolehlivou stabilitu a jako protiváha k čepeli zajišťuje vynikající vyvážení nože. Dlouhodobá extrémní ostrost díky technologii PEtec - WÜSTHOF Precision Edge Technology. Hlavní výhody: Praktický nůž na šunku Řada Crafter Kombinace robustních materiálů, příjemného pocitu a bezpečné manipulace Rukojeť z masivního kouřového dubu Odolná proti vodě Upevnění třemi mosaznými nýty Ochrana na konci rukojeti Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli s vysokým obsahem uhlíku Odolává skvrnám a korozi Přesné krájení Dlouhodobá extrémní ostrost Dlouhá životnost Spolehlivá stabilita Optimálně vyvážený Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka čepele: 20 cm Výška čepele: 3,1 cm Celková délka: 33 cm Hmotnost: 145 g Materiál: ocel, dřevo kouřového dubu (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Crafter Wüsthof 20 cm , Contacto nerez konvička na kávu se sklopným víkem 0,6 l (100060)Vroubkované ostří tohoto nože je ideální na šunku a velké kusy masa, ovoce i zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na šunku s vroubkovaným ostřím Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 32 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Gourmet Wüsthof 32 cm , Tescoma nůž na chléb azza 22 cmPokud chcete krájet šunku, uzeniny nebo maso, pak je tento nůž tou nejlepší volbou. Nůž je součástí unikátní řady nožů Crafter. Ta je inspirovaná tradičními umělci a řemeslníky. Je určena pro moderního kuchaře s vášní pro řemeslný um. Nože řady Crafter kombinují klasický design, robustní materiály, příjemný pocit a bezpečnou manipulaci. Rukojeti jsou vyrobeny z masivního kouřového dubu, díky čemuž jsou odolné vůči vodě, a zároveň dodávají nožům nezaměnitelný charakter. Rukojeti jsou označeny logem Wüsthof a jsou upevněny třemi mosaznými nýty. Ochrana rukou na konci rukojeti je tvarována tak, aby byl nůž vždy držen bezpečně. Hlava chrání prsty, přičemž vyvážení umožňuje hbitost a usnadňuje přesnou práci. Tenký tvar hlavy snižuje hmotnost nože a umožňuje energicky úspornější práci. Čepele nožů jsou kované z jednoho kusu nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku. Tato robustní ocel snadno odolává skvrnám a korozi, zaručuje dlouhou životnost a zajišťuje přesné krájení. Masivní hlava a celokovové jádro rukojeti jako prodloužení čepele poskytuje noži spolehlivou stabilitu a jako protiváha k čepeli zajišťuje vynikající vyvážení nože. Dlouhodobá extrémní ostrost díky technologii PEtec - WÜSTHOF Precision Edge Technology. Hlavní výhody: Praktický nůž na šunku Řada Crafter Kombinace robustních materiálů, příjemného pocitu a bezpečné manipulace Rukojeť z masivního kouřového dubu Odolná proti vodě Upevnění třemi mosaznými nýty Ochrana na konci rukojeti Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli s vysokým obsahem uhlíku Odolává skvrnám a korozi Přesné krájení Dlouhodobá extrémní ostrost Dlouhá životnost Spolehlivá stabilita Optimálně vyvážený Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka čepele: 16 cm Výška čepele: 2,5 cm Celková délka: 28,3 cm Hmotnost: 103 g Materiál: ocel, dřevo kouřového dubu (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Crafter Wüsthof 16 cm , Tescoma nůž na chléb presto 20 cmPokud chcete krájet šunku, uzeniny nebo maso, pak je tento nůž tou nejlepší volbou. Nůž je součástí unikátní řady nožů Crafter. Ta je inspirovaná tradičními umělci a řemeslníky. Je určena pro moderního kuchaře s vášní pro řemeslný um. Nože řady Crafter kombinují klasický design, robustní materiály, příjemný pocit a bezpečnou manipulaci. Rukojeti jsou vyrobeny z masivního kouřového dubu, díky čemuž jsou odolné vůči vodě, a zároveň dodávají nožům nezaměnitelný charakter. Rukojeti jsou označeny logem Wüsthof a jsou upevněny třemi mosaznými nýty. Ochrana rukou na konci rukojeti je tvarována tak, aby byl nůž vždy držen bezpečně. Hlava chrání