Taška helly hansen scout duffel 67441 300 černá barva, 67441

Produkt Taška helly hansen scout duffel 67441 300 černá barva, 67441 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Taška helly hansen scout duffel 67441 300 černá barva, 67441 upraviť a produkt hľadať znova.

Taška Helly Hansen Scout Duffel 67441 300 černá barva, 67441

Taška Helly Hansen Scout Duffel 67441 300 černá barva, 67441
Detail

Taška z kolekce Helly Hansen. Model vyroben ze syntetického materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Taška Helly Hansen Scout Duffel 67441 300 černá barva, 67441 , Sportovni taska helly hansen duffel bag 2 120l black

Helly Hansen Scout Duffel 67441 300

Helly Hansen Scout Duffel 67441 300
Detail

Helly Hansen Scout Duffel 67441 300 (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen Scout Duffel 67441 300 , Klarfit ms 300 masážní křeslo tetovací křeslo 120 kg přenosná taška modrá barva

Taška Helly Hansen Scout Duffel S 67440 990 67440

Taška Helly Hansen Scout Duffel S 67440 990 67440
Detail

Taška z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z textilního materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Taška Helly Hansen Scout Duffel S 67440 990 67440 , Peak design travel duffel 35l černá (btrd-35-bk-1)

Helly Hansen H/H Scout Duffel Black 90 L Sportovní taška

Helly Hansen H/H Scout Duffel Black 90 L Sportovní taška
Detail

Praktická cestovní taška je vhodná pro každodenní použití. Velký otvor ve tvaru písmene U pomáhá tašce zůstat stát, i když je prázdná. Disponuje kapsou, které je určeno primárně na obuv. Taška má také skryté ramenní popruhy v horním kapse, díky kterým se jednoduše přenáší. Výhodou uzamykatelný hlavní zip pro bezpečné cestování. Série: Scout Typ aktivity: Multisport;Plachtění;Cestování Materiál: Polyester Specifikace materiálu: Polyester Velikost: XL Pohlaví: Unisex Typ Produktu: Sportovní taška Objem: 90 L Barva podle výrobce: Black Země původu: Čína Věková skupina: Dospělý Barva: Černá (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen H/H Scout Duffel Black 90 L Sportovní taška , Surtep přepravní taška na psa 2v1 wakytu hammocks c70 barva černá/šedá (sur37755)

Helly Hansen H/H Scout Duffel Black 50 L Sportovní taška

Helly Hansen H/H Scout Duffel Black 50 L Sportovní taška
Detail

Praktická cestovní taška je vhodná pro každodenní použití. Velký otvor ve tvaru písmene U pomáhá tašce zůstat stát, i když je prázdná. Disponuje kapsou, které je určeno primárně na obuv. Taška má také skryté ramenní popruhy v horním kapse, díky kterým se jednoduše přenáší. Výhodou uzamykatelný hlavní zip pro bezpečné cestování. Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína Objem: 50 L Barva: Černá Barva podle výrobce: Black Typ aktivity: Multisport;Plachtění;Cestování Materiál: Polyester Série: Scout Velikost: M Specifikace materiálu: Polyester Pohlaví: Unisex Typ Produktu: Sportovní taška (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen H/H Scout Duffel Black 50 L Sportovní taška , Tecnifibre all vision duffel (3490150199780)

Helly Hansen H/H Scout Duffel Black 70 L Sportovní taška

Helly Hansen H/H Scout Duffel Black 70 L Sportovní taška
Detail

Praktická cestovní taška je vhodná pro každodenní použití. Velký otvor ve tvaru písmene U pomáhá tašce zůstat stát, i když je prázdná. Disponuje kapsou, které je určeno primárně na obuv. Taška má také skryté ramenní popruhy v horním kapse, díky kterým se jednoduše přenáší. Výhodou uzamykatelný hlavní zip pro bezpečné cestování. Typ Produktu: Sportovní taška Typ aktivity: Cestování;Multisport;Plachtění Pohlaví: Unisex Barva podle výrobce: Black Objem: 70 L Věková skupina: Dospělý Barva: Černá Země původu: Čína Specifikace materiálu: Polyester Série: Scout Velikost: L Materiál: Polyester (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen H/H Scout Duffel Black 70 L Sportovní taška , Yenkee ymc 1040 scout (ymc 1040 scout)

