Ugreen multi-angle tablet stand white (30485)

Produkt Ugreen multi-angle tablet stand white (30485) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ugreen multi-angle tablet stand white (30485) upraviť a produkt hľadať znova.

Ugreen Multi-Angle Tablet Stand White (30485)

Ugreen Multi-Angle Tablet Stand White (30485)
Detail

Držák pro tablet - na stůl, bez fixace, max. šířka zařízení 10,668 cm, max. výška zařízení 11,938 cm Stojan na tabletpro volné ruceBílý stojánek na mobil Ugreen je velmi lehký, přesto robustní a odolný. Oceníte možnost nastavení ve více úhlech až o 100°. Je vyroben z kvalitního materiálu ABS, tak s vámi zůstane po dlouhou dobu. Zespod je vybaven protiskluzovou silikonovou podložkou, aby zůstal vždy na svém místě. MATERIÁLABS NASTAVITELNÝ ÚHEL15–100° ROZMĚRY120 × 107 × 26 mm Pohodlně se přenáší Stojánek Ugreen snadno složíte do kompaktních rozměrů a můžete jej vzít všude s sebou. Stojánek je velmi univerzální, pojme téměř všechny rozměry tabletů. Má nastavitelný úhelStojánek Ugreen je flexibilní. Dle vaší potřeby si můžete nastavit potřebný úhel od 15 do 100°, jak zrovna potřebujete. Díky silikonové podložce zespodu stojánku, vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen Multi-Angle Tablet Stand White (30485) , Ugreen foldable laptop stand (40289)

Ugreen Multi-Angle Phone Stand White (30285)

Ugreen Multi-Angle Phone Stand White (30285)
Detail

Držák na mobilní telefon - na stůl, bez fixace, možnost nastavení polohy Stojan na mobilpro volné ruceBílý stojánek na mobil Ugreen je velmi lehký, přesto robustní a odolný. Oceníte možnost nastavení ve více úhlech až o 100°. Je vyroben z kvalitního materiálu ABS, tak s vámi zůstane po dlouhou dobu. Zespod je vybaven protiskluzovou silikonovou podložkou, aby zůstal vždy na svém místě. MATERIÁLABS NASTAVITELNÝ ÚHEL15–100° ROZMĚRY95 × 85 × 21 mm Pohodlně se přenáší Stojánek Ugreen snadno složíte do kompaktních rozměrů a můžete jej vzít všude s sebou. Stojánek je velmi univerzální, pojme telefony s tloušťkou až do 1,4 cm včetně pouzdra. Má nastavitelný úhelStojánek Ugreen je flexibilní. Dle vaší potřeby si můžete nastavit potřebný úhel od 15 do 100°, jak zrovna potřebujete. Díky silikonové podložce zespodu stojánku, vám nikdy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen Multi-Angle Phone Stand White (30285) , Ugreen foldable phone stand (40392)

Ugreen Multi-Angle Phone Stand Black (50747)

Ugreen Multi-Angle Phone Stand Black (50747)
Detail

Držák na mobilní telefon - na stůl, bez fixace Stojan na mobilpro volné ruceČerný stojánek na mobil Ugreen je velmi lehký, přesto robustní a odolný. Oceníte možnost nastavení ve více úhlech až o 100°. Je vyroben z kvalitního materiálu ABS, tak s vámi zůstane po dlouhou dobu. Zespod je vybaven protiskluzovou silikonovou podložkou, aby zůstal vždy na svém místě. MATERIÁLABS NASTAVITELNÝ ÚHEL15–100° ROZMĚRY95 × 85 × 21 mm Pohodlně se přenáší Stojánek Ugreen snadno složíte do kompaktních rozměrů a můžete jej vzít všude s sebou. Stojánek je velmi univerzální, pojme telefony s tloušťkou až do 1,4 cm včetně pouzdra. Má nastavitelný úhelStojánek Ugreen je flexibilní. Dle vaší potřeby si můžete nastavit potřebný úhel od 15 do 100°, jak zrovna potřebujete. Díky silikonové podložce zespodu stojánku, vám nikdy neuklouzne ani na hladkém... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen Multi-Angle Phone Stand Black (50747) , Venom vs5005 ps5 multi-colour led stand (vs5005)

Ugreen Foldable Multi-Angle Phone Stand (80708)

Ugreen Foldable Multi-Angle Phone Stand (80708)
Detail

Držák pro tablet - na stůl, bez fixace, možnost nastavení polohy, pro tablety o šířce 11,938 - 20,066 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen Foldable Multi-Angle Phone Stand (80708) , Vention laptop stand white (kdnw0)

UGREEN Foldable Metal Tablet Stand (40393)

UGREEN Foldable Metal Tablet Stand (40393)
Detail

Držák pro tablet - na stůl, mechanický, možnost nastavení polohy Držák pro tablet UGREEN Foldable Metal Tablet Stand Mějte svůj tablet vždy na svém místě. S držákem na tablet UGREEN Foldable Metal Tablet Stand se již vyhnete jeho hledání po bytě. Navíc vždy pohodlně uvidíte třeba na videohovor nebo přehrávaný film. Stojánek UGREEN si nastavíte tak, aby vám to vyhovovalo. Můžete jej i snadno složit. Ani kvůli nabíjení nemusíte tablet ze stojánku sundávat, UGREEN Foldable Matal Tablet Stand disponuje otvorem, kterým jednoduše povedete kabel. Vhodný je pro max. 12,9palcové tablety. Stabilitu držáku zajišťují silikonové podložky přímo na těle z hliníkové slitiny.... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN Foldable Metal Tablet Stand (40393) , Venom vs4928 nintendo switch multi-colour led stand (vs4928)

