Wired keyboard 600 usb bk cz microsoft, anb-00020

Produkt Wired keyboard 600 usb bk cz microsoft, anb-00020 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Wired keyboard 600 usb bk cz microsoft, anb-00020 upraviť a produkt hľadať znova.

Wired Keyboard 600 USB BK CZ MICROSOFT, ANB-00020

Wired Keyboard 600 USB BK CZ MICROSOFT, ANB-00020
Detail

Již dále nemusíte hledat klávesnici, která je cenově dostupná a přitom poskytuje všechny potřebné funkce. Vše, co hledáte, nabízí klávesnice Wired Keyboard 600 od společnosti Microsoft. Tiché klávesy, odolnosti proti polití, multimédiální klávesy, či funkci Plug&Play. Médiální klávesy Čtyři klávesy pro ovládání nejpoužívanějších prvků multimédií (play/pauza, zesílení hlasitosti, zeslabení hlasitosti a ztlumení) Klávesy s tichým stiskem Tiché citlivé klávesy s nízkým profilem Klávesa kalkulátoru Jediným stiskem klávesy si zobrazte kalkulátor Odolnost proti polití Během práce se můžete bez obav napít - tato klávesnice odolá náhodnému polití Tlačítko Start systému Windows® Stisknutím tlačítka otevřete nabídku Start a prohledejte svůj počítač, či internet Plug and Play Nepotřebujete žádný software - stačí pouze připojit k PC a začít pracovat (patro.cz)

Podobné produkty ako Wired Keyboard 600 USB BK CZ MICROSOFT, ANB-00020 , Microsoft designer bluetooth desktop keyboard - cz/sk (7n9-00020)

Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard - CZ/SK (7N9-00020)

Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard - CZ/SK (7N9-00020)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká a slovenská klávesnice, vysokoprofilové klávesy Tato moderní a praktická klávesnice s myší se díky modernímu vzhledu bude skvěle vyjímat na vašem stole. Bezdrátově se spáruje s přenosným počítačem nebo tabletem pomocí technologie Bluetooth Smart 4.0. Dokáže vytvořit okamžité připojení bez kabelů a hardwarových klíčů. Klávesnice má zabudovanou číselnou klávesnici a je velikostně stejná jako drátové klávesnice. Tento set vám určitě usnadní jakoukoliv práci s PC. Určitě oceníte při psaní její spolehlivost i měkké ostrůvkové klávesy. Díky multimediálním klávesám můžete snadno ovládat hudbu a video.Bezdrátová myš využívá BlueTrack Technology a díky tomu spojuje v sobě výkon optické myši s přesností myši laserové a nabízí pohodlnou práci téměř na každém typu povrchu, kromě čirého skla a zrcadla. Určitě také oceníte, že myš je navržena pro praváky i leváky. S touto perfektní ultrakompaktní sadou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard - CZ/SK (7N9-00020) , Microsoft all-in-one media keyboard - cz/sk (n9z-00020)

Microsoft All-in-One Media Keyboard - CZ/SK (N9Z-00020)

Microsoft All-in-One Media Keyboard - CZ/SK (N9Z-00020)
Detail

Klávesnice kompaktní, membránová, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, Bezdrátový USB přijímač, na AAA baterie, černá Bezdrátová All-In-one klávesnice je dokonalé příslušenství do vašeho obýváku nebo domácí kanceláře. Je odolná proti polití a disponuje multidotykovým trackpadem. Pohodlně se usaďte a udělejte více práceKlávesnice All-in-One Media Keyboard představuje dokonalé zařízení do vašeho obýváku nebo domácí kanceláře. Obsahuje klávesy standardní velikosti a integrovaný vícedotykový trackpad, umožňující snadné klepnutí, posunutí, přetažení, použití lupy i kliknutí. S Microsoft All-in-One Media Keyboard máte média ve vašich rukouKlávesnice Microsoft All-in-One Media Keyboard zahrnuje programovatelné klávesové zkratky pro média k pohodlnému... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft All-in-One Media Keyboard - CZ/SK (N9Z-00020) , Lenovo essential wired keyboard and mouse - cz (4x30l79891)

ORICO Wired Keyboard - EN & Mouse (ORICO-KM01-BK-BP)

ORICO Wired Keyboard - EN & Mouse (ORICO-KM01-BK-BP)
Detail

Set klávesnice a myši - drátový, anglická klávesnice, nízkoprofilové klávesy + optická myš, symetrická Klávesnice a myš jistě nesmí chybět u žádného počítače. Sada ORICO Wired Keyboard - EN & Mouse vám poskytne obě tyto součásti. K počítači či jinému přístroji je lze spojit pomocí rozhraní USB. Jedná se o optickou myš, která využije ke snímání pohybu červené LED světlo. Výhodou takové technologie je hlavně přívětivější cena. Klávesnice je určena do pracovny. Hmotnost setu klávesnice a myši Orico je rovna 507 g. Klávesnice v kompletu je vybavena nízkoprofilovými tlačítky, jejich lokalizace je anglická. Důležité funkce setu klávesnice a myši ORICO Wired Keyboard - EN & Mouse Klávesnice a myš v jednom balení Orico Klávesnice je určena do administrativního prostředí Komponenty se připojí za pomoci kabelu Anglická lokalizace Symetrický tvar myši umožňuje ovládání pravákům i levákům Rozměry dosahují 44,2 × 15,2 × 2,6 cm Hmotnost: 507 g Tichá tlačítka nebudou... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORICO Wired Keyboard - EN & Mouse (ORICO-KM01-BK-BP) , Eternico essential keyboard wired kd1000 - cz/sk (aet-kd1000csbn)

Satechi Slim W3 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US (SATE02a4BUN)

Satechi Slim W3 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US (SATE02a4BUN)
Detail

Set klávesnice a podložky Satechi. Satechi Slim W3 USB-C BACKLIT Wired Keyboard je drátová klávesnici navržená speciálně pro uživatele zařízení Mac. A to díky existenci kláves optimalizovaných pro operační systém iOS a funkčních tlačítek schopných jednoduše upravit jas, hlasitost, spustit či pozastavit přehrávání a dalších. To vše podtrhuje moderní ultratenký design a samozřejmostí jsou podsvícené klávesy s možností úpravy jasu ve třech různých stupních. Klávesnici Satechi Slim W3 USB-C BACKLIT navíc zcela jednoduše připojíte do svého zařízení za užití USB-C kabelu bez nutnosti dalšího nastavení. Součástí setu je také podložka pod myš a klávesnici Satechi Eco Leather DeskMate - Blue. Klíčové vlastnosti drátové klávesnice Satechi Slim W3 USB-C BACKLITSatechi Slim W3 USB-C BACKLIT Wired Keyboard je drátová klávesnici navržená speciálně pro uživatele zařízení MacDisponuje klávesami optimalizovanými pro operační... (alza.cz)

Podobné produkty ako Satechi Slim W3 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US (SATE02a4BUN) , Orico wired keyboard - en & mouse (orico-km01-bk-bp)

Satechi Slim W3 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US (ST-UCSW3M)

Satechi Slim W3 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US (ST-UCSW3M)
Detail

Klávesnice kancelářská, pro Mac, membránová, drátová, podsvícená, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizace kláves, Bluetooth, tichá, titanová Pokud pracujete jako copywriter, neobejdete se bez klasické klávesnice. Variabilita společně s lepší ergonomií je jasná přednost. Na startu budete muset hledat model podle určení. Satechi Slim W3 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US je klávesnice kancelářská a pro mac. Klávesnice Satechi se hodí pro většinu činností na počítači, takže ji užijete do call center, pro pisálky i pokud hledáte jen něco jednoduchého na stůl. Zajímavé parametry klávesnice Satechi Slim W3 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US Tvar tlačítka Enter je Dvouřádkový úzký. Podsvícení klávesnice slouží k tomu, abyste mohli hrát i za tmy, aniž byste si museli rozsvítit. Rozhraní Bluetooth ke spojení s dalším zařízením. (alza.cz)

Podobné produkty ako Satechi Slim W3 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US (ST-UCSW3M) , Eternico home keyboard wired kd2021 černá - cz/sk (aet-kd2021csbn)

Satechi Slim W1 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US (ST-UCSW1M)

Satechi Slim W1 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US (ST-UCSW1M)
Detail

