Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

MEATER Block sada bezdrátových teploměrů na maso

Bezdrátové sondy vhodné do grilu i do udírny s dosahem až 50 mSada obsahuje 4 teplotní sondy a digitální panelMEATER je první skutečně bezdrátový teploměr na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather AppAplikace je v českém jazyceTeploměry vám umožní

Podívejte se také Klarstein Curve, mlýnek na maso, sada příslušenství, mleté maso, klobásy, kebbe, těsto

cena 8763.0 Kč
Detail

Sada bezdrátových teploměrů Meater Block

MEATER Block - první skutečně bezdrátové teploměry na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather App v českém jazyce. Sada obsahuje 4 teplotní sondy. Pomocí aplikace v telefonu sledujete teplotu v mase a volíte postup přípravy dle navolených parametrů (typ masa a jeho propečenost), zároveň zde máte doporučené teploty pro přípravu zvoleného masa. Jednoduše sondy vpíchnete do masa a na mobilním zařízení sledujete jeho přípravu. Veškerá elektronika je uvnitř uzavřené sondy. Sondy jsou propojeny s digitálním panelem v nabíjecí krabičce přes Bluetooth a dále je možné propojit na místní WiFi síť (dosah 50m) a pomocí WiFi propojit s chytrým telefonem. Hlavní výhody: Delší dosah: Vestavěné rozšíření dosahu Bluetooth a WiFi až 50 metrů Stand-Alone Mode: grilování bez použití chytrého telefonu 4 sondy: Duální teplotní senzory v každé sondě mohou sledovat vnitřní teplotu masa až do 100 °C a okolní teplotu až do 275 °C současně Řízený grilovací systém: Provede vás každým krokem procesu grilování a zaručí perfektní a konzistentní výsledky Můžete také nastavit vlastní upozornění / oznámení na základě teploty nebo času Pokročilý algoritmus: Odhaduje, jak dlouho vařit a kdy odpočívat, naplánovat si jídlo a přitom spravovat váš čas Specifikace: Bezdrátové připojení Bluetooth LE 4.0 Maximální vnitřní teplota: 100 °C (maso) Maximální okolní teplota: 275 °C (gril) Nerezová a keramická konstrukce Voděodolný a snadno se čistí (neponořovat do vody, umít vlhkým hadříkem) Dobíjecí: Více než 24 hodin nepřetržitého vaření Rozměry sondy: Délka 130 mm a průměr 6 mm Číslovány pro snadnou identifikaci Vestavěný WiFi opakovač rozšiřuje dosah Nabíječka napájí Block pomocí 4x AA baterií Napájení alternativně pomocí Micro USB pro dlouhé grilování Nabíječka - skutečné dřevo, které ladí s jakoukoli kuchyní nebo exteriérem OLED displej s dotykovým kapacitním ovládáním pro grilování bez aplikace Maximální venkovní provozní teplota: 60 °C Rozměry nabíječky: 132 mm L x 39 mm Š x 157 mm H Aplikace pro iPhone a iPad pro iOS 10.3 a novější Aplikace pro Android pro verze 5.0 a vyšší

