Závěrečný fixativ pro pastel 300ml - 50402

Produkt Závěrečný fixativ pro pastel 300ml - 50402 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Závěrečný fixativ pro pastel 300ml - 50402 upraviť a produkt hľadať znova.

Závěrečný fixativ pro pastel 300ml - 50402

Detail

Závěrečný fixující přípravek vytvořený speciálně pro pastel a křídové barvy německou značkou Schmincke. Je bezbarvý, rychleschnoucí a nežloutne. V porovnání s běžným fixativem je kvalitnější, umožňuje rovnoměrnější nanášení a pastel dlouhodobě kompletně chrání před vnějšími vlivy. Je založený na bázi polyvinylové pryskyřice a alkoholu. Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný fixativ pro pastel 300ml - 50402 , Maxim vagón "dobytčák" 50402 (647069504027)

Fixativ pro pastel Revolution Freezer 200ml

Detail

"Pastel revolution" je přípravek, který fixuje suchý pastel na papíře Pastelmat. Kresba může být následně s papírem rolována a jinak namáhána, případně i zarámována bez skla. Má neutrální saténový nádech, je oděru vzdorný, nežloutnoucí a odolný vůči vlhkosti. Nanášet můžete i v průběhu kresby a následně na papír pokračovat další vrstvou (ta již zafixována už nepůjde dále upravovat). Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Fixativ pro pastel Revolution Freezer 200ml , Greenfood shaker 300ml (8594193923892)

Lascaux 2070 Fixativ sprej 300ml

Detail

Univerzální čirý fixativ s vynikající stálostí na světle a odolností proti stárnutí. Na savých podkladech jako je papír nebo karton tvoří neviditelný film. Na nesavých podkladech jako jsou tisky, fotografie, akrylové nebo olejové malby tvoří saténový až lesklý film, v závislosti na počtu aplikovaných vrstev. Použití: - neviditelná fixace tužky, uhlu, suchého a voskového pastelu (na papírech s jemnou zrnitostí) - fixace akvarelu, tušové kresby a temperové malby, při aplikaci několika vrstev slouží jako zakončovací lak - fixace a ochranný film odolný proti otěru na fotografie, umělecké tisky, litografii a plátkové zlato - fixace stavebních plánů zhotovených tužkou nebo tuší na transparentních papírech - na dobře proschlé akrylové a olejové malby Fixativ se aplikuje ve stejnoměrné, slabé vrstvě. Stříká krouživým pohybem ze vzdálenosti cca 30 cm. Při použití jako zakončovací lak na akrylovou malbu je třeba nanést více vrstev. Složení: čistá akrylátová pryskyřice, organické rozpouštědlo Během práce dobře větrejte! Uchovávejte v suchu a chladu. Chraňte před slunečním světlem a teplotami nad 50°C Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lascaux 2070 Fixativ sprej 300ml , Cybrain ii - závěrečný účet (999-00-016-7136-5)

Sennelier fixativ pro olejový pastel d'Artigny sprej 400ml

Detail

Fixativ pro olejové pastely d'Artigny sprej 400ml na alkoholové bázi, vyroben z pryskyřice. Vytváří zcela průhledný a saténový, ochranný film. V případě nutnosti používejte ve vrstvách. Před použitím protřepejte. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sennelier fixativ pro olejový pastel d'Artigny sprej 400ml , Wenko basic nástěnný 300ml (59540)

Sennelier fixativ pro suchý pastel Latour sprej 400ml

Detail

Sennelier fixativ pro suchý pastel Latour sprej 400ml na alkoholové bázi, nežloutnoucí, vyroben z pryskyřice. Fixuje barvy, aniž by změnil jejich vzhled. Vytváří transparentní matný ochranný film. V případě nutnosti používejte ve vrstvách. Před použitím protřepejte. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sennelier fixativ pro suchý pastel Latour sprej 400ml , Chlorhexidin ústní voda peprná 300ml

