Uzení - schmid jeremy

Produkt Uzení - schmid jeremy sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Uzení - schmid jeremy upraviť a produkt hľadať znova.

Uzení - Schmid Jeremy

Uzení - Schmid Jeremy
Detail

Každý si rád užije uzené jídlo - vlastnoručně připravené dobroty, které čerstvé výborně doplní vaši kuchyni a obohatí váš jídelníček. (patro.cz)

Podobné produkty ako Uzení - Schmid Jeremy , Denk jeremy: mozart piano concertos - cd (7559791687)

Můj velký atlas zvířat - Benjamin Chaud, Jérémy Clapin, Éric Mathivet

Detail

Tento atlas přináší jedinečný pohled na životní prostředí zvířat z celého světa. Rozevírací mapy jednotlivých kontinentů a originální ilustrace ukazují zvířata v jejich přirozených domovech. Podrobné stránky nabízejí pohled na různorodá prostředí od řek až po hory, s příběhy o neuvěřitelných zvířatech a rekordmanech ze světa zvířecí říše. Kniha je ideální pro děti ve věku 6 až 10 let, spojuje poutavý text s bohatými ilustracemi pro interaktivní učení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Můj velký atlas zvířat - Benjamin Chaud, Jérémy Clapin, Éric Mathivet , Ron de jeremy 8y 0,7l 40% (6430043090005)

Posedy - Schmid Anton

Posedy - Schmid Anton
Detail

Lov z posedu poskytuje mnoho výhod: dobrou podpěru pro střelbu, správné oslovení zvěře, bezpečnost, lepší přehled a ochranu před povětrnostními vlivy. Představíme vám 15 různých typů posedů a jejich variant, ze kterých si každý může vybrat takový posed, který pro něj bude nejvhodnější. Seznámíme vás s výběrem vhodného stanoviště, s potřebným nářadím a stavebním materiálem i s různými způsoby vztyčení posedu a konstrukcí střechy. U každého typu posedu je velmi podrobný a přehledný návod na stavbu, výkresy konstrukce a názorné barevné fotografie modelů. Mysleli jsme také na to, aby stavba posedu byla co nejjednodušší a praktické využití posedu co nejlepší. (patro.cz)

Podobné produkty ako Posedy - Schmid Anton , G21 box na uzení nerezový (635408)

Posedy - Schmid Anton

Posedy - Schmid Anton
Detail

Lov z posedu poskytuje mnoho výhod: dobrou podpěru pro střelbu, správné oslovení zvěře, bezpečnost, lepší přehled a ochranu před povětrnostními vlivy. Představíme vám 15 různých typů posedů a jejich variant, ze kterých si každý může vybrat takový posed, který pro něj bude nejvhodnější. Seznámíme vás s výběrem vhodného stanoviště, s potřebným nářadím a stavebním materiálem i s různými způsoby vztyčení posedu a konstrukcí střechy. U každého typu posedu je velmi podrobný a přehledný návod na stavbu, výkresy konstrukce a názorné barevné fotografie modelů. Mysleli jsme také na to, aby stavba posedu byla co nejjednodušší a praktické využití posedu co nejlepší. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Posedy - Schmid Anton , Cattara box na uzení do grilu (8591686131154)

Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Schmid Jeremy

Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Schmid Jeremy
Detail

Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Schmid Jeremy , Udírny: konstrukce, stavba, uzení (80-247-1828-6)

Mallorca - Merian Live! - Niklaus Schmid

Mallorca - Merian Live! - Niklaus Schmid
Detail

Možná, že přitažlivost tohoto "magnetu Středomoří" tkví ve skutečnosti, že Mallorca je vlastně jakýmsi maličkým samostatným kontinentem. Zdá se, že ostrov nabízí každému návštěvníkovi to, po čem právě touží: třeba pěší výlety v horském pásmu Serra Tramuntana na severozápadě, s temnými stržemi a idylickými usedlostmi, nebo luxusní dovolenou na fince na mallorském panském sídle, anebo jeden dlouhý mejdan v mnoha lokálech, klubech a diskotékách v turistických letoviscích v okolí Palmy de Mallorca. A nakonec to, po čem baží snad všichni bez rozdílu: slunce a pláže s průzračnou vodou. Ano, Mallorca je tím správným místem pro letní dovolenou pro všechny: pro španělského krále Juana Carlose je dostatečně luxusní, pro obyčejného kancelářského zaměstnance je dostatečně levná. "Dokážeš-li snést ráj, přijeď na Mallorku", napsala americká spisovatelka Gertrude Steinová v dopise jednomu svému příteli. Útok na "ráj" se započal na přelomu 19. a 20. století, kdy v přístavu v Palmě přistála loď S.M.S. Victoria s první skupinkou návštěvníků na palubě. Roku 1935 už to bylo 50 000 turistů, a ten největší kolotoč přišel v padesátých letech. Od té doby počet turistů stále roste: všichni chtějí spatřit "Prozářený ostrov", "La Luminosa", jak domorodci Mallorcu nazývají pro její průzračně čistý vzduch. Na vrcholu sezóny je na ultramoderním, teprve nedávno vystavěném letišti Son Sant Joan skutečně živo: 800 příletů a odletů denně. V roce 1999 padl nový rekord - 18 milionů cestujících. A přitom méně by bylo jistě více, a to jak pro turisty, tak pro domácí. Neboť domorodci jsou v současné době konfrontováni i s negativními stránkami rozvoje turismu, jakými jsou nedostatek vody, hory odpadků, problémy s drogami. Na druhé straně zaručuje turistický ruch Mallorčanům nejnižší míru nezaměstnanosti z celého Španělska a Evropanům zase prázdninový ráj, vzdálený jen dvě či tři hodiny letadlem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mallorca - Merian Live! - Niklaus Schmid , Uzení pro labužníky (978-80-271-0533-5)

