Veyrey brýle blokující modré světlo polorámové gadson černé (69974)

Produkt Veyrey brýle blokující modré světlo polorámové gadson černé (69974) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Veyrey brýle blokující modré světlo polorámové gadson černé (69974) upraviť a produkt hľadať znova.

VeyRey Brýle blokující modré světlo polorámové Gadson černé (69974)

VeyRey Brýle blokující modré světlo polorámové Gadson černé (69974)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, 0 dioptrií, čtvercové, kombinace plast / kov, čirá barva skel, černá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 13,7 cm, délka nožiček 13,5 cm Pokud hledíte dlouhé hodiny do monitoru počítače nebo notebooku, pak jsou vaše oči zvýšeně namáhány a záhy čelíte jejich únavě. Řešením takové situace mohou být počítačové brýle. Počítačové brýle VEYREY splní svůj účel nejen v kanceláři, ale i doma. Moderní design podtrhne vaši originální osobnost. Nemají skla opatřená dioptriemi. S počítačovými brýlemi se výrazně snižuje únava očí, zdokonalí vnímání barev. Nezapomnělo se ani na ultrafialové záření, brýle jsou vybaveny filtrem UVA. Nabízí šířku 13,7 cm a nožičky o délce 13,5 cm. Hlavní přednosti brýlí na počítač VeyRey Brýle blokující modré světlo polorámové Gadson černé Unisex brýle na počítač VEYREY Slouží proti únavě očí při dlouhé práci na počítači Vhodné pro kancelářské využití Tvar... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo polorámové Gadson černé (69974) , Veyrey brýle blokující modré světlo hranaté yngve černé (73243)

VeyRey Brýle blokující modré světlo polorámové Ranw (105987)

VeyRey Brýle blokující modré světlo polorámové Ranw (105987)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, klasické, 0 dioptrií, oválné, plastové, čirá barva skel, modrá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 14 cm, délka nožiček 14 cm Namáháte svůj zrak trávením dlouhých hodin u monitoru počítače? Ať už pracujete, hrajete hry nebo sledujete seriály, určitě jsou vaše oči unavené. Vyzkoušejte počítačové brýle, které nabízí účinnou pomoc. Brýle na počítač VEYREY byly vyrobeny pro práci v kanceláři, avšak přijdou vám vhod i doma. Jsou v klasickém designu, proto nebudou přitahovat zbytečnou pozornost. Nejsou vybaveny skly opatřenými dioptriemi. S počítačovými brýlemi se citelně snižuje míra únavy vašich očí, zlepšuje vnímání barev. Nemůže chybět ani důležitá ochrana před UV zářením, brýle jsou vybaveny filtrem UVA. Mají šířku 14 cm a nožičky dlouhé 14 cm. Zásadní vlastnosti brýlí na počítač VeyRey Brýle blokující modré světlo polorámové Ranw Unisex brýle na počítač VEYREY Účinná pomoc proti... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo polorámové Ranw (105987) , Veyrey brýle blokující modré světlo nerd drury černé (69986)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Jerzy (71905)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Jerzy (71905)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, 0 dioptrií, plastové, čirá barva skel, čirá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 13,9 cm, délka nožiček 13 cm Díváte se často do monitoru počítače? Je jedno, jestli surfujete na internetu, hrajete hry anebo píšete emaily, vaše oči jsou neustále nepříjemně namáhány. Pro tyto případy byste si měli pořídit počítačové brýle. Brýle k počítači VEYREY vám přijdou vhod především v kanceláři, ale využijete je i doma. Moderní styl dělá z brýlí atraktivní módní doplněk. Jsou bez dioptrií. S brýlemi na počítač se eliminuje únava vašich očí, vylepší vnímání barev. Nemůže chybět ani důležitá ochrana před UV zářením, brýle jsou vybaveny filtrem UVA. Jsou široké 13,9 cm a nožičky o délce 13 cm. Klíčové vlastnosti brýlí na počítač VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Jerzy Unisex počítačové brýle VEYREY Slouží proti únavě očí při dlouhé práci na počítači Navržené pro kancelářské... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Jerzy (71905) , Veyrey brýle blokující modré světlo nerd nigel černé (69984)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Hildegard růžové (77649)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Hildegard růžové (77649)
Detail

Brýle na počítač - dámské, kancelářské, moderní, 0 dioptrií, obdélníkové, kovové, čirá barva skel, růžová barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 13,5 cm, délka nožiček 13,8 cm Jsou vaše oči dlouhodobě namáhány sledováním monitoru počítače? Pak určitě pociťujete jejich únavu, ať už pracujete, hrajete počítačové hry nebo se díváte na seriály. Počítačové brýle vám mohou s tímto problémem pomoci. Brýle na počítač VEYREY vám zpříjemní pobyt před monitorem zejména v kanceláři, ale i doma. Moderní design skvěle doplní váš outfit. Dámské počítačové brýle VEYREY budou chránit váš zrak po celý den. Nedisponují dioptriemi. S počítačovými brýlemi se eliminuje únava vašich očí, zdokonalí vnímání barev. Nechybí ani ochrana před UV zářením, brýle jsou vybaveny filtrem UVA. Nabízí šířku 13,5 cm a nožičky dlouhé 13,8 cm. Hlavní vlastnosti brýlí na počítač VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Hildegard růžové Dámské brýle na... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Hildegard růžové (77649) , Veyrey brýle blokující modré světlo hranaté hildegard růžové (77649)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Orvar hnědé (77651)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Orvar hnědé (77651)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, 0 dioptrií, oválné, kombinace plast / kov, čirá barva skel, hnědá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí Pokud hledíte dlouhé hodiny do monitoru počítače nebo notebooku, pak jsou vaše oči zvýšeně namáhány a záhy čelíte jejich únavě. Počítačové brýle těmto problémům předchází. Brýle na počítač VEYREY splní svůj účel nejen v kanceláři, ale i doma. Moderní design skvěle doplní váš outfit. Nejsou vybaveny skly opatřenými dioptriemi. S brýlemi na počítač se eliminuje únava vašich očí, vylepší vnímání barev. Nezapomnělo se ani na ultrafialové záření, brýle disponují filtrem UVA. Hlavní vlastnosti brýlí na počítač VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Orvar hnědé Unisex počítačové brýle VEYREY Chrání oči při dlouhém sledování monitoru počítače Vhodné pro kancelářské použití Tvar počítačových brýlí: oválné Materiálem obrouček je kombinace plast / kov Vlastnosti: snížení únavy očí Barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Orvar hnědé (77651) , Veyrey brýle blokující modré světlo hranaté orvar hnědé (77651)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Yngve černé (73243)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Yngve černé (73243)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, 0 dioptrií, čtvercové, plastové, čirá barva skel, černá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 14,1 cm, délka nožiček 14,5 cm Trávíte spoustu času před monitorem počítače či notebooku? Vystavujete tak vaše oči nadměrné námaze s následnou únavou a vůbec nezáleží na tom, zda pracujete, hrajete hry nebo sledujete seriály. Pro tyto případy byste si měli pořídit počítačové brýle. Brýle na počítač VEYREY oceníte zejména v kanceláři, ale využijete je i doma. Moderní design skvěle doplní váš outfit. Nedisponují dioptriemi. S počítačovými brýlemi se citelně snižuje míra únavy vašich očí, zdokonalí vnímání barev. Vaše oči budou chráněné i před ultrafialovým zářením, brýle jsou vybaveny filtrem UVA. Nabízí šířku 14,1 cm a nožičky o délce 14,5 cm. Hlavní přednosti brýlí na počítač VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Yngve černé Unisex brýle na počítač VEYREY Omezují únavu oči při... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Yngve černé (73243) , Veyrey na modré světlo pilotky bloss černé (69942)

VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Nigel černé (69984)

VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Nigel černé (69984)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, 0 dioptrií, nerd, plastové, čirá barva skel, černá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 14 cm, délka nožiček 14 cm Trávíte dlouhé hodiny u počítače? Ať už hrajete počítačové hry, pracujete nebo sledujete seriály, jistě po čase cítíte únavu vašich očí. Počítačové brýle vám mohou s tímto problémem pomoci. Brýle k počítači VEYREY splní svůj účel nejen v kanceláři, ale i doma. Moderní design podtrhne vaši originální osobnost. Jsou bez dioptrií. S počítačovými brýlemi se eliminuje únava vašich očí, vylepší vnímání barev. Vaše oči budou chráněné i před ultrafialovým zářením, brýle jsou opatřeny filtrem UVA. Jsou široké 14 cm a nožičky o délce 14 cm. Klíčové vlastnosti brýlí na počítač VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Nigel černé Unisex brýle na počítač VEYREY Slouží proti únavě očí při dlouhé práci na počítači Vhodné pro kancelářské využití Tvar brýlí na počítač: nerd... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Nigel černé (69984) , Veyrey brýle na počítač hranaté iris černé (73241)

VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Drury černé (69986)

VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Drury černé (69986)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, 0 dioptrií, nerd, plastové, čirá barva skel, černá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 13,9 cm, délka nožiček 13 cm Brýle VeyRey Drury jsou určené pro všechny, kteří tráví hodně času u počítače a dalších elektronických zařízení. Blokují modré světlo, a to až z 30 %, současně zabraňují únavě a vizuálnímu stresu. Snižují také jas a celkově šetří oči. Rám brýlí je vyrobený z velmi kvalitního plastu, který zajistí jejich komfortní nošení. Brýle VeyRey Drury jsou vhodné pro ženy i muže, které ochrání před modrým světlem. Klíčové vlastnosti brýlí na počítač VeyRey Drury černýchBrýle určené pro uživatele elektronických zařízeníVhodné pro ženy i mužeBlokují modré světlo, a to až z 30 %Zabraňují únavě a vizuálnímu stresuBrýle VeyRey Drury snižují také jas a celkově šetří očiRám brýlí je vyrobený z velmi kvalitního plastuBarevné provedení: černo-průhledné... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Drury černé (69986) , Veyrey sluneční brýle pilotky zlaté obroučky hnědé (1217)

VeyRey Brýle blokující modré světlo oválné Dilton stříbrné (69944)

VeyRey Brýle blokující modré světlo oválné Dilton stříbrné (69944)
Detail

Sluneční brýle - oválné, unisex, ochrana proti roztříštění, obroučky z kombinace plastu a kovu, čirá barva skel, stříbrná barva obrouček Potřebujete během dne ochránit vaše oči před jasným slunečním světlem? Budou pro vás ty pravé, pakliže vás zaujaly oválné obroučky. Obroučky tvoří kombinace plastu a kovu, ta nabídne nejen lehké provedení, ale i výbornou kvalitu. Unisex sluneční brýle se vyznačují univerzální velikostí. Finálnímu designu obrouček kraluje stříbrná barva a sklíčko pak utváří čirá barva. Sluneční brýle VEYREY si vemte klidně i do náročnějšího prostředí. Byly totiž vyrobeny i s ochranou proti roztříštění. Sluneční brýle mají co do délky nožiček 13,5 cm a výsledná šířka brýlí pak činí 13,2 cm. Základní parametry slunečních brýlí VeyRey Brýle blokující modré světlo oválné Dilton stříbrné Ideální ochrana vašich očí v letních i zimních měsících Vytvořeny pro dámy i pány Oválné obroučky tvoří kombinace plastu a kovu Velikost: Univerzální Sluneční brýle... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo oválné Dilton stříbrné (69944) , Veyrey lenonky braam černé (68080)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Ernstep stříbrné (80998)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Ernstep stříbrné (80998)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, klasické, 0 dioptrií, čtvercové, kovové, čirá barva skel, stříbrná barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí Jsou vaše oči dlouhodobě namáhány sledováním monitoru počítače? Pak určitě pociťujete jejich únavu, ať už pracujete, hrajete počítačové hry nebo se díváte na seriály. V takovém případě vám účinnou pomoc nabídnou počítačové brýle. Brýle k počítači VEYREY se hodí nejen v kanceláři, ale i doma. Díky svému klasickému designu budou slušet každému. Nejsou vybaveny skly opatřenými dioptriemi. S brýlemi na počítač se výrazně snižuje únava očí, vylepší vnímání barev. Nemůže chybět ani důležitá ochrana před UV zářením, brýle jsou opatřeny filtrem UVA. Zásadní vlastnosti brýlí na počítač VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Ernstep stříbrné Unisex počítačové brýle VEYREY Svými ochrannými vlastnostmi vám zpříjemní pobyt před monitorem počítače Určené pro kancelářské použití Tvar brýlí na počítač:... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Ernstep stříbrné (80998) , Veyrey dřevěné sluneční brýle hranaté forest černá skla (74163)

