Zagg pro stylus 109907068

Produkt Zagg pro stylus 109907068 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Zagg pro stylus 109907068 upraviť a produkt hľadať znova.

ZAGG Pro Stylus 109907068

ZAGG Pro Stylus 109907068
Detail

ZAGG Pro StylusVíce než kdy jindy můžete být schopni pracovat a učit se odkudkoli. Váš tablet vám s tím pomůže, ale abyste byli skutečně produktivní, potřebujete stylus, který vám umožní psát poznámky, skicovat, přejíždět, označovat dokumenty a další s přesností a rychlostí. ZAGG Pro Stylus vám vše umožní díky univerzální kapacitní zadní špičce pro rychlé a snadné posouvání a aktivní špičce pro hladké a čisté tahy. Kompatibilní pro tablety. Zvyšte svou produktivituSnadno procházejte stránky na tabletu. Použijte Pro Stylus k vytváření poznámek, skicování, označování dokumentů a zvyšování rychlosti a produktivity. Jednoduše zapněte Pro Stylus, když jste připraveni pracovat, a vypněte jej, abyste ušetřili energii. Kompatibilní s aplikacemi, které podporují Apple PencilThe Pro Stylus from ZAGG works with your favorite apps that support Apple Pencil. Snadné použití s ??automatickým párováním a magnetickým připojenímPro Stylus se automaticky spáruje s jakýmkoli iPadem 2017 nebo novějším. Pro Stylus se magneticky připojuje k iPad Pro 11 a iPad Pro 12.9. Stylus s dvojitým hrotem a rozpoznáním náklonuUniverzální kapacitní koncový hrot umožňuje snadné procházení stránkami a aktivní hrot na druhém konci umožňuje kreslení hladkých a přesných čar pro poznámky nebo náčrty. Pro Stylus má rozpoznávání náklonu, takže můžete měnit šířku tahu. Pro Stylus také přichází s náhradním hrotem. Technologie odmítnutí dlaněNedělejte si starosti s opřením dlaně o tablet. Pro Stylus má technologii odmítnutí dlaně, takže když se používá, zaregistruje se na obrazovce pouze stylus. Baterie s dlouhou výdrží a nabíjení typu CPro Stylus vydrží až osm hodin. Pomocí přiloženého nabíjecího kabelu Type-C se nabijete za pouhou hodinu a 25 minut. (patro.cz)

Podobné produkty ako ZAGG Pro Stylus 109907068 , Klavesnice zagg

Zagg stylus pro tablety Apple šedý/černý (109907068)

Zagg stylus pro tablety Apple šedý/černý (109907068)
Detail

Dotykové pero (stylus) - na tablet, aktivní, materiál hrotu plast, Bluetooth, rozpoznání přítlaku, Palm rejection, programovatelné tlačítko, vyměnitelný hrot a indikátor napájení, výdrž až 8 h Se stylusem Zagg Pro zvýšíte produktivitu své práceDíky dotykovému peru Zagg Pro Stylus využijete svůj tablet na maximum. Na jedné straně naleznete univerzální kapacitní hrot, který slouží ke snadnému procházení stránek. Na opačné straně vám k přesnému kreslení poslouží aktivní hrot, který navíc rozpozná náklon a vy tak snadno změníte šířku tahu. Součástí balení dotykového pera Zagg Pro Stylus je také náhradní špička i nabíjecí kabel typu C.Zagg Pro Stylus je přesný a rychlý pomocník pro práci s Apple iPademZpřesní a zjednoduší psaní poznámek, skicování, procházení stránek, anotování dokumentů i další činnosti. Stylus Zagg je navíc vybaven technologií odmítnutí dlaně. Dlaň můžete položit na obrazovku iPadu a ta bude reagovat pouze na tahy dotykového pera. Díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zagg stylus pro tablety Apple šedý/černý (109907068) , Zagg invisibleshield glassfusion+ pro samsung galaxy s21+ 5g (zg200307412)

FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus temně šedé (FIXNOV-T10-DGR)

FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus temně šedé (FIXNOV-T10-DGR)
Detail

Pouzdro na tablet univerzální, umělá kůže, zavírací, tvrdé, ochrana displeje proti poškrábání, integrovaný stojánek, zavírání na magnet a výřezy pro konektory a tlačítka Potřebujete ideální možnost, jak ušetřit tablet před pádem či poškozením? Zavírací pouzdro FIXED je v tom případě dobrým kandidátem. Pouzdro je konstruováno pro tablety o uhlopříčce až 11". Pevná konstrukce obalu FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus temně šedé se postará o to, že váš tablet nepřijde k nejmenší úhoně. Stejně tak vás nijak nesvazuje v užívání žádných tlačítek ani konektorů. Šedá barva pouzdra na tablet je už pouze třešničkou na dortu. Klíčové znaky pouzdra na tablet FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus temně šedé Zavírací provedení chrání obrazovku i zadní část tabletu Integrovaný stojánek se hodí ke prohlížení webu nebo koukání na videa Zvládá tablety o velikosti až 11" (alza.cz)

Podobné produkty ako FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus temně šedé (FIXNOV-T10-DGR) , Zagg invisibleshield glass+ visionguard pro iphone 11 pro/xs/x (zg200102214)

FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus PU kůže červené (FIXNOV-T10-RD)

FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus PU kůže červené (FIXNOV-T10-RD)
Detail

Pouzdro na tablet univerzální, umělá kůže, zavírací, tvrdé, ochrana displeje proti poškrábání, integrovaný stojánek, zavírání na magnet a výřezy pro konektory a tlačítka Snažíte se najít originální řešení, jak uchránit svůj tablet před odřenými hranami? Zavírací pouzdro FIXED bude volbou číslo jedna. Spolehlivě ochrání tablet o velikosti uhlopříčky do 11". Houževnaté provedení krytu FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus PU kůže červené zaručí, že váš tablet bude mít 100% ochranu. K tomu vás ani trochu nesvazuje v používání všech ovládacích prvků a fotoaparátu. Červená varianta pouzdra na tablet je už jen příjemným bonusem. Zásadní parametry pouzdra na tablet FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus PU kůže červené Zavírací provedení opatruje zadní část tabletu i displej Vestavěný stojánek využijete například při sledování filmů nebo prohlížení webu Dovolí uložit tablety do velikosti 11" (alza.cz)

