Transparentní šeps schmincke 500ml - 50516

Produkt Transparentní šeps schmincke 500ml - 50516 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Transparentní šeps schmincke 500ml - 50516 upraviť a produkt hľadať znova.

Transparentní šeps Schmincke 500ml - 50516

Detail

Transparentní šeps od německého výrobce Schmincke v balení o obsahu 500ml. Průhledný jemně drsný základní nátěr pro olejové, akrylové či temperové barvy (popř. i pastely) s mírně savým charakterem. Je odolný vůči světlu a nestárne, po zaschnutí vytvoří elastický matný a mířně drsný film. Konzistencí je připraven ihned k použití, ale můžete ho dále ředit vodou (nedoporučujeme ve větším množství než 10%). Před použitím dobře protřepejte a nanášejte ve dvou až třech tenkých vrstvách. Předchozí nátěr musí být před nanesením dalšího nátěru zcela suchý! V případě potřeby je možné po zaschnutí jemně zbrousit. Můžete dále tónovat přidáním akrylových barev. Štětce co nejdříve po použití vyčistěte vodou a mýdlem. bílý poloprůhledný šeps se silně savým charakterem vhodný pro olej, akryl a temperu vodou ředitený nepoužívejte při teplotách nižších než 10° C obsah 500 ml Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Transparentní šeps Schmincke 500ml - 50516 , Tejpy.cz aromatherapy 500ml (tej2218)

Akrylový šeps Schmincke 500ml černý

Detail

Podkladový šeps pro přípravu povrchu (plátna, dřeva, papíru... ) před malbou olejovými či akrylovými barvami. Nežloutne, je světlostálý a rychle zasychá. Můžete ředit vodou. Doporučujeme nanést ve 2 vrstvách. Limitovaná edice za výhodnou cenu. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylový šeps Schmincke 500ml černý , Baagl green - 500ml (247)

Podkladový šeps silně savý Schmincke 500ml - 50512

Detail

Podkladový sepš od německého výrobce Schmincke. Čistě bílý a poloprůhledný základní nátěr pro olejové, akrylové či temperové barvy se silnějším savým charakterem podobným křídovému šepsu. Je odolný vůči světlu a nestárne, po zaschnutí vytvoří elastický matný film. Konzistencí je připraven ihned k použití, ale můžete ho dále ředit vodou (nedoporučujeme ve větším množství než 30%). Před použitím dobře protřepejte a nanášejte ve dvou až třech tenkých vrstvách. Předchozí nátěr musí být před nanesením dalšího nátěru zcela suchý! V případě potřeby je možné po zaschnutí jemně zbrousit. Můžete dále tónovat přidáním akrylových barev. Štětce co nejdříve po použití vyčistěte vodou a mýdlem. bílý poloprůhledný šeps se silně savým charakterem vhodný pro olej, akryl a temperu vodou ředitený nepoužívejte při teplotách nižších než 10° C obsah 500 ml Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladový šeps silně savý Schmincke 500ml - 50512 , Microdacyn wound care 500ml

Podkladová báze / šeps univerzální Schmincke 50510 - 500ml

Detail

Transparentní bezbarvý základ vhodný pro úpravu povrchu plátna před malbou a nanesením akrylového šepsu (či jiného média). Nežloutne, je světlostálý, vytváří saténový elastický povrch. Je vhodný zejména pro hrubší lněná plátna, dřevo či kartonové desky. Můžete ředit vodou. Doporučujeme nanášet ve dvou vrstvách. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladová báze / šeps univerzální Schmincke 50510 - 500ml , Larrin cistic kuchyne 500ml

Transparentní akrylový šeps Pébéo 500ml

Detail

Transparentní šeps vhodný pro přípravu plátna či jiného povrchu před malbou akrylovými a olejovými barvami. Můžete použít v několika vrstvách, šeps zasychá cca po 24 hodinách (na dotek již do jedné hodiny). Nanáší se širokým štětcem. Vyrábí francouzská značka Pébéo. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Transparentní akrylový šeps Pébéo 500ml , Savo kuchyne sprej 500ml

Bílý olejový šeps Schmincke 120ml - 50517

Detail

Teplá podkladová bílá barva na bázi lněného oleje, vhodná pro základní nátěr před malbou. Je rychleschnoucí a vytváří pružnější povrch, který následně snižuje riziko praskání spodních vrstev malby. Nedoporučujeme používat jako běžnou olejovou barvu z důvodu tendece žloutnout. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bílý olejový šeps Schmincke 120ml - 50517 , Greenfood shaker 500ml (8594193923908)