VeyRey Brýle blokující modré světlo oválné Ida čiré (77643)

VeyRey Brýle blokující modré světlo oválné Ida čiré (77643)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, oválné, plastové, čirá barva skel, čirá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí Trávíte spoustu času před monitorem počítače či notebooku? Vystavujete tak vaše oči nadměrné námaze s následnou únavou a vůbec nezáleží na tom, zda pracujete, hrajete hry nebo sledujete seriály. Vyzkoušejte počítačové brýle, které nabízí účinnou pomoc. Brýle k počítači VEYREY splní svůj účel nejen v kanceláři, ale i doma. Moderní design podtrhne vaši originální osobnost. Jsou bez dioptrií. S počítačovými brýlemi se citelně snižuje míra únavy vašich očí, zkvalitní vnímání barev. Vaše oči budou chráněné i před ultrafialovým zářením, brýle disponují filtrem UVA. Hlavní přednosti brýlí na počítač VeyRey Brýle blokující modré světlo oválné Ida čiré Unisex počítačové brýle VEYREY Svými ochrannými vlastnostmi vám zpříjemní pobyt před monitorem počítače Uzpůsobené pro kancelářské použití Tvar brýlí na počítač: oválné... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo oválné Ida čiré (77643) , Topq kryt luxury realme c25y pevný marble šedo-zlatý 69974 (sun-69974)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Lithgrow černé (69956)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Lithgrow černé (69956)
Detail

Brýle na počítač - dámské, kancelářské, moderní, 0 dioptrií, obdélníkové, plastové, čirá barva skel, černá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 14,6 cm, délka nožiček 13,6 cm Namáháte svůj zrak trávením dlouhých hodin u monitoru počítače? Ať už pracujete, hrajete hry nebo sledujete seriály, určitě jsou vaše oči unavené. Řešením takové situace mohou být počítačové brýle. Počítačové brýle VEYREY vám přijdou vhod především v kanceláři, ale využijete je i doma. Moderní design podtrhne vaši originální osobnost. Dámské brýle na počítač VEYREY budou pro vaše oči spolehlivou ochranou. Nejsou opatřeny dioptriemi. S brýlemi na počítač se citelně snižuje míra únavy vašich očí, zdokonalí vnímání barev. Nemůže chybět ani důležitá ochrana před UV zářením, brýle jsou vybaveny filtrem UVA. Mají šířku 14,6 cm a nožičky dlouhé 13,6 cm. Hlavní vlastnosti brýlí na počítač VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Lithgrow černé... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Lithgrow černé (69956) , Černé světlo ()

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Evelin hnědé (73247)

VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Evelin hnědé (73247)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, ochrana proti modrému světlu 30 %, čtvercové, plastové, čirá barva skel, hnědá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 13,9 cm, délka nožiček 13,8 cm Namáháte svůj zrak trávením dlouhých hodin u monitoru počítače? Ať už pracujete, hrajete hry nebo sledujete seriály, určitě jsou vaše oči unavené. Řešením takové situace mohou být počítačové brýle. Počítačové brýle VEYREY byly vyrobeny pro práci v kanceláři, avšak přijdou vám vhod i doma. Blokují modré světlo, díky čemuž vám usnadní usínání a následný spánek. Počítačové brýle VEYREY zvládnou blokovat 30 % modrého světla. Moderní vzhled je k nerozeznání od běžných brýlí. Nejsou vybaveny skly opatřenými dioptriemi. S počítačovými brýlemi se eliminuje únava vašich očí, zdokonalí vnímání barev. Nechybí ani ochrana před UV zářením, brýle jsou vybaveny filtrem UVA. Mají šířku 13,9 cm a nožičky o délce 13,8 cm. Zásadní vlastnosti brýlí... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Evelin hnědé (73247) , Ewena pouzdro na brýle amsterdam modré (8594214690246)

VeyRey Brýle blokující modré světlo oválné Petronell černo zlaté (75579)

VeyRey Brýle blokující modré světlo oválné Petronell černo zlaté (75579)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, 0 dioptrií, oválné, kovové, čirá barva skel, černá a zlatá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 12,3 cm, délka nožiček 13,3 cm Díváte se často do monitoru počítače? Je jedno, jestli surfujete na internetu, hrajete hry anebo píšete emaily, vaše oči jsou neustále nepříjemně namáhány. Počítačové brýle vám mohou s tímto problémem pomoci. Brýle na počítač VEYREY splní svůj účel nejen v kanceláři, ale i doma. Moderní design skvěle doplní váš outfit. Nejsou vybaveny skly opatřenými dioptriemi. S počítačovými brýlemi se citelně snižuje míra únavy vašich očí, zlepšuje vnímání barev. Vaše oči budou chráněné i před ultrafialovým zářením, brýle jsou opatřeny filtrem UVA. Jsou široké 12,3 cm a nožičky o délce 13,3 cm. Klíčové přednosti brýlí na počítač VeyRey Brýle blokující modré světlo oválné Petronell černo zlaté Unisex brýle na počítač VEYREY Omezují únavu oči při dlouhém sledování... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle blokující modré světlo oválné Petronell černo zlaté (75579) , Ewena pouzdro na brýle meppel modré (8594214690192)

VeyRey blokující modré světlo oválné Doiley černé (69946)

VeyRey blokující modré světlo oválné Doiley černé (69946)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, elegantní, kulaté, kovové, čirá barva skel, černá barva obrouček, UV ochrana UVA, ochrana proti roztříštění a snížení únavy očí Namáháte svůj zrak trávením dlouhých hodin u monitoru počítače? Ať už pracujete, hrajete hry nebo sledujete seriály, určitě jsou vaše oči unavené. Počítačové brýle těmto problémům předchází. Počítačové brýle VEYREY jsou určeny pro kancelářské využití, ale hodí se i doma. Elegantní design stylově doplní váš běžný outfit. Nejsou vybaveny skly opatřenými dioptriemi. Brýle VEYREY se pyšní ochranou skel proti roztříštění. S brýlemi na počítač se výrazně snižuje únava očí, zdokonalí vnímání barev. Nechybí ani ochrana před UV zářením, brýle jsou opatřeny filtrem UVA. Hlavní přednosti brýlí na počítač VeyRey blokující modré světlo oválné Doiley černé Unisex brýle na počítač VEYREY Svými ochrannými vlastnostmi vám zpříjemní pobyt před monitorem počítače Určené pro kancelářské využití Tvar brýlí na počítač:... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey blokující modré světlo oválné Doiley černé (69946) , Ewena pouzdro na brýle harlem modré (8594214690086)