prsty, přičemž vyvážení umožňuje hbitost a usnadňuje přesnou práci. Tenký tvar hlavy snižuje hmotnost nože a umožňuje energicky úspornější práci. Čepele nožů jsou kované z jednoho kusu nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku. Tato robustní ocel snadno odolává skvrnám a korozi, zaručuje dlouhou životnost a zajišťuje přesné krájení. Masivní hlava a celokovové jádro rukojeti jako prodloužení čepele poskytuje noži spolehlivou stabilitu a jako protiváha k čepeli zajišťuje vynikající vyvážení nože. Dlouhodobá extrémní ostrost díky technologii PEtec - WÜSTHOF Precision Edge Technology. Hlavní výhody: Praktický nůž na šunku Řada Crafter Kombinace robustních materiálů, příjemného pocitu a bezpečné manipulace Rukojeť z masivního kouřového dubu Odolná proti vodě Upevnění třemi mosaznými nýty Ochrana na konci rukojeti Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli s vysokým obsahem uhlíku Odolává skvrnám a korozi Přesné krájení Dlouhodobá extrémní ostrost Dlouhá životnost Spolehlivá stabilita Optimálně vyvážený Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka čepele: 20 cm Výška čepele: 3,1 cm Celková délka: 33 cm Hmotnost: 145 g Materiál: ocel, dřevo kouřového dubu (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Crafter Wüsthof 20 cm , Kesper nůž na chléb 20 cm (90624)Vroubkované ostří tohoto nože je ideální na šunku a velké kusy masa, ovoce i zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na šunku s vroubkovaným ostřím Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 32 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Gourmet Wüsthof 32 cm , Samura bamboo nůž na steaky 11 cm (snbnsy)Nůž na šunku získal svůj název díky své ostrosti a tvaru čepele, který je navržen tak, aby čepel krájela velmi tenké plátky tvrdých surovin, zejména šunky. Díky těmto vlastnostem je tento nůž ideální na ovoce, zeleninu i maso, stejně jako na okrajování pečeně. Dutý výbrus na čepeli brání tenkým a měkkým plátkům v přilepení na čepel nože. Specifikace: Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF Kované v Solingenu, Německo Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) Tvrdost: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Manuální finální leštění Brusný úhel: 28° Rukojeť: Materiál: POM (syntetika) Tři nýty: nerez ocel Barva: bílá Parametry: Délka čepele: 23 cm Výška čepele: 3,1 cm Délka rukojeti: 12,6 cm Celková délka: 35,6 cm Váha: 171 g (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Classic White Wüsthof 23 cm , Samura bamboo nůž na chleba 20 cm (snbnch)Nůž na šunku získal svůj název díky své ostrosti a tvaru čepele, který je navržen tak, aby čepel krájela velmi tenké plátky tvrdých surovin, zejména šunky. Díky těmto vlastnostem je tento nůž ideální na ovoce, zeleninu i maso, stejně jako na okrajování pečeně. Specifikace: Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF Kované v Solingenu, Německo Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) Tvrdost: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Manuální finální leštění Brusný úhel: 28° Rukojeť: Materiál: POM (syntetika) Tři nýty: nerez ocel Barva: bílá Parametry: Délka čepele: 16 cm Výška čepele: 2,5 cm Délka rukojeti: 12,3 cm Celková délka: 28,3 cm Váha: 115 g (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Classic White Wüsthof 16 cm , Samura damascus nůž na steaky 12,5 cm (sndnsy)Nůž na šunku získal svůj název díky své ostrosti a tvaru čepele, který je navržen tak, aby čepel krájela velmi tenké plátky tvrdých surovin, zejména šunky. Díky těmto vlastnostem je tento nůž ideální na ovoce, zeleninu i maso, stejně jako na okrajování pečeně. Specifikace: Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF Kované v Solingenu, Německo Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) Tvrdost: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Manuální