Helly Hansen H/H Scout Duffel Black 30 L Sportovní taška

Helly Hansen H/H Scout Duffel Black 30 L Sportovní taška
Detail

Praktická taška bez PVC materiálů s ergonomickým designem. Velký otvor ve tvaru U pomáhá tašce zůstat stát, i když je prázdná. Boční kapsa umožňuje jednoduše oddělit boty od oblečení. Taška disponuje také skrytými ramenními popruhy a uzamykatelným hlavním zipem pro bezpečné cestování. Specifikace: 600D polyester s TPU Bez PVC Velký hlavní otvor ve tvaru U Samostatná kapsa na boty nebo oblečení Skryté polstrované ramenní popruhy Zipy YKK® Uzamykatelný hlavní zip Objem: 30 l Rozměry: 53cm x 24cm x 24cm Barva: Černá Země původu: Čína Věková skupina: Dospělý Objem: 30 L Barva podle výrobce: Black Specifikace materiálu: Polyester Materiál: Polyester Typ aktivity: Plachtění;Cestování;Multisport Pohlaví: Unisex Série: Scout Typ Produktu: Sportovní taška Velikost: S (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen H/H Scout Duffel Black 30 L Sportovní taška , Surtep taška na potraviny wakytu food c56 barva šedá (sur36831)

Helly Hansen H/H Scout Duffel Ocean 30 L Sportovní taška

Helly Hansen H/H Scout Duffel Ocean 30 L Sportovní taška
Detail

Ergonomická taška s elegantním, robustním a strukturovaným designem.Vaše nová oblíbená 30 litrová cestovní taška má elegantní tvar a pevnou, ale zároveň lehkou konstrukci, díky čemuž je balení jednodušší než kdykoli předtím. Díky velkému otvoru ve tvaru U je přístup k tašce snadný. Konstrukce tašky je neobvykle pevná. Zůstane stát zpříma, i když je prázdná, díky čemuž je balení hračkou. Vnitřní kapsy umožňují oddělit boty od oblečení nebo čistého a špinavého oblečení. Taška má také polstrované ramenní popruhy v horní kapse víka, pokud chcete nosit tašku jako batoh. Série Scout je vyrobena z odolného 600D nylonu s voděodolnou TPU podložkou. Hlavní zip je uzamykatelný.VLASTNOSTI600D polyester s TPUVelký otvor ve tvaru U do hlavní komorySamostatná kapsa na boty pro uložení obuvi nebo oblečeníSkryté polstrované ramenní popruhy v horní kapse víkaYKK zipyHlavní zip je uzamykatelný Velikost: S Série: Scout Typ aktivity: Plachtění;Multisport;Cestování Materiál: Polyester Specifikace materiálu: Polyester Barva: Modrá Typ Produktu: Sportovní taška Barva podle výrobce: Ocean Objem: 30 L Země původu: Čína Věková skupina: Dospělý Pohlaví: Unisex (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen H/H Scout Duffel Ocean 30 L Sportovní taška , Samsoe - tkaná nákupní taška woven barva: vícebarevná, velikost: os (f20237100)

Helly Hansen H/H Scout Duffel Alpine Frost 30 L Sportovní taška

Helly Hansen H/H Scout Duffel Alpine Frost 30 L Sportovní taška
Detail

Ergonomická taška s elegantním, robustním a strukturovaným designem. Vaše nová oblíbená 30-litrová cestovní taška má elegantní tvar a pevnou, ale zároveň lehkou konstrukci, díky čemuž je jednodušší na sbalení než kdykoli předtím. Díky velkému otvoru ve tvaru U je přístup k tašce snadný. Konstrukce je na tašku neobvykle pevná. Zůstane stát zpříma, i když je prázdná, díky čemuž je její balení hračkou. Vnitřní kapsy umožňují oddělit boty od oblečení nebo čisté oblečení od špinavého. Taška má také skryté, polstrované ramenní popruhy v horní kapse víka, chcete-li nosit tašku jako batoh. Série Scout je vyrobena z odolného 600D nylonu s voděodolnou TPU podložkou. Jako všechny cestovní tašky, i hlavní zip je uzamykatelný. VLASTNOSTI YKK zip Polyester 600D s TPU Velký otvor ve tvaru U jako vstup do hlavní komory Samostatná kapsa na boty pro uložení obuvi nebo oblečení Skryté polstrované ramenní popruhy v horní kapse víka Hlavní zip je uzamykatelný Složení Shell: 100 % polyester Potah: 100 % termoplastický polyuretan Země původu: Čína Věková skupina: Dospělý Hmotnost: 1300 g Barva podle výrobce: Alpine Frost Objem: 30 L Typ aktivity: Multisport;Cestování;Plachtění Specifikace materiálu: Polyester Materiál: Polyester Pohlaví: Unisex Velikost: S Barva: Šedá Série: Scout Typ Produktu: Sportovní taška (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen H/H Scout Duffel Alpine Frost 30 L Sportovní taška , Picard taška notebook, černá 13" (997342a001)