Aerospray B72 300ml – univerzální lak a fixativ - 50404

Detail

Křišťálově čistý dokončovací lak a fixativ AEROSPRAY B72 pro univerzální fixaci většiny maleb a kreseb. Je možné použít jej pro tužku, uhel, pastely, pastelky, akvarel, inkousty, temperu, fotografie, tisky, akrylové či olejové barvy. Je tak vhodný zejména pro ty, kteří používají různé techniky a stačí jim jeden přípravek pro vše. (speciální laky/fixativy na konkrétní medium jsou vždy lepší volbou, těm kteří spotřebují laku větši množství doporučujeme mít druhů více) Díky známé akrylové pryskyřici Paraloid® B72 (často používané při restaurování) má ideální ochranné vlastnosti finálního laku. Je vysoce světlostálý, odolný proti stárnutí a nežloutne. Nástřikem dosáhnete neviditelné fixace (na savých podkladech) polomatného a mírně lesklého filmu (na nesavých podkladech). Použití: Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty, v dobře větraných prostorách. Obsahuje rozpouštědla, nevdechujte! Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Aerospray B72 300ml – univerzální lak a fixativ - 50404 , Tekuté stěrače rozpraš. 300ml (am00213)

Sennelier sada štětců pro pastel

Detail

Sada jemných přírodních štětců vhodných pro roztírání suchého pastelu. 3 velikosti, vyrábí francouzská značka Sennelier. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sennelier sada štětců pro pastel , Pelikan pastel růžový (817356)

Blok pro pastel Renesans A4

Detail

Blok pro pastel Renesans A4 obsahuje 10 listů v 5 různých odstínech, vždy pro dvou listech. Jednotlivé odstíny jsou mezi sebou odděleny archem ochranného pergamenu. Sametový papír lze srovnat s velurovým, je mezi nimi ale hned několik rozdílů: na sametovém papíře jsou chloupky kratší a kladou se v různých směrech. Díky tomu je papír přilnavější a prašnost nižší, navíc je možné také dosáhnout větší hloubky barev. Vrstvy pastelu lze ze sametu poměrně jednoduše odstranit pomocí tvrdého hrubého štětce, v počátečním stádiu tvorby dokonce vygumovat. Pastel na sametu působí jemně a přirozeně, je tak oblíbenou volbou mezi umělci. rozměr 21x29,7cm 5 odstínů 10 listů (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel Renesans A4 , Pelikan pastel zelený (817349)

Velurový blok pro pastel 36x48cm bílý

Detail

Velurový papír má specifický "chlupatý" povrch, díky kterému se pastel do struktury jednoduše roztírá a je možné zachytit i jemné detaily. Vhodný pro suché i olejové pastely. Bílý odstín. 260g/m2 formát 36x48cm 10 listů (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velurový blok pro pastel 36x48cm bílý , Mtr, cool pastel (sptmtr002nad)

Velurový blok pro pastel 30x40cm bílý

Detail

Velurový papír má specifický "chlupatý" povrch, díky kterému se pastel do struktury jednoduše roztírá a je možné zachytit i jemné detaily. Vhodný pro suché i olejové pastely. Bílý odstín. 260g/m2 formát 30x40cm 10 listů (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velurový blok pro pastel 30x40cm bílý , Pelikan pastel meruňkový (817363)

Velurový blok pro pastel 24x32cm bílý

Detail

Velurový papír má specifický "chlupatý" povrch, díky kterému se pastel do struktury jednoduše roztírá a je možné zachytit i jemné detaily. Vhodný pro suché i olejové pastely. Bílý odstín. 260g/m2 formát 24x32cm 10 listů (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velurový blok pro pastel 24x32cm bílý , Duvo+ mělká nerezová miska pro štěňata 15cm 300ml (8904523102406)

Blok pro pastel Tiziano černý 30,5x41cm 160g

Detail

Blok černých papírů Tiziano určených převážně pro kresbu a kreativní účely o standartní gramáži 160g/m2. Díky výrobě z bavlny v kombinaci s prvotřídní celulózou jsou papíry odolné a jemné zároveň. Na jedné straně mají listy povrch velice hladký, na druhé straně je povrch hrubší - dle účelu si tedy můžete jednoduše vybrat. Za studena lisované. Vhodné pro tužku, pastel, uhel, airbrush, různé typy tisku a grafiky, kreativní účely, apod. Vyráběno populární Italskou značkou Fabriano s vysokým důrazem na ekologické a zodpovědné zpracování surovin. 160g/m2 24 listů rozměr 30,5x41cm (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel Tiziano černý 30,5x41cm 160g , Sonax plastová ochrana motoru, 300ml (330200)

