Well mairdi mrd-800bt, 10000868

Produkt Well mairdi mrd-800bt, 10000868 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Well mairdi mrd-800bt, 10000868 upraviť a produkt hľadať znova.

Well Mairdi MRD-800BT, 10000868

Well Mairdi MRD-800BT, 10000868
Detail

Bezdrátová jednoušní náhlavní souprava v moderním designu, s mikrofonem. Bezdrátová jednoušní náhlavní souprava s moderním designem a praktickou dokovací stanicí. Na jedno nabití vydrží až 250 hodin v pohotovostním režimu a při hovorech vydrží až úctyhodných 12 hodin. Díky technologii Bluetooth V4.1 je dosah náhlavní soupravy až 20 m. Umožňuje párování až s dvěma zařízeními současně. Náhlavní souprava je vybavena ovládacími prvky, uživatel může snadno ovládat hlasitost, vytočit poslední číslo nebo odmítnout příchozí hovor. Pro kvalitnější zvuk obsahuje mikrofon funkci rušení okolního hluku. Výhodou je automatické odpojení náhlavní soupravy od telefonu při nabíjení. Nemusíte se tak bát, že se Vám v průběhu nabíjení některý z hovorů ukončí kvůli nízké kapacitě baterie. Nabíjení probíhá pomocí magnetického nabíjecího konektoru a časově zabere 2 hodiny do plného nabití náhlavní soupravy. V dokovací stanici drží headset velmi pevně, nehrozí tu samovolné vypadnutí z kolébky při posunu apod. Součástí balení je USB kabel pro nabíjení z PC / notebooků, který lze zapojit i přímo do náhlavky. WELL Mairdi MRD-BT800 lze spárovat také s mobilními telefony, které mají integrováno Bluetooth. Typ sluchátek Jednoušní Konektor Bluetooth Odstranění okolního šumu Ano Citlivost mikrofonu -38 dB +/- 3dB Směrovost mikrofonu Všesměrový Bluetooth protokol v4.1, duální režim Bluetooth vzdálenost 20 m Výrobce Mairdi Čas nabíjení 2 hodiny Frekvence 2,4 - 2,48 GHz Doba hovoru 12 hodin Pohotovostní čas 250 hodin (patro.cz)

Podobné produkty ako Well Mairdi MRD-800BT, 10000868 , Denver mrd-166 (dmrd166)

Well Mairdi MRD-800BTD, 10000869

Well Mairdi MRD-800BTD, 10000869
Detail

Bezdrátová dvouušní náhlavní souprava v moderním elegantním designu, s mikrofonem. Bezdrátová dvouušní náhlavní souprava s moderním designem a praktickou dokovací stanicí. Na jedno nabití vydrží až 250 hodin v pohotovostním režimu a při hovorech vydrží až úctyhodných 12 hodin. Díky technologii Bluetooth V4.1 je dosah náhlavní soupravy až 20 m. Umožňuje párování až s dvěma zařízeními současně. Náhlavní souprava je vybavena ovládacími prvky, uživatel může snadno ovládat hlasitost, vytočit poslední číslo nebo odmítnout příchozí hovor. Pro kvalitnější zvuk obsahuje mikrofon funkci rušení okolního hluku. Výhodou je automatické odpojení náhlavní soupravy od telefonu při nabíjení. Nemusíte se tak bát, že se Vám v průběhu nabíjení některý z hovorů ukončí kvůli nízké kapacitě baterie. Nabíjení probíhá pomocí magnetického nabíjecího konektoru a časově zabere 2 hodiny do plného nabití náhlavní soupravy. V dokovací stanici drží headset velmi pevně, nehrozí tu samovolné vypadnutí z kolébky při posunu apod. Součástí balení je USB kabel pro nabíjení z PC / notebooků, který lze zapojit i přímo do náhlavky. WELL Mairdi MRD-BT800 lze spárovat také s mobilními telefony, které mají integrováno Bluetooth. Typ sluchátek Dvouušní Konektor Bluetooth Odstranění okolního šumu Ano Citlivost mikrofonu -38 dB +/- 3dB Bluetooth protokol v4.1, duální režim Frekvence 2,4 - 2,48 GHz Bluetooth vzdálenost 20 m Doba hovoru 12 hodin Pohotovostní čas 250 hodin Čas nabíjení 2 hodiny Výrobce Mairdi (patro.cz)

Podobné produkty ako Well Mairdi MRD-800BTD, 10000869 , Denver mrd-52 darkwood (dmrd52dw)

Well Mairdi MRD-612, 310A821

Well Mairdi MRD-612, 310A821
Detail

Nejvyšší model řady WELL Mairdi. Profesionální souprava s elegatním designem a kvalitním čistým zvukem pro ty nejnáročnější zákazníky. Ultratenká odolná konstrukce Dvousměrový otočný mikrofon Technologie odstranění šumu Quick Disconnect konektor Kvalitní profesionální náhlavní souprava v elegantním ultratenkém designu. Díky technologii odstranění šumu zajišťuje vynikající čistý zvuk i tam, kde je potřeba potlačit okolní rušivé zvuky. Je ideální pro použití ve velkých call centrech, open space kancelářích a podobných rušných místech. Jednoušní náhlavka má dvousměrový otočný mikrofon a nastavitelný náhlavní pásek, dokáže se tak plně přizpůsobit i nejnáročnějším uživatelům. Kvalitní vyměnitelný kožený náušník zaručuje pohodlí i při dlouhodobém nošení. Součástí balení je také vyměnitelné pěnové polstrování. QD (Quick Disconnect) konektor spolu s širokým výběrem redukcí zajišťuje kompatibilitu s téměř všemi značkami telefonů. S výběrem vhodné kombinace Vám rádi pomohou naši obchodníci, případně můžete kontaktovat také naši technickou podporu. WELL Mairdi MRD-612 kombinuje výbornou kvalitu zvuku s moderním tenkým a ultralehkým designem, zajišťuje tak dlouhou životnost a pohodlí při nošení. Typ sluchátek Jednoušní Konektor QD (Plantronics typ) Délka kabelu 1 m Citlivost mikrofonu -42 ±3dB (0dB=1V/Pa, 1 KHz) Směrovost mikrofonu Dvousměrový Citlivost sluchátek 105±3dB (at 1 KHz 1mw) Impedance sluchátek 32?+/-20% Napětí 1.0 - 10 V Váha 50 g Odstranění okolního šumu Ano (patro.cz)

