Tescoma keramický šnek pro 643581

Produkt Tescoma keramický šnek pro 643581 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tescoma keramický šnek pro 643581 upraviť a produkt hľadať znova.

Tescoma keramický šnek pro 643581

Tescoma keramický šnek pro 643581
Detail

Náhradní keramický šnek pro Mlýnek na mák HANDY (kód 643581). (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramický šnek pro 643581 , Tescoma keramický brusný kámen azza (8595028408812)

Tescoma šnek pro Mlýnek na maso HANDY, univerzální

Tescoma šnek pro Mlýnek na maso HANDY, univerzální
Detail

Náhradní šnek pro Mlýnek na maso HANDY, univerzální (kód 643586). (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma šnek pro Mlýnek na maso HANDY, univerzální , Jezdík šnek na tyči (4019359816732)

Keramická dlaždice Šnek

Keramická dlaždice Šnek
Detail

Šnek je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo hlemýždě využít pro ozdobení vlastních návrhů.. Pravá kvalitní keramická dlaždice. Přinášíme revoluce do navrhování koupelen, kuchyní. Univerzální použití. Možno tisknout na jeden kus, a nebo na vyžádání vám vyrobíme velký motiv přes více dlaždic. Rozměr: 15 x 15 cm. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Keramická dlaždice Šnek , T-tomi plenkový dort malý - šnek (8594166541191)

Keramická miska Šnek

Keramická miska  Šnek
Detail

Šnek je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo hlemýždě využít pro ozdobení vlastních návrhů.. Těžká keramická miska. Využitelné jak pro dekoraci, ovoce, nebo jako miska pro domácí mazlíčky. Doporučeno ruční mytí. Velká miska: průměr 180 mm, 1000 g, 1300 ml Malá miska: průměr 150mm, 655g, 650ml (belabel.cz)

Podobné produkty ako Keramická miska Šnek , Tescoma víčko pro kvašení tescoma della casa (8595028494440)

Tescoma keramický brusný kámen AZZA

Tescoma keramický brusný kámen AZZA
Detail

Pro pravidelné broušení kovových nožů s hladkým ostřím.   V čem Keramický brusný kámen AZZA vyniká?   Má 2 brusné povrchy pro hrubé (J600) i jemné (J2000) broušení kovových nožů s hladkým ostřím. Na povrchu kamene AZZA s hrubší zrnitostí snadno obnovíte ztupená ostří čepelí kuchyňských nožů a na povrchu s jemnější zrnitostí docílíte dokonale ostrého břitu. Pro trvalé udržování vysoké ostrosti kovových nožů s hladkou čepelí postačí pravidelné přebroušení na jemnějším povrchu. Keramický brusný kámen AZZA je pro bezpečné použití vložen v plastovém stojánku s protiskluzovou úpravou. Pro ty, kdo s broušením nožů na keramickém brusném kameni nemají předchozí zkušenost, je součástí soupravy úhlové vodítko s keramickými válečky, které během broušení udržuje optimální úhel čepele. Keramický brusný kámen AZZA je výrobek, se kterým vrátíte kuchyňským nožům s hladkým kovovým ostřím dokonalou ostrost a budete je moci udržovat v perfektní kondici po celý jejich životní cyklus.   Materiál: Keramický kámen. Čištění: Čistěte pod tekoucí vodou. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramický brusný kámen AZZA , Wenko fedio keramický (52324)

Tescoma keramický difuzér FANCY HOME, Oasis

Tescoma keramický difuzér FANCY HOME, Oasis
Detail

Oáza vůně a svěžesti.   V čem Keramický difuzér FANCY HOME Oasis vyniká?   Stylový keramický difuzér je vynikající pro osvěžení domácnosti nebo kanceláři apod. vůněmi FANCY HOME. Lze do něj vložit až 250 ml vonné esence, doba uvolňování vůně je tak adekvátně delší. Keramický difuzér FANCY HOME je dodáván s ratanovými tyčinkami, jeho horní okraj je profilovaný tak, aby tyčinky mohly být v difuzéru rozmístěny symetricky.   Jaké má Keramický difuzér FANCY HOME Oasis další výhody?   je dodáván ve dvou barevných provedeních: antracitové a bílé.   Materiál: Vyrobeno z prvotřídní keramiky s kvalitní odolnou glazurou. Čištění: Čistěte pod tekoucí vodou s přídavkem saponátu, nemyjte v myčce. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramický difuzér FANCY HOME, Oasis , Friends - keramický set (5028486485109)

Tescoma keramický difuzér FANCY HOME, Stones

Tescoma keramický difuzér FANCY HOME, Stones
Detail

Osvěžte si domácnost přírodními vůněmi FANCY HOME.   V čem Keramický difuzér FANCY HOME Stones vyniká?   Moderní keramický difuzér s originálním designem rozšiřuje širokou nabídku difuzérů tescoma. Stejně jako aromalampy, vázy a odpařovače nabízené v designu Stones je i keramický difuzér inspirován tvary lávových kamenů a je dodáván s ratanovými tyčinkami.   Jaké má Keramický difuzér FANCY HOME Stones další výhody?   má objem až 500 ml, doba účinku vonných esencí je delší dodáván v bílé nebo šedé barvě glazury.    Materiál: Přírodní keramika.   Čištění: Čistěte pod tekoucí vodou, nemyjte v myčce. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramický difuzér FANCY HOME, Stones , Playstation - keramický set (5028486407255)

TESCOMA Keramický brusný kámen AZZA (8595028408812)