Epištoly v kapitolkách - Jan Schmid

Epištoly v kapitolkách - Jan Schmid
Detail

Jan Schmid, zakladatel Studia Ypsilon, režisér, výtvarník, spisovatel, herec a profesor DAMU, se ve své knize Epištoly v kapitolkách nezamýšlí pouze nad světem umění, ale nabízí čtenáři i svérázný vhled do zákonitostí běžného (limitovaného) života. V jakýchsi "mikroesejích", které psal v letech 1966-2012, se zabývá otázkami času, identity, příčinných vztahů, náhody a kontinuity. Leckde (s humornou nadsázkou) dospívá až k hypotézám takřka kosmologického či transcendentálního charakteru. Způsob uvažování i struktura knihy v mnohém korespondují s poetikou "otevřeného" díla, kterou autor celý život vyznává a rozvíjí. "Ačkoli ne vše, co po sobě čtu, dnes zcela platí a možná už není žádnou novotou, jak bylo tehdy, a stalo se obecným majetkem, zůstává to nepochybně dokumentem o ypsilonské jedinečnosti. Na více věcech jsou patrny stopy, jak se zachovat v totalitě, ale to je možná dobře, jak se teď ukazuje, lidé jsou pořád stejní ..." (2002) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Epištoly v kapitolkách - Jan Schmid , Oneconcept beef butler, gril na dřevěné uhlí, uzení

Rotmistr Anton Schmid - Wolfram Wette

Rotmistr Anton Schmid - Wolfram Wette
Detail

Biografie z pera německého vojenského historika zachycuje osudy příslušníka wehrmachtu, který v době holokaustu jako jeden z mála německých vojáků aktivně a nezištně pomáhal Židům. Za tuto činnost byl odsouzen a 13. dubna 1942 popraven. Rakušan Anton Schmid (nar. 9. ledna 1900) byl nenápadný člověk, pocházel z nižších vrstev a jeho rodiče přišli do Vídně z moravského Hodonína. Ve Vídni provozoval prodejnu a opravnu elektropřístrojů. Jak dokládají svědectví, už při prvních antisemitských projevech ve Vídni se zastal svých židovských známých. A aniž by se zaštiťoval nějakými velkými ideologiemi, dokázal projevit obyčejnou lidskou slušnost a křesťanskou lásku k bližnímu i v dobách, kdy to vyžadovalo značnou osobní statečnost - během Hitlerova tažení na Východ. Do wehrmachtu narukoval jako poddůstojník, ale kvůli svému věku se vyhnul frontě a působil v zázemí. Tak se dostal i do "Jeruzaléma Východu", do Vilniusu, kde se stal proti své vůli velitelem shromaždiště rozptýlených vojáků. Jeho úkolem bylo vyhledávat ztracené vojáky (příp. dezertéry) wehrmachtu a odesílat je dále k příslušným jednotkám. Ač to s jeho prací přímo nesouviselo, stal se Anton Schmid zprostředkovaně svědkem masového vyvražďování Židů ve vilniuském ghettu, a především na místě zvaném Ponary. Byl osloven lidmi v nouzi a neodepřel jim pomoc. Z vilniuského ghetta převezl "služebními" nákladními auty stovky Židů do jiných měst, kde jim v daný okamžik zdánlivě hrozilo menší nebezpečí. Mnohým obstaral falešnou identitu, jiným pomohl nalézt úkryt v klášteře, další skrýval ve svém bytě. To se týká i manželů Adlerových, a právě díky Hermannu Adlerovi, který se stal později spisovatelem, vešlo Schmidovo hrdinství ve známost a podnítilo zájem dalších badatelů. Wetteho práce se podrobně věnuje také dění na okupované Litvě v rámci nacistického programu likvidace židovského obyvatelstva. Vedle celkového průběhu vyvražďování si autor všímá také příběhů několika dalších německých vojáků a důstojníků, kteří pomáhali židovským obětem. Pozornost věnuje také Schmidovu odkazu v poválečném Německu. Jen velmi pozvolna se zbavoval příměsi "zrádcovství" a ještě na přelomu tisíciletí se skupina důstojníků bundeswehru dlouhou dobu bránila pojmenování kasáren jeho jménem. Příběh Schmidova zdánlivě obyčejného hrdinství lze číst jako románové vyprávění; avšak i ti, kteří se jinak vymlouvají "na dobu" nebo "na rozkazy", v něm mohou nalézt neokázalý a nezpochybnitelný mravní vzor. Kniha je též brilantní ukázkou historické práce o "obyčejném člověku z lidu", při níž se badatel musí vyrovnat s nedostatkem primárních pramenů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rotmistr Anton Schmid - Wolfram Wette , Vše o uzení (978-80-247-4068-3)

Můj divadelní svět - Jan Schmid

Detail

Kniha shrnuje většinu textů, které Jan Schmidt napsal o divadle nebo o tématech, které se divadla týkají. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Můj divadelní svět - Jan Schmid , Uzení, nakládání a konzervování masa (978-80-247-4266-3)

Poznáte ptáky našich zahrad? - Schmid Ulrich

Poznáte ptáky našich zahrad? - Schmid Ulrich
Detail

Sýkoru koňadru, vrabce domácího a kosa černého zahlédnete na zahradě nejčastěji. Věděli jste ale, že se u krmítka ráda zastaví i sýkora babka? Anebo že budníčka menšího přilákáte, pokud na zahradě zasadíte vrbu? 100 druhů ptáků: pravidelní návštěvníci, zimní hosté i ptáci, kteří nad zahradou pouze přeletí, a jejich znaky, výskyt a zajimavosti o každém z nich více než 400 fotografií a ilustrací: několik vyobrazení u každého druhu tipy pro vaši zahradu: rostliny lákavé pro ptáky, hnízdní příležitosti, vhodné krmivo a rady, jak pozorovat jednotlivé druhy (patro.cz)

Podobné produkty ako Poznáte ptáky našich zahrad? - Schmid Ulrich , Vše o uzení: rady, tipy, recepty (978-80-247-4068-3)

Poznáte ptáky našich zahrad? - Ulrich Schmid

Poznáte ptáky našich zahrad? - Ulrich Schmid
Detail

Sýkoru koňadru, vrabce domácího a kosa černého zahlédnete na zahradě nejčastěji. Věděli jste ale, že se u krmítka ráda zastaví i sýkora babka? Anebo že budníčka menšího přilákáte, pokud na zahradě zasadíte vrbu? 100 druhů ptáků: pravidelní návštěvníci, zimní hosté i ptáci, kteří nad zahradou pouze přeletí, a jejich znaky, výskyt a zajímavosti o každém z nich více než 400 fotografií a ilustrací: několik vyobrazení u každého druhu tipy pro vaši zahradu: rostliny lákavé pro ptáky, hnízdní příležitosti, vhodné krmivo a rady, jak pozorovat jednotlivé druhy (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Poznáte ptáky našich zahrad? - Ulrich Schmid , Klarstein kingsize, kamado gril, keramický, 21", uzení, pomalé pečení, nerezová ocel