Podobné produkty ako Well Mairdi MRD-612, 310A821 , Stagg evn 4/4 mrd červená metalíza (25014561)

Well Mairdi MRD-612D, 310A820

Well Mairdi MRD-612D, 310A820
Detail

Nejvyšší model řady WELL Mairdi. Profesionální souprava s elegatním designem a kvalitním čistým zvukem pro ty nejnáročnější zákazníky. Ultratenká odolná konstrukce Dvousměrový otočný mikrofon Technologie odstranění šumu Dvouušní model Kvalitní profesionální náhlavní souprava v elegantním ultratenkém designu. Díky technologii odstranění šumu zajišťuje vynikající čistý zvuk i tam, kde je potřeba potlačit okolní rušivé zvuky. Je ideální pro použití ve velkých call centrech, open space kancelářích a podobných rušných místech. Dvouušní náhlavka má dvousměrový otočný mikrofon a nastavitelný hlavový most, dokáže se tak plně přizpůsobit i nejnáročnějším uživatelům. Kvalitní vyměnitelný kožený náušník zaručuje pohodlí i při dlouhodobém nošení. Součástí balení je také vyměnitelné pěnové polstrování. QD (Quick Disconnect) konektor spolu s širokým výběrem redukcí zajišťuje kompatibilitu s téměř všemi značkami telefonů. S výběrem vhodné kombinace Vám rádi pomohou naši obchodníci, případně můžete kontaktovat také naši technickou podporu. WELL Mairdi MRD-612D kombinuje výbornou kvalitu zvuku s moderním tenkým a ultralehkým designem, zajišťuje tak dlouhou životnost a pohodlí při nošení. Typ sluchátek Dvouušní Konektor QD (Plantronics typ) Délka kabelu 1 m Citlivost mikrofonu -42 ±3dB (0dB=1V/Pa, 1 KHz) Směrovost mikrofonu Dvousměrový Citlivost sluchátek 105±3dB (at 1 KHz 1mw) Impedance sluchátek 32?+/-20% Napětí 1.0 - 10 V Váha 50 g Odstranění okolního šumu Ano (patro.cz)

Podobné produkty ako Well Mairdi MRD-612D, 310A820 , Vitamin well defence 0 5l

WELL Mairdi MRD-805D, náhlavka dvouušní, 310A872

WELL Mairdi MRD-805D, náhlavka dvouušní, 310A872
Detail

Náhlavní souprava v novém vylepšeném designu, kvalitnější odhlučnění a příjemnější materiál. Ultratenká odolná konstrukce Všesměrový otočný mikrofon Technologie odstranění okolního šumu Quick Disconnect konektor Kvalitní profesionální náhlavní souprava v elegantním novém designu. Díky technologii odstranění šumu zajišťuje vynikající čistý zvuk i tam, kde je potřeba potlačit okolní rušivé zvuky. Je ideální pro použití ve velkých call centrech, open space kancelářích a podobných rušných místech. Náhlavní souprava disponuje širokopásmovým zvukem pro vysokou kvalitu zvuku a křištálově čistou konverzaci. Profesionální headset WELL Mairdi MRD-805D má všesměrový otočný mikrofon a nastavitelný hlavový most, dokáže se tak plně přizpůsobit i nejnáročnějším uživatelům. Kvalitní vyměnitelný kožený náušník zaručuje pohodlí i při dlouhodobém nošení. Součástí balení je také vyměnitelné pěnové polstrování. QD (Quick Disconnect) konektor spolu s širokým výběrem redukcí zajišťuje kompatibilitu s téměř všemi značkami telefonů. S výběrem vhodné kombinace Vám rádi pomohou naši obchodníci, případně můžete kontaktovat také naši technickou podporu. WELL Mairdi MRD-805D kombinuje výbornou kvalitu zvuku s moderním tenkým a ultralehkým designem, zajišťuje tak dlouhou životnost a pohodlí při nošení. Typ sluchátek Dvouušní Konektor QD (Plantronics typ) Délka kabelu 1 m Citlivost mikrofonu -42 ±3dB (0dB=1V/Pa, 1 KHz) Směrovost mikrofonu Všesměrový Citlivost sluchátek 108±3dB (at 1 KHz 1mw) Impedance sluchátek 32?+/-20% Napětí 1.0 - 10 V Váha 50 g Odstranění okolního šumu Ano (patro.cz)

Podobné produkty ako WELL Mairdi MRD-805D, náhlavka dvouušní, 310A872 , Mean well ad-155b (ad-155b)