TESCOMA Keramický brusný kámen AZZA (8595028408812)
Detail

Brousek na nože , brusný kámen se 2 brusnými povrchy, pro hrubé i jemné broušení kovových nožů s hladkým ostřím, stabilní a bezpečné použití díky plastovému protiskluzovému stojánku, s úhlovým vodítkem pro správný sklon čepele při broušení Pro pohodlné vaření jsou nutností perfektně ostré nože. S jejich skvělou kondicí vám pomůže keramický brusný kámen tescoma AZZA. Dva brusné povrchy si bez obtíží poradí s hrubým i jemným broušením kovových nožů s hladkým ostřím. Ideální postup je nejdříve naostřit kamenem hrubším, poté nabrousit a vyčistit jemnějším kamenem. Kombinace dvou zrnitostí (600 a 2000) umožňuje brousit i leštit, případně také odstranit trhliny nebo jiné vady, které se na noži objeví. Keramický brusný kámen TESCOMA AZZA je pro větší stabilitu a bezpečí vybaven plastovým stojánkem s protiskluzovou úpravou a úhlovým vodítkem pro správný sklon čepele při broušení. Klíčové vlastnosti keramického brusného kamene TESCOMA... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Keramický brusný kámen AZZA (8595028408812) , Banquet keramický beránek, hnědá

Tescoma Keramický difuzér FANCY HOME Stones, bílá

Detail

Keramický difuzér Fancy Home značky tescoma příjemně provoní vaši domácnost. Difuzér je vyroben z prvotřídní keramiky. Součástí balení jsou také ratanové tyčinky. Difuzér používejte s náplněmi pro difuzéry FANCY HOME. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Keramický difuzér FANCY HOME Stones, bílá , Keramický svícen rombo, zlatá

TESCOMA keramická forma bábovka DELÍCIA

TESCOMA keramická forma bábovka DELÍCIA
Detail

Keramická forma vynikající pro přípravu velké i malé domácí bábovky. Součástí balení je výborný recept. Masivní silnostěnná keramická forma zaručuje, že bude domácí bábovka dokonale a rovnoměrně propečená. (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA keramická forma bábovka DELÍCIA , Wenko keramický dávkovač, černá

Tescoma Keramická forma vánočka Delícia

Tescoma Keramická forma vánočka Delícia
Detail

Keramická forma pro snadnou přípravu domácí vánočky. Součástí balení je recept, který doporučujeme vyzkoušet. Výhody: vhodné do všech typů pečicích trub 3 roky záruka (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Keramická forma vánočka Delícia , Keramický hrnek flower, 230 ml

Tescoma keramická forma beránek DELÍCIA

Tescoma keramická forma beránek DELÍCIA
Detail

Forma na beránka s dokonalými tvary   Každý teď na Velikonoce hravě zvládne upéct perfektního velikonočního beránka. Stačí mít odolnou keramickou formu s pečlivě tvarovanými detaily – díky nim bude váš vlastnoručně upečený beránek každý rok vypadat jako živý. Představujeme prvotřídní keramickou formu na beránka DELÍCIA s elegantní dvoubarevnou glazurou.   Recept na velikonočního beránka snů   Proč by vám doma tato jedinečná forma neměla chybět? Vyniká totiž filigránsky propracovaným vnitřním dekorem, který zaručuje, že výsledný moučník bude mít vždy krásně tvarovanou hlavu s rohy a věrohodně ztvárněné ovčí rouno. Tvary beránka díky tomu budou dobře rozeznatelné i v případě, že se jej rozhodnete opatřit  třeba čokoládovou polevou.     Pokud jde o materiál, formu vyrábíme z poctivé glazované keramiky, která má přirozeně nepřilnavé vlastnosti – beránek vám proto půjde z formy snadno vyklopit.    Keramická forma, která vydrží po generace   Formu dodáváme v obalu z kvalitní silné lepenky, ve které ji můžete bezpečně skladovat po mnoho let. Pak ve vaší rodině zůstane po staletí a vaši potomci si ji budou předávat z generace na generaci coby rodinné stříbro. Protože je forma navíc hezká i zvenčí, můžete ji však využívat po celý rok jako rustikální dekoraci vaší kuchyně a najít jí důstojné místo třeba na poličce vedle talířů po babičce. Formu můžete mýt v myčce nádobí, dáme vám na ni nadstandardní záruku 3 roky a přibalíme vám k ní i původní, ověřený recept na tradičního velikonočního beránka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramická forma beránek DELÍCIA , Keramický hrnek 380 ml, bílá

Tescoma keramická forma vánočka DELÍCIA

Tescoma keramická forma vánočka DELÍCIA
Detail

Netroufáte si splétat těsto a přitom máte poctivou domácí vánočku rádi?   V čem vám Keramická forma vánočka DELÍCIA vyjde vstříc?   S keramickou formou DELÍCIA připravíte vynikající domácí vánočku bez splétání těsta do potřebného tvaru. Masivní silnostěnná keramická forma zaručuje, že se vám domácí vánočka propeče rovnoměrně. Glazura formy má přirozeně antiadhezní vlastnosti a proto hotovou vánočku snadno vyklopíte.     Jaké má Keramická forma vánočka DELÍCIA další výhody?   je vhodná do všech typů pečicích trub doplňuje keramickou formu beránek DELÍCIA zahrnuje původní recept na vynikající domácí vánočku z litého těsta v unikátním kartonovém obalu budete formu s úsporou místa bezpečně skladovat mnoho let.     Materiál: Silnostěnné keramika s kvalitní dvoubarevnou glazurou. Čištění. Vhodné do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramická forma vánočka DELÍCIA , Keramický hrnek květina 530 ml