Ypsilonka přítomnosti aneb Divadlo vzájemnosti - Jan Schmid

Detail

Improvizace kolem dokola. Především: bytí vnímat v okamžicích a současně v intervalech mezi nimi. Improvizace nejen coby tvůrčí metoda, ale především jako elementární způsob vnímání světa. Navádí k větší všímavosti a nabízí věci nahlížet v měnících se souvislostech. Improvizace řízená v bezprostřednosti, stejně jako stálé využívání principu nahodilosti. Vše umět chápat v pohybu. Kruh všemi směry. A optikou je humor, ale jsou zde i jiné vyhlídky. Jan Schmid (1936) je všestranný umělec, režisér a výtvarník, zakladatel legendárního Studia Ypsilon (1963), profesor DAMU. Způsob uvažování i struktura jeho nové knihy do jisté míry navazují na autorovy předchozí Epištoly v kapitolkách (2012) a v mnohém rovněž korespondují s poetikou otevřeného díla, kterou autor celý život vyznává a rozvíjí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ypsilonka přítomnosti aneb Divadlo vzájemnosti - Jan Schmid , Klarstein princesize, kamado gril, keramický, 11", uzení, bbq, pomalé vaření, černý

Improvizace, náhoda a jiné vyhlídky - Jan Schmid

Detail

Improvizace kolem dokola. Především: bytí vnímat v okamžicích a současně v intervalech mezi nimi. Improvizace nejen coby tvůrčí metoda, ale především jako elementární způsob vnímání světa. Navádí k větší všímavosti a nabízí věci nahlížet v měnících se souvislostech. Improvizace řízená v bezprostřednosti, stejně jako stálé využívání principu nahodilosti. Vše umět chápat v pohybu. Kruh všemi směry. A optikou je humor, ale jsou zde i jiné vyhlídky. Jan Schmid (1936) je všestranný umělec, režisér a výtvarník, zakladatel legendárního Studia Ypsilon (1963), profesor DAMU. Způsob uvažování i struktura jeho nové knihy do jisté míry navazují na autorovy předchozí Epištoly v kapitolkách (2012) a v mnohém rovněž korespondují s poetikou otevřeného díla, kterou autor celý život vyznává a rozvíjí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Improvizace, náhoda a jiné vyhlídky - Jan Schmid , Klarstein princesize, kamado gril, keramický, 11", uzení, bbq, pomalé vaření, červený

Cesta Ypsilon - Vladimír Just, Jan Schmid, Jaroslav Etlík

Detail

Publikace CESTA YPSILON aneb OD POČÁTKU K DNEŠKU shrnuje a dokumentuje (textově i fotograficky) všechny inscenace, které Ypsilonka od roku 1964 vytvořila. Je tu zachycena celá historie divadla od počátků až do dnešních dnů. Autory knihy jsou Jan Schmid a Jaroslav Etlík, předmluvu ke knížce napsal teatrolog prof. Vladimír Just. Svým obsahem kniha navazuje na dvě předchozí publikace Můj divadelní svět a Skripta Y, které Studio Ypsilon před časem vydalo, a které se rovněž věnovaly hlubší reflexi ypsilonské divadelní tvorby. Tyto publikace se jí však věnovaly spíše z teoretického hlediska, případně na bázi hlubinných historicko-teoretických analýz. Zamýšlená publikace by měla mít oproti tomu povahu zcela dokumentární a faktografickou. Měla by obsahovat veškeré údaje o každé provedené inscenaci, a to do nejmenších detailů. Nepůjde tedy jen o informace základní a obvyklé, např. kdy se konala premiéra té či oné inscenace a kdo ji režíroval, databáze by měla detailně vypovídat i o obsazení všech titulů, včetně alternací, či pozdějších přeobsazení jednotlivých úloh. To vše pak bude bohatě dokumentováno fotografickým materiálem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cesta Ypsilon - Vladimír Just, Jan Schmid, Jaroslav Etlík , Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby (80-247-1261-x)

Jan Schmid - Bohumil Nuska, Jan Dvořák, Jaroslav Etlík

Detail

Studie o osobnosti, režijním stylu a metodách divadelní práce Jana Schmida - dlouholetého principála divadla Ypsilonka. Na dvacet autorů komentuje, vzpomíná a reflektuje principy práce režiséra. Kniha dále přináší soupisy inscenací, filmů, televizních pořadů a autorovy studie k divadlu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jan Schmid - Bohumil Nuska, Jan Dvořák, Jaroslav Etlík , Cattara box na uzení do grilu, 21 x 13 x 3,5 cm

Ulrich Schmid Poznáte ptáky našich zahrad? Provedení: Poškozená kniha

Detail

100 druhů ptáků: pravidelní návštěvníci, zimní hosté i ptáci, kteří nad zahradou pouze přeletí, a jejich znaky, výskyt a zajimavosti o každém z nich více než 400 fotografií a ilustrací: několik vyobrazení u každého druhu tipy pro vaši zahradu: rostliny lákavé pro ptáky, hnízdní příležitosti, vhodné krmivo a rady, jak pozorovat jednotlivé druhy Kniha Ulricha Schmida pomůže všem, kteří na zahradě či za oknem rádi pozorují opeřené návštěvníky a chtěli by se o nich dozvědět více. Naučí je určit 100 druhů ptáků, poznat jejich znaky, výskyt, vhodné krmivo, hnízdní příležitosti či jak na zahradu přilákat jednotlivé druhy. Kniha s množstvím fotografií, barevných ilustrací a spoustou zajímavých informací o zpěvavých návštěvnících našich zahrad. Věděli jste, že špačci umějí napodobit hlas žáby nebo zvuk sekačky? Že vlaštovky musejí vyletět z hnízda za potravou až pětsetkrát za den, že ptáci zbožňují koupání, samečci střízlíků musejí postavit několik hnízd, z nichž si samička vybere to nejkrásnější, nebo že budníčka menšího přilákáte, když na zahradě zasadíte vrbu? Slyšeli jste, že většina ptáků našich zahrad původně obývala les, trnité keře na zahradě chrání hnízda ptáků před kočkami, že ptáci zbožňují koupání a pítko v zahradě je pro ně požehnáním? A víte, že lejsci šedí se živí i vosami, které dokážou zbavit jedového ústrojí a že pravidelným čištěním krmítka můžete předcházet přenosu nemocí? Autor: Biolog a autor vědeckých publikací Ulrich Schmid se od nejútlejšího mládí pohyboval v přírodě s dalekohledem a lupou. V zahradě rodičů trávil čas v improvizované skrýši vedle pítka pro ptáky. Ve staré dece přehozené přes několik tyček, které zpevňovaly stonky fazolí, byl otvor, kterým bylo možné pozorovat okolí. V jeho dílně vznikaly důmyslně konstruované, ovšem spíše ledabyle zhotovené hnízdní budky a automatická krmítka. Později se z této vášně pro něj stalo téměř povolání. Několik let strávil na ptačích ostrovech na pobřeží Severního moře pozorováním táhnoucích ptáků. V současnosti vede oddělení komunikace ve Státním přírodovědeckém muzeu ve Stuttgartu, zaměřené na vzdělávání a práci s veřejností. Vyšla mu již celá řada publikací. (knihykazda.cz)

