Weber udící prkénka z cedrového dřeva (17831)

Produkt Weber udící prkénka z cedrového dřeva (17831) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Weber udící prkénka z cedrového dřeva (17831) upraviť a produkt hľadať znova.

Weber udící prkénka z cedrového dřeva (17831)

Weber udící prkénka z cedrového dřeva (17831)
Detail

Grilovací příslušenství Udící prkénka z cedrového dřeva Dodejte svému grilovanému jídlu jedinečnou chuť a aroma s udícími prkénky značky Weber. Na prkénku z cedrového dřeva připravíte zauzenou lahůdku s jemnou nasládlou chutí. Stačí ho namočit na 30 minut do vody, díky čemuž déle vydrží, a pak přímo na něj položíte připravované jídlo. S prkénkem se můžete pustit do grilování ryb, drůbeže a jiného masa, zeleniny nebo sýrů. Navlhčené udící prkénko Weber můžete použít na všech kotlových, elektrických i plynových grilech. V balení vám jsou k dispozici 2 kusy. Klíčové vlastnosti udících prkének z cedrového dřeva Weber 17831S udícím prkénkem dodáte grilovanému jídlu typické aroma s nasládlou chutíVhodné pro přípravu ryb, drůbeže, zeleniny či sýrůPrkénko stačí namočit na 30 min do vody a pak na něj položit jídloNavlhčené prkénko s jídlem pak umístíte na grilUdící prkénko můžete použít na všech kotlových, elektrických i plynových... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber udící prkénka z cedrového dřeva (17831) , Weber univerzální udící box (7576)

Udící prkénka z olše Rösle - 2 ks

Udící prkénka z olše Rösle - 2 ks
Detail

Sada grilovacích prkének z olšového dřeva pro uzení na plynových grilech RösleOlšová grilovací prkénka se hodí na uzení ryb a mořských plodůDíky nim se jídlo připravuje rovnoměrně a zůstává šťavnatéSada obsahuje dvě prkénka o rozměru 40 x 19,5 x 1,1 cmPřed použitím doporučujeme prkénka namočit do vodyPro opakované použití (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící prkénka z olše Rösle - 2 ks , Weber udící lupínky hovězí maso (17663)

Stojan pod květináč 4ks z cedrového dřeva

Stojan pod květináč 4ks z cedrového dřeva
Detail

Naše vozíky pod květináče jsou vyrobeny z cedrového dřeva a výborně se hodí k vystavování květináčů nebo k přesouvání zahradních truhlíků. Vozíky pod květináče jsou zhotoveny z vysoce kvalitního cedrového dřeva, jsou tudíž odolné a dostatečně pevné, aby vydržely dlouhá léta používání. Kolečka s funkcí 360° rotace vám zajistí bezproblémové přesouvání vašich květináčů po dvorku nebo po balkoně. Kompaktní velikost vozíků vám pomůže ušetřit místo.Balení obsahuje 4 vozíky pod květináče.Barva:přírodníRozměry:šířka: 25 cm hloubka: 25 cmMateriál:cedrové dřevo Maximální nosnost (každý): 3 kgHmotnost: 1,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stojan pod květináč 4ks z cedrového dřeva , Weber udící lupínky hickory (bílý ořech) (17624)

Stojan pod květináč 4ks z cedrového dřeva

Stojan pod květináč 4ks z cedrového dřeva
Detail

Naše vozíky pod květináče jsou vyrobeny z cedrového dřeva a výborně se hodí k vystavování květináčů nebo k přesouvání zahradních truhlíků. Vozíky pod květináče jsou zhotoveny z vysoce kvalitního cedrového dřeva, jsou tudíž odolné a dostatečně pevné, aby vydržely dlouhá léta používání. Kolečka s funkcí 360° rotace vám zajistí bezproblémové přesouvání vašich květináčů po dvorku nebo po balkoně. Kompaktní velikost vozíků vám pomůže ušetřit místo.Balení obsahuje 4 vozíky pod květináče.Barva:přírodníRozměry:šířka: 25 cm hloubka: 25 cmMateriál:cedrové dřevo Maximální nosnost (každý): 3 kgHmotnost: 1,5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stojan pod květináč 4ks z cedrového dřeva , Kesper prkénka z akátového dřeva 2 ks (28402)

Compactor Odpuzovač molů z cedrového dřeva do zásuvky, 15 ks

Compactor Odpuzovač molů z cedrového dřeva do zásuvky, 15 ks
Detail

Kuličky můžete položit na dno skříně, do šuplíků nebo s nimi ochránit oblečení uložené na půdě. Cedrové dřevo je skvělé řešení pro milovníky ekologie a pro domácnosti s dětmi. Vaše oblečení, ložní prádlo i ručníky budou v bezpečí před šatními moly i bez použití zbytečné chemie. Navíc nám lidem, na rozdíl od molů, cedrové aroma krásně voní. Jeho aroma působí jako silný a přesto čiště přírodní repelent. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compactor Odpuzovač molů z cedrového dřeva do zásuvky, 15 ks , Compactor odpuzovač molů z cedrového dřeva do zásuvky, 15 ks

Compactor Odpuzovač molů z cedrového dřeva srdce do zásuvky, 15 ks

Compactor Odpuzovač molů z cedrového dřeva srdce do zásuvky, 15 ks
Detail

Srdíčka můžete položit na dno skříně, do šuplíků nebo s nimi ochránit oblečení uložené na půdě. Cedrové dřevo je skvělé řešení pro milovníky ekologie a pro domácnosti s dětmi. Vaše oblečení, ložní prádlo i ručníky budou v bezpečí před šatními moly i bez použití zbytečné chemie. Navíc nám lidem, na rozdíl od molů, cedrové aroma krásně voní. Jeho aroma působí jako silný a přesto čiště přírodní repelent. Jedno srdíčko měří 2 x 1 x 2,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compactor Odpuzovač molů z cedrového dřeva srdce do zásuvky, 15 ks , Compactor odpuzovač molů z cedrového dřeva srdce do zásuvky, 15 ks

Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 43-44

Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 43-44
Detail

Pouze pomocí roztahovače bot můžete zajistit, že si boty po použití zachovají svůj tvar. Během nošení se vlivem vlhkosti rozšiřují a poté opět smršťují - s tímto klasickým natahovačem obuvi ve správném tvaru. Váš nový tvarovač je vyroben z cedrového dřeva, které se vyznačuje tím, že výborně odvádí vlhkost z podrážky boty. Udělejte něco dobrého pro své boty a nohy a kupte si správný tvarovač. Poznámka: Boty nejsou součástí balení. Vzhledem k tomu, že tvarovač na boty je vyroben ze skutečného přírodního dřeva, jsou možné drobné odchylky v barvě a struktuře. Na tvarovači se může usazovat jemný bílý prach. Jedná se o přirozenou krystalizaci, která je pro cedrové dřevo typická. Tvarovače na boty jednoduše otřete hadříkem. Technické údaje: velikost: 43-44 rozměry: cca 27,3 - 29,3 x 8,8 x 6,2 cm (d x š x v) hmotnost: 0,70 kg materiál: cedrové dřevo, hliník barva: přírodní dřevo Obsah balení: 1 pár tvarovačů obuvi (dilego.cz)

Podobné produkty ako Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 43-44 , Shumee rohová polička z cedrového dřeva 27×27×110 cm, 246435 (246435)

Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 47-48

Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 47-48
Detail

Pouze pomocí roztahovače bot můžete zajistit, že si boty po použití zachovají svůj tvar. Během nošení se vlivem vlhkosti rozšiřují a poté opět smršťují - s tímto klasickým natahovačem obuvi ve správném tvaru. Váš nový tvarovač je vyroben z cedrového dřeva, které se vyznačuje tím, že výborně odvádí vlhkost z podrážky boty. Udělejte něco dobrého pro své boty a nohy a kupte si správný tvarovač. Poznámka: Boty nejsou součástí balení. Vzhledem k tomu, že tvarovač na boty je vyroben ze skutečného přírodního dřeva, jsou možné drobné odchylky v barvě a struktuře. Na tvarovači se může usazovat jemný bílý prach. Jedná se o přirozenou krystalizaci, která je pro cedrové dřevo typická. Tvarovače na boty jednoduše otřete hadříkem. Technické údaje: velikost: 47-48 rozměry: cca 30,2 - 32,2 / 9,5 / 6,6 cm hmotnost: 0,88 kg materiál: cedrové dřevo, hliník barva: přírodní dřevo Obsah balení: 1 x pár tvarovačů obuvi (dilego.cz)

Podobné produkty ako Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 47-48 , Shumee žebříková nástěnná police z cedrového dřeva 41,5×30×176 cm, 246438 (246438)

Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 45-46

Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 45-46
Detail

Pouze pomocí roztahovače bot můžete zajistit, že si boty po použití zachovají svůj tvar. Během nošení se vlivem vlhkosti rozšiřují a poté opět smršťují - s tímto klasickým natahovačem obuvi ve správném tvaru. Váš nový tvarovač je vyroben z cedrového dřeva, které se vyznačuje tím, že výborně odvádí vlhkost z podrážky boty. Udělejte něco dobrého pro své boty a nohy a kupte si správný tvarovač. Poznámka: Boty nejsou součástí balení. Vzhledem k tomu, že tvarovač na boty je vyroben ze skutečného přírodního dřeva, jsou možné drobné odchylky v barvě a struktuře. Na tvarovači se může usazovat jemný bílý prach. Jedná se o přirozenou krystalizaci, která je pro cedrové dřevo typická. Tvarovače na boty jednoduše otřete hadříkem. Technické údaje: velikost: 45-46 rozměry: cca 28,6 - 30,6 x 9 x 6,3 cm (d x š x v) hmotnost: 0,78 kg materiál: cedrové dřevo, hliník barva: přírodní dřevo Obsah balení: 1 pár tvarovačů obuvi (dilego.cz)

Podobné produkty ako Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 45-46 , Weber udící box pro grily q 200/2000 a výše (17179)

Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 37-38

Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 37-38
Detail

Pouze pomocí roztahovače bot můžete zajistit, že si boty po použití zachovají svůj tvar. Během nošení se vlivem vlhkosti rozšiřují a poté opět smršťují - s tímto klasickým natahovačem obuvi ve správném tvaru. Váš nový tvarovač je vyroben z cedrového dřeva, které se vyznačuje tím, že výborně odvádí vlhkost z podrážky boty. Udělejte něco dobrého pro své boty a nohy a kupte si správný tvarovač. Poznámka: Boty nejsou součástí balení. Vzhledem k tomu, že tvarovač na boty je vyroben ze skutečného přírodního dřeva, jsou možné drobné odchylky v barvě a struktuře. Na tvarovači se může usazovat jemný bílý prach. Jedná se o přirozenou krystalizaci, která je pro cedrové dřevo typická. Tvarovače na boty jednoduše otřete hadříkem. Technické údaje: velikost: 37-38 rozměry: cca 23,5 - 25,5 x 8,2 x 5,7 cm (d x š x v) hmotnost: 0,56 kg materiál: cedrové dřevo, hliník barva: přírodní dřevo Obsah balení: 1 pár tvarovačů obuvi (dilego.cz)

Podobné produkty ako Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 37-38 , Klarstein el presidente 48, humidor na doutníky, 48 l , 3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 39-40

Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 39-40
Detail

Pouze pomocí roztahovače bot můžete zajistit, že si boty po použití zachovají svůj tvar. Během nošení se vlivem vlhkosti rozšiřují a poté opět smršťují - s tímto klasickým natahovačem obuvi ve správném tvaru. Váš nový tvarovač je vyroben z cedrového dřeva, které se vyznačuje tím, že výborně odvádí vlhkost z podrážky boty. Udělejte něco dobrého pro své boty a nohy a kupte si správný tvarovač. Poznámka: Boty nejsou součástí balení. Vzhledem k tomu, že tvarovač na boty je vyroben ze skutečného přírodního dřeva, jsou možné drobné odchylky v barvě a struktuře. Na tvarovači se může usazovat jemný bílý prach. Jedná se o přirozenou krystalizaci, která je pro cedrové dřevo typická. Tvarovače na boty jednoduše otřete hadříkem. Technické údaje: velikost: 39-40 rozměry: cca 25,1 - 27,1 x 8,4 x 5,7 cm (d x š x v) hmotnost: 0,56 kg materiál: cedrové dřevo, hliník barva: přírodní dřevo Obsah balení: 1 pár tvarovačů obuvi (dilego.cz)

Podobné produkty ako Jago Tvarovače obuvi z cedrového dřeva a hliníku, vel. 39-40 , Klarstein el presidente 37, humidor na doutníky, 37 l , 2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Stojan na víno z cedrového dřeva 57,5 × 28 × 102 cm (246441)

Stojan na víno z cedrového dřeva 57,5 × 28 × 102 cm (246441)
Detail

Stojan na víno Materiál: cedrové dřevo, Rozměry: 57,5 × 28 × 102 cm (D × Š × V), Pojme až 48 lahví (alza.cz)

Podobné produkty ako Stojan na víno z cedrového dřeva 57,5 × 28 × 102 cm (246441) , Weber hadřík z mikrovlákna (17689)

Shumee Rohová polička z cedrového dřeva 27×27×110 cm, 246435 (246435)

Shumee Rohová polička z cedrového dřeva 27×27×110 cm, 246435 (246435)
Detail

Knihovna - dřevěná, otevřená, s nožičkami, rozměry 110 × 27 × 27 cm (V׊×H), béžová barva S domácí knihovnou bude každý vášnivý čtenář spokojený. Nebude zastávat jen funkci místa pro knihy, ale také se stane vzhledným kouskem vašeho domova. Mohla by vás zaujmout klasická knihovna SHUMEE a problém s nedostatkem prostoru bude minulostí. Zespodu jsou umístěny nožičky, což zlepšuje stabilitu skříně. Umožní vám také snadný úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod skříní. Při výrobě byl vybrán otevřený design, tak budete mít její obsah jako na dlani. Materiálem knihovny SHUMEE je dřevo. Dominuje jí béžová barva. Rozměry knihovny SHUMEE činí 110 × 27 × 27 cm (vך×h). Klíčové přednosti produktu Shumee Rohová polička z cedrového dřeva 27×27×110 cm, 246435 Klasické provedení knihovny SHUMEE vám pomůže s uložením vašich knih Knihovnu zakoupíte s nožičkami Ukažte své knihy díky otevřenému designu Materiálem pro zhotovení knihovny SHUMEE je dřevo O celkový vzhled se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee Rohová polička z cedrového dřeva 27×27×110 cm, 246435 (246435) , Weber grilovací rukavice z kůže (pár) (17896)

Shumee Žebříková nástěnná police z cedrového dřeva 41,5×30×176 cm, 246438 (246438)

Shumee Žebříková nástěnná police z cedrového dřeva 41,5×30×176 cm, 246438 (246438)
Detail

Knihovna - dřevěná, otevřená, s nožičkami, rozměry 176 × 40 × 15 cm (V׊×H), béžová barva Každý vášnivý čtenář zajisté ocení praktickou knihovnu. Nebude sloužit pouze jako místo na knihy, vezme na sebe také roli designového kousku. Vybavte svůj byt klasickou knihovnou SHUMEE a problém s nedostatkem prostoru bude minulostí. Vespod jsou namontovány nožičky, které se postarají o stabilitu skříně. Umožní vám také jednoduchý úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod skříní. Při výrobě byl vybrán otevřený design, díky čemuž vynikne její obsah. Materiálem knihovny SHUMEE je dřevo. Sluší jí béžová barva. Rozměry knihovny SHUMEE dělají 176 × 40 × 15 cm (vך×h). Zásadní přednosti produktu Shumee Žebříková nástěnná police z cedrového dřeva 41,5×30×176 cm, 246438 Klasické provedení knihovny SHUMEE se bude skvěle hodit pro ukládání vašich knih Knihovnu zakoupíte s nožičkami Na knihy jde dobře vidět díky otevřenému designu Materiálem pro výrobu knihovny SHUMEE je dřevo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shumee Žebříková nástěnná police z cedrového dřeva 41,5×30×176 cm, 246438 (246438) , Kesper stolička z borovicového dřeva (69577)

Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l , 2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l ,  2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva
Detail

Špičkové skladování pro požitek z tabáku: Humidor El Presidente 37 od Klarsteinzajišťuje optimální podmínky pro dlouhodobé uchování plné chuti luxusních doutníků. Vnitřní prostor o objemu 37 litrů, dvě úložné úrovně a cedrová přihrádka nabízejí dostatek prostoru pro vaše doutníky: tichý, optimálně chlazený a s optimální regulací vlhkosti. Modré osvětlení interiéru vytváří stylovou scénu za panoramatickými skleněnými dveřmi. Kubánské momenty: V humidoru Klarstein El Presidente 127 , jsou jemné doutníky v dobrých rukou při ideální teplotě a vlhkosti. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l , 2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva , Shumee z masivního sheeshamového dřeva (243965)

Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l , 2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l ,  2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva
Detail

