Toro dřevěné prkénko obdélníkové, 25 x 18 x 1 cm (360523)

Produkt Toro dřevěné prkénko obdélníkové, 25 x 18 x 1 cm (360523) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Toro dřevěné prkénko obdélníkové, 25 x 18 x 1 cm (360523) upraviť a produkt hľadať znova.

TORO Dřevěné prkénko obdélníkové, 25 x 18 x 1 cm (360523)

TORO Dřevěné prkénko obdélníkové, 25 x 18 x 1 cm (360523)
Detail

Krájecí deska - materiál dřevo, drážka pro odvod tekutiny, 0,1 × 18 × 25 cm (V׊×D) Pokud chcete svou kuchyni udržet bez škrábanců, prkénko či krájecí deska jsou pro vás nutností. Díky prkénku TORO Dřevěné prkénko obdélníkové, 25 x 18 x 1 cm si jednoduše nachystáte veškeré suroviny k přípravě jídla. Je zhotovena z dřevěného materiálu a bude tak stylový ozdobou vaší kuchyně. Odolný ale dostatečně poddajný materiál neponičí ostří nože. Krájecí deska disponuje drážkou, která slouží k odvodu přebytečné tekutiny. Což vám zabrání v zašpinění kuchyňské linky při přípravě surovin. Rozměry krájecí desky Toro činí 25 × 18 × 0,1 cm. Rozhodující vlastnosti krájecí desky TORO Dřevěné prkénko obdélníkové, 25 x 18 x 1 cm K dispozici má drážku pro odvod přebytečné tekutiny Odolná dřevěná krájecí deska pro bezproblémovou přípravu surovin Rozměry: 25 cm × 18 cm × 0,1 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako TORO Dřevěné prkénko obdélníkové, 25 x 18 x 1 cm (360523) , Orion dřevěné krájecí prkénko 35 x 25 x 3,3 cm

Dřevěné prkénko na krájení BORDA 64 x 18 cm Blomus

Dřevěné prkénko na krájení BORDA 64 x 18 cm Blomus
Detail

Prkénko Borda z hřejivého dubového dřeva dobře poslouží jak klasicky na krájení, tak pro servírování drobných delikates. Před použitím doporučujeme jeho povrch ošetřit olejem. Dřevěné prkénko BORDA: Vyrobeno z masivního dubového dřeva Rozměry: výška 2 cm, šířka 18 cm, délka 64 cm Tvar prkénka umožňuje snažší manipulaci při přenášení Vybaveno otvorem pro zavěšení V nabídce také menší a kulatá verze Po použití otřete obě strany nejprve vlhkým hadříkem, osušte a nechce dobře vyschnout. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Dřevěné prkénko na krájení BORDA 64 x 18 cm Blomus , Dřevěné krájecí prkénko s koženým poutkem , 30 x 18 x 1,5 cm

Dřevěné prkénko na krájení BORDA 64 x 18 cm Blomus

Dřevěné prkénko na krájení BORDA 64 x 18 cm Blomus
Detail

Prkénko Borda z hřejivého dubového dřeva dobře poslouží jak klasicky na krájení, tak pro servírování drobných delikates. Před použitím doporučujeme jeho povrch ošetřit olejem. Dřevěné prkénko BORDA: Vyrobeno z masivního dubového dřeva Rozměry: výška 2 cm, šířka 18 cm, délka 64 cm Tvar prkénka umožňuje snažší manipulaci při přenášení Vybaveno otvorem pro zavěšení V nabídce také menší a kulatá verze Po použití otřete obě strany nejprve vlhkým hadříkem, osušte a nechce dobře vyschnout. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Dřevěné prkénko na krájení BORDA 64 x 18 cm Blomus , Dřevěné krájecí prkénko, 25 cm

Dřevěné prkénko na krájení BORDA 64 x 18 cm Blomus

Dřevěné prkénko na krájení BORDA 64 x 18 cm Blomus
Detail

Prkénko Borda z hřejivého dubového dřeva dobře poslouží jak klasicky na krájení, tak pro servírování drobných delikates. Před použitím doporučujeme jeho povrch ošetřit olejem. Dřevěné prkénko BORDA: Vyrobeno z masivního dubového dřeva Rozměry: výška 2 cm, šířka 18 cm, délka 64 cm Tvar prkénka umožňuje snažší manipulaci při přenášení Vybaveno otvorem pro zavěšení V nabídce také menší a kulatá verze Po použití otřete obě strany nejprve vlhkým hadříkem, osušte a nechce dobře vyschnout. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné prkénko na krájení BORDA 64 x 18 cm Blomus , Banquet dřevěné krájecí prkénko s rukojetí brillante, 33 x 25 x 2 cm

