Weber brikety, 4 kg (17590)

Produkt Weber brikety, 4 kg (17590) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Weber brikety, 4 kg (17590) upraviť a produkt hľadať znova.

Weber brikety, 4 kg (17590)

Weber brikety, 4 kg (17590)
Detail

Brikety s výdrží žhnutí 3 hodiny Na přípravu šťavnatého kousku masa z grilu je zapotřebí kromě umu také co nejlepší palivo. Brikety WEBER jsou vyrobeny z odpadového dřeva a jsou 100% přírodní. Nehrozí tedy, že by vaše jídlo nepříjemně načichlo chemikáliemi. Rozpálené jsou během dvaceti minut, takže nebudete muset dlouho čekat, a zvládnou žhnout až 3 hodiny. Klíčové vlastnosti briket WEBERBrikety jsou vyrobeny z odpadového dřeva a jsou tedy 100% přírodníBez přidaných chemikáliíBrikety rozpálíte během 20 minutVydrží žhnout až 3 hodinyObal je uzavíratelnýBalení obsahuje 4 kg briket WEBER (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber brikety, 4 kg (17590) , Weber premium dřevěné uhlí, 10 kg (17826)

Bukové brikety RUF 960 kg (96 balení)

Bukové brikety RUF 960 kg (96 balení)
Detail

Dřevěné brikety je možno použít prakticky ve všech druzích topidel. Bezkonkurenčně nejvyšší výhřevnosti je dosaženo při spalování dřevěných briket v kotli na dřevoplyn. Brikety RUF HARD se vyrábí pouze z kvalitních čistých dřevěných pilin listnatých stromů (Buk 100 %). Přírodní materiál se suší a bez jakýchkoliv pojiv se pod vysokým tlakem lisuje. Výhřevnost briket z tvrdých dřevin má jednou tak velikou výhřevnost 17,29-19,00 MJ/kg, než je tomu u palivového dříví 9 MJ/kg. V praxi jde o srovnání, že 1 paleta briket nahrazuje energeticky 4m3 suchého štípaného dřeva (4 palety štípaného dřeva). Specifikace: Složení briket: čisté piliny a hobliny z tvrdého dřeva BUK 100% Rozměr brikety: 360 x 190 x 60 mm Výhřevnost: 17,29 – 19,20 MJ/kg Obsah popela: pod 1 % Obsah vody: pod 15 % Jedná se o paletu na které se nachází 96 balení briket po 10 kg Skladujte v suchu a uzavřeném obalu. Ohniště zaplňujte maximálně z jedné poloviny, nýbrž brikety při hoření zvětšují objem. Výhody využití dřevěných briket: Šetrnost k životnímu prostředí Vysoká výhřevnost Nízký obsah popelovin Nízký obsah vody Nízké nároky na skladovací prostory 1 paleta briket se energií rovná 4m3 suchého dřeva (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako Bukové brikety RUF 960 kg (96 balení) , Weber premium dřevěné uhlí, 5 kg (17825)

Brikety Coconut Grill Fanatics 10 kg Gril Fanatics

Brikety Coconut Grill Fanatics 10 kg Gril Fanatics
Detail

Coconut brikety vyrobené ze zbytkového produktu - kokosových skořápekNa výrobu se tedy nemusí kácet žádné stromy a životní prostředí tak netrpíSpecifický tvar briket zajistí ideální proudění vzduchu a to vede k maximálnímu spalování a rozptylu teplaExtrémně dlouhá doba hoření oproti briketám z dřevěného uhlíVyšší a konstantnější teplotaHmotnost 10 kg (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Brikety Coconut Grill Fanatics 10 kg Gril Fanatics , Lis na brikety z pilin