Podobné produkty ako FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus PU kůže červené (FIXNOV-T10-RD) , Zagg invisibleshield ultra visionguard+ pro samsung galaxy s21 5g (zg200207360)

FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus PU kůže černé (FIXNOV-T10-BK)

FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus PU kůže černé (FIXNOV-T10-BK)
Detail

Pouzdro na tablet univerzální, umělá kůže, zavírací, tvrdé, ochrana displeje proti poškrábání, integrovaný stojánek, zavírání na magnet a výřezy pro konektory a tlačítka Hledáte šikovný způsob, jak chránit svůj tablet před odřenými hranami? Zavírací pouzdro FIXED bude ideální odpovědí. Vejde se do něj tablet uhlopříčky do 11". Odolné zpracování pouzdra FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus PU kůže černé ručí za to, že váš tablet bude v naprostém bezpečí. Plus vás za žádných okolností nelimituje v používání ovládacích prvků díky výřezům. Černá barva pouzdra na tablet krásně završuje celkový dojem. Podstatné parametry pouzdra na tablet FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus PU kůže černé Zavírací provedení pokrývá celý tablet včetně displeje Vestavěný stojánek poslouží pro sledování filmů nebo prohlížení webu Je vhodné pro modely o velikosti až 11" (alza.cz)

Podobné produkty ako FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus PU kůže černé (FIXNOV-T10-BK) , Zagg invisibleshield glass elite+ pro apple ipad 10,2" – display (zg200106077)

ZAGG InvisibleShield GlassFusion+ pro Samsung Galaxy S21+ 5G (ZG200307412)

ZAGG InvisibleShield GlassFusion+ pro Samsung Galaxy S21+ 5G (ZG200307412)
Detail

Ochranné sklo pro Samsung Galaxy S21+ 5G, zaoblení 2D, tvrdost 9H, antibakteriální a lesklé, tloušťka 0,5 mm, součástí balení: instalační rámeček, čisticí hadřík, stěrka, alkoholový hadřík a samolepka na odstranění prachu Ochranné sklo Zagg InvisibleShield GlassFusion+ pro Samsung Galaxy S21+ 5G Dnešní chytré telefony je potřeba chránit. Pokud se chcete vyhnout nechtěným škrábancům na displeji, pravděpodobně se po nákupu nového zařízení budete rychle rozhlížet po ochranném skle. Můžeme vám nabídnout prémiovou kvalitu v podobě skla Zagg InvisibleShield GlassFusion+ pro Samsung Galaxy S21+ 5G. Vysoká odolnost ochranného skla ZaggFlexibilní kvalita jedinečného hybridního skla GlassFusion+ umožňuje absorbovat náraz a rozptýlit ho dříve, než dosáhne obrazovky. Antibakteriální ochranaMimořádnou výhodou ochranného skla Zagg je její speciální... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZAGG InvisibleShield GlassFusion+ pro Samsung Galaxy S21+ 5G (ZG200307412) , Zagg invisibleshield glassfusion visionguard+ pro samsung galaxy s21 5g (zg200307437)

ZAGG InvisibleShield Ultra VisionGuard+ pro Samsung Galaxy S21 5G (ZG200207360)

ZAGG InvisibleShield Ultra VisionGuard+ pro Samsung Galaxy S21 5G (ZG200207360)
Detail

Ochranná fólie - pro Samsung Galaxy S21, na displej přístroje, lesklý povrch, čisticí hadřík, stěrka, alkoholový hadřík a samolepka na odstranění prachu součástí balení Ochranné sklo Zagg InvisibleShield Ultra VisionGuard+ pro Samsung Galaxy S21 5G Dnešní chytré telefony je potřeba chránit. Pokud se chcete vyhnout nechtěným škrábancům na displeji, pravděpodobně se po nákupu nového zařízení budete rychle rozhlížet po ochranném skle. Můžeme vám nabídnout prémiovou kvalitu v podobě skla Zagg InvisibleShield Ultra VisionGuard+ pro Samsung Galaxy S21 5G. Sklo Zagg chrání před škodlivým zářenímSpeciální vrstva Eyesafe se postará o filtrování škodlivého modrého světla. Sklo Zagg filtruje výhradně modré světlo a nijak neovlivňuje ostatní barevné spektrum. Vysoká odolnost ochranného skla ZaggAluminiosilikátové sklo je až 4× pevnější než konkurenční... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZAGG InvisibleShield Ultra VisionGuard+ pro Samsung Galaxy S21 5G (ZG200207360) , Zagg invisibleshield glass+ visionguard pro apple iphone 11/xr (zg200102215)

ZAGG InvisibleShield Glass+ VisionGuard pro Apple iPhone 11/XR (ZG200102215)

ZAGG InvisibleShield Glass+ VisionGuard pro Apple iPhone 11/XR (ZG200102215)
Detail

Ochranné sklo pro Apple iPhone 11 a iPhone Xr, zaoblení 2D, tvrdost 9H, filtr modrého světla a lesklé, tloušťka 0,3 mm, součástí balení: instalační rámeček, čisticí hadřík, stěrka, alkoholový hadřík a samolepka na odstranění prachu Ochranné sklo Zagg InvisibleShield Glass+ VisionGuard Dnešní chytré telefony je potřeba chránit. Pokud se chcete vyhnout nechtěným škrábancům na displeji, pravděpodobně se po nákupu nového zařízení budete rychle rozhlížet po ochranném skle. Můžeme vám nabídnout prémiovou kvalitu v podobě skla Zagg InvisibleShield Glass+ VisionGuard. Vysoká odolnost ochranného skla ZaggAluminiosilikátové sklo je až 4× pevnější než konkurenční produkty, což zajisté oceníte. Právě proto sklo Zagg ochrání displej vašeho telefonu. Sklo Zagg chrání před škodlivým zářenímSpeciální vrstva Eyesafe se postará o filtrování škodlivého modrého... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZAGG InvisibleShield Glass+ VisionGuard pro Apple iPhone 11/XR (ZG200102215) , Reloop stylus cleaner (hn161791)