Helly Hansen H/H Scout Duffel Alpine Frost 50 L Sportovní taška

Helly Hansen H/H Scout Duffel Alpine Frost 50 L Sportovní taška
Detail

Ergonomická taška s elegantním, robustním a strukturovaným designem. Vaše nová oblíbená 30-litrová cestovní taška má elegantní tvar a pevnou, ale zároveň lehkou konstrukci, díky čemuž je jednodušší na sbalení než kdykoli předtím. Díky velkému otvoru ve tvaru U je přístup k tašce snadný. Konstrukce je na tašku neobvykle pevná. Zůstane stát zpříma, i když je prázdná, díky čemuž je její balení hračkou. Vnitřní kapsy umožňují oddělit boty od oblečení nebo čisté oblečení od špinavého. Taška má také skryté, polstrované ramenní popruhy v horní kapse víka, chcete-li nosit tašku jako batoh. Série Scout je vyrobena z odolného 600D nylonu s voděodolnou TPU podložkou. Jako všechny cestovní tašky, i hlavní zip je uzamykatelný. VLASTNOSTI YKK zip Polyester 600D s TPU Velký otvor ve tvaru U jako vstup do hlavní komory Samostatná kapsa na boty pro uložení obuvi nebo oblečení Skryté polstrované ramenní popruhy v horní kapse víka Hlavní zip je uzamykatelný Složení Shell: 100 % polyester Potah: 100 % termoplastický polyuretan Barva: Šedá Typ aktivity: Cestování;Plachtění;Multisport Pohlaví: Unisex Typ Produktu: Sportovní taška Série: Scout Věková skupina: Dospělý Objem: 50 L Země původu: Čína Barva podle výrobce: Alpine Frost Hmotnost: 1300 g Specifikace materiálu: Polyester Velikost: M Materiál: Polyester (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen H/H Scout Duffel Alpine Frost 50 L Sportovní taška , Picard taška speed, černá 13" (2904969001)

Taška Helly Hansen Duffel 2 30L 68006 990 68006

Taška Helly Hansen Duffel 2 30L 68006 990 68006
Detail

Taška z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z textilního materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Taška Helly Hansen Duffel 2 30L 68006 990 68006 , Twistshake přebalovací taška 15 l, černá

Kosmetická taška Helly Hansen černá barva

Kosmetická taška Helly Hansen černá barva
Detail

Kosmetická taška z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z materiálu s potiskem. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kosmetická taška Helly Hansen černá barva , Nákupní taška na kolečkách cargo, černá

Sportovní taška Helly Hansen Bislett černá barva

Sportovní taška Helly Hansen Bislett černá barva
Detail

Sportovní taška z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z odolného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sportovní taška Helly Hansen Bislett černá barva , Pt 10 chladící taška černá (38946)

Sportovní taška Helly Hansen černá barva, 67381

Sportovní taška Helly Hansen černá barva, 67381
Detail

Sportovní taška z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z odolného, voděodolného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sportovní taška Helly Hansen černá barva, 67381 , Fenica taška pro hlodavce černá (chpkr0128nad)

Helly Hansen HH Duffel Bag 2 Black 30 L Sportovní taška

Helly Hansen HH Duffel Bag 2 Black 30 L Sportovní taška
Detail

Nepromokavý, skládací univerzální sportovní batoh s několika přihrádkami a kapsami. Vlastnosti: odolnost proti vodě, vnější kapsa na zip, vnitřní kapsa, sbalitelná do externího toaletního obalu, vrchní popruhy, odnímatelné polstrované ramenní popruhy. Objem - 30 l. Pohlaví: Unisex Země původu: Vietnam Typ aktivity: Plachtění;Outdoor Série: Duffel Věková skupina: Dospělý Specifikace materiálu: Líc: Polyester;Vnitřní strana: Polyvinylchlorid (PVC) Barva: Černá Materiál: Polyester;Polyvinylchlorid Hmotnost: 1100 g Barva podle výrobce: Black Velikost: Pouze jedna velikost Typ Produktu: Sportovní taška Objem: 30 L (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen HH Duffel Bag 2 Black 30 L Sportovní taška , Surtep cestovní taška na psa osoce c10 travel barva stříbrná (sur36826)