Podobné produkty ako Ulrich Schmid Poznáte ptáky našich zahrad? Provedení: Poškozená kniha , Klarstein meatpacker xxl, gril na dřevěné uhlí, bbq, uzení, ø 54 cm, pozinkovaný

Sežeňte Mozarta! S fotografiemi Jiřího Kottase. - Jan Schmid, Jiří Kottas

Detail

Publikace obsahuje dvě části: první představuje text hry Jana Schmida Sežeňte Mozarta! nastudované v lednu 2015 legendárním pražským divadlem Studio Ypsilon, druhou část tvoří rozsáhlý obrazový materiál (fotografie z této inscenace). Na fotografiích například: Jiří Korn, Jana Synková, Jan Jiráň, Petr Vršek, Roman Janál, Michaela Šrůmová, Pavel Nový, Kamila Kikinčuková, Paulína Labudová a další. Součástí knihy jsou také doplňující odborné texty a vložený kalendář na rok 2016 s daty narození osobností Ypsilonky. Kniha vychází v limitovaném nákladu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sežeňte Mozarta! S fotografiemi Jiřího Kottase. - Jan Schmid, Jiří Kottas , Klarstein bigfoot, gril na dřevěné uhlí, uzení, bbq, 55 x 40 cm, ocel, černý

Die Villa Bertramka.The Villa Bertramka. - Milada Jonášová, Manfred Hermann Schmid

Detail

Do pěti oddílů členěná publikace s množstvím obrazových příloh pojednává v nebývalém rozsahu o staletém stavebním vývoji Bertramky, který začal pouhou boudou na vinici.Pražská pěvkyně Josefa Dušková ji 1783 koupila už jako patrovou letní rezidenci s představeným schodištěm, jakož i se stájemi pro hospodářský dobytek. V 19. století v ní na základě zcela ahistorických představ došlo ke zřízení dvou "Mozartových pokojů". K navýšení stavby došlo po požáru původní šindelové střechy 1872 a další přestavby byly uskutečněny za 2. světové války, když se protektorátní úřady rozhodly proměnit "Bertramhof” v doklad toho, "jak silně byl prostor Čech a Moravy ovládán německým duchem".K těmto zásahům objevil potřebnou dokumentaci až v červnu 2018 německý muzikolog prof. M. H. Schmid v pozůstalosti múzického přítele svého otce, architekta Georga Buchnera (1890-1971). Jedná se o dobrou stovku kreseb a stavebních plánů Bertramky z let 1925 a 1941/1942, dochovaných v Muzeu architektury Technické univerzity v Mnichově, Buchner je vytvořil v rámci svého projektu Mozartova a Beethovenova místa v Salcburku, v Praze a Vídni. Spolu s M. Jonášovou z ÚDU AV ČR rozvinul Schmid výzkumný projekt, jehož výstupem se staly - ve spolupráci s Mozartovou obcí v ČR - výstava a jednodenní mezinárodní vědecká konference ve vile Bertramka a všechny tyto aktivity shrnující předkládaná publikace.The publication deals with the small Bertramka estate in the Smíchov district of Prague, highly regarded as an important Mozart memorial site in Prague, and with the long history of its construction. The oldest historical record is of a hut in a vineyard, which during the course of the centuries was gradually transformed into a summer residence. In 1783 it was purchased by the singer Josefa Dušková. In the 19th century, two rooms where the composer was supposed to have stayed were furnished as "Mozart rooms”, but this was on the basis of quite mistaken ideas which did not correspond to the historical facts. A major reconstruction was undertaken after the destruction of the original shingle roof in a fire in 1872. Further extensive building alterations took place during the Second World War, when the Reichsprotektor's Office decided to make use of the 150th anniversary of the death of the "great German genius Mozart”, which occurred in 1941, to demonstrate "how strongly the region of Bohemia and Moravia was dominated by the German spirit”. Evidence of the difficulties involved in opening an exhibition in the "Bertramhof” on the eve of the anniversary of the world premiere of Don Giovanni (which took place in Prague) on 27 October 1941, has been provided by a newly discovered contemporary film report "on the reconstruction of the Bertramka”. For a long time, virtually no documentation of the building work that took place at that time was known to have existed. It was not until June 2018 that the leading German musicologist Prof Dr Manfred Hermann Schmid (University of Tübingen) made a very valuable discovery, thanks to studying the correspondence between his father, also a musicologist, and the latter's fellow musician in an amateur quartet, the professor of architecture in Munich Georg Buchner. In the material left by Buchner on his death, preserved in the Museum of Architecture of the Technical University in Munich, Schmid discovered more than 100 hitherto unknown drawings and building plans of the Bertramka from 1925 and 1941/1942. The music lover Buchner created them as part of his long-term project Mozart and Beethoven Sites in Salzburg, Prague, and Vienna, in which he also involved his architecture students. On the basis of this discovery, Schmid launched a research project in cooperation with Milada Jonášová from the Institute of Art History, Czech Academy of Sciences, which was supported by a Strategy AV21 grant. The outcomes of the project were an exhibition held in the Bertramka villa in cooperation with the Mozart Society in the Czech Republic, and a (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Die Villa Bertramka.The Villa Bertramka. - Milada Jonášová, Manfred Hermann Schmid , Uzení, nakládání a konzervování masa: od šunky po žebírka (978-80-247-4266-3)

Nakladatelství KAZDA Ulrich Schmid: Poznáte ptáky našich zahrad? Provedení: Tištěná kniha

Nakladatelství KAZDA Ulrich Schmid: Poznáte ptáky našich zahrad? Provedení: Tištěná kniha
Detail