Brikety pro vaření v litinovém nádobí CABIX PLUS Petromax 3 kg

Brikety pro vaření v litinovém nádobí CABIX PLUS Petromax 3 kg
Detail

Hlavní výhody: lze je opakovaně použít přenáší více tepla než klasické brikety bez kouře a zápachu Dodatečné informace: rozměry: 17,5 x 17 x 18 cm obsah balení: 3 kg (54 ks) (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Brikety pro vaření v litinovém nádobí CABIX PLUS Petromax 3 kg , Weber mlynek

Brikety pro vaření v litinovém nádobí CABIX PLUS Petromax 3 kg

Brikety pro vaření v litinovém nádobí CABIX PLUS Petromax 3 kg
Detail

Hlavní výhody: lze je opakovaně použít přenáší více tepla než klasické brikety bez kouře a zápachu Dodatečné informace: rozměry: 17,5 x 17 x 18 cm obsah balení: 3 kg (54 ks) (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Brikety pro vaření v litinovém nádobí CABIX PLUS Petromax 3 kg , Weber šestidílná montážní sada weber connect (3255)

Brikety pro vaření v litinovém nádobí CABIX PLUS Petromax 3 kg

Brikety pro vaření v litinovém nádobí CABIX PLUS Petromax 3 kg
Detail

Hlavní výhody: lze je opakovaně použít přenáší více tepla než klasické brikety bez kouře a zápachu Dodatečné informace: rozměry: 17,5 x 17 x 18 cm obsah balení: 3 kg (54 ks) (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Brikety pro vaření v litinovém nádobí CABIX PLUS Petromax 3 kg , Weber ochranný obal pro weber fireplace (7159)

Weber dřevěné uhlí, 5 kg

Weber dřevěné uhlí, 5 kg
Detail

Grilujete krátce a rychle? Pak je naše dřevěné uhlí značky Weber tím pravým pro váš kotlový gril. Dřevěné uhlí snadno rozžhavíte za dobu kratší než patnáct minut, v případě zájmu o rychlejší průběh nažhavení uhlí, si můžete pomoci zapalovacím komínem, který rovněž najdete v naší nabídce. (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Weber dřevěné uhlí, 5 kg , Hendi hořlavá pasta 4 kg, 4 kg 190401 (190401)

Weber dřevěné uhlí, 3 kg

Weber dřevěné uhlí, 3 kg
Detail

Dřevěné uhlí Weber se skvěle hodí pro rychlé, krátké grilování ve všech kotlových grilech Weber. Uhlí rozpálíte ani ne za 15 minut, a pokud byste prahli po vyšší rychlosti, můžete použít k těmto účelům určené zapalovací komíny z naší nabídky. (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Weber dřevěné uhlí, 3 kg , Plynova kartuse weber

Weber dřevěné uhlí, 10 kg

Weber dřevěné uhlí, 10 kg
Detail

Desetikilové balení dřevěného uhlí značky Weber je tím pravým palivem pro všechny, kdo mají kotlový gril a preferují spíše kratší, rychlé grilování. Dřevěné uhlí od firmy Weber se dobře rozpaluje a grilovat na něm můžete začít do 15 minut. Kdyby to bylo pro někoho přece jen moc dlouho, může si pomoct zapalovacím komínem na brikety a dřevěné uhlí, které rovněž najdete v naší bohaté nabídce doplňkových produktů ke gr (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Weber dřevěné uhlí, 10 kg , Weber wok nacini

Weber Premium dřevěné uhlí, 5 kg (17825)

