Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/žlutý (401680)

Produkt Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/žlutý (401680) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/žlutý (401680) upraviť a produkt hľadať znova.

Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/žlutý (401680)

Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/žlutý (401680)
Detail

Stan , tvar: iglů s jedním vchodem, pro 1 osobu, jednoplášťový, hmotnost 1,2 kg Plážový stan tectake vás ochrání před nepříjemným větrem a poskytne příjemný stín. Jedná se o stan ve tvaru iglů či kopulky, jeho nejsilnější stránkou je tedy perfektní stabilita. Vchod najdete na jedné straně. Stan Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/žlutý je vhodný pro jednu osobu. Ve složeném stavu stan má hmotnost 1,2 kg. Významné přednosti stanu Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/žlutý Určen pro jednoho člověka Stan řešený s jedním nepromokavým pláštěm Rozložený stan má rozměry 100 × 120 × 220 cm Celková hmotnost 1,2 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/žlutý (401680) , Samorozkládací plážový stan nils camp nc3173 zelený (42475)

Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/oranžový (401681)

Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/oranžový (401681)
Detail

Stan , tvar: iglů s jedním vchodem, pro 1 osobu, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, hmotnost 1,2 kg Plážový stan tectake vás ukryje před nepříjemným větrem a především poskytne stín. Jde o stan ve tvaru takzvané kopulky či iglů, jsou oblíbené pro dobrou stabilitu. Vchod má na jedné straně. Stan Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/oranžový pohodlně vystačí pro jednu osobu. K výrobě pláště byl využit polyester. Nosnou konstrukci stanu tectake tvoří sklolaminát, jedná se o nejčastější řešení oblíbené díky nižší ceně. Stěžejní parametry stanu Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/oranžový Samorozkládací konstrukci postavíte během chvilky Určen pro jednu osobu Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu tectake tvoří polyester Stan řešený s jedním nepromokavým pláštěm Rozměry rozloženého stanu: 100 × 120 × 220 cm Jeho hmotnost dělá celkem 1,2 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake plážový stan samorozkládací mušle modro/oranžový (401681) , Plážový samorozkládací stan parawan, růžovo-modrý (t-248)

Tectake plážový stan samorozkládací mušle Angelika antracit (401676)

Tectake plážový stan samorozkládací mušle Angelika antracit (401676)
Detail

Stan , tvar: iglů s jedním vchodem, pro 1 osobu, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, hmotnost 1,2 kg Plážový stan tectake vám poskytne ochranu před nepříjemným větrem a poskytne stín. Jedná se o stan s tvarem kopulky či iglů, jeho největší předností je perfektní stabilita. Dostat se dovnitř je možné pouze z jedné strany. Stan Tectake plážový stan samorozkládací mušle Angelika antracit pohodlně vystačí pro jednu osobu. K výrobě pláště byl využit polyester. Konstrukci stanu tectake tvoří sklolaminát, řadí se mezi nejčastější řešení oblíbené díky nižší ceně. Důležité přednosti stanu Tectake plážový stan samorozkládací mušle Angelika antracit Rychlá stavba i skládání díky samorozkládací konstrukci Poskytuje prostor pro jednoho člověka Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu tectake tvoří polyester Typ stanu s jediným nepromokavým pláštěm Stan Tectake plážový stan samorozkládací mušle Angelika antracit je účinně větrán síťovými otvory Rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake plážový stan samorozkládací mušle Angelika antracit (401676) , Teddies stan plážový s uv filtrem samorozkládací obdelník modrý (8592191100239)

Tectake plážový stan samorozkládací mušle Angelika šedý (401677)

Tectake plážový stan samorozkládací mušle Angelika šedý (401677)
Detail

Stan , tvar: iglů s jedním vchodem, pro 1 osobu, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, hmotnost 1,2 kg Plážový stan tectake vám poskytne ochranu před nepříjemným větrem a poskytne stín. Jedná se o stan s tvarem takzvané kopulky či iglů, jeho největší výhodou je perfektní stabilita. Dostat se dovnitř je možné pouze z jedné strany. Stan Tectake plážový stan samorozkládací mušle Angelika šedý je určen pro jednu osobu. K výrobě pláště posloužil polyester. Nosnou konstrukci stanu tectake tvoří sklolaminát, jedná se o jeden nejpoužívanějších materiálů a je oblíbený díky ceně. Důležité přednosti stanu Tectake plážový stan samorozkládací mušle Angelika šedý Okamžité rozložení i složení díky samorozkládací konstrukci Poskytuje prostor pro jednoho člověka Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu tectake tvoří polyester Řešení stanu s jedním pláštěm Stan Tectake plážový stan samorozkládací mušle Angelika šedý má síťové otvory pro lepší větrání Rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake plážový stan samorozkládací mušle Angelika šedý (401677) , Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý (shumee_90413)

Tectake plážový stan samorozkládací mušle šedo/zelený (401682)

Tectake plážový stan samorozkládací mušle šedo/zelený (401682)
Detail

Stan , tvar: iglů s jedním vchodem, pro 1 osobu, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, hmotnost 1,2 kg Plážový stan tectake vás ukryje před nepříjemným větrem a především poskytne stín. Jedná se o stan ve tvaru iglů či kopulky, jeho největší předností je perfektní stabilita. Dostat se dovnitř je možné pouze z jedné strany. Stan Tectake plážový stan samorozkládací mušle šedo/zelený pohodlně vystačí pro jednu osobu. K ušití pláště posloužil polyester. Nosnou konstrukci stanu tectake tvoří sklolaminát, jedná se o oblíbené řešení, a to hlavně kvůli ceně. Rozhodující přednosti stanu Tectake plážový stan samorozkládací mušle šedo/zelený Okamžité rozložení i složení díky samorozkládací konstrukci Poskytuje prostor pro jednoho člověka Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu tectake tvoří polyester Typ stanu s jediným nepromokavým pláštěm Rozložený stan má rozměry 100 × 120 × 220 cm Jeho hmotnost dělá celkem 1,2 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake plážový stan samorozkládací mušle šedo/zelený (401682) , Plážový stan skládací voděodolný zelený (shumee_90519)

Tectake samorozkládací stan samonosný modro/žlutý (401673)

Tectake samorozkládací stan samonosný modro/žlutý (401673)
Detail

Stan samorozkládací, tvar: iglů s jedním vchodem, pro 2 osoby, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, samonosný, hmotnost 1,5 kg Samorozkládací stan tectake vám poskytne patřičné pohodlí i ochranu před rozmary počasí. Jedná se o stan s tvarem kopulky či iglů, je perfektně stabilní. Dostat se dovnitř je možné pouze z jedné strany. Stan Tectake samorozkládací stan samonosný modro/žlutý je vhodný pro 2 osoby. K ušití pláště byl použit polyester. Nosnou konstrukci stanu tectake tvoří sklolaminát, patří mezi nejpoužívanější materiály, a to hlavně díky nižší ceně. Zajímavé parametry stanu Tectake samorozkládací stan samonosný modro/žlutý Samorozkládací konstrukci postavíte během chvilky Vhodný maximálně pro 2 osoby Tectake samorozkládací stan samonosný modro/žlutý je patřičně nepromokavý Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu tectake tvoří polyester Podlážka má vodní sloupec 1500 mm Typ stanu s jediným nepromokavým pláštěm Stan Tectake... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake samorozkládací stan samonosný modro/žlutý (401673) , Bestway plážový stan 200 x 130 x 90 cm