Xgimi Multi-Angle Stand for MoGo & Halo Series

Xgimi Multi-Angle Stand for MoGo & Halo Series
Detail

Tento držák umožňuje snadnou instalaci a nastavení projektoru a jednoduchou změnu úhlu promítání. Díky nastavitelnému úhlu 120° můžete snadno přenést promítaný obraz ze zdi na strop. Flexibilní otočný držák se hodí do různých prostředí, jako jsou domácí kina, konferenční místnosti, učebny a další, aby vyhovoval vašim potřebám. Tento držák vyrobený z prvotřídních materiálů poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost a bezpečně upevňuje projektor v požadované poloze. Vhodné pro značku: Xgimi Barva: Šedá Typ: Stojan Kompatibilní s: Projektor Balení obsahuje: Manuál Provoz na baterie: Ne Země původu: Čína Vhodné pro: MoGo & Halo Series Materiál: Hliníková slitina (muziker.cz)

Podobné produkty ako Xgimi Multi-Angle Stand for MoGo & Halo Series , Veles-x ukulele stand white (ks01)

UGREEN Foldable Phone Stand (40392)

UGREEN Foldable Phone Stand (40392)
Detail

Držák na mobilní telefon - na stůl, bez fixace, možnost nastavení polohy Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Držák na mobilní telefon UGREEN Foldable Phone Stand Mějte svůj telefon vždy na svém místě. S držákem na mobilní telefon UGREEN Foldable Phone Stand se již vyhnete jeho hledání po bytě. Navíc vždy pohodlně uvidíte třeba na videohovor nebo přehrávaný film. Stojánek UGREEN si nastavíte tak, aby vám to vyhovovalo. Můžete jej i snadno složit. Ani kvůli nabíjení nemusíte telefon ze stojánku sundávat, UGREEN Foldable Phone Stand disponuje otvorem, kterým jednoduše povedete kabel. Vhodný je pro max. 7,9palcové telefony s tloušťkou 0,4 palce. Stabilitu držáku na mobilní telefon zajišťují silikonové podložky.... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN Foldable Phone Stand (40392) , Ugreen 3.5mm male to 3.5mm male straight to angle flat cable 1m (black) (10597)

Ugreen Foldable Laptop Stand (40289)

Ugreen Foldable Laptop Stand (40289)
Detail

Stojan na notebook - na notebooky 8–17,3" s 5 nastavitelnými polohami, materiál: hliník, silikonové podložky Nastavitelnýstojan na notebookPřemýšlíte, jak vyřešit věčnou bolest za krkem z časté práce na notebooku? Vyzkoušejte nastavitelný stojan Ugreen Foldable Laptop Stand. Má 5 úrovní výšky, tak si každý může zvolit tu svou podle postavy. Dostanete obrazovku do úrovní oči a bolestem za krkem jen zamáváte. ÚROVNĚ NASTAVENÍ5 KOMPATIBILITA8–17,3" MATERIÁLhliník Ugreen Foldable Laptop Stand je skládacíStojan na notebooky Ugreen Foldable Laptop Stand lze zcela poskládat na maximálně kompaktní velikost, tak se vám vejde spolu s notebookem do tašky. Využijete jej kdekoliv na cestách. Součástí balení Ugreen Foldable Laptop Stand je také odolná taška na stojan. Ugreen Foldable Laptop Stand má kompatibilitu s mnoha... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen Foldable Laptop Stand (40289) , Vention smartphone and tablet holder white (kcaw0)

Wolf adaptér úhlovač multi angle lock

Wolf adaptér úhlovač multi angle lock
Detail

Obsluha je velmi jednoduchá a po nastavení požadovaného sklonu stačí utáhnout nerezovou kruhovou matici. Vše pak perfektně a spolehlivě drží na místě. Tuto vychytávku oceníte hlavně když chytáte se špičkami prutů vzhůru a potřebujete si hlásiče nastavit do správné polohy, aby indikovaly záběr správným způsobem. (parys.cz)

Podobné produkty ako Wolf adaptér úhlovač multi angle lock , Ricoh gc-11 pro gr iii (30485)

UGREEN Foldable Phone Stand (Black) (20435)

UGREEN Foldable Phone Stand (Black) (20435)
Detail

Držák na mobilní telefon - na stůl, mechanický, možnost nastavení polohy Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Držák na mobilní telefon UGREEN Foldable Phone Stand Mějte svůj telefon vždy na svém místě. S držákem na mobilní telefon UGREEN Foldable Phone Stand se již vyhnete jeho hledání po bytě. Navíc vždy pohodlně uvidíte třeba na videohovor nebo přehrávaný film. Stojánek UGREEN si nastavíte tak, aby vám to vyhovovalo, včetně natočení telefonu do vodorovné polohy. Můžete jej i snadno složit. Ani kvůli nabíjení nemusíte telefon ze stojánku sundávat, UGREEN Foldable Phone Stand disponuje otvorem, kterým jednoduše povedete kabel. Vhodný je pro max. 7,9palcové telefony. Stabilitu držáku na mobilní telefon zajišťují silikonové podložky.... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN Foldable Phone Stand (Black) (20435) , Ugreen usb 3.0 gigabit ethernet adapter white (20255)

