Wmf 661586040 sada kořenek 4dílná depot (661586040)

Produkt Wmf 661586040 sada kořenek 4dílná depot (661586040) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Wmf 661586040 sada kořenek 4dílná depot (661586040) upraviť a produkt hľadať znova.

WMF 661586040 Sada kořenek 4dílná Depot (661586040)

WMF 661586040 Sada kořenek 4dílná Depot (661586040)
Detail

Menážka materiál sklo, výška 95 mm, 4 ks v sadě, vhodné do myčky Soupravu tvoří čtyři kořenky s různými sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálním. Sada kořenek WMF 661586040 Depot se nabízí v elegantní kombinaci skla a kvalitní nerezové oceli. Díky dobrému těsnění z nich neunikají vůně. Transparentní sklo zajistí přehled o obsahu a nerezová ocel je hygienická a nepřejímá pachy. Kořenky WMF 661586040 Depot s vkusným logem můžete mýt bez obav v myčce nádobí. Jednotlivé nádobky lze dle libosti kombinovat a doplňovat dalšími kousky. Praktických kvalitních kořenek není v domácnosti nikdy dost! Klíčové vlastnosti sady kořenek WMF 661586040 Depot, 4 ksSouprava kořenek Depot v kombinaci skla s logem a nerez oceliWMF 661586040 kořenky jsou vybaveny třemi různými sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálnímČtyřdílnou kolekci můžete mýt v myčce nádobíMateriál:sklo, Cromargan nerezová ocel 18/10, plastRozměry:9,5 × 5,5... (alza.cz)

Podobné produkty ako WMF 661586040 Sada kořenek 4dílná Depot (661586040) , Kela 4dílná sada kořenek rosa

WMF Sada kořenek 4-dílná Depot

WMF Sada kořenek 4-dílná Depot
Detail

Sada kořenek 4dílná Depot WMF ve stručnosti: kvalitní skleněné kořenky s nerezovými uzávěry každá kořenka má jiný otvor - vhodné na různé druhy koření lze mýt v myčce Série Depot nabízí tvarově ušlechtilé dózy na potraviny, kořenky, dávkovače a mlýnky s originální keramickou mechanikou; série je určena k uchovávání, popřípadě mletí mnoha různých koření. Kořenky jsou vybaveny třemi sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálním. Výrobky ze série Depot jsou opatřeny logem WMF. Díky tomu, že jsou vyrobeny ze skla, umožňují vizuální kontrolu obsahu. Navíc jsou hygienické a snadno se udržují v čistotě. Všechny produkty ze série Depot se dodávají bez náplně. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako WMF Sada kořenek 4-dílná Depot , Wmf univerzální kořenka depot 661526040 (661526040)

WMF Sada kořenek 4-dílná Depot

WMF Sada kořenek 4-dílná Depot
Detail

Sada kořenek 4dílná Depot WMF ve stručnosti: kvalitní skleněné kořenky s nerezovými uzávěry každá kořenka má jiný otvor - vhodné na různé druhy koření lze mýt v myčce Série Depot nabízí tvarově ušlechtilé dózy na potraviny, kořenky, dávkovače a mlýnky s originální keramickou mechanikou; série je určena k uchovávání, popřípadě mletí mnoha různých koření. Kořenky jsou vybaveny třemi sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálním. Výrobky ze série Depot jsou opatřeny logem WMF. Díky tomu, že jsou vyrobeny ze skla, umožňují vizuální kontrolu obsahu. Navíc jsou hygienické a snadno se udržují v čistotě. Všechny produkty ze série Depot se dodávají bez náplně. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WMF Sada kořenek 4-dílná Depot , Banquet 3dílná sada kořenek brillante bamboo

WMF sada nádob na koření Depot (4-pack)

WMF sada nádob na koření Depot (4-pack)
Detail

Sada nádob na koření z kolekce WMF. Model vyroben z skla a nerezové oceli. (answear.cz)