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 modro-šedý

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 modro-šedý
Detail

Plážový stan NILS Camp NC3173 využijete nejen během dovolené u moře, ale také na veřejném koupališti, nebo u bazénu na zahradě. Stan NC3173 se okamžitě rozloží, je odolný a funkční, ale především poskytne účinnou ochranu před slunečními paprsky, poskytne stín a zároveň úkryt před větrem. Hlavní funkcí plážového stanu je ochrana před slunečními paprsky a škodlivým UV zářením. Model NC3173 odrazí až 96% UV záření. Stan je dodáván složený v kruhové tašce opatřené uchem pro snadné přenášení. Po vytažení z tašky se stan automaticky rozloží. Pro složení se použije jednoduché gesto a stan se schová opět do tašky. Podlaha o rozměrech 140 x 110 cm a výška 110 cm umožňují úkryt před sluncem jak dětem, tak rodičům. Podpůrná konstrukce přístřešku je tvořena laminátovou tyčí. Na ni je navlečena polyesterová plachta. Použitý materiál odolá i malé, dešťové přeháňce. Parametry: Materiál: polyester 170T, laminát, ocel Rozměry stanu: 110 x 140 x 110 cm Průměry po složení do obalu: 74 x 3 cm Vodní sloupec: 1000 mm UV odrazivost: 96% Upozornění: Není určeno pro komerční použití Záruka 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 modro-šedý , Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený (shumee_90412)

Tectake samorozkládací stan samonosný modro/oranžový (401674)

Tectake samorozkládací stan samonosný modro/oranžový (401674)
Detail

Stan samorozkládací, tvar: iglů s jedním vchodem, pro 2 osoby, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, samonosný, hmotnost 1,5 kg Samorozkládací stan tectake vám poskytne dostatečné pohodlí a zároveň ochranu před rozmary počasí. Jde o stan ve tvaru iglů či kopulky, je perfektně stabilní. Dostat se dovnitř je možné pouze z jedné strany. Stan Tectake samorozkládací stan samonosný modro/oranžový je určen pro 2 osoby. K výrobě pláště byl využit polyester. Nosnou konstrukci stanu tectake tvoří sklolaminát, jedná se o oblíbené řešení, a to hlavně kvůli ceně. Důležité přednosti stanu Tectake samorozkládací stan samonosný modro/oranžový Rychlá stavba i skládání díky samorozkládací konstrukci Bez problémů pojme 2 osoby Tectake samorozkládací stan samonosný modro/oranžový je patřičně nepromokavý Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu tectake tvoří polyester Podlážka má vodní sloupec 1500 mm Řešení stanu s jedním nepromokavým pláštěm Stan... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake samorozkládací stan samonosný modro/oranžový (401674) , Kempingový stan pro 6 osob modro-zelený (shumee_93184)

Samorozkládací plážový stan inSPORTline Gondara

Samorozkládací plážový stan inSPORTline Gondara
Detail

Stínítko na ochranu proti slunci, vhodný k vodě i do přírody, chrání před větrem, UV ochrana, pop-up konstrukce.. Užijte si pohodový den na pláži, u rybníka nebo na zahradě s naším praktickým pop-up stanem, který se rozloží během okamžiku! Samorozkládací plážový stan inSPORTline Gondara se stříškou nabízí vysokou ochranu před slunečním zářením díky UPF40+. O optimální ventilaci se postarají boční ventilační panely ze síťoviny. Díky kompaktním rozměrům se snadno přenáší a stane se tak nepostradatelným společníkem pro každé letní dobrodružství.Technický popis: univerzální závětří se stínítkem z kvalitního materiálu odolnost proti slunečnímu záření, větru a vlhkosti samorozkládací konstrukce boční panely ze síťoviny obal pro snadný transport UV ochrana míra ochrany před UV zářením: UPF40+ (vysoká ochrana) hmotnost: 0,272 kg rozměry: 140 x 70 x 55 cm rozměry balení: 42 x 42 cm materiál stanu: 100% polyester 170T materiál podlahy: 100% polyester materiál rámu: ocel (insportline.cz)

Podobné produkty ako Samorozkládací plážový stan inSPORTline Gondara , Gogen maxipes fík přehrávač b modro-žlutý (gogmaxiprehravacb)

Samorozkládací plážový stan SPRINGOS DAKOTA modrý

Samorozkládací plážový stan SPRINGOS DAKOTA modrý
Detail

POP-UP plážové stany jsou oblíbeným doplňkem při výletech k vodě nebo na piknik. Díky materiálu s UV filtrem se můžete schovat před silným slunečním zářením. Zabírá málo místa a velmi snadno se skladuje nebo přenáší, protože se vejde do kulatého pouzdra o průměru 65 cm. Moderní samomontážní technologie, kvalitní materiál, dlouhá životnost.Pop-up a samomontážní technologiePoužití speciálních, ohebných drátů ze skleněných vláken v rámu nám umožnilo získat technologii Pop Up. K úplnému rozebrání výrobku a zahájení užívání si nepostradatelných chvil relaxace vám postačí jen pár sekund.Vložení stanu zpět do krytu také trvá jen krátkou chvíli. Díky stanu Springos strávíte čas kvalitněji s vašimi blízkými a nebudete řešit dlouhé rozkládání a skládání.Ochrana před sluncemPři velkých vedrech na pláži se vyplatí mít vhodný přístřešek. S pomocí přichází náš stan, který je vybaven speciální polyesterovou vrstvou, která chrání před slunečními paprsky. Má sluneční filtr až 50UV, navíc účinně chrání před větrem a je voděodolný. Všechny tyto vlastnosti by nebylo možné dosáhnout bez použití velmi kvalitních materiálů.Lehká a odolná konstrukceKonstrukce stanu je vyrobena z drátů potažených skelným vláknem, jedná se o velmi ceněný materiál, extrémně odolný, hlavně vůči korozi. Skleněné vlákno je jedním z nejdůležitějších konstrukčních materiálů, v tandemu s vysoce kvalitním polyesterem (kryt stanu) a dokonale izolujícím polyethylenem (podlaha) jsme získali nepostradatelnou zástěnu Springos.Perfektní pro celou rodinuNáš plážový pop-up stan byl navržena tak, abyste strávili nezapomenutelný čas s ohledem na vaši rodinu. Jeho rozměry, vlastnosti, barvy a design jistě splní očekávání nejmladší i starší generace.Hlavní přednostiPop Up technologieRozložení a složení zabere pár sekundLehká a odolná sklolaminátová konstrukceChrání před větrem a vlhkostíPodlaha poskytuje vynikající izolaci od zeměPerfektní ochrana proti slunci - 50UVPo složení zabírá málo místaVodotěsnéPohodlné a snadné přenášení - kryt s rukojetíTlumené, jasné barvy a zajímavý designTechnické parametryŠířka: 150 cmBarva: modráHloubka: 120 cmVýška: 110 cmPrůměr krytu 68 cmMateriál: 100% polyesterPodlahy: 100% polyetylenOchrana: UV50Rám: sklolaminátTechnologie: pop-upHmotnost sady: 0,9 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Samorozkládací plážový stan SPRINGOS DAKOTA modrý , Wilson minions 2.0 team backpack modro-žlutý (97512611251)