WELL Mairdi MRD-805, náhlavka jednoušní, 310A870

WELL Mairdi MRD-805, náhlavka jednoušní, 310A870
Detail

Profesionální náhlavní souprava v novém vylepšeném designu, kvalitnější odhlučnění, příjemnější materiál. Ultratenká odolná konstrukce Všesměrový otočný mikrofon Technologie odstranění okolního šumu Quick Disconnect konektor Profesionální jednoušní náhlavní souprava v elegantním novém designu. Díky technologii odstranění okolního šumu zajišťuje vynikající čistý zvuk i tam, kde je potřeba potlačit okolní rušivé zvuky. Je ideální pro použití ve velkých call centrech, open space kancelářích a podobných rušných místech. Náhlavní souprava disponuje širokopásmovým zvukem pro vysokou kvalitu zvuku a křištálově čistou konverzaci. Profesionální headset WELL Mairdi MRD-805 má všesměrový otočný mikrofon a nastavitelný hlavový most, dokáže se tak plně přizpůsobit i nejnáročnějším uživatelům. Kvalitní vyměnitelný kožený náušník zaručuje pohodlí i při dlouhodobém nošení. Součástí balení je také vyměnitelné pěnové polstrování. QD (Quick Disconnect) konektor spolu s širokým výběrem redukcí zajišťuje kompatibilitu s téměř všemi značkami telefonů. S výběrem vhodné kombinace Vám rádi pomohou naši obchodníci, případně můžete kontaktovat také naši technickou podporu. WELL Mairdi MRD-805 kombinuje výbornou kvalitu zvuku s moderním tenkým a ultralehkým designem, zajišťuje tak dlouhou životnost a pohodlí při nošení. (patro.cz)

Podobné produkty ako WELL Mairdi MRD-805, náhlavka jednoušní, 310A870 , Electrolux well q6 wq61-46db (900277521)

WELL Mairdi MRD-890BTD, bezdrátová náhlavní souprava dvouušní

WELL Mairdi MRD-890BTD, bezdrátová náhlavní souprava dvouušní
Detail

Bezdrátová dvouušní náhlavní souprava s moderním designem a praktickou dokovací stanicí. Umožňuje párování až se dvěmi zařízeními současně. Na jedno nabití vydrží až 250 hodin v pohotovostním režimu a při hovorech vydrží až úctyhodných 20 hodin. Díky technologii Bluetooth V5.0 je přenosová vzdálenost až 30 metrů Náhlavní souprava je vybavena ovládacími prvky, uživatel může snadno ovládat hlasitost, vytočit poslední číslo nebo odmítnout příchozí hovor. Pro kvalitnější zvuk obsahuje mikrofon funkci rušení okolního hluku. Nabíjení probíhá pomocí magnetického nabíjecího konektoru a časově zabere 2 hodiny do plného nabití náhlavní soupravy. V dokovací stanici drží headset velmi pevně, nehrozí tu samovolné vypadnutí z kolébky při posunu apod. WELL Mairdi MRD-890BT lze spárovat také s mobilními telefony, které mají integrováno Bluetooth. (patro.cz)

Podobné produkty ako WELL Mairdi MRD-890BTD, bezdrátová náhlavní souprava dvouušní , Well done šeřík 300 ml (5998466120019)

WELL Mairdi MRD-890BT, bezdrátová náhlavní souprava jednoušní

WELL Mairdi MRD-890BT, bezdrátová náhlavní souprava jednoušní
Detail

Bezdrátová jednoušní náhlavní souprava s moderním designem a praktickou dokovací stanicí. Umožňuje párování až se dvěmi zařízeními současně. Na jedno nabití vydrží až 250 hodin v pohotovostním režimu a při hovorech vydrží až úctyhodných 20 hodin. Díky technologii Bluetooth V5.0 je přenosová vzdálenost až 30 metrů Náhlavní souprava je vybavena ovládacími prvky, uživatel může snadno ovládat hlasitost, vytočit poslední číslo nebo odmítnout příchozí hovor. Pro kvalitnější zvuk obsahuje mikrofon funkci rušení okolního hluku. Nabíjení probíhá pomocí magnetického nabíjecího konektoru a časově zabere 2 hodiny do plného nabití náhlavní soupravy. V dokovací stanici drží headset velmi pevně, nehrozí tu samovolné vypadnutí z kolébky při posunu apod. WELL Mairdi MRD-890BT lze spárovat také s mobilními telefony, které mají integrováno Bluetooth. (patro.cz)

Podobné produkty ako WELL Mairdi MRD-890BT, bezdrátová náhlavní souprava jednoušní , Mean well ad-155c (ad-155c)

WELL Mairdi MRD-805 USB, náhlavka jednoušní (USB s ovládáním hlasitosti), 310A873

WELL Mairdi MRD-805 USB, náhlavka jednoušní (USB s ovládáním hlasitosti), 310A873
Detail

Profesionální náhlavní souprava pro každodenní používání, vylepšený design, kvalitnější odhlučnění, příjemnější materiál. USB konektor, ovládací prvky na kabelu soupravy. Jednosměrový otočný mikrofon Kompatibilní s Microsoft Lync, Skype Plug & Play - zapoj a používej Ovládací prvky na kabelu Profesionální jednoušní náhlavní souprava pro každodenní používání, s novým vylepšeným designem, kvalitnějším odhlučněním a příjemnějším materiálem. Tento headset lze připojit do USB portu! Náhlavní soupravy WELL Mairdi řady 805 USB jsou kompatibilní se systémem Microsoft Lync. Náhlavní soupravy jsou vybaveny funkcí Plug & play – stačí tedy pouze připojit do USB a během chvilky je vše funkční. Uživatelé také ocení možnost ovládání hlasitosti a ztlumení hovoru z kabelu na náhlavní soupravě. Uživatelé Skype for Business ocení ovládání inicializace a zavěšení hovoru přimo z kabelu náhlavní soupravy*. Díky technologii odstranění okolního šumu zajišťuje vynikající čistý zvuk i tam, kde je potřeba potlačit okolní rušivé zvuky. Je ideální pro použití ve velkých call centrech, open space kancelářích a podobných rušných místech. Náhlavní náprava disponuje širokopásmovým zvukem pro vysokou kvalitu zvuku a křištálově čistou konverzaci. Headset má jednosměrový otočný mikrofon a nastavitelný hlavový most, dokáže se tak plně přizpůsobit i nejnáročnějším uživatelům. Kvalitní vyměnitelný kožený náušník zaručuje pohodlí i při dlouhodobém nošení. Součástí balení je také vyměnitelné pěnové polstrování. WELL Mairdi MRD-805 USB kombinuje výbornou kvalitu zvuku s moderním tenkým a ultralehkým designem, zajišťuje tak dlouhou životnost a pohodlí při nošení. Tento prvek je kompatibilní s Lync, Skype for Business a Skype. Software Skypeheadset je volně stažitelný ze stránek www.joyce.cz. Typ sluchátek Jednoušní Konektor USB Délka kabelu 1,5 m Citlivost mikrofonu -42 ±3dB (0dB=1V/Pa, 1 KHz) Směrovost mikrofonu Jednosměrný Citlivost sluchátek 108±3dB (at 1 KHz 1mw) Impedance sluchátek 32?+/-20% Napětí 1.0 - 10 V Váha 50 g Odstranění okolního šumu Ano (patro.cz)

