Taburet yumi čalouněný, lněný vzhled 150 kg s úložným prostorem, tmavě šedá (403967)

Produkt Taburet yumi čalouněný, lněný vzhled 150 kg s úložným prostorem, tmavě šedá (403967) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Taburet yumi čalouněný, lněný vzhled 150 kg s úložným prostorem, tmavě šedá (403967) upraviť a produkt hľadať znova.

Taburet Yumi čalouněný, lněný vzhled 150 Kg s úložným prostorem, tmavě šedá (403967)

Taburet Yumi čalouněný, lněný vzhled 150 Kg s úložným prostorem, tmavě šedá (403967)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 37×32×32 cm (V׊×H) šedá barva Hodil by se vám nový doplněk k sezení nebo možnost pohodlného natažení nohou? Pak by vaší pozornosti neměl utéct taburet tectake. Má klasický kulatý tvar, který si skvěle porozumí s ostatním vaším nábytkem. Zajímají-li vás jeho rozměry, ty činí 32 × 32 cm, výška pak byla navržena s 37 cm. Produkt Taburet Yumi čalouněný, lněný vzhled 150 Kg s úložným prostorem, tmavě šedá je vyroben z dostatečně odolného materiálu, v tomto případě je to MDF. Stojí na drobných nožkách, což mu dodává elegantní šmrnc a také je umožněn jeho snadný přesun z místa na místo. Vzhledem ke své praktičnosti nabízí taký dostatečný úložný prostor. Rozhodující funkce produktu Taburet Yumi čalouněný, lněný vzhled 150 Kg s úložným prostorem, tmavě šedá Taburet se bude v obývacím pokoji skvěle vyjímat Kulatý tvar si perfektně sedne s ostatním vaším nábytkem Doplňují jej drobné nožky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Yumi čalouněný, lněný vzhled 150 Kg s úložným prostorem, tmavě šedá (403967) , Taburet s úložným prostorem tela new, tmavě hnědá

Taburet Yumi čalouněný, lněný vzhled 150 Kg s úložným prostorem, písková (403969)

Taburet Yumi čalouněný, lněný vzhled 150 Kg s úložným prostorem, písková (403969)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 37×32×32 cm (V׊×H) béžová barva Hledáte produkt, který by vám nabídl pohodlné místo k sezení i možnost odpočinku pro vaše nohy? Potom by vaší pozornosti neměl utéct taburet tectake. Má praktický kulatý tvar, který hravě sladíte s ostatním vaším nábytkem. Co do jeho rozměrů, ty činí 32 × 32 cm, výška je pak příjemných 37 cm. Produkt Taburet Yumi čalouněný, lněný vzhled 150 Kg s úložným prostorem, písková byl zhotovený z dostatečně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří MDF. Stojí na nožičkách, působí tak lehčím, elegantnějším dojmem a také se lépe přenáší. Coby nanejvýš praktický kousek nábytku disponuje i úložným prostorem. Základní funkce produktu Taburet Yumi čalouněný, lněný vzhled 150 Kg s úložným prostorem, písková Taburet pro vaše unavené nohy Kulatý tvar se bude skvěle hodit do vašeho interiéru Obohacen o nožičky Materiál taburetu tectake: MDF Potěší vás šikovný... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Yumi čalouněný, lněný vzhled 150 Kg s úložným prostorem, písková (403969) , Taburet s úložným prostorem tela new, černá

Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403970)

Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403970)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 45,5×35,5×35,5 cm (V׊×H) šedá barva Chcete si u televize natáhnout nohy nebo hledáte nový doplněk k sezení? V takovém případě vás nadchne taburet tectake. Má příjemný kulatý tvar, který si skvěle porozumí s ostatním vaším nábytkem. Pokud se týká jeho rozměrů, ty činí 35,5 × 35,5 cm, výška pak nabyla hodnotu 45,5 cm. Produkt Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá byl vyrobený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří MDF. Výrobce mu dodal nožičky, působí tak lehčím, elegantnějším dojmem a také je umožněn jeho snadnější přenos z místa na místo. Je obohacen i o úložný prostor, což zvyšuje jeho praktickou stránku. Nejdůležitější parametry produktu Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá Zútulněte svůj domov novým praktickým kouskem Kulatý tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Taburet na drobných nožkách... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403970) , Taburet s úložným prostorem pouf rounde puf (3627)

Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403973)

Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403973)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 30×34×34 cm (V׊×H) šedá barva Toužíte po novém sezení nebo po dokonalém odpočinku pro vaše unavené nohy? Pak by vám neměl uniknout taburet tectake. Má příjemný čtvercový tvar, který podtrhne vzhled vašeho interiéru. Hovoříme-li o jeho rozměrech, ty dělají 34 × 34 cm, u výšky pak výrobce navrhl 30 cm. Produkt Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá je z kvalitního a zároveň patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří MDF. Lze u něj najít nožičky, díky čemuž působí elegantním dojmem a k tomu jej snáze přenesete z místa na místo. Úložný prostor jej řadí mezi praktické kousky nábytku. Zásadní parametry produktu Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá Bude se v obývacím pokoji skvěle vyjímat Čtvercový tvar snadno sladíte s interiérem Obohacen o nožičky Materiál taburetu tectake: MDF Navržený s praktickým úložným... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403973) , Taburet s úložným prostorem umělá kůže černý (242407)

Taburet Suna čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403964)

Taburet Suna čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403964)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 41,5×44,5×44,5 cm (V׊×H) šedá barva Toužíte po novém sezení nebo po dokonalém odpočinku pro vaše unavené nohy? V tom případě by se vám mohl hodit taburet tectake. Má klasický kulatý tvar, který skvěle zapadne do vašeho interiéru. Hovoříme-li o jeho rozměrech, ty dělají 44,5 × 44,5 cm, u výšky pak očekávejte 41,5 cm. Produkt Taburet Suna čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá je z kvalitního a zároveň patřičně odolného materiálu, vytváří jej MDF. Je postaven na drobné nožky, což mu dodává lehkost a elegantnější vzhled a také je umožněn jeho snadnější přenos z místa na místo. Úložný prostor jej řadí mezi praktické kousky nábytku. Rozhodující vlastnosti produktu Taburet Suna čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá Praktický kousek do vašeho domova Kulatý tvar si perfektně porozumí s ostatním vaším nábytkem Očekávejte u něj drobné nožky Materiál... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Suna čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403964) , Taburet s úložným prostorem, umělá kůže, bílý (242406)