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 zelený

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 zelený
Detail

Plážový stan NILS Camp NC3173 využijete nejen během dovolené u moře, ale také na veřejném koupališti, nebo u bazénu na zahradě. Hlavní funkcí plážového stanu je ochrana před slunečními paprsky a škodlivým UV zářením. Model NC3173 odrazí až 96% UV záření. Stan je dodáván složený v kruhové tašce opatřené uchem pro snadné přenášení. Po vytažení z tašky se stan automaticky rozloží. Pro složení se použije jednoduché gesto a stan se schová opět do tašky. Podlaha o rozměrech 140 x 110 cm a výška 110 cm umožňují úkryt před sluncem jak dětem, tak rodičům. Podpůrná konstrukce přístřešku je tvořena sklo-laminátovou tyčí. Na ni je navlečena polyesterová plachta. Použitý materiál odolá i malé, dešťové přeháňce. Parametry: Materiál: 70% polyester, 25% sklo-laminát, 5% ocel Rozměry: 110 x 140 x 110 cm Průměr vaku: 74 cm Vodní sloupec: 1000 mm UV odrazivost: 96% Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 zelený , Naturehike samorozkládací canyon zelený (nh22zp005z)

Samorozkládací plážový stan SPRINGOS TEXAS oranžovo-šedý

Samorozkládací plážový stan SPRINGOS TEXAS oranžovo-šedý
Detail

POP-UP plážové stany jsou oblíbeným doplňkem při výletech k vodě nebo na piknik. Díky materiálu s UV filtrem se můžete schovat před silným slunečním zářením. Zabírá málo místa a velmi snadno se skladuje nebo přenáší, protože se vejde do kulatého pouzdra o průměru 85 cm. Moderní samomontážní technologie, kvalitní materiál, dlouhá životnost.Pop-up a samomontážní technologiePoužití speciálních, ohebných drátů ze skleněných vláken v rámu nám umožnilo získat technologii Pop Up. K úplnému rozebrání výrobku a zahájení užívání si nepostradatelných chvil relaxace vám postačí jen pár sekund.Vložení stanu zpět do krytu také trvá jen krátkou chvíli. Díky stanu Springos strávíte čas kvalitněji s vašimi blízkými a nebudete řešit dlouhé rozkládání a skládání.Ochrana před sluncemPři velkých vedrech na pláži se vyplatí mít vhodný přístřešek. S pomocí přichází náš stan, který je vybaven speciální polyesterovou vrstvou, která chrání před slunečními paprsky. Má sluneční filtr až 50UV, navíc účinně chrání před větrem a je voděodolný. Všechny tyto vlastnosti by nebylo možné dosáhnout bez použití velmi kvalitních materiálů.Lehká a odolná konstrukceKonstrukce stanu je vyrobena z drátů potažených skelným vláknem, jedná se o velmi ceněný materiál, extrémně odolný, hlavně vůči korozi. Skleněné vlákno je jedním z nejdůležitějších konstrukčních materiálů, v tandemu s vysoce kvalitním polyesterem (kryt stanu) a dokonale izolujícím polyethylenem (podlaha) jsme získali nepostradatelnou zástěnu Springos.Perfektní pro celou rodinuNáš plážový pop-up stan byl navržena tak, abyste strávili nezapomenutelný čas s ohledem na vaši rodinu. Jeho rozměry, vlastnosti, barvy a design jistě splní očekávání nejmladší i starší generace.Hlavní přednostiPop Up technologieRozložení a složení zabere pár sekundLehká a odolná sklolaminátová konstrukceChrání před větrem a vlhkostíPodlaha poskytuje vynikající izolaci od zeměPerfektní ochrana proti slunci - 50UVPo složení zabírá málo místaVodotěsnéPohodlné a snadné přenášení - kryt s rukojetíTlumené, jasné barvy a zajímavý designTechnické parametryŠířka: 200 cmBarva: oranžovo-šedáHloubka: 120 cmVýška: 110 cmPrůměr krytu 85 cmMateriál: 100% polyesterPodlahy: 100% polyetylenOchrana: UV50Rám: sklolaminátTechnologie: pop-upHmotnost sady: 1,05 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Samorozkládací plážový stan SPRINGOS TEXAS oranžovo-šedý , Naturehike samorozkládací canyon hnědý (nh22zp005h)

Samorozkládací plážový stan ROYOKAMP 145x100x100 cm, červená

Samorozkládací plážový stan ROYOKAMP 145x100x100 cm, červená
Detail

Plánujete dovolenou u vody? Perfektní! Tento velmi praktický stan ROYOKAMP se jistě hodí pro každou dovolenou u vody. Plážový stan Meteor vám bude sloužit jako ochrana před sluncem a větrem, ochrana na Vaše tašky a věci nebo jen tak pro po-obědový spánek pro Vaše děti. Je snadno přenosný a velmi lehký, což výrazně zlepšuje jeho přepravu na dovolené. Je ideální pro rodiny s malými dětmi. Stan je vyroben z odolných technických materiálů, které vás ochrání před slunečním zářením, zatímco stabilní konstrukce je vyrobena z odolného a pružného sklolaminátu. Na zadní straně je umístěno síťované okénko, které zajišťuje vysokou ventilaci ve středu.Parametry:• Celkové rozměry: délka 145cm / šířka 105cm / výška 100-75cm• Materiál stanu: 190T polyester• Materiál podlahy: 110g / m2 polyesterová fólie• UV ochrana 20+• Materiál rámu: 5mm sklolaminát• Konstrukce umožňuje rychlé rozložení a složení stanu• Síťové vložky zajišťují ventilaci• Včetně kolíčků k připevnění k zemi• Baleno v potahu• Průměr potahu (balení): 75 cm• Hmotnost cca: 0,8 kg• V sada: plážový kryt, kryt , návod k použití• Značka: RoyokampPoznámka: vzhledem k pružnosti materiálu se mohou rozměry mírně lišit od rozměrů uvedených v popisuRoyokamp je výrobcem a dovozcem kvalitního outdoorového a outdoorového vybavení . Všechny značkové produkty splňují příslušné normy kvality a bezpečnosti. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Samorozkládací plážový stan ROYOKAMP 145x100x100 cm, červená , Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm žlutý (shumee_93074)

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 zelený

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 zelený
Detail

Plážový stan NILS Camp NC3173 využijete nejen během dovolené u moře, ale také na veřejném koupališti, nebo u bazénu na zahradě. Hlavní funkcí plážového stanu je ochrana před slunečními paprsky a škodlivým UV zářením. Model NC3173 odrazí až 96% UV záření. Stan je dodáván složený v kruhové tašce opatřené uchem pro snadné přenášení. Po vytažení z tašky se stan automaticky rozloží. Pro složení se použije jednoduché gesto a stan se schová opět do tašky. Podlaha o rozměrech 140 x 110 cm a výška 110 cm umožňují úkryt před sluncem jak dětem, tak rodičům. Podpůrná konstrukce přístřešku je tvořena sklo-laminátovou tyčí. Na ni je navlečena polyesterová plachta. Použitý materiál odolá i malé, dešťové přeháňce. Parametry: Materiál: 70% polyester, 25% sklo-laminát, 5% ocel Rozměry: 110 x 140 x 110 cm Průměr vaku: 74 cm Vodní sloupec: 1000 mm UV odrazivost: 96% Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 zelený , Play 21 plážový míč oranžová (32467)