100 druhů ptáků: pravidelní návštěvníci, zimní hosté i ptáci, kteří nad zahradou pouze přeletí, a jejich znaky, výskyt a zajimavosti o každém z nich více než 400 fotografií a ilustrací: několik vyobrazení u každého druhu tipy pro vaši zahradu: rostliny lákavé pro ptáky, hnízdní příležitosti, vhodné krmivo a rady, jak pozorovat jednotlivé druhy Kniha Ulricha Schmida pomůže všem, kteří na zahradě či za oknem rádi pozorují opeřené návštěvníky a chtěli by se o nich dozvědět více. Naučí je určit 100 druhů ptáků, poznat jejich znaky, výskyt, vhodné krmivo, hnízdní příležitosti či jak na zahradu přilákat jednotlivé druhy. Kniha s množstvím fotografií, barevných ilustrací a spoustou zajímavých informací o zpěvavých návštěvnících našich zahrad. Věděli jste, že špačci umějí napodobit hlas žáby nebo zvuk sekačky? Že vlaštovky musejí vyletět z hnízda za potravou až pětsetkrát za den, že ptáci zbožňují koupání, samečci střízlíků musejí postavit několik hnízd, z nichž si samička vybere to nejkrásnější, nebo že budníčka menšího přilákáte, když na zahradě zasadíte vrbu? Slyšeli jste, že většina ptáků našich zahrad původně obývala les, trnité keře na zahradě chrání hnízda ptáků před kočkami, že ptáci zbožňují koupání a pítko v zahradě je pro ně požehnáním? A víte, že lejsci šedí se živí i vosami, které dokážou zbavit jedového ústrojí a že pravidelným čištěním krmítka můžete předcházet přenosu nemocí? Autor: Biolog a autor vědeckých publikací Ulrich Schmid se od nejútlejšího mládí pohyboval v přírodě s dalekohledem a lupou. V zahradě rodičů trávil čas v improvizované skrýši vedle pítka pro ptáky. Ve staré dece přehozené přes několik tyček, které zpevňovaly stonky fazolí, byl otvor, kterým bylo možné pozorovat okolí. V jeho dílně vznikaly důmyslně konstruované, ovšem spíše ledabyle zhotovené hnízdní budky a automatická krmítka. Později se z této vášně pro něj stalo téměř povolání. Několik let strávil na ptačích ostrovech na pobřeží Severního moře pozorováním táhnoucích ptáků. V současnosti vede oddělení komunikace ve Státním přírodovědeckém muzeu ve Stuttgartu, zaměřené na vzdělávání a práci s veřejností. Vyšla mu již celá řada publikací. (knihykazda.cz)

Podobné produkty ako Nakladatelství KAZDA Ulrich Schmid: Poznáte ptáky našich zahrad? Provedení: Tištěná kniha , Uzení: jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky (978-80-271-0652-3)

Uzení: Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky (978-80-271-0652-3)

Uzení: Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky (978-80-271-0652-3)
Detail

Kniha - autor Jeremy Schmid, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Každý si rád užije uzené jídlo - vlastnoručně připravené dobroty, které čerstvé výborně doplní vaši kuchyni a obohatí váš jídelníček. (alza.cz)

Podobné produkty ako Uzení: Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky (978-80-271-0652-3)

Večery pod lampou 2 (CD) (papírový obal)

Detail

Večery pod lampou 2 - s Ivanem Vyskočilem a Radovanem Lukavským ve Studiu Ypsilon. Komponovaný sestřih rozhlasových Hodně pozdních večerů s Ypsilonkou a Nepravidelně pravidelného vysílání z Ypsilonky respektuje průběh a styl původních divadelních představení a zároveň seřazuje jednotlivé výstupy, situace, čísla a písničky podle zvukového rozhlasového klíče. Večer s Radovanem Lukavským se konal 27.11. 2000 a Ivanem Vyskočilem 24.1. 2001. 1. Tak jako tak - M. Kořínek / J. Schmid, zp. M. Dejdar, M. Eben, J. Jiráň, M. Kořínek, J. Schmid 1:27 2. Čim chtěl být Ivan Vyskočil? 13:38 3. Vzpomínka na Miláno - H. Lang / J. Mottl, zp. Ivan Vyskočil 1:56 4. Povídání o psaní (s Básní. otázkou I. Vyskočila a básní J. Lábuse) 5:25 5. Jiří Lábus jako Radovan Lukavský 0:28 6. Divadelní trapas Marka Ebena 0:46 7. Divadelní trapas Ivana Vyskočila 5:59 8. Přestávka a divadelní trapas Jiřího Lábuse 0:40 9. Čím chtěl být Radovan Lukavský? 4:18 10. Sheik of Araby, H.B. Smith / F. Wheeler, zp.J. Lábus 1:02 11. Radovan Lukavský hraje s maminkou divadlo 6:31 12. Radovan Lukavský na dráze a na konzervatoři 6:35 13. Hamletem v Národním divadle 6:11 14. Hodiny stojí na špičkách - Jakub Schmid / Jana Synková, zp. Jan Schmid 0:24 15. Anekdota od Radovana Lukavského 2:49 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Večery pod lampou 2 (CD) (papírový obal)

Večery pod lampou 1 (CD) (papírový obal)

Detail

Večery pod lampou 1 - s Jiřím Menzelem a Milanem Lasicou ve studiu Ypsilon. Komponovaný sestřih rozhlasových Hodně pozdních večerů s Ypsilonkou a Nepravidelně pravidelného vysílání z Ypsilonky respektuje průběh a styl původních divadelních představení a zároveň seřazuje jednotlivé výstupy, situace, čísla a písničky podle zvukového rozhlasového klíče. Večer s Jiří Menzelem se konal 16.3. 1999 a s Milanem Lasicou 16.1. 1996. 1. Tak jako tak - M. Kořínek / J. Schmid, zp. M. Dejdar, M. Eben, J. Jiráň, M. Kořínek, J. Schmid 1:28 2. Čím chtěl být Jiří Menzel? 3:12 3. Takhle to nejde dál - M. Kořínek / J. Schmid, zp. J. Schmid, M. Kořínek 1:27 4. Jiří Menzel měl vždycky rád divadlo 4:55 5. Jiří Schmitzer v Postřižinách 1:37 6. Svět mám tak rád - J. Kalaš / K. Hrnčíř, zp. J. Lábus 1:48 7. Jiří Menzel volá kamarádce 1:46 8. Jiří Lábus v tramvaji 1.18 9. Jan Jiráň v tramvaji 0:48 10. Anekdota z tramvaje 0:52 11. Příhoda z pošty 0:58 12. Mirek Vladyka jde přes „Mírák“ 0:20 13. Povídání o rodičích 3:30 14. Oči čokoládové - J. Mihule/ F. Kudma, zp. J. Menzel 1:17 15. A rychle dál s písničkou: Strakatý kůň - J. Beneš / V. Špilar, K. Tobis,V. Mírovský, zp. J. Nováková, L. Sobota a J. Schmid 1:26 16. Čím jste chtěli být, když jste byli malí 1:52 17. Hana - J. Schmitzer, zp. J. Schmitzer 2:5 18. Milan Lasica o Miroslavu Macháčkovi 1:52 19. Až libé víno - W.A. Mozart / V.J. Novotný, zp. J. Lábus 1:24 20. Milan Lasica a Július Stinský v brněnské operetě 4:00 21. Čím chtěl být Milan Lasica 2:42 22. Chlupatý kaktus - francouzsky, E.F. Burian / P.Popelka, zp. P. Popelka 3:35 23. Jiří Lábus v autobuse do Liberce (o společné dovolené M. Dejdara a J. Lábuse) 4:41 24. Nečekaj ma už nikdy - Zd. Cón / O. Kaušitz, zp. Milan Lasica 1:15 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Večery pod lampou 1 (CD) (papírový obal)

