Samura damascus nůž na steaky 12,5 cm (sndnsy)

Produkt Samura damascus nůž na steaky 12,5 cm (sndnsy) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Samura damascus nůž na steaky 12,5 cm (sndnsy) upraviť a produkt hľadať znova.

Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm (SNDNSY)

Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm (SNDNSY)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12,5 cm, steakový nůž, materiál rukojeti laminát Skvělý kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem vaší kuchyňské výbavy. Délka této čepele dosahuje celých 12,5 cm. Důležité vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm má délku čepele 12,5 cm Nůž typu: steakový nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm (SNDNSY) , Samura damascus nůž na steaky 12,5 cm (sndnsy)

Nůž na steaky BAMBOO Samura 11 cm

Nůž na steaky BAMBOO Samura 11 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Pokud se chystáte koupit kvalitní steakový nůž, pak jste na správné adrese. Nože stylové kolekce Samura Bamboo se pyšní propracovaným designem, jsou celokovové a tím i vysoce hygienické. Tyto malé a vysoce ergonomické nože jsou určeny ke krájení masa a přípravě dalších pokrmů. Jsou klasifikovány jako individuální příbory. Steakové nože byste měli mít vždy v počtu vašich hostů. Originální steakové nože Samura Bamboo se stanou ozdobou vašeho stolu. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 20 cm Délka čepele: 11 cm Hmotnost: 55 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: nerezová ocel Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na steaky BAMBOO Samura 11 cm , Samura bamboo nůž na steaky 11 cm (snbnsy)

Nůž na steaky BAMBOO Samura 11 cm

Nůž na steaky BAMBOO Samura 11 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Pokud se chystáte koupit kvalitní steakový nůž, pak jste na správné adrese. Nože stylové kolekce Samura Bamboo se pyšní propracovaným designem, jsou celokovové a tím i vysoce hygienické. Tyto malé a vysoce ergonomické nože jsou určeny ke krájení masa a přípravě dalších pokrmů. Jsou klasifikovány jako individuální příbory. Steakové nože byste měli mít vždy v počtu vašich hostů. Originální steakové nože Samura Bamboo se stanou ozdobou vašeho stolu. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 20 cm Délka čepele: 11 cm Hmotnost: 55 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: nerezová ocel Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na steaky BAMBOO Samura 11 cm , Samura damascus plátkovací nůž 20 cm (sndpn)

Nůž na steaky MO-V Samura 12 cm

Nůž na steaky MO-V Samura 12 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Díky vyvýšené špičce která poskytuje maximální délku řezné hrany a úzké tenké čepeli, je tento steakový nůž naprosto ideální pro řezání hotových kusů masa. Ocel AUS-8 je nejvhodnější pro výrobu tohoto typu nožů, obsahuje molybden, který zabraňuje korozi a vanad zvyšuje odolnost proti vysokým teplotám. I velmi častá manipulace s tímto nožem nezpůsobí zhoršení výkonu. Vysoká pevnost a optimální tvrdost 59 HRC zaručují dlouhou životnost. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 25 cm Délka čepele: 12 cm Hmotnost: 91 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na steaky MO-V Samura 12 cm , Samura damascus univerzální nůž 15 cm (sndun15)

Nůž na steaky MO-V Samura 12 cm

Nůž na steaky MO-V Samura 12 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Díky vyvýšené špičce která poskytuje maximální délku řezné hrany a úzké tenké čepeli, je tento steakový nůž naprosto ideální pro řezání hotových kusů masa. Ocel AUS-8 je nejvhodnější pro výrobu tohoto typu nožů, obsahuje molybden, který zabraňuje korozi a vanad zvyšuje odolnost proti vysokým teplotám. I velmi častá manipulace s tímto nožem nezpůsobí zhoršení výkonu. Vysoká pevnost a optimální tvrdost 59 HRC zaručují dlouhou životnost. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 25 cm Délka čepele: 12 cm Hmotnost: 91 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na steaky MO-V Samura 12 cm , Samura damascus šéfkuchařský nůž 20 cm (sndsn)

Samura BAMBOO Nůž na steaky 11 cm (SNBNSY)

Samura BAMBOO Nůž na steaky 11 cm (SNBNSY)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 11 cm, steakový nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Neobyčejný kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou vaší kuchyně. Její délka dosahuje celkem 11 cm. Ocelová rukojeť je dokonale vyvážená a k tomu přesně padne do ruky. Hlavní přednosti kuchyňského nože Samura BAMBOO Nůž na steaky 11 cm Samura BAMBOO Nůž na steaky 11 cm má délku čepele 11 cm Rukojeť z poctivé oceli pro příjemný úchop Nůž typu: steakový nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura BAMBOO Nůž na steaky 11 cm (SNBNSY) , Samura damascus vykosťovací nůž 16,5 cm (sndvn)

Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm (SNMVNS)

Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm (SNMVNS)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, steakový nůž, materiál rukojeti laminát Prvotřídní kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem každé kuchařské výbavy. Délka této čepele má v celku 12 cm. Důležité vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm vlastní čepel dlouhou 12 cm Typ nože: steakový nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm (SNMVNS) , Samura damascus nůž santoku 15 cm (sndns15)

Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) (SNMVSWNS)

Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) (SNMVSWNS)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, steakový nůž, materiál rukojeti laminát Ideální kuchyňský nůž bude praktickou součástí každé kuchyně. Její délka je v celku 12 cm. Významné parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) vlastní čepel dlouhou 12 cm Nůž typu: steakový nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) (SNMVSWNS) , Samura damascus nůž nakiri 16,7 cm (sndnn)

Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm (SNDNR)

Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm (SNDNR)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, nůž na zeleninu, materiál rukojeti laminát Osobitý kuchyňský nůž se stane ozdobou vašeho kuchyňského koutu. Nůž na zeleninu značky Samura se skvěle hodí na práci s jakoukoliv zeleninou. Její délka dosahuje celkem 12 cm. Klíčové znaky kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm má čepel o celkové délce 12 cm Typ nože: nůž na zeleninu (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm (SNDNR) , Samura damascus šéfkuchařský nůž grand 24 cm (sndsng)

Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm (SNDNCH)

Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm (SNDNCH)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, nůž na pečivo Pořádný kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí každé kuchyňské výbavy. Nůž na pečivo od výrobce Samura se skvěle hodí na jednoduché krájení pečiva bez drobení, určitě ho ale využijete i na porcování jemného těsta. Její délka dosahuje celkem 20 cm. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm má délku čepele 20 cm Nůž typu: nůž na pečivo (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm (SNDNCH) , Samura damascus nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (sndnoz)

Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNDNOZ)

Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNDNOZ)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9 cm, nůž na ovoce a nůž na zeleninu, materiál rukojeti laminát Osobitý kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem každé kuchyně. Nůž na ovoce a Nůž na zeleninu od výrobce Samura se skvěle hodí na jednoduché krájení zeleniny. Délka čepele dosahuje celkem 9 cm. Zajímavé vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm má čepel o celkové délce 9 cm Typ nože: nůž na ovoce a nůž na zeleninu (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNDNOZ) , Samura bamboo univerzální nůž 12,5 cm (snbun)

Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm (SNDNN)

Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm (SNDNN)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16,7 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Skvělý kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Japonský nůž od společnosti Samura se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, od krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Délka této čepele je plných 16,7 cm. Důležité vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm má délku čepele 16,7 cm Typ nože: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm (SNDNN) , Samura damascus 67 univerzální kuchyňský nůž 15 cm (snd67un)

Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)

Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Prvotřídní kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí kuchyňské výbavy. Japonský nůž značky Samura se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, jak pro krájení, tak pro drcení či sekání. Délka čepele je celých 15 cm. Podstatné parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm má délku čepele 15 cm Typ nože: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15) , Samura damascus 67 šéfkuchařský nůž grand 24,5 cm (snd67sn)

Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm (SNDNS)

Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm (SNDNS)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Neobyčejný kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem každé kuchařské výbavy. Japonský nůž od značky Samura se skvěle hodí pro širokou paletu úkonů, včetně krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Velikost čepele má plných 17,5 cm. Zajímavé funkce kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm nabízí čepel o délce 17,5 cm Nůž typu: japonský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm (SNDNS) , Samura damascus 67 plátkovací nůž 19 cm (mikarta) (snd67pnm)

Nůž na steaky Classic White Wüsthof 12 cm

Nůž na steaky Classic White Wüsthof 12 cm
Detail

Extra ostrá čepel je nutností nejen při krájení vašeho oblíbeného steaku, ale pro všechny druhy masových pokrmů. Špičkový nůž od značky Wüsthof ocení zejména milovníci masa a grilovaných pokrmů. Specifikace: Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF Kované v Solingenu, Německo Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) Tvrdost: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Manuální finální leštění Brusný úhel: 28° Rukojeť: Materiál: POM (syntetika) Tři nýty: nerez ocel Barva: bílá Parametry: Délka čepele: 12 cm Výška čepele: 2 cm Délka rukojeti: 10,9 cm Celková délka: 22,9 cm Váha: 84 g (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na steaky Classic White Wüsthof 12 cm , Samura damascus 67 nářezový nůž tanto 23 cm (snd67nn)

Nůž na steaky Classic White Wüsthof 12 cm

Nůž na steaky Classic White Wüsthof 12 cm
Detail

Extra ostrá čepel je nutností nejen při krájení vašeho oblíbeného steaku, ale pro všechny druhy masových pokrmů. Špičkový nůž od značky Wüsthof ocení zejména milovníci masa a grilovaných pokrmů. Specifikace: Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF Kované v Solingenu, Německo Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) Tvrdost: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Manuální finální leštění Brusný úhel: 28° Rukojeť: Materiál: POM (syntetika) Tři nýty: nerez ocel Barva: bílá Parametry: Délka čepele: 12 cm Výška čepele: 2 cm Délka rukojeti: 10,9 cm Celková délka: 22,9 cm Váha: 84 g (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na steaky Classic White Wüsthof 12 cm , Samura damascus 67 nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm (snd67noz)

Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SNDVN)

Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SNDVN)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16,5 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti laminát Kvalitní kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem vaší kuchyně. Vykosťovací nůž značky Samura se skvěle hodí pro snadné vykostění masa. Délka této čepele dosahuje plných 16,5 cm. Zásadní vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm má délku čepele 16,5 cm Nůž typu: vykosťovací nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SNDVN) , Samura mo-v stonewash nůž na steaky 12 cm (sm-0031b) (snmvswns)

Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm (SNDPN)

Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm (SNDPN)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti laminát Excelentní kuchyňský nůž bude okrasou kuchařské výbavy. Plátkovací nůž od firmy Samura se skvěle hodí pro tvorbu precizních plátků. Délka čepele dosahuje plných 20 cm. Rozhodující parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm má délku čepele 20 cm Typ nože: plátkovací nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm (SNDPN) , Samura damascus 67 kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (snd67knes)

Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNDSN)

Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNDSN)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti laminát Vynikající kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem každé kuchyně. Kuchařský nůž od firmy Samura se skvěle hodí na náročnou práci se všemi typy surovin, od náročného dělení masa na plátky po krájení sýrů. Velikost čepele dosahuje celkem 20 cm. Důležité parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm má čepel o celkové délce 20 cm Nůž typu: kuchařský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNDSN) , Samura bamboo nůž na chleba 20 cm (snbnch)

Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm (SNDUN15)

Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm (SNDUN15)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Skvělý kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem vaší kuchyně. Univerzální nůž od značky Samura se skvěle hodí na každou činnost kterou od nože očekáváte. Délka této čepele má v celku 15 cm. Zásadní vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm má čepel o délce 15 cm Univerzální kuchyňský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm (SNDUN15) , Samura mo-v nůž na rajčata 12 cm (snmvnr)

Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SNDSNG)

Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SNDSNG)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti laminát Prvotřídní kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem každé kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od firmy Samura se skvěle hodí na precizní krájení všech potravin, od tuhého masa až po měkké sýry. Její délka má v celku 24 cm. Stěžejní vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm má čepel o délce 24 cm Nůž typu: kuchařský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SNDSNG) , Nůž g21 gourmet damascus 13 cm (nb-d1092)

Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm (SND67NOZ)

Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm (SND67NOZ)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9,8 cm, nůž na ovoce a nůž na zeleninu, materiál rukojeti micarta Prvotřídní kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou kuchařské výbavy. Nůž na ovoce a Nůž na zeleninu od společnosti Samura se skvěle hodí na precizní porcování zeleniny. Velikost čepele dosahuje v celku 9,8 cm. Základní parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm vlastní čepel dlouhou 9,8 cm Typ nože: nůž na ovoce a nůž na zeleninu (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm (SND67NOZ) , Nůž g21 gourmet damascus 17 cm (nb-d1091)

Kuchařský nůž DAMASCUS Samura 20 cm

Kuchařský nůž DAMASCUS Samura 20 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Kuchařský nůž vyrobený z vysoce odolné damaškové oceli je nezbytným doplňkem v každé kuchyni. S tímto nožem zvládnete sekat zelí, krájet zeleninu, maso nebo ryby za mnohem kratší dobu, a s mnohem větším komfortem. Díky široké čepeli a dlouhému ostří, které se zužuje u špičky nože, je tento kuchařský nůž ideální pro krájení velkého množství potravin, a to bez námahy. Tvrdost oceli 61 HRC umožňuje manipulaci i s opravdu tvrdými potravinami, kovové opěradlo na rukojeti tohoto nože brání kontaktu rukou s potravinami. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 33,7 cm Délka čepele: 20 cm Hmotnost: 238 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž DAMASCUS Samura 20 cm , Kds nůž kuchařský na steaky 4,5 king's row (1820.00)

Kuchařský nůž DAMASCUS Samura 20 cm

Kuchařský nůž DAMASCUS Samura 20 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Kuchařský nůž vyrobený z vysoce odolné damaškové oceli je nezbytným doplňkem v každé kuchyni. S tímto nožem zvládnete sekat zelí, krájet zeleninu, maso nebo ryby za mnohem kratší dobu, a s mnohem větším komfortem. Díky široké čepeli a dlouhému ostří, které se zužuje u špičky nože, je tento kuchařský nůž ideální pro krájení velkého množství potravin, a to bez námahy. Tvrdost oceli 61 HRC umožňuje manipulaci i s opravdu tvrdými potravinami, kovové opěradlo na rukojeti tohoto nože brání kontaktu rukou s potravinami. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 33,7 cm Délka čepele: 20 cm Hmotnost: 238 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: G-10 Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž DAMASCUS Samura 20 cm , Samura okinawa nůž nakiri 17 cm (snonn17)

Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm (SND67NN)

Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm (SND67NN)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 23 cm, nakrajovací nůž, materiál rukojeti micarta Praktický kuchyňský nůž se stane hvězdou vaší kuchařské výbavy. Nakrajovací nůž od výrobce Samura se skvěle hodí pro snadné krájení ovoce a zeleniny. Délka této čepele dosahuje plných 23 cm. Základní přednosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm má délku čepele 23 cm Nůž typu: nakrajovací nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm (SND67NN) , Samura bamboo šéfkuchařský nůž 20 cm (snbsn)

Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SND67PNM)

Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SND67PNM)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 19 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti micarta Výtečný kuchyňský nůž se stane perfektním doplňkem každé kuchyňské výbavy. Plátkovací nůž od výrobce Samura se skvěle hodí pro tvoření přesných plátků. Její délka má v celku 19 cm. Zajímavé funkce kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) má čepel o celkové délce 19 cm Nůž typu: plátkovací nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SND67PNM) , Samura shadow nůž santoku 17,5 cm (snshns)

Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm (SND67SN)

Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm (SND67SN)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti micarta Výtečný kuchyňský nůž se stane hvězdou každé domácnosti. Kuchařský nůž od firmy Samura se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Velikost čepele je plných 24,5 cm. Základní parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm má čepel o celkové délce 24,5 cm Typ nože: kuchařský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm (SND67SN) , Samura okinawa nůž gyuto 17 cm (snong)

Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm (SND67UN)

Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm (SND67UN)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti micarta Perfektní kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem každé kuchyně. Univerzální nůž od společnosti Samura se skvěle hodí na každou činnost kterou od nože očekáváte. Délka této čepele je celých 15 cm. Rozhodující parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm má čepel o celkové délce 15 cm Univerzální kuchyňský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm (SND67UN) , Samura golf univerzální nůž 16 cm (sngun)

Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES)

Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20,8 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti micarta Pořádný kuchyňský nůž patří do vaší kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od značky Samura se skvěle hodí na náročnou práci se všemi typy surovin, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Délka této čepele má v celku 20,8 cm. Podstatné funkce kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm nabízí čepel o délce 20,8 cm Typ nože: kuchařský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES) , Samura blacksmith univerzální nůž 16 cm (snblub)

Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm

Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento kuchařský nůž má těžkou rukojeť, širokou a dlouhou čepel se středovou špičkou. Snadno s ním nasekáte zelí, nakrájíte zeleninu a bylinky, a stejně tak snadno s ním můžete nakrájet maso, ryby a drůbež. Tento kuchařský nůž je nezbytnou součástí výbavy každého kuchaře. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 33 cm Délka čepele: 20,8 cm Hmotnost: 195 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: Micarta Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm , Samura kaiju univerzální nůž 15 cm (snkun)

Nůž Santoku DAMASCUS 67 Samura 17,5 cm

Nůž Santoku DAMASCUS 67 Samura 17,5 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tato japonská verze šéfkuchařského nože spojuje nejlepší ergonomii a vynikající výsledky krájení. Není proto divu, že se těší tak obrovské popularitě mezi kuchaři a milovníky vaření. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 30 cm Délka čepele: 17,5 cm Hmotnost: 185 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: Micarta Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůž Santoku DAMASCUS 67 Samura 17,5 cm

Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm

Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento kuchařský nůž má těžkou rukojeť, širokou a dlouhou čepel se středovou špičkou. Snadno s ním nasekáte zelí, nakrájíte zeleninu a bylinky, a stejně tak snadno s ním můžete nakrájet maso, ryby a drůbež. Tento kuchařský nůž je nezbytnou součástí výbavy každého kuchaře. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 33 cm Délka čepele: 20,8 cm Hmotnost: 195 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: Micarta Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm

Nůž Santoku DAMASCUS 67 Samura 17,5 cm

Nůž Santoku DAMASCUS 67 Samura 17,5 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tato japonská verze šéfkuchařského nože spojuje nejlepší ergonomii a vynikající výsledky krájení. Není proto divu, že se těší tak obrovské popularitě mezi kuchaři a milovníky vaření. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 30 cm Délka čepele: 17,5 cm Hmotnost: 185 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: Micarta Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž Santoku DAMASCUS 67 Samura 17,5 cm

Nůž Santoku DAMASCUS 67 Samura 17,5 cm

Nůž Santoku DAMASCUS 67 Samura 17,5 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tato japonská verze šéfkuchařského nože spojuje nejlepší ergonomii a vynikající výsledky krájení. Není proto divu, že se těší tak obrovské popularitě mezi kuchaři a milovníky vaření. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 30 cm Délka čepele: 17,5 cm Hmotnost: 185 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: Micarta Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž Santoku DAMASCUS 67 Samura 17,5 cm

KDS Nůž kuchařský na steaky 4,5 KING'S ROW (1820.00)

KDS Nůž kuchařský na steaky 4,5 KING'S ROW (1820.00)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Tento nůž je součástí dvanáctidílné řady kovaných kuchařských nožů nejvyšší kvality. Nože z této řady splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti. Materiál čepele: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50%C, 14,50%Cr, 0,70%Mo, 0,12%V. Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě. Opracování rukojeti zaručuje odstranění veškerých nehygienických spár, které by se mohly vyskytnout mezi kovovou a plastovou částí rukojeti. Zpracování:Čepele jsou vykovány za tepla, zakaleny a popuštěny, aby bylo dosaženo velmi jemné struktury materiálu. Po dokonalém vybroušení je zaručena dlouhá trvanlivost ostří. Tvrdost min. 52 HRc. (alza.cz)

Podobné produkty ako KDS Nůž kuchařský na steaky 4,5 KING'S ROW (1820.00)

G21 Gourmet Damascus Nůž 18 cm

G21 Gourmet Damascus Nůž 18 cm
Detail

Nože z damaškové oceli v kuchyni? Ano, je to skvělá volba. Damascénská ocel má jednak vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné a unikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusu s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Vysoce kvalitní kuchyňský nůž G21 Gourmet Damascus o délce 18 cm z japonské damascénské oceli s vámi bude krájet, ořezávat i porcovat. Z běžného vaření vytvoří zábavu, kterou ocení každý správný kuchař i nenasytný strávník.Čepel nože G21 Gourmet Damascus je vyrobena z kvalitní 67vrstvé japonské damaškové oceli VG-10, která je velice odolná, má vysokou stabilitu a neuvěřitelně dlouhou životnost ostří. Vrstvená damascénská ocel se používala i k výrobě zbraní nebo mečů pro svou vysokou tvrdost a stálost. Damašková ocel je složena ze dvou či více různých ocelí, které jsou spojeny v jeden celek. Výsledkem je materiál odolný proti opotřebení a zároveň proti přelomení. Díky použitému materiálu je čepel nože G21 Gourmet Damascus ostrá, odolná, pevná a při správné péči vám bude sloužit i desítky let.Kuchyňské nože G21 s čepelí z damaškové oceli jsou vyráběny technologií práškové metalurgie, kdy se na základní kov (v tomto případě ocel VG-10) nanáší vrstvy, které jsou postupně spékány dohromady. Různé složení těchto vrstev způsobuje jejich odlišné zabarvení.Rukojeť je vyrobena z extra pevného a odolného laminátového materiálu, nazývaného Micarta. Micartu tvoří plátno nebo skelná tkanina s termosetickou pryskyřicí. Výsledkem je pevná, houževnatá rukojeť, která nepodléhá zkáze času. Hladké, rovné, čisté linie tohoto nože se stanou ozdobou každé kuchyně.Parametry:Délka čepele: 18 cmMateriál: japonská damašková 67vrstvá ocel VG-10 (tvrdost 60 HRC)Materiál rukojeti: MicartaProdloužená záruka 2 + 2 rokyRozměry balení: 9 x 37,5 x 3,5 cmHmotnost: 0,45 kgPouzdro: Ano Stojan: Ne Certifikace: LFGB (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako G21 Gourmet Damascus Nůž 18 cm

