Toro odpadkový koš (270233)

Produkt Toro odpadkový koš (270233) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Toro odpadkový koš (270233) upraviť a produkt hľadať znova.

Toro Odpadkový koš (270233)

Detail

Odpadkový koš na tříděný odpad se třemi vyjímatelnými nádobami po 15 l. Každá nádoba je vybavena samostatným madlem a lze do ní vkládat sáčky na smetí. Tento pomocník vám pomůže efektivně třídit domovní odpad. Vnější plášť je z broušeného nerezu a víko z tvrzeného černého plastu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Toro Odpadkový koš (270233) , Toro odpadkový koš se senzorem, 32 l

Odpadkový koš Toro 270233 3x15 l

Odpadkový koš Toro 270233 3x15 l
Detail

Moderní odpadkový koš se třemi vyjímatelnými nádobami po 15 l a rozměrech š/v/h 26,5 x 40,5 x 16,5 cm. Každá nádoba je vybavena samostatným madlem a lze do ní vkládat sáčky na smetí. Tento pomocník Vám pomůže efektivně třídit domovní odpad. Má nášlapný systém pro snadné otvírání a jednotlivé pedály jsou barevně odlišeny dle norem EU. Vnější plášť je z broušeného nerezu a víko z tvrzeného černého plastu. Snadná údržba, lehce omyvatelný. Objem 45 l, rozměry koše - 60 x 32 x 48 cm. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš Toro 270233 3x15 l , Hendi lapač hmyzu 270233 (270233)

Toro Odpadkový koš se senzorem, 32 l

Toro Odpadkový koš se senzorem, 32 l
Detail

Oválný plastový odpadkový koš se senzorem a víkem, které lze otevírat automaticky nebo manuálně. Systém otvírání je založen na pohybovém senzoru s možností manuálního otevření pomocí tlačítek OPEN (otevřít) a CLOSE (zavřít). Koš je vyroben v moderním stylu se snadnou údržbou materiálu. Pohon koše je na 4 baterie velkého monočlánku (baterie nejsou součástí balení). (4home.cz)

Podobné produkty ako Toro Odpadkový koš se senzorem, 32 l , Kosmetický odpadkový koš, 3 l

TORO Drátěný odpadkový koš 5l

TORO Drátěný odpadkový koš 5l
Detail

Drátěný koš na odpadky je vhodný do každého pokoje, především na papír, ale po vložení sáčku na odpadky i na jiný odpad. Objem koše 5 l. Materiál - pochromovaný kov. Rozměry - 25 x 29 cm. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Drátěný odpadkový koš 5l , Orion kosmetický odpadkový koš whitney

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 5l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 5l
Detail

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš TORO 5l, kategorie: ČISTÝ DOMOV - ÚKLID | ODPADKOVÉ KOŠE | ODPADKOVÉ KOŠE NEREZOVÉ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 5l , Simplehuman odpadkový koš na kompost

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 5l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 5l
Detail

Kulatý nerezový odpadkový koš s matným designem a plastovým víkem v moderním stylu. Objem 5 litrů. Vnitřní vyjímatelná plastová nádoba s uchem uvnitř. Má nášlapný systém pro snadné otvírání. Vnější plášť je z broušeného nerezu a víko z tvrzeného černého plastu. Snadná údržba. Rozměry koše - 23 x 27 cm. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 5l , Curver odpadkový koš tiger bin

TORO Nášlapný nerezový odpadkový koš 3l

TORO Nášlapný nerezový odpadkový koš 3l
Detail

Kulatý nerezový odpadkový koš z leštěného nerezového plechu. Objem 3 l. Vnitřní vyjímatelná plastová vložka s uchem uvnitř. Kvalitní nášlapný otevírací mechanizmus. Snadno omyvatelný. Rozměry koše - 16,8 x 24 cm. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nášlapný nerezový odpadkový koš 3l , 4home skládací silikonový odpadkový koš clean

TORO Plastový odpadkový koš 6,4l smajlík

TORO Plastový odpadkový koš 6,4l smajlík
Detail

TORO Plastový odpadkový koš TORO 6,4l smajlík, kategorie: ČISTÝ DOMOV - ÚKLID | ODPADKOVÉ KOŠE | ODPADKOVÉ KOŠE PLASTOVÉ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Plastový odpadkový koš 6,4l smajlík , Simplehuman odpadkový koš, 60 l, šedá

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 15l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 15l
Detail

Nerezový odpadkový koš s matným designem a plastovým černým víkem v moderním stylu. Má nášlapný systém pro snadné otvírání. Vnější plášť je z broušeného nerezu a víko z tvrzeného černého plastu. Snadná údržba. Objem 15 l. Rozměry - 20 x 30 x 46,5 cm. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 15l , Simplehuman odpadkový koš, 60 l, černá