Taburet Elva čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403976)

Taburet Elva čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403976)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 36,5×32,5×32,5 cm (V׊×H) šedá barva Hledáte produkt, který by vám nabídl pohodlné místo k sezení i možnost odpočinku pro vaše nohy? V tom případě vás nadchne taburet tectake. Má pěkný čtvercový tvar, který můžete sladit se zbytkem nábytku. Co se týká rozměrů, ty u tohoto modelu činí 32,5 × 32,5 cm, výška pak bude příjemných 36,5 cm. Produkt Taburet Elva čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá byl vyrobený z kvalitního a odolného materiálu, v tomto konkrétním případě jej tvoří MDF. Postaven je na drobných nožkách, což mu dodává lehkost a elegantnější vzhled a také se díky nim snadno přenáší. Je obohacen i o úložný prostor, což zvyšuje jeho praktickou stránku. Zásadní funkce produktu Taburet Elva čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá Zamilujete si ho na první posezení Čtvercový tvar si perfektně porozumí s vaším interiérem Vyrobený s drobnými... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Elva čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403976) , Taburet s úložným prostorem tela new, světle hnědá

Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková (403975)

Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková (403975)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 30×34×34 cm (V׊×H) béžová barva Hledáte produkt, který by vám nabídl pohodlné místo k sezení i možnost odpočinku pro vaše nohy? Potom se vám bude líbit taburet tectake. Má příjemný čtvercový tvar, který podtrhne vzhled vašeho interiéru. Zajímají-li vás jeho rozměry, ty činí 34 × 34 cm, výška pak byla navržena s 30 cm. Produkt Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková je vyrobený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě je to MDF. Výrobce mu dodal nožičky, díky čemuž působí elegantnějším dojmem a také je usnadněn jeho přenos z místa na místo. Zajisté využijete jeho úložný prostor, který se stává praktickou součástí. Rozhodující vlastnosti produktu Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková Dopřejte si pohodlí nejen pro svoje nohy Čtvercový tvar perfektně zapadne do vašeho interiéru Taburet na drobných nožkách Materiál taburetu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková (403975) , Kesper taburet s úložným prostorem 45×47×49cm (19482)

Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková (403972)

Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková (403972)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 45,5×35,5×35,5 cm (V׊×H) béžová barva Rádi byste si podložili nohy či jen získali další doplněk na sezení? V tom případě by vám neměl uniknout taburet tectake. Má přívětivý kulatý tvar, kterým můžete doplnit interiér pokoje. Pokud se zaměříme na rozměry tohoto modelu, ty jsou 35,5 × 35,5 cm, výška pak bude optimálních 45,5 cm. Produkt Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková je zhotovený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří MDF. Výrobce jej postavil na nožičky, což mu dodává na eleganci a také se díky nim snadno přenáší. Coby nanejvýš praktický kousek nábytku disponuje i úložným prostorem. Významné přednosti produktu Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková Bude se v obývacím pokoji skvěle vyjímat Kulatý tvar se bude hodit k ostatnímu vašemu nábytku Stojí na drobných nožkách Materiál taburetu tectake: MDF K... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková (403972) , Beliani tmavě šedá s úložným prostorem 160 × 200 rennes (beliani_121192)

Taburet Elva čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková (403978)

Taburet Elva čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková (403978)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 11×29×29 cm (V׊×H) béžová barva Hodil by se vám nový doplněk k sezení nebo možnost pohodlného natažení nohou? V tom případě vás určitě zaujme taburet tectake. Má pěkný čtvercový tvar, kterým můžete doplnit interiér pokoje. Co se týká rozměrů, ty u tohoto modelu činí 29 × 29 cm, na výšku to pak bude příjemných 11 cm. Produkt Taburet Elva čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková byl vyrobený z kvalitního a odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří MDF. Stojí na nožičkách, což mu propůjčilo eleganci a lehkost a také je umožněn jeho snadnější přenos z místa na místo. Vzhledem ke své praktičnosti nabízí taký dostatečný úložný prostor. Nejdůležitější funkce produktu Taburet Elva čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková Zútulněte svůj domov novým praktickým kouskem Čtvercový tvar si perfektně sedne s ostatním vaším nábytkem Stojí na nožičkách Materiál... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Elva čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, písková (403978) , Beliani tmavě šedá s úložným prostorem 140 × 200 rennes (beliani_121208)

Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403961)

Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403961)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 13×31×46 cm (V׊×H) šedá barva Máte po dlouhém dni unavené nohy a chcete je pohodlně natáhnout? Potom by vás mohl zaujmout taburet tectake. Má pěkný obdélníkový tvar, který se bude skvěle hodit k vašemu nábytku. Co se týká rozměrů, ty u tohoto modelu činí 31 × 46 cm, u výšky pak výrobce navrhl 13 cm. Produkt Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá je zhotovený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě je to MDF. Výrobce jej postavil na nožičky, což mu dodává elegantní šmrnc a také je usnadněn jeho přenos z místa na místo. Zajisté oceníte jeho úložný prostor, který jej řadí mezi praktické kousky nábytku. Významné vlastnosti produktu Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá Praktický kousek do vašeho domova Obdélníkový tvar se bude hodit k ostatnímu vašemu nábytku Vyrobený s drobnými nožkami Materiál taburetu tectake:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403961) , Beliani tmavě šedá s úložným prostorem 180 × 200 rennes (beliani_121184)

Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403974)

Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403974)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 30×34×34 cm (V׊×H) šedá barva Hodil by se vám nový doplněk k sezení nebo možnost pohodlného natažení nohou? V tom případě si zamilujete taburet tectake. Má přívětivý čtvercový tvar, který skvěle zapadne do vašeho interiéru. Pokud jde o rozměry, tento model měří 34 × 34 cm, u výšky pak výrobce navrhl 30 cm. Produkt Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá je z kvalitního a zároveň patřičně odolného materiálu, v tomto případě je to MDF. Stát bude na nožkách, což mu dodává lehkost a elegantnější vzhled a také se díky nim lépe přenáší. Zajisté oceníte jeho úložný prostor, který jej řadí mezi praktické kousky nábytku. Zásadní parametry produktu Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá Perfektní pro dlouhé večery u televize Čtvercový tvar si perfektně porozumí s ostatním vaším nábytkem S drobnými nožkami Materiál taburetu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Alea čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403974) , Lavice s úložným prostorem madalen, šedá

Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403971)

Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403971)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 45,5×35,5×35,5 cm (V׊×H) šedá barva Poohlížíte se po novém doplňku k sezení nebo po možnosti natáhnout si po dlouhém dni nohy? V takovém případě by vás mohl zaujmout taburet tectake. Má pěkný kulatý tvar, který snadno sladíte s interiérem vašeho domova. Pokud jde o rozměry, tento model měří 35,5 × 35,5 cm, na výšku to pak bude příjemných 45,5 cm. Produkt Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá je zhotovený z patřičně odolného materiálu, v tomto konkrétním případě jej tvoří MDF. Objevíte u něj nožičky, díky čemuž má elegantní šmrnc a také je umožněn jeho snadnější přenos z místa na místo. Vzhledem ke své praktičnosti nabízí taký dostatečný úložný prostor. Rozhodující vlastnosti produktu Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá Taburet pro vaše unavené nohy Kulatý tvar si perfektně porozumí s ostatním vaším nábytkem Obohacen... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Yara čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403971) , Taburet s úložným prostorem 87,5 cm vínový umělá kůže (281374)

Taburet Suna čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403965)

Taburet Suna čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403965)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 41,5×44,5×44,5 cm (V׊×H) šedá barva Chcete si u televize natáhnout nohy nebo hledáte nový doplněk k sezení? V takovém případě by se vám mohl hodit taburet tectake. Má přívětivý kulatý tvar, kterým můžete doplnit interiér pokoje. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 44,5 × 44,5 cm, u výšky vás pak čeká 41,5 cm. Produkt Taburet Suna čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá byl zhotovený z dostatečně odolného materiálu, v tomto konkrétním případě jej tvoří MDF. Je obdařen nožičkami, díky čemuž má elegantní šmrnc a také se díky nim lépe přenáší. Praktický úložný prostor zajisté využijete pro uschování různých drobných předmětů. Důležité funkce produktu Taburet Suna čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá Udělejte si radost novým praktickým kouskem do vašeho domova Kulatý tvar snadno sladíte s interiérem Stojí na drobných nožkách... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Suna čalouněný, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403965) , Taburet s úložným prostorem 87,5 cm šedý umělá broušená kůže (281376)

Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403951)

Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403951)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×37,5×37,5 cm (V׊×H) šedá barva Chcete získat nový doplněk k sezení nebo si jen tak u televize natáhnout nohy? Pak vás nadchne taburet tectake. Má pěkný kulatý tvar, který skvěle zapadne do vašeho interiéru. Pokud se týká jeho rozměrů, ty činí 37,5 × 37,5 cm, u výšky pak očekávejte 44,5 cm. Produkt Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá byl zhotovený z dostatečně odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří MDF. Je postaven na drobné nožky, což mu propůjčuje elegantní vzhled a také se díky nim snadno přenáší. Jakožto praktický kousek nábytku nabídne i úložný prostor. Rozhodující parametry produktu Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá Perfektní pro dlouhé večery u televize Kulatý tvar snadno sladíte s interiérem Stojí na drobných nožkách Materiál taburetu tectake: MDF K dispozici máte praktický úložný prostor... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403951) , Beliani 160 × 200 cm s úložným prostorem beliani tmavě šedá la rochelle (beliani_160069)

Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403979)

Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403979)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×51×51 cm (V׊×H) šedá barva Toužíte po novém sezení nebo po dokonalém odpočinku pro vaše unavené nohy? Pak bude pro vás jako dělaný taburet tectake. Má přívětivý kulatý tvar, který hravě sladíte s ostatním vaším nábytkem. Pokud se zaměříme na jeho rozměry, ty jsou 51 × 51 cm, u výšky pak výrobce navrhl 44,5 cm. Produkt Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá byl vyhotovený z odolného materiálu, v tomto případě je to MDF. Zajisté využijete jeho úložný prostor, který se stává praktickou součástí. Zajímavé přednosti produktu Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá Zamilujete si ho na první posezení Kulatý tvar perfektně zapadne do vašeho interiéru Materiál taburetu tectake: MDF Uvnitř nechybí šikovný úložný prostor Zvýrazňuje ho šedá barva Rozměry produktu Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403979) , Beliani 140 × 200 cm s úložným prostorem beliani tmavě šedá la rochelle (beliani_160072)

Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403956)

Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403956)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×36×36 cm (V׊×H) šedá barva Poohlížíte se po novém doplňku k sezení nebo po možnosti natáhnout si po dlouhém dni nohy? V tom případě se vám jistě zalíbí taburet tectake. Má pěkný kulatý tvar, který si skvěle porozumí s ostatním vaším nábytkem. Co se týče rozměrů, u tohoto kusu je nutné počítat s velikostí 36 × 36 cm, výška pak byla navržena s 44,5 cm. Produkt Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá je vyroben z dostatečně odolného materiálu, v tomto konkrétním případě jej tvoří MDF. Vzhledem ke své praktičnosti nabízí taký dostatečný úložný prostor. Klíčové funkce produktu Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá Bude se v obývacím pokoji skvěle vyjímat Kulatý tvar si perfektně porozumí s vaším interiérem Materiál taburetu tectake: MDF Potěší vás šikovný úložný prostor Zdobí jej šedá barva Rozměry produktu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tmavě šedá (403956) , Beliani, tmavě šedá rozkládací rohová sedačka s úložným prostorem (levostranná) flakk, 163599 (beliani_163599)

Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, písková (403963)

Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, písková (403963)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 13×31×46 cm (V׊×H) béžová barva Máte rádi pohodlí a zvykli jste si u televize natáhnout nohy unavené po dlouhém dni? V tom případě by vás mohl zaujmout taburet tectake. Má sympatický obdélníkový tvar, který si skvěle porozumí s ostatním vaším nábytkem. Pokud se zaměříme na rozměry tohoto modelu, ty jsou 31 × 46 cm, u výšky pak očekávejte 13 cm. Produkt Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, písková byl vyhotovený z odolného materiálu, tvoří jej MDF. Stojí na nožičkách, což mu dodává elegantní šmrnc a také se lépe přenáší. Zajisté využijete jeho úložný prostor, který se stává praktickou součástí. Podstatné funkce produktu Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, písková Taburet se stane skvělým doplňkem nejen v obývacím pokoji Obdélníkový tvar jednoduše zapadne k ostatnímu nábytku Očekávejte u něj drobné nožky Materiál taburetu tectake: MDF K... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, písková (403963) , Beliani 180 × 200 cm s úložným prostorem beliani tmavě šedá la rochelle (beliani_160066)

Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403962)

Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403962)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 13×31×46 cm (V׊×H) šedá barva Poohlížíte se po novém doplňku k sezení nebo po možnosti natáhnout si po dlouhém dni nohy? V tom případě si zamilujete taburet tectake. Má pěkný obdélníkový tvar, který se bude skvěle hodit k vašemu nábytku. Co se týká rozměrů, ty u tohoto modelu činí 31 × 46 cm, na výšku to pak bude příjemných 13 cm. Produkt Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá je zhotovený z patřičně odolného materiálu, v tomto konkrétním případě jej tvoří MDF. Stojí na drobných nožkách, což zvyšuje jeho eleganci a k tomu se lépe přenáší. Je obohacen i o úložný prostor, což zvyšuje jeho praktickou stránku. Nejdůležitější parametry produktu Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá Zamilujete si ho na první posezení Obdélníkový tvar snadno sladíte s interiérem Stojí na nožičkách Materiál taburetu tectake: MDF Uvnitř... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lavice Ranya čalouněná, lněný vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403962) , Beliani, tmavě šedá rozkládací rohová sedačka s úložným prostorem (pravostranná) flakk, 163592 (beliani_163592)

Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová (403958)

Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová (403958)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×36×36 cm (V׊×H) růžová barva Máte u televize rádi pohodlí nebo se poohlížíte po nových možnostech sezení? V takovém případě by vaší pozornosti neměl utéct taburet tectake. Má pěkný kulatý tvar, který se bude skvěle hodit k vašemu nábytku. Zajímají-li vás jeho rozměry, ty činí 36 × 36 cm, u výšky pak výrobce navrhl 44,5 cm. Produkt Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová byl vyrobený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří MDF. Praktický úložný prostor zajisté využijete pro uschování různých drobných předmětů. Zajímavé funkce produktu Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová Designový kousek do vašeho domova Kulatý tvar perfektně zapadne do vašeho interiéru Materiál taburetu tectake: MDF Nabízí šikovný úložný prostor Formuje ho růžová barva Rozměry produktu Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová (403958) , Lavice s úložným prostorem šedá 80 cm samet (3070671)

Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová (403982)

Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová (403982)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×51×51 cm (V׊×H) tyrkysová barva Máte u televize rádi pohodlí nebo se poohlížíte po nových možnostech sezení? Potom by se vám mohl hodit taburet tectake. Má příjemný kulatý tvar, který se bude perfektně hodit do vašeho interiéru. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 51 × 51 cm, u výšky vás pak čeká 44,5 cm. Produkt Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová je z kvalitního a zároveň patřičně odolného materiálu, v tomto případě je to MDF. Je obohacen i o úložný prostor, což zvyšuje jeho praktickou stránku. Nejdůležitější vlastnosti produktu Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová Zamilujete si ho na první posezení Kulatý tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Materiál taburetu tectake: MDF K dispozici máte šikovný úložný prostor Zvýrazňuje jej tyrkysová barva Rozměry produktu Taburet Coco... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová (403982) , Taburet s úložným prostorem tyra, sv. zelená, 38 x 38 x 38 cm

Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová (403953)

Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová (403953)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×37,5×37,5 cm (V׊×H) růžová barva Máte u televize rádi pohodlí nebo se poohlížíte po nových možnostech sezení? Potom by se vám mohl hodit taburet tectake. Má praktický kulatý tvar, který hravě sladíte s ostatním vaším nábytkem. Pokud jde o rozměry, tento model měří 37,5 × 37,5 cm, výška pak bude příjemných 44,5 cm. Produkt Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová byl vyrobený z kvalitního a odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří MDF. Postaven je na drobných nožkách, což mu dodává elegantní šmrnc a také je umožněn jeho snadný přesun z místa na místo. Svou praktickou stránku ukazuje díky úložnému prostoru, který zajisté využijete. Nejdůležitější parametry produktu Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová Pohodlný taburet do vašeho domova Kulatý tvar jednoduše zapadne k ostatnímu nábytku Stojí na drobných nožkách... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová (403953) , Lavice s úložným prostorem 116 cm světle šedá polyester (281317)

Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová (403959)

Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová (403959)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×36×36 cm (V׊×H) tyrkysová barva Máte u televize rádi pohodlí nebo se poohlížíte po nových možnostech sezení? Potom by vaší pozornosti neměl utéct taburet tectake. Má klasický kulatý tvar, který si skvěle porozumí s ostatním vaším nábytkem. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 36 × 36 cm, výška pak nabyla hodnotu 44,5 cm. Produkt Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová byl vyrobený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří MDF. Úložný prostor jej řadí mezi praktické kousky nábytku. Rozhodující přednosti produktu Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová Praktický kousek do vašeho domova Kulatý tvar si perfektně porozumí s ostatním vaším nábytkem Materiál taburetu tectake: MDF Uvnitř najdete praktický úložný prostor Vévodí mu tyrkysová barva Rozměry produktu Taburet Sarina... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová (403959) , Beliani, rohová pohovka s úložným prostorem šedá lerum, 322119 (beliani_322119)

Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová (403960)

Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová (403960)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×36×36 cm (V׊×H) krémová barva Hodil by se vám nový doplněk k sezení nebo možnost pohodlného natažení nohou? V takovém případě by vaší pozornosti neměl utéct taburet tectake. Má praktický kulatý tvar, který se bude perfektně hodit do vašeho interiéru. Co se týká rozměrů, ty u tohoto modelu činí 36 × 36 cm, výška pak byla navržena s 44,5 cm. Produkt Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová byl vyrobený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří MDF. Úložný prostor jej řadí mezi praktické kousky nábytku. Významné funkce produktu Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová Bude se v obývacím pokoji skvěle vyjímat Kulatý tvar jednoduše zapadne k ostatnímu nábytku Materiál taburetu tectake: MDF Nabízí praktický úložný prostor Zvýrazňuje jej krémová barva Rozměry produktu Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Sarina čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová (403960) , Beliani šedá 180 × 200 cm s úložným prostorem montpellier (beliani_128210)

Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová (403981)

Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová (403981)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×51×51 cm (V׊×H) růžová barva Máte po dlouhém dni unavené nohy a chcete je pohodlně natáhnout? Pak vás zajisté osloví taburet tectake. Má klasický kulatý tvar, který podtrhne vzhled vašeho interiéru. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 51 × 51 cm, výška pak bude příjemných 44,5 cm. Produkt Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová je vyrobený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří MDF. Zajisté oceníte jeho úložný prostor, který jej řadí mezi praktické kousky nábytku. Základní funkce produktu Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová Perfektní pro dlouhé večery u televize Kulatý tvar jednoduše zapadne k ostatnímu nábytku Materiál taburetu tectake: MDF Uvnitř nechybí šikovný úložný prostor Zvýrazňuje jej růžová barva Rozměry produktu Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, růžová (403981) , Šedá beliani s úložným prostorem 180 × 200 cm orbey (beliani_133580)

Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová (403983)

Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová (403983)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×51×51 cm (V׊×H) krémová barva Máte u televize rádi pohodlí nebo se poohlížíte po nových možnostech sezení? V takovém případě vás určitě zaujme taburet tectake. Má sympatický kulatý tvar, který snadno sladíte s interiérem vašeho domova. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 51 × 51 cm, u výšky pak výrobce navrhl 44,5 cm. Produkt Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová je z kvalitního a zároveň patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří MDF. Je obohacen i o úložný prostor, což zvyšuje jeho praktickou stránku. Nejdůležitější přednosti produktu Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová Designový kousek do vašeho domova Kulatý tvar jednoduše zapadne k ostatnímu nábytku Materiál taburetu tectake: MDF Nabízí šikovný úložný prostor Zdobí jej krémová barva Rozměry produktu Taburet Coco čalouněný,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Coco čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová (403983) , Beliani s úložným prostorem šedá z umělé kůže jumbo (beliani_245034)

Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová (403955)

Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová (403955)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×37,5×37,5 cm (V׊×H) krémová barva Rádi byste si podložili nohy či jen získali další doplněk na sezení? V tom případě nedáte dopustit na taburet tectake. Má praktický kulatý tvar, který podtrhne vzhled vašeho interiéru. Pokud jde o rozměry, tento model měří 37,5 × 37,5 cm, výška pak bude optimálních 44,5 cm. Produkt Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová byl vyrobený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě je to MDF. Výrobce mu dodal nožičky, díky čemuž působí elegantním dojmem a k tomu se lépe přenáší. Praktický úložný prostor zajisté využijete pro uschování různých drobných předmětů. Hlavní přednosti produktu Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová Taburet pro vaše unavené nohy Kulatý tvar jednoduše zapadne k ostatnímu nábytku Obohacen o drobné nožky Materiál taburetu tectake: MDF Se šikovným úložným prostorem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, krémová (403955) , Beliani šedá s úložným prostorem 160 × 200 cm montpellier (beliani_128238)

Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová (403954)

Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová (403954)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×37,5×37,5 cm (V׊×H) tyrkysová barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? Pak vás zajisté osloví taburet tectake. Má přívětivý kulatý tvar, který bude perfektním doplňkem vašeho interiéru. Zajímají-li vás jeho rozměry, ty činí 37,5 × 37,5 cm, výška je pak příjemných 44,5 cm. Produkt Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová byl vyrobený z patřičně odolného materiálu, vytváří jej MDF. Objevíte u něj nožičky, což jej obdařuje lehkostí a elegancí a také se díky nim lépe přenáší. Vzhledem ke své praktičnosti nabízí taký dostatečný úložný prostor. Podstatné parametry produktu Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová Zútulněte svůj domov novým praktickým kouskem Kulatý tvar si perfektně sedne s ostatním vaším nábytkem Vyrobený s drobnými nožkami Materiál taburetu tectake: MDF Se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, tyrkysová (403954) , Rám postele s úložným prostorem led tmavě šedý textil 180x200cm (285605)

Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403952)

Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403952)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar kulatý, s úložným prostorem, materiál: MDF, rozměry: 44,5×37,5×37,5 cm (V׊×H) šedá barva Toužíte po novém sezení nebo po dokonalém odpočinku pro vaše unavené nohy? V tom případě by vaší pozornosti neměl utéct taburet tectake. Má sympatický kulatý tvar, který se bude skvěle hodit k vašemu nábytku. Co se týče rozměrů, u tohoto kusu je nutné počítat s velikostí 37,5 × 37,5 cm, u výšky pak výrobce navrhl 44,5 cm. Produkt Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, světle šedá je zhotoven z velmi odolného materiálu, vytváří jej MDF. Postaven je na drobných nožkách, díky čemuž působí elegantním dojmem a také je umožněn jeho snadný přesun z místa na místo. Zajisté využijete jeho úložný prostor, který se stává praktickou součástí. Nejdůležitější funkce produktu Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, světle šedá Pohodlný taburet do vašeho domova Kulatý tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem S nožičkami... (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet Ava čalouněný, sametový vzhled s úložným prostorem, světle šedá (403952) , Rám postele s úložným prostorem led tmavě šedý textil 100x200cm (285601)

Skládací taburet z polyesteru s úložným prostorem, tmavě šedá (402234)