Špičkové skladování pro požitek z tabáku: Humidor El Presidente 37 od Klarsteinzajišťuje optimální podmínky pro dlouhodobé uchování plné chuti luxusních doutníků. Vnitřní prostor o objemu 37 litrů, dvě úložné úrovně a cedrová přihrádka nabízejí dostatek prostoru pro vaše doutníky: tichý, optimálně chlazený a s optimální regulací vlhkosti. Modré osvětlení interiéru vytváří stylovou scénu za panoramatickými skleněnými dveřmi. Kubánské momenty: V humidoru Klarstein El Presidente 127 , jsou jemné doutníky v dobrých rukou při ideální teplotě a vlhkosti. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l , 2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva , Beliani z lehkého dřeva atlanta (beliani_179244)

Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l , 2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l ,  2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva
Detail

Špičkové skladování pro požitek z tabáku: Humidor El Presidente 37 od Klarsteinzajišťuje optimální podmínky pro dlouhodobé uchování plné chuti luxusních doutníků. Vnitřní prostor o objemu 37 litrů, dvě úložné úrovně a cedrová přihrádka nabízejí dostatek prostoru pro vaše doutníky: tichý, optimálně chlazený a s optimální regulací vlhkosti. Modré osvětlení interiéru vytváří stylovou scénu za panoramatickými skleněnými dveřmi. Kubánské momenty: V humidoru Klarstein El Presidente 127 , jsou jemné doutníky v dobrých rukou při ideální teplotě a vlhkosti. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l , 2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva , Orange county smokers udící pistole 18310001 (18310001)

Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l , 2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l ,  2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva
Detail

Špičkové skladování pro požitek z tabáku: Humidor El Presidente 37 od Klarsteinzajišťuje optimální podmínky pro dlouhodobé uchování plné chuti luxusních doutníků. Vnitřní prostor o objemu 37 litrů, dvě úložné úrovně a cedrová přihrádka nabízejí dostatek prostoru pro vaše doutníky: tichý, optimálně chlazený a s optimální regulací vlhkosti. Modré osvětlení interiéru vytváří stylovou scénu za panoramatickými skleněnými dveřmi. Kubánské momenty: V humidoru Klarstein El Presidente 127 , jsou jemné doutníky v dobrých rukou při ideální teplotě a vlhkosti. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l , 2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva , Weber čistící sada pro plynové grily z oceli (18283)

Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l , 3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l ,  3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva
Detail

Špičkové skladování pro požitek z tabáku: Humidor El Presidente 48 od Klarsteinzajišťuje optimální podmínky pro dlouhodobé uchování plné chuti luxusních doutníků. Vnitřní prostor o objemu 48 litrů, dvě úložné úrovně a cedrová přihrádka nabízejí dostatek prostoru pro vaše doutníky: tichý, optimálně chlazený a s optimální regulací vlhkosti. Modré osvětlení interiéru vytváří stylovou scénu za panoramatickými skleněnými dveřmi. Kubánské momenty: V humidoru Klarstein El Presidente 48 , jsou jemné doutníky v dobrých rukou při ideální teplotě a vlhkosti. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l , 3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva , Weber mlynek

Praskanie dreva - Milan Čarňanský

Praskanie dreva - Milan Čarňanský
Detail

Čarňanského výber poviedok Praskanie dreva poteší široký okruh čitateľov. Poteší tých, ktorý majú život radi najmä pre dobrodružné napätie, ktorým nás stále obklopuje., ale aj tých, ktorý túto prirodzenú dobrodružnú tenziu vedia prežiť jedine prostredníctvom príbehov. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Praskanie dreva - Milan Čarňanský , Weber šestidílná montážní sada weber connect (3255)

Praskanie dreva - Čarňanský Milan

Praskanie dreva - Čarňanský Milan
Detail

Čarňanského výber poviedok Praskanie dreva poteší široký okruh čitateľov. Poteší tých, ktorý majú život radi najmä pre dobrodružné napätie, ktorým nás stále obklopuje., ale aj tých, ktorý túto prirodzenú dobrodružnú tenziu vedia prežiť jedine prostredníctvom príbehov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Praskanie dreva - Čarňanský Milan , Weber ochranný obal pro weber fireplace (7159)

Vyryté do dreva - Dávid Matuš

Vyryté do dreva - Dávid Matuš
Detail

Po dvoch rokoch prichádza Dávid Matuš so svojou druhou samostatnou zbierkou. Predstavuje v nej 31 básní, ktoré sú zároveň príbehmi s pútavou fabuláciou, s originálnymi výrazovými prostriedkami a s hlbokou myšlienkou. Pritom sú napísané sviežim, neošúchaným jazykom a veľmi zrozumiteľne. Dávid Matuš, mladý, talentovaný autor vstúpil do sveta poézie nenápadne, ako víťaz literárnej súťaže Andreja Chudobu. Tento rok sa v Prahe stal laureátom súťaže Vyšehradská vize. Podľa básnika Milana Hodála kráča vlastnou cestou, vnímavo pozoruje život a dejov okolo nás. Všetko, čo prežil, nažil a precítil, pretransformoval do svojich básní tak, ako rezbár vrýva do dreva svoje obrazy, aby odolali času. Matušove myšlienky vpísané do veršov majú tendenciu vryť sa do nášho vnútra, vedomia a svedomia. Ladislav Zelinka, básnik a organizátor literárnych súťaží Vyšehradská vize oceňuje, akým poetickým štýlom Dávid Matuš hovorí o láske, stratách, smútku a vždy pritom pripomína, aby sme sa nevzdávali viery, aby sme neopúšťali svoje sny, že vždy je tu nádej.Ani samota, ani slzy by nemali prehlušiť našu túžbu po lepšom svete. Matuš odkrýva svoje city a svoje poznanie sa snaží odovzdať iným. "Snažme sa pritiahnuť na zem kúsok z neba," radí a píše v básni Prišiel čas. "Láska zatiaľ ešte nezomrela, len treba žiť pre ňu," hovorí v inom krásnom verši. Dávid Matuš vás presvedčí, že vždy má cenu vstať a vykročiť ďalej. Lebo každý má právo na splnené sny... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vyryté do dreva - Dávid Matuš , Konferenční stolek hnědý z masivního dřeva (243164)