Klávesnice kancelářská, kompaktní, pro Mac, membránová, drátová, podsvícená, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizace kláves, USB, tichá, titanová Pokud pracujete jako redaktor nebo copywriter, bude se vám lépe pracovat na klasické klávesnici. Lepší stisk společně s lepší ergonomií je silný argument pro pořízení. Na startu budete muset hledat model podle určení. Satechi Slim W1 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US je klávesnice kancelářská, kompaktní a pro mac. Klávesnice Satechi se nijak nevymezuje pro použití, takže se hodí na práci, pro studenty i v případě, kdy vám stačí pár funkcí. Klávesnice Satechi se hodí, třeba když potřebujete u přenosného počítače víc komfortu. Zásadní parametry klávesnice Satechi Slim W1 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US Enter je Jednořádkový. Podsvícená tlačítka slouží k tomu, abyste mohli hrát i po večerech a dokonce nebudete nikoho rušit světlem. Rozhraní USB poslouží pro připojení např. k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Satechi Slim W1 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US (ST-UCSW1M) , Eternico home keyboard wired kd2020 bílá - cz/sk (aet-kd2020cswn)

Satechi Aluminium Wired USB Keyboard EU - Silver, ST-AMWKS

N9Z-00020 bezd klávesnice MICROSOFT, N9Z-00020

N9Z-00020 bezd klávesnice MICROSOFT, N9Z-00020
Detail

Klávesnice All-in-One Media Keyboard je navržená pro používání v obývacím pokoji i kanceláři a je vhodná jak pro práci, tak i zábavu. S All-in-One získáte rychlý a snadný přístup k oblíbeným fotografiím, filmům, hudbě a webovým stránkám z počítače na televizi z pohodlí vašeho gauče. Klávesnice disponuje integrovaným vícedotykovým trackpadem a plnohodnotně velkými klávesami, takže můžete bez problémů psát, přetahovat prsty, klikat, přibližovat či oddalovat. Jednoduše připojte klávesnici ke svému PC a získejte tak snadné a flexibilní bezdrátové ovládání. Hlavní vlastnosti produktu: * Snadné procházení médií - pohodlná a přesná navigace vašimi médii díky vícedotykovému trackpadu * Filmy a hudba na dosah ruky - díky přizpůsobitelným klávesovým zkratkám pro web, hudbu, fotografie a filmy máte rychlý přístup ke svým oblíbeným médiím jedním dotykem * Odolná ve všech směrech - klávesnice je bytelná a odolná proti polití, takže se bez problému vyrovná s nějakou tou ranou, kapkou nebo skvrnou * Spolehlivé 2,4 GHz bezdrátové připojení - odpočiňte si na gauči, zatímco budete hledat svůj oblíbený film nebo brouzdat na internetu * Integrovaný vícedotykový trackpad - Integrovaný vícedotykový trackpad zajišťuje snadnou navigaci s podporou gest pro pohodlnější využívání systému Windows. Usnadněte si klepnutí, posunutí, přetažení, použití lupy i kliknutí. * Programovatelné klávesové zkratky pro média - Programovatelné klávesové zkratky pro média slouží k pohodlnému přístupu k hudbě, fotografiím a videím. * 128bitové šifrování AES (Advanced Encryption Standard) - Tato klávesnice nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Každá klávesnice je trvale spárována s přijímačem v továrně - bezdrátově se tedy nešíří žádné informace z kláves. Další informace o AES naleznete zde: https://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/aes-encryption Technické parametry: * Bezdrátová frekvence: 2.4 GHz * 128bitové šifrování AES * Bezdrátový dosah: 10 m * Napájení: 2 x AAA alkalická baterie (součástí balení) * Rozměry klávesnice(d x š x v): 36,7 x 13,2 x 1,9 cm * Hmotnost: 0,434 kg Video představení: http://youtu.be/lnewT2RpXzw (patro.cz)

Podobné produkty ako N9Z-00020 bezd klávesnice MICROSOFT, N9Z-00020 , Microsoft windows 11 pro, cz, usb (fpp) (hav-00178)

Microsoft klávesnice Sculpt Ergonomic Keyboard USB Port ENG

Microsoft klávesnice Sculpt Ergonomic Keyboard USB Port ENG
Detail

Opěrka zápěstí s vycpávkou Opěrka zápěstí s vycpávkou podporuje a zlepšuje neutrální polohu zápěstí. 2 Design s rozdělenou klávesnicí Design s rozdělenou klávesnicí pomáhá uchovat zápěstí a předloktí v neutrální, uvolněné poloze 3 Přirozené zakřivení Rozvržení kláves s přirozeným zakřivením kopíruje tvar prstů 4 Klávesnice s vypouklým tvarem Vypouklý tvar znamená, že zápěstí uživatele se nachází v přirozeném, uvolněném úhlu 5 Samostatná číselná klávesnice Oddělená číselná klávesnice rozšiřuje možnosti rozvržení pracoviště 128bitové šifrování AES (Advanced Encryption Standard) Tato klávesnice nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES*), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše osobní a obchodní údaje. Obrácený sklon Obrácený sklon klávesnice pomáhá psát se zápěstím v neutrální poloze * Advanced Encryption Standard (AES) je specifikace šifrování elektronických dat, kterou vytvořil americký institut National Institute of Standards and Technology (NIST). Následně byla přijata federální vládou USA jako schválená technologie šifrování v rámci normy FIPS-197. Zobrazit všechny funkce Požadavky na systém Počítač / operační systém Je požadován počítač, ve kterém je nainstalován některý z následujících operačních systémů a který splňuje příslušné požadavky: Windows 8.1, Windows 8, Windows RT, Windows 7 Pevný disk 150 MB volného místa na pevném disku Jiné •Vyžaduje 2 alkalické baterie typu AA (jsou součástí balení). •USB (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Microsoft klávesnice Sculpt Ergonomic Keyboard USB Port ENG , Microsoft bluetooth mouse, nightfall camo (8kx-00020)

Microsoft Designer Bluetooth Desktop 7N9-00020, 7N9-00020

Microsoft Designer Bluetooth Desktop 7N9-00020, 7N9-00020
Detail

Mimořádně tenká sada Designer Bluetooth® Desktop se díky modernímu vzhledu bude skvěle vyjímat na vašem stole. Bezdrátově se spáruje s přenosným počítačem nebo tabletem s nejnovější technologií Bluetooth Smart a vytvoří okamžité připojení bez kabelů a hardwarových klíčů. Klávesnice plné velikosti se zabudovanou číselnou klávesnicí a myší vám usnadní práci u stolu. Ačkoli má minimalistický design, při psaní oceníte její spolehlivost i měkké ostrůvkové klávesy. Pomocí multimediálních kláves můžete snadno ovládat hudbu a videa. *Nefunguje na systému Windows 7! Moderní design Mimořádně tenký moderní design příjemný na pohled. Bluetooth Smart Praktická a spolehlivá funkce, která využívá nejnovější technologii Bluetooth 4.0. Centrum multimédií Ovládejte přehrávaní médií pomocí klávesnice. Zabudovaná číselná klávesnice Klávesnice plné velikosti se zabudovanou číselnou klávesnicí BlueTrack Technology® Spojuje v sobě výkon optické myši s přesností myši laserové a nabízí pohodlnou práci téměř na každém typu povrchu.1 Pro pravou i levou ruku Myš je navržena pro praváky i leváky. Kompaktní pro přenosnost Kompaktní tvar vám padne do ruky a umožňuje pracovat kdekoli. Životnost baterie klávesnice: 12 měsíců Životnost baterie myši: 6 měsíců Více na webu výrobce: https://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/p/designer-bluetooth-desktop/7N9-00020#overview Doporučujeme ověřit kompatibilitu na webu výrobce: https://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/support/compatibility (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Designer Bluetooth Desktop 7N9-00020, 7N9-00020 , Satechi slim w3 usb-c backlit wired keyboard - space grey - us (sate02a4bun)

DELL Keyboard : Czech (QWERTZ) Dell KB-522 Wired Business Multimedia USB Keyboard Black (Kit), 580-17678

DELL Keyboard : Czech (QWERTZ) Dell KB-522 Wired Business Multimedia USB Keyboard Black (Kit), 580-17678
Detail