Skládací taburet z polyesteru s úložným prostorem, tmavě šedá (402234)
Detail

Taburet bez nožiček, čtvercový tvar, s úložným prostorem, materiál: polyester, rozměry: 38×38×38 cm (V׊×H) šedá barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? Potom by se vám mohl hodit taburet tectake. Má pěkný čtvercový tvar, kterým můžete doplnit interiér pokoje. Pokud se zaměříme na rozměry tohoto modelu, ty jsou 38 × 38 cm, na výšku to pak bude příjemných 38 cm. Produkt Skládací taburet z polyesteru s úložným prostorem, tmavě šedá byl vyrobený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě je to polyester. Vzhledem ke své praktičnosti nabízí taký dostatečný úložný prostor. Zajímavé přednosti produktu Skládací taburet z polyesteru s úložným prostorem, tmavě šedá Designový kousek do vašeho domova Čtvercový tvar jednoduše zapadne k ostatnímu nábytku Materiál taburetu tectake: polyester Potěší vás šikovný úložný prostor Doplňuje ho šedá barva Rozměry produktu Skládací taburet z polyesteru s úložným prostorem, tmavě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací taburet z polyesteru s úložným prostorem, tmavě šedá (402234) , Beliani puf s úložným prostorem ? 37 cm tmavě zelený elgin (beliani_202688)

Taburet s úložným prostorem LSF47 tmavě šedá

Detail

Stále přemýšlíte kam uložit deky, sezónní oblečení nebo hračky? Řešení nabízí Taburet LSF47. Během chvilky vytvoříte univerzální, multifukční kousek, který nabízí místo na sezení, prostor pro unavené nohy a hlavně velkorysý úložný prostor o objemu 80 litrů. Odnímatelné víko slouží jako komfortní sedák. Taburet má stabilní konstrukci vytvořenou z velmi kvalitních MDF desek a její nosnost je až 300 kg. Snadná manipulace a možnost zpětného složení jen potvrhuje jeho praktičnost a všestrannost. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem LSF47 tmavě šedá , Rám postele s úložným prostorem led tmavě šedý textil 140x200cm (285603)

Taburet s úložným prostorem LSF47Q tmavě šedá

Detail

Znáte to, spousta věcí a málo prostoru, kam je uložit. S taburetem LSF47Q už tuto otázku nebudete muset řešit. Během chvilky vytvoříte univerzální, multifukční kousek, který nabízí velkorysý úložný prostor o objemu 80 litrů. Odnímatelné víko slouží jako komfortní sedák, a vy tak využijete taburet i jako posezení pro vaše návštěvy. Spolu sním budete vždy připraveni na větší posezení kolem stolku, třeba pro večer u deskových her Taburet má stabilní konstrukci vytvořenou z velmi kvalitních MDF desek a její nosnost je až 300 kg. Snadná manipulace a možnost zpětného složení jen potvrhuje jeho praktičnost a všestrannost. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem LSF47Q tmavě šedá

Taburet s úložným prostorem

Taburet s úložným prostorem
Detail

Tento kus nábytku může fungovat jako elegantní taburet k vašemu toaletnímu stolku, jako podnožka pro vaše křeslo nebo jako odkládací stolek, pokud jej otočíte dnem vzhůru. S kapacitou 9,4 l je ideální pro ukládání drobností. Tato úložná stolička se skládá ze 4 pevných ocelových nohou se stěnou o tloušťce 1,2 mm. Kompletní s kloubovými nohami bezpečně unese až 150 kg pro dlouhou životnost. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem

Taburet s úložným prostorem

Taburet s úložným prostorem
Detail

Tento kus nábytku může fungovat jako elegantní taburet k vašemu toaletnímu stolku, jako podnožka pro vaše křeslo nebo jako odkládací stolek, pokud jej otočíte dnem vzhůru. S kapacitou 9,4 l je ideální pro ukládání drobností. Tato úložná stolička se skládá ze 4 pevných ocelových nohou se stěnou o tloušťce 1,2 mm. Kompletní s kloubovými nohami bezpečně unese až 150 kg pro dlouhou životnost. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem

DEAN taburet s úložným prostorem

DEAN taburet s úložným prostorem
Detail

Elegantní taburet Dean jednoduše a efektně vykouzlí z vašeho obýváku místo klidu a odpočinku. Taburet je navíc s úložným prostorem, do kterého můžete ukrýt maličkosti, které nepotřebujete mít na očích. Sedací část je vyplněná pružinou faliste a polyuretanovou pěnou HR 30040, díky kterým je taburet pružný, přizpůsobivý a přesto si udržuje vysokou tvarovou stálost. Pokud vám nevyhovuje barevné provedení taburetu, nabízí možnost měnit druh a barvu látky tak, ať zapadne i do vašeho domova. Na výběr je i dekor nožek. Svůj výběr nám napište do poznámky v objednávce (WENGE, STŘÍBRNÉ). (sedacky-nabytek.cz)

Podobné produkty ako DEAN taburet s úložným prostorem

Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia
Detail

Mimořádně příjemná a měkká látka na dotek s kompozitní barvou a jemnou vazbou. Skládá se z polyesterových vláken, díky nimž je látka velmi odolná a oděruvzdorná (test Martindale 80 000, 430 g/m2). Látka má certifikát Oeko-Tex, který potvrzuje, že neobsahuje látky nepříznivě ovlivňující lidské zdraví. Skutečná barva látky se může mírně lišit od barvy na zástěně z důvodu různých typů zástěn a jejich nastavení.Doporučuje se čistit celý taburet měkkým kartáčkem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač. Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia
Detail

Mimořádně příjemná a měkká látka na dotek s kompozitní barvou a jemnou vazbou. Skládá se z polyesterových vláken, díky nimž je látka velmi odolná a oděruvzdorná (test Martindale 80 000, 430 g/m2). Látka má certifikát Oeko-Tex, který potvrzuje, že neobsahuje látky nepříznivě ovlivňující lidské zdraví. Skutečná barva látky se může mírně lišit od barvy na zástěně z důvodu různých typů zástěn a jejich nastavení.Doporučuje se čistit celý taburet měkkým kartáčkem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač. Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia
Detail

