Thrustmaster t818 direct drive základna (bez montážní sady) (2960877)

Produkt Thrustmaster t818 direct drive základna (bez montážní sady) (2960877) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Thrustmaster t818 direct drive základna (bez montážní sady) (2960877) upraviť a produkt hľadať znova.

Thrustmaster T818 Direct Drive základna (bez montážní sady) (2960877)

Thrustmaster T818 Direct Drive základna (bez montážní sady) (2960877)
Detail

Volant - kompatibilní s PC, připojení přes USB Základna volantu Thrustmaster T818 se systémem Quick ReleaseZákladna Thrustmaster T818 využívá moderní technologii Direct Drive, díky níž zprostředkovává maximálně realistickou odezvu. Efekty hry jsou přenášeny v dokonale originální podobě, bez jakéhokoli filtru. To zajišťuje perfektní realističnost a zprostředkování veškerých informací o řízení. Nejdůležitějším prvkem je vyladěná technologie Force Feedback. Její vestavěný motor pracuje s hmotností věnce osazeného volantu a dodává konstantní točivý moment 10 Nm. Základna je kompatibilní se všemi volanty ekosystému Thrustmaster, využívá totiž adaptér Quick Release. Pedálové sady a ruční brzdy jsou přes USB kabel a počítač kompatibilní také.Klíčové vlastnosti základny Thrustmaster T818Přizpůsobitelné LED s telemetrií (bude dostupné po updatu firmware)Kompatibilní s profilovými deskami kokpitu díky šestihrannému tvaruZpětná vazba Force Feedback na úrovni... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T818 Direct Drive základna (bez montážní sady) (2960877) , Thrustmaster t-gt ii pack, volant + základna (bez pedálů) pro pc a ps5, ps4 (4160846)

Thrustmaster T818 - Sada pro montáž do kokpitu (4060286)

Thrustmaster T818  - Sada pro montáž do kokpitu (4060286)
Detail

Příslušenství k ovladači k volantu T818 (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T818 - Sada pro montáž do kokpitu (4060286) , Creality direct extruder kit

Thrustmaster T818 - Sada pro montáž ke stolu (4060287)

Thrustmaster T818  - Sada pro montáž ke stolu (4060287)
Detail

Příslušenství k ovladači k volantu T818 (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T818 - Sada pro montáž ke stolu (4060287) , Metylan direct 200 g (4015000426794)

Yamaha FP9D Direct Drive Pedál pro basový buben

Yamaha FP9D Direct Drive Pedál pro basový buben
Detail

Direct-drive single pedál FP9D evokuje výkonnou estetiku superbiku Yamaha YZF-R1. Footboard je navržen z hliníkového odlitku, který nabízí lehčí a pevnější pocit inspirovaný konstrukcí superbiku.Tento model nabízí nastavitelnou hmotnost filcového beatru, snadno přístupné nastavení pružiny pedálu, nezávislé nastavení úhlu beatru a footboardu zajišťující plynulou hratelnost a nastavitelnost. Mezi další funkce patří protiskluzové hroty paty na zajištění pedálu a přenosné pouzdro. Země původu: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha FP9D Direct Drive Pedál pro basový buben , Sady nadobi

Yamaha DFP9D Direct Drive Dvojitý pedál pro basový buben

Yamaha DFP9D Direct Drive Dvojitý pedál pro basový buben
Detail

Direct drive vytváří přímé spojení mezi stupačkou a beatrem, čímž se pohyb nohy bubeníka okamžitě přenáší na beater. Spoj lze posunout do tří poloh, což umožňuje bubeníkovi jemně doladit činnost pedálu tak, aby odpovídala jeho preferovanému výkonu. Rám a kryt ložiska jsou před montáží nezávisle vyhlazeny a přesně vyrobeny, což umožňuje jejich zarovnání se středovou osou hřídele a kuličkových ložisek, aby se dosáhlo plynulé rotace. Základna a kryt pantu na patce jsou před montáží nezávisle vyhlazeny a precizně vyrobeny, což umožňuje hladký chod desky pedálu. Posunutí knoflíku nastavení pružiny vzhůru výrazně zjednodušuje tradičně problematický proces nastavování napětí. Knoflík je uzamčen v 90-stupňovém úhlu, který zabraňuje jeho samovolnému uvolnění. Připevnění volitelného závaží k beatru umožňuje bubeníkům dosáhnout jejich preferovaného zvuku a pocitu při hraní. K dispozici jsou hliníková (3 g) a mosazná (9 g) závaží, která lze snadno připevnit a odstranit. Úhel beatru a úhel desky lze nezávisle a volně nastavit. To umožňuje bubeníkům snadno obnovit jejich preferovaná nastavení. Špička stupačky je vybavena kuličkovými ložisky, která umožňují ještě hladší výkon. Patka pedálu je vybavena hroty, které zabraňují sklouznutí při hře a poskytují lepší stabilitu. Nově navržené univerzální klouby na propojovacím hřídeli obsahují kuličková ložiska. Plynulé otáčení výrazně zlepšuje činnost a funkčnost sekundárního pedálu. Sekundární pedálová strana je také vybavena hroty, které zabraňují sklouznutí při hraní a zajišťují stabilní výkon. Země původu: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha DFP9D Direct Drive Dvojitý pedál pro basový buben , Fondue sady

Yamaha DFP9500D Direct Drive Dvojitý pedál pro basový buben

Yamaha DFP9500D Direct Drive Dvojitý pedál pro basový buben
Detail

Dvojšlapka s přímým pohonem (Direct Drive). Nabízí možnost nastavení úhlů beaterů. Pevná základová deska. Možnost otáčení beaterů, údery filcem nebo plastem. Typ převodu: Přímý Země původu: Taiwan (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha DFP9500D Direct Drive Dvojitý pedál pro basový buben , Nutrend fat direct, 60 kapslí (8594014860542)

LED Solution Bílé přisazené LED svítidlo kulaté 24W CCT - BEZ MONTÁŽNÍ KONZOLE VYP252

Detail

Svítidlo neobsahuje montážní prvek (kruh) pro upevnění ke stropu! Jediná možnost je svítidlo napevno přilepit. POSLEDNÍ SKLADOVÝ KUS! Elegantní kruhový CCT LED panel o výkonu 24W a průměru 30cm je uzpůsobený pro montáž přímo na zeď nebo strop. Řadí se do kategorie přisazených svítidel, čemuž odpovídá i jeho konstrukce. Vstupní napětí je 230V. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost, chodbu nebo kancelář. Tento CCT model nabízí DIP přepínač teploty chromatičnosti. Díky němuž si můžete libovolně nastavit teplou bílou 3000K, denní bílou 4000K nebo studenou bílou 6000K. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým přisazeným svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá, denní nebo studená barva světla. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílé přisazené LED svítidlo kulaté 24W CCT - BEZ MONTÁŽNÍ KONZOLE VYP252 , Thrustmaster t3pm (4060210)

Thrustmaster T-GT II PACK, volant + základna (bez pedálů) pro PC a PS5, PS4 (4160846)

Thrustmaster T-GT II PACK, volant + základna (bez pedálů) pro PC a PS5, PS4 (4160846)
Detail

Volant - zpětná vazba, 25 tlačítek, kompatibilní s PC, PS5 a PS4, připojení přes USB Špičkový závodní volant Thrustmaster T-GT II PACK s oficiální licencí pro PlayStation 5 a Gran TurismoZávodní volant Thrustmaster T-GT II PACK je hnací silou extrémně inovativních technologií, které vycházejí z hloubkové studie všech nezbytných pocitů potřebných pro ultra realistický zážitek při automobilových závodech. Svému pyšnému majiteli poskytne klíčové výhody a realistické pocity v GT Sport díky průkopnickým technologiím, jako jsou T-LIN, T-DCC a zejména T-DFB (3D vnímání efektů Force Feedback). Zdokonalený a vylepšený volant, díky více než 23 000 hodin intenzivního výzkumu a vývoje, byl Thrustmaster T-GT II PACK navržen tak, aby posunul výkon Force Feedback svého předchůdce (T-GT) do ještě vyšších úrovní. S Thrustmaster T-GT II PACK si hráči na PlayStation 5, PlayStation 4 a PC mohou užít zcela nové úrovně přesnosti a odolnosti. K volantu lze... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T-GT II PACK, volant + základna (bez pedálů) pro PC a PS5, PS4 (4160846) , Sady hrncu hrnce

Thrustmaster Samostatná základna TM HOTAS MAGNETIC BASE pro HOTAS WARTHOG (2960846)

Thrustmaster Samostatná základna TM HOTAS MAGNETIC BASE pro HOTAS WARTHOG (2960846)
Detail

PopisHOTAS Magnetic Base Obsahuje H.E.A.R.T Hall Effect AccuRate Technology Kompatibilní s následujícími přídavnými joysticky Thrustmaster: HOTAS Cougar™ * HOTAS Warthog™ * F-16C Viper™ * F/A-18C Hornet™ * Samostatná základna pro použití s odnímatelným joystickem Thrustmaster * Odnímatelná kovová deska pro použití na stole nebo ve stylu kokpitu Velmi stabilní zatížená základna (váží více než 2 kg bez nainstalovaného leteckého joysticku) Obsahuje H.E.A.R.T Hall Effect AccuRate Technology 3D (Hall efekt) magnetiké senzory: chirurgická přesnost, která se časem nesnižuje 16 bitové rozlišení (65,536 x 65,536 hodnot) Systém s 5 vinutými pružinami: pevné, lineární, hladké napětí, bez mrtvých zón Rozsáhlá herní kompatibilita Kompatibilní se všemi letovými simulacemi Kompatibilní s pokročilým programovacím softwarem T.A.R.G.E.T (https://support.thrustmaster.com/) Vytvořte herní profily pro zcela přizpůsobitelný letový zážitek Kompatibilní s následujícími přídavnými joysticky Thrustmaster na PC: HOTAS Cougar™ */HOTAS Warthog™ */F-16C Viper™ */F/A-18C Hornet™ * Rozměry/hmotnost: 232 x 270 x 100 mm/ 2,4 kg Rozměry/hmotnost balení: 350 x 155 x 320 mm/ 3,5 kg Obsah balení 1 x HOTAS Magnetic Base Uživatelský manuál Záruční informace (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Samostatná základna TM HOTAS MAGNETIC BASE pro HOTAS WARTHOG (2960846) , Sady priboru pribory

Thrustmaster T-GT II Servo base základna pro volant a pedály pro PC a PS5, PS4

Detail

Thrustmaster T-GT II Servo base Maximální výkon pro závodní soutěže T-GT II Servo base přináší nový design a funkce pro maximální výkon v závodních soutěžích. Spolehlivost a robustnost Navrženo na základě eSports zkušeností získaných v GT World Series. Inspirace z automobilového průmyslu Nové komponenty a pojistky převzaté ze závodění v reálných automobilech. Kompatibilita Kompatibilní se všemi přídavnými volanty Thrustmaster a s převodovkou Thrustmaster TH8A a ruční brzdou TSS Handbrake. Oficiálně licencováno pro PlayStation 5 a Gran Turismo; kompatibilní s PS5, PS4 a PC. Technologie Využívá patentované technologie jako T-AEC-Q, T-DCC, T-RTF, T-LIN, T40-VE, T-DFB, T-F.O.C., T-M.C.E. a T-TURBO pro maximální kvalitu a životnost. Výměna volantu Rychlý a snadný systém výměny volantu umožňuje použití různých typů volantů. Extrémně inovativní technologie T-GT II SERVOBASE vychází z hloubkové studie všech nezbytných pocitů potřebných pro ultra realistický zážitek při automobilových závodech. Lepší výkon než kdykoli předtím Průlomové technologie T-Turbo Power, T-LIN, T-40VE, T-M.C.E a T-DFB jsou součástí modelu T-GT II, což řidičům umožňuje užívat si jedinečné pocity, které tyto funkce nabízejí. Obecná kompatibilita Oficiálně licencováno pro PlayStation5 i PlayStation4. Kompatibilní také s PC (Windows 10). Vylepšená robustnost a spolehlivost Elektronické součástky s kvalifikací automobilového průmyslu “AEC-Q” pro náročné hráče. Kompatibilní se všemi Thrustmaster doplňky T-GT II Servo Base je vybaven systémem „rychlého uvolnění“ Thrustmaster, díky čemuž je kompatibilní se všemi přídavnými volanty. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T-GT II Servo base základna pro volant a pedály pro PC a PS5, PS4 , Sady nozu noze

Thrustmaster T-GT II Servo base základna pro volant a pedály pro PC a PS5, PS4 (4060099)

Thrustmaster T-GT II Servo base základna pro volant a pedály pro PC a PS5, PS4 (4060099)
Detail

Volant - zpětná vazba, 25 tlačítek, kompatibilní s PC, PS5 a PS4, připojení přes USB Vysoce kvalitní základna Thrustmaster T-GT II Servo base s oficiální licencí pro PlayStation 5 a Gran TurismoThrustmaster T-GT II Servo base je hnací silou extrémně inovativních technologií, které vycházejí z hloubkové studie všech nezbytných pocitů potřebných pro ultra realistický zážitek při automobilových závodech. Základna Thrustmaster T-GT II Servo base je navržena jako ústřední prvek špičkového závodního ekosystému Thrustmaster pro PS5, PS4 a PC a je kompatibilní se všemi odnímatelnými přídavnými volanty značky. Svému pyšnému majiteli poskytne klíčové výhody a realistické pocity v GT Sport díky průkopnickým technologiím, jako jsou T-LIN, T-DCC a zejména T-DFB (3D vnímání efektů Force Feedback). K základně lze dokoupit kompatibilní příslušenství značky Thrustmaster.Zažijte autentický pocit z jízdy na PlayStation nebo PCVylepšený a zdokonalený díky více než... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T-GT II Servo base základna pro volant a pedály pro PC a PS5, PS4 (4060099) , Thrustmaster t128 ps (4160781)

Thrustmaster TX Servo Base, základna pro volant a pedály pro Xbox One, Xbox Series X a PC (4060068)

Detail

TX Servo Base, s oficiální licencí Xbox One, One X, One S,Xbox Series X a PC kompatibility (Windows XP/Vista/7/8/10 a pomocí ovladačů Thrustmaster, které jsou ke stažení na webových stránkách http://ts.thrustmaster.com), je základním kamenem závodního simulátoru. Každý hráč si tak může nakonfigurovat sestavu podle svých požadavků s využitím přídavných pedálů, volantů nebo řadící páky. Střídavý motor sebou přináší plynulé a hladké Force Feedback efekty, které jsou jak reaktivní tak bez zpoždění. Úhel otočení je nastavitelný až do 900°. Pohon je vybaven mechanismem dual-belt, který poskytuje realistické a hladké jízdní pocity bez vibrací tím, že snižuje mechanické omezení tak jak je jen možné - jediný slyšitelný zvuk vydává samotný motor. V samém srdci tohoto stroje třímá H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate Technology™, která poskytuje extrémní přesnost díky svým bezkontaktním magnetickým sensorům. Tato technologie nabízí přesnost s 16-bitovým rozlišením (tj. 65,536 hodnoty celé osy řízení), která se nebude v průběhu času snižovat. A aby bylo zajištěno, že tento přístroj vždy poskytne maximální výkon, jeho firmware lze aktualizovat pomocí vestavěné interní paměti. TX Servo Base je plně EKOSYSTEM-READY: Hráči si mohou vybrat doplňující herní příslušenství dle svého, dosáhnou tak maximální kvality, preciznosti a komfortu šité na konkrétní osobu. Pedálový set, jako je T3PA nebo tří-pedálový set T3PA-PRO od Thrustmasteru bude tím nezbytným doplňkem, díky kterému zažijete vzrušení z ultra-realistických závodních simulací. Protože spojkový pedál je navržen tak, aby umožnil bleskurychlé manuální řazení, mohou uživatelé zkompletovat TX Servo Base s řadící pákou, jako je například TH8A. A konečně, pro zdokonalení konfigurace vybavení, v souladu se závodními preferencemi a typem vozu a konkurencí, mohou uživatelé zvolit některý z aktuálně dostupných Thrustmaster volantů: TM Leather 28 GT Wheel Add-On, Ferrari F1 Wheel Add-On, Ferrari GTE Wheel Add-On a nejnovější 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Edition! Průmyslový střídavý servomotorSuper plynulý a hladký Force Feedback Mimořádně citlivé a realistické efekty Force, bez latence Nový dvojitý pás, optimalizovaný mechanismus bez třeníPlynulá a hladká akce - super tichý systém Vysoce přesný závodní rozvor H.E.A.R.T. Hall Effect AccuRate Technology™ technologie s prvky bezkontaktního magnetického snímače = Přesnost, která se nebude snižovat v průběhu času 16-bitové rozlišení (tzn. 65,536 hodnoty na ose řízení) Úhel otočení nastavitelný až do 900° C Interní paměť a upgrade firmware (přes kompatibilní PC) Tlačítko Xbox Guide Kompatibilní také s Xbox One, One X, One S, Xbox Series X (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster TX Servo Base, základna pro volant a pedály pro Xbox One, Xbox Series X a PC (4060068) , Thrustmaster twcs throttle (2960754)

SAPHO VEEN CLEAN sedátko s víkem s montážní základnou NDVE421-02

SAPHO VEEN CLEAN sedátko s víkem s montážní základnou NDVE421-02
Detail

Zakupte produkt SAPHO VEEN CLEAN sedátko s víkem s montážní základnou NDVE421-02 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna od výrobce SAPHO za cenu 2890. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO VEEN CLEAN sedátko s víkem s montážní základnou NDVE421-02 , Thrustmaster t500 rs bazar

Thrustmaster Sada volantu a pedálů TS-XW Racer - Sparco (4460157)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů TS-XW Racer - Sparco (4460157)
Detail

Volant - s pedály, zpětná vazba, úhel otáčení od 270 do 1080°, 14 tlačítek, 3 pedály, D-Pad, programovatelná tlačítka, kompatibilní s PC, Xbox Series X|S a Xbox One Zažijte autentický pocit z jízdyNavázáním spolupráce společností Thrustmaster a Sparco vznikla přesná replika závodního volantu Sparco P310 Competition v měřítku 1:1, která zajistí maximálně autentický prožitek jízdy s vynikající ergonomií. Kromě volantu jsou součástí sady také vysoce kvalitní kovové pedály T3PA. Zařízení je oficiálně licencováno pro konzole Xbox One, One S, One X, Series S, Series X a rovněž je kompatibilní s PC.Klíčové vlastnosti sady volantu a pedálů Thrustmaster TS-XWOficiální replika závodního volantu Sparco P310 Competition v měřítku 1:1.Dotykové spínače s životností větší než 500 000 sepnutíHmatová odezva Force FeedbackTechnologie H.E.A.R.T. s 16bitovým snímáním12 akčních tlačítek a 1 dvousměrový padNastavitelný rotační úhel 270° - 1080°Kovové pedály s nastavitelnou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Sada volantu a pedálů TS-XW Racer - Sparco (4460157) , Sady nozu v bloku

Thrustmaster Sada volantu a pedálů T248 PS5/PS4/PC (4160783)

Detail

Technické specifikacePrémiový design s koženým potahem na vnější straně volantuInteraktivní závodní displej s výběrem z více než 20 různých zobrazení na displeji volantuDynamický Force Feedback: nastavení úrovně Force Feedback za pochodu (včetně 3 přednastavených režimů) pomocí obrazovky, kompatibilní se všemi hramiMagnetické řadicí páky (patentovaná technologie H.E.A.R.T) pro okamžitou odezvuSada magnetických pedálů (patentovaná technologie H.E.A.R.T)4 různé režimy tlaku na centrálním pedálu pro optimalizované brzděníSystém HYBRID DRIVE nové generace dodávající o 70% více výkonu než jiné hybridní závodní volanty Thrustmaster (řada T150)Oficiálně licencováno pro PlayStation; kompatibilní s PS5, PS4 a PC (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Sada volantu a pedálů T248 PS5/PS4/PC (4160783) , Dárkové sady přírodní kosmetika

Sada příslušenství Thrustmaster eSwap Pro Controller YELLOW COLOR PACK, žlutá, černá

Sada příslušenství Thrustmaster eSwap Pro Controller YELLOW COLOR PACK, žlutá, černá
Detail

Balíček s 7 stříbrnými a černými moduly·Pro eSwap pro kontrolér pro PS4/PC 1x úložný box (pro modul)·2 vyměnitelné, dlouhé mini tyčinky·2 výměnné rukojeti·2 přídavné krytky MiniStick·2 vyměnitelné, dlouhé spouštěče·1 výměnný 4-cestný ovládací kříž (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada příslušenství Thrustmaster eSwap Pro Controller YELLOW COLOR PACK, žlutá, černá , Parkside naradi aku sady

Sada nožů s dřevěnou základnou spartan, 7 ks

Sada nožů s dřevěnou základnou spartan, 7 ks
Detail

Sada nožů s dřevěným stojanem je ideální pro ty největší kulinářské bitvy v nejvybranějších kuchyních. Součástí této špičkové sady nožů je dřevěný stojan s originálním designem spartského vojáka, který je zároveň dokonalým dekorativním prvkem v kuchyni. Tato kompletní sada profesionálních kuchyňských nožů obsahuje 6 specifických typů nožů pro různé druhy potravin a různé typy řezů, takže je velmi užitečná a skvělým pomocníkem v kuchyni pro přípravu všech typů receptů a znamenitých pokrmů, které jsou hodny těch nejlepších šéfkuchařů. - Nože lze snadno mýt v myčce nádobí - 6 špičkových profesionálních nožů z nerezové oceli - Přibližná délka nožů je 20 až 33,5 cm - Kuchyňské, filetovací, santoku, víceúčelový, loupací a nůž na pečivo - Stojan má protiskluzové nožičky pro pevné držení; 30 x 30 x 20 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Sada nožů s dřevěnou základnou spartan, 7 ks , Spiderman saf pavoučí základna (5010993854097)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů Ferrari 458 SPIDER pro Xbox One (4460105)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů Ferrari 458 SPIDER pro Xbox One (4460105)
Detail

Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel pro XBOX ONEMáte rádi závodní hry a milujete koně z červené stáje vozů Ferrari? Tak přesně pro vás byl vyvinut volant Thrustmaster Ferrari 458 Spider, první oficiální volant pro Xbox One. Užijte si bezkonkurenční jízdní zážitek a vzrušení. Dokonalá replika volantu z Ferrari 458 Spider má průměr 28 cm a skvěle padne do ruky díky sportovnímu designu v GT stylu a pogumované textuře. S oficiální licencí je to ten pravý volant pro všechny milovníky závodů, který kombinuje špičkové technologie a unikátní design.Staňte se opravdovým závodníkemOvládání vozidla není jen o točení volantem a šlapání na pedály. Proto je volant opatřen devíti akčními tlačítky, dvoupolohovým ovladačem "Manettino", tlačítkem pro startování motoru D-Pad a tlačítkem Xbox Guide. V samotném jádru volantu je ukryt propracovaný mechanismus, který poskytne realistický lineární odpor, bez ohledu na otočení volantu. Navíc si můžete volant přizpůsobit svým potřebám. Čtyři předvolené režimy vám pomohou upravit nastavení podle typu trati, auta nebo stylu jízdy. Sada pedálů je umístěna na velké podložce s možností úpravy úhlu sklonu pedálů. Centrální upínací systém se snadno přizpůsobí každému povrchu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Sada volantu a pedálů Ferrari 458 SPIDER pro Xbox One (4460105) , Thrustmaster t.flight hotas x (2960703)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů Ferrari 458 SPIDER pro Xbox One (4460105)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů Ferrari 458 SPIDER pro Xbox One (4460105)
Detail

Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel pro XBOX ONEMáte rádi závodní hry a milujete koně z červené stáje vozů Ferrari? Tak přesně pro vás byl vyvinut volant Thrustmaster Ferrari 458 Spider, první oficiální volant pro Xbox One. Užijte si bezkonkurenční jízdní zážitek a vzrušení. Dokonalá replika volantu z Ferrari 458 Spider má průměr 28 cm a skvěle padne do ruky díky sportovnímu designu v GT stylu a pogumované textuře. S oficiální licencí je to ten pravý volant pro všechny milovníky závodů, který kombinuje špičkové technologie a unikátní design. Staňte se opravdovým závodníkemOvládání vozidla není jen o točení volantem a šlapání na pedály. Proto je volant opatřen devíti akčními tlačítky, dvoupolohovým ovladačem "Manettino", tlačítkem pro startování motoru D-Pad a tlačítkem Xbox Guide. V samotném jádru volantu je ukryt propracovaný mechanismus, který poskytne realistický lineární odpor, bez ohledu na otočení volantu. Navíc si můžete volant přizpůsobit svým potřebám. Čtyři předvolené režimy vám pomohou upravit nastavení podle typu trati, auta nebo stylu jízdy. Sada pedálů je umístěna na velké podložce s možností úpravy úhlu sklonu pedálů. Centrální upínací systém se snadno přizpůsobí každému povrchu. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Sada volantu a pedálů Ferrari 458 SPIDER pro Xbox One (4460105) , Thrustmaster tmx force feedback (4460136)

kolečka otočná nylonová, sada 2ks, průměr 40mm se základnou

Joystick Thrustmaster Thrustmaster USB PC černá

Joystick Thrustmaster Thrustmaster USB PC černá
Detail

3 akčních tlačítek a 1 Trigger·Velké ruční Softgrip pro vysoký komfort Windows® 98 SE / ME / 2000 / XP / Windows Vista™. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joystick Thrustmaster Thrustmaster USB PC černá , Thrustmaster t248 xbox/pc (4460182)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů T-GT II pro PS5, PS4 a PC

Thrustmaster Sada volantu a pedálů T-GT II pro PS5, PS4 a PC
Detail

T-GT II: všechny hlavní funkce T-GT, které musíte mít — plus nové přidané prvky a vylepšení zajišťující nadřazenost tohoto závodního volantu ve světě eSports a jeho jedinečnost v GT Sport. *Nový T-GT “II”: volant i set pedálů mají nový design a nové funkce pro dokonalý výkon v závodních soutěžích *Spolehlivost a robustnost další úrovně: produkt byl navržen na základě neocenitelných zkušeností eSports získaných účastí v prestižní GT World Series *Design inspirovaný automobilovým průmyslem: nové komponenty a pojistky převzaté ze závodění v reálných automobilech KLÍČOVÉ BODY *Volant potažený kůží s 25 akčními tlačítky, 1 tlačítkem a 4 otočnými voliči, které jsou nativně rozpoznány v GT Sport (diferenciální brzdění, kontrola trakce, mapování paliva, řízení točivého momentu ) *Vysokorychlostní 40wattový bezkartáčový motor nové generace pro výjimečně citlivou zpětnou vazbu s vysokou kapacitou točivého momentu *Interní komponenty z evropského automobilového průmyslu (AEC-Q) pro maximální kvalitu a životnost *Patentované technologie : T-AEC-Q, T-DCC, T-RTF, T-LIN, T40-VE, T-DFB, T-F.O.C., T-M.C.E. a T-TURBO *Patentovaná magnetická technologie (H.E.A.R.T) pro neomezenou životnost a optimální přesnost *Rychlý a snadný systém výměny volantu, který umožňuje použití různých typů volantů (F1, Rallye atd.) (prodávají se samostatně) *Systém dvou řemenů pro hladké hraní bez mrtvých zón *Obsahuje sadu pedálů T3PA GT II se 3 pedály; kompatibilní se sadou pedálů Thrustmaster T-LCM Pedals (prodává se samostatně) *Kompatibilní s převodovkou Thrustmaster TH8A a ruční brzdou TSS Handbrake (prodávají se samostatně) *Oficiálně licencováno pro PlayStation 5 a Gran Turismo; kompatibilní s PS5, PS4 a PC LEPŠÍ VÝKON NEŽ KDYKOLI PŘEDTÍM *Průlomové technologie T-Turbo Power, T-LIN, T-40VE, T-M.C.E a T-DFB — představeny předchůdcem tohoto výrobku a exkluzivní pro GT Sport — jsou také součástí modelu T-GT II, ??což řidičům umožňuje užívat si jedinečné pocity, které tyto funkce nabízejí. *Motor příští generace “Brushless II”: ještě rychlejší výkon motoru, který vám umožní efektivněji zvládat nejextrémnější části závodů (hrany závodní dráhy, zatáčky atd.). *Integrovaný výpočet driftové křivky pro úroveň odezvy, která zůstává stejná, bez ohledu na to, jakou závodní hru hrajete. *Silová zpětná vazba v reálném čase, bez mrtvých zón, pro bezkonkurenční efektivnost v závodních soutěžích. VYROBENO PRO GT SPORT *T-GT II poskytuje přímý přístup k úžasným funkcím v Gran Turismo Sport — stejně jako jeho předchůdce, T-GT. VYLEPŠENÁ ROBUSTNOST A SPOLEHLIVOST *Elektronické součástky s kvalifikací automobilového průmyslu „AEC-Q“: další záruka kvality pro náročné hráče, od dlouhých tréninků až po nejintenzivnější soutěže. *Nové a vylepšené pojistky použité ve vnitřním mechanismu T-GT II, ??pro bezprecedentní odolnost a bezpečnost. *Pedálová sada T3PA GT II, transformovaná do zcela nové konfigurace „soutěžního stylu“: *Nová přesná a odolná brzdová pružina *Certifikované komponenty belgického automobilového průmyslu *Design “T-GT II Edition” Kompatibilita: Kompatibilní jak s PlayStation® tak na PC (Windows® 10). Rozměry a hmotnost produktu: 525 x 380 x 310 mm / 13,150 kg OBSAH BALENÍ *T-GT II základna *Odnímatelný volant T-GT II *Pedálová sada T3PA GT II *Zdroj napájení Turbo Power + napájecí kabel *Upevňovací systém (svorka) *Uživatelský manuál *Leták s informacemi o záruce (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Sada volantu a pedálů T-GT II pro PS5, PS4 a PC , Thrustmaster mfd cougar pack (2960708)

EVOLVEO FreeTalk XM2-2, sada 2 vysílaček bez dobíjecí základny

EVOLVEO FreeTalk XM2-2, sada 2 vysílaček bez dobíjecí základny
Detail

EVOLVEO FreeTalk XM2-2: Vysílačky pro dobrodruhy Spolehlivá komunikace se všemi vysílačkami typu PMR446. Zajišťuje bezplatné spojení i v zahraničí. Dosažte až 8 km vzdálenosti, v závislosti na stavu baterie a prostředí. Velký podsvícený LCD displej Umožňuje snadnou orientaci v nastavení a funkcích vysílačky. Integrovaná LED svítilna Přijde vhod v nečekaných situacích. 8 kanálů, frekvence 446 MHz Zaručuje čistý a jasný signál. Výkon 0.5 W Zajišťuje dostatečnou sílu signálu. Dobíjecí baterie 800 mAh Součástí balení, pro dlouhodobé použití. 10 vyzváněcích tónů Pro individuální nastavení. Regulace hlasitosti Umožňuje přizpůsobení hlasitosti podle potřeby. 38 CTCSS subkanálů Zajišťuje bezproblémovou komunikaci. VOX mód Automatická aktivace hlasem (3 úrovně). CALL funkce 10 volacích tónů pro různé situace. Potvrzovací signál / Roger Beep Signalizuje konci přenosu. Zvuková signalizace stisknutí tlačítek Pomáhá při ovládání vysílačky. Skenování kanálů Pro snadné nalezení volného kanálu. Zámek tlačítek Eliminuje náhodné stisknutí tlačítek. Zobrazení stavu nabití baterie Umožňuje sledovat stav baterie. Možnost pro uchycení na opasek Pro snadné nošení vysílačky. Obsah balení: EVOLVEO FreeTalk XM2-2, 2 ks sada dobíjecích Ni-MH baterií, 2 ks dobíjecí kabel USB- A /USB-C klip na opasek, 2 ks uživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO FreeTalk XM2-2, sada 2 vysílaček bez dobíjecí základny , Thrustmaster t-chrono paddle (4060203)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů T-GT II pro PS5, PS4 a PC (4160823)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů T-GT II pro PS5, PS4  a PC (4160823)
Detail

T-GT II: všechny hlavní funkce T-GT, které musíte mít — plus nové přidané prvky a vylepšení zajišťující nadřazenost tohoto závodního volantu ve světě eSports a jeho jedinečnost v GT Sport. *Nový T-GT “II”: volant i set pedálů mají nový design a nové funkce pro dokonalý výkon v závodních soutěžích *Spolehlivost a robustnost další úrovně: produkt byl navržen na základě neocenitelných zkušeností eSports získaných účastí v prestižní GT World Series *Design inspirovaný automobilovým průmyslem: nové komponenty a pojistky převzaté ze závodění v reálných automobilech KLÍČOVÉ BODY *Volant potažený kůží s 25 akčními tlačítky, 1 tlačítkem a 4 otočnými voliči, které jsou nativně rozpoznány v GT Sport (diferenciální brzdění, kontrola trakce, mapování paliva, řízení točivého momentu ) *Vysokorychlostní 40wattový bezkartáčový motor nové generace pro výjimečně citlivou zpětnou vazbu s vysokou kapacitou točivého momentu *Interní komponenty z evropského automobilového průmyslu (AEC-Q) pro maximální kvalitu a životnost *Patentované technologie : T-AEC-Q, T-DCC, T-RTF, T-LIN, T40-VE, T-DFB, T-F.O.C., T-M.C.E. a T-TURBO *Patentovaná magnetická technologie (H.E.A.R.T) pro neomezenou životnost a optimální přesnost *Rychlý a snadný systém výměny volantu, který umožňuje použití různých typů volantů (F1, Rallye atd.) (prodávají se samostatně) *Systém dvou řemenů pro hladké hraní bez mrtvých zón *Obsahuje sadu pedálů T3PA GT II se 3 pedály; kompatibilní se sadou pedálů Thrustmaster T-LCM Pedals (prodává se samostatně) *Kompatibilní s převodovkou Thrustmaster TH8A a ruční brzdou TSS Handbrake (prodávají se samostatně) *Oficiálně licencováno pro PlayStation 5 a Gran Turismo; kompatibilní s PS5, PS4 a PC LEPŠÍ VÝKON NEŽ KDYKOLI PŘEDTÍM *Průlomové technologie T-Turbo Power, T-LIN, T-40VE, T-M.C.E a T-DFB — představeny předchůdcem tohoto výrobku a exkluzivní pro GT Sport — jsou také součástí modelu T-GT II, ??což řidičům umožňuje užívat si jedinečné pocity, které tyto funkce nabízejí. *Motor příští generace “Brushless II”: ještě rychlejší výkon motoru, který vám umožní efektivněji zvládat nejextrémnější části závodů (hrany závodní dráhy, zatáčky atd.). *Integrovaný výpočet driftové křivky pro úroveň odezvy, která zůstává stejná, bez ohledu na to, jakou závodní hru hrajete. *Silová zpětná vazba v reálném čase, bez mrtvých zón, pro bezkonkurenční efektivnost v závodních soutěžích. VYROBENO PRO GT SPORT *T-GT II poskytuje přímý přístup k úžasným funkcím v Gran Turismo Sport — stejně jako jeho předchůdce, T-GT. VYLEPŠENÁ ROBUSTNOST A SPOLEHLIVOST *Elektronické součástky s kvalifikací automobilového průmyslu „AEC-Q“: další záruka kvality pro náročné hráče, od dlouhých tréninků až po nejintenzivnější soutěže. *Nové a vylepšené pojistky použité ve vnitřním mechanismu T-GT II, ??pro bezprecedentní odolnost a bezpečnost. *Pedálová sada T3PA GT II, transformovaná do zcela nové konfigurace „soutěžního stylu“: *Nová přesná a odolná brzdová pružina *Certifikované komponenty belgického automobilového průmyslu *Design “T-GT II Edition” Kompatibilita: Kompatibilní jak s PlayStation® tak na PC (Windows® 10). Rozměry a hmotnost produktu: 525 x 380 x 310 mm / 13,150 kg OBSAH BALENÍ *T-GT II základna *Odnímatelný volant T-GT II *Pedálová sada T3PA GT II *Zdroj napájení Turbo Power + napájecí kabel *Upevňovací systém (svorka) *Uživatelský manuál *Leták s informacemi o záruce (patro.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Sada volantu a pedálů T-GT II pro PS5, PS4 a PC (4160823) , Thrustmaster t150 force feedback (4160628)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů TMX FORCE FEEDBACK pro Xbox One a PC (4460136)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů TMX FORCE FEEDBACK pro Xbox One a PC (4460136)
Detail

Síla 900° Force FeedbackPohonný systém s nastavitelnou zpětnou vazbou vám umožní pocítit každý detail, zatímco závodíte (na silnici nebo v terénu, ztráta přilnavosti pneumatik, brzdění, hrboly a další dopady, atd.). Úhel otočení je nastavitelný od 270° do 900°, což umožňuje hráčům závodit ve vozidlech všeho druhu s bezkonkurenčním realistickým prožitkem! Zažijte každý pocit naplno díky realistické zpětné vazbě (na silnici nebo v terénu, ztráta přilnavosti pneumatik, brzdění, hrboly a další dopady, atd.). Realistický závodní designDvě velké, na volant připevněné, sekvenční řadící páky (13 cm) ze 100% kovu a spínačem s životním cyklem přesahující 500 000 aktivací. Volant 28 cm v průměru, s ergonomickým designem dokonale přizpůsobeným pro všechny závodní hry (GT, F1, NASCAR, Rally, atd.) S pogumovanými úchyty volantu. A to není vše!Vnitřní paměť a aktualizovatelný firmware. Robustní a všestranný upevňovací systém, kompatibilní se všemi povrchy (stoly, stolky, atd.). Velmi přesný volant: optické čtení s 12-bitovým rozlišením (tj. 4 096 hodnoty). KompatiblitaXbox series XXbox OnePCKompatiblita s dalšími zařízenímiPedály: Thrustmaster Pedálová sada T3PA, Thrustmaster Pedálová sada T3PA-PROŘadící páka: TH8ASystémové požadavkyXbox OnePC: Windows Vista / 7 / 8 / 10 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Sada volantu a pedálů TMX FORCE FEEDBACK pro Xbox One a PC (4460136) , Thrustmaster t.flight stick x (2960694)

TRITON Police s perforací 10", hloubka 150mm, včetně montážní sady, šedá, RAC-UP-X01-C1

TRITON Police s perforací 10", hloubka 150mm, včetně montážní sady, šedá, RAC-UP-X01-C1
Detail

TRITON Police s perforací 10", hloubka 150mm, včetně montážní sady, šedá 10“ police, hloubka 150 mm Příbal Šroub M6 x 10 ...................................... 4x Plastová podložka ................................ 4x Plovoucí matice M6 .............................. 4x (patro.cz)

Podobné produkty ako TRITON Police s perforací 10", hloubka 150mm, včetně montážní sady, šedá, RAC-UP-X01-C1 , Luminette drive (05419980037701)

Kolečka otočná nylonová, sada 2ks, průměr 40mm se základnou EXTOL-CRAFT

Kolečka otočná nylonová, sada 2ks, průměr 40mm se základnou EXTOL-CRAFT
Detail

Kolečka otočná nylonová, sada 2ks, průměr 40mm se základnou Hlavní technické parametry: technické parametry: průměr 40mm se základnou Doplňující parametr: nosnost max.: 25kg/1ks výška včetně základny: 55mm rozměr základny: 38x38mm rozteč děr: 25x25mm (průměr 5,5mm) (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Kolečka otočná nylonová, sada 2ks, průměr 40mm se základnou EXTOL-CRAFT , Lamax drive c3

Montážní sada k mřížce

Montážní sada k mřížce
Detail

Náhradní montážní sada k mřížce je určena k přichycení hokejové mřížky na hokejové helmy. Sada obsahuje 28 dílů.Parametry:Země původu:Česká republikaCelní sazebník:82060000 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Montážní sada k mřížce , Eco drive citizen

Montážní sada k plexi

Montážní sada k plexi
Detail

Náhradní montážní sada k plexi je určena k přichycení hokejového plexi na hokejové helmy. Sada obsahuje 12 dílů.Parametry:Země původu:Česká republikaCelní sazebník:82060000 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Montážní sada k plexi , Sady krimpovacich konektoru ploche konektory

Montážní sada Baas ZA20

Montážní sada Baas ZA20
Detail

Pro bezpečnou montáž DIN nebo přes autozásuvku (18 a 21 mm) s a bez desky na všechny kulaté nebo hranaté trubky. Pro hranaté a kulaté trubky·Vhodné také pro stavební stroje Montážní konzole 18 a 21 mm · Napájecí kabel 120 cm červený/černý s plochými dutinkami 6,3 mm · Držák pojistek s pojistkou 5 A · 2 kabelové zdrhovací pásky 160 mm. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Montážní sada Baas ZA20 , Sady na strikani barvy airbrush

Thrustmaster Sada volantu a pedálů T80 Ferrari 488 GTB Edition pro PS4 a PC (4160672)

Detail

Thrustmaster Sada volantu a pedálů T80 Ferrari 488 GTB Edition Oficiální replika závodního volantu Ferrari 488 GTB Pod oficiální licencí Ferrari a PlayStation 4. Realita ve hře Optimalizováno pro všechny druhy závodních her na systému PlayStation 4. Zabudované tlačítka pro snadnou navigaci "PS", "SHARE" a "OPTIONS" v rámci systému PS4 a herním menu. Realistický lineární odpor S automatickým centrováním díky exkluzivnímu systému Thrustmaster "Bungee Cord". Sekvenční měniče rychlosti 2 digitální páky měniče rychlosti pro rychlejší změnu rychlostních stupňů. Velká pedálová souprava S nastavitelným náklonem a širokou opěrkou nohou pro přesné a pohodlné zrychlování a brzdění. Centrální upevňovací systém S širokými čelistmi pro optimální stabilitu. Kompatibilita Je kompatibilní se všemi systémy PlayStation 4, závodními hrami pro PS4, které podporují závodní volanty, a s PC (Windows 7/8/10). Úhel otočení Automatické vystředění a úhel otočení 240 stupňů. Skvělé pohodlí a kompletní vybavení Texturovaný pryžový potah pro vynikající uchopení. 11 akčních tlačítek a D-pad 2 velké měniče rychlosti připevněné k volantu. Velká a nastavitelná pedálová souprava Se dvěma pedály a širokou opěrkou nohou. Progresivní odpor brzdového pedálu Individuálně nastavitelné pedály. Realistický odpor volantu Zajištěný exkluzivní technologií Bungee Cord od Thrustmasteru a automatickým centrováním. Obsah balení Závodní volant 2-pedálová pedálová souprava Připevňovací systém Informace o záruce a uživatelská příručka (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Sada volantu a pedálů T80 Ferrari 488 GTB Edition pro PS4 a PC (4160672)

haakaa® Odsávačka mateřského mléka se sací základnou 150 ml včetně sady s květinovým uzávěrem bílá

haakaa® Odsávačka mateřského mléka se sací základnou 150 ml včetně sady s květinovým uzávěrem bílá
Detail

Odsávání mléka nebylo nikdy tak snadné a efektivní - tato odsávačka změní váš život! Je to pravděpodobně nejmenší odsávačka mateřského mléka, která je vyrobena z jednoho kusu silikonu, a proto se s ní mnohem lépe manipuluje a čistí než s mnoha jinými odsávačkami (je také tišší a ekologičtější tiger ). Díky kompaktním rozměrům se pumpička vejde do každé sportovní tašky nebo kabelky, a je tak vždy s vámi, když ji potřebujete. Ať už na dlouhých cestách (letadlem, autem nebo vlakem), nebo na rodinných setkáních. Květinka utěsňuje všechny modely odsávaček Haakaa, chrání všechny cenné vlastnosti mateřského mléka a zabraňuje nutnosti diskrétně, tiše a rychle odsávat mléko v práci nebo při cvičení. Stačí jen připojit malou pumpu a díky přirozenému sacímu účinku lehkého vysavače udělá veškerou práci za vás - a vaše ruce zůstanou volné pro jiné věci. Odsávačka je také oblíbená pro sběr mléka během kojení dítěte. Jednoduše přiložte odsávačku k volnému prsu a sbírejte cenné mateřské mléko, které by se jinak ztratilo v kojicích vložkách! Silikonová odsávačka je 100% šetrná k životnímu prostředí a bezpečná pro dítě, matku i životní prostředí. Použijte Čerpadlo sterilizujte 2-3 minuty v páře nebo ve vroucí vodě. 2. Nasaďte otvor přísavky na prs, bradavka by měla být pěkně uprostřed. 1. Odsávačku sterilizujte. Jemným stisknutím pumpičky vytvoříte sací efekt. Umístěte čerpadlo tak, aby se pohodlně drželo. 2. Jakmile mléko začne téct, nemusíte dělat nic. Nechte čerpadlo dělat svou práci! Když je pumpa plná, vyprázdněte mléko do jiné nádoby a znovu ji umístěte. 4. Čištění a péče Po každém použití je vyčistěte. Společnost Haakaa doporučuje čistit čerpadlo ručně horkou vodou a mýdlem. Silikon může v myčce nádobí mléčně zkvasit. Nepoužívejte agresivní prostředky, jako jsou sterilizační tablety nebo bělidla. Nepoužívejte UV sterilizátory, protože zkracují životnost čerpadla. Po každém použití pumpu sterilizujte, nejlépe v parním sterilizátoru nebo vařením v horké vodě po dobu 2-3 minut. Pravidelně kontrolujte, zda je čerpadlo stále zcela neporušené, a pokud vykazuje známky poškození, vyměňte jej. Neskladujte v blízkosti ostrých předmětů. K čištění používejte pouze měkké houbičky nebo kartáče s měkkými štětinami (tvrdé štětiny nebo houbičky mohou poškodit povrch silikonu). Pokud se pumpička dostane do kontaktu s mycím prostředkem, může silikon zbělat. Toto není hračka. Čerpadlo používejte pouze k určenému účelu. Čerpadlo skladujte na chladném a suchém místě a vyhýbejte se přímému slunečnímu záření. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Podrobnosti o produktu odsávačka mateřského mléka Funguje přirozeně s odsáváním díky lehkému podtlaku 100% měkký, pohodlný a potravinářsky nezávadný silikon Kompaktní velikost, vejde se do každé kabelky, sportovní tašky nebo tašky na pleny Pouze 1 kus: žádné kabely, baterie ani jednotlivé díly - není nutná montáž Bez BPA, PVC a ftalátů Podrobnosti o produktu květinový uzávěr Vyrobeno ze 100% silikonu Kompatibilní se všemi třemi generacemi odsávaček mateřského mléka Haakaa. Zabraňuje náhodnému vylití drahocenného mateřského mléka. Chrání všechny přednosti mateřského mléka (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako haakaa® Odsávačka mateřského mléka se sací základnou 150 ml včetně sady s květinovým uzávěrem bílá

Baobab My First Baobab Ocean Drive dárková sada

Baobab My First Baobab Ocean Drive dárková sada
Detail

Baobab My First Baobab Ocean Drive, , Dárkové sady Vůně do bytu, Provoňte svůj domov nebo potěšte krásnou vůní do bytu někoho ze svých blízkých. Dárková sada Baobab My First Baobab Ocean Drive je zárukou úspěchu v obou případech. Vhodně zvolená interiérová vůně snadno navodí pocit klidu a pohody a pomůže vytvořit příjemné a útulné prostředí. Vlastnosti: sladké aroma ideální jako dárek dřevitá vůně Sada obsahuje: aroma difuzér s náplní 250 ml vonná svíčka 190 g Složení: bavlněný knot (notino.cz)

Podobné produkty ako Baobab My First Baobab Ocean Drive dárková sada

Thrustmaster Sada volantu a pedálů T300 Ferrari 599XX EVO Alcantara pro PS3, PS4 a PC (4160652)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů T300 Ferrari 599XX EVO Alcantara pro PS3, PS4 a PC (4160652)
Detail

Thrustmaster T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara EditionPrvotřídní volant značky Thrustmaster s pedály je oficiální replikou volantu Ferrari 599XX EVO v měřítku 8:10 a všem uživatelům zajistí špičkový zážitek ze hraní závodních her. Struktura volantu je totožná s automobilovými standardy a na volantu jsou přimontované dvě velké sekvenční páky. Volant má ručně šitý potah zpracovaný ze stejného materiálu dovezeného z Itálie, který se používá na originálních volantech Ferrari. Kromě volantu jsou součástí balení i tři kovové nastavitelné pedály včetně kónických kaučukových brzd a upevňovací systém, aby se dala celá sada pohodlně připevnit ke stolu. Špičková technologieVolant disponuje technologií Force Feedback, která zajišťuje plynulý a tichý chod s neuvěřitelně rychlou odezvou a realistickým silovým účinkem. Nechybí ani technologie HEART HallEffect s bezkontaktním magnetickým snímačem, která poskytuje působivou přesnost a 16-bitové rozlišení. Volant je plně programovatelný a disponuje 6 + 1 tlačítkem a D-padem, a tak si řízení budete moci pohodlně přizpůsobit podle vašich potřeb. V neposlední řadě má volant také vnitřní paměť kvůli aktualizaci firmware, a tak budou mít uživatelé vždy přístup k nejnovějším aktualizacím. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Sada volantu a pedálů T300 Ferrari 599XX EVO Alcantara pro PS3, PS4 a PC (4160652)

Tool 3.0 sada montážních pák

Tool 3.0 sada montážních pák
Detail

Sada montážních pák One Tool 3.0 by měla patřit do základní výbavy každého cyklisty. Montpáka Tool 3.0 je praktická pomůcka pro jednodušší demontáž a montáž pláště jízdního kola. Sada 3 ks je vyrobená z tvrzeného plastu s nylonovými vlákny. Sadu díky svým kompaktním rozměrům a hmotnosti 28 g přidáte lehce do brašny a budete ji mít tak stále u sebe.Parametry:Země původu:Tchaj-wanCelní sazebník:82060000 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Tool 3.0 sada montážních pák

sada montážní na stojánkové baterie

sada montážní na stojánkové baterie
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako sada montážní na stojánkové baterie

Sada montážních háků 6ks GEKO

Sada montážních háků 6ks GEKO
Detail

Sada montážních háků 6ks Popis: Typ háků v sadě: rovný, kombinovaný, zahnutý pod úhlem 90°, 2 x zahnutý, zahnutý Materiál: tepelně zpracovaná uhlíková ocel Počet kusů v sadě: 6 Celková délka: 240mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada montážních háků 6ks GEKO

Montážní sada TinkerForge, TinkerForge 659

Montážní sada TinkerForge, TinkerForge 659
Detail

Montážní sada TinkerForge, TinkerForge 659 od výrobce TinkerForge v kategorii Rozšíření pro vývojářské sady za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Montážní sada TinkerForge, TinkerForge 659

Montážní sada TinkerForge, TinkerForge 660

Montážní sada TinkerForge, TinkerForge 660
Detail

Montážní sada TinkerForge, TinkerForge 660 od výrobce TinkerForge v kategorii Rozšíření pro vývojářské sady za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Montážní sada TinkerForge, TinkerForge 660

GELCO DRAGON montážní sada NDGD04

GELCO DRAGON montážní sada NDGD04
Detail

Zakupte produkt GELCO DRAGON montážní sada NDGD04 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna od výrobce GELCO za cenu 529. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GELCO DRAGON montážní sada NDGD04

Thrustmaster Joystick

Detail

(tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Joystick

Thrustmaster Sada volantu T300 RS a 3-pedálů T3PA,   GT Edice pro PS4, PS3 a PC (4160681)

Detail

Thrustmaster T300 RS GT Edition EAN: 3362934110420 Představení Thrustmaster T300 RS GT Edition je špičkový volant pro závodní hry. Má 1080° rozsah otáčení a technologii Force Feedback. Kompatibilita Volant je kompatibilní s konzolami PS3, PS4 a PC. Ovládání Volant má průměr 28 cm a obvodový věnec je pogumovaný. Sekvenční páčky umožňují rychlé řazení. Další funkce Volant má 13 akčních tlačítek a 8směrové tlačítko D-Pad. Pedály Plynový a brzdový pedál jsou vyrobeny z kovu pro dokonalou stabilitu. Pedály lze nastavit v šesti možných pozicích. Brzdový pedál Brzdový pedál má nastavitelný odpor pro maximálně realistický pocit z jízdy. T3PA pedály T3PA pedály jsou plně tlakově nastavitelné s progresivním odporem a spojkovým pedálem. Přesnost Volant je vybaven technologií H.E.A.R.T HallEffect pro zvýšení přesnosti ovládání. Tyto magnetické snímače mají 16bitové rozlišení. Vnitřní paměť Volant má vnitřní paměť pro snadné upgradování firmware. Technické specifikace Hmotnost: 9 kg Výška: 30 cm Šířka: 40 cm Hloubka: 30 cm Záruka Na tento produkt je poskytována záruka 24 měsíců. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Sada volantu T300 RS a 3-pedálů T3PA,   GT Edice pro PS4, PS3 a PC (4160681)

Sada montážní na stojánkové baterie OPERA

Sada montážní na stojánkové baterie OPERA
Detail

sada montážní na stojánkové baterie, 2 šrouby, OPERA sada montážní na stojánkové baterie, 6 mm šroub 2 ks (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada montážní na stojánkové baterie OPERA

Montážní sada M5 (100ks / bal.), 7726

Montážní sada M5 (100ks / bal.), 7726
Detail

Montážní sada M5 Montážní sady jsou plně univerzální, tj. použitelné pro všechny typy 19" rozvaděčů (nástěnných i stojanových). Montážní sady slouží k uchycení 19" komponentů do rozvaděče. Balení obsahuje: - 100 x šroub M5 - 100 x klecová matice M5 - 100 x podložka M5 (patro.cz)

Podobné produkty ako Montážní sada M5 (100ks / bal.), 7726

BenQ montážní sada projektor - strop univerzální

BenQ montážní sada projektor - strop univerzální
Detail

Je určený pro modely projektorů BenQ řad: Data CP220/PB8xxx/PB6xxx/MP6xxx/MP7xxx series Video PE8720/7700/W100/PE5120 Nastavitelná výška pomocí dvou flexibilních trubek max 578 mm min 116 mm úhel náklonu -10°/+10° !!!! POZOR NENÍ URČEN PRO PROJEKTORY CP120 a MP510 !!!! · snadná montáž · univerzální využití pro většinu projektorů BenQ · vícenásobně polohovatelný · primární určení pro kancelářské a univerzální modely (patro.cz)

Podobné produkty ako BenQ montážní sada projektor - strop univerzální

Montážní sada M5 (4ks / bal.), 7720

Montážní sada M5 (4ks / bal.), 7720
Detail

Montážní sada M5 (4ks / bal.) (patro.cz)

Podobné produkty ako Montážní sada M5 (4ks / bal.), 7720

SAPHO PILON montážní sada, chrom NDPIL120

SAPHO PILON montážní sada, chrom NDPIL120
Detail

Zakupte produkt SAPHO PILON montážní sada, chrom NDPIL120 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna od výrobce SAPHO za cenu 1380. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO PILON montážní sada, chrom NDPIL120

Montážní sada zvonkového transformátoru Heidemann 70040

Montážní sada zvonkového transformátoru Heidemann 70040
Detail

Montážní sada zvonkového transformátoru Heidemann 70040 od výrobce Heidemann v kategorii Zvonkové transformátory za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Montážní sada zvonkového transformátoru Heidemann 70040

Sada montážní PEIYING ZLA0413 pro zesilovače

Sada montážní PEIYING ZLA0413 pro zesilovače
Detail

Sada montážní PEIYING ZLA0413 pro zesilovače (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada montážní PEIYING ZLA0413 pro zesilovače

Montážní sada Fischer 531389, 1 ks

Detail

20x duté kovové hmoždinky HM 5 x 52·20x šroub M 5 x 60·10x duté kovové hmoždinky HM 5 x 65·10x šroub M 5 x 73·Montážní kleště HM Z3 (conrad.cz)

Podobné produkty ako Montážní sada Fischer 531389, 1 ks
Thrustmaster T-GT II PACK, volant + základna (bez pedálů) pro PC a PS5, PS4 (4160846), Creality Direct Extruder Kit , METYLAN Direct 200 g (4015000426794), sady nadobi, fondue sady, Nutrend Fat Direct, 60 kapslí (8594014860542), Thrustmaster T3PM (4060210), sady hrncu hrnce, sady priboru pribory, sady nozu noze, Thrustmaster T128 PS (4160781), Thrustmaster TWCS Throttle (2960754), thrustmaster t500 rs bazar, sady nozu v bloku, dárkové sady přírodní kosmetika, parkside naradi aku sady, Spiderman SAF Pavoučí základna (5010993854097), Thrustmaster T.Flight Hotas X (2960703), Thrustmaster TMX Force Feedback (4460136), Thrustmaster T-LCM PEDALS (4060121), Thrustmaster T248 Xbox/PC (4460182), Thrustmaster MFD Cougar Pack (2960708), Thrustmaster T-CHRONO Paddle (4060203), Thrustmaster T150 Force Feedback (4160628), Thrustmaster T.Flight Stick X (2960694), Luminette Drive (05419980037701), lamax drive c3, eco drive citizen, sady krimpovacich konektoru ploche konektory, sady na strikani barvy airbrush