Jeremy and Hamlet - Hugh Walpole - e-kniha

Detail

eBook: The second in the \'Jeremy\' series, \'Jeremy and Hamlet\' switches between two those of our 10-year-old hero and those of his dog, Hamlet. With Jeremy away at school, Hamlet must get through each day without his human best friend. Similarly, Jeremy is pitted against the problems that only school can throw at you. A funny and fascinating read, \'Jeremy and Hamlet\' is an ideal read for Walpole fans of all ages. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jeremy and Hamlet - Hugh Walpole - e-kniha

Jeremy - Hugh Walpole - e-kniha

Detail

eBook: The first of the \'Jeremy\' books, Jeremy introduces us to our hero, at the age of eight. Jeremy and his two sisters, Helen, and Mary, live in the quiet, unassuming town of Polchester. However, Jeremy has a nose for finding quirky characters and, through him, we meet Uncle Samuel, Jampot the nurse, and Hamlet, a stray dog. Semi-autobiographical, \'Jeremy\' is Walpole\'s first foray into school-themed books and one that set the template for other authors to follow. Ideal for Walpole fans of all ages.- (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jeremy - Hugh Walpole - e-kniha

Jeremy at Crale - Hugh Walpole - e-kniha

Detail

eBook: Setting the template for almost every subsequent novel set at school, \'Jeremy at Crale\' follows the trials and tribulations of our eponymous hero. The third in the series, Jeremy is now 15 and finds himself the centre of attention, thanks to his football skills. However, in the school setting, attention can be both wanted and unwanted. Soon, Jeremy acquires his one great enemy and must work out what to do in order to survive each day. Semi-autobiographical, \'Jeremy at Crale\' is a funny and poignant exploration of puberty and relationships.- (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jeremy at Crale - Hugh Walpole - e-kniha

Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon

Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon
Detail

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působíDruhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzeníUzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon

S Háčky na uzení Borniak 5 ks

S Háčky na uzení Borniak 5 ks
Detail

5 ks nerezových háčků na uzení pro domácí elektrické udírny BorniakHáčky na uzení jsou vhodné pro uzení obrovských kusů masa (kýta, šunka od kosti, vepřová hlava)Háčky na uzení jsou vyrobené z masivní nerezové oceli a jsou odolné vůči kyselinám (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako S Háčky na uzení Borniak 5 ks

Nezahrávej si s ohněm - DVD (N02190)

Nezahrávej si s ohněm - DVD (N02190)
Detail

Film na DVD - Po náročném dni v práci se hasič Jeremy Coleman sejde se svými parťáky, aby zakončili den několika sklenkami alkoholu Po náročném dni v práci se hasič Jeremy Coleman sejde se svými parťáky, aby zakončili den několika sklenkami alkoholu. Když jde Jeremy do obchodu s lihovinami koupit pár dalších lahví, stane se svědkem vraždy prodavače, kterou spáchal Hagan - člověk, který je přesvědčen o nadřazenosti bílé rasy. Jeremy, který stihne uniknout a zachrání si tak život, informuje o vraždě policii a detektiv Mike Cella se ujímá případu. Hagan je následně zatčen a Jeremy ho identifikuje jako pachatele. Vrah však jasně dává najevo, že ví, kdo může za jeho zatčení. A zná Jeremyho celé jméno i adresu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nezahrávej si s ohněm - DVD (N02190)

Bradley Smoker - Udírna 6 roštů (689796990322)

Bradley Smoker - Udírna 6 roštů (689796990322)
Detail

Udírna - s nerezovou grilovací plochou o ploše 2178 cm2, rozměry udírny (V, Š, H): 107×51×46 cm Domácí udírna Bradley Smoker s digitálním ovládáním z vás udělá specialistu na uzení. Jedinečnosti a vysoké kvality domácího uzení je dosaženo díky originální chuti a vůni dřeva v briketkách Bradley. Výsledky svého uzení můžete kdykoli zopakovat, protože proces je velmi jednoduchý. Domácí udírny Bradley Smoker z vás udělají specialistu na uzení. Jedinečnosti a vysoké kvality domácího uzení je dosaženo díky originální chuti a vůni dřeva v briketkách Bradley. Briketky jsou vyráběny v mnoha variantách, vždy z vybraných tvrdých druhů dřeva. Z pilin se lisují briketky za pomoci vyspělých technologií. Druh dřeva, které si vyberete k uzení, velmi výrazně ovlivňuje chuť uzených surovin. Provoz udírny je plně automatický, uzení nemusíte hlídat. Pomocí digitálního ovládání nastavíte teplotu, dobu uzení a dobu produkce... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bradley Smoker - Udírna 6 roštů (689796990322)

Red Wine/Dubové piliny na uzení Grill Fanatics 500g Gril Fanatics

Red Wine/Dubové piliny na uzení Grill Fanatics 500g Gril Fanatics
Detail

Piliny Red Wine z dubového dřeva Grill Fanatics na uzení sýrů a masa pomocí studeného kouřePiliny slouží jako náplň pro generátor studeného kouře Grill FanaticsDubové piliny Red Wine jsou vhodné zejména k uzení uzení sýrů, hovězího a vepřového masaJedna várka pilin by měla hořet 8 až 10 hodinPřed umístěním jídla na gril se ujistěte, že ze zapáleného topiva vychází kouřNepokládejte gr (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Red Wine/Dubové piliny na uzení Grill Fanatics 500g Gril Fanatics

