Wmf 412330011 lumero thermo (412330011)

Produkt Wmf 412330011 lumero thermo (412330011) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Wmf 412330011 lumero thermo (412330011) upraviť a produkt hľadať znova.

WMF 412330011 LUMERO Thermo (412330011)

WMF 412330011 LUMERO Thermo (412330011)
Detail

Překapávač elektrický, příkon 800 W, objem 1 l, počet šálků: 8, typ filtru papírový, anti-drip systém, odvápňovací program, časovač, dotykové ovládání, udržování teploty Select brand: ÚvodHlavní infoGalerieTechnické specifikace Překapávač wmf 412330011 LUMERO ThermoDíky plášti z matné vysoce kvalitní nerezové oceli Cromargan®, funkcí Aroma Perfection pro lahodnou kávu a dekorativním LED osvětlením, je kávovar WMF Lumero nutností pro všechny milovníky designu a kávy. Je s ním radost zacházet: Vyjímatelná nádrž na vodu vyrobená z Tritanu bez BPA má indikátor hladiny vody, který vám umožní naplnit přesný počet požadovaných šálků. Termo izolační konvice s praktickým otevíracím a zavíracím mechanismem a funkcí udržování teploty pojme až 8 šálků kávy o objemu 125 ml. Díky výkyvnému filtru lze mletou kávu přidávat snadno a bez... (alza.cz)

Podobné produkty ako WMF 412330011 LUMERO Thermo (412330011)

Kávovar na překapávanou kávu Thermo Lumero WMF

Kávovar na překapávanou kávu Thermo Lumero WMF
Detail

Kávovar na překapávanou kávu Thermo Lumero vysoce kvalitní německé značky wmf udělá radost v každé domácnosti nebo kanceláři. Disponuje funkcí Aroma Perfection, která zajistí opravdu výjimečné aroma a chuť, bez kterých se již neobejdete. Plášť z matné nerezové oceli Cromargan® a dekorativní LED osvětlení dělají z tohoto funkčního pomocníka i elegantní a moderní doplněk kuchyně. Výhodou je praktická termo izolační konvice o objemu 1 l s inovativním otevíracím a zavíracím mechanismem a užitečnou funkcí udržování teploty. Dalším velkým plusem je funkce časovače, která vám umožní přípravu kávy přesně na čas, například na ráno ihned po probuzení. Mletou kávu doplníte bez vysypání do výkyvného filtru s vyjímatelnou filtrační vložkou a funkcí drip-stop. Nádržka na vodu byla vyrobena ze zdravotně nezávadného tritanu bez obsahu BPA. Nádržka je vyjímatelná a disponuje indikátorem vody pro odměření na šálky. Voda se ohřívá na 95 °C, aby bylo aroma dokonale rozvinuto a chuť byla opravdu jedinečná a intenzivní. Ochrana proti přetečení zajistí bezpečný provoz. Hlavní výhody: Kávovar na překapávanou kávu z řady WMF Lumero Německá kvalitní výroba Funkce Aroma Perfection - intenzivní chuť a aroma Matná nerezová ocel Cromargan® LED osvětlení Praktická termo izolační konvice Inovativní otevírací mechanismus Možnost udržování teploty Funkce časovače Ovládací panel s dotykovou funkcí a hodinami Výkyvný filtr - doplňování mleté kávy bez sypání vedle Vyjímatelná nádržka na vodu Tritan bez obsahu BPA Indikátor hladiny vody Teplota při vaření až 95 °C Výjimečná chuť a aroma Vyjímatelná filtrační vložka Funkce drip-stop Ochrana proti přetečení Odvápňovací program Tepelný senzor pro odvápnění v daný čas Technické parametry: Výkon: 800 W Napětí: 220-240 V, 50-60 Hz Materiál: nerezová ocel Cromargan® Objem: 1 l (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kávovar na překapávanou kávu Thermo Lumero WMF , Wmf 748286021 wmf durado, průměr 28 cm (748286021)

Kávovar na překapávanou kávu Thermo Lumero WMF

Kávovar na překapávanou kávu Thermo Lumero WMF
Detail

Kávovar na překapávanou kávu Thermo Lumero vysoce kvalitní německé značky wmf udělá radost v každé domácnosti nebo kanceláři. Disponuje funkcí Aroma Perfection, která zajistí opravdu výjimečné aroma a chuť, bez kterých se již neobejdete. Plášť z matné nerezové oceli Cromargan® a dekorativní LED osvětlení dělají z tohoto funkčního pomocníka i elegantní a moderní doplněk kuchyně. Výhodou je praktická termo izolační konvice o objemu 1 l s inovativním otevíracím a zavíracím mechanismem a užitečnou funkcí udržování teploty. Dalším velkým plusem je funkce časovače, která vám umožní přípravu kávy přesně na čas, například na ráno ihned po probuzení. Mletou kávu doplníte bez vysypání do výkyvného filtru s vyjímatelnou filtrační vložkou a funkcí drip-stop. Nádržka na vodu byla vyrobena ze zdravotně nezávadného tritanu bez obsahu BPA. Nádržka je vyjímatelná a disponuje indikátorem vody pro odměření na šálky. Voda se ohřívá na 95 °C, aby bylo aroma dokonale rozvinuto a chuť byla opravdu jedinečná a intenzivní. Ochrana proti přetečení zajistí bezpečný provoz. Hlavní výhody: Kávovar na překapávanou kávu z řady WMF Lumero Německá kvalitní výroba Funkce Aroma Perfection - intenzivní chuť a aroma Matná nerezová ocel Cromargan® LED osvětlení Praktická termo izolační konvice Inovativní otevírací mechanismus Možnost udržování teploty Funkce časovače Ovládací panel s dotykovou funkcí a hodinami Výkyvný filtr - doplňování mleté kávy bez sypání vedle Vyjímatelná nádržka na vodu Tritan bez obsahu BPA Indikátor hladiny vody Teplota při vaření až 95 °C Výjimečná chuť a aroma Vyjímatelná filtrační vložka Funkce drip-stop Ochrana proti přetečení Odvápňovací program Tepelný senzor pro odvápnění v daný čas Technické parametry: Výkon: 800 W Napětí: 220-240 V, 50-60 Hz Materiál: nerezová ocel Cromargan® Objem: 1 l (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kávovar na překapávanou kávu Thermo Lumero WMF , Wmf kult x

Kávovar na překapávanou kávu Thermo Lumero WMF

Kávovar na překapávanou kávu Thermo Lumero WMF
Detail

Kávovar na překapávanou kávu Thermo Lumero vysoce kvalitní německé značky wmf udělá radost v každé domácnosti nebo kanceláři. Disponuje funkcí Aroma Perfection, která zajistí opravdu výjimečné aroma a chuť, bez kterých se již neobejdete. Plášť z matné nerezové oceli Cromargan® a dekorativní LED osvětlení dělají z tohoto funkčního pomocníka i elegantní a moderní doplněk kuchyně. Výhodou je praktická termo izolační konvice o objemu 1 l s inovativním otevíracím a zavíracím mechanismem a užitečnou funkcí udržování teploty. Dalším velkým plusem je funkce časovače, která vám umožní přípravu kávy přesně na čas, například na ráno ihned po probuzení. Mletou kávu doplníte bez vysypání do výkyvného filtru s vyjímatelnou filtrační vložkou a funkcí drip-stop. Nádržka na vodu byla vyrobena ze zdravotně nezávadného tritanu bez obsahu BPA. Nádržka je vyjímatelná a disponuje indikátorem vody pro odměření na šálky. Voda se ohřívá na 95 °C, aby bylo aroma dokonale rozvinuto a chuť byla opravdu jedinečná a intenzivní. Ochrana proti přetečení zajistí bezpečný provoz. Hlavní výhody: Kávovar na překapávanou kávu z řady WMF Lumero Německá kvalitní výroba Funkce Aroma Perfection - intenzivní chuť a aroma Matná nerezová ocel Cromargan® LED osvětlení Praktická termo izolační konvice Inovativní otevírací mechanismus Možnost udržování teploty Funkce časovače Ovládací panel s dotykovou funkcí a hodinami Výkyvný filtr - doplňování mleté kávy bez sypání vedle Vyjímatelná nádržka na vodu Tritan bez obsahu BPA Indikátor hladiny vody Teplota při vaření až 95 °C Výjimečná chuť a aroma Vyjímatelná filtrační vložka Funkce drip-stop Ochrana proti přetečení Odvápňovací program Tepelný senzor pro odvápnění v daný čas Technické parametry: Výkon: 800 W Napětí: 220-240 V, 50-60 Hz Materiál: nerezová ocel Cromargan® Objem: 1 l (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kávovar na překapávanou kávu Thermo Lumero WMF , Frida- thermo čepice (5485)