Dell KB-522 Multimediální klávesnice představuje komplexní řešení pro každodenní práci s firemním počítačem. Klávesnice má středně vysoká tlačítka, která umožňují efektivní a pohodlné zadávání dat. Multimediální klávesy umožňují pohodlný přístup k základním aplikacím jako je kalkulačka, e-mail či prohlížeč, stejně jako k rychlému přehrávání, pozastavení a posuvu vzad nebo vpřed. V klávesnici jsou dva integrované USB 2.0 porty pro připojení zařízení s nízkou spotřebou, například myši. Pevná a odolná konstrukce je odolná proti polití a hodí se tak pro pohodlné každodenní používání. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Rozložení kláves: české Multimediální klávesy: ano Podsvícení: ne Délka kabelu: 1,8 m Připojení: USB 2.0 Barva: černá Rozměry: 447 x 149 x 25,4 mm Hmotnost: 589 g (patro.cz)

Podobné produkty ako DELL Keyboard : Czech (QWERTZ) Dell KB-522 Wired Business Multimedia USB Keyboard Black (Kit), 580-17678 , Satechi slim w1 usb-c backlit wired keyboard - space grey - us (st-ucsw1m)

HP 125 Wired Keyboard - CZ/SK

HP 125 Wired Keyboard - CZ/SK
Detail

Typ klávesnice:Membránová; Rozhranie klávesnice:Káblové USB; Lokalizácia klávesnice:CZ. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP 125 Wired Keyboard - CZ/SK , Microsoft surface pro x/pro 8/pro 9 keyboard - cz/sk (qjw-00025-czsk)

Microsoft Bluetooth Mouse, Nightfall Camo (8KX-00020)

Microsoft Bluetooth Mouse, Nightfall Camo (8KX-00020)
Detail

Myš bezdrátová, laserová, 4 tlačítka, bluetooth, symetrická, camo a modrá Chcete najít osobitou počítačovou myš? Díky Microsoft Bluetooth Mouse, Nightfall Camo jste našli spolehlivého společníka k vaší práci. Jedná se o bezdrátovou myš, již vám tak nebude překážet kabel. Spojení s počítačem zajišťuje moderní Bluetooth technologie s dosahem až 5 m. Tělo myši je symetrického tvaru, hodí se tak pro praváky i leváky. Pohyb snímá rychlá a spolehlivá laserová technologie. Najdete na ní 4 tlačítka. O napájení se stará AA baterie. Právě tento model je připraven zejména pro kancelářskou práci, ale stačí i na hraní her. Zajímavé funkce počítačové myši Microsoft Bluetooth Mouse, Nightfall Camo Bezdrátová myš zajistí konec zašmodrchaných drátů u PC Laserová funkce ručí za citlivost myši a její bezchybnou odezvu Myš Microsoft je souměrná a tedy použitelná pro praváky i leváky Propojení s počítačem zajišťuje Bluetooth Využívá 4 spolehlivá a odolná tlačítka Signál přijímače... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mouse, Nightfall Camo (8KX-00020) , Eternico essential keyboard wired kd1000 - us (aet-kd1000usbn)

Lenovo Essential Wired Keyboard and Mouse - CZ (4X30L79891)

Lenovo Essential Wired Keyboard and Mouse - CZ (4X30L79891)
Detail

Set klávesnice a myši - drátový, česká kancelářská klávesnice, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1000DPI, 2 tlačítka, symetrická Klávesnice i myš jsou jistě nepostradatelnou součástí každého počítače. Set Lenovo Essential Wired Keyboard and Mouse - CZ vám nabídne obě tyto součásti. K počítači je připojíte prostřednictvím rozhraní USB. Jedná se o optickou myš, která načítá pohyb pomocí červeného LED světla. Výhodou této technologie je přívětivější cena. Klávesnice je určena hlavně do administrativního prostředí. Hmotnost celé sady Lenovo je 570 g. Klávesnice v kompletu je vybavena nízkoprofilovými tlačítky, jejich verze je česká. Hlavní přednosti setu klávesnice a myši Lenovo Essential Wired Keyboard and Mouse - CZ Klávesnice a myš v jednom balení Lenovo Klávesnici použijete do pracovního prostředí Klávesnici a myš je možné připojit prostřednictvím kabelu Česká lokalizace Pro svůj tvar je vhodná jak pro leváky, tak pro praváky Rozměry odpovídají hodnotám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lenovo Essential Wired Keyboard and Mouse - CZ (4X30L79891) , Hp pavilion wired keyboard 300 - sk (4ce96aa#akr)

HP Pavilion Wired Keyboard 300 - SK (4CE96AA#AKR)

HP Pavilion Wired Keyboard 300 - SK (4CE96AA#AKR)
Detail

Klávesnice , membránová, drátová, nízkoprofilové klávesy, slovenská lokalizace kláves, černá Tvar tlačítka Enter je Jednořádkový. (alza.cz)

Podobné produkty ako HP Pavilion Wired Keyboard 300 - SK (4CE96AA#AKR) , Hp 125 keyboard - cz (266c9aa#bcm)

HP Pavilion Wired Keyboard 300 4CE96AA#AKR, 4CE96AA#AKR

HP Pavilion Wired Keyboard 300 4CE96AA#AKR, 4CE96AA#AKR
Detail

HP Pavilion 300 Osvědčená kabelová klávesnice disponuje tenkým profilem a komfortním jemným sklonem pro pohodlí i přesnost. Připojení je řešeno skrze USB port. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Rozložení kláves: slovenské Multimediální klávesy: ne Podsvícení: ne Délka kabelu: 1,81 m Připojení: USB Barva: černá Rozměry: 410,1 x 114,2 x 22,3 mm Hmotnost: 410 g (patro.cz)

Podobné produkty ako HP Pavilion Wired Keyboard 300 4CE96AA#AKR, 4CE96AA#AKR , Apple magic keyboard - cz (mk2a3cz/a)

Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Silver - US (ST-AMWKS)

Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Silver - US (ST-AMWKS)
Detail

Klávesnice kancelářská, pro Mac, membránová, drátová, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizace kláves, USB, stříbrná Pokud často píšete texty, oceníte klasickou klávesnici. Více místa a lepší ergonomie je jednoznačné plus. Na začátku budete výběr omezovat podle určení. Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Silver - US je klávesnice kancelářská a pro mac. Klávesnice Satechi se hodí prostě na všechno, takže se uplatní na psaní ve Wordu, pro školáky i v případě, když hledáte základní levnou klávesnici. Podstatné parametry klávesnice Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Silver - US Enter je Dvouřádkový úzký. Rozhraní USB ke spojení s dalším zařízením. (alza.cz)

Podobné produkty ako Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Silver - US (ST-AMWKS) , Microsoft surface pro x/pro 8/pro 9 signature keyboard platinum cz/sk (8xa-00087-czsk)

HP Pavilion Wired Keyboard and Mouse 400 4CE97AA#AKB, 4CE97AA#AKB

HP Pavilion Wired Keyboard and Mouse 400 4CE97AA#AKB, 4CE97AA#AKB
Detail

HP Pavilion 400 Set klávesnice a myši. Osvědčená plnohodnotná klávesnice disponuje tenkým profilem a komfortním jemným sklonem. Stylová myš padne skvěle do ruky a reaguje téměř na jakémkoliv povrchu. Připojení je řešeno skrze USB port. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Rozhraní: USB Barva: černá Klávesnice Rozložení kláves: české Multimediální klávesy: ne Podsvícení: ne Rozměry: 410,1 x 114,2 x 22,3 mm Hmotnost: 408 g Myš Typ myši: optická Rozlišení myši: 1200 dpi Počet tlačítek: 3 Rozměry myši: 119,4 x 64,9 x 32 mm Hmotnost myši: 75 g (patro.cz)

Podobné produkty ako HP Pavilion Wired Keyboard and Mouse 400 4CE97AA#AKB, 4CE97AA#AKB , Microsoft surface pro x/pro 8/pro 9 signature keyboard forest cz/sk (8xa-00142-czsk)

Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Space Gray - US (ST-AMWKM)

Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Space Gray - US (ST-AMWKM)
Detail

Klávesnice kancelářská, pro Mac, membránová, drátová, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizace kláves, USB, titanová Pokud se živíte psaním textů, bude se vám lépe pracovat na klasické klávesnici. Více prostoru společně s příjemnější odezvou je jasné plus. V první řadě budete výběr omezovat podle určení. Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Space Gray - US je klávesnice kancelářská a pro mac. Klávesnice Satechi se hodí prostě na všechno, takže se hodí na administrativu, pro pisálky i v případě, kdy si vystačíte se základními funkcemi. Nejdůležitější přednosti klávesnice Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Space Gray - US Tvar klávesy Enter je Dvouřádkový úzký. Rozhraní USB pro připojení k dalším zařízením. (alza.cz)

Podobné produkty ako Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Space Gray - US (ST-AMWKM) , Eternico wired kd2001rbw - cz/sk (aet-kd2001csrbw)