Podkladové medium pro akvarel transparentní 500ml Schmincke - 50704

Detail

Podkladové medium pro akvarel transparentní Schmincke můžete Aplikovat na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Funguje jako podkladový "šeps" pro malbu akvarelovými barvami. Doporučujeme například při požadované kombinované technice akvarel+akryl (můžete akvarel nanést díky tomu na plátno) či malování na specifické materiály. Podklad je transparentní, světlostálý a nestárnoucí. Pokyny ke zpracování: Před použitím krátce protřepejte nebo promíchejte. AQUA-Grund, transparent je připraven k použití a měl by být nanášen co nejrovnoměrněji na povrch štětcem. Pokud nanášíte více než jednu vrstvu, měla by se předchozí vrstva vždy nechat úplně zaschnout před nanesením další; doba schnutí závisí na tloušťce vrstvy a klimatu v místnosti. Jakmile je suchý, může být přímo přetřen akvarely. V případě potřeby lze produkt před zpracováním tónovat akvarelovou barvou nebo akrylovou barvou. (Produkt se v žádném případě nesmí dostat do vodových barev! Nezapomeňte je míchat samostatně na paletě!) Produkt je mísitelný s vodou, ale vysychá, aby byl nerozpustný ve vodě. Ihned po použití očistěte nářadí vodou nebo vodou a mýdlem. Produkt by neměl být používán při teplotě pod 10 ° C a při pokojové teplotě. Ihned po použití nádobu uzavřete. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před mrazem. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel transparentní 500ml Schmincke - 50704 , Topvet imunita premium 500ml

Akrylový šeps Lefranc 500ml

Detail

Čistě bílý podkladový nátěr pro přípravu podkladů pro malbu olejovými, akrylovými a temperovými barvami. Je vhodným základním nátěrem na všechny porézní materiály jako je plátno, sololit, dřevo, kámen nebo sádra. Vytváří matný a krycí povrch. Nanáší se neředěný na čistý, odmaštěný povrch v jedné nebo je-li zapotřebí v několika vrstvách. Zasychá do 30 minut. Po zaschnutí lze brousit. Produkt je stálý na světle, odolný proti stárnutí. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylový šeps Lefranc 500ml , Tetra easy balance 500ml

Olejový šeps Renesans 500ml

Detail

Bílý šeps na olejové bázi vhodný jako finální podklad před malbou. Primárním účelem je vyrovnat nerovnosti plochy a vytvořit optický základ obrazu. Má vysokou krycí schopnost a nízkou absorbci, může být tónován olejovými s barvami. Sestává se z plavené křídy, práškové běloby, polymerovaného lněného oleje, fermeže a terpentinu. Mezi jednotlivými vrstvami šepsu nechejte minimálně 24 hodin na zaschnutí. Nanášejte dle potřeby ve 2-4 vrstvách. Před nanesením malby musí být našepsovaná plocha dokonale zaschnutá. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejový šeps Renesans 500ml , Weedex koncentrát 500ml (1402102)

Černý šeps Pébéo studio 500ml

Detail

Černý akrylový šeps pro úpravu povrchu před malbou akrylovými či olejovými barvami. Nanášejte štětcem ve 2-4 vrstvách. Šeps zasychá do 24 hodin, následně můžete nanést další vrstvu / malovat. Je vhodný pro plátno, sololit, dřevo či další povrchy. Výhodný poměr cena/kvalita. Ředí se vodou. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Černý šeps Pébéo studio 500ml , Ekomedica kolagen plus 500ml

Šeps bílý Renesans 500ml / 750g

Detail

Bílý šeps se užívá jako univerzální podklad pod malbu. Ideální pro nátěr plátna a dalších bezprašných nasákavých materiálů. Doba schnutí tohoto šepsu je v řádu několika hodin, doporučená dobu pro malbu na šeps je 24 hodin a více. Šeps má velice dobrou přilnavost k povrchu, je možné ho ředit vodou. Lze tónovat s akrylovými barvami. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Šeps bílý Renesans 500ml / 750g , Aqvitox d roztok 500ml

Olejový šeps Winsor Newton 500ml

Detail

Podkladový šeps na olejové bázi, vhodný pro přípravu plátna (či jiného povrchu) před nanášením olejových barev. Je připravený přímo k aplikaci, není třeba jej dále míchat (avšak můžete natónovat odstín olejovými barvami). Nežloutne. Díky alkydové příměsi schne déle než běžný olejový šeps, avšak stále výrazně déle než šeps akrylový. Je vhodný pro plátno, dřevo, papír či karton. Vytváří ideálně povrch pro malbu olejovými barvami. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejový šeps Winsor Newton 500ml , Alpro ovesný nápoj 500ml (5411188130635)