Toustovač WMF LUMERO

Toustovač WMF LUMERO
Detail

Topinkovač Lumero wmf ve stručnosti: 10 různých úrovní zhnědnutí další funkce: ohřívání/opékání, rozmrazování, opékání 1 plátku, funkce na bagel pro energeticky úsporné opékání z jedné strany, zastavení opékání Samostatný nástavec na opékání croissantů a rohlíků LED osvětlení displeje a základny Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost Toustovač Lumero od výrobce WMF je vysoce elegantní přístroj s mnoha zajímavými funkcemi. Do dlouhého slotu se vejdou i větší kusy toastového chleba, který si můžete nechat opéct jednou z 10 přednastavených úrovní opečení. Mezi další zajímavé funkce toustovače patří například ohřívání/opékání, rozmrazování, centrování chleba, opékání rohlíků a croissantů na samostatném nástavci a další. Plášť toustovače je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě a má dlouhou životnost. Základna přístroje je stylově LED osvětlena a ke snadné údržbě dopomáhá i odnímatelný tác na drobky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Toustovač WMF LUMERO , Egibi roleta thermo modrá

Toustovač WMF LUMERO

Toustovač WMF LUMERO
Detail

Topinkovač Lumero wmf ve stručnosti: 10 různých úrovní zhnědnutí další funkce: ohřívání/opékání, rozmrazování, opékání 1 plátku, funkce na bagel pro energeticky úsporné opékání z jedné strany, zastavení opékání Samostatný nástavec na opékání croissantů a rohlíků LED osvětlení displeje a základny Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost Toustovač Lumero od výrobce WMF je vysoce elegantní přístroj s mnoha zajímavými funkcemi. Do dlouhého slotu se vejdou i větší kusy toastového chleba, který si můžete nechat opéct jednou z 10 přednastavených úrovní opečení. Mezi další zajímavé funkce toustovače patří například ohřívání/opékání, rozmrazování, centrování chleba, opékání rohlíků a croissantů na samostatném nástavci a další. Plášť toustovače je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě a má dlouhou životnost. Základna přístroje je stylově LED osvětlena a ke snadné údržbě dopomáhá i odnímatelný tác na drobky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Toustovač WMF LUMERO , Multifunkční šátek thermo (1941)

Napěňovač mléka Lumero WMF

Napěňovač mléka Lumero WMF
Detail

Vychutnáte si rádi lahodné cappuccino či latté macchiato? Milují vaše děti kakao, horkou čokoládu či horké mléko? Neumíte si představit léto bez ledové kávy či frappé? Pak by vám doma neměl chybět tento praktický napěňovač mléka Lumero německé značky wmf v moderním stylovém designu. Můžete si vybrat jeden ze čtyř programů, které snadno nastavíte na přehledném LED displeji. Napěňovač se snadno čistí, a to nejen díky inovativnímu vyjímatelnému magneticky uloženému míchacímu ramenu, ale také díky nepřilnavému povrchu nádoby. Napěňovač je vybaven funkcí automatického vypnutí po dokončení programu a připravíte v něm až 250 ml horkého mléka a 150 ml mléčné pěny. 4 programy: Jemná nebo pevná mléčná pěna na cappuccino nebo latté macchiato Studená mléčná pěna pro frappé, koktejly, ledovou kávu nebo dezerty Horká mléčná pěna na krémovou kávu, kakao, horkou čokoládu Horké mléko Hlavní výhody: Praktický napěňovač mléka německé značky WMF Řada WMF Lumero Kvalitní materiály i provedení 4 programy Pěna na cappuccino či latté macchiato, studená pěna, horká pěna, horké mléko LED displej, LED osvětlení základny Magneticky uložené vyjímatelné míchací rameno Nepřilnavý povrch nádoby Snadné čištění Automaticky se vypne po dokončení programu Plášť z nerezové oceli Cromargan® Moderní elegantní design Připraví až 250 ml horkého mléka/150 ml mléčné pěny Technické parametry: Výkon: 500 W Napětí: 220-240 V, 50-60 Hz Materiál: nerezová ocel Cromargan® Objem: 250 ml (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Napěňovač mléka Lumero WMF , Smoot air thermo (597)

Napěňovač mléka Lumero WMF

Napěňovač mléka Lumero WMF
Detail

Vychutnáte si rádi lahodné cappuccino či latté macchiato? Milují vaše děti kakao, horkou čokoládu či horké mléko? Neumíte si představit léto bez ledové kávy či frappé? Pak by vám doma neměl chybět tento praktický napěňovač mléka Lumero německé značky wmf v moderním stylovém designu. Můžete si vybrat jeden ze čtyř programů, které snadno nastavíte na přehledném LED displeji. Napěňovač se snadno čistí, a to nejen díky inovativnímu vyjímatelnému magneticky uloženému míchacímu ramenu, ale také díky nepřilnavému povrchu nádoby. Napěňovač je vybaven funkcí automatického vypnutí po dokončení programu a připravíte v něm až 250 ml horkého mléka a 150 ml mléčné pěny. 4 programy: Jemná nebo pevná mléčná pěna na cappuccino nebo latté macchiato Studená mléčná pěna pro frappé, koktejly, ledovou kávu nebo dezerty Horká mléčná pěna na krémovou kávu, kakao, horkou čokoládu Horké mléko Hlavní výhody: Praktický napěňovač mléka německé značky WMF Řada WMF Lumero Kvalitní materiály i provedení 4 programy Pěna na cappuccino či latté macchiato, studená pěna, horká pěna, horké mléko LED displej, LED osvětlení základny Magneticky uložené vyjímatelné míchací rameno Nepřilnavý povrch nádoby Snadné čištění Automaticky se vypne po dokončení programu Plášť z nerezové oceli Cromargan® Moderní elegantní design Připraví až 250 ml horkého mléka/150 ml mléčné pěny Technické parametry: Výkon: 500 W Napětí: 220-240 V, 50-60 Hz Materiál: nerezová ocel Cromargan® Objem: 250 ml (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Napěňovač mléka Lumero WMF , Wmf 415150011 lono (04.1515.0011)