Weber Premium dřevěné uhlí, 5 kg (17825)
Detail

Brikety Premium dřevěné uhlí - 5 kg Na přípravu šťavnatého kousku masa z grilu je zapotřebí kromě kulinářského umu také co nejlepší palivo. A tím jsou 100% přírodní brikety Weber Premium, které byly vyrobeny ze dřeva jabloně, buku, habru, břízy a dubu. Typická vůně při jejich spalování dodá finální punc grilovaným pokrmům a příjemně prostoupí vaši zahradu. Brikety jsou rozpálené za 15 minut a při teplotě cca 180 °C vydrží hořet zhruba 1,5 hodiny. Zažijte pro všechny smysly dokonalé grilování s prémiovým dřevěným uhlím Weber. Klíčové vlastnosti dřevěných briket Weber Premium, 5 kgPro dokonalý zážitek z grilováníBrikety Weber Premium jsou 100% přírodní - ze dřeva jabloně, buku, habru, břízy a dubuJsou rozpálené za 15 minut a vydrží hořet 1,5 hodiny na 180 °CGrilované maso získá delikátní chuťTypická vůně prostoupí vaši zahradu Hmotnost balení:5 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Premium dřevěné uhlí, 5 kg (17825) , Cattara startér na dřevěné uhlí a brikety, pr. 17 cm

Weber Premium dřevěné uhlí, 10 kg (17826)

Weber Premium dřevěné uhlí, 10 kg (17826)
Detail

Grilovací uhlí Premium dřevěné uhlí - 10 kg Na přípravu šťavnatého kousku masa z grilu je zapotřebí kromě umu také co nejlepší palivo. Brikety WEBER 17826 jsou vyrobeny ze směsi tvrdého bukového, habrového a březového dřeva doplněné jablečným dřevem, díky čemuž dodávají grilovaným kouskům lahodnou chuť a briketám intenzivní žár. Brikety Weber mají vysokou výhřevnost a jsou rozpálené již za 15 minut, takže nebudete muset dlouho čekat. Klíčové vlastnosti briket Weber 17826Brikety Weber 17826 jsou vyrobeny ze směsi tvrdých dřevinDoplněné jablečným dřevem pro intenzivní žárDodávají grilovaným kouskům lahodnou chuťBrikety rozpálíte během 15 minutMají vysokou výhřevnostBalení obsahuje 10 kg briket WEBERHmotnost:10 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Premium dřevěné uhlí, 10 kg (17826) , Capital sports rotunder set, 1, kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg

Keramické brikety Campingaz

Keramické brikety Campingaz
Detail

Keramické brikety určené pro grilování na ploše o velikosti 2 000 cm2. Keramické brikety se v mnohém podobají lávovým kamenů. Také ony akumulují teplo z hořáků a předávají jej grilovanému pokrmu. Kromě toho keramické brikety Campingaz zachytávají vypečený tuk a grilovací šťávy. Jsou dobré i pro nepřímé grilování. (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Keramické brikety Campingaz , Capital sports epitomer wall ball set, 4 kg, 6 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg

Fitforce FKBP-4 KG Kettlebell, černá, velikost 4 KG

Fitforce FKBP-4 KG Kettlebell, černá, velikost 4 KG
Detail

4kg kettlebell Fitforce FKBP-4 KG s cementovou výplní uvnitř plastového obalu a trojúhelníkovou konstrukcí držadla pro jednoruční i obouruční úchop. Kettlebell díky jeho konstrukci umožňuje procvičení všech částí těla nejrůznější variací cviků a proto je to vhodná cvičební pomůcka pro všechny typy sportovců, kteří chtějí nabrat svalovou hmotu, zpěvnit střed těla nebo si udržet v kondici. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fitforce FKBP-4 KG Kettlebell, černá, velikost 4 KG , Weber obracečka premium (6673)

HENDI hořlavá pasta 4 kg, 4 kg 190401 (190401)

HENDI hořlavá pasta 4 kg, 4 kg 190401 (190401)
Detail

Gastro vybavení hořlavá pasta, hmotnost 4 kg, na bázi ethanolu, hoří bez zápachu a kouře Firma HENDI patří už delší dobu ke stálicím v gastronomickém průmyslu. Hořlavá pasta HENDI se používá jako jednoduché topné médium. Pracujete s ohřívací sadou chafing dish na večírcích nebo rautech? Používáte na cestách kapesní vařič nebo si užíváte zábavy se soupravou na fondue? Hořlavou pastu HENDI využijete při všech těchto příležitostech. Díky nejedovatému etanolu nepáchne ani nekouří a lze ji tedy použít i v uzavřených prostorech. Klíčové vlastnosti hořlavé pasty HENDIDíky nejedovatému etanolu hořlavá pasta HENDI nepáchne, nekouří a využijete ji tedy i v místnostechMůžete ji použít v sadách chafing dish, kapesních vařičích nebo sadách na fondueHořlavá pasta HENDI hoří déle než jiné podobné pastyBalení obsahuje 4 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako HENDI hořlavá pasta 4 kg, 4 kg 190401 (190401) , Weber palivové přepážky (7402)

