Thrustmaster joystick t flight stick x pro pc, ps3 (2960694)

Produkt Thrustmaster joystick t flight stick x pro pc, ps3 (2960694) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Thrustmaster joystick t flight stick x pro pc, ps3 (2960694) upraviť a produkt hľadať znova.

Thrustmaster Joystick T Flight Stick X pro PC, PS3 (2960694)

Thrustmaster Joystick T Flight Stick X pro PC, PS3 (2960694)
Detail

Thrustmaster T.Flight Stick XJoystick Thrustmaster T.Flight Stick X je ideálním ovladačem pro jakýkoli letový simulátor. Kromě široké podpěrky na ruce pro vaše pohodlí byl joystick vyvážen k dosažení maximální stability. Umožňuje manévrovatelnost ve všech čtyřech směrech, ovládání směrovek, elevace a plynu. K dispozici je celkem 12 programovatelných tlačítek a funkce pro jejich mapování - v základu lze například nalézt profily pro Microsoft Flight Simulator X na PC nebo IL-2 Sturmovik Birds of Prey pro konzoli PS3. Kromě toho je možné mezi jednotlivými profily přepínat v reálném čase pomocí speciálních tlačítek. Létání nikdy nebylo jednodušší. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Joystick T Flight Stick X pro PC, PS3 (2960694) , Thrustmaster t.flight stick x (2960694)

Thrustmaster T Flight Stick X 2960694

Thrustmaster T Flight Stick X 2960694
Detail

Thrustmaster T.Flight Stick XJoystick Thrustmaster T.Flight Stick X je ideálním ovladačem pro jakýkoli letový simulátor. Kromě široké podpěrky na ruce pro vaše pohodlí byl joystick vyvážen k dosažení maximální stability. Umožňuje manévrovatelnost ve všech čtyřech směrech, ovládání směrovek, elevace a plynu. K dispozici je celkem 12 programovatelných tlačítek a funkce pro jejich mapování - v základu lze například nalézt profily pro Microsoft Flight Simulator X na PC nebo IL-2 Sturmovik Birds of Prey pro konzoli PS3. Kromě toho je možné mezi jednotlivými profily přepínat v reálném čase pomocí speciálních tlačítek. Létání nikdy nebylo jednodušší. (patro.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T Flight Stick X 2960694 , Thrustmaster t-flight hotas 4 (4160664)

Thrustmaster Joystick HOTAS WARTHOG STICK pro PC (2960738)

Thrustmaster Joystick HOTAS WARTHOG STICK pro PC (2960738)
Detail

Thrustmaster HOTAS Warthog Flight StickJoystick Thrustmaster HOTAS Warthog Flight Stick je splněným snem každého herního a leteckého nadšence. Jedná se totiž o přesnou repliku řídící páky bojového letadla Fairchild A-10C Thunderbolt II (zvaného Warthrog), které je součástí výzbroje Letectva Spojených států amerických. Ve spojení s moderními herními simulátory tak tento joystick zajistí jedinečný zážitek z pilotování letounu. Joystick je vyroben z kovu pro dosažení jejich maximální stability a věrného vzhledu. Může pyšnit neuvěřitelnými 19 tlačítky a 8-cestným POV kloboučkem, všechny ovládací prvky jsou samozřejmě plně programovatelné pomocí dodávaného softwaru T.A.R.G.E.T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor). (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Joystick HOTAS WARTHOG STICK pro PC (2960738) , Thrustmaster t-flight hotas one (4460168)

Thrustmaster Joystick HOTAS WARTHOG pro PC (2960720)

Thrustmaster Joystick HOTAS WARTHOG pro PC (2960720)
Detail

Thrustmaster HOTAS WarthogJoystick Thrustmaster HOTAS Warthog je splněným snem každého herního a leteckého nadšence. Jedná se totiž o přesnou repliku řídící páky a ovladače plynu bojového letadla Fairchild A-10C Thunderbolt II (zvaného Warthrog), které je součástí výzbroje Letectva Spojených států amerických. Ve spojení s moderními herními simulátory tak tento set zajistí jedinečný zážitek z pilotování letounu. Jak řídící páka, tak ovladač plynu jsou vyrobeny z kovu pro dosažení jejich maximální stability a věrného vzhledu. Řídící páka se může pyšnit neuvěřitelnými 19 tlačítky a 8-cestným POV kloboučkem, plynový ovladač se disponuje celkem 15 tlačítky a trim kolečkem k vyvážení letadla během letu. Všechny ovládací prvky jsou samozřejmě plně programovatelné pomocí dodávaného softwaru T.A.R.G.E.T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor). (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Joystick HOTAS WARTHOG pro PC (2960720) , Thrustmaster t.16000m flight pack (2960782)

Thrustmaster Joystick T16000M FCS HOTAS, včetně plynového pedálu, pro PC (2960778)

Thrustmaster Joystick T16000M FCS HOTAS, včetně plynového pedálu, pro PC (2960778)
Detail

Thrustmaster T.16000M FCS HotasErgonomicky tvarovaný joystick značky Thrustmaster se širokou opěrkou ruky poskytuje svým uživatelům optimální komfort při hraní oblíbených her. Je opatřen čtyřmi nezávislými osami, vícesměrovým kloboučkem pro panoramatický pohled, spouští pro brzdy při civilním letu nebo pro rychlou palbu při letu vojenském a zatíženou základnou pro lepší stabilitu. Jeho výhod mohou užívat praváci i leváci, protože obsahuje 3 odnímatelné součástky pro dokonalé přizpůsobení hře v pravé či levé ruce. Exkluzivní přesnostMagnetické senzory umístěné na joysticku zajišťují pohyb bez tření pro 256× vyšší přesnost a delší výdrž během hry. Pevné, lineární a hladké napětí v joysticku poskytuje spirálová pružina s průměrem 2,8 mm. Hladký posun a vysokou přesnost umožňuje i unikátní kolejníčkový posuvný systém. Plynový pedál se S.M.A.R.T. technologií přichází s 5 základními osami a konektorem pro volitelné externí tříosé TFRP kormidlo. Programování pro pokročiléT.A.R.G.E.T. představuje pokročilý programovací software pro PC, který dokáže programovat až 256 tlačítek. Tím umožňuje kombinovat jednotlivá zařízení Thrustmaster s dalšími tak, aby byly dohromady akceptovány jako jedno USB zařízení. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Joystick T16000M FCS HOTAS, včetně plynového pedálu, pro PC (2960778) , Thrustmaster t300 servo base pro pc a ps5, ps4, ps3 (4060069)

Thrustmaster T.Flight Stick X (2960694)

Thrustmaster T.Flight Stick X (2960694)
Detail

Joystick , 12 tlačítek, 4 osy, všesměrový kloboučkový přepínač, programovatelná tlačítka, nastavitelný odpor, kompatibilní s: PC a PS3, připojení USB-A Precizní ovládání leteckých simulátorůT.Flight Stick X je vysoce přesný joystick s nastavitelným odporem a vynikající ergonomií, který zajistí precizní ovládání leteckých simulátorů a také vynikající stabilitu díky zvýšené hmotnosti základny. K dispozici je tvarovaná otočná rukojeť s integrovaným systémem zamykání a široká opěrka ruky pro perfektní komfort během hraní.Klíčové vlastnosti joysticku Thrustmaster T.Flight Stick XPrecizní joystick s nastavitelným odporemŠiroká opěrka ruky pro perfektní komfortZatížená základna pro vyšší stabilitu12 programovatelných tlačítekRychlá a snadná instalace Plug & PlayInterní paměť uchovává všechny naprogramované konfiguraceUSB rozhraníKompatibilní s PC a PS3Plně programovatelnýThrustmaster T.Flight Stick X disponuje 12 plně programovatelnými tlačítky a 4... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T.Flight Stick X (2960694) , Thrustmaster t.16000m fcs pc (2960773)

Thrustmaster T300 Servo Base pro PC a PS5, PS4, PS3 (4060069)

Thrustmaster T300 Servo Base pro PC a PS5, PS4, PS3 (4060069)
Detail

Herní ovladač Základna (pro Volant a Pedály), PS4 a PC, REALSIMULATOR Force Feedback, Bezkartáčový Motor, Dvojitý Řemenový Systém, Magnetická Technologie, Funguje s hrami pro PS5 S bezkartáčovým servomotorem zabudovaným do základny Thrustmaster T300 Servo Base a technologií Force Feedback ucítíte každou nerovnost na vozovce či kontakt se svodidly nebo jiným vozidlem. Užijte si hladký, tichý a plynulý chod s vysoce citlivým a realistickým efektem síly bez zpoždění. Vyvážený lineární výkon zajišťuje optimalizovaný mechanismus duálního systém řemenů s minimálním třením. Úhel natočení volantu je nastavitelný až na 1080 °. Ovladač Thrustmaster T300 Servo Base je vybaven interní pamětí pro upgradovatelný firmware. Klíčové vlastnosti herního ovladače Thrustmaster T300 Servo BaseHerní ovladač Thrustmaster T300 Servo Base pro realistické závodní zážitkyServomotor s technologií Force FeedbackExtrémně tichá a mimořádně plynulá reakce systémuKompatibilní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T300 Servo Base pro PC a PS5, PS4, PS3 (4060069) , Thrustmaster t flight hotas 4 ace combat 7 edition 4160647

Gamepad pro PC/PS3 REBEL Gamer Dual Shock

Gamepad pro PC/PS3 REBEL Gamer Dual Shock
Detail

Gamepad pro PC/PS3 REBEL Gamer Dual Shock (tipa.eu)

Podobné produkty ako Gamepad pro PC/PS3 REBEL Gamer Dual Shock , Thrustmaster t.rj12 pro pc kompatibilitu (4060079)

TRUST Gamepad GXT 545 Wireless Gamepad pro PC & PS3, bezdrátový

TRUST Gamepad GXT 545 Wireless Gamepad pro PC & PS3, bezdrátový
Detail

Trust GXT 545 Bezdrátový herní ovladač pro PC a PS3Užijte si akci na stolním či přenosném počítači a konzole PlayStation 3. Bezdrátový gamepad Trust GXT 545 je zárukou zábavy a pohodlí na kterékoliv požadované platformě. Ergonomický designSouprava GXT 545 je díky svému pohodlnému provedení navržena pro dlouhé a intenzivní hraní. Užívejte si celé hodiny hraní: Díky ekonomickému provedení a pogumování vám gamepad padne pevně do rukou. Všech 13 tlačítek a dvě analogové páčky včetně D-padu jsou rozmístěny v ideálním uspořádání pro dlouhé hodiny hraní. Bezdrátový gamepad zajišťuje 10 m neomezeného pohybu. Úplná herní podporaNezáleží na hře ani na zařízení, na němž právě hrajete. Gamepad GXT 545 je vhodný pro jakoukoliv hru. Díky vstupu X-input a tlačítku přímého vstupu poskytuje gamepad GXT 545 úplnou herní podporu. Užijte si ovladače střelby citlivé na tlak a analogová postranní tlačítka na konzole PlayStation 3. Nebo hrajte na přenosném či stolním počítači tak, jako nikdy dříve. Základní vlastnosti:Bezdrátový dosah 10 m 13 tlačítek, 2 joysticky a D-pad Nabíjení přes USB (kabel je součástí dodávky) Gumový povrch zaručuje opravdu pevné uchopení Tlačítka citlivá na tlak (pouze konzole PS3) Indikátory a tlačítko Home pro konzole PS3 Přepínač X-Input/DirectInput pro plnou podporu her. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST Gamepad GXT 545 Wireless Gamepad pro PC & PS3, bezdrátový , Thrustmaster tpr směrovka pro pc (2960809)