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 8l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 8l
Detail

Moderní odpadkový koš se samostatně vyjímatelnou nádobou. Vnitřní nádoba je vybavena samostatným madlem a lze do ní vkládat sáčky na smetí. Má nášlapný systém pro snadné otvírání. Vnější plášť je z broušeného nerezu a víko z tvrzeného černého plastu. Snadná údržba, lehce omyvatelný. Objem 8 l, rozměry - 15, 5 x 40 cm. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 8l , Simplehuman odpadkový koš, 40 l, černá

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 3l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 3l
Detail

Kulatý nerezový odpadkový koš z leštěného nerezového plechu. Objem 3 litry. Vnitřní vyjímatelná plastová vložka s uchem uvnitř. Kvalitní nášlapný otevírací mechanizmus. Snadno omyvatelný. Rozměry - 17 x 24,3 cm. Barva stříbrná. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 3l , Westside odpadkový koš s popelníkem, stříbrná

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 12l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 12l
Detail

Kulatý nerezový odpadkový koš s matným designem a plastovým víkem v moderním stylu. Objem 12 litrů. Vnitřní vyjímatelná plastová nádoba s uchem uvnitř. Má nášlapný systém pro snadné otvírání. Vnější plášť je z broušeného nerezu a víko z tvrzeného černého plastu. Snadná údržba. Rozměry - 28 x 39 cm. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 12l , Orion odpadkový koš 30 l, antracit,

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 20l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 20l
Detail

Kulatý nerezový odpadkový koš s matným designem a plastovým víkem v moderním stylu. Objem 20 litrů. Vnitřní vyjímatelná plastová nádoba s uchem uvnitř. Má nášlapný systém pro snadné otvírání. Vnější plášť je z broušeného nerezu a víko z tvrzeného černého plastu. Snadná údržba. Rozměry -34 x 41 x 20 cm. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 20l , Orion pedálový odpadkový koš 12 l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 12l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 12l
Detail

Kulatý nerezový odpadkový koš z leštěného nerezového plechu. Objem 12 litrů. Vnitřní vyjímatelná plastová vložka s uchem uvnitř. Kvalitní nášlapný otevírací mechanizmus. Snadno omyvatelný. Rozměry koše - 25 x 40 cm. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 12l , Ratanový odpadkový koš 18 l, antracit

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 20l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 20l
Detail

Kulatý nerezový odpadkový koš z leštěného nerezového plechu. Objem 20 litrů. Vnitřní vyjímatelná plastová vložka s uchem uvnitř. Kvalitní nášlapný otevírací mechanizmus. Snadno omyvatelný. Rozměry - 29 x 45 cm. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš 20l , Orion pedálový odpadkový koš 6 l

odpadkový koš TORO 270273 60 l

odpadkový koš TORO 270273 60 l
Detail

Moderní odpadkový koš se 2 vyjímatelnými nádobami po 30 l a rozměrech 30 x 29 x 64,8 cm. Každá nádoba je vybavena samostatným madlem a lze do ní vkládat sáčky na smetí. Tento pomocník Vám pomůže efektivně třídit domovní odpad. Má nášlapný systém pro snadné otvírání. Vnější plášť je z broušeného nerezu a víko z tvrzeného černého plastu. Snadná údržba, lehce omyvatelný. Rozměry - 58 x 64,8 x 31. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako odpadkový koš TORO 270273 60 l , Ratanový odpadkový koš 18 l, šedá

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš Retro 12l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš Retro 12l
Detail

Kulatý nerezový odpadkový koš s matným designem v retro stylu. Objem 12 litrů. Vnitřní vyjímatelná plastová vložka s uchem uvnitř. Kvalitní nášlapný otevírací mechanizmus. Snadná údržba. Rozměry koše - 25 x 40 cm. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš Retro 12l , Hendi stolní odpadkový koš 440704 (440704)

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš Retro 3l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš Retro 3l
Detail

Kulatý nerezový odpadkový koš s matným designem v retro stylu. Objem 3 litry. Vnitřní vyjímatelná plastová vložka s uchem uvnitř. Kvalitní nášlapný otevírací mechanizmus. Snadná údržba. Rozměry koše - 17 x 27 cm. Barva stříbrná, černá. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš Retro 3l , Compass odpadkový koš velký orange (06603)

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš Retro 5l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš Retro 5l
Detail