Tescoma keramická forma bábovka DELÍCIA

Tescoma keramická forma bábovka DELÍCIA
Detail

Babiččina bábovka   Upečte si poctivou domácí bábovku v klasické silnostěnné keramické formě, kterou podle mnohých kuchařek a cukrářek žádná jiná nenahradí. Keramická forma DELÍCIA má dvoubarevnou glazuru, proto i výborně vypadá. Upečete v ní velkou i malou bábovku s dokonale propracovanými detaily.    Klasická bábovková forma z keramiky Masivní provedení keramické formy zaručuje, že bude domácí bábovka dokonale a rovnoměrně propečená.   Kvalitní glazura má přirozeně antiadhezní vlastnosti, upečenou bábovku z formy snadno vyklopíte.   Recept na bábovku   Forma na bábovku DELÍCIA je vhodná do všech typů pečicích trub. Součástí balení je původní recept na vynikající domácí bábovku, a když zrovna nepečete, poslouží vám i jako atraktivní kuchyňská dekorace.   Formu můžete bez obav mýt v myčce a dáme vám na ni nadstandardní záruku 3 roky.   (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramická forma bábovka DELÍCIA , Keramický hrnek flower, 370 ml

Tescoma Keramická forma beránek DELÍCIA

Detail

Keramická forma s dokonale propracovanými detaily na pečení tradičního velikonočního beránka. Silnostěnná keramika s dvoubarevnou glazurou je vhodná pro mytí v myčce a má přirozeně antiadhezní vlastnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Keramická forma beránek DELÍCIA , Keramický talíř pumpkin, 24,2 cm

TESCOMA Keramická forma srdce DELÍCIA

TESCOMA Keramická forma srdce DELÍCIA
Detail

Tradiční keramická forma ve tvaru srdce pro tu nejlepší domácí bábovku. S keramickou formou DELÍCIA připravíte domácí bábovku ve tvaru srdce s dokonale propracovanými detaily.Glazura formy DELÍCIA má přirozeně antiadhezní vlastnosti, a proto z ní hotovou bábovku snadno vyklopíte. Materiál: silnostěnná keramika s kvalitní dvoubarevnou glazurou.Součástí výrobků je původní recept na dokonale tvarovanou domácí „srdcovou“ bábovku. (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Keramická forma srdce DELÍCIA , Keramický hrnek skřítci, 500 ml

Tescoma Keramická forma bábovka DELÍCIA

Detail

Upečte si bábovku jako od babičky. Keramická forma na bábovku od značky tescoma je vhodná do všech typů pečicích trub. Lze ji mýt v myčce nádobí. A pokud nejste pečicí typ, její retro vzhled bude současně i báječnou dekorací. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Keramická forma bábovka DELÍCIA , Keramický hrnek purple, 530 ml

Tescoma Keramická forma vánočka DELÍCIA

Detail

Keramická forma s dokonale propracovanými detaily na pečení tradiční vánočky. Silnostěnná keramika s dvoubarevnou glazurou je vhodná pro mytí v myčce a má přirozeně antiadhézní vlastnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Keramická forma vánočka DELÍCIA , Keramický hrnek 380 ml, šedá

Tescoma Keramická forma toastový chléb DELÍCIA

Tescoma Keramická forma toastový chléb DELÍCIA
Detail

Keramická forma pro domácí toastový chléb. Víko obtiskne do toastového chleba reliéf pro snadné krájení stejně tenkých toastů, recepty jsou součástí balení. Vhodné do všech typů pečicích trub, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Keramická forma toastový chléb DELÍCIA , Keramický hrnek pumpkin, 350 ml

Tescoma keramická forma toastový chléb DELÍCIA

Tescoma keramická forma toastový chléb DELÍCIA
Detail

Forma pro snadnou a rychlou přípravu domácího toastového chleba.   V čem Keramická forma toastový chléb DELÍCIA vyniká?     Připravíte v ní skvěle chutnající a dokonale propečený toastový chléb, sladký banánový chléb apod. Víko keramické formy je opatřeno výstupky, které do horní části pečiva obtisknou reliéf pro snadné krájení stejně silných plátků.  Glazura má přirozené antiadhezní vlastnosti, upečený chléb z formy snadno vyklopíte.     Jaké má Keramická forma toastový chléb DELÍCIA další výhody?   součástí výrobku jsou původní recepty pevný obal umožňuje opětovné a bezpečné skladování formy.   Materiál: Vyrobeno ze silnostěnné keramiky s kvalitní dvoubarevnou glazurou. Čištění: Vhodné do myčky. Záruka: 3 roky.   (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramická forma toastový chléb DELÍCIA , Kela keramický chlebník salena, bílá

Tescoma Keramická forma vánočka DELÍCIA - rozbaleno

Detail

Keramická forma s dokonale propracovanými detaily na pečení tradiční vánočky. Silnostěnná keramika s dvoubarevnou glazurou je vhodná pro mytí v myčce a má přirozeně antiadhézní vlastnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Keramická forma vánočka DELÍCIA - rozbaleno , Keramický hrnek rose, 530 ml

Tescoma Keramická forma vánočka DELÍCIA - zánovní

Detail

Keramická forma s dokonale propracovanými detaily na pečení tradiční vánočky. Silnostěnná keramika s dvoubarevnou glazurou je vhodná pro mytí v myčce a má přirozeně antiadhézní vlastnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Keramická forma vánočka DELÍCIA - zánovní , Vs fukui keramický nůž (h3200100aj3)