Blok pro pastel Tiziano brizzati A3 160g

Detail

Blok barevných papírů Tiziano určených převážně pro kresbu a kreativní účely o standartní gramáži 160g/m2. Díky výrobě z bavlny v kombinaci s prvotřídní celulózou jsou papíry odolné a jemné zároveň. Na jedné straně mají listy povrch velice hladký, na druhé straně je povrch hrubší - dle účelu si tedy můžete jednoduše vybrat. Za studena lisované. Vhodné pro tužku, pastel, uhel, airbrush, různé typy tisku a grafiky, kreativní účely, apod. Vyráběno populární Italskou značkou Fabriano s vysokým důrazem na ekologické a zodpovědné zpracování surovin. 160g/m2 30 listů rozměr 29,7x42cm (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel Tiziano brizzati A3 160g , Sensuel lubrikační aqua gel 300ml (179)

Velurový blok pro pastel 36x48cm 10 odstínů

Detail

Velurový papír má specifický "chlupatý" povrch, díky kterému se pastel do struktury jednoduše roztírá a je možné zachytit i jemné detaily. Vhodný pro suché i olejové pastely. V bloku je 10 různých odstínů. 260g/m2 formát 36x48cm 10 listů (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velurový blok pro pastel 36x48cm 10 odstínů , Akinu napáječka s kuličkou 300ml (8595184921255)

Velurový blok pro pastel 30x40cm 10 odstínů

Detail

Velurový papír má specifický "chlupatý" povrch, díky kterému se pastel do struktury jednoduše roztírá a je možné zachytit i jemné detaily. Vhodný pro suché i olejové pastely. V bloku je 10 různých odstínů. 260g/m2 formát 30x40cm 10 listů (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velurový blok pro pastel 30x40cm 10 odstínů , Master lámací nožík 300ml bílá (5326)

Velurový blok pro pastel 24x32cm 10 odstínů

Detail

Velurový papír má specifický "chlupatý" povrch, díky kterému se pastel do struktury jednoduše roztírá a je možné zachytit i jemné detaily. Vhodný pro suché i olejové pastely. V bloku je 10 různých odstínů. 260g/m2 formát 24x32cm 10 listů (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velurový blok pro pastel 24x32cm 10 odstínů , Liqui moly proplach motoru 300ml (lm2640)

Blok pro pastel Tiziano bílý 30,5x41cm 160g

Detail

Blok bílých papírů Tiziano určených převážně pro kresbu a kreativní účely o standartní gramáži 160g/m2. Díky výrobě z bavlny v kombinaci s prvotřídní celulózou jsou papíry odolné a jemné zároveň. Na jedné straně mají listy povrch velice hladký, na druhé straně je povrch hrubší - dle účelu si tedy můžete jednoduše vybrat. Za studena lisované. Vhodné pro tužku, pastel, uhel, airbrush, různé typy tisku a grafiky, kreativní účely, apod. Vyráběno populární Italskou značkou Fabriano s vysokým důrazem na ekologické a zodpovědné zpracování surovin. 160g/m2 24 listů rozměr 30,5x41cm (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel Tiziano bílý 30,5x41cm 160g , Cistici roztok philips hq200 50 300ml

Papír pro pastel Pastelmat 70x100cm 360g bílý

Detail

Pastelmat je speciální papír francouzského výrobce Clairefontaine vyvinutý pro milovníky pastelu. Jeho jedinečný sametový povrch z celulózových vláken dokáže udržet mnoho vrstev i těch nejjemnějších pastelů. Výrazně snižuje potřebu fixativu, což znamená, že barvy zůstávají živé a svěží. Navíc je šetrný k prstům a míchacím nástrojům. Tento speciální papír je ideální pro použití se všemi suchými médii (suchý pastel, PanPastel, tužky, uhly), ale díky své odolnosti vůči vodě je možné ho použít i s mokrými médii jako jsou akrylové a akvarelové barvy. 360 g/m2 rozměr 70x100 cm bez kyselin světlostálý barva bílá Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Papír pro pastel Pastelmat 70x100cm 360g bílý , Sensuel lubrikační fisting gel 300ml (180)

Podkladové medium pro pastel 500ml Schmincke - 50503

Detail

Přípravek, který funguje jako podkladový "šeps" pro kresbu pastelem. Aplikovat jej můžete na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Doporučujeme například při požadované kombinované technice pastel+akryl či akvarel (můžete díky tomu nanést pastel na plátno) či kresbě na specifické materiály. Podklad je průhledný, světlostálý a nestárnoucí. Nanášejte v rovnoměrném nátěru, můžete ve více vrstvách (vždy počkejte na zaschnutí té předchozí - řádově několik hodin, dle tloušťky). Je ředitelný vodou. Vytváří jemný povrch, je možné následně nanést více vrstev pastelu. Nepoužívejte při teplotách nižších než 10°C. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro pastel 500ml Schmincke - 50503 , Resq pilot 300ml náhradní náplň (4897034570694)

