Usb převodník videa z analogového do digitálního záznamu, terratec g4 290987

Produkt Usb převodník videa z analogového do digitálního záznamu, terratec g4 290987 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Usb převodník videa z analogového do digitálního záznamu, terratec g4 290987 upraviť a produkt hľadať znova.

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Terratec Grabby 10620

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Terratec Grabby 10620
Detail

Svá vlastní VCD, SVCD a DVD vytvoříte pomocí jen několika málo kliknutí myší. Nahrajte si videa pomocí USB na svůj notebook nebo PC. Je jedno, ze kterého zařízení nebo média chcete nahrávat: Od videorekordéru přes satelitní přijímač nebo camcoder až po přehrávač DVD můžete připojit různá zařízení s analogovými videovýstupy přes kompozitní a S-Video výstupy. Sestřihejte a zpracujte si svá díla. K tomu je vám k dispozici mnoho přechodových efektů. Nakonec si vyberte vhodnou předlohu pro nabídky nebo si vytvořte svou vlastní animovanou nabídku. Stačí málo a máte v ruce DVD profesionální kvality. Pásky VHS vypálí na DVD·Vytvoření VCD, SVCD a DVD·Software: Magix filmy na DVD "TerraTec Edition" Upozornění: Software je pouze v EN nebo DE jazykové mutaci. Grabby · Videokabel · Software a ovladač DVD · Manuál. Intel® nebo AMD procesor s frekvencí min. 2GHz · Windows XP SP3 (32 Bit), Vista SP2 (32/64 Bit), Win 7 SP1 (32/64 Bit), Win 8 (32/64 Bit) · 800 MB pevný disk v ceně · Grafická karta s rozlišením až 800 x 600 pixelů. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Terratec Grabby 10620 , Axagon rvc-dpc převodník usb-c -> displayport (rvc-dpc)

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Terratec Grabster AV350MX 10599

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Terratec Grabster AV350MX 10599
Detail

Načtení záznamu z analogových zdrojů·Pohodlné stříhání a zpracování·Rozhraní: USB 2.0·Kvalitní hliníkové pouzdro Grabster AV 350 MX · Kabel USB 2.0 · Kabel SCART · Kabel S-Video · Kabel s konektorem cinch stereo-audio a kompozitní video Upozornění: Software není součástí dodávky, ale je možné si ho stáhnout na stránkách výrobce: Terratec www.terratec.net/en/products/driver/produkte_treiber_en_73938.html (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Terratec Grabster AV350MX 10599 , Králové videa - dvd (n03478)

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Basetech BT-2228152

Detail

Ideální pro digitalizaci audia a videa·Nepotřebuje externí zdroj napájení·Vč. software pro zpracování videa·Plug & Play Věnujte prosím pozornost důležitým informacím k instalaci softwaru v sekci "Ke stažení"! Digitalizace videa·CD-ROM (včetně ovladače a profesionálního softwaru ke zpracování videa) ·Stručný návod k instalaci. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Basetech BT-2228152 , Axagon rvc-hi2 převodník usb-c -> hdmi 2.0 (rvc-hi2)

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Loupedeck Loupedeck+ LDD-1801

Detail

Možnost individuálního přizpůsobení·Ergonomický tvar Loupeplato+ konzole; USB kabel Win 10, Mac 10.12 a nahoru·Lightroom Classic 7.4 a nahoru·Lighttroom 6 Photoshop CC 20.0 a vzestupný s kamerou Raw Premiere pro 2018 nebo 2019·Final Cut pro X 10.4.5 a vzestupná Capture One pro 11·Beta Audition 2019 After Effects 2019·Skylum Aurora HDR 2018 (1.2) (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Loupedeck Loupedeck+ LDD-1801 , Axagon rvc-hi14c převodník usb-c -> hdmi 1.4 (rvc-hi14c)

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, dnt Grabstar PRO DNT000001

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, dnt Grabstar PRO DNT000001
Detail

Ukládá záznamy přímo na paměťovou kartu SD/SDHC (až 128 GB), USB flash disk (až 128 GB) nebo externí pevný disk USB (až 4 TB)·Podporuje FAT32, NTFS, exFAT·Rozlišení záznamu: 480/60p, 720/60p,576/60p, 1080/50i do 60 fps·Velký barevný displej s úhlopříčkou 8,9 cm (3,5") pro kontrolu/přehrávání záznamu·Živé streamování: Streamuje snímky (např. Gamepad) také přímo na video portály, např. YouTube (s OBS nebo XSplit)·Může digitalizovaný záznam přehrávat přímo na TV (přes HDMI) (podporuje HDMI PassThrough)·Zaznamenává také herní konzole (např. PlayStation 4,Xbox One) a TV přijímače (bez ochrany proti kopírování HDCP)* Nejnovější aktualizace (informace viz „Dokumenty a soubory ke stažení"); vyžaduje 2x baterie AAA/LR03, není součástí dodávky; doporučuje se SD/SHC paměťová karta rychlostní třídy 10 nebo vyšší Upozorňujeme, že obcházení ochrany proti kopírování HDCP je podle § 95a UrhG nepřípustné. Pokud je HDMI splitter zapojen až do verze 1.3b digitalizéru HDMI, může ochrana proti kopírování HDCP začít fungovat. Proto přístroj v takové kombinaci nesmí být v zásadě provozován. IR dálkové ovládání·Síťový adaptér 5 V.·USB kabel pro připojení síťového zdroje·Video/audio kabel, zástrčka jack 3,5 mm na 3x cinch/RCA·HDMI kabel·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, dnt Grabstar PRO DNT000001 , Axagon rvc-hi2c převodník usb-c -> hdmi 2.0 (rvc-hi2c)

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu Renkforce RF-GR2 RF-4814958

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu Renkforce RF-GR2 RF-4814958
Detail

Digitalizujte své staré filmové poklady dříve, než se poškodí či ztratí. S pomocí AV konvertoru RF-GR2 lze rychle a snadno převádět analogová videa (např. nahrávky na VHS) do digitální podoby na microSD kartu. Jde to snadno Připojte AV konvertor k TV nebo VHS přehrávači pomocí přiloženého A/V kabelu. Po stisknutí tlačítka začne digitalizér snímat vše, co běží na televizní obrazovce. Ve srovnání s mnoha jinými převodníky probíhá digitalizace zcela bez PC a bez nutnosti použití dalšího softwaru. Větší bezpečnost díky prověřenému napájecímu zdroji Dodávaný napájecí zdroj poskytuje nejen dostatečný proud. Napájecí zdroje značky Renkforce navíc odpovídají přísným směrnicím EU z hlediska efektivity a zabezpečení. Šetří tak životní prostředí a chrání před nevítanými překvapeními. Digitalizuje AV materiál z analogových zdrojů (např. VHS rekordéru).·Digitalizovaná data ukládá na microSD kartu.·Plug & Play - digitalizace probíhá zcela bez PC a bez nutnosti použití dalšího softwaru. AV konvertor·AV / jack kabel (0,95 m) ·USB kabel (1 m)·Napájecí zdroj (5 V / 1 A)· Windows® XP a vyšší·Mac OS 10.2 nebo vyšší (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu Renkforce RF-GR2 RF-4814958 , Privesek z chirurgicke oceli mohutny kriz g4 8

