Zásobník toaletního papíru terso pure jumbo 200 (899602)

Produkt Zásobník toaletního papíru terso pure jumbo 200 (899602) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Zásobník toaletního papíru terso pure jumbo 200 (899602) upraviť a produkt hľadať znova.

Zásobník toaletního papíru TERSO PURE JUMBO 200 (899602)

Zásobník toaletního papíru TERSO PURE JUMBO 200 (899602)
Detail

Držák na toaletní papír s oválným tvarem základny,, rozměry 24,5×27,5×12 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Zásobník toaletního papíru TERSO PURE JUMBO 200 (899602) , Nimco zásobník toaletního papíru (hpm 27055-10)

NIMCO Zásobník toaletního papíru (HPM 27055-10)

NIMCO Zásobník toaletního papíru (HPM 27055-10)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Vhodně vybrané a sladěné koupelnové doplňky dokážou vaši koupelnu či toaletu zútulnit a vdechnout jí osobitý charakter. Obvykle v ní nebývá místa nazbyt, a proto je výhodné umístit některé potřebné doplňky také na zeď. NIMCO zásobník toaletního papíru zabere málo místa a přitom vám dokonale poslouží. Je vyroben z vysoce kvalitní broušené nerez oceli 1.4301. Zásobník je ideální pro využití na toaletách ve firmách, zdravotnických, kosmetických a dalších zařízeních, kde je účelné používání toaletních papírů ve velkých rolích. Díky uzamykatelnému NIMCO zásobníku toaletního papíru budou zachovány hygienické podmínky i na místech s vysokou koncentrací lidí. Praktický zásobník můžete doplnit dalšími koupelnovými doplňky této kvalitní značky. Klíčové vlastnosti NIMCO zásobníku toaletního papíru Jednoduchý design a přitom velmi estetický vzhledNIMCO zásobník toaletního... (alza.cz)

Podobné produkty ako NIMCO Zásobník toaletního papíru (HPM 27055-10) , Wenko pure - držák toaletního papíru, bílý (z17941100)

PROHOME - Držák toaletního papíru se zásobníkem

Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý

Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý
Detail

Zásobník na toaletní papír NEXIO vyrobený z práškově lakované oceli je elegantním doplňkem každé toalety. Skvěle se doplňuje s ostatními doplňky Blomus, takže si můžete moderně a vkusně zařídit celou koupelnu. Zásobník pojme 4 role toaletního papíru a je dostupný také v nerezové oceli s matnou či lesklou úpravou. Zásobník toaletního papíru NEXIO ve stručnosti: Vyroben z černě lakované nerezové oceli Rozměr: průměr 13,5 cm, výška 45,5 cm Puristický design upoutá na první pohled Pro čtyři role toaletního papíru (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý , Canon ah1 zásobník papíru (0732a033)

Zásobník na 2 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý

Zásobník na 2 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý
Detail

Zásobník na toaletní papír NEXIO vyrobený z práškově lakované oceli je elegantním doplňkem každé toalety. Skvěle se doplňuje s ostatními doplňky Blomus, takže si můžete moderně a vkusně zařídit celou koupelnu. Zásobník pojme 2 role toaletního papíru a je dostupný také v nerezové oceli s matnou či lesklou úpravou. Zásobník toaletního papíru NEXIO ve stručnosti: Vyroben z černě lakované nerezové oceli Rozměr: průměr 13,5 cm, výška 22 cm Puristický design upoutá na první pohled Pro čtyři role toaletního papíru (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Zásobník na 2 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý , Držák toaletního papíru quad chrom (5906083028199)

Zásobník na 2 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý

Zásobník na 2 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý
Detail

Zásobník na toaletní papír NEXIO vyrobený z práškově lakované oceli je elegantním doplňkem každé toalety. Skvěle se doplňuje s ostatními doplňky Blomus, takže si můžete moderně a vkusně zařídit celou koupelnu. Zásobník pojme 2 role toaletního papíru a je dostupný také v nerezové oceli s matnou či lesklou úpravou. Zásobník toaletního papíru NEXIO ve stručnosti: Vyroben z černě lakované nerezové oceli Rozměr: průměr 13,5 cm, výška 22 cm Puristický design upoutá na první pohled Pro čtyři role toaletního papíru (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Zásobník na 2 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý , Fala držák toaletního papíru quad chrom

Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý

Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý
Detail

Zásobník na toaletní papír NEXIO vyrobený z práškově lakované oceli je elegantním doplňkem každé toalety. Skvěle se doplňuje s ostatními doplňky Blomus, takže si můžete moderně a vkusně zařídit celou koupelnu. Zásobník pojme 4 role toaletního papíru a je dostupný také v nerezové oceli s matnou či lesklou úpravou. Zásobník toaletního papíru NEXIO ve stručnosti: Vyroben z černě lakované nerezové oceli Rozměr: průměr 13,5 cm, výška 45,5 cm Puristický design upoutá na první pohled Pro čtyři role toaletního papíru (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý , Aqualine 8009 držák toaletního papíru, bílá

Zásobník na 2 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý

Zásobník na 2 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý
Detail

Zásobník na toaletní papír NEXIO vyrobený z práškově lakované oceli je elegantním doplňkem každé toalety. Skvěle se doplňuje s ostatními doplňky Blomus, takže si můžete moderně a vkusně zařídit celou koupelnu. Zásobník pojme 2 role toaletního papíru a je dostupný také v nerezové oceli s matnou či lesklou úpravou. Zásobník toaletního papíru NEXIO ve stručnosti: Vyroben z černě lakované nerezové oceli Rozměr: průměr 13,5 cm, výška 22 cm Puristický design upoutá na první pohled Pro čtyři role toaletního papíru (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Zásobník na 2 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý , Wenko držák toaletního papíru, chrom (z18265100)

Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý

Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý
Detail

Zásobník na toaletní papír NEXIO vyrobený z práškově lakované oceli je elegantním doplňkem každé toalety. Skvěle se doplňuje s ostatními doplňky Blomus, takže si můžete moderně a vkusně zařídit celou koupelnu. Zásobník pojme 4 role toaletního papíru a je dostupný také v nerezové oceli s matnou či lesklou úpravou. Zásobník toaletního papíru NEXIO ve stručnosti: Vyroben z černě lakované nerezové oceli Rozměr: průměr 13,5 cm, výška 45,5 cm Puristický design upoutá na první pohled Pro čtyři role toaletního papíru (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO Blomus černý , Držák toaletního papíru quad chrom (5906083028175)

SIMEX Jumbo Nerezový zásobník, 280 mm - mat (8596321001014)

SIMEX Jumbo Nerezový zásobník, 280 mm - mat (8596321001014)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník na toaletní papír SIMEX Jumbo zaujme svým elegantním designem, díky kterému se skvěle hodí na každou moderní toaletu. Vyrobený je z vysoce kvalitní nerezové oceli a disponuje průměrem 28,5 cm. Součástí zásobníku je průzor, který umožní sledování stavu toaletního papíru. Je možné ho navíc bezpečně uzamknout klíčem. SIMEX Jumbo je vhodný pro použití na toaletách veřejných prostor, jako jsou restaurace, hotely a další. Klíčové vlastnosti nerezového zásobníku SIMEX Jumbo 280 mm - matnéhoZásobník na toaletní papír v elegantním designuVyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli Disponuje průměrem 28,5 cmMožnost sledování stavu toaletního papíru pomocí průzoruSIMEX Jumbo lze bezpečně uzamknout pomocí klíčeBarevné provedení: stříbrné Rozměry:29,5 × 28,5 cm Hmotnost:1,4 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako SIMEX Jumbo Nerezový zásobník, 280 mm - mat (8596321001014) , Aqualine držák toaletního papíru, bílá (8009)

Zásobník na 2 role toaletního papíru matný nerez NEXIO - Blomus

Zásobník na 2 role toaletního papíru matný nerez NEXIO - Blomus
Detail

KuchynĚ BLomus - styl, design a elegance Zásobník na toaletní papír NEXIO z matné nerezové oceli je elegantním doplňkem do vaší koupelny. Německá společnost Blomus vytváří luxusní výrobky pro každodenní život. Nejde jen o samoúčelný design. Ve svých produktech harmonizuje funkci a formu, kombinuje jednoduchost s krásou materiálu. Nejinak je tomu i u ucelené řady NEXIO určené pro koupelnu. Designéři celou tuto sérii pojali v elegantním, klasickém stylu. Většinu doplňků naleznete ve dvojím provedení matná – leštěná nerezová ocel. Více o značce Blomus zde. Materiál: matná nerezová ocel Původ: Německo (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Zásobník na 2 role toaletního papíru matný nerez NEXIO - Blomus , Wenko držák toaletního papíru, nerez (z15729100)

Zásobník na 2 role toaletního papíru leštěný nerez NEXIO - Blomus

Zásobník na 2 role toaletního papíru leštěný nerez NEXIO - Blomus
Detail

KuchynĚ BLomus - styl, design a elegance Zásobník na toaletní papír NEXIO z leštěné nerezové oceli je elegantním doplňkem do vaší koupelny. Německá společnost Blomus vytváří luxusní výrobky pro každodenní život. Nejde jen o samoúčelný design. Ve svých produktech harmonizuje funkci a formu, kombinuje jednoduchost s krásou materiálu. Nejinak je tomu i u ucelené řady NEXIO určené pro koupelnu. Designéři celou tuto sérii pojali v elegantním, klasickém stylu. Většinu doplňků naleznete ve dvojím provedení matná – leštěná nerezová ocel. Více o značce Blomus zde. Materiál: leštěná nerezová ocel Původ: Německo (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Zásobník na 2 role toaletního papíru leštěný nerez NEXIO - Blomus , Wenko basic - držák toaletního papíru, nerez (z17895100)

Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO leštěný nerez Blomus

Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO leštěný nerez Blomus
Detail

Zásobník na toaletní papír NEXIO z leštěné nerezové oceli je elegantním doplňkem do vaší koupelny. Zásobník na 4 role toaletního papíru ve stručnosti: Vyroben z leštěné nerezové oceli Rozměr: průměr 13,5 cm, výška 45,5 cm Puristický design upoutá na první pohled Pro čtyři role toaletního papíru (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO leštěný nerez Blomus , Fala držák toaletního papíru nalepovací 3m steely

Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO leštěný nerez Blomus

Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO leštěný nerez Blomus
Detail

Zásobník na toaletní papír NEXIO z leštěné nerezové oceli je elegantním doplňkem do vaší koupelny. Zásobník na 4 role toaletního papíru ve stručnosti: Vyroben z leštěné nerezové oceli Rozměr: průměr 13,5 cm, výška 45,5 cm Puristický design upoutá na první pohled Pro čtyři role toaletního papíru (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO leštěný nerez Blomus , Wenko viterbo - držák toaletního papíru, nerez (z16878100)

Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO leštěný nerez Blomus

Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO leštěný nerez Blomus
Detail

Zásobník na toaletní papír NEXIO z leštěné nerezové oceli je elegantním doplňkem do vaší koupelny. Zásobník na 4 role toaletního papíru ve stručnosti: Vyroben z leštěné nerezové oceli Rozměr: průměr 13,5 cm, výška 45,5 cm Puristický design upoutá na první pohled Pro čtyři role toaletního papíru (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Zásobník na 4 role toaletního papíru NEXIO leštěný nerez Blomus , Wenko simple - držák toaletního papíru, chrom (z18266100)