Podobné produkty ako WMF sada nádob na koření Depot (4-pack) , Tescoma sada kořenek season, 6 ks

WMF Depot jemná 9,5 cm

WMF Depot jemná 9,5 cm
Detail

Sypátko této kořenky má velké i malé otvory. Šroubovací víčko má závit z umělé hmoty. Série Depot nabízí tvarově ušlechtilé dózy na potraviny, kořenky, dávkovače a mlýnky s originální keramickou mechanikou; série je určena k uchovávání, popřípadě mletí mnoha různých koření. Kořenky jsou vybaveny třemi sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálním. Výrobky ze série Depot jsou opatřeny logem WMF. Díky tomu, že jsou vyrobeny ze skla, umožňují vizuální kontrolu obsahu. Navíc jsou hygienické a snadno se udržují v čistotě. Všechny produkty ze série Depot se dodávají bez náplně. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WMF Depot jemná 9,5 cm , Banquet sada kořenek brillante 12 ks

WMF Depot jemná 9,5 cm

WMF Depot jemná 9,5 cm
Detail

Sypátko této kořenky má velké i malé otvory. Šroubovací víčko má závit z umělé hmoty. Série Depot nabízí tvarově ušlechtilé dózy na potraviny, kořenky, dávkovače a mlýnky s originální keramickou mechanikou; série je určena k uchovávání, popřípadě mletí mnoha různých koření. Kořenky jsou vybaveny třemi sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálním. Výrobky ze série Depot jsou opatřeny logem WMF. Díky tomu, že jsou vyrobeny ze skla, umožňují vizuální kontrolu obsahu. Navíc jsou hygienické a snadno se udržují v čistotě. Všechny produkty ze série Depot se dodávají bez náplně. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako WMF Depot jemná 9,5 cm , Lamart lt7051 12dílná sada kořenek sapor

WMF univerzální kořenka Depot 661526040 (661526040)

WMF univerzální kořenka Depot 661526040 (661526040)
Detail

Kořenka univerzální, na sůl, pepř a koření, skleněná nádoba, víko vyrobené z kvalitní nerezové oceli Cromargan® 18/10, univerzální sypací nástavec, 3 stupně sypání, průměr 5,5 cm, výška 9,5 cm, kapacita 100 ml Select brand: ÚvodHlavní infoGalerieTechnické specifikace Univerzální kořenka WMF Depot 661526040Univerzální kořenka WMF Depot 661526040 představuje praktického pomocníka do každé kuchyně. Použít lze na sůl, pepř i jakékoli jiné koření. Vyrobená je ze skla a víčko z vysoce kvalitní nerezové oceli Cromargan 18/10, která je odolná vůči korozi, kyselinám i poškrábání. Nabízí přitom 3 stupně sypání. Kořenka WMF Depot 661526040 vám dokonale usnadní dochucování pokrmů. Praktický pomocník do domácnostiPomocník při vařeníUniverzální kořenka WMF Depot 661526040 je vhodná na sůl, pepř i jakékoli jiné koření. Díky 3 částem s různě velkými... (alza.cz)

Podobné produkty ako WMF univerzální kořenka Depot 661526040 (661526040) , Orion 12dílná sada kořenek se stojanem

Držák na kuchyňské utěrky Depot WMF

Držák na kuchyňské utěrky Depot WMF
Detail

Držák na kuchyňské utěrky Depot uspoří místo a usnadní manipulaci. Je vhodný pro všechny běžné velikosti kuchyňských utěrek. Série Depot nabízí tvarově ušlechtilé dózy na potraviny, kořenky, dávkovače a mlýnky s originální keramickou mechanikou; série je určena k uchovávání, popřípadě mletí mnoha různých koření. Kořenky jsou vybaveny třemi sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálním. Výrobky ze série Depot jsou opatřeny logem WMF. Díky tomu, že jsou vyrobeny ze skla, umožňují vizuální kontrolu obsahu. Navíc jsou hygienické a snadno se udržují v čistotě. Všechny produkty ze série Depot se dodávají bez náplně. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Držák na kuchyňské utěrky Depot WMF , Lamart gusto lt7010 sada kořenek 12ks