Podívejte se také elektricky mlynek na maso

cena 7242.0 Kč
Detail

Sada bezdrátových teploměrů Meater Block

MEATER Block - první skutečně bezdrátové teploměry na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather App v českém jazyce. Sada obsahuje 4 teplotní sondy. Pomocí aplikace v telefonu sledujete teplotu v mase a volíte postup přípravy dle navolených parametrů (typ masa a jeho propečenost), zároveň zde máte doporučené teploty pro přípravu zvoleného masa. Jednoduše sondy vpíchnete do masa a na mobilním zařízení sledujete jeho přípravu. Veškerá elektronika je uvnitř uzavřené sondy. Sondy jsou propojeny s digitálním panelem v nabíjecí krabičce přes Bluetooth a dále je možné propojit na místní WiFi síť (dosah 50m) a pomocí WiFi propojit s chytrým telefonem. Hlavní výhody: Delší dosah: Vestavěné rozšíření dosahu Bluetooth a WiFi až 50 metrů Stand-Alone Mode: grilování bez použití chytrého telefonu 4 sondy: Duální teplotní senzory v každé sondě mohou sledovat vnitřní teplotu masa až do 100 °C a okolní teplotu až do 275 °C současně Řízený grilovací systém: Provede vás každým krokem procesu grilování a zaručí perfektní a konzistentní výsledky Můžete také nastavit vlastní upozornění / oznámení na základě teploty nebo času Pokročilý algoritmus: Odhaduje, jak dlouho vařit a kdy odpočívat, naplánovat si jídlo a přitom spravovat váš čas Specifikace: Bezdrátové připojení Bluetooth LE 4.0 Maximální vnitřní teplota: 100 °C (maso) Maximální okolní teplota: 275 °C (gril) Nerezová a keramická konstrukce Voděodolný a snadno se čistí (neponořovat do vody, umít vlhkým hadříkem) Dobíjecí: Více než 24 hodin nepřetržitého vaření Rozměry sondy: Délka 130 mm a průměr 6 mm Číslovány pro snadnou identifikaci Vestavěný WiFi opakovač rozšiřuje dosah Nabíječka napájí Block pomocí 4x AA baterií Napájení alternativně pomocí Micro USB pro dlouhé grilování Nabíječka - skutečné dřevo, které ladí s jakoukoli kuchyní nebo exteriérem OLED displej s dotykovým kapacitním ovládáním pro grilování bez aplikace Maximální venkovní provozní teplota: 60 °C Rozměry nabíječky: 132 mm L x 39 mm Š x 157 mm H Aplikace pro iPhone a iPad pro iOS 10.3 a novější Aplikace pro Android pro verze 5.0 a vyšší

Podívejte se také zavarovaci sklenice na maso

cena 7242.0 Kč
Detail

Sada bezdrátových teploměrů Meater Block

MEATER Block - první skutečně bezdrátové teploměry na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather App v českém jazyce. Sada obsahuje 4 teplotní sondy. Pomocí aplikace v telefonu sledujete teplotu v mase a volíte postup přípravy dle navolených parametrů (typ masa a jeho propečenost), zároveň zde máte doporučené teploty pro přípravu zvoleného masa. Jednoduše sondy vpíchnete do masa a na mobilním zařízení sledujete jeho přípravu. Veškerá elektronika je uvnitř uzavřené sondy. Sondy jsou propojeny s digitálním panelem v nabíjecí krabičce přes Bluetooth a dále je možné propojit na místní WiFi síť (dosah 50m) a pomocí WiFi propojit s chytrým telefonem. Hlavní výhody: Delší dosah: Vestavěné rozšíření dosahu Bluetooth a WiFi až 50 metrů Stand-Alone Mode: grilování bez použití chytrého telefonu 4 sondy: Duální teplotní senzory v každé sondě mohou sledovat vnitřní teplotu masa až do 100 °C a okolní teplotu až do 275 °C současně Řízený grilovací systém: Provede vás každým krokem procesu grilování a zaručí perfektní a konzistentní výsledky Můžete také nastavit vlastní upozornění / oznámení na základě teploty nebo času Pokročilý algoritmus: Odhaduje, jak dlouho vařit a kdy odpočívat, naplánovat si jídlo a přitom spravovat váš čas Specifikace: Bezdrátové připojení Bluetooth LE 4.0 Maximální vnitřní teplota: 100 °C (maso) Maximální okolní teplota: 275 °C (gril) Nerezová a keramická konstrukce Voděodolný a snadno se čistí (neponořovat do vody, umít vlhkým hadříkem) Dobíjecí: Více než 24 hodin nepřetržitého vaření Rozměry sondy: Délka 130 mm a průměr 6 mm Číslovány pro snadnou identifikaci Vestavěný WiFi opakovač rozšiřuje dosah Nabíječka napájí Block pomocí 4x AA baterií Napájení alternativně pomocí Micro USB pro dlouhé grilování Nabíječka - skutečné dřevo, které ladí s jakoukoli kuchyní nebo exteriérem OLED displej s dotykovým kapacitním ovládáním pro grilování bez aplikace Maximální venkovní provozní teplota: 60 °C Rozměry nabíječky: 132 mm L x 39 mm Š x 157 mm H Aplikace pro iPhone a iPad pro iOS 10.3 a novější Aplikace pro Android pro verze 5.0 a vyšší