Zásobník na Jumbo toal.papír T-box Tork T1 bílý

Zásobník na Jumbo toal.papír T-box Tork T1 bílý
Detail

Plastový zásobník TORK na Jumbo toaletní papír do průměru 26cm. V nových zásobnících Tork se snoubí ruku v ruce design a funkčnost. Tato jedinečná kombinace zajišťuje snadné používání zásobníků jak pro návštěvníky toalet, tak pro pracovníky údržby. Nové zásobníky TORK jsou navrženy pro rozmanitá prostředí veřejných toalet. Design nových zásobníků TORK je jednoduchý a organický,tvary jemné a neutrální. V každém detailu se odráží spousta nápadů. Snadná montáž - díky vyrovnávacímu zařízení, které napomáha správné instalaci. Snadné a rychlé doplňování náplní. Dva různé způsoby otevření - klíčkem (pro veřejné prostředí), nebo v neuzamčeném režimu pouze stisknutím zámku. Nové zásobníky TORK jsou jedinečnou kombinací designu a funkčnosti, které pozvednou toalety na vyšší úroveň. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Zásobník na Jumbo toal.papír T-box Tork T1 bílý , Oki druhý/třetí/čtvrtý zásobník papíru (44575714)

PAPERNET Zásobník pro Mini Jumbo antibakteriální plast, bílý (8024929561451)

PAPERNET Zásobník pro Mini Jumbo antibakteriální plast, bílý (8024929561451)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník pro toaletní papír PAPERNET najde své uplatnění zejména na menších toaletách. Jeho kompaktní oválný tvar a bílé provedení je v nadčasovém designu. Je vhodný pro role toaletního papíru Mini Jumbo o průměru do 23 cm. Jedná se o výrobek z řady Defend Tech, který zaručuje ochranu před sekundární kontaminací. Je totiž vyroben z antibakteriálního plastu s ionty aktivního stříbra. Díky tomu je značně snížen výskyt bakterií na jeho povrchu. Zásobník na toaletní papír PAPERNET je uzamykatelný. Klíčové vlastnosti zásobníku pro toaletní papír PAPERNETV jednoduchém a nadčasovém designuZásobník PAPERNET je vhodný pro toaletní papír v roliIdeální pro papír Mini Jumbo do průměru 23 cmVyroben z antibakteriálního plastu s ionty aktivního stříbraZásobník pro toaletní papír PAPERNET je s praktickým průzorem a uzamykatelný Rozměry (š × v × h):25,7 × 24,9 × 14,8 cmVhodné pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako PAPERNET Zásobník pro Mini Jumbo antibakteriální plast, bílý (8024929561451) , Oki druhý/třetí/čtvrtý zásobník papíru (45887302)

PAPERNET Zásobník pro Maxi Jumbo antibakteriální plast, bílý (8024929561468)

PAPERNET Zásobník pro Maxi Jumbo antibakteriální plast, bílý (8024929561468)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník pro toaletní papír PAPERNET najde své uplatnění zejména na toaletách s vysokou návštěvností. Jeho oválný tvar a bílé provedení je v nadčasovém designu. Je vhodný pro role toaletního papíru Maxi Jumbo o průměru do 29 cm. Jedná se o výrobek z řady Defend Tech, který zaručuje ochranu před sekundární kontaminací. Je totiž vyroben z antibakteriálního plastu s ionty aktivního stříbra. Díky tomu je značně snížen výskyt bakterií na jeho povrchu. Zásobník na toaletní papír PAPERNET je uzamykatelný. Klíčové vlastnosti zásobníku pro toaletní papír PAPERNETV jednoduchém a nadčasovém designuZásobník PAPERNET je vhodný pro toaletní papír v roliIdeální pro papír Maxi Jumbo do průměru 29 cmVyroben z antibakteriálního plastu s ionty aktivního stříbraZásobník pro toaletní papír PAPERNET je s praktickým průzorem a uzamykatelný Rozměry (š × v × h):34,5 × 34,5× 14,8 cmVhodné pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako PAPERNET Zásobník pro Maxi Jumbo antibakteriální plast, bílý (8024929561468) , Aqualine samba držák toaletního papíru rezervní, chrom (sb118)

Zápisník Boncahier-Rock Super Jumbo 200

Zápisník Boncahier-Rock Super Jumbo 200
Detail

Elegantní kapesní zápisník s motivem akustické kytary, do kterého si můžete zapisovat své poznámky, nápady, myšlenky. Luxusní společník, který se vejde i do té nejmenší kabelky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zápisník Boncahier-Rock Super Jumbo 200 , Aqualine samba držák toaletního papíru rezervní, černá (sb218)

Vonná sójová svíčka Lacrosse pure oxygen 200 g

Vonná sójová svíčka Lacrosse pure oxygen 200 g
Detail

Vonná svíčka z kolekce Lacrosse. Model vyroben z skla vosku. (answear.cz)

Podobné produkty ako Vonná sójová svíčka Lacrosse pure oxygen 200 g , Gedy 2839 držák toaletního papíru s poličkou, stříbrná

DAN DRYER LOKI ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO ROLI, ČERNÝ (4084)