Helly Hansen Hightide WP Duffel 35L Black 35 L Sportovní taška

Helly Hansen Hightide WP Duffel 35L Black 35 L Sportovní taška
Detail

Extrémně odolný 35-litrový dry bag pro ochranu vašich základních věcí na moři. Hightide je robustní taška, která udrží vaše vybavení v suchu. Přestože je určena pro vodní sporty, je užitečná vždy, když potřebujete dodatečnou ochranu před přírodními živly. Má také ideální velikost jako příruční zavazadlo do letadla. Kromě nepromokavé hlavní tkaniny má konstrukce tašky vodotěsné zatavené švy. Taška má velký otvor ve tvaru U, který usnadňuje balení. Vnější strana víka má kapsu pro přístup k důležitým věcem, jako jsou klíče. Uvnitř víka je síťovaná kapsa, která vám pomůže uspořádat si věci. Taška má také inteligentní vnitřní kapsu, takže můžete celou tašku sbalit do sebe, když je prázdná. Hightide můžete nosit s pohodlnými polstrovanými rukojeťmi nebo si připevnit ramenní popruh. I když je tato taška extrémně odolná vůči vodě, není zcela vodotěsná, je-li zcela ponořená. Typ aktivity: Outdoor;Plachtění Typ Produktu: Sportovní taška Materiál: Polyuretan;Polyamid Série: Duffel Objem: 35 L Barva podle výrobce: Black Barva: Černá Věková skupina: Dospělý Pohlaví: Unisex Země původu: Vietnam (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen Hightide WP Duffel 35L Black 35 L Sportovní taška , Comix office gp306 barva černá (sur21663)

Helly Hansen Hightide WP Duffel 50L Black 50 L Sportovní taška

Helly Hansen Hightide WP Duffel 50L Black 50 L Sportovní taška
Detail

Extrémně odolný 50-litrový dry bag pro ochranu vašich základních věcí na moři. Hightide je extrémně odolný vůči vodě, je prostorný a udrží vaše vybavení v suchu. Přestože je určen pro vodní sporty, je užitečný vždy, když potřebujete dodatečnou ochranu před přírodními živly. Hlavní tkanina je plně odolná vůči vodě. Konstrukci jsme vylepšili zatavenými švy. Taška má velký otvor ve tvaru U, který usnadňuje balení. Vnější strana víka má kapsu pro přístup k důležitým věcem, jako jsou klíče. Uvnitř víka je síťovaná kapsa, která vám pomůže uspořádat si věci. Taška má také inteligentní vnitřní kapsu, takže můžete celou tašku sbalit do sebe, když je prázdná. Hightide můžete nosit s pohodlnými polstrovanými rukojeťmi nebo si připevnit ramenní popruh. I když je tato taška extrémně odolná vůči vodě, není zcela vodotěsná, je-li zcela ponořená. Země původu: Vietnam Pohlaví: Unisex Typ aktivity: Outdoor;Plachtění Materiál: Polyuretan;Polyamid Typ Produktu: Sportovní taška Věková skupina: Dospělý Objem: 50 L Barva podle výrobce: Black Barva: Černá Série: Duffel (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen Hightide WP Duffel 50L Black 50 L Sportovní taška , Vht flameproof žáruvzdorná barva černá (gsp102)

Helly Hansen Hightide WP Duffel 65L Black 65 L Sportovní taška

Helly Hansen Hightide WP Duffel 65L Black 65 L Sportovní taška
Detail

Extrémně odolný 65-litrový dry bag pro ochranu vašich základních věcí na moři. Hightide je vysoce odolný, prostorný bag, který udrží vaše vybavení v suchu. Přestože je určen pro vodní sporty, je užitečný vždy, když potřebujete dodatečnou ochranu před přírodními živly. Hlavní tkanina je plně odolná vůči vodě. Konstrukci jsme vylepšili zatavenými švy. Taška má velký otvor ve tvaru U, který usnadňuje balení. Vnější strana víka má kapsu pro snadný přístup k důležitým věcem, jako jsou klíče. Uvnitř víka je síťovaná kapsa, která vám pomůže uspořádat si věci. Bag má také inteligentní vnitřní kapsu, takže když je prázdný, můžete jej celý sbalit do sebe. Hightide můžete nosit s pohodlnými polstrovanými rukojeťmi nebo si připevnit ramenní popruh. I když je tato taška extrémně odolná vůči vodě, není zcela vodotěsná, je-li zcela ponořená. Barva: Černá Objem: 65 L Věková skupina: Dospělý Barva podle výrobce: Black Série: Duffel Pohlaví: Unisex Země původu: Vietnam Materiál: Polyuretan;Polyamid Typ aktivity: Outdoor;Plachtění Typ Produktu: Sportovní taška (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen Hightide WP Duffel 65L Black 65 L Sportovní taška , Comix metal gpp024 barva černá (sur21926)

