Wmf aroma bueno 0412250011 (412250011)

Produkt Wmf aroma bueno 0412250011 (412250011) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Wmf aroma bueno 0412250011 (412250011) upraviť a produkt hľadať znova.

WMF Aroma Bueno 0412250011 (412250011)

WMF Aroma Bueno 0412250011 (412250011)
Detail

Překapávač elektrický, příkon 1000 W, objem 1,25 l, na 10 šálků, Drip stop systém, externí ukazatel hladiny vody, tlačítko Start/Stop, vyjímatelná filtrační vložka, ohřívací deska s funkcí automatického vypnutí, materiál nerezová ocel Cromargan® a plast, barva matná nerez a černá Select brand: ÚvodHlavní infoGalerieTechnické specifikace Překapávač wmf 412250011 BUENO AromaKávovar na filtrovanou kávu Aroma Bueno s pláštěm z nerezové oceli Cromargan® se hodí do každé kuchyně. Kávovar má kapacitu až na 10 šálků kávy a praktickou skleněnou konvici pro zachování skvělého aroma. S externím ukazatelem hladiny vody, varnou deskou s automatickým vypínáním a ochranou proti přetečení má všechny funkce, které zaručují ten nejlepší požitek z aromatické kávy.Pro dokonalý požitek z kávy Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Plášť vyrobený z matné,... (alza.cz)

Podobné produkty ako WMF Aroma Bueno 0412250011 (412250011) , Neno bueno prsní odsávačka (5902479672427)

Kávovar na překapávanou kávu Aroma Bueno WMF

Kávovar na překapávanou kávu Aroma Bueno WMF
Detail

Tento elegantní kávovar na překapávanou kávu německé značky wmf se bude vyjímat v každé domácnosti či kanceláři. Je vybaven pláštěm z matné nerezové oceli Cromargan® a praktickou skleněnou konvicí, ve které připravíte až 10 šálků kávy o objemu 125 ml. Kávovar Aroma Bueno disponuje externím ukazatelem hladiny vody a ohřívací deskou s funkcí automatického vypnutí. Výhodou je i funkce drip-stop, která zabrání kapání vody a vyjímatelná filtrační vložka. Bezpečné používání zajistí ochrana proti přetečení. Hlavní výhody: Kávovar na překapávanou kávu z řady Bueno Německá značka WMF Matná nerezová ocel Cromargan® Praktická skleněná konvice Zachování maxima aroma Objem 1,25 l Externí ukazatel hladiny vody Ohřívací deska s automatickým vypnutím Tlačítko start/stop Funkce drip-stop zabrání kapání Vyjímatelná filtrační vložka Ochrana proti přetečení Technické parametry: Výkon: 1000 W Napětí: 220-240 V, 50-60 Hz Materiál: nerezová ocel Cromargan® Objem: 1,25 l (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kávovar na překapávanou kávu Aroma Bueno WMF , Cafe majada el bueno 950g

Kávovar na překapávanou kávu Aroma Bueno WMF

Kávovar na překapávanou kávu Aroma Bueno WMF
Detail

Tento elegantní kávovar na překapávanou kávu německé značky wmf se bude vyjímat v každé domácnosti či kanceláři. Je vybaven pláštěm z matné nerezové oceli Cromargan® a praktickou skleněnou konvicí, ve které připravíte až 10 šálků kávy o objemu 125 ml. Kávovar Aroma Bueno disponuje externím ukazatelem hladiny vody a ohřívací deskou s funkcí automatického vypnutí. Výhodou je i funkce drip-stop, která zabrání kapání vody a vyjímatelná filtrační vložka. Bezpečné používání zajistí ochrana proti přetečení. Hlavní výhody: Kávovar na překapávanou kávu z řady Bueno Německá značka WMF Matná nerezová ocel Cromargan® Praktická skleněná konvice Zachování maxima aroma Objem 1,25 l Externí ukazatel hladiny vody Ohřívací deska s automatickým vypnutím Tlačítko start/stop Funkce drip-stop zabrání kapání Vyjímatelná filtrační vložka Ochrana proti přetečení Technické parametry: Výkon: 1000 W Napětí: 220-240 V, 50-60 Hz Materiál: nerezová ocel Cromargan® Objem: 1,25 l (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kávovar na překapávanou kávu Aroma Bueno WMF , Big boy big bueno 250g (8594193035342)

Kávovar na překapávanou kávu Aroma Bueno WMF

Kávovar na překapávanou kávu Aroma Bueno WMF
Detail

Tento elegantní kávovar na překapávanou kávu německé značky wmf se bude vyjímat v každé domácnosti či kanceláři. Je vybaven pláštěm z matné nerezové oceli Cromargan® a praktickou skleněnou konvicí, ve které připravíte až 10 šálků kávy o objemu 125 ml. Kávovar Aroma Bueno disponuje externím ukazatelem hladiny vody a ohřívací deskou s funkcí automatického vypnutí. Výhodou je i funkce drip-stop, která zabrání kapání vody a vyjímatelná filtrační vložka. Bezpečné používání zajistí ochrana proti přetečení. Hlavní výhody: Kávovar na překapávanou kávu z řady Bueno Německá značka WMF Matná nerezová ocel Cromargan® Praktická skleněná konvice Zachování maxima aroma Objem 1,25 l Externí ukazatel hladiny vody Ohřívací deska s automatickým vypnutím Tlačítko start/stop Funkce drip-stop zabrání kapání Vyjímatelná filtrační vložka Ochrana proti přetečení Technické parametry: Výkon: 1000 W Napětí: 220-240 V, 50-60 Hz Materiál: nerezová ocel Cromargan® Objem: 1,25 l (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kávovar na překapávanou kávu Aroma Bueno WMF

Kávovar WMF 412250011, stříbrná (matná), černá

Kávovar WMF 412250011, stříbrná (matná), černá
Detail

Kávovar na 10 šálků (po 125 ml)·Ohřívací plotýnka s automatickým vypínáním·Vyjímatelný filtr Kávovar·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kávovar WMF 412250011, stříbrná (matná), černá , Big boy® big bueno zero 220g (8594193036387)

Topinkovač WMF Bueno Pro, chrom

Topinkovač WMF Bueno Pro, chrom
Detail

2 dlouhé otvory s integrovaným centrováním chleba·6 nastavitelných stupňů opečení·Podsvícená ovládací tlačítka Topinkovač·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Topinkovač WMF Bueno Pro, chrom , Wmf 748286021 wmf durado, průměr 28 cm (748286021)

Topinkovač na dva plátky Bueno WMF

Topinkovač na dva plátky Bueno WMF
Detail

S pomocí tohoto elegantního a funkčního topinkovače značky wmf vykouzlíte báječné snídaně či svačiny. Můžete v něm opékat klasický či toustový chléb, a díky integrovanému nástavci i rohlíky a croissanty. Mimo opékání ještě můžete zvolit funkci rozpékání staršího pečiva nebo rozmrazování. Výhodou je i funkce STOP pro okamžité zastavení opékání, pokud například špatně zvolíte jeden ze sedmi stupňů opékání, a funkce centrování pečiva pro rovnoměrné opékání. Topinkovač má prémiový vzhled díky matnému plášti z nerezové oceli Cromargan®. Disponuje vyjímatelným tácem na drobky, ochranou proti přehřátí a integrovaným navíječem kabelu. Perfektní pomocník a designový doplněk do každé kuchyně. Snídaňová řada Bueno německé značky WMF vám mimo tento topinkovač nabídne rychlovarnou konvici a kávovar s filtrem. Všechny tři spotřebiče mají nadčasový elegantní vzhled, zaoblené tvary a design v kombinaci barev stříbrná a černá. Praktická sada snídaňových spotřebičů do každé domácnosti. Hlavní výhody: Praktický topinkovač německé značky WMF Snídaňová řada Bueno Elegantní a moderní vzhled Matný plášť z nerezové oceli Cromargan® 7 stupňů pro nastavení úrovně opékání Volná regulace stupňů Centrování chleba pro rovnoměrné opékání Funkce pro okamžité zastavení provozu Možnost rozpékání staršího pečiva Funkce rozmrazování Vyjímatelný tác na drobky Nástavec na opékání rohlíků či croissantů Ochrana proti přehřátí Integrovaný navíječ kabelu Technické parametry: Výkon: 800 W Napětí: 220-240 V Rozměry: 21,1 x 34 x 19,8 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Topinkovač na dva plátky Bueno WMF , Wmf kult x