Servis Les Grilovací brikety 2,5kg

Servis Les Grilovací brikety 2,5kg
Detail

Dvou a půl kilové balení prémiových grilovacích briket pro všechny kotlové grily. Brikety jsou vhodné pro delší grilování. Grilovací brikety se rychle rozpálí a pak dobře a dlouho udrží teplotu. Jsou vyrobené pouze z nejkvalitnějších tvrdých dřevin - dubu a buku. Tím je zajištěna dokonalá chuť připravovaných pokrmů. Brikety mají malou kouřivost a vysokou výhřevnost. Jako pojivo je použit zdravotně nezávadný a ekologický potravinářský škrob. (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Servis Les Grilovací brikety 2,5kg , Weber rukavice premium (6472)

Servis Les Grilovací brikety 4kg

Servis Les Grilovací brikety 4kg
Detail

Čtyřkilové balení prémiových grilovacích briket pro všechny kotlové grily. Brikety jsou vhodné pro delší grilování. Grilovací brikety se rychle rozpálí a pak dobře a dlouho udrží teplotu. Jsou vyrobené pouze z nejkvalitnějších tvrdých dřevin - dubu a buku. Tím je zajištěna dokonalá chuť připravovaných pokrmů. Brikety mají malou kouřivost a vysokou výhřevnost. Jako pojivo je použit zdravotně nezávadný a ekologický potravinářský škrob. (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Servis Les Grilovací brikety 4kg , Weber čistící špachtle (6201)

Happy Green Komínový startér briket

Detail

Komínový startér briket Happy Green slouží ke snadnému a bezpečnému rozžhavení dřevěného uhlí nebo briket před grilováním. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Komínový startér briket , Weber plynová kartuše (17514)

Vega Startovací komín na brikety

Detail

Komínový startér na brikety VeGA slouží ke snadnému a bezpečnému rozžhavení dřevěného uhlí nebo briket před grilováním. (mall.cz)

Podobné produkty ako Vega Startovací komín na brikety , Weber ranch kettle (60004)

Select MEDICINE BALL 4 KG Medicinbal, černá, velikost 4 KG

Select MEDICINE BALL 4 KG Medicinbal, černá, velikost 4 KG
Detail

Těžký míč Select MEDICINE BALL 4 KG vhodný pro fitness trénink, posilovací cvičení, trénink výbušnosti a rehabilitaci. Odolný a velmi jednoduchý na údržbu. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Select MEDICINE BALL 4 KG Medicinbal, černá, velikost 4 KG , Weber q1000, black (50010075)

Plynulo za 4 týždne po nemecky - Weber Renate

Plynulo za 4 týždne po nemecky - Weber Renate
Detail

NOVÉ VYDANIE! Rýchla a jednoduchá cesta, ako sa naučiť nemecký jazyk. Kniha obsahuje 16 krátkych lekcií, s obsiahlymi praktickými cvičeniam, reálnymi dialógmi a vysvetlením gramatiky. Súčasťou je slovník a ako príloha 2 CD. Všetko, čo čítate v knihe, si tak môžete vypočuť! Jazykový kurz je určený pre začiatočníkov a mierne pokročilých (A1 - A2). (patro.cz)

Podobné produkty ako Plynulo za 4 týždne po nemecky - Weber Renate , Weber grilovací obracečka (6318)