Napěňovač mléka Lumero WMF

Napěňovač mléka Lumero WMF
Detail

Vychutnáte si rádi lahodné cappuccino či latté macchiato? Milují vaše děti kakao, horkou čokoládu či horké mléko? Neumíte si představit léto bez ledové kávy či frappé? Pak by vám doma neměl chybět tento praktický napěňovač mléka Lumero německé značky wmf v moderním stylovém designu. Můžete si vybrat jeden ze čtyř programů, které snadno nastavíte na přehledném LED displeji. Napěňovač se snadno čistí, a to nejen díky inovativnímu vyjímatelnému magneticky uloženému míchacímu ramenu, ale také díky nepřilnavému povrchu nádoby. Napěňovač je vybaven funkcí automatického vypnutí po dokončení programu a připravíte v něm až 250 ml horkého mléka a 150 ml mléčné pěny. 4 programy: Jemná nebo pevná mléčná pěna na cappuccino nebo latté macchiato Studená mléčná pěna pro frappé, koktejly, ledovou kávu nebo dezerty Horká mléčná pěna na krémovou kávu, kakao, horkou čokoládu Horké mléko Hlavní výhody: Praktický napěňovač mléka německé značky WMF Řada WMF Lumero Kvalitní materiály i provedení 4 programy Pěna na cappuccino či latté macchiato, studená pěna, horká pěna, horké mléko LED displej, LED osvětlení základny Magneticky uložené vyjímatelné míchací rameno Nepřilnavý povrch nádoby Snadné čištění Automaticky se vypne po dokončení programu Plášť z nerezové oceli Cromargan® Moderní elegantní design Připraví až 250 ml horkého mléka/150 ml mléčné pěny Technické parametry: Výkon: 500 W Napětí: 220-240 V, 50-60 Hz Materiál: nerezová ocel Cromargan® Objem: 250 ml (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Napěňovač mléka Lumero WMF , Wmf 417070011 stelio (417070011)

Pákový kávovar Espresso Lumero WMF

Pákový kávovar Espresso Lumero WMF
Detail

Pákový kávovar Lumero německé značky wmf byl vyroben v nadčasovém designu broušené nerezové oceli. Klasické celonerezové provedení zaujme každého milovníka kávových specialit. Tradiční pákový kávovar vyniká rychlým ohřevem, který umožňuje přípravu kávy již do minuty od zapnutí, a to díky patentovanému topnému systému Thermoblock pro rychlé zahřátí. Za tlaku 15 barů se podaří extrahovat z kávy maximální aroma a speciální sítko dokáže vytvořit v šálku stejnou pěnu jako na kávě od baristy. Mléčné speciality jako cappuccino a latte macchiato se pokaždé podaří s krémovou pěnou. Integrovaná mléčnou trysku můžete využít nejen k přípravě mléčné pěny, ale i k ohřevu vody na čaj. Z kávovaru lze připravit espresso do jednoho i do dvou šálků. Nádoba na vodu je opatřena měrnou stupnicí. Elegantní design broušené nerezové oceli Výkonný topný systém Thermoblock pro rychlé zahřátí Lze použít již za 30–40 sekund po zapnutí Příprava jednoho nebo 2 šálků Snadné použití a údržba Pro přípravu espressa, cappuccina a dalších kávových specialit z mleté kávy Integrovaná mléčná tryska na vytvoření krémové pěny nebo horké vody Nádoba na mléko či vodu k přípravě čaje Výškově nastavitelná dložka pro hrnečky a sklenice Osvětlení LED displej Tlačítko Start / Stop s kontrolkou Zero energy (nulová spotřeba energie) Odnímatelná nádoba s ukazatelem hladiny vody Odkapávací miska s indikátorem hladiny vody Příkon 1400 W Tlak 15 barů Nerezový filtr/sítko lze mýt v myčce (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Pákový kávovar Espresso Lumero WMF , Wmf 415220011 kitchenminis (00.1522.0011)

Pákový kávovar Espresso Lumero WMF

Pákový kávovar Espresso Lumero WMF
Detail

Pákový kávovar Lumero německé značky wmf byl vyroben v nadčasovém designu broušené nerezové oceli. Klasické celonerezové provedení zaujme každého milovníka kávových specialit. Tradiční pákový kávovar vyniká rychlým ohřevem, který umožňuje přípravu kávy již do minuty od zapnutí, a to díky patentovanému topnému systému Thermoblock pro rychlé zahřátí. Za tlaku 15 barů se podaří extrahovat z kávy maximální aroma a speciální sítko dokáže vytvořit v šálku stejnou pěnu jako na kávě od baristy. Mléčné speciality jako cappuccino a latte macchiato se pokaždé podaří s krémovou pěnou. Integrovaná mléčnou trysku můžete využít nejen k přípravě mléčné pěny, ale i k ohřevu vody na čaj. Z kávovaru lze připravit espresso do jednoho i do dvou šálků. Nádoba na vodu je opatřena měrnou stupnicí. Elegantní design broušené nerezové oceli Výkonný topný systém Thermoblock pro rychlé zahřátí Lze použít již za 30–40 sekund po zapnutí Příprava jednoho nebo 2 šálků Snadné použití a údržba Pro přípravu espressa, cappuccina a dalších kávových specialit z mleté kávy Integrovaná mléčná tryska na vytvoření krémové pěny nebo horké vody Nádoba na mléko či vodu k přípravě čaje Výškově nastavitelná dložka pro hrnečky a sklenice Osvětlení LED displej Tlačítko Start / Stop s kontrolkou Zero energy (nulová spotřeba energie) Odnímatelná nádoba s ukazatelem hladiny vody Odkapávací miska s indikátorem hladiny vody Příkon 1400 W Tlak 15 barů Nerezový filtr/sítko lze mýt v myčce (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Pákový kávovar Espresso Lumero WMF , Wmf 415260011 kitchenminis (04.1526.0011)

Pákový kávovar Espresso Lumero WMF

Pákový kávovar Espresso Lumero WMF
Detail

Pákový kávovar Lumero německé značky wmf byl vyroben v nadčasovém designu broušené nerezové oceli. Klasické celonerezové provedení zaujme každého milovníka kávových specialit. Tradiční pákový kávovar vyniká rychlým ohřevem, který umožňuje přípravu kávy již do minuty od zapnutí, a to díky patentovanému topnému systému Thermoblock pro rychlé zahřátí. Za tlaku 15 barů se podaří extrahovat z kávy maximální aroma a speciální sítko dokáže vytvořit v šálku stejnou pěnu jako na kávě od baristy. Mléčné speciality jako cappuccino a latte macchiato se pokaždé podaří s krémovou pěnou. Integrovaná mléčnou trysku můžete využít nejen k přípravě mléčné pěny, ale i k ohřevu vody na čaj. Z kávovaru lze připravit espresso do jednoho i do dvou šálků. Nádoba na vodu je opatřena měrnou stupnicí. Elegantní design broušené nerezové oceli Výkonný topný systém Thermoblock pro rychlé zahřátí Lze použít již za 30–40 sekund po zapnutí Příprava jednoho nebo 2 šálků Snadné použití a údržba Pro přípravu espressa, cappuccina a dalších kávových specialit z mleté kávy Integrovaná mléčná tryska na vytvoření krémové pěny nebo horké vody Nádoba na mléko či vodu k přípravě čaje Výškově nastavitelná dložka pro hrnečky a sklenice Osvětlení LED displej Tlačítko Start / Stop s kontrolkou Zero energy (nulová spotřeba energie) Odnímatelná nádoba s ukazatelem hladiny vody Odkapávací miska s indikátorem hladiny vody Příkon 1400 W Tlak 15 barů Nerezový filtr/sítko lze mýt v myčce (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Pákový kávovar Espresso Lumero WMF , Wmf 414120011 kitchenminis (04.1412.0011)

WMF Lumero Espresso 412360011 (412360011)