VeyRey blokující modré světlo hranaté Sture černé (77641)

VeyRey blokující modré světlo hranaté Sture černé (77641)
Detail

Brýle na počítač - herní, klasické, ochrana proti modrému světlu 30 %, obdélníkové, kovové, čirá barva skel, černá barva obrouček, UV ochrana UVA, ochrana proti roztříštění a snížení únavy očí, šířka brýlí 13,7 cm, délka nožiček 15,2 cm Pokud trávíte spoustu hodin u monitoru počítače, vaše oči trpí nadměrnou námahou a následně nepříjemnou únavou. Počítačové brýle vám mohou s tímto problémem pomoci. Brýle k počítači VEYREY zpříjemní pobyt před monitorem zejména hráčům počítačových her. Poskytovaná ochrana proti modrému světlu má pozitivní vliv také na váš spánek a usínání. Brýle na počítač VEYREY umí blokovat 30 % modrého světla. Svým klasickým designem nebudou poutat zvídavé pohledy. Nejsou opatřeny dioptriemi. Počítačové brýle VEYREY se pyšní ochranou skel proti roztříštění. S brýlemi na počítač se výrazně snižuje únava očí, vylepší vnímání barev. Nezapomnělo se ani na ultrafialové záření, brýle disponují filtrem UVA. Disponují šířkou 13,7 cm a nožičky o délce... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey blokující modré světlo hranaté Sture černé (77641) , Ewena pouzdro na brýle dieren modré (8594214690598)

VeyRey Brýle na modré světlo oválné Curda (69948)

VeyRey Brýle na modré světlo oválné Curda (69948)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, klasické, 0 dioptrií, oválné, kombinace plast / kov, čirá barva skel, zlatá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 13,2 cm, délka nožiček 13,5 cm Trávíte dlouhé hodiny u počítače? Ať už hrajete počítačové hry, pracujete nebo sledujete seriály, jistě po čase cítíte únavu vašich očí. Pro tyto případy byste si měli pořídit počítačové brýle. Brýle k počítači VEYREY využijete převážně v kanceláři, ale také doma. Díky svému klasickému designu budou slušet každému. Nedisponují dioptriemi. S brýlemi na počítač se výrazně snižuje únava očí, zlepšuje vnímání barev. Nechybí ani ochrana před UV zářením, brýle disponují filtrem UVA. Disponují šířkou 13,2 cm a nožičky o délce 13,5 cm. Hlavní přednosti brýlí na počítač VeyRey Brýle na modré světlo oválné Curda Unisex počítačové brýle VEYREY Chrání oči při dlouhém sledování monitoru počítače Vhodné pro kancelářské použití Tvar brýlí na počítač:... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle na modré světlo oválné Curda (69948) , Ewena pouzdro na brýle sneek modré (8594214690284)

VeyRey Brýle na modré světlo oválné Ralf černé (74071)

VeyRey Brýle na modré světlo oválné Ralf černé (74071)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, 0 dioptrií, kovové, čirá barva skel, černá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 12 cm, délka nožiček 12 cm Jsou vaše oči dlouhodobě namáhány sledováním monitoru počítače? Pak určitě pociťujete jejich únavu, ať už pracujete, hrajete počítačové hry nebo se díváte na seriály. V takovém případě vám účinnou pomoc nabídnou počítačové brýle. Brýle na počítač VEYREY se hodí nejen v kanceláři, ale i doma. Moderní vzhled je k nerozeznání od běžných brýlí. Nemají skla opatřená dioptriemi. S počítačovými brýlemi se významně sníží únava vašich očí, vylepší vnímání barev. Vaše oči budou chráněné i před ultrafialovým zářením, brýle disponují filtrem UVA. Jsou široké 12 cm a nožičky dlouhé 12 cm. Zásadní vlastnosti brýlí na počítač VeyRey Brýle na modré světlo oválné Ralf černé Unisex brýle na počítač VEYREY Slouží proti únavě očí při dlouhé práci na počítači Uzpůsobené pro kancelářské... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle na modré světlo oválné Ralf černé (74071) , Eca ok280wz1 sluneční brýle elegantní černé (34392)

VeyRey Brýle na modré světlo oválné Justyn černé (71907)

VeyRey Brýle na modré světlo oválné Justyn černé (71907)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, 0 dioptrií, oválné, plastové, čirá barva skel, černá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 13,9 cm, délka nožiček 13,9 cm Jsou vaše oči dlouhodobě namáhány sledováním monitoru počítače? Pak určitě pociťujete jejich únavu, ať už pracujete, hrajete počítačové hry nebo se díváte na seriály. Počítačové brýle těmto problémům předchází. Brýle na počítač VEYREY se hodí nejen v kanceláři, ale i doma. Moderní design skvěle doplní váš outfit. Nedisponují dioptriemi. S počítačovými brýlemi se citelně snižuje míra únavy vašich očí, zlepšuje vnímání barev. Nezapomnělo se ani na ultrafialové záření, brýle jsou opatřeny filtrem UVA. Mají šířku 13,9 cm a nožičky dlouhé 13,9 cm. Hlavní vlastnosti brýlí na počítač VeyRey Brýle na modré světlo oválné Justyn černé Unisex počítačové brýle VEYREY Účinná pomoc proti únavě očí při sledování monitoru počítače Vyrobené pro kancelářské použití Tvar... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle na modré světlo oválné Justyn černé (71907) , Ewena pouzdro na brýle amsterdam černé (8594214690215)

VEYREY Gadson Brýle k počítači Černá

Detail

Gadson Brýle k počítači - VEYREY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Gadson Brýle k počítači Černá , Eca ok279wz2 sluneční brýle heart černé (34390)

VeyRey Sluneční brýle polorámové Pelk modrá skla (71901)