ZAGG InvisibleShield GlassFusion VisionGuard+ pro Samsung Galaxy S21 5G (ZG200307437)

ZAGG InvisibleShield GlassFusion VisionGuard+ pro Samsung Galaxy S21 5G (ZG200307437)
Detail

Ochranné sklo pro Samsung Galaxy S21 5G, zaoblení 2D, tvrdost 9H, antibakteriální, filtr modrého světla a lesklé, tloušťka 0,4 mm, součástí balení: instalační rámeček, čisticí hadřík, stěrka, alkoholový hadřík a samolepka na odstranění prachu Ochranné hybridní sklo Zagg InvisibleShield GlassFusion VisionGuard+ Dnešní chytré telefony je potřeba chránit. Pokud se chcete vyhnout nechtěným škrábancům na displeji, pravděpodobně se po nákupu nového zařízení budete rychle rozhlížet po ochranném skle. Můžeme vám nabídnout prémiovou kvalitu v podobě skla Zagg InvisibleShield GlassFusion VisionGuard+. Jedná se o hybridní ochranné sklo, které v sobě snoubí materiály vojenské kvality s vlastnostmi skla. Vzniká tak účinná ochrana s hladkým povrchem, jež nijak neovlivňuje obsah zobrazený na displeji. Sklo Zagg chrání před škodlivým zářenímSpeciální vrstva Eyesafe se postará o filtrování... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZAGG InvisibleShield GlassFusion VisionGuard+ pro Samsung Galaxy S21 5G (ZG200307437) , Ortofon scratch stylus (hn166912)

ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ pro Apple iPad 10,2" – display (ZG200106077)

ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ pro Apple iPad 10,2" – display (ZG200106077)
Detail

Ochranné sklo pro tablet Apple iPad 10,2" (2019) a iPad 10,2" (2020), tvrdost 9H, antibakteriální a lesklé, tloušťka 0,3 mm, součástí balení: instalační rámeček, čisticí hadřík, alkoholový hadřík a samolepka na odstranění prachu Ochranné sklo ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ pro Apple iPad 10,2" Dnešní chytrá zařízení je potřeba chránit. Pokud se chcete vyhnout nechtěným škrábancům na displeji, pravděpodobně se po nákupu nového iPadu budete rychle rozhlížet po ochranném skle. Můžeme vám nabídnout prémiovou kvalitu v podobě skla ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ pro Apple iPad 10,2". Vysoká odolnost ochranného skla ZaggZAGG InvisibleShield Glass Elite+ pro Apple iPad 10,2" se řadí mezi aluminiosilikátová skla, díky čemuž je až 4× pevnější než konkurenční produkty, což zajisté oceníte. Antibakteriální vrstva likviduje 99,99 % bakteriíMimořádnou... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ pro Apple iPad 10,2" – display (ZG200106077) , Zagg invisibleshield glassfusion+ canvas pro apple ipad 10,2“ – display - case friendly (zg200308087)

ZAGG InvisibleShield Glass+ VisionGuard pro iPhone 11 Pro/XS/X (ZG200102214)

ZAGG InvisibleShield Glass+ VisionGuard pro iPhone 11 Pro/XS/X (ZG200102214)
Detail

Ochranné sklo pro Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone Xs, zaoblení 2D, tvrdost 9H, filtr modrého světla a lesklé, tloušťka 0,3 mm, součástí balení: instalační rámeček, čisticí hadřík, stěrka, aplikační tekutina, alkoholový hadřík a samolepka na odstranění prachu Ochranné sklo Zagg InvisibleShield Glass+ VisionGuard Dnešní chytré telefony je potřeba chránit. Pokud se chcete vyhnout nechtěným škrábancům na displeji, pravděpodobně se po nákupu nového zařízení budete rychle rozhlížet po ochranném skle. Můžeme vám nabídnout prémiovou kvalitu v podobě skla Zagg InvisibleShield Glass+ VisionGuard. Vysoká odolnost ochranného skla ZaggAluminiosilikátové sklo je až 4× pevnější než konkurenční produkty, což zajisté oceníte. Právě proto sklo Zagg ochrání displej vašeho telefonu. Sklo Zagg chrání před škodlivým zářenímSpeciální vrstva Eyesafe se postará o... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZAGG InvisibleShield Glass+ VisionGuard pro iPhone 11 Pro/XS/X (ZG200102214) , Zagg invisibleshield ultra clear+ pro apple watch 7 (45 mm) - display (zg200208716)

ZAGG InvisibleShield GlassFusion+ Canvas pro Apple iPad 10,2“ – display - case friendly (ZG200308087)

ZAGG InvisibleShield GlassFusion+ Canvas pro Apple iPad 10,2“ – display - case friendly (ZG200308087)
Detail

Ochranné sklo pro tablet Apple iPad 10,2" (2019) a iPad 10,2" (2020), tvrdost 9H, antibakteriální a matné, tloušťka 0,3 mm, součástí balení: instalační rámeček, čisticí hadřík, alkoholový hadřík a samolepka na odstranění prachu Ochranné sklo ZAGG InvisibleShield GlassFusion+ Canvas pro Apple iPad 10,2" Dnešní chytrá zařízení je potřeba chránit. Pokud se chcete vyhnout nechtěným škrábancům na displeji, pravděpodobně se po nákupu nového iPadu budete rychle rozhlížet po ochranném skle. Můžeme vám nabídnout prémiovou kvalitu v podobě skla ZAGG InvisibleShield GlassFusion+ Canvas pro Apple iPad 10,2". Sklo s vlastnostmi papíruPovrch ochranného skla ZAGG InvisibleShield GlassFusion+ Canvas simuluje texturu papíru, proto budete mile překvapeni při práci se stylusem. Speciální materiál pro pohlcení nárazuSpeciální povrchová úprava ZAGG InvisibleShield... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZAGG InvisibleShield GlassFusion+ Canvas pro Apple iPad 10,2“ – display - case friendly (ZG200308087) , Trust stylus pen černý (17741)