UGREEN Vertical Laptop Stand (Dual-slot) (60643)

UGREEN Vertical Laptop Stand (Dual-slot) (60643)
Detail

Stojan na notebook - ušetří místo na pracovní ploše, pro dvě zařízení od 13,6 do 15,6", materiál hliníková slitina + silikon, nastavitelná šířka od 12 do 26 mm Stojan na notebook UGREEN Vertical Laptop Stand (Dual-slot) Koukáte po vhodném držáku na notebook? Vertikální stojan na notebook UGREEN vám pomůže ušetřit místo na pracovní ploše, vzhledem k tomu, že notebook ukládá vertikálně. To se hodí například v případě, kdy jej propojujete s externím monitorem. Stojan na notebook UGREEN Vertical Laptop Stand (Dual-slot) je nastavitelný stojánek s upravitelnou šířkou od 12 do 26 mm, nejen, že proto pojme široké spektrum počítačů, ale lze jej využít i pro jiná zařízení nebo dokonce knihu. Dvojité provedení vám umožní uložení hned dvou zařízení současně. Praktická je také otevřená konstrukce stojanu, díky které se vaše... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN Vertical Laptop Stand (Dual-slot) (60643) , Ugreen usb-c to lightning cable 1m (white) (90447)

DICOTA Portable Laptop/Tablet Stand

Detail

DICOTA Přenosný stojan pro notebook a tablet Pracujte pohodlně odkudkoli Díky ergonomickému designu můžete pracovat odkudkoli bez jakýchkoli problémů. Nastavte si zařízení podle sebe Stojan nabízí sedm výškových úrovní pro optimální nastavení. Technické specifikace Art.no.: D31889 EAN: 7640186416559 Hmotnost: 0.341 kg Materiál: Hliníková slitina Záruka: 24 měsíců Rozměry: 265 x 160 x 60 mm Charakteristika Univerzální kompatibilita s notebooky a tablety Sedm nastavitelných výšek Vyrobeno z vysoce kvalitního hliníku Otevřená zadní část pro prevenci přehřívání Silikonové podložky pro ochranu proti poškrábání a sklouznutí Kompaktní a lehký design (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako DICOTA Portable Laptop/Tablet Stand , Ugreen phone holder with flexible long arm white (30488)

Stojan na tablet HAN Tablet Stand UP

Stojan na tablet HAN Tablet Stand UP
Detail

Povrch a inteligentní držák nabíjecího kabelu s rukojetí Softgrip·Velmi odolný plast·Pro tablety a smartphony do hloubky 10 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Stojan na tablet HAN Tablet Stand UP , Ugreen micro usb -> usb 2.0 otg adapter white (30529)

UGREEN Foldable Stand for Apple Original MagSafe Charger (40290)

UGREEN Foldable Stand for Apple Original MagSafe Charger (40290)
Detail

MagSafe držák na mobilní telefon Není vyplněn Alternativní text k fotografii! MagSafe držák na mobilní telefon UGREEN Mějte svůj mobilní telefon vždy na svém místě. S MagSafe držákem na mobilní telefon UGREEN se již vyhnete jeho hledání po bytě. Navíc vždy pohodlně uvidíte třeba na videohovor nebo přehrávaný film. Stojánek UGREEN si nastavíte tak, aby vám to vyhovovalo. Můžete jej i snadno složit. Vhodný je i pro telefony s MagSafe pouzdrem. Stabilitu držáku zajišťují silikonové podložky přímo na těle z hliníkové slitiny. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN Foldable Stand for Apple Original MagSafe Charger (40290) , Baseus portable laptop stand, white&gray 15" (sudd-2g)

Ugreen 3.5mm Male to 3.5mm Male Straight to Angle flat Cable 1m (Black) (10597)

Ugreen 3.5mm Male to 3.5mm Male Straight to Angle flat Cable 1m (Black) (10597)
Detail

Audio kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 2× jack 3,5 mm, pozlacené konektory, rovné a zahnuté zakončení Audio kabel Ugreen je kompatibilní s jakýmkoliv zařízením s 3,5mm audio konektorem. Má oboustranné zakončení male 3,5mm jackem. Přičemž jeden je rovný a druhý v úhlu 90°. Audio kabel Ugreen je vyroben z ekologického materiálu TPE. Pyšní se ultratenkým plochým provedením s délkou 1 m, které je ideální pro cestování a skladování. Klíčové vlastnosti audio kabelu UgreenAudio kabel Ugreen je zakončen 3,5mm jackem z obou stranJedno zakončení je rovné a druhé v úhlu 90°Je vyroben z ekologického materiálu TPEPyšní se ultratenkým plochým kabelemAudio kabel Ugreen má pozlacené konektory Široká kompatibilita audio kabelu UgreenAudio kabel Ugreen díky svému 90° zakončení je snadno propojitelný i tam, kde se jiné kabely ohýbají. Připojte váš iPod, iPhone, chytrý telefon, MP3, MP4, tablet, počítač, notebook, smart TV,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen 3.5mm Male to 3.5mm Male Straight to Angle flat Cable 1m (Black) (10597) , Ugreen usb type c to hdmi + vga converter white (30843)

Teclast KS10 Bluetooth Keyboard with Tablet Stand (KS10)

