Trainer slackline balanční popruh sada (62423)

Produkt Trainer slackline balanční popruh sada (62423) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Trainer slackline balanční popruh sada (62423) upraviť a produkt hľadať znova.

Trainer Slackline balanční popruh sada (62423)

Trainer Slackline balanční popruh sada (62423)
Detail

Slackline s maximální nosností 120 kg, materiál polyester, kotvení na sloup/strom. Balení obsahuje hlavní popruh šíře 50 mm a délce 15 m, 1,2 m dlouhý popruh s okem s upínací ráčnou, 2 x ochranu stromu – filcový pás ( délka 1,45 m), praktický vak 30 x 40 cm, pár textilních rukavic (alza.cz)

Podobné produkty ako Trainer Slackline balanční popruh sada (62423) , Topq xiaomi poco x3 pro silikon freeride 62423 (sun-62423)

Ranger Slackline balanční popruh Délka: 20 m

Ranger Slackline balanční popruh Délka: 20 m
Detail

Slackline je balancování, chůze, skákání, vlastně jakýkoliv pohyb na popruhu upevněném mezi dvěma pevnými body, nejčastěji mezi stromy. Na rozdíl od chození po laně není balanční popruh na slackline natažený napevno, ale vzhledem k použitému materiálu je více či méně pružný. Balanční popruh Merco Ranger Slackline je vhodný pro nácvik prvních krůčků a jednoduchých triků. Včetně balančního pásu obdržíte ještě jeden popruh, tzv. výukový popruh, kterého se při tréninku můžete přidržovat rukama. Pro tento účel Vám doporučujeme balanční pás napnout maximálně 50 cm nad zemí a pokud máte tu možnost, můžete pro ještě vyšší bezpečnost rozložit pod pás žíněnky. Balanční pás Ranger Slackline vyniká jednoduchostí a univerzálností a jeho koupí získáte nekonečnou zábavu nebo vyjímečný doplněk pro silový trénink a trénink koordinace. Merco Ranger Slackline: 1x hlavní popruh šíře 40mm (15m / 20m) 1x učící popruh šíře 40mm (15m / 20m) 2x upínací ráčna 2x ochrana stromu 1x pomocný popruh s oky šíře 40mm a délkou 150mm maximální zatížení: 150 kg Pro správné používání balančního popruhu Slackline se můžete podívat na návod uložený pod popisem.Parametry:Země původu:IndieCelní sazebník:90191090 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ranger Slackline balanční popruh Délka: 20 m , Merco disc golf trainer sada disků (8591792618747)

Power System Balanční míč BALANCE TRAINER ZONE černý

Power System Balanční míč BALANCE TRAINER ZONE černý
Detail

Power System Balanční míč BALANCE TRAINER ZONE černý Balanční podložka Balance Zone se skládá z balančního míče s podložkou a gumy na cvičení. Moderní texturovaný design, který zvyšuje přilnavost rukou i nohou během cvičení. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Power System Balanční míč BALANCE TRAINER ZONE černý , Balanční loď (8854740051363)

Power System Balanční míč BALANCE TRAINER ZONE zelený

Power System Balanční míč BALANCE TRAINER ZONE zelený
Detail

Power System Balanční míč BALANCE TRAINER ZONE zelený Balanční podložka Balance Zone se skládá z balančního míče s podložkou a gumy na cvičení. Moderní texturovaný design, který zvyšuje přilnavost rukou i nohou během cvičení. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Power System Balanční míč BALANCE TRAINER ZONE zelený , Popruh upinaci 2x

Power System Balanční míč BALANCE TRAINER ZONE oranžový

Power System Balanční míč BALANCE TRAINER ZONE oranžový
Detail

Power System Balanční míč BALANCE TRAINER ZONE oranžový Balanční podložka Balance Zone se skládá z balančního míče s podložkou a gumy na cvičení. Moderní texturovaný design, který zvyšuje přilnavost rukou i nohou během cvičení. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Power System Balanční míč BALANCE TRAINER ZONE oranžový , Boarderking 360° , balanční míč k balanční desce, fitness míč, guma

TopQ Xiaomi Poco X3 Pro silikon Freeride 62423 (Sun-62423)

TopQ Xiaomi Poco X3 Pro silikon Freeride 62423 (Sun-62423)
Detail

Kryt na mobil - pro Xiaomi Poco X3 Pro, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Ochraňte svůj mobilní telefon s pomocí ochranného krytu TopQ Xiaomi Poco X3 Pro silikon Freeride 62423. Jedná se o zadní ochranný kryt, který je svým precizním zpracováním spolehlivou pojistkou solidní odolnosti. Materiál je příjemný na dotek a nevyklouzne vám z rukou. Samozřejmostí je, že u tohoto krytu na mobil TopQ bude zachován přístup k dobíjecímu portu a k ovládacím prvkům nezbytným pro pohodlné užívání telefonu. Ochranný kryt je pružný, díky čemuž je jeho nandání bezproblémové. Kryt na mobil pro Xiaomi Poco X3 Pro zaručí vašemu telefonu ochranu. Zásadní přednosti ochranného krytu na mobil TopQ Xiaomi Poco X3 Pro silikon Freeride 62423 Zaručená ochrana telefonu Xiaomi Poco X3 Pro Měkkost má na starosti snadné nasazení krytu Ochranný kryt TopQ disponuje otvory pro ovládací prvky a konektory Materiál: TPU Jeho barva je bílá, černá a šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Xiaomi Poco X3 Pro silikon Freeride 62423 (Sun-62423) , Bosu home balance trainer (0033149108511)

Sveltus Balanční půlmíč Svetlus Non slip dome trainer, univerzální

Sveltus Balanční půlmíč Svetlus Non slip dome trainer, univerzální
Detail

Balanční půlmíč s úchyty na posilování.Cvičení rovnováhy pomáhají rozvíjet koordinaci pohybu, aktivovat a posilovat stabilizační svaly.Skvělé pro vytrvalostní a silové tréninky.Ideální také pro rehabilitační trénink.Nenafukujte na více než 22 cm.Dodává se se 2 odnímatelnými elastickými hadičkami s rukojetí.Délka elastických hadiček: 104 cm. (patro.cz)

Podobné produkty ako Sveltus Balanční půlmíč Svetlus Non slip dome trainer, univerzální , Bosu profi balance trainer (0079399310857)