Kulatý nerezový odpadkový koš s matným designem v retro stylu. Objem 5 litrů. Vnitřní vyjímatelná plastová vložka s uchem uvnitř. Kvalitní nášlapný otevírací mechanizmus. Snadná údržba. Barva stříbrná, černá. Rozměry - 20 x 31,5 cm. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš Retro 5l , Curver odpadkový koš flipbin 9l zelený

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš Retro 20l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš Retro 20l
Detail

Kulatý nerezový odpadkový koš s matným designem v retro stylu. Objem 20 litrů. Vnitřní vyjímatelná plastová vložka s uchem uvnitř. Kvalitní nášlapný otevírací mechanizmus. Snadná údržba.Rozměry - 30,5 x 46 cm. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš Retro 20l , 5five odpadkový koš, 3 l (3560238941072)

TORO Nerezový odpadkový koš se senzorem 32l - doprava zdarma

TORO Nerezový odpadkový koš se senzorem 32l - doprava zdarma
Detail

Oválný nerezový odpadkový koš se senzorem a víkem, které lze otevírat automaticky nebo manuálně. Systém otvírání je založen na pohybovém senzoru s možností manuálního otevření pomocí tlačítek OPEN (otevřít) a CLOSE (zavřít). Snadná údržba materiálu. Moderní styl. Na typ baterie - 4x velký monočlánek - nejsou součástí výrobku. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový odpadkový koš se senzorem 32l - doprava zdarma , Rotho odpadkový koš paso 40l - karbon (1754111006)

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš na tříděný odpad 16l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš na tříděný odpad 16l
Detail

Moderní odpadkový koš se 2 vyjímatelnými nádobami po 8 l a rozměrech 40 x 26,5 cm. Každá nádoba je vybavena samostatným madlem a lze do ní vkládat sáčky na smetí. Tento pomocník Vám pomůže efektivně třídit domovní odpad. Má nášlapný systém pro snadné otvírání a jednotlivé pedály jsou barevně odlišeny dle norem EU. Vnější plášť je z broušeného nerezu a víko z tvrzeného černého plastu. Snadná údržba, lehce omyvatelný. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš na tříděný odpad 16l , Yamazaki odpadkový koš tall 4488, bílý (4488)

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš na tříděný odpad 30l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš na tříděný odpad 30l
Detail

Moderní odpadkový koš se 2 vyjímatelnými nádobami po 15 l a vnějších rozměrech šířka 17,5 x hloubka 26,5 x výška 41 cm. Rozměry celého koše: šířka 40 x hloubka 30 x výška 49 cm. Každá nádoba je vybavena samostatným madlem a lze do ní vkládat sáčky na smetí. Tento pomocník Vám pomůže efektivně třídit domovní odpad. Má nášlapný systém pro snadné otvírání a jednotlivé pedály jsou barevně odlišeny dle norem EU. Vnější plášť je z broušeného nerezu a víko z tvrzeného černého plastu. Snadná údržba, lehce omyvatelný. Do odpadkových košů doporučujeme z hygienických důvodů vkládat pytle. (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš na tříděný odpad 30l , Rotho odpadkový koš paso 40l - beton (1754110766s)

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš na tříděný odpad 24l

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš na tříděný odpad 24l
Detail

TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš na tříděný odpad TORO 24l, kategorie: ČISTÝ DOMOV - ÚKLID | ODPADKOVÉ KOŠE | ODPADKOVÉ KOŠE NEREZOVÉ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášlapný odpadkový koš na tříděný odpad 24l , Kela koš odpadkový 12l joshua (kl-10932)

Toro Odpadkový koš (270233) - zánovní

Detail

Odpadkový koš na tříděný odpad se třemi vyjímatelnými nádobami po 15 l. Každá nádoba je vybavena samostatným madlem a lze do ní vkládat sáčky na smetí. Tento pomocník vám pomůže efektivně třídit domovní odpad. Vnější plášť je z broušeného nerezu a víko z tvrzeného černého plastu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Toro Odpadkový koš (270233) - zánovní , Tontarelli odpadkový koš aurora 50l krémová (8101375159)

Toro Sada sáček do odpadkového koše 18 l (4 x 30 ks)

Detail

Praktické balení sáčků do koše o objemu 18 litrů. Igelitové pytle do odpadkových košů umožňují v dnešní době snadné odnášení odpadků do popelnic. Vysoce odolné pytle lze umístit na jakýkoli odpadkový koš. Rozměr pytle – 40 × 47 cm. Obsahuje 4 × 30 ks. (mall.cz)

Podobné produkty ako Toro Sada sáček do odpadkového koše 18 l (4 x 30 ks) , Kela koš odpadkový 12l cornell (kl-10929)