Topinkovač na dva plátky Bueno WMF

Topinkovač na dva plátky Bueno WMF
Detail

S pomocí tohoto elegantního a funkčního topinkovače značky wmf vykouzlíte báječné snídaně či svačiny. Můžete v něm opékat klasický či toustový chléb, a díky integrovanému nástavci i rohlíky a croissanty. Mimo opékání ještě můžete zvolit funkci rozpékání staršího pečiva nebo rozmrazování. Výhodou je i funkce STOP pro okamžité zastavení opékání, pokud například špatně zvolíte jeden ze sedmi stupňů opékání, a funkce centrování pečiva pro rovnoměrné opékání. Topinkovač má prémiový vzhled díky matnému plášti z nerezové oceli Cromargan®. Disponuje vyjímatelným tácem na drobky, ochranou proti přehřátí a integrovaným navíječem kabelu. Perfektní pomocník a designový doplněk do každé kuchyně. Snídaňová řada Bueno německé značky WMF vám mimo tento topinkovač nabídne rychlovarnou konvici a kávovar s filtrem. Všechny tři spotřebiče mají nadčasový elegantní vzhled, zaoblené tvary a design v kombinaci barev stříbrná a černá. Praktická sada snídaňových spotřebičů do každé domácnosti. Hlavní výhody: Praktický topinkovač německé značky WMF Snídaňová řada Bueno Elegantní a moderní vzhled Matný plášť z nerezové oceli Cromargan® 7 stupňů pro nastavení úrovně opékání Volná regulace stupňů Centrování chleba pro rovnoměrné opékání Funkce pro okamžité zastavení provozu Možnost rozpékání staršího pečiva Funkce rozmrazování Vyjímatelný tác na drobky Nástavec na opékání rohlíků či croissantů Ochrana proti přehřátí Integrovaný navíječ kabelu Technické parametry: Výkon: 800 W Napětí: 220-240 V Rozměry: 21,1 x 34 x 19,8 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Topinkovač na dva plátky Bueno WMF , Aroma difuzer

Rychlovarná konvice WMF BUENO 1,7 l

Rychlovarná konvice WMF BUENO 1,7 l
Detail

Rychlovarná konvice Bueno wmf ve stručnosti: Vysoký výkon 2400 W zabezpečí rychlé ohřátí vody Přebytečný kabel je uschovaný v základně Otevírání víka pohodlně jednou rukou Vyjímatelný a omyvatelný filtr Indikátor objemu je osvětlený a skrytý pod rukojetí Ochrana proti přehřátí a proti chodu na sucho Automatické vypnutí Skrytá topná spirála Ergonomická měkká rukojeť Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost Rychlovarná konvice Bueno od výrobce WMF je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě a má dlouhou životnost. Má měkkou ergonomickou rukojeť a víko lze otevřít pohodlně jednou rukou. Rychlovarná konvice se na základně otáčí o 360°. Filtr na vodný kámen lze vyjmout a omýt. Přebytečná délka kabelu je uložena v základně konvice. Má ochranu proti chodu na sucho, proti přehřátí a při dosažení bodu varu se automaticky vypne. Indikátor hladiny vody pod rukojetí je osvětlený. Topná spirála je skryta a je vyrobena z nerezové oceli. Řada Bueno Řada Bueno je snídaňová řada WMF, který zahrnuje rychlovarnou konvici o objemu 1,7 l, toustovač na dva plátky a kávovar s filtrem. Všechny spotřebiče kombinují nadčasové a elegantní materiály s půvabně zaoblenými tvary ve stříbrné barvě s černými prvky. Řada Bueno je navržena tak, aby byla moderní a elegantní. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Rychlovarná konvice WMF BUENO 1,7 l , Aroma lampa

Rychlovarná konvice WMF BUENO 1,7 l

Rychlovarná konvice WMF BUENO 1,7 l
Detail

Rychlovarná konvice Bueno wmf ve stručnosti: Vysoký výkon 2400 W zabezpečí rychlé ohřátí vody Přebytečný kabel je uschovaný v základně Otevírání víka pohodlně jednou rukou Vyjímatelný a omyvatelný filtr Indikátor objemu je osvětlený a skrytý pod rukojetí Ochrana proti přehřátí a proti chodu na sucho Automatické vypnutí Skrytá topná spirála Ergonomická měkká rukojeť Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost Rychlovarná konvice Bueno od výrobce WMF je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě a má dlouhou životnost. Má měkkou ergonomickou rukojeť a víko lze otevřít pohodlně jednou rukou. Rychlovarná konvice se na základně otáčí o 360°. Filtr na vodný kámen lze vyjmout a omýt. Přebytečná délka kabelu je uložena v základně konvice. Má ochranu proti chodu na sucho, proti přehřátí a při dosažení bodu varu se automaticky vypne. Indikátor hladiny vody pod rukojetí je osvětlený. Topná spirála je skryta a je vyrobena z nerezové oceli. Řada Bueno Řada Bueno je snídaňová řada WMF, který zahrnuje rychlovarnou konvici o objemu 1,7 l, toustovač na dva plátky a kávovar s filtrem. Všechny spotřebiče kombinují nadčasové a elegantní materiály s půvabně zaoblenými tvary ve stříbrné barvě s černými prvky. Řada Bueno je navržena tak, aby byla moderní a elegantní. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Rychlovarná konvice WMF BUENO 1,7 l , Wmf 415150011 lono (04.1515.0011)

Rychlovarná konvice WMF BUENO 1,7 l

Rychlovarná konvice WMF BUENO 1,7 l
Detail

Rychlovarná konvice Bueno wmf ve stručnosti: Vysoký výkon 2400 W zabezpečí rychlé ohřátí vody Přebytečný kabel je uschovaný v základně Otevírání víka pohodlně jednou rukou Vyjímatelný a omyvatelný filtr Indikátor objemu je osvětlený a skrytý pod rukojetí Ochrana proti přehřátí a proti chodu na sucho Automatické vypnutí Skrytá topná spirála Ergonomická měkká rukojeť Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost Rychlovarná konvice Bueno od výrobce WMF je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě a má dlouhou životnost. Má měkkou ergonomickou rukojeť a víko lze otevřít pohodlně jednou rukou. Rychlovarná konvice se na základně otáčí o 360°. Filtr na vodný kámen lze vyjmout a omýt. Přebytečná délka kabelu je uložena v základně konvice. Má ochranu proti chodu na sucho, proti přehřátí a při dosažení bodu varu se automaticky vypne. Indikátor hladiny vody pod rukojetí je osvětlený. Topná spirála je skryta a je vyrobena z nerezové oceli. Řada Bueno Řada Bueno je snídaňová řada WMF, který zahrnuje rychlovarnou konvici o objemu 1,7 l, toustovač na dva plátky a kávovar s filtrem. Všechny spotřebiče kombinují nadčasové a elegantní materiály s půvabně zaoblenými tvary ve stříbrné barvě s černými prvky. Řada Bueno je navržena tak, aby byla moderní a elegantní. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Rychlovarná konvice WMF BUENO 1,7 l , Wmf 417070011 stelio (417070011)

Topinkovač s vestavěnou funkcí ohřívání pečiva WMF Bueno, chrom (matný)

WMF Aroma Thermo Stelio 412160011 (412160011)