Helly Hansen Hightide WP Duffel 35L Cloudberry 35 L Sportovní taška

Helly Hansen Hightide WP Duffel 35L Cloudberry 35 L Sportovní taška
Detail

Extrémně odolný 35-litrový dry bag pro ochranu vašich základních věcí na moři. Hightide je robustní taška, která udrží vaše vybavení v suchu. Přestože je určena pro vodní sporty, je užitečná vždy, když potřebujete dodatečnou ochranu před přírodními živly. Má také ideální velikost jako příruční zavazadlo do letadla. Kromě nepromokavé hlavní tkaniny má konstrukce tašky vodotěsné zatavené švy. Taška má velký otvor ve tvaru U, který usnadňuje balení. Vnější strana víka má kapsu pro přístup k důležitým věcem, jako jsou klíče. Uvnitř víka je síťovaná kapsa, která vám pomůže uspořádat si věci. Taška má také inteligentní vnitřní kapsu, takže můžete celou tašku sbalit do sebe, když je prázdná. Hightide můžete nosit s pohodlnými polstrovanými rukojeťmi nebo si připevnit ramenní popruh. I když je tato taška extrémně odolná vůči vodě, není zcela vodotěsná, je-li zcela ponořená. Typ aktivity: Plachtění;Outdoor Pohlaví: Unisex Země původu: Vietnam Typ Produktu: Sportovní taška Materiál: Polyuretan;Polyamid Barva: Oranžová Série: Duffel Barva podle výrobce: Cloudberry Věková skupina: Dospělý Objem: 35 L (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen Hightide WP Duffel 35L Cloudberry 35 L Sportovní taška , Silva scout 3 (7318860202490)

Helly Hansen Hightide WP Duffel 50L Cloudberry 50 L Sportovní taška

Helly Hansen Hightide WP Duffel 50L Cloudberry 50 L Sportovní taška
Detail

Extrémně odolný 50-litrový dry bag pro ochranu vašich základních věcí na moři. Hightide je extrémně odolný vůči vodě, je prostorný a udrží vaše vybavení v suchu. Přestože je určen pro vodní sporty, je užitečný vždy, když potřebujete dodatečnou ochranu před přírodními živly. Hlavní tkanina je plně odolná vůči vodě. Konstrukci jsme vylepšili zatavenými švy. Taška má velký otvor ve tvaru U, který usnadňuje balení. Vnější strana víka má kapsu pro přístup k důležitým věcem, jako jsou klíče. Uvnitř víka je síťovaná kapsa, která vám pomůže uspořádat si věci. Taška má také inteligentní vnitřní kapsu, takže můžete celou tašku sbalit do sebe, když je prázdná. Hightide můžete nosit s pohodlnými polstrovanými rukojeťmi nebo si připevnit ramenní popruh. I když je tato taška extrémně odolná vůči vodě, není zcela vodotěsná, je-li zcela ponořená. Barva podle výrobce: Cloudberry Věková skupina: Dospělý Objem: 50 L Pohlaví: Unisex Typ Produktu: Sportovní taška Země původu: Vietnam Typ aktivity: Plachtění;Outdoor Série: Duffel Barva: Oranžová Materiál: Polyamid;Polyuretan (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen Hightide WP Duffel 50L Cloudberry 50 L Sportovní taška , Miele scout rx3 (41pql005eu)

Helly Hansen Hightide WP Duffel 65L Cloudberry 65 L Sportovní taška

Helly Hansen Hightide WP Duffel 65L Cloudberry 65 L Sportovní taška
Detail

Extrémně odolný 65-litrový dry bag pro ochranu vašich základních věcí na moři. Hightide je vysoce odolný, prostorný bag, který udrží vaše vybavení v suchu. Přestože je určen pro vodní sporty, je užitečný vždy, když potřebujete dodatečnou ochranu před přírodními živly. Hlavní tkanina je plně odolná vůči vodě. Konstrukci jsme vylepšili zatavenými švy. Taška má velký otvor ve tvaru U, který usnadňuje balení. Vnější strana víka má kapsu pro snadný přístup k důležitým věcem, jako jsou klíče. Uvnitř víka je síťovaná kapsa, která vám pomůže uspořádat si věci. Bag má také inteligentní vnitřní kapsu, takže když je prázdný, můžete jej celý sbalit do sebe. Hightide můžete nosit s pohodlnými polstrovanými rukojeťmi nebo si připevnit ramenní popruh. I když je tato taška extrémně odolná vůči vodě, není zcela vodotěsná, je-li zcela ponořená. Materiál: Polyuretan;Polyamid Série: Duffel Barva: Oranžová Typ aktivity: Outdoor;Plachtění Věková skupina: Dospělý Objem: 65 L Barva podle výrobce: Cloudberry Typ Produktu: Sportovní taška Země původu: Vietnam Pohlaví: Unisex (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen Hightide WP Duffel 65L Cloudberry 65 L Sportovní taška , Scout lyzarska bunda fialova

Eglo - LED podhledové svítidlo 1xLED/6W/230V (67441)