Odpadkový koš

Odpadkový koš
Detail

Váš odkpadkový koš nemusí vypadat jako smetiště; se stříbrnými a černými barvami a jednoduchým tvarem bude tento odpadkový koš ve vaší kuchyni poutačem pozornosti Hands-free obsluha: při jídle je těžké otevřít víko odpadkového koše rukama, a proto jsme navrhli tento odpadkový koš s pedálem, který vám umožní mít volné ruce. Schovejte svůj odpad. Silný a přitom měkký: pevné tělo této popelnice z nerezové oceli vydrží dlouhodobé používání; víko s měkkým zavíráním zajišťuje, že prostředí zůstává klidné a není slyšet žádné hlasité bouchnutí Kbelík v koši: tento odpadkový koš obsahuje 2 vyjímatelné kbelíky pro snadné čištění, pokud se váš pytel na odpadky náhodně rozbije a vysype; kbelíky se dodávají s praktickými kovovými držadly, takže je můžete zvednout (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš , Yamazaki odpadkový koš rin 3195, tmavý (3195)

Odpadkový koš

Odpadkový koš
Detail

> celková výška produktu s otevřeným víkem: 83 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš , Yamazaki odpadkový koš tall 4489, černý (4489)

Odpadkový koš

Odpadkový koš
Detail

> rozměry vnitřního kyblíku: 27 x 27 x 58,5 cm > celková výška produktu s otevřeným víkem: 94 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš , Balvi odpadkový koš letters 26883, bílý (26883)

Odpadkový koš

Odpadkový koš
Detail

> kovový odpadkový koš má snadné otevírání víka pomocí pedálu (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš , Sapho odpadkový koš 3l, bronz xj011 (xj011)

HENDI lapač hmyzu 270233 (270233)

HENDI lapač hmyzu 270233 (270233)
Detail

Lepicí páska schválený pro použití v kuchyni, ABS ohnivzdorný obal, kovový zadní díl, vhodný pro montáž na stěnu, 1x 36w uv-a zářivka odolná proti rozbití, adhezivní deska v zadní části na chytání hmyzu, lampa a adhezivní deska jsou snadno vyměnitelné, maximální rozsah cca 120 m2, včetně adhezivní desky Lepicí páska HENDI 270233 je speciálně určená do lapače hmyzu 270196, který vás spolehlivě zbaví obtěžujícího hmyzu. Vyrobená je z kvalitního materiálu a do lapače se jednoduše instaluje. Balení obsahuje 10 lepicích pásek HENDI 270233, které představují nepostradatelný doplněk do lapače hmyzu. Klíčové vlastnosti lepicí pásky HENDI 270233Lepicí páska určená do lapače hmyzu 270196Vyrobená z kvalitního materiáluDo lapače se jednoduše instalujeBalení obsahuje 10 lepicích pásek HENDI 270233 Rozměry:39 × 27 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako HENDI lapač hmyzu 270233 (270233)

Balvi - Odpadkový koš

Balvi - Odpadkový koš
Detail

Odpadkový koš z kolekce Balvi. Model vyroben z plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Balvi - Odpadkový koš

Brabantia Odpadkový koš

Brabantia Odpadkový koš
Detail

Odpadkový koš z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele. (answear.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Odpadkový koš

Brabantia Odpadkový koš

Brabantia Odpadkový koš
Detail

Odpadkový koš z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele. (answear.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Odpadkový koš

Qualy Odpadkový koš

Qualy Odpadkový koš
Detail

Odpadkový koš z kolekce Qualy. Model vyroben z umělohmotného materiáliu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Qualy Odpadkový koš

Umbra Odpadkový koš

Umbra Odpadkový koš
Detail

Odpadkový koš z kolekce Umbra. Model vyroben z umělohmotného materiáliu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Umbra Odpadkový koš

Odpadkový koš Brabantia

Odpadkový koš Brabantia
Detail

Odpadkový koš z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš Brabantia

Balvi Odpadkový koš Wastebasket

Balvi Odpadkový koš Wastebasket
Detail

Odpadkový koš z kolekce Balvi. Model vyroben z plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Balvi Odpadkový koš Wastebasket

Odpadkový koš Yamazaki Rin

Odpadkový koš Yamazaki Rin
Detail

Odpadkový koš z kolekce Yamazaki. Model vyroben z ocele a dřeva. (answear.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš Yamazaki Rin

Odpadkový koš Yamazaki Rin

Odpadkový koš Yamazaki Rin
Detail

Odpadkový koš z kolekce Yamazaki. Model vyroben z překližky. (answear.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš Yamazaki Rin