Teclast KS10 Bluetooth Keyboard with Tablet Stand (KS10)
Detail

Klávesnice pro mobil a tablet, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, Bluetooth a USB, tichá, černá Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Klávesnice Teclast KS10 Usnadněte si práci na tabletu s klávesnicí Teclast KS10. Mimo tabletu ji lze připojit i k mobilnímu telefonu nebo třeba notebooku, vlastně ke každému zařízení, které podporuje externí Bluetooth klávesnice. Teclast KS10 disponuje integrovanou lithiovou baterií, kterou pohodlně dobijete přes Micro-USB konektor. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Teclast KS10 Bluetooth Keyboard with Tablet Stand (KS10) , Puma orbita 5 hyb puma white-multi colou (sptpuma2462nad)

K&M Tablet PC table stand

K&M Tablet PC table stand
Detail

Držák na tablet Tento stylový stolní stojan je kompatibilní se všemi tablety na trhu. Ocení ho především uživatelé, kteří používají tablet místo televize nebo laptopu. Stojan je vyroben kombinací odolného plastu a robustní oceli. Teleskopické držáky navíc můžete otáčet o 90 stupňů po všech směrech, takže tablet lze umístit do horizontální i vertikální polohy. (kytary.cz)

Podobné produkty ako K&M Tablet PC table stand , Puma orbita 6 ms puma white-multi colour (4065449747967)

MOOER Stomplate Mini PB-10 Multi-angle PB Pedalboard, obal na efekty

MOOER Stomplate Mini PB-10 Multi-angle PB Pedalboard, obal na efekty
Detail

Pedal board pro 10 kytarových pedálů. Protiskluzový povrch. Dodávaný odolným pouzdrem, které chrání desku pedalboardu a vaše pedálová efekty a nabízí dostatek místa pro 10 pedálů. Patentovaná ''rotační konstrukce sklopení o 180 ° umožňuje pohodlně nastavit pedály iv omezených prostorech a stále mít stejně dobrý přístup. Kompaktní rozměry: 750.08 mm x 116 mm x 24.5 mm při otevřeném a 385.08 mm x 216 mm x 24.5 mm při zavřeném pedalboardu. Adaptér součástí: Ne Barva podle výrobce: Black;Černá Země původu: Čína Barva: Černá;Šedá Typ: Pedalboard (muziker.cz)

Podobné produkty ako MOOER Stomplate Mini PB-10 Multi-angle PB Pedalboard, obal na efekty , Puma orbita 6 ms puma white-multi colour (4065449747981)

Fender Multi-Stand 3

Fender Multi-Stand 3
Detail

Stojan pro více nástrojů Tento odolný ocelový stojan je schopen poskytnout potřebný komfort třem elektrickým (nebo přibližně dvoum akustickým). Díky široké základně je dostatečně stabilní, ve složeném stavu zabírá minimum prostoru. Části přicházející do styku s nástroji pokrývá pěnová hmota, takže nemůže dojít k poškození vašich cenných kytar. Představuje ideální volbu do studia i na stage. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Fender Multi-Stand 3 , Ugreen usb-c to usb 2.0 print cable 1m white (40560)

Fender Multi-Stand 5

Fender Multi-Stand 5
Detail

Stojan pro více nástrojů Tento odolný ocelový stojan je schopen poskytnout potřebný komfort pěti elektrickým (nebo přibližně třem akustickým) kytarám/baskytarám. Díky široké základně je dostatečně stabilní, ve složeném stavu zabírá minimum prostoru. Části přicházející do styku s nástroji pokrývá pěnová hmota, takže nemůže dojít k poškození vašich cenných kytar. Představuje ideální volbu do studia i na stage. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Fender Multi-Stand 5 , Ugreen usb-c to 3×usb 3.0+rj45 (100mbps) hub (white) (50620)

Ugreen Earphone & Cable & Charger Multi-functional Case Black (40816)

Ugreen Earphone & Cable & Charger Multi-functional Case Black (40816)
Detail

Pouzdro na sluchátka – univerzální, barva: černá, voděodolné, karabina Pouzdro Ugreenpro sluchátkaPokud sháníte jak bezpečně přenášet sluchátka, zvolte jednoznačně pouzdro Ugreen. Pouzdro je vyrobeno z velmi pevného materiálu, tak budou vaše sluchátka v bezpečí i při pádu. Díky karabině si jej můžete připnout třeba k batohu. MATERIÁLtvrdá skořepina EVA ROZMĚRY VNITŘNÍ65 × 65 mm ROZMĚRY VNĚJŠÍ80 × 80 × 40 mm Ochrana proti nárazu i voděPouzdro Ugreen je velmi lehké a snadno přenosné. Vaše sluchátka uchrání nejen před nárazy či poškrábání, ale je také voděodolné. Pevný zip kolem pouzdra udrží sluchátka vždy na svém místě. Vnitřní organizaceVnitřní část pouzdra Ugreen je děleno na dvě části. Vrchní část je oddělena síťkou, kam můžete odložit drobné věci. Spodní část je potom tvořena jedním prostorem, kam se vejdou i objemnější předměty. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen Earphone & Cable & Charger Multi-functional Case Black (40816) , Ugreen usb 2.0 to 3×usb 2.0 + rj45 (10/100mbps) (white) (20983)