Podobné produkty ako WELL Mairdi MRD-805 USB, náhlavka jednoušní (USB s ovládáním hlasitosti), 310A873 , Well done oceán 300 ml (5998466120057)

WELL Mairdi MRD-805D USB, náhlavka dvouušní (USB s ovládáním hlasitosti), 310A871

WELL Mairdi MRD-805D USB, náhlavka dvouušní (USB s ovládáním hlasitosti), 310A871
Detail

Profesionální náhlavní souprava v novém designu, kvalitnější odhlučnění, příjemnější materiál, s ovládacími tlačítky na kabelu soupravy, USB konektor. Jednosměrový otočný mikrofon USB konektor Ovládací prvky na kabelu Kompatibilní se Skype Profesionální náhlavní souprava v novém vylepšeném designu, s kvalitnějším odhlučněním a příjemnějším materiálem. Nově lze tento headset připojit i do USB portu. Náhlavním soupravy WELL Mairdi řady 805 USB jsou kompatibilní se systémem Microsoft Lync. Náhlavní soupravy WELL Mairdi jsou vybaveny funkcí Plug & play – stačí tedy pouze připojit do USB a během chvilky je vše funkční. Uživatelé také ocení možnost ovládání hlasitosti a ztlumení hovoru z kabelu na náhlavní soupravě. Uživatelé Skype for Business ocení ovládání inicializace a zavěšení hovoru přimo z kabelu náhlavní soupravy*. Díky technologii odstranění okolního šumu zajišťuje vynikající čistý zvuk i tam, kde je potřeba potlačit okolní rušivé zvuky. Je ideální pro použití ve velkých call centrech, open space kancelářích a podobných rušných místech. Náhlavní náprava disponuje širokopásmovým zvukem pro vysokou kvalitu zvuku a křištálově čistou konverzaci. Dvouušní náhlavka má jednosměrový otočný mikrofon a nastavitelný hlavový most, dokáže se tak plně přizpůsobit i nejnáročnějším uživatelům. Kvalitní vyměnitelný kožený náušník zaručuje pohodlí i při dlouhodobém nošení. Součástí balení je také vyměnitelné pěnové polstrování. WELL Mairdi MRD-805D USB kombinuje výbornou kvalitu zvuku s moderním tenkým a ultralehkým designem, zajišťuje tak dlouhou životnost a pohodlí při nošení. Tento prvek je kompatibilní s Lync, Skype for Business a Skype. Software Skypeheadset je volně stažitelný ze stránek www.joyce.cz. Typ sluchátek Dvouušní Konektor USB Délka kabelu 1,5 m Citlivost mikrofonu -42 ±3dB (0dB=1V/Pa, 1 KHz) Směrovost mikrofonu Jednosměrný Citlivost sluchátek 108±3dB (at 1 KHz 1mw) Impedance sluchátek 32?+/-20% Napětí 1.0 - 10 V Váha 50 g Odstranění okolního šumu Ano (patro.cz)

Podobné produkty ako WELL Mairdi MRD-805D USB, náhlavka dvouušní (USB s ovládáním hlasitosti), 310A871 , Well done citrus 300 ml (5998466120040)

Ortega RUEL-MRD

Ortega RUEL-MRD
Detail

Akustické ukulele Akustické ukulele Ortega z řady Element Series zdobí finiš přední desky v podobě červené, modré, černé nebo zelené lesklé metalízy, barevně sladěná dýha hlavice a výrazný inlay hmatníku. Vrstvený korpus ukulele v koncertní velikosti je zhotoven z přední desky z překližovaného smrku a zadní desky a lubů z překližované catalpy. K mahagonovému krku je přilepen hmatník z moderního kompozitního materiálu osazený osmnácti pražci. Struny jsou uchyceny v Die-Cast mechanikách ve zlatém provedení s černými kolíčky a kobylce z kompozitu. Pěkné zpracování podtrhuje obvodová lemovka těla a hmatníku z imitace slonoviny. Ukulele je dodáváno v obalu (gig bag). Kouzlo ukulele spočívá v tom, že se na něj snadno a velmi rychle naučí hrát téměř každý. Pokud se do početné rodiny ukulelistů chcete připojit i vy, neváhejte a přijďte si tento nástroj vyzkoušet. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Ortega RUEL-MRD , Electrolux well q8 wq81-panim (900277677)

Denver MRD-166 - použité

Detail

Doslova Casanova mezi hudebními přístroji je moderní mikrosystém Denver MRD-166, kterému hned podlehnete díky výbavě v podobě 3rychlostního gramofonu, USB portu, AUX In vstupu, CD mechaniky, FM a DAB+ tuneru s celkem 40 předvolbami. Přístroj má skvělý zvuk, který si vychutnáte skrze dva externí 2× 2W reproduktory. (mall.cz)