Sada štětců pro pastel BB Kit 3 – Details

Detail

Unikátní sada pro všechny milovníky pastelu. Vhodná zejména pro detailní práce, popř. vytváření jemných předchodů mezi vrstvami. Konkrétní ukázku práce se štětcem najdete na videu v záložce tohoto produktu. Vyrábí italská značka Borciani & Bonazzi. Sada obsahuje: plochý štěteček pro precizní linky kónický štěteček pro ty nejjemnější detaily a iluminaci kulatý štětec pro blendování, vytváření přechodů a stínování Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada štětců pro pastel BB Kit 3 – Details , Liqui moly čistič chladiče 300ml (lm3320)

Sada štětců pro pastel BB Kit 2 – Blending

Detail

Unikátní sada pro všechny milovníky pastelu. Vhodná zejména pro jemné přechody mezi barvami a vrstvami. Konkrétní ukázku práce se štětcem najdete na videu v záložce tohoto produktu. Vyrábí italská značka Borciani & Bonazzi. Sada obsahuje: středně široký pastelový štětec vhodný blendování 3 výměnné hlavy 2 houbičky pro roztírání ve tvaru kapky Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada štětců pro pastel BB Kit 2 – Blending , Toro dóza, patentní uzávěr, 300ml (350730)

Sada štětců pro pastel BB Kit 1 – Background

Detail

Unikátní sada pro všechny milovníky pastelu. Vhodná zejména pro podklady a větši plochy, kde je žádoucí dosáhnout jednolitého povrchu, popř.jemných přechodů mezi vrstvami. Konkrétní ukázku práce se štětcem najdete na videu v záložce tohoto produktu. Vyrábí italská značka Borciani & Bonazzi. Sada obsahuje: široký pastelový štětec vhodný pro větší plochy a roztírání dvě výměnné hlavy, každá s jiným efektem: 1) první ze syntetických štětin má nižší elasticitu a je ideální pro hrubší práce 2) druhá tvořená "houbou" pro jemné přechody a stíny semišová podložka pro odstraňování pastelu ze štětce mezi přechody z jednoho odstínu na druhý Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada štětců pro pastel BB Kit 1 – Background , Naturehike titanová pánev 20cj 300ml (6927595745755)

Blok pro pastel Tiziano soft colour A3 160g

Detail

Blok barevných papírů Tiziano určených převážně pro kresbu a kreativní účely o standartní gramáži 160g/m2. Díky výrobě z bavlny v kombinaci s prvotřídní celulózou jsou papíry odolné a jemné zároveň. Na jedné straně mají listy povrch velice hladký, na druhé straně je povrch hrubší - dle účelu si tedy můžete jednoduše vybrat. Za studena lisované. Vhodné pro tužku, pastel, uhel, airbrush, různé typy tisku a grafiky, kreativní účely, apod. Vyráběno populární Italskou značkou Fabriano s vysokým důrazem na ekologické a zodpovědné zpracování surovin. 160g/m2 30 listů rozměr 29,7x42cm (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel Tiziano soft colour A3 160g , Ziaja baby kremovy sprchovy olej 300ml pro deti morsky konik

Blok pro pastel a skicy HHM 130g A2

Detail

Papír vhodný pro kresebné techniky - pastel, tužku, uhel, pastelky, apod. Má jemnou strukturu a přírodní bílou barvu. Vhodný pro tvoření detainích přechodů a stínování. Vyrábí se bez kyselin a má archivační kvalitu. 130g/m2 formát A2 (420x594mm) 30 listů blok je lepený na jedné straně Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel a skicy HHM 130g A2 , Pelikan jazz pastel růžové (812658)

Blok pro pastel a skicy HHM 130g A3

Detail

Papír vhodný pro kresebné techniky - pastel, tužku, uhel, pastelky, apod. Má jemnou strukturu a přírodní bílou barvu. Vhodný pro tvoření detainích přechodů a stínování. Vyrábí se bez kyselin a má archivační kvalitu. 130g/m2 formát A3 (297x420mm) 30 listů blok je lepený na jedné straně Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel a skicy HHM 130g A3 , Notes linkovaný pastel zelená (8595179235916)

Blok pro pastel a skicy HHM 130g A4

Detail

Papír vhodný pro kresebné techniky - pastel, tužku, uhel, pastelky, apod. Má jemnou strukturu a přírodní bílou barvu. Vhodný pro tvoření detainích přechodů a stínování. Vyrábí se bez kyselin a má archivační kvalitu. 130g/m2 formát A4 (210x297mm) 30 listů blok je lepený na jedné straně Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel a skicy HHM 130g A4 , Pelikan jazz pastel levandulové (812641)