VeyRey Sluneční brýle polorámové Pelk modrá skla (71901)
Detail

Sluneční brýle unisex, ochrana UV400, obroučky z kombinace plastu a kovu, modrá barva skel, černá barva obrouček Sluneční brýle Pelk od značky Veyrey se svým vzhledem řadí mezi polorámové brýle. Ty mají retro vzhled, který je ale v současnosti velmi populární zejména v souvislosti se street módou i business outfity. Pelk na první pohled zaujmou svými barevnými skly v modrém provedení v kombinaci se zlato-černým rámečkem a černými nožičkami. Sluneční brýle Pelk Veyrey mají základní ochranu očí před ultrafialovým zářením UV400 a jsou vhodné pro muže i ženy. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Pelk s modrými sklySluneční brýle Pelk od značky VeyreySvým vzhledem se řadí mezi polorámové brýleNa první pohled zaujmou barevnými sklySe zlato-černým rámečkem a černými nožičkamiSluneční brýle Pelk Veyrey mají základní ochranu očí před ultrafialovým zářením UV400Jsou vhodné pro muže i ženy ke street módě i business outfitůmBarevné provedení: modréUV... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle polorámové Pelk modrá skla (71901) , Eca ok273 sluneční brýle elegant černé (34642)

VeyRey Sluneční brýle polorámové Hayward polarizační černé (68091)

VeyRey Sluneční brýle polorámové Hayward polarizační černé (68091)
Detail

Sluneční brýle - kulaté, unisex, ochrana UV400, polarizační, 0 dioptrie, obroučky z kombinace plastu a kovu, černá a zelená barva skel, černá barva obrouček, v balení hadřík na čištění Pánské sluneční brýle Hayward od značky Veyrey se svým vzhledem řadí mezi polorámové brýle. Ty mají retro vzhled, který je ale v současnosti velmi populární zejména souvislosti se street módou i business outfity. Hayward na první pohled zaujmou svými barevnými skly v černo-zeleném provedení v kombinaci se zlato-černým rámečkem a černými nožičkami. Skla jsou navíc polarizační, takže propouští jen vertikální světlo a pohlcují světlo horizontální. Sluneční brýle Hayward Veyrey mají základní ochranu očí před ultrafialovým zářením UV400. Klíčové vlastnosti polarizačních slunečních brýlí HaywardPánské sluneční brýle Hayward od značky VeyreySvým vzhledem se řadí mezi polorámové brýleNa první pohled zaujmou barevnými sklySe zlato-černým rámečkem a černými... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle polorámové Hayward polarizační černé (68091) , Eca ok270 sluneční brýle elegant černé (34648)

VeyRey Sluneční brýle polorámové Bisegni polarizační černé (68098)

VeyRey Sluneční brýle polorámové Bisegni polarizační černé (68098)
Detail

Sluneční brýle unisex, ochrana UV400, polarizační, černá, kovové obroučky, černá barva skel, černá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Bisegni vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polorámem a vyrobené z kvalitního plastového materiálu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Brýle jsou polarizační, potlačují tedy negativní působení horizontální polarizace vytvářející nepříjemné oslnění a optické šumy. Sluneční brýle VeyRey Bisegni jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti polarizačních slunečních brýlí VeyRey BisegniSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polorámemVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Bisegni disponují UV filtrem UV400Jsou polarizačníPotlačují nepříjemné oslnění a optické šumyBarevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle polorámové Bisegni polarizační černé (68098) , Ewena pouzdro na brýle dieren černé (8594214690604)

VeyRey Sluneční brýle polorámové Kacper černá skla (71909)

VeyRey Sluneční brýle polorámové Kacper černá skla (71909)
Detail

Sluneční brýle - oválné, unisex, ochrana UV400, černá, kovové obroučky, černá barva skel, zlatá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Kacper vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou jemnými polorámovými kulatými obroučky a vyrobené z kvalitního kovu a plastu. Ideální jsou přitom pro všechny typy obličejů. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle VeyRey Kacper jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Kacper s černými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené jemnými polorámovými kulatými obroučkyVyrobené z kvalitního kovu a plastuIdeální pro všechny typy obličejůSluneční brýle VeyRey Kacper disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: zlato-černé (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle polorámové Kacper černá skla (71909) , Ewena pouzdro na brýle magnetické zapínaní modré (8594214690048)

VeyRey Sluneční brýle polorámové Bisegni polarizační šedé (77472)

VeyRey Sluneční brýle polorámové Bisegni polarizační šedé (77472)
Detail

Sluneční brýle - oválné, unisex, ochrana UV400, polarizační, plastové obroučky, černá barva skel, černá barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana zraku před slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY vás určitě nezklamou a také vám budou slušet. V těchto nabízených oválných obroučkách jsou k dispozici sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vytvořeny z plastu, ten je oblíben pro svou lehkost a výbornou kvalitu. Unisex sluneční brýle jsou označeny jako univerzální velikost. Sklíčka i obroučky zaujmou svým černým zabarvením. Velkým benefitem je polarizační filtr, který vaše oči ochrání i před nepříjemnými odlesky např. z písku či hladiny vody. Sluneční brýle mají délku nožiček 13,9 cm a výsledná šířka brýlí pak činí 14,4 cm. Rozhodující přednosti slunečních brýlí VeyRey Sluneční brýle polorámové Bisegni polarizační šedé Ideální ochrana vašich očí v letních i zimních měsících Sluneční brýle jsou vybaveny ochranou UV400 Udělají radost všem dámám i pánům Oválné... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle polorámové Bisegni polarizační šedé (77472) , Eca ok228 sluneční brýle černé vz. 1 (34494)

VeyRey na modré světlo pilotky Bloss černé (69942)

VeyRey na modré světlo pilotky Bloss černé (69942)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, kovové obroučky, čirá barva skel, černá barva obrouček Potřebujete během dne chránit svůj zrak před jasným slunečním svitem? Sluneční brýle VEYREY jsou pro vás ideálním řešením. V tomto typu obrouček, tzv. pilotek, jsou sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky byly navrženy z kovu, ten nabízí velmi bytelné provedení. Unisex sluneční brýle jsou nabízeny v univerzální velikosti. Jejich výbavou je sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 jsou nejvíce využívány v době, kdy jsou sluneční paprsky silnější, zejména pak v létě. Sluneční brýle VEYREY bez problémů zvládnou i náročnější prostředí. Mají totiž ochranu proti roztříštění. Sluneční brýle mají co do délky nožiček 13,2 cm a celková šířka brýlí se pak vyšplhala na 14 cm. Stěžejní parametry slunečních brýlí VeyRey na modré světlo pilotky Bloss černé Ochrání vaše oči před sluncem v létě i v zimě Sluneční brýle disponují... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey na modré světlo pilotky Bloss černé (69942) , Ewena pouzdro na brýle magnetické zapínaní černé (8594214690055)