Objev podobné jako Sada bezdrátových teploměrů Meater Block

cena 7242.0 Kč
Detail

MEATER+ bezdrátový teploměr na maso

Bezdrátová sonda vhodná do grilu i do udírny s dosahem až 50 mFunguje i v izolovaných dvouplášťových udírnáchMEATER je první skutečně bezdrátový teploměr na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather AppAplikace je v českém ja

Objev podobné jako MEATER+ bezdrátový teploměr na maso

cena 2899.0 Kč
Detail

MEATER bezdrátový teploměr na maso

Bezdrátová sonda vhodná do grilu i do udírnyVpichový teploměr je s chytrým telefonem propojen přes Bluetooth s dosahem 10 mPokud víte že budete od udírny nebo grilu dál, volte verzi sondy z větším dosahem

Objev podobné jako MEATER bezdrátový teploměr na maso

cena 1899.0 Kč
Detail

MEATER 2 Plus bezdrátový teploměr na maso

Bezdrátová, vodotěsná sonda vhodná do grilu i do udírny s dosahem až 75 mFunguje i v izolovaných dvouplášťových udírnách, fritézách i keramickém griluMEATER je první skutečně bezdrátový teploměr na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather AppAplikace je v českém jazyceTeploměr vám umožní sledovat v aplikaci na telefonu teplotu v mase, jednoduše si navolíte postup přípravy podle navolených parametrů - např. typ masa a jeho propeče

Objev podobné jako MEATER 2 Plus bezdrátový teploměr na maso

cena 3399.0 Kč
Detail

Sada na maso Napoleon

Sada špízových jehlic, stojanu na žebírka a roštů na maso pro grily NapoleonVšechny komponenty soupravy na maso jsou vyrobeny z chromované oceliSada se skládá ze špízových vidlic, stojanu na žebírka a ohřívacího roštu

Objev podobné jako Sada na maso Napoleon

cena 2490.0 Kč
Detail

Sada vidliček na maso Dinner Zwilling 2 ks

Praktický set 2 vidliček na maso. Všechny produkty z řady příborů a kuchyňského náčiní Zwilling Dinner jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10, v souladu s přísnými normami kvality. Mají pečlivě leštěné povrchy a hrany. Optimální kombinace 18 % chromu a 10 % niklu nabízí nejlepší odolnost proti korozi. Díky jednoduchému nadčasovému designu se budou vyjímat na každém prostřeném stole, a lze je nakombinovat s jakýmkoli nádobím. Specifikace: Sada 2 vidliček na maso Z řady Zwilling Dinner Vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Splňují nejpřísnější normy kvality Leštěný povrch a hrany Kombinace 18 % chromu a 10 % niklu pro nejlepší odolnost proti korozi Nadčasový jednoduchý design Vhodné do myčky na nádobí Velikost: 17 cm

Objev podobné jako Sada vidliček na maso Dinner Zwilling 2 ks

cena 260.0 Kč
Detail

Sada vidliček na maso Dinner Zwilling 2 ks

Praktický set 2 vidliček na maso. Všechny produkty z řady příborů a kuchyňského náčiní Zwilling Dinner jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10, v souladu s přísnými normami kvality. Mají pečlivě leštěné povrchy a hrany. Optimální kombinace 18 % chromu a 10 % niklu nabízí nejlepší odolnost proti korozi. Díky jednoduchému nadčasovému designu se budou vyjímat na každém prostřeném stole, a lze je nakombinovat s jakýmkoli nádobím. Specifikace: Sada 2 vidliček na maso Z řady Zwilling Dinner Vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Splňují nejpřísnější normy kvality Leštěný povrch a hrany Kombinace 18 % chromu a 10 % niklu pro nejlepší odolnost proti korozi Nadčasový jednoduchý design Vhodné do myčky na nádobí Velikost: 17 cm