C-TECH gamepad Callon pro PC/PS3, 2x analog, X-input, vibrační, 1, 8m kabel, USB

C-TECH gamepad Callon pro PC/PS3, 2x analog, X-input, vibrační, 1, 8m kabel, USB
Detail

Gamepad C-TECH Callon pro PC/PS3, 2x analog, X-input, vibrační, 1,8m kabel, USB Gamepad C-TECH CALLON Vám nabídne ještě lepší herní zážitky. 11 tlačítek, dva analogové joysticky, osmisměrný ovladač a 2 vibrační motorky. Zní to jako standard? Budete velmi mile překvapeni. CALLON ma speciální povrchovou úpravu a je skvěle ergonomicky tvarován tak, aby hraní s ním byla pro Vás opravdu radost. Lze přepínat mezi digitálním a analogovým režimem. Díky X-input máte jistotu, že gamepad bude naprostou většinou her rozpoznán a nebude jej třeba nastavovat ani kalibrovat. Zajímavým bonusem je i podpora PS3. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Počet tlačítek 11 Vibrace Ano, duální motor Analog Ano Připojení USB kabel, 1,8m (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako C-TECH gamepad Callon pro PC/PS3, 2x analog, X-input, vibrační, 1, 8m kabel, USB , Thrustmaster ts-pc racer servo base pro pc (2960864)

C-TECH gamepad Theon pro PC/PS3, 2 programovatelná makro tlačítka, 2x analog, X-input, vibrační, 1, 8m kab

C-TECH gamepad Theon pro PC/PS3, 2 programovatelná makro tlačítka, 2x analog, X-input, vibrační, 1, 8m kab
Detail

Gamepad C-TECH Theon pro PC/PS3, 2 programovatelná makro tlačítka, 2x analog, X-input, vibrační, 1,8m kabel, USB Gamepad C-TECH THEON Vám nabídne ještě lepší herní zážitky. 15 tlačítek, dva analogové joysticky, osmisměrný ovladač a 2 vibrační motorky. Zní to jako standard? Budete velmi mile překvapeni. THEON má unikátní design, díky kterému nabídne něco, co u konkurence nenajdete: vespod gamepadu další 2 programovatelná makro tlačítka. Přímo z gamepadu jim můžete pomocí funkce makro přiřadit sekvenci stisku několika kláves. THEON má speciální povrchovou úpravu a je skvěle ergonomicky tvarován tak, aby hraní s ním byla pro Vás opravdu radost. Lze přepínat mezi digitálním a analogovým režimem. Díky X-input máte jistotu, že gamepad bude naprostou většinou her rozpoznán a nebude jej třeba nastavovat ani kalibrovat. Zajímavým bonusem je i podpora PS3. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Počet tlačítek 15 Vibrace Ano, duální motor Analog Ano Připojení USB kabel, 1,8m (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako C-TECH gamepad Theon pro PC/PS3, 2 programovatelná makro tlačítka, 2x analog, X-input, vibrační, 1, 8m kab , Thrustmaster t248 xbox/pc (4460182)

Thrustmaster TPR Směrovka pro PC (2960809)

Thrustmaster TPR Směrovka pro PC (2960809)
Detail

Letecké pedály směrového kormidla s funkcí brzdy pro letecké simulátory, kyvadlový kormidlový systém, technologie H.E.A.R.T, 7kg, materiál ocel a hliník, kompatibilní s PC, připojení USB-A Revoluční mechanizmus směrovkyProfesionální herní směrovka Thrustmaster TPR je díky preciznímu zpracování a moderní technologii PENDUL_R vůbec prvním dostupným kyvadlovým kormidlovým systémem na trhu. 100% kovová konstrukce z 7 kg oceli a hliníku a realistické rozměry zajistí naprosto věrný zážitek při řízení civilních či bojových letadel, helikoptér, kosmických lodí atd. Směrovka je kompatibilní se všemi leteckými a vesmírnými simulátory. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Klíčové vlastnosti směrovky Thrustmaster TPRZávěsný mechanizmus pro hladký a plynulý pohyb Technologie H.E.A.R.T - magnetické senzory 3D Hall effect16-bitová přesnost ve 3 osách2 velmi přesné diferenciální brzdy100% kovová konstrukce32... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster TPR Směrovka pro PC (2960809) , Thrustmaster t248 ps5/ps4/pc (4160783)

Thrustmaster T.RJ12 pro PC kompatibilitu (4060079)

Thrustmaster T.RJ12 pro PC kompatibilitu (4060079)
Detail

Příslušenství k ovladači USB adaptér poskytuje sadám T3PM, T3PA a T3PA-PRO kompatibilitu na PC se všemi závodními volanty na trhu Tento USB adaptér poskytuje sadám T3PM, T3PA a T3PA-PRO kompatibilitu na PC se všemi závodními volanty na trhu a se všemi PC hrami podporujícími multi-USB. Klíčové vlastnosti příslušenství k ovladači Thrustmaster T.RJ12 pro PC kompatibilitu10 - bitové rozlišení a preciznost ve všech směrech10 - bit výkon (1024 hodnoty) na každém ze tří pedálůVysoké rozlišeníVysoká přesnost Kompatibilita:Kompatibilní se všemi 3-pedálovými závodními volanty na trhuKompatibilní se všemi 2-pedálovými závodními volanty na trhuKompatibilní se všemi závodními volanty na trhu bez jakýchkoli pedálů Ovladač na PC k dispozici ke staženíPC ovladač s přizpůsobeným rozhraním ovládacího panelu Windows je k dispozici ke stažení ZDE (PC > Wheels > T.RJ12 USB Adapter > Driver). Vylepšený... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T.RJ12 pro PC kompatibilitu (4060079) , Thrustmaster t-gt ii pack, volant + základna (bez pedálů) pro pc a ps5, ps4 (4160846)

Thrustmaster TS-PC Racer Servo base pro PC (2960864)

Thrustmaster TS-PC Racer Servo base pro PC (2960864)
Detail

Volant - zpětná vazba, 4 tlačítka, kompatibilní s PC, připojení přes USB Vysoce kvalitní základna Thrustmaster TS-PC Racer Servo base pro špičkové hraní na PCZákladna Thrustmaster TS-PC Racer Servo base pro Gran Turismo Sport nabízí unikátní nové technologie, které vám umožní předvídat chování vozu za všech podmínek na trati. Vysokorychlostní 40wattový bezkartáčový motor nové generace s vylepšenou technologií Force Feedback má výjimečně citlivou zpětnou vazbu s vysokou kapacitou točivého momentu a vytváří realistické 3D vnímání okolního prostředí s efekty odpružení a vibrací prostřednictvím sloupku řízení. Použitá magnetická technologie (H.E.A.R.T) vykazuje maximální kvalitu a dlouhou životnost. K základně lze dokoupit kompatibilní příslušenství značky Thrustmaster.Výkonný technologický základDíky smíšenému systému dvou řemenových kladek s kovovou nápravou s kuličkovými ložisky pro hladký chod umožňuje Thrustmaster TS-PC Racer Servo base... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster TS-PC Racer Servo base pro PC (2960864) , Thrustmaster t16000m space sim duo stick hotas (2960815)

Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick 2960738

Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick 2960738
Detail

Thrustmaster HOTAS Warthog Flight StickJoystick Thrustmaster HOTAS Warthog Flight Stick je splněným snem každého herního a leteckého nadšence. Jedná se totiž o přesnou repliku řídící páky bojového letadla Fairchild A-10C Thunderbolt II (zvaného Warthrog), které je součástí výzbroje Letectva Spojených států amerických. Ve spojení s moderními herními simulátory tak tento joystick zajistí jedinečný zážitek z pilotování letounu.Joystick je vyroben z kovu pro dosažení jejich maximální stability a věrného vzhledu. Může pyšnit neuvěřitelnými 19 tlačítky a 8-cestným POV kloboučkem, všechny ovládací prvky jsou samozřejmě plně programovatelné pomocí dodávaného softwaru T.A.R.G.E.T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor). (patro.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick 2960738 , Gembird usb volant s vibracemi pc ps2 ps3

Thrustmaster T-GT II PACK, volant + základna (bez pedálů) pro PC a PS5, PS4 (4160846)

Thrustmaster T-GT II PACK, volant + základna (bez pedálů) pro PC a PS5, PS4 (4160846)
Detail

Volant - zpětná vazba, 25 tlačítek, kompatibilní s PC, PS5 a PS4, připojení přes USB Špičkový závodní volant Thrustmaster T-GT II PACK s oficiální licencí pro PlayStation 5 a Gran TurismoZávodní volant Thrustmaster T-GT II PACK je hnací silou extrémně inovativních technologií, které vycházejí z hloubkové studie všech nezbytných pocitů potřebných pro ultra realistický zážitek při automobilových závodech. Svému pyšnému majiteli poskytne klíčové výhody a realistické pocity v GT Sport díky průkopnickým technologiím, jako jsou T-LIN, T-DCC a zejména T-DFB (3D vnímání efektů Force Feedback). Zdokonalený a vylepšený volant, díky více než 23 000 hodin intenzivního výzkumu a vývoje, byl Thrustmaster T-GT II PACK navržen tak, aby posunul výkon Force Feedback svého předchůdce (T-GT) do ještě vyšších úrovní. S Thrustmaster T-GT II PACK si hráči na PlayStation 5, PlayStation 4 a PC mohou užít zcela nové úrovně přesnosti a odolnosti. K volantu lze... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T-GT II PACK, volant + základna (bez pedálů) pro PC a PS5, PS4 (4160846) , Thrustmaster t-lcm pedals (4060121)

Volant Thrustmaster TM Open Add-On pro PC, PS4, XBOX ONE (4060114)