K&M 19800 Smartphone and tablet PC table stand

K&M 19800 Smartphone and tablet PC table stand
Detail

Držák na tablet Elegantní stolní držák na tablet s úhlopříčkou 10,2 – 13 palců. Stojan také nabízí možnost nastavení sklonu, ve vertikální poloze 0 – 150 stupňů, v horizontální potom v rozsahu až 360 stupňů. Robustní podstavec disponuje čtyřmi pogumovanými nožičkami pro maximální stabilitu a skvělé antivibrační vlastnosti. (kytary.cz)

Podobné produkty ako K&M 19800 Smartphone and tablet PC table stand , Drtic tablet

Stojan na tablet Ultron tap stand, 10,1 cm (4")

Stojan na tablet Ultron tap stand, 10,1 cm (4")
Detail

Stojan na tablet Ultron tap stand, 10,1 cm (4") od výrobce Ultron v kategorii Držáky a stojánky pro tablety za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Stojan na tablet Ultron tap stand, 10,1 cm (4") , Vention height adjustable desktop cell phone stand white aluminum alloy type (kcqw0)

K&M 19789 Tablet PC stand with boom arm »Biobased«

K&M 19789 Tablet PC stand with boom arm »Biobased«
Detail

Držák na tablet Univerzální držák na tablety o šířce v rozmezí 155 a 307 milimetrů. Držák disponuje nohou s nastavitelnou výškou a základnou, čímž vám umožní maximálně využít potenciál vašeho zařízení při live performance nebo studiových session. Můžete například využívat hudební aplikace pro zpěv, hudební nástroj nebo jen zobrazit poznámky, text či akordy skladby. Držák disponuje nastavitelnou konstrukcí pro co nejoptimálnější využití a možností otáčení o 360 stupňů. (kytary.cz)

Podobné produkty ako K&M 19789 Tablet PC stand with boom arm »Biobased« , Razer universal quick charging stand for xbox - robot white (rc21-01750300-r3m1)

Amix Multi Mega Stack 120 tablet

Amix Multi Mega Stack 120 tablet
Detail

Amix Multi Mega Stack 120 tablet Směs vybraných vitamínů a minerálních látek. Speciální Vit-Amix™ komplex obsahuje více než 40 důležitých vitaminů a minerálních látek s přídavkem Echinacea Anugustifolia. Multi Mega Stack je předurčen především pro aktivní sportovce a jedince s vysoce náročnou fyzickou a duševní aktivitu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Amix Multi Mega Stack 120 tablet , Ataralgin 20 tablet

Canvit Multi pro kočky 100 tablet

Canvit Multi pro kočky 100 tablet
Detail

Doplňkové krmivo Canvit Multi pro kočky 100 tablet je holistický vitaminový komplex pro každodenní podporu dobré kondice Vaší kočky. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Canvit Multi pro kočky 100 tablet , Alltoys detsky tablet

Veles-X Ukulele Stand White

Veles-X Ukulele Stand White
Detail

Stojan pro ukulele (kytary.cz)

Podobné produkty ako Veles-X Ukulele Stand White , Ascorutin 50 tablet

Vention Laptop Stand White (KDNW0)

Vention Laptop Stand White (KDNW0)
Detail

Stojan na notebook - ergonomický, nastavení úhlu, 9 stupňů, dobré odvětrávání zařízení, silikonové podložky proti klouzání po povrchu Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Stojan na notebook Vention Laptop Stand White Chcete si dopřát větší komfort při používání vašeho notebooku nebo tabletu? Tak to budete potřebovat snadno přenosný a ergonomický stojan Vention Laptop Stand White. Po vložení zařízení do stojanu si můžete upravit náklon využitím jedné z 9 poloh. Zajistíte si tak optimální pozorovací úhel, díky čemuž bude vaše krční páteř v ideální pozici. Do stojanu Vention Laptop Stand White lze vložit třeba i knihy. Samotný stůl bude chráněný proti poškrábání díky protiskluzovým zarážkám. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention Laptop Stand White (KDNW0) , Lepekfit 30 tablet

HANSCRAFT BAZÉN - MULTI tablety 3v1 - 1 kg

HANSCRAFT BAZÉN - MULTI tablety 3v1 - 1 kg
Detail

HANSCRAFT BAZÉN - MULTI tablety 3 v 1 Přípravek (200g tableta) je určen k pravidelné dezinfekci bazénové vody s víceúčelovým užitím - zajistí dezinfekce, zabrání vzniku řas a odstraní nečistoty pomocí vločkování. Použití přípravku: Přípravek s trojím účinkem zajišťuje dezinfekci bazénové vody pomocí pomalu se uvolňujícího chloru, prevenci proti tvorbě řas a napomáhá odstranění mikroskopických nečistot pomocí vločkování. Použitím této 200g tablety lze ošetřit vodu v bazénu o velikosti 30 m3 na 5-7 dní při běžných podmínkách. Způsob použití: Tableta se dávkuje do skimmeru, nesmí přijít do přímého styku s obklady, stěnou a dnem bazénu, aby nedošlo k jejich odbarvení. Dávkování: Při pravidelném provozu 1 tableta na 30 m3 vody každých 5-7 dní. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako HANSCRAFT BAZÉN - MULTI tablety 3v1 - 1 kg , Mravenečkův tablet (8592190018016)