HP Wired 320K keyboard (česko-slovensky) klávesnice

HP Wired 320K keyboard (česko-slovensky) klávesnice
Detail

Nová klávesnice HP USB nabízí špičkový a odolný design navržený pro snadné každodenní používání ve firemním výpočetním prostředí. Design vhodný do firemního prostředí. Se sklonem 0°, 6° nebo 12° a náklonnými nožkami je vhodný pro uživatele s různými styly psaní. Byla navržena s ohledem na odolnost a náročné využívání s životností až 20 milionů úderů. Minimalizujte škody způsobené menším množstvím rozlité tekutiny díky zabudované funkci odvádění tekutin. Hardwarová kompatibilita Klávesnice HP USB je kompatibilní s počítačem HP Compaq 4300 Pro AIO. POZNÁMKA: Některé modely nejsou k dispozici ve všech oblastech. Hmotnost 0,9 kg Rozměry (šířka x hloubka x výška) 16,43 x 46,03 x 2,44 cm Co je obsaženo v krabici Klávesnice; Instalační příručka; Záruční karta; Příručka bezpečné a pohodlné obsluhy Záruka Záruka omezená na doplněk je jednoroční (doba platnosti záruky omezené na doplněk HP) záruka výměny částí libovolných doplňků značky HP a Compaq (doplňky HP). Pokud je doplněk HP nainstalován v hardwaru HP, společnost HP může poskytnout záruční službu po dobu platnosti omezené záruky na doplněk HP nebo po zbývající dobu omezené záruky na hardware HP, ve kterém má být doplněk HP nainstalován, a to podle toho, která doba je delší. Tato doba však nesmí být delší než tři (3) roky od data zakoupení doplňku HP. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP Wired 320K keyboard (česko-slovensky) klávesnice , Hp wired 320mk combo - cz (9sr36aa#bcm)

Microsoft Surface Keyboard Sling WS2-00021

Microsoft Surface Keyboard Sling WS2-00021
Detail

Návrženo s důrazem na detail a každý z nich byl transformován do této klávesnice. Příjemná šedá povrchová úprava klávesnice je perfektním doplňkem k vašemu Surface a myši. Jednoduchý desing pro čistou a přehlednou pracovní plochu stolu. Zamilujete se do pevné opory pod vašimi prsty při práci. Bezproblémově se spojí s vaším Surface prostřednictvím bezdrátového Bluetooth a baterie nabízejí výdrž až rok. *Vyrobena s pečlivostí na každý detail, stejně jako celá řada Surface *Elegantní a jednoduchý design *Optimalizovaná zpětná vazba a zpětná síla tlačítek *Bluetooth 4.0 Technická specifikace Bezdrátová technologie *Bezdrátová platforma: Nordic nRF51822 *Bezdrátová frekvence: 2,4 GHz *Dosah přijímače: 15m ve volném prostoru, 7m v běžně zastavěné kanceláři Kompatibilita *Bluetooth 4.0/4.1 *Windows 10/8.1/8 *Windows RT 8.1 a RT 8 *Windows 10 phone *Android 4.4.2-5.0 *Mac OS X v10 a novější *iOS8.1-9.2.1 Hardwarová výdrž *QWERTY spínače: 5 000 000 stisknutí *Hot key spínač: 500 000 stisknutí *Multimediální spínače: 500 000 stisknutí *Šifrování: AES over Bluetooth LE SSP of Passkey *Hot key funkce: Windows 10 key (Connect, Notification) *Multimedia funkce: základní (hlasitost up/down, ztlumení, play/pause, vpřed/vzad) Napájení *2 x AAA alkalické baterie (v balení) *Výdrž baterií až 12 měsíců Rozměry *420.90 x 112.60 x 19.30 mm *419.30 g g s bateriemi Více informací na stránkách výrobce: https://www.microsoft.com/en-us/store/d/surface-keyboard/8r3rqvvflp4k/dsng Pozn.: Výrobce Microsoft nenabízí tuto klávesnici s českými nebo slovenskými znaky, proto jsou tyto znaky doplňovány lokálně vysoce špičkovou technologií (laser). Technologie je oficiálně schválená společností Microsoft. Poškozená ochranná pečeť není u tohoto produktu důvodem k reklamaci. (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Keyboard Sling WS2-00021 , Eternico wired kd2001l - cz/sk (aet-kd2001csbb)

HP 225 Wired Mouse and Keyboard Combo - Ruská

HP 225 Wired Mouse and Keyboard Combo - Ruská
Detail

Typ klávesnice:Membránová; Rozhranie klávesnice:Káblové USB; Lokalizácia klávesnice:SK. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP 225 Wired Mouse and Keyboard Combo - Ruská , Eternico wired kd100 - cz/sk (aet-kd100cs)

HP 225 Wired Mouse and Keyboard Combo - Česká

HP 225 Wired Mouse and Keyboard Combo - Česká
Detail

Typ klávesnice:Membránová; Rozhranie klávesnice:Káblové USB; Lokalizácia klávesnice:CZ. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP 225 Wired Mouse and Keyboard Combo - Česká , Eternico home keyboard wired kd2020 černá - ua (aet-kd2020uabn)

Eternico Essential Keyboard Wired KD1000 - US (AET-KD1000USBN)

Eternico Essential Keyboard Wired KD1000 - US (AET-KD1000USBN)
Detail

Klávesnice - drátová, do kanceláře i domácnosti, 12 multimediálních kláves, bez podsvícení, životnost až 5 milionů kliknutí, vyklápěcí nožičky pro přizpůsobení výšky klávesnice, Plug & Play, americká lokalizace kláves, USB-A, délka kabelu 150 cm Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Spolehlivá klávesnice pro nenáročné Představujeme vám jednoduchou, spolehlivou a cenově dostupnou drátovou klávesnici, Eternico Essential Keyboard Wired KD1000, která je perfektní volbou jak do kanceláře, tak i domácí pracovny. Nabízí tiché membránové spínače s dlouhou životností, plnohodnotné americké rozložení kláves a dobrou ergonomii pro maximálně pohodlné psaní. Ta vám přijde vhod, zejména pokud u počítače trávíte většinu dne.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Essential Keyboard Wired KD1000 - US (AET-KD1000USBN) , Hp 150 wired mouse and keyboard - us (240j7aa#abb)

Microsoft Surface Keyboard Sling Bluetooth 4.0, Gray

Microsoft Surface Keyboard Sling Bluetooth 4.0, Gray
Detail

Návrženo s důrazem na detail a každý z nich byl transformován do této klávesnice. Příjemná šedá povrchová úprava klávesnice je perfektním doplňkem k vašemu Surface a myši. Jednoduchý desing pro čistou a přehlednou pracovní plochu stolu. Zamilujete se do pevné opory pod vašimi prsty při práci. Bezproblémově se spojí s vaším Surface prostřednictvím bezdrátového Bluetooth a baterie nabízejí výdrž až rok. *Vyrobena s pečlivostí na každý detail, stejně jako celá řada Surface *Elegantní a jednoduchý design *Optimalizovaná zpětná vazba a zpětná síla tlačítek *Bluetooth 4.0 Technická specifikace Bezdrátová technologie *Bezdrátová platforma: Nordic nRF51822 *Bezdrátová frekvence: 2,4 GHz *Dosah přijímače: 15m ve volném prostoru, 7m v běžně zastavěné kanceláři Kompatibilita *Bluetooth 4.0/4.1 *Windows 10/8.1/8 *Windows RT 8.1 a RT 8 *Windows 10 phone *Android 4.4.2-5.0 *Mac OS X v10 a novější *iOS8.1-9.2.1 Hardwarová výdrž *QWERTY spínače: 5 000 000 stisknutí *Hot key spínač: 500 000 stisknutí *Multimediální spínače: 500 000 stisknutí *Šifrování: AES over Bluetooth LE SSP of Passkey *Hot key funkce: Windows 10 key (Connect, Notification) *Multimedia funkce: základní (hlasitost up/down, ztlumení, play/pause, vpřed/vzad) Napájení *2 x AAA alkalické baterie (v balení) *Výdrž baterií až 12 měsíců Rozměry *420.90 x 112.60 x 19.30 mm *419.30 g g s bateriemi Více informací na stránkách výrobce: https://www.microsoft.com/en-us/store/d/surface-keyboard/8r3rqvvflp4k/dsng (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Keyboard Sling Bluetooth 4.0, Gray , Microsoft bluetooth keyboard, černá - us intl (qsz-00014)