Balanční podložka LivePro Pro Balance Trainer s držadly - modrá

Balanční podložka LivePro Pro Balance Trainer s držadly - modrá
Detail

Balanční podložka LivePro Pro Balance Trainer s držadlyUniverzální balanční podložka LivePro Pro Balance Trainer je určena pro kvalitní aerobní a balanční cvičení. Především slouží k rozvoji koordinace pohybů, aktivizaci a posílení stabilizačních svalových partií. Konkrétně pomáhá procvičovat svaly horních a dolních končetin, ale má také kladný vliv na bolest zad a kloubů, celkové zpevňování postavy i na odstraňování stresu a svalového napětí. Představuje tedy ideální nástroj pro domácí cvičení. Jednou z dalších výhod je její protiskluzový podstavec, který Vám dodává jistotu a maximální stabilitu. Aktivně dopomáhá i k tonizaci svalstva. Také moderní fitness design Vás rozhodně nezklame. Součástí balení najdete i odjímatelná držadla k ještě více variantám cvičení a nožní pumpu pro snadné nafouknutí Vaší balanční podložky LivePro. Technický popis:- Výrobce: LivePro- 2 Přídavná madla umožňující maximální variabilitu cviků- Základna podložky je vyrobena z tvrzeného PVC- Protiskluzové pogumované nožky- Vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů- Součástí setu je i nožní pumpa pro dofouknutí - Maximální nosnost: 300 kg- Váha 5,2 kg- Průměr 61,5 cm- Výška 22 cm- Velice odolná základna- Moderní fitness design- Možnost oboustranného využití (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Balanční podložka LivePro Pro Balance Trainer s držadly - modrá , Lifefit pro body trainer (4891223101058)

Balanční podložka Sedco Balance Trainer s držadly 58 cm - modrá

Balanční podložka Sedco Balance Trainer s držadly 58 cm - modrá
Detail

Balanční podložka Sedco Balance Trainer s držadly 58 cmUniverzální balanční podložka je určena pro kvalitní aerobní a balanční cvičení. Především slouží k rozvoji koordinace pohybů, aktivizaci a posílení stabilizačních svalových partií. Konkrétně pomáhá procvičovat svaly horních a dolních končetin, ale má také kladný vliv na bolest zad a kloubů, celkové zpevňování postavy i na odstraňování stresu a svalového napětí. Představuje tedy ideální nástroj pro domácí cvičení. Jednou z dalších výhod je její protiskluzový podstavec, který Vám dodává jistotu a maximální stabilitu. Aktivně dopomáhá i k tonizaci svalstva. Také moderní fitness design Vás rozhodně nezklame. Součástí balení najdete i odjímatelná držadla k ještě více variantám cvičení a nožní pumpu pro snadné nafouknutí. Technický popis:- Výrobce: Sedco- 2 Přídavná madla umožňující maximální variabilitu cviků- Základna podložky je vyrobena z tvrzeného PVC- Protiskluzové pogumované nožky- Součástí setu je i nožní pumpa pro dofouknutí - Maximální nosnost: 100 kg- Průměr: 58 cm- Velice odolná základna- Moderní fitness design- Možnost oboustranného využití (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Balanční podložka Sedco Balance Trainer s držadly 58 cm - modrá , Green sport footbal trainer set

Smoby Balanční sada

Detail

Veselá balanční hra pro hravý rozvoj motoriky pro děti od 2 let. Balanční sada se skládá ze 4 balančních trámů a 4 nášlapných kamenů. Nabízí spoustu možností sestavování nových pohybových drah. Prvky lze mezi sebou různě kombinovat. (mall.cz)

Podobné produkty ako Smoby Balanční sada , Mickey balanční hra (8590756122696)

Sada upínacích popruhů

Sada upínacích popruhů
Detail

Praktická 8dílná sada upínacích a pružných popruhů s háky a řáčnou pro zajištění nákladu. Sada obsahuje: 2 modré nepružné popruhy s ráčnou o rozměru 25 mm x 4,5 m 2 žluté pružné popruhy s háky o délce 45 cm 2 modré pružné popruhy s háky o délce 60 cm 2 zelené pružné popruhy s háky o délce 90 cm. (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Sada upínacích popruhů , Bino balanční hra - tučňáci

LEG & GO Balanční kladina - sada 6 kusů

LEG & GO Balanční kladina - sada 6 kusů
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Balancování je zábava - a mnohem víc! zlepšuje rovnováhu trénuje koordinaci zlepšuje soustředění vytváří představu o gravitaci posiluje sebedůvěru poskytuje smyslovou stimulaci procvičuje stabilitu a reakční dobu posiluje svaly Snadná montáž a skladování Rozměry a hmotnost: Dřevěná balanční hrazda: Šířka: 8 cm Délka: 75 cm Tloušťka: 1,5 cm Výška od podlahy: 6 cm Délka: 4 kladiny: 306 cm Materiál a péče: Vyrobeno z březové překližky z udržitelných zdrojů. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako LEG & GO Balanční kladina - sada 6 kusů , Bino balanční hra - medvědi

TRELINES Klasická slackline, 15

TRELINES Klasická slackline, 15
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let V posledních 10 letech se slacklining stal oblíbeným trendem a uznávaným sportem pro děti od 6 let a také pro dospělé. Podporuje rovnováhu a motorické dovednosti Trpělivost se učí tréninkem Rozměry a hmotnost: Rozměry slackline (délka x šířka): Rozměry (rozměry): 15 x 5 cm Součástí dodávky: Součástí balení je 1 x 15 m slackline s ráčnou a krytem na ráčnu. 1 x 15 m výukové lano s ráčnou 1 x úložný vak (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako TRELINES Klasická slackline, 15 , Bino balanční hra - slon

Sada Fitness popruhů Sveltus vel. OSFA

Sada Fitness popruhů Sveltus vel. OSFA
Detail

Sada Fitness popruhů Sveltus - 4 kusy Aerobic latex bands - 4 kusy (outletexpert.cz)

Podobné produkty ako Sada Fitness popruhů Sveltus vel. OSFA , Sulov tažný popruh (4891223084825)

Kožené popruhy Forno - sada 2 ks

Kožené popruhy Forno - sada 2 ks
Detail

Na podrobném popisu k produktu Kožené popruhy Forno - sada 2 ks pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kožené popruhy Forno - sada 2 ks , Geko popruh na křovinořez

Popruh upínací COMPASS 02266 sada 4ks

Popruh upínací COMPASS 02266 sada 4ks
Detail

Popruh upínací COMPASS 02266 sada 4ks (tipa.eu)

Podobné produkty ako Popruh upínací COMPASS 02266 sada 4ks , Od slackline k tiché radosti (978-80-7565-654-4)

Popruh upínací COMPASS 02241 sada 5ks

Popruh upínací COMPASS 02241 sada 5ks
Detail

Popruh upínací COMPASS 02241 sada 5ks (tipa.eu)

Podobné produkty ako Popruh upínací COMPASS 02241 sada 5ks , Od slackline k tiché radosti (978-80-756-5654-4)

Kožené popruhy Forno - sada 2 ks

Kožené popruhy Forno - sada 2 ks
Detail

Na podrobném popisu k produktu Kožené popruhy Forno - sada 2 ks pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kožené popruhy Forno - sada 2 ks , Klarfit antero slackline, 15 m x 5 cm, 2,5 m ráčnového lana, 2 x chrániče stromů, včetně pomocné slackline a tašky na přenášení