Dřevěné prkénko na krájení pečiva 40 x 25 cm WÜSTHOF

Dřevěné prkénko na krájení pečiva 40 x 25 cm WÜSTHOF
Detail

Designové prkénko na krájení pečiva německé značky WÜSTHOF je vyrobeno z bukového dřeva upraveného speciální metodou, která dřevu zajišťuje vyšší odolnost a dlouhou životnost. Termicky zpracované dřevo totiž odpuzuje vodu. Časem se tedy nedeformuje, nebobtná a není třeba ani speciální povrchové úpravy. Dřevěné prkénko na krájení pečiva WÜSTHOF Elegantní kombinace tmavého dřeva a kovu Vyrobeno z odolného termo bukového dřeva Chrání pracovní desku i ostří nožů před poničením Kovový podnos sbírá drobečky z pečiva Opatřeno logem značky Výroba termo dřeva Vybrané druhy dřeva lze upravovat velmi jednoduchou metodou, která využívá přírodních principů. V tomto případě jde o bukové dřevo, jež bylo tepelně zpracováno při 180 až 220 °C. Díky tomu získalo nádherný tmavě hnědý odstín, jeho struktura se stala pevnější a trvanlivější. Termizované dřevo nemění tvar ani velikost. Jako neopomenutelný bonus pak odpuzuje vodu a je odolné vůči napadení houbami. Je impregnováno přírodní metodou, bez použití ochranné vrstvy. Ideální pro práci v kuchyni. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Dřevěné prkénko na krájení pečiva 40 x 25 cm WÜSTHOF , Banquet prkénko krájecí dřevěné brillante bamboo 35 x 25 x 3 cm, mozaika (a14298)

Dřevěné prkénko na krájení pečiva 40 x 25 cm WÜSTHOF

Dřevěné prkénko na krájení pečiva 40 x 25 cm WÜSTHOF
Detail

Designové prkénko na krájení pečiva německé značky WÜSTHOF je vyrobeno z bukového dřeva upraveného speciální metodou, která dřevu zajišťuje vyšší odolnost a dlouhou životnost. Termicky zpracované dřevo totiž odpuzuje vodu. Časem se tedy nedeformuje, nebobtná a není třeba ani speciální povrchové úpravy. Dřevěné prkénko na krájení pečiva WÜSTHOF Elegantní kombinace tmavého dřeva a kovu Vyrobeno z odolného termo bukového dřeva Chrání pracovní desku i ostří nožů před poničením Kovový podnos sbírá drobečky z pečiva Opatřeno logem značky Výroba termo dřeva Vybrané druhy dřeva lze upravovat velmi jednoduchou metodou, která využívá přírodních principů. V tomto případě jde o bukové dřevo, jež bylo tepelně zpracováno při 180 až 220 °C. Díky tomu získalo nádherný tmavě hnědý odstín, jeho struktura se stala pevnější a trvanlivější. Termizované dřevo nemění tvar ani velikost. Jako neopomenutelný bonus pak odpuzuje vodu a je odolné vůči napadení houbami. Je impregnováno přírodní metodou, bez použití ochranné vrstvy. Ideální pro práci v kuchyni. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné prkénko na krájení pečiva 40 x 25 cm WÜSTHOF , Eh dřevěné krájecí prkénko s koženým poutkem, 18,5 x 41 x 1 cm

TORO Dřevěné prkénko s břidlicí 41x16.5cm 2v1

TORO Dřevěné prkénko s břidlicí 41x16.5cm 2v1
Detail

TORO Dřevěné prkénko s břidlicí TORO 41x16.5cm 2v1, kategorie: VAŘENÍ | KRÁJENÍ | KRÁJECÍ PRKÉNKA | DŘEVĚNÁ KRÁJECÍ PRKÉNKA (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Dřevěné prkénko s břidlicí 41x16.5cm 2v1 , Servírovací prkénko kitchen, 35 x 25 cm

Orion Dřevěné prkénko PIZZA/CHLÉB, 41,5 x 29,5 x 0,5 cm

Orion Dřevěné prkénko PIZZA/CHLÉB, 41,5 x 29,5 x 0,5 cm
Detail

Dřevěné prkénko s rukojetí využijete nejen na servírování pizzy, můžete ho použít k servírování sýrů, masa nebo krájení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Dřevěné prkénko PIZZA/CHLÉB, 41,5 x 29,5 x 0,5 cm , Orion dřevěné prkénko pizza/chléb, 41,5 x 29,5 x 0,5 cm