Podobné produkty ako Denver MRD-166 - použité , Get well soon: amen - cd (4505997)

Denver MRD-166 (dmrd166)

Denver MRD-166 (dmrd166)
Detail

Mikrosystém - s reproduktory o výkonu 4 W, FM a DAB+ rádio s 40 předvolbami, rozhraní IN jack 3,5 mm vstup a USB, rozhraní OUT RCA/Cinch, reproduktorový výstup a sluchátkový výstup, podpora MP3, CD, kazetový, LP přehrávač, dálkové ovládání Mikrosystém Denver MRD-166 neposlouží pouze jako doplněk do bytu, ale zejména vám umožní se po těžkém dni uvolnit při poslechu vaší oblíbené muziky. Spolu s mikrosystémem obdržíte též reproduktory, díky kterým si poslechnete oblíbené sklady i podcasty. Jejich celkový výkon činí 4 W. Turner se hodí pro příjem signálů FM a DAB+. Zajisté oceníte zobrazení podrobnějších informací o skladbách během přenosu. Propojení s dalšími zařízeními vám umožní vstup jack 3,5 mm vstup a usb, výstupní propojení zajistí rca/cinch, reproduktorový výstup a sluchátkový výstup. Oceníte též možnost přehrávání CD. Dálkové ovládání zaručí pohodlné přepínání nebo zesilování skladeb z kteréhokoliv místa v pokoji. Rozhodující funkce mikrosystému Denver... (alza.cz)

Podobné produkty ako Denver MRD-166 (dmrd166) , Electrolux well q6 wq61-42gg (900277517)

Stagg EVN 4/4 MRD

Stagg EVN 4/4 MRD
Detail

Elektrické housle Stagg 4/4 elektrické housle. Tělo je vyrobeno z javorového masívu, nástroj je osazen kobylkovým piezo snímačem a aktivním předzesilovačem.Na houslích se dále nalézá ovladač hlasitosti, 2-pásmový ekvalizér a výstup na sluchátka. Tyto nádherné housle s odvážným designem obdržíte včetně kufru, smyčce, kalafuny, sluchátek a 9V baterie. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Stagg EVN 4/4 MRD , Mean well ad-55b (ad-55b)

Denver MRD-52, černá - zánovní

Detail

Doslova Casanova mezi hudebními přístroji je moderní mikrosystém Denver MRD-52, kterému hned podlehnete díky výbavě v podobě 3rychlostního gramofonu, Bluetooth 5.0 technologie, AUX In vstupu, CD mechaniky, FM a DAB+ tuneru s celkem 40 předvolbami. Přístroj má skvělý zvuk, který si vychutnáte skrze dva externí 2× 5W reproduktory. (mall.cz)

Podobné produkty ako Denver MRD-52, černá - zánovní , Konec dobrý, všechno dobré/all´s well that ends well (978-80-902639-6-3)

Denver MRD-52 Darkwood (dmrd52dw)

Denver MRD-52 Darkwood (dmrd52dw)
Detail

Mikrosystém - s reproduktory o výkonu 10 W, FM a DAB+ rádio s 20 předvolbami, rozhraní IN jack 3,5 mm vstup, rozhraní OUT RCA/Cinch a sluchátkový výstup, kompatibilní s Bluetooth, CD, LP přehrávač, automatické ladění a dálkové ovládání Dopřejte si nezaměnitelnou reprodukci hudby z vinylové desky s minisystémem Denver MRD-52 Darkwood. Kromě gramofonu můžete můžete využít příjem z FM nebo digitálního DAB+ tuneru a CD přehrávače. Nechybí ani Bluetooth přijímač pro bezdrátové přehrávání hudby například z mobilního telefonu. Sestava je doplně dvěma reproduktory v dřevěné skříni. Klíčové vlastnosti minisystému Denver MRD-52 DarkwoodMinisystémem Denver MRD-52 Darkwood s gramofonemPříjem rádia z FM nebo digitálního DAB+ tuneruCD přehrávačBluetooth připojení mobilního telefonuReproduktory 2× 5 W RMS v dřevěných skříníchDenver MRD-52 Darkwood má sluchátkový výstup Kvalitní parametry minisystému Denver MRD-52 DarkwoodGramofon má rychlost... (alza.cz)

Podobné produkty ako Denver MRD-52 Darkwood (dmrd52dw) , Well done čistící tablety 2 ks (5998466119549)

Jay Turser JT-30-MRD-A-U

Jay Turser JT-30-MRD-A-U
Detail

Dětská elektrická kytara Jay Turser 30 je cenově dostupná elektrická kytara klasického tvaru. Díky tříčtvrteční velikosti je zvláště vhodná pro děti a hráče s drobnějšími prsty. Tělo kytary je zhotoveno z olše. K javorovému krku přiléhá hmatník zhotovený z kompozitního materiálu osazený jednadvaceti pražci. Orientaci po jeho ploše usnadňují bílé poziční značky. Nástroj je osazen třemi firemními single-coil snímači. Poskytují kytaře klasický zvuk vhodný na jakoukoli podobu bluesové, rockové či popové hudby. Struny jsou uchyceny v litých ladících mechanikách a synchronizovaném jednozvratném tremolu. Vzhled kytary podtrhuje chromovaný hardware a pickguard, který chrání lak nástroje před poškrábáním při důrazné hře trsátkem. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Jay Turser JT-30-MRD-A-U , Well done rewell lotus flower 400 ml (5998466119150)