WMF Aroma Thermo Stelio 412160011 (412160011)
Detail

Překapávač elektrický, příkon 1000 W, objem na 8 šálků, termo izolační konvice s jednoduchým ovládáním jednou rukou, Drip stop systém, externí ukazatel hladiny vody, tlačítko Start/Stop, vyjímatelná filtrační vložka, ohřívací deska s funkcí automatického vypnutí, materiál nerezová ocel Cromargan® a plast, barva matná nerez a černá Select brand: ÚvodHlavní infoGalerieTechnické specifikace Překapávač wmf 412160011 STELIO Aroma ThermoU kávovaru Thermo Aroma je konvice na 8 šálků kávy vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli Cromargan®. Vypadá elegantně, snadno se obsluhuje díky otevírání víka jednou rukou a čerstvě uvařenou kávu udržuje mimořádně dlouhou dobu v teple. Funkce zabraňující kapání a ochrana proti přetečení zajistí, že kávovar zůstane čistý. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Termo izolační konvice vyrobena z matné nerezové... (alza.cz)

Podobné produkty ako WMF Aroma Thermo Stelio 412160011 (412160011) , Wmf 415260011 kitchenminis (04.1526.0011)

Aroma parní pekáč Vitalis WMF

Aroma parní pekáč Vitalis WMF
Detail

Aroma pekáč Vitalis se skládá z pekáče a parního roštu, které spolu vytvářejí perfektní souhru při vaření v páře. V poklici je integrovaný teploměr, jenž měří teplotu uvnitř pekáče, do 100 °C. Vaření v páře je vhodné k přípravě všech pokrmů, u kterých není potřeba, aby se zatáhly a byly křupavé. Skládá se z pekáče a poklice s integrovaným teploměrem, parního roštu a dvou držáků. Ideální na zdravou přípravu pokrmů v páře. Lze využít i na přípravu pečeně, orestování před pečením apod. Uchová drahocenné vitamíny a minerální látky obsažené v připravovaných potravinách. Pekáč je vhodný i do trouby, skleněná poklice je žáruvzdorná do 180°C. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Aroma parní pekáč Vitalis WMF , Wmf 414120011 kitchenminis (04.1412.0011)

Aroma parní pekáč Vitalis WMF

Aroma parní pekáč Vitalis WMF
Detail

Aroma pekáč Vitalis se skládá z pekáče a parního roštu, které spolu vytvářejí perfektní souhru při vaření v páře. V poklici je integrovaný teploměr, jenž měří teplotu uvnitř pekáče, do 100 °C. Vaření v páře je vhodné k přípravě všech pokrmů, u kterých není potřeba, aby se zatáhly a byly křupavé. Skládá se z pekáče a poklice s integrovaným teploměrem, parního roštu a dvou držáků. Ideální na zdravou přípravu pokrmů v páře. Lze využít i na přípravu pečeně, orestování před pečením apod. Uchová drahocenné vitamíny a minerální látky obsažené v připravovaných potravinách. Pekáč je vhodný i do trouby, skleněná poklice je žáruvzdorná do 180°C. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Aroma parní pekáč Vitalis WMF , Wmf 415020011 kitchenminis (04.1502.0011)

Aroma parní pekáč Vitalis WMF

Aroma parní pekáč Vitalis WMF
Detail

Aroma pekáč Vitalis se skládá z pekáče a parního roštu, které spolu vytvářejí perfektní souhru při vaření v páře. V poklici je integrovaný teploměr, jenž měří teplotu uvnitř pekáče, do 100 °C. Vaření v páře je vhodné k přípravě všech pokrmů, u kterých není potřeba, aby se zatáhly a byly křupavé. Skládá se z pekáče a poklice s integrovaným teploměrem, parního roštu a dvou držáků. Ideální na zdravou přípravu pokrmů v páře. Lze využít i na přípravu pečeně, orestování před pečením apod. Uchová drahocenné vitamíny a minerální látky obsažené v připravovaných potravinách. Pekáč je vhodný i do trouby, skleněná poklice je žáruvzdorná do 180°C. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Aroma parní pekáč Vitalis WMF , Wmf 416560011 kult x (416560011)

WMF 412260011 KITCHENminis Aroma (04.1226.0011)

WMF 412260011 KITCHENminis Aroma (04.1226.0011)
Detail

Překapávač - elektrický, příkon 760 W, objem 0,7 l, na 5 šálků, papírový filtr, Anti-Drip systém, odvápňovací program, časovač, automatické vypnutí a udržování teploty, barva černá, nerez a stříbrná Kávovar wmf KITCHENminis® Aroma 412260011Kompaktní překapávač na kávu s cestovním termohrnkemKompaktní kávovar na překapávanou kávu WMF KITCHENminis® Aroma disponuje matným povrchem a termoskou z kvalitní nerezové oceli Cromargan®. Díky technologii WMF Hot Brew a funkci WMF Aroma Perfection připravíte kávu s dokonalou chutí a aroma. Abyste si mohli svoji oblíbenou kávu vychutnat opravdu kdekoliv, je součástí balení 350ml nerezový cestovní termohrnek s tepelnou izolací Keep Hot a nepropustným víčkem.Nerezový designPlášť kávovaru WMF KITCHENminis® Aroma je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli Cromargan®, která je maximálně hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě a je odolná proti korozi.Vyjímatelná filtrační vložkaPřekapávač je vybaven... (alza.cz)

Podobné produkty ako WMF 412260011 KITCHENminis Aroma (04.1226.0011) , Wmf 1296386040 mickey mouse (1296386040)

WMF Aroma parní pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním 41x27 cm

WMF Aroma parní pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním 41x27 cm
Detail

Aroma pekáč Vitalis vyrobený z leštěné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® se skládá z pekáče a parního roštu. Společně vytvářejí perfektní souhru při vaření v páře. V poklici je integrovaný teploměr, jenž měří teplotu uvnitř Aroma pekáče, do 100 °C. Použití: Voda přivedená do varu produkuje páru. Potraviny jsou umístěné na propustné vložce aniž by přišly do styku s vodou a uvaří se ve stoupající páře. Tento systém nabízí široké možnosti využití. Můžete díky němu dusit, ohřívat nebo udržovat teplé, případně šetrně rozmrazovat. Aroma pekáč Vitalis wmf ve stručnosti: Skládá se z pekáče a poklice s integrovaným teploměrem a parního roštu. Ideální na zdravou přípravu pokrmů v páře. Lze využít i na přípravu pečeně, orestování před pečením apod. Uchová drahocenné vitamíny a minerální látky obsažené v připravovaných potravinách. Pekáč je vhodný i do trouby, skleněná poklice je žáruvzdorná do 180 °C. S WMF pekáčem Vitalis můžete pokrmy šetrně připravovat v páře. Vaření v páře je po celém světě považováno za nejzdravější metodu vaření. Princip je jednoduchý. Potraviny během tohoto procesu neleží ve vodě a nevylučují tak do vody látky v sobě obsažené. Díky tomu si uchovají drahocenné vitamíny a minerální látky. Vaření v páře je vhodné k přípravě všech pokrmů, u kterých není potřeba, aby se zatáhly a byly křupavé. Zelenina zůstane jemná a pevná, drůbež šťavnatá, ryby se nerozpadnou. V páře se Vám nic nevysuší ani nepřipálí. Pokrmy si uchovají svou intenzivní, specifickou chuť, takže můžete výrazně omezit solení. Vynikající vedení tepla pomocí páry se postará o to, aby se potraviny rovnoměrně uvařily i uvnitř. Pro tuto metodu vaření vyvinul WMF ideální systém pekáčů Vitalis Aroma. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako WMF Aroma parní pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním 41x27 cm , Wmf 413020012 stelio 1.7l (04.1302.0012)

WMF Aroma parní pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním 41x27 cm

WMF Aroma parní pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním 41x27 cm
Detail