WMF Lumero Espresso 412360011 (412360011)
Detail

Pákový kávovar tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1 l, příprava dvou šálků najednou a příprava nápoje jedním stisknutím, příkon 1400 W, šířka 14 cm, výška 30,5 cm, hloubka 31 cm, hmotnost 4,06 kg, barva stříbrná Kávovar wmf Lumero Espresso 412360011Elegantní pákový kávovar se silným výkonem Pákový kávovar WMF Lumero Espresso je vybaven výkonným Thermoblockem, díky kterému do 1 minuty připravíte dokonalé espresso a další kávové speciality, jako je cappuccino, latte macchiato či cafe americano stiskem jediného tlačítka. Integrovaná vysoce kvalitní tryska umožní pohodlné napěnění mléka pro přípravu lahodných nápojů s krémovou mléčnou pěnou či rychlý ohřev mléka nebo vody na čaj. Součástí balení jsou 3 vyměnitelná sítka vhodná pro přípravu jednoho či dvou šálků kávy nebo lze použít kávové pody. Nerezový designPlášť kávovaru WMF Lumero Espresso je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli Cromargan®, která je maximálně hygienická, nepohlcuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako WMF Lumero Espresso 412360011 (412360011) , Wmf 415020011 kitchenminis (04.1502.0011)

Topinkovač WMF Lumero, nerezová ocel

Topinkovač WMF Lumero, nerezová ocel
Detail

S 10 variabilními stupni opékání a integrovaným centrováním chleba·Tělo z kvalitní matné oceli·Stylové LED osvětlení na podstavci Topinkovač·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Topinkovač WMF Lumero, nerezová ocel , Scanquilt přikrývka thermo plus (34189)

Napěňovač mléka WMF Electro Lumero

Napěňovač mléka WMF Electro Lumero
Detail

Napěňovač mléka z kolekce wmf Electro. Model vyroben z nerezové ocele a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Napěňovač mléka WMF Electro Lumero , Leki nordic thermo shark (sptvodo155nad)

Topinkovač s ohřívačem WMF Electro Lumero

Topinkovač s ohřívačem WMF Electro Lumero
Detail

Topinkovač s ohřívačem z kolekce wmf Electro. Model vyroben z nerezové ocele a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Topinkovač s ohřívačem WMF Electro Lumero , Scanquilt přikrývka thermo plus (34097)

Multifunkční rychlovarná konvice WMF LUMERO 1,6 l

Multifunkční rychlovarná konvice WMF LUMERO 1,6 l
Detail

Multifunkční rychlovarná konvice Lumero wmf ve stručnosti: Vysoký výkon 3000 W zabezpečí rychlé ohřátí vody Vaří vodu, připraví čaj, jogurt či čokoládové fondue a ohřeje dětskou výživu Přebytečný kabel je uschovaný v základně Ochrana proti přehřátí a proti chodu na sucho Automatické vypnutí po dovaření Oddělená základna s kabelem, která je LED podsvícena Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost Multifunkční rychlovarná konvice Lumero od výrobce WMF je všestranným společníkem do každé domácnosti. Má 5 nastavitelných programů pro vaření vody, ohřev dětské výživy, přípravu čaje, jogurtu a čokoládové fondue polevy. Plášť konvice je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě a má dlouhou životnost. Konvice má vysoký výkon 3000 W a zvládne tak velmi rychle každou výzvu. Rychlovarná konvice se na samostatné základně otáčí o 360°. Přebytečná délka kabelu je uložena v základně konvice, která je efektně LED podsvícená. Má ochranu proti chodu na sucho, proti přehřátí a při dosažení bodu varu se automaticky vypne. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Multifunkční rychlovarná konvice WMF LUMERO 1,6 l , Tribal tatoo - thermo čepice (4738)

Multifunkční rychlovarná konvice WMF LUMERO 1,6 l

Multifunkční rychlovarná konvice WMF LUMERO 1,6 l
Detail

Multifunkční rychlovarná konvice Lumero wmf ve stručnosti: Vysoký výkon 3000 W zabezpečí rychlé ohřátí vody Vaří vodu, připraví čaj, jogurt či čokoládové fondue a ohřeje dětskou výživu Přebytečný kabel je uschovaný v základně Ochrana proti přehřátí a proti chodu na sucho Automatické vypnutí po dovaření Oddělená základna s kabelem, která je LED podsvícena Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost Multifunkční rychlovarná konvice Lumero od výrobce WMF je všestranným společníkem do každé domácnosti. Má 5 nastavitelných programů pro vaření vody, ohřev dětské výživy, přípravu čaje, jogurtu a čokoládové fondue polevy. Plášť konvice je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě a má dlouhou životnost. Konvice má vysoký výkon 3000 W a zvládne tak velmi rychle každou výzvu. Rychlovarná konvice se na samostatné základně otáčí o 360°. Přebytečná délka kabelu je uložena v základně konvice, která je efektně LED podsvícená. Má ochranu proti chodu na sucho, proti přehřátí a při dosažení bodu varu se automaticky vypne. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Multifunkční rychlovarná konvice WMF LUMERO 1,6 l , Scanquilt přikrývka thermo plus (15659)

Multifunkční rychlovarná konvice WMF LUMERO 1,6 l

Multifunkční rychlovarná konvice WMF LUMERO 1,6 l
Detail

Multifunkční rychlovarná konvice Lumero wmf ve stručnosti: Vysoký výkon 3000 W zabezpečí rychlé ohřátí vody Vaří vodu, připraví čaj, jogurt či čokoládové fondue a ohřeje dětskou výživu Přebytečný kabel je uschovaný v základně Ochrana proti přehřátí a proti chodu na sucho Automatické vypnutí po dovaření Oddělená základna s kabelem, která je LED podsvícena Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost Multifunkční rychlovarná konvice Lumero od výrobce WMF je všestranným společníkem do každé domácnosti. Má 5 nastavitelných programů pro vaření vody, ohřev dětské výživy, přípravu čaje, jogurtu a čokoládové fondue polevy. Plášť konvice je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě a má dlouhou životnost. Konvice má vysoký výkon 3000 W a zvládne tak velmi rychle každou výzvu. Rychlovarná konvice se na samostatné základně otáčí o 360°. Přebytečná délka kabelu je uložena v základně konvice, která je efektně LED podsvícená. Má ochranu proti chodu na sucho, proti přehřátí a při dosažení bodu varu se automaticky vypne. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Multifunkční rychlovarná konvice WMF LUMERO 1,6 l , Bellatex přikrývka kamilka thermo 1120g

Kávovar WMF LUMERO Glas, nerezová ocel, černá

Kávovar WMF LUMERO Glas, nerezová ocel, černá
Detail

Pouzdro z vysoce kvalitního Cromargan® matné·Kávovar na 10 šálků (po 125 ml) se skleněnou konvicí·Ovládací panel s dotykovou funkcí Kávovar·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kávovar WMF LUMERO Glas, nerezová ocel, černá , Bellatex přikrývka kamilka thermo 1680g

Multifunkční gril WMF Lumero 415480011, černá, chrom

Multifunkční gril WMF Lumero 415480011, černá, chrom
Detail

Tři zařízení v jednom: Stolní gril, raclette a fondue·Příslušenství až pro 8 osob·S LED osvětlením Gourmet Station·8 x napichovátek, pánviček, jezdců na fondue·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Multifunkční gril WMF Lumero 415480011, černá, chrom , Thermo speed 120 kapsli olimp

Elektrický mlýnek na kávu WMF Electro Lumero

Elektrický mlýnek na kávu WMF Electro Lumero
Detail

Mlýnek na kávu z kolekce wmf Electro. Model vyroben z nerezové ocele a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Elektrický mlýnek na kávu WMF Electro Lumero , Wmf 416560011 kult x (416560011)