Mimořádně příjemná a měkká látka na dotek s kompozitní barvou a jemnou vazbou. Skládá se z polyesterových vláken, díky nimž je látka velmi odolná a oděruvzdorná (test Martindale 80 000, 430 g/m2). Látka má certifikát Oeko-Tex, který potvrzuje, že neobsahuje látky nepříznivě ovlivňující lidské zdraví. Skutečná barva látky se může mírně lišit od barvy na zástěně z důvodu různých typů zástěn a jejich nastavení.Doporučuje se čistit celý taburet měkkým kartáčkem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač. Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia
Detail

Mimořádně příjemná a měkká látka na dotek s kompozitní barvou a jemnou vazbou. Skládá se z polyesterových vláken, díky nimž je látka velmi odolná a oděruvzdorná (test Martindale 80 000, 430 g/m2). Látka má certifikát Oeko-Tex, který potvrzuje, že neobsahuje látky nepříznivě ovlivňující lidské zdraví. Skutečná barva látky se může mírně lišit od barvy na zástěně z důvodu různých typů zástěn a jejich nastavení.Doporučuje se čistit celý taburet měkkým kartáčkem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač. Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia
Detail

Mimořádně příjemná a měkká látka na dotek s kompozitní barvou a jemnou vazbou. Skládá se z polyesterových vláken, díky nimž je látka velmi odolná a oděruvzdorná (test Martindale 80 000, 430 g/m2). Látka má certifikát Oeko-Tex, který potvrzuje, že neobsahuje látky nepříznivě ovlivňující lidské zdraví. Skutečná barva látky se může mírně lišit od barvy na zástěně z důvodu různých typů zástěn a jejich nastavení.Doporučuje se čistit celý taburet měkkým kartáčkem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač. Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia
Detail

Mimořádně příjemná a měkká látka na dotek s kompozitní barvou a jemnou vazbou. Skládá se z polyesterových vláken, díky nimž je látka velmi odolná a oděruvzdorná (test Martindale 80 000, 430 g/m2). Látka má certifikát Oeko-Tex, který potvrzuje, že neobsahuje látky nepříznivě ovlivňující lidské zdraví. Skutečná barva látky se může mírně lišit od barvy na zástěně z důvodu různých typů zástěn a jejich nastavení.Doporučuje se čistit celý taburet měkkým kartáčkem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač. Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia

Taburet s úložným prostorem Portia
Detail

Mimořádně příjemná a měkká látka na dotek s kompozitní barvou a jemnou vazbou. Skládá se z polyesterových vláken, díky nimž je látka velmi odolná a oděruvzdorná (test Martindale 80 000, 430 g/m2). Látka má certifikát Oeko-Tex, který potvrzuje, že neobsahuje látky nepříznivě ovlivňující lidské zdraví. Skutečná barva látky se může mírně lišit od barvy na zástěně z důvodu různých typů zástěn a jejich nastavení.Doporučuje se čistit celý taburet měkkým kartáčkem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač. Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem Portia

Sametový taburet s úložným prostorem Jade

Sametový taburet s úložným prostorem Jade
Detail

Bez úložného prostoru.Rozměry: celková délka – 65 cm, celková šířka – 65 cm, celková výška – 47 cm, výška nožiček – 15 cm, výška sezení – 47 cm, šířka sezení – 65 cm, hloubka sezení – 65 cm.Maximální nosnost 150 kg.Syntetická imitace sametu s delikátním leskem. Vysoká odolnost vůči odoru. Velmi jemný a měkký materiál.Výplň: pružiny (Wavy / Zig-Zag), vysoce odolná polyuretanová pěna + 30 kg / m³ + vatování 300 g/m².Hodnota Martindale je 50 000 (hodnota udává míru odolnosti proti oděru, např. u pohovek je standardně doporučena hodnota 30 000 a výše). (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sametový taburet s úložným prostorem Jade

Taburet s úložným prostorem LSF77 šedá

Detail

Taburet LSF77 je praktický, elegantní pomocník, kterého je dobré mít po ruce. Poskytne místo pro vaše unavené nohy i pohodlné místo pro sezení. Uvnitř se nachází úložný prostor o objemu 120 litrů. Budete mít kam uschovat deky, sezónní oblečení nebo hračky, které by se jinak jen tak válely ladem. Disponuje stabilní konstrukcí z kvalitních MDF desek, která má nosnost až 300 kg. O vaše pohodlí se postará pěnové polstrování o tloušťce 2,5 cm a potah hrubší struktury, který je odolnější proti oděru. Lavice LSF77 je multifunkční kousek nábytku, který zvládne nabídnout provizorní usazení i dostatek úložného prostoru prakticky pro cokoli. Je dostatečně univerzální a své uplatnění najde prakticky v jakémkoliv pokoji. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem LSF77 šedá

Taburet s úložným prostorem LSF703 šedá

Detail

Taburet LSF703 je všetranný kousek, se kterým si opravdu vyhrajete. Během chvilky si ze 3 částí vytvoříte **zázemí pro alternativního sezení, využití jako podnožky pro unavené nohy**, ale hlavně **velkorysý úložný prostor o objemu 120 litrů**. Stabilní konstrukce vytvořená z MDF desek má nosnost až 300 kg. Polstrované pěnové víko bude zárověň pohodlným sedákem. Taburet LSF703 je chytrým řešením pro vaše návštěvy když židle nestačí a na gauči chybí místo. Bude i praktickou lavicí do chodby nebo haly. Dá se **snadno rozložit i přemístit** a vy si tedy můžete plně užívat jeho všestrannost. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem LSF703 šedá

Taburet s úložným prostorem LSF77 šedá

Detail

Taburet LSF77 je praktický, elegantní pomocník, kterého je dobré mít po ruce. Poskytne místo pro vaše unavené nohy i pohodlné místo pro sezení. Uvnitř se nachází úložný prostor o objemu 120 litrů. Budete mít kam uschovat deky, sezónní oblečení nebo hračky, které by se jinak jen tak válely ladem. Disponuje stabilní konstrukcí z kvalitních MDF desek, která má nosnost až 300 kg. O vaše pohodlí se postará pěnové polstrování o tloušťce 2,5 cm a potah hrubší struktury, který je odolnější proti oděru. Lavice LSF77 je multifunkční kousek nábytku, který zvládne nabídnout provizorní usazení i dostatek úložného prostoru prakticky pro cokoli. Je dostatečně univerzální a své uplatnění najde prakticky v jakémkoliv pokoji. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem LSF77 šedá