HANSCRAFT BAZÉN - MULTI tablety 4v1 - 1 kg

HANSCRAFT BAZÉN - MULTI tablety 4v1 - 1 kg
Detail

HANSCRAFT BAZÉN - MULTI tablety 4 v 1 Multifunkční tablety 4v1 (200g tableta) jsou určeny k pravidelné dezinfekci bazénové vody. Mají 4 funkce - dezinfikují vodu, zabraňují vzniku řas, odstraňují nečistoty z bazénu vločkováním a stabilizují chlor. Použití přípravku: MULTI tablety 4v1 zajišťují dezinfekci bazénové vody pomocí pomalu se uvolňujícího chloru, prevenci proti tvorbě řas, napomáhají k odstranění mikroskopických nečistot pomocí vločkování a stabilizují chlor. Použitím této 200g tablety lze ošetřit vodu v bazénu o velikosti 30 m3 na 5-7 dní při běžných podmínkách. Způsob použití: Tableta se dávkuje do skimmeru, nesmí přijít do přímého styku s obklady, stěnou a dnem bazénu, aby nedošlo k jejich odbarvení. Dávkování: Při pravidelném provozu 1 tableta na 30 m3 vody každých 5-7 dní. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako HANSCRAFT BAZÉN - MULTI tablety 4v1 - 1 kg , Chlorella 2000 tablet

Jamieson Multi COMPLETE pro muže 90 tablet

Jamieson Multi COMPLETE pro muže 90 tablet
Detail

Multivitamínová formule pro muže. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Jamieson Multi COMPLETE pro muže 90 tablet

Jamieson Multi COMPLETE pro dospělé 90 tablet

Jamieson Multi COMPLETE pro dospělé 90 tablet
Detail

JAMIESON Multi COMPLETE pro dospělé dodává organismu důležité vitaminy, minerály a lutein. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Jamieson Multi COMPLETE pro dospělé 90 tablet

Jamieson Multi COMPLETE Maximální síla 90 tablet

Jamieson Multi COMPLETE Maximální síla 90 tablet
Detail

Superkomplexní multivitamín dodává organismu důležité vitamíny a minerály. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Jamieson Multi COMPLETE Maximální síla 90 tablet

Jamieson Multi COMPLETE pro ženy 90 tablet

Jamieson Multi COMPLETE pro ženy 90 tablet
Detail

Multivitamín pro ženy obohacený o extrakt z brusnic, luteinu a lykopenu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Jamieson Multi COMPLETE pro ženy 90 tablet

Canvit Multi pro psy ochucený 500 tablet

Canvit Multi pro psy ochucený 500 tablet
Detail

Doplňkové krmivo Canvit Multi pro psy 500 tablet ochucený je holistický vitaminový komplex pro každodenní podporu dobré kondice Vašeho psa. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Canvit Multi pro psy ochucený 500 tablet

Multi Vitamin 8in1 Tablets Adult 70 tablet

Multi Vitamin 8in1 Tablets Adult 70 tablet
Detail

Doplňkové krmivo pro dospělé psy. Speciálně vyvinutá formule s vitamíny a minerály. Dávkování: psům o hmotnosti do 4 kg podávejte 1/2 tablety, psům o hmotnosti 4 až 20 kg podávejte 1 tabletu a psům o hmotnosti nad 20 kg podávejte 2 tablety denně. Složení: minerální látky, kvasnice, oleje a tuky, deriváty rostlinného původu, mléko a mléčné deriváty, cukry. Jakostní znaky: hrubé proteiny 28%, vlhkost 8%, hrubé oleje a tuky 7%, hrubé popeloviny 15%, hrubá vláknina 0,5%, vitamín A 240000 m.j./ kg, vitamín D3 40000 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 700 mg / kg, vitamín B1 300 mg / kg, vitamín B2 320 mg / kg, vitamín B6 32 mg / kg, vitamín B12 74 m.j./ kg, amid kyseliny nikotinové 3830 mg / kg, vitamín C 1300 mg / kg, železo 365 mg / kg, měď 14 mg / kg, mangan 25 mg / kg, zinek 565 mg / kg, kobalt 6 mg / kg, jód 21 mg / kg. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Multi Vitamin 8in1 Tablets Adult 70 tablet

Multi Vitamin 8in1 Tablets Senior 70 tablet

Multi Vitamin 8in1 Tablets Senior 70 tablet
Detail

Doplňkové krmivo pro starší psy. Speciálně vyvinutá formule s vitamíny a minerály. Dávkování: psům o hmotnosti do 4 kg podávejte 1/2 tablety, psům o hmotnosti 4 až 20 kg podávejte 1 tabletu a psům o hmotnosti nad 20 kg podávejte 2 tablety denně. Složení: minerální látky, kvasnice, oleje a tuky, deriváty rostlinného původu, ryby a rybí deriváty, mléko a mléčné deriváty, cukry. Jakostní znaky: hrubé proteiny 23%, vlhkost 8%, hrubé oleje a tuky 5,5%, hrubé popeloviny 23%, hrubá vláknina 0,5%, vitamín A 700000 m.j./ kg, vitamín D3 80000 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 1700 mg / kg, vitamín B1 640 mg / kg, vitamín B2 770 mg / kg, vitamín B6 77 mg / kg, vitamín B12 180 m.j./ kg, vitamín C 2600 mg / kg, biotin 9000 m.j./ kg, amid kyseliny nikotinové 9000 mg / kg, kyselina listová 27 mg / kg, kyselina pantotenová 420 mg / kg, železo 2130 mg / kg, měď 50 mg / kg, mangan 67 mg / kg, zinek 2240 mg / kg, kobalt 13mg / kg, jód 199 mg / kg. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Multi Vitamin 8in1 Tablets Senior 70 tablet