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Loupedeck Loupedeck Live LDD-2001

Detail

Personalizovatelný; dotykový displej; streamování Lupedeka Live konzole; USB kabel; stojan Win 10, Mac 10.13 vzestupně·Adobe After Effects CC·Adobe Audition CC·Final Cut pro X·Adobe Illustrator CC·Adobe Lighttroom Classic·OBS studio·Adobe Photoshop CC·Adobe Premiere pro CC·Streamlabs·Spotify·Twitch·Novativné pluginy z Loupeovy paluby podporují vždy nejnovější verzi aplikací. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Loupedeck Loupedeck Live LDD-2001 , Filtry: průvodce digitálního fotografa (978-80-7413-266-7)

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Loupedeck Loupedeck CT LDD-1903

Detail

Možnost individuálního přizpůsobení·Dotykový displej LoupepalubCT konzole; USB kabel Windows 10·MacOS 10.13 a nahoru·Aletton® Live™ (v. 10.0)·Adobe After Effects·Audit Adobe·Adobe Lighttroom Classic·Adobe Illustrator·Adobe Photoshop·Adobe Photoshop kamera Raw·Adobe Premiere pro·Final Cut pro X (v. 10.0) (pouze MacOS) (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Loupedeck Loupedeck CT LDD-1903 , Ubiquiti unifi protect uvc-g4-bullet (uvc-g4-bullet)

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Yolo LIV YoloBox encoder YoloBox

Detail

Switchte až 5 video zdrojů·Streamujte přes Wi-Fi, Ethernet nebo 4G·Multi Cam Capture Box na Yolbox · HDMI kabel typu a · Hot Shoe Mount · Nabíjecí USB kabel. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Yolo LIV YoloBox encoder YoloBox , Auna cm003 mikrofonní sada v5, černá, kondenzátorové mikrofony, usb převodník, sluchátka, mikrofonní rameno, pop filter, akustická clona

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Reflecta Video Capture Set USB 66129

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Reflecta Video Capture Set USB 66129
Detail

Digitalizace videa v mžiku·Bezproblémové připojení věk videorekordér a kamkordér·Žádný ovladač!·Vč. Program pro střih videa honestech VHS to DVD Video-Grabber·Adaptér SCART·Kabel cinch (audio / video)·Kabel S-Video·Software pro nahrávání, editace a vytváření DVD (pouze Windows): honestech VHS to DVD 3.0 SE (na CD). Pentium IV 1.7 GHz nebo rychlejší·Min. 512 MB RAM·Min. 1 GB volného místa na pevném disku·Volný port USB 2.0·Video vstup: smíšený nebo S-Video, PAL/NTSC·Windows 10®, 8, 7, Vista·Od Mac OS X 10.4·Žádný ovladač! (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Reflecta Video Capture Set USB 66129 , Emp-centauri eoc terminal nt11 převodník (oop16)

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Hauppauge WIN TV USB-Live2 1341

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Hauppauge WIN TV USB-Live2 1341
Detail

Sledovat videa z videokamery/videorekordér na PC ve formátu PAL přehrávání·Videa a snímků na pevném disku·Plug & Play Hauppauge WinTV capture aplikace (software pro záznam videa a k nahrávání od nepohyblivých obrazů)·. PC s procesorem Pentium Dual Core 2.8 GHz nebo rychlejší · připojení k internetu pro stažení a aktivaci softwaru · Windows® 7 (32 bit / 64 bit), Windows® 8 (32 bit / 64 bit), Windows® 10 (32 bit / 64 bit). (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Hauppauge WIN TV USB-Live2 1341 , Gxp převodník 32 zubů, 6 mm offset (sptenl013)

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, LINDY HDMI - USB 3.0 Video Grabber 43235

Detail

Zaznamenává video a audio z HDMI zdroje·Vysoká šířka pásma USB umožňuje záznam videa až 1920 x 1080 při 60 Hz·Kompatibilní s Windows 7, 8 a 10, Mac OS X od 10.8 (není kompatibilní s MacOS 10.14 a vyšší)·Napájení přes USB, není zapotřebí externí napájecí zdroj HDMI - USB 3.0 video enkodér·Příručka Lindy (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, LINDY HDMI - USB 3.0 Video Grabber 43235 , Gxp převodník 34 zubů, 3 mm offset (sptenl012)

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Elgato VIDEO CAPTURE F/ PC AND MAC 1VC108601001

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Elgato VIDEO CAPTURE F/ PC AND MAC 1VC108601001
Detail

Přehrévejte videa z VHS a rekordérů s pevným diskem, set-top boxů, videokamer nebo jiných video zařízení v počítači Mac jako soubory H.264 nebo MPEG-4 soubory kompatibilní s iTunes. Snadno ovládatelný software Elgato Video Capture vás provede všemi potřebnými kroky - od připojení zdrojového videa po výběr cílového formátu. Prostřednictvím aplikace Elgato Video Capture můžete přenášet vaše videa velmi snadno na váš Mac. Poté je lze přehrávat v aplikaci QuickTime, synchronizovat se zařízeními iPod, iPhone nebo Apple TV, upravovat v iMovie nebo nahrát na YouTube. Přenášejte videa na zařízení Mac, PC, iPod, iPhone·Formát videa: H.264 s 1,4 Mbit/s nebo MPEG-4 s 2,4 Mbit/s·Audio: AAC, 48 KHz, 128 kbit/s Software v angličině nebo v němčině stahujte zde: video.help.elgato.com Elgato Video Capture Hardware · Adaptér kompozitní / SCART · Adaptér kompozitního video / RCA. Mac: procesor Intel Core, Mac OS X v10.5.8 nebo vyšší ·PC: Windows 7, 2.0 GHz s procesorem Intel/AMD nebo Intel Atom·1 GB RAM, integrovaný USB 2.0 port (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Elgato VIDEO CAPTURE F/ PC AND MAC 1VC108601001 , Gxp převodník 34 zubů, 6 mm offset (sptenl014)

USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Terratec G4 290987

Detail

Praktický USB box·Kvalitní pouzdro v klavírovacím vzhledu·Připojení přes SCART nebo s-Video/Composite·Pozlacené přípojky·Software pro PC·Včetně všech potřebných kabelů Adaptér SCART·Videokabel·Kabel S-Video·USB kabel·Návod na rychlé spuštění.·Servisní karta. PC: Procesor Intel ® nebo AMD 2.0 GHz·MAC: Macintosh·1 GB RAM·1x rozhraní USB 2.0·Windows 10 a vyšší·Mac OS X 10.5.8 (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB převodník videa z analogového do digitálního záznamu, Terratec G4 290987 , Gxp převodník 32 zubů, 3 mm offset (sptenl011)