Slackline - inSPORTline ergo 25 m

Slackline - inSPORTline ergo 25 m
Detail

Sada vhodná pro dělání triků, ale i běžné chození, regulace napnutí pomocí ráčny.. Slackline je moderní a cenově dostupná disciplína spojující zábavu s posilováním a koordinačním tréninkem. Slackline inSPORTline ergo 25 m je ideální zábavná pomůcka pro jednotlivce i skupinu lidí. Jedná se o balancování, chození a skákání na popruhu upevněném mezi dvěma body, například mezi stromy, sloupy a podobnými nosnými body. Na rozdíl od chození po provazu není popruh Slackline natažen napevno. Je možné jej více či méně napnout a docílit tak rozdílných vlastností. Platí, že čím více napnutá lajna, tím snadnější chození. Běžně se vyskytují lajny v šířce od 2,5 do 5 cm. Tato lajna je široká 5 cm a platí, že široké lajny jsou vhodné pro dělání různých triků a "blbnutí" na nich. Hůře se na nich ale bude udržovat rovnováha, protože široká lajna se naklápí do stran a znesnadňuje tím balanc. Slackline inSPORTline ergo 25 m může být pro své příznivce zábavou, tréninkem ale i relaxací. Díky snadnému a rychlému uchycení mezi dva nosné body je tato disciplína vhodná pro kempování, stanování, tábory a jiné akce, kde zajistí širokému kolektivu aktivní zábavu na mnoho hodin. Existují různé druhy „lajn“. Lajny nízko nad zemí, na kterých se dělají především triky a balancování, highlajny se zajištěním natažené několik desítek metrů nad zemí, lajny nad vodou nebo extrémně dlouhé longlajny. V našem obchodě naleznete nízké lajny, které jsou vhodné pro chození maximálně jeden metr nad zemí.Technický popis: vysoce kvalitní a odolné materiály 25 m popruh s ocelovou dopínací račnou pro snadnou regulaci propnutí a délky vhodné pro exteriérové i interiérové využití určeno pro Slackline nízko nad zemí - max. výška kotvícího bodu: 1 m materiál: nízkoprůtažný PES šířka popruhu: 50 mm maximální vzdálenost kotvících bodů: 25 m maximální nosnost: 200 kg Důležité upozornění: Vybírejte pouze body, které snesou extrémní zatížení v ohybu!!! Pokud lajnu zavěšujete na strom, buďte k němu prosím ohleduplní. Abyste zamezili případnému poškození stromu, vložte mezi strom a kotvící popruh kus látky. Může to být část starého oblečení či starý koberec. Slackline je nebezpečná aktivita s možností zranění. Prostudujte návod a dbejte na jeho dodržování. V případě nejasností, kontaktujte svého prodejce. Výrobce nenese právní odpovědnost za zranění vzniklá v souvislosti s používáním výrobku v nevhodných podmínkách. Před použitím výrobku je nutné: podrobně se seznámit s možnostmi a omezeními tohoto výrobku znát odpovídající způsoby jištění a metodiky použití výrobku (případně absolvovat odborné školení) znát a akceptovat riziko spojené s prováděnou činností (insportline.cz)

Podobné produkty ako Slackline - inSPORTline ergo 25 m , Bosu nexgen pro balance trainer (0033149079361)

Slackline - inSPORTline ergo 15 m

Slackline - inSPORTline ergo 15 m
Detail

Sada vhodná pro dělání triků, ale i běžné chození, regulace napnutí pomocí ráčny.. Slackline je moderní a cenově dostupná disciplína spojující zábavu s posilováním a koordinačním tréninkem. Pás Slackline inSPORTline ergo 15 m je ideální zábavná pomůcka pro jednotlivce i skupinu lidí. Jedná se o balancování, chození a skákání na popruhu upevněném mezi dvěma body, například mezi stromy, sloupy a podobnými nosnými body. Na rozdíl od chození po provazu není popruh Slackline natažen napevno. Je možné jej více či méně napnout a docílit tak rozdílných vlastností. Platí, že čím více napnutá lajna, tím snadnější chození. Běžně se vyskytují lajny v šířce od 2,5 do 5 cm. Tato lajna je široká 5 cm a platí, že široké lajny jsou vhodné pro dělání různých triků a "blbnutí" na nich. Hůře se na nich ale bude udržovat rovnováha, protože široká lajna se naklápí do stran a znesnadňuje tím balanc. Slackline inSPORTline ergo 15 m může být pro své příznivce zábavou, tréninkem ale i relaxací. Díky snadnému a rychlému uchycení mezi dva nosné body je tato disciplína vhodná pro kempování, stanování, tábory a jiné akce, kde zajistí širokému kolektivu aktivní zábavu na mnoho hodin. Existují různé druhy „lajn“. Lajny nízko nad zemí, na kterých se dělají především triky a balancování, highlajny se zajištěním natažené několik desítek metrů nad zemí, lajny nad vodou nebo extrémně dlouhé longlajny. V našem obchodě naleznete nízké lajny, které jsou vhodné pro chození maximálně jeden metr nad zemí.Technický popis: vysoce kvalitní a odolné materiály 15 m popruh s ocelovou dopínací račnou pro snadnou regulaci propnutí a délky vhodné pro exteriérové i interiérové využití určeno pro Slackline nízko nad zemí - max. výška kotvícího bodu: 1 m materiál: nízkoprůtažný PES šířka popruhu: 50 mm maximální vzdálenost kotvících bodů: 15 m maximální nosnost: 200 kg Důležité upozornění: Vybírejte pouze body, které snesou extrémní zatížení v ohybu!!! Pokud lajnu zavěšujete na strom, buďte k němu prosím ohleduplní. Abyste zamezili případnému poškození stromu, vložte mezi strom a kotvící popruh kus látky. Může to být část starého oblečení či starý koberec. Slackline je nebezpečná aktivita s možností zranění. Prostudujte návod a dbejte na jeho dodržování. V případě nejasností, kontaktujte svého prodejce. Výrobce nenese právní odpovědnost za zranění vzniklá v souvislosti s používáním výrobku v nevhodných podmínkách. Před použitím výrobku je nutné: podrobně se seznámit s možnostmi a omezeními tohoto výrobku znát odpovídající způsoby jištění a metodiky použití výrobku (případně absolvovat odborné školení) znát a akceptovat riziko spojené s prováděnou činností (insportline.cz)

Podobné produkty ako Slackline - inSPORTline ergo 15 m , Taska venum trainer lite black 1011