Fitforce FDBN 4 KG Jednoruční činka, tmavě zelená, velikost 4 KG

Fitforce FDBN 4 KG Jednoruční činka, tmavě zelená, velikost 4 KG
Detail

Jednoruční činka Fitforce FDBN 4 KG je vhodná pro domácí cvičení. Neoprenový povrch neklouže v ruce a lze cvičit i bez fitness rukavic. Zploštěné části závaží zabraňují samovolnému kutálení po podlaze. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fitforce FDBN 4 KG Jednoruční činka, tmavě zelená, velikost 4 KG , Weber bambusové špízy (6608)

Startér na dřevěné uhlí a brikety

Startér na dřevěné uhlí a brikety
Detail

Komínový startér na dřevěné uhlí a brikety, pro usnadněné zažehnutí grilu. Do startéru se umístí dřevěné uhlí, nebo brikety a do prostoru pod nimi se umístí podpalovač. Po zapálení podpalovače je po několika minutách možné přesypat rozžhavené uhlí, či brikety přímo do grilu.Kovová konstrukce s rukojetí opatřenou dřevěným madlem zajistí pohodlnou manipulaci. V místě úchopu je rukojeť doplněna o tepelný štít, který zamezuje popálení rukou.Technická data průměr startéru17 cmvnější rozměry27 x 27,5 x 17 cmmateriálkovmadlo rukojetidřevěné (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Startér na dřevěné uhlí a brikety , Merco black 4 kg (p29395)

Brikety Bradley Smoker Šalvěj 48 ks

Brikety Bradley Smoker Šalvěj 48 ks
Detail

Balení 48 udících briket Bradley Smoker Šalvěj pro elektrické udírny BradleyHodí se k zauzení zvěřiny (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Brikety Bradley Smoker Šalvěj 48 ks , Finish sůl 4 kg (8594002687397)

Brikety Bradley Smoker Šalvěj 24 ks

Brikety Bradley Smoker Šalvěj 24 ks
Detail

Balení briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyVyrobeny z pilin tvrdého dřeva, neobsahují žádné další příměsiJeden balíček celkem 24 udících briketHodí se převážně k zauzení hovězího masa a zvěřiny (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Brikety Bradley Smoker Šalvěj 24 ks , Merco leather 4 kg (p20172)

Servis Les Grilovací brikety 15kg GASTRO

Servis Les Grilovací brikety 15kg GASTRO
Detail

Patnáctikilové balení grilovacích briket pro kotlové grily. Brikety jsou vhodné pro delší grilování. Grilovací brikety se rychle rozpálí a pak dobře a dlouho udrží teplotu. Jsou vyrobené pouze z nejkvalitnějších tvrdých dřevin - dubu a buku. Tím je zajištěna dokonalá chuť připravovaných pokrmů. Brikety mají malou kouřivost a vysokou výhřevnost. Jako pojivo je použit zdravotně nezávadný a ekologický potravinářský škrob. (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Servis Les Grilovací brikety 15kg GASTRO , Savo original 4 kg (8710522605066)

Happy Green Komínový startér briket (A07595)

Happy Green Komínový startér briket (A07595)
Detail

Grilovací příslušenství rozměr 27.5x16.5cm, materiál ocel s pozinovou úpravou Milujete letní večery strávené s rodinou a přáteli na zahradě či na terase a rádi byste předvedli své kulinářské umění? V tom případě využijte naší skvělou nabídku na praktický startér briket, s jehož pomocí rychleji rozpálíte a přenesete brikety na gril. S přípravou pokrmů tak můžete začít podstatně rychleji. Velkou výhodou je fakt, že startér je vyroben z kvalitní oceli s pozinkovaným povrchem. Navíc je opatřen praktickým madlem, jež umožňuje bezpečné přenášení rozpálených briket nebo dřevěného uhlí. Zajisté potěší kompaktními rozměry a snadným použitím. Užijte si grilování jako naprostý profík. Klíčové vlastnosti komínového startéru briket (A07595)Určeno pro bezpečné zapálení a přenesení briket nebo dřevěného uhlíVyrobeno z kvalitní oceli s pozinkovaným povrchemOpatřeno praktickým madlemPro zapálení nepotřebujete dřevoKompaktní rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Komínový startér briket (A07595) , Weber genesis ex-335 (35610047)