Eglo - LED podhledové svítidlo 1xLED/6W/230V (67441)
Detail

Stropní světlo -, příkon 6 W, světelný tok 500 lm, teplé světlo (), šířka 8,4 cm, materiál plast, IP20, Máte v plánu pořídit do domácnosti nové osvětlení? Se stropním světlem EGLO jistě každého potěšíte. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Produkt přináší světlo o chromatičnosti 3000 K. Stropní světlo vyzařuje světlo o intenzitě 500 lm. Aby vám světlo mohlo hezky svítit, potřebuje přístup k elektrické síti. Chcete-li být seznámení i s technickými specifikacemi, tak se připravte, že potřebuje napětí 230 V. S tím je poté spjat i příkon, jenž se zastavil na 6 W. Benefit se schovává za přítomností stupně krytí IP20. Takže bude nejlepší jej umístit v interiéru. Jeho design umocňuje stříbrná barva. Pro jeho výrobu byl zvolen kvalitní materiál, jímž je plast. Světlo vytváří žárovka, která je součástí balení. Hlavní vlastnosti stropního světla Eglo - LED podhledové svítidlo 1xLED/6W/230V Stropní světlo EGLO je vhodné pro použití v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eglo - LED podhledové svítidlo 1xLED/6W/230V (67441) , Silva scout 3x (7318860202483)

Helly Hansen Offshore Waterproof Duffel Bag 50L Eben 50 L Sportovní taška

Helly Hansen Offshore Waterproof Duffel Bag 50L Eben 50 L Sportovní taška
Detail

Extrémně vodotěsný 50 litrový dry bag pro ochranu vašich základních věcí na moři. Tato robustní a prostorná taška udrží vaši výstroj v suchu. Přestože jsme ji vyrobili primárně k plachtění, je užitečná vždy, když potřebujete dodatečnou hydroizolaci, včetně všech vodních sportů. Hlavní tkanina je plně voděodolná. Konstrukci jsme vylepšili mimořádně ochrannými radiofrekvenčními svařovanými švy. Taška se uzavírá rolovacím a kompresním popruhem. Snadno se nakládá a vykládá pomocí horních popruhů, jakož i odnímatelným ramenním popruhem. Poznámka: i když je taška extrémně ochranná, není zcela vodotěsná, pokud je zcela ponořená. Roll-top zapínání by se mělo srolovat třikrát. VLASTNOSTI Radiofrekvenční svařované švy zajišťují naprostou vodotěsnost Odnímatelný ramenní popruh Horní rukojeti Vodotěsná hlavní tkanina Připojovací bod D-kroužku Rolovací zapínání s horním kompresním popruhem Pohlaví: Unisex Materiál: Polyuretan;Polyamid Typ aktivity: Plachtění;Outdoor Typ Produktu: Sportovní taška Barva podle výrobce: Eben Série: Duffel Barva: Černá Objem: 50 L Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen Offshore Waterproof Duffel Bag 50L Eben 50 L Sportovní taška , Dakine scout glove (sptdakin205nad)

Helly Hansen HH Duffel Bag 2 Deep Dive 30 L Sportovní taška

Helly Hansen HH Duffel Bag 2 Deep Dive 30 L Sportovní taška
Detail

Tato sportovní taška nabízí velkou všestrannost a možnost přeměny na batoh. Sportovní taška vyrobená z nepromokavé, měkké hlavní tkaniny. Tato taška nabízí velkou všestrannost s více přihrádkami a provedením mezi taškou a batohem. VLASTNOSTI Hlavní tkanina odolná vůči vodě Vnější kapsa se zipem Vnitřní kapsa Sbalí se do externí kapsy na praní Popruhy pro přenášení na vrchu Odnímatelné polstrované ramenní popruhy Složení Shell: 100 % Polyester Potah: 100 % polyvinylchlorid Země původu: Vietnam Typ aktivity: Plachtění;Outdoor Typ Produktu: Sportovní taška Pohlaví: Unisex Věková skupina: Dospělý Objem: 30 L Specifikace materiálu: Vnitřní strana: Polyvinylchlorid (PVC);Líc: Polyester Hmotnost: 1100 g Velikost: Pouze jedna velikost Barva: Modrá Materiál: Polyvinylchlorid;Polyester Barva podle výrobce: Deep Dive Série: Duffel (muziker.cz)

Podobné produkty ako Helly Hansen HH Duffel Bag 2 Deep Dive 30 L Sportovní taška , Scout multifunkční lopatka (39904)