Aroma pekáč Vitalis vyrobený z leštěné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® se skládá z pekáče a parního roštu. Společně vytvářejí perfektní souhru při vaření v páře. V poklici je integrovaný teploměr, jenž měří teplotu uvnitř Aroma pekáče, do 100 °C. Použití: Voda přivedená do varu produkuje páru. Potraviny jsou umístěné na propustné vložce aniž by přišly do styku s vodou a uvaří se ve stoupající páře. Tento systém nabízí široké možnosti využití. Můžete díky němu dusit, ohřívat nebo udržovat teplé, případně šetrně rozmrazovat. Aroma pekáč Vitalis wmf ve stručnosti: Skládá se z pekáče a poklice s integrovaným teploměrem a parního roštu. Ideální na zdravou přípravu pokrmů v páře. Lze využít i na přípravu pečeně, orestování před pečením apod. Uchová drahocenné vitamíny a minerální látky obsažené v připravovaných potravinách. Pekáč je vhodný i do trouby, skleněná poklice je žáruvzdorná do 180 °C. S WMF pekáčem Vitalis můžete pokrmy šetrně připravovat v páře. Vaření v páře je po celém světě považováno za nejzdravější metodu vaření. Princip je jednoduchý. Potraviny během tohoto procesu neleží ve vodě a nevylučují tak do vody látky v sobě obsažené. Díky tomu si uchovají drahocenné vitamíny a minerální látky. Vaření v páře je vhodné k přípravě všech pokrmů, u kterých není potřeba, aby se zatáhly a byly křupavé. Zelenina zůstane jemná a pevná, drůbež šťavnatá, ryby se nerozpadnou. V páře se Vám nic nevysuší ani nepřipálí. Pokrmy si uchovají svou intenzivní, specifickou chuť, takže můžete výrazně omezit solení. Vynikající vedení tepla pomocí páry se postará o to, aby se potraviny rovnoměrně uvařily i uvnitř. Pro tuto metodu vaření vyvinul WMF ideální systém pekáčů Vitalis Aroma. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WMF Aroma parní pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním 41x27 cm , Wmf 616687400 "mcegg" růžový (616687400)

WMF Aroma parní pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním 41x27 cm

WMF Aroma parní pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním 41x27 cm
Detail

Aroma pekáč Vitalis vyrobený z leštěné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® se skládá z pekáče a parního roštu. Společně vytvářejí perfektní souhru při vaření v páře. V poklici je integrovaný teploměr, jenž měří teplotu uvnitř Aroma pekáče, do 100 °C. Použití: Voda přivedená do varu produkuje páru. Potraviny jsou umístěné na propustné vložce aniž by přišly do styku s vodou a uvaří se ve stoupající páře. Tento systém nabízí široké možnosti využití. Můžete díky němu dusit, ohřívat nebo udržovat teplé, případně šetrně rozmrazovat. Aroma pekáč Vitalis wmf ve stručnosti: Skládá se z pekáče a poklice s integrovaným teploměrem a parního roštu. Ideální na zdravou přípravu pokrmů v páře. Lze využít i na přípravu pečeně, orestování před pečením apod. Uchová drahocenné vitamíny a minerální látky obsažené v připravovaných potravinách. Pekáč je vhodný i do trouby, skleněná poklice je žáruvzdorná do 180 °C. S WMF pekáčem Vitalis můžete pokrmy šetrně připravovat v páře. Vaření v páře je po celém světě považováno za nejzdravější metodu vaření. Princip je jednoduchý. Potraviny během tohoto procesu neleží ve vodě a nevylučují tak do vody látky v sobě obsažené. Díky tomu si uchovají drahocenné vitamíny a minerální látky. Vaření v páře je vhodné k přípravě všech pokrmů, u kterých není potřeba, aby se zatáhly a byly křupavé. Zelenina zůstane jemná a pevná, drůbež šťavnatá, ryby se nerozpadnou. V páře se Vám nic nevysuší ani nepřipálí. Pokrmy si uchovají svou intenzivní, specifickou chuť, takže můžete výrazně omezit solení. Vynikající vedení tepla pomocí páry se postará o to, aby se potraviny rovnoměrně uvařily i uvnitř. Pro tuto metodu vaření vyvinul WMF ideální systém pekáčů Vitalis Aroma. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako WMF Aroma parní pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním 41x27 cm , Wmf 616687290 "mcegg" zelený (616687290)

Kávovar WMF LONO Aroma Thermo, stříbrná

Kávovar WMF LONO Aroma Thermo, stříbrná
Detail

Pouzdro z vysoce kvalitního Cromargan® matné·Kávovar na 8 šálků (po 125 ml)·Vysoká teplota vaření až 95 °C. Kávovar·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kávovar WMF LONO Aroma Thermo, stříbrná , Wmf 1286079964 mimoni 6ks (1286079964)

Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011

Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011
Detail

Minimalistický kávovar na filtrovanou kávu KITCHENminis® Aroma Thermo je vyroben z broušené nerezové oceli. Jeho moderní vzhled společně s promyšlenou funkčností potěší každého milovníka kávy. Kávovar je opatřen vyjímatelnou filtrační vložkou a nerezovou nádobou o objemu 0,75 l (5 šálků po 125 ml). Po dovaření kávy se automaticky zapne ohřívací deska, která kávu udržuje při optimální teplotě pro servírování, a to po dobu 40 minut. Během této doby svítí tlačítko on/off modře. Posléze se kávovar vypne. Dobu ohřívání můžete přerušit sami stlačením tlačítka on/off. Kávovar na překapávanou kávu KITCHENminis® Aroma Thermo: Moderní design broušené nerezové oceli s černými doplňky Nerezová nádoba opatřena ergonomickým uchem pro pohodlnou manipulaci a servírování Ukazatel naplnění zásobníku vody se stupnici odměřující po 2 šálcích Vyjímatelná vložka na filtr, otočná o 180° pro snadné plnění mletou kávou Ohřívací "deska" s automatickým vypínáním Ochrana proti ukapávání či přetečení Osvětlení tlačítka on/off Součástí je cestovní nerezový termohrnek o objemu 350 ml (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011 , Wmf 1286076040 minions 4ks (1286076040)

Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011

Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011
Detail

Minimalistický kávovar na filtrovanou kávu KITCHENminis® Aroma Thermo je vyroben z broušené nerezové oceli. Jeho moderní vzhled společně s promyšlenou funkčností potěší každého milovníka kávy. Kávovar je opatřen vyjímatelnou filtrační vložkou a nerezovou nádobou o objemu 0,75 l (5 šálků po 125 ml). Po dovaření kávy se automaticky zapne ohřívací deska, která kávu udržuje při optimální teplotě pro servírování, a to po dobu 40 minut. Během této doby svítí tlačítko on/off modře. Posléze se kávovar vypne. Dobu ohřívání můžete přerušit sami stlačením tlačítka on/off. Kávovar na překapávanou kávu KITCHENminis® Aroma Thermo: Moderní design broušené nerezové oceli s černými doplňky Nerezová nádoba opatřena ergonomickým uchem pro pohodlnou manipulaci a servírování Ukazatel naplnění zásobníku vody se stupnici odměřující po 2 šálcích Vyjímatelná vložka na filtr, otočná o 180° pro snadné plnění mletou kávou Ohřívací "deska" s automatickým vypínáním Ochrana proti ukapávání či přetečení Osvětlení tlačítka on/off Součástí je cestovní nerezový termohrnek o objemu 350 ml (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011 , Wmf 416480011 kult x (04.1648.0011)

Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011

Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011
Detail

Minimalistický kávovar na filtrovanou kávu KITCHENminis® Aroma Thermo je vyroben z broušené nerezové oceli. Jeho moderní vzhled společně s promyšlenou funkčností potěší každého milovníka kávy. Kávovar je opatřen vyjímatelnou filtrační vložkou a nerezovou nádobou o objemu 0,75 l (5 šálků po 125 ml). Po dovaření kávy se automaticky zapne ohřívací deska, která kávu udržuje při optimální teplotě pro servírování, a to po dobu 40 minut. Během této doby svítí tlačítko on/off modře. Posléze se kávovar vypne. Dobu ohřívání můžete přerušit sami stlačením tlačítka on/off. Kávovar na překapávanou kávu KITCHENminis® Aroma Thermo: Moderní design broušené nerezové oceli s černými doplňky Nerezová nádoba opatřena ergonomickým uchem pro pohodlnou manipulaci a servírování Ukazatel naplnění zásobníku vody se stupnici odměřující po 2 šálcích Vyjímatelná vložka na filtr, otočná o 180° pro snadné plnění mletou kávou Ohřívací "deska" s automatickým vypínáním Ochrana proti ukapávání či přetečení Osvětlení tlačítka on/off Součástí je cestovní nerezový termohrnek o objemu 350 ml (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011 , Aroma elektricky led difuzer