Držák na kuchyňské utěrky Depot WMF

Držák na kuchyňské utěrky Depot WMF
Detail

Držák na kuchyňské utěrky Depot uspoří místo a usnadní manipulaci. Je vhodný pro všechny běžné velikosti kuchyňských utěrek. Série Depot nabízí tvarově ušlechtilé dózy na potraviny, kořenky, dávkovače a mlýnky s originální keramickou mechanikou; série je určena k uchovávání, popřípadě mletí mnoha různých koření. Kořenky jsou vybaveny třemi sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálním. Výrobky ze série Depot jsou opatřeny logem WMF. Díky tomu, že jsou vyrobeny ze skla, umožňují vizuální kontrolu obsahu. Navíc jsou hygienické a snadno se udržují v čistotě. Všechny produkty ze série Depot se dodávají bez náplně. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Držák na kuchyňské utěrky Depot WMF , Lamart lt7009 sada kořenek 6 ks

Držák na kuchyňské utěrky Depot WMF

Držák na kuchyňské utěrky Depot WMF
Detail

Držák na kuchyňské utěrky Depot uspoří místo a usnadní manipulaci. Je vhodný pro všechny běžné velikosti kuchyňských utěrek. Série Depot nabízí tvarově ušlechtilé dózy na potraviny, kořenky, dávkovače a mlýnky s originální keramickou mechanikou; série je určena k uchovávání, popřípadě mletí mnoha různých koření. Kořenky jsou vybaveny třemi sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálním. Výrobky ze série Depot jsou opatřeny logem WMF. Díky tomu, že jsou vyrobeny ze skla, umožňují vizuální kontrolu obsahu. Navíc jsou hygienické a snadno se udržují v čistotě. Všechny produkty ze série Depot se dodávají bez náplně. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Držák na kuchyňské utěrky Depot WMF , Lamart sada kořenek 8ks erba lt7017 (42002113)

Dóza na potraviny 1,5 l Depot WMF

Dóza na potraviny 1,5 l Depot WMF
Detail

Dekorativní dóza na potraviny vhodná k uchovávání nejrůznějších potravin jako je rýže, mouka, cukr apod. Snadné plnění díky velkému otvoru. Lze mýt v myčce na nádobí. Série Depot nabízí tvarově ušlechtilé dózy na potraviny, kořenky, dávkovače a mlýnky s originální keramickou mechanikou; série je určena k uchovávání, popřípadě mletí mnoha různých koření. Kořenky jsou vybaveny třemi sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálním. Výrobky ze série Depot jsou opatřeny logem WMF. Díky tomu, že jsou vyrobeny ze skla, umožňují vizuální kontrolu obsahu. Navíc jsou hygienické a snadno se udržují v čistotě. Všechny produkty ze série Depot se dodávají bez náplně. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Dóza na potraviny 1,5 l Depot WMF , Westmark, sada kořenek lissabon / 2 ks (63322260)

Dóza na potraviny 1,5 l Depot WMF

Dóza na potraviny 1,5 l Depot WMF
Detail

Dekorativní dóza na potraviny vhodná k uchovávání nejrůznějších potravin jako je rýže, mouka, cukr apod. Snadné plnění díky velkému otvoru. Lze mýt v myčce na nádobí. Série Depot nabízí tvarově ušlechtilé dózy na potraviny, kořenky, dávkovače a mlýnky s originální keramickou mechanikou; série je určena k uchovávání, popřípadě mletí mnoha různých koření. Kořenky jsou vybaveny třemi sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálním. Výrobky ze série Depot jsou opatřeny logem WMF. Díky tomu, že jsou vyrobeny ze skla, umožňují vizuální kontrolu obsahu. Navíc jsou hygienické a snadno se udržují v čistotě. Všechny produkty ze série Depot se dodávají bez náplně. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Dóza na potraviny 1,5 l Depot WMF , Orion 12dílná sada kořenek ve stojanu black