TESCOMA Keramická bábovka DELÍCIA 622204.00 (622204.00)

TESCOMA Keramická bábovka DELÍCIA 622204.00 (622204.00)
Detail

Pečicí forma na bábovku, keramická, vhodná do myčky na nádobí Vychytávky v kuchyni se hodí každé hospodyňce. Jednou ze skvělých vychytávek je keramická forma tescoma Delícia určená k přípravě bábovky. Tato bábovková forma Delícia je vyrobena ze silnostěnného keramického materiálu, což zajistí dokonalé a rovnoměrné propečení těsta. Přídatná glazura má antiadhezní vlastnosti, tudíž bábovku po upečení vždy vyklopíte. Forma TESCOMA je opatřena dvěma přenosnými oušky. Klíčové vlastnosti formy na bábovku TESCOMA DELÍCIAkeramická forma je určená k přípravě bábovkytřívrstvý keramický materiál zajistí rovnoměrné propečení těsta forma DELÍCIA je vybavena přídatnou glazuroudíky glazuře se upečený moučník snadno vyklopímožno umývat v myčce nádobí, ale není to potřebaopatřena přenosnými ouškyforma DELÍCIA se hodí do všech typů pečících trubvhodná k přípravě malé i velké bábovky Jedinečná díky keramicePečení není jen oblíbenou... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Keramická bábovka DELÍCIA 622204.00 (622204.00) , Infračervený topný panel 425w keramický

Tescoma Keramická ultrasonická aromalampa FANCY HOME, Sphere

Tescoma Keramická ultrasonická aromalampa FANCY HOME, Sphere
Detail

Luxusní ultrasonická aromalampa s ručně vyrobeným keramickým stínítkem tvoří studenou páru. Je vynikající pro použití s vonnými esenciálními oleji i pro zvlhčení ovzduší v místnosti. S podsvětlením v 7 barvách a funkcí automatického vypnutí.Vlastnosti: tvoří studenou páru pomocí ultrazvuku ze směsi vody se 2 až 3 kapkami esenciálního oleje volitelné režimy podsvětlení: režim se 7 střídajícími se barvami, režim s jednou zvolenou barvou nebo režim s vypnutým podsvětlením ideální nejen ke zvlhčení ovzduší v místnosti, ale i pro domácí aromaterapii a díky podsvětlení také pro colorterapiiČištění: Čistěte suchou utěrkou, nemyjte pod tekoucí vodou ani v myčce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Keramická ultrasonická aromalampa FANCY HOME, Sphere , Tescoma souprava pro přípravu sirupů tescoma della casa 1500 ml (8595028402285)

Tescoma keramická škrabka s podélnou čepelí VITAMINO

Tescoma keramická škrabka s podélnou čepelí VITAMINO
Detail

Škrabka s mimořádně ostrou keramickou čepelí vynikající pro přípravu pokrmů zdravé výživy a dětských pokrmů. Keramická čepel je vůči potravinám šetrná, ovoce a zelenina po oloupání nevadne, nehnědne ani nemění chuť. Opatřeno trnem pro vykrajování oček, keramická čepel se při běžném použití netupí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramická škrabka s podélnou čepelí VITAMINO

Tescoma keramická škrabka s příčnou čepelí VITAMINO

Tescoma keramická škrabka s příčnou čepelí VITAMINO
Detail

Škrabka s mimořádně ostrou keramickou čepelí vynikající pro přípravu pokrmů zdravé výživy a dětských pokrmů. Keramická čepel je vůči potravinám šetrná, ovoce a zelenina po oloupání nevadne, nehnědne ani nemění chuť. Keramická čepel se při běžném použití netupí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramická škrabka s příčnou čepelí VITAMINO , Malatec 11032 keramický filtr pro ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 11030 (17469)

Tescoma keramická ultrasonická aromalampa FANCY HOME, Sphere

Tescoma keramická ultrasonická aromalampa FANCY HOME, Sphere
Detail

Lampa na studenou páru, kterou ovládnete dotekem   Představujeme luxusní ultrasonickou aromalampu s keramickým stínítkem, která má nejen výjimečný design, ale je intuitivně ovladatelná dotykem dlaně.   Aromalampa, která září sedmi barvami   Tato lampa má atraktivní ručně vyráběné keramické stínítko a tvoří studenou páru pomocí ultrazvuku ze směsi vody se 2 až 3 kapkami esenciálního oleje FANCY HOME. Má volitelné režimy podsvětlení: režim se 7 střídajícími se barvami, režim s jednou zvolenou barvou nebo režim s vypnutým podsvětlením.       Je proto ideální nejen ke zvlhčení ovzduší v místnosti, ale i pro domácí aromaterapii a díky podsvětlení také pro colorterapii.   Přírodní keramika zušlechtí váš domov   Designové stínítko je vyrobeno z přírodní keramiky, ostatní kompenenty aromalampy pak z odolného plastu. Délka přívodního kabelu je 1,8 metru.  Výrobek čistěte suchou utěrkou, nemyjte jej pod tekoucí vodou ani v myčce.  (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramická ultrasonická aromalampa FANCY HOME, Sphere , Keramický bidet kruhový s otvorem pro baterii, volně stojící - černý

TESCOMA Keramická forma beránek DELÍCIA 622210.00 (622210.00)