Objev podobné jako Sada vidliček na maso Dinner Zwilling 2 ks

cena 260.0 Kč
Detail

Sada vidliček na maso Dinner Zwilling 2 ks

Praktický set 2 vidliček na maso. Všechny produkty z řady příborů a kuchyňského náčiní Zwilling Dinner jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10, v souladu s přísnými normami kvality. Mají pečlivě leštěné povrchy a hrany. Optimální kombinace 18 % chromu a 10 % niklu nabízí nejlepší odolnost proti korozi. Díky jednoduchému nadčasovému designu se budou vyjímat na každém prostřeném stole, a lze je nakombinovat s jakýmkoli nádobím. Specifikace: Sada 2 vidliček na maso Z řady Zwilling Dinner Vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Splňují nejpřísnější normy kvality Leštěný povrch a hrany Kombinace 18 % chromu a 10 % niklu pro nejlepší odolnost proti korozi Nadčasový jednoduchý design Vhodné do myčky na nádobí Velikost: 17 cm

Objev podobné jako Sada vidliček na maso Dinner Zwilling 2 ks

cena 260.0 Kč
Detail

Továrna na maso ()

Audiokniha MP3 - Jatka v pražských Holešovicích, jinak také továrna na maso. Právě tam pracuje hlavní postava románu, inženýr Leon Hebvábný. S ním poznáme pražskou periferii, kabaret i kriminálku. - autor Miloš Urban, čte Jan Kolařík Můžeme se chlubit největším závodem na zpracování masa ve středovýchodní Evropě!Jatka v pražských Holešovicích, jinak také továrna na maso.Právě tam pracuje hlavní postava románu, inženýr Leon Hebvábný. S ním poznáme pražskou periferii, kabaret i kriminálku. Inženýr Leon Hebvábný je stejně výstřední jako jméno, které nese, přesto se snaží žít výhradně svou prací a pro svou rodinu. Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového osvětlení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek. Těm vymyslí přezdívku „továrna na maso“, která se chytne nejdřív v pozitivním, později ale v čím dál negativnějším smyslu. Největší...

Objev podobné jako Továrna na maso ()

cena 398.0 Kč
Detail

Sada nožů s blokem, vidličkou na maso a ocílkou 10dílná Classic Ikon WÜSTHOF

Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují hygienické normy. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším…

Objev podobné jako Sada nožů s blokem, vidličkou na maso a ocílkou 10dílná Classic Ikon WÜSTHOF

cena 21666.0 Kč
Detail

Sada nožů s blokem, vidličkou na maso a ocílkou 10dílná Classic Ikon WÜSTHOF

Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují hygienické normy. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším…

Objev podobné jako Sada nožů s blokem, vidličkou na maso a ocílkou 10dílná Classic Ikon WÜSTHOF

cena 21666.0 Kč
Detail

Sada nožů s černým blokem, vidličkou na maso, ocílkou a nůžkami 10dílná Classic WÜSTHOF

Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých…

Objev podobné jako Sada nožů s černým blokem, vidličkou na maso, ocílkou a nůžkami 10dílná Classic WÜSTHOF

cena 14320.0 Kč
Detail

Sada nožů se světlým blokem, vidličkou na maso, ocílkou a nůžkami 10dílná Classic WÜSTHOF

Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých…

Objev podobné jako Sada nožů se světlým blokem, vidličkou na maso, ocílkou a nůžkami 10dílná Classic WÜSTHOF

cena 13388.0 Kč
Detail

Sada nožů s černým blokem, vidličkou na maso, ocílkou a nůžkami 10dílná Classic WÜSTHOF

Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých…

Objev podobné jako Sada nožů s černým blokem, vidličkou na maso, ocílkou a nůžkami 10dílná Classic WÜSTHOF

cena 14320.0 Kč
Detail

Sada nožů se světlým blokem, vidličkou na maso, ocílkou a nůžkami 10dílná Classic WÜSTHOF

Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých…

Objev podobné jako Sada nožů se světlým blokem, vidličkou na maso, ocílkou a nůžkami 10dílná Classic WÜSTHOF

cena 13388.0 Kč
Detail

Brabantia nůž na maso

Nůž na maso z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele.