Blok pro pastel a skicy HHM 130g A5

Detail

Papír vhodný pro kresebné techniky - pastel, tužku, uhel, pastelky, apod. Má jemnou strukturu a přírodní bílou barvu. Vhodný pro tvoření detainích přechodů a stínování. Vyrábí se bez kyselin a má archivační kvalitu. 130g/m2 formát A5 (148x210mm) 30 listů blok je lepený na jedné straně Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel a skicy HHM 130g A5 , Pelikan jazz pastel korálové (812665)

Blok pro pastel Pastelmat 30x40cm bílý 360g 12 listů

Detail

Pastelmat je oblíbený velurový papír pro práci s pastelem a křídami. Je vhodný pro velmi precizní práci, částečky pastelu na papíře dobře ulpívají a nabízí možnosti vrstvení i prolínání jednotlivých vrstev. Oproti běžnému papíru ušetříte také 30-40% pastelu, což je dáno tím, že zatímco do velurového papíru se uchytí velká většina materiálu, z obyčejného papíru část opadá. Velmi dobře se na papíru pastel také roztírá - ať již prstem, tak i těrkami a speciálními nožíky. archivační dlouhostálá kvalita, neutrální pH i pro velmi jemné a precizní práce používaný jak úplnými začátečníky, tak i profesionálními umělci Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel Pastelmat 30x40cm bílý 360g 12 listů , Notes linkovaný pastel modrá (8595179235923)

Blok pro pastel Pastelmat 24x30cm bílý 360g 12 listů

Detail

Pastelmat je oblíbený velurový papír pro práci s pastelem a křídami. Je vhodný pro velmi precizní práci, částečky pastelu na papíře dobře ulpívají a nabízí možnosti vrstvení i prolínání jednotlivých vrstev. Oproti běžnému papíru ušetříte také 30-40% pastelu, což je dáno tím, že zatímco do velurového papíru se uchytí velká většina materiálu, z obyčejného papíru část opadá. Velmi dobře se na papíru pastel také roztírá - ať již prstem, tak i těrkami a speciálními nožíky. archivační dlouhostálá kvalita, neutrální pH i pro velmi jemné a precizní práce používaný jak úplnými začátečníky, tak i profesionálními umělci Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel Pastelmat 24x30cm bílý 360g 12 listů , Pelikan jazz pastel citrónové (812672)

Blok pro pastel Pastelmat 18x24cm bílý 360g 12 listů

Detail

Pastelmat je oblíbený velurový papír pro práci s pastelem a křídami. Je vhodný pro velmi precizní práci, částečky pastelu na papíře dobře ulpívají a nabízí možnosti vrstvení i prolínání jednotlivých vrstev. Oproti běžnému papíru ušetříte také 30-40% pastelu, což je dáno tím, že zatímco do velurového papíru se uchytí velká většina materiálu, z obyčejného papíru část opadá. Velmi dobře se na papíru pastel také roztírá - ať již prstem, tak i těrkami a speciálními nožíky. archivační dlouhostálá kvalita, neutrální pH i pro velmi jemné a precizní práce používaný jak úplnými začátečníky, tak i profesionálními umělci Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel Pastelmat 18x24cm bílý 360g 12 listů , Notes linkovaný pastel modrá (8595179235879)

Papír pro pastel Pastelmat v roli 1,4x5m 270g bílý

Detail

Pastelmat je oblíbený velurový papír pro práci s pastelem a křídami. Je vhodný pro velmi precizní práci, částečky pastelu na papíře dobře ulpívají a nabízí možnosti vrstvení i prolínání jednotlivých vrstev. Oproti běžnému papíru ušetříte také 30-40% pastelu, což je dáno tím, že zatímco do velurového papíru se uchytí velká většina materiálu, z obyčejného papíru část opadá. Velmi dobře se na papíru pastel také roztírá - ať již prstem, tak i těrkami a speciálními nožíky. archivační dlouhostálá kvalita, neutrální pH i pro velmi jemné a precizní práce používaný jak úplnými začátečníky, tak i profesionálními umělci Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Papír pro pastel Pastelmat v roli 1,4x5m 270g bílý