Díl na uzení se zkráceným roštem pro Spirit Weber

Díl na uzení se zkráceným roštem pro Spirit Weber
Detail

Díl na uzení se zkráceným smaltovaným roštem výrazně usnadňuje uzení na plynových grilech z produktové řady Spirit. Vhodné pro plynové grily Spirit 300 s podélně orientovanými hořáky vyrobené do roku 2012. (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Díl na uzení se zkráceným roštem pro Spirit Weber

Dřevní štěpka na uzení a grilování - buk 750 g - Biowin

Dřevní štěpka na uzení a grilování - buk 750 g - Biowin
Detail

Dřevní štěpka na uzení a grilování - buk 750g Dřevní štěpka na uzení a grilování - buk 750 g Vyzkoušejte nejlepší materiál pro uzení a grilování vašich oblíbených jídel. Bukové dřevo od výrobce BIOWIN je ideální volbou pro přípravu ryb, drůbeže, jehněčího a telecího masa. Použití při uzení Vložte štěpku nad topeniště nebo ji rozložte kolem rozžhavených uhlíků. Díky svému vyváženému obsahu vlhkosti (méně než 11 %) je vlhkost ideální pro proces uzení. Na pramen tepla dřevo nekladejte přímo, abyste předešli okamžitému hoření. Použití při grilování Rozložte přibližně 2 centimetry silnou vrstvu třísek kolem rozžhavených uhlíků na grilu. Pokud váš gril disponuje víkem, ihned ho uzavřete. Dřevo nepokládejte přímo na uhlíky, protože by začalo okamžitě hořet. Technické parametry Řeznické potřeby Grilování Ostatní kuchyňské vybavení Výroba domácích uzenin a šunky Nejčastější otázky a odpovědi Jakou teplotou se má gril nebo udírna vytápět? Pro optimální výsledky se doporučuje udržovat teplotu okolo 100-120 °C při uzení a při grilování se teplota může pohybovat mezi 180-230 °C. Jak dlouho trvá proces uzení? Doba uzení závisí na typu masa, které připravujete. Obecně se pohybuje od 1 do 4 hodin. Doporučujeme sledovat teplotu a barvu masa, aby jste dosáhli požadovaného výsledku. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Dřevní štěpka na uzení a grilování - buk 750 g - Biowin

Nerezový stojan na uzení Big Green Egg

Nerezový stojan na uzení Big Green Egg
Detail

Nerezový stojan na uzení ke všestrannému využití v grilech Big Green EggStojan na uzení vám umožní kombinovat různé techniky vaření na šesti úrovníchV horních patrech můžete udit ryby či zeleninu, zatímco na spodním roštu můžete připravovat přílohuHáčky pro uzení ryb či klobás můžete zavěsit na horní udící tyč stojanuUdící věž se skládá z nerezového stojanu, 2 grilovacích prkének z cedrového dřeva, 1 nerezového roštu a 4 n (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Nerezový stojan na uzení Big Green Egg

Melissa Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále Modrá

Detail

Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále - Melissa - Modrá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Melissa Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále Modrá

Melissa Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále Černá

Detail

Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále - Melissa - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Melissa Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále Černá

Melissa Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále Červená

Detail

Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále - Melissa - Červená. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Melissa Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále Červená

Melissa Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále Červená

Detail

Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále - Melissa - Červená. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Melissa Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále Červená

Melissa Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále Červená

Detail

Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále - Melissa - Červená. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Melissa Tube Sandal + Jeremy Scott Sandále Červená

Bradley Smoker - Udírna 4 rošty (689796990308)

Bradley Smoker - Udírna 4 rošty (689796990308)
Detail

Udírna - s nerezovou grilovací plochou o ploše 1452 cm2, rozměry udírny (V, Š, H): 79×43×36 cm Domácí udírna Bradley Smoker s digitálním ovládáním z vás udělá specialistu na uzení. Jedinečnosti a vysoké kvality domácího uzení je dosaženo díky originální chuti a vůni dřeva v briketkách Bradley. Výsledky svého uzení můžete kdykoli zopakovat, protože proces je velmi jednoduchý. Domácí udírny Bradley Smoker z vás udělají specialistu na uzení. Jedinečnosti a vysoké kvality domácího uzení je dosaženo díky originální chuti a vůni dřeva v briketkách Bradley. Briketky jsou vyráběny v mnoha variantách, vždy z vybraných tvrdých druhů dřeva. Z pilin se lisují briketky za pomoci vyspělých technologií. Druh dřeva, které si vyberete k uzení, velmi výrazně ovlivňuje chuť uzených surovin. Provoz udírny je plně automatický, uzení nemusíte hlídat. Pomocí digitálního... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bradley Smoker - Udírna 4 rošty (689796990308)

Nezahrávej si s ohněm (DVD)

Nezahrávej si s ohněm (DVD)
Detail

Pomsta má vlastní pravidla. Po náročném dni v práci se hasič Jeremy Coleman (Josh Duhamel) schází se svými parťáky, aby zakončili den pár sklenkami alkoholu. Když jde Jeremy koupit do obchodu s lihovinami pár dalších lahví, stane se svědkem vraždy prodavače, kterou spáchal Hagan (Vincent D'Onofrio) - člověk, který je přesvědčen o nadřazenosti bílé rasy. Jeremy, který stihá uniknout a zachrání si tak život, informuje o vraždě policii a detektiv Mike Cella (Bruce Willis) se ujímá případu. Hagan je následně zatčen a Jeremy ho identifikuje jako pachatele. Vrah však jasně dává najevo, že ví, kdo může za jeho začení, neboť přednese Jeremyho celé jméno a adresu. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Nezahrávej si s ohněm (DVD)

Hák na uzení ryb Borniak typ 25

Hák na uzení ryb Borniak typ 25
Detail

Velký hák z nerezu na uzení ryb pro domácí elektrické udírny BorniakVhodné na uzení malých i velkých rybHák má tři bodce pro snadnější uchycení rybyDíky specifické konstrukci háku bude ryba po celou dobu uzení „otevřená“ a krásně se celá vyudíHák je vyrobený z nerezové oceli a je odolný vůči kyselinám (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Hák na uzení ryb Borniak typ 25

Udírny a uzení - Binder Egon

Udírny a uzení - Binder Egon
Detail

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. (patro.cz)