Dřevěné prkénko na krájení BORDA 44 x 15 cm Blomus

Dřevěné prkénko na krájení BORDA 44 x 15 cm Blomus
Detail

Prkénko Borda z hřejivého dubového dřeva dobře poslouží jak klasicky na krájení, tak pro servírování drobných delikates. Před použitím doporučujeme jeho povrch ošetřit olejem. Dřevěné prkénko BORDA: Vyrobeno z masivního dubového dřeva Rozměry: výška 1,5 cm, šířka 15 cm, délka 44 cm Tvar prkénka umožňuje snažší manipulaci při přenášení Vybaveno otvorem pro zavěšení V nabídce také větší a kulatá verze Po použití otřete obě strany nejprve vlhkým hadříkem, osušte a nechce dobře vyschnout. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Dřevěné prkénko na krájení BORDA 44 x 15 cm Blomus , Toro talir jidelni ctverec 25 6 x 25 6 x 2 3 cm

Dřevěné prkénko na krájení BORDA 44 x 15 cm Blomus

Dřevěné prkénko na krájení BORDA 44 x 15 cm Blomus
Detail

Prkénko Borda z hřejivého dubového dřeva dobře poslouží jak klasicky na krájení, tak pro servírování drobných delikates. Před použitím doporučujeme jeho povrch ošetřit olejem. Dřevěné prkénko BORDA: Vyrobeno z masivního dubového dřeva Rozměry: výška 1,5 cm, šířka 15 cm, délka 44 cm Tvar prkénka umožňuje snažší manipulaci při přenášení Vybaveno otvorem pro zavěšení V nabídce také větší a kulatá verze Po použití otřete obě strany nejprve vlhkým hadříkem, osušte a nechce dobře vyschnout. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Dřevěné prkénko na krájení BORDA 44 x 15 cm Blomus , Krájecí kuchyňské prkénko akát, 44,5 x 18 x 1,9 cm

Dřevěné prkénko na krájení BORDA 44 x 15 cm Blomus

Dřevěné prkénko na krájení BORDA 44 x 15 cm Blomus
Detail

Prkénko Borda z hřejivého dubového dřeva dobře poslouží jak klasicky na krájení, tak pro servírování drobných delikates. Před použitím doporučujeme jeho povrch ošetřit olejem. Dřevěné prkénko BORDA: Vyrobeno z masivního dubového dřeva Rozměry: výška 1,5 cm, šířka 15 cm, délka 44 cm Tvar prkénka umožňuje snažší manipulaci při přenášení Vybaveno otvorem pro zavěšení V nabídce také větší a kulatá verze Po použití otřete obě strany nejprve vlhkým hadříkem, osušte a nechce dobře vyschnout. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné prkénko na krájení BORDA 44 x 15 cm Blomus , Orion krájecí prkénko mango, 44 x 25 cm

Krájecí kuchyňské prkénko Akát, 44,5 x 18 x 1,9 cm

Krájecí kuchyňské prkénko Akát, 44,5 x 18 x 1,9 cm
Detail

Každý kousek je originál. Jedna z mnoha předností tohoto krásného prkénka, které je vyrobené z akácie – tvrdého a velmi odolného tropického dřeva. Jeho délka je přibližně 44 cm, ovšem každý kus se od ostatních liší svým tvarem i zabarvením.Má všestranné využití. Můžete jej použít nejen na krájení potravin, ale i k servírování a prezentaci připravených pokrmů, na rodinné oslavě i zahradní grilovačce. Výhodou je i snadná údržba, stačí jej lehce otřít a nechat uschnout na vzdušném místě. (4home.cz)

Podobné produkty ako Krájecí kuchyňské prkénko Akát, 44,5 x 18 x 1,9 cm , Altom keramické prkénko ibišek, 18 x 24 cm

Arte Legno - prkénko obdelníkové Velikost: 32x16x2,5 cm (ALPL32)

Arte Legno - prkénko obdelníkové Velikost: 32x16x2,5 cm (ALPL32)
Detail

Prkénko - materiál dřevo, 2,5 × 16 × 32 cm (V׊×D) (alza.cz)

Podobné produkty ako Arte Legno - prkénko obdelníkové Velikost: 32x16x2,5 cm (ALPL32) , Altom keramické prkénko lemon, 18 x 24 cm

Arte Legno - prkénko obdelníkové Velikost: 23x10x2,5 cm (ALPL23)

Arte Legno - prkénko obdelníkové Velikost: 23x10x2,5 cm (ALPL23)
Detail

Prkénko - materiál dřevo, 2,5 × 10 × 23 cm (V׊×D) (alza.cz)

Podobné produkty ako Arte Legno - prkénko obdelníkové Velikost: 23x10x2,5 cm (ALPL23) , Altom krájecí prkénko organic bamboo, 25 x 21 cm

Arte Legno - prkénko obdelníkové Velikost: 27x13x2,5 cm (ALPL27)

Arte Legno - prkénko obdelníkové Velikost: 27x13x2,5 cm (ALPL27)
Detail

Prkénko - materiál dřevo, 2,5 × 13 × 27 cm (V׊×D) (alza.cz)

Podobné produkty ako Arte Legno - prkénko obdelníkové Velikost: 27x13x2,5 cm (ALPL27) , Altom keramické prkénko charlotta 18 x 24 cm, bílá