Dóza na potraviny 2 l Depot WMF

Dóza na potraviny 2 l Depot WMF
Detail

Dekorativní dóza na potraviny vhodná k uchovávání nejrůznějších potravin jako je rýže, mouka, cukr apod. Snadné plnění díky velkému otvoru. Lze mýt v myčce na nádobí. Série Depot nabízí tvarově ušlechtilé dózy na potraviny, kořenky, dávkovače a mlýnky s originální keramickou mechanikou; série je určena k uchovávání, popřípadě mletí mnoha různých koření. Kořenky jsou vybaveny třemi sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálním. Výrobky ze série Depot jsou opatřeny logem WMF. Díky tomu, že jsou vyrobeny ze skla, umožňují vizuální kontrolu obsahu. Navíc jsou hygienické a snadno se udržují v čistotě. Všechny produkty ze série Depot se dodávají bez náplně. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Dóza na potraviny 2 l Depot WMF , Orion 16dílná sada kořenek ve stojanu black

Dóza na potraviny 2 l Depot WMF

Dóza na potraviny 2 l Depot WMF
Detail

Dekorativní dóza na potraviny vhodná k uchovávání nejrůznějších potravin jako je rýže, mouka, cukr apod. Snadné plnění díky velkému otvoru. Lze mýt v myčce na nádobí. Série Depot nabízí tvarově ušlechtilé dózy na potraviny, kořenky, dávkovače a mlýnky s originální keramickou mechanikou; série je určena k uchovávání, popřípadě mletí mnoha různých koření. Kořenky jsou vybaveny třemi sypacími nástavci: hrubým, jemným a univerzálním. Výrobky ze série Depot jsou opatřeny logem WMF. Díky tomu, že jsou vyrobeny ze skla, umožňují vizuální kontrolu obsahu. Navíc jsou hygienické a snadno se udržují v čistotě. Všechny produkty ze série Depot se dodávají bez náplně. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Dóza na potraviny 2 l Depot WMF , Lamart sada kořenek 12ks gusto lt7010 (42001243)

WMF nádoba na koření s otvory Depot

WMF nádoba na koření s otvory Depot
Detail

Nádoba na koření s otvory z kolekce WMF. Model vyroben z skla a nerezové oceli. (answear.cz)

Podobné produkty ako WMF nádoba na koření s otvory Depot , Orion 5dílná sada kořenek se stojanem matt

WMF nádoba na jídlo Depot 2 L

WMF nádoba na jídlo Depot 2 L
Detail

Nádoba na jídlo z kolekce WMF. Model vyroben z skla a nerezové oceli. (answear.cz)

Podobné produkty ako WMF nádoba na jídlo Depot 2 L , Lamart lt7017 sada kořenek erba, 8 ks

WMF dóza na potraviny 1 l Depot 661616040 (661616040)

WMF dóza na potraviny 1 l Depot 661616040 (661616040)
Detail

Dóza s průměrem 9,7 cm, objem 1 l, výška 21,5 cm, materiál sklo, víko z kvalitní nerezové oceli Cromargan® 18/10 se silikonovým těsněním, ideální pro skladování trvanlivých potravin např. mouky a rýže, široký otvor pro snadné plnění, bez BPA, vhodné do chladničky, lze mýt v myčce, 100 % těsnící a 100 % hygienické Select brand: ÚvodHlavní infoGalerieTechnické specifikace Dóza na potraviny WMF Depot 661616040, 1 LChcete, aby vaše potraviny zůstaly co nejdéle čerstvé? Pak by vám určitě neměla v kuchyni chybět dóza WMF Depot 661616040. Dóza s objemem 1 l vám poslouží pro uchování hotového pokrmu či jakýchkoliv sypkých ingrediencí. Sklo je vhodné zejména na suché ingredience. Při manipulaci vám z dózy nic nevyteče, jelikož je vybavena silikonovým těsněním. Kvalitní sklo a víko se silikonovým těsněnímDóza WMF Depot 661616040 z... (alza.cz)