finální leštění Brusný úhel: 28° Rukojeť: Materiál: POM (syntetika) Tři nýty: nerez ocel Barva: bílá Parametry: Délka čepele: 16 cm Výška čepele: 2,5 cm Délka rukojeti: 12,3 cm Celková délka: 28,3 cm Váha: 115 g (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Classic White Wüsthof 16 cm , Tescoma nůž na chléb home profi 21 cmNůž na šunku získal svůj název díky své ostrosti a tvaru čepele, který je navržen tak, aby čepel krájela velmi tenké plátky tvrdých surovin, zejména šunky. Díky těmto vlastnostem je tento nůž ideální na ovoce, zeleninu i maso, stejně jako na okrajování pečeně. Dutý výbrus na čepeli brání tenkým a měkkým plátkům v přilepení na čepel nože. Specifikace: Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF Kované v Solingenu, Německo Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) Tvrdost: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Manuální finální leštění Brusný úhel: 28° Rukojeť: Materiál: POM (syntetika) Tři nýty: nerez ocel Barva: bílá Parametry: Délka čepele: 23 cm Výška čepele: 3,1 cm Délka rukojeti: 12,6 cm Celková délka: 35,6 cm Váha: 171 g (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Classic White Wüsthof 23 cm , Lamart lt2133 nůž na chléb yuyo, 20 cmNůž na šunku získal svůj název díky své ostrosti a tvaru čepele, který je navržen tak, aby čepel krájela velmi tenké plátky tvrdých surovin, zejména šunky. Díky těmto vlastnostem je tento nůž ideální na ovoce, zeleninu i maso, stejně jako na okrajování pečeně. Specifikace: Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF Kované v Solingenu, Německo Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) Tvrdost: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Manuální finální leštění Brusný úhel: 28° Rukojeť: Materiál: POM (syntetika) Tři nýty: nerez ocel Barva: bílá Parametry: Délka čepele: 16 cm Výška čepele: 2,5 cm Délka rukojeti: 12,3 cm Celková délka: 28,3 cm Váha: 115 g (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Classic White Wüsthof 16 cm , Tescoma nůž na zeleninu precioso 13 cm (881209.00)Nůž na šunku získal svůj název díky své ostrosti a tvaru čepele, který je navržen tak, aby čepel krájela velmi tenké plátky tvrdých surovin, zejména šunky. Díky těmto vlastnostem je tento nůž ideální na ovoce, zeleninu i maso, stejně jako na okrajování pečeně. Dutý výbrus na čepeli brání tenkým a měkkým plátkům v přilepení na čepel nože. Specifikace: Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF Kované v Solingenu, Německo Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) Tvrdost: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Manuální finální leštění Brusný úhel: 28° Rukojeť: Materiál: POM (syntetika) Tři nýty: nerez ocel Barva: bílá Parametry: Délka čepele: 23 cm Výška čepele: 3,1 cm Délka rukojeti: 12,6 cm Celková délka: 35,6 cm Váha: 171 g (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku Classic White Wüsthof 23 cm , Tescoma nůž na chléb precioso 20 cm (881250.00)Tvarováno a broušeno pro maximální účinek při použití. Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z tvrdého odolného plastu se třemi masivními nýty. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky. 5 roků záruka. (tescoma.cz)
Podobné produkty ako Tescoma nůž na šunku HOME PROFI 25 cm , Tescoma nůž na chléb presto 20 cm (863036.00)Nůž na šunku s výbrusem Classic je štíhlý, robustní nůž s dlouhou čepelí a strukturovaným výbrusem. Je vhodný pro krájení tenkých plátků šunky či lososa. Pravidelný výbrus působí nepřilnavě, plátky šunky či masa se na nůž nelepí. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku s výbrusem 26 cm Classic WÜSTHOF , Tescoma nůž na zeleninu azza 13 cm (884509.00)Nůž na šunku s výbrusem Classic je štíhlý, robustní nůž s dlouhou čepelí a strukturovaným výbrusem. Je vhodný pro krájení tenkých plátků šunky či lososa. Pravidelný výbrus působí nepřilnavě, plátky šunky či masa se na nůž nelepí. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na šunku s výbrusem 26 cm Classic WÜSTHOF , Duvo+ kmen stromu na pochoutky 30 × 30 × 30 cm (5414365365042)Nůž na šunku s výbrusem Classic je štíhlý, robustní nůž s dlouhou čepelí a strukturovaným výbrusem. Je vhodný pro krájení tenkých plátků šunky či lososa. Pravidelný výbrus působí nepřilnavě, plátky šunky či masa se na nůž nelepí. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku s výbrusem 26 cm Classic WÜSTHOF , Banquet nůž na chléb culinaria grey 20 cm (25040463)Hlavní výhody: jedinečný nůž, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři důležitý pomocník při zpracování masa, šunky přímo z kýty, zeleniny apod. ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s kompozitem mikarta, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností při broušení rukojeti vzniká unikátní vzor, takže žádné dva nože nejsou zcela stejné ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů MIKARTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: kompozit mikarta, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku ALPHA MIKARTA 21 cm, červená, Güde , Orion nůž kuchyňský na chléb classic 17,5 cm (831160)Hlavní výhody: jedinečný nůž, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři důležitý pomocník při zpracování masa, šunky přímo z kýty, zeleniny apod. ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s kompozitem mikarta, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností při broušení rukojeti vzniká unikátní vzor, takže žádné dva nože nejsou zcela stejné ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů MIKARTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: kompozit mikarta, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku ALPHA MIKARTA 21 cm, červená, Güde , Samura mo-v nůž na rajčata 12 cm (snmvnr)Hlavní výhody: obratný nůž s dlouhou úzkou čepelí ideální na maso, pečeni, ovoce i zeleninu ostrá čepel dokáže nakrájet i velmi tenké plátky tvrdých surovin, například šunky kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v čisté a zářivé fialové barvě, která vás vždy pozitivně naladí Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm šířka čepele: 2,5 cm délka rukojeti: 10,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku CLASSIC COLOUR 16 cm, fialová, Wüsthof , Nůž odlamovací p101, 9 mm, min 30 ks (116021)Hlavní výhody: obratný nůž s dlouhou úzkou čepelí ideální na maso, pečeni, ovoce i zeleninu ostrá čepel dokáže nakrájet i velmi tenké plátky tvrdých surovin, například šunky kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v čisté a zářivé fialové barvě, která vás vždy pozitivně naladí Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm šířka čepele: 2,5 cm délka rukojeti: 10,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku CLASSIC COLOUR 16 cm, fialová, WüsthofHlavní výhody: obratný nůž s dlouhou úzkou čepelí ideální na maso, pečeni, ovoce i zeleninu ostrá čepel dokáže nakrájet i velmi tenké plátky tvrdých surovin, například šunky kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v silné, hluboké, hřejivé a odvážné barvě koření sumac, která vám dodá odvahu a povzbudí tvořivost Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm šířka čepele: 2,5 cm délka rukojeti: 10,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku CLASSIC COLOUR 16 cm, sumacově červená, WüsthofHlavní výhody: obratný nůž s dlouhou úzkou čepelí ideální na maso, pečeni, ovoce i zeleninu ostrá čepel dokáže nakrájet i velmi tenké plátky tvrdých surovin, například šunky kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v silné, hluboké, hřejivé a odvážné barvě koření sumac, která vám dodá odvahu a povzbudí tvořivost Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm šířka čepele: 2,5 cm délka rukojeti: 