Napěňovač mléka WMF Lumero 413300011, 500 W, chrom

Napěňovač mléka WMF Lumero 413300011, 500 W, chrom
Detail

Elegantní design a mnoho funkcí·Z vysoce kvalitního Cromarganu®·4 volitelných programů pro perfektní mléčnou pěnu Napěňovač mléka·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Napěňovač mléka WMF Lumero 413300011, 500 W, chrom , Wmf 1296386040 mickey mouse (1296386040)

Rychlovarná konvice WMF Lumero 413260011, 3000 W, 1.6 l, chrom (matný)

Rychlovarná konvice WMF Lumero 413260011, 3000 W, 1.6 l, chrom (matný)
Detail

Univerzální programy: Vaření vody, příprava čaje, jogurt a věrkové dveře pro čokoládové fondue, ohřívání dětské výživy·Praktická skleněná vložka·Bezdrátový konvice s odděleným podstavcem Rychlovarná konvice·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Rychlovarná konvice WMF Lumero 413260011, 3000 W, 1.6 l, chrom (matný) , Wmf 413020012 stelio 1.7l (04.1302.0012)

Kávovar WMF LONO Aroma Thermo, stříbrná

Kávovar WMF LONO Aroma Thermo, stříbrná
Detail

Pouzdro z vysoce kvalitního Cromargan® matné·Kávovar na 8 šálků (po 125 ml)·Vysoká teplota vaření až 95 °C. Kávovar·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kávovar WMF LONO Aroma Thermo, stříbrná , Wmf 616687400 "mcegg" růžový (616687400)

WMF Aroma Thermo Stelio 412160011 (412160011)

WMF Aroma Thermo Stelio 412160011 (412160011)
Detail

Překapávač elektrický, příkon 1000 W, objem na 8 šálků, termo izolační konvice s jednoduchým ovládáním jednou rukou, Drip stop systém, externí ukazatel hladiny vody, tlačítko Start/Stop, vyjímatelná filtrační vložka, ohřívací deska s funkcí automatického vypnutí, materiál nerezová ocel Cromargan® a plast, barva matná nerez a černá Select brand: ÚvodHlavní infoGalerieTechnické specifikace Překapávač wmf 412160011 STELIO Aroma ThermoU kávovaru Thermo Aroma je konvice na 8 šálků kávy vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli Cromargan®. Vypadá elegantně, snadno se obsluhuje díky otevírání víka jednou rukou a čerstvě uvařenou kávu udržuje mimořádně dlouhou dobu v teple. Funkce zabraňující kapání a ochrana proti přetečení zajistí, že kávovar zůstane čistý. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Termo izolační konvice vyrobena z matné nerezové... (alza.cz)

Podobné produkty ako WMF Aroma Thermo Stelio 412160011 (412160011) , Wmf 616687290 "mcegg" zelený (616687290)

Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011

Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011
Detail

Minimalistický kávovar na filtrovanou kávu KITCHENminis® Aroma Thermo je vyroben z broušené nerezové oceli. Jeho moderní vzhled společně s promyšlenou funkčností potěší každého milovníka kávy. Kávovar je opatřen vyjímatelnou filtrační vložkou a nerezovou nádobou o objemu 0,75 l (5 šálků po 125 ml). Po dovaření kávy se automaticky zapne ohřívací deska, která kávu udržuje při optimální teplotě pro servírování, a to po dobu 40 minut. Během této doby svítí tlačítko on/off modře. Posléze se kávovar vypne. Dobu ohřívání můžete přerušit sami stlačením tlačítka on/off. Kávovar na překapávanou kávu KITCHENminis® Aroma Thermo: Moderní design broušené nerezové oceli s černými doplňky Nerezová nádoba opatřena ergonomickým uchem pro pohodlnou manipulaci a servírování Ukazatel naplnění zásobníku vody se stupnici odměřující po 2 šálcích Vyjímatelná vložka na filtr, otočná o 180° pro snadné plnění mletou kávou Ohřívací "deska" s automatickým vypínáním Ochrana proti ukapávání či přetečení Osvětlení tlačítka on/off Součástí je cestovní nerezový termohrnek o objemu 350 ml (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011 , Wmf 1286079964 mimoni 6ks (1286079964)

Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011

Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011
Detail

Minimalistický kávovar na filtrovanou kávu KITCHENminis® Aroma Thermo je vyroben z broušené nerezové oceli. Jeho moderní vzhled společně s promyšlenou funkčností potěší každého milovníka kávy. Kávovar je opatřen vyjímatelnou filtrační vložkou a nerezovou nádobou o objemu 0,75 l (5 šálků po 125 ml). Po dovaření kávy se automaticky zapne ohřívací deska, která kávu udržuje při optimální teplotě pro servírování, a to po dobu 40 minut. Během této doby svítí tlačítko on/off modře. Posléze se kávovar vypne. Dobu ohřívání můžete přerušit sami stlačením tlačítka on/off. Kávovar na překapávanou kávu KITCHENminis® Aroma Thermo: Moderní design broušené nerezové oceli s černými doplňky Nerezová nádoba opatřena ergonomickým uchem pro pohodlnou manipulaci a servírování Ukazatel naplnění zásobníku vody se stupnici odměřující po 2 šálcích Vyjímatelná vložka na filtr, otočná o 180° pro snadné plnění mletou kávou Ohřívací "deska" s automatickým vypínáním Ochrana proti ukapávání či přetečení Osvětlení tlačítka on/off Součástí je cestovní nerezový termohrnek o objemu 350 ml (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011 , Wmf 1286076040 minions 4ks (1286076040)

Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011

Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011
Detail

Minimalistický kávovar na filtrovanou kávu KITCHENminis® Aroma Thermo je vyroben z broušené nerezové oceli. Jeho moderní vzhled společně s promyšlenou funkčností potěší každého milovníka kávy. Kávovar je opatřen vyjímatelnou filtrační vložkou a nerezovou nádobou o objemu 0,75 l (5 šálků po 125 ml). Po dovaření kávy se automaticky zapne ohřívací deska, která kávu udržuje při optimální teplotě pro servírování, a to po dobu 40 minut. Během této doby svítí tlačítko on/off modře. Posléze se kávovar vypne. Dobu ohřívání můžete přerušit sami stlačením tlačítka on/off. Kávovar na překapávanou kávu KITCHENminis® Aroma Thermo: Moderní design broušené nerezové oceli s černými doplňky Nerezová nádoba opatřena ergonomickým uchem pro pohodlnou manipulaci a servírování Ukazatel naplnění zásobníku vody se stupnici odměřující po 2 šálcích Vyjímatelná vložka na filtr, otočná o 180° pro snadné plnění mletou kávou Ohřívací "deska" s automatickým vypínáním Ochrana proti ukapávání či přetečení Osvětlení tlačítka on/off Součástí je cestovní nerezový termohrnek o objemu 350 ml (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kávovar WMF KITCHENminis® Aroma Thermo 04.1226.0011 , Wmf 416480011 kult x (04.1648.0011)

Kávovar WMF KÜCHENminis Thermo to go Graphit, grafit (metalíza)

Kávovar WMF KÜCHENminis Thermo to go Graphit, grafit (metalíza)
Detail

Termokonvice Cromargan® pro 5 šálků kávy·Termohrnek s funkcí Keep Hot termoizolace·2 víčka, s nebo bez rukojeti Kávovar·2 vík·Termoska·Termohrnek·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kávovar WMF KÜCHENminis Thermo to go Graphit, grafit (metalíza) , Leifheit airboard thermo reflect univ. (71608)

Sáček pogumovaný Thermo 46 cm - Thermo Hauser

Sáček pogumovaný Thermo 46 cm - Thermo Hauser
Detail

Sáček pogumovaný Thermo 46cm Bavlněné pogumované sáčky opatřené zesílenou špičkou THERMO HAUSER. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sáček pogumovaný Thermo 46 cm - Thermo Hauser