TESCOMA Keramická forma beránek DELÍCIA 622210.00 (622210.00)
Detail

Pečicí forma na beránka, keramická, 10,5 × 18,5 × 32,5 cm (vך×d), vhodná do myčky na nádobí keramická pro přípravu velikonočního beránka, dokonale propracované detaily, recept součástí balení, vhodné do všech typů pečicích trub, vhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Keramická forma beránek DELÍCIA 622210.00 (622210.00) , Malatec 11031 keramický filtr pro ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 11029 (17468)

TESCOMA Keramická forma toastový chléb DELÍCIA (8595028406696)

TESCOMA Keramická forma toastový chléb DELÍCIA (8595028406696)
Detail

Pečicí forma na chléb, keramická, 12 × 30 × 13 cm (vך×d), vhodná do myčky na nádobí Rádi si pečete pro své blízké? Pak byste měli vyzkoušet pečicí formu tescoma Keramická forma toastový chléb DELÍCIA. Tento typ je vhodný na chléb. Keramický materiál, ze ktrého je pečicí forma vyrobena, zaručí mimořádnou odolnost proti mechanickému poškození. Zajisté vás požeší, že je forma vhodná k mytí v myčce na nádobí. Důležité parametry pečicí formy TESCOMA Keramická forma toastový chléb DELÍCIA S pomocí této pečicí formy upečete oblíbené pokrmy Materiálem pečicí formy je keramika TESCOMA Keramická forma toastový chléb DELÍCIA je vhodná i do myčky na nádobí Určení pečící formy Tescoma: na chléb (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Keramická forma toastový chléb DELÍCIA (8595028406696) , Hrnek keramický 410 ml, deadpool (8412497119721)

TESCOMA Keramická forma vánočka DELÍCIA 622208.00 (622208.00)

TESCOMA Keramická forma vánočka DELÍCIA 622208.00 (622208.00)
Detail

Pečicí forma vhodné do všech typů pečicích trub, vhodné do myčky, recept je součástí balení Rádi svým blízkým děláte radost pečenými dobrotami? Potom se vám bude určitě hodit pečicí forma tescoma Keramická forma vánočka DELÍCIA 622208.00. Tento typ bude ideální na vánočku. Pečicí forma je vyrobena z keramiky, což ji dělá velmi odolnou proti mechanickému poškození. Zajisté oceníte i možnost mytí v myčce. Významné vlastnosti pečicí formy TESCOMA Keramická forma vánočka DELÍCIA 622208.00 Díky této pečicí formě připravíte své oblíbené pokrmy Materiálem pečicí formy je keramika TESCOMA Keramická forma vánočka DELÍCIA 622208.00 se hodí k vložení do myčky Určení pečící formy Tescoma: na vánočku (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Keramická forma vánočka DELÍCIA 622208.00 (622208.00) , Goba hrnek keramický modré srdce (2000623)

TESCOMA nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm

TESCOMA nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm
Detail

Nůž s keramickou čepelí VITAMINO značky tescoma - perfektní univerzální kuchyňský nůž zejména pro krájení a porcování čerstvého ovoce a zeleniny. Špičková keramická čepel nože neničí cenné vitamíny i nutriční látky obsažené v čerstvém ovoci a zelenině. Krájené potraviny nevadnou ani nehnědnou, nemění chuť ani vůni a zůstávají déle svěží. Nože s keramickou čepelí VITAMINO jsou nejlepší volbou zejména pro ovocné, zeleninové, dětské a dietní pokrmy. Nůž je velmi ostrý a při běžném používání se netupí i nikdy nerezaví. Vhodné do myčky nádobí. Záruka 3 roky. Materiál: prvotřídní keramická čepel, rukojeť a pouzdro z odolného plastu. Celková délka 22 cm, délka čepele 12 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm

Tescoma Nůž s keramickou čepelí VITAMINO, 9 cm

Tescoma Nůž s keramickou čepelí VITAMINO, 9 cm
Detail

Nůž s keramickou čepelí VITAMINO značky tescoma - perfektní univerzální kuchyňský nůž zejména pro krájení a porcování čerstvého ovoce a zeleniny. Špičková keramická čepel nože neničí cenné vitamíny i nutriční látky obsažené v čerstvém ovoci a zelenině. Krájené potraviny nevadnou ani nehnědnou, nemění chuť ani vůni a zůstávají déle svěží. Nože s keramickou čepelí VITAMINO jsou nejlepší volbou zejména pro ovocné, zeleninové, dětské a dietní pokrmy. Nůž je velmi ostrý a při běžném používání se netupí i nikdy nerezaví. Vhodné do myčky nádobí. Záruka 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Nůž s keramickou čepelí VITAMINO, 9 cm

Tescoma nůž s keramickou čepelí VITAMINO 9 cm

Tescoma nůž s keramickou čepelí VITAMINO 9 cm
Detail

Nože VITAMINO s keramickou čepelí jsou šetrné ke krájeným pokrmům, zelenina a ovoce nevadne, nehnědne, potraviny nemění chuť ani vůni a zůstávají déle svěží. Jsou ideální zejména pro přípravu dětských a dietních pokrmů apod. Keramické čepele jsou mimořádně ostré, při běžném používání se netupí a nikdy nerezaví, zaoblená špička je odolná vůči poškození. Plastová rukojeť s protiskluzovou úpravou, opatřeno ochranným pouzdrem pro bezpečné skladování. Návod k použití uvnitř balení, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž s keramickou čepelí VITAMINO 9 cm