Objev podobné jako Brabantia nůž na maso

cena 859.0 Kč
Detail

Brabantia nůž na maso

Nůž na maso z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele a plastu.

Objev podobné jako Brabantia nůž na maso

cena 359.0 Kč
Detail

WMF nůž na maso

Nůž na maso z kolekce WMF. Model vyroben z nerezové ocele a plastu.

Objev podobné jako WMF nůž na maso

cena 1599.0 Kč
Detail

Továrna na maso (9788025738689)

Elektronická kniha - autor Miloš Urban, 320 stran, česky Inženýr Leon Hebvábný je stejně výstřední jako jméno, které nese, a přesto se snaží žít výhradně svou prací a pro svou rodinu. Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového rozsvěcení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek. Těm totiž vymyslí přezdívku „továrna na maso“, která se chytne nejdřív v pozitivním, později ale v čím dál negativnějším smyslu. Největší jatka ve střední Evropě jsou neohrozitelná a jejich pověst čištěná a bělená Leonovým šarmem a důvtipem, když tu přijde do podniku nová zaměstnankyně a obrátí Leonův svět na ruby. Jako by nestačilo, že v kafilerii na Maninách byly mezi zvířecími objeveny i lidské kosti… Vydání knihy podpořilo hlavní město Praha.

Objev podobné jako Továrna na maso (9788025738689)

cena 278.0 Kč
Detail

Palička na maso - ORION

Palička na maso.Rozměr: d. 30 cm, hlava pr.4,5 cm, š.10 cm. Palička na maso.Rozměr: d. 30 cm, hlava pr.4,5 cm, š.10 cm.

Objev podobné jako Palička na maso - ORION

cena 186.0 Kč
Detail

Palička na maso - ORION

Palička na maso,Rozměr: 22,5x6x4,5 cm. Palička na maso,Rozměr: 22,5x6x4,5 cm.

Objev podobné jako Palička na maso - ORION

cena 224.0 Kč
Detail

Tenderizer na maso/mlýnek ke změkčení masa

Ruční tenderizer na maso je profesionální kuchyňský nástroj, který vám umožní rychle a snadno připravit dokonalé kotlety. Je vyroben z vysoce kvalitní oceli a zajišťuje odolnost a spolehlivost při každodenním používání. Ideální pro různé druhy masa, včetně hovězího, vepřového, drůbežího a také zvěřiny.Vlastnosti produktu: Materiál: pevná ocel, zaručující dlouhou životnost. Nože: odolné ocelové nože, které přesně rýhují maso a zajišťují rovnoměrnou křehkost kotlet. Stabilní a ergonomický design zajišťuje pohodlné používání a minimalizuje námahu. Montáž: silný šroub pro připevnění ke stolu nebo pracovní desce pro stabilitu během provozu. Snadné čištění: jednoduchý design umožňuje snadnou demontáž a čištění jednotlivých dílů, což usnadňuje udržování jednotky v čistotě. Materiál: litá ocel.

Objev podobné jako Tenderizer na maso/mlýnek ke změkčení masa

cena 699.0 Kč
Detail

LODOS Palička na maso (38)

Palička celokovová, na rozklepávání masa, velmi kvalitní, vysoká životnost, dodává se v přírodním leštěném provedení Tato kovová palička je vhodná do každé kuchyně. Kvalitní zpracování a tradiční tvar potěší každého. Palička na maso je oboustranná a na každé straně najdete hroty o jiné velikosti. Rozměr naklepávací plochy je 3 × 3 cm, délka samotné rukojeti je 17,8 cm. ParametryVýška:5.8 cmŠířka:3.4 cmDélka:21.5 cmMateriál:kovPalička není vhodná do myčky na nádobí.