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3142 červený

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3142 červený
Detail

Plážový stan NILS Camp NC3142 využijete nejen během dovolené u moře, ale také na veřejném koupališti, nebo u bazénu na zahradě. Stan NC3142 se okamžitě rozloží, je odolný a funkční, ale především poskytne účinnou ochranu před slunečními paprsky, poskytne stín a zároveň úkryt před větrem. Hlavní funkcí plážového stanu je ochrana před slunečními paprsky a škodlivým UV zářením. Model NC3142 odrazí až 96% UV záření. Stan je dodáván složený v kruhové tašce opatřené uchem pro snadné přenášení. Po vytažení z tašky se stan automaticky rozloží. Pro složení se použije jednoduché gesto a stan se schová opět do tašky. Podlaha o rozměrech 150 x 120 cm a výška 96 cm umožňují úkryt před sluncem jak dětem, tak rodičům. Podpůrná konstrukce přístřešku je tvořena laminátovou tyčí. Na ni je navlečena polyesterová plachta. Použitý materiál odolá i malé, dešťové přeháňce. Parametry: Materiál: polyester 170T, laminát Rozměry stanu: 120 x 150 x 96 cm Průměry po složení do obalu: 60 x 4 cm Vodní sloupec: 1000 mm UV odrazivost: 96% Upozornění: Není určeno pro komerční použití Záruka 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3142 červený , Plážový slunečník šedá, pr. 220 cm

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3174 modrý

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3174 modrý
Detail

Plážový stan NILS Camp NC3174 využijete nejen během dovolené u moře, ale také na veřejném koupališti, nebo u bazénu na zahradě. Hlavní funkcí plážového stanu je ochrana před slunečními paprsky a škodlivým UV zářením. Model NC3174 odrazí až 96% UV záření. Stan je dodáván složený v kruhové tašce opatřené uchem pro snadné přenášení. Po vytažení z tašky se stan automaticky rozloží. Pro složení se použije jednoduché gesto a stan se schová opět do tašky. Podlaha o rozměrech 120 x 220 cm a výška 100 cm umožňují úkryt před sluncem jak dětem, tak rodičům. Podpůrná konstrukce přístřešku je tvořena sklo-laminátovou tyčí. Na ni je navlečena polyesterová plachta. Použitý materiál odolá i malé, dešťové přeháňce. Parametry: Materiál: 70% polyester, 25% sklo-laminát, 5% ocel Rozměry: 120 x 220 x 100 cm Průměr vaku: 80 cm Vodní sloupec: 450 mm UV odrazivost: 96% Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3174 modrý , Xxl bad plážový badminton sada (32462)

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 zelený (42475)

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 zelený (42475)
Detail

Plážový stan - iglů, maximálně pro 2 osoby, s jedním vchodem, jednoplášťový, vodní sloupec 1000 mm, hmotnost 0,85 kg, rozměr v rozloženém stavu 110 × 110 × 140 cm (v × š × h) Plážový stan NILS Camp NC3173 je ideální k moři, na veřejné koupaliště i k bazénu. Skvěle vás ochrání před slunečními paprsky a UV zářením, dokáže odrazit až 96 % UV záření. Vyrobený je z polyesteru, sklolaminátu a oceli a disponuje vodním sloupcem 1000 mm, díky čemuž odolá i mírné dešťové přeháňce. Jistě oceníte i jeho velmi snadné postavení, po vytažení z tašky se totiž automaticky rozloží. Jednoduchým pohybem jej následně složíte. Plážový stan NILS Camp NC3173 ochrání vás či děti před sluncem. Klíčové vlastnosti samorozkládacího plážového stanu NILS Camp NC3173 zelenéhoPlážový stan vhodný k moři, na veřejné koupaliště i k bazénuSkvěle vás ochrání před slunečními paprsky a UV zářenímDokáže odrazit až 96 % UV zářeníVyrobený z polyesteru, sklolaminátu a oceliPlážový stan... (alza.cz)

Podobné produkty ako Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 zelený (42475) , Play 21 plážový míč žlutá (32466)

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3143 BIG modrý

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3143 BIG modrý
Detail

Plážový stan NILS Camp NC3143 BIG využijete nejen během dovolené u moře, ale také na veřejném koupališti, nebo u bazénu na zahradě. Stan NC3143 se okamžitě rozloží, je odolný a funkční, ale především poskytne účinnou ochranu před slunečními paprsky, poskytne stín a zároveň úkryt před větrem. Hlavní funkcí plážového stanu je ochrana před slunečními paprsky a škodlivým UV zářením. Model NC3143 odrazí až 96% UV záření. Stan je dodáván složený v kruhové tašce opatřené uchem pro snadné přenášení. Po vytažení z tašky se stan automaticky rozloží. Pro složení se použije jednoduché gesto a stan se schová opět do tašky. Podlaha o rozměrech 200 x 120 cm a výška 93 cm umožňují úkryt před sluncem jak dětem, tak rodičům. Podpůrná konstrukce přístřešku je tvořena laminátovou tyčí. Na ni je navlečena polyesterová plachta. Použitý materiál odolá i malé, dešťové přeháňce. Parametry: Materiál: polyester 170T, laminát Rozměry stanu: 120 x 200 x 93 cm Průměry po složení do obalu: 60 x 4 cm Vodní sloupec: 1000 mm UV odrazivost: 96% Upozornění: Není určeno pro komerční použití Záruka 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3143 BIG modrý , Play 21 plážový míč růžová (32465)

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 šedo-tyrkysový

Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 šedo-tyrkysový
Detail

Plážový stan NILS Camp NC3173 využijete nejen během dovolené u moře, ale také na veřejném koupališti, nebo u bazénu na zahradě. Stan NC3173 se okamžitě rozloží, je odolný a funkční, ale především poskytne účinnou ochranu před slunečními paprsky, poskytne stín a zároveň úkryt před větrem. Hlavní funkcí plážového stanu je ochrana před slunečními paprsky a škodlivým UV zářením. Model NC3173 odrazí až 96% UV záření. Stan je dodáván složený v kruhové tašce opatřené uchem pro snadné přenášení. Po vytažení z tašky se stan automaticky rozloží. Pro složení se použije jednoduché gesto a stan se schová opět do tašky. Podlaha o rozměrech 140 x 110 cm a výška 110 cm umožňují úkryt před sluncem jak dětem, tak rodičům. Podpůrná konstrukce přístřešku je tvořena laminátovou tyčí. Na ni je navlečena polyesterová plachta. Použitý materiál odolá i malé, dešťové přeháňce. Parametry: Materiál: polyester 170T, laminát, ocel Rozměry stanu: 110 x 140 x 110 cm Průměry po složení do obalu: 74 x 3 cm Vodní sloupec: 1000 mm UV odrazivost: 96% Upozornění: Není určeno pro komerční použití Záruka 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 šedo-tyrkysový , Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob žlutý (shumee_92232)

Tectake samorozkládací stan samonosný šedo/zelený (401675)

Tectake samorozkládací stan samonosný šedo/zelený (401675)
Detail

Stan samorozkládací, tvar: iglů s jedním vchodem, pro 2 osoby, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, vodní sloupec 1500 mm, hmotnost 1,5 kg Samorozkládací stan tectake vás ochrání před rozmary počasí a přitom budete mít pohodlí. Jde o stan s tvarem kopulky či iglů, jeho nejsilnější stránkou je tedy perfektní stabilita. Vchází se pouze z jedné strany. Stan Tectake samorozkládací stan samonosný šedo/zelený pohodlně vystačí pro 2 osoby. Před vodou chrání kvalitní plášť, patřičnou nepromokavost deklaruje vodní sloupec 1500 mm. K jeho výrobě posloužil polyester. Konstrukci stanu tectake tvoří sklolaminát, řadí se mezi nejčastější řešení oblíbené díky nižší ceně. Rozhodující vlastnosti stanu Tectake samorozkládací stan samonosný šedo/zelený Stavba i rozklad díky samorozkládací konstrukci během okamžiku Vhodný pro 2 osoby Tectake samorozkládací stan samonosný šedo/zelený je patřičně nepromokavý Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake samorozkládací stan samonosný šedo/zelený (401675) , Vystavni stan