DAN DRYER LOKI ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO ROLI, ČERNÝ (4084)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník na toaletní papír DAN DRYER LOKI obohatí svým moderním designem každou toaletu. Pojme 1 Jumbo roli, díky čemuž je ideální především na komerční toalety se střední a vysokou návštěvností. Kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas potřebný na údržbu a díky okénku na přední straně je možné sledovat, kolik papíru v zásobníku ještě zbývá. Zásobník je přitom vyrobený z velmi kvalitní nerezové oceli a můžete jej navíc zkombinovat také s ostatními produkty řady LOKI a mít vše v jednotném designu. Zásobník DAN DRYER LOKI umožní komfortní dávkování toaletního papíru. Klíčové vlastnosti zásobníku na toaletní papír pro 1 Jumbo roli DAN DRYER LOKI, černýZásobník na toaletní papír je vyráběný v moderním designuJe ideální především na komerční toalety se střední a vysokou návštěvnostíZásobník DAN DRYER LOKI pojme 1 Jumbo roli Vysoká kapacita dávkovače toaletního papíru... (alza.cz)

Podobné produkty ako DAN DRYER LOKI ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO ROLI, ČERNÝ (4084) , Aqualine sb218 samba držák toaletního papíru rezervní, černá

DAN DRYER LOKI ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO ROLI, BÍLÝ (4082)

DAN DRYER LOKI ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO ROLI, BÍLÝ (4082)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník na toaletní papír DAN DRYER LOKI obohatí svým moderním designem každou toaletu. Pojme 1 Jumbo roli, díky čemuž je ideální především na komerční toalety se střední a vysokou návštěvností. Kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas potřebný na údržbu a díky okénku na přední straně je možné sledovat, kolik papíru v zásobníku ještě zbývá. Zásobník je přitom vyrobený z velmi kvalitní nerezové oceli a můžete jej navíc zkombinovat také s ostatními produkty řady LOKI a mít vše v jednotném designu. Zásobník DAN DRYER LOKI umožní komfortní dávkování toaletního papíru. Klíčové vlastnosti zásobníku na toaletní papír pro 1 Jumbo roli DAN DRYER LOKI, bíléhoZásobník na toaletní papír v moderním designuIdeální především na komerční toalety se střední a vysokou návštěvnostíPojme 1 Jumbo roli Vysoká kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas potřebný na údržbuIntegrované... (alza.cz)

Podobné produkty ako DAN DRYER LOKI ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO ROLI, BÍLÝ (4082) , Aqualine 1416-17 apollo držák toaletního papíru, stříbrná

Zásobník na 200 diarámečků

Zásobník na 200 diarámečků
Detail

- 2 boxy po 2 zásobnících na 50 diarámečků (dohr.200) (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Zásobník na 200 diarámečků , Sapho 33207 samolepící držák toaletního papíru, broušený nerez

DAN DRYER LOKI ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO ROLI, NEREZOVÁ OCEL (4080)

DAN DRYER LOKI ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO ROLI, NEREZOVÁ OCEL (4080)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník na toaletní papír DAN DRYER LOKI obohatí svým moderním designem každou toaletu. Pojme 1 Jumbo roli, díky čemuž je ideální především na komerční toalety se střední a vysokou návštěvností. Kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas potřebný na údržbu a díky okénku na přední straně je možné sledovat, kolik papíru v zásobníku ještě zbývá. Zásobník je přitom vyrobený z velmi kvalitní nerezové oceli a můžete jej navíc zkombinovat také s ostatními produkty řady LOKI a mít vše v jednotném designu. Zásobník DAN DRYER LOKI umožní komfortní dávkování toaletního papíru. Klíčové vlastnosti zásobníku na toaletní papír pro 1 Jumbo roli DAN DRYER LOKI, nerezová ocelZásobník na toaletní papír v moderním designuIdeální především na komerční toalety se střední a vysokou návštěvnostíPojme 1 Jumbo roli Vysoká kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas potřebný na... (alza.cz)

Podobné produkty ako DAN DRYER LOKI ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO ROLI, NEREZOVÁ OCEL (4080) , Sonia 124718 držák toaletního papíru s krytem, stříbrná

DAN DRYER BJÖRK ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO + 2 STANDARDNÍ ROLI, BÍLÝ (3350)

DAN DRYER BJÖRK ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO + 2 STANDARDNÍ ROLI, BÍLÝ (3350)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník na toaletní papír DAN DRYER BJÖRK obohatí svým moderním designem každou toaletu. Pojme 1 Jumbo válec a 1 standardní rolku, díky čemuž je ideální především na komerční toalety. Vysoká kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas potřebný na údržbu a díky okénku na přední straně je možné sledovat, kolik papíru v zásobníku ještě zbývá. Zásobník disponuje také zámkem, který zamezí nedovolené manipulaci a vandalismu. Můžete jej navíc zkombinovat také s ostatními produkty řady BJÖRK a mít vše v jednotném designu. Zásobník DAN DRYER BJÖRK umožní komfortní dávkování toaletního papíru. Klíčové vlastnosti zásobníku na toaletní papír DAN DRYER BJÖRK pro 1 Jumbo + 1 standardní roli, bíléhoZásobník na toaletní papír v moderním designuIdeální především na komerční toaletyPojme 1 Jumbo válec a 1 standardní rolkuVysoká kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas potřebný na... (alza.cz)

Podobné produkty ako DAN DRYER BJÖRK ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO + 2 STANDARDNÍ ROLI, BÍLÝ (3350) , Aqualine sb118 samba držák toaletního papíru rezervní, stříbrná

DAN DRYER LOKI ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO ROLI, KLASICKÉ BARVY RAL (4086)