Stagg EVN X 4/4 MRD

Stagg EVN X 4/4 MRD
Detail

Elektrické housle Dostupné elektrické housle od firmy Stagg vhodné pro tiché cvičení a živá vystoupení. Housle mají odlehčené tělo z masivního javoru, které kopíruje standardní tvar akustických houslí pro přirozený pocit ze hry. Zabudovaný předzesilovač má výstup na sluchátka a dvoupásmové korekce pro nastavení požadovaného tónu. Housle se dodávají spolu s pevným pouzdrem, smyčcem, kalafunou, sluchátky a 9V baterií, takže na ně lze hrát ihned po vybalení. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Stagg EVN X 4/4 MRD , Well done antibakteriální čistič kuchyní 750 ml (5998466116227)

Párky hrachové klasik 200 g WELL WELL

Párky hrachové klasik 200 g WELL WELL
Detail

Hrachové párky vám nahradí klasické masné. Připravíte je jednoduše a rychle ohřátím ve vodě, na páře či v mikrovlnné troubě. Podávat je můžete klasicky s pečivem a hořčicí, výborně je ale užijete i v receptech, kde potřebujete nahradit uzeninu. Neobsahují suroviny živočišného původu. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Párky hrachové klasik 200 g WELL WELL , Get well soon: amen (2x lp) - lp (4505998)

Párky hrachové pikantní 200 g WELL WELL

Párky hrachové pikantní 200 g WELL WELL
Detail

Pikantní hrachové párky vám nahradí klasické masné. Připravíte je jednoduše a rychle ohřátím ve vodě, na páře či v mikrovlnné troubě. Podávat je můžete klasicky s pečivem a hořčicí, výborně je ale užijete i v receptech, kde potřebujete nahradit uzeninu. Neobsahují suroviny živočišného původu. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Párky hrachové pikantní 200 g WELL WELL , Well done rewell fresh water 400 ml (5998466119143)

Klobásy hrachové bílé 250 g WELL WELL

Klobásy hrachové bílé 250 g WELL WELL
Detail

Hrachové klobásy vám nahradí klasické masné. Připravíte je jednoduše a rychle ohřátím ve vodě, na páře či v mikrovlnné troubě. Podávat je můžete klasicky s pečivem a hořčicí, výborně je ale užijete i v receptech, kde potřebujete nahradit uzeninu. Neobsahují suroviny živočišného původu. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Klobásy hrachové bílé 250 g WELL WELL , Svach's old well gin 0,5l 48,5% l.e. (8594192941750)

Hummus - cizrnová pomazánka 125 g WELL WELL

Hummus - cizrnová pomazánka 125 g WELL WELL
Detail

Klasický hummus se sezamovou pastou tahini. Podává se jako samostatné jídlo, příloha k hlavnímu jídlu nebo dip k zelenině. Základní ingrediencí je cizrna, která je oblíbená pro svůj vysoký obsah bílkovin. Produkt je zdrojem vlákniny a neobsahuje konzervační látky. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Hummus - cizrnová pomazánka 125 g WELL WELL , Well done fine ubrousky bělící 12 ks (5998466112359)

JAY TURSER JT-30-MRD-A-U (HN186076)

JAY TURSER JT-30-MRD-A-U (HN186076)
Detail

Elektrická kytara - pro děti, 6 strun, tělo Stratocaster, typ snímačů single coil, pětipolohový přepínač snímačů, kobylka jednozvratné tremolo, 21 pražců, menzura 570 mm, lesklá povrchová úprava, tělo olše, krk javor, hmatník tech wood, hardware chrom Pěkná elektrická kytara Jay Turser JT-30 ve 3/4 velikosti americké značky Jay Turser je ideální volbou pro dětské hráče ve věku 8 -11 let, vysoké 137 - 150 cm. Menší velikost kytary uvítají i drobnější dospělí s kratšími prsty. Kytara s tělem klasického tvaru Stratocaster vyrobeným z olše je vybavena chromovaným hardwarem, javorovým krkem, hmatníkem s pozičními tečkami a 21 pražci. Tři firemní Single-Coil snímače s 5polohovým přepínačem vytváří klasický zvuk elektrické kytary JAY TURSER JT-30-MRD-A-U vhodný pro jakýkoli žánr. Na kytaře naleznete také ovladače pro nastavení hlasitosti a pro nastavení tónu. Struny jsou uchyceny v litých ladicích mechanikách a synchronizovaném... (alza.cz)

Podobné produkty ako JAY TURSER JT-30-MRD-A-U (HN186076) , Well done odmašťovač za studena 750 ml (5998466114018)

Stagg EVN 4/4 MRD červená metalíza (25014561)

Stagg EVN 4/4 MRD červená metalíza (25014561)
Detail

Elektrické housle - velikost 4/4, materiál těla javor, 3,5 mm Jack a 6,3 mm Jack výstup, s ekvalizérem, baterie, kalafuna, kufr, sluchátka a smyčec součástí balení Řadíte se mezi nadšené hudebníky a máte v plánu koupi či výměnu houslí? V takovém případě vás jistě zaujmou elektrické housle Stagg EVN 4/4 MRD červená metalíza. Jelikož jsou elektrické, vytvořené akustické zvuky jsou přenášeny snímačem. Tento snímač pak vyhodnotí vibrace, které převede na signál, který můžete přenášet do počítače či reproduktoru. Před jejich koupí, musíte myslet i na to, že jde o velikost 4/4. U těchto houslí je nutné počítat se čtyřmi strunami. Tento model vám zaručuje to, že se chlubí výstupem 3,5 mm Jack a 6,3 mm Jack. Nabízí výhodu integrovaného ekvalizéru. Uvnitř balení naleznete dokonce i baterie. V balení spolu s houslemi naleznete také kalafunu. Aby bylo možné je bez problému přesunout, mají kufr. Jestliže chcete hrát potichu, není nic snazšího, než je propojit do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EVN 4/4 MRD červená metalíza (25014561) , Well done fine ubrousky pohlcující barvu 12 ks (5998466112342)