TEDDIES Dětský stan samorozkládací

TEDDIES Dětský stan samorozkládací
Detail

Dětský stan samorozkládací je super hračka pro děti. Je určen, jak domů, tak i na zahradu. Do stanu se vejdou pohodlně 2 děti a tak si spolu užijí spousty závaby při hraní. Super skladný stan v barevném provedení děti využijí jako hrací stan v pokojíku nebo na zahradě v letních dnech. Rozměry a specifikace: velikost 95 × 95 × 90 cm materiál: polyester / kov pro děti od 3 let (feedo.cz)

Podobné produkty ako TEDDIES Dětský stan samorozkládací , Plazovy stan

Plážový stan High Peak

Plážový stan High Peak
Detail

Plážový stan High Peak ideální pro trávení času venku (outletexpert.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan High Peak , Bazen stan

Plážový stan High Peak

Plážový stan High Peak
Detail

Stan Calvia je model, který vyplatí vzít na pláž pro větší ochranu před větrem. (outletexpert.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan High Peak , Akuku laktační mušle 2 ks (5907644002481)

Plážový stan inSPORTline Ascano

Plážový stan inSPORTline Ascano
Detail

Otevřené závětří, vhodný k vodě i do přírody, chrání před větrem, UV ochrana.. Vychutnejte si letní dobrodružství s plážovým stanem inSPORTline Ascano s UV ochranou. Jeho lehká sklolaminátová konstrukce umožňuje snadné a rychlé rozložení, ať už jste na pláži, u bazénu nebo v přírodě. Stan vás i Vaše děti ochrání před škodlivým UV zářením. Dokáže blokovat přibližně 97,5% slunečních paprsků. Kapsy uvnitř stanu se postarají, abyste měli své drobnosti vždy po ruce, a díky kompaktnímu obalu stan snadno kamkoliv přenesete. S dostatečným prostorem pro 2 až 3 osoby je plážový stan Ascano praktickým společníkem pro horké slunečné dny. Technický popis: univerzální závětří chrání proti slunečnímu záření jednoduchá konstrukce ze 3 skládacích laminátových tyčí snadné rozložení obal s poutkem pro snadný transport sada kolíků pro ukotvení 2x kapsa na drobnosti míra ochrany před UV zářením: UPF40+ (vysoká ochrana) hmotnost: 820 g rozměry: š200 x h130 x v90 cm rozměry balení: 9 x 9 x 58 cm materiál stanu: 100% polyester 170T materiál podlahy: 100% polyester materiál rámu: sklolaminát o průměru 6,9 cm (insportline.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan inSPORTline Ascano , Zolux barevné mušle 32 ks (3336023489612)

Plážový stan inSPORTline Cortadura

Plážový stan inSPORTline Cortadura
Detail

Otevřené závětří, vhodný k vodě i do přírody, chrání před větrem, UV ochrana.. Plážový stan inSPORTline Cortadura s UV ochranou je ideální volbou pro vaše letní dobrodružství! Jeho lehká sklolaminátová konstrukce umožňuje snadné a rychlé rozložení, ať už jste na pláži, u bazénu nebo v přírodě. Stan Vás i Vaše děti ochrání před škodlivým UV zářením. Dokáže blokovat přibližně 97,5% slunečních paprsků. Kapsy uvnitř stanu se postarají, abyste měli své důležité drobnosti vždy po ruce a díky kompaktnímu obalu stan snadno kamkoliv přenesete. S dostatečným prostorem pro 2 až 3 osoby je plážový stan Cortadura praktickým společníkem pro horké slunečné dny. Technický popis: univerzální závětří z kvalitního materiálu chrání proti slunečnímu záření a větru jednoduchá konstrukce ze 3 skládacích laminátových tyčí snadné rozložení textilní obal s poutkem pro snadný transport 6x kolík pro ukotvení 2x kapsa na drobnosti míra ochrany před UV zářením: UPF40+ (vysoká ochrana) hmotnost: 880 g rozměry: š240 x h120 cm x v120 cm rozměry balení: 9 x 9 x 60 cm materiál stanu: 100% polyester 170T materiál podlahy: 100% polyester materiál rámu: sklolaminát o průměru 6,9 cm (insportline.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan inSPORTline Cortadura , Bino stan víla

Plážový stan Konges Sløjd

Plážový stan Konges Sløjd
Detail

Plážový stan z kolekce Konges Sløjd. Mimořádně odolný materiál. (answear.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan Konges Sløjd , Bino stan pirát

Plážový stan Konges Sløjd

Plážový stan Konges Sløjd
Detail

Plážový stan z kolekce Konges Sløjd. Mimořádně odolný materiál. (answear.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan Konges Sløjd , Slunečník plážový 230 cm, happy green, zelené pruhy

Plážový stan Konges Sløjd

Plážový stan Konges Sløjd
Detail

Stan z kolekce Konges Sløjd. Extrémně pohodlného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan Konges Sløjd , Topq samsung a52 mušle 62880 (sun-62880)

Plážový stan Konges Sløjd

Plážový stan Konges Sløjd
Detail

Stan z kolekce Konges Sløjd. Extrémně pohodlného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan Konges Sløjd , Topq realme 8 mušle 62797 (sun-62797)

Plážový stan Konges Sløjd

Plážový stan Konges Sløjd
Detail

Plážový stan z kolekce Konges Sløjd. Mimořádně odolný materiál. (answear.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan Konges Sløjd , Bino detsky stan pirat

Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý (Shumee_90413)

Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý (Shumee_90413)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s jedním vchodem a se třemi ložnicemi, pro 9 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 7,5 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne dostatečné pohodlí a zároveň ochranu před rozmary počasí. Jedná se o velmi oblíbený tunelový typ, jehož hlavní výhodou je prostornost. Vchod má na jedné straně. Stan Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý je určen pro 9 osob. K ušití pláště posloužil polyester. Nosnou konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, řadí se mezi nejčastější řešení oblíbené díky nižší ceně. Ve složeném stavu stan má hmotnost 7,5 kg. Významné vlastnosti stanu Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý Vhodný maximálně pro 9 lidí Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý je patřičně nepromokavý Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Řešení stanu s jedním pláštěm Rozměry rozbaleného stanu: 185 × 590 × 400 cm Jeho hmotnost dělá celkem (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý (Shumee_90413)

Turistický stan samorozkladací pro max. 5 osob

Detail

Samorozkladací turistický stan až pro 5 osob. Zabalené v obalu lehký rám Samorozkladací odolný materiál vojenský vzor Jednoplášťový stan (impregnovaný) Chráněny před slabým deštěm V horní části má ventilaci vybaveno moskytiérou Zapínání na zip Zesílená podlaha - vhodné až pro 5 osob Rozměry: 200 x 200 cm Výška: 160 cm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Turistický stan samorozkladací pro max. 5 osob

Plážový stan NILS Camp NC3103

Plážový stan NILS Camp NC3103
Detail

Plážový stan NILS Camp NC3103 využijete nejen během dovolené u moře, ale také na veřejném koupališti, nebo u bazénu na zahradě. Hlavní funkcí plážového stanu je ochrana před slunečními paprsky a škodlivým UV zářením. Model NC3103 odrazí až 96% UV záření. Stan je dodáván složený v tašce opatřené uchem pro snadné přenášení. Po vytažení z tašky se stan postaví za pomoci dvou sklo-laminátových tyčí. Podlaha o rozměrech 105 x 210 cm a výška 115 cm umožňují úkryt před sluncem jak dětem, tak rodičům. Podpůrná konstrukce přístřešku je tvořena sklo-laminátovou tyčí. Na ni je navlečena polyesterová plachta. Použitý materiál odolá i malé, dešťové přeháňce. Parametry: Materiál: 70% polyester, 25% sklo-laminát, 5% ocel Rozměry: 105 x 210 x 115 cm Rozměry po sbalení: 9 x 58 cm cm Vodní sloupec: 1000 mm UV odrazivost: 96% Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan NILS Camp NC3103