Podobné produkty ako WMF dóza na potraviny 1 l Depot 661616040 (661616040) , Lamart sada kořenek 6ks spice lt7009 (42001242)

LAMART LT7044 SADA KOŘENEK 12KS STEEL

LAMART LT7044 SADA KOŘENEK 12KS STEEL
Detail

Sada kořenek na otočném stojanu v moderním designu Kořenky vyrobeny z odolného skla vhodné i do myčky na nádobí bez víčka Materiál: nerez, plast, sklo Barva: Nerez, černá Objem: 85 ml Rozměr: kořenka: Ø 4cm; výška 9,3cm; stojánek: výška 25 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako LAMART LT7044 SADA KOŘENEK 12KS STEEL , 4dílná úklidová sada, tyrkysová

LAMART LT7009 SADA KOŘENEK 6KS SPICE

LAMART LT7009 SADA KOŘENEK 6KS SPICE
Detail

SADA KOŘENEK 6KS SPICE Lamart LT7009 SADA KOŘENEK S OTOČNÝM STOJANEM 6 KS SPICE Sada kořenek na otočném plastovém stojanu v moderním designu. Přenosné madlo. Kořenky vyrobeny z odolného skla vhodné i do myčky na nádobí bez víčka. Objem kořenky 85ml Objem 85ml Průměr 16,2CM Rozměr 16,2 x 16,2 x 17,5cm Materiál plast / nerez / sklo Barva černá, čirá (patro.cz)

Podobné produkty ako LAMART LT7009 SADA KOŘENEK 6KS SPICE , 4dílná sada plastových mís

LAMART LT7017 SADA KOŘENEK 8KS ERBA

LAMART LT7017 SADA KOŘENEK 8KS ERBA
Detail

Sada kořenek na otočném plastovém stojanu v moderním designu Přenosné madlo Kořenky vyrobeny z odolného skla vhodné i do myčky na nádobí bez víčka Objem kořenky 85ml Bez koření Materiál: Sklo, plast, nerez Barva: bílá, nerez Objem: 85 ml kořenka Rozměr: výška stojánku 18 cm, výška kořenky 9,3 cm a průměr kořenky – 4 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako LAMART LT7017 SADA KOŘENEK 8KS ERBA , Banquet sada kořenek 6ks 150ml aromi a00700 (a00700)

LAMART LT7010 SADA KOŘENEK 12KS GUSTO

LAMART LT7010 SADA KOŘENEK 12KS GUSTO
Detail

Sada kořenek v moderním designu Lamart LT7010 GUSTO je skvělým doplňkem pro vaši kuchyňskou linku. Díky otočnému bambusovému stojanu si snadno vyberete nádobku s ingrediencí, kterou právě potřebujete. Kořenky jsou vyrobeny z odolného skla vhodného do myčky na nádobí. Parametry: Vhodné i do myčky na nádobí (bez víčka) Objem kořenky: 85 ml Počet kořenek: 12 Rozměry stojanu: 15,7 x 15,7 x 22,2 cm Kořenka: průměr 4 cm, výška 9,3 cm Materiál: dřevo / nerez / sklo Barva: čirá (patro.cz)

Podobné produkty ako LAMART LT7010 SADA KOŘENEK 12KS GUSTO , Banquet sada kořenek barril 100ml, 7ks, černá (a13101)

LT7009 SADA KOŘENEK 6KS SPICE LAMART

LT7009 SADA KOŘENEK 6KS SPICE LAMART
Detail

SADA KOŘENEK 6KS SPICE Lamart LT7009 SADA KOŘENEK S OTOČNÝM STOJANEM 6 KS SPICE Sada kořenek na otočném plastovém stojanu v moderním designu. Přenosné madlo. Kořenky vyrobeny z odolného skla vhodné i do myčky na nádobí bez víčka. Objem kořenky 85ml Objem 85ml Průměr 16,2CM Rozměr 16,2 x 16,2 x 17,5cm Materiál plast / nerez / sklo Barva černá, čirá (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LT7009 SADA KOŘENEK 6KS SPICE LAMART , Sada kořenek ve stojánku akcent black, 17 ks