DAN DRYER LOKI ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO ROLI, KLASICKÉ BARVY RAL (4086)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník na toaletní papír DAN DRYER LOKI obohatí svým moderním designem každou toaletu. Pojme 1 Jumbo roli, díky čemuž je ideální především na komerční toalety se střední a vysokou návštěvností. Kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas potřebný na údržbu a díky okénku na přední straně je možné sledovat, kolik papíru v zásobníku ještě zbývá. Zásobník je přitom vyrobený z velmi kvalitní nerezové oceli a můžete jej navíc zkombinovat také s ostatními produkty řady LOKI a mít vše v jednotném designu. Zásobník DAN DRYER LOKI umožní komfortní dávkování toaletního papíru. Klíčové vlastnosti zásobníku na toaletní papír pro 1 Jumbo roli DAN DRYER LOKI, klasické barvy RALZásobník na toaletní papír v moderním designuIdeální především na komerční toalety se střední a vysokou návštěvnostíPojme 1 Jumbo roli Vysoká kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas potřebný na... (alza.cz)

Podobné produkty ako DAN DRYER LOKI ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO ROLI, KLASICKÉ BARVY RAL (4086) , Držák toaletního papíru bez vrtání compactor - bestlock systém

DAN DRYER BJÖRK ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO + 2 STANDARDNÍ ROLI, ČERNÝ (3355)

DAN DRYER BJÖRK ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO + 2 STANDARDNÍ ROLI, ČERNÝ (3355)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník na toaletní papír DAN DRYER BJÖRK obohatí svým moderním designem každou toaletu. Pojme 1 Jumbo válec a 1 standardní rolku, díky čemuž je ideální především na komerční toalety. Vysoká kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas potřebný na údržbu a díky okénku na přední straně je možné sledovat, kolik papíru v zásobníku ještě zbývá. Zásobník disponuje také zámkem, který zamezí nedovolené manipulaci a vandalismu. Můžete jej navíc zkombinovat také s ostatními produkty řady BJÖRK a mít vše v jednotném designu. Zásobník DAN DRYER BJÖRK umožní komfortní dávkování toaletního papíru. Klíčové vlastnosti zásobníku na toaletní papír DAN DRYER BJÖRK pro 1 Jumbo + 1 standardní roli, černéhoZásobník na toaletní papír v moderním designuIdeální především na komerční toaletyPojme 1 Jumbo válec a 1 standardní rolkuVysoká kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas potřebný... (alza.cz)

Podobné produkty ako DAN DRYER BJÖRK ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO + 2 STANDARDNÍ ROLI, ČERNÝ (3355) , Aqualine apollo držák toaletního papíru, chrom (1416-17)

Netkané utěrky TERSO Crepe Light 1 × 500 útržků (1667)

DAN DRYER BJÖRK ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO + 2 STANDARDNÍ ROLI, KLASICKÉ BARVY RAL (3360)

DAN DRYER BJÖRK ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO + 2 STANDARDNÍ ROLI, KLASICKÉ BARVY RAL (3360)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník na toaletní papír DAN DRYER BJÖRK obohatí svým moderním designem každou toaletu. Pojme 1 Jumbo válec a 1 standardní rolku, díky čemuž je ideální především na komerční toalety. Vysoká kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas potřebný na údržbu a díky okénku na přední straně je možné sledovat, kolik papíru v zásobníku ještě zbývá. Zásobník disponuje také zámkem, který zamezí nedovolené manipulaci a vandalismu. Můžete jej navíc zkombinovat také s ostatními produkty řady BJÖRK a mít vše v jednotném designu. Zásobník DAN DRYER BJÖRK umožní komfortní dávkování toaletního papíru. Klíčové vlastnosti zásobníku na toaletní papír DAN DRYER BJÖRK pro 1 Jumbo + 1 standardní roli, klasické barvy RALZásobník na toaletní papír v moderním designuIdeální především na komerční toaletyPojme 1 Jumbo válec a 1 standardní rolkuVysoká kapacita dávkovače toaletního papíru zkracuje čas... (alza.cz)

Podobné produkty ako DAN DRYER BJÖRK ZÁSOBNÍK NA TOALETNÍ PAPÍR PRO 1 JUMBO + 2 STANDARDNÍ ROLI, KLASICKÉ BARVY RAL (3360) , Sonia zen držák toaletního papíru s krytem, chrom (161034)

Hendi Stolní zásobník - 190x160x(H)200 mm (664315)

âme pure Super-Smoothing Creamy Body Butter Sweet Pomegranate sametové tělové máslo 200 ml

âme pure Super-Smoothing Creamy Body Butter Sweet Pomegranate sametové tělové máslo 200 ml
Detail

âme pure Super-Smoothing Creamy Body Butter Sweet Pomegranate, 200 ml, Tělová másla pro ženy, Vyživí vaši pokožku, dodá jí potřebnou hydrataci a zanechá ji hebkou na dotek. Tělové máslo âme pure Super-Smoothing Creamy Body Butter Sweet Pomegranate vás bude hýčkat a pečovat o pokožku celého těla. Stačí jej nanést na kůži po sprše či koupeli a z běžné denní hygieny se rázem stane nevšední zážitek. Vlastnosti: hloubkově hydratuje pokožku intenzivně vyživuje a zvláčňuje dobře se nanáší, lehce se vstřebává zabraňuje vysušování pokožky příjemně voní Složení: veganský produkt Jak používat: Aplikujte potřebné množství přípravku na čistou pokožku, nejlépe po sprše nebo koupeli. Dobře vmasírujte. Používejte dle potřeby. (notino.cz)

Podobné produkty ako âme pure Super-Smoothing Creamy Body Butter Sweet Pomegranate sametové tělové máslo 200 ml

âme pure Super-Smoothing Creamy Body Butter Coco Colada sametové tělové máslo 200 ml

âme pure Super-Smoothing Creamy Body Butter Coco Colada sametové tělové máslo 200 ml
Detail