Šeps akrylový černý Renesans 500ml / 750g

Detail

Černý šeps se užívá jako univerzální podklad pod malbu. Ideální pro nátěr plátna a dalších bezprašných nasákavých materiálů. Doba schnutí tohoto šepsu je v řádu několika hodin, doporučená dobu pro malbu na šeps je 24 hodin a více. Šeps má velice dobrou přilnavost k povrchu, je možné ho ředit vodou. Lze tónovat s akrylovými barvami. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Šeps akrylový černý Renesans 500ml / 750g , Sodastream příchuť tonik 500ml (42003938)

Podkladový šeps pro barvy Schmincke Aerocolor 125 ml - 50601

Detail

Transparentní bezbarvý podklad pro akrylové inkousty Schmincke Aerocolor. Je vhodné pro přípravu plochy jako jsou plasty, kovy, apod. Můžete ředit vodou. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladový šeps pro barvy Schmincke Aerocolor 125 ml - 50601 , Sodastream příchuť cola 500ml (42003934)

Akrylový šeps transparentní Renesans 1200ml

Detail

Podkladový šeps na akrylové bázi vhodný pro širokou škálu povrchů (plátno, dřevo, plast, apod.). Je vodou ředitelný a můžete jej tónovat akrylovými barvami. Je transparentní a po zaschnutí téměř neviditelný. Zasychá během hodin, malovat na něj můžete již druhý den. Vyrábí firma Renesans. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylový šeps transparentní Renesans 1200ml , Sponge minimu 500ml, hnědá (mmmaad0005)

Akrylový šeps transparentní Renesans 110ml

Detail

Podkladový šeps na akrylové bázi vhodný pro širokou škálu povrchů (plátno, dřevo, plast, apod.). Je vodou ředitelný a můžete jej tónovat akrylovými barvami. Je transparentní a po zaschnutí téměř neviditelný. Zasychá během hodin, malovat na něj můžete již druhý den. Vyrábí firma Renesans. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylový šeps transparentní Renesans 110ml , Marvelous odstraňovač hmyzu 500ml (14041)

Transparentní akrylový šeps Pébéo 1000ml

Detail

Transparentní šeps vhodný pro přípravu plátna či jiného povrchu před malbou akrylovými a olejovými barvami. Můžete použít v několika vrstvách, šeps zasychá cca po 24 hodinách (na dotek již do jedné hodiny). Nanáší se širokým štětcem. Vyrábí francouzská značka Pébéo. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Transparentní akrylový šeps Pébéo 1000ml , Saturo drink 500ml (6ks) (sptsat0026nad)

Akrylová barva Schmincke 500ml – 801 gold

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 801 gold , Xeramic čistič řetězů 500ml (xr20313)

Akrylová barva Schmincke 500ml – 800 silver

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 800 silver , Skořicový masážní gel 500ml (317)

Akrylová barva Schmincke 500ml – 663 terracotta

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 663 terracotta , Cockpit spray vanilka 500ml (am00162)

Akrylová barva Schmincke 500ml – 230 orange

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 230 orange , Reflex šejkr 500ml, šedý (5033579090115)

Akrylová barva Schmincke 500ml – 221 ivory

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 221 ivory , Sekol fitonela odpady 500ml (18)

Akrylová barva Schmincke 500ml – 450 turquoise

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 450 turquoise , Naturalis šampon lavender 500ml (8595196904130)

Akrylová barva Schmincke 500ml – 444 indigo

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 444 indigo , Xeramic čistič brzd 500ml (xr20315)

Transparentní akrylový šeps W&N 946ml

Detail

Šeps na akrylové bázi pro povrchovou přípravu před malbou olejovými či akrylovými barvami. Vytváří průhledný povrch. Pro snížení absorpce a zvýšení integrity nátěru doporučujeme minimálně tři vrstvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Transparentní akrylový šeps W&N 946ml , Isotonicky napoj gatorade 500ml citron

Akrylová barva Schmincke 500ml – 669 burnt umber

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 669 burnt umber , Sanytol dezinfekce na pradlo 500ml

Akrylová barva Schmincke 500ml – 668 Vandyke brown

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 668 Vandyke brown , Sanytol antialergenni cistic sprej 500ml

Akrylová barva Schmincke 500ml – 661 yellow ochre

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 661 yellow ochre , Alpro barista mandlový 500ml (5411188134435)