ZAGG InvisibleShield Ultra Clear+ pro Apple Watch 7 (45 mm) - display (ZG200208716)

ZAGG InvisibleShield Ultra Clear+ pro Apple Watch 7 (45 mm) - display (ZG200208716)
Detail

Ochranná fólie - pro Apple Watch Series 7, antibakteriální, lesklý povrch, tloušťka 0,5 mm, uchycení po celé ploše, čisticí hadřík, alkoholový hadřík a samolepka na odstranění prachu součástí balení Ochranná fólie Zagg InvisibleShield Ultra Clear+ pro Apple Watch 7 Nejen telefon, ale i chytré hodinky je potřeba chránit. Pokud se chcete vyhnout nechtěným škrábancům na displeji, pravděpodobně se po nákupu nového zařízení budete rychle rozhlížet po ochranné fólii. Můžeme vám nabídnout prémiovou kvalitu v podobě fólie Zagg InvisibleShield Ultra Clear+. Schopnost zacelení ochranné fólie ZaggFólie Zagg je tvořena Self-Healing Nano-Memory technologií, která zajistí mimořádnou schopnost fólie se při případném drobném škrábnutí zase zacelit. Zagg InvisibleShield Ultra Clear+ pro Apple Watch 7 tak zůstane dlouhou dobu jako nová. Povrch ochranné fólie navíc vypadá jako sklo.... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZAGG InvisibleShield Ultra Clear+ pro Apple Watch 7 (45 mm) - display (ZG200208716) , Reloop stylus om black (hn143397)

Uniq Pixo Magnetic Stylus For Ipad Stylus

Uniq Pixo Magnetic Stylus For Ipad Stylus
Detail

Hledáte dokonalého pomocníka pro pohodlnou práci s vaším iPadem? Dotykové pero UNIQ Pixo Smart Stylus vás nezklame. Díky inteligentnímu hrotu lze jednoduchým nakloněním měnit tloušťku čar podle vašich potřeb. Dotykové pero UNIQ Pixo Smart Stylus vydrží na jedno nabití v provozu až po dobu 10 hodin a disponuje USB-C konektorem pro jednoduché nabíjení. Oceníte rovněž integrovaný magnet, díky kterému lze pero připevnit k vašemu zařízení a bezpečně jej přenášet. Smart Palm Rejection je funkce, která vám umožní dotknout se obrazovky i dlaní, aniž by to narušilo tah pera. Vydrží nabité a připravené k použití až 180 dní. UNIQ Pixo Smart Stylus začne fungovat zcela automaticky, takže jej nemusíte párovat s vaším zařízením přes Bluetooth. Funkcionalita: Snímač tlaku Vhodné pro: iPad Barva podle výrobce: White Vhodné pro značku: Apple Napájení: Baterie Technologie: Aktivní Barva: Bílá Délka (mm): 167.0 Výdrž baterie: 10 h Země původu: Čína Průměr (mm): 9.0 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Uniq Pixo Magnetic Stylus For Ipad Stylus , Reloop stylus blue prenoskovy hrot

Uniq Pixo Magnetic Stylus For Ipad Stylus

Uniq Pixo Magnetic Stylus For Ipad Stylus
Detail

Hledáte dokonalého pomocníka pro pohodlnou práci s vaším iPadem? Dotykové pero UNIQ Pixo Smart Stylus vás nezklame. Díky inteligentnímu hrotu lze jednoduchým nakloněním měnit tloušťku čar podle vašich potřeb. Dotykové pero UNIQ Pixo Smart Stylus vydrží na jedno nabití v provozu až po dobu 10 hodin a disponuje USB-C konektorem pro jednoduché nabíjení. Oceníte rovněž integrovaný magnet, díky kterému lze pero připevnit k vašemu zařízení a bezpečně jej přenášet. Smart Palm Rejection je funkce, která vám umožní dotknout se obrazovky i dlaní, aniž by to narušilo tah pera. Vydrží nabité a připravené k použití až 180 dní. UNIQ Pixo Smart Stylus začne fungovat zcela automaticky, takže jej nemusíte párovat s vaším zařízením přes Bluetooth. Napájení: Baterie Vhodné pro značku: Apple Délka (mm): 167.0 Výdrž baterie: 10 h Technologie: Aktivní Země původu: Čína Průměr (mm): 9.0 Barva podle výrobce: Black Barva: Černá Kompatibilní s: iPad Funkcionalita: Snímač tlaku (muziker.cz)

Podobné produkty ako Uniq Pixo Magnetic Stylus For Ipad Stylus , Ortofon stylus cc mkii mix (hn188118)

INEBRYA Style-In Duo Style 200 ml (8033219161684)

INEBRYA Style-In Duo Style 200 ml (8033219161684)
Detail

Sérum na vlasy pro všechny typy vlasů, Sérum na vlasy Inebrya vyřeší problémy s vlasy nejedné ženě. Jednoduše ho aplikujte do vlasů, hned po jejich umytí. Vlasové sérum Inebrya má balení o objemu 200 ml. Ať už máte jakýkoliv typ vlasů, tento přípravek jim poskytne potřebnou péči. Klíčové parametry séra na vlasy INEBRYA Style-In Duo Style 200 ml Sérum na vlasy Inebrya poskytne vašim vlasům dokonalou péči Chlubí se snadnou aplikací Je vhodné pro jakýkoliv typ vlasů Sérum na vlasy Inebrya se dodává o objemu 200 ml Ocení ho především ženy (alza.cz)