Blok pro pastel Pastelmat 30x40cm jemné odstíny 360g 12 listů

Detail

Pastelmat je oblíbený velurový papír pro práci s pastelem a křídami. Je vhodný pro velmi precizní práci, částečky pastelu na papíře dobře ulpívají a nabízí možnosti vrstvení i prolínání jednotlivých vrstev. Oproti běžnému papíru ušetříte také 30-40% pastelu, což je dáno tím, že zatímco do velurového papíru se uchytí velká většina materiálu, z obyčejného papíru část opadá. Velmi dobře se na papíru pastel také roztírá - ať již prstem, tak i těrkami a speciálními nožíky. archivační dlouhostálá kvalita, neutrální pH i pro velmi jemné a precizní práce používaný jak úplnými začátečníky, tak i profesionálními umělci Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel Pastelmat 30x40cm jemné odstíny 360g 12 listů

Blok pro pastel Pastelmat 24x30cm jemné odstíny 360g 12 listů

Detail

Pastelmat je oblíbený velurový papír pro práci s pastelem a křídami. Je vhodný pro velmi precizní práci, částečky pastelu na papíře dobře ulpívají a nabízí možnosti vrstvení i prolínání jednotlivých vrstev. Oproti běžnému papíru ušetříte také 30-40% pastelu, což je dáno tím, že zatímco do velurového papíru se uchytí velká většina materiálu, z obyčejného papíru část opadá. Velmi dobře se na papíru pastel také roztírá - ať již prstem, tak i těrkami a speciálními nožíky. archivační dlouhostálá kvalita, neutrální pH i pro velmi jemné a precizní práce používaný jak úplnými začátečníky, tak i profesionálními umělci Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel Pastelmat 24x30cm jemné odstíny 360g 12 listů

Blok pro pastel Pastelmat 18x24cm jemné odstíny 360g 12 listů

Detail

Pastelmat je oblíbený velurový papír pro práci s pastelem a křídami. Je vhodný pro velmi precizní práci, částečky pastelu na papíře dobře ulpívají a nabízí možnosti vrstvení i prolínání jednotlivých vrstev. Oproti běžnému papíru ušetříte také 30-40% pastelu, což je dáno tím, že zatímco do velurového papíru se uchytí velká většina materiálu, z obyčejného papíru část opadá. Velmi dobře se na papíru pastel také roztírá - ať již prstem, tak i těrkami a speciálními nožíky. archivační dlouhostálá kvalita, neutrální pH i pro velmi jemné a precizní práce používaný jak úplnými začátečníky, tak i profesionálními umělci Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blok pro pastel Pastelmat 18x24cm jemné odstíny 360g 12 listů

Sennelier fixativ pro uhel Delacroix sprej 400ml

Detail

Fixativ ve spreji na alkoholové bázi pro uhel. Vytváří zcela průhledný a saténový, ochranný film. V případě nutnosti používejte ve vrstvách. Před použitím protřepejte. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sennelier fixativ pro uhel Delacroix sprej 400ml

Fixativ pro suché techniky Sennelier Latour 1000ml

Detail

Průhledný fixativ na bázi syntetické pryskyřice určený pro finální ochrannou vrstvu díla. Nežloutne, vytváří transparentní a matný film. Vhodný pro měkké a suché pastely. 1000 ml suché techniky (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Fixativ pro suché techniky Sennelier Latour 1000ml

Maxim Vagón "dobytčák" 50402 (647069504027)

Maxim Vagón "dobytčák" 50402 (647069504027)
Detail

Příslušenství k vláčkodráze - vhodné od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Maxim Vagón "dobytčák" 50402 (647069504027)

Závěrečný FIXATIV ve spreji 400ml

Detail

Závěrečný FIXATIV ve spreji 400ml z kategorie Výtvarné, od značky Daler-Rowney, máme skladem. Do 3 dnů u Vás. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Závěrečný FIXATIV ve spreji 400ml

Pastelový fixativ PVA 1000ml

Detail

Pastelový fixativ pro jakýkoliv druh kresby a všechny suché kresebné materiály (uhel, tužka, rudka apod. ). Fixuje bez škodlivých následků obvyklých fixativů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pastelový fixativ PVA 1000ml

Univerzální fixativ ve spreji Master 400ml

Detail

Závěrečný transparentní fixativ vhodný pro pastel, uhel, tužku, pastelky, akvarel, temperu a kvaš. Chrání proti prachu, nečistotám a dalším vnějším vlivům. Sjednocuje celkový vzhled kresby / malby a dodává ji větší živost. Před použitím důkladně protřepejte. Nanášejte v tenké rovnoměrné vrstvě, můžete opakovat vícekrát. Optimální vzdálenost 25 až 35 cm. Pro rovnoměrnou aplikaci nanášejte ve vodorovné poloze. Při nákupu celého balení = 12ks sleva 10%. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Univerzální fixativ ve spreji Master 400ml