Podobné produkty ako Udírny a uzení - Binder Egon

Kokeshi By Jeremy Scott Tonka 50 ml toaletní voda pro muže

Kokeshi By Jeremy Scott Tonka 50 ml toaletní voda pro muže
Detail

Kokeshi By Jeremy Scott Tonka Toaletní voda pro muže 50 ml (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Kokeshi By Jeremy Scott Tonka 50 ml toaletní voda pro muže

Uzení pro labužníky - Cosima Bellersen Quirini

Uzení pro labužníky - Cosima Bellersen Quirini
Detail

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini. K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek. (patro.cz)

Podobné produkty ako Uzení pro labužníky - Cosima Bellersen Quirini

Udírna na studený kouř Master Smoker LC Vladeko

Udírna na studený kouř  Master Smoker LC Vladeko
Detail

Udírna pouze na uzení studeným kouřem do maximální teploty 30 °CVhodná k pomalému uzení masa, uzenin a sýrů při nízkých teplotách po dlouhou dobuNa jedno naplnění generátoru studeného kouře můžeme udit až 8 hodinUdírna není vhodná pro uzení teplým nebo horkým kouřemObjem udírny 360 lRozměry udící komory 60x60x210 cm, hmotnost udírny 75kgVnitřní rozměry udící komory 55x55x102 cmVstupní otvor - dvířka 33x74 cmSet obsahuj (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Udírna na studený kouř Master Smoker LC Vladeko

Bukové piliny na uzení Grill Fanatics 500g Gril Fanatics

Bukové piliny na uzení Grill Fanatics 500g Gril Fanatics
Detail

Jemné piliny z bukového dřeva Grill Fanatics na uzení ryb a všech druhů masa pomocí studeného kouřePiliny slouží jako náplň pro generátor studeného kouře Grill FanaticsBukové piliny jsou vhodné zejména k uzení úhořů, vepřové šunky, klobás a rybJedna várka pilin by měla hořet 8 až 10 hodinPřed umístěním jídla na gril se ujistěte, že ze zapáleného topiva vychází kouřNepokládejte grilov (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Bukové piliny na uzení Grill Fanatics 500g Gril Fanatics

Certina DS Podium Chronograph Jeremy Seewer Limited Edition C034.417.38.057.10

Certina DS Podium Chronograph Jeremy Seewer Limited Edition C034.417.38.057.10
Detail

Hodinky Certina DS Podium Chronograph Jeremy Seewer Limited Edition C034.417.38.057.10 si své majitele získávají především krásným sportovním vzhledem a precizním zpracováním... Hodinky Certina DS Podium Chronograph Jeremy Seewer Limited Edition C034.417.38.057.10 si své majitele získávají především krásným sportovním vzhledem a precizním zpracováním. Hodinky Certina C034.417.38.057.10 patřící do modelové řady DS Podium Chrono disponují ukazatelem data, tachymetrem a stopkami, které měří s přesností na 1… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Certina DS Podium Chronograph Jeremy Seewer Limited Edition C034.417.38.057.10

Sonnentor Smokey Salt - uzená mořská sůl 150 g

Sonnentor Smokey Salt - uzená mořská sůl 150 g
Detail

Sonnentor Smokey Salt - uzená mořská sůl 150 g Tato uzená sůl s tóny béžové až světle zlatavé barvy má výbornou uzenou chuť a příjemně voní po šunce. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Sonnentor Smokey Salt - uzená mořská sůl 150 g

Ron De Jeremy 8Y 0,7l 40% (6430043090005)

Ron De Jeremy 8Y 0,7l 40% (6430043090005)
Detail

Rum tropické zrání, tmavě zlatá barva, aroma - cukrová třtina, země původu Panama, objem - 0,7 l, doba zrání 8 let. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Při převzetí bude ověřen váš věk. Máte vášeň pro pití rumu a s oblibou jej vychutnáváte v domácím prostředí nebo třeba s přáteli? Potom byste si neměli nechat ujít rum Ron de Jeremy. Jako první, co vás po otevření lahve zaujme, bude jeho vůně. Tu tvoří cukrová třtina. Pro jeho dozrávání bylo zvoleno tropické podnebí, díky čemuž se můžete těšit na intenzivní vůni a plnou chuť. K rozpoznání tohoto druhu vám pomůže i jeho typická tmavě zlatá barva. Panama je země, odkud pochází. Panama je známá nejen díky průplavu, který spojuje Atlantik a Tichomoří, ale také pro svůj výtečný panamský rum. K získání té správné chuti a vůně zraje v sudech 8 let. Rum Ron de Jeremy obsahuje 40 % alkoholu. Klíčové vlastnosti rumu Ron De Jeremy 8Y 0,7l 40% Dopřejte si zážitek z úžasné chuti rumu Ron de Jeremy Po otevření lahve,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ron De Jeremy 8Y 0,7l 40% (6430043090005)

Uzení pro labužníky (978-80-271-0533-5)

Uzení pro labužníky (978-80-271-0533-5)
Detail

Kniha - autor Bellersen Quirini Cosima, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini. K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek. (alza.cz)

Podobné produkty ako Uzení pro labužníky (978-80-271-0533-5)
Denk Jeremy: Mozart Piano Concertos - CD (7559791687), Ron De Jeremy 8Y 0,7l 40% (6430043090005), G21 Box na uzení nerezový (635408), Cattara Box na uzení do grilu (8591686131154), Udírny: Konstrukce, stavba, uzení (80-247-1828-6), Uzení pro labužníky (978-80-271-0533-5), OneConcept Beef Butler, gril na dřevěné uhlí, uzení, Vše o uzení (978-80-247-4068-3), Uzení, nakládání a konzervování masa (978-80-247-4266-3), Vše o uzení: Rady, tipy, recepty (978-80-247-4068-3), Klarstein Kingsize, kamado gril, keramický, 21", uzení, pomalé pečení, nerezová ocel, Klarstein Princesize, kamado gril, keramický, 11", uzení, BBQ, pomalé vaření, černý, Klarstein Princesize, kamado gril, keramický, 11", uzení, BBQ, pomalé vaření, červený, Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby (80-247-1261-X), Cattara Box na uzení do grilu, 21 x 13 x 3,5 cm, Klarstein Meatpacker XXL, gril na dřevěné uhlí, BBQ, uzení, Ø 54 cm, pozinkovaný, Klarstein Bigfoot, gril na dřevěné uhlí, uzení, BBQ, 55 x 40 cm, ocel, černý, Uzení, nakládání a konzervování masa: od šunky po žebírka (978-80-247-4266-3), Uzení: Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky (978-80-271-0652-3)