Akrylová barva Schmincke 500ml – 557 may green

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 557 may green , Lékué silikonová nádoba 500ml (3420050v12m017)

Akrylová barva Schmincke 500ml – 771 lamp black

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 771 lamp black , Naturalis šampon cornflower 500ml (8595196904123)

Akrylová barva Schmincke 500ml – 226 Indian yellow

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 226 Indian yellow

Akrylová barva Schmincke 500ml – 224 primary yellow

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 224 primary yellow

Akrylová barva Schmincke 500ml – 222 lemon yellow

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 222 lemon yellow

Akrylová barva Schmincke 500ml – 111 titanium white

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 111 titanium white

Akrylová barva Schmincke 500ml – 552 leaf green

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 552 leaf green

Akrylová barva Schmincke 500ml – 551 phthalo green

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 551 phthalo green

Akrylová barva Schmincke 500ml – 449 cerulean blue

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 449 cerulean blue

Akrylová barva Schmincke 500ml – 447 Prussian blue

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 447 Prussian blue

Akrylová barva Schmincke 500ml – 442 ultramarine blue

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 442 ultramarine blue

Akrylová barva Schmincke 500ml – 441 royal blue

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 441 royal blue

Akrylová barva Schmincke 500ml – 440 brilliant violet

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 440 brilliant violet

Akrylová barva Schmincke 500ml – 344 primary magenta

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 344 primary magenta

Akrylová barva Schmincke 500ml – 340 carmine red

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 340 carmine red

Akrylová barva Schmincke 500ml – 333 vermilion red

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 333 vermilion red

Akrylová barva Schmincke 500ml – 660 buff titanium deep

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 660 buff titanium deep

Akrylová barva Schmincke 500ml – 227 cadmium orange hue

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 227 cadmium orange hue

Akrylová barva Schmincke 500ml – 225 chrome yellow hue

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 225 chrome yellow hue

Akrylová barva Schmincke 500ml – 223 cadmium yellow hue

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 223 cadmium yellow hue

Akrylová barva Schmincke 500ml – 113 buff titanium light

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 113 buff titanium light

Akrylová barva Schmincke 500ml – 446 primary blue cyan

Detail

Akrylové barvy dobré studijní kvality od německého výrobce Schmincke. Vhodné jak pro studenty, pokročilé tak i profesionální umělce hledající slušné barvy za rozumnou cenu. Sofistikovaná paleta barev zahrnuje všechny potřebné odstíny, tři typy bílé i barvy se speciálními efekty (včetně zlaté, stříbrné a neonové barvy). Všechny odstíny se vyrábí bez použití škodlivých pigmentů (např. kadmia). Dalšími výhodami řady barev Akademie je dlouhá výdrž již otevřeného balení - zasychají až po dlouhé době, nebo také minimální zápach. Vhodné podklady jsou napnutá plátna, dřevěné desky, papír pro malbu akrylem nebo mix média, dřevo a jiné čisté, nemastné povrchy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akrylová barva Schmincke 500ml – 446 primary blue cyan
Tejpy.cz Aromatherapy 500ml (TEJ2218), Baagl Green - 500ml (247), microdacyn wound care 500ml, larrin cistic kuchyne 500ml, savo kuchyne sprej 500ml, GreenFood shaker 500ml (8594193923908), Topvet Imunita premium 500ml, tetra easy balance 500ml, WEEDEX Koncentrát 500ml (1402102), ekomedica kolagen plus 500ml, aqvitox d roztok 500ml, Alpro ovesný nápoj 500ml (5411188130635), SODASTREAM Příchuť TONIK 500ml (42003938), SODASTREAM Příchuť COLA 500ml (42003934), Sponge MiniMu 500ml, hnědá (MMMAAD0005), Marvelous Odstraňovač hmyzu 500ml (14041), Saturo drink 500ml (6ks) (SPTsat0026nad), Xeramic čistič řetězů 500ml (XR20313), Skořicový masážní gel 500ml (317), Cockpit spray Vanilka 500ml (am00162), Reflex Šejkr 500ml, šedý (5033579090115), Sekol Fitonela odpady 500ml (18), NATURALIS šampon Lavender 500ml (8595196904130), Xeramic čistič brzd 500ml (XR20315), isotonicky napoj gatorade 500ml citron, sanytol dezinfekce na pradlo 500ml, sanytol antialergenni cistic sprej 500ml, Alpro Barista mandlový 500ml (5411188134435), Lékué silikonová nádoba 500ml (3420050V12M017), NATURALIS šampon Cornflower 500ml (8595196904123)