Transparentní fixativ tekutý Renesans 100ml

Detail

Transparentní fixativ v tekuté podobě pro ochranu kresby či malby. Aplikujte na dokončené dílo uhlem, pastelem, tužkou, temperou či akvarelem pomocí jemného štětce nebo fixírky. Dostupné v obsahu 100ml, výrobcem je značka Renesans. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Transparentní fixativ tekutý Renesans 100ml

Fixativ ve spreji Renesans 400ml

Detail

Fixativ ve spreji vhodný pro fixaci akvarelu a kresby tužkou, uhlem i pastelem. Dostupný ve spreji o objemu 400ml, před použitím protřepejte. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Fixativ ve spreji Renesans 400ml

Fixativ ve spreji Artists 400ml

Detail

Bezbarvý přípravek ve spreji určený pro fixování kreseb (tužka, uhel, pastel, křída). Zamezuje rozmazání a prášení kresby. Obsahuje UV filtr pro dlouhodobou ochranu a je vyrobený z vysoce kvalitních akrylových pryskyřic.Před použitím protřepejte, aplikujte na již hotovou kresbu, po aplikaci již nedoporučujeme povrch dokreslovat. Obsah 400ml. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Fixativ ve spreji Artists 400ml

Jacquard iDye 301 fixativ 14 g

Detail

Barva na textil pro plošné barvení, vhodná primárně pro světlé povrchy. Odolná a velmi univerzální. Použitelná také na bavlnu, len, plátno či hedvábí. Zapouští se přímo do vláken. Aplikujte v teplé vodě. Po zaschnutí můžete prát v pračce na jakýkoliv teplotní stupeň. Vyrábí americká značka Jacquard. pro plošné barvení zejména pro světlé povrchy 49 odstínů, možné míchat (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jacquard iDye 301 fixativ 14 g

Univerzální fixativ Schmincke ve spreji 150ml - 50401

Detail

Univerzální fixativ na alkoholové bázi, vhodný pro širokou škálu materiálů a povrchů. Je bezbarvý, nežloutnoucí a rychleschnoucí. Dává jemně lesklý nádech. Chrání proti nečistotám, slunci a dalším běžným vlivům - nechrání proti UV záření, takže doporučujeme používat hlavně pro kvalitní světlostálé barvy a kresebné materiály. Můžete jej použít pro: uhel, sépie, pastelky, pastely, akvarelové barvy, kvašové barvy, temperové barvy, linorytové barvy a tištěné fotografie Na povrch laku následně můžete malovat akrylovými či olejovými barvami, je tak možné nanést si část malby technikami vypsanými výše a zbytek pak domalovat díky laku pastózní barvou. Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Univerzální fixativ Schmincke ve spreji 150ml - 50401

Fixativ ve spreji 400ml Conté á Paris

Detail

Francouzský fixativ značky Conté a Paris je ideální pro fixování kreseb uhlem, pastelem, křídou nebo tužkou. Fixativ je bezbarvý, bezzápachový a světlostálý. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Fixativ ve spreji 400ml Conté á Paris

Damarový lak závěrečný 200ml

Detail

Damarový lak je směsí terpentýnu a damarové pryskyřice (v poměru 1:3), používá se převážně jako závěrečný lak pro ochranu malby po jejím dokončení, ale lze jej použít i při přípravě podkladu před malováním. Vytváří téměř nežloutnoucí voděodolnou vrstvu. Damarový lak schne rychleji než mastixová fermež a navíc neslepne. Nanáší se na dílo, které je ve vodorovné poloze, štětcem, fixírkou či jiným rozprašovačem. Malba musí být před lakováním úplně suchá. Po nanesení schne až 3 dny. Snímání laku lze lehce provést pomocí rektifikovaného terpentýnového oleje, vrstva malby zůstane neporušena. Lze použít i k přidání do olejových barev, které tím získají lesklý emailový charakter a hladký povrch. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak závěrečný 200ml