Klarstein VitAir klec na steaky

Klarstein VitAir klec na steaky
Detail

Funkcionalitu rozšiřující nástavec na steaky, vhodná pro horkovzdušné fritézy Klarstein VitAir AirFryer (10012291 + 10012292).Ideální na jídla z masa a ryb.Nástavec na steaky Klarstein povýší Vaši horkovzdušnou fritézu VitAir na novou úroveň přípravy jídel z masa a ryb.Vložit nástavec do rotačního zařízení je velmi jednoduché, umísťují se do něj i špízy na kuřata a 3D grilovací síťka. Princip je velmi jednoduchý: Steak, případně ryba, se zavře do nástavce a konstantním otáčením získá nejen rovnoměrný kontakt s teplem, ale především rovnoměrné opečení.Jelikož se lze zcela obejít bez přidání tuku a oleje, mají tímto způsobem vyrobená jídla snížený obsah tuku, a tudíž jsou i zdravější než tradičními způsoby uvařená jídla.Rotační klec Klarstein je kompletně vyrobena z nerezové oceli a je tedy nejen velmi odolná, ale také se snadno čistí. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir klec na steaky

Teploměr na steaky černý WMF

Teploměr na steaky černý WMF
Detail

Teploměr na steaky se zapíchne do masa a udává ideální stav propečení masa: rare, medium, well done (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Teploměr na steaky černý WMF

Teploměr na steaky černý WMF

Teploměr na steaky černý WMF
Detail

Teploměr na steaky se zapíchne do masa a udává ideální stav propečení masa: rare, medium, well done (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Teploměr na steaky černý WMF

Teploměr na steaky černý WMF

Teploměr na steaky černý WMF
Detail

Teploměr na steaky se zapíchne do masa a udává ideální stav propečení masa: rare, medium, well done (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Teploměr na steaky černý WMF

Pánev na steaky ORION Grande 27cm

Pánev na steaky ORION Grande 27cm
Detail

Pánev ORION Grande na steaky (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pánev na steaky ORION Grande 27cm

Sada nožů na steaky 6dílná WÜSTHOF Gourmet

Sada nožů na steaky 6dílná WÜSTHOF Gourmet
Detail

Sada Silverpoint obsahuje: 6x nůž na steaky GOURMET, čepel 12 cm, č. výr.: 4050 V této sadě najdete 6 ks nožů, které jsou díky extra ostré čepeli ideální pro krájení steaků a dalších masových pokrmů. Využít je můžete nejen při rodinné večeři, ale také například při grilování. Pohodlně s nimi nakrájíte i velké kusy tužšího masa. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů na steaky 6dílná WÜSTHOF Gourmet

Sada nožů na steaky 6dílná WÜSTHOF Gourmet

Sada nožů na steaky 6dílná WÜSTHOF Gourmet
Detail

Sada Silverpoint obsahuje: 6x nůž na steaky GOURMET, čepel 12 cm, č. výr.: 4050 V této sadě najdete 6 ks nožů, které jsou díky extra ostré čepeli ideální pro krájení steaků a dalších masových pokrmů. Využít je můžete nejen při rodinné večeři, ale také například při grilování. Pohodlně s nimi nakrájíte i velké kusy tužšího masa. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů na steaky 6dílná WÜSTHOF Gourmet

Sada nožů na steaky Rösle 4 ks

Sada nožů na steaky Rösle 4 ks
Detail

Hlavní výhody: dodáváno v praktické dřevěné krabičce vhodné i jako dárek kvalitní plastová rukojeť a ostrá čepel dlouhá životnost V sadě: 4x nůž na steak 1x dřevěná krabička Dodatečné informace: délka rukojeti: 11,5 cm délka čepele: 12 cm celková délka: 23,5 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů na steaky Rösle 4 ks

Sada nožů na steaky Rösle 4 ks

Sada nožů na steaky Rösle 4 ks
Detail

Hlavní výhody: dodáváno v praktické dřevěné krabičce vhodné i jako dárek kvalitní plastová rukojeť a ostrá čepel dlouhá životnost V sadě: 4x nůž na steak 1x dřevěná krabička Dodatečné informace: délka rukojeti: 11,5 cm délka čepele: 12 cm celková délka: 23,5 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů na steaky Rösle 4 ks

Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 28 cm de Buyer

Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 28 cm de Buyer
Detail

Ocelová pánev na steaky Mineral B Element je vyrobena v rustikálním designu odkazujícím na ručně kované pánve. Je opatřena rozšířenými okraji a jemnými rýhami na vnitřní straně, jež vytvářejí pravidelný vzor. Francouzská společnost de Buyer, jež pánev vyrábí, je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny. Řada pánví Mineral B Element je pro domácí použití ještě vylepšena o povrchovou úpravu na bázi včelího vosku. Ten je chrání před zoxidováním a zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se navíc s každým dalším použitím zlepšují. Pánve jsou určeny na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Ocelové pánve Mineral B Element jsou 100% přírodní, EKO-logické a recyklovatelné. Pánve z řady Mineral B Element lze používat v troubě pouze na krátké dopékání, a to maximálně na 10 minut do teploty 180°C. V případě delšího pobytu pánve v troubě by mohlo dojít k poškození lakované rukojeti. Pokud preferujete pánev, kterou lze používat i v troubě na neomezeně dlouhou dobu, zvolte raději pánev ze série Mineral B Element PRO nebo pánev French Collection B Element. Pánve Mineral B Element ve stručnosti: Pánve jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny a grilování. Na křupavé palačinky a dokonalé omelety. Ocel je 100% přírodní materiál s povrchovou úpravu založenou na včelím vosku. Pánve Mineral B Element nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, neobsahují PFOA ani PTFE. Bez přidaných chemikálií - výroba šetrná k životnímu prostředí. Ekologické a recyklovatelné. Molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné. Pánve lze používat při velmi vysokých teplotách, při kterých se připravovaný pokrm velmi rychle zatáhne a nedojde k úniku vitamínů ani výživných látek. Čím více se pánev používá, tím lepší jsou její nepřilnavé vlastnosti. Vynikající tepelná vodivost. Robustní provedení, velmi dlouhá životnost. Maillardova reakce: Když se pánev rozpálí na více než 140 °C, tak se připravované pokrmy následkem zkaramelizování přírodních šťáv velmi rychle zatáhnou na povrchu. Vytvoří se krusta zabraňující vysušení pokrmu uvnitř. Výsledkem je na povrchu opečený a křupavý pokrm s jemným a vláčným středem. Perfektní na opékání masa, přípravu křupavých palačinek nebo chutných omelet. Jak správně používat pánve Mineral B Element: Před prvním použitím: pánev vypláchněte vařící vodou a dobře osušte. Nalijte do pánve olej do výšky cca 1 mm a zahřívejte asi 5 minut. Olej vylijte a pánev vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Čím častěji budete pánev používat, tím lepší budou výsledky při vaření. Čím černější bude vnitřní povrch, tím lepší nepřilnavé vlastnosti bude mít. Pánev nemyjte v myčce na nádobí, ztratí tím své nepřilnavé vlastnosti a bude korodovat. Postup při vaření: pánev s trochou oleje zahřejte. Až bude dostatečně rozpálená, opečte pokrm zprudka z obou stran. Ztlumte teplotu a dopékejte dle potřeby. Péče po použití: Odstraňte zbytky jídel a opláchněte pánev vařící vodou. Následně ihned otřete utěrkou, aby si pánev zachovala své vlastnosti a předešli jste vzniku rzi. Čištění a údržba: použijte hrubou mořskou sůl (bez vody), kterou vložíte do pánve a 1,5 min zahřívejte na vysoký stupeň. Následně vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Hrubá mořská sůl odstraní připečené zbytky a nežádoucí pachy. Následně potřete olejem a uskladněte na suchém místě. POZOR! Nikdy nenechávejte pánev odmočit. Když se pokrm připálí, vydrhněte pánev hrubou houbičkou. Nemyjte v myčce na nádobí! (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 28 cm de Buyer

Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 24 cm de Buyer

Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 24 cm de Buyer
Detail

Ocelová pánev na steaky Mineral B Element je vyrobena v rustikálním designu odkazujícím na ručně kované pánve. Je opatřena rozšířenými okraji a jemnými rýhami na vnitřní straně, jež vytvářejí pravidelný vzor. Francouzská společnost de Buyer, jež pánev vyrábí, je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny. Řada pánví Mineral B Element je pro domácí použití ještě vylepšena o povrchovou úpravu na bázi včelího vosku. Ten je chrání před zoxidováním a zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se navíc s každým dalším použitím zlepšují. Pánve jsou určeny na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Ocelové pánve Mineral B Element jsou 100% přírodní, EKO-logické a recyklovatelné. Pánve z řady Mineral B Element lze používat v troubě pouze na krátké dopékání, a to maximálně na 10 minut do teploty 180°C. V případě delšího pobytu pánve v troubě by mohlo dojít k poškození lakované rukojeti. Pokud preferujete pánev, kterou lze používat i v troubě na neomezeně dlouhou dobu, zvolte raději pánev ze série Mineral B Element PRO nebo pánev French Collection B Element. Pánve Mineral B Element ve stručnosti: Pánve jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny a grilování. Na křupavé palačinky a dokonalé omelety. Ocel je 100% přírodní materiál s povrchovou úpravu založenou na včelím vosku. Pánve Mineral B Element nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, neobsahují PFOA ani PTFE. Bez přidaných chemikálií - výroba šetrná k životnímu prostředí. Ekologické a recyklovatelné. Molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné. Pánve lze používat při velmi vysokých teplotách, při kterých se připravovaný pokrm velmi rychle zatáhne a nedojde k úniku vitamínů ani výživných látek. Čím více se pánev používá, tím lepší jsou její nepřilnavé vlastnosti. Vynikající tepelná vodivost. Robustní provedení, velmi dlouhá životnost. Maillardova reakce: Když se pánev rozpálí na více než 140 °C, tak se připravované pokrmy následkem zkaramelizování přírodních šťáv velmi rychle zatáhnou na povrchu. Vytvoří se krusta zabraňující vysušení pokrmu uvnitř. Výsledkem je na povrchu opečený a křupavý pokrm s jemným a vláčným středem. Perfektní na opékání masa, přípravu křupavých palačinek nebo chutných omelet. Jak správně používat pánve Mineral B Element: Před prvním použitím: pánev vypláchněte vařící vodou a dobře osušte. Nalijte do pánve olej do výšky cca 1 mm a zahřívejte asi 5 minut. Olej vylijte a pánev vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Čím častěji budete pánev používat, tím lepší budou výsledky při vaření. Čím černější bude vnitřní povrch, tím lepší nepřilnavé vlastnosti bude mít. Pánev nemyjte v myčce na nádobí, ztratí tím své nepřilnavé vlastnosti a bude korodovat. Postup při vaření: pánev s trochou oleje zahřejte. Až bude dostatečně rozpálená, opečte pokrm zprudka z obou stran. Ztlumte teplotu a dopékejte dle potřeby. Péče po použití: Odstraňte zbytky jídel a opláchněte pánev vařící vodou. Následně ihned otřete utěrkou, aby si pánev zachovala své vlastnosti a předešli jste vzniku rzi. Čištění a údržba: použijte hrubou mořskou sůl (bez vody), kterou vložíte do pánve a 1,5 min zahřívejte na vysoký stupeň. Následně vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Hrubá mořská sůl odstraní připečené zbytky a nežádoucí pachy. Následně potřete olejem a uskladněte na suchém místě. POZOR! Nikdy nenechávejte pánev odmočit. Když se pokrm připálí, vydrhněte pánev hrubou houbičkou. Nemyjte v myčce na nádobí! (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 24 cm de Buyer

Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 24 cm de Buyer

Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 24 cm de Buyer
Detail

Ocelová pánev na steaky Mineral B Element je vyrobena v rustikálním designu odkazujícím na ručně kované pánve. Je opatřena rozšířenými okraji a jemnými rýhami na vnitřní straně, jež vytvářejí pravidelný vzor. Francouzská společnost de Buyer, jež pánev vyrábí, je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny. Řada pánví Mineral B Element je pro domácí použití ještě vylepšena o povrchovou úpravu na bázi včelího vosku. Ten je chrání před zoxidováním a zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se navíc s každým dalším použitím zlepšují. Pánve jsou určeny na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Ocelové pánve Mineral B Element jsou 100% přírodní, EKO-logické a recyklovatelné. Pánve z řady Mineral B Element lze používat v troubě pouze na krátké dopékání, a to maximálně na 10 minut do teploty 180°C. V případě delšího pobytu pánve v troubě by mohlo dojít k poškození lakované rukojeti. Pokud preferujete pánev, kterou lze používat i v troubě na neomezeně dlouhou dobu, zvolte raději pánev ze série Mineral B Element PRO nebo pánev French Collection B Element. Pánve Mineral B Element ve stručnosti: Pánve jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny a grilování. Na křupavé palačinky a dokonalé omelety. Ocel je 100% přírodní materiál s povrchovou úpravu založenou na včelím vosku. Pánve Mineral B Element nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, neobsahují PFOA ani PTFE. Bez přidaných chemikálií - výroba šetrná k životnímu prostředí. Ekologické a recyklovatelné. Molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné. Pánve lze používat při velmi vysokých teplotách, při kterých se připravovaný pokrm velmi rychle zatáhne a nedojde k úniku vitamínů ani výživných látek. Čím více se pánev používá, tím lepší jsou její nepřilnavé vlastnosti. Vynikající tepelná vodivost. Robustní provedení, velmi dlouhá životnost. Maillardova reakce: Když se pánev rozpálí na více než 140 °C, tak se připravované pokrmy následkem zkaramelizování přírodních šťáv velmi rychle zatáhnou na povrchu. Vytvoří se krusta zabraňující vysušení pokrmu uvnitř. Výsledkem je na povrchu opečený a křupavý pokrm s jemným a vláčným středem. Perfektní na opékání masa, přípravu křupavých palačinek nebo chutných omelet. Jak správně používat pánve Mineral B Element: Před prvním použitím: pánev vypláchněte vařící vodou a dobře osušte. Nalijte do pánve olej do výšky cca 1 mm a zahřívejte asi 5 minut. Olej vylijte a pánev vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Čím častěji budete pánev používat, tím lepší budou výsledky při vaření. Čím černější bude vnitřní povrch, tím lepší nepřilnavé vlastnosti bude mít. Pánev nemyjte v myčce na nádobí, ztratí tím své nepřilnavé vlastnosti a bude korodovat. Postup při vaření: pánev s trochou oleje zahřejte. Až bude dostatečně rozpálená, opečte pokrm zprudka z obou stran. Ztlumte teplotu a dopékejte dle potřeby. Péče po použití: Odstraňte zbytky jídel a opláchněte pánev vařící vodou. Následně ihned otřete utěrkou, aby si pánev zachovala své vlastnosti a předešli jste vzniku rzi. Čištění a údržba: použijte hrubou mořskou sůl (bez vody), kterou vložíte do pánve a 1,5 min zahřívejte na vysoký stupeň. Následně vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Hrubá mořská sůl odstraní připečené zbytky a nežádoucí pachy. Následně potřete olejem a uskladněte na suchém místě. POZOR! Nikdy nenechávejte pánev odmočit. Když se pokrm připálí, vydrhněte pánev hrubou houbičkou. Nemyjte v myčce na nádobí! (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 24 cm de Buyer

Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 28 cm de Buyer

Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 28 cm de Buyer
Detail

Ocelová pánev na steaky Mineral B Element je vyrobena v rustikálním designu odkazujícím na ručně kované pánve. Je opatřena rozšířenými okraji a jemnými rýhami na vnitřní straně, jež vytvářejí pravidelný vzor. Francouzská společnost de Buyer, jež pánev vyrábí, je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny. Řada pánví Mineral B Element je pro domácí použití ještě vylepšena o povrchovou úpravu na bázi včelího vosku. Ten je chrání před zoxidováním a zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se navíc s každým dalším použitím zlepšují. Pánve jsou určeny na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Ocelové pánve Mineral B Element jsou 100% přírodní, EKO-logické a recyklovatelné. Pánve z řady Mineral B Element lze používat v troubě pouze na krátké dopékání, a to maximálně na 10 minut do teploty 180°C. V případě delšího pobytu pánve v troubě by mohlo dojít k poškození lakované rukojeti. Pokud preferujete pánev, kterou lze používat i v troubě na neomezeně dlouhou dobu, zvolte raději pánev ze série Mineral B Element PRO nebo pánev French Collection B Element. Pánve Mineral B Element ve stručnosti: Pánve jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny a grilování. Na křupavé palačinky a dokonalé omelety. Ocel je 100% přírodní materiál s povrchovou úpravu založenou na včelím vosku. Pánve Mineral B Element nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, neobsahují PFOA ani PTFE. Bez přidaných chemikálií - výroba šetrná k životnímu prostředí. Ekologické a recyklovatelné. Molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné. Pánve lze používat při velmi vysokých teplotách, při kterých se připravovaný pokrm velmi rychle zatáhne a nedojde k úniku vitamínů ani výživných látek. Čím více se pánev používá, tím lepší jsou její nepřilnavé vlastnosti. Vynikající tepelná vodivost. Robustní provedení, velmi dlouhá životnost. Maillardova reakce: Když se pánev rozpálí na více než 140 °C, tak se připravované pokrmy následkem zkaramelizování přírodních šťáv velmi rychle zatáhnou na povrchu. Vytvoří se krusta zabraňující vysušení pokrmu uvnitř. Výsledkem je na povrchu opečený a křupavý pokrm s jemným a vláčným středem. Perfektní na opékání masa, přípravu křupavých palačinek nebo chutných omelet. Jak správně používat pánve Mineral B Element: Před prvním použitím: pánev vypláchněte vařící vodou a dobře osušte. Nalijte do pánve olej do výšky cca 1 mm a zahřívejte asi 5 minut. Olej vylijte a pánev vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Čím častěji budete pánev používat, tím lepší budou výsledky při vaření. Čím černější bude vnitřní povrch, tím lepší nepřilnavé vlastnosti bude mít. Pánev nemyjte v myčce na nádobí, ztratí tím své nepřilnavé vlastnosti a bude korodovat. Postup při vaření: pánev s trochou oleje zahřejte. Až bude dostatečně rozpálená, opečte pokrm zprudka z obou stran. Ztlumte teplotu a dopékejte dle potřeby. Péče po použití: Odstraňte zbytky jídel a opláchněte pánev vařící vodou. Následně ihned otřete utěrkou, aby si pánev zachovala své vlastnosti a předešli jste vzniku rzi. Čištění a údržba: použijte hrubou mořskou sůl (bez vody), kterou vložíte do pánve a 1,5 min zahřívejte na vysoký stupeň. Následně vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Hrubá mořská sůl odstraní připečené zbytky a nežádoucí pachy. Následně potřete olejem a uskladněte na suchém místě. POZOR! Nikdy nenechávejte pánev odmočit. Když se pokrm připálí, vydrhněte pánev hrubou houbičkou. Nemyjte v myčce na nádobí! (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 28 cm de Buyer

Banquet Nůž na steak ALIVIO 24,5 cm

Detail

Nůž na steakALIVIO 24,5 cm s délkou čepelí 12,5 cm. Nerezový materiál nože je snadno čistitelný. Vhodný ke každodennímu využití v domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Nůž na steak ALIVIO 24,5 cm
Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm (SNDNSY), Samura BAMBOO Nůž na steaky 11 cm (SNBNSY), Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm (SNDPN), Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm (SNDUN15), Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNDSN), Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SNDVN), Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15), Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm (SNDNN), Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SNDSNG), Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNDNOZ), Samura BAMBOO Univerzální nůž 12,5 cm (SNBUN), Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm (SND67UN), Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm (SND67SN), Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SND67PNM), Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm (SND67NN), Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm (SND67NOZ), Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) (SNMVSWNS), Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES), Samura BAMBOO Nůž na chleba 20 cm (SNBNCH), Samura MO-V Nůž na rajčata 12 cm (SNMVNR), Nůž G21 Gourmet Damascus 13 cm (NB-D1092), Nůž G21 Gourmet Damascus 17 cm (NB-D1091), KDS Nůž kuchařský na steaky 4,5 KING'S ROW (1820.00), Samura OKINAWA Nůž Nakiri 17 cm (SNONN17), Samura BAMBOO Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNBSN), Samura SHADOW Nůž Santoku 17,5 cm (SNSHNS), Samura OKINAWA Nůž Gyuto 17 cm (SNONG), Samura GOLF Univerzální nůž 16 cm (SNGUN), Samura BLACKSMITH Univerzální nůž 16 cm (SNBLUB), Samura KAIJU Univerzální nůž 15 cm (SNKUN)