WMF 748286021 WMF Durado, průměr 28 cm (748286021)

WMF 748286021 WMF Durado, průměr 28 cm (748286021)
Detail

Pánev - vnitřní povrch keramický, vnější povrch nerezový, materiál pánve ocel, typ ohřevu indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, silné dno, vhodná do trouby, průměr horního okraje 28 cm, vnější průměr dna 22 cm, výška 5,5 cm Select brand: ÚvodHlavní infoGalerieTechnické specifikaceRecepty Pánev wmf 748286021WMF 748286021 je elegantní pánev z řady Durado, která oplývá velmi odolným nepřilnavým keramickým povrchem. Díky odolnosti proti vysokým teplotám je pánev WMF 748286021 ideální pro použití pro smažení, restování i pečení. Pánev WMF 748286021 Durado z nerezové oceliPánev WMF 748286021 Durado je vyrobena z kvalitní nerezové oceli Cromargan 18/10, která propůjčí pánvi vysokou odolnost a maximální spolehlivost. Pro snadnou manipulaci je k dispozici ergonomická ocelová rukojeť s praktickým otvorem pro zavěšení.Pánve z... (alza.cz)

Podobné produkty ako WMF 748286021 WMF Durado, průměr 28 cm (748286021)

Rychlovarná konvice WMF Lumero 413290011, 3000 W, 1.6 l, chrom

Rychlovarná konvice WMF Lumero 413290011, 3000 W, 1.6 l, chrom
Detail

Kryt z vysoce kvalitního Cromargan®·Elegantní LED osvětlení·4 individuálně nastavitelných teplotních stupňů Rychlovarná konvice·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Rychlovarná konvice WMF Lumero 413290011, 3000 W, 1.6 l, chrom

Dávkovač na med BARISTA 240 ml, WMF WMF 4000530644930

Dávkovač na med BARISTA 240 ml, WMF WMF 4000530644930
Detail

Praktický Dávkovač na smetanu/med Barista využijete při mnoha příležitostech. Puristický design produktu pochází z dílny Sebastiana Bergne z Londýna. Vysoce kvalitní a aktuální celkový dojem vzniká kombinací skleněné nádoby a funkčních částí z lesklé nerezové ušlechtilé oceli 18/10. Dávkovač lze hygienicky mýt v myčce nádobí. Objevte tajemství skutečného požitku z kávy se šálky a doplňky Barista! (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Dávkovač na med BARISTA 240 ml, WMF WMF 4000530644930

Dávkovač na med BARISTA 240 ml, WMF WMF 4000530644930

Dávkovač na med BARISTA 240 ml, WMF WMF 4000530644930
Detail

Praktický Dávkovač na smetanu/med Barista využijete při mnoha příležitostech. Puristický design produktu pochází z dílny Sebastiana Bergne z Londýna. Vysoce kvalitní a aktuální celkový dojem vzniká kombinací skleněné nádoby a funkčních částí z lesklé nerezové ušlechtilé oceli 18/10. Dávkovač lze hygienicky mýt v myčce nádobí. Objevte tajemství skutečného požitku z kávy se šálky a doplňky Barista! (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Dávkovač na med BARISTA 240 ml, WMF WMF 4000530644930

One Way THERMO BELT Thermo ledvinka, šedá, velikost UNI

One Way THERMO BELT Thermo ledvinka, šedá, velikost UNI
Detail

Thermo ledvinka One Way THERMO BELT bude vaším věrným společníkem během pobytu na běžkách. Voděodpudivá a extrémně odolná ledvinka s integrovanou izolovanou lahví o objemu 0,9 litru nabízí také dostatek místa ve velké hlavní kapse pro váš mobilní telefon, klíče, müsli tyčinky atd. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako One Way THERMO BELT Thermo ledvinka, šedá, velikost UNI

One Way THERMO BELT Thermo ledvinka, oranžová, velikost UNI

One Way THERMO BELT Thermo ledvinka, oranžová, velikost UNI
Detail

Thermo ledvinka One Way THERMO BELT bude vaším věrným společníkem během pobytu na běžkách. Voděodpudivá a extrémně odolná ledvinka s integrovanou izolovanou lahví o objemu 0,9 litru nabízí také dostatek místa ve velké hlavní kapse pro váš mobilní telefon, klíče, müsli tyčinky atd. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako One Way THERMO BELT Thermo ledvinka, oranžová, velikost UNI

WMF Prkénko

WMF Prkénko
Detail

Prkénko z kolekce wmf. Model vyroben z bambusového dřeva. (answear.cz)

Podobné produkty ako WMF Prkénko

WMF Philadelphia

WMF Philadelphia
Detail

Sada příborů z kolekce wmf. Model vyroben z nerezové ocele. (answear.cz)

Podobné produkty ako WMF Philadelphia

Obracečka WMF

Obracečka WMF
Detail

Tato černá obracečka je ideální pro použití na teflonových pánvích a nádobí. Speciální plast odolá teplotám do 270 °C. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Obracečka WMF

WMF Stelio

WMF Stelio
Detail

Kávovar na překapávanou kávu STELIO německé značky wmf byl vyroben v minimalistickém designu broušené nerezové oceli. Jeho moderní vzhled společně s promyšlenou funkčností potěší každého milovníka kávy. Kávovar je opatřen vyjímatelnou filtrační vložkou a skleněnou nádobou s měrnou stupnicí po dvou šálcích o maximálním objemu 10 šálků, tedy objemu 1,25 litru. Díky WMF Aroma Brewing System si vychutnáte dokonalou kávu. Po dovaření kávy se automaticky zapne ohřívací deska, která kávu udržuje při optimální teplotě pro servírování, a to po dobu 40 minut. Během této doby svítí tlačítko on/off modře. Posléze se kávovar vypne. Dobu ohřívání můžete přerušit sami stlačením tlačítka on/off. Moderní design broušené nerezové oceli s černými doplňky Skleněná nádoba s měrnou stupnicí (není vhodná do mikrovlnné trouby) Opatřena ergonomickým uchem pro pohodlnou manipulaci a servírování Ukazatel naplnění zásobníku vody se stupnici odměřující po 2 šálcích Vyjímatelná vložka na filtr, otočná o 180° pro snadné plnění mletou kávou Ohřívací "deska" s automatickým vypínáním Ochrana proti ukapávání či přetečení Osvětlení tlačítka on/off Pro filtr a skleněnou konvici doporučujeme ruční mytí Technické údaje: Výkon 1000 W Napětí 220–240 V / 50–60 Hz Délka kabelu 1 m Materiál konstrukce: nerezová ocel Cromargan® Rozměry výrobku: výška 35 cm, šířka 14,5 cm, délka 25 cm, Rozměry balení: výška 32 cm, šířka 19 cm, hloubka 36 cm Hmotnost výrobku: 2,06 kg Hmotnost balení: 2,64 kg (chefshop.cz)