Microsoft Bluetooth Keyboard, Black, ENG, QSZ-00014

Microsoft Bluetooth Keyboard, Black, ENG, QSZ-00014
Detail

Vychutnejte si pocit elegantní moderní klávesnice při práci ve Windows a Office 365. *Základní funkce Bluetooth zahrnuje rychlé spárování *Mezi základní funkce klávesnice patří klávesa „Emoji / Office“ *Pomocí MKC lze přiřadit pět kláves - Media, Previous Track, Play / Pause, Next Track a Emoji Kompatibilita a lokalizace Operační systémy Windows 10 / 8.1 Zařízení musí podporovat Bluetooth 4.0 nebo vyšší, zařízení IOS / MacOS a Android jsou kompatibilní s omezenými funkcemi. Loga kompatibility Windows 10 a Bluetooth® Low Energy 5.0 Klávesnice Rozložení klíčové sady Klávesy chiclet Rychlost zobrazování Dynamicky přizpůsobitelná na 4000 snímků za sekundu Rozlišení X-Y (tečky na palec) 1000 ve výchozím nastavení, nastavitelné mezi 400 - 1800 podle MKC s krokem 200 Rychlost sledování Až 30 palců za sekundu Bezdrátová technologie Bezdrátová platforma Bluetooth® Low Energy kompatibilní s BT 4.x / 5.0 Bezdrátový kmitočtový rozsah 2,4 GHz Bezdrátový dosah 33 metrů (10 metrů) na čerstvém vzduchu, až 16 metrů (5 metrů) v typickém kancelářském prostředí Výkon produktu Teplota a vlhkost při skladování 5 ° C až 45 ° C při relativní vlhkosti 5% až 90% (nekondenzující) Provozní teplota a vlhkost 0 ° C až 40 ° C při relativní vlhkosti 20% až 90% (nekondenzující) Rozměry: 434.9mm x 123.7mm x 19mm Váha: 461,6g Baterie: 2 AAA Více naleznete na stránkách výrobce: https://www.microsoft.com/en-us/p/new-microsoft-bluetooth-keyboard/919v6qb80zg3?atc=true&activetab=pivot:techspecstab (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Keyboard, Black, ENG, QSZ-00014 , Microsoft surface pro x/pro 8/pro 9 signature keyboard poppy red cz/sk (8xa-00089-czsk)

HP Wired 320MK keyboard (česko-slovensky) klávesnice, 9SR37AA#BCM

HP Wired 320MK keyboard (česko-slovensky) klávesnice, 9SR37AA#BCM
Detail

Nová klávesnice HP USB nabízí špičkový a odolný design navržený pro snadné každodenní používání ve firemním výpočetním prostředí. Design vhodný do firemního prostředí. Se sklonem 0°, 6° nebo 12° a náklonnými nožkami je vhodný pro uživatele s různými styly psaní. Byla navržena s ohledem na odolnost a náročné využívání s životností až 20 milionů úderů. Minimalizujte škody způsobené menším množstvím rozlité tekutiny díky zabudované funkci odvádění tekutin. Hardwarová kompatibilita Klávesnice HP USB je kompatibilní s počítačem HP Compaq 4300 Pro AIO. POZNÁMKA: Některé modely nejsou k dispozici ve všech oblastech. Hmotnost 0,9 kg Rozměry (šířka x hloubka x výška) 16,43 x 46,03 x 2,44 cm Co je obsaženo v krabici Klávesnice; Instalační příručka; Záruční karta; Příručka bezpečné a pohodlné obsluhy Záruka Záruka omezená na doplněk je jednoroční (doba platnosti záruky omezené na doplněk HP) záruka výměny částí libovolných doplňků značky HP a Compaq (doplňky HP). Pokud je doplněk HP nainstalován v hardwaru HP, společnost HP může poskytnout záruční službu po dobu platnosti omezené záruky na doplněk HP nebo po zbývající dobu omezené záruky na hardware HP, ve kterém má být doplněk HP nainstalován, a to podle toho, která doba je delší. Tato doba však nesmí být delší než tři (3) roky od data zakoupení doplňku HP. (patro.cz)

Podobné produkty ako HP Wired 320MK keyboard (česko-slovensky) klávesnice, 9SR37AA#BCM , Microsoft surface pro x/pro 8/pro 9 signature keyboard + pen platinum cz/sk (8x6-00087-czsk)

Eternico Home Keyboard Wired KD2020 černá - UA (AET-KD2020UABN)

Eternico Home Keyboard Wired KD2020 černá - UA (AET-KD2020UABN)
Detail

Klávesnice - drátová, do kanceláře i domácnosti, nízkoprofilové klávesy, 12 multimediálních kláves, bez podsvícení, životnost až 5 milionů kliknutí, vyklápěcí nožičky pro přizpůsobení výšky klávesnice, Plug & Play, ukrajinská lokalizace kláves, USB-A, délka kabelu 150 cm Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Spolehlivá nízkoprofilová klávesnice s multimediálními klávesami Představujeme vám jednoduchou, spolehlivou a cenově dostupnou drátovou klávesnici Eternico Home Keyboard Wired KD2020, která je perfektní volbou jak do kanceláře, tak i domácí pracovny. Nabízí tiché a nízkoprofilové klávesy s dlouhou životností, plnohodnotné ukrajinské rozložení a dobrou ergonomii pro maximálně pohodlné psaní. Ta vám přijde vhod,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Home Keyboard Wired KD2020 černá - UA (AET-KD2020UABN) , Microsoft surface pro x/pro 8/pro 9 signature keyboard ice blue cz/sk (8xa-00091-czsk)

Eternico Essential Keyboard Wired KD1000 - CZ/SK (AET-KD1000CSBN)

Eternico Essential Keyboard Wired KD1000 - CZ/SK (AET-KD1000CSBN)
Detail

Klávesnice - drátová, do kanceláře i domácnosti, 12 multimediálních kláves, bez podsvícení, životnost až 5 milionů kliknutí, vyklápěcí nožičky pro přizpůsobení výšky klávesnice, Plug & Play, česká a slovenská lokalizace kláves, USB-A, délka kabelu 150 cm Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Spolehlivá klávesnice pro nenáročné Představujeme vám jednoduchou, spolehlivou a cenově dostupnou drátovou klávesnici, Eternico Essential Keyboard Wired KD1000, která je perfektní volbou jak do kanceláře, tak i domácí pracovny. Nabízí tiché membránové spínače s dlouhou životností, plnohodnotné česko-slovenské rozložení kláves a dobrou ergonomii pro maximálně pohodlné psaní. Ta vám přijde vhod, zejména... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Essential Keyboard Wired KD1000 - CZ/SK (AET-KD1000CSBN) , Microsoft surface pro x/pro 8/pro 9 signature keyboard + pen black cz/sk (8x6-00085-czsk)

HP 150 Wired Mouse and Keyboard - US (240J7AA#ABB)

HP 150 Wired Mouse and Keyboard - US (240J7AA#ABB)
Detail

Set klávesnice a myši - drátový, americká (mezinárodní) kancelářská klávesnice, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1600DPI, vhodná pro praváky a symetrická (alza.cz)

Podobné produkty ako HP 150 Wired Mouse and Keyboard - US (240J7AA#ABB)

HP Pavilion Wireless Keyboard 600 4CE98AA#AKR, 4CE98AA#AKR

HP Pavilion Wireless Keyboard 600 4CE98AA#AKR, 4CE98AA#AKR
Detail

HP Pavilion 600 Bezdrátová klávesnice disponuje tenkým profilem a komfortním jemným sklonem. Připojení je řešeno skrze USB adaptér. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Rozhraní: 2,4 GHz (USB adaptér) Barva: černá Multimediální klávesy: ne Rozložení kláves: slovenské Rozměry: 410 x 114,2 x 18,7 mm Hmotnost: 630 g (patro.cz)

Podobné produkty ako HP Pavilion Wireless Keyboard 600 4CE98AA#AKR, 4CE98AA#AKR

HP Pavilion Wireless Keyboard 600 Black - SK (4CE98AA#AKR)

HP Pavilion Wireless Keyboard 600 Black - SK (4CE98AA#AKR)
Detail

Klávesnice , membránová, bezdrátová, slovenská lokalizace kláves, USB a Bezdrátový USB přijímač, na AAA baterie, černá Hlavní znaky klávesnice HP Pavilion Wireless Keyboard 600 Black - SK Tvar klávesy Enter je Jednořádkový. Rozhraní USB a Bezdrátový USB přijímač poslouží pro připojení např. k počítači. (alza.cz)