Volant Thrustmaster TM Open Add-On pro PC, PS4, XBOX ONE (4060114)
Detail

PC , PS4 , PS5 , XBox ONE , XBox Series Volant TM Open Add-On značky Thrustmaster svými rozměry připomíná reálný volant závodních vozů GT, LMP a LMS. Kompaktní velikost s průměrem 28 cm a odlehčená konstrukce zaručují lepší procítění Force Feed back. Nadčasový design robustního čelního panelu je vyrobený z černého kartáčovaného hliníku. TM Open Wheel Add-On byl navržený s myšlenkou multiplatformního použití (PC / PS4 / Xbox One). Dokazuje to kompatibilnost se všemi základnami závodních volantů Thrustmaster T-řady (TX a T300 servo základny, T-GT, TS-XW a dokonce i TS-PC Racer - prodává se samostatně). Jako skutečný závodní volant Obdobně jako volanty skutečných závodních vozů s průměrem 28 cm má TM Open tvar posemišovaných rukojetí přizpůsobený perfektnímu rozmístění rukou. Všestranná ergonomie se 2 sekvenčními řadícími pákami a několika tlačítky optimalizuje pocity v každém typu vozu. Odlehčená konstrukce (900 g) je klíčovým prvkem. Tento model představuje nejlehčí rámeček volantu, jaký kdy byl navržený v závodním ekosystému Thrustmaster. To umožňuje hráčům zažít efekty Force Feedback, které se maximálně přibližují skutečným podmínkám při závodech. Kompatibilnost Je kompatibilní s ekosystémem Thrustmaster: T500 RS, T300 RS Servo Base, T300 RS, T300 GT Edition, T300 Ferrari GTE, T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition, TX Racing Wheel Servo Base, TX Racing Wheel, TX Racing Wheel Leather Edition, TS-XW RACER, TS-PC RACER, T-GT (prodává se samostatně). Také je kompatibilní s širokou škálou platforem PS4 / Xbox One / PC (Windows 10, 8, 7). Optimalizovaný volant pro automobilové závodní soutěže: F1, GT3, GT4, LMP1 a 2, prototypy, motokárové závody a jednomístné vozy. Vlastnosti: Kompaktní rozměr (o průměru 28 cm) v reálné velikosti Odlehčená konstrukce pro lepší procítění Force Feedback Kompatibilní se všemi závodními volanty Thrustmaster T-Série Pečlivý výběr materiálů a součástek, rukověti pro dlouhé hraní Robustní čelní panel vyrobený z černého kartáčovaného aluminia Pozice ruky je dokonale přizpůsobená pro automobilové závodní soutěže Specifikace: Značka: Thrustmaster Model: TM Open Add-On Kompatibilnost: PS4™, PC, Xbox One® , PS5 Průměr: 28 cm Materiál úchytky: semiš Řadící páky: Typ: citlivé sekvenční kovové Počet: 2 Pozice: přimontované k volantu Výška: 7,5 cm Tlačítka: Akční: 6 1 D pad Otočný přepínač: 1 (3 pozice s tlačítkem) Kompatibilní s ekosystémem Thrustmaster: T500 RS T300 RS Servo Base T300 RS, T300 GT Edition T300 Ferrari GTE T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition TX Racing Wheel Servo Base TX Racing Wheel TX Racing Wheel Leather Edition TS-XW RACER TS-PC RACER T-GT (prodává se samostatně) Kompatibilní s širokou škálou platforem: PS4™ Xbox One® PC (Windows® 10, 8, 7) Barva: černá Hmotnost: 864 g Rozměry (Š x V x H): 19 x 28 x 8,5 cm Hmotnost balení: 1358 g Rozměry balení (Š x V x H): 34 x 13,6 x 24 cm Obsah balení: Odnímatelný volant pro základny závodních volantů Thrustmaster Uživatelská příručka Informace o záruce (patro.cz)

Podobné produkty ako Volant Thrustmaster TM Open Add-On pro PC, PS4, XBOX ONE (4060114) , Thrustmaster t-chrono paddle (4060203)

Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS ONE (4460168)

Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS ONE (4460168)
Detail

Herní ovladač s plynovým pedálem, 14 tlačítek, 5 os, všesměrový kloboučkový přepínač, programovatelná tlačítka, nastavitelný odpor, kompatibilní s: Xbox Series X|S, Xbox One a PC, připojení USB-A Herní ovladač Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS ONE s plynovým pedálemMáte rádi letecké bojové hry a simulátory? V tom případě by vám doma neměl chybět tento Joystick Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4, oficiálně licencovaný pro Xbox Series, Xbox One a Windows. Díky tomuto Joysticku se budete u počítače cítit, jako byste seděli ve skutečném letadle! Součástí Joysticku Thrustmaster je také odnímatelná páka pro regulaci plynu. To se hodí například v situaci, kdy dáte přednost spíše bojování a střílení, před realistickou simulací létání. T-FLIGHT HOTAS 4 je také vybaven oficiálními tlačítky Xbox, díky kterým budete mít rychlý přístup k sociálním funkcím, přepínáním mezi hrou a konzolí, navigací v nabídkách konzoly, atd.Joystick jako z kokpitu stíhačkyVžijte se do role... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS ONE (4460168) , Thrustmaster t-lcm rubber grip (4060165)

Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 (4160664)

Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 (4160664)
Detail

Herní ovladač s plynovým pedálem, 14 tlačítek, 5 os, všesměrový kloboučkový přepínač, programovatelná tlačítka, nastavitelný odpor, kompatibilní s: PS4 a PC, připojení USB-A Herní ovladač Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 s plynovým pedálemMáte rádi letecké bojové hry a simulátory? V tom případě by vám doma neměl chybět tento Joystick Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4, oficiálně licencovaný pro PS4 a Windows. Díky tomuto Joysticku se budete u počítače cítit, jako byste seděli ve skutečném letadle! Součástí Joysticku Thrustmaster je také odnímatelná páka pro regulaci plynu. To se hodí například v situaci, kdy dáte přednost spíše bojování a střílení, před realistickou simulací létání. T-FLIGHT HOTAS 4 je také vybaven oficiálními tlačítky PS4, díky kterým budete mít rychlý přístup k sociálním funkcím, přepínáním mezi hrou a konzolí, navigací v nabídkách konzoly, atd.Joystick jako z kokpitu stíhačkyVžijte se do role pilota F-16ky a chopte se joysticku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 (4160664) , Thrustmaster t.16000m fcs hotas (2960778)

Thrustmaster Joystick TCA SIDESTICK AIRBUS edice (2960844)

Thrustmaster Joystick TCA SIDESTICK AIRBUS edice (2960844)
Detail

Připravte se na start s prvním joystickem od Thrustmasteru, který kombinuje magnetickou technologii s letovými ovládacími prvky, inspirovaný světem civilního letectví (rodina Airbus A320). Exkluzivně přesná technologie: H.E.A.R.T* (HallEffect AccuRate Technology)! 3D (Hall efekt) magnetické senzory zabudované v joysticku. (* U.S. patent: US08471815) Vychutnejte si jedinečný pocit pilotáže Airbusu A320 a to díky oboustrannému modulárnímu designu (se zaměnitelnými moduly tlačítek na hlavě joysticku) edice TCA Sidestick Airbus Edition. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Inovativní, všestranný design Plně oboustranný a modulární joystick, se 4 zaměnitelnými moduly tlačítek na hlavě joysticku, které vám umožní vybrat si ze 4 různých konfigurací (pravé nebo levé sedadlo dopravního letadla, konfigurace pro úzkou nebo širokou středová páku pro malé letadlo) Ergonomická replika postranní páky Airbus (typ A320), s vestavěnou osou škrtící klapky a mechanizmem zpětného tahu Létejte s vyšší úrovní reality a hlubším ponořením Exkluzivní přesnost, díky magnetickým senzorům H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology): Chirurgická přesnost (tj.. 14bitové rozlišení: 16,384 x 16,384 hodnot!) na ose stoupání a ose otáčení Vinutá pružina (o průměru 2.8 mm) uvnitř páky zajišťuje pevný, lineární a plynulý pohyb Nový uzamykací mechanizmus umožňuje deaktivaci otáčení rukověti páky, pokud je použit se spojení s ovladačem směrovky (prodává se samostatně) 17 akčních tlačítek s identifikací ve stylu „Braillova“ písma! 12 tlačítek na základně, 4 na páce a 1 virtuální tlačítko na ovladači plynu (spodních 20% osy) Nový 8směrový kloboučkový přepínač výhledu point of wiev, konstruován pro extrémní přesnost 4 nezávislé osy s otočnou směrovkou (ovládané otáčením rukověti joysticku) Volič přepínače umožňuje nakonfigurovat 12 tlačítek na základně, buď v pravé nebo levé pozici Hmotná základna pro zvýšenou stabilitu Rozměry a hmotnost: 195 x 195 x 225 mm/ 920g Rozměry a hmotnost balení: 215 x 225 x 265 mm/ cca 1,1kg Nativní integrace do Microsoft Flight Simulator 2020 Plug and play: zařízení je ve hře automaticky rozpoznáno Kompatibilní se softwarem T.A.R.G.E.T Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor software: umožňuje načítat nebo vytvářet specifické předvolby pro každé letadlo pro rozšíření nebo uložení vašich oblíbených nastavení Kompatibilita letového ekosystému výrobků Thrustmaster Kompatibilní s PC (Windows® 10, 8) Kompatibilní s následujícími ovladači směrovky (prodávají se samostatně): Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) a Thrustmaster Pendular Rudder (TPR) OBSAH BALENÍ 1 x TCA Sidestick Airbus Edition 4 x zaměnitelné moduly tlačítek na hlavě joysticku Uživatelský manuál a informace o záruce (patro.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Joystick TCA SIDESTICK AIRBUS edice (2960844) , Evolveo fighter f1 pro pc ps3 android android box gfr f1 cerny

Thrustmaster T.16000M Flight Pack (2960782)

Thrustmaster T.16000M Flight Pack (2960782)
Detail

Herní ovladač plynový pedál, joystick a pedálová sada, programovatelná tlačítka, pro PC, USB Přesnější a efektivnější pilotováníSada joysticku, plynového pedálu a TFRP Rudder pedálů Thrustmaster T.16000M Flight Pack je speciálně navržena pro hráče, kteří hledají zařízení pro realistické ovládání letových či vesmírných simulátorů. Díky magnetickým senzorům poskytuje joystick dostatečnou přesnost při řízení a umožňuje snadno provádět složité manévry.Klíčové vlastnosti joysticku Thrustmaster T.16000M Flight PackErgonomický joystick navržený pro praváky i levákyPlynový pedál TWCS Throttle s rozmezím pohybu 80 mmPedály Thrustmaster TFRP Rudder ?se S.M.A.R.T. technologiíH.E.A.R.T. systém s 16bitovým rozlišenímZatížená základna pro zvýšenou stabilituHladký pohyb ve 4 nezávislých osáchJoystick - 16 programovatelných tlačítekPlynový pedál - 14 tlačítek + osmicestný PoV kloboučekSpoušť pro brzdy nebo rychlou palbuKonektor pro volitelné externí TFRP... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T.16000M Flight Pack (2960782) , Thrustmaster t.flight hotas x (2960703)