Vyryté do dreva - Matuš Dávid

Vyryté do dreva - Matuš Dávid
Detail

Po dvoch rokoch prichádza Dávid Matuš so svojou druhou samostatnou zbierkou. Predstavuje v nej 31 básní, ktoré sú zároveň príbehmi s pútavou fabuláciou, s originálnymi výrazovými prostriedkami a s hlbokou myšlienkou. Pritom sú napísané sviežim, neošúchaným jazykom a veľmi zrozumiteľne. Dávid Matuš, mladý, talentovaný autor vstúpil do sveta poézie nenápadne, ako víťaz literárnej súťaže Andreja Chudobu. Tento rok sa v Prahe stal laureátom súťaže Vyšehradská vize. Podľa básnika Milana Hodála kráča vlastnou cestou, vnímavo pozoruje život a dejov okolo nás. Všetko, čo prežil, nažil a precítil, pretransformoval do svojich básní tak, ako rezbár vrýva do dreva svoje obrazy, aby odolali času. Matušove myšlienky vpísané do veršov majú tendenciu vryť sa do nášho vnútra, vedomia a svedomia. Ladislav Zelinka, básnik a organizátor literárnych súťaží Vyšehradská vize oceňuje, akým poetickým štýlom Dávid Matuš hovorí o láske, stratách, smútku a vždy pritom pripomína, aby sme sa nevzdávali viery, aby sme neopúšťali svoje sny, že vždy je tu nádej. Ani samota, ani slzy by nemali prehlušiť našu túžbu po lepšom svete. Matuš odkrýva svoje city a svoje poznanie sa snaží odovzdať iným. "Snažme sa pritiahnuť na zem kúsok z neba," radí a píše v básni Prišiel čas. "Láska zatiaľ ešte nezomrela, len treba žiť pre ňu," hovorí v inom krásnom verši. Dávid Matuš vás presvedčí, že vždy má cenu vstať a vykročiť ďalej. Lebo každý má právo na splnené sny... (patro.cz)

Podobné produkty ako Vyryté do dreva - Matuš Dávid , Nástěnné police z masivního dřeva 2 ks

Kesper Prkénka z bambusu 4 kusy (58129)

Kesper Prkénka z bambusu 4 kusy (58129)
Detail

Prkénko - materiál bambus, dřevěná barva, 1 × 38 × 28,5 cm (V׊×D) (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Prkénka z bambusu 4 kusy (58129) , Tv stolek z masivního mangovníkového dřeva (245253)

Dřevěná grilovací prkénka cedr 13x28 cm Big Green Egg

Dřevěná grilovací prkénka cedr 13x28 cm Big Green Egg
Detail

Sada grilovacích prkének z cedrového dřeva pro keramické grily Big Green EggPrkýnka se používají na uzení ryb, drůbeže a vepřového masaSada obsahuje celkem 2 prkénka o délce 28 centimetrůPřed použitím je vhodné cedorvá prkénka na uzení namočit do vody (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná grilovací prkénka cedr 13x28 cm Big Green Egg , Knihovna z tmavého dřeva vicosa, 236762 (beliani_236762)

Kesper Prkénka z akátového dřeva 2 ks (28402)

Kesper Prkénka z akátového dřeva 2 ks (28402)
Detail

Prkénko - materiál dřevo, 1 × 23 × 15 cm (V׊×D) (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Prkénka z akátového dřeva 2 ks (28402) , Komoda z tmavého dřeva perth , 186239 (beliani_186239)

Na skle maľované Z dreva vyrezané - Bryll Ernest

Na skle maľované Z dreva vyrezané - Bryll Ernest
Detail

Knižné vydanie dvoch najúspešnejších divadelných hier o Jánošíkovi - legendárny muzikál Na skle maľované sa na Slovensku hrá už vyše 30 rokov, Z dreva vyrezané - prešiel divadlami po celom Slovensku aj v Čechách. Kompletné texty hier s doslovom oboch autorov dopĺňajú profesionálne fotografie z divadelných inscenácií. (patro.cz)

Podobné produkty ako Na skle maľované Z dreva vyrezané - Bryll Ernest , Komoda z tmavého dřeva delta, 250232 (beliani_250232)

Vyryté do dreva (978-80-972695-2-4)

Vyryté do dreva (978-80-972695-2-4)
Detail

Kniha - autor Dávid Matuš, 72 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Po dvoch rokoch prichádza Dávid Matuš so svojou druhou samostatnou zbierkou. Predstavuje v nej 31 básní, ktoré sú zároveň príbehmi s pútavou fabuláciou, s originálnymi výrazovými prostriedkami a s hlbokou myšlienkou. Pritom sú napísané sviežim, neošúchaným jazykom a veľmi zrozumiteľne. Dávid Matuš, mladý, talentovaný autor vstúpil do sveta poézie nenápadne, ako víťaz literárnej súťaže Andreja Chudobu. Tento rok sa v Prahe stal laureátom súťaže Vyšehradská vize. Podľa básnika Milana Hodála kráča vlastnou cestou, vnímavo pozoruje život a dejov okolo nás. Všetko, čo prežil, nažil a precítil, pretransformoval do svojich básní tak, ako rezbár vrýva do dreva svoje obrazy, aby odolali času. Matušove myšlienky vpísané do veršov majú tendenciu vryť sa do nášho vnútra, vedomia a svedomia. Ladislav Zelinka, básnik a organizátor literárnych súťaží Vyšehradská vize oceňuje, akým poetickým štýlom Dávid... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vyryté do dreva (978-80-972695-2-4) , Konferenční stolek z masivního sheeshamového dřeva (241625)