Merco Ranger Slackline 15 m

Merco Ranger Slackline 15 m
Detail

Slackline je balancování, chůze, skákání, vlastně jakýkoliv pohyb na popruhu upevněném mezi dvěma pevnými body, nejčastěji mezi stromy. Na rozdíl od chození po laně není balanční popruh na slackline natažený napevno, ale vzhledem k použitému materiálu je více či méně pružný. Balanční popruh Merco Ranger Slackline je vhodný pro nácvik prvních krůčků a jednoduchých triků. Včetně balančního pásu obdržíte ještě jeden popruh, tzv. výukový popruh, kterého se při tréninku můžete přidržovat rukama. Pro tento účel Vám doporučujeme balanční pás napnout maximálně 50 cm nad zemí a pokud máte tu možnost, můžete pro ještě vyšší bezpečnost rozložit pod pás žíněnky. Balanční pás Ranger Slackline vyniká jednoduchostí a univerzálností a jeho koupí získáte nekonečnou zábavu nebo vyjímečný doplněk pro silový trénink a trénink koordinace. Merco Ranger Slackline: 1x hlavní popruh šíře 40mm (15m / 20m) 1x učící popruh šíře 40mm (15m / 20m) 2x upínací ráčna 2x ochrana stromu 1x pomocný popruh s oky šíře 40mm a délkou 150mm maximální zatížení: 150 kg Pro správné používání balančního popruhu Slackline se můžete podívat na návod uložený pod popisem.Parametry:Země původu:IndieCelní sazebník:90191090 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Merco Ranger Slackline 15 m , Magnum balisong trainer 2nd gen (4045011137532)

Leg Trainer Set odporové gumy sada černá

Leg Trainer Set odporové gumy sada černá
Detail

Set odporových gum Leg Trainer od značky Merco jsou komplexní tréninkovou výbavou pro sportovce všech sportovních odvětví. V sadě naleznete celkem čtyři expandery, pokryté barevnou látkou, s celkovým odporem 45 kilogramů. Součástí jsou i dvě polstrovaná poutka pro uchycení na končetiny. Ačkoliv jsou tyto gumy určené především pro posilování nohou, využít je můžete i pro trénink horní části těla. Poutka jsou díky suchým zipům snadno nastavitelná, a proto si lze zvolit ideální velikost. Upevnění expanderů na poutka je řešeno klasickými karabinami. Celkem čtyři gumy jsou rozděleny do dvou základních velikostí a to: 2x 25 cm a 2x 35 cm. Díky tomu můžete expandery různě kombinovat a ovlivňovat zátěž na každý cvik individuálně. Vybrat si můžete hned z několika barevných provedení. Ať se jedná o cvičení doma, venku na hřišti nebo na atletickém ovále, tuto sadu uplatníte takřka kdekoliv a kdykoliv. Zabalena je v praktickém sáčku pro snadnější přenos. Délka expanderů: 25 a 35 cm Součást balení: 4x expander, 2x manžeta pro uchycení, stahovací sáčekParametry:barva:černáZemě původu:ČínaCelní sazebník:95069190 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Leg Trainer Set odporové gumy sada černá , Effly posilovací trenážér – jump trainer (26499)

Leg Trainer Set odporové gumy sada červená

Leg Trainer Set odporové gumy sada červená
Detail

Set odporových gum Leg Trainer od značky Merco jsou komplexní tréninkovou výbavou pro sportovce všech sportovních odvětví. V sadě naleznete celkem čtyři expandery, pokryté barevnou látkou, s celkovým odporem 45 kilogramů. Součástí jsou i dvě polstrovaná poutka pro uchycení na končetiny. Ačkoliv jsou tyto gumy určené především pro posilování nohou, využít je můžete i pro trénink horní části těla. Poutka jsou díky suchým zipům snadno nastavitelná, a proto si lze zvolit ideální velikost. Upevnění expanderů na poutka je řešeno klasickými karabinami. Celkem čtyři gumy jsou rozděleny do dvou základních velikostí a to: 2x 25 cm a 2x 35 cm. Díky tomu můžete expandery různě kombinovat a ovlivňovat zátěž na každý cvik individuálně. Vybrat si můžete hned z několika barevných provedení. Ať se jedná o cvičení doma, venku na hřišti nebo na atletickém ovále, tuto sadu uplatníte takřka kdekoliv a kdykoliv. Zabalena je v praktickém sáčku pro snadnější přenos. Délka expanderů: 25 a 35 cm Součást balení: 4x expander, 2x manžeta pro uchycení, stahovací sáčekParametry:barva:červenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:95069190 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Leg Trainer Set odporové gumy sada červená , X-trainer - červené dětské rukavice (sptcpruk114nad)

Leg Trainer Set odporové gumy sada žlutá

Leg Trainer Set odporové gumy sada žlutá
Detail

Set odporových gum Leg Trainer od značky Merco jsou komplexní tréninkovou výbavou pro sportovce všech sportovních odvětví. V sadě naleznete celkem čtyři expandery, pokryté barevnou látkou, s celkovým odporem 45 kilogramů. Součástí jsou i dvě polstrovaná poutka pro uchycení na končetiny. Ačkoliv jsou tyto gumy určené především pro posilování nohou, využít je můžete i pro trénink horní části těla. Poutka jsou díky suchým zipům snadno nastavitelná, a proto si lze zvolit ideální velikost. Upevnění expanderů na poutka je řešeno klasickými karabinami. Celkem čtyři gumy jsou rozděleny do dvou základních velikostí a to: 2x 25 cm a 2x 35 cm. Díky tomu můžete expandery různě kombinovat a ovlivňovat zátěž na každý cvik individuálně. Vybrat si můžete hned z několika barevných provedení. Ať se jedná o cvičení doma, venku na hřišti nebo na atletickém ovále, tuto sadu uplatníte takřka kdekoliv a kdykoliv. Zabalena je v praktickém sáčku pro snadnější přenos. Délka expanderů: 25 a 35 cm Součást balení: 4x expander, 2x manžeta pro uchycení, stahovací sáčekParametry:barva:žlutáZemě původu:ČínaCelní sazebník:95069190 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Leg Trainer Set odporové gumy sada žlutá , Ohlávka pro psa top trainer xs

Leg Trainer Set odporové gumy sada zelená

Leg Trainer Set odporové gumy sada zelená
Detail

Set odporových gum Leg Trainer od značky Merco jsou komplexní tréninkovou výbavou pro sportovce všech sportovních odvětví. V sadě naleznete celkem čtyři expandery, pokryté barevnou látkou, s celkovým odporem 45 kilogramů. Součástí jsou i dvě polstrovaná poutka pro uchycení na končetiny. Ačkoliv jsou tyto gumy určené především pro posilování nohou, využít je můžete i pro trénink horní části těla. Poutka jsou díky suchým zipům snadno nastavitelná, a proto si lze zvolit ideální velikost. Upevnění expanderů na poutka je řešeno klasickými karabinami. Celkem čtyři gumy jsou rozděleny do dvou základních velikostí a to: 2x 25 cm a 2x 35 cm. Díky tomu můžete expandery různě kombinovat a ovlivňovat zátěž na každý cvik individuálně. Vybrat si můžete hned z několika barevných provedení. Ať se jedná o cvičení doma, venku na hřišti nebo na atletickém ovále, tuto sadu uplatníte takřka kdekoliv a kdykoliv. Zabalena je v praktickém sáčku pro snadnější přenos. Délka expanderů: 25 a 35 cm Součást balení: 4x expander, 2x manžeta pro uchycení, stahovací sáčekParametry:barva:zelenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:95069190 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Leg Trainer Set odporové gumy sada zelená , Vilac balanční hra medvídek eddy