Aroma parní kastrol O 28 cm Vitalis WMF

Aroma parní kastrol O 28 cm Vitalis WMF
Detail

Aroma parní kastrol Vitalis wmf o průměru 28 cm a objemu 5 litrů vyrobený z leštěné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® spolu s parní vložkou Aroma a skleněnou poklicí se silikonovým těsněním a integrovaným teploměrem spolu vytvářejí perfektní komplet pro vaření v páře. V poklici je integrovaný teploměr, který měří teplotu uvnitř kastrolu, a to až do 100 °C. Přípravu pokrmů máte dokonale pod kontrolou, aniž byste museli nadzvedávat poklici. Nepřicházíte tak o cennou páru a zároveň šetříte čas i energii. Na páře můžete připravovat celé spektrum zdravých a chutných pokrmů ze zeleniny, masa i ryb. V uzavřeném systému se uchovává potřebná vlhkost a zároveň se dokonale koncentrují všechny vůně a chutě jednotlivých ingrediencí. To vše nejen pro vaše zdraví, ale také pro dokonalý chuťový požitek. Kastrol můžete využít také pro klasické vaření, opékání, smažení či dušení. Ideální na zdravou, moderní přípravu pokrmů v páře bez tuku Uchová drahocenné vitamíny a minerální látky obsažené v připravovaných pokrmech Skleněná poklice se silikonovým těsněním udrží potřebnou vlhkost bezpečně uvnitř Patentované dno TransTherm® pro rovnoměrný rozvod tepla a následné udržení teploty Efektivní vaření – úspora času i energie Lze využít i pro klasické smažení, pečení, restování či dušení Kastrol je vhodný i do trouby, skleněná poklice je žáruvzdorná do 180 °C Tělo kastrolu z ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® Materiál chuťově i pachově neutrální, vysoce odolný, snadný na údržbu Vhodné do myčky nádobí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Aroma parní kastrol O 28 cm Vitalis WMF , Wmf kuchyňská digitální váha 608716030 (608716030)

Aroma pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním WMF

Aroma pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním WMF
Detail

Podrobné rozměry: V 3,5 l celková hmotnost 2,5 kg, bez poklice 1,8 kg šířka 21 cm, délka s uchy 35 cm, bez uch 30 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 10 cm Aroma pekáč Compact Vitalis se skládá z pekáče a parního roštu, které spolu vytvářejí perfektní souhru při vaření v páře. V poklici je integrovaný teploměr, jenž měří teplotu uvnitř Aroma pekáče, do 100 °C. Tento systém nabízí široké možnosti využití. Můžete díky němu pokrmy dusit, ohřívat nebo udržovat teplé, případně šetrně rozmrazovat. Použití: Voda přivedená do varu produkuje páru. Potraviny jsou umístěné na propustné vložce, aniž by přišly do styku s vodou a uvaří se ve stoupající páře. Aroma pekáč Compact Vitalis wmf ve stručnosti: Skládá se z pekáče a parního roštu Vitalis. Poklice se silikonovým těsněním proti stříkání vody. V poklici integrovaný teploměr. Ideální na zdravou přípravu pokrmů v páře. Uchová drahocenné vitamíny a minerální látky obsažené v připravovaných potravinách. Vhodný na dušení, ohřívání a šetrné rozmrazování. Pekáč je vhodný i do trouby, skleněná poklice je žáruvzdorná do 180 °C. S WMF pekáčem Vitalis můžete pokrmy šetrně připravovat v páře. Vaření v páře je po celém světě považováno za nejzdravější metodu vaření. Princip je jednoduchý. Potraviny během tohoto procesu neleží ve vodě a nevylučují tak do vody látky v sobě obsažené. Díky tomu si uchovají drahocenné vitamíny a minerální látky. Vaření v páře je vhodné k přípravě všech pokrmů, u kterých není potřeba, aby se zatáhly a byly křupavé. Zelenina zůstane jemná a pevná, drůbež šťavnatá, ryby se nerozpadnou. V páře se Vám nic nevysuší ani nepřipálí. Pokrmy si uchovají svou intenzivní, specifickou chuť, takže můžete výrazně omezit solení. Vynikající vedení tepla pomocí páry se postará o to, aby se potraviny rovnoměrně uvařily i uvnitř. Pro tuto metodu vaření vyvinul WMF ideální systém pekáčů Vitalis Aroma. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Aroma pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním WMF , Wmf multifunkční trychtýř gourmet 619416040 (619416040)

Aroma parní kastrol O 28 cm Vitalis WMF

Aroma parní kastrol O 28 cm Vitalis WMF
Detail

Aroma parní kastrol Vitalis wmf o průměru 28 cm a objemu 5 litrů vyrobený z leštěné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® spolu s parní vložkou Aroma a skleněnou poklicí se silikonovým těsněním a integrovaným teploměrem spolu vytvářejí perfektní komplet pro vaření v páře. V poklici je integrovaný teploměr, který měří teplotu uvnitř kastrolu, a to až do 100 °C. Přípravu pokrmů máte dokonale pod kontrolou, aniž byste museli nadzvedávat poklici. Nepřicházíte tak o cennou páru a zároveň šetříte čas i energii. Na páře můžete připravovat celé spektrum zdravých a chutných pokrmů ze zeleniny, masa i ryb. V uzavřeném systému se uchovává potřebná vlhkost a zároveň se dokonale koncentrují všechny vůně a chutě jednotlivých ingrediencí. To vše nejen pro vaše zdraví, ale také pro dokonalý chuťový požitek. Kastrol můžete využít také pro klasické vaření, opékání, smažení či dušení. Ideální na zdravou, moderní přípravu pokrmů v páře bez tuku Uchová drahocenné vitamíny a minerální látky obsažené v připravovaných pokrmech Skleněná poklice se silikonovým těsněním udrží potřebnou vlhkost bezpečně uvnitř Patentované dno TransTherm® pro rovnoměrný rozvod tepla a následné udržení teploty Efektivní vaření – úspora času i energie Lze využít i pro klasické smažení, pečení, restování či dušení Kastrol je vhodný i do trouby, skleněná poklice je žáruvzdorná do 180 °C Tělo kastrolu z ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® Materiál chuťově i pachově neutrální, vysoce odolný, snadný na údržbu Vhodné do myčky nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Aroma parní kastrol O 28 cm Vitalis WMF , Wmf obracečka s otvory 1870897250 (1870897250)

Aroma pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním WMF

Aroma pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním WMF
Detail

Podrobné rozměry: V 3,5 l celková hmotnost 2,5 kg, bez poklice 1,8 kg šířka 21 cm, délka s uchy 35 cm, bez uch 30 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 10 cm Aroma pekáč Compact Vitalis se skládá z pekáče a parního roštu, které spolu vytvářejí perfektní souhru při vaření v páře. V poklici je integrovaný teploměr, jenž měří teplotu uvnitř Aroma pekáče, do 100 °C. Tento systém nabízí široké možnosti využití. Můžete díky němu pokrmy dusit, ohřívat nebo udržovat teplé, případně šetrně rozmrazovat. Použití: Voda přivedená do varu produkuje páru. Potraviny jsou umístěné na propustné vložce, aniž by přišly do styku s vodou a uvaří se ve stoupající páře. Aroma pekáč Compact Vitalis wmf ve stručnosti: Skládá se z pekáče a parního roštu Vitalis. Poklice se silikonovým těsněním proti stříkání vody. V poklici integrovaný teploměr. Ideální na zdravou přípravu pokrmů v páře. Uchová drahocenné vitamíny a minerální látky obsažené v připravovaných potravinách. Vhodný na dušení, ohřívání a šetrné rozmrazování. Pekáč je vhodný i do trouby, skleněná poklice je žáruvzdorná do 180 °C. S WMF pekáčem Vitalis můžete pokrmy šetrně připravovat v páře. Vaření v páře je po celém světě považováno za nejzdravější metodu vaření. Princip je jednoduchý. Potraviny během tohoto procesu neleží ve vodě a nevylučují tak do vody látky v sobě obsažené. Díky tomu si uchovají drahocenné vitamíny a minerální látky. Vaření v páře je vhodné k přípravě všech pokrmů, u kterých není potřeba, aby se zatáhly a byly křupavé. Zelenina zůstane jemná a pevná, drůbež šťavnatá, ryby se nerozpadnou. V páře se Vám nic nevysuší ani nepřipálí. Pokrmy si uchovají svou intenzivní, specifickou chuť, takže můžete výrazně omezit solení. Vynikající vedení tepla pomocí páry se postará o to, aby se potraviny rovnoměrně uvařily i uvnitř. Pro tuto metodu vaření vyvinul WMF ideální systém pekáčů Vitalis Aroma. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Aroma pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním WMF , Wmf odstraňovač zápachu 605396030 gourmet (605396030)