VeyRey Sluneční brýle polarizační polorámové Hyalos hnědá skla (21736)

VeyRey Sluneční brýle polarizační polorámové Hyalos hnědá skla (21736)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, polarizační, kovové obroučky, hnědá barva skel Stylové sluneční brýle typu pilotky s kulatějším rámem. Díky svému vzhledu padnou každému a jsou vhodné pro street módu i business outfity.Materiál:Dřevo, plast, kov (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle polarizační polorámové Hyalos hnědá skla (21736) , Eca ok229 sluneční brýle černé vz. 1 (34503)

VeyRey Sluneční brýle polarizační polorámové Hyalos oranžová skla (21738)

VeyRey Sluneční brýle polarizační polorámové Hyalos oranžová skla (21738)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, polarizační, kovové obroučky, oranžová barva skel, černá barva obrouček Stylové sluneční brýle typu pilotky s kulatějším rámem. Díky svému vzhledu padnou každému a jsou vhodné pro street módu i business outfity.Materiál:Dřevo, plast, kov (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle polarizační polorámové Hyalos oranžová skla (21738) , 2d 21w/6500k - denní modré světlo (00659)

VeyRey Sluneční brýle polarizační polorámové Hyalos černá skla (21735)

VeyRey Sluneční brýle polarizační polorámové Hyalos černá skla (21735)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, polarizační, kovové obroučky, černá barva skel, černá barva obrouček Stylové sluneční brýle typu pilotky s kulatějším rámem. Díky svému vzhledu padnou každému a jsou vhodné pro street módu i business outfity.Materiál:Dřevo, plast, kov (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle polarizační polorámové Hyalos černá skla (21735) , Walser hastings modré/černé (11808)

2D 21W/6500K - denní modré světlo (00659)

2D 21W/6500K  - denní modré světlo (00659)
Detail

Zářivka - patice GR10q, příkon 21 W, napětí 230 V, světelný tok 1080 lm, studená bílá, životnost 8000 h, rozměry 134 × 134 mm (D×průměr) Vaše zářivka již dosvítila a potřebujete novou? Zářivka Fulgur by pro vás mohla být tím pravým. Je opatřena paticí GR10q. Zářivka Fulgur se vyznačuje studenou bílou barvou, jež vás může oslnit. Tento odstín se hodí do svítidel, kde je světlo propouštěno tlumeným difuzorem. Ten výrazně snižuje oslnění. V balení se nachází jedna úsporná zářivka Fulgur. Může se pochlubit životností 8000 h. Klíčové přednosti zářivky 2D 21W/6500K - denní modré světlo Úsporná zářivka Fulgur o příkonu 21 W Upevňuje se pomocí patice GR10q Vstupní napětí činí 230 V O světelném toku 1080 lm Zářivka Fulgur o průměru 134 mm dosahuje délky 134 mm Životnost 8000 h V balení se nachází jedna úsporná zářivka Fulgur (alza.cz)

Podobné produkty ako 2D 21W/6500K - denní modré světlo (00659) , Dětské anti-blue light brýle ocushield parker černé (unisex) (ocukidsparkerbb)

VeyRey Brýle na počítač hranaté Iris černé (73241)

VeyRey Brýle na počítač hranaté Iris černé (73241)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, 0 dioptrií, oválné, plastové, čirá barva skel, černá barva obrouček, velikost univerzální, UV ochrana UVA, snížení únavy očí, šířka brýlí 140 cm, délka nožiček 130 cm Pokud hledíte dlouhé hodiny do monitoru počítače nebo notebooku, pak jsou vaše oči zvýšeně namáhány a záhy čelíte jejich únavě. Počítačové brýle vám mohou s tímto problémem pomoci. Brýle k počítači VEYREY jsou určeny pro kancelářské využití, ale hodí se i doma. Moderní styl dělá z brýlí atraktivní módní doplněk. Nedisponují dioptriemi. S počítačovými brýlemi se eliminuje únava vašich očí, zkvalitní vnímání barev. Nezapomnělo se ani na ultrafialové záření, brýle jsou opatřeny filtrem UVA. Jsou široké 140 cm a nožičky dlouhé 130 cm. Klíčové vlastnosti brýlí na počítač VeyRey Brýle na počítač hranaté Iris černé Unisex brýle na počítač VEYREY Slouží proti únavě očí při dlouhé práci na počítači Vhodné pro kancelářské použití Tvar počítačových brýlí: oválné... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle na počítač hranaté Iris černé (73241)

VeyRey Brýle na počítač pilotky Bryant stříbrné (69940)

VeyRey Brýle na počítač pilotky Bryant stříbrné (69940)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, obroučky z kombinace plastu a kovu, čirá barva skel, stříbrná barva obrouček (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle na počítač pilotky Bryant stříbrné (69940)

VeyRey Brýle s čirými skly oválné Clair zlaté (69952)

VeyRey Brýle s čirými skly oválné Clair zlaté (69952)
Detail

Sluneční brýle - oválné, unisex, ochrana proti roztříštění, obroučky z kombinace plastu a kovu, čirá barva skel, zlatá barva obrouček Potřebujete během dne chránit svůj zrak před jasným slunečním svitem? Budou vám naprosto vyhovovat, jestliže se vám líbí oválné obroučky. Obroučky dostaly do vínku kombinaci plastu a kovu, ta se může pochlubit svou lehkostí a výbornou kvalitou. Unisex sluneční brýle jsou poskytovány v univerzální velikosti. Obroučky zvýrazňuje zlatá barva a sklíčko pak utváří čirá barva. Sluneční brýle VEYREY zvládnou i náročnější podmínky. Disponují totiž ochranou proti roztříštění. Sluneční brýle mají délku nožiček 13,3 cm a výsledná šířka brýlí se pak zastavila na 15,5 cm. Hlavní přednosti slunečních brýlí VeyRey Brýle s čirými skly oválné Clair zlaté Perfektní ochrana vašich očí v létě i zimě Designované jak pro muže, tak pro ženy Oválné obroučky jsou navrženy z kombinace plastu a kovu Velikost: Univerzální Sluneční brýle VEYREY si zamilujete... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle s čirými skly oválné Clair zlaté (69952)