Podobné produkty ako INEBRYA Style-In Duo Style 200 ml (8033219161684) , Ortofon stylus cc mkii club (hn188130)

INEBRYA Style-In Logic Style 320 ml (8033219160205)

INEBRYA Style-In Logic Style 320 ml (8033219160205)
Detail

Lak na vlasy - pro muže a ženy, pro všechny typy vlasů, fixační účinek, termoochrana, pro větší lesk, chrání vlasy před fénováním, objem 320 ml Potřebujete, aby váš účes vydržel co nejdéle? Pak vás určitě potěší lak na vlasy Inebrya. Potěší hlavně ženy při konečném stylingu vlasů. Je vhodný k finální fixaci vlasů. Umí zafixovat jakýkoliv typ vlasů a dodává jim potřebný objem. Nepostrádá ani termoochranu, která snižuje náchylnost vlasů k poškození teplem při fénování. V balení lze očekávat 320 ml laku na vlasy Inebrya. Důležité funkce laku na vlasy INEBRYA Style-In Logic Style 320 ml Lak na vlasy ve spreji pro finální úpravu vlasů Vyrábí se především pro ženy Potěší ženy i muže Lak na vlasy Inebrya je vhodný pro všechny typy vlasů Postará se o dokonalý objem a lesk vlasů Poskytuje vlasům i termoochranu Objem dělá 320 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako INEBRYA Style-In Logic Style 320 ml (8033219160205) , Ortofon stylus cc mkii dj (hn188121)

M-Style 731 zrcátka style Kawasaki (302-MS-731)

M-Style 731 zrcátka style Kawasaki (302-MS-731)
Detail

Zrcátko na motorku - levé a pravé, v balení 2 ks, hranaté, barva černá, závit M10*1,25 mm M-Style 731 je univerzální zpětné zrcátko na motorku, které je vhodné pro všechny značky s pravotočivým závitem M10/1,25 a jistě si jej rychle zamilujete. Tělo zrcátka je vyrobeno z pevného plastu, noha pak z kvalitního kovu, na který se budete moct spolehnout. Zrcátko je homologované a jeho konstrukce je pohodlně polohovatelná. V balení je dodáván jeden kompletní pár zrcátka M-Style 731. Hlavní přednosti zpětného zrcátka M-Style 731Zpětné zrcátko M-Style 731 je univerzální a praktickéVhodné pro značky s pravotočivým závitem M10/1,25Polohovatelná konstrukce zrcátkaV balení je dodáván jeden kompletní pár (alza.cz)

Podobné produkty ako M-Style 731 zrcátka style Kawasaki (302-MS-731) , Ortofon dj stylus brush, fibre (hn188185)

M-Style 106 zrcátka style Kawasaki (3084-MS-036790)

M-Style 106 zrcátka style Kawasaki (3084-MS-036790)
Detail

Zrcátko na motorku - levé a pravé, v balení 2 ks, hranaté, barva černá, závit M10*1,25 mm M-Style 106 Kawasaki je univerzální zpětné zrcátko na motorku, které je vhodné pro všechny značky s pravotočivým závitem M10/1,25 a jistě si jej rychle zamilujete. Tělo zrcátka je vyrobeno z pevného plastu, noha pak z kvalitního kovu, na který se budete moct spolehnout. Zrcátko ve stylu Kawasaki je homologované a jeho konstrukce je pohodlně polohovatelná. V balení je dodáván jeden kompletní pár zrcátka M-Style 106. Klíčové vlastnosti zpětného zrcátka M-Style 106 KawasakiZpětné zrcátko M-Style 106 Kawasaki je univerzální a praktickéVhodné pro značky s pravotočivým závitem M10/1,25Polohovatelná konstrukce zrcátkaV balení je dodáván jeden kompletní pár (alza.cz)

Podobné produkty ako M-Style 106 zrcátka style Kawasaki (3084-MS-036790) , Acer usi active stylus silver (gp.sty11.00d)

Lotus Style Luxusní kožený náramek Dark Style LS2072-2/1

Detail

Lotus Style Luxusní kožený náramek Dark Style LS2072-2/1 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Style Luxusní kožený náramek Dark Style LS2072-2/1 , Adonit stylus mini 4 dark grey (adm4dg)

Lotus Style Designový černý kožený náhrdelník Dark Style LS2106-1/1

Detail

Lotus Style Designový černý kožený náhrdelník Dark Style LS2106-1/1 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Style Designový černý kožený náhrdelník Dark Style LS2106-1/1 , Stylus s pružinkou pro lcd tabulky a hmi průmyslové panely (8594210732018)

Lotus Style Designový černý kožený náhrdelník Dark Style LS2107-1/1

Lotus Style Designový černý kožený náhrdelník Dark Style LS2107-1/1
Detail

Lotus Style Designový černý kožený náhrdelník Dark Style LS2107-1/1 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Style Designový černý kožený náhrdelník Dark Style LS2107-1/1 , Uniq pixo smart stylus dotykové pero pro ipad bílé (uniq-pixo-white)

Lotus Style Módní černý kožený náramek Dark Style LS2103-2/2

Lotus Style Módní hnědý kožený náramek Dark Style LS2103-2/1

Lotus Style Módní hnědý kožený náramek Dark Style LS2103-2/1
Detail

Lotus Style Módní hnědý kožený náramek Dark Style LS2103-2/1 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Style Módní hnědý kožený náramek Dark Style LS2103-2/1 , Uniq pixo smart stylus dotykové pero pro ipad černé (uniq-pixo-black)

Lotus Style Módní černý kožený náramek Dark Style LS2103-2/2

Detail

Lotus Style Módní černý kožený náramek Dark Style LS2103-2/2 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Style Módní černý kožený náramek Dark Style LS2103-2/2 , Adonit replacement tip for adonit note stylus (arnt)