Aroma pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním WMF

Aroma pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním WMF
Detail

Podrobné rozměry: V 3,5 l celková hmotnost 2,5 kg, bez poklice 1,8 kg šířka 21 cm, délka s uchy 35 cm, bez uch 30 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 10 cm Aroma pekáč Compact Vitalis se skládá z pekáče a parního roštu, které spolu vytvářejí perfektní souhru při vaření v páře. V poklici je integrovaný teploměr, jenž měří teplotu uvnitř Aroma pekáče, do 100 °C. Tento systém nabízí široké možnosti využití. Můžete díky němu pokrmy dusit, ohřívat nebo udržovat teplé, případně šetrně rozmrazovat. Použití: Voda přivedená do varu produkuje páru. Potraviny jsou umístěné na propustné vložce, aniž by přišly do styku s vodou a uvaří se ve stoupající páře. Aroma pekáč Compact Vitalis wmf ve stručnosti: Skládá se z pekáče a parního roštu Vitalis. Poklice se silikonovým těsněním proti stříkání vody. V poklici integrovaný teploměr. Ideální na zdravou přípravu pokrmů v páře. Uchová drahocenné vitamíny a minerální látky obsažené v připravovaných potravinách. Vhodný na dušení, ohřívání a šetrné rozmrazování. Pekáč je vhodný i do trouby, skleněná poklice je žáruvzdorná do 180 °C. S WMF pekáčem Vitalis můžete pokrmy šetrně připravovat v páře. Vaření v páře je po celém světě považováno za nejzdravější metodu vaření. Princip je jednoduchý. Potraviny během tohoto procesu neleží ve vodě a nevylučují tak do vody látky v sobě obsažené. Díky tomu si uchovají drahocenné vitamíny a minerální látky. Vaření v páře je vhodné k přípravě všech pokrmů, u kterých není potřeba, aby se zatáhly a byly křupavé. Zelenina zůstane jemná a pevná, drůbež šťavnatá, ryby se nerozpadnou. V páře se Vám nic nevysuší ani nepřipálí. Pokrmy si uchovají svou intenzivní, specifickou chuť, takže můžete výrazně omezit solení. Vynikající vedení tepla pomocí páry se postará o to, aby se potraviny rovnoměrně uvařily i uvnitř. Pro tuto metodu vaření vyvinul WMF ideální systém pekáčů Vitalis Aroma. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Aroma pekáč Compact Vitalis se silikonovým těsněním WMF , Wmf 636466040 tea time, malé (636466040)

Aroma parní kastrol O 28 cm Vitalis WMF

Aroma parní kastrol O 28 cm Vitalis WMF
Detail

Aroma parní kastrol Vitalis wmf o průměru 28 cm a objemu 5 litrů vyrobený z leštěné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® spolu s parní vložkou Aroma a skleněnou poklicí se silikonovým těsněním a integrovaným teploměrem spolu vytvářejí perfektní komplet pro vaření v páře. V poklici je integrovaný teploměr, který měří teplotu uvnitř kastrolu, a to až do 100 °C. Přípravu pokrmů máte dokonale pod kontrolou, aniž byste museli nadzvedávat poklici. Nepřicházíte tak o cennou páru a zároveň šetříte čas i energii. Na páře můžete připravovat celé spektrum zdravých a chutných pokrmů ze zeleniny, masa i ryb. V uzavřeném systému se uchovává potřebná vlhkost a zároveň se dokonale koncentrují všechny vůně a chutě jednotlivých ingrediencí. To vše nejen pro vaše zdraví, ale také pro dokonalý chuťový požitek. Kastrol můžete využít také pro klasické vaření, opékání, smažení či dušení. Ideální na zdravou, moderní přípravu pokrmů v páře bez tuku Uchová drahocenné vitamíny a minerální látky obsažené v připravovaných pokrmech Skleněná poklice se silikonovým těsněním udrží potřebnou vlhkost bezpečně uvnitř Patentované dno TransTherm® pro rovnoměrný rozvod tepla a následné udržení teploty Efektivní vaření – úspora času i energie Lze využít i pro klasické smažení, pečení, restování či dušení Kastrol je vhodný i do trouby, skleněná poklice je žáruvzdorná do 180 °C Tělo kastrolu z ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® Materiál chuťově i pachově neutrální, vysoce odolný, snadný na údržbu Vhodné do myčky nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Aroma parní kastrol O 28 cm Vitalis WMF , Wmf 413160011 lono 2v1 1.7l (04.1316.0011)

Stolní lampa Bueno

Stolní lampa Bueno
Detail

Stolní lampa z kolekce home & lifestyle. Model vyroben z keramiky a textilního materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Stolní lampa Bueno

Stolní lampa Bueno L

Stolní lampa Bueno L
Detail

Stolní lampa z kolekce home & lifestyle. Model vyroben z keramiky a textilního materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Stolní lampa Bueno L

ESPIRO Kočárek kombinovaný Bueno 308

ESPIRO Kočárek kombinovaný Bueno 308
Detail

Pohodlná korba s moskytiérou, která bude perfektně fungovat v každém ročním období. Pro usnadnění každodenního fungování mladých rodičů je vybavena s dvojitým ventilačním systémem a má integrovanou moskytiéru, která je všitá do vnitřku boudy. Korba je extrémně prostorná s unikátní matrací, od nynějška může vaše batole spát v prostorném, bezpečném a měkkém prostředí, ať už půjdete na procházku kamkoli. Sportovní sedačka s funkčností přizpůsobenou očekáváním a potřebám rodičů je nesmírně důležitým aspektem každé procházky s kočárkem. Sedačka do kočárku Bueno je prostorná a velmi pohodlná. Podle potřeby ji lze zacvaknout v obou směrech. Navíc díky funkčnímu systému nastavení opěradla může batole pohodlně cestovat v jakékoli poloze. Pevný, hliníkový podvozek na bezúdržbových kolech je navržen tak, aby sloužil rodičům až do konce vozacího období, jeho nosnost je 22 kg. Jedinečný design – matný a zároveň třpytivý s ušlechtilým odstínem grafitu. Kočárek má bezúdržbová odolná kolečka, která se nebojí kamínků ani ostrých prvků na zemi. Na výměnu duše, kontrolu tlaku a neustálé dofukování pneumatik můžete klidně zapomenout. Jedete kamkoli, bez ohledu na povrch, bez možnosti propíchnutí kol. Možnost dokoupení adapterů pro připevnění autosedačky. Modely autosedaček od těchto značek které lze použít: Maxi-Cosi, Cybex, Avionaut, Joie, a spoutu dalších… Kočárek Espiro BUENO obsahuje: podvozek hlubokou korbu sportovní sedačku+ podložku tašku na rukojeť pláštěnku + síťku na hmyz celoroční fusak Technické parametry: hmotnost podvozku s korbou: 13,3 kg výška podvozku s korbou: 120 cm délka podvozku s korbou: 82 cm šířka: 58 cm rozměry složeného podvozku (š x d x v): 58 × 80 × 40 cm) (feedo.cz)