Podobné produkty ako WMF Stelio

WMF Stelio

WMF Stelio
Detail

Toustovač STELIO německé značky wmf byl vyroben v oblém designu. Jeho elegantní vzhled kombinující broušenou nerezovou ocel Cromargan® s decentními černými doplňky se perfektně hodí do všech kuchyní. Je určen pro opékání chleba, toustů do maximální velikost 9 x 9 cm či jiného pečiva do šířky 2,3 cm. Praktickou funkcí je možnost opečení pečiva pouze z jedné strany. Dva opékací sloty vhodné pro tousty do velikosti 9 x 9 cm a jiné pečivo v šířce 2,3 cm 7 stupňů opékání – na toustovači si můžete zvolit mezi sedmi přednastavenými úrovněmi propečení Funkce rozmrazování jemně rozmrazí a opeče zamražený chléb Funkce rozpékání a dopékání pečiva – opéká se na vysunutém držáku nad toustovačem Funkce opékání pouze z jedné strany pečiva Integrované centrování chleba pro dokonalý výsledek Stylový povrch z broušené nerezové oceli Cromargan® Osvětlené funkce stop, ohřívání/dopékání a rozmrazování Vyjímatelný tácek na drobky pro snadné čištění WMF je německou prémiovou značkou s více než 160letou historií, která nabízí gurmánům vysoce kvalitní, funkční a krásné produkty. Je jednou z těch, které inspirují ostatní a svými inovacemi stanovují standardy trhu. Design byl vždy nedílnou součástí firemní filozofie WMF. Produkty jsou navrhovány tak, aby se lišily a byly snadno rozpoznatelné. V současné době společnost WMF spolupracuje s renomovanými designéry z různých oborů. Důraz klade na nutnost skloubení estetického požitku, funkce a použitelnosti produktu. I proto WMF každoročně získává mnohá designová ocenění, ať už jde o produkty určené k přípravě, vaření, konzumaci či k dekoraci. Technické údaje: Výkon 900–980 W Napětí 220–240 V / 50–60 Hz Délka kabelu 1 m Materiál konstrukce: nerezová ocel Cromargan® Rozměry balení: výška 20 cm, šířka 32,5 cm, hloubka 27,5 cm Hmotnost výrobku 1,44 kg Hmotnost balení 1,89 kg (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako WMF Stelio

WMF Kult Pro

WMF Kult Pro
Detail

Multifunkční stolní mixér disponuje pulzním spínačem a třemi přednastavenými programy pro mixování, výrobu smoothies a sekání ledu. Volit můžete mezi šesti rychlostními stupni a samotné mixování je, navzdory 30 000 otáčkám za minutu, příjemně tiché. Přísavky na spodní straně mixéru zabezpečují adekvátní stabilitu a skleněná odnímatelná nádoba s měrnou stupnicí je opatřena víkem s disponuje integrovaným otvorem pro doplňování surovin a průhlednou odměrkou. Pulzní funkce, 3 přednastavené programy, 6 rychlostí Nádoba o objemu 1,2 l z Tritanu, s měrnou stupnicí Motor s vysokým výkonem až 30 000 otáček za minutu (360 km/h) Okřídlený nerezový nůž se 6 čepelemi pro mixování Plochý nerezový nůž pro mletí surovin (bylinky, koření, káva) Těsnicí plastové víko s odměrkou a otvorem pro přidávání surovin Mixovací nádoby z Tritanu o objemu 500 a 700 ml, slouží i jako lahve Použitelné i pro teplé nápoje, do max. teploty 60 °C Malá nádoba z Tritanu o objemu 300 ml pro mletí suchých potravin Broušená nerezová ocel, LCD displej Komfortní úroveň hlasitosti během použití mixéru Všechny části kromě samotného přístroje lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako WMF Kult Pro

WMF KITCHENminis

WMF KITCHENminis
Detail

Malý a výkonný toustovač KITCHENminis® německé značky wmf byl vyroben v kompaktním designu, který šetří místo na kuchyňské lince. Je určen pro opékání plátků chleba, toustů velikosti XXL či jiného pečiva do šířky 2,8 cm. Jeho elegantní vzhled kombinující broušenou nerezovou ocel Cromargan® s černými designovými doplňky se perfektně hodí do všech kuchyní. Toustovač KITCHENminis®: Jeden opékací slot vhodný pro XXL tousty až do velikosti 11 x 11 cm a jiné pečivo v šířce 2,8 cm 7 stupňů opékání – na toustovači si můžete zvolit mezi přednastavenými úrovněmi propečení Funkce rozmrazování jemně rozmrazí a opeče zamražený chléb Funkce rozpékání a dopékání pečiva – opéká se na vysunutém držáku nad toustovačem Integrované centrování chleba pro dokonalý výsledek Stylový povrch z broušené nerezové oceli Cromargan® Díky menším proporcím ušetří místo, ideální pro malé kuchyně Osvětlené funkce stop, ohřívání/dopékání a rozmrazování Vyjímatelný tácek na drobky pro jednoduché čištění Úložný prostor na přívodní kabel pro snadné uskladnění (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako WMF KITCHENminis

WMF Stelio

WMF Stelio
Detail

Kávovar na překapávanou kávu STELIO německé značky wmf byl vyroben v minimalistickém designu broušené nerezové oceli. Jeho moderní vzhled společně s promyšlenou funkčností potěší každého milovníka kávy. Kávovar je opatřen vyjímatelnou filtrační vložkou a skleněnou nádobou s měrnou stupnicí po dvou šálcích o maximálním objemu 10 šálků, tedy objemu 1,25 litru. Díky WMF Aroma Brewing System si vychutnáte dokonalou kávu. Po dovaření kávy se automaticky zapne ohřívací deska, která kávu udržuje při optimální teplotě pro servírování, a to po dobu 40 minut. Během této doby svítí tlačítko on/off modře. Posléze se kávovar vypne. Dobu ohřívání můžete přerušit sami stlačením tlačítka on/off. Moderní design broušené nerezové oceli s černými doplňky Skleněná nádoba s měrnou stupnicí (není vhodná do mikrovlnné trouby) Opatřena ergonomickým uchem pro pohodlnou manipulaci a servírování Ukazatel naplnění zásobníku vody se stupnici odměřující po 2 šálcích Vyjímatelná vložka na filtr, otočná o 180° pro snadné plnění mletou kávou Ohřívací "deska" s automatickým vypínáním Ochrana proti ukapávání či přetečení Osvětlení tlačítka on/off Pro filtr a skleněnou konvici doporučujeme ruční mytí Technické údaje: Výkon 1000 W Napětí 220–240 V / 50–60 Hz Délka kabelu 1 m Materiál konstrukce: nerezová ocel Cromargan® Rozměry výrobku: výška 35 cm, šířka 14,5 cm, délka 25 cm, Rozměry balení: výška 32 cm, šířka 19 cm, hloubka 36 cm Hmotnost výrobku: 2,06 kg Hmotnost balení: 2,64 kg (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako WMF Stelio

WMF LONO

WMF LONO
Detail

Sendvičovač LONO německé značky wmf je určen pro rychlou přípravu lahodných křupavých sendvičů. Je opatřen dvěma oddělenými prostory pro přípravu dvou sendvičů. Pečicí pláty jsou nepřilnavé. Víko se pohodlně přizpůsobí výšce vloženého sendviče. Sendvičovač LONO: Stylový povrch z broušené nerezové oceli Cromargan® Moderní vzhled, vysoká kvalita zpracování, dlouhá životnost Pro rychlou přípravu zapečených sendvičů Od nejmenších po XXL velikost sendviče, tedy 13 x 13 cm Snadno se čistí díky speciálním nepřilnavým plátům Tlačítko on/off, LED indikátor správného předehřátí Skladovat lze ve vertikální poloze pro úsporu místa Úložný prostor na přívodní kabel pro snadné uskladnění Technické údaje: Výkon 730–870 W Napětí 220–240 V / 50–60 Hz Délka kabelu 1 m Materiál konstrukce: nerezová ocel Cromargan® Rozměry výrobku: výška 9 cm, šířka 24 cm, délka 26 cm, hmotnost 2,6 kg Rozměry balení: výška 28 cm, šířka 30 cm, hloubka 11,5 cm Hmotnost výrobku: 2,6 kg Hmotnost balení: 2,83 kg (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WMF LONO