Převodník analogové video+zvuk na digitální - USB 2.0

Převodník analogové video+zvuk na digitální - USB 2.0
Detail

NakuptePřevodník analogové video+zvuk na digitální - USB 2.0z kategorieAudio, video, SAT > AV příslušenství > AV převodníkyza240.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Převodník analogové video+zvuk na digitální - USB 2.0 , Orico m213c3 usb 3.2 m.2 nvme ssd enclosure (20g), stříbrná (orico-m213c3-g4-sv-bp)

USB/Video převodník, DP Alt Mode, USB C samec - DisplayPort samice, bílý, 4K2K@30Hz 65507, DOPRODEJ

Detail

USB (3.1) adaptér - USB C M - DisplayPort F - 4K2K @30Hz (3840 x 2160)Video adaptér možňující připojení druhého monitoru, televize nebo projektoru s rozhraním DisplayPort k notebooku nebo chytrému telefonu či tabletu s rozhraním USB Type C.Paramtery adaptéru/redukce:* Konektory: USB (3.1) Type C (Male) - DisplayPort (Female)* Rozlišení: 4K2K @30Hz (3840 x 2160)* Napájení: po sběrnici USB* Barva: bíláPoznámka: Notebook nebo Smartphone/tablet musí podporovat DisplayPort Alternate Mode (zobrazování videa přes USB-C) !!! (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako USB/Video převodník, DP Alt Mode, USB C samec - DisplayPort samice, bílý, 4K2K@30Hz 65507, DOPRODEJ , Orico m223c3 usb 3.2 m.2 nvme ssd enclosure (20g), stříbrná (orico-m223c3-g4-sv-bp)

USB/Video převodník, DP Alt Mode, USB C samec - HDMI samice, bílý, plastic bag 4K2K@30Hz

USB/Video převodník, DP Alt Mode, USB C samec - HDMI samice, bílý, plastic bag 4K2K@30Hz
Detail

USB (3.1) adaptér - USB C M - HDMI F - 4K2K @30Hz (3840 x 2160)Video adaptér pro možnost připojení druhého monitoru, televize nebo projektoru s rozhraním HDMI k notebooku nebo tabletu s rozhraním USB C.Parametry:* Konektory: USB (3.1) C M - HDMI F* Čipová sada: čekám na potvrzení od dodavatele* HDMI standard: HDMI HIGH SPEED with ETHERNET* Rozlišení: 4K2K@30Hz (3840 x 2160)* Napájení: po sběrnici USB* Barva: bílá (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako USB/Video převodník, DP Alt Mode, USB C samec - HDMI samice, bílý, plastic bag 4K2K@30Hz , Hp z4 g4 (4f7p2ea#bcm)

RGBlink MSP312 Video převodník

RGBlink MSP312 Video převodník
Detail

Převeďte signály HDMI až na 4K na DisplayPort pomocí převodníku formátu MSP312. Podporovány jsou vstupní / výstupní rozlišení až 4K2K @ 50 / 60Hz (YUV 4: 4: 4) s HDR (vysoký dynamický rozsah). MS312 je kompatibilní s HDCP 2.2. Dva MSP312 je možné pro větší pohodlí spojit dohromady (a používají se v MSP Garage). K dispozici je volitelná sada pro montáž na stojan nebo na stěnu. Výstupy: HDMI Typ: Převaděč HDMI Balení obsahuje: Manuál;Adaptér Vstupy: HDMI Napájení: Adaptér Hmotnost netto (kg): 0.1 Výška (mm): 24.0 Délka (mm): 98.0 Země původu: Čína Šířka (mm): 47.0 HDMI video vstup: Ano Adaptér součástí: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako RGBlink MSP312 Video převodník , Hp z4 g4 (523q6ea#bcm)

RGBlink MSP226 Video převodník

RGBlink MSP226 Video převodník
Detail

MSP 226 umožňuje snadné připojení internetových webových toků k běžnému zařízení na zpracování a zobrazování videa.Pomocí tohoto dekodéru připojte streamování internetu H.264 přes IP k velkým displejům. MSP226 nabízí dva výstupní kanály HDMI a dva konektory RJ45 pro vstup IP pro připojení z LAN / WAN.Konfigurace MSP226 se provádí přes rozhraní webového prohlížeče, které poskytuje nastavení připojení k webovým aplikacím a video streamům. Adaptér součástí: Ano Ethernet: Ano Balení obsahuje: Manuál;Adaptér Typ: Převaděč HDMI Výstupy: HDMI Hmotnost netto (kg): 0.29 Výška (mm): 44.0 Napájení: Adaptér Šířka (mm): 92.9 Délka (mm): 98.0 Země původu: Čína Vstupy: Ethernet (muziker.cz)

Podobné produkty ako RGBlink MSP226 Video převodník , Babolat eagle vypletená g4 (1700373)

RGBlink MSP326L Video převodník

RGBlink MSP326L Video převodník
Detail

Pomocí MSP326 můžete dekódovat signály H.265 a H.264 IP, které vysílají signály HDMI, VGA nebo kompozitní signály až do 4K @ 30Hz. Zvuk je možné extrahovat i samostatně, kde je potřeba nezávislé zesílení.Nakonfigurujte nastavení MSP326 z rozhraní LAN. Šířka (mm): 93.0 Vstupy: Ethernet;HDMI Výstupy: CVBS;Jack 3,5 mm Výška (mm): 32.0 Balení obsahuje: Adaptér;Manuál Napájení: Adaptér Hmotnost netto (kg): 0.28 Země původu: Čína Délka (mm): 155.0 Ethernet: Ano Adaptér součástí: Ano Typ: Převaděč HDMI (muziker.cz)

Podobné produkty ako RGBlink MSP326L Video převodník , Hp 290 g4 (123n7ea#bcm)

RGBlink MSP225 Video převodník

RGBlink MSP225 Video převodník
Detail

Tento kompaktní převodník poskytuje kódování HDMI signálů pro streamování videa H.264 přes IP. Nyní je možné zpřístupnit na streamování jakýkoliv zdroj videa prostřednictvím streamovacích přehrávačů nebo webových služeb.MSP225 má dva vstupní kanály HDMI a dva konektory RJ45 pro výstup H.264 a připojení k síti LAN / WAN. Konfigurace MSP225 se provádí pomocí rozhraní webového prohlížeče nebo XSET s nastavením formátů kódování, jakož i nastavením připojení. Balení obsahuje: Manuál;Adaptér Typ: Převaděč HDMI Vstupy: HDMI Šířka (mm): 92.9 Napájení: Adaptér Výška (mm): 44.0 Země původu: Čína Hmotnost netto (kg): 0.29 Výstupy: Ethernet Délka (mm): 98.0 HDMI zvukový vstup: Ano Ethernet: Ano Adaptér součástí: Ano HDMI video vstup: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako RGBlink MSP225 Video převodník , Hp z4 g4 (523q5ea#bcm)