Objev podobné jako LODOS Palička na maso (38)

cena 219.0 Kč
Detail

Küchenprofi Pinzeta na maso (1068002800)

Kuchyňská pinzeta na maso, délka: 30,2cm, šířka: 5,2cm, výška: 1,3cm, hmotnost: 0,12kg, materiál: nerez

Objev podobné jako Küchenprofi Pinzeta na maso (1068002800)

cena 359.0 Kč
Detail

Weis Teploměr na maso (15305)

Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určen na pečení, obsahuje teplotní sondu o délce 10 cm, minimální teplota 0 °C, maximální teplota 120 °C Vpichovací teploměr na maso značky Weis je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Nabízí rozsah teplot od 0 - 120 °C. S ukazatelem vhodné teploty pro úpravu různých druhů masa bude příprava jídla snadná, rychlá a precizní. Jednoduše zapíchněte hrot teploměru do masa a zjistěte jeho přesný stupeň propečení! Klíčové vlastnostikvalitní provedenírozsah teplot od 0 - 120 °Copatřen vpichovacím hrotemukazatel vhodné teploty dle druhu masasnadno omyvatelnýpřesnýRozměry:5,5 × 12 cm

Objev podobné jako Weis Teploměr na maso (15305)

cena 299.0 Kč
Detail

Háky na maso 6ks (40299)

Háček do udírny pro zavěšení masa při uzení, sušení, skladování, délka 15 cm, 6 ks v balení

Objev podobné jako Háky na maso 6ks (40299)

cena 389.0 Kč
Detail

Univerzální stojan na maso Outdoorchef

Univerzální stojan na maso s miskou na vypečené šťávy určený pro elektrické a plynové grily a grily na dřevěné uhlí Outdoorchef o průměru kotle 42 cm, 48 cm a 57 cm, pro plynové grily Australia a DualchefStojan vhodný pro grilování žebírek, ale poradí si i s celým kuřetem a rybamiSpodní mistička zachytí šťávy z grilovaného masaDíky stojanu šetříte místo v grilu svislým grilováním kotlet a žebírekPoslouží i jako grilovací koš pro pečení velkých kusů masa či

Objev podobné jako Univerzální stojan na maso Outdoorchef

cena 1590.0 Kč
Detail

Litinové razítko na maso Napoleon

Razítko na maso Napoleon vyrobené z těžké litinyOzdobí grilované maso vlnový vzore typickým pro značku NapoleonVhodné pro použití na slaninu, steaky, hamburgery ale i ryby a sýrRobustní dřevěná rukojeť pro snadnou manipulaci s těžkou litinouRozměr razítka 11 x 21 cmHmotnost 1,15 kg

Objev podobné jako Litinové razítko na maso Napoleon

cena 599.0 Kč
Detail

Továrna na maso - Miloš Urban

Inženýr Leon Hebvábný je stejně výstřední jako jméno, které nese, a přesto se snaží žít výhradně svou prací a pro svou rodinu. Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového rozsvěcení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek. Těm totiž vymyslí přezdívku "továrna na maso", která se chytne nejdřív v pozitivním, později ale v čím dál negativnějším smyslu. Největší jatka ve střední Evropě jsou neohrozitelná a jejich pověst čištěná a bělená Leonovým šarmem a důvtipem, když tu přijde do podniku nová zaměstnankyně a obrátí Leonův svět na ruby. Jako by nestačilo, že v kafilerii na Maninách byly mezi zvířecími objeveny i lidské kosti… Vydání knihy podpořilo hlavní město Praha.

Objev podobné jako Továrna na maso - Miloš Urban

cena 356.0 Kč
Detail

Küchenprofi Palička na maso Stříbrná

Palička na maso - Küchenprofi - Stříbrná.

Objev podobné jako Küchenprofi Palička na maso Stříbrná

cena 939.0 Kč
Detail

KDS Palička na maso (3269.00)

Palička celková délka 250mm Kvalitní palička o hmotnosti 290 g s dřevěnou rukojetí.