Rybářská udice s rybkami

Rybářská udice s rybkami
Detail

Dětský rybářský set je senzační hra do vany, někde u vody nebo i na souši. Rybářský prut v designu krevety lze povytáhněte a děti tak mohou lovit rybičky, kachničky či mořské příšerky. Dětská rybářská sada nabízí různý mix veselých a barevných mořských potvůrek a při hře poskytne skvělou zábavu .. Celá souprava je vyrobena z plastu. Chytání rybek je na magnet.Obsah balení:1 x udice1 x podběrák13 x zvířátka (mix)Rozměry:Povytažená udice: 46 cmLanko: 55 cmVelikost ručky (krevety): 15,5 cmVelikost zvířátek cca: 8 cm x 5 cm x 1 cmVelikost podběráku: 17 cm x 8,5 cm x 4 cmHračka je vhodná pro děti od 3 let (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Rybářská udice s rybkami , Plynova kartuse weber

Dětská udice s kachničkami

Dětská udice s kachničkami
Detail

Dětská udice s kachničkami je hračka pro děti, jejichž úkolem je s udicí pochytat všechny kachničky co v nejkratším čase. Sada obsahuje rybářský prut a 8 kachničky. Systém chytání je na háček, kterým jsou odchyceni pomocí rybářského prutu a který je vybaven navijákem. Hru si mohou zahrát i více a vyhrává ten, kdo nejprve chytí všechny kachničky. Celá sada je vyrobena z plastu.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Rozměr:Délka udice: 48 cm.Velikost kachničky: cca 5 cmRozměr balení: 61 cm x 20 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Dětská udice s kachničkami , Weber wok nacini

Rybářská udice - lovení rybek

Rybářská udice - lovení rybek
Detail

Dětská rybářská udice s rybkami je hračka pro děti, jejichž úkolem je s udicí pochytat všechny rybky co v nejkratším čase. Sada obsahuje rybářský prut a 6 rybky. Systém chytání rybek je na magnet. Barevné rybky mají na ústech upevněn magnet, aby je malý rybář mohl snadněji ulovit. A pak mohou být zachyceny pomocí rybářského prutu, který je vybaven profesionálním navijákem a magnetem na konci. Hru si mohou zahrát i více a vyhrává ten, kdo nejprve chytí všechny rybky. Barva rybek v dodané sadě se nemusí shodovat s barvou rybek na obrázku. Rozměr:Délka udice: 37 cm.Velikost ryb: cca 9 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Rybářská udice - lovení rybek

Na skle maľované Z dreva vyrezané - Ľubomír Feldek, Ernest Bryll

Na skle maľované Z dreva vyrezané - Ľubomír Feldek, Ernest Bryll
Detail

Knižné vydanie dvoch najúspešnejších divadelných hier o Jánošíkovi - legendárny muzikál Na skle maľované sa na Slovensku hrá už vyše 30 rokov, Z dreva vyrezané - prešiel divadlami po celom Slovensku aj v Čechách. Kompletné texty hier s doslovom oboch autorov dopĺňajú profesionálne fotografie z divadelných inscenácií. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Na skle maľované Z dreva vyrezané - Ľubomír Feldek, Ernest Bryll

Na skle maľované Z dreva vyrezané (978-80-89341-11-5)

Na skle maľované Z dreva vyrezané (978-80-89341-11-5)
Detail

Kniha - autor Ernest Bryll; Ľubomír Feldek, 148 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Na skle maľované Z dreva vyrezané (978-80-89341-11-5)

HRAČKA MYŠ na udici - 50cm

HRAČKA   MYŠ na udici - 50cm
Detail

Myší duch na udici - 50 cm (krmeni.cz)

Podobné produkty ako HRAČKA MYŠ na udici - 50cm

Dětská rybářská udice s háčkem

Dětská rybářská udice s háčkem
Detail

Dětská rybářská udice s rybkami je hračka pro děti, jejichž úkolem je s udicí pochytat všechny rybky co v nejkratším čase. Sada obsahuje rybářský prut a 5 rybky. Systém chytání rybek je na háček. Barevné rybky mají na ústech upevněn kroužek, aby je malý rybář mohl ulovit. Rybářský prut je vybaven profesionálním navijákem a trojháčkem na konci šňůrky. Hru si mohou zahrát i více a vyhrává ten, kdo nejprve chytí všechny rybky.Rozměr:Délka udice: cca 46 cm.Velikost ryb: cca od 8 cm do 12 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Dětská rybářská udice s háčkem

Dětská rybářská udice s rybkami

Dětská rybářská udice s rybkami
Detail

Dětská rybářská udice s rybkami je pěkná hračka pro děti, jejichž úkolem s udicí je pochytat všechny rybky co v nejkratším čase. Sada obsahuje rybářský prut a 4 rybky. Barevné rybky mají na ústech upevněn magnet, aby je malý rybář mohl snadněji ulovit. A pak mohou být zachyceny pomocí rybářského prutu, který je vybaven navijákem a magnetem na konci háčku. Hru si mohou zahrát i více a vyhrává ten, kdo nejprve chytí všechny rybky, nebo jen tak se hrát na rybáře a nachytat rybky, z nichž pak udělá večeři pro plyšové hračky. Celá sada je vyrobena z plastu.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Rozměr:Délka prutu: 29 cmVelikost ryb: cca 8 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Dětská rybářská udice s rybkami

Rybářská udice s emoji rybkami

Rybářská udice s emoji rybkami
Detail

Dětská rybářská udice s rybkami je hračka pro děti, jejichž úkolem je s udicí pochytat všechny rybky co v nejkratším čase. Sada obsahuje rybářský prut a 4 rybky. Systém chytání rybek je na magnet. Barevné rybky mají na vrchu hlavy upevněný magnet, aby je malý rybář mohl snáze ulovit. A pak mohou být zachyceny pomocí rybářského prutu, který je vybaven profesionálním navijákem a magnetem na konci. Hru si mohou zahrát i více a vyhrává ten, kdo nejprve chytne všechny rybky.Rozměr:Délka udice: cca 40 cm.Velikost ryb: cca 9 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Rybářská udice s emoji rybkami