Váza Style

Váza Style
Detail

Na podrobném popisu k produktu Váza Style pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Váza Style , M-pets stylus trimovací hřebínek úzký s (6953182738473)

Váza Style

Váza Style
Detail

Váza Style dodá vašemu domovu nádech elegance. Její půvabný design doplní každý interiér, ať už v ní vystavíte jemné květiny nebo snítku zeleně. S touto okouzlující malou vázou bez námahy pozvednete svůj prostor. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Váza Style , M-pets stylus trimovací hřebínek široký l (6953182738497)

Lotus Style Dvojitý černý náramek pro muže Dark Style LS2073-2/2

Lotus Style Pánský kožený náhrdelník s křížkem Dark Style LS2074-1/2

Lotus Style Moderní náramek z hnědé kůže Dark Style LS2070-2/1

Detail

Lotus Style Moderní náramek z hnědé kůže Dark Style LS2070-2/1 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Style Moderní náramek z hnědé kůže Dark Style LS2070-2/1 , Lenovo thinkpad x12 datachable black + aktivní stylus lenovo (20uw003ack)

Lotus Style Pánský kožený náhrdelník s křížkem Dark Style LS2074-1/2

Detail

Lotus Style Pánský kožený náhrdelník s křížkem Dark Style LS2074-1/2 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Style Pánský kožený náhrdelník s křížkem Dark Style LS2074-1/2

Lotus Style Moderní náramek z černé kůže Dark Style LS2070-2/2

Detail

Lotus Style Moderní náramek z černé kůže Dark Style LS2070-2/2 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Style Moderní náramek z černé kůže Dark Style LS2070-2/2

Lotus Style Dvojitý kožený náramek pro muže Dark Style LS2073-2/1

Detail

Lotus Style Dvojitý kožený náramek pro muže Dark Style LS2073-2/1 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Style Dvojitý kožený náramek pro muže Dark Style LS2073-2/1

Lotus Style Dvojitý černý náramek pro muže Dark Style LS2073-2/2

Detail

Lotus Style Dvojitý černý náramek pro muže Dark Style LS2073-2/2 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Style Dvojitý černý náramek pro muže Dark Style LS2073-2/2

Lotus Style Pánský náramek z hnědé kůže Dark Style LS2037-2/1

Detail

Lotus Style Pánský náramek z hnědé kůže Dark Style LS2037-2/1 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Style Pánský náramek z hnědé kůže Dark Style LS2037-2/1

M-Style M-Style utěrka z pravé jelenice 40*65cm (4924-MS-045372)

M-Style M-Style utěrka z pravé jelenice 40*65cm (4924-MS-045372)
Detail

Jelenice ,nezanechává žádné stopy nebo šmouhy, vyrobená z pravé kůže, vhodná k čištění lakovaných a chromových povrchů, skel, zrcátek apod., rozměry: 40x65cm, v balení: 1ks M-Style jelenice na sušení a finální leštění pro motocykl / motorku, auto, kolo, loď... nezanechává žádné stopy nebo šmouhy vyrobená z pravé kůže vhodná k čištění lakovaných a chromových povrchů, skel, zrcátek apod. rozměry: 40x65cm v balení: 1ks (alza.cz)

Podobné produkty ako M-Style M-Style utěrka z pravé jelenice 40*65cm (4924-MS-045372)

M-Style M-Style sada plastových šroubků 5-10mm 620ks (3763-MS-043828)

M-Style M-Style sada plastových šroubků 5-10mm 620ks (3763-MS-043828)
Detail

Šrouby ,pro motocykly a automobily, součástí balení je 5 dílná sada pro demontáž čalounění, ateriál šroubků: plast, materiál sady pro demontáž čalounění: 4 ks plast, 1 ks slitina s plastovou rukojetí, plastový organizér, cena za kompletní balení včetně sady demontáže čalounění M-Style sada plastových šroubků 5-10mm 620ks + 5 dílná sada demontážních nástrojů vhodné pro motocykly a automobily součástí balení je 5 dílná sada pro demontáž čalounění materiál šroubků: plast materiál sady pro demontáž čalounění: 4 ks plast, 1 ks slitina s plastovou rukojetí plastový organizér cena za kompletní balení včetně sady demontáže čalounění (alza.cz)

Podobné produkty ako M-Style M-Style sada plastových šroubků 5-10mm 620ks (3763-MS-043828)

Lea Nokia style

Lea Nokia style
Detail

Kryt na mobil - pro Apple iPhone 5,iPhone 5S,iPhone SE (2016),iPhone SE (2020) a iPhone SE (2022), materiál plast, výřezy pro konektory a tlačítka Ochranný kryt v retro stylu Nokia zaujme na špičkovém moderním telefonu každého zvědavce. Ze zadní strany ve své době jeden z nejprodávanějších telefonů N3310 s monochromatickým displejem a z druhé strany smartphone té nejvyšší třídy v současnosti = kontrast, který nenechává nikoho chladným! Pouzdro je kompatibilní nejen s oblíbenými modely iPhone 5/5S, ale také s novinkou iPhone SE. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lea Nokia style

Marimex Sunny Style

Detail

Zapomeňte na sprchování či oplachování těla studenou vodou z kohoutku. Díky solární sprše Sunny style si při jasném počasí dokážete nahřát vodu na opláchnutí před vstupem do bazénu zdarma. Integrováný zásobník na 8 l. vody dostačuje pro krátkou sprchu několika osob. Solární sprcha Sunny style umožňuje napojit se na vodovodní hadici pomocí rychlospojky a mixovat studenou/teplou vodu tak, aby vyhovovala přesně vaším potřebám. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Sunny Style

Reloop Stylus Black

Reloop Stylus Black
Detail

Přenoskový hrot Sférický přenoskový hrot (kytary.cz)

Podobné produkty ako Reloop Stylus Black

STYLE VIL bílá

STYLE VIL bílá
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Gramáž: 220 g/m2, Šířka: 72 cm, Složení: 53% PES + 47% PUR, Ošetrování: nepoužívať aviváž (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako STYLE VIL bílá

XPPen P02S Stylus

XPPen P02S Stylus
Detail

Plné nabití poskytuje až dva měsíce čmárání, skicování, úprav a navrhování. Přepínání jedním kliknutím vám umožňuje okamžitě přepínat mezi režimem pera a gumy, čímž se vytvoří efektivnější pracovní tok bez frustrace. Má protiskluzový design, který poskytuje pohodlné a stabilní uchopení při kreslení a malování. Stylus P02S přichází se všemi funkcemi standardní myši a ještě víc! Vyhněte se bolestem a ztuhnutí zápěstí po dlouhodobém používání, které pocházejí z tradiční myši. Výdrž baterie: 60 Days Barva: Černá Technologie: Aktivní Země původu: Čína Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB;Náhradní hroty pera;Ochranné pouzdro Vhodné pro značku: XP-Pen Detail baterie: Li-Ion (muziker.cz)

Podobné produkty ako XPPen P02S Stylus

XPPen PA2 Stylus

XPPen PA2 Stylus
Detail

Stylus XPPen PA2 nevyžaduje baterie ani nabíjení a podporuje dlouhé hodiny nepřerušovaného kreslení, díky čemuž se můžete ještě déle soustředit na svoji tvorbu. Podporuje funkci naklonění až do 60 stupňů, takže nyní již nemusíte znovu a znovu upravovat směr štětce v softwaru. Jednoduchým nakloněním dodáte svému výtvoru stínování a vychutnáte si hladší a přirozenější přechody mezi čarami a tahy. S až 8 192 úrovněmi citlivosti na tlak vám poskytuje zvýšenou přesnost a vylepšený výkon pro vytváření nejjemnějších náčrtů a linií, dokonce i různých chloupků v tazích perem. Bezbateriový stylus PA2 je vybaven jemnějšími hroty pera, které vám umožňují kreslit a malovat přirozeně a hladce s přesnějším umístěním a vynikajícím výkonem čar. Přepínač na jedno kliknutí vám umožňuje okamžitě přepínat mezi režimy pera a gumy, čímž se vytvoří efektivnější a méně frustrující pracovní tok. Má protiskluzový design, který poskytuje pohodlné a stabilní uchopení při kreslení a malování. Vhodné pro značku: XP-Pen Detail baterie: Li-Ion Balení obsahuje: Pasivní pero;Stojan Země původu: Čína Barva: Černá (muziker.cz)

Podobné produkty ako XPPen PA2 Stylus

XPPen PA2 Stylus

XPPen PA2 Stylus
Detail

Stylus XPPen PA2 nevyžaduje baterie ani nabíjení a podporuje dlouhé hodiny nepřerušovaného kreslení, díky čemuž se můžete ještě déle soustředit na svoji tvorbu. Podporuje funkci naklonění až do 60 stupňů, takže nyní již nemusíte znovu a znovu upravovat směr štětce v softwaru. Jednoduchým nakloněním dodáte svému výtvoru stínování a vychutnáte si hladší a přirozenější přechody mezi čarami a tahy. S až 8 192 úrovněmi citlivosti na tlak vám poskytuje zvýšenou přesnost a vylepšený výkon pro vytváření nejjemnějších náčrtů a linií, dokonce i různých chloupků v tazích perem. Bezbateriový stylus PA2 je vybaven jemnějšími hroty pera, které vám umožňují kreslit a malovat přirozeně a hladce s přesnějším umístěním a vynikajícím výkonem čar. Přepínač na jedno kliknutí vám umožňuje okamžitě přepínat mezi režimy pera a gumy, čímž se vytvoří efektivnější a méně frustrující pracovní tok. Má protiskluzový design, který poskytuje pohodlné a stabilní uchopení při kreslení a malování. Barva: Černá Země původu: Čína Vhodné pro značku: XP-Pen Detail baterie: Li-Ion (muziker.cz)

Podobné produkty ako XPPen PA2 Stylus

XPPen PH2 Stylus

XPPen PH2 Stylus
Detail

Stejně jako řada špičkových stylusů, i cenově dostupný PH2 má na konci gumu. Vymodelován z tradiční tužky, přizpůsobuje se zvykům uživatele. Není třeba žádné přepínání tlačítky a nežádoucí poznámky a skice můžete okamžitě odstranit. Dotykové pero podporuje funkci naklonění až do 60 stupňů, aby se umožnil přirozený a plynulý efekt naklonění štětce, který vám přináší dokonalý zážitek z psaní a kreslení. S 8 192 úrovněmi citlivosti na tlak, dotykové pero přirozeně představuje čáry různých šířek a umožňuje s lehkostí dokonalejší vyjádření čar a tahů. Detail baterie: Li-Ion Barva: Černá Země původu: Čína Vhodné pro značku: XP-Pen (muziker.cz)

Podobné produkty ako XPPen PH2 Stylus

XPPen PH3 Stylus

XPPen PH3 Stylus
Detail

Stylus Pen PH3 nevyžaduje baterie ani nabíjení a podporuje dlouhé hodiny nepřerušovaného kreslení. Dotykové pero podporuje funkci naklonění až do 60 stupňů, aby se umožnil přirozený a plynulý efekt naklonění štětce, který vám přináší známý zážitek z psaní a kreslení. S 8 192 úrovněmi citlivosti na tlak, dotykové pero přirozeně představuje čáry různých šířek a umožňuje s lehkostí dokonalejší vyjádření čar a tahů. Vhodné pro značku: XP-Pen Detail baterie: Li-Ion Země původu: Čína Barva: Černá (muziker.cz)

Podobné produkty ako XPPen PH3 Stylus

EVOLUTION GROUP CZ Stříbrný přívěšek Crystals from Swarovski®, Blue Style - 34194.3 Blue Style