Tmavě hnědé dřevěné prkénko s rukojetí - 15,5*25*1,9 cm 79076

Tmavě hnědé dřevěné prkénko s rukojetí - 15,5*25*1,9 cm 79076
Detail

Tmavě hnědé dřevěné prkénko s rukojetí - 15,5*25*1,9 cm Barva: hnědáMateriál: dřevo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Tmavě hnědé dřevěné prkénko s rukojetí - 15,5*25*1,9 cm 79076 , Altom keramické prkénko charlotta 18 x 24 cm, fialová

Toro Kuchyňské prkénko s břidlicí, 41 x 16,5 x 1,5 cm

Toro Kuchyňské prkénko s břidlicí, 41 x 16,5 x 1,5 cm
Detail

Servírovací prkénko představuje elegantní způsob, jak návštěvě naservírovat to nejlepší z vaší kuchyně. Je tvořeno dubovou obrubou o velikosti 41 x 16,5 cm, do které je vložena břidlicová deska. (4home.cz)

Podobné produkty ako Toro Kuchyňské prkénko s břidlicí, 41 x 16,5 x 1,5 cm , Banquet prkénko krájecí dřevěné na pizzu brillante 32 x 1,5 cm

Dřevěné krájecí prkénko s koženým poutkem , 30 x 18 x 1,5 cm

Dřevěné krájecí prkénko s koženým poutkem , 30 x 18 x 1,5 cm
Detail

Praktické prkénko poslouží při vaření, ale zárověň jako dekorace do kuchyně. Součástí prkénka je kožené poutko na zavěšení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné krájecí prkénko s koženým poutkem , 30 x 18 x 1,5 cm , Plechová dóza cafe du jour, 18 x 10 x 25 cm

Bambusové prkénko na sýr s příslušenstvím 38 x 18 x 1,5 cm

Bambusové prkénko na sýr s příslušenstvím 38 x 18 x 1,5 cm
Detail

Speciální sada na krájení a servírovní sýrů je vyrobena z přírodního bambusového dřeva. Perfektní doplněk při každém posezení nebo oslavě. Sada je balena v průhledném přebalu, takže může být i pěkným dárkem, který potěší všechny milovníky sýrů. Materiál bambus a nerezová ocel. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bambusové prkénko na sýr s příslušenstvím 38 x 18 x 1,5 cm , Toro pekáč, 42 x 29 x 5,5 cm

Zwilling Bambusové prkénko, 35 x 25 x 3 cm

Zwilling Bambusové prkénko, 35 x 25 x 3 cm
Detail

Bambusová prkénka značky ZWILLING jsou nejen krásná na pohled ale i velmi praktická. Díky antibakteriálním látkám, které bambus obsahuje, jsou dokonalým pomocníkem v kuchyni. Obě strany prkénka můžete použít pro krájení: ovoce a zeleniny, masa, ryb nebo pečiva. Po použití doporučujeme pouze ruční mytí teplou vodou a čisticím prostředkem, nejlépe otření vlhkým hadříkem a poté vytření dosucha. Prkénko je vždy dobré nechat doschnout ve vzpřímené poloze. Pro dlouhou životnost prkénka se vyhýbejte použití v extrémní vlhkosti či v extrémních teplotách. Pravidelné ošetření za studena lisovaným olejem udrží vaše prkénko dlouho krásné. Olej také zabraňuje pronikání vlhkosti a zachovává přirozenou barvu a strukturu bambusu. Bambusové prkénko ZWILLING ve stručnosti: Vyrobeno z kvalitního materiálu s praktickou drážkou na tekutiny Pružnost bambusu chrání ostří před předčasným otupením Snadno se čistí, bambus obsahuje antibakteriální látky Prkénko je nezbytné vždy po použití očistit a nechat vyschnout Nepoužívejte v extrémních teplotách a vlhkosti K dispozici v několika velikostech (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Zwilling Bambusové prkénko, 35 x 25 x 3 cm , Toro pekáč, 37,5 x 25,5 x 5 cm