Podobné produkty ako HP Pavilion Wireless Keyboard 600 Black - SK (4CE98AA#AKR)

Microsoft Bluetooth Keyboard, Black, CZ&SK, QSZ-00014

Microsoft Bluetooth Keyboard, Black, CZ&SK, QSZ-00014
Detail

Vychutnejte si pocit elegantní moderní klávesnice při práci ve Windows a Office 365. *Základní funkce Bluetooth zahrnuje rychlé spárování *Mezi základní funkce klávesnice patří klávesa „Emoji / Office“ *Pomocí MKC lze přiřadit pět kláves - Media, Previous Track, Play / Pause, Next Track a Emoji Kompatibilita a lokalizace Operační systémy Windows 10 / 8.1 Zařízení musí podporovat Bluetooth 4.0 nebo vyšší, zařízení IOS / MacOS a Android jsou kompatibilní s omezenými funkcemi. Loga kompatibility Windows 10 a Bluetooth® Low Energy 5.0 Klávesnice Rozložení klíčové sady Klávesy chiclet Rychlost zobrazování Dynamicky přizpůsobitelná na 4000 snímků za sekundu Rozlišení X-Y (tečky na palec) 1000 ve výchozím nastavení, nastavitelné mezi 400 - 1800 podle MKC s krokem 200 Rychlost sledování Až 30 palců za sekundu Bezdrátová technologie Bezdrátová platforma Bluetooth® Low Energy kompatibilní s BT 4.x / 5.0 Bezdrátový kmitočtový rozsah 2,4 GHz Bezdrátový dosah 33 metrů (10 metrů) na čerstvém vzduchu, až 16 metrů (5 metrů) v typickém kancelářském prostředí Výkon produktu Teplota a vlhkost při skladování 5 °C až 45 °C při relativní vlhkosti 5% až 90% (nekondenzující) Provozní teplota a vlhkost 0 °C až 40 °C při relativní vlhkosti 20% až 90% (nekondenzující) Rozměry: 434,9mm x 123,7mm x 19mm Váha: 461,6g Baterie: 2 AAA Více naleznete na stránkách výrobce: https://www.microsoft.com/en-us/p/new-microsoft-bluetooth-keyboard/919v6qb80zg3?atc=true&activetab=pivot:techspecstab Pozn.: Výrobce Microsoft nenabízí tuto klávesnici s českými nebo slovenskými znaky, proto jsou tyto znaky doplňovány lokálně vysoce špičkovou technologií (UV tisk). Technologie je oficiálně schválená společností Microsoft. Poškozená ochranná pečeť není u tohoto produktu důvodem k reklamaci. (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Keyboard, Black, CZ&SK, QSZ-00014

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Forest), CZ&SK

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Forest), CZ&SK
Detail

Posuňte všestrannost na novou úroveň s perfektní prémiovou klávesnicí, která nabízí skleněný touchpad, luxusní materiál Alcantara a odkládací přihrádku pro pero Slim Pen 2 (nutno zakoupit samostatně) umožňující bezpečné a snadné nabíjení. Klávesnice je dostupná v řadě barev: makově červená, ledově modrá, platinová a černá. Klávesnice Surface Pro Signature Keyboard je kompatibilní se zařízeními Surface Pro 8 a Surface Pro X. Rozměry: 289,1 x 226,1 x 4,89 mm Hmotnost: 280 g Rozhraní: magnetický Klávesy: Aktivace: Pohyb klávesami (mechanický) Rozvržení: QWERTY (INTL), celý řádek kláves s funkcemi (F1 - F12) Speciální tlačítka pro zkratky Windows, ovládání médií, jas obrazovky Pravé tlačítko myši Integrace pera: Pero Surface Slim 2 - ukládání a nabíjení Senzory: akcelerometr Materiál: Alcantara Barva: FOREST (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Forest), CZ&SK

Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard 5KV-00005, 5KV-00005

Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard 5KV-00005, 5KV-00005
Detail

Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard 5KV-00005 (anglická) Produkty Sculpt Ergonomic Desktop jsou navržené pro produktivitu s důrazem na špičkovou ergonomii. Pokud s počítačem můžete pracovat uvolněně, znamená to mnohem méně stresu, námahy a nepohodlí než při používání jiných myší a klávesnic, se kterými můžete mít své zkušenosti. Přirozené rozvržení a tvar klávesnice kopírují tvar prstů a umožňují mnohem přirozenější psaní. Díky designu s obráceným sklonem jsou klávesy vždy v takovém úhlu, aby při jejich stisknutí bylo vaše zápěstí v neutrální pozici. Tlačítko Windows navíc nabízí přístup jedním dotykem k nabídce Start systému Windows. Specifikace: ergonomický klávesnicový set Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop, klávesnice, číselná klávesnice, černá. Výhody produktu: opěrka zápěstí s vycpávkou podporuje a zlepšuje neutrální polohu zápěstí design s rozdělenou klávesnicí pomáhá uchovat zápěstí a předloktí v neutrální uvolněné poloze rozvržení kláves s zakřivením kopíruje tvar prstů vypouklý tvar znamená že vaše zápěstí se nachází v přirozeném uvolněném úhlu oddělená číselná klávesnice rozšiřuje možnost rozvrhnout pracoviště podle momentálních potřeb uživatelská dokumentace Technická specifikace klávesnice: typ bezdrátové připojení: RF technologie 2.4 GHz připojení: bezdrátové nízkoprofilové tlačítka typ tlačítek: membránové multimediální klávesy s podložkou pod dlaně rozměr: 392 x 228 mm typ baterie: 2 x AAA (součást balení) dosah: 10 m Technická specifikace číselné klávesnice: typ bezdrátové připojení: RF technologie 2.4 GHz rozměr: 132 x 92,8 mm dosah: 10 m rozhraní: bezdrátová lokalizace: anglická barva: černá obsah balení: klávesnice, číselná klávesnice Požadavky na systém: je požadován počítač, ve kterém je nainstalován některý z následujících operačních systémů a který splňuje příslušné požadavky: Windows 8.1, Windows 8, Windows RT, Windows 7 150 MB volného místa na pevném disku * Advanced Encryption Standard (AES) je specifikace šifrování elektronických dat, kterou vytvořil americký institut National Institute of Standards and Technology (NIST). Následně byla přijata federální vládou USA jako schválená technologie šifrování v rámci normy FIPS-197. (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard 5KV-00005, 5KV-00005

Microsoft Bluetooth Keyboard, černá - US INTL (QSZ-00014)

Microsoft Bluetooth Keyboard, černá - US INTL (QSZ-00014)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, černá Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Klávesnice sladěná s OS WindowsMicrosoft Bluetooth Keyboard je bezdrátová kancelářská klávesnice s anglickou lokalizací, která se vyznačuje vysokým uživatelským komfortem a tichým provozem díky membránovým klávesám. Klávesnice se vyznačuje elegantním provedením v klasické černé barvě. Ke svému počítači připojíte Microsoft Keyboard pomocí Bluetooth.Klíčové vlastnosti klávesnice Microsoft Bluetooth Keyboard ENGPřipojení pomocí Bluetooth s dosahem 10 metrůDlouhá životnost baterie (2× AAA v balení)Moderní provedeníTiché membránové klávesyFunkce Swift Pair pro snadné párováníKompatibilní s operačními systémy Windows 10 / 8.1, iOS/ MacOS a Android Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Keyboard, černá - US INTL (QSZ-00014)

Eternico Home Keyboard Wired KD2020 bílá - CZ/SK (AET-KD2020CSWN)

Eternico Home Keyboard Wired KD2020 bílá - CZ/SK (AET-KD2020CSWN)
Detail

Klávesnice - drátová, do kanceláře i domácnosti, nízkoprofilové klávesy, 12 multimediálních kláves, bez podsvícení, životnost až 5 milionů kliknutí, vyklápěcí nožičky pro přizpůsobení výšky klávesnice, Plug & Play, česká a slovenská lokalizace kláves, USB-A, délka kabelu 150 cm Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Spolehlivá nízkoprofilová klávesnice s multimediálními klávesami Představujeme vám jednoduchou, spolehlivou a cenově dostupnou drátovou klávesnici Eternico Home Keyboard Wired KD2020, která je perfektní volbou jak do kanceláře, tak i domácí pracovny. Nabízí tiché a nízkoprofilové klávesy s dlouhou životností, plnohodnotné česko-slovenské rozložení a dobrou ergonomii pro maximálně pohodlné psaní. Ta vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Home Keyboard Wired KD2020 bílá - CZ/SK (AET-KD2020CSWN)