Objev podobné jako KDS Palička na maso (3269.00)

cena 1019.0 Kč
Detail

Teploměr na maso černý WMF

Teploměr na maso WMF ve stručnosti: S potiskem symbolů nejčastěji používaných druhů masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, drůbež Lze ponechat v troubě po celou dobu pečení Měří vnitřní teplotu masa a hlídá proces pečení za vás K určení teploty stačí krátký pohled přes dveře trouby Měří teploty od 0 °C do + 110 °C, odolá teplotám do 250 °C Vhodné do myčky nádobí

Objev podobné jako Teploměr na maso černý WMF

cena 363.0 Kč
Detail

Elektrický mlýnek na maso Orava

3 stupně hrubosti mletí nástavec pro výrobu klobás nerezové tělo Výkonný elektrický mlýnek na maso je nepostradatelným pomocníkem každé hospodyně. Už žádné otáčení páčkou jako dříve, výkonný motor udělá otravnou práci za vás. Možnost výběru ze 3 různých hrubostí mletí. Mlýnek disponuje nástavcem pro výrobu domácích klobás a kebbe, protiskluzovými nožičkami pro vyšší stabilitu a tlačítkem pro zpětný chod motoru. Robustní provedení mlýnku a jeho kvalitní zpracování zajišťuje perfektní výsledek a dlouhou životnost. Rozměry: 34 x 33 x 17,5 cm Příkon: 1500 W

Objev podobné jako Elektrický mlýnek na maso Orava

cena 2399.0 Kč
Detail

Teploměr na maso černý WMF

Teploměr na maso WMF ve stručnosti: S potiskem symbolů nejčastěji používaných druhů masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, drůbež Lze ponechat v troubě po celou dobu pečení Měří vnitřní teplotu masa a hlídá proces pečení za vás K určení teploty stačí krátký pohled přes dveře trouby Měří teploty od 0 °C do + 110 °C, odolá teplotám do 250 °C Vhodné do myčky nádobí

Objev podobné jako Teploměr na maso černý WMF

cena 363.0 Kč
Detail

Teploměr na maso černý WMF

Teploměr na maso WMF ve stručnosti: S potiskem symbolů nejčastěji používaných druhů masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, drůbež Lze ponechat v troubě po celou dobu pečení Měří vnitřní teplotu masa a hlídá proces pečení za vás K určení teploty stačí krátký pohled přes dveře trouby Měří teploty od 0 °C do + 110 °C, odolá teplotám do 250 °C Vhodné do myčky nádobí

Objev podobné jako Teploměr na maso černý WMF

cena 363.0 Kč
Detail

Kleště na maso 195 mm

Kleště s délkou 195 mm jsou zvláště užitečné v hotelích, restauracích a bufetech. Vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/0 o tloušťce 2,0 mm. Trvanlivý a odolný design zaručuje dlouhou životnost. Estetický chromový povrch jim dává elegantní vzhled. Možné mýt i v myčce nádobí. Technická data Materiál: nerezová ocel 18/0 Délka: 195 mm Tloušťka: 2 mm Obsah balení 1x kleště

Objev podobné jako Kleště na maso 195 mm

cena 83.0 Kč
Detail

Tescoma Tenderizer na maso PRESIDENT

Milovníci steaků, zpozorněte! Představujeme vám tenderizer na maso PRESIDENT té nejvyšší kvality, s dokonale promyšleným designem a novým způsobem použití. Díky ostré čepeli z nerezavějící oceli a kolébavému pohybu maso zjemníte a zvláčníte po celé jeho ploše, aniž byste ho museli naklepávat či jinak narušovat jeho strukturu. Každé sousto proto bude šťavnaté a křehké.Vlastnosti a výhody: zjemnění a zvláčnění všech druhů červeného masa ostré čepele z prvotřídní nerezavějící oceli ergonomické uchopení tenderizeru, vhodné pro praváky i leváky ochranný kryt chránící bezpečí vaší rodiny i ostří tenderizeru luxusní design záruka: 5 let

Objev podobné jako Tescoma Tenderizer na maso PRESIDENT

cena 289.0 Kč
Detail

Palička na maso AL KITCH

Palička na maso se zesílenou rukojetí pro pohodlné uchopení. Možnost zavěšení.