Leg Trainer Set odporové gumy sada modrá

Leg Trainer Set odporové gumy sada modrá
Detail

Set odporových gum Leg Trainer od značky Merco jsou komplexní tréninkovou výbavou pro sportovce všech sportovních odvětví. V sadě naleznete celkem čtyři expandery, pokryté barevnou látkou, s celkovým odporem 45 kilogramů. Součástí jsou i dvě polstrovaná poutka pro uchycení na končetiny. Ačkoliv jsou tyto gumy určené především pro posilování nohou, využít je můžete i pro trénink horní části těla. Poutka jsou díky suchým zipům snadno nastavitelná, a proto si lze zvolit ideální velikost. Upevnění expanderů na poutka je řešeno klasickými karabinami. Celkem čtyři gumy jsou rozděleny do dvou základních velikostí a to: 2x 25 cm a 2x 35 cm. Díky tomu můžete expandery různě kombinovat a ovlivňovat zátěž na každý cvik individuálně. Vybrat si můžete hned z několika barevných provedení. Ať se jedná o cvičení doma, venku na hřišti nebo na atletickém ovále, tuto sadu uplatníte takřka kdekoliv a kdykoliv. Zabalena je v praktickém sáčku pro snadnější přenos. Délka expanderů: 25 a 35 cm Součást balení: 4x expander, 2x manžeta pro uchycení, stahovací sáčekParametry:barva:modráZemě původu:ČínaCelní sazebník:95069190 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Leg Trainer Set odporové gumy sada modrá , Vilac motorická balanční hra velryba

Merco Disc Golf Trainer sada disků (8591792618747)

Merco Disc Golf Trainer sada disků (8591792618747)
Detail

Discgolf sada - 3 různé disky: Driver Disc pro dlouhé vzdálenosti, Mid Range Disc pro střední a krátké vzdálenosti a Putter Disc pro přesné zakončení do koše. (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Disc Golf Trainer sada disků (8591792618747) , Woody balanční hra pisa věž

Compass • Popruhy GREEN v sadě 5 ks

Compass • Popruhy GREEN v sadě 5 ks
Detail

Tato sada obsahuje jak popruhy s háky, tak smyčky se sponou. Nesmí chybět u žádného řidiče. Sada obsahuje: 1 x popruh s ráčnou a háky 4,5 m, 2 x popruh s klipsem a háky 2,5 m, 2x popruh s klipsem 2,5 m Technické údaje: sada: 5 ks šířka: 25 mm barva: oranžová Obsah balení: 1 x sada popruhů (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass • Popruhy GREEN v sadě 5 ks , Gymbeam balanční podložka černá (8586022211850)

Sveltus Sada fitness popruhů - 4 kusy, univerzální

Sveltus Sada fitness popruhů - 4 kusy, univerzální
Detail

Sada čtyř gumových pásů. Každý pás má jinou intenzitu síly odporu (10, 13, 18 a 22 kg). Pásy mohou být použity pro posilování svalů, jógu, pilates, rehabilitace. Vhodný pro všechny výkonnostní úrovně a pro procvičení všech partií. Lze použít současně jeden nebo dva pásy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Sveltus Sada fitness popruhů - 4 kusy, univerzální , Boarderking balanční polštář k balanční desce, polštář na sezení, posilování rovnováhy, plast, pumpa

COMPASS Popruhy sada 5 dílů GREEN (02241)

COMPASS Popruhy sada 5 dílů GREEN (02241)
Detail

Upínací popruh nosnost upínací, 1x popruh s ráčnou, 2x popruh s klipsem, 2x popruh s klipsem a háky, šíře 25mm Upínací popruh COMPASS využijete jak při stěhování, tak i k převozu různých nákladů. Poslouží k pevnému uchycení nákladu na vozíku, v kamionu, v nákladovém prostoru nebo třeba na střechu auta. Aby byl náklad pevně a bezpečně uchycen k dopravnímu prostředku, je třeba vybrat též vhodný typ zakončení popruhu. Upínací popruh COMPASS pro zabezpečení nákladu při převozu (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Popruhy sada 5 dílů GREEN (02241) , Dimavery popruh pro saxofon (26600436)

Compass • Popruhy GREEN v sadě 5 ks

Compass • Popruhy GREEN v sadě 5 ks
Detail

Tato sada obsahuje jak popruhy s háky, tak smyčky se sponou. Nesmí chybět u žádného řidiče. Sada obsahuje: 1 x popruh s ráčnou a háky 4,5 m, 2 x popruh s klipsem a háky 2,5 m, 2x popruh s klipsem 2,5 m Technické údaje: sada: 5 ks šířka: 25 mm barva: oranžová Obsah balení: 1 x sada popruhů (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass • Popruhy GREEN v sadě 5 ks

Luxera 62423 - LED Křišťálové stropní svítidlo GIRO LED/48W/230V Křišťál (83595)

Luxera 62423 - LED Křišťálové stropní svítidlo GIRO LED/48W/230V Křišťál (83595)
Detail

Stropní světlo - LED,příkon , teplé světlo, výška 8,5 cm, materiál kov, křišťál a plast, IP20, Máte v plánu modernizaci světel v domácnosti? Se stropním světlem Luxera nešlápnete vedle. Produkt přináší světlo 3000 K. Aby světlo fungovalo jako na drátkách, je potřeba jej zapojit do klasické elektrické sítě. Zajímají-li vás technické specifikace, tak vězte, že potřebuje napětí 230 V. Benefit se schovává za přítomností stupně krytí IP20. Takže bude nejlepší jej umístit v interiéru. Energeticky se stropní svítidlo řadí do třídy A+ a dokáže fungovat až 43800 h. Pro jeho výrobu byl zvolen kvalitní materiál, kterým je kov, křišťál a plast. Zdrojem světla jsou integrované LED diody, díky kterým nebudete potřebovat již žádné další žárovky. Základní parametry stropního světla Luxera 62423 - LED Křišťálové stropní svítidlo GIRO LED/48W/230V Křišťál Stropní světlo Luxera je vhodné pro vnitřní použití K jeho výrobě byl použit materiál, jímž je kov, křišťál a plast Čirá a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Luxera 62423 - LED Křišťálové stropní svítidlo GIRO LED/48W/230V Křišťál (83595)

kindsgard Balance prodlužovací sada k balančnímu prknu klatrebalse 4 dílná

kindsgard Balance prodlužovací sada k balančnímu prknu klatrebalse 4 dílná
Detail