Thrustmaster T.16000M FCS PC (2960773)

Thrustmaster T.16000M FCS PC (2960773)
Detail

Joystick , magnetický senzor, 16 tlačítek, 4 osy, všesměrový kloboučkový přepínač, programovatelná tlačítka, kompatibilní s: PC, připojení USB-A Přesnější a efektivnější pilotováníJoystick Thrustmaster T.16000M FCS je speciálně navržen pro hráče, kteří hledají zařízení pro realistické ovládání letových či vesmírných simulátorů. Díky magnetickým senzorům poskytuje joystick dostatečnou přesnost při řízení a umožňuje snadno provádět složité manévry. Unikátní oboustranná konstrukce zajišťuje přepínání mezi pravorukým a levorukým použitím. Klíčové vlastnosti joysticku Thrustmaster T.16000M FCDErgonomický design navržený pro praváky i levákyH.E.A.R.T. systém s 16bitovým rozlišenímZatížená základna pro zvýšenou stabilituHladký pohyb ve 4 nezávislých osách16 programovatelných tlačítekSpoušť pro brzdy nebo rychlou palbuRychlá a snadná instalace Plug & PlayUSB rozhraníPlně kompatibilní s PCVynikající odezva a precizní ovládáníThrustmaster... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T.16000M FCS PC (2960773) , Speedlink rait gamepad - for pc/ps3/switch, rubber-black (sl-650010-bk)

Thrustmaster Flight 2960623

Thrustmaster Flight 2960623
Detail

Jediný základní joystick s tlačítkem vlastního pohledu. Tlačítko Point-Of-View pro snadné ovládání kamery a ponoření do her. Tři osy a čtyři tlačítka + spoušť pro úplnou kontrolu. Rychlost se ovládá palcem. Zatížená základna s neklouzavým pryžovými plochami zajišťuje dokonalou stabilitu. Ergonomická rukojeť se zvětšenou opěrkou pro optimální komfort ve hrách. Připojení USB Plug and Play. Kompatibilní s doplňky: Pedály T.Flight Rudder Pedals Plynový pedál TWCS Throttle Navigační panely MFD Cougar Pack Obsah balení: Joystick (patro.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Flight 2960623 , Thrustmaster tca sidestick x airbus edition (4460219)

Thrustmaster Flight (2960623)

Thrustmaster Flight (2960623)
Detail

Joystick s plynovým pedálem, 4 tlačítka, 3 osy, programovatelná tlačítka, kompatibilní s: PC, připojení USB-A Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Thrustmaster Flight je základní joystick pro hraní na PCErgonomicky tvarovaný joystick Thrustmaster Flight je přesně ta správná volba pro méně náročné hráče. Díky své nízké ceně je totiž ideální řešení pro vyzkoušení celé řady her s lepším způsobem ovládání. Joystick Thrustmaster Flight se totiž hodí nejen na letecké simulátory, ale rovněž si ho můžete vyzkoušet v nějaké bojovce nebo v závodních hrách. Jyostick má ve svém repertoáru 4 tlačítka a k počítači jej připojíte pomocí klasického USB konektoru.Klíčové vlastnosti joysticku Thrustmaster FlightZákladní herní joystick za super cenu4 funkční tlačítkaPohodlné připojení přes USBPodporuje výhradně PC platformuThrustmaster Flight má 3 nezávislé osyKvalitní zpracování s logem respektované značky ThrustmasterNení vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Flight (2960623) , Thrustmaster eswap x d4xb d-pad (4460192)

Humminbird hum autochart pro pc software

Humminbird hum autochart pro pc software
Detail

Samotné zpracování dat pro mapování situace pod hladinou zůstává však stejné.Základní postupy a nastavení jsou detailně popsány v návodu k použití, který je v českém jazyce přikládán k dodávanému balíčku.Pokud se rozhodujete o koupi, je třeba prodejce informovat o modelu sonaru. Data jsou totiž dodávána na paměťové kartě buď SD, nebo microSD. Konkrétní model sonaru (například HELIX 5) může být vybaven slotem pro microSD, a potom by bylo nemožné použití programu AutoCHART, dodané na SD kartě. Technické požadavky: Počítač s operační pamětí alespoň 512 MB RAM (doporučeno 1024 MB RAM), 10 GB volného prostoru na pevném disku, Windows XP (SP3) /Win 7 / Win 8, mechanika DVD-ROM, čtečka SD karet, USB port. Paměťová karta obsahuje systémové obslužné soubory, které ovládají funkce sonaru a pomáhají rekonstruovat naměřená a uložená data, která byla získána skenováním vodního sloupce. Tato „uživatelsky získaná“ data se ukládají ve formě určitého typu souborů na paměťovou kartu, odkud se pak kopírují a konvertují do jiného sonaru nebo počítače. Proto NIKDY nemažte nebo neměňte systémové soubory, uložené ve složkách [AC], [LkMaster] a [SI], které jsou na paměťové kartě ZeroLine Map Card. Jakákoliv změna souborů v těchto složkách nebo dokonce smazání těchto složek trvale zničí tuto paměťovou kartu! Za tuto chybu uživatele nenese výrobce ani prodejce žádnou odpovědno (parys.cz)

Podobné produkty ako Humminbird hum autochart pro pc software , Headset hama live bluetooth pro ps3

Bezdrátový gamepad Genesis PV58, PS3/PC

Bezdrátový gamepad Genesis PV58, PS3/PC
Detail

NATEC Genesis PV58 je bezdrátový gamepad kompatibilní s PS3 a PC - díky němu virtuální zábava ve vašem provedení stane se nesrovnatelně zábavnější než kdy předtím. Herní design, moderní konstrukce a speciálně navržené symboly, dělají gamepad Genesis PV58 nesmírně originálním. Režimy D-input a X-input Funkce přepínání mezi režimy X-Input a D-input vám umožní vychutnat si hru na PC bez jakékoliv další konfigurace! Stačí jednoduše připojit gamepad k počítači a hotovo! Díky této funkce problémy z konfiguraci tlačítek v hrách jako je např. FIFA bude minulostí. Analogové joysticky a triggery Gamepad Genesis PV59 je vybaven 12 tlačítky a 2 analogovými joysticky, díky kterým získáte plnou kontrolu během hry! Vibrace Vibrace vytvářené gamepadem vám umožní na vlastní kůži pocítit emoce během hraní oblíbených titulů her. Praktický a mobilní Gamepad je napájen pomocí vestavěné dobíjecí baterie - neobsahuje kabel, který často překáží plynulým pohybům. Bezdrátovou komunikaci s dosahem až 10 metrů poskytuje Nano přijímač připojený do USB portu počítače, nebo PS3. Ergonomický tvar Díky ergonomickému tvaru a pohodlnými rukojeti gamepad ideálně sedí v každé ruce. Celé tělo gamepadu zůstalo pokryté gumovým materiálem, který zabraňuje vyklouznutí při ovládání dynamických a náročných her! Vlastnosti - Možnost přepínání mezi režimy X-input/D-input - analogové triggery a joysticky - Vibrace Specifikace Počet tlačítek: 12 Analogové joysticky: 2 Komunikace: Bezdratová 2.4GHz Operační režimy: X-input/Direct input Podporované operační systémy: Windows XP/Vista/7/8/10/Android 4.2 a vyšší (patro.cz)

Podobné produkty ako Bezdrátový gamepad Genesis PV58, PS3/PC , Fifa 20 na ps3

Tracer Roadster 4 in 1 PC/PS3/PS4/Xone TRAJOY46524

Tracer Roadster 4 in 1 PC/PS3/PS4/Xone TRAJOY46524
Detail

Automobilové závody jsou vaším živlem? Nastupte do závodu s volantem TRACER Roadster a nechte své protivníky za sebou. Vysoce kvalitní volant TRACER Roadster je kompatibilní jak s konzolemi PS3 / PS4 / Xbox One, tak s PC. Volant pracuje velmi tiše a plynule. Převodovka a samostatný modul s brzdovými a plynovými pedály oživí vaše řídicí centrum, což umožňuje rychlou reakci, zrychlení i pohodlné brzdění a řazení. Vaše jízda bude stejně dynamická, jako byste seděli za volantem skutečného soutěžního vozu. Úhly otáčení 270 stupňů vám umožní plně se dostat do závodu. Zařízení lze připevnit k zemi pomocí přísavek, což zajišťuje stabilitu volantu i při těch nejdivočejších závodech. Špičkové materiály herního volantu Roadster z něj činí spolehlivé a velmi odolné zařízení. Tlačítka odpovědná za manévry a 8pásmový analogový D-pad byly zabudovány do volantu, aby umožňovaly rychlý a pohodlný přístup. Užijte si realistický herní zážitek a pohodlí závodního kola. Volant potažený perforovanou gumou zabraňuje pohybu zařízení v rukou, když se řítíte dráhou. Čtyři LED indikátory na volantu pomáhají udržovat kontrolu nad zrychlením, aniž byste museli spouštět oči ze stopy. Specifikace : Úhly otáčení 270° 8 analogových akčních tlačítek s funkcí přemístění 8pásmový analogový D-pad se 4 tlačítky 4 digitální tlačítka 3 úrovně nastavení citlivosti Tlačítko Domů pro konzoly PS3 / PS4 / XBOX One Kompatibilita se všemi konzolami PS4 / PS3 / XBOX One, včetně americké, japonské a evropské verze Čtyři LED indikátory PS3 Kompatibilita s Windows 2000 / XP / VISTA / 7/10 (patro.cz)

Podobné produkty ako Tracer Roadster 4 in 1 PC/PS3/PS4/Xone TRAJOY46524 , Patona pt6508 pro sony ovladač ps3 (pt6508)

GEMBIRD Volant + pedály STR-M-01, PC/PS3/PS4/SWITCH

GEMBIRD Volant + pedály STR-M-01, PC/PS3/PS4/SWITCH
Detail

Joy Volant + pedály GEMBIRD STR-M-01 Volant s integrovanými vibracemi a řadicí pákou Několik rozhraní v jednom kole: PS3, PS4, SWITCH, PC (USB) Pružinové pedály s funkcemi akcelerátoru a brzd Úhel řízení 270 stupňů, 2osý, joystick, 4směrný D-pad a 8 akčních tlačítek Robustní těžká konstrukce TECHNICKÁ SPECIFIKACE Rozhraní USB Rotace kola 270 stupňů Průměr kola 220 mm (9 ") Spotřeba energie 5 V DC až 120 mA Délka kabelu volantu 1,8 m Délka kabelu jednotky nožního pedálu 1,8 m Velikost produktu 41 x 34 x 25 cm (kolo), 35,5 x 20,5 x 11,5 cm (pedály) Čistá hmotnost 1.8 kg (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako GEMBIRD Volant + pedály STR-M-01, PC/PS3/PS4/SWITCH , Sapho joystick umyvadlová baterie hranatá, chrom tro001 (tro001)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů T-GT II pro PS5, PS4 a PC (4160823)