Udící brikety Bradley Smoker Mesquite 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Mesquite 120 ks
Detail

Velké balení udících briket Bradley Smoker Mesquite pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 120 ks udících briketHodí se k zauzení vepřového a hovězího masa (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Mesquite 120 ks , Weber deluxe tranžírovací sada (17074)

Udící brikety Bradley Smoker Pekan 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Pekan 120 ks
Detail

Velké balení udících briket Bradley Smoker Pekan pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 120 ks udících briketHodí se k zauzení hovězího, vepřového a zvěřinového masa (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Pekan 120 ks , Weber go-anywhere black (1131004)

Udící brikety Bradley Smoker Třešeň 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Třešeň 120 ks
Detail

Velké balení udících briket Bradley Smoker Třešeň pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 120 ks udících briketHodí se k uzení kuřecího masa, ryb, sýrů a zeleniny (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Třešeň 120 ks , Weber stojan na drůbež (6482)

Udící brikety Bradley Smoker Hickory 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Hickory 120 ks
Detail

Velké balení briket Bradley Smoker Hickory pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 120 ks udících briketHodí se k zauzení vepřového, hovězího a zvěřinového masa (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Hickory 120 ks , Weber podpalovací kostky bílé (17945)

Udící brikety Bradley Smoker Jabloň 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Jabloň 120 ks
Detail

Velké balení briket Bradley Smoker Jabloň pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 120 ks udících briketHodí se k uzení kuřecího masa, ryb, zeleniny a sýrů (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Jabloň 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Carribean 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Carribean 48 ks
Detail

Balení briket Bradley Smoker Carribean pro elektrické udírny BradleyHodí se k uzení hovězího, jehněčího a drůbežího masa, ale použít se dá také na zeleninuBrikety jsou vyrobeny ze dřeva mesquite, nového koření a vláken z karibských dřevinJeden balíček obsahuje celkem 48 ks udících briket (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Carribean 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Special 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Special 120 ks
Detail

Velké balení udících briket Bradley Smoker Special pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 120 ks udících briketHodí se k uzení vepřového, kuřecího a hovězího masa, zeleniny a ryb (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Special 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Pacific 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Pacific 120 ks
Detail

Velké balení udících briket Bradley Smoker Pacific pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 120 udících briketHodí se k uzení ryb a mořských plodů (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Pacific 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Dub 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Dub 120 ks
Detail

Velké balení udících briket Bradley Smoker Dub pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 120 ks udících briketHodí se k uzení žebírek, hovězího a vepřového masa a také na zvěřinu (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Dub 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Javor 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Javor 120 ks
Detail

Velké balení udících Briket Bradley Smoker Javor pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 120 ks udících briketHodí se k uzení šunky, slaniny, lososa a mořských plodů (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Javor 120 ks

Udící brikety Bradley Smoker Ginger 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Ginger 48 ks
Detail

Balení briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyJeden balíček celkem 48 udících briketHodí se k zauzení jehněčího a hovězího masa, lze s němi udit také kachny a zeleninu (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Ginger 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Hunters 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Hunters 48 ks
Detail

Balení briket Bradley Smoker Hunters pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 48 udících briketHodí se k zauzení vysoké a černé zvěře (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Hunters 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Beer 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Beer 48 ks
Detail

Balení udících briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 48 udících briketHodí se k zauzení vepřového a hovězího masa a sýrů (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Beer 48 ks

Brikety Bradley Smoker Whiskey Dub 48 ks

Brikety Bradley Smoker Whiskey Dub 48 ks
Detail

Balení udících briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyJedno balení obsahuje celkem 48 udících briketPoužívá se k zauzení kuřecího, vepřového, hovězího, jehněčího masa, zeleniny a sýrů (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Brikety Bradley Smoker Whiskey Dub 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Special 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Special 48 ks
Detail