Podrobnosti o produktu: Rozšiřující sada: 4dílná sada je optimálním doplňkem k Balance Balken Sady klatebalse 15- a 9dílné. Podporuje rozvoj: Podporuje motorické dovednosti, smysl pro rovnováhu a svaly, stejně jako pohybový rozvoj a kreativitu. Vyzývá herní instinkt: hravou formou podporuje touhu po pohybu a překonávání vlastních limitů Maximální stabilita a bezpečnost při převrácení: mimořádně velká opěrná plocha zajišťuje nejlepší možnou stabilitu Věkové doporučení: Vhodné od 12 měsíců Balancebalance%20klatrebalse.pdf class =download-pdf target=_blank>návod k sestavení Rozměry a hmotnost: Celková hmotnost: 2,3 kg Nosnost: až 60 kg Materiál a údržba: Materiál je vyroben z materiálu, který je vhodný pro použití v domácnosti: Materiál: překližka Pro čištění je nejlepší použít mírně navlhčený bavlněný hadřík s vlažnou vodou. Součástí dodávky je: Součástí dodávky: 4dílná sada Balance trámů skládající se z 2x trámů a 2x dvojitého bloku. Upozornění: Dekorace a není součástí dodávky. Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Používejte pouze pod přímým dohledem dospělé osoby. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako kindsgard Balance prodlužovací sada k balančnímu prknu klatrebalse 4 dílná

Stefanplast sada 3 bezpečnostních popruhů Gulliver Touring (8003507963412)

Stefanplast sada 3 bezpečnostních popruhů Gulliver Touring (8003507963412)
Detail

Sada Pokud rádi cestujete autem i se svým mazlíčkem, který se vejde do přepravky, jistě oceníte možnost ještě většího bezpečí. Nabízíme vám sadu 3 bezpečnostních popruhů Stefanplast, které jsou plně kompatibilní s přepravkou Gulliver Touring. Každý z popruhů má své místo přichycení na vždy na jiné části přepravky. Dohromady tak tvoří stabilní a bezpečné upevnění. Sada 3 bezpečnostních popruhů Stefanplast Gulliver Touring zaručí další krok k bezpečnějšímu cestování. Klíčové vlastnosti sady 3 bezpečnostních popruhů StefanplastSada 3 bezpečnostních popruhů Stefanplast je doplněk k přepravce Gulliver TouringKaždý z popruhů má své místo přichycení jak na přepravce, tak v kufru autaSada 3 bezpečnostních popruhů Stefanplast tvoří stabilní upevnění přepravky, čímž zaručují větší bezpečí (alza.cz)

Podobné produkty ako Stefanplast sada 3 bezpečnostních popruhů Gulliver Touring (8003507963412)

Sada popruhů se smyčkami LAS, 10324, 2 ks

Sada popruhů se smyčkami LAS, 10324, 2 ks
Detail

Látková dvojitá poutka zabraňují poškození háků. Poutko na obou koncích (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada popruhů se smyčkami LAS, 10324, 2 ks

Theraband Thera-Band Pro Hand Trainer, sada 6 ks

Theraband Thera-Band Pro Hand Trainer, sada 6 ks
Detail

Theraband Thera-Band Pro Hand Trainer, sada 6 ks Thera-Band Progressive Hand Trainer nebo-li Thera-Band posilovací síto je praktická rehabilitační pomůcka. Sada obsahuje 6 speciálních výměnných latexových plachet různých barev, speciální rám a manuál. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Theraband Thera-Band Pro Hand Trainer, sada 6 ks

Dog Trainer agility překážky pro psy 1 sada (61596)

Dog Trainer agility překážky pro psy 1 sada (61596)
Detail

Výcviková hračka - Chtěli byste svého psa potěšit novou hračkou, která ho zabaví? Výcviková hračka Merco je znamenitou volbou. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dog Trainer agility překážky pro psy 1 sada (61596)

GIBBON CLASSICLINE Slackline set, žlutá, velikost UNI

GIBBON CLASSICLINE Slackline set, žlutá, velikost UNI
Detail

Velmi silný a statický popruh Gibbon CLASSICLINE pro každého. Dokonalý víceúčelový set vhodný jak pro rodinu, tak i pro pokročilé slacklinery. Lety ověřený tradiční produkt výrobce Gibbon, který určuje směr a trendy ve slakliningu. Radost z balancování, jednoduchost celého systému, nekonečná zábava na zahradu i do parku nebo tréninkový doplněk. To vše ve dvou kusech (lajna a ráčna) vždy připravené a sbalené na cestu. Nová serie inovovaných produktů s sebou přinesla řadu vylepšení, ať už v podobě kvalitnějšího materiálu či speciální úpravy hran. Úpravy se soustředily i na napínací ráčny, které dostaly nová designová madla, díky kterým je napínání mnohem pohodlnější. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako GIBBON CLASSICLINE Slackline set, žlutá, velikost UNI

Small Foot Slackline set (včetně ochrany stromu)

Small Foot Slackline set (včetně ochrany stromu)
Detail

Slackline je moderní trendový sport, který uspokojí rodinku prahnoucí po odpolední zábavě, i odvážného dobrodruha, který potřebuje rozproudit adrenalin. Tento sport trénuje tělesné napětí a rovnováhu. Ono se to totiž nezdá, ale takové balancování na pružném popruhu není vůbec jednoduché. Je potřeba zapojit každý sval v těle, a přitom můžete stát jen pár centimetrů nad zemí. Začátečníci si mohou instalovat vodicí lano, kterého se mohou držet při prvních krůčcích. Napínací račny slouží k nastavení napětí popruhu. Slackline lze s minimální námahou instalovat mezi dva stromy na dvoře nebo v parku. Plstěné proužky jsou určeny k ochraně stromů. Tato venkovní hračka je opravdovým nezbytností pro zahradu.délka Slackline: 15,7 m, šířka Slackline: 5 cmmateriál: tkanina, plast, textílie, kovnosnost: do 80 kgNěmecká firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky Small Foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin – dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky Small Foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Small Foot Slackline set (včetně ochrany stromu)

Compass Popruh s ráčnou a háky, sada 2 kusů

Compass Popruh s ráčnou a háky, sada 2 kusů
Detail

Pro upnutí se využívá celokovová ráčna s jisticím mechanizmem. Konce popruhů jsou osazeny háky, potaženými tvrzeným plastem pro lepší manipulaci. Popruh tak najde široké uplatnění při upevňování předmětů. Zajistěte si správnou bezpečnost nákladu. Technické údaje: šířka: 24 mm délka: 4,5 m homologace: TÜV/GS tažná síla: 125daN ráčna: ano, celokovová zakončení: 2x kovový hák barva: modrá sada: 2 ks Obsah balení: 1 x sada popruhů (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Popruh s ráčnou a háky, sada 2 kusů

Go Travel sada popruhů na zavazadla 2,5 cm violet

Go Travel sada popruhů na zavazadla 2,5 cm violet
Detail

-sada dvou barevných popruhů prosnazší identifikaci Vašeho zavazadla-barevné odstíny napomáhajínajít snáze zavazadlo mezi ostatními (patro.cz)