Tescoma nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm

Tescoma nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm
Detail

Univerzální kuchyňský nůž vynikající zejména pro krájení a porcování čerstvého ovoce a zeleniny.     V čem je nůž s keramickou čepelí VITAMINO výjimečný?   Špičková keramická čepel nože VITAMINO neničí cenné vitamíny a nutriční látky obsažené v čerstvém ovoci a zelenině. Krájené potraviny nevadnou ani nehnědnou, nemění chuť ani vůni a zůstávají déle svěží. Nože s keramickou čepelí VITAMINO jsou nejlepší volbou zejména pro ovocné, zeleninové, dětské a dietní pokrmy.   Jaké má keramický nůž VITAMINO další výhody?   je velmi ostrý a při běžném používání se netupí a nikdy nerezaví   je dodáván s ochranným plastovým pouzdrem čepele pro bezpečné skladování.   Materiál: prvotřídní keramická čepel, rukojeť a pouzdro z odolného plastu. Údržba: vhodné do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm

Tescoma nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm

Tescoma nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm
Detail

Nože VITAMINO s keramickou čepelí jsou šetrné ke krájeným pokrmům, zelenina a ovoce nevadne, nehnědne, potraviny nemění chuť ani vůni a zůstávají déle svěží. Jsou ideální zejména pro přípravu dětských a dietních pokrmů apod. Keramické čepele jsou mimořádně ostré, při běžném používání se netupí a nikdy nerezaví, zaoblená špička je odolná vůči poškození. Plastová rukojeť s protiskluzovou úpravou, opatřeno ochranným pouzdrem pro bezpečné skladování. Návod k použití uvnitř balení, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm

TESCOMA Keramická škrabka s příčnou čepelí VITAMINO (8595028445091)

TESCOMA Keramická škrabka s příčnou čepelí VITAMINO (8595028445091)
Detail

Škrabka má mimořádně ostrou keramickou čepel (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Keramická škrabka s příčnou čepelí VITAMINO (8595028445091)

Tescoma keramická forma beránek Delícia 32,5 x 18,5 cm

Tescoma keramická forma beránek Delícia 32,5 x 18,5 cm
Detail

Keramická forma pro přípravu tradičního velikonočního beránka. Upečený beránek Delícia je jedinečný svými dokonale propracovanými detaily, recept je součástí balení. Vhodné do všech typů pečicích trub, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma keramická forma beránek Delícia 32,5 x 18,5 cm

TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm (642722.00)

TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm (642722.00)
Detail

Kuchyňský nůž - keramika, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Vynikající kuchyňský nůž bude okrasou vaší kuchyně. Univerzální nůž od společnosti tescoma se skvěle hodí pro každého, kdo preferuje využití jednoho nože na většinu potravin. Její délka má celých 15 cm. Sympaticky lehká rukojeť z rezistního plastu je úžasně vyvážená a vedle toho ideálně padne do vaší dlaně. Základní přednosti kuchyňského nože TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm má délku čepele 15 cm Rukojeť z odolného plastu Univerzální typ kuchyňského nože (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm (642722.00)

TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm (642721.00)

TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm (642721.00)
Detail

Nůž šetrný ke krájeným pokrmům, zelenina a ovoce nevadne, vhodný zejména pro přípravu dětských a dietních pokrmů apod, zaoblená špička je odolná vůči poškození, čepele jsou mimořádně ostré, ochranné pouzdro pro bezpečné skladování Připravujete dietní či dětská jídla? Nebo chcete krájet ovoce a zeleninu nožem, který nezničí vitaminy a živiny v nich? Vsaďte na řadu VITAMINO od Tescomy!Možná už jste slyšeli, že úpravou produktů (a zejména těch čerstvých, jako je ovoce a zelenina) se ztrácí cenné živiny, vitaminy a minerály. Ať už jde o loupání, krájení, nebo tepelnou úpravu... Ale kdo by chtěl jíst zeleninu, která je zbavená vitaminů? Proč se cpát ovocem, pokud bude bez živin? Jezte svoje jídlo kompletní – za pomoci keramických nožů Vitamino!V čem jsou jiné než obyčejné nože?Keramická čepel vás neochudí o jedinou živinu!Můžete s nimi dát sbohem povadlé nakrojené zeleniněProdloužená záruka potvrdí kvalituJsou navrženy tak, aby byly maximálně funkční a... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm (642721.00)

TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 9 cm (642720.00)

TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 9 cm (642720.00)
Detail

Kuchyňský nůž - keramika, délka čepele 9 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Osobitý kuchyňský nůž bude hvězdou každé kuchyně. Univerzální nůž od výrobce tescoma se skvěle hodí na všechny očekávané kuchyňské činnosti s nožem. Velikost čepele je celých 9 cm. Sympaticky lehká rukojeť z nedobytného plastu je ideálně vyvážená a kromě toho ideálně padne do ruky. Hlavní přednosti kuchyňského nože TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 9 cm TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 9 cm vlastní čepel dlouhou 9 cm Odolná rukojeť z plastu Univerzální kuchyňský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 9 cm (642720.00)

Tescoma čistič na keramické a vinylové podlahy ProfiMATE 1000 ml, Pomeranč a citronová tráva

Tescoma čistič na keramické a vinylové podlahy ProfiMATE 1000 ml, Pomeranč a citronová tráva
Detail