Podobné produkty ako ESPIRO Kočárek kombinovaný Bueno 308

NENO Bueno prsní odsávačka (5902479672427)

NENO Bueno prsní odsávačka (5902479672427)
Detail

Odsávačka mléka elektrická, zásobník na mléko 180 ml, 2fázové odsávání, bez BPA, možnost nastavení intenzity odsávání, jemný stimulační mód, s displejem a zamezení zpětného toku Chtěla byste si pořídit odsávačku mléka? NENO Bueno prsní odsávačka vám pomůže v začátcích laktace prsou, umírní bolest a také vám umožňuje uložit si mléko na později. Pro elektrickou odsávačku mléka najdou využití maminky, které se s odsáváním mléka potýkají i několikrát za den. Odsávání probíhá jednoduše, automaticky za pomoci elektronické pumpy a nedochází tak k fyzické námaze. Tento typ odsávačky řadíme mezi dvoufázové, díky čemuž zachází s bradavkami velice jemně. Je nejlepší volbou pro zlepšení laktace. Je schopná imitovat sání miminka. Odsávačka mléka má objem 180 ml. Není hrozbou pro zdraví, protože se v jejím složení nenachází BPA. Intenzitu odsávání lze upravit dle vlastní potřeby. Bradavky dokáže jemně stimulovat pro produkci mléka. Displej zajišťuje přehled všech funkcí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako NENO Bueno prsní odsávačka (5902479672427)

Bueno - Nádherná láska (CD + DVD)

Bueno - Nádherná láska (CD + DVD)
Detail

CD + DVD album Bueno - Nádherná láska (2013), 16 písní. První album skupiny Bueno. Seznam skladeb: 1. To All The Giris I´ve Loved Before 3:30 2. Lásko má, já stůňu 2:43 3. Sladké hlouposti (Something Stupid) 2:37 4. Žízeň lásky 3:31 5. This World Today Is A Mess (Ve stínu na pláži) 2:30 6. Řeka lásky 3:06 7. Vzdálený hlas 2:59 8. Cappuccino 3:19 9. Tea For Two Medley 4:02 10. Nádherná láska (Che sara) 4:27 11. Borávková (Strawberry Wine) 4:04 12. Zlaté střevíčky (Oh! Dem Golden Slippers) 3:11 13. Báječná ženská 3:57 14. Švestková alej 3:11 15. Morava, krásná zem 3:19 16. My jsme ti Pražáci - směs 3:03 My jsme ti Pražáci Všude bylo ticho Policajt, jdou, jdou, jdou Točte se, pardálové Všechny myši za sebou Kalná je voda (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Bueno - Nádherná láska (CD + DVD)

Cafe Majada El BUENO 950g

Cafe Majada El BUENO 950g
Detail

Káva zrnková, 100 % arabica, původ Střední Amerika, místo pražení Česká Republika, stupeň pražení 7, Výběrová zrnková káva 100% Arabica je sbírána ve výšce 1 100 metrů nad mořem v oblasti Apaneca - Ilamatepec ve střední Americe. Výrazné a plné aroma má hořkosladkou čokoládovou chuť a bohaté aroma. Káva je pražena na sedmý stupeň přímo u nás v České republice, takže bude zaručeně čerstvá. Klíčové vlastnosti kávy Cafe Majada El Bueno 950 gKáva je zrnkováJedná se o 100% ArabikuKáva pochází ze střední AmerikyCafe Majada má hořkosladkou čokoládovou chuť Je pražena na stupeň 7Káva je pražena v České republice (alza.cz)

Podobné produkty ako Cafe Majada El BUENO 950g

Espiro Bueno 305 Deep turquoise 2022

Espiro Bueno 305 Deep turquoise 2022
Detail

Pohodlná korba s moskytiérou, která bude perfektně fungovat v každém ročním období. Pro usnadnění každodenního fungování mladých rodičů je vybavena s dvojitým ventilačním systémem a má integrovanou moskytiéru, která je všitá do vnitřku boudy. Korba je extrémně prostorná s unikátní matrací, od nynějška může vaše batole spát v prostorném, bezpečném a měkkém prostředí, ať už půjdete na procházku kamkoli. Sportovní sedačka s funkčností přizpůsobenou očekáváním a potřebám rodičů je nesmírně důležitým aspektem každé procházky s kočárkem. Sedačka do kočárku Bueno je prostorná a velmi pohodlná. Podle potřeby ji lze zacvaknout v obou směrech. Navíc díky funkčnímu systému nastavení opěradla může batole pohodlně cestovat v jakékoli poloze. Pevný, hliníkový podvozek na bezúdržbových kolech je navržen tak, aby sloužil rodičům až do konce vozacího období, jeho nosnost je 22 kg. Jedinečný design – matný a zároveň třpytivý s ušlechtilým odstínem grafitu. Kočárek má bezúdržbová odolná kolečka, která se nebojí kamínků ani ostrých prvků na zemi. Na výměnu duše, kontrolu tlaku a neustálé dofukování pneumatik můžete klidně zapomenout. Jedete kamkoli, bez ohledu na povrch, bez možnosti propíchnutí kol. Možnost dokoupení adapterů pro připevnění autosedačky. Modely autosedaček od těchto značek které lze použít: Maxi-Cosi, Cybex, Avionaut, Joie, a spoutu dalších… Kočárek Espiro BUENO obsahuje: podvozek hlubokou korbu sportovní sedačku+ podložku tašku na rukojeť pláštěnku + síťku na hmyz celoroční fusak Technické parametry: hmotnost podvozku s korbou: 13,3 kg výška podvozku s korbou: 120 cm délka podvozku s korbou: 82 cm šířka: 58 cm rozměry složeného podvozku (š x d x v): 58 × 80 × 40 cm) (feedo.cz)

Podobné produkty ako Espiro Bueno 305 Deep turquoise 2022

Espiro Bueno 303 navy whale 2023

Espiro Bueno 303 navy whale 2023
Detail

Pohodlná korba s moskytiérou, která bude perfektně fungovat v každém ročním období. Pro usnadnění každodenního fungování mladých rodičů je vybavena s dvojitým ventilačním systémem a má integrovanou moskytiéru, která je všitá do vnitřku boudy. Korba je extrémně prostorná s unikátní matrací, od nynějška může vaše batole spát v prostorném, bezpečném a měkkém prostředí, ať už půjdete na procházku kamkoli. Sportovní sedačka s funkčností přizpůsobenou očekáváním a potřebám rodičů je nesmírně důležitým aspektem každé procházky s kočárkem. Sedačka do kočárku Bueno je prostorná a velmi pohodlná. Podle potřeby ji lze zacvaknout v obou směrech. Navíc díky funkčnímu systému nastavení opěradla může batole pohodlně cestovat v jakékoli poloze. Pevný, hliníkový podvozek na bezúdržbových kolech je navržen tak, aby sloužil rodičům až do konce vozacího období, jeho nosnost je 22 kg. Jedinečný design – matný a zároveň třpytivý s ušlechtilým odstínem grafitu. Kočárek má bezúdržbová odolná kolečka, která se nebojí kamínků ani ostrých prvků na zemi. Na výměnu duše, kontrolu tlaku a neustálé dofukování pneumatik můžete klidně zapomenout. Jedete kamkoli, bez ohledu na povrch, bez možnosti propíchnutí kol. Možnost dokoupení adapterů pro připevnění autosedačky. Modely autosedaček od těchto značek které lze použít: Maxi-Cosi, Cybex, Avionaut, Joie, a spoutu dalších… Kočárek Espiro BUENO obsahuje: podvozek hlubokou korbu sportovní sedačku+ podložku tašku na rukojeť pláštěnku + síťku na hmyz celoroční fusak Technické parametry: hmotnost podvozku s korbou: 13,3 kg výška podvozku s korbou: 120 cm délka podvozku s korbou: 82 cm šířka: 58 cm rozměry složeného podvozku (š x d x v): 58 × 80 × 40 cm) (feedo.cz)