Jamieson Multi COMPLETE Maximální síla 90 tablet

Jamieson Multi COMPLETE Maximální síla 90 tablet
Detail

Jamieson Multi COMPLETE Maximální síla 90 tablet Doplněk stravy na podporu aktivního životního stylu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Jamieson Multi COMPLETE Maximální síla 90 tablet

Jamieson Multi COMPLETE pro muže 90 tablet

Jamieson Multi COMPLETE pro muže 90 tablet
Detail

Jamieson Multi COMPLETE pro muže 90 tablet Vitamínový komplex určen speciálně mužům obsahuje všechny potřebné vitamíny a minerály v adekvátním poměru. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Jamieson Multi COMPLETE pro muže 90 tablet

Revital Multi forte Pomeranč 20 šumivých tablet

Revital Multi forte Pomeranč 20 šumivých tablet
Detail

Revital Multi forte Pomeranč 20 šumivých tablet Podpořte obranyschopnost a vitalitu organizmu 23 důležitými vitaminy a minerálními látkami. Komplexní doplněk stravy v šumivých tabletách má skvělou příchuť tropického ovoce nebo pomeranče. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Revital Multi forte Pomeranč 20 šumivých tablet

Revital Multi 10 pomeranč 20 šumivých tablet

Revital Multi 10 pomeranč 20 šumivých tablet
Detail

Šumivé tablety pro přípravu nápoje s chutí pomeranče. Obsahuje 10 vitaminů, které Vás podpoří v nevlídných zimních dnech či v období zvýšené zátěže. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Revital Multi 10 pomeranč 20 šumivých tablet

Revital Multi 10 malina 20 šumivých tablet

Revital Multi 10 malina 20 šumivých tablet
Detail

Šumivé tablety pro přípravu nápoje s malinovou příchutí. Obsahuje 10 vitaminů, které Vás podpoří v nevlídných zimních dnech či v období zvýšené zátěže. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Revital Multi 10 malina 20 šumivých tablet

Canvit Multi pro psy ochucený 100 tablet

Canvit Multi pro psy ochucený 100 tablet
Detail

Komplex 13 důležitých vitaminů pro celkové zdraví a kondici Vašeho psa + lecitin pro intenzivní podporu mozkové činnosti u štěňat i seniorů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Canvit Multi pro psy ochucený 100 tablet

Vention Portable 3-Angle Cell Phone Stand Holder for Desk Green Aluminium Alloy Type (KCXG0)

Vention Portable 3-Angle Cell Phone Stand Holder for Desk Green Aluminium Alloy Type (KCXG0)
Detail

Držák na mobilní telefon - na stůl, bez fixace, možnost nastavení polohy Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Držák na mobilní telefon Vention Mějte svůj telefon vždy na svém místě. S držákem na mobilní telefon Vention se již vyhnete jeho hledání po bytě. Navíc vždy pohodlně uvidíte třeba na videohovor nebo přehrávaný film. Stojánek Vention si nakloníte tak, aby vám to vyhovovalo. Na výběr máte ze tří úhlů a nechybí ani možnost jeho složení. Vhodný je pro telefon či tablet. Stabilitu držáku na mobilní telefon Vention zajišťují protiskluzové podložky. Držák je lehký a kompaktní, zabalíte jej tak i jednoduše třeba s sebou do kanceláře. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention Portable 3-Angle Cell Phone Stand Holder for Desk Green Aluminium Alloy Type (KCXG0)

Vention Portable 3-Angle Cell Phone Stand Holder for Desk Purple Aluminium Alloy Type (KCXV0)

Vention Portable 3-Angle Cell Phone Stand Holder for Desk Purple Aluminium Alloy Type (KCXV0)
Detail

Držák na mobilní telefon - na stůl, bez fixace, možnost nastavení polohy Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Držák na mobilní telefon Vention Mějte svůj telefon vždy na svém místě. S držákem na mobilní telefon Vention se již vyhnete jeho hledání po bytě. Navíc vždy pohodlně uvidíte třeba na videohovor nebo přehrávaný film. Stojánek Vention si nakloníte tak, aby vám to vyhovovalo. Na výběr máte ze tří úhlů a nechybí ani možnost jeho složení. Vhodný je pro telefon či tablet. Stabilitu držáku na mobilní telefon Vention zajišťují protiskluzové podložky. Držák je lehký a kompaktní, zabalíte jej tak i jednoduše třeba s sebou do kanceláře. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention Portable 3-Angle Cell Phone Stand Holder for Desk Purple Aluminium Alloy Type (KCXV0)

Vention Portable 3-Angle Cell Phone Stand Holder for Desk Blue Aluminium Alloy Type (KCXL0)

Vention Portable 3-Angle Cell Phone Stand Holder for Desk Blue Aluminium Alloy Type (KCXL0)
Detail