Zwilling Bambusové prkénko, 35 x 25 x 3 cm

Zwilling Bambusové prkénko, 35 x 25 x 3 cm
Detail

Bambusová prkénka značky ZWILLING jsou nejen krásná na pohled ale i velmi praktická. Díky antibakteriálním látkám, které bambus obsahuje, jsou dokonalým pomocníkem v kuchyni. Obě strany prkénka můžete použít pro krájení: ovoce a zeleniny, masa, ryb nebo pečiva. Po použití doporučujeme pouze ruční mytí teplou vodou a čisticím prostředkem, nejlépe otření vlhkým hadříkem a poté vytření dosucha. Prkénko je vždy dobré nechat doschnout ve vzpřímené poloze. Pro dlouhou životnost prkénka se vyhýbejte použití v extrémní vlhkosti či v extrémních teplotách. Pravidelné ošetření za studena lisovaným olejem udrží vaše prkénko dlouho krásné. Olej také zabraňuje pronikání vlhkosti a zachovává přirozenou barvu a strukturu bambusu. Bambusové prkénko ZWILLING ve stručnosti: Vyrobeno z kvalitního materiálu s praktickou drážkou na tekutiny Pružnost bambusu chrání ostří před předčasným otupením Snadno se čistí, bambus obsahuje antibakteriální látky Prkénko je nezbytné vždy po použití očistit a nechat vyschnout Nepoužívejte v extrémních teplotách a vlhkosti K dispozici v několika velikostech (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Zwilling Bambusové prkénko, 35 x 25 x 3 cm , Dřevěné krájecí prkénko, 30 cm

Zwilling Bambusové prkénko, 35 x 25 x 3 cm

Zwilling Bambusové prkénko, 35 x 25 x 3 cm
Detail

Bambusová prkénka značky ZWILLING jsou nejen krásná na pohled ale i velmi praktická. Díky antibakteriálním látkám, které bambus obsahuje, jsou dokonalým pomocníkem v kuchyni. Obě strany prkénka můžete použít pro krájení: ovoce a zeleniny, masa, ryb nebo pečiva. Po použití doporučujeme pouze ruční mytí teplou vodou a čisticím prostředkem, nejlépe otření vlhkým hadříkem a poté vytření dosucha. Prkénko je vždy dobré nechat doschnout ve vzpřímené poloze. Pro dlouhou životnost prkénka se vyhýbejte použití v extrémní vlhkosti či v extrémních teplotách. Pravidelné ošetření za studena lisovaným olejem udrží vaše prkénko dlouho krásné. Olej také zabraňuje pronikání vlhkosti a zachovává přirozenou barvu a strukturu bambusu. Bambusové prkénko ZWILLING ve stručnosti: Vyrobeno z kvalitního materiálu s praktickou drážkou na tekutiny Pružnost bambusu chrání ostří před předčasným otupením Snadno se čistí, bambus obsahuje antibakteriální látky Prkénko je nezbytné vždy po použití očistit a nechat vyschnout Nepoužívejte v extrémních teplotách a vlhkosti K dispozici v několika velikostech (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Zwilling Bambusové prkénko, 35 x 25 x 3 cm , Toro cedník, 36 x 20 x 8 cm (390008)

Altom Keramické prkénko Ibišek, 18 x 24 cm

Altom Keramické prkénko Ibišek, 18 x 24 cm
Detail

Vzdušná a čistá kuchyně. Zároveň tak svobodná, že se vám v ní bude chtít během vaření tančit. Právě takový pocit dodají vaší kuchyni doplňky značky Altom. Stylové keramické prkénko, které se jen tak neztratí. Využít jej můžete různými způsoby. Nám se zamlouvá třeba ten, kdy jej umístíte společne s nakrájeným čerstvým pečivem doprostřed jídelního stolu. Nezbytost, která nesmí chybět k vydatné snídani ve formě míchaných vajíček s voňavou cibulkou zasypané vaší vypěstovanou pažitkou.Takhle bude pečivo stylově naservírováno a pro všechny přísedící pěkně po ruce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Altom Keramické prkénko Ibišek, 18 x 24 cm , Vánoční dekorace zasněžený domek na čajovou svíčku, 25 x 36 x 18 cm

Orion Dřevěné krájecí prkénko 35 x 25 x 3,3 cm

Orion Dřevěné krájecí prkénko 35 x 25 x 3,3 cm
Detail

Kuchyňské krájecí prkénko je vyrobené z masivního dřeva. Má zvláštní kresbou dřeva, protože je lepené z malých dřevěných kvádrů. V bocích jsou prohloubeny úchyty pro pohodlnou manipulaci. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Dřevěné krájecí prkénko 35 x 25 x 3,3 cm , Drzak na naradi g21 blackhook triangle 18 x 10 x 25 7 cm

Prkénko KATANA bambus 25 x 33 cm

Prkénko KATANA bambus 25 x 33 cm
Detail

- materiál: bambusové dřevo - rozměry: 33 x 25 x 1,2 cm - snadné čištění - značka: KELA (patro.cz)

Podobné produkty ako Prkénko KATANA bambus 25 x 33 cm , Dekorační tác mimosa, 25 x 3 x 25 cm