Beach Shelter plážový stan oranžová

Beach Shelter plážový stan oranžová
Detail

Sháníte otevřený stan pro váš pobyt na pláži nebo letní přístřešek pro děti na zahradu k bazénu? Během parného dne je plážový stan Beach Shelter schopen poskytnout příjemný stín a ochranu nejen před ostrým sluncem ale i před větrem. Jednoplášťový stan je vyroben z polyesteru, potažen PU zátěrem s voděodolnou podlahou z PE. Po snadném sestavení stanu, kdy seskládáte tři odlišně dlouhé konstrukční polykarbonátové tyče do sebe, protáhnete je příslušnými otvory pláště a získáte prostor s rozměry 270 x 120 x 120 cm. Poté stan umístíte, připevníte napevno k zemi příslušnými kolíky, vypnete napínacími lanky a skvělé zázemí pro vaše plážové aktivity je hotové. K relaxu a pohodě nejen u vody vám jistě přispěje i praktický plážový stan Beach Shelter. Beach Shelter: - Jednovrstvý PE - Samonosná, kopulovitá konstrukce - 3 x skládací polykarbonátové tyče - 8 x 18 cm dlouhý ocelový kotvící kolík - 4 x napínací lanko - Rozměry: 270 x 120 x 120 cm - Rozměry balení: 62 x 7 x 7 cm - Hmotnost: 1,2 kgParametry:barva:oranžovápoužití:plážovýhmotnost:do 2,5 kgPočet osob:2Příslušenství:8 x kovový kolík, obalZemě původu:ČínaCelní sazebník:63062200 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Beach Shelter plážový stan oranžová

Beach Shelter plážový stan korálová

Beach Shelter plážový stan korálová
Detail

Sháníte otevřený stan pro váš pobyt na pláži nebo letní přístřešek pro děti na zahradu k bazénu? Během parného dne je plážový stan Beach Shelter schopen poskytnout příjemný stín a ochranu nejen před ostrým sluncem ale i před větrem. Jednoplášťový stan je vyroben z polyesteru, potažen PU zátěrem s voděodolnou podlahou z PE. Po snadném sestavení stanu, kdy seskládáte tři odlišně dlouhé konstrukční polykarbonátové tyče do sebe, protáhnete je příslušnými otvory pláště a získáte prostor s rozměry 270 x 120 x 120 cm. Poté stan umístíte, připevníte napevno k zemi příslušnými kolíky, vypnete napínacími lanky a skvělé zázemí pro vaše plážové aktivity je hotové. K relaxu a pohodě nejen u vody vám jistě přispěje i praktický plážový stan Beach Shelter. Beach Shelter: - Jednovrstvý PE - Samonosná, kopulovitá konstrukce - 3 x skládací polykarbonátové tyče - 8 x 18 cm dlouhý ocelový kotvící kolík - 4 x napínací lanko - Rozměry: 270 x 120 x 120 cm - Rozměry balení: 62 x 7 x 7 cm - Hmotnost: 1,2 kgParametry:barva:korálovápoužití:plážovýhmotnost:do 2,5 kgPočet osob:2Příslušenství:8 x kovový kolík, obalZemě původu:ČínaCelní sazebník:63062200 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Beach Shelter plážový stan korálová

Turistický stan samorozkládací pro 3-4 os. maskáčový

Turistický stan samorozkládací pro 3-4 os. maskáčový
Detail

Jednoplášťový stan vyroben z pohodlného a odolného materiálu. Vstup do stanu je uzavřen dvojitým oboustranným posuvným zipem, který navíc obsahuje praktickou síť proti komárům a hmyzu. Stan obsahuje ventilační otvor na zadní straně s možností zakrytí. Stan je skladný a jeho malé rozměry usnadňují přepravu. Podlážku stanu lze pro jednoduché kempování zatížit kameny nebo připevnit kolíky. Stan je perfektní pro děti na zahradu, pro chlapy na ryby, na kratší kempování. Dobře Vás ochrání od ranní vlhkosti, větru i náhlého deště. Není určen na horskou turistiku a dlouhodobý déšť. TECHNICKÁ SPECIFIKACE: Automatické rozvinutí Max. počet osob: 3-4 osoby Materiál: Polyester + kovový rám Rozměry po rozložení: 200x200 cm, výška 140 cm Rozměry po složení: průměr 55 cm Barva: Maskáč Hmotnost: 1,5 kg (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Turistický stan samorozkládací pro 3-4 os. maskáčový

Plážový stan skládací voděodolný zelený (Shumee_90519)

Plážový stan skládací voděodolný zelený (Shumee_90519)
Detail

Plážový stan - iglů, maximálně pro 2 osoby, s jedním vchodem, materiál konstrukce ocel, jednoplášťový, materiál pláště polyester, nepromokavý, ochrana před UV zářením, hmotnost 0,9 kg, rozměr v rozloženém stavu 90 × 110 × 180 cm (v × š × h) Tento plážový stan vám nabízí dokonalý úkryt ve stínu, když si potřebujete oddechnout před spalujícím sluncem. Je vodotěsný a poskytuje 30 + SPF UV ochranu, která vás ochrání před spálením. Stan je důmyslně navržený tak, že jeho postavení je velmi jednoduché. Demontáž také trvá několik minut a složený stan nezabere příliš místa. Stín stanu si mohou pohodlně užívat 2 osoby. Stan je vyrobený z vysoce kvalitního polyesteru a poskytne vám roky služby. Pro 100% nepromokavý stan doporučujeme použít impregnační sprej. (alza.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan skládací voděodolný zelený (Shumee_90519)

Trespass Plážový stan Lunan, multi, univerzální

Trespass Plážový stan Lunan, multi, univerzální
Detail

Plážový stan Trespass Lunan určený pro děti je díky voděodolné a UV ochraně vhodným doplňkem nejen k moři.Tyče stanu ze skelných vláken jsou robustní a přesto lehké.Snadné stavení stanu s možností ukotvení do země. (patro.cz)

Podobné produkty ako Trespass Plážový stan Lunan, multi, univerzální

Plážový stan NILS Camp NC3039, modrý

Plážový stan NILS Camp NC3039, modrý
Detail

Plážový stan NILS Camp NC3039 využijete nejen během dovolené u moře, ale také na veřejném koupališti, nebo u bazénu na zahradě. Hlavní funkcí plážového stanu je ochrana před slunečními paprsky a škodlivým UV zářením. Model NC3039 odrazí až 96% UV záření. Stan je dodáván složený v tašce opatřené uchem pro snadné přenášení. Po vytažení z tašky se stan postaví za pomoci tří sklo-laminátových tyčí, které se provléknou tunely na polyesterovém tropicu. Podlaha o rozměrech 105 x 210 cm a výška 110 cm umožňují úkryt před sluncem jak dětem, tak rodičům. Použitý materiál odolá i malé, dešťové přeháňce. Uvnitř stanu naleznete dvě praktické kapsy, do kterých si můžete uložit například peněženku, telefon, nebo klíče. Pro zajištění stanu proti větru jsou součástí balení čtyři ocelové kolíky. Parametry: Vnější materiál: polyester, laminát, PVC, ocel Rozměry: délka: 105 cm šířka: 210 cm výška: 110 cm Rozměry po sbalení: délka: 60 cm průměr: 8 cm Průměr tyčí: 7 mm Vodní sloupec: 1000 mm UV odrazivost: 96% Upozornění: Není určeno pro komerční použití Záruka 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan NILS Camp NC3039, modrý