Taburet s úložným prostorem LSF10 černá

Detail

Skoncujete s nepořádkem s věčně se povalujícími hračkami a knihami. Taburet s úložným prostorem LSF10 je praktický, elagantní pomocník, kterého je dobré mít po ruce. Poskytne místo pro vaše unavené nohy a pohodlné místo nba sezení. Budete mít kde uschovat deky, polštáře, sezónní oblečení nebo hračky, které by se jinak válely ladem. Spolu s nosnou mřížkou je tvořen stabilní konstrukcí z MDF desek, která má nosnost až 300 kg. O vaše pohodlí se postará pěnové čalounění potah ze syntetické kůže, který je odolný oděru i tekutinám. Taburet LSF10 je multifunkční kus nábytku, který zvládne poskytnout provizorní sezení pro 2 osoby a dostatek úložného prostoru prakticky na cokoli. Je dostatečně univerzální a svoje uplatnění najde prakticky v každé místbosti. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem LSF10 černá

VALERA 200x200 moderní čalouněná postel s úložným prostorem

VALERA 200x200 moderní čalouněná postel s úložným prostorem
Detail

Pokud si lámete hlavu, v jakém stylu si vybavit ložnici, postel Valera 200x200 vám vytrhne trn z paty. Moderní postel Valera zaujme na první pohled luxusním vzhledem a minimalistickým provedením. Základním prvkem je masivní rám postele, tvořený primárně borovicovým dřevem a dřevotřísky. Její součástí je dřevěný rošt, nikoliv však matrace.Součástí postele je samozřejmě i úložný prostor. Postel vám bude dodána v demontovaném stavu s návodem na složení v celkem 4 dílech. Dostupná je ve čtyřech rozměrech spací plochy podle toho, jaká vám nejlépe vyhovuje. Postel nabízí možnost měnit druh a barvu látky dle svých preferencí. (sedacky-nabytek.cz)

Podobné produkty ako VALERA 200x200 moderní čalouněná postel s úložným prostorem

Taburet s úložným prostorem LSF47 světle šedá

Detail

Stále přemýšlíte kam uložit deky, sezónní oblečení nebo hračky? Řešení nabízí Taburet LSF47. Během chvilky vytvoříte univerzální, multifukční kousek, který nabízí místo na sezení, prostor pro unavené nohy a hlavně velkorysý úložný prostor o objemu 80 litrů. Odnímatelné víko slouží jako komfortní sedák. Taburet má stabilní konstrukci vytvořenou z velmi kvalitních MDF desek a její nosnost je až 300 kg. Snadná manipulace a možnost zpětného složení jen potvrhuje jeho praktičnost a všestrannost. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem LSF47 světle šedá

Taburet s úložným prostorem POUF SQUARE (3617)

Taburet s úložným prostorem POUF SQUARE  (3617)
Detail

Taburet šedá barva Máte po dlouhém dni unavené nohy a chcete je pohodlně natáhnout? Pak si nenechte ujít taburet Designlink. Hlavní přednosti produktu Taburet s úložným prostorem POUF SQUARE Pohodlný taburet do vašeho domova Zdobí jej šedá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem POUF SQUARE (3617)

ELT, TALA taburet s úložným prostorem 85x45 cm

ELT, TALA taburet s úložným prostorem 85x45 cm
Detail

(sedacky-nabytek.cz)

Podobné produkty ako ELT, TALA taburet s úložným prostorem 85x45 cm
Taburet s úložným prostorem Tela new, tmavě hnědá, Taburet s úložným prostorem Tela new, černá, Taburet s úložným prostorem POUF ROUNDE puf (3627), Taburet s úložným prostorem umělá kůže černý (242407), Taburet s úložným prostorem, umělá kůže, bílý (242406), Taburet s úložným prostorem Tela new, světle hnědá, Kesper Taburet s úložným prostorem 45×47×49cm (19482), BELIANI tmavě šedá s úložným prostorem 160 × 200 RENNES (beliani_121192), BELIANI tmavě šedá s úložným prostorem 140 × 200 RENNES (beliani_121208), BELIANI tmavě šedá s úložným prostorem 180 × 200 RENNES (beliani_121184), Lavice s úložným prostorem Madalen, šedá, Taburet s úložným prostorem 87,5 cm vínový umělá kůže (281374), Taburet s úložným prostorem 87,5 cm šedý umělá broušená kůže (281376), BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069), BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072), BELIANI, Tmavě šedá rozkládací rohová sedačka s úložným prostorem (levostranná) FLAKK, 163599 (beliani_163599), BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066), BELIANI, Tmavě šedá rozkládací rohová sedačka s úložným prostorem (pravostranná) FLAKK, 163592 (beliani_163592), Lavice s úložným prostorem šedá 80 cm samet (3070671), Taburet s úložným prostorem Tyra, sv. zelená, 38 x 38 x 38 cm, Lavice s úložným prostorem 116 cm světle šedá polyester (281317), BELIANI, Rohová pohovka s úložným prostorem šedá LERUM, 322119 (beliani_322119), BELIANI šedá 180 × 200 cm s úložným prostorem MONTPELLIER (beliani_128210), Šedá BELIANI s úložným prostorem 180 × 200 cm ORBEY (beliani_133580), BELIANI s úložným prostorem šedá z umělé kůže JUMBO (beliani_245034), BELIANI šedá s úložným prostorem 160 × 200 cm MONTPELLIER (beliani_128238), Rám postele s úložným prostorem LED tmavě šedý textil 180x200cm (285605), Rám postele s úložným prostorem LED tmavě šedý textil 100x200cm (285601), BELIANI puf s úložným prostorem ? 37 cm tmavě zelený ELGIN (beliani_202688), Rám postele s úložným prostorem LED tmavě šedý textil 140x200cm (285603)