LT7010 SADA KOŘENEK 12KS GUSTO LAMART

LT7010 SADA KOŘENEK 12KS GUSTO LAMART
Detail

Sada kořenek Sada kořenek na otočném bambusovém stojanu v moderním designu Kořenky vyrobeny z odolného skla Vhodné i do myčky na nádobí bez víčka Objem kořenky 85 ml Rozměry: 15,7 x 15,7 x 22,2 cm Kořenka průměr: 4 cm, výška 9,3 cm Materiál: dřevo / nerez / sklo Barva: čirá (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LT7010 SADA KOŘENEK 12KS GUSTO LAMART , Sada kořenek ve stojánku akcent black, 13 ks

LT7017 SADA KOŘENEK 8KS ERBA LAMART

LT7017 SADA KOŘENEK 8KS ERBA LAMART
Detail

Sada kořenek na otočném plastovém stojanu v moderním designu Přenosné madlo Kořenky vyrobeny z odolného skla vhodné i do myčky na nádobí bez víčka Objem kořenky 85ml Bez koření Materiál: Sklo, plast, nerez Barva: bílá, nerez Objem: 85 ml kořenka Rozměr: výška stojánku 18 cm, výška kořenky 9,3 cm a průměr kořenky – 4 cm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LT7017 SADA KOŘENEK 8KS ERBA LAMART , Maped start 4dílná sada (242830)

LT7044 SADA KOŘENEK 12KS STEEL LAMART

LT7044 SADA KOŘENEK 12KS STEEL LAMART
Detail

Sada kořenek na otočném stojanu v moderním designu Kořenky vyrobeny z odolného skla vhodné i do myčky na nádobí bez víčka Materiál: nerez, plast, sklo Barva: Nerez, černá Objem: 85 ml Rozměr: kořenka: Ø 4cm; výška 9,3cm; stojánek: výška 25 cm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LT7044 SADA KOŘENEK 12KS STEEL LAMART , Solingen sada 4dílná - béžová (4006691020033)

LT7051 SADA KOŘENEK 12KS SAPOR LAMART

LT7051 SADA KOŘENEK 12KS SAPOR LAMART
Detail

LT7051 SADA KOŘENEK 12KS SAPOR LAMART Moderní a praktické kořenky LT7051 SADA KOŘENEK 12KS SAPOR LAMART je skvělý doplněk pro každou kuchyň. Uspořádáte si své oblíbené koření a ušetříte místo na kuchyňské lince. Otočný bambusový stojan Díky otočnému bambusovému stojanu máte vždy přehled o dostupných kořeních. Snadno si vyberete nádobku s potřebnou ingrediencí. Odolné materiály Kořenky jsou vyrobeny z odolného skla a jsou vhodné i do myčky na nádobí. Víčka nádobek před mytím v myčce sundejte. Specifikace Počet kořenek: 12 ks Objem kořenky: 85 ml Barva: čirá Materiál: dřevo, nerez, sklo Rozměry kořenky (průměr x v): 4 x 9,3 cm Rozměry stojanu: 19 x 19 x 22,5 cm Obsah balení: 1x sada kořenek (12x kořenka, 1x stojánek) (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LT7051 SADA KOŘENEK 12KS SAPOR LAMART , Solingen sada 4dílná - černá (4006691020040)

PROHOME - Kořenky sada 4ks

PROHOME - Kořenky sada 4ks
Detail

Nerez+sklo (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kořenky sada 4ks , Lamart sada kořenek ve stojanu lt7044 steel (lt7044 steel)

PROHOME - Kořenka sada 4ks

Sada 4 ks – Kořenky

Sada 4 ks – Kořenky
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.> lze připevnit ke zdi > kořenky: 12 × 8 × 8 cm (3 kusy) > lžíce (3 kusy) > zásobník: 12,5 × 27 × 10 cm (1 kus) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 4 ks – Kořenky , Sada kořenek ve stojánku mercy 85 ml, 8 ks