Podobné produkty ako Go Travel sada popruhů na zavazadla 2,5 cm violet

Compass Popruh s ráčnou a háky, sada 2 kusů

Compass Popruh s ráčnou a háky, sada 2 kusů
Detail

Pro upnutí se využívá celokovová ráčna s jisticím mechanizmem. Konce popruhů jsou osazeny háky, potaženými tvrzeným plastem pro lepší manipulaci. Popruh tak najde široké uplatnění při upevňování předmětů. Zajistěte si správnou bezpečnost nákladu. Technické údaje: šířka: 24 mm délka: 4,5 m homologace: TÜV/GS tažná síla: 125daN ráčna: ano, celokovová zakončení: 2x kovový hák barva: modrá sada: 2 ks Obsah balení: 1 x sada popruhů (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass Popruh s ráčnou a háky, sada 2 kusů

Fenix sada černých popruhů afh-02 pro čelovky fenix

Fenix sada černých popruhů afh-02 pro čelovky fenix
Detail

Popruhy jsou vyrobené z pružného materiálu s perforací pro komfortní nošení a rychlý odvod potu. Barva popruhů je černá a nejsou opatřeny reflexními prvky. Je tak zvláště vhodná pro uživatele, kteří preferují méně nápadný vzhled. Může se jednat o vojáky, policisty, myslivce, zálesáky, bushcrafťáky, airsoft a military nadšence i další uživatele. Popruhy jsou kompatibilní se všemi čelovkami Fenix s výjimkou HL10 a HL40R. Parametry Popruhy jsou vyrobené z pružného materiálu s perforací pro komfortní nošení a rychlý odvod potu. Provedení v černé barvě s tmavě šedým potiskem Fenix (není reflexní) Šířka popruhů 2,5 cm. Maximální délka popruhu kolem hlavy je 64 centimetrů. Maximální délka popruhu přes hlavu je 32 centimetrů. Délka popruhů je nastavitelná. Zadní spojovací gumový díl pro instalaci na větší čelovky s horním popruhem. Kompatibilní s téměř všemi čelovkami Fenix s výjimkou HL10 a HL40R. Lze použít například s Fenix HL15, HL18R, HL30, HL32R, HL55, HL60R, HM23, HM50R, HM51R Ruby, HM60R, HM61R Amber, HM65R, HM70R, HP15 UE, HP16R, HP25R, HP30R a dalšími modely. Kompatibilní například i s těmito starými modely: HL16, HL20, HL21, HL22, HL23, HL30 (starší verze), HL35, HP01, HP05, HP12, HP15, HP25, HP40F, HP40H a další. Sada se prodává pouze jako celek a není k dispozici po částech. (parys.cz)

Podobné produkty ako Fenix sada černých popruhů afh-02 pro čelovky fenix

KLARFIT Antero Slackline, 15 m x 5 cm, 2,5 m ráčnového lana, 2 x chrániče stromů, včetně pomocné slackline a tašky na přenášení

KLARFIT Antero Slackline, 15 m x 5 cm, 2,5 m ráčnového lana, 2 x chrániče stromů, včetně pomocné slackline a tašky na přenášení
Detail

Pro větší koncentraci, koordinaci a rovnováhu: Antero slackline značky Klarfit s pomocnou slackline je ideálním tréninkovým nástrojem pro vaši rovnováhu. S délkou 15 ma šířkou 5 cm je slackline vhodná pro začátečníky i pokročilé. Díky 2,5 metru dlouhému ráčnovému lanku lze slackline připevnit k různým stromům. Dodávané 2 chrániče stromů spolehlivě zabraňují poškození kůry stromu. Díky přiložené vysoce kvalitní pomocné slackline se i začátečníci mohou rychle naučit balancovat. Díky tomu je tato sada ideální pro celou rodinu. Vysoce kvalitní ocelová západka s PP rukojetí, zapínání na suchý zip, jakož i smyčky pro uchycení popruhu usnadňují rychlé nastavení. Vyšší stabilita, lepší rovnováha a spousta zábavy: Antero Slackline značky Klarfit je sportovně-relaxační obohacení pro vaše volnočasové aktivity. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako KLARFIT Antero Slackline, 15 m x 5 cm, 2,5 m ráčnového lana, 2 x chrániče stromů, včetně pomocné slackline a tašky na přenášení

KLARFIT Antero Slackline, 15 m x 5 cm, 2,5 m ráčnového lana, 2 x chrániče stromů, včetně pomocné slackline a tašky na přenášení

KLARFIT Antero Slackline, 15 m x 5 cm, 2,5 m ráčnového lana, 2 x chrániče stromů, včetně pomocné slackline a tašky na přenášení
Detail

Pro větší koncentraci, koordinaci a rovnováhu: Antero slackline značky Klarfit s pomocnou slackline je ideálním tréninkovým nástrojem pro vaši rovnováhu. S délkou 15 ma šířkou 5 cm je slackline vhodná pro začátečníky i pokročilé. Díky 2,5 metru dlouhému ráčnovému lanku lze slackline připevnit k různým stromům. Dodávané 2 chrániče stromů spolehlivě zabraňují poškození kůry stromu. Díky přiložené vysoce kvalitní pomocné slackline se i začátečníci mohou rychle naučit balancovat. Díky tomu je tato sada ideální pro celou rodinu. Vysoce kvalitní ocelová západka s PP rukojetí, zapínání na suchý zip, jakož i smyčky pro uchycení popruhu usnadňují rychlé nastavení. Vyšší stabilita, lepší rovnováha a spousta zábavy: Antero Slackline značky Klarfit je sportovně-relaxační obohacení pro vaše volnočasové aktivity. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako KLARFIT Antero Slackline, 15 m x 5 cm, 2,5 m ráčnového lana, 2 x chrániče stromů, včetně pomocné slackline a tašky na přenášení

Pet Trainer agility překážky pro psy bílá Balení: 1 sada

Pet Trainer agility překážky pro psy bílá Balení: 1 sada
Detail

Připravte na soutěže svého psa s agility překážkami Pet Trainer! Tyče různých délek vyrobené z PVC jednoduše propojíte pomocí spojek a vytvoříte tak překážkovou dráhu, slalom nebo jakoukoliv dráhu podle vašeho přání. Překážky jsou vhodné pro menší i větší plemena psů. Celá sada je zabalená v praktickém obalu pro snadné uskladnění a přenášení. Začněte s tréninkem a dostaňte svého pejska do formy s tímto praktickým balením agility překážek! Parametry: rozměry balení: 100 x 14 x 14 cm hmotnost: 1,6 kg materiál: PVC Obsah balení: 6x – pěticestná spojka 8x – tyč 30 cm 5x – tyč 60 cm 6x – tyč 85 cm 1x – přenosná černá taškaParametry:barva:bíláZemě původu:ČínaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pet Trainer agility překážky pro psy bílá Balení: 1 sada