Prkénko bambusové 25 x 18,5 cm ZWILLING

Detail

Bambusová prkénka značky ZWILLING jsou nejen krásná na pohled ale i velmi praktická. Díky antibakteriálním látkám, které bambus obsahuje, jsou dokonalým pomocníkem v kuchyni. Obě strany prkénka můžete použít pro krájení: ovoce a zeleniny, masa, ryb nebo pečiva. Po použití doporučujeme pouze ruční mytí teplou vodou a čisticím prostředkem, nejlépe otření vlhkým hadříkem a poté vytření dosucha. Prkénko je vždy dobré nechat doschnout ve vzpřímené poloze. Pro dlouhou životnost prkénka se vyhýbejte použití v extrémní vlhkosti či v extrémních teplotách. Pravidelné ošetření za studena lisovaným olejem udrží vaše prkénko dlouho krásné. Olej také zabraňuje pronikání vlhkosti a zachovává přirozenou barvu a strukturu bambusu. Bambusové prkénko ZWILLING ve stručnosti: Vyrobeno z kvalitního materiálu s praktickou drážkou na tekutiny Pružnost bambusu chrání ostří před předčasným otupením Snadno se čistí, bambus obsahuje antibakteriální látky Prkénko je nezbytné vždy po použití očistit a nechat vyschnout Nepoužívejte v extrémních teplotách a vlhkosti K dispozici v několika velikostech (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Prkénko bambusové 25 x 18,5 cm ZWILLING , Plastové kuchyňské prkénko, 36 x 24 x 0,5 cm

Prkénko bambusové 25 x 18,5 cm ZWILLING

Prkénko bambusové 25 x 18,5 cm ZWILLING
Detail

Bambusová prkénka značky ZWILLING jsou nejen krásná na pohled ale i velmi praktická. Díky antibakteriálním látkám, které bambus obsahuje, jsou dokonalým pomocníkem v kuchyni. Obě strany prkénka můžete použít pro krájení: ovoce a zeleniny, masa, ryb nebo pečiva. Po použití doporučujeme pouze ruční mytí teplou vodou a čisticím prostředkem, nejlépe otření vlhkým hadříkem a poté vytření dosucha. Prkénko je vždy dobré nechat doschnout ve vzpřímené poloze. Pro dlouhou životnost prkénka se vyhýbejte použití v extrémní vlhkosti či v extrémních teplotách. Pravidelné ošetření za studena lisovaným olejem udrží vaše prkénko dlouho krásné. Olej také zabraňuje pronikání vlhkosti a zachovává přirozenou barvu a strukturu bambusu. Bambusové prkénko ZWILLING ve stručnosti: Vyrobeno z kvalitního materiálu s praktickou drážkou na tekutiny Pružnost bambusu chrání ostří před předčasným otupením Snadno se čistí, bambus obsahuje antibakteriální látky Prkénko je nezbytné vždy po použití očistit a nechat vyschnout Nepoužívejte v extrémních teplotách a vlhkosti K dispozici v několika velikostech (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Prkénko bambusové 25 x 18,5 cm ZWILLING , Plastové kuchyňské prkénko, 24,5 x 15 x 0,3 cm

Prkénko bambusové 25 x 18,5 cm ZWILLING

Prkénko bambusové 25 x 18,5 cm ZWILLING
Detail

Bambusová prkénka značky ZWILLING jsou nejen krásná na pohled ale i velmi praktická. Díky antibakteriálním látkám, které bambus obsahuje, jsou dokonalým pomocníkem v kuchyni. Obě strany prkénka můžete použít pro krájení: ovoce a zeleniny, masa, ryb nebo pečiva. Po použití doporučujeme pouze ruční mytí teplou vodou a čisticím prostředkem, nejlépe otření vlhkým hadříkem a poté vytření dosucha. Prkénko je vždy dobré nechat doschnout ve vzpřímené poloze. Pro dlouhou životnost prkénka se vyhýbejte použití v extrémní vlhkosti či v extrémních teplotách. Pravidelné ošetření za studena lisovaným olejem udrží vaše prkénko dlouho krásné. Olej také zabraňuje pronikání vlhkosti a zachovává přirozenou barvu a strukturu bambusu. Bambusové prkénko ZWILLING ve stručnosti: Vyrobeno z kvalitního materiálu s praktickou drážkou na tekutiny Pružnost bambusu chrání ostří před předčasným otupením Snadno se čistí, bambus obsahuje antibakteriální látky Prkénko je nezbytné vždy po použití očistit a nechat vyschnout Nepoužívejte v extrémních teplotách a vlhkosti K dispozici v několika velikostech (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Prkénko bambusové 25 x 18,5 cm ZWILLING , Addo výrobník bublin, 18 x 18 x 9 cm

Vsepropejska Amorita dřevěný domeček pro hlodavce Rozměr (cm): 25 x 18 x 9,5

Vsepropejska Amorita dřevěný domeček pro hlodavce Rozměr (cm): 25 x 18 x 9,5
Detail