PROHOME - Kořenky sada 6ks + stojan

PROHOME - Kořenky sada 6ks + stojan
Detail

Materiál - chrom + sklo+plast (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kořenky sada 6ks + stojan , Lamart lt7044 sada kořenek ve stojanu steel, 12 ks

PROHOME - Kořenky sada 6ks + stojan

PROHOME - Kořenky sada 6ks + stojan
Detail

Chrom+sklo (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kořenky sada 6ks + stojan

4dílná 4dílná sada drátových kartáčů Sada drátěných kartáčů Bosch Accessories 2609256553, 1 sada

PROHOME - Kořenka sada 3ks na poličce

PROHOME - Kořenka sada 3ks na poličce
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kořenka sada 3ks na poličce

PROHOME - Kořenka sada 6ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 6ks ve stojanu
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kořenka sada 6ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 12ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 12ks ve stojanu
Detail

Materiál nerez + sklo+plast, rozmer - stojan 19x19x22cm, kořenka 12x v- 9,5cm, průměr 4,5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kořenka sada 12ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 8ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 8ks ve stojanu
Detail

Materiál nerez + sklo+plast, rozměr - stojan 16x16x16cm, kořenka 8x v- 9,5cm, průměr 4,5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kořenka sada 8ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 16ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 16ks ve stojanu
Detail

Materiál nerez + sklo+plast, rozměr - stojan 16x16x27cm, kořenka 16x v- 9,5cm, průměr 4,5cm, (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kořenka sada 16ks ve stojanu

TVAR - Kořenka sada 6ks různé barvy

TVAR - Kořenka sada 6ks různé barvy
Detail

6x - 6x5x7cm s víkem 10cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako TVAR - Kořenka sada 6ks různé barvy

BERLINGER HAUS - Kořenka sada 2ks + stojan

BERLINGER HAUS - Kořenka sada 2ks + stojan
Detail

Korenička/solnička - materiál nerez/sklo rozmer 4,5x11cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako BERLINGER HAUS - Kořenka sada 2ks + stojan

Kořenky ROSA sklo sada 4 ks

Kořenky ROSA sklo sada 4 ks
Detail

- materiál: sklo - objem: 200 ml - sada 4 ks - rozměry: 8 x 6 cm - výška: 8 cm - série: ROSA - značka: KELA (patro.cz)

Podobné produkty ako Kořenky ROSA sklo sada 4 ks

Kela 4dílná sada kořenek ROSA

Kela 4dílná sada kořenek ROSA
Detail

4dílná sada kořenek vám umožní mít vaše oblíbené koření vždy po ruce. Můžete je umístit na volnou plochu kuchyňské linky všude tam, kde je právě zapotřebí. Přehledně uloží základní druhy koření. (4home.cz)

Podobné produkty ako Kela 4dílná sada kořenek ROSA

Dóza sada 4dílná

Dóza sada 4dílná
Detail

1ks dóza na těstoviny 11,5x29x11,5cm, 1ks dóza na kávu 11,5x23,5x11,5cm, 1ks dóza na cukr 11,5x18x11,5cm, 1ks dóza na čaj 11,5x13,5x11,5cm, material sklo-chróm (home-point.cz)

Podobné produkty ako Dóza sada 4dílná

ALPINA Kořenky do kuchyně sada 5 ksED-225021

ALPINA Kořenky do kuchyně sada 5 ksED-225021
Detail

Vlastnosti: *5 kusů *Materiál: sklo *Rozměry: 8x5,5x8 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ALPINA Kořenky do kuchyně sada 5 ksED-225021

PROHOME - Sada koupelnová 4dílná

PROHOME - Sada koupelnová 4dílná
Detail

Nádoba na mýdlo 6x17,5x7cm 350ml, pohár 6x10,5x7cm, 250ml, stojan na kartáčky 6x11x7cm, mýdlenka 9,5x3x13cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Sada koupelnová 4dílná