VeyRey Brýle s čirými skly hranaté Miles zlaté (69964)

VeyRey Brýle s čirými skly hranaté Miles zlaté (69964)
Detail

Sluneční brýle - čtvercové, unisex, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, obroučky z kombinace plastu a kovu, čirá barva skel, zlatá barva obrouček (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle s čirými skly hranaté Miles zlaté (69964)

VeyRey Brýle s čirými skly hranaté Eileen stříbrné (69962)

VeyRey Brýle s čirými skly hranaté Eileen stříbrné (69962)
Detail

Sluneční brýle - čtvercové, unisex, ochrana proti roztříštění, obroučky z kombinace plastu a kovu, čirá barva skel, stříbrná barva obrouček Potřebujete během dne chránit svůj zrak před jasným slunečním svitem? Budou vám naprosto vyhovovat, jestliže se vám líbí čtvercové obroučky. Obroučky jsou vyrobeny z kombinace plastu a kovu, ta je oblíbená pro svou lehkost a výbornou kvalitu. Unisex sluneční brýle se nabízí v univerzální velikosti. Finální design obrouček umocňuje stříbrná barva a sklíčko pak kompletuje čirá barva. Sluneční brýle VEYREY si vemte klidně i do náročnějšího prostředí. Jsou vybaveny ochranou proti roztříštění. Sluneční brýle mají co do délky nožiček 14 cm a celková šířka brýlí se pak vyšplhala na 14,4 cm. Zajímavé přednosti slunečních brýlí VeyRey Brýle s čirými skly hranaté Eileen stříbrné Skvělá ochrana při vaší vycházce Vytvořeny pro ženy i muže Čtvercové obroučky jsou vytvořeny z kombinace plastu a kovu Velikost: Univerzální Sluneční brýle... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle s čirými skly hranaté Eileen stříbrné (69962)

VEYREY Sluneční brýle Černá

Detail

Sluneční brýle - VEYREY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Sluneční brýle Černá

VEYREY Tranby Brýle Bílá

Detail

Tranby Brýle - VEYREY - Bílá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Tranby Brýle Bílá

VEYREY Sluneční brýle Černá

Detail

Sluneční brýle - VEYREY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Sluneční brýle Černá

VEYREY Clair Brýle Zlatá

Detail

Clair Brýle - VEYREY - Zlatá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Clair Brýle Zlatá

VEYREY Bryant Brýle Stříbrná

Detail

Bryant Brýle - VEYREY - Stříbrná. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Bryant Brýle Stříbrná

VEYREY Sluneční brýle Černá

Detail

Sluneční brýle - VEYREY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Sluneční brýle Černá

VEYREY Miles Brýle Zlatá

Detail

Miles Brýle - VEYREY - Zlatá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Miles Brýle Zlatá

VEYREY Eileen Brýle Stříbrná

Detail

Eileen Brýle - VEYREY - Stříbrná. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Eileen Brýle Stříbrná

OEM Sluneční brýle polorámové Weight černé obroučky zelená skla (30149)

OEM Sluneční brýle polorámové Weight černé obroučky zelená skla (30149)
Detail

Sluneční brýle - oválné, dámské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, zelená barva skel, černá barva obrouček Potřebujete během dne ochránit vaše oči před jasným slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY vás určitě nezklamou a také vám budou slušet. V tomto nabízeném typu oválných obrouček naleznete sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vyrobeny z plastu, ten nabídne velmi dobrou odolnost a lehké provedení. Dámské sluneční brýle jsou označeny jako univerzální velikost. Jsou opatřeny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou nejvíce využívány v době, kdy jsou sluneční paprsky silnější, zejména pak v létě. Sluneční brýle VEYREY nemají problém zvládnout i náročnější prostředí. Disponují totiž ochranou proti roztříštění. Sluneční brýle mají co do délky nožiček 14 cm a celková šířka brýlí se pak vyšplhala na 15 cm. Významné přednosti slunečních brýlí OEM Sluneční brýle polorámové Weight černé obroučky zelená skla... (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM Sluneční brýle polorámové Weight černé obroučky zelená skla (30149)

OEM Sluneční brýle polorámové Grow béžové obroučky zlatá skla (37868)

OEM Sluneční brýle polorámové Grow béžové obroučky zlatá skla (37868)
Detail

Sluneční brýle - oválné, dámské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, zlatá barva skel, béžová barva obrouček Potřebujete během dne ochránit vaše oči před jasným slunečním světlem? Sluneční brýle A Collection vám pomohou tento problém vyřešit stylově. V tomto typu oválných obrouček jsou k dispozici sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vytvořeny z plastu, ten se může pochlubit svou lehkostí a výbornou kvalitou. Dámské sluneční brýle jsou po stránce velikosti označovány jako univerzální. Tyto brýle byly vybaveny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou využívány nejčastěji v létě, protože sluneční paprsky získávají ještě více na intenzitě. Na finálním vzhledu obrouček má podíl béžová barva a sklíčko pak dotváří zlatá barva. Sluneční brýle A Collection bez problémů zvládnou i náročnější prostředí. Vděčí za to ochraně proti roztříštění. Sluneční brýle mají délku nožiček 12 cm a výsledná šířka brýlí dosahuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM Sluneční brýle polorámové Grow béžové obroučky zlatá skla (37868)

OEM Sluneční brýle polorámové Grow růžové obroučky barevná skla (37867)

OEM Sluneční brýle polorámové Grow růžové obroučky barevná skla (37867)
Detail

Sluneční brýle - kulaté, dámské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, růžová barva obrouček Potřebujete během dne chránit svůj zrak před jasným slunečním svitem? Sluneční brýle A Collection vás určitě nezklamou a také vám budou slušet. V tomto typu kulatých obrouček se nachází sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky dostaly do vínku plast, ten je oblíben pro svou lehkost a výbornou kvalitu. Dámské sluneční brýle jsou po stránce velikosti označovány jako univerzální. Tyto brýle byly opatřeny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou oblíbené spíše v létě, kdy sluneční svit získá ještě více na síle.. Sluneční brýle A Collection bez problémů zvládnou i náročnější podmínky. Mají totiž ochranu proti roztříštění. Sluneční brýle mají délku nožiček 12 cm a výsledná šířka brýlí se pak zastavila na 13,5 cm. Významné přednosti slunečních brýlí OEM Sluneční brýle polorámové Grow růžové obroučky barevná skla Užijte si výlet či... (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM Sluneční brýle polorámové Grow růžové obroučky barevná skla (37867)

