T-led rgb ovladač ir 24b 06302

Produkt T-led rgb ovladač ir 24b 06302 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu T-led rgb ovladač ir 24b 06302 upraviť a produkt hľadať znova.

T-LED RGB Ovladač IR 24B 06302

T-LED RGB Ovladač IR 24B 06302
Detail

Tříkanálový RGB ovladač slouží k dálkovému ovládání barvy, jasu či barevných přechodů u RGB LED pásků či modulů. Přijímač má čidlo IR signálu, které musí být přímo viditelné pro ovladač. Ovladač má 24 tlačítek, 16 barev, možnost přepínání nebo prolínání 7 barev a možnost nastavení intenzity jasu. IR ovladače není vhodné používat blízko TV, protože by mohl komunikovat s TV ovladačem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB Ovladač IR 24B 06302 , Wifi ovladač rgb+w pásku 100w s dálkovým ovládáním (abls12vrgbw-100w-wifi+ir)

T-LED RGB Ovladač IR 44B 06304

T-LED RGB Ovladač IR 44B 06304
Detail

Tříkanálový RGB ovladač slouží k dálkovému ovládání barvy, jasu či barevných přechodů u RGB LED pásků či modulů. Přijímač má čidlo IR signálu, které musí být přímo viditelné pro ovladač. Ovladač má 44 tlačítek, 20 barev, možnost přepínání nebo prolínání 3 nebo 7 barev a možnost nastavení intenzity jasu. Navíc 6 předvoleb pro nastavení vlastní barvy. Pro nastavení vlastní předvolby DIY. Stiskněte DIY klávesu a následně korigujte jednotlivé RGB barvy pomocí barevných šipek nahoru a dolů. Barva se automaticky uloží. IR ovladače není vhodné používat blízko TV, protože by mohl komunikovat s TV ovladačem. Ovladač si po odpojení napájení pamatuje poslední nastavení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB Ovladač IR 44B 06304 , Govee wifi rgb smart led pásek 15m + ovladač (h61543a1)

T-LED RGB Ovladač RF 28B 06310

T-LED RGB Ovladač RF 28B 06310
Detail

Programovatelný RGB ovladač slouží k dálkovému ovládání barvy, jasu či barevných přechodů u RGB LED pásků či modulů. Přijímač může být ukrytý, nemusí být viditelný pro ovladač. Ovladač si po odpojení pamatuje poslední nastavení. Ovladač má 28 tlačítek, 7 barev, možnost přepínání nebo prolínání 7 nebo 3 barev a možnost nastavení intenzity jasu. Navíc má možnost nastavení pro 5 vlastních barev. Stmívač je elektronickým zařízením a je tedy možné, že kvůli různým vlivům (statická elektřina, radiofrekvenční rušení, odchylka v napájení), dojde k odladění ovladače a přijímače. Pokud ovladač přestal fungovat je nutné ovladač a přijímač opět podle návodu spárovat. Lze připojit až 20m RGB LED pásku 30LED/m nebo až 10m RGB LED pásku 60LED/m. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30 - 50cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB Ovladač RF 28B 06310 , Woox chytrý univerzální ir ovladač r4294 (r4294)

T-LED RGB Ovladač pro LED pásky 230V 063942

T-LED RGB Ovladač pro LED pásky 230V 063942
Detail

Programovatelný ovladač pro RGB LED pásky na 230V - RF (radiofrekvenční ovládání) umožňuje dálkově ovládat intensitu jasu, nastavení barev, barevných přechodů a jejich rychlost. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Lze připojit až 100 m RGB LED pásku na 230V. Popis ovládání: 28 tlačítek, 7 přednastavených barev, 5 předvoleb pro nastavení vlastní barvy s možností nastavení automatického přepínání těchto nastavených barev, přepínání 3 nebo 7 barev, prolínání 3 nebo 7 barev, možnost nastavení rychlosti efektů a intenzity jasu při statické barvě. Nastavení předvolby barvy: navolte krátkým stiskem předvolbu, nastavte barvu šipkami jednotlivých barev, přidržte déle opět předvolbu, barva je uložena v paměti. Pozn.: Ovladač není určen pro LED pásky se vstupním napětím 12V/24V . Upozornění.: Ovladač není určen pro LED pásky se vstupním napětím 12V/24V. V případě odstřižení RGB konektoru se na zařízení nevztahuje záruka! Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30 - 50cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB Ovladač pