World war 1 centennial edition (73681)

Produkt World war 1 centennial edition (73681) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu World war 1 centennial edition (73681) upraviť a produkt hľadať znova.

World War 1 Centennial Edition (73681)

World War 1 Centennial Edition (73681)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Máte to štěstí, že se vám nyní dostává do rukou unikátní edice hry World War One z roku 2008. Jedná se o World War 1 Centennial Edition, nejnovější vylepšenou edici původní hry, která pokrývá celé období Velké války od roku 1914 do 1918. Oproti své předchůdkyni se může pyšnit řadou vylepšení. Jedním z nich je propracovaná grafika přinášející nový vzhled s věrnějším zobrazením převýšení a stromů. Všechny portréty vůdců a všech jednotek prošly kompletním přepracováním na barevné verze podle historických obrázků. Těšit se můžete na přidaný scénář roku 1917 obsahující veškerá bojiště, přesnější přehledy všech bojových jednotek a nové intro.Klíčové vlastnostiAž 5 × rychlejší engineZnatelně lepší požitek ze hry díky vylepšené AlKomfortnější manipulace s texturami a popisky pohybůZvýšené maximální rozlišení odpovídající aktuálním standardůmŠiroká nabídka scénářů a kampaní8 hratelných národů,... (alza.cz)

Podobné produkty ako World War 1 Centennial Edition (73681) , World war z: aftermath - xbox (745760036714)

The Second World War (1780225644)

The Second World War (1780225644)
Detail

Kniha - autor Antony Beevor, 994 stran, anglicky, Brožovaná bez přebalu matná - autor Antony Beevor, 994 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná A magisterial, single-volume history of the greatest conflict the world has ever known, by our foremost military historian. Beevor assembles the whole picture in a narrative that extends from the North Atlantic to the South Pacific and from snowbound steppe to the North African desert. A new paperback edition. (alza.cz)

Podobné produkty ako The Second World War (1780225644) , World war z: aftermath - ps4 (745760036615)

World War Z: Aftermath - PS4 (745760036615)

World War Z: Aftermath - PS4 (745760036615)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, Zombie kam se podívášWorld War Z: Aftermath je na kooperaci zaměřená akce odehrávající se v nemrtvými naplněném vesmíru World War Z. Jakožto jeden z přeživších se tu máte možnost vydat na řadu zajímavých map, kde se vaším nepřítelem stanou zástupy krvelačných monster. Dokážete přežít? Cestujte po světěKonfrontujte nemrtvou hordu všude po světě. Čelte hordám v Římě, Moskvě, New Yorku a řadě dalších míst přidaných v rámci vydání nové edice. Bojujte se obyčejnými umrlci i novými protivníky, kterým bylo umožněno projít evolucí. Hrajte sami nebo s přáteliVezměte si některou z osmi dostupných herních tříd. Vylepšujte se a hrajte sami, nebo naskočte... (alza.cz)

Podobné produkty ako World War Z: Aftermath - PS4 (745760036615) , World war z - xbox digital (g3q-00705)

World War Z: Aftermath - Xbox (745760036714)

World War Z: Aftermath - Xbox (745760036714)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Zombie kam se podívášWorld War Z: Aftermath je na kooperaci zaměřená akce odehrávající se v nemrtvými naplněném vesmíru World War Z. Jakožto jeden z přeživších se tu máte možnost vydat na řadu zajímavých map, kde se vaším nepřítelem stanou zástupy krvelačných monster. Dokážete přežít? Cestujte po světěKonfrontujte nemrtvou hordu všude po světě. Čelte hordám v Římě, Moskvě, New Yorku a řadě dalších míst přidaných v rámci vydání nové edice. Bojujte se obyčejnými umrlci i novými protivníky, kterým bylo umožněno projít evolucí. Hrajte sami nebo s přáteliVezměte si některou z osmi dostupných herních tříd. Vylepšujte se a hrajte sami, nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako World War Z: Aftermath - Xbox (745760036714) , World of tanks - war genius multicolor (gmerchfs081nad)

World War Z - Nintendo Switch (745240209805)

World War Z - Nintendo Switch (745240209805)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční, - Lidstvo je na pokraji vyhynutí. Od New Yorku přes Moskvu až po Jeruzalém a dál se nadále šíří nemrtvá apokalypsa. Zatímco se konec blíží, dá se dohromady pár zocelených jedinců, aby hordu porazili a přežili mrtvé. Vypnuto Zombie kam se podívášWorld War Z je na kooperaci zaměřená akce odehrávající se v nemrtvými naplněném vesmíru World War Z. Jakožto jeden z přeživších se tu máte možnost vydat na řadu zajímavých map, kde se vaším nepřítelem stanou zástupy krvelačných monster. Dokážete přežít? Vypnuto Cestujte po světěKonfrontujte nemrtvou hordu všude po světě. Čelte hordám v Jeruzalému, Moskvě, New Yorku a řadě dalších míst . Bojujte se obyčejnými umrlci i vylepšenými protivníky, kterým se poštěstilo z minulého života odnést moderní vybavení. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako World War Z - Nintendo Switch (745240209805)

World War I (PC) DIGITAL (269199)

World War I (PC) DIGITAL (269199)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, PC World War I prezentuje historické události z let 1914-1918, ve více než 30 misích ve 3 kampaních a jedné další kapitoly. Budete mít k dispozici širokou škálu taktických elementů: uspořádejte sběrná místa, stanovte priority a připravte moderní linie obrany. Vypnuto Strategie která se zabývá skutečnými událostmi let 1914-1918Lidstvo nikdy nevidělo podobnou válku jako tato, ve které bojovaly desítky zemí. Poprvé byly použity nové technologie: letadla, tanky, chemické zbraně atd. Válka se stala opravdu zničující a vyčerpávající pro mnoho zemí. Vypnuto Tři příběhy: Dohoda, Rusko, Německo Hra World War I prezentuje strašlivé historické události let 1914-1918, v mnoha... (alza.cz)

Podobné produkty ako World War I (PC) DIGITAL (269199) , War: world is a ghetto - lp (0349784492)

The Armchair General World War One: Can You Win The Great War? - John Buckley

Detail

'The Armchair General team has done it again. An absorbing read for Christmas.'Peter Caddick-Adams'Brilliant and immersive.'Harry SidebottomThe second book in the Armchair General series, where YOU choose the fate of the First World War________________________________HISTORY IS WRITTEN BY THE VICTORS. WILL IT BE YOU?TAKE THE HOTSEATAssume the role of real historic decision-makers: general, leaders, soldiers and intelligence officers of the Allied Forces during World War I.EXAMINE THE INTELLIGENCEExplore eight key moments from the First World War, using real contemporaneous intelligence: including the July Crisis, the Battle of the Somme, and the Russian Revolution.CONSIDER THE SCENARIO & MAKE YOUR DECISIONFrom battlefields to the Royal Courts, each tactical and strategic decision you make leads to a different outcome.Will you follow the path of the past - or shape a new history...?________________________________PRAISE FOR THE ARMCHAIR GENERAL SERIES'An original and exciting approach...The Armchair General adds enormously to our understanding of the conflicts' JAMES HOLLAND'A reminder that history is a never ending now, a relentless and endless present that comes without the luxury of hindsight' AL MURRAY'Wonderfully original...putting readers at the heart of the decision-making process and allowing them, literally, to change the course of history. This is counterfactual history at its very best' SAUL DAVID (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Armchair General World War One: Can You Win The Great War? - John Buckley , Battlefield deluxe world war bundle xbox digital g3q 00637

World War Z - Xbox Digital (G3Q-00705)

World War Z - Xbox Digital (G3Q-00705)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Zombie kam se podívášWorld War Z je na kooperaci zaměřená akce odehrávající se v nemrtvými naplněném vesmíru World War Z. Jakožto jeden z přeživších se tu máte možnost vydat na řadu zajímavých map, kde se vaším nepřítelem stanou zástupy krvelačných monster. Dokážete přežít? Cestujte po světěKonfrontujte nemrtvou hordu všude po světě. Čelte hordám v Jeruzalému, Moskvě, New Yorku a řadě dalších míst . Bojujte se obyčejnými umrlci i vylepšenými protivníky, kterým se poštěstilo z minulého života odnést moderní vybavení. Hrajte sami nebo s přáteliVezměte si některou z šesti dostupných herních tříd. Vylepšujte se a... (alza.cz)

Podobné produkty ako World War Z - Xbox Digital (G3Q-00705) , God of war ragnarok collectors edition - ps4/ps5 (ps719428398)

A collection Of First World War Poetry

A collection Of First World War Poetry
Detail

Audiokniha MP3 Kolektiv autorů, čte Rodilý mluvčí Audiokniha A collection Of First World War Poetry namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň C2 pro posluchače experty. This collection reflects the wide variety of poems written, in the English language, about The War that Will End War (H.G. Wells, 1914). The collection contains poetry written during, or immediately after, the First World War. The poets were influenced by their war experiences in many different ways: some served in the trenches, others drove ambulances, flew planes, fought at sea or wrote propaganda for war offices. Many of the poets were killed or wounded in action and most were extremely young. (alza.cz)

Podobné produkty ako A collection Of First World War Poetry , God of war iii remaster anniversary edition - ps4 (ps719993193)

A collection Of First World War Poetry - audiokniha

A collection Of First World War Poetry - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Audiokniha A collection Of First World War Poetry namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň C2 pro posluchače experty. This collection reflects the wide variety of poems written, in the English language, about The War that Will End War (H.G. Wells, 1914). The collection contains poetry written during, or immediately after, the First World War. The poets were influenced by their war experiences in many different ways: some served in the trenches, others drove ambulances, flew planes, fought at sea or wrote propaganda for war offices. Many of the poets were killed or wounded in action and most were extremely young. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako A collection Of First World War Poetry - audiokniha , Syberia: the world before - deluxe edition (3701529500916)

Poetry of the First World War - Clapham Marcus

Poetry of the First World War - Clapham Marcus
Detail

The First World War was one of the deadliest conflicts in modern history and produced horrors undreamed of by the young men who cheerfully volunteered for a war that was supposed to be over by Christmas. Whether in the patriotic enthusiasm of Rupert Brooke, the disillusionment of Charles Hamilton Sorley, or the bitter denunciations of Siegfried Sassoon and Wilfred Owen, the war produced an astonishing outpouring of powerful poetry. The major poets are all represented in this beautiful Macmillan Collector's Library anthology, Poetry of the First World War, alongside many others whose voices are less well known, and their verse is accompanied by contemporary motifs.Designed to appeal to the booklover, the Macmillan Collector's Library is a series of beautiful gift editions of much loved classic titles. Macmillan Collector's Library are books to love and treasure.This anthology is edited by author and editor Marcus Clapham. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Poetry of the First World War - Clapham Marcus , War: war - lp (0349784490)

World War II Panzer Claws (PC) DIGITAL (438844)

World War II Panzer Claws (PC) DIGITAL (438844)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Drsná realita bojiště 2. světové války vás donutí převzít kontrolu nad spojeneckými, ruskými nebo německými vojsky a zvítězit při poslední velké německé ofenzívě v ardenském lese. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! K dispozici máte velké množství vozidel, pěchotu nebo můžete přivolat vzdušnou pomoc. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Váš cíl je jen jeden. Zvítězit! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Okupace Francie V roce 1940 během prvních dnů okupace francouzská vláda kapitulovala. Zatímco... (alza.cz)

Podobné produkty ako World War II Panzer Claws (PC) DIGITAL (438844) , Olliolli world: rad edition - xbox digital (g3q-01335)

BOOM Library World War 2 Tanks (Digitální produkt)

BOOM Library World War 2 Tanks (Digitální produkt)
Detail

Chcete komplexní, precizně zaznamenanou a upravenou, vysoce kvalitní knihovnu zvukových efektů vzácných tanků/panzerů ze 2. světové války?Knihovna zvukových efektů WORLD WAR 2 TANKS obsahuje obrovský arzenál zvuků tanků. Získáte 8 různých tanků, které budou super flexibilní ve vašem prostředí vojenského zvukového designu. Každý tank vám umožňuje manévry při jízdě a manévry na palubě. Zabudované, vícekanálové nahrávky (4x stereo) vám umožní perfektně namíchat zvuky dle vašeho přání.JÍZDA, MANIPULACE, STŘELBA – VŠEAle je toho víc. Kromě nahrávek jízdy a vícekanálových nahrávek jízdy přidaly některé zvuky ovládání a – ty si obzvlášť zamilujete – skvělý výběr neuvěřitelných výstřelů z děla.DOWNLOAD: https://www.boomlibrary.com/product-registration/ Vzorkovací frekvence: 96 kHz / 24 bit Počet zvuků: 395.0 Kompatibilní s: Všechny hlavní DAW Hardwarové požadavky: 27,1 GB HD Arpeggiator: Ne Envelope: Ne Typ: Samples Kompatibilita: Mac OS;Windows Licence: Plná verze Země původu: Německo Systémové požadavky: Mac OSX 10.13 (64-bit);Win (32-bit) Podporované formáty: WAV (muziker.cz)

Podobné produkty ako BOOM Library World War 2 Tanks (Digitální produkt) , Sabaton: war to end all wars (digipack) (history edition) - cd (4065629630706)

Battlefield Deluxe World War Bundle - Xbox Digital (G3Q-00637)

Battlefield Deluxe World War Bundle - Xbox Digital (G3Q-00637)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Battlefield 1 vás zanese na pokraj ničivé války. Těšte se na bitvy v obléhaném francouzském městě, horských pevnostech nebo arabských písečných dunách. Battlefield Deluxe World War Bundle obsahuje: Battlefield 1 Revolution EditionBattlefield V Deluxe Edition 87% Přivítejte velkolepý Battlefield 1 v edici Revolution. Zahrnuje základní hru Battlefield 1 a předplatné Battlefield 1 Premium Pass se čtyřmi rozšířeními a další dodatečný obsah včetně přednosti v serverových frontách. Premium Pass obsahujeČtyři tematická herní rozšíření v digitální podobě s mapami pro režim více hráčů, novými zbraněmi a dalším obsahem. Dvoutýdenní přednostní přístup ke všem dosud nevydaným herním rozšířením.Battlefield 1 They Shall Not PassBattlefield 1 In the Name of the... (alza.cz)

Podobné produkty ako Battlefield Deluxe World War Bundle - Xbox Digital (G3Q-00637) , Syberia: the world before - 20 year edition - ps5 (3701529501180)

Soldiers: Heroes of World War II (PC) DIGITAL (195693)

Soldiers: Heroes of World War II (PC) DIGITAL (195693)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Hráči dostanou možnost ujmout se velení amerických, britských, ruských nebo německých jednotek a probojovat se bitvami ze 2. světové války. Hra je hlavně strategie, ale můžete se přepnout do jakékoliv jednotky a ovládat ji přímo klávesnicí a myší. (alza.cz)

Podobné produkty ako Soldiers: Heroes of World War II (PC) DIGITAL (195693) , Modrý geometrický koberec 140x200 cm serres, 73681 (beliani_73681)

2034: A Novel of the Next World War (0593298683)

2034: A Novel of the Next World War (0593298683)
Detail

Kniha - autor Elliot Ackerman; James Stavridis, 320 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná (alza.cz)

Podobné produkty ako 2034: A Novel of the Next World War (0593298683) , Syberia: the world before - collectors edition - xbox series x (3701529501913)

Cobi 4821 World War II Britský Lehký křižník HMS Belfast

Cobi 4821 World War II Britský Lehký křižník HMS Belfast
Detail

HMS Belfast je modelem válečné lodě třídy Town Royal Navy, který si kluci mohou postavit z 1482 dílků oblíbené stavebnice Cobi. Po sestavení si křižník mohou vystavit na stojánku, kde se budou vyjímat otočné dělové věže s nastavitelným náměrem, na palubě záchranné čluny, kotevní řetěz a ve spodní části budou skryté otočné lodní šrouby. Ve skutečnosti lze shlédnout zakotvenou loď na řece Temži v Londýnském Imperial War Museum. Přednosti: stavebnice kompatibilní s ostatními značkami rozvíjí manuální zručnost a jemnou motoriku Obsah balení: celkem 382 plastových dílků přiložený stojánek s popiskem Historie lodi: na vodu byla loď spuštěna 17. března 1938 na den svatého Patrika krátce po vyplutí loď narazila 21. listopadu 1939 na minu, kterou nastražila německá ponorka U-21 opravy poškozené lodě zabraly 3 roky intenzivní práce poškozená loď byla nejen opravena, ale také značně vylepšena v roce 1942 se pod vedením kapitána Fredericka Parhama vrátila do služby křižník Belfast se podílel na honu a potopení německé lodě Scharnorst během dne D při vylodění v Normandii ostřelovala děla Belfastu německá opevnění v dobách korejské války chránil Belfast jednotky OSN Vyberte dětem některou ze stavebnic Cobi! Vhodné pro děti od 10 let Materiál: plast Počet dílů: 1482 Rozměr křižníku: 64 x 9 x 19,5 cm Rozměry balení: 60 x 31 x 10 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Cobi 4821 World War II Britský Lehký křižník HMS Belfast , Monster hunter world: iceborne master edition - xbox digital (g3q-00769)

BOOM Library Boom World War II Firearms Designed (Digitální produkt)

BOOM Library Boom World War II Firearms Designed (Digitální produkt)
Detail

S 25 nejznámějšími střelnými zbraněmi z druhé světové války, jako jsou MG42 a M1 Garand, je tato knihovna prezentována v úžasně ostrých detailech a charakteru. S balíčkem Designed Pack zašli BOOM ještě dále ve vytváření dokonalých zvuků připravených k použití.Navržené zvuky jsou vždy vytvořeny s ohledem na skutečné použití drag-and-drop. Díky navržené mechanice zbraně, která doplňuje zvukový profil výstřelu, si můžete být jisti, že tyto zvuky lze přidat tam, kde je potřebujete, bez jakékoli další potřeby revize. V kombinaci s Construction Kit pro přidání jakéhokoli charakteru nebo efektů navíc jde o skutečně výkonný soubor nástrojů se zvuky zbraní. Kompatibilita: Mac OS;Windows Varianta: Designed Počet zvuků: 1030.0 Vzorkovací frekvence: 24 bit;96 kHz Podporované formáty: WAV (muziker.cz)

Podobné produkty ako BOOM Library Boom World War II Firearms Designed (Digitální produkt) , One piece world seeker: standard edition - xbox digital (g3q-00624)

BOOM Library Boom World War II Firearms CK (Digitální produkt)

BOOM Library Boom World War II Firearms CK (Digitální produkt)
Detail

Toto byly zbraně, které definovaly bitvy, ve kterých se zúčastnili. Vysoce kvalitní zvuky tohoto stupně a kalibru jsou naprostou nezbytností pro zvukový design ve hře, filmu nebo podcastu, který se zabývá tématem druhé světové války a bude fungovat s čímkoli, co se týká zbraní – zločin, sport, válka atp. Zahrnuto je 10 různých výstřelů pro každou zbraň a v závislosti na zbrani, BOOM zaznamenali i jednu střelu, dávku a plně automatickou střelbu. To umožňuje maximální všestrannost pro rychlé pracovní postupy.Zahrnuty byly nejen zvuky střelby, ale také všechny mechanické zvuky. Zaznamenáno bylo vše od přebíjení/výměny zásobníků, snímačů až po natahování kohoutku a suchou palbu. Podporované formáty: WAV Kompatibilita: Windows;Mac OS Varianta: Construction Kit Vzorkovací frekvence: 96 kHz;24 bit Počet zvuků: 8148.0 (muziker.cz)

Podobné produkty ako BOOM Library Boom World War II Firearms CK (Digitální produkt) , One piece world seeker: deluxe edition - xbox digital (g3q-00625)

BOOM Library Boom World War II Firearms Bundle (Digitální produkt)

BOOM Library Boom World War II Firearms Bundle (Digitální produkt)
Detail

Posuňte své hry a filmy s tématikou druhé světové války na vyšší úroveň s touto dosud největší knihovnou střelných zbraní z druhé světové války. Nahráno v mimořádně vysoké kvalitě s nejmodernějšími technikami obsahuje zbraně ze všech stran nechvalně známého konfliktu. Tento balíček obsahuje 25 známých střelných zbraní z druhé světové války, od první útočné pušky až po pistole s stále používaným designem a obsahuje nejdůležitější zbraně z období druhé světové války. S výstřely i mechanickými zvuky je naprostou nezbytností pro jakýkoli zvukový design pro filmy a interaktivní média zaměřená na boj v polovině 20. století. Počet zvuků: 9178.0 Vzorkovací frekvence: 24 bit;96 kHz Varianta: Bundle Kompatibilita: Windows;Mac OS Podporované formáty: WAV (muziker.cz)

Podobné produkty ako BOOM Library Boom World War II Firearms Bundle (Digitální produkt) , Gears of war 4: standard edition - xbox one/win 10 digital (g7q-00027)

The World War I Book: Big Ideas Simply Explained - Dorling Kindersley

Detail

Discover the key battles, tactics, technologies and turning points of the First World War - the epic conflict that was supposed to be "the war to end all wars". Combining authoritative, exciting text and bold images The World War I Book explores the historical background to the war, its causes, all of the key events across the major theatres of conflict, and its aftermath. Using the original, graphic-led approach of the series, entries profile more than 90 of the key events during and surrounding the conflict - from the growing tensions between Europe's major powers to the assassination of Archduke Franz Ferdinand, the German invasion of Belgium, the endless slaughter in the trenches, the American entry into the war, the Russian Revolution, the Armistice, and the creation of the League of Nations.In this book, you can explore the following: -Key milestones of the First World War – exploring the technologies, tactics, and turning points. -Main theatres of the conflict and the experience of war – from civilian life to the horrors of gas attacks. -Bold imagery and clear text with insightful and inspiring quotes from military leaders and historiansOffering a uniquely compelling, accessible, and immediate history of the war, The World War I Book shows how certain key battles, individual leaders, political and economic forces, and technological advances influenced the course of the conflict and the following decades.This book is part of the Big Ideas Simply Explained series, with other titles including The Art Book, The Architecture Book and The Astronomy Book. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The World War I Book: Big Ideas Simply Explained - Dorling Kindersley , American war (1509852204)

Hitler and Stalin: The Tyrants and the Second World War (0241979692)

Hitler and Stalin: The Tyrants and the Second World War (0241979692)
Detail

Kniha - autor Laurence Rees, 528 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná Two tyrants. Each responsible for the death of millions. This compelling book on Hitler and Stalin - the culmination of thirty years' work - examines the two leaders during the Second World War, when Germany and the Soviet Union fought the biggest and bloodiest war in history. Hitler's charismatic leadership may contrast with Stalin's regimented rule by fear, and his intransigence later in the war may contrast with Stalin's change in behaviour in response to events. But as bestselling historian Laurence Rees shows, at a macro level, both were prepared to create undreamt-of suffering - in Hitler's case, most infamously the Holocaust - in order to build the utopias they wanted. (alza.cz)

Podobné produkty ako Hitler and Stalin: The Tyrants and the Second World War (0241979692) , Infinity war 30

The Western Front: A History of the First World War (0241347181)

The Western Front: A History of the First World War (0241347181)
Detail

Kniha - autor Nick Lloyd, 688 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná 'A tour de force of scholarship, analysis and narration . . . Lloyd is well on the way to writing a definitive history of the First World War' Lawrence James, The Times 'This well-researched, well-written and cogently argued new analysis . . . will undoubtedly now take its rightful place as the standard account of this vital theatre of the conflict' Andrew Roberts, author of Churchill: Walking with Destiny _________________ In the annals of military history, the Western Front stands as an enduring symbol of the folly and futility of war. However, as bestselling military historian Nick Lloyd reveals in this highly-praised history - the first of an epic trilogy -- the story is not one of pointlessness and stupidity, but rather a heroic triumph against the odds. With a cast of hundreds and a huge canvas of places and events, Lloyd tells the whole tale, revealing what happened in France... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Western Front: A History of the First World War (0241347181) , Monster hunter world: iceborne digital deluxe edition - xbox digital (7d4-00370)

World of Warcraft: War Crimes - Christie Golden

Detail

The brutal siege of Orgrimmar is over. Alliance and Horde forces have stripped Garrosh Hellscream, one of the most reviled figures on Azeroth, of his title as warchief. His thirst for conquest devastated cities, nearly tore the Horde apart, and destroyed countless lives.Now, on the legendary continent of Pandaria, he will stand trial for his transgressions. Renowned leaders from across the world have gathered to witness this historic event. As the trial unfolds, agents of the bronze dragonflight present shocking visions of Garrosh's atrocities. For many of those in attendance, these glimpses into history force them to relive painful memories and even question their own innocence or guilt. For others, the chilling details stoke the flames of their hatred.Unbeknownst to anyone, shadowy forces are at work on Azeroth, threatening not only the court's ability to mete out justice...but also the lives of everyone at the trial. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako World of Warcraft: War Crimes - Christie Golden , Train sim world 3: deluxe edition - xbox / windows digital (6jn-00202)

World of Tanks - War Genius Black (GMERCHfs072nad)

World of Tanks - War Genius Black (GMERCHfs072nad)
Detail

Tričko -, s motivem World of Tanks Pak by se vám mohlo hodit tričko FashionStar. (alza.cz)

Podobné produkty ako World of Tanks - War Genius Black (GMERCHfs072nad) , Monster hunter world: iceborne master edition digital deluxe - xbox digital (g3q-00770)

World of Tanks - War Genius Multicolor (GMERCHfs081nad)

World of Tanks - War Genius Multicolor (GMERCHfs081nad)
Detail

Tričko -, s motivem World of Tanks Potom by vás mohlo oslovit tričko FashionStar. (alza.cz)

Podobné produkty ako World of Tanks - War Genius Multicolor (GMERCHfs081nad) , Gears of war 1 asofská pole (978-80-86707-65-5)

War: World Is A Ghetto - LP (0349784492)

War: World Is A Ghetto - LP (0349784492)
Detail

LP vinyl - V rámci katalogové kampaně vycházejí v reedici desky skupiny War. Pro zájemce tak jesou na vinylech k dispozici alba War (1971), All Day Music (1971), The World Is A Ghetto (1972), Deliver The Word (1973) a Why Can't We Be Friends? (1975). V rámci katalogové kampaně vycházejí v reedici desky skupiny War. Pro zájemce tak jesou na vinylech k dispozici alba War (1971), All Day Music (1971), The World Is A Ghetto (1972), Deliver The Word (1973) a Why Can't We Be Friends? (1975). War (původně Eric Burdon and War) je americká funk-rocková kapela z Long Beach v Kalifornii, známá několika hitovými písněmi, včetně Spill the Wine, The World Is a Ghetto, The Cisco Kid, Low Rider a Summer). Jejich album The World Is a Ghetto bylo nejprodávanějším albem Billboard Chart roku 1973. Rok vydání . 1972 (5.album) Rok reedice : 2022 Seznam stop LP The Cisco Kid / Where Was You At / City, Country, City / Four Cornered Room / The World Is a Ghetto / Beetles in the Bog (alza.cz)

Podobné produkty ako War: World Is A Ghetto - LP (0349784492) , Bentime edition e3636-cr3-1 (e3636-cr3-1)

The Good Soldier Svejk : And His Fortunes in the World War - Jaroslav Hašek

Detail

About The Good Soldier Svejk and His Fortunes in the World WarJaroslav Hašek’s black satire, the inspiration for such works as Joseph Heller’s Catch-22Good-natured and garrulous, Švejk becomes the Austro-Hungarian army’s most loyal Czech soldier when he is called up on the outbreak of the First World War – although his bumbling attempts to get to the front serve only to prevent him from reaching it. Playing cards, getting drunk and becoming a general nuisance, the resourceful Švejk uses all his natural cunning and genial subterfuge to deal with the doctors, police, clergy and officers who chivvy him towards battle. The story of a ‘little man’ caught in a vast bureaucratic machine, The Good Soldier Švejk combines dazzling wordplay and piercing satire to create a hilariously subversive depiction of the futility of war. Cecil Parrott’s vibrant, unabridged and unbowdlerized translation is accompanied by an introduction discussing Hašek’s turbulent life as an anarchist, communist and vagranty, and the Everyman character of Švejk. This edition also includes a guide to Czech names, maps and original illustrations by Josef Ladas.For more than seventy years, Penguin has been the leading publisher of classic literature in the English-speaking world. With more than 1,700 titles, Penguin Classics represents a global bookshelf of the best works throughout history and across genres and disciplines. Readers trust the series to provide authoritative texts enhanced by introductions and notes by distinguished scholars and contemporary authors, as well as up-to-date translations by award-winning translators. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Good Soldier Svejk : And His Fortunes in the World War - Jaroslav Hašek , Bentime edition e3635-c-1 (e3635-c-1)

Men of War : Assault Squad 2 War Chest Edition (PC) Klíč Steam (717787)

Men of War : Assault Squad 2 War Chest Edition (PC) Klíč Steam (717787)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 68% Hra přináší vylepšení pro umělou inteligenci, nové rozhraní multiplayeru, kamufláže závislé na ročním období, plně aktualizované předměty v inventáři i aktualizovaná vozidla a mnohé další vylepšení. Připravte se na extrémní tankové souboje i tajné odstřelovačské mise. Projdete si nové skirmish módy v singleplayerovém stylu. Multiplayer V režimu multiplayer nyní máte možnost si zvolit mapy od 1v1 až po 4v4. (alza.cz)

Podobné produkty ako Men of War : Assault Squad 2 War Chest Edition (PC) Klíč Steam (717787) , Scott pilgrim vs the world: the game complete edition - xbox digital (g3q-00941)

Independence War Deluxe Edition (PC) DIGITAL (255448)

Independence War Deluxe Edition (PC) DIGITAL (255448)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Vydejte se na průzkum neznámých končin vesmíru, kde na každém kroku číhá nebezpečí. Naučte se ovládat svoji loď a seznamte se s posádkou. Díky realistické fyzice pak zažijete skvělé vesmírné bitvy.Independence War je ukázková vesmírná strategie, která vás vrhne do víru mezigalaktických bitev. Díky tomu, že hra pochází už z roku 1999, tak jde simulace veškerých prvků do skutečné hloubky, což je velký rozdíl proti hrám dnešní doby. Budete ovládat celou hvězdnou loď i její posádku. V neznámém vesmíru se pak rozehrávají různé příběhy, kterých se musíte zúčastnit.Klíčové vlastnostiVesmírný strategický simulátorVelmi realistické pojetí ovládání palubních systému a posádkyObsahuje základní hru Independence War i její dodatek Defiance (alza.cz)

Podobné produkty ako Independence War Deluxe Edition (PC) DIGITAL (255448) , Avengers: infinity war - dvd (d01183)

World of Warcraft: War of the Scaleborn - Courtney Alameda

Detail

The next novel set in the world of Blizzard Entertainment's legendary online game World of Warcraft. When the world was young, all life shook before the might of Galakrond, a massive primal dragon whose hunger could not be sated. Five primal dragons rose valiantly beside the titan-forged Keeper Tyr to combat this threat.Though the fight was desperate, Galakrond fell by their teeth and talons, and they were chosen to become protectors of Azeroth. The titans gifted Nozdormu, Ysera, Alexstrasza, Malygos, and Neltharion with order magic, transforming them into the Aspects, powerful dragons with command of time, nature, life, magic, even the earth itself. Other primal dragons followed them on their path,and, imbued with the titans' power, the dragonflights rose to shape the world and serve the Aspects.That is the tale the dragonflights have always told . . .but it is not the whole story. For while the Dragonqueen and her flights set to reshaping Azeroth, not all dragonkind sees order magic as a gift. Spurning the titans' interference, a group of rebel primal dragons drink deep from the elemental powers of the planet and are reborn as theIncarnates.Led by Iridikron, the Incarnates believe that dragonkind should be subservient to no one. They foment a rebellion against the Aspects, what they are and all they stand for. Despite the efforts of the Dragonqueen Alexstrasza and her primal friend, Vyranoth, to preserve peace, both sides slip closer to violence, as dragons are forced to choose a side or be swept up in the growing conflict.With battle lines and allegiances drawn, the war amongst dragonkind shakes the foundation of the world. Both sides realize they will have to make sacrifices to secure the future of their kind, sacrifices that will cascade through the ages. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako World of Warcraft: War of the Scaleborn - Courtney Alameda

Wider World 1 Workbook with App, 2nd Edition - Jennifer Heath

Detail

Wider World Second Edition is a new edition of Pearson’s most popular mid-secondary course. It prepares teenagers for their life ahead by giving them the skills they need to enjoy their social lives, pursue their studies and succeed in their career. The improvements in this new edition are in response to research and feedback we received from teachers and students. Authentic English – humorous situations, interviews with real people, and clips taken from BBC programs, show language used in real-life situations. Global topics – each unit explores the wide diversity of life and culture, exposing students to topics from around the world, including global citizenship or sustainability goals. Future skills – Set for Life is a new development program mapped to Pearson’s Personal and Social Capabilities Framework, which helps learners develop the skills they need. Extra support for mixed ability classes and neurodivergent students – extensive resources and tips that reduce preparation and give them greater flexibility in how to teach students with different learning needs. Exam support – much more exam support for both teachers and students. Diversity and inclusion principles – follows our comittment to equality, diversity and inclusion. It recognises cultural diversity, and supports tolerance and respect. In response to feedback and ongoing research, Wider World Second Edition builds on what teachers and students liked about the first edition and improves it with new content, features and digital solutions. Virtual classroom – the upgraded virtual classroom uses live video, sharable interactive whiteboard, live assignments with real-time teacher view of student performance, chat, and a hand-raising system. Online workbooks enable teachers to provide instant feedback to students. New content – 70% of the content in levels 1 to 4 has been updated, with future skills training, extra support, new teaching ideas for teachers, and an update to the course methodology. New BBC videos – clips from BBC programs remain at the core of the course, with new videos reflecting important themes, such as culture, global citizenship and topics promoting diversity and inclusion. Set for Life program – a completely new integrated program for developing future skills. Mixed ability classes and neurodivergent students – an expanded range of support materials enable teachers to respond to the needs of all students. Extended reading and writing program – extra focus on the gradual development of reading and writing skills, providing greater opportunities to learn, practice and recycle the language and use it in more authentic contexts. New design – a fresh look, while retaining the Wider World identity, including a regular unit structure and clear color-coded sections. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Wider World 1 Workbook with App, 2nd Edition - Jennifer Heath

Judgement at Tokyo: World War II on Trial and the Making of Modern Asia - Gary J. Bass

Detail

From the prizewinning author of the acclaimed The Blood Telegram, a landmark, magisterial history of the postwar trial of Japan’s leaders as war criminals – and their impact on the modern history of Asia and the world.In the weeks after Japan finally surrendered to the Allies to end World War II, the victorious powers turned to the question of how to move on from years of carnage and destruction. To them, it was clear that Japan’s militaristic leaders needed to be tried and punished for their crimes.For the Allied powers, the trials were an opportunity both to render judgment on their vanquished foes and to create a legal framework to prosecute war crimes and prohibit the use of aggressive war. For the Japanese leaders on trial, it was their chance to argue that their war had been waged to liberate Asia from Western imperialism and that the court was no more than victors’ justice.Gary J. Bass' Judgement at Tokyo is the product of a decade of research, a magnificent, riveting story of wartime action, dramatic courtroom battles, and the epic formative years that set the stage for the postwar era in the Asia–Pacific. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Judgement at Tokyo: World War II on Trial and the Making of Modern Asia - Gary J. Bass

Transatlantic: Based on a true story, utterly gripping and heartbreaking World War 2 historical fiction - Julie Orringer

Detail

Soon to be a major Netflix series1940, France. In the middle of a devastating war, how many lives can you save?Varian Fry, a young American journalist, arrives in Marseille armed only with three thousand dollars and a list of writers, thinkers and artists he hopes to rescue - so long as the Nazis don't get to them first.With borders closing around him, Varian tries to track down those on his list; renowned artists like Marc Chagall, who cannot believe that he will ever be unsafe in the country he loves. He smuggles them over the Pyrenees mountains and across the sea hidden in boats, but every day hundreds of ordinary Jewish refugees beg him for help. Does Varian have the right to choose who to save?At home in New York, making a list seemed hard, but in the middle of humanity's darkest hour, Varian must do all he can to help. And as the Nazis begin to get word of Varian's secret operation, he must dig deep and find the courage to rescue as many innocents as he can.Even though his own life may be in terrible danger.An incredibly compelling and heart-wrenching historical novel, inspired by a powerful true story, about the extraordinary courage and friendships forged during humanity's darkest hour. If you loved Schindler's List, All the Light We Cannot See or The Tattooist of Auschwitz, you'll adore Transatlantic, previously published as The Flight Portfolio. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Transatlantic: Based on a true story, utterly gripping and heartbreaking World War 2 historical fiction - Julie Orringer

God of War Ragnarok Collectors Edition - PS4/PS5 (PS719428398)

God of War Ragnarok Collectors Edition - PS4/PS5 (PS719428398)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, české titulky, žánr: akční, - Kratos a Atreus se musí vydat do každého z devíti světů, aby našli potřebné odpovědi a připravili se na předpovězenou bitvu, která ukončí svět. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Konec jedné cestyAkční adventura God of War: Ragnarök se odehrává několik let po událostech posledního God of War. Vžijte se znovu do legendárního válečníka Kratose putujícího sněhem zavátým Midgardem spolu s jeho synem Atreem a mluvící hlavou Mimirem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Strhující dobrodružstvíVydejte se do okouzlujícího světa, který vás vtáhne jak svou nádherou, tak i nesmlouvavostí. Putujte jednotlivými lokacemi. Zdolávejte mocné nepřátele a připravte se tak na souboj s Freyou a Thorem, kteří představují hlavní antagonisty tohoto... (alza.cz)

Podobné produkty ako God of War Ragnarok Collectors Edition - PS4/PS5 (PS719428398)

PlayStation 5 Digital Edition + God of War Ragnarok (PS719451297)

PlayStation 5 Digital Edition + God of War Ragnarok (PS719451297)
Detail

Herní konzole - k TV, SSD 825 GB, bez mechaniky (nepřehrává fyzické disky), možnost hraní ve 4K, menu v češtině, 1x herní ovladač, hra v balení (elektronický klíč) - God Of War Ragnarok - Přijaté objednávky PlayStation 5 jsou odbavovány postupně podle data vytvoření a dle dostupnosti příslušné regionální verze s omezením 1ks na zákazníka. Ve snaze uspokojit co nejvíce zákazníků stále limitujeme počet vydaných PS5 na 1 ks na osobu - duplicitní zakázky budou automaticky stornovány. Nadále platí, že se snažíme uspokojit všechny objednávky dle data vytvoření a dle dostupnosti příslušné regionální verze (CZ, SK). Hraní bez hranic – PlayStation 5 Digital EditionNová generace populární herní konzole PlayStation 5 Digital Edition je tady. A přichází revoluce, která poskytne hráčům po celém světě úplně nové zážitky. Konzole totiž zvládne až 4K rozlišení při 120 FPS. Za většinou hardwarové výbavy Play Station 5 Digital Edition stojí společnost AMD se svým 8jádrovým... (alza.cz)

Podobné produkty ako PlayStation 5 Digital Edition + God of War Ragnarok (PS719451297)

Gears of War: Ultimate Edition - Xbox Digital (2WU-00008)

Gears of War: Ultimate Edition  - Xbox Digital (2WU-00008)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold,. 82% Gears of War nyní vypadá lépe než kdy jindy. Obsahuje více aspektů a funkcí, jako jsou nové akty a nové možnosti pro více hráčů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! ULTIMATE EDITIONGears of War přichází s vylepšenou verzí, která nabízí příběhovou kampaň pro jednoho hráče. Nechybí ani oblíbený multiplayer. Gears of War si navíc užijete v 1080p, při 60 fps. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hrůzyplný příběh bitvy mezi lidskými bytostmi a Locustovou hordou - děsivými kreaturami, které se vynořují z nitra planety.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War: Ultimate Edition - Xbox Digital (2WU-00008)

God of War III Remaster Anniversary Edition - PS4 (PS719993193)

God of War III Remaster Anniversary Edition - PS4 (PS719993193)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, - jedna z technologicky nejvyspělejších a zároveň nejbrutálnějších her na PS3 přichází v technicky excelentním remasteru na PS4 - 1080p 60FPS! Prožijte dobrodružství největší nemesis řeckých Bohů, sparťanského bojovníka Kratose. Jedna z technologicky nejvyspělejších her na platformě PlayStation 3 přichází ve vylepšené verzi pro konzoli nové generace. Spartský bojovník Kratos, který se vzepřel samotným bohům, dostane nádherný nový háv, jelikož ve firmě Sony Computer Entertainment Santa Monica právě oslavují deset let od doby, kdy se tento nezmar poprvé objevil na televizních obrazovkách. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Jedna z technologicky... (alza.cz)

Podobné produkty ako God of War III Remaster Anniversary Edition - PS4 (PS719993193)

The Princess Spy : The True Story of World War II Spy Aline Griffith, Countess of Romanones - Larry Loftis

The Princess Spy : The True Story of World War II Spy Aline Griffith, Countess of Romanones - Larry Loftis
Detail

The international bestselling author of the "exciting, suspenseful, inspirational" (Brad Thor, #1 New York Times bestselling author) Code Name: Lise weaves another exceptional and thrilling hidden history of an ordinary American girl who became one of the OSS's most daring spies in World War II before marrying into European nobility. Perfect for fans of A Woman of No Importance and Code Girls. When Aline Griffith was born in a quiet suburban New York hamlet, no one had any idea that she would go on to live "a life of glamour and danger that Ingrid Bergman only played at in Notorious" (Time). As the US enters the Second World War, the young college graduate is desperate to aid in the war effort, but no one is interested in a bright-eyed young woman whose only career experience is modeling clothes. Aline's life changes when, at a dinner party, she meets a man named Frank Ryan and reveals how desperately she wants to do her part for her country. Within a few weeks, he helps her join the Office of Strategic Services-forerunner of the CIA. With a code name and expert training under her belt, she is sent to Spain to be a coder, but is soon given the additional assignment of infiltrating the upper echelons of society, mingling with high-ranking officials, diplomats, and titled Europeans, any of whom could be an enemy agent. Against this glamorous backdrop of galas and dinner parties, she recruits sub-agents and engages in deep-cover espionage to counter Nazi tactics in Madrid. Even after marrying the Count of Romanones, one of the wealthiest men in Spain, Aline secretly continues her covert activities, being given special assignments when abroad that would benefit from her impeccable pedigree and social connections. Filled with twists, romance, and plenty of white-knuckled adventures fit for a James Bond film, The Princess Spy brings to vivid life the dazzling adventures of a remarkable American woman who risked everything to serve her country. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Princess Spy : The True Story of World War II Spy Aline Griffith, Countess of Romanones - Larry Loftis

Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)

Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Využijte jakoukoli zbraň, která se vám dostane do rukou, včetně těch určených na boj z blízka. Odemkněte nové zbraně a dále je upravujte podle svých preferencí. Ďábelský Horde Mode Hitlerovy hordy jsou zpět. Zombie Army 4: Dead War je střílečka z pohledu třetí osoby. Likvidujte zástupy nemrtvých v co-op režimu pro až 4 hráče. Armáda nemrtvých je zpětHitlerova nemrtvá armáda je zpět a silnější než kdykoli předtím. V příběhu alternativní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)

Men of War: Vietnam Special Edition (PC) DIGITAL Steam (195508)

Men of War: Vietnam Special Edition (PC) DIGITAL Steam (195508)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 68% Solidní stand-alone datadisk v netradičním prostředí, který je určen zejména pro zkušené fanoušky série. Vypnuto Hlavním kampaň se silným příběhem. Vypnuto Přítomnost helikoptér, což je jedna z výsad této hry. Vypnuto Vlastní osobnost Hlavní kampaň, obsahující celkem deset misí, se soustředí na tým speciálních vojáků, kteří však nejsou pouhými loutkami - každý z nich má vlastní osobnost.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Men of War: Vietnam Special Edition (PC) DIGITAL Steam (195508)

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL (450748)

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL (450748)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 80% Tahle hra předčí první díl svým vylepšeným Nemesis systémem, upravenou mechanikou soubojů a hlavně naprosto epickým příběhem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Na co se můžete těšit ve hře Middle-earth: Shadow of WarNa cestě k dobytí Mordoru budete obsazovat pevnosti a stavět vojsko, které bude schopné postavit se Temnému PánuUpravený systém Nemesis vás nutí skřetí žoldáky před zrekrutováním nejdříve porazitVe stromu dovedností narazíte na schopnosti jako osedlání draka anebo vyvolání jedovatých pavoukůHerní svět je opět o kus otevřenější, což vám dovolí ho lépe zkoumat Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V této hře navážete na příběh Middle-Earth: Shadow of Mordor, ve kterém se Talion a Celebrimbor pokoušeli se svojí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL (450748)

War - Greatest Hits (Limited Edition) (Sea Blue Coloured) (12" Vinyl)

War - Greatest Hits (Limited Edition) (Sea Blue Coloured) (12" Vinyl)
Detail

Žánr: Rock;Soul;Funk Vydavatelství: Warner Music Typ: 12" vinylová deska;Limitovaná edice;Barevná;Album Subžánr: Soul;Funk Rock Barva: Modrá Barva podle výrobce: Sea Blue Interpret / Téma: Válka Rychlost: 33 1/3 RPM Varianta: Greatest Hits (Limited Edition) (Sea Blue Coloured) (12" Vinyl) Složení setu: 1 ks Rok vydání: 2024.0 Balení obsahuje: 12" vinylová deska Datum vydání: 2024-07-19 (muziker.cz)

Podobné produkty ako War - Greatest Hits (Limited Edition) (Sea Blue Coloured) (12" Vinyl)

Nationalism and Cosmopolitanism in the Avant-Garde and Modernism. The Impact of the First World War - Vojtěch Lahoda, Lidia Głuchowska

Detail

Kniha představuje výsledky široce koncipovaného vědeckého výzkumu, který byl v souvislosti s výročím začátku 1. světové války realizován nejen ve střední Evropě, ale i v Gruzii, Skandinávii nebo pobaltských zemích. Ukazuje proměny nacionalistické rétoriky v politických a estetických diskurzech v souvislostech se změnou mapy Evropy v roce 1918 a vznikem nových států. Z různých pohledů kniha sleduje, jakými způsoby byl poválečný moderní vizuální jazyk šířen mimo tradiční centra a jakou roli přitom sehrála mezinárodní avantgardní síť, cirkulace moderních časopisů a další aspekty. Zásadním vědeckým přínosem je narušení tradiční představy, vytvořené v západním diskursu dějin umění a založené na černobílém rozdělení na národní, oficiální ideologii mladých států a mezinárodní utopické programy světa "bez hranic". Autoři knihy na různých příkladech přesvědčivě ukazují, že umělci, poháněni vlasteneckým étosem, často následovali obě myšlenky paralelně nebo v různých fázích jejich života. Návraty k národně koncipovaným programům v zemích, které vyvstaly na troskách Rakousko-Uherské monarchie, jsou inovativně interpretovány jako efektivní strategie preferující nejednoznačné umělecké projevy, usilující uplatnit se v každodenním životě a odpovídající specifickým sociálně-ekonomickým potřebám dotyčných států. Představením "neznámého" umění a uměleckých manifestů ze sousedních zemí publikace otevírá nové obzory a vybízí další badatele k rekonstruování vlastní i globální kulturní historie v horizontální perspektivě, bez nacionalistických přístupů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nationalism and Cosmopolitanism in the Avant-Garde and Modernism. The Impact of the First World War - Vojtěch Lahoda, Lidia Głuchowska

Gears of War 1 Asofská pole - Travissová Karen

Gears of War 1 Asofská pole - Travissová Karen
Detail

Příznivci slavné videohry Gears of War se poprvé blíže seznamují s nejdrsnějšími bojovníky jednotky Delta, válkou zoceleným Marcusem Fenixem a nezlomným Dominikem Santiagem, a odhalují podrobný průběh stěžejní bitvy Kyvadlových válek. V dětství byli nerozlučitelní; jako vojáky je od sebe odtrhli. Marcus Fenix a Dominik Santiago válčili spolu s Domovým starším bratrem Carlosem v ohromné bitvě, která změnila vývoj Kyvadlových válek. Nyní musí vybojovat novou válku, válku za přežití lidstva. Zatímco se lidské společenství na Seře snaží opevnit, aby se ubránilo locustům, Marcuse a Doma pronásledují přízraky minulosti. Na povrch vyplouvá ochromující tajemství, o kterém se Marcus zapřisáhl, že ho nikdy neprozradí. Obklíčená Koalice řádných vlád zaujímá poslední postavení, a snaží se zabránit lidskému zániku. Stejně jako na Asfoských polích, vyvstává nutnost činit bolestná rozhodnutí. Marcus a Dom dokáží čelit krvežíznivým a neústupným locustům, ale obstojí jejich přátelství před pravdou o Carlosu Santiagovi? (patro.cz)

Podobné produkty ako Gears of War 1 Asofská pole - Travissová Karen

Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)

Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Empire: Total War Game of the Year Edition PC vás zavede do Napoleonských válek. Vládněte 18. století na moři i na souši. Empire je už pátý díl v sérii Total War od studia The Creative Assembly. Elitní armáda Tento epický titul, nejkomplexnější strategická hra, která kdy byla vytvořena, poprvé představuje tu největší žádanou samostatnou novinku v sérii námořních bitev. 18. století bylo obdobím budování říší a revolucí. Podmaňte si svět (alza.cz)

Podobné produkty ako Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)

Sabaton: War To End All Wars (Digipack) (History Edition) - CD (4065629630706)

Sabaton: War To End All Wars (Digipack) (History Edition) - CD (4065629630706)
Detail

Hudební CD - War To End All Wars je desáté studiové album švédské heavy metalové skupiny Sabaton z roku 2022. War To End All Wars je desáté studiové album švédské heavy metalové skupiny Sabaton z roku 2022. Rok vydání : 2022 (10.album) Seznam stop CD Sarajevo / Stormtroopers / Dreadnought / The Unkillable Soldier / Soldier Of Heaven / Hellfighters / Race To The Sea / Lady Of The Dark / The Valley Of Death / Christmas Truce / Versailles (alza.cz)

Podobné produkty ako Sabaton: War To End All Wars (Digipack) (History Edition) - CD (4065629630706)

Kraftwerk - Computer World (2009 Edition) (LP)

Kraftwerk - Computer World (2009 Edition) (LP)
Detail

Dekáda interpreta: 2010 - 2019;1990 - 1999;1970 - 1979;1980 - 1989;2000 - 2009;2020 - 2029 Hmotnost: 180 g Datum vydání: 2012-06-08 Složení setu: 1 ks Typ: Album;LP deska Rok vydání: 2012.0 Barva podle výrobce: Black Rychlost: 33 1/3 RPM Subžánr: Synth-pop;Techno;House;Experimental Vydavatelství: Parlophone Interpret / Téma: Kraftwerk Varianta: Computer World (2009 Edition) Země původu: Evropská unie Země interpreta: Německo Barva: Černá Balení obsahuje: LP Žánr: Elektronický (muziker.cz)

Podobné produkty ako Kraftwerk - Computer World (2009 Edition) (LP)

Men of War: Vietnam Special Edition Upgrade Pack (PC) DIGITAL Steam (195516)

Men of War: Vietnam Special Edition Upgrade Pack (PC) DIGITAL Steam (195516)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra 68% Solidní stand-alone datadisk v netradičním prostředí, který je určen zejména pro zkušené fanoušky série. Vypnuto Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hlavním kampaň se silným příběhem. Vypnuto Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Přítomnost helikoptér, což je jedna z výsad této hry. VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii! Vlastní osobnost Hlavní kampaň, obsahující celkem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Men of War: Vietnam Special Edition Upgrade Pack (PC) DIGITAL Steam (195516)

Men of War: Assault Squad 2 Deluxe Edition Upgrade (PC) DIGITAL (195505)

Men of War: Assault Squad 2 Deluxe Edition Upgrade (PC) DIGITAL (195505)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vylepšená verze Men of War: Assault Squad 2 přináší renovovaný multiplayer, pokročilejší umělou inteligenci a spoustu bonusů od vývojářů. 68% Tohle zkrátka není mainstreamová akce prosycená pocitem neohroženosti. Naopak, tohle je opravdová válka, kde se kvůli vteřině nepozornosti nebo taktické chybě může všechno obrátit proti vám. Vypnuto Men of War: Assault Squad 2 obsahuje nové skirmish módy v singleplayerovém stylu, které provedou hráče od extrémních tankových soubojů po tajné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Men of War: Assault Squad 2 Deluxe Edition Upgrade (PC) DIGITAL (195505)
World War Z: Aftermath - Xbox (745760036714), World War Z: Aftermath - PS4 (745760036615), World War Z - Xbox Digital (G3Q-00705), World of Tanks - War Genius Multicolor (GMERCHfs081nad), War: World Is A Ghetto - LP (0349784492), battlefield deluxe world war bundle xbox digital g3q 00637, God of War Ragnarok Collectors Edition - PS4/PS5 (PS719428398), God of War III Remaster Anniversary Edition - PS4 (PS719993193), Syberia: The World Before - Deluxe Edition (3701529500916), War: War - LP (0349784490), OlliOlli World: Rad Edition - Xbox Digital (G3Q-01335), Sabaton: War To End All Wars (Digipack) (History Edition) - CD (4065629630706), Syberia: The World Before - 20 Year Edition - PS5 (3701529501180), Modrý geometrický koberec 140x200 cm SERRES, 73681 (beliani_73681), Syberia: The World Before - Collectors Edition - Xbox Series X (3701529501913), Monster Hunter World: Iceborne Master Edition - Xbox Digital (G3Q-00769), ONE PIECE World Seeker: Standard Edition - Xbox Digital (G3Q-00624), ONE PIECE World Seeker: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00625), Gears of War 4: Standard Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027), American War (1509852204), infinity war 30, Monster Hunter World: Iceborne Digital Deluxe Edition - Xbox Digital (7D4-00370), Train Sim World 3: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (6JN-00202), Monster Hunter World: Iceborne Master Edition Digital Deluxe - Xbox Digital (G3Q-00770), Gears of War 1 Asofská pole (978-80-86707-65-5), BENTIME Edition E3636-CR3-1 (E3636-CR3-1), BENTIME Edition E3635-C-1 (E3635-C-1), Scott Pilgrim vs The World: The Game Complete Edition - Xbox Digital (G3Q-00941), Avengers: Infinity War - DVD (D01183)