OEM Sluneční brýle polorámové Weight průhledné obroučky zelená skla (30152)

OEM Sluneční brýle polorámové Weight průhledné obroučky zelená skla (30152)
Detail

Sluneční brýle - oválné, dámské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, obroučky z kombinace plastu a kovu, zelená barva skel, čirá barva obrouček Potřebujete během dne ochránit vaše oči před jasným slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY vás nezklamou, a ještě navíc vám budou slušet. V tomto nabízeném modelu oválných obrouček se nachází sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vyrobeny z kombinace plastu a kovu, ta proslula svou lehkostí a zároveň velmi dobrou odolností. Dámské sluneční brýle se nabízí v univerzální velikosti. Disponují slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou využívány nejčastěji v létě, protože sluneční paprsky získávají ještě více na intenzitě. Celkový design obrouček umocňuje čirá barva a sklíčko pak dotváří zelená barva. Sluneční brýle VEYREY lze vzít i do náročnějších podmínek. Disponují totiž ochranou proti roztříštění. Sluneční brýle mají co do délky nožiček 14 cm a celková šířka brýlí se pak vyšplhala... (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM Sluneční brýle polorámové Weight průhledné obroučky zelená skla (30152)

OEM Sluneční brýle polorámové Grow bílé obroučky modrá skla (37869)

OEM Sluneční brýle polorámové Grow bílé obroučky modrá skla (37869)
Detail

Sluneční brýle - oválné, dámské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, modrá barva skel, bílá a čirá barva obrouček Potřebujete během dne chránit svůj zrak před jasným slunečním svitem? Sluneční brýle A Collection vám v tomto účinně pomohou. V tomto modelu oválných obrouček jsou k dispozici sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vyrobeny z plastu, ten nabízí nejen výbornou kvalitu, ale i lehké provedení. Dámské sluneční brýle jsou poskytovány v univerzální velikosti. Tyto brýle byly opatřeny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 patří k nejvíce využívaným, zejména pak v létě. Na celkovém vzhledu obrouček se podílí bílá a čirá barva a sklíčko pak kompletuje modrá barva. Sluneční brýle A Collection nemají problém zvládnout i náročnější prostředí. Byly totiž vyrobeny i s ochranou proti roztříštění. Sluneční brýle mají délku nožiček 12 cm a výsledná šířka brýlí dosahuje 13,5 cm. Významné přednosti slunečních brýlí... (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM Sluneční brýle polorámové Grow bílé obroučky modrá skla (37869)

OEM Sluneční brýle polorámové Bound žíháné hnědé obroučky hnědá skla (37912)

OEM Sluneční brýle polorámové Bound žíháné hnědé obroučky hnědá skla (37912)
Detail

Sluneční brýle - oválné, unisex, ochrana UV400, plastové obroučky, hnědá barva skel, v balení pevné pouzdro Chcete si chránit zrak před přímým slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY vás určitě nezklamou a také vám budou slušet. V oválných obroučkách se nachází sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vytvořeny z plastu, ten nabízí lehké provedení a přitom neztrácí na kvalitě. Unisex sluneční brýle jsou po stránce velikosti označovány jako univerzální. Jejich samozřejmostí je rovněž sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 jsou nejvíce využívány v době, kdy jsou sluneční paprsky silnější, zejména pak v létě. Finálnímu designu obrouček kraluje barevná barva a sklíčku pak vévodí hnědá barva. Balení kromě slunečních brýlí obsahuje také pevné pouzdro. mají co do délky nožiček 12 cm a výsledná šířka brýlí dosahuje 13,5 cm. Podstatné přednosti slunečních brýlí OEM Sluneční brýle polorámové Bound žíháné hnědé obroučky hnědá skla Ochrání vaše oči... (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM Sluneční brýle polorámové Bound žíháné hnědé obroučky hnědá skla (37912)

VEYREY Maltinius Sluneční brýle Červená

Detail

Maltinius Sluneční brýle - VEYREY - Červená. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Maltinius Sluneční brýle Červená
VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Yngve černé (73243), VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Drury černé (69986), VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Nigel černé (69984), VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Hildegard růžové (77649), VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Orvar hnědé (77651), VeyRey na modré světlo pilotky Bloss černé (69942), VeyRey Brýle na počítač hranaté Iris černé (73241), VeyRey Sluneční brýle Pilotky zlaté obroučky hnědé (1217), VeyRey lenonky Braam černé (68080), VeyRey Dřevěné sluneční brýle hranaté Forest černá skla (74163), TopQ Kryt LUXURY Realme C25Y pevný Marble šedo-zlatý 69974 (Sun-69974), Černé světlo (), Ewena Pouzdro na brýle Amsterdam modré (8594214690246), Ewena Pouzdro na brýle Meppel modré (8594214690192), Ewena Pouzdro na brýle Harlem modré (8594214690086), Ewena Pouzdro na brýle Dieren modré (8594214690598), Ewena Pouzdro na brýle sneek modré (8594214690284), eCa OK280WZ1 Sluneční brýle elegantní černé (34392), Ewena Pouzdro na brýle Amsterdam černé (8594214690215), eCa OK279WZ2 Sluneční brýle Heart černé (34390), eCa OK273 Sluneční brýle Elegant černé (34642), eCa OK270 Sluneční brýle Elegant černé (34648), Ewena Pouzdro na brýle Dieren černé (8594214690604), Ewena Pouzdro na brýle magnetické zapínaní modré (8594214690048), eCa OK228 Sluneční brýle černé vz. 1 (34494), Ewena Pouzdro na brýle magnetické zapínaní černé (8594214690055), eCa OK229 Sluneční brýle černé vz. 1 (34503), 2D 21W/6500K - denní modré světlo (00659), Walser Hastings modré/černé (11808), Dětské Anti-blue light brýle Ocushield Parker černé (unisex) (OCUKIDSPARKERBB)