HRAČKA paví péro na udici - 47cm

HRAČKA paví péro na udici - 47cm
Detail

Paví péro na udici - škádlítko provokuje kočku ke hře Rozměr: 47cm délka provázku (krmeni.cz)

Podobné produkty ako HRAČKA paví péro na udici - 47cm

Na rybách bez udice - Tomislav Petr

Na rybách bez udice - Tomislav Petr
Detail

Během svého působení v Organizaci pro výživu a zemědělství (FAO) navštívil Tomislav Petr, rybářský expert celkem třicet zemí. Pobýval na Fidži, v Papui - Nové Guineji a v mnoha zemích Asie. Všude poznával ryby, ale také ochutnával místní jídlo a poznával život obyčejných lidí. Usínal za horka, v přítomnosti pavouků a probouzel se za volání muezzinů. Po celých třiadvacet let psal - vedle projektů a zpráv z cest - coby pečlivý pozorovatel, podrobné poznámky. Bez nich by tato pozoruhodná kniha nevznikla. Čtenář se díky ní dostane do míst, kam by se nejspíš nikdy nepodíval. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Na rybách bez udice - Tomislav Petr

Na rybách bez udice - Petr Tomislav

Na rybách bez udice - Petr Tomislav
Detail

Během svého působení v Organizaci pro výživu a zemědělství (FAO) navštívil Tomislav Petr, rybářský expert celkem třicet zemí. Pobýval na Fidži, v Papui - Nové Guineji a v mnoha zemích Asie. Všude poznával ryby, ale také ochutnával místní jídlo a poznával život obyčejných lidí. Usínal za horka a v přítomnost pavouků a probouzel se za voláním muezzinů. Po celých třiadvacet let psal - vedle projektů a zpráv z cest - coby pečlivý pozorovatel, podrobné poznámky. Bez nich by tato pozoruhodná kniha nevznikla. Čtenář se díky ní dostane do míst, kam by se nejspíš nikdy nepodíval. (patro.cz)

Podobné produkty ako Na rybách bez udice - Petr Tomislav

Zolux Elektronická udice s peříčky (3336025807186)

Zolux Elektronická udice s peříčky (3336025807186)
Detail

Hračka pro kočky - s provazem, interaktivní, s pírky a podporující rozvoj smyslů, velikost 34,5 cm, materiál plast a peří Interaktivní hračka na baterie (3ks AA LR6 1,5V - nejsou součástí balení). Udice s peříčkem podporuje náhodnými pohyby u Vašeho zvířete agilitu a reakce. Klíčové vlastnostiStabilní a neklouzavé3 rychlosti přehráváníRotační (alza.cz)

Podobné produkty ako Zolux Elektronická udice s peříčky (3336025807186)

Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l , 3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l ,  3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva
Detail

Špičkové skladování pro požitek z tabáku: Humidor El Presidente 48 od Klarsteinzajišťuje optimální podmínky pro dlouhodobé uchování plné chuti luxusních doutníků. Vnitřní prostor o objemu 48 litrů, dvě úložné úrovně a cedrová přihrádka nabízejí dostatek prostoru pro vaše doutníky: tichý, optimálně chlazený a s optimální regulací vlhkosti. Modré osvětlení interiéru vytváří stylovou scénu za panoramatickými skleněnými dveřmi. Kubánské momenty: V humidoru Klarstein El Presidente 48 , jsou jemné doutníky v dobrých rukou při ideální teplotě a vlhkosti. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l , 3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l , 3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l ,  3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva
Detail

Špičkové skladování pro požitek z tabáku: Humidor El Presidente 48 od Klarsteinzajišťuje optimální podmínky pro dlouhodobé uchování plné chuti luxusních doutníků. Vnitřní prostor o objemu 48 litrů, dvě úložné úrovně a cedrová přihrádka nabízejí dostatek prostoru pro vaše doutníky: tichý, optimálně chlazený a s optimální regulací vlhkosti. Modré osvětlení interiéru vytváří stylovou scénu za panoramatickými skleněnými dveřmi. Kubánské momenty: V humidoru Klarstein El Presidente 48 , jsou jemné doutníky v dobrých rukou při ideální teplotě a vlhkosti. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l , 3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l , 3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l ,  3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva
Detail

Špičkové skladování pro požitek z tabáku: Humidor El Presidente 48 od Klarsteinzajišťuje optimální podmínky pro dlouhodobé uchování plné chuti luxusních doutníků. Vnitřní prostor o objemu 48 litrů, dvě úložné úrovně a cedrová přihrádka nabízejí dostatek prostoru pro vaše doutníky: tichý, optimálně chlazený a s optimální regulací vlhkosti. Modré osvětlení interiéru vytváří stylovou scénu za panoramatickými skleněnými dveřmi. Kubánské momenty: V humidoru Klarstein El Presidente 48 , jsou jemné doutníky v dobrých rukou při ideální teplotě a vlhkosti. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l , 3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva

Sprchový gel s vůní pelargonie, mandarinky a cedrového dřeva

Sprchový gel s vůní pelargonie, mandarinky a cedrového dřeva
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz. Zklidňující sprchový gel obsahuje geránium a černý pepř, které jemně odstraňují nečistoty a odumřelé kožní buňky, zatímco aloe hydratuje, revitalizuje a vyživuje pokožku. Zklidněte pokožku a zbavte se stresu díky relaxační vůni levandule, cedrového dřeva, mandarinky a šalvěje muškátové. POUŽITÍ Naneste přímo na ruce nebo na vlhkou mořskou houbu a vmasírujte na vlhkou pokožku. Důkladně opláchněte. Pro relaxační koupel napumpujte lžičku tělového čisticího přípravku do tekoucí vody. SLOŽENÍ Aqua/Water/Eau, Sodium Lauroyl Sarcosinate (*Plant/Plante), Coco-Glucoside (*Plant/Plante), Caprylyl/Capryl Glucoside (*Plant/Plante), Cellulose (*Plant/Plante), Pelargonium Graveolens (Geranium/Géranium) Flower Oil, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood/Bois de Cèdre) Wood Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Vanillin (*Plant/Plante), Piper Nigrum (Black Pepper/Poivre Noir) Seed Oil, Sodium Phytate (*Plant/Plante), Salvia Sclarea (Clary Sage/Sauge Sclarée) Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Linalool (*Plant/Plante), Limonene (*Plant/Plante), Geraniol (*Plant/Plante). (*Plant Derived/Dérivé des Plantes). (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sprchový gel s vůní pelargonie, mandarinky a cedrového dřeva

Vsepropejska Very udice pro kočku 5 ks

Vsepropejska Very udice pro kočku 5 ks
Detail

Probuďte ve svém kočičím společníkovi opravdovou šelmu. Společným hraním pěstujete vzájemné pouto a rozšiřujete dovednosti Vašeho chlupáče. Po dovádění Vás jistě odmění spokojeným vrněním. Materiál Hračka pro kočky vyrobená z pryže, kovu a pírek. Funkčnost Udice pro kočku je skvělým pomocníkem ke společnému hraní. Lovení totiž kočky doslova zbožňují. V sadě naleznete 5 kusů různobarevných pírek s rolničkou, které lze střídat podle libosti. Dopřeje tak mazlíčkům chycení odlišných "kořistí". Tím se stává hra zajímavější a upoutá kočičí pozornost déle, než jedna věc lovená stále dokola. Hračka disponuje pohodlnou rukojetí z pěnové pryže, která usnadní manipulaci. V případě potřeby lze tyč s lankem vysunout. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Very udice pro kočku 5 ks

Vsepropejska Nery udice pro kočku 4 ks

Vsepropejska Nery udice pro kočku 4 ks
Detail

Nery udice pro kočku 4 ks (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Nery udice pro kočku 4 ks

VÁNOČNÍ plyš. hračka SNĚHULÁK na udici - 31cm

VÁNOČNÍ plyš. hračka SNĚHULÁK na udici - 31cm
Detail

Vánoční hračka pro kočky sněhulák na udici - zavěšená hračka svým pohybem láká kočku ke hře Materiál: plyšRozměr: 31cm (krmeni.cz)

Podobné produkty ako VÁNOČNÍ plyš. hračka SNĚHULÁK na udici - 31cm

hračka kočka udice kali ryba šedá zolux

hračka kočka udice kali ryba šedá zolux
Detail

Hračka pro kočky udice KALI ryba šedá Zolux Řada KALI nabízí hračky pro kočky s etnickým vzorem v pastelových barvách a 4.různých tvarech. Figurky jsou vyrobené z potištěné polyesterové látky a obsahují šantu kočičí a šustící papír. Udice mají bambusovou hůlku. Dostupné ve 2 barevných variantách - šedá a mátově zelená. Hračky mají CE certifikaci. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako hračka kočka udice kali ryba šedá zolux

hračka kočka udice kali míček šedá zolux

hračka kočka udice kali míček šedá zolux
Detail

Hračka pro kočky udice KALI míček šedý Zolux Řada KALI nabízí hračky pro kočky s etnickým vzorem v pastelových barvách a 4.různých tvarech. Figurky jsou vyrobené z potištěné polyesterové látky a obsahují šantu kočičí a šustící papír. Udice mají bambusovou hůlku. Dostupné ve 2 barevných variantách - šedá a mátově zelená. Hračky mají CE certifikaci. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako hračka kočka udice kali míček šedá zolux
Weber univerzální udící box (7576), Weber udící lupínky hovězí maso (17663), Weber udící lupínky Hickory (bílý ořech) (17624), Kesper Prkénka z akátového dřeva 2 ks (28402), Compactor Odpuzovač molů z cedrového dřeva do zásuvky, 15 ks, Compactor Odpuzovač molů z cedrového dřeva srdce do zásuvky, 15 ks, Shumee Rohová polička z cedrového dřeva 27×27×110 cm, 246435 (246435), Shumee Žebříková nástěnná police z cedrového dřeva 41,5×30×176 cm, 246438 (246438), Weber udící box pro grily Q 200/2000 a výše (17179), Klarstein El Presidente 48, humidor na doutníky, 48 l , 3 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva, Klarstein El Presidente 37, humidor na doutníky, 37 l , 2 zásuvky, 1 přihrádka z cedrového dřeva, Weber hadřík z mikrovlákna (17689), Weber grilovací rukavice z kůže (pár) (17896), Kesper Stolička z borovicového dřeva (69577), SHUMEE z masivního sheeshamového dřeva (243965), BELIANI z lehkého dřeva ATLANTA (beliani_179244), Orange County Smokers Udící pistole 18310001 (18310001), Weber Čistící sada pro plynové grily z oceli (18283), weber mlynek, Weber šestidílná montážní sada Weber Connect (3255), Weber ochranný obal pro Weber Fireplace (7159), Konferenční stolek hnědý z masivního dřeva (243164), Nástěnné police z masivního dřeva 2 ks, TV stolek z masivního mangovníkového dřeva (245253), Knihovna z tmavého dřeva VICOSA, 236762 (beliani_236762), Komoda z tmavého dřeva PERTH , 186239 (beliani_186239), Komoda z tmavého dřeva DELTA, 250232 (beliani_250232), Konferenční stolek z masivního sheeshamového dřeva (241625), plynova kartuse weber, weber wok nacini