Salám z hrachové bílkoviny klasik 100 g WELL WELL

Slezská klobása z rostlinných bílkovin 250 g WELL WELL

Slezská klobása z rostlinných bílkovin 250 g WELL WELL
Detail

Slezská klobása z rostlinných bílkovin vám nahradí klasickou masnou. Připravíte je jednoduše a rychle ohřátím ve vodě, na páře či v mikrovlnné troubě. Podávat je můžete klasicky s pečivem a hořčicí, výborně je ale užijete i v receptech, kde potřebujete nahradit uzeninu. Neobsahují suroviny živočišného původu. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Slezská klobása z rostlinných bílkovin 250 g WELL WELL , Dokonalá hra: well played (978-80-269-1895-0)

WELL WELL Falafel s bobem a cizrnou 200 g

Salám polosuchý z rostlinných bílkovin 90 g WELL WELL

Párky Frankfurtky uzené z rostlinných bílkovin 180 g WELL WELL

Párky Frankfurtky uzené z rostlinných bílkovin 180 g WELL WELL
Detail

Veganské uzené frankfurtky vám nahradí klasické masné. Připravíte je jednoduše a rychle ohřátím ve vodě, na páře či v mikrovlnné troubě. Podávat je můžete klasicky s pečivem a hořčicí, výborně je ale užijete i v receptech, kde potřebujete nahradit uzeninu. Neobsahují suroviny živočišného původu. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Párky Frankfurtky uzené z rostlinných bílkovin 180 g WELL WELL , Electrolux filtr do čističek vzduchu well a5-7 efwcar3 (900923331)

Pomazánka z tofu s rybí příchutí 125 g WELL WELL

Pomazánka z tofu s rybí příchutí 125 g WELL WELL
Detail

Tofu pomazánka s rybí příchutí. Neobsahuje suroviny živočišného původu, na její jemné konzistenci si mohou pochutnat vegani i osoby alergické na laktózu. Bez kozervačních látek. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Pomazánka z tofu s rybí příchutí 125 g WELL WELL , Electrolux filtr do čističek vzduchu well a5-7 efwfrh3 (900923327)

Pomazánka dýňová s mrkví a zázvorem 125 g WELL WELL

Pomazánka dýňová s mrkví a zázvorem 125 g WELL WELL
Detail

Rostlinná pomazánka s dýňovými semínky, mkrví a zázvorem má nízký obsah cukru a je zdrojem bílkovin a vlákniny. Neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, pochutnají si tak na ní i celiaci a vegani. Bez konzervačních látek. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Pomazánka dýňová s mrkví a zázvorem 125 g WELL WELL

Salám z hrachové bílkoviny s barevným pepřem 100 g WELL WELL

Detail

(countrylife.cz)

Podobné produkty ako Salám z hrachové bílkoviny s barevným pepřem 100 g WELL WELL

Konec dobrý, všechno dobré/All´s Well That Ends Well - 66

Konec dobrý, všechno dobré/All´s Well That Ends Well - 66
Detail

Černá komedie o světě, v němž lidé dokážou maskovat svou zištnost láskou i milovat někoho, kdo si jejich lásku nezaslouží. (patro.cz)

Podobné produkty ako Konec dobrý, všechno dobré/All´s Well That Ends Well - 66

Konec dobrý, všechno dobré / All´s Well That Ends Well - William Shakespeare

Konec dobrý, všechno dobré / All´s Well That Ends Well - William Shakespeare
Detail

Dvojjazyčné česko-anglické vydání textu divadelní hry. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Konec dobrý, všechno dobré / All´s Well That Ends Well - William Shakespeare

Well Suited Legíny Vans

Well Suited Legíny Vans
Detail

Barva: růžováStřih: slim fit, sportovníZapínání: do gumyMateriál: 100 % bavlnaVlastnosti materiálu: elastický (zoot.cz)

Podobné produkty ako Well Suited Legíny Vans

Well Suited Legíny Vans

Well Suited Legíny Vans
Detail

Barva: růžováStřih: slim fit, sportovníZapínání: do gumyMateriál: 100 % bavlnaVlastnosti materiálu: elastický (zoot.cz)

Podobné produkty ako Well Suited Legíny Vans

Well Suited Legíny Vans

Well Suited Legíny Vans
Detail

Barva: růžováStřih: slim fit, sportovníZapínání: do gumyMateriál: 100 % bavlnaVlastnosti materiálu: elastický (zoot.cz)

Podobné produkty ako Well Suited Legíny Vans

Well Suited Legíny Vans

Well Suited Legíny Vans
Detail

Barva: růžováStřih: slim fit, sportovníZapínání: do gumyMateriál: 100 % bavlnaVlastnosti materiálu: elastický (zoot.cz)

Podobné produkty ako Well Suited Legíny Vans

Well Suited Legíny Vans

Well Suited Legíny Vans
Detail

Barva: růžováStřih: slim fit, sportovníZapínání: do gumyMateriál: 100 % bavlnaVlastnosti materiálu: elastický (zoot.cz)

Podobné produkty ako Well Suited Legíny Vans

Well Suited Legíny Vans

Well Suited Legíny Vans
Detail

Barva: růžováStřih: slim fit, sportovníZapínání: do gumyMateriál: 100 % bavlnaVlastnosti materiálu: elastický (zoot.cz)

Podobné produkty ako Well Suited Legíny Vans

Well Suited Triko Vans

Well Suited Triko Vans
Detail

Barva: černáVzor: s potiskemStřih: regular fitVýstřih: kulatýMateriál: 100 % bavlna (zoot.cz)

Podobné produkty ako Well Suited Triko Vans

Well Suited Triko Vans

Well Suited Triko Vans
Detail

Barva: černáVzor: s potiskemStřih: regular fitVýstřih: kulatýMateriál: 100 % bavlna (zoot.cz)