10,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku CLASSIC COLOUR 16 cm, sumacově červená, WüsthofHlavní výhody: obratný nůž s dlouhou úzkou čepelí ideální na maso, pečeni, ovoce i zeleninu ostrá čepel dokáže nakrájet i velmi tenké plátky tvrdých surovin, například šunky kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v sebevědomé a zábavné korálově broskvové barvě, která přípravu jídla příjemně osvěží Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm šířka čepele: 2,5 cm délka rukojeti: 10,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku CLASSIC COLOUR 16 cm, korálově broskvová, WüsthofHlavní výhody: obratný nůž s dlouhou úzkou čepelí ideální na maso, pečeni, ovoce i zeleninu ostrá čepel dokáže nakrájet i velmi tenké plátky tvrdých surovin, například šunky kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v sebevědomé a zábavné korálově broskvové barvě, která přípravu jídla příjemně osvěží Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm šířka čepele: 2,5 cm délka rukojeti: 10,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku CLASSIC COLOUR 16 cm, korálově broskvová, WüsthofSérie SWING Vám nabízí dokonalý výběr krásně tvarovaných designových nožů, které ideálně padnou do Vaší ruky. Nůžky na drůbež, vidlice na maso a bruska uzavírají tuto celou řadu a jsou stejně jako nože vyrobeny pro precizní, snadnou a bezpečnou práci v kuchyni. Takto jde všem šéfkuchařům a hobby kuchařům práce pěkně od ruky. (butlers.cz)
Podobné produkty ako SWING Nůž na šunkuHlavní výhody: jedinečný nůž ve speciální italské edici důležitý pomocník při zpracování masa, šunky přímo z kýty, zeleniny apod. dřevo na rukojeti pochází ze 100 let starých benátských gondolových sloupků, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA BRICOLE DI VENEZIA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 21 cm, hnědá, GüdeHlavní výhody: jedinečný nůž ve speciální italské edici důležitý pomocník při zpracování masa, šunky přímo z kýty, zeleniny apod. dřevo na rukojeti pochází ze 100 let starých benátských gondolových sloupků, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA BRICOLE DI VENEZIA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 21 cm, hnědá, GüdeHlavní výhody: obratný nůž s dlouhou úzkou čepelí ideální na maso, pečeni, ovoce i zeleninu ostrá čepel dokáže nakrájet i velmi tenké plátky tvrdých surovin, například šunky kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v barvě růžová himalájská sůl, která vám vykouzlí na tváři úsměv pokaždé, když jej vezmete do ruky Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm šířka čepele: 2,5 cm délka rukojeti: 10,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku CLASSIC COLOUR 16 cm, růžová himalájská sůl, WüsthofHlavní výhody: obratný nůž s dlouhou úzkou čepelí ideální na maso, pečeni, ovoce i zeleninu ostrá čepel dokáže nakrájet i velmi tenké plátky tvrdých surovin, například šunky kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v barvě růžová himalájská sůl, která vám vykouzlí na tváři úsměv pokaždé, když jej vezmete do ruky Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm šířka čepele: 2,5 cm délka rukojeti: 10,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku CLASSIC COLOUR 16 cm, růžová himalájská sůl, WüsthofKuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 29 cm, nůž na maso, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Nevšední kuchyňský nůž se stane úžasným doplňkem vaší kuchyně. Délka čepele je celých 29 cm při šířce 2,5 mm. Rukojeť vyrobená z oceli je perfektně vyvážená a vedle toho dobře padne do dlaně. Stěžejní vlastnosti kuchyňského nože YATO Nůž na šunku 290mm YATO Nůž na šunku 290mm má čepel o délce 29 cm Rukojeť z vysoce odolné oceli Typ nože: nůž na maso (alza.cz)