Podobné produkty ako Espiro Bueno 303 navy whale 2023

BIG BOY® BIG BUENO 250G

BIG BOY® BIG BUENO 250G
Detail

Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2177 kJ/ 514 kcal Tuky: 33 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 4,8 g Sacharidy: 42 g - z toho cukry: 40 g Vláknina: 3,6 g Bílkoviny: 11 g Sůl: 0,02 g Složení: mletá jádra lískových ořechů z Piemontu 50 %, třtinový cukr moučka, odstředěné sušené mléko 15 % Skladování:
 Skladuj v suchu a nevystavuj přímému slunečnímu záření. Chraň před teplem. Po otevření spotřebuj do dvou měsíců.
 Použití:
 Ideální k dochucení sladkých pokrmů nebo k přímé konzumaci. Případná separace oleje na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev.Před konzumací promíchej. (bezvaplenky.cz)

Podobné produkty ako BIG BOY® BIG BUENO 250G

BIG BOY BIG Bueno 250g (8594193035342)

BIG BOY BIG Bueno 250g (8594193035342)
Detail

Ořechový krém - lískooříškový, příchuť čokoláda Ořechové krémy se považují za nedílnou součást zdravého stravování, hlavně pro své kvalitní tuky. Ořechový krém BIG BOY BIG Bueno 250g vám zaplní ústa lahodnou chutí. Ořechový krém BIG BOY si zajisté oblíbíte v kombinaci s ovesnou kaší. Dá se používat i při pečení a vynikne i jednoduše na chlebu. Co se týče energetického příjmu, ten je 122,85 kcal na 100 g. Ořechový krém BIG BOY BIG Bueno 250g vás zaujme svou lahodnou chutí. Ořechový krém BIG BOY si jednoduše zamilujete Je zdrojem kvalitních tuků Může se použít při vaření (alza.cz)

Podobné produkty ako BIG BOY BIG Bueno 250g (8594193035342)

BIG BOY Double Bueno 220 g

Detail

BIG BOY Double Bueno je lískooříškový krém, který je vhodný k dochucení sladkých i slaných pokrmů, na pečivo či do snídaňových kaší. Zdoj bílkovin a vlákniny. (drmax.cz)

Podobné produkty ako BIG BOY Double Bueno 220 g

BIG BOY Big Bueno 220 g

Detail

BIG BOY Big Bueno je krém z piemontských lískových oříšků, třtinového cukru a mléka. Široké využití v teplé i studené kuchyni. (drmax.cz)

Podobné produkty ako BIG BOY Big Bueno 220 g

LadyLab Protein Choco Bueno 300 g

LadyLab Protein Choco Bueno 300 g
Detail

LadyLab Protein Choco Bueno 300 g Kouzlo prémiové belgické čokolády. Vychutnejte si svůj protein s příchutí prémiové belgické čokolády a ochutnejte opravdovou kvalitu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako LadyLab Protein Choco Bueno 300 g

Big Boy Big Bueno 250 g

Big Boy Big Bueno 250 g
Detail

Big Boy Big Bueno 250 g Big Bueno je lískooříškové máslo, které tě dostane. Jde o směs piemontských lískových oříšků doplněnou třtinovým cukrem a mlékem. Nic víc, nic míň. Zkrátka sladký lískooříškový sen. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Big Boy Big Bueno 250 g

BIG BOY® BIG BUENO ZERO 220G

BIG BOY® BIG BUENO ZERO 220G
Detail

Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2226 kJ / 536 kcal Tuky: 37 g, - z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g Sacharidy: 40 g, - z toho cukry 13 g, - z toho polyalkoholy 20g Bílkoviny: 16 g Vláknina: 5,6 g Sůl: 0,08 g Složení mletá jádra lískových ořechů 60 %, odstředěné sušené mléko 20 %, sladidlo: xylitol 20 % Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Skladování Skladuj při teplotě 15 - 25 °C. Po otevření spotřebujte do 14 dní. Nevystavuj přímému slunečnímu záření. Použití Ideální na vaření, k dochucení sladkých a slaných pokrmů nebo k přímé konzumaci. Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchej. (bezvaplenky.cz)

Podobné produkty ako BIG BOY® BIG BUENO ZERO 220G

BIG BOY® Mini Big Bueno 55g

BIG BOY® Mini Big Bueno 55g
Detail

Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2177 kJ/ 514 kcal Tuky: 33 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 4,8 g Sacharidy: 42 g - z toho cukry: 40 g Vláknina: 3,6 g Bílkoviny: 11 g Sůl: 0,02 g Složení: mletá jádra lískových ořechů z Piemontu 50 %, třtinový cukr moučka, odstředěné sušené mléko 15 % Skladování:
 Skladuj v suchu a nevystavuj přímému slunečnímu záření. Chraň před teplem. Po otevření spotřebuj do dvou měsíců.
 Použití:
 Ideální k dochucení sladkých pokrmů nebo k přímé konzumaci. Případná separace oleje na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev.Před konzumací promíchej. (bezvaplenky.cz)

Podobné produkty ako BIG BOY® Mini Big Bueno 55g

BIG BOY Big Bueno Vegan 220 g

Detail

BIG BOY Big Bueno Vegan je perfektní volbou pro všechny, kteří hledají bezlaktózovou a bezlepkovou alternativu. Ideální k dochucení sladkých pokrmů nebo k přímé konzumaci. (drmax.cz)

Podobné produkty ako BIG BOY Big Bueno Vegan 220 g

BIG BOY Kaše Big Bueno 350 g

Detail

BIG BOY Kaše Big Bueno s lískovými ořechy má lahodnou krémovou chuť a oceníte ji jako vydatnou snídani nebo svačinu během dne. (drmax.cz)

Podobné produkty ako BIG BOY Kaše Big Bueno 350 g

DESCANTI Descantinella Salty Bueno krém 300 g

Detail

DESCANTI Descantinella Salty Bueno krém z lískových ořechů a karamelové čokolády skvěle chutná a najde široké využití v teplé i studené kuchyni. (drmax.cz)

Podobné produkty ako DESCANTI Descantinella Salty Bueno krém 300 g

BIG BOY Tyčinka Big Bueno 55 g

Detail

BIG BOY Tyčinka Big Bueno z datlí, lískových ořechů a mléka vám dobře poslouží jako rychlá svačinka na cestách nebo k doplnění energie po fyzické aktivitě. (drmax.cz)

Podobné produkty ako BIG BOY Tyčinka Big Bueno 55 g
NENO Bueno prsní odsávačka (5902479672427), Cafe Majada El BUENO 950g, BIG BOY BIG Bueno 250g (8594193035342), Big Boy® Big Bueno Zero 220G (8594193036387), WMF 748286021 WMF Durado, průměr 28 cm (748286021), wmf kult x, aroma difuzer, aroma lampa, WMF 415150011 LONO (04.1515.0011), WMF 417070011 STELIO (417070011), WMF 415220011 KITCHENminis (00.1522.0011), WMF 415260011 KITCHENminis (04.1526.0011), WMF 414120011 KITCHENminis (04.1412.0011), WMF 415020011 KITCHENminis (04.1502.0011), WMF 416560011 KULT X (416560011), WMF 1296386040 Mickey Mouse (1296386040), WMF 413020012 STELIO 1.7l (04.1302.0012), WMF 616687400 "McEgg" růžový (616687400), WMF 616687290 "McEgg" zelený (616687290), WMF 1286079964 Mimoni 6ks (1286079964), WMF 1286076040 Minions 4ks (1286076040), WMF 416480011 KULT X (04.1648.0011), aroma elektricky led difuzer, WMF kuchyňská digitální váha 608716030 (608716030), WMF Multifunkční trychtýř Gourmet 619416040 (619416040), WMF obracečka s otvory 1870897250 (1870897250), WMF Odstraňovač zápachu 605396030 Gourmet (605396030), WMF 636466040 Tea Time, malé (636466040), WMF 413160011 Lono 2v1 1.7l (04.1316.0011)