Objev podobné jako Palička na maso AL KITCH

cena 319.0 Kč
Detail

Tenderizer na maso Tescoma PRESTO

Tenderizer na maso Tescoma pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte odmočit, nemyjte v myčce. 3 roky záruka.

Objev podobné jako Tenderizer na maso Tescoma PRESTO

cena 309.0 Kč
Detail

TESCOMA tenderizer na maso HANDY

Vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer lze snadno rozložit a dokonale vyčistit, je vhodný do myčky nádobí. Opatřeno zámkem pro bezpečné skladování, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. 3 roky záruka.

Objev podobné jako TESCOMA tenderizer na maso HANDY

cena 389.0 Kč
Detail

Kela Teploměr na maso Punkto

Teploměr na měření teploty uvnitř masa při jeho tepelné úpravě zaručí, že bude maso zdravě propečené a připravené při správné teplotě. Výborný pomocník při pečení masa a masných specialit a také při letním grilování. Ukazatel teploty cca od 0 °C do 120 °C. Materiál: nerez, sklo.

Objev podobné jako Kela Teploměr na maso Punkto

cena 259.0 Kč
Detail

Mlýnek na maso Tescoma HANDY, univerzální

Univerzální mlýnek Tescoma pro snadné a rychlé mletí všech obvyklých druhů masa najemno i nahrubo. Univerzální - vynikající i pro přípravu strouhanky, mletí oloupaného česneku, cibule, loupaných vlašských ořechů, tvrdých sýrů typu parmazán, pasírování rajčat, předvařené zeleniny apod. Vyrobeno ze speciálně tvrzených vysoce odolných plastů, krájecí nůž a disky z prvotřídní nerezavějící oceli. Opatřeno masivním pěchovadlem pro bezpečné použití, rychlé a stabilní uchycení na plochu pomocí vysoce účinné vakuové přísavky. 3 roky záruka.

Objev podobné jako Mlýnek na maso Tescoma HANDY, univerzální

cena 1049.0 Kč
Detail

KDS Sekáč na maso (plast) (3364.00)

Sekáč délka čepele 160mm, celková délka 290mm Sekáč na maso z nerezové oceli s plastovou rukojetí.

Objev podobné jako KDS Sekáč na maso (plast) (3364.00)

cena 2519.0 Kč
Detail

TESCOMA Váleček na maso GrandCHEF (8595028409338)

Tenderizér pro snadné a rychlé zjemnění masa před tepelnou úpravou, nahrazuje paličku na maso i tenderizer, bezhlučný a hygienický Už vás nemusí trápit nepořádek a hluk během naklepávání masa. Sáhněte po praktickém válečku na maso GrandCHEF, který perfektně zjemní plátky masa před tepelnou úpravou. Je vyrobený z nerezové oceli a velmi kvalitního plastu. Váleček lze mýt v myčce na nádobí. Rukojeť zdobí jemné logo TESCOMA. Klíčové vlastnosti válečku na maso TESCOMA GrandCHEFPomůcka pro hygienické a tiché zjemnění masa od TESCOMA Váleček GrandCHEF nahradí paličku na naklepávání Jednoduché použitíSnadná údržba, lze mýt v myčce Vyroben z nerezové oceli a plastu

Objev podobné jako TESCOMA Váleček na maso GrandCHEF (8595028409338)

cena 199.0 Kč
Detail

Orion Tenderizér na maso UH/nerez

Tenderizér je vynikající pomocník při přípravě šťavnatých steaků, zvláční všechny druhy červeného masa. A jak na to? Tenderizér stačí položit na plátek syrového masa, zatlačit na rukojeť a tento postup opakovat po celé ploše steaku. Ostré nerezové čepele zjemní ve chvilce strukturu masa. To přispívá k rovnoměrnému a rychlejšímu propečení masa. Pokud se maso marinuje, díky procesu tenderizace proniká marináda lépe do masa, marinování je kratší a účinnější. I doma tak dosáhnete profesionálních výsledků. Snímatelný kryt čepelí zajišťuje bezpečné uložení.

Objev podobné jako Orion Tenderizér na maso UH/nerez

cena 269.0 Kč
Detail

Podívejte se také