WMF 0608716030

WMF 0608716030
Detail

Kuchyňská váha wmf ve stručnosti: umožňuje funkci tara (vynulování) nastavitelné zobrazení v jednotkách g, ml, fl.oz, lb.oz celkové zatížení váhy max. 5 kg snadné ovládání díky velkým tlačítkům display upozorní na přetížení váhy a zobrazuje stav baterií automaticky se vypíná po 1 min. včetně baterií (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WMF 0608716030

WMF Stelio

WMF Stelio
Detail

Toustovač STELIO německé značky wmf byl vyroben v oblém designu. Jeho elegantní vzhled kombinující broušenou nerezovou ocel Cromargan® s decentními černými doplňky se perfektně hodí do všech kuchyní. Je určen pro opékání chleba, toustů do maximální velikost 9 x 9 cm či jiného pečiva do šířky 2,3 cm. Praktickou funkcí je možnost opečení pečiva pouze z jedné strany. Dva opékací sloty vhodné pro tousty do velikosti 9 x 9 cm a jiné pečivo v šířce 2,3 cm 7 stupňů opékání – na toustovači si můžete zvolit mezi sedmi přednastavenými úrovněmi propečení Funkce rozmrazování jemně rozmrazí a opeče zamražený chléb Funkce rozpékání a dopékání pečiva – opéká se na vysunutém držáku nad toustovačem Funkce opékání pouze z jedné strany pečiva Integrované centrování chleba pro dokonalý výsledek Stylový povrch z broušené nerezové oceli Cromargan® Osvětlené funkce stop, ohřívání/dopékání a rozmrazování Vyjímatelný tácek na drobky pro snadné čištění WMF je německou prémiovou značkou s více než 160letou historií, která nabízí gurmánům vysoce kvalitní, funkční a krásné produkty. Je jednou z těch, které inspirují ostatní a svými inovacemi stanovují standardy trhu. Design byl vždy nedílnou součástí firemní filozofie WMF. Produkty jsou navrhovány tak, aby se lišily a byly snadno rozpoznatelné. V současné době společnost WMF spolupracuje s renomovanými designéry z různých oborů. Důraz klade na nutnost skloubení estetického požitku, funkce a použitelnosti produktu. I proto WMF každoročně získává mnohá designová ocenění, ať už jde o produkty určené k přípravě, vaření, konzumaci či k dekoraci. Technické údaje: Výkon 900–980 W Napětí 220–240 V / 50–60 Hz Délka kabelu 1 m Materiál konstrukce: nerezová ocel Cromargan® Rozměry balení: výška 20 cm, šířka 32,5 cm, hloubka 27,5 cm Hmotnost výrobku 1,44 kg Hmotnost balení 1,89 kg (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WMF Stelio

WMF Stelio

WMF Stelio
Detail

Kávovar na překapávanou kávu STELIO německé značky wmf byl vyroben v minimalistickém designu broušené nerezové oceli. Jeho moderní vzhled společně s promyšlenou funkčností potěší každého milovníka kávy. Kávovar je opatřen vyjímatelnou filtrační vložkou a skleněnou nádobou s měrnou stupnicí po dvou šálcích o maximálním objemu 10 šálků, tedy objemu 1,25 litru. Díky WMF Aroma Brewing System si vychutnáte dokonalou kávu. Po dovaření kávy se automaticky zapne ohřívací deska, která kávu udržuje při optimální teplotě pro servírování, a to po dobu 40 minut. Během této doby svítí tlačítko on/off modře. Posléze se kávovar vypne. Dobu ohřívání můžete přerušit sami stlačením tlačítka on/off. Moderní design broušené nerezové oceli s černými doplňky Skleněná nádoba s měrnou stupnicí (není vhodná do mikrovlnné trouby) Opatřena ergonomickým uchem pro pohodlnou manipulaci a servírování Ukazatel naplnění zásobníku vody se stupnici odměřující po 2 šálcích Vyjímatelná vložka na filtr, otočná o 180° pro snadné plnění mletou kávou Ohřívací "deska" s automatickým vypínáním Ochrana proti ukapávání či přetečení Osvětlení tlačítka on/off Pro filtr a skleněnou konvici doporučujeme ruční mytí Technické údaje: Výkon 1000 W Napětí 220–240 V / 50–60 Hz Délka kabelu 1 m Materiál konstrukce: nerezová ocel Cromargan® Rozměry výrobku: výška 35 cm, šířka 14,5 cm, délka 25 cm, Rozměry balení: výška 32 cm, šířka 19 cm, hloubka 36 cm Hmotnost výrobku: 2,06 kg Hmotnost balení: 2,64 kg (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WMF Stelio

WMF Kult Pro

WMF Kult Pro
Detail

Multifunkční stolní mixér disponuje pulzním spínačem a třemi přednastavenými programy pro mixování, výrobu smoothies a sekání ledu. Volit můžete mezi šesti rychlostními stupni a samotné mixování je, navzdory 30 000 otáčkám za minutu, příjemně tiché. Přísavky na spodní straně mixéru zabezpečují adekvátní stabilitu a skleněná odnímatelná nádoba s měrnou stupnicí je opatřena víkem s disponuje integrovaným otvorem pro doplňování surovin a průhlednou odměrkou. Pulzní funkce, 3 přednastavené programy, 6 rychlostí Nádoba o objemu 1,2 l z Tritanu, s měrnou stupnicí Motor s vysokým výkonem až 30 000 otáček za minutu (360 km/h) Okřídlený nerezový nůž se 6 čepelemi pro mixování Plochý nerezový nůž pro mletí surovin (bylinky, koření, káva) Těsnicí plastové víko s odměrkou a otvorem pro přidávání surovin Mixovací nádoby z Tritanu o objemu 500 a 700 ml, slouží i jako lahve Použitelné i pro teplé nápoje, do max. teploty 60 °C Malá nádoba z Tritanu o objemu 300 ml pro mletí suchých potravin Broušená nerezová ocel, LCD displej Komfortní úroveň hlasitosti během použití mixéru Všechny části kromě samotného přístroje lze mýt v myčce nádobí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WMF Kult Pro
WMF 748286021 WMF Durado, průměr 28 cm (748286021), wmf kult x, Frida- thermo čepice (5485), Egibi Roleta Thermo modrá, Multifunkční šátek Thermo (1941), Smoot Air Thermo (597), WMF 415150011 LONO (04.1515.0011), WMF 417070011 STELIO (417070011), WMF 415220011 KITCHENminis (00.1522.0011), WMF 415260011 KITCHENminis (04.1526.0011), WMF 414120011 KITCHENminis (04.1412.0011), WMF 415020011 KITCHENminis (04.1502.0011), SCANquilt přikrývka THERMO PLUS (34189), Leki Nordic Thermo Shark (SPTvodo155nad), SCANquilt přikrývka THERMO PLUS (34097), Tribal Tatoo - thermo čepice (4738), SCANquilt přikrývka THERMO PLUS (15659), Bellatex Přikrývka Kamilka THERMO 1120g, Bellatex Přikrývka Kamilka THERMO 1680g, thermo speed 120 kapsli olimp, WMF 416560011 KULT X (416560011), WMF 1296386040 Mickey Mouse (1296386040), WMF 413020012 STELIO 1.7l (04.1302.0012), WMF 616687400 "McEgg" růžový (616687400), WMF 616687290 "McEgg" zelený (616687290), WMF 1286079964 Mimoni 6ks (1286079964), WMF 1286076040 Minions 4ks (1286076040), WMF 416480011 KULT X (04.1648.0011), LEIFHEIT Airboard Thermo Reflect Univ. (71608)