Balení udících briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyJedno balení obsahuje celkem 48 udících briketHodí se k zauzení hovězího, vepřového masa a zvěřiny (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Special 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Pekan 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Pekan 48 ks
Detail

Balení udících briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 48 udících briketVhodné pro uzení hovězího, vepřového masa a zvěřiny (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Pekan 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Hickory 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Hickory 48 ks
Detail

Balení udících briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 48 udících briketHodí se k zauzení vepřového a hovězího masa a také pasuje ke zvěřině (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Hickory 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Jabloň 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Jabloň 48 ks
Detail

Balení udících briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 48 udících briketHodí se k zauzení ryb, kuřecího a vepřového masa, ale i zeleniny a sýrů (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Jabloň 48 ks

Brikety Bradley Smoker Chilli Kmín 48 ks

Brikety Bradley Smoker Chilli Kmín 48 ks
Detail

Balení udících briket Bradley Smoker Chilli Kmín pro elektrické udírny BradleyBalíček obsahuje celkem 48 udících briketHodí se k zauzení vepřového, drůbežího, hovězího masa, ryb, zeleniny a sýrů (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Brikety Bradley Smoker Chilli Kmín 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Dub 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Dub 48 ks
Detail

Balení udících briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 48 udících briketHodí se k zauzení žebírek, zvěřiny a vepřového masa (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Dub 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Mesquite 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Mesquite 48 ks
Detail

Balení udících briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje celkem 48 udících briketHodí se k zauzení vepřového a hovězího masa (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Mesquite 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Javor 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Javor 48 ks
Detail

Balení udících briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje 48 udících briketPoužívá se k zauzení slaniny, šunky, lososa, mořských plodů apod. (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Javor 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Třešeň 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Třešeň 48 ks
Detail

Balení udících briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyJeden balíček obsahuje 48 udících briketHodí se k zauzení kuřecího, rybího, vepřového masa, jde i k zelenině a sýrům (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Třešeň 48 ks

Udící brikety Bradley Smoker Ginger 24 ks

Udící brikety Bradley Smoker Ginger 24 ks
Detail

Balení briket Bradley Smoker pro elektrické udírny BradleyVyrobeny z pilin tvrdého dřeva, neobsahují žádné další příměsiJeden balíček celkem 24 udících briketHodí se k zauzení jehněčího a hovězího masa, lze s nimi udit také kachny a zeleninu (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udící brikety Bradley Smoker Ginger 24 ks
Weber Premium dřevěné uhlí, 10 kg (17826), Weber Premium dřevěné uhlí, 5 kg (17825), lis na brikety z pilin, weber mlynek, Weber šestidílná montážní sada Weber Connect (3255), Weber ochranný obal pro Weber Fireplace (7159), HENDI hořlavá pasta 4 kg, 4 kg 190401 (190401), plynova kartuse weber, weber wok nacini, Cattara Startér na dřevěné uhlí a brikety, pr. 17 cm, Capital Sports Rotunder Set, 1, kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, Capital Sports Epitomer Wall Ball Set, 4 kg, 6 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg, Weber obracečka Premium (6673), Weber palivové přepážky (7402), Weber rukavice Premium (6472), Weber čistící špachtle (6201), Weber plynová kartuše (17514), Weber Ranch Kettle (60004), Weber Q1000, Black (50010075), Weber grilovací obracečka (6318), Weber bambusové špízy (6608), Merco Black 4 kg (P29395), FINISH Sůl 4 kg (8594002687397), Merco Leather 4 kg (P20172), SAVO Original 4 kg (8710522605066), Weber GENESIS EX-335 (35610047), Weber Deluxe tranžírovací sada (17074), Weber Go-Anywhere Black (1131004), Weber stojan na drůbež (6482), Weber podpalovací kostky bílé (17945)