Damarový lak závěrečný 1000ml

Detail

Damarový lak je směsí terpentýnu a damarové pryskyřice (v poměru 1:3), používá se převážně jako závěrečný lak pro ochranu malby po jejím dokončení, ale lze jej použít i při přípravě podkladu před malováním. Vytváří téměř nežloutnoucí voděodolnou vrstvu. Damarový lak schne rychleji než mastixová fermež a navíc neslepne. Nanáší se na dílo, které je ve vodorovné poloze, štětcem, fixírkou či jiným rozprašovačem. Malba musí být před lakováním úplně suchá. Po nanesení schne až 3 dny. Snímání laku lze lehce provést pomocí rektifikovaného terpentýnového oleje, vrstva malby zůstane neporušena. Lze použít i k přidání do olejových barev, které tím získají lesklý emailový charakter a hladký povrch. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak závěrečný 1000ml

Univerzální fixativ Schmincke ve spreji 400 ml - 50401

Detail

Univerzální fixativ na alkoholové bázi, vhodný pro širokou škálu materiálů a povrchů. Je bezbarvý, nežloutnoucí a rychleschnoucí. Dává jemně lesklý nádech. Chrání proti nečistotám, slunci a dalším běžným vlivům - nechrání proti UV záření, takže doporučujeme používat hlavně pro kvalitní světlostálé barvy a kresebné materiály. Můžete jej použít pro: uhel, sépie, pastelky, pastely, akvarelové barvy, kvašové barvy, temperové barvy, linorytové barvy a tištěné fotografie Na povrch laku následně můžete malovat akrylovými či olejovými barvami, je tak možné nanést si část malby technikami vypsanými výše a zbytek pak domalovat díky laku pastózní barvou. Před použitím protřepejte. Stříkejte pohybem plechovky z jedné strany na druhou a shora dolů, ze vzdálenosti 30 - 40 cm ve svisle nebo mírně nakloněné poloze. Aplikujte na zcela suchý podklad za pokojové teploty. Můžete nanést i více vrstev. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Univerzální fixativ Schmincke ve spreji 400 ml - 50401

Damarový lak závěrečný Umton 100ml

Detail

Damarový lak je směsí terpentýnu a damarové pryskyřice (v poměru 1:3), používá se převážně jako závěrečný lak pro ochranu malby po jejím dokončení, ale lze jej použít i při přípravě podkladu před malováním. Vytváří téměř nežloutnoucí voděodolnou vrstvu. Damarový lak schne rychleji než mastixová fermež a navíc neslepne. Nanáší se na dílo, které je ve vodorovné poloze, štětcem, fixírkou či jiným rozprašovačem. Malba musí být před lakováním úplně suchá. Po nanesení schne až 3 dny. Snímání laku lze lehce provést pomocí rektifikovaného terpentýnového oleje, vrstva malby zůstane neporušena. Lze použít i k přidání do olejových barev, které tím získají lesklý emailový charakter a hladký povrch. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Damarový lak závěrečný Umton 100ml
Maxim Vagón "dobytčák" 50402 (647069504027), GreenFood shaker 300ml (8594193923892), Cybrain II - Závěrečný účet (999-00-016-7136-5), Wenko BASIC nástěnný 300ml (59540), chlorhexidin ústní voda peprná 300ml, Tekuté stěrače rozpraš. 300ml (am00213), PELIKAN Pastel růžový (817356), PELIKAN Pastel zelený (817349), MTR, COOL PASTEL (SPTmtr002nad), PELIKAN Pastel meruňkový (817363), DUVO+ Mělká nerezová miska pro štěňata 15cm 300ml (8904523102406), SONAX Plastová ochrana motoru, 300ml (330200), SENSUEL LUBRIKAČNÍ AQUA GEL 300ML (179), Akinu napáječka s kuličkou 300ml (8595184921255), Master Lámací nožík 300ml bílá (5326), LIQUI MOLY Proplach motoru 300ml (LM2640), cistici roztok philips hq200 50 300ml, SENSUEL LUBRIKAČNÍ FISTING GEL 300ML (180), ResQ Pilot 300ml náhradní náplň (4897034570694), LIQUI MOLY Čistič chladiče 300ml (LM3320), TORO DÓZA, PATENTNÍ UZÁVĚR, 300ML (350730), Naturehike titanová pánev 20CJ 300ml (6927595745755), ziaja baby kremovy sprchovy olej 300ml pro deti morsky konik, PELIKAN Jazz Pastel růžové (812658), Notes linkovaný Pastel zelená (8595179235916), PELIKAN Jazz Pastel levandulové (812641), PELIKAN Jazz Pastel korálové (812665), Notes linkovaný Pastel modrá (8595179235923), PELIKAN Jazz Pastel citrónové (812672), Notes linkovaný Pastel modrá (8595179235879)