âme pure Super-Smoothing Creamy Body Butter Coco Colada, 200 ml, Tělová másla pro ženy, Vyživí vaši pokožku, dodá jí potřebnou hydrataci a zanechá ji hebkou na dotek. Tělové máslo âme pure Super-Smoothing Creamy Body Butter Coco Colada vás bude hýčkat a pečovat o pokožku celého těla. Stačí jej nanést na kůži po sprše či koupeli a z běžné denní hygieny se rázem stane nevšední zážitek. Vlastnosti: hloubkově hydratuje pokožku intenzivně vyživuje a zvláčňuje dobře se nanáší, lehce se vstřebává zabraňuje vysušování pokožky příjemně voní Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na čistou pokožku a jemně vmasírujte do úplného vstřebání. Používejte dle potřeby. (notino.cz)

Podobné produkty ako âme pure Super-Smoothing Creamy Body Butter Coco Colada sametové tělové máslo 200 ml

KLEENEX Jumbo Mini 200 - balení 6 rolí (5027375052026)

KLEENEX Jumbo Mini 200 - balení 6 rolí (5027375052026)
Detail

Toaletní papír dvouvrstvý Toaletní papír KLEENEX vám díky jemnému materiálu poskytne pohodlí a čistotu. Jedná se o dvouvrstvý papír a díky tomu je na každé ruličce namotáno větší množství, než u silnějších variant. V obrovském XXL balíku je celkem 6 ks rolí. Významné parametry toaletního papíru KLEENEX Jumbo Mini 200 - balení 6 rolí Jeho jemný a pevný materiál zajistí opravdový komfort Jakožto dvouvrstvý papír je delší než silnější papíry Jde o výrobek ze 100% celulózy V jednom balíku papíru KLEENEX dostanete 6 rolí (alza.cz)

Podobné produkty ako KLEENEX Jumbo Mini 200 - balení 6 rolí (5027375052026)

LINTEO JUMBO Premium 280 (200 m), 6 ks (8594158375421)

LINTEO JUMBO Premium 280 (200 m), 6 ks (8594158375421)
Detail

Toaletní papír dvouvrstvý, bez parfemace Toaletní papír LINTEO vám poskytne dokonalý komfort a čistotu. Jedná se o dvouvrstvý papír, takže jeho délka v ruličce neutrpěla tloušťkou mnoha vrstev. Pořídit byste ho měli v případě, kdy vyhledáváte spíše toaletní papíry bez parfemace. V XXL balíku se celkem nachází 6 ks rolí. Nejdůležitější přednosti toaletního papíru LINTEO JUMBO Premium 280 (200 m), 6 ks Pevný a jemný materiál se postará o potřebný komfort Toaletní papír LINTEO JUMBO Premium 280 (200 m), 6 ks není nijak parfemován Coby dvouvrstvý papír má větší množství útržků Byl vyroben ze 100% celulózy V balení toaletního papíru LINTEO najdete 6 rolí (alza.cz)

Podobné produkty ako LINTEO JUMBO Premium 280 (200 m), 6 ks (8594158375421)

HARMONY Professional Premium do zásobníku 200 útržků (20 ks) (3859889503730)

HARMONY Professional Premium do zásobníku 200 útržků (20 ks) (3859889503730)
Detail

Papírové ručníky dekorativní, dvouvrstvé Dvouvrstvé papírové ubrousky HARMONY Professional Premium FT bílé barvy jsou určeny pro zásobníky na skládané ručníky. Skvěle slouží nejen pro hygienické osušení rukou, ale i pro umývání a utírání znečištěných a mokrých povrchů. Hodí se zejména do provozů, jako jsou restaurace, kanceláře nebo zdravotnická zařízení. Ze zásobníku se snadno vytahují po jednou útržku, což zaručuje jejich nízkou spotřebu. Jednorázové ubrousky bez parfemace jsou vyrobeny ze 100% celulózy. V přenosném kartonu naleznete 20 balení, přičemž v každém balení se nachází 200 útržků. Klíčové vlastnosti dvouvrstvých papírových ubrousků HARMONY Professional Premium FT Dvouvrstvé bílé ubrousky HARMONY Professional Premium FT na jedno použitíJsou určeny pro zásobníky na skládané ručníky Skvěle slouží pro osobní hygienuMyjí a utírají mokré a znečištěné povrchyPapírové ubrousky bez parfemace jsou vyrobeny ze 100%... (alza.cz)

Podobné produkty ako HARMONY Professional Premium do zásobníku 200 útržků (20 ks) (3859889503730)

âme pure Choco Glow Skin Dessert Body Hydrator hydratační tělový krém s vůní čokolády 200 ml

âme pure Choco Glow Skin Dessert Body Hydrator hydratační tělový krém s vůní čokolády 200 ml
Detail

âme pure Choco Glow Skin Dessert Body Hydrator, 200 ml, Tělové krémy pro ženy, Tělový krém âme pure Choco Glow Skin Dessert Body Hydrator pečuje o vaši pokožku a dodává jí potřebnou výživu a dlouhodobou hydrataci. Vlastnosti: hloubkově hydratuje pokožku intenzivně vyživuje a zvláčňuje dobře se nanáší, lehce se vstřebává a nelepí zjemňuje a napomáhá k hedvábně hladké pokožce Jak používat: Tělový krém aplikujte rozetřením na omytou a osušenou pokožku a nechte vstřebat. Používejte dle potřeby. (notino.cz)

Podobné produkty ako âme pure Choco Glow Skin Dessert Body Hydrator hydratační tělový krém s vůní čokolády 200 ml

âme pure Strawberry & Cream Skin Dessert Body Hydrator hydratační tělový krém s vůní jahod 200 ml

âme pure Strawberry & Cream Skin Dessert Body Hydrator hydratační tělový krém s vůní jahod 200 ml
Detail

âme pure Strawberry & Cream Skin Dessert Body Hydrator, 200 ml, Tělové krémy pro ženy, Tělový krém âme pure Strawberry & Cream Skin Dessert Body Hydrator pečuje o vaši pokožku a dodává jí potřebnou výživu a dlouhodobou hydrataci. Vlastnosti: hloubkově hydratuje pokožku intenzivně vyživuje a zvláčňuje dodává pokožce sametovou hebkost Jak používat: Tělový krém aplikujte rozetřením na omytou a osušenou pokožku a nechte vstřebat. Používejte dle potřeby. (notino.cz)

Podobné produkty ako âme pure Strawberry & Cream Skin Dessert Body Hydrator hydratační tělový krém s vůní jahod 200 ml

TORK Jumbo Elevation T1 bílý (7322540349283)

TORK Jumbo Elevation T1 bílý (7322540349283)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník na toaletní papír se skvěle hodí jak do domácnosti, tak na pracoviště. Zásobník v moderním designu je vyrobený z plastu a je určen pro prostory s vysokou návštěvností. Zásobník má velkou kapacitu a díky průhlednému okénku budete mít vždy přehled o aktuálním množství toaletního papíru. Zásobník umožňuje úplně vypotřebování papíru, naopak brzda brání samovolnému odvíjení. Toaletní papír se snadno doplňuje odklopením. Klíčové vlastnosti zásobníku na toaletní papír TORK Jumbo Elevation T1 bílýSkvěle se hodí jak do domácnosti tak na pracovištěTork je moderní, vyrobený z plastuMá velkou kapacituJe opatřen brzdou pro samovolné odvíjení papíruZásobník Tork se snadno doplňujeRozměr:360 × 437 × 133 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako TORK Jumbo Elevation T1 bílý (7322540349283)

TORK Jumbo Mini Elevation T2 černý (7322540354867)

TORK Jumbo Mini Elevation T2 černý (7322540354867)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník na toaletní papír se skvěle hodí jak do domácnosti, tak na pracoviště. Zásobník v moderním designu je vyrobený z plastu a je určen pro prostory se střední či vysokou návštěvností. Zásobník má velkou kapacitu a díky průhlednému okénku budete mít vždy přehled o aktuálním množství toaletního papíru. Zásobník umožňuje úplně vypotřebování papíru, naopak brzda brání samovolnému odvíjení. Toaletní papír se snadno doplňuje odklopením. Klíčové vlastnosti zásobníku na toaletní papír TORK Jumbo Mini Elevation T2 černýSkvěle se hodí jak do domácnosti tak na pracovištěTork je moderní, vyrobený z plastuMá velkou kapacituJe opatřen brzdou pro samovolné odvíjení papíruZásobník Tork se snadno doplňujeRozměr:275 × 345 × 132 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako TORK Jumbo Mini Elevation T2 černý (7322540354867)

TORK Jumbo Mini Elevation T2 bílý (7322540354843)

TORK Jumbo Mini Elevation T2 bílý (7322540354843)
Detail

Zásobník na toaletní papír s dávkováním po jednotlivých útržcích Zásobník na toaletní papír se skvěle hodí jak do domácnosti, tak na pracoviště. Zásobník v moderním designu je vyrobený z plastu a je určen pro prostory se střední či vysokou návštěvností. Zásobník má velkou kapacitu a díky průhlednému okénku budete mít vždy přehled o aktuálním množství toaletního papíru. Zásobník umožňuje úplně vypotřebování papíru, naopak brzda brání samovolnému odvíjení. Toaletní papír se snadno doplňuje odklopením. Klíčové vlastnosti zásobníku na toaletní papír TORK Jumbo Mini Elevation T2 bílýSkvěle se hodí jak do domácnosti tak na pracovištěTork je moderní, vyrobený z plastuMá velkou kapacituJe opatřen brzdou pro samovolné odvíjení papíruZásobník Tork se snadno doplňujeRozměr:275 × 345 × 132 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako TORK Jumbo Mini Elevation T2 bílý (7322540354843)

NATTOU Hnízdečko – pure pink

NATTOU Hnízdečko – pure pink
Detail

Ochranné hnízdo do postýlky vytváří útulné a bezpečné spinkání. chrání dítě před nárazem do tvrdých boků postele oboustranné využití možnost praní na 30°C Rozměry produktu: 180 cm x 40 cm x 3 cm (feedo.cz)

Podobné produkty ako NATTOU Hnízdečko – pure pink

Babymoov sterilizátor Turbo pure

Babymoov sterilizátor Turbo pure
Detail

Babymoov sterilizátor Turbo pure Multifunkční přístroj 2v1, sterilizuje 8 minut a suší 30/45/60 minut. Používá patentovanou a inovativní technologii, která zaručuje nejefektivnější cyklus sterilizace a sušení s použitím HEPA filtru. Přístroj má automatické vypínání. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Babymoov sterilizátor Turbo pure

Skechers pure 2 42

Skechers pure 2 42
Detail

Svršek - textílie a syntetikaNabízí výhodný poměr prodyšnosti a odolnosti. Textílie je dobře prodyšná, ale zároveň nabízí zvýšenou odolnost oproti oděru a vlivům. Je navíc na strategických místech zpevněna syntetickými překryvy, které botu zpevňují, dělají ji odolnější a chrání tvoje nohy.Podrážka - gumaS gumovou podrážkou se prostě nedá nic zkazit. Dlouho vydrží, lehce se čistí a má skvělou trakci. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Skechers pure 2 42