Odpadkový koš – 5 l

Odpadkový koš – 5 l
Detail

> kovový odpadkový koš má snadné otevírání víka pomocí pedálu (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš – 5 l

Odpadkový koš – 24 l

Odpadkový koš – 24 l
Detail

> kovový odpadkový koš má snadné otevírání víka pomocí pedálu (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš – 24 l

Odpadkový koš STANDARD antracitová

Odpadkový koš STANDARD antracitová
Detail

2 způsoby otevírání univerzální použití doma i v kanceláři Kvalitní plastový odpadkový koš v moderním provedení vhodný do kuchyně, koupelny či kanceláře. Víko disponuje dvěma způsoby otevírání - kolébkovým systémem pro rychlé vložení odpadu a odklopením celého víka pro vložení objemnějšího odpadu, čímž zajišťuje i snadnější následnou manipulaci s odpadem. Materiál: plast Objem: 15, 30 a 50 l (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš STANDARD antracitová

Odpadkový koš Blomus Sono

Odpadkový koš Blomus Sono
Detail

Odpadkový koš z kolekce Blomus. Model vyroben z umělohmotného materiáliu a silikonu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš Blomus Sono

Odpadkový koš Blomus Tubo

Odpadkový koš Blomus Tubo
Detail

Odpadkový koš z kolekce Blomus. Model vyroben z nerezové ocele a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Odpadkový koš Blomus Tubo

Magnet 3Pagen Odpadkový koš

Magnet 3Pagen Odpadkový koš
Detail

Nyní máte koš na odpadky přesně tam, kde ho potřebujete: přímo pod pracovní deskou nebo dřezem. Jednoduše jej zavěste na zásuvku nebo dvířka skříně - hotovo! Ušetří spoustu běhání! (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Odpadkový koš

Simplehuman Odpadkový koš na kompost

Simplehuman Odpadkový koš na kompost
Detail

Odpadkový koš na bioodpad , který vzniká v každé kuchyni a který moderní domácnost nevhazuje do směsného odpadu, ale třídí zvlášť. Koš má objem 4 litry, tedy může být například volně položen na kuchyňské lince a být vždy po ruce. Koš obsahuje vyjímatelnou vnitřní nádobu, což je praktické i z hlediska hygieny a čištění. Koš je vyroben z kartáčované nerez oceli, tedy se hodí do každého moderního interiéru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Simplehuman Odpadkový koš na kompost

Brabantia Odpadkový koš 12 L

Brabantia Odpadkový koš 12 L
Detail

Odpadkový koš z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Odpadkový koš 12 L

Brabantia Odpadkový koš 3 L

Brabantia Odpadkový koš 3 L
Detail

Odpadkový koš z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele. (answear.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Odpadkový koš 3 L

Brabantia Odpadkový koš 12 L

Brabantia Odpadkový koš 12 L
Detail

Odpadkový koš z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Brabantia Odpadkový koš 12 L
Toro Odpadkový koš se senzorem, 32 l, HENDI lapač hmyzu 270233 (270233), Kosmetický odpadkový koš, 3 l, Orion Kosmetický odpadkový koš WHITNEY, Simplehuman Odpadkový koš na kompost, Curver Odpadkový koš Tiger BIN, 4Home Skládací silikonový odpadkový koš Clean, Simplehuman Odpadkový koš, 60 l, šedá, Simplehuman Odpadkový koš, 60 l, černá, Simplehuman Odpadkový koš, 40 l, černá, Westside Odpadkový koš s popelníkem, stříbrná, Orion Odpadkový koš 30 l, antracit, , Orion Pedálový odpadkový koš 12 l, Ratanový odpadkový koš 18 l, antracit, Orion Pedálový odpadkový koš 6 l, Ratanový odpadkový koš 18 l, šedá, HENDI stolní odpadkový koš 440704 (440704), COMPASS Odpadkový koš velký ORANGE (06603), Curver odpadkový koš Flipbin 9L zelený, 5Five Odpadkový koš, 3 l (3560238941072), Rotho Odpadkový koš PASO 40L - karbon (1754111006), YAMAZAKI Odpadkový koš Tall 4488, bílý (4488), Rotho Odpadkový koš PASO 40L - beton (1754110766S), Kela Koš odpadkový 12l JOSHUA (KL-10932), Tontarelli Odpadkový koš Aurora 50L krémová (8101375159), Kela Koš odpadkový 12l CORNELL (KL-10929), YAMAZAKI Odpadkový koš Rin 3195, tmavý (3195), YAMAZAKI Odpadkový koš Tall 4489, černý (4489), BALVI Odpadkový koš Letters 26883, bílý (26883), SAPHO Odpadkový koš 3L, bronz XJ011 (XJ011)