USB/Video převodník + HUB, DP Alt Mode, USB C samec - VGA (D-sub) samice + USB C samice (PD) + USB A sam, černý, plastic bag 2560x

Detail

USB 3.1 adaptér - USB C M - VGA F, USB 3.0 A F, USB C F - 2560x1600@60Hz, USB Power Delivery USB 3.1 grafický adaptér s připojením přes konektor USB C a výstupem VGA. Adaptér dále umožňuje připojení USB 3.0 zařízení a nabíjení přes adaptér s USB C konektorem. Adaptér umožňuje připojit k počítači (notebooku, tabletu) další monitor (televizi, projektor) s rozhraním VGA, a také další USB 3.0 zařízení. Smartphone nebo tablet je přitom možno nabíjet přes konektor USB C. Na počítač se adaptér připojuje do konektoru USB C, konektor je možno zasunout v libovolné poloze. K monitoru se adaptér připojuje propojovacím kabelem VGA (MD15HD - MD15HD), který není součástí balení. Adaptér pak funguje jako další grafická karta připojená k počítači. Stávající obraz je pak možné rozšířit na další monitor, nebo duplikovat.Parametry:* Konektory: USB C M - VGA F, USB (3.0) A F, USB C F* Délka kabelu: 10cm* Standardy: USB 2.0, USB 3.0, USB 3.1, DP 1.2* Rozlišení: 2560x1600@60Hz* Čipová sada: ANX9847 + OWI6001* Napájení: po sběrnici USB* Materiál: kov (hliník)* Barva: černá Upozornění: Výstup USB C musí pro zobrazování umožňovat přepnutí do režimu DisplayPort Alternate Mode - například notebooky Macbook, Google Chromebook Pixel 2, Dell XPS13/15, Lenovo Yoga900 a další.Stručná příručka LOGO kabelůPodrobná příručka LOGO kabelů (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako USB/Video převodník + HUB, DP Alt Mode, USB C samec - VGA (D-sub) samice + USB C samice (PD) + USB A sam, černý, plastic bag 2560x , Cellularline selfie ring s led osvětlením pro selfie fotky a videa černý (selfieringk)

USB/Video převodník + HUB, DP Alt Mode, USB C samec - HDMI samice + USB C samice (PD) + USB A samice, černý, All New box 4K2K@30Hz

USB/Video převodník + HUB, DP Alt Mode, USB C samec - HDMI samice + USB C samice (PD) + USB A samice, černý, All New box 4K2K@30Hz
Detail

USB/Video převodník + HUB, DP Alt Mode, USB C samec - HDMI samice + USB C samice (PD) + USB A samice, černý, All New box 4K2K@30Hz Převodník a HUB v jednom Bezkonkurenční doplněk pro moderní zařízení s portem USB-C a podporou DisplayPort Alternate Mode. Nejlepší kvalita videa Užijte si video ve 4K rozlišení díky HDMI portu s obnovovací frekvencí 30 Hz. Power Delivery 60W Port USB Type C umožňuje současné nabíjení notebooku až s výkonem 60 W. Proměňte zařízení v PC Připojte myš a klávesnici a používejte smartphone jako standardní PC. Funkční port USB 3.0 Připojte paměťovou kartu, myš, klávesnici a další periferní zařízení pomocí USB typu A. Exkluzivní design Stylový a sofistikovaný vzhled pro vaše moderní zařízení s portem USB-C. Maximální kompatibilita Navržen pro zařízení s portem USB Typu C s podporou DisplayPort Alternate Modu. Specifikace: Konektor pro připojení: USB Type C samec Rozšířující Konektory: HDMI samice, USB typu A (USB 3.0 gen 1) samice, USB typu C samice pro současné napájení zařízení (s funkcí Power Delivery až 60W) Rychlost přenosu dat: až 5 Gbps Maximální rozlišení videa: 3840 x 2160 px Délka kabelu: 11 cm Kompatibilita: MacOS X, Win 8 a vyšší (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako USB/Video převodník + HUB, DP Alt Mode, USB C samec - HDMI samice + USB C samice (PD) + USB A samice, černý, All New box 4K2K@30Hz , Orico m233c3 usb 3.2 m.2 nvme ssd enclosure (20g), růžovo-zlaté (orico-m233c3-g4-rg-bp)

USB/Video převodník + HUB, DP Alt Mode, USB C samec - VGA (D-sub) samice + USB C samice (PD) + USB A sam, stříbrný, plastic bag 19

USB/Video převodník + HUB, DP Alt Mode, USB C samec - VGA (D-sub) samice + USB C samice (PD) + USB A sam, stříbrný, plastic bag 19
Detail

USB 3.1 adaptér - USB C M - VGA F, USB 3.0 A F, USB C F - stříbrný, 1920x1200@60Hz, USB Power Delivery Grafický adaptér USB 3.1 s připojením přes konektor USB C a výstupem VGA. Adaptér dále nabízí možnost připojení USB 3.0 zařízení a nabíjení přes adaptér s USB C konektorem. Díky tomuto adaptéru můžete připojit k počítači (notebooku, tabletu) další monitor (televizi, projektor) s rozhraním VGA a také další USB 3.0 zařízení. Smartphone nebo tablet je zároveň možno nabíjet přes konektor USB C. Adaptér se připojuje na počítači do konektoru USB C, konektor je možno zasunout v libovolné poloze. K monitoru se připojuje propojovacím VGA kabelem (MD15HD-MD15HD), který není součástí balení. Adaptér pak funguje jako další grafická karta připojená k počítači. Stávající obraz je možno rozšířit na další monitor, nebo duplikovat.Parametry:* Konektory: USB C M - VGA F, USB 3.0 A F, USB C F* Délka kabelu: 10cm* Čipová sada: PTN3355 + VL101 + VL813* Standardy: USB 2.0, USB 3.0, USB 3.1* Rozlišení: 1920x1200@60Hz * Napájení: po sběrnici USB* Další informace: USB C port (samice) adaptéru je určen k připojení napájení.* Poznámka: Adaptér využívá přepnutí USB C výstupu do režimu DisplayPort (DisplayPort Alt Mode).* Materiál: plast* Barva: stříbrná Upozornění: Výstup USB C musí pro zobrazování umožňovat přepnutí do režimu DisplayPort Alternate Mode - například notebooky Macbook, Google Chromebook Pixel 2, Dell XPS13/15, Lenovo Yoga900 a další.Stručná příručka LOGO kabelůPodrobná příručka LOGO kabelů (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako USB/Video převodník + HUB, DP Alt Mode, USB C samec - VGA (D-sub) samice + USB C samice (PD) + USB A sam, stříbrný, plastic bag 19 , Shimano slx fc-m7000-11-1 30 z 11 spd jediný převodník b1 má pouze 30z a 32z (ismcrm70a0)