Podobné produkty ako YATO Nůž na šunku 290mm (5906083024375)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 21,5 cm, nůž na maso, materiál rukojeti plast Osobitý kuchyňský nůž bude nepostradatelným doplňkem kuchyňské výbavy. Délka čepele dosahuje celkem 21,5 cm. Příjemně lehká rukojeť z pevného plastu je perfektně vyvážená a také ideálně padne do ruky. Zajímavé funkce kuchyňského nože HENDI nůž na šunku/lososa 781326 HENDI nůž na šunku/lososa 781326 nabízí čepel o délce 21,5 cm Odolná rukojeť z plastu Nůž typu: nůž na maso (alza.cz)
Podobné produkty ako HENDI nůž na šunku/lososa 781326 (781326)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 30 cm, nůž na maso, materiál rukojeti plast Skvělý kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí vašeho kuchyňského koutu. Délka této čepele dosahuje plných 30 cm. Rukojeť s minimální hmotností z velmi odolného plastu je úžasně vyvážená a kromě toho přesně padne do vaší ruky. Zásadní přednosti kuchyňského nože HENDI nůž na šunku/lososa 844328 HENDI nůž na šunku/lososa 844328 nabízí čepel o délce 30 cm Plastová rukojeť náležité kvality Nůž typu: nůž na maso (alza.cz)
Podobné produkty ako HENDI nůž na šunku/lososa 844328 (844328)Nůž na šunku s výbrusem FOUR STAR® je štíhlý, robustní nůž s dlouhou čepelí a strukturovaným výbrusem. Je vhodný pro krájení tenkých plátků šunky či lososa. Pravidelný výbrus působí nepřilnavě, plátky šunky či masa se na nůž nelepí. Nůž také oceníte při výrobě dortů. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série FOUR STAR® můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na šunku s výbrusem FOUR STAR® ZWILLINGKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 35 cm, materiál rukojeti plast Její délka má v celku 35 cm při šířce 17 mm. Příjemně lehká rukojeť z pevného plastu je úžasně vyvážená a navíc náramně padne do vaší ruky. HENDI, nůž na šunku/kebab, hnědý, 350 mm vlastní čepel dlouhou 35 cm Kvalitní rukojeť z hutného plastu (alza.cz)
Podobné produkty ako HENDI, nůž na šunku/kebab, hnědý, 350 mm (842966)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 35 cm, materiál rukojeti plast Její délka je v celku 35 cm, široká je pak 17 mm. Rukojeť s minimální hmotností z velmi odolného plastu je úžasně vyvážená a kromě toho úžasně padne do vaší ruky. HENDI, nůž na šunku/kebab, černý, 350 mm má délku čepele 35 cm Rukojeť z vysoce odolného plastu (alza.cz)
Podobné produkty ako HENDI, nůž na šunku/kebab, černý, 350 mm (842904)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 35 cm, materiál rukojeti plast Délka čepele má celých 35 cm s šířkou 17 mm. Lehká rukojeť z tvrdého plastu je vhodně vyvážená a vedle toho ideálně padne do ruky. HENDI, nůž na šunku/kebab, červený, 350 mm vlastní čepel dlouhou 35 cm Rukojeť z pevného plastu (alza.cz)
Podobné produkty ako HENDI, nůž na šunku/kebab, červený, 350 mm (842928)Nůž na šunku s výbrusem FOUR STAR® je štíhlý, robustní nůž s dlouhou čepelí a strukturovaným výbrusem. Je vhodný pro krájení tenkých plátků šunky či lososa. Pravidelný výbrus působí nepřilnavě, plátky šunky či masa se na nůž nelepí. Nůž také oceníte při výrobě dortů. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série FOUR STAR® můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na šunku s výbrusem FOUR STAR® ZWILLINGNůž na šunku s výbrusem FOUR STAR® je štíhlý, robustní nůž s dlouhou čepelí a strukturovaným výbrusem. Je vhodný pro krájení tenkých plátků šunky či lososa. Pravidelný výbrus působí nepřilnavě, plátky šunky či masa se na nůž nelepí. Nůž také oceníte při výrobě dortů. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série FOUR STAR® můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na šunku s výbrusem FOUR STAR® ZWILLING-materiál: chrom/molybden/vanad -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 20 cmParametry:Barva:nerezová/černá (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako CS SOLINGEN Nůž kuchyňský na šunku 20 cm SHIKOKU CS-019990