Držák na mobilní telefon - na stůl, bez fixace, možnost nastavení polohy Držák na mobilní telefon Vention Mějte svůj telefon vždy na svém místě. S držákem na mobilní telefon Vention se již vyhnete jeho hledání po bytě. Navíc vždy pohodlně uvidíte třeba na videohovor nebo přehrávaný film. Stojánek Vention si nakloníte tak, aby vám to vyhovovalo. Na výběr máte ze tří úhlů a nechybí ani možnost jeho složení. Vhodný je pro telefon či tablet. Stabilitu držáku na mobilní telefon Vention zajišťují protiskluzové podložky. Držák je lehký a kompaktní, zabalíte jej tak i jednoduše třeba s sebou do kanceláře. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention Portable 3-Angle Cell Phone Stand Holder for Desk Blue Aluminium Alloy Type (KCXL0)

Vention Portable 3-Angle Cell Phone Stand Holder for Desk Gray Aluminium Alloy Type (KCXH0)

Vention Portable 3-Angle Cell Phone Stand Holder for Desk Gray Aluminium Alloy Type (KCXH0)
Detail

Držák na mobilní telefon - na stůl, bez fixace, možnost nastavení polohy Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Držák na mobilní telefon Vention Mějte svůj telefon vždy na svém místě. S držákem na mobilní telefon Vention se již vyhnete jeho hledání po bytě. Navíc vždy pohodlně uvidíte třeba na videohovor nebo přehrávaný film. Stojánek Vention si nakloníte tak, aby vám to vyhovovalo. Na výběr máte ze tří úhlů a nechybí ani možnost jeho složení. Vhodný je pro telefon či tablet. Stabilitu držáku na mobilní telefon Vention zajišťují protiskluzové podložky. Držák je lehký a kompaktní, zabalíte jej tak i jednoduše třeba s sebou do kanceláře. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention Portable 3-Angle Cell Phone Stand Holder for Desk Gray Aluminium Alloy Type (KCXH0)

Veles-X Ukulele Stand White (KS01)

Veles-X Ukulele Stand White (KS01)
Detail

Stojan na strunné nástroje - k postavení na zem, pro ukulele, pro jeden nástroj, materiál plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Veles-X Ukulele Stand White (KS01)

Wacom Stand für Cintiq Pro 13/16 stojan pro grafické tablety, černá

Wacom Stand für Cintiq Pro 13/16 stojan pro grafické tablety, černá
Detail

3 komfortní úhly znaků·Stabilní a přesto lehká·Mimořádně tenká, k přepravě plochá (conrad.cz)

Podobné produkty ako Wacom Stand für Cintiq Pro 13/16 stojan pro grafické tablety, černá

VENOM VS5005 PS5 Multi-Colour LED Stand

VENOM VS5005 PS5 Multi-Colour LED Stand
Detail

Podstavec VENOM VS5005 PS5 s LED osvětlením Podstavec VENOM VS5005 PS5 je ideální pro všechny milovníky herní konzole PlayStation 5. Díky změně barev LED osvětlení se stane středobodem každé herní sestavy. Plně nastavitelné LED osvětlení Tento podstavec je napájen pomocí USB a nabízí plně nastavitelné LED osvětlení, které mění barvy podle vašich představ. Vestavěné ovládání Podstavec je vybaven vestavěným ovládáním, které zahrnuje funkce jako zapnutí/vypnutí, nastavení barev, jasu, pulzujícího světla nebo stabilního světla. 8 možností barev Modrá Zelená Fialová Červená Oranžová Růžová Bílá Mnohobarevný cyklus Napájení pomocí USB Podstavec je napájen pomocí USB s 20cm kabelem, který se přímo zapojuje do konzole. Zapíná a vypíná se společně s konzolí, takže nemusíte mít obavy o případné přetížení. EAN produktu: 5031300050056 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako VENOM VS5005 PS5 Multi-Colour LED Stand
Ugreen Foldable Laptop Stand (40289), UGREEN Foldable Phone Stand (40392), VENOM VS5005 PS5 Multi-Colour LED Stand (VS5005), Vention Laptop Stand White (KDNW0), VENOM VS4928 Nintendo Switch Multi-Colour LED Stand (VS4928), Veles-X Ukulele Stand White (KS01), Ugreen 3.5mm Male to 3.5mm Male Straight to Angle flat Cable 1m (Black) (10597), Vention Smartphone and Tablet Holder White (KCAW0), Ricoh GC-11 pro GR III (30485), UGREEN USB 3.0 Gigabit Ethernet Adapter White (20255), UGREEN USB-C to Lightning Cable 1m (White) (90447), Ugreen Phone Holder with Flexible Long Arm White (30488), Ugreen micro USB -> USB 2.0 OTG Adapter White (30529), Baseus Portable Laptop Stand, White&Gray 15" (SUDD-2G), UGREEN USB Type C to HDMI + VGA Converter White (30843), PUMA Orbita 5 HYB Puma White-multi colou (SPTpuma2462nad), PUMA Orbita 6 MS Puma White-multi colour (4065449747967), PUMA Orbita 6 MS Puma White-multi colour (4065449747981), UGREEN USB-C to USB 2.0 Print Cable 1m White (40560), UGREEN USB-C to 3×USB 3.0+RJ45 (100Mbps) Hub (White) (50620), UGREEN USB 2.0 to 3×USB 2.0 + RJ45 (10/100Mbps) (White) (20983), drtic tablet, Vention Height Adjustable Desktop Cell Phone Stand White Aluminum Alloy Type (KCQW0), Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox - Robot White (RC21-01750300-R3M1), ataralgin 20 tablet, alltoys detsky tablet, ascorutin 50 tablet, lepekfit 30 tablet, Mravenečkův tablet (8592190018016), chlorella 2000 tablet