Ubiquiti UVC-G4-Bullet UniFi Video Camera G4 Bullet

Detail

Popis produktu UniFi G4 Bullet kamera disponuje 5MP snímačem (2688x1512, 24fps), objektivem s ohniskovou vzdálenosti cca 4mm, pozorovacím úhlem 86°, IR přísvitem pro noční vidění, audio mikrofonem a Gigabitovým portem s podporou PoE. Díky skvělému držáku jste schopni obraz směrovat ve všech 3 osách. Kameru je možné napájet pouze prostřednictvím PoE adaptéru nebo switche podporující standard 802.3af. Maximální spotřeba kamery je pouhé 4W! UniFi G4 Bullet kamera je vybavena kovovým provedením, která svou samostatnou konstrukcí zaručí odolnost a ochranu proti vandalismu, což poskytuje větší výhodou oproti novějších a levnějších kamerových modelů G5 jako UVC-G5-Bullet a UVC-G5-Dome. Software Pomocí mobilní aplikace Unifi Protect máte možnost sledovat živý obraz na všech kamerách připojených do NVR. Aplikace je dostupná pro platformy iOS a Android. Obsah balení * zařízení * držák * šroubky Technické parametry Kamera Obraz Rozlišení: 5MP Max. rozlišení [pixely]: 2688x1512 (16:9) Konektory a rozhraní Audio: Mikrofon Rychlost LAN: (1) 10/100/1000Mbps Napájení Napájení přes PoE: 802.3af Typ napájení: PoE Max. spotřeba energie [W] :4 Fyzické charakteristiky Použití: Venkovní Provozní teplota [°C]: -20 až 40 Hmotnost [g]: 458 Šířka [mm]: 75 Výška [mm]: 75 Hloubka [mm]: 140 Barva: Bílá Kompresní standardy Video komprese: H.264 Software Výchozí IP adresa: 192.168.1.20, Dynamická z DHCP Výchozí jméno a heslo: Ubiquiti/Ubiquiti (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Ubiquiti UVC-G4-Bullet UniFi Video Camera G4 Bullet , Shimano slx fc-m7000-11-1 32 z 11 spd jediný převodník b1 má pouze 30z a 32z (ismcrm70a2)

UBNT UVC-G4-Bullet UniFi Video Camera, UVC-G4-BULLET

UBNT UVC-G4-Bullet UniFi Video Camera, UVC-G4-BULLET
Detail

UniFi Video Camera G4 Bullet UniFi G4 Bullet kamera disponuje 4Mpx snímačem (2688 x 1520, 24fps), objektivem s ohniskovou vzdálenosti cca 4mm, pozorovacím úhlem 86°, IR přísvitem pro noční vidění, audio mikrofonem a Gigabitovým portem s podporou PoE. Díky skvělému držáku jste schopni obraz směrovat ve všech 3 osách. Kameru je možné napájet pouze prostřednictvím PoE adaptéru nebo switche podporující standard 802.3af. Maximální spotřeba kamery je pouhé 4W! Pomocí mobilní aplikace Unifi Video máte možnost sledovat živý obraz na všech kamerách připojených do NVR. Aplikace je dostupná pro platformy iOS a Android. Kamera již v základu má vestavěné IR diody pro přísvit na velmi krátkou (maximálně 5-10m v závislosti na reálném prostředí). Pro potřebu kvalitního nočního vidění doporučujeme přikoupení externího přísvitu UVC-G4-IRExtender, který jednoduše nainstalujete přímo na kameru. Technické specifikace: Fyzické charakteristiky Použití: Venkovní Provozní teplota [°C]: -20 až 40 Hmotnost [g]: 458 Hloubka [mm]: 140 Šířka [mm]: 75 Výška [mm]: 75 Barva: Bílá Kamera Typ objektivu: Fixní Objektiv [mm]: 4 (fixní) IR přísvit: Ano IR dosah [m]: 5 Pozorovací úhel [°]: 86 Režim den/noc: IR cut filtr Kompresní standardy Video komprese: H.264 Konektory a rozhraní Audio: Mikrofon Rychlosti LAN: (1) 10/100/1000Mbps Napájení Napájení přes PoE: 802.3af Typ napájení: PoE Max. spotřeba energie [W]: 4 Obraz Rozlišení: 4MPx Max. rozlišení [pixely]: 2688 x 1520 Software Výchozí IP adresa: 192.168.1.20, Dynamická z DHCP Výchozí jméno a heslo: ubnt / ubnt Užitečné odkazy: stránky výrobce UBNT.com aktuální verze airOS datasheety, uživatelské příručky výpočet parametrů bezdrátového spoje - AirLink návody pro začátečníky - BeansTalk video-návody (ubnt youtube channel) Ubiquiti Wiki Ubiquiti oficiální fórum (patro.cz)

Podobné produkty ako UBNT UVC-G4-Bullet UniFi Video Camera, UVC-G4-BULLET , Rozdvojka s usb do autozasuvky cas 2usb 2x usb 12 v 10 a

Ubiquiti UniFi Video Camera G4 Doorbell Pro (UVC-G4 DoorBell Pro)

Ubiquiti UniFi Video Camera G4 Doorbell Pro (UVC-G4 DoorBell Pro)
Detail

IP kamera vnitřní a venkovní, detekce pohybu, vestavěný mikrofon, vestavěný reproduktor a cloud platforma, s rozlišením 1600 × 1200 px, zorný úhel 138 °, noční vidění s max. dosvitem 6,6 m, (alza.cz)

Podobné produkty ako Ubiquiti UniFi Video Camera G4 Doorbell Pro (UVC-G4 DoorBell Pro) , Premiumcord převodník hdmi na scart s napájecím zdrojem 230v (khscart03)

UBNT UVC-G4-Pro UniFi Video Camera,HP,IR,G4,Pro,4K, UVC-G4-PRO

UBNT UVC-G4-Pro UniFi Video Camera,HP,IR,G4,Pro,4K, UVC-G4-PRO
Detail

4K IP kamera UVC-G4-PRO značky Ubiquiti Networks představuje zatím nejvýkonnější kameru tohoto výrobce. Využívá veliký 1 / 1,8” senzor, motorický 3x optickým zoomem a integrované vysokovýkonné infračervené LED diody pro noční vidění. Díky flexibilnímu zaostřování a nastavitelné základně ji snadno namontujete na rovný povrch nebo sloup. Kompaktní moderní design v bílé barvě nevyčnívá a elegantně doplní váš interiér i exteriér (odolnost IP67). Software UniFi Protect Výkonná integrovaná IP platforma UniFi Protect Controller pro video monitorování je navržená pro práci s kamerami UniFi Protect a s aplikací UniFi Protect. Hlavní přednosti Moderní design v bílé barvě Nejvýkonnější kamera tohoto výrobce 3x optický zoom a infračervený zoom pro noční vidění 4K video, zvýšená citlivost při špatném osvětlení IP67 odolnost - vhodný pro venkovní použití Mikrofon s vysokou citlivostí Specifikace Značka Ubiquiti Networks Model UVC-G4-PRO Určení 4K IP kamera Model Rozlišení 4K Ultra HD (3840 x 2160) Odolné vůči počasí IP67 Napájení 802.3af / 802.3at PoE Připojení 1 x Ethernetový port 10/100/1000 Montáž stěna / strop / sloup Ostatní Barva bílá Hmotnost 963 g Rozměry balení (Š x V x H) 19 x 9 x 11,5 cm Obsah balení: Zařízení Držák na zeď Příchytný materiál (patro.cz)