Špičkový čisticí prostředek do domácnosti.   V čem Čistič na keramické a vinylové podlahy ProfiMATE vyniká?   Je vynikající pro intenzivní a zároveň šetrné čištění keramických a vinylových podlah, nenaruší ochrannou vrstvu podlahy a nezanechá šmouhy. Čistič na keramické a vinylové podlahy ProfiMATE je EKOLOGICKÝ, vyrobený s rozložitelnými látkami na bázi rostlinných a minerálních surovin, s novou přírodní vůní Pomeranč a citronová tráva.   Doba použitelnosti: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma čistič na keramické a vinylové podlahy ProfiMATE 1000 ml, Pomeranč a citronová tráva

Robobloq Qobo – programovatelný interaktivní šnek pro děti, 3-8 let

Robobloq Qobo – programovatelný interaktivní šnek pro děti, 3-8 let
Detail

Robobloq Qobo – programovatelný interaktivní šnek pro děti, 3-8 let Máte pocit, že Vaše děti zanevřely na klasické hračky a raději sáhnou po mobilním telefonu? Pojďme to změnit za pomoci programovatelného šneka Robobloq Qobo. Tato interaktivní hračka vtáhne děti do děje a naučí je spoustě nových dovedností. V čase chytrých technologií potřebujeme chytřejší hračky. Robobloq Qobo se řadí mezi tzv. STEAM hračky, které pomáhají dětem s výukou zábavným způsobem. Holky i kluci mají pocit, že si pouze hrají a ani nevnímají, že si osvojují nové poznatky. Interaktivní šnek pomáhá rozvíjet logické myšlení, naučí základům programování i cizího jazyka. Moderní hračka zaujme nejen kvalitní technickou propracovaností, ale také atraktivním vzhledem. Navíc je kompatibilní s LEGO a Vaše ratolesti si tak mohou šneka vyzdobit dle svých přání. Součástí sady je 30 herních karet, které lze skládat do sebe jako puzzle. Qobo - interaktivní šnek pro předškoláky Interaktivní hračka Robobloq Qobo je vhodná pro děti od 3 do 8 let. Za pomoci programovatelného šneka a sady fyzických karet se naučí praktickému programování. Hrou je provází 15 tréninkových lekcí a výzev založených na hands-on zkušenosti. Pomocí dotyku a praktického řešení problému se děti mnohem snáze naučí novým dovednostem. K dispozici je i Free Mode s mapou, na kterou děti skládají karty v logickém uspořádání za sebou tak, aby Qobo našel diamant. Během jeho cesty se společně s ním učí cizí jazyk, barvy, zapojí se i pohybově - například tanečkem na hudbu. STEAM - moderní forma výuky Pomocí chytrého šneka a hracích karet se děti učí novým dovednostem, aniž by si to plně uvědomovaly. Mají pocit, že se pouze hrají a přitom si nevědomky osvojují celou řadu nových poznatků. Qobo je vtáhne do děje a pomůže rozvíjet jejich mysl v celé řadě různých oblastí - přemýšlení v cizím jazyce, učení se poznávání barev, zlepšení motorických schopnosti při tanci, logické myšlení při plánování trasy. Hra všestranně rozvíjí dětskou fantazii a kreativitu a učí předškoláky samostatnosti při řešení problémů. A to všechno nenásilnou formou, která je pro ně velmi zábavná. Balení obsahuje:- interaktivního šneka, jehož tělo se skládá ze 4 hlavních částí - vnitřního mechanismu, který dokáže číst informace z karet; interaktivní Touch-mouth pusy, která dokáže mluvit; barvy měnící postranní části ulity a vršku ulity s destičkou kompatibilní s LEGO stavebnicemi- sadu 30 programovacích karet s různými funkcemi. Karty lze vzájemně spojovat jako puzzle a vytvořit tak komplexní programovací funkci. Vrchní část karet má na sobě braillovo písmo, hra je proto vhodná i pro zrakově postižené děti.- mapu pro volnou hru, na které je vyobrazena např. Eiffelova věž, Buckinghamský palác nebo Velká čínská zeď- kabel pro připojení Qobo k počítači pro využití PC programování. Zároveň slouží i jako nabíjecí kabel pro šneka- příručku, ve které je detailně zobrazeno 15 různých tréninkových lekcí a výzev Ovládání pomocí kódování Šnek Qobo má uvnitř těla ulity zabudovaný systém, který dokáže přečíst kódování z jednotlivých programovacích karet. Balení obsahuje 2 sady karet - směrové a karty s funkcí. Při volné hře je Vaším úkolem dostat postavičku z karty Start na kartu se znakem Diamantu. K tomu nám pomohou směrové programovací karty - odbočení vlevo, odbočení vpravo a dopředu. Karty spojte k sobě jako puzzle a Qobo bude následovat pokyny na kartě. K dispozici jsou i směrové karty s funkcí smyčky - ta má vždy začátek a konec. Na výběr je karta s opakováním 3x a 6x. Přiložte šneka na kartu označující opakování, poté zadejte směrové ukazatele a ukončete opakování. Interaktivního šneka následně položte na mapu a stiskněte tlačítko pro spuštění, čímž dáte pokyn k následování zadaných pokynů. Druhá sada karet zobrazuje obrázky se zvukovou stopou, případně dalším úkolem. Nalezneme zde například kartu s policejním autem, vlakem, jablkem, fialovou či modrou barvou, kartu řeky nebo 2 hudební karty, na které šnek vstoupí a spustí muziku, na kterou si děti můžou doma zatancovat. Zkrátka zábava každým coulem. Vyšší level kódování Pro pokročilé hráče je tu možnost propojení interaktivního šneka s počítačem. Hračku propojíte s PC jednodušše pomocí párovacího kabelu, který je součástí balení. Stáhněte si aplikaci Robobloq do svého počítače a začněte se složitějším programováním. Kódování přes aplikaci je vhodné i pro starší děti ve věku 6-17 let, pro které představuje vstupní level do světa programování. Technické specifikace Moderní forma výuky STEAMMluvené slovoPoužití bez bateriíKompatibilní s LEGO stavebnicíBraillovo písmo na puzzle kartáchHra pro děti 3-8 let (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Robobloq Qobo – programovatelný interaktivní šnek pro děti, 3-8 let