Plážový stan NILS Camp NC3039 šedý

Plážový stan NILS Camp NC3039 šedý
Detail

Plážový stan NILS Camp NC3039 využijete nejen během dovolené u moře, ale také na veřejném koupališti, nebo u bazénu na zahradě. Hlavní funkcí plážového stanu je ochrana před slunečními paprsky a škodlivým UV zářením. Model NC3039 odrazí až 96% UV záření. Stan je dodáván složený v tašce opatřené uchem pro snadné přenášení. Po vytažení z tašky se stan postaví za pomoci tří sklo-laminátových tyčí, které se provléknou tunely na polyesterovém tropicu. Podlaha o rozměrech 105 x 210 cm a výška 110 cm umožňují úkryt před sluncem jak dětem, tak rodičům. Použitý materiál odolá i malé, dešťové přeháňce. Uvnitř stanu naleznete dvě praktické kapsy, do kterých si můžete uložit například peněženku, telefon, nebo klíče. Pro zajištění stanu proti větru jsou součástí balení čtyři ocelové kolíky. Parametry: Vnější materiál: polyester, laminát, PVC, ocel Rozměry: délka: 105 cm šířka: 210 cm výška: 110 cm Rozměry po sbalení: délka: 60 cm průměr: 8 cm Průměr tyčí: 7 mm Vodní sloupec: 1000 mm UV odrazivost: 96% Upozornění: Není určeno pro komerční použití Záruka 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan NILS Camp NC3039 šedý

Plážový stan NILS Camp NC8030 modrý

Plážový stan NILS Camp NC8030 modrý
Detail

Plážový stan NILS Camp NC8030 využijete nejen během dovolené u moře, ale také na veřejném koupališti, nebo u bazénu na zahradě. Hlavní funkcí plážového stanu je ochrana před slunečními paprsky a škodlivým UV zářením. Model NC8030 odrazí až 96% UV záření. Stan je dodáván složený v tašce opatřené uchem pro snadné přenášení. Po vytažení z tašky se stan postaví za pomoci tří sklo-laminátových tyčí. Podlaha o rozměrech 120 x 260 cm a výška 120 cm umožňují úkryt před sluncem jak dětem, tak rodičům. Podpůrná konstrukce přístřešku je tvořena sklo-laminátovou tyčí. Na ni je navlečena polyesterová plachta. Použitý materiál odolá i malé, dešťové přeháňce. Parametry: Materiál: 70% polyester, 25% sklo-laminát, 5% ocel Rozměry: 120 x 260 x 120 cm Vodní sloupec: 1000 mm UV odrazivost: 96% Rozměry po sbalení do tašky: 26 x 11 x 11 cm Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan NILS Camp NC8030 modrý

LOAP BEACH Plážový stan, tyrkysová, velikost

LOAP BEACH Plážový stan, tyrkysová, velikost
Detail

Na pláži se cítíte pohodlněji s plážovým stanem Loap BEACH pro 2 osoby. S nízkou váhou a snadnou stavbou je ideálním společníkem na vaše dovolené. BEACH stan poskytuje spolehlivou ochranu před přímým sluncem i větrem, díky voděodolným materiálům a sklolaminátovým prutům, které zajišťují stabilitu. Stan je vyroben z kvalitního polyesteru s vodním sloupcem 300 mm a podlážka je z vrstveného polyethylenového materiálu s vodním sloupcem 3 000 mm. Díky tomu se můžete spolehnout na suché a pohodlné prostředí. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako LOAP BEACH Plážový stan, tyrkysová, velikost

Teddies Stan plážový s UV filtrem 140x70x62cm samorozkládací polyester/kov ovál žlutý v látkové tašce

Detail

Šikovný plážový stan s ochranou proti UV záření je ideálním společníkem pro letní radovánky. Slouží jako ochrana před sluncem i větrem. Díky tomu, že je stan samorozkládací, tak ho na pláži rozložíte během několika sekund – stačí ho vyhodit do vzduchu a je to! (mall.cz)

Podobné produkty ako Teddies Stan plážový s UV filtrem 140x70x62cm samorozkládací polyester/kov ovál žlutý v látkové tašce

Teddies Stan plážový s UV filtrem 100x70x80cm samorozkládací polyester/kov obdélník žlutý v látkové tašce

Detail

Šikovný plážový stan s ochranou proti UV záření je ideálním společníkem pro letní radovánky, do kterého se vejde skoro celá rodina. Slouží jako ochrana před sluncem i větrem. Díky tomu, že je stan samorozkládací, tak ho na pláži rozložíte během několika sekund – stačí ho vyhodit do vzduchu a je to! (mall.cz)

Podobné produkty ako Teddies Stan plážový s UV filtrem 100x70x80cm samorozkládací polyester/kov obdélník žlutý v látkové tašce

Plážový samorozkládací stan PARAWAN, růžovo-modrý

Plážový samorozkládací stan PARAWAN, růžovo-modrý
Detail

Plánujete výlet nebo kempování? Dovolenou u moře, jezera nebo lenošení na pláži? Dopřejte si odpočinek a zároveň se chraňte před spalujícím sluncem a teplem. Získejte trochu soukromí během kempování na dovolené. . Vnější vrstva stanu je vyrobena z odolných technických materiálů, které vás ochrání před slunečním zářením, zatímco vnitřní (rám) je vyrobena z odolného a pružného skleněného vlákna. Tento model je ideální volbou na zahradu nebo kdekoli si chcete odpočinout na čerstvém vzduchu. Tento snadno skládací plážový stan stojí za to mít s sebou na dovolené! Samorozkladací - největší výhodou stanu je jeho samonavíjecí funkce: po vyjmutí z krytu se stan sám rozbalí a je připraven k použití během jedné sekundy. Kryt s přepravními držadly - sada obsahuje kryt s přepravními držadly, díky kterým je po zloženístan zajištěn proti samovolnému rozložení; je tak velmi pohodlný pro přepravu a skladování Ultra lehkost - rám stanu je vyroben ze skleněných vláken, díky čemuž je ultralehký, ale stále flexibilní, odolný vůči prasklinám. Minimální rozměry po skládání - po složení se stan promění v plochý a ultralehký disk o průměru 63 cm a výšce 5 cm. Parametry Celkové rozměry: délka 190 cm / šířka 120 cm / výška 86 cm Materiál stanu: 190T polyester Podlahový materiál: 110g / m2 polyesterová fólie Ochrana před UV 20+ zářením Materiál rámu: skleněná vlákna Konstrukce umožňuje okamžité rozložení a složení stanu Kolíky pro připevnění k zemi v ceně Balené v sáčku (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Plážový samorozkládací stan PARAWAN, růžovo-modrý

Turistický stan samorozkládací pro 3-4 os. maskáčový (T-010)