EVOLUTION GROUP CZ Stříbrný přívěšek Crystals from Swarovski®, Blue Style - 34194.3 Blue Style
Detail

Stříbrný přívěšek osázený krystaly Crystals from Swarovski® Šperk je vyroben ze stříbra s jakostním označením 925/1000 s povrchovou úpravou rhodium Rhodium patří mezi drahé kovy, patřící do skupiny platinových a chrání stříbro před černáním, zvyšuje lesk přívěšku. (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako EVOLUTION GROUP CZ Stříbrný přívěšek Crystals from Swarovski®, Blue Style - 34194.3 Blue Style

EVOLUTION GROUP CZ Stříbrné visací náušnice se Swarovski krystaly, Blue Style - 31303.3 Blue Style

EVOLUTION GROUP CZ Stříbrné visací náušnice se Swarovski krystaly, Blue Style - 31303.3 Blue Style
Detail

Stříbrné náušnice dekorované kameny z dílny Crystals from Swarovski® Náušnice jsou vyrobeny ze stříbra ryzosti 925/1000 s povrchové pokoveny rhodiem Rhodium patří mezi drahé kovy, patřící do skupiny platinových, chrání stříbro před černáním a zvyšuje lesk sříbrných šperků. Náušnice jsou dodávány v papírové dárkové krabičce a dárkové taštičce spolu s certifikátem pravosti Swarovski kamenů (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako EVOLUTION GROUP CZ Stříbrné visací náušnice se Swarovski krystaly, Blue Style - 31303.3 Blue Style

M-Style M-Style univerzální gumový návlek na řadicí páku motocyklu (4615-MS-047482)

M-Style M-Style univerzální gumový návlek na řadicí páku motocyklu (4615-MS-047482)
Detail

Ochranný návlek ,antiskluzový,pohodlnější řazení v měkkých botách, vhodně zamaskuje poškrábanou řadící páku nebo změní její vzhled, jednoduchá instalace, stačí pouze navléknout přes originální řadicí páčku, materiál: měkká guma, barva: černá, cena je za 1ks M-Style univerzální gumový návlek na řadící páku motocyklu antiskluzová vlastnost pohodlnější řazení v měkkých botách vhodně zamaskuje poškrábanou řadící páku nebo změní její vzhled jednoduchá instalace, stačí pouze navléknout přes originální řadicí páčku materiál: měkká guma barva: černá cena je za 1ks (alza.cz)

Podobné produkty ako M-Style M-Style univerzální gumový návlek na řadicí páku motocyklu (4615-MS-047482)

Style Council: Long Hot Summers /The Story Of The Style Council (3x LP) - LP (0894119)

Style Council: Long Hot Summers /The Story Of The Style Council (3x LP) - LP (0894119)
Detail

LP vinyl - The Style Council byla britská kapela, kterou v roce 1983 ve Wokingu založil Paul Weller, bývalý zpěvák a kytarista The Jam. The Style Council byla britská kapela, kterou v roce 1983 ve Wokingu založil Paul Weller, bývalý zpěvák a kytarista The Jam, a klávesák Mick Talbot, dřívější člen Dexys Midnight Runners a The Merton Parkas. Poté se stálými členy stali i bubeník Steve White a Wellerova tehdejší manželka, zpěvačka Dee C. Lee. (alza.cz)

Podobné produkty ako Style Council: Long Hot Summers /The Story Of The Style Council (3x LP) - LP (0894119)
klavesnice zagg, ZAGG InvisibleShield GlassFusion+ pro Samsung Galaxy S21+ 5G (ZG200307412), ZAGG InvisibleShield Glass+ VisionGuard pro iPhone 11 Pro/XS/X (ZG200102214), ZAGG InvisibleShield Ultra VisionGuard+ pro Samsung Galaxy S21 5G (ZG200207360), ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ pro Apple iPad 10,2" – display (ZG200106077), ZAGG InvisibleShield GlassFusion VisionGuard+ pro Samsung Galaxy S21 5G (ZG200307437), ZAGG InvisibleShield Glass+ VisionGuard pro Apple iPhone 11/XR (ZG200102215), RELOOP Stylus Cleaner (HN161791), ORTOFON Scratch Stylus (HN166912), ZAGG InvisibleShield GlassFusion+ Canvas pro Apple iPad 10,2“ – display - case friendly (ZG200308087), ZAGG InvisibleShield Ultra Clear+ pro Apple Watch 7 (45 mm) - display (ZG200208716), Trust Stylus Pen černý (17741), RELOOP Stylus OM Black (HN143397), reloop stylus blue prenoskovy hrot, ORTOFON Stylus CC MKII Mix (HN188118), ORTOFON Stylus CC MKII Club (HN188130), ORTOFON Stylus CC MKII DJ (HN188121), ORTOFON DJ Stylus brush, fibre (HN188185), Acer USI Active Stylus Silver (GP.STY11.00D), Adonit stylus Mini 4 Dark Grey (ADM4DG), Stylus s pružinkou pro LCD tabulky a HMI průmyslové panely (8594210732018), UNIQ Pixo Smart Stylus dotykové pero pro iPad bílé (UNIQ-PIXO-WHITE), Lenovo Tab P12 Pro 8GB + 256GB Storm Grey + aktivní stylus Lenovo (ZA9D0019CZ), UNIQ Pixo Smart Stylus dotykové pero pro iPad černé (UNIQ-PIXO-BLACK), Adonit Replacement Tip For Adonit Note Stylus (ARNT), M-Pets Stylus trimovací hřebínek úzký S (6953182738473), M-Pets Stylus trimovací hřebínek široký L (6953182738497), FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus temně šedé (FIXNOV-T10-DGR), Lenovo ThinkPad X12 Datachable Black + aktivní stylus Lenovo (20UW005DCK), Lenovo ThinkPad X12 Datachable Black + aktivní stylus Lenovo (20UW003ACK)