PROHOME - Sada dochucovací 4dílná

PROHOME - Sada dochucovací 4dílná
Detail

Solnička,kořenka sklo/UH/chrom výška 11cm, průměr 6cm, nádoba na olej -sklo-uh-chrom, výška 19cm, 7cm, stojan uh-chrom (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Sada dochucovací 4dílná

PROHOME - Sada dochucovací 4dílná

PROHOME - Sada dochucovací 4dílná
Detail

Kořenky sklo-uh-nerez sada 6ks na nerezovém stojanu, kořenka výška 11cm, průměr 6cm, cca 120ml (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Sada dochucovací 4dílná

PROHOME - Sada koupelnová 4dílná

PROHOME - Sada koupelnová 4dílná
Detail

Nádoba na mýdlo 6x15x6cm, pohár 6,5x8x6,5cm, stojan na kartáčky 6,5x9,5x6,5cm, mydelnka 6,5x2,5x11cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Sada koupelnová 4dílná

PROHOME - Sada koupelnová 4dílná

PROHOME - Sada koupelnová 4dílná
Detail

Nádoba na mýdlo 7x16,5x7cm 370ml, pohár 6,5x11,5x6,5cm 300ml, stojan na kartáčky 6,5x11x6,5cm, mýdlenka 10,5x2,5x10,5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Sada koupelnová 4dílná

4dílná úklidová sada, tyrkysová

4dílná úklidová sada, tyrkysová
Detail

Úklidová sada, která se stane pomocníkem v každé domácnosti. Sada obsahuje: lopatku a smetáček - 36 x 24 cm kartáč na nádobí - 28 cm kartáč (4home.cz)

Podobné produkty ako 4dílná úklidová sada, tyrkysová

Petex 4dílná sada expandéníků

Petex 4dílná sada expandéníků
Detail

2x 80 cm modrá a 2x 100 cm zelená (conrad.cz)

Podobné produkty ako Petex 4dílná sada expandéníků
Kela 4dílná sada kořenek ROSA, WMF univerzální kořenka Depot 661526040 (661526040), Banquet 3dílná sada kořenek BRILLANTE Bamboo, Tescoma Sada kořenek Season, 6 ks, Banquet Sada kořenek BRILLANTE 12 ks, Lamart LT7051 12dílná sada kořenek Sapor, Orion 12dílná sada kořenek se stojanem, LAMART GUSTO LT7010 Sada kořenek 12ks, Lamart LT7009 sada kořenek 6 ks, Lamart Sada kořenek 8ks Erba LT7017 (42002113), Westmark, Sada kořenek LISSABON / 2 ks (63322260), Orion 12dílná sada kořenek ve stojanu BLACK , Orion 16dílná sada kořenek ve stojanu BLACK , Lamart Sada kořenek 12ks Gusto LT7010 (42001243), Orion 5dílná sada kořenek se stojanem Matt, Lamart LT7017 sada kořenek Erba, 8 ks, Lamart Sada kořenek 6ks Spice LT7009 (42001242), 4dílná úklidová sada, tyrkysová, 4dílná sada plastových mís, BANQUET Sada kořenek 6ks 150ml AROMI A00700 (A00700), BANQUET Sada kořenek BARRIL 100ml, 7ks, černá (A13101), Sada kořenek ve stojánku AKCENT Black, 17 ks, Sada kořenek ve stojánku AKCENT Black, 13 ks, MAPED Start 4dílná sada (242830), SOLINGEN Sada 4dílná - béžová (4006691020033), SOLINGEN Sada 4dílná - černá (4006691020040), Lamart Sada kořenek ve stojanu LT7044 STEEL (LT7044 STEEL), Westmark, Sada kořenek universálních NEW YORK / 2 ks (65352270), Sada kořenek ve stojánku MERCY 85 ml, 8 ks, Lamart LT7044 sada kořenek ve stojanu Steel, 12 ks