Sterillium classic pure 500 ml

Sterillium classic pure 500 ml
Detail

Sterillium classic pure je dezinfekční přípravek na ruce na bázi alkoholu bez přidaných barviv a parfemace. Vynikající snášenlivost i pro citlivou pokožku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Sterillium classic pure 500 ml

Vieste Colostrum pure 45 kapslí

Vieste Colostrum pure 45 kapslí
Detail

Vieste Colostrum pure obsahuje kravské kolostrum, které je přírodním zdrojem vitaminů, minerálů, stopových prvků, a především protilátek a růstových hormonů důležitých pro imunitní systém. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Vieste Colostrum pure 45 kapslí

Sterillium Gel pure 100 ml

Sterillium Gel pure 100 ml
Detail

Sterillium Gel pure je dezinfekční a plně virucidní přípravek na ruce bez barviv a parfemace. Vynikající kožní snášenlivost i při dlouhodobém používání. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Sterillium Gel pure 100 ml

NATTOU Dětské povlečení - pure blue

NATTOU Dětské povlečení - pure blue
Detail

Velmi měkké povlečení zajistí miminku pohodlné spinkání. oboustranné využití možnost praní na 30°C Rozměry produktu: 140 cm x 100 cm x 0,5 cm a 40 cm x 60 cm x 0,5 cm (feedo.cz)

Podobné produkty ako NATTOU Dětské povlečení - pure blue

NATTOU Dětské povlečení - pure grey

NATTOU Dětské povlečení - pure grey
Detail

Velmi měkké povlečení zajistí miminku pohodlné spinkání. oboustranné využití možnost praní na 30°C Rozměry produktu: 140 cm x 100 cm x 0,5 cm a 40 cm x 60 cm x 0,5 cm (feedo.cz)

Podobné produkty ako NATTOU Dětské povlečení - pure grey

Laurastar LIFT pure white (000.0303.511)

Laurastar LIFT pure white (000.0303.511)
Detail

Parní generátor s vertikálním napařováním, příkon 2200 W, objem nádržky 1100 ml, materiál žehlicí plochy hliník, délka přívodního kabelu 2 m, funkce: vertikální napařování, odvápňování, samočištění a automatické vypínání, bílá Poradí si s každým záhybemKompaktní parní generátor Laurastar Lift disponuje malými rozměry a nízkou hmotností, takže jej můžete vzít kamkoliv s sebou. Díky vysokému parnímu výkonu 3,5 barů a rovnoměrnému výstupu ultrajemné páry zajistí maximálně efektivní vertikální i horizontální žehlení s vynikajícími výsledky. Nechybí ani regulace teploty, která zajistí optimální podmínky pro žehlení všech druhů tkanin.Laurastar LIFT pure white? využívá systém DMSSuchá mikrojemná pára generátoru Laurastar LIFT pure white se postará o šetrné ošetření tkanin a zničí až 99,9 % bakterií a virů a dokonce 100 % roztočů*. Mikrojemná pára působí až 15krát rychleji než pára z běžných parních generátorů.*Testy provedly 3 nezávislé laboratoře... (alza.cz)

Podobné produkty ako Laurastar LIFT pure white (000.0303.511)

Dam kšiltovka effzett pure trucker cap

Dam kšiltovka effzett pure trucker cap
Detail

Přední panel 60% bavlna / 40% polyester a 4 zadní panely z odolné síťoviny • Měkký polstrovaný vnitřní lem pro maximální komfort • Nastavitelná velikost • Černá kontrastní barva pod kšiltem (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam kšiltovka effzett pure trucker cap
NIMCO Zásobník toaletního papíru (HPM 27055-10), WENKO PURE - Držák toaletního papíru, bílý (z17941100), WENKO PURE - Držák toaletního papíru, bílý (z19901100), Canon AH1 zásobník papíru (0732A033), Držák toaletního papíru Quad Chrom (5906083028199), FALA Držák toaletního papíru Quad Chrom, AQUALINE 8009 držák toaletního papíru, bílá, WENKO Držák toaletního papíru, chrom (z18265100), Držák toaletního papíru Quad Chrom (5906083028175), AQUALINE Držák toaletního papíru, bílá (8009), WENKO Držák toaletního papíru, nerez (z15729100), WENKO BASIC - Držák toaletního papíru, nerez (z17895100), Fala Držák toaletního papíru nalepovací 3M Steely, WENKO VITERBO - Držák toaletního papíru, nerez (z16878100), WENKO SIMPLE - Držák toaletního papíru, chrom (z18266100), OKI Druhý/Třetí/Čtvrtý zásobník papíru (44575714), OKI Druhý/Třetí/Čtvrtý zásobník papíru (45887302), AQUALINE SAMBA držák toaletního papíru rezervní, chrom (SB118), AQUALINE SAMBA držák toaletního papíru rezervní, černá (SB218), GEDY 2839 držák toaletního papíru s poličkou, stříbrná, AQUALINE SB218 Samba držák toaletního papíru rezervní, černá, AQUALINE 1416-17 Apollo držák toaletního papíru, stříbrná, SAPHO 33207 Samolepící držák toaletního papíru, broušený nerez, SONIA 124718 držák toaletního papíru s krytem, stříbrná, AQUALINE SB118 Samba držák toaletního papíru rezervní, stříbrná, Držák toaletního papíru bez vrtání Compactor - Bestlock systém, AQUALINE APOLLO držák toaletního papíru, chrom (1416-17), DURAmat Držák toaletního papíru 145 × 35 × 205 mm (5904993727676), SONIA ZEN držák toaletního papíru s krytem, chrom (161034), GEDY PIRENEI držák toaletního papíru bez krytu, chrom (PI2413)