Kosmetika Helly Hansen Scout Wash Bag 67444 301

Detail

kosmetika na zip uvnitř síťovaná kapsa textilní pero tisk s názvem značky Symbol: 67444 301 Model: Helly Hansen Scout Wash Bag 67444 301 Producer: Helly Hansen Rozměry (cm): 26 x 14 x 11 Materiál: 100% polyester Sezóna: Spring/Summer 23 Barva: černé (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Kosmetika Helly Hansen Scout Wash Bag 67444 301 , Highlander kompas scout (5034358200213)

Kosmetika Helly Hansen Scout Wash Bag 67444 591

Detail

kosmetika na zip uvnitř síťovaná kapsa tisk s názvem značky textilní pero Symbol: 67444 591 Model: Helly Hansen Scout Wash Bag 67444 591 Producer: Helly Hansen Rozměry (cm): 26 x 14 x 11 Materiál: 100% polyester Sezóna: Spring/Summer 23 Barva: šedý (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Kosmetika Helly Hansen Scout Wash Bag 67444 591 , Surtep nerezová miska colours 300 ml barva žlutá (sur24423)

Sportovní taška Helly Hansen Bislett fialová barva

Sportovní taška Helly Hansen Bislett fialová barva
Detail

Sportovní taška z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z odolného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sportovní taška Helly Hansen Bislett fialová barva , Surtep nerezová miska sentence 300 ml barva žlutá (sur24448)

Kosmetická taška Helly Hansen tmavomodrá barva, 67444

Kosmetická taška Helly Hansen tmavomodrá barva, 67444
Detail

Kosmetická taška z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z materiálu s potiskem. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kosmetická taška Helly Hansen tmavomodrá barva, 67444 , Surtep nerezová miska sentence 300 ml barva oranžová (sur24482)

Kosmetická taška Helly Hansen tyrkysová barva, 68007

Kosmetická taška Helly Hansen tyrkysová barva, 68007
Detail

Malá kosmetická taška z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z textilního materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kosmetická taška Helly Hansen tyrkysová barva, 68007 , Surtep nerezová miska colours 300 ml barva oranžová (sur24427)

Nepromokavá taška Helly Hansen Light 3L červená barva, 67372

Nepromokavá taška Helly Hansen Light 3L červená barva, 67372
Detail

Nepromokavá taška z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z odolného, voděodolného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Nepromokavá taška Helly Hansen Light 3L červená barva, 67372 , Taška na notebook 13.3" - černá (ntb01/cer)

Kosmetická taška Helly Hansen 67444

Kosmetická taška Helly Hansen 67444
Detail

Kosmetická taška z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z materiálu s potiskem. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kosmetická taška Helly Hansen 67444

Dámská taška Helly Hansen Marine

Dámská taška Helly Hansen Marine
Detail

Barva: oranžováZapínání: zipMateriál: 100 % bavlnaObjem: 33 lRozměry: 52x18,5x34 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Dámská taška Helly Hansen Marine

Kosmetická taška Helly Hansen 21106

Kosmetická taška Helly Hansen 21106
Detail

Kosmetická taška z kolekce Helly Hansen. Model vyroben ze syntetického materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kosmetická taška Helly Hansen 21106

Kabelka Helly Hansen černá barva

Kabelka Helly Hansen černá barva
Detail

Velká kabelka z kolekce Helly Hansen. Model se zapínáním vyroben z textilního materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Helly Hansen černá barva

Boty Helly Hansen černá barva

Boty Helly Hansen černá barva
Detail

Boty z kolekce značky Helly Hansen. Model vyroben z kombinace ekologické kůže, imitace semiše a textilního materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Boty Helly Hansen černá barva

Tričko Helly Hansen černá barva

Tričko Helly Hansen černá barva
Detail

Tričko z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z elastické tkaniny. (answear.cz)

Podobné produkty ako Tričko Helly Hansen černá barva

Rukavice Helly Hansen černá barva

Rukavice Helly Hansen černá barva
Detail

Rukavice z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z materiálu s prodyšnou membránou, která zajišťuje voděodolnost. (answear.cz)

Podobné produkty ako Rukavice Helly Hansen černá barva

Ledvinka Helly Hansen černá barva

Ledvinka Helly Hansen černá barva
Detail

Malá ledvinka z kolekce Helly Hansen. Model se zapínáním vyroben z textilního materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Ledvinka Helly Hansen černá barva

Rukavice Helly Hansen černá barva

Rukavice Helly Hansen černá barva
Detail

Rukavice z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z fleecového materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Rukavice Helly Hansen černá barva

Kalhoty Helly Hansen černá barva

Kalhoty Helly Hansen černá barva
Detail

Outdoorové kalhoty z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z softshellový materiál. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kalhoty Helly Hansen černá barva

Sněhule Helly Hansen černá barva

Sněhule Helly Hansen černá barva
Detail

Sněhule z kolekce Helly Hansen. Model vyroben v kombinaci textilního a syntetického materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sněhule Helly Hansen černá barva