Penál Šnek

Penál Šnek
Detail

Šnek je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo hlemýždě využít pro ozdobení vlastních návrhů.. ideální na tužky, pastelky, ale i brýle, makeup apod. rozměry: 230x90x70 mm (belabel.cz)

Podobné produkty ako Penál Šnek

Rohožka Šnek

Rohožka Šnek
Detail

Šnek je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo hlemýždě využít pro ozdobení vlastních návrhů.. Velká dekorační rohožka ve dvou možných velikostech. Vhodná pro originální přivítání vašich přátel nebo jako mapa vedoucí k pokladu. Materiál: 100% nylon, spodní část je z černé gumy. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Rohožka Šnek

Medaile Šnek

Medaile Šnek
Detail

Šnek je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo hlemýždě využít pro ozdobení vlastních návrhů.. Kovová medaile o celkovém průměru 70mm ve třech základních barvách. Zlaté, stříbrné a bronzové. Dodáváme s originální textilní stuhou v trikolóře, ukončenou kovovým háčkem pro uchycení. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Medaile Šnek

Batoh Šnek

Batoh Šnek
Detail

Šnek je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo hlemýždě využít pro ozdobení vlastních návrhů.. velikost 450 x 300 x 170 mm - nastavitelny popruh s kapsou pro mobil - chytré přihrádky i na dokumenty - 2 hlavní velké přihrádky s kapsičkou na drobnosti uvnitř + 1 menší přední přihrádka - objem : 20L (belabel.cz)

Podobné produkty ako Batoh Šnek

Vizitkář Šnek

Vizitkář Šnek
Detail

Šnek je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo hlemýždě využít pro ozdobení vlastních návrhů.. Rozměr: 97 x 68 mm, místo pro 10 klasických vizitek. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Vizitkář Šnek

Chňapka Šnek

Chňapka Šnek
Detail

Šnek je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo hlemýždě využít pro ozdobení vlastních návrhů.. Materiál: 100% polyester, s poutkem, bez magnetu. Potisk je pouze na jedné straně, horké předměty se uchopují pouze druhou stranou - chňapka je pouze na pravou ruku. Je nutné počítat s tím, že v oblasti ohybu mezi palcem a ukazováčkem může vzniknout cca 1cm dlouhý proužek přeložené nepotištěné látky. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Chňapka Šnek

Bryndák Šnek

Bryndák Šnek
Detail

Šnek je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo hlemýždě využít pro ozdobení vlastních návrhů.. Dětský bryndák se suchým zipem za krkem jsou perfektním dárkem pro ty nejmenší. Vnější povrch je příjemný a hladký, takže tisk na něm je opravdu kvalitní. Odolný a dlouhotrvající materiál zaručují polyetserová a bavlněná vlákna. Zadní část je tvořena měkkým froté materiálem. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Bryndák Šnek

Placka Šnek

Placka Šnek
Detail

Šnek je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo hlemýždě využít pro ozdobení vlastních návrhů.. Placky je možno vyrobit ve třech velikostech. Zadní strana odznaku disponuje špendlíkem, díky kterému placka snadno přichytí k jakémukol materiálu. Upozornění: Neumisťujte text nebo části vašeho motivu k samotnému okraji. Počítejte s několika milimetrovou rezervou, která skončí v záhybu placky. Počítejte prosím také s tím, že špendlík je orientován různě, není vždy ve vodorovné poloze. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Placka Šnek
TESCOMA Keramický brusný kámen AZZA (8595028408812), Jezdík šnek na tyči (4019359816732), T-tomi Plenkový dort malý - šnek (8594166541191), TESCOMA Víčko pro kvašení TESCOMA DELLA CASA (8595028494440), Wenko FEDIO keramický (52324), Friends - keramický set (5028486485109), PlayStation - keramický set (5028486407255), Banquet Keramický beránek, hnědá, Keramický svícen Rombo, zlatá, Wenko Keramický dávkovač, černá, Keramický hrnek Flower, 230 ml, Keramický hrnek 380 ml, bílá, Keramický hrnek Květina 530 ml, Keramický hrnek Flower, 370 ml, Keramický talíř Pumpkin, 24,2 cm, Keramický hrnek Skřítci, 500 ml, Keramický hrnek Purple, 530 ml, Keramický hrnek 380 ml, šedá, Keramický hrnek Pumpkin, 350 ml, Kela Keramický chlebník SALENA, bílá, Keramický hrnek Rose, 530 ml, VS FUKUI Keramický nůž (H3200100AJ3), infračervený topný panel 425w keramický, TESCOMA Souprava pro přípravu sirupů TESCOMA DELLA CASA 1500 ml (8595028402285), Malatec 11032 Keramický filtr pro ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 11030 (17469), Keramický bidet kruhový s otvorem pro baterii, volně stojící - černý, Malatec 11031 Keramický filtr pro ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 11029 (17468), Hrnek keramický 410 ml, Deadpool (8412497119721), GOBA Hrnek keramický modré srdce (2000623)