Eternico Home Keyboard Wired KD2021 černá - CZ/SK (AET-KD2021CSBN)

Eternico Home Keyboard Wired KD2021 černá - CZ/SK (AET-KD2021CSBN)
Detail

Klávesnice - drátová, do kanceláře i domácnosti, nízkoprofilové klávesy, 12 multimediálních kláves, bez podsvícení, životnost až 8 milionů kliknutí, vyklápěcí nožičky pro přizpůsobení výšky klávesnice, Plug & Play, česká a slovenská lokalizace kláves, USB-A, délka kabelu 150 cm Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Kompaktní nízkoprofilová klávesnice s úžasnou životností kláves Představujeme vám jednoduchou, odolnou a cenově dostupnou drátovou klávesnici Eternico Home Keyboard Wired KD2021, která je perfektní volbou do jak do kanceláře, tak i domácí pracovny. Nabízí tiché nízkoprofilové klávesy s dlouhou životností, plnohodnotné česko-slovenské rozložení a dobrou ergonomii pro maximálně pohodlné psaní. Ta vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Home Keyboard Wired KD2021 černá - CZ/SK (AET-KD2021CSBN)

Eternico Home Keyboard Wired KD2020 černá - CZ/SK (AET-KD2020CSBN)

Eternico Home Keyboard Wired KD2020 černá - CZ/SK (AET-KD2020CSBN)
Detail

Klávesnice - drátová, do kanceláře i domácnosti, nízkoprofilové klávesy, 12 multimediálních kláves, bez podsvícení, životnost až 5 milionů kliknutí, vyklápěcí nožičky pro přizpůsobení výšky klávesnice, Plug & Play, česká a slovenská lokalizace kláves, USB-A, délka kabelu 150 cm Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Spolehlivá nízkoprofilová klávesnice s multimediálními klávesami Představujeme vám jednoduchou, spolehlivou a cenově dostupnou drátovou klávesnici Eternico Home Keyboard Wired KD2020, která je perfektní volbou jak do kanceláře, tak i domácí pracovny. Nabízí tiché a nízkoprofilové klávesy s dlouhou životností, plnohodnotné česko-slovenské rozložení a dobrou ergonomii pro maximálně pohodlné psaní. Ta vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Home Keyboard Wired KD2020 černá - CZ/SK (AET-KD2020CSBN)

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Platinum), Commercial, CZ&SK

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Platinum), Commercial, CZ&SK
Detail

Posuňte všestrannost na novou úroveň s perfektní prémiovou klávesnicí, která nabízí skleněný touchpad, luxusní materiál Alcantara a odkládací přihrádku pro pero Slim Pen 2 (nutno zakoupit samostatně) umožňující bezpečné a snadné nabíjení. Klávesnice je dostupná v řadě barev: makově červená, ledově modrá, platinová a černá. Klávesnice Surface Pro Signature Keyboard je kompatibilní se zařízeními Surface Pro 8 a Surface Pro X. Rozměry: 289,1 x 226,1 x 4,89 mm Hmotnost: 280 g Rozhraní: magnetický Klávesy: Aktivace: Pohyb klávesami (mechanický) Rozvržení: QWERTY (INTL), celý řádek kláves s funkcemi (F1 - F12) Speciální tlačítka pro zkratky Windows, ovládání médií, jas obrazovky Pravé tlačítko myši Integrace pera: Pero Surface Slim 2 - ukládání a nabíjení Senzory: akcelerometr Materiál: Alcantara Barva: PLATINUM (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Platinum), Commercial, CZ&SK

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Ice Blue), CZ&SK

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Ice Blue), CZ&SK
Detail

Posuňte všestrannost na novou úroveň s perfektní prémiovou klávesnicí, která nabízí skleněný touchpad, luxusní materiál Alcantara a odkládací přihrádku pro pero Slim Pen 2 (nutno zakoupit samostatně) umožňující bezpečné a snadné nabíjení. Klávesnice je dostupná v řadě barev: makově červená, ledově modrá, platinová a černá. Klávesnice Surface Pro Signature Keyboard je kompatibilní se zařízeními Surface Pro 8 a Surface Pro X. Rozměry: 289,1 x 226,1 x 4,89 mm Hmotnost: 280 g Rozhraní: magnetický Klávesy: Aktivace: Pohyb klávesami (mechanický) Rozvržení: QWERTY (INTL), celý řádek kláves s funkcemi (F1 - F12) Speciální tlačítka pro zkratky Windows, ovládání médií, jas obrazovky Pravé tlačítko myši Integrace pera: Pero Surface Slim 2 - ukládání a nabíjení Senzory: akcelerometr Materiál: Alcantara Barva: ICE BLUE (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Ice Blue), CZ&SK

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Black), Commercial, CZ/SK (potisk)

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Black), Commercial, CZ/SK (potisk)
Detail

Posuňte všestrannost na novou úroveň s perfektní prémiovou klávesnicí, která nabízí skleněný touchpad, luxusní materiál Alcantara a odkládací přihrádku pro pero Slim Pen 2 (nutno zakoupit samostatně) umožňující bezpečné a snadné nabíjení. Klávesnice je dostupná v řadě barev: makově červená, ledově modrá, platinová a černá. Klávesnice Surface Pro Signature Keyboard je kompatibilní se zařízeními Surface Pro 8 a Surface Pro X. Rozměry: 289,1 x 226,1 x 4,89 mm Hmotnost: 280 g Rozhraní: magnetický Klávesy: Aktivace: Pohyb klávesami (mechanický) Rozvržení: QWERTY (INTL), celý řádek kláves s funkcemi (F1 - F12) Speciální tlačítka pro zkratky Windows, ovládání médií, jas obrazovky Pravé tlačítko myši Integrace pera: Pero Surface Slim 2 - ukládání a nabíjení Senzory: akcelerometr Materiál: Alcantara Barva: BLACK (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Black), Commercial, CZ/SK (potisk)

Microsoft Bluetooth Designer Compact Keyboard, Black, CZ&SK, 21Y-00014

Microsoft Bluetooth Designer Compact Keyboard, Black, CZ&SK, 21Y-00014
Detail

Klávesnice Microsoft Bluetooth Designer Compact Keyboard je prémiová klávesnice optimalizovaná pro moderní produktivitu. Tenký, elegantní design je vybaven vestavěnou klávesou pro expresivní vstup (emodži) a klávesou pro ořezávání obrazovky pro rychlé zachycení, kopírování, vkládání a sdílení. Díky svému elegantnímu designu, špičkové povrchové úpravě a nízkému náklonu optimalizovanému pro produktivnější psaní se na této prostorově úsporné moderní klávesnici budete okamžitě cítit jako doma. Klíčové vlastnosti *Moderní kompaktní design vám umožní ušetřit místo na stole a vzít si klávesnici kamkoli *Klávesa expresivního vstupu umožňuje rychlý přístup k emodži, symbolům a dalším *Připojte až tři zařízení a užijte si pohodlí plynulého přepínání mezi nimi *Klávesa pro ořezávání obrazovky *Optimalizovaný rozestup kláves Technické parametry *Layout: CZ/SK *Rozhraní připojení: Bluetooth® Low Energy 5.0 *Bezdrátová frekvence: Frekvenční rozsah 2,4 GHz *Bezdrátový dosah: 10 metrů na volném prostranství, až 5 metrů v typickém kancelářském prostředí *Kompatibilita: Zařízení Microsoft Windows 10 / 8.1, musí podporovat Bluetooth® 4.0 nebo vyšší *Rozměry: 284,07 x 110,77 x 9,05 mm *Hmotnost: 288 g *Barva: Matte Black *Baterie: 4 lithiové knoflíkové baterie CR2032 (součástí balení a předinstalované) *Životnost baterie: Až 36 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Designer Compact Keyboard, Black, CZ&SK, 21Y-00014