Vytvořte svému malému hlodavci přirozené prostředí k odpočinku, ve kterém se bude cítit jako "doma". Dřevěný domeček pro křečky, morčata a další hlodavce ve světlém dřevu si jednoduše zamilujete! Materiál Domeček pro hlodavce vyrobený ze světlého dřeva. Funkčnost Rohové útočiště velikostně vhodné pro křečky, myšky, morčata, potkany a další malé čtyřnohé společníky. Světlé dřevo oplývá kvalitou a nezávadností vůči okusování. Vytváří mazlíčkům přirozené prostředí. Domeček pro hlodavce poskytuje bezpečné a kryté místečko k odpočinku a nabrání sil. Dominuje obloukovým vstupem. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Amorita dřevěný domeček pro hlodavce Rozměr (cm): 25 x 18 x 9,5 , Toro cedník 18 cm (260020)

EXCELLENT Prkénko krájecí z mangového dřeva 36 x 18 x 2,2 cm KO-A44710200

EXCELLENT Prkénko krájecí z mangového dřeva 36 x 18 x 2,2 cm KO-A44710200
Detail

- materiál: mangové dřevo - pořádný a tvrdý kus dřeva - velmi robustní, odolné proti vlhkosti a deformaci - prkénko je vhodné nejen ke krájení ale i k servírování různých druhů potravin - olejované mangové dřevo má krásnou texturu - snadné čištění, rychleschnoucí, ruční mytí zajistí velmi dlouhou životnost - rozměry: 36 x 18 x 2,2 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Prkénko krájecí z mangového dřeva 36 x 18 x 2,2 cm KO-A44710200 , Dřevěné prkénko otočné, pr. 35 cm

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Černá

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Černá
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Černý Lego box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Černá

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Azurová

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Azurová
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Azurový Lego box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Azurová

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Aqua

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Aqua
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světlounce modrý box je výbornou a užitečnou velkou lego kostkou, která nabízí jednak úložný prostor pro uložení drobností nebo sama o sobě může posloužit pro stavění velkých Lego staveb. Box je složený ze dvou částí. Přednosti: neobsahuje BPA, ftaláty ani PVC podporuje kreativitu a pořádek Vyberte dětem z naší široké nabídky Lego kostek! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Aqua

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Bílá

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Bílá
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Bílý Lego box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Bílá

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm růžový

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm růžový
Detail

Růžový Lego box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm růžový

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Oranžová

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Oranžová
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Oranžový Lego box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Oranžová

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Červená

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Červená
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Červený Lego box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Červená

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Modrá

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Modrá
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Tmavě modrý Lego box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Modrá

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Žlutá

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Žlutá
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Žlutý Lego box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Žlutá

Banquet Prkénko BRILLANTE Bamboo 35 x 25 x 3 cm, mozaika

Detail

Bambusové krájecí prkénko BRILLANTE Bamboo masiv o rozměrech 35 × 25 × 3 cm. S krásnou přírodní dřevitou mozaikovou strukturou se stane nejen praktickým doplňkem kuchyně, ale také její ozdobou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Prkénko BRILLANTE Bamboo 35 x 25 x 3 cm, mozaika

Dřevěné krájecí prkénko s úchytem, 45 x 25 x 4 cm

Dřevěné krájecí prkénko s úchytem, 45 x 25 x 4 cm
Detail

Pořiďte si do kuchyně praktické krájecí prkénko z kvalitního mangového dřeva. Skvěle poslouží při přípravě pokrmů a také bude hezkou dekorací každé kuchyně. Mangové dřevo je totiž neobyčejně tvrdé, odolné i vůči vlhkosti a zároveň vzhledově atraktivní. Krajecí prkénko je doplněno praktickým provázkem pro zavěšení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné krájecí prkénko s úchytem, 45 x 25 x 4 cm

Altom Keramické prkénko Charlotta 18 x 24 cm, bílá

Altom Keramické prkénko Charlotta 18 x 24 cm, bílá
Detail

Vzdušná a čistá kuchyně. Zároveň tak svobodná, že se vám v ní bude chtít během vaření tančit. Právě takový pocit dodají vaší kuchyni doplňky značky Altom. Stylové keramické prkénko, které se jen tak neztratí. Využít jej můžete různými způsoby. Nám se zamlouvá třeba ten, kdy jej umístíte společne s nakrájeným čerstvým pečivem doprostřed jídelního stolu. Nezbytost, která nesmí chybět k vydatné snídani ve formě míchaných vajíček s voňavou cibulkou zasypané vaší vypěstovanou pažitkou.Takhle bude pečivo stylově naservírováno a pro všechny přísedící pěkně po ruce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Altom Keramické prkénko Charlotta 18 x 24 cm, bílá