Turistický stan samorozkládací pro 3-4 os. maskáčový (T-010)
Detail

Stan samorozkládací, tvar: iglů s jedním vchodem, pro 4 osoby, jednoplášťový, hmotnost 1,5 kg Jednoplášťový stan vyroben z pohodlného a odolného materiálu. Vstup do stanu je uzavřen dvojitým oboustranným posuvným zipem, který navíc obsahuje praktickou síť proti komárům a hmyzu. Obsahuje ventilační otvor na zadní straně s možností zakrytí. Stan je skladný a jeho malé rozměry usnadňují přepravu. Podlážku stanu lze pro jednoduché kempování zatížit kameny nebo připevnit kolíky. Stan je perfektní pro děti na zahradu, pro chlapy na ryby, na kratší kempování. Dobře Vás ochrání od ranní vlhkosti, větru i náhlého deště. Není určen na horskou turistiku a dlouhodobý déšť. Technická specifikaceAutomatické rozvinutíMax. počet osob: 3 - 4 osobyMateriál: Polyester + kovový rámRozměry po rozložení: 200 × 200 cm, výška 140 cmRozměry po složení: průměr 55 cmBarva: MaskáčHmotnost: 1,5 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Turistický stan samorozkládací pro 3-4 os. maskáčový (T-010)

Plážový stan ROYOKAMP 200x120x120 cm, růžovo-modrá

Plážový stan ROYOKAMP 200x120x120 cm, růžovo-modrá
Detail

Plážový stan ROYOKAMP vám bude sloužit jako ochrana před sluncem a větrem, ochrana na Vaše tašky a věci nebo jen tak pro po-obědový spánek pro Vaše děti. rozměry stanu umožní pohodlné schování dvou dospělých osob s jejich vybavením pevný a voděodolný materiál chrání před lehkým deštěm, větrem a UV zářením dvě boční kapsy uvnitř stanu vám umožní schovat malé věci, například opalovací krém a další drobnosti speciální podlahový materiál ochrání před chladem, pískem nebo vlhkou trávou snadný a intuitivní montážní systém vám umožní rychle jej kdekoliv postavit pohodlné pouzdro s dlouhou rukojetí usnadní přepravu a skladování rám vyrobený ze sklolaminátu je velmi lehký a odolný snadno se čistí STAN SUN ROYOKAMP BEACH SHIELD bude perfektní pro všechny vaše výlety k moři, jezeru nebo při kempování u vody. Plážový stan od ROYOKAMP je vysoce kvalitní výrobek o šířce 200 cm, hloubce 120 cm a výšce 120 cm, zabalený v pohodlném obalu pro snadnou přepravu a skladování. Rám ze skelných vláken se vyznačuje vysokou lehkostí a odolností proti mechanickému poškození. Potah stanu je vyroben ze silného 170T polyesteru, který chrání před škodlivým UV zářením a zajišťuje nepromokavost na úrovni 400 mm vodního sloupce. Výrobce na podlahu použil 110g/m2 polyethylenu, což z ní dělá výbornou ochranu proti studené zemi nebo vlhké trávě. Stan splňuje bezpečnostní a kvalitativní normy. Díky použití vysoce kvalitních materiálů splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. Parametry: Celkové rozměry po rozložení: 120 x 200 x 120 cm (V x Š x H) Voděodolnost: 400 mm vodní sloupec Materiál stanu: 170T polyester Materiál podlahy: polyetylen 110g / m2 Radiační ochrana: ano, UV 20+ Materiál rámu: sklolaminát Čistá hmotnost cca .: 0,819 kg Hrubá hmotnost cca .: 0,890 kg Balení (obal): 60 x 12 x 7 cm (D x Š x V) Značka: Royokamp Kolíky pro montáž: ano, 6 ks. Technické linky: ano, 2 ks. Sada obsahuje: plážový kryt, kryt, technické šňůry (2 ks), kolíky (6 ks), rám (1 dlouhý + 2 krátké), návod k použití Royokamp je výrobcem a dovozcem vysoce kvalitního outdoorového a outdoorového vybavení. Všechny značkové produkty splňují příslušné normy kvality a bezpečnosti. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan ROYOKAMP 200x120x120 cm, růžovo-modrá

IKONKA Plážový stan s dětským bazénem (ikonka_KX7992)

IKONKA Plážový stan s dětským bazénem (ikonka_KX7992)
Detail

Plážový stan - (alza.cz)

Podobné produkty ako IKONKA Plážový stan s dětským bazénem (ikonka_KX7992)

Plážový stan NILS Camp NC8030 modrý-oranžový

Plážový stan NILS Camp NC8030 modrý-oranžový
Detail

Plážový stan NILS Camp NC8030 využijete nejen během dovolené u moře, ale také na veřejném koupališti, nebo u bazénu na zahradě. Hlavní funkcí plážového stanu je ochrana před slunečními paprsky a škodlivým UV zářením. Model NC8030 odrazí až 96% UV záření. Stan je dodáván složený v tašce opatřené uchem pro snadné přenášení. Po vytažení z tašky se stan postaví za pomoci tří sklo-laminátových tyčí. Podlaha o rozměrech 120 x 260 cm a výška 120 cm umožňují úkryt před sluncem jak dětem, tak rodičům. Podpůrná konstrukce přístřešku je tvořena sklo-laminátovou tyčí. Na ni je navlečena polyesterová plachta. Použitý materiál odolá i malé, dešťové přeháňce. Parametry: Materiál: 70% polyester, 25% sklo-laminát, 5% ocel Rozměry: 120 x 260 x 120 cm Vodní sloupec: 1000 mm UV odrazivost: 96% Rozměry po sbalení do tašky: 26 x 11 x 11 cm Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Plážový stan NILS Camp NC8030 modrý-oranžový

LOAP SHELF Plážový stan, tmavě zelená, velikost

LOAP SHELF Plážový stan, tmavě zelená, velikost
Detail

Plážový stan Loap SHELF je dokonalý společník na slunečné pláže. S jeho nízkou váhou, snadnou stavbou a skladností je připravený vás rychle ochránit před sluncem i větrem. Jeho inovativní design umožňuje jednoduché připojení zipem k tropiku, čímž vytvoříte uzavřený stan s podlážkou pro zvýšený komfort a ochranu proti nečekaným povětrnostním změnám. Kvalitní materiály, jako je polyester s vodním sloupcem 300 mm pro vnější stan a vrstvený polyethylen s vodním sloupcem 3 000 mm pro podlážku, zajišťují spolehlivou voděodolnost. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako LOAP SHELF Plážový stan, tmavě zelená, velikost
Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 zelený (42475), Plážový samorozkládací stan PARAWAN, růžovo-modrý (T-248), Teddies Stan plážový s UV filtrem samorozkládací obdelník modrý (8592191100239), Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý (Shumee_90413), Plážový stan skládací voděodolný zelený (Shumee_90519), Bestway Plážový stan 200 x 130 x 90 cm, Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený (Shumee_90412), Kempingový stan pro 6 osob modro-zelený (Shumee_93184), Gogen Maxipes Fík přehrávač B modro-žlutý (GOGMAXIPREHRAVACB), WILSON MINIONS 2.0 TEAM BACKPACK modro-žlutý (97512611251), Naturehike samorozkládací Canyon zelený (NH22ZP005Z), Naturehike samorozkládací Canyon hnědý (NH22ZP005H), Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm žlutý (Shumee_93074), Play 21 plážový míč oranžová (32467), Plážový slunečník šedá, pr. 220 cm, XXL Bad plážový badminton sada (32462), Play 21 plážový míč žlutá (32466), Play 21 plážový míč růžová (32465), Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob žlutý (Shumee_92232), vystavni stan, plazovy stan, bazen stan, AKUKU laktační mušle 2 ks (5907644002481), Zolux barevné mušle 32 ks (3336023489612), Bino Stan víla, Bino Stan pirát, Slunečník plážový 230 cm, Happy Green, zelené pruhy, TopQ Samsung A52 Mušle 62880 (Sun-62880), TopQ Realme 8 Mušle 62797 (Sun-62797), bino detsky stan pirat