Microsoft Bluetooth Designer Compact Keyboard, Glacier, CZ&SK, 21Y-00044

Microsoft Bluetooth Designer Compact Keyboard, Glacier, CZ&SK, 21Y-00044
Detail

Klávesnice Microsoft Bluetooth Designer Compact Keyboard je prémiová klávesnice optimalizovaná pro moderní produktivitu. Tenký, elegantní design je vybaven vestavěnou klávesou pro expresivní vstup (emodži) a klávesou pro ořezávání obrazovky pro rychlé zachycení, kopírování, vkládání a sdílení. Díky svému elegantnímu designu, špičkové povrchové úpravě a nízkému náklonu optimalizovanému pro produktivnější psaní se na této prostorově úsporné moderní klávesnici budete okamžitě cítit jako doma. Klíčové vlastnosti *Moderní kompaktní design vám umožní ušetřit místo na stole a vzít si klávesnici kamkoli *Klávesa expresivního vstupu umožňuje rychlý přístup k emodži, symbolům a dalším *Připojte až tři zařízení a užijte si pohodlí plynulého přepínání mezi nimi *Klávesa pro ořezávání obrazovky *Optimalizovaný rozestup kláves Technické parametry *Layout: CZ/SK *Rozhraní připojení: Bluetooth® Low Energy 5.0 *Bezdrátová frekvence: Frekvenční rozsah 2,4 GHz *Bezdrátový dosah: 10 metrů na volném prostranství, až 5 metrů v typickém kancelářském prostředí *Kompatibilita: Zařízení Microsoft Windows 10 / 8.1, musí podporovat Bluetooth® 4.0 nebo vyšší *Rozměry: 284,07 x 110,77 x 9,05 mm *Hmotnost: 288 g *Barva: Glacier *Baterie: 4 lithiové knoflíkové baterie CR2032 (součástí balení a předinstalované) *Životnost baterie: Až 36 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Designer Compact Keyboard, Glacier, CZ&SK, 21Y-00044

HP Wired 320MK combo keyboard and mouse (česko-slovensky) klávesnice a myš

HP Wired 320MK combo keyboard and mouse (česko-slovensky) klávesnice a myš
Detail

Nová klávesnice HP USB nabízí špičkový a odolný design navržený pro snadné každodenní používání ve firemním výpočetním prostředí. Design vhodný do firemního prostředí. Se sklonem 0°, 6° nebo 12° a náklonnými nožkami je vhodný pro uživatele s různými styly psaní. Byla navržena s ohledem na odolnost a náročné využívání s životností až 20 milionů úderů. Minimalizujte škody způsobené menším množstvím rozlité tekutiny díky zabudované funkci odvádění tekutin. Hardwarová kompatibilita Klávesnice HP USB je kompatibilní s počítačem HP Compaq 4300 Pro AIO. POZNÁMKA: Některé modely nejsou k dispozici ve všech oblastech. Hmotnost 0,9 kg Rozměry (šířka x hloubka x výška) 16,43 x 46,03 x 2,44 cm Co je obsaženo v krabici Klávesnice; Instalační příručka; Záruční karta; Příručka bezpečné a pohodlné obsluhy Záruka Záruka omezená na doplněk je jednoroční (doba platnosti záruky omezené na doplněk HP) záruka výměny částí libovolných doplňků značky HP a Compaq (doplňky HP). Pokud je doplněk HP nainstalován v hardwaru HP, společnost HP může poskytnout záruční službu po dobu platnosti omezené záruky na doplněk HP nebo po zbývající dobu omezené záruky na hardware HP, ve kterém má být doplněk HP nainstalován, a to podle toho, která doba je delší. Tato doba však nesmí být delší než tři (3) roky od data zakoupení doplňku HP. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP Wired 320MK combo keyboard and mouse (česko-slovensky) klávesnice a myš

CONNECT IT CMO-2500-BK Vertical Ergonomic, wired (CMO-2500-BK)

CONNECT IT CMO-2500-BK Vertical Ergonomic, wired (CMO-2500-BK)
Detail

Myš vertikální, drátová, optická, 1600DPI, 6 tlačítek, délka kabelu 1.8m, USB, černá Vertikální drátová myš CONNECT IT CMO-2500BKPracujete dlouhé hodiny s počítačem a už vás začíná bolet zápěstí z používání obyčejné myši? V tom případě budete muset vyzkoušet novinku od společnosti CONNECT IT. Vertikální drátová myš CONNECT IT CMO-2500-BK nabízí pohodlný úchop, optický snímač s přesností 1 600 DPI a hned 6 tlačítek.Myš, která eliminuje syndrom karpálního tuneluPodle Státního zdravotnického ústavu (SZÚ) patří syndrom karpálního tunelu mezi časté nemoci z povolání. Například v roce 2017 bylo evidováno zhruba 500 pacientů s tímto postižením. Jak tomu předcházet? Zkrátka musíte použít dokonale ergonomickou myš. Při práci s běžnou počítačovou myší jsou totiž kosti předloktí v nepřirozeně zkřížené poloze a již po krátké době se dostaví nepříjemný pocit. U někoho až bolest. Všem těmto problémům lze velmi jednoduše předcházet používáním ergonomické vertikální... (alza.cz)

Podobné produkty ako CONNECT IT CMO-2500-BK Vertical Ergonomic, wired (CMO-2500-BK)

HP myš - 125 USB Mouse, wired

HP myš - 125 USB Mouse, wired
Detail

Rozhranie myši:Káblové USB; Typ myši:Optická; Špecifikácie myši:3 tlačidlá, s kolieskom. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP myš - 125 USB Mouse, wired

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Keyboard - US (QJW-00025)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Keyboard - US (QJW-00025)
Detail

Klávesnice kompaktní, membránová, magnetická, podsvícená, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizace kláves, černá Pokud pracujete jako redaktor nebo copywriter, neobejdete se bez klasické klávesnice. Lepší stisk společně s lepší ergonomií je jednoznačná výhoda. Hned na začátek budete hledat správný model podle určení. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Keyboard - US je klávesnice kompaktní. Klávesnice Microsoft se hodí, když nemáte moc místa. Integrovaný touchpad v těle klávesnice zdatně nahradí vaši myš k počítači. Tvar tlačítka Enter je Jednořádkový. Podsvícené klávesy umožní klávesnici používat za šera a nebudou vám komáři létat k lampičce u počítače. (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Keyboard - US (QJW-00025)

HP myš - 128 Laser USB Mouse, wired

HP myš - 128 Laser USB Mouse, wired
Detail

Rozhranie myši:Káblové USB; Typ myši:Laserová; Špecifikácie myši:3 tlačidlá, s kolieskom. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP myš - 128 Laser USB Mouse, wired
Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard - CZ/SK (7N9-00020), Microsoft All-in-One Media Keyboard - CZ/SK (N9Z-00020), Lenovo Essential Wired Keyboard and Mouse - CZ (4X30L79891), Eternico Essential Keyboard Wired KD1000 - CZ/SK (AET-KD1000CSBN), ORICO Wired Keyboard - EN & Mouse (ORICO-KM01-BK-BP), Eternico Home Keyboard Wired KD2021 černá - CZ/SK (AET-KD2021CSBN), Eternico Home Keyboard Wired KD2020 bílá - CZ/SK (AET-KD2020CSWN), Kensington Pro Fit® Washable USB Keyboard - CZ (K64407CZ), Microsoft Windows 11 Pro, CZ, USB (FPP) (HAV-00178), Microsoft Bluetooth Mouse, Nightfall Camo (8KX-00020), Satechi Slim W3 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US (SATE02a4BUN), Satechi Slim W1 USB-C BACKLIT Wired Keyboard - Space Grey - US (ST-UCSW1M), Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Keyboard - CZ/SK (QJW-00025-CZSK), Eternico Essential Keyboard Wired KD1000 - US (AET-KD1000USBN), HP Pavilion Wired Keyboard 300 - SK (4CE96AA#AKR), HP 125 Keyboard - CZ (266C9AA#BCM), Apple Magic Keyboard - CZ (MK2A3CZ/A), Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Platinum CZ/SK (8XA-00087-CZSK), Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK (8XA-00142-CZSK), Eternico Wired KD2001RBW - CZ/SK (AET-KD2001CSRBW), HP Wired 320MK Combo - CZ (9SR36AA#BCM), Eternico Wired KD2001L - CZ/SK (AET-KD2001CSBB), Eternico Wired KD100 - CZ/SK (AET-KD100CS), Eternico Home Keyboard Wired KD2020 černá - UA (AET-KD2020UABN), HP 150 Wired Mouse and Keyboard - US (240J7AA#ABB), Microsoft Bluetooth Keyboard, černá - US INTL (QSZ-00014), Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Poppy Red CZ/SK (8XA-00089-CZSK), Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Platinum CZ/SK (8X6-00087-CZSK), Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Ice Blue CZ/SK (8XA-00091-CZSK), Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ/SK (8X6-00085-CZSK)