Pantofle Helly Hansen černá barva

Pantofle Helly Hansen černá barva
Detail

Pantofle z kolekce Helly Hansen vyrobeny z textilního materiálu. Model s gumovou podrážkou, která je trvalá a odolná proti poškození. (answear.cz)

Podobné produkty ako Pantofle Helly Hansen černá barva

Sněhule Helly Hansen černá barva

Sněhule Helly Hansen černá barva
Detail

Sněhule z kolekce Helly Hansen. Model vyroben v kombinaci textilního a syntetického materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sněhule Helly Hansen černá barva

Taška Rains 13480 Duffel Bags černá barva

Taška Rains 13480 Duffel Bags černá barva
Detail

Taška z kolekce Rains. Model vyroben ze syntetického materiálu. Model se zvýšenou odolností proti vodě. (answear.cz)

Podobné produkty ako Taška Rains 13480 Duffel Bags černá barva

Taška Rains 13490 Duffel Bags černá barva

Taška Rains 13490 Duffel Bags černá barva
Detail

Taška z kolekce Rains. Model vyroben ze syntetického materiálu. Model se zvýšenou odolností proti vodě. (answear.cz)

Podobné produkty ako Taška Rains 13490 Duffel Bags černá barva

Taška Aldo SCOUT černá barva, 13824540

Taška Aldo SCOUT černá barva, 13824540
Detail

Taška z kolekce Aldo. Model vyroben z textilního materiálu. K modelu je přiložen vak na boty a kosmetická taštička. (answear.cz)

Podobné produkty ako Taška Aldo SCOUT černá barva, 13824540

Kraťasy Helly Hansen pánské, černá barva

Kraťasy Helly Hansen pánské, černá barva
Detail

Kraťasy z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z pleteniny. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kraťasy Helly Hansen pánské, černá barva

Čepice Helly Hansen černá barva, hladká

Čepice Helly Hansen černá barva, hladká
Detail

Kšiltovka typu baseball z kolekce Helly Hansen. Model vyroben z jednobarevné látky. (answear.cz)

Podobné produkty ako Čepice Helly Hansen černá barva, hladká

Bunda Helly Hansen dámská, černá barva

Bunda Helly Hansen dámská, černá barva
Detail

Bunda z kolekce Helly Hansen. Zateplený model vyroben z jednobarevného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Bunda Helly Hansen dámská, černá barva

Boty Helly Hansen pánské, černá barva

Boty Helly Hansen pánské, černá barva
Detail

Boty z kolekce &Marka. Nezateplený model vyroben v kombinaci textilního a syntetického materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Boty Helly Hansen pánské, černá barva
sportovni taska helly hansen duffel bag 2 120l black, KLARFIT MS 300 masážní křeslo tetovací křeslo 120 kg přenosná taška modrá barva, Peak Design Travel Duffel 35L černá (BTRD-35-BK-1), Surtep Přepravní taška na psa 2v1 Wakytu Hammocks C70 barva Černá/Šedá (SUR37755), Tecnifibre All Vision Duffel (3490150199780), YENKEE YMC 1040 SCOUT (YMC 1040 SCOUT), Surtep Taška na potraviny Wakytu Food C56 barva Šedá (SUR36831), Samsoe - Tkaná Nákupní Taška Woven Barva: Vícebarevná, Velikost: OS (F20237100), Picard Taška NOTEBOOK, černá 13" (997342A001), Picard Taška SPEED, černá 13" (2904969001), Twistshake Přebalovací taška 15 l, černá, Nákupní taška na kolečkách Cargo, černá, PT 10 chladící taška černá (38946), Fenica Taška pro hlodavce černá (CHPkr0128nad), Surtep Cestovní taška na psa Osoce C10 Travel barva Stříbrná (SUR36826), Comix Office GP306 Barva Černá (SUR21663), VHT Flameproof žáruvzdorná barva černá (GSP102), Comix Metal GPP024 Barva Černá (SUR21926), SILVA Scout 3 (7318860202490), Miele Scout RX3 (41PQL005EU), scout lyzarska bunda fialova, SILVA Scout 3X (7318860202483), Dakine SCOUT GLOVE (SPTdakin205nad), Scout multifunkční lopatka (39904), Highlander Kompas Scout (5034358200213), Surtep Nerezová miska Colours 300 ml barva Žlutá (SUR24423), Surtep Nerezová miska Sentence 300 ml barva Žlutá (SUR24448), Surtep Nerezová miska Sentence 300 ml barva Oranžová (SUR24482), Surtep Nerezová miska Colours 300 ml barva Oranžová (SUR24427), Taška na notebook 13.3" - Černá (NTB01/CER)