Podobné produkty ako Well Suited Triko Vans

Well Suited Mikina Vans

Well Suited Mikina Vans
Detail

Střih: croppedBarva: šedáVzor: žíhanýRukáv: dlouhýMateriál: 60 % bavlna, 40 % polyester (zoot.cz)

Podobné produkty ako Well Suited Mikina Vans

Well Suited Mikina Vans

Well Suited Mikina Vans
Detail

Střih: croppedBarva: šedáVzor: žíhanýRukáv: dlouhýMateriál: 60 % bavlna, 40 % polyester (zoot.cz)

Podobné produkty ako Well Suited Mikina Vans

Well Suited Mikina Vans

Well Suited Mikina Vans
Detail

Střih: croppedBarva: šedáVzor: žíhanýRukáv: dlouhýMateriál: 60 % bavlna, 40 % polyester (zoot.cz)

Podobné produkty ako Well Suited Mikina Vans

Vans Well Suited VN0A5JN2YZO

Vans Well Suited VN0A5JN2YZO
Detail

Vans Well Suited VN0A5JN2YZO Výrobce: Vans Model: Well Suited Číslo dílu: VN0A5JN2YZO Sezona: Podzim / Zima 21 Material: 57% Bavlna + 48% polyester Barva: lososí Informace: Dámské sportovní šortky, ideální pro každodenní nošeníslim fitvysoký elastický pasDélka do poloviny stehnaTkanina, která nezasahuje do pohybuna levé nohavici gumové logo "Vans" (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Vans Well Suited VN0A5JN2YZO

Vans Well Suited VN0A5JN2YZO

Vans Well Suited VN0A5JN2YZO
Detail

Vans Well Suited VN0A5JN2YZO Výrobce: Vans Model: Well Suited Číslo dílu: VN0A5JN2YZO Sezona: Podzim / Zima 21 Material: 57% Bavlna + 48% polyester Barva: lososí Informace: Dámské sportovní šortky, ideální pro každodenní nošeníslim fitvysoký elastický pasDélka do poloviny stehnaTkanina, která nezasahuje do pohybuna levé nohavici gumové logo "Vans" (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Vans Well Suited VN0A5JN2YZO

Vans Well Suited VN0A5JN2YZO

Vans Well Suited VN0A5JN2YZO
Detail

Vans Well Suited VN0A5JN2YZO Výrobce: Vans Model: Well Suited Číslo dílu: VN0A5JN2YZO Sezona: Podzim / Zima 21 Material: 57% Bavlna + 48% polyester Barva: lososí Informace: Dámské sportovní šortky, ideální pro každodenní nošeníslim fitvysoký elastický pasDélka do poloviny stehnaTkanina, která nezasahuje do pohybuna levé nohavici gumové logo "Vans" (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Vans Well Suited VN0A5JN2YZO

Vans Well Suited VN0A5JN2YZO

Vans Well Suited VN0A5JN2YZO
Detail

Vans Well Suited VN0A5JN2YZO Výrobce: Vans Model: Well Suited Číslo dílu: VN0A5JN2YZO Sezona: Podzim / Zima 21 Material: 57% Bavlna + 48% polyester Barva: lososí Informace: Dámské sportovní šortky, ideální pro každodenní nošeníslim fitvysoký elastický pasDélka do poloviny stehnaTkanina, která nezasahuje do pohybuna levé nohavici gumové logo "Vans" (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Vans Well Suited VN0A5JN2YZO

Well Suited Tílko Vans

Well Suited Tílko Vans
Detail

Střih: vypasovanýBarva: růžováVýstřih: kulatýRukáv: na ramínkaMateriál: 100 % bavlna (zoot.cz)

Podobné produkty ako Well Suited Tílko Vans
Denver MRD-166 (dmrd166), Denver MRD-52 Darkwood (dmrd52dw), Stagg EVN 4/4 MRD červená metalíza (25014561), vitamin well defence 0 5l, Mean Well AD-155B (AD-155B), Electrolux Well Q6 WQ61-46DB (900277521), Well Done Šeřík 300 ml (5998466120019), Mean Well AD-155C (AD-155C), Well Done Oceán 300 ml (5998466120057), Well Done Citrus 300 ml (5998466120040), Electrolux Well Q8 WQ81-PANIM (900277677), Get Well Soon: Amen - CD (4505997), Electrolux Well Q6 WQ61-42GG (900277517), Mean Well AD-55B (AD-55B), Konec dobrý, všechno dobré/All´s Well That Ends Well (978-80-902639-6-3), Well Done Čistící tablety 2 ks (5998466119549), Well Done Rewell Lotus flower 400 ml (5998466119150), Well Done Antibakteriální čistič kuchyní 750 ml (5998466116227), Get Well Soon: Amen (2x LP) - LP (4505998), Well Done Rewell Fresh Water 400 ml (5998466119143), Svach's Old Well Gin 0,5l 48,5% L.E. (8594192941750), Well Done Fine Ubrousky bělící 12 ks (5998466112359), Well Done Odmašťovač za studena 750 ml (5998466114018), Well Done Fine Ubrousky pohlcující barvu 12 ks (5998466112342), Well Done Antarctic odstraňovač vodního kamene 750 ml (5998466118504), Dokonalá hra: Well Played (978-80-269-1895-0), JJ68 BE WELL - BIO konopný protein BORŮVKA 300 g (67), Electrolux filtr do čističek vzduchu Well A5-7 EFWBTH3 (900923329), Electrolux filtr do čističek vzduchu Well A5-7 EFWCAR3 (900923331), Electrolux filtr do čističek vzduchu Well A5-7 EFWFRH3 (900923327)