Podobné produkty ako UBNT UVC-G4-Pro UniFi Video Camera,HP,IR,G4,Pro,4K, UVC-G4-PRO , Emos univerzální usb adaptér do sítě 3.1a (1704011400)

UBNT UVC-G4-PRO-3,UniFi Video G4 PRO camera, 3pck, UVC-G4-PRO-3

UBNT UVC-G4-PRO-3,UniFi Video G4 PRO camera, 3pck, UVC-G4-PRO-3
Detail

UniFiVideoCamera UVC-G4-PRO-3 G4-PRO je zatím nejvýkonnějším kamera s velkým 1/1,8" senzorem, motorickým 3x optickým zoomem a integrovanými vysokovýkonnými infračervenými LED diodami pro noční vidění. Nastavitelná základna může být namontována na rovný povrch nebo sloup. Napájecí adaptér není součástí balení produktu. Vylepšený výkon při slabším osvětlení Širokoúhlý objektiv, nadrozměrný obrazový snímač a vysoce výkonné LED poskytují výjimečnou čistotu při menším světle. UniFi Protect Software UniFi Protect Controller je výkonná integrovaná IP video monitorovací platforma určená pro práci s kamerami UniFi Protect a aplikací UniFi Protect. Univerzální možnosti montáže Kamera G4 Pro nabízí flexibilitu zaostřování a lze ji rychle namontovat na zeď, strop nebo sloup. Obsah balení (3) Zařízení (3) Držák na zeď (3) Příchytový materiál Technické specifikace: Dimensions (Without Mounting Plate) O 86 x 153 mm (O 3.39 x 6.02") Weight (Without Mounting Plate) 700 g (1.54 lb) Networking Interface (1) 10/100/1000 Ethernet Port Management Interface Managed Mode Standalone Mode UniFi Protect Camera Integrated Web UI Sensor OS08A20, 1/1.8" Lens F 4.24 - 12.66 mm; f/1.53 -f/3.3 Night Mode IR LEDs with Mechanical IR Cut Filter Microphone Yes Button Factory Reset Button Power Method IEEE 802.3af/at Power Supply 802.3af/802.3at or UniFi PoE Switch Maximum Power Consumption 12.5W Mounting Wall/Ceiling/Pole Operating Temperature -20 to 50° C (-4 to 122° F) Operating Humidity 0 to 90% Noncondensing Weatherproofing IP67 Video Video Compression H.264 Resolution 4K Ultra HD (3840 x 2160) Maximum Frame Rate 24 FPS Image Settings Flip, Brightness, Contrast, WDR, Hue, Infrared, Sharpness, Saturation, Denoise, 50/60 Hz Flicker Reduction General Viewing Angle Wide 108° (H), 58° (V), 125° (D) Zoom 37° (H), 20° (V), 43° (D) Užitečné odkazy: stránky výrobce UBNT.com aktuální verze airOS datasheety, uživatelské příručky výpočet parametrů bezdrátového spoje - AirLink návody pro začátečníky - BeansTalk video-návody (ubnt youtube channel) Ubiquiti Wiki Ubiquiti oficiální fórum (patro.cz)

Podobné produkty ako UBNT UVC-G4-PRO-3,UniFi Video G4 PRO camera, 3pck, UVC-G4-PRO-3 , 24" hp p24h g4 (7vh44aa#abb)

USB-C adaptér Terratec 306697, šedá

Detail

Port USB typu C. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB-C adaptér Terratec 306697, šedá , 22" hp e22 g4 (9vh72aa#abb)

USB-C adaptér Terratec 306704, šedá

Detail

Port USB typu C. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB-C adaptér Terratec 306704, šedá

Zvuková karta Terratec Aureon 7.1 USB

Zvuková karta Terratec Aureon 7.1 USB
Detail

Zvuková karta areon 7.1 USB je externí zvukovou kartou na váš psací stůl. Kromě přípojek pro tři páry boxů, subwoofer a centrální reproduktor doplnili specialisté kvůli dobrému zvuku od firmy TERRATEC Aureon 7.1 USB také o digitální I/O pro výstup vícekanálových formátů AC3 a DTS. Dvě zdířky pro mikrofony a jedna pro Line-In doplňují rozmanitost připojení. Rychlou komunikaci s počítačem zajišťuje rozhraní USB, pohodlné ovládání pak dva regulátory hlasitosti a tlačítko pro ztlumení zvuku Mute. Regulátor hlasitosti a tlačítko pro ztlumení zvuku Mute na pouzdře·Jednoduché připojení přes port USB 2.0·Zvuk 7.1 Surround Sound Aureon 7.1 USB · USB kabel (1,8 m) · Optický kabel (1,8 m) · CD s ovladači a softwarem · Návod na rychlé spuštění. Microsoft® Windows® XP · Microsoft® Windows Vista™ · Microsoft Windows® 7 (32/64 bit). (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zvuková karta Terratec Aureon 7.1 USB

USB-C™ (USB 3.1) Multiport hub Terratec CONNECT C2, šedá

Detail

OS X·Windows 10·Google Chrome (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB-C™ (USB 3.1) Multiport hub Terratec CONNECT C2, šedá

Adaptér USB 2.0 Terratec [1x - 1x USB-C™ zástrčka] černá

Detail

Délka kabelu 1,5 m.·Kompatibilní s Microsoft Surface pro 3/4 5/6·Microsoft Surface pro je napájen proudem 2,5 a - 3 A. / 15 V Microsoft Surface pro 3/4/5/6. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Adaptér USB 2.0 Terratec [1x - 1x USB-C™ zástrčka] černá

Blackmagic Design Mini Converter SDI Distribution 4K Video převodník

Blackmagic Design Mini Converter SDI Distribution 4K Video převodník
Detail

Pokud se potřebujete připojit k více zařízením SDI, pak je Mini Converter SDI Distribution 4K dokonalým řešením! Připojte jeden zdroj SDI k 8 zpětně taktovaným výstupem SDI s automatickým přepínáním mezi všemi video formáty SD - SDI, HD - SDI, 3G - SDI a 6G - SDI, plus všemi ASI, pomocnými a vloženými zvukovými formáty. Připojení Video vstupy SDI - Přepínatelné mezi SD, HD a 6G - SDI. Reclocking - Ano Video výstupy SDI - 8 výstupů se automaticky shoduje s video vstupem SDI. Podpora více frekvencí - Automatická detekce SD, HD nebo 6G - SDI. Video výstup na SDI: Ano SDI Audio In: Ano Adaptér součástí: Ano SDI Audio Out: Ano SDI Video In: Ano Audio Digital: Ano SD formát: PAL;NTSC Ethernet: Ne Výstupy: SDI Balení obsahuje: Manuál;Adaptér Vstupy: SDI Audio Analog: Ne Země původu: Singapur Napájení: Adaptér 2K formát: 2048x1080p;2048x1080PsF HD formát: 1080PsF;1080i;1080p;720p Výška (mm): 23.0 4K formát: 4096x2160p Varianta: 4K Délka (mm): 92.0 Šířka (mm): 122.0 Hmotnost netto (kg): 0.336 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Blackmagic Design Mini Converter SDI Distribution 4K Video převodník

USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT C6

Detail

Pro připojení k portu USB typu C.·USB typu C PD port s ,,pass through" (až 100 W) K napájení·3,5 mm jack konektor pro mikrofon a hlavový hDérerový konektor·HDMIPORD: 4K při 30 Hz / 1080P při 60 Hz·3 x port USB 3.0: 5 Gbps, zpětně kompatibilní, BC 1.2 technologie rychlého nabíjení Kabel USB-C Mac OS X·Windows10·Chromebook Google (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT C6

USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT C5

Detail

Pro připojení k portu USB typu C.·USB typu C PD port s , pass through" (až 100 W) k napájení. B. MacBook®·HDMI port: Rozlišení 4K při 30 Hz / 1080P při 60 Hz·2 porty USB 3.0: 5 Gbps, zpětně kompatibilní·Čtečka karet pro všechny běžné formáty Mac OS X·Windows10·Chromebook Google·Tablet nebo smartphone. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT C5

USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT C3

Detail

Port USB typu C. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT C3

USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT Go1

Detail

Microsoft Surface Go. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT Go1

USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT Pro2

Detail

Ethernet připojení s rychlostí až 1000 Mbit/s.·HDMI port s podporou 4K UHD·Dva USB 3.0 porty pro připojení externích jednotek, vstupních zařízení, zpětně kompatibilní s přenosem dat až 5 Gbit/s.·Čtečka karet Slot pro SD/MMC a Miro SD karty Microsoft Surface pro. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT Pro2

USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT C7

Detail

Port USB typu C. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT C7

USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT C4

Detail

Pro připojení k portu USB typu C.·USB typu C PD port s ,,pass through" (až 100 W) pro napájení např. MacBook®·HDMI port: Rozlišení 4K při 30 Hz / 1080P při 60 Hz·2 porty USB 3.0: 5 Gbit/s, zpětně kompatibilní·Kompatibilní s Mac OS X od v10.8, Windows 10 a Google Chromebook Mac OS X·Windows10·Chromebook Google·Tablet nebo smartphone. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB-C ™ dokovací stanice Terratec CONNECT C4

Adaptér USB 2.0 Terratec [1x micro USB zásuvka - 1x USB-C™ zástrčka] šedá

Detail

Port USB typu C. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Adaptér USB 2.0 Terratec [1x micro USB zásuvka - 1x USB-C™ zástrčka] šedá

Ubiquiti UVC-G4-Bullet UniFi Video Camera, 3 pack

Ubiquiti UVC-G4-Bullet UniFi Video Camera, 3 pack
Detail

Popis produktu UniFi G4 Bullet kamera disponuje 4Mpx snímačem (2688x1520, 24fps), objektivem s ohniskovou vzdálenosti cca 4mm, pozorovacím úhlem 86°, IR přísvitem pro noční vidění, audio mikrofonem a Gigabitovým portem s podporou PoE. Díky skvělému držáku jste schopni obraz směrovat ve všech 3 osách. Kameru je možné napájet pouze prostřednictvím PoE adaptéru nebo switche podporující standard 802.3af. Maximální spotřeba kamery je pouhé 4W! UniFi G4 Bullet kamera je vybavena kovovým provedením, což je větší výhodou oproti novějších a levnějších kamerových modelů G5 jako UVC-G5-Bullet a UVC-G5-Dome. Software Pomocí mobilní aplikace Unifi Protect máte možnost sledovat živý obraz na všech kamerách připojených do NVR. Aplikace je dostupná pro platformy iOS a Android. IR přísvit Kamera již v základu má vestavěné IR diody pro přísvit na velmi krátkou (maximálně 5-10m v závislosti na reálném prostředí). Pro potřebu kvalitního nočního vidění doporučujeme přikoupení externího přísvitu UVC-G4-IRExtender, který jednoduše nainstalujete přímo na kameru. Obsah balení * (3) zařízení * (3) držák + šroubky Technické parametry Kamera Typ objektivu: Fixní Objektiv [mm]: 4 (fixní) Přísvit: IR Dosah přísvitu [m]: 5 Pozorovací úhel [°]: 86 Režim den/noc: IR cut filtr Obraz Rozlišení: 4MP Max. rozlišení [pixely]: 2688x1520 Konektory a rozhraní Audio: Mikrofon Rychlost LAN: (1) 10/100/1000Mbps Napájení Napájení přes PoE: 802.3af Typ napájení:PoE Max. spotřeba energie [W]: 4 Fyzické charakteristiky Použití: Venkovní Provozní teplota [°C]: -20 až 40 Hmotnost [g]: 458 Šířka [mm]: 75 Výška [mm]: 75 Hloubka [mm]: 140 Barva: Bílá Kompresní standardy Video komprese: H.264 Software Výchozí IP adresa:192.168.1.20, Dynamická z DHCP Výchozí jméno a heslo: Ubiquiti/Ubiquiti (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Ubiquiti UVC-G4-Bullet UniFi Video Camera, 3 pack

Blackmagic Design Mini Converter HDMI to SDI 6G Video převodník

Blackmagic Design Mini Converter HDMI to SDI 6G Video převodník
Detail

Mini Converter HDMI to SDI 6G obsahuje vše co potřebujete na konverzi HDMI zařízení na SDI video na SD, HD a Ultra HD video formát. S nezávislým audio připojením lze vložit i SDI zvuk z HDMI, AES / EBU nebo vyvážených analogových zvukových vstupů. Mini převodník HDMI na SDI 6G je dokonalým řešením převod spotřebitelských HDMI kamer nebo počítačů na vysílání v kvalitě SDI! Připojení Video výstupy SDI - 2 x video výstup SDI. Automaticky se shoduje s SD, HDA 6G - SDI HDMI video vstup. HDMI video vstupy - Vstup HDMI typu A Analogové zvukové vstupy - 2 kanály profesionálního vyváženého analogového zvuku se standardními 1/4 palcovými konektory. Digitální zvukové vstupy - 4 kanály digitálního zvuku AES / EBU. Podpora více frekvencí - Automatická detekce SD, HD nebo 6G - SDI. Aktualizace a konfigurace - USB Reclocking - Ano Video výstup na SDI: Ano SDI Audio Out: Ano Adaptér součástí: Ano Audio Digital: Ano Audio Analog: Ano HDMI video vstup: Ano HDMI zvukový vstup: Ano HDMI zvukový výstup: Ne SDI Audio In: Ne SD formát: PAL;NTSC Vstupy: Jack 6,3 mm;HDMI Balení obsahuje: Manuál;Adaptér Výstupy: SDI Ethernet: Ne Zvukový výstup na HDMI: Ne Země původu: Singapur Hmotnost netto (kg): 0.243 Napájení: Adaptér Šířka (mm): 114.0 4K formát: 3840x2160p HD formát: 1080p;720p;1080i Výška (mm): 22.9 Délka (mm): 92.2 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Blackmagic Design Mini Converter HDMI to SDI 6G Video převodník