Od slackline k tiché radosti - Hanuš Kuchařová Anna

Od slackline k tiché radosti - Hanuš Kuchařová Anna
Detail

Opustila práci architektky, aby se stala profesionální provazochodkyní. Láska a touha ji ženou do prvních rozechvělých krůčků vysoko nad zemí. Skáče po hlavě do odvážného života a tím probouzí své vnitřní démony. Vír dobrodružství ji prožene Evropou i Amerikou, kde se potká s lidmi, kteří ji fascinují. Nejvíc ji ale oslňuje pravidelné chvění tenkého popruhu pod jejími chodidly, na kterém závisí její život. Jak je možné, že lidské tělo dokáže chodit ve volném vzduchu? Co se to děje s její myslí, když překonává vlastní ego? A co na ni čeká ve stavu změněného vědomí, do kterého ji dostává rytmická chůze prostorem mezi skalami? (patro.cz)

Podobné produkty ako Od slackline k tiché radosti - Hanuš Kuchařová Anna

Od slackline k tiché radosti - Anna Hanuš Kuchařová

Od slackline k tiché radosti - Anna Hanuš Kuchařová
Detail

Vyprávění nejznámější české slacklinerky, která chodila kilometr nad zemí na čtyřech kontinentech. Opustila práci architektky, aby se stala profesionální provazochodkyní. Láska a touha ji ženou do prvních rozechvělých krůčků vysoko nad zemí. Skáče po hlavě do odvážného života a tím probouzí své vnitřní démony. Vír dobrodružství ji prožene Evropou i Amerikou, kde se potká s lidmi, kteří ji fascinují. Nejvíc ji ale oslňuje pravidelné chvění tenkého popruhu pod jejími chodidly, na kterém závisí její život. Jak je možné, že lidské tělo dokáže chodit ve volném vzduchu? Co se to děje s její myslí, když překonává vlastní ego? A co na ni čeká ve stavu změněného vědomí, do kterého ji dostává rytmická chůze prostorem mezi skalami? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Od slackline k tiché radosti - Anna Hanuš Kuchařová

GIBBON BANANALAMA TREEWEAR SET Slackline set, žlutá, velikost

GIBBON BANANALAMA TREEWEAR SET Slackline set, žlutá, velikost
Detail

Gibbon BANANALAMA TREEWEAR SET je nejuniverzálnější set, protože jeho šířka popruhu 35 mm je přímo uprostřed dvou nejběžnějších typů slackline - 25 a 50 mm. Kombinuje tedy výhody obou šířek. Bez ohledu na to, zda jste nováček nebo profesionál na lajnách, tento 15 m dlouhý slackline set vám zaručuje spoustu zábavy a velkou výzvu. Již při prvních krocích ucítíte skvělé dynamické vlastnosti tohoto speciálního popruhu. Tato slackline s popruhem širokým 35 mm je velmi snadná pohodlná pro chůzi, ale také příjemná pro dynamické skoky i statické triky. Set obsahuje 1 ráčnu pro snadné napnutí a krásný designový popruh. Zároveň je součástí balení ochrana stromů TreeWear - chrání stromy, zvyšuje udržitelnost životního prostředí a šetří váš slackline set před poškozením! (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako GIBBON BANANALAMA TREEWEAR SET Slackline set, žlutá, velikost

slackers ® Slackline Class ic Incl. vyučovací linka

slackers ® Slackline Class ic Incl. vyučovací linka
Detail

Nový Allround - Slackline Class ic od Slackes USA je ideální slackline pro děti, mládež, rodinu a volný čas. Šňůra o délce 15 metrů zaujme svým dobrým zpracováním a šitím, ale především praktickou naučnou linkou, která je zde nahoře nahoře: tento druhý tenčí ráčnový popruh je napnutý jako zábradlí ve výšce hrudi nebo dokonce nad hlavou a umožňuje snadné a bezpečné vyvažování a učení se slackline. Hlavní linie je 15 metrů dlouhá a 5 cm široká. Je vyroben z elastického a neklouzavého popruhu slackline a pojme až 150 kg. Druhá, tenčí linie je 15 metrů dlouhá a 2,5 cm široká. Tento se používá jako zábradlí. Obě řady jsou navíc vybaveny proužkem dlouhým 1,8 metru s robustní lakovanou kovovou ráčnou včetně plastové rukojeti. Používá se pro snadné uzavření a napnutí vedení. 6dílná sada obsahuje také rohatku pro hlavní linii chrání chodidla před okraji rohatky. Součástí sady je také nylonová taška pro praktické uložení všech součástí. Slacklining je ideální outdoorová aktivita pro mladé i staré: posiluje rovnováhu a rovnováhu. zlepšuje také držení těla, kontrolu těla a soustředění. podrobnosti o produktu: Hlavní linie Rozměry (délka x šířka): 15 metrů x 5 cm Rozměry Výukový řádek (délka x šířka): 15 metrů x 2,5 cm Materiál: polyester, ocel, TPR Zlepšuje držení těla a schopnost soustředit se Manuál v němčině, angličtině a Francouzština Věk: od 5 let Pozor Používání slackline může být nebezpečné a může způsobit vážné zranění i při správném používání. Udržujte slackline mimo dosah dětí, nebezpečí uškrcení! Slackline by měl být instalován na měkké a rovné povrchy, jako je tráva nebo písek. Vyhněte se tvrdým povrchům. Pouze pro domácí použití. Zdarma. Doporučený věk: 5+. Používejte pouze pod přímým dohledem dospělých. Maximální hmotnost uživatele 150 kg. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako slackers ® Slackline Class ic Incl. vyučovací linka
TopQ Xiaomi Poco X3 Pro silikon Freeride 62423 (Sun-62423), Merco Disc Golf Trainer sada disků (8591792618747), Balanční loď (8854740051363), popruh upinaci 2x, BoarderKING 360° , balanční míč k balanční desce, fitness míč, guma, BOSU Home Balance Trainer (0033149108511), BOSU Profi Balance Trainer (0079399310857), LifeFit pro Body trainer (4891223101058), Green sport Footbal Trainer Set, Mickey balanční hra (8590756122696), Bino Balanční hra - tučňáci, Bino Balanční hra - medvědi, Bino Balanční hra - slon, Sulov Tažný popruh (4891223084825), GEKO Popruh na křovinořez, Od slackline k tiché radosti (978-80-7565-654-4), Od slackline k tiché radosti (978-80-756-5654-4), KLARFIT Antero Slackline, 15 m x 5 cm, 2,5 m ráčnového lana, 2 x chrániče stromů, včetně pomocné slackline a tašky na přenášení, BOSU NexGen Pro Balance Trainer (0033149079361), taska venum trainer lite black 1011, MAGNUM Balisong Trainer 2nd Gen (4045011137532), Effly Posilovací trenážér – Jump trainer (26499), X-Trainer - červené dětské rukavice (SPTcpruk114nad), ohlávka pro psa top trainer xs, Vilac Balanční hra medvídek Eddy, Vilac Motorická balanční hra Velryba, Woody Balanční hra Pisa věž, GymBeam Balanční podložka černá (8586022211850), BoarderKING Balanční polštář k balanční desce, polštář na sezení, posilování rovnováhy, plast, pumpa, Dimavery popruh pro saxofon (26600436)