Altom Keramické prkénko Charlotta 18 x 24 cm, fialová

Altom Keramické prkénko Charlotta 18 x 24 cm, fialová
Detail

Vzdušná a čistá kuchyně. Zároveň tak svobodná, že se vám v ní bude chtít během vaření tančit. Právě takový pocit dodají vaší kuchyni doplňky značky Altom. Stylové keramické prkénko, které se jen tak neztratí. Využít jej můžete různými způsoby. Nám se zamlouvá třeba ten, kdy jej umístíte společne s nakrájeným čerstvým pečivem doprostřed jídelního stolu. Nezbytost, která nesmí chybět k vydatné snídani ve formě míchaných vajíček s voňavou cibulkou zasypané vaší vypěstovanou pažitkou.Takhle bude pečivo stylově naservírováno a pro všechny přísedící pěkně po ruce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Altom Keramické prkénko Charlotta 18 x 24 cm, fialová

Florina Dřevěné prkénko, 20 cm

Florina Dřevěné prkénko, 20 cm
Detail

Tradiční pomůcky z přírodního dřeva by neměly chybět v žádné kuchyni. Dřevěné krájecí prkénko s rukojetí pro snadnou manipulaci bude praktickým pomocníkem při každé přípravě pokrmů. Vyrobeno z bukového dřeva. Délka rukojeti: 11 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Florina Dřevěné prkénko, 20 cm

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světle zelená

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světle zelená
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světle zelený box je výbornou a užitečnou velkou lego kostkou, která nabízí jednak úložný prostor pro uložení drobností nebo sama o sobě může posloužit pro stavění velkých Lego staveb. Box je složený ze dvou částí. Přednosti: neobsahuje BPA, ftaláty ani PVC podporuje kreativitu a pořádek Vyberte dětem z naší široké nabídky Lego kostek! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světle zelená

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm tmavě šedý

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm tmavě šedý
Detail

Tmavě šedý box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm tmavě šedý

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světle žlutá

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světle žlutá
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světle žlutý box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světle žlutá

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Army zelená

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Army zelená
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Zelený Lego box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Army zelená

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světle modrá

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světle modrá
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světlemodrý Lego box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Světle modrá

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Tmavě zelená

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Tmavě zelená
Detail

LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Tmavě zelený Lego box je praktickým úložným prostorem ve formě Lego kostky čtvercového půdorysu. Po sejmutí horního poklopu si do tohoto prostoru děti mohou uložit malé Lego kostičky nebo rozličné malé předměty a drobné hračky. Je příhodný i jako součást pro vytvářené obří Lego postavy. Přednosti: kvalitní zdravotně nezávadný materiál bez použití BPA, ftalátů a PVC Vyberte dětem jeden z Lego boxů! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 25 x 25 x 18 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO Úložný box 25 x 25 x 18 cm Tmavě zelená
Orion Dřevěné krájecí prkénko 35 x 25 x 3,3 cm, Dřevěné krájecí prkénko s koženým poutkem , 30 x 18 x 1,5 cm, Dřevěné krájecí prkénko, 25 cm, Banquet Dřevěné krájecí prkénko s rukojetí Brillante, 33 x 25 x 2 cm, BANQUET Prkénko krájecí dřevěné BRILLANTE Bamboo 35 x 25 x 3 cm, mozaika (A14298), EH Dřevěné krájecí prkénko s koženým poutkem, 18,5 x 41 x 1 cm, Servírovací prkénko Kitchen, 35 x 25 cm, Orion Dřevěné prkénko PIZZA/CHLÉB, 41,5 x 29,5 x 0,5 cm , toro talir jidelni ctverec 25 6 x 25 6 x 2 3 cm, Krájecí kuchyňské prkénko Akát, 44,5 x 18 x 1,9 cm, Orion Krájecí prkénko Mango, 44 x 25 cm, Altom Keramické prkénko Ibišek, 18 x 24 cm, Altom Keramické prkénko Lemon, 18 x 24 cm, Altom Krájecí prkénko Organic bamboo, 25 x 21 cm, Altom Keramické prkénko Charlotta 18 x 24 cm, bílá, Altom Keramické prkénko Charlotta 18 x 24 cm, fialová, Banquet Prkénko krájecí dřevěné na pizzu BRILLANTE 32 x 1,5 cm, Plechová dóza Cafe Du Jour, 18 x 10 x 25 cm, Toro Pekáč, 42 x 29 x 5,5 cm, Toro Pekáč, 37,5 x 25,5 x 5 cm, Dřevěné krájecí prkénko, 30 cm, TORO Cedník, 36 x 20 x 8 cm (390008), Vánoční dekorace Zasněžený domek na čajovou svíčku, 25 x 36 x 18 cm, drzak na naradi g21 blackhook triangle 18 x 10 x 25 7 cm, Dekorační tác Mimosa, 25 x 3 x 25 cm, Plastové kuchyňské prkénko, 36 x 24 x 0,5 cm, Plastové kuchyňské prkénko, 24,5 x 15 x 0,3 cm, Addo Výrobník bublin, 18 x 18 x 9 cm, TORO Cedník 18 cm (260020), Dřevěné prkénko otočné, pr. 35 cm