Adaptér USB 2.0 Terratec [1x USB-C™ zástrčka - 1x USB 3.1 zásuvka A ] šedá

Detail

Udělá z USB-C portu USB a port·Pro nabíjení a synchronizaci dat·Port USB 3.1: Až 10 Gbit/s, zpětně kompatibilní·Kvalitní hliníkové tělo Mac OS X·Windows 10·Google Chromebook·Smartphone (conrad.cz)

Podobné produkty ako Adaptér USB 2.0 Terratec [1x USB-C™ zástrčka - 1x USB 3.1 zásuvka A ] šedá

Adaptér USB 2.0 Terratec [1x micro USB zásuvka - 1x microUSB zástrčka, USB-C™ zástrčka] šedá

Detail

Vhodný pro přenos dat a napájení·Kompatibilní se smartphony, tablety a notebooky s portem USB typu C.·S praktickým kroužkem pro svazek klíčů USB typ C Micro USB. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Adaptér USB 2.0 Terratec [1x micro USB zásuvka - 1x microUSB zástrčka, USB-C™ zástrčka] šedá

TRUST Převodník USB Type-C - USB 3.0 Converter

TRUST Převodník USB Type-C - USB 3.0 Converter
Detail

Převeďte USB typu C na USB 3.1 Gen 1 a připojte k počítači MacBook či notebooku tradiční zařízení USB. Klíčové funkce * Převod USB typu C na USB 3.1 Gen 1 pro připojení tradičních zařízení USB * Funguje s každým zařízením s portem USB typu C. * Kompaktní velikost, snadné přenášení na cestách * Kompatibilní také se staršími periferiemi s portem USB 3.0 a 2.0 Více na webu výrobce: http://www.trust.com/en/product/20967-usb-type-c-to-usb3-0-converter (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST Převodník USB Type-C - USB 3.0 Converter

Video převodník, mini DisplayPort samec - HDMI samice, HDMI 1.3 - Standard, bílý, Logo

Detail

Video převodník, mini DisplayPort samec - HDMI samice, HDMI 1.3 - Standard, bílý, Logo EAN: 8590274510500 Popis produktu Tento video převodník umožňuje připojení HDMI monitoru nebo televize ke zdroji signálu s konektorem miniDisplayPort. Technické parametry Konektory: miniDisplayPort M - HDMI F Maximální rozlišení: 1920x1080 HDMI verze: 1.3 - Standard Barva: bílá LOGO Produkt je označen logem výrobce, což zaručuje jeho kvalitu a spolehlivost. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Video převodník, mini DisplayPort samec - HDMI samice, HDMI 1.3 - Standard, bílý, Logo

Video převodník, mini DisplayPort samec - HDMI samice, HDMI 1.3 - Standard, bílý, DOPRODEJ

Video převodník, mini DisplayPort samec - HDMI samice, HDMI 1.3 - Standard, bílý, DOPRODEJ
Detail

Video převodník, mini DisplayPort samec - HDMI samice, HDMI 1.3 - Standard, bílýPřevodník z miniDisplayPort na HDMI.Pro připojení HDMI monitoru / TV ke zdroji signálu (PC, notebook, ...) s konektorem miniDisplayPort.Parametry:* Konektory: miniDisplayPort M - HDMI F * Max. rozlišení: 1920x1080* HDMI v 1.3 - Standard* Barva: černá/bíláStručná příručka LOGO kabelůPodrobná příručka LOGO kabelů (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Video převodník, mini DisplayPort samec - HDMI samice, HDMI 1.3 - Standard, bílý, DOPRODEJ
AXAGON RVC-DPC převodník USB-C -> DisplayPort (RVC-DPC), Králové videa - DVD (N03478), AXAGON RVC-HI2 převodník USB-C -> HDMI 2.0 (RVC-HI2), AXAGON RVC-HI14C převodník USB-C -> HDMI 1.4 (RVC-HI14C), AXAGON RVC-HI2C převodník USB-C -> HDMI 2.0 (RVC-HI2C), privesek z chirurgicke oceli mohutny kriz g4 8, Filtry: Průvodce digitálního fotografa (978-80-7413-266-7), Ubiquiti Unifi Protect UVC-G4-Bullet (UVC-G4-Bullet), Auna CM003 MIKROFONNÍ SADA V5, ČERNÁ, kondenzátorové mikrofony, USB PŘEVODNÍK, SLUCHÁTKA, mikrofonní rameno, POP FILTER, AKUSTICKÁ CLONA, EMP-Centauri EoC terminal NT11 převodník (Oop16), GXP převodník 32 zubů, 6 mm offset (SPTenl013), GXP převodník 34 zubů, 3 mm offset (SPTenl012), GXP převodník 34 zubů, 6 mm offset (SPTenl014), GXP převodník 32 zubů, 3 mm offset (SPTenl011), ORICO M213C3 USB 3.2 M.2 NVMe SSD Enclosure (20G), stříbrná (ORICO-M213C3-G4-SV-BP), ORICO M223C3 USB 3.2 M.2 NVMe SSD Enclosure (20G), stříbrná (ORICO-M223C3-G4-SV-BP), HP Z4 G4 (4F7P2EA#BCM), HP Z4 G4 (523Q6EA#BCM), Babolat Eagle vypletená G4 (1700373), HP 290 G4 (123N7EA#BCM), HP Z4 G4 (523Q5EA#BCM), Cellularline Selfie Ring s LED osvětlením pro selfie fotky a videa černý (SELFIERINGK), ORICO M233C3 USB 3.2 M.2 NVMe SSD Enclosure (20G), růžovo-zlaté (ORICO-M233C3-G4-RG-BP), Shimano SLX FC-M7000-11-1 30 z 11 spd jediný převodník B1 má pouze 30z a 32z (ISMCRM70A0), Shimano SLX FC-M7000-11-1 32 z 11 spd jediný převodník B1 má pouze 30z a 32z (ISMCRM70A2), rozdvojka s usb do autozasuvky cas 2usb 2x usb 12 v 10 a, PremiumCord Převodník HDMI na SCART s napájecím zdrojem 230V (khscart03), EMOS Univerzální USB adaptér do sítě 3.1A (1704011400), 24" HP P24h G4 (7VH44AA#ABB), 22" HP E22 G4 (9VH72AA#ABB)