Thrustmaster Sada volantu a pedálů T-GT II pro PS5, PS4  a PC (4160823)
Detail

T-GT II: všechny hlavní funkce T-GT, které musíte mít — plus nové přidané prvky a vylepšení zajišťující nadřazenost tohoto závodního volantu ve světě eSports a jeho jedinečnost v GT Sport. *Nový T-GT “II”: volant i set pedálů mají nový design a nové funkce pro dokonalý výkon v závodních soutěžích *Spolehlivost a robustnost další úrovně: produkt byl navržen na základě neocenitelných zkušeností eSports získaných účastí v prestižní GT World Series *Design inspirovaný automobilovým průmyslem: nové komponenty a pojistky převzaté ze závodění v reálných automobilech KLÍČOVÉ BODY *Volant potažený kůží s 25 akčními tlačítky, 1 tlačítkem a 4 otočnými voliči, které jsou nativně rozpoznány v GT Sport (diferenciální brzdění, kontrola trakce, mapování paliva, řízení točivého momentu ) *Vysokorychlostní 40wattový bezkartáčový motor nové generace pro výjimečně citlivou zpětnou vazbu s vysokou kapacitou točivého momentu *Interní komponenty z evropského automobilového průmyslu (AEC-Q) pro maximální kvalitu a životnost *Patentované technologie : T-AEC-Q, T-DCC, T-RTF, T-LIN, T40-VE, T-DFB, T-F.O.C., T-M.C.E. a T-TURBO *Patentovaná magnetická technologie (H.E.A.R.T) pro neomezenou životnost a optimální přesnost *Rychlý a snadný systém výměny volantu, který umožňuje použití různých typů volantů (F1, Rallye atd.) (prodávají se samostatně) *Systém dvou řemenů pro hladké hraní bez mrtvých zón *Obsahuje sadu pedálů T3PA GT II se 3 pedály; kompatibilní se sadou pedálů Thrustmaster T-LCM Pedals (prodává se samostatně) *Kompatibilní s převodovkou Thrustmaster TH8A a ruční brzdou TSS Handbrake (prodávají se samostatně) *Oficiálně licencováno pro PlayStation 5 a Gran Turismo; kompatibilní s PS5, PS4 a PC LEPŠÍ VÝKON NEŽ KDYKOLI PŘEDTÍM *Průlomové technologie T-Turbo Power, T-LIN, T-40VE, T-M.C.E a T-DFB — představeny předchůdcem tohoto výrobku a exkluzivní pro GT Sport — jsou také součástí modelu T-GT II, ??což řidičům umožňuje užívat si jedinečné pocity, které tyto funkce nabízejí. *Motor příští generace “Brushless II”: ještě rychlejší výkon motoru, který vám umožní efektivněji zvládat nejextrémnější části závodů (hrany závodní dráhy, zatáčky atd.). *Integrovaný výpočet driftové křivky pro úroveň odezvy, která zůstává stejná, bez ohledu na to, jakou závodní hru hrajete. *Silová zpětná vazba v reálném čase, bez mrtvých zón, pro bezkonkurenční efektivnost v závodních soutěžích. VYROBENO PRO GT SPORT *T-GT II poskytuje přímý přístup k úžasným funkcím v Gran Turismo Sport — stejně jako jeho předchůdce, T-GT. VYLEPŠENÁ ROBUSTNOST A SPOLEHLIVOST *Elektronické součástky s kvalifikací automobilového průmyslu „AEC-Q“: další záruka kvality pro náročné hráče, od dlouhých tréninků až po nejintenzivnější soutěže. *Nové a vylepšené pojistky použité ve vnitřním mechanismu T-GT II, ??pro bezprecedentní odolnost a bezpečnost. *Pedálová sada T3PA GT II, transformovaná do zcela nové konfigurace „soutěžního stylu“: *Nová přesná a odolná brzdová pružina *Certifikované komponenty belgického automobilového průmyslu *Design “T-GT II Edition” Kompatibilita: Kompatibilní jak s PlayStation® tak na PC (Windows® 10). Rozměry a hmotnost produktu: 525 x 380 x 310 mm / 13,150 kg OBSAH BALENÍ *T-GT II základna *Odnímatelný volant T-GT II *Pedálová sada T3PA GT II *Zdroj napájení Turbo Power + napájecí kabel *Upevňovací systém (svorka) *Uživatelský manuál *Leták s informacemi o záruce (patro.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster Sada volantu a pedálů T-GT II pro PS5, PS4 a PC (4160823) , Balón foliový - joystick - game - ovladač - 60 cm (8435102312355)

Thrustmaster T248 Xbox/PC (4460182)

Thrustmaster T248 Xbox/PC (4460182)
Detail

Volant - s pedály, zpětná vazba, řazení pod volantem, 25 tlačítek, 3 pedály, D-Pad, programovatelná tlačítka, kompatibilní s Xbox Series X|S Herní volant Thrustmaster T248 s pedály a podporou pro PC i XboxPokud se počítáte mezi herní automobilové nadšence, tak si nenechte ujít špičkový volant Thrustmaster T248 s hybridním řídícím systémem a trojicí pedálů pro maximální pocit realistické jízdy. Oproti předcházející generaci je řídící systém o 70 % výkonnější s ještě lepší eliminací problémů s třením a nežádoucích pocitů při jízdě. Každá rovinka a zatáčka bude radost projet díky magnetickým pedálům T3PM, které posouvají plynulost a přesnost jízdy o kus vpřed. Potěší také 25 programovatelných tlačítek pro nastavení ovládání funkcí ve hře. Herní volant Thrustmaster je kompatibilní s PC a herními konzolemi Xbox One, Xbox Series X|S. Multifunkční displej Thrustmaster Race DashboardBěhem jízdy můžete s herním volantem Thrustmaster T248 a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T248 Xbox/PC (4460182) , Thrustmaster t3pm (4060210)

Gembird ventilátor pro PC, 120x120mm, 3-pin, FANCASE3

Gembird ventilátor pro PC, 120x120mm, 3-pin, FANCASE3
Detail

Gembird ventilátor pro PC / 120x120mm / 3-pin Gembird ventilátor pro PC case s o rozměrech 120x120x25mm. Velikost ventilátoru: 120 mm Typ ložiska ventilátoru: kluzné Rychlost otáček ventilátoru: 2000-2000 ot./min Hlučnost ventilátoru: 28-28 dB Šířka: 120 mm Výška: 120 mm Tloušťka: 25 mm Typ konektoru napájení: 3-pin Životnost: 100000 hod. Stránky výrobce: https://gembird.com/item.aspx?id=3335 (patro.cz)

Podobné produkty ako Gembird ventilátor pro PC, 120x120mm, 3-pin, FANCASE3

Speedlink RAIT Gamepad - for PC/PS3/Switch, rubber-black (SL-650010-BK)

Speedlink RAIT Gamepad - for PC/PS3/Switch, rubber-black (SL-650010-BK)
Detail

Gamepad pro PC, kompatibilní se systémem Windows 7/8/10, kabelové připojení, délka kabelu 2 m, USB-A, analogové páčky, černá barva Toužíte po změně, protože se vám ohrálo hraní počítačových her s myší a klávesnicí? Pak vám gratulujeme. Gamepad Speedlink RAIT Gamepad - for PC/PS3/Switch, rubber-black je dokonalý společník k bezstarostnému ovládání her na PC. 15 × tlačítek vám dodá absolutní moc nad vašimi toulkami v herních světech. Zážitek ze hry navíc zlepší i Analogové páčky. Páčky pomáhají k perfektnímu ovládání kurzoru. Černá barva herního ovladače a vkusné zpracování s solidní výdrží tlačítek stoprocentně zaujmou každého skalního příznivce her. Nejpodstatnější vychytávky gamepadu Speedlink RAIT Gamepad - for PC/PS3/Switch, rubber-black 2 m kabeláže gamepadu, který můžete připojit pomocí USB k herní platformě Výbava zahrnuje: Analogové páčky Váha čítá pouze 245 g Gamepad představuje intuitivní prostředek, jak dosáhnout lepších výsledků v multiplayeru (alza.cz)

Podobné produkty ako Speedlink RAIT Gamepad - for PC/PS3/Switch, rubber-black (SL-650010-BK)

T128 XBOX/PC volant+pedály Thrustmaster

T128 XBOX/PC volant+pedály Thrustmaster
Detail

Všestrannost a rychlost Moderní design věnce s 13 tlačítky: ideální pro všechny typy závodních simulací Lehký věnec volantu, který využívá veškerý výkon systému Force Feedback Zažijte své první závodní vzrušení Dynamický Force Feedback: přináší zábavné a intuitivní pocity ze závodění (pocit z povrchu silnice nebo trati, ztráta přilnavosti pneumatik, nerovnosti a nárazy, hmotnost vozidla) v různých typech her se zaměřením na vozidla (F1, GT, rallye, nákladní automobily, zemědělství) Otáčení o 270° až 900°: automaticky se přizpůsobuje podle vozidla používaného ve hře Hybridní mechanismus: řemenový a převodový systém nové generace s optickým snímáním polohy volantu pro plynulý a bezproblémový výkon (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako T128 XBOX/PC volant+pedály Thrustmaster

Thrustmaster T248 PS5/PS4/PC (4160783)

Thrustmaster T248 PS5/PS4/PC (4160783)
Detail

Volant - s pedály, zpětná vazba, řazení pod volantem, 25 tlačítek, 3 pedály, D-Pad, programovatelná tlačítka, kompatibilní s PC, PS5 a PS4 Thrustmaster T248 je precizně zpracovaný herní ovladač s velkým množstvím moderních technologií, díky kterým poskytne dokonalý prožitek z jízdy. Díky systému Hybrid Drive nové generace získáte vysoký výkon a jedinečné jízdní vlastnosti. Vestavěná obrazovka nabízí výběr z více než 20 druhů zobrazení pro jednoduchou změnu převodu či úhlu natočení. Herní ovladač Thrustmaster T248 je vybaven magnetickými řadícími pákami s technologií H.E.A.R.T, které zajistí pohodlné řazení a dlouhou životnost. Součástí sady jsou magnetické pedály T3PM se 4 režimy tlaku a rychlou odezvou. Thrustmaster T248 lze využít v kombinaci s herními konzolemi PS4, PS5 a PC. Klíčové vlastnosti herního ovladače Thrustmaster T248Hybrid Drive nové generace zajistí vysoký výkonObrazovka s přehledným zobrazenímThrustmaster T248 s velkým... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T248 PS5/PS4/PC (4160783)

Logitech G923 Driving Force pro PC/Xbox (941-000158)

Logitech G923 Driving Force pro PC/Xbox (941-000158)
Detail

Volant - s pedály, zpětná vazba, 3 pedály, D-Pad, kompatibilní s PC a Xbox One HERNÍ volant Logitech G293 Driving Force závodní volant pro PC a xbox one dokonalé ovládání závodních her Zažijte ten pocit, který znají jen profesionální závodníci. Mějte svůj závodní speciál naprosto pod kontrolou s exkluzivním volantem Logitech G293. Nechte všechny protivníky daleko za sebou a užijte si maximálně realistický pocit ovládání na PC a Xbox One. kožený volant Ručně šitý 900° Otáčení volantu dva motory Výrazná zpětná odezva kalibrace Automatická brzdový pedál Nelineární 311 mm Hloubka jednotky volantu LOGITECH G923 DRIVING FORCE MÁ NASTAVITELNÉ PEDÁLY Podlahové pedály s integrovaným... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech G923 Driving Force pro PC/Xbox (941-000158)

Logitech volant G29 Racing Wheel PS4, PS3 a PC

Logitech volant G29 Racing Wheel PS4, PS3 a PC
Detail

ZÁVODNÍ VOLANT DRIVING FORCE G29 pro PS4, PS3 a PC Volant Driving Force od Logitech G, zkonstruovaný pro dokonalý zážitek z jízdy bez kompromisů, povyšuje nejnovější závodní hry na nejvyšší úroveň. Nezažili jste opravdovou závodní simulaci, dokud jste nepopadli svůj závodní vůz za volant. Dbejte na to, abyste si vybrali volant odpovídající vašim potřebám:G29 je určen pro PS4, PS3 a PCG920 pro Xbox One a PC KOŽENÝ VOLANT RUČNĚ ŠITÝ 900° OTÁČENÍ VOLANTU DVA MOTORY ZPĚTNÁ ODEZVA KŮŽE RUČNĚ ŠITÝ POTAH VOLANTU NELINEÁRNÍ BRZDOVÝ PEDÁL 278 mm HLOUBKA JEDNOTKY VOLANTU TECHNICKÉ SPECIFIKACE Obsah balení VolantPedályNapájecí adaptérUživatelská dokumentace Volant Rotace: 900 stupňů od dorazu k dorazuSnímač otáčení fungující na principu Hallova efektuZpětná odezva se dvěma motoryOchrana proti přehřátí Pedály Nelineární brzdový pedálPatentovaný úchytný systém na koberecZdrsnělá opěrka pro patyAutomatická kalibrace Materiál Ramena volantu: anodizovaný hliníkKryt volantu Ručně šitá kůžeHřídel řízení: ocelPákové spínače: leštěná nerezavějící ocelUpevňovací svorky: nylon s příměsí sklaKostra a ramena pedálů: za studena válcovaná ocelČela pedálů: leštěná nerezavějící ocelPouzdra pístů pedálů: polyoxymetylén (POM) Fyzické parametry - Volant Výška: 270 mmŠířka: 260 mmHloubka: 278 mmVáha bez kabelů: 2,25 kg Fyzické parametry - Pedály Pedály:Výška: 167 mmŠířka: 428,5 mmHloubka: 311 mmVáha bez kabelů: 3,1 kg Požadavky Playstation4 nebo Playstation3Napájený port USBWindows 10, 8.1, Windows 8 nebo Windows 7macOS 10.10+ Číslo dílu Černá - G29 - PlayStation/PC : 941-000112 Záruka Dvouletá omezená záruka na hardware (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech volant G29 Racing Wheel PS4, PS3 a PC

Logitech volant G29 Racing Wheel PS4, PS3 a PC

Logitech volant G29 Racing Wheel PS4, PS3 a PC
Detail

ZÁVODNÍ VOLANT DRIVING FORCE G29 pro PS4, PS3 a PC Volant Driving Force od Logitech G, zkonstruovaný pro dokonalý zážitek z jízdy bez kompromisů, povyšuje nejnovější závodní hry na nejvyšší úroveň. Nezažili jste opravdovou závodní simulaci, dokud jste nepopadli svůj závodní vůz za volant. Dbejte na to, abyste si vybrali volant odpovídající vašim potřebám:G29 je určen pro PS4, PS3 a PCG920 pro Xbox One a PC KOŽENÝ VOLANT RUČNĚ ŠITÝ 900° OTÁČENÍ VOLANTU DVA MOTORY ZPĚTNÁ ODEZVA KŮŽE RUČNĚ ŠITÝ POTAH VOLANTU NELINEÁRNÍ BRZDOVÝ PEDÁL 278 mm HLOUBKA JEDNOTKY VOLANTU TECHNICKÉ SPECIFIKACE Obsah balení VolantPedályNapájecí adaptérUživatelská dokumentace Volant Rotace: 900 stupňů od dorazu k dorazuSnímač otáčení fungující na principu Hallova efektuZpětná odezva se dvěma motoryOchrana proti přehřátí Pedály Nelineární brzdový pedálPatentovaný úchytný systém na koberecZdrsnělá opěrka pro patyAutomatická kalibrace Materiál Ramena volantu: anodizovaný hliníkKryt volantu Ručně šitá kůžeHřídel řízení: ocelPákové spínače: leštěná nerezavějící ocelUpevňovací svorky: nylon s příměsí sklaKostra a ramena pedálů: za studena válcovaná ocelČela pedálů: leštěná nerezavějící ocelPouzdra pístů pedálů: polyoxymetylén (POM) Fyzické parametry - Volant Výška: 270 mmŠířka: 260 mmHloubka: 278 mmVáha bez kabelů: 2,25 kg Fyzické parametry - Pedály Pedály:Výška: 167 mmŠířka: 428,5 mmHloubka: 311 mmVáha bez kabelů: 3,1 kg Požadavky Playstation4 nebo Playstation3Napájený port USBWindows 10, 8.1, Windows 8 nebo Windows 7macOS 10.10+ Číslo dílu Černá - G29 - PlayStation/PC : 941-000112 Záruka Dvouletá omezená záruka na hardware (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech volant G29 Racing Wheel PS4, PS3 a PC

iPega 4008 Bluetooth Vibrační Gamepad pro PS4/PS3/PC

iPega 4008 Bluetooth Vibrační Gamepad pro PS4/PS3/PC
Detail

Popis produktu: Tento produkt je vhodný pro PS4 / PS3 / Windows PC. Specifikace: - Model: 4008 - Kompatibilní zařízení:PS4 / PS3 / Windows PC - Připojení přes Bluetooth - Přenosová vzdálenost BT až 8M - Typ baterie: vestavěná - Kapacita baterie 400mAh - Nabíjení pomocí USB - Doba nabíjení: přibližně 2 hodiny - Doba hraní až 12 hodin - Pohotovostní režim: až 30 dní - 360 ° joysticky nemají mrtvé zóny. - Ergonomický design rukojeti poskytuje větší pohodlí. - 2 vibrační motory - Pracovní napětí / proud: DC3,7V / (patro.cz)

Podobné produkty ako iPega 4008 Bluetooth Vibrační Gamepad pro PS4/PS3/PC

Wheel Stand Pro DELUXE V2, stojan na joystick pro Thrustmaster HOTAS WARTHOG, Saitek X55/Saitek X52; WARTHOG

Wheel Stand Pro DELUXE V2, stojan na joystick pro Thrustmaster HOTAS WARTHOG, Saitek X55/Saitek X52; WARTHOG
Detail

Originální evropská kvalita konstrukce, materiálu a zpracování. Jedinečný stojan pro připevnění vybraných joysticků a dalších panelů. Zažijte realistický pocit z řízení doma na své oblíbené pohovce! Díky DELUXE V2 provedení je stojan robustnější, stabilnější a je vhodný pro špičkové herní joysticky a volanty se silnou zpětnou vazbou (force feedback). Popis: Sklon držáku joysticku plně nastavitelný, držák lze plynule otočit o celých 360°. Rychle uvolňovací mechanismus pro rychlou úpravu. Přizpůsobitelný pro nejrůznější hráče a všechny druhy křesel či pohovek. Připraven k použití ihned po vybalení. Ručně vyrobená konstrukce s celoživotní výdrží a odolností. Vysoká kvalita protiskluzové gumy zabraňuje poničení podlahy. Precizně vyrobeno pro maximální pevnost a stabilitu. Jednoduché přizpůsobit jiným joystickům. KOMPATIBILNÍ S: • Thrustmaster HOTAS WARTHOG™ and Saitek Pro Flight Rudder pedals (joystick, dvoj-pedály a deska pod nohy nebo Saitek pedály) • Saitek Pro Flight X-55 Rhino H.O.T.A.S. System and Pro Flight Rudder pedals (joystick, dvoj-pedály a deska pod nohy nebo Saitek pedály) • Saitek Pro Flight X52 / X52 Pro Control System and Pro Flight Rudder pedals (joystick, dvoj-pedály a deska pod nohy nebo Saitek pedály) HODÍ SE TAKÉ PRO: NUTNO DOKOUPIT DODATEČNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ! • Logitech Driving Force GT /PRO/ EX /FX (volant s originálními svěrkami) • Madcatz Wireless Force Feedback Wheel (volant s originálními svěrkami) Joystick a další panely nejsou součástí balení! Testováno na: Microsoft Flight Simulator X, GT3, GT4, GT5, Dirt2, Dirt3, Need For Speed, F2011, Burnout, Grid, GTR2,Test Drive, RBR, Rfactor, IRacing (patro.cz)

Podobné produkty ako Wheel Stand Pro DELUXE V2, stojan na joystick pro Thrustmaster HOTAS WARTHOG, Saitek X55/Saitek X52; WARTHOG

TRUST sluchátka s mikrofonem Primo Chat Headset, pro PC/laptop

TRUST sluchátka s mikrofonem Primo Chat Headset, pro PC/laptop
Detail

Primo Chat Headset for PC and laptop Light weight chat headset for use with laptop or PC; suitable for (video) chat applications Light weight and adjustable design Adjustable, sensitive microphone ensures clear speech The 1.8m long cable with inline volume control assures plenty of freedom of movement during calls Suitable for all (video) chat applications, including Teams, Skype and Zoom For use with laptops with combined 3.5mm audio connection Includes Y-adapter for use with PCs TECHNICAL SPECIFICATIONS General Height of main product 130 mm Width of main product 170 mm Depth of main product 60 mm Total weight 48 g Connectivity Connection type wired Connector style straight Cable style round Cable detachable no Cable length main cable 180 cm Bluetooth no Connector type 3.5 mm Audio Sound reproduction Stereo Audio channels 2.0 Impedance 32 Ohm Sensitivity 89 dB Microphone no Detachable microphone no True Wireless Stereo (TWS) no Frequency response 70 Hz - 20000 Hz Features Background noise reduction no Foldable no Software no Accessories 2x 3.5mm adapter cable Noise reduction no Headphone Adjustable headband yes Active Noise Cancelling no Earcup type on-ear Ear-cap construction closed-back Microphone Sensor type microphone condenser Pick-up pattern Omnidirectional Frequency response microphone 30 - 16000 Hz Echo cancellation no Gaming Designed for gaming no Lighting Lights no Compatibility Suitable for Daily use, Home, Listening to music, Office, Business use Compatible Device Types pc, laptop Compatible Consoles no Control Controls on earcap no Controls volume Remote control inline LED indicators no Protection Waterproof no (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST sluchátka s mikrofonem Primo Chat Headset, pro PC/laptop

Logitech G923 Driving Force pro PC/PS5/PS4 (941-000149)

Logitech G923 Driving Force pro PC/PS5/PS4 (941-000149)
Detail

Volant - s pedály, zpětná vazba, 3 pedály, D-Pad, kompatibilní s PC, PS5 a PS4 HERNÍ volant Logitech G293 Driving Forcezávodní volant pro PC a playstation 4Logitech G923 Driving Force zajistí dokonalé ovládání závodních herZažijte ten pocit, který znají jen profesionální závodníci. Mějte svůj závodní speciál naprosto pod kontrolou s exkluzivním volantem Logitech G923. Nechte všechny protivníky daleko za sebou a užijte si maximálně realistický pocit ovládání na PC a PlayStation 4.kožený volantRučně šitý900°Otáčení volantudva motoryVýrazná zpětná odezvakalibraceAutomatickábrzdový pedálNelineární311 mmHloubka jednotky volantuLogitech G923 Driving Force má nastavitelné pedályPodlahové pedály s integrovaným plynem, brzdou a spojkou vás vtáhnou do hry.S Logitech G923 Driving Force budete mít POcit jako ze skutečné jízdyPneumatiky vašeho vozu ucítíte při každém zatočení, driftování a na jakémkoli typu povrchu. Výkonná dvoumotorová zpětná vazba volantu Logitech... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech G923 Driving Force pro PC/PS5/PS4 (941-000149)

Thrustmaster T16000M Space SIM duo stick Hotas (2960815)

Thrustmaster T16000M Space SIM duo stick Hotas (2960815)
Detail

Joystick , 16 tlačítek, 4 osy, kompatibilní s: PC, připojení USB-A Pro dokonalý požitek ze hry je potřeba kvalitní hráčské vybavení. S joystickem Thrustmaster T16000M Space SIM duo stick Hotas rozhodně chybu neuděláte. Fanouškovi simulací nesmí v herním doupěti chybět joystick, který posune herní zážitek na zcela novou úroveň. Jedině s ním získáte reálné ovládání různých letových funkcí a hlavně citlivé vedení letounu, kterému byste se na klávesnici snažili přiblížit zběsilým vyťukáváním. Získáte jemný cit pro ovládání bitevního letounu či vesmírných plavidel. Spirálová pružina (o průměru 0,1” / 2,8 mm) zabudovaná uvnitř ovladačů zajišťuje pevný, lineární a hladký pohyb. Klíčové vlastnosti joysticků Thrustmaster T16000M Space SIM duo stick HotasDva T.16000M FCS joysticky pro prohloubení simulacePerfektní stabilita na stoleMnoho ovládacích prvků pro letLze doplňovat o další prvkyCelkem 16 tlačítek + osmicestný spínačPotěší celkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T16000M Space SIM duo stick Hotas (2960815)

PC hra Microsoft Flight Simulator

PC hra Microsoft Flight Simulator
Detail

Vzlétněte do nebes a poznejte kouzlo létání v nové generaci leteckého simulátoru Microsoft Flight Simulator. Usedněte do detailně propracovaného kokpitu vysoce přesných modelů letadel, od lehkých až po dopravní kolosy, v nové generaci leteckého simulátoru Microsoft Flight Simulator. Vyzkoušejte své schopnosti pilota proti výzvám nočního létání, simulace atmosférických podmínek v reálném čase a dynamického počasí v měnícím se živém světě. Vytvořte si letový plán a leťte kamkoli na této planetě. Svět máte na dosah ruky. Microsoft Flight Simulator obsahuje 20 detailně propracovaných letadel s jedinečnými letovými modely a 30 ručně vytvořených letišť. Prozkoumejte svět - Cestujte úžasně detailním světem s více než 2 miliony měst, 1,5 miliardami budov, skutečnými horami, silnicemi, stromy, řekami, zvířaty, dopravou atd. Získejte svá křídla - Zdokonalujte své dovednosti pilota v různých strojích, od lehkých jednomístných letounů až po velká komerční letadla, v simulaci, která se vašim schopnostem přizpůsobí pomocí interaktivní asistence se zvýrazněním přístrojů kontrolními seznamy. Vyzkoušejte své schopnosti - Létejte ve dne i v noci ve světě, kde se rychlost a směr větru, teplota, vlhkost, déšť i světlo mění dynamicky v reálném čase. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PC hra Microsoft Flight Simulator

Thrustmaster T.Flight Hotas X 2960703

Thrustmaster T.Flight Hotas X 2960703
Detail

Joystick T Flight Hotas X, jehož ergonomie a funkce umožňují efektivnější výkon, je to, co nutí hráče odlepit se od země a vzlétnout do oblak.V reálném životě používají piloti pro řízení letu joystick a plynovou páku, protože je to nejúčinnější z hlediska výkonu i přesnosti. Joystick T Flight HOTAS X s velkou opěrkou ruky a snadno přístupným rychle reagujícím tlačítkem spoušti, které reaguje i na nejjemnější pohyby pro dokonalou kontrolu při provádění série ostrých zatáček, dogfightingu a jiných „Cobra Style“ pronásledovacích manévrech. Součástí je i odnímatelná plynová páka v životní velikosti, která poskytuje super citlivý výkon, který oceníte během vysoce adrenalinových scénářů jako vyhýbání se raketám, či úhybné manévry celkově. Plynová páka je zvláště užitečná při provádění neuvěřitelných „Kulbit“ manévrů. T Flight HOTAS X je také programovatelný, mapovatelný a je vybaven vnitřní pamětí pro uložení posledního programování, a to i když je odpojen. Neuvěřitelná škála možností pro uživatele, jak si přizpůsobit tento joystick, z něj dělá zásadního společníka při nejrůznějších letových simulacích. Unikátní Plug & Play technologie pro ultra-jednoduchou a rychlou instalaci se všemi funkcemi předem nakonfigurovanými k okamžitému vzletu. Vlastnosti: Dvou-systémové aerodynamické ovládání - Otáčením rukojeti (s integrovaným blokovacím systémem), nebo progresivním sklopením páky. Exkluzivní tlačítko "PRESET“ - Pro okamžité přepínání při hraní z jednoho programu na druhý Exkluzivní tlačítko "MAPPING" - Okamžité přepínání všech funkcí Programovatelný - 12 tlačítek a 5 náprav je zcela programovatelných Vnitřní paměť - Uloží všechna vaše programování, a to i s odpojeným joystickem Specifikace Vysoce přesný joystick s nastavitelným odporem Odnímatelné, v životní velikosti, ergonomicky navržené ovládání plynové páky Široká opěrka ruky pro optimální pohodlí Zatížená základna pro větší stabilitu Spoušť pro brzdy (při civilním letu), nebo pro střelbu (při vojenském letu) + více směrový klobouček (pro panoramatický pohled) Standartní konfigurace: PC: Flight Simulator X Microsoft®, nejpopulárnější letecký simulátor Microsoft® Flight PS3™: Afterburner Climax, od Sega® Blazing Angels 2, od Ubisoft® Birds of Steel od Konami IL-2 Sturmovik dravců 505 her PS3™ a PC: Tom Clancy HAWX Ubisoft® Toma Clancyho HAWX2 Ubisoft® (patro.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster T.Flight Hotas X 2960703

iPega 9156 Bluetooth Gamepad Fortnite IOS/Android/PS3/PC/Android TV

iPega 9156 Bluetooth Gamepad Fortnite IOS/Android/PS3/PC/Android TV
Detail

iPega 9156 je herní bezdrátový ovladač, který lze připojit k mobilům s Android. Tento produkt používá bluetooth 4.0 a podporuje přímé připojení a přehrávání na zařízení Android. Konstrukce gamepadu disponuje teleskopickým držákem pro 4-6 palcové mobilní telefony. Podpora hraní her na Android, tabletu, PC, Android TV, PS3, Win 7/8/10 systémů, také podporuje 2.4G bezdrátové připojení s počítači. Upozornění: Ipega nepodporuje telefony s procesorem Mediatek Specifikace: - Model: PG-9156 - Materiál: ABS - Verze Bluetooth: V4.0 - Výrobek je vhodný pro Android mobilní telefony a tablety, win 7/8/10 PC, Android TV, PS3 - Podpora TURBO (akcelerace) - Podpora přímého připojení a přímého přehrávání - Bezdrátové připojení: Bluetooth 4.0 a 2,4 GHz - Držák na telefon: do velikosti 4-6 palce - Typ baterie: Vestavěný - Kapacita baterie (mAh): 500mAh - Způsob nabíjení: USB nabíjení - Doba přehrávání 15 hodin, - Doba nabíjení: přibližně 2 hodiny - Pracovní doba: 30 dní - Ergonomický design Kompatibilní hry pro Android: Fortnite, World of tanks Blitz, Grand Theft auto, Need for Speed Most Wanted, Asphalt 9, Minecraft, Fifa 19, EA Sports UFC, Brothers in Arms, Angry Birds, Slither.io, Mario Cart Tour a další Pro ovládání doporučujeme aplikaci Shooting V3 Plus. Má přednastavené profily na některé hry. hry, které nejsou v aplikaci přednastavené je zapotřebí nastavit manuálně. Stačí pořídit screenshot ze hry, ten nahrát v aplikaci a na místo na displeji přetáhnout ovládací prvky ovladače. Nezapoměňte pak toto nastavení uložit pod názvem hry a před hraním, je potřeba zvolit dané nastavení. Stáhnout si také můžete aplikaci Octopus pro Android, kde si nastavíte překrytí ovládacích prvků ovladače na displeji v místech, kde hru ovládáte. Pokud ale všeobecné podmínky vydavatele hry zakazují používání ovladačů, které by způsobily zvýhodnění nad ostatními hráči, vystavujete se riziku zablokování přístupu do hry. Obsah balení: 1 x Ipega PG-9156 1 x 2,4G přijímač 1 x USB kabel 1 x Uživatelská příručka (patro.cz)

Podobné produkty ako iPega 9156 Bluetooth Gamepad Fortnite IOS/Android/PS3/PC/Android TV

GEMBIRD gamepad JPD-WDV-01, vibrační, bezdrátový, PC/PS2/PS3, USB

GEMBIRD gamepad JPD-WDV-01, vibrační, bezdrátový, PC/PS2/PS3, USB
Detail

2.4 GHz Wireless dual vibration gamepad 12 action buttons, 2 sticks and 4-way D-pad Uses 2 x AAA batteries Play up to 30 hours (with vibration) or 100 hours (without vibration) on one battery charge Comfortable grip for long comfortable gaming Works with PC, PlayStation 2 and 3 Specifikace Interface: USB 2.0 / PS2/ PS3 Dimensions: 160 mm x 110 mm x 70 mm (gamepad), 65 mm x 50 mm x 10 mm (receiver) Operating distance: up to 7 m Net weight gamepad: 210 g Systémové požadavky Windows Windows 7/8/10 and a free USB port Or PlayStation 2/3 game console (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako GEMBIRD gamepad JPD-WDV-01, vibrační, bezdrátový, PC/PS2/PS3, USB

PC - Microsoft Flight Simulator Premium Deluxe

PC - Microsoft Flight Simulator Premium Deluxe
Detail

Datum vydání: 1.9.2020 Premium Deluxe Edition obsahuje vše co základní verze Microsoft Flight Simulator a navíc dalších deset vysoce přesných letadel s jedinečnými letovými modely a dalších deset ručně vytvořených mezinárodních letišť (seznam níže). Vzlétněte do nebes a poznejte kouzlo létání v nové generaci leteckého simulátoru Microsoft Flight Simulator. Usedněte do detailně propracovaného kokpitu vysoce přesných modelů letadel, od lehkých až po dopravní kolosy, v nové generaci leteckého simulátoru Microsoft Flight Simulator. Vyzkoušejte své schopnosti pilota proti výzvám nočního létání, simulace atmosférických podmínek v reálném čase a dynamického počasí v měnícím se živém světě. Vytvořte si letový plán a leťte kamkoli na této planetě. Svět máte na dosah ruky. Microsoft Flight Simulator obsahuje 20 detailně propracovaných letadel s jedinečnými letovými modely a 30 ručně vytvořených letišť. Prozkoumejte svět - Cestujte úžasně detailním světem s více než 2 miliony měst, 1,5 miliardami budov, skutečnými horami, silnicemi, stromy, řekami, zvířaty, dopravou atd. Získejte svá křídla - Zdokonalujte své dovednosti pilota v různých strojích, od lehkých jednomístných letounů až po velká komerční letadla, v simulaci, která se vašim schopnostem přizpůsobí pomocí interaktivní asistence se zvýrazněním přístrojů kontrolními seznamy. Vyzkoušejte své schopnosti - Létejte ve dne i v noci ve světě, kde se rychlost a směr větru, teplota, vlhkost, déšť i světlo mění dynamicky v reálném čase. Další letadla v Premium Deluxe Edition: Diamond Aircraft DA40-TDI, Diamond Aircraft DV20, Textron Aviation Beechcraft Baron G58, Textron Aviation Cessna 152 Aerobat, Textron Aviation Cessna 172 Skyhawk, Boeing 787-10 Dreamliner, Cirrus Aircraft SR22, Pipistrel Virus SW 121, Textron Aviation Cessna Citation Longitude, Zlin Aviation Shock Ultra Další letiště v Premium Deluxe Edition: Amsterdam Airport Schiphol (Nizozemí), Cairo International Airport (Egypt), Cape Town International Airport (Jihoafrická republika), O’Hare International Airport (USA), Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (Španělsko), Denver International Airport (USA), Dubai International Airport (Spojené arabské emiráty), Frankfurt Airport (Německo), Heathrow Airport (Velká Británie), San Francisco International Airport (USA) (patro.cz)

Podobné produkty ako PC - Microsoft Flight Simulator Premium Deluxe

Thrustmaster TS-PC Racer 488 Ferrari Challenge Edition 2960798

Thrustmaster TS-PC Racer 488 Ferrari Challenge Edition 2960798
Detail

Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition Volant TS-PC Racer z kolekce Challenge Edition je skutečnou kopií volantu závodního vozu Ferrari 488 v měřítku 9:10 o průměru 32 cm. Volant je oficiálně licencovaný společností Ferrari a věrně napodobuje odezvy auta i podmínky na trati, takže si i vy můžete užít adrenalin ze skutečného závodění. Externí napájecí zdroj Turbo Power poskytuje konstantní výkon a zajištuje okamžité reakce a nerušenou hru. Volant má 15 zabudovaných LED diod s funkcí tachometru a je vybaven dvěma směrovými D-pady, dvěma otočnými knoflíky a osmi akčními tlačítky pro až 26 programovatelných funkcí. Šitý potah volantu je vyroben z materiálu Alcantara, stejného, jaký byl použit na originální volant vozů Ferrari. Začátečníci i pokročilí ocení funkci Force Feedback umožňující regulaci výkonnosti v konkrétních situacích závodního terénu. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Kompatibilita: PC (Windows 10/8/7) Počet tlačítek: 12 (patro.cz)

Podobné produkty ako Thrustmaster TS-PC Racer 488 Ferrari Challenge Edition 2960798

EVOLVEO Ptero 4PS, bezdrátový gamepad pro PC, PlayStation 4, iOS a Android

EVOLVEO Ptero 4PS, bezdrátový gamepad pro PC, PlayStation 4, iOS a Android
Detail

EVOLVEO Ptero 4PS je gamepad určený všem náruživým hráčům s univerzálním využitím jako ovladač pro herní konzoli PlayStation 4, PC, iOS, Android smartphone nebo také Android BOX. PS4 a Windows kompatibilita PlayStation 4 připojeno bezdrátovou technologií Bluetooth kompatibilní s PlayStation 4 touchpad duální vibrace RGB podsvícení reproduktor sluchátkový výstup PC Windows připojeno bezdrátovou technologií Bluetooth nebo pomocí microUSB konektoru kompatibilní s Windows 10 a vyšší Android a iOS kompatibilita Android připojeno bezdrátovou technologií Bluetooth kompatibilní s Android 10 a vyšší příklady kompatibilních herních titulů s gamepadem EVOLVEO Ptero 4PS: Asphalt 8: Airbourne / Assassin's Creed Identity / Badland / Bike Mania - Racing Game / COD / Dead Trigger / Dead Trigger 2 / Dragon Fly Full / METAL SLUG / Skateboard Party 2 Uvedené aplikace jsou ve vlastnictví třetích stran. Jejich podpora, dostupnost nebo funkce se mohou v čase měnit bez předchozího upozornění. iOS připojeno bezdrátovou technologií Bluetooth kompatibilní s iOS 13 a vyšší příklady kompatibilních herních titulů s gamepadem EVOLVEO Ptero 4PS: Grid & Real Racing 3 / Evoland 2 / Asphalt 8 / Monster Hunter Unite / Modern Combat 5 / Death Road to Canada / Galaxy on Fire 2 / Bastion / Wayward Souls / Inside / Neon Chrome / GTA: San Andreas Uvedené aplikace jsou ve vlastnictví třetích stran. Jejich podpora, dostupnost nebo funkce se mohou v čase měnit bez předchozího upozornění. Držák mobilního telefonu Odnímatelný držák mobilního telefonu nastavitelný držák vhodné pro smartphony do 6,9" a 8cm šířky komfortní hraní na vašem Android či iOS mobilním zařízení RGB indikace Touchpad, výstup pro sluchátka a reproduktor Napájení nabíjitelný vysokokapacitní Li-Ion akumulátor 600 mAh možnost nabíjení gamepadu pomocí USB kabelu Specifikace: Odnímatelný držák mobilního telefonu vhodné pro smartphony do 6,9" a 8cm šířky ergonomický komfortní design široká kompatibilita a klasické rozvržení tlačítek dvojice přesných joysticků 4 zadní tlačítka (L1/L2/R1/R2) 4 funkční tlačítka automatické vypnutí šetří baterii touchpad pro ovládání her na PS4 reproduktor 3,5mm jack výstup Podpora operačních systémů: Android 10 a vyšší, iOS 13 a vyšší, Windows 10 a vyšší (patro.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO Ptero 4PS, bezdrátový gamepad pro PC, PlayStation 4, iOS a Android

EVOLVEO Ptero 4PS, bezdrátový gamepad pro PC, PlayStation 4, iOS a Android

EVOLVEO Ptero 4PS, bezdrátový gamepad pro PC, PlayStation 4, iOS a Android
Detail

EVOLVEO Ptero 4PS EVOLVEO Ptero 4PS gamepad s podporou iOS, Android, PS4 a Windows, držák mobilního telefonu, touchpad, sluchátkový výstup, reproduktor, duální vibrace, RGB indikace. odnímatelný držák mobilního telefonu vhodné pro smartphony do 6,9" a 8cm šířky ergonomický komfortní design široká kompatibilita a klasické rozvržení tlačítek dvojice přesných joysticků 4 zadní tlačítka (L1/L2/R1/R2) 4 funkční tlačítka automatické vypnutí šetří baterii touchpad pro ovládání her na PS4 reproduktor 3,5mm jack výstup (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO Ptero 4PS, bezdrátový gamepad pro PC, PlayStation 4, iOS a Android
Thrustmaster T.Flight Stick X (2960694), Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 (4160664), Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS ONE (4460168), Thrustmaster T.16000M Flight Pack (2960782), Thrustmaster T300 Servo Base pro PC a PS5, PS4, PS3 (4060069), Thrustmaster T.16000M FCS PC (2960773), thrustmaster t flight hotas 4 ace combat 7 edition 4160647, Thrustmaster T.RJ12 pro PC kompatibilitu (4060079), Thrustmaster TPR Směrovka pro PC (2960809), Thrustmaster TS-PC Racer Servo base pro PC (2960864), Thrustmaster T248 Xbox/PC (4460182), Thrustmaster T248 PS5/PS4/PC (4160783), Thrustmaster T-GT II PACK, volant + základna (bez pedálů) pro PC a PS5, PS4 (4160846), Thrustmaster T16000M Space SIM duo stick Hotas (2960815), gembird usb volant s vibracemi pc ps2 ps3, Thrustmaster T-LCM PEDALS (4060121), Thrustmaster T-CHRONO Paddle (4060203), Thrustmaster T-LCM Rubber GRIP (4060165), Thrustmaster T.16000M FCS Hotas (2960778), evolveo fighter f1 pro pc ps3 android android box gfr f1 cerny, Thrustmaster T.Flight Hotas X (2960703), Speedlink RAIT Gamepad - for PC/PS3/Switch, rubber-black (SL-650010-BK), Thrustmaster TCA Sidestick X Airbus edition (4460219), Thrustmaster eSwap X D4XB D-PAD (4460192), headset hama live bluetooth pro ps3, fifa 20 na ps3, PATONA PT6508 pro Sony ovladač PS3 (PT6508), SAPHO JOYSTICK umyvadlová baterie hranatá, chrom TRO001 (TRO001), Balón foliový - joystick - game - ovladač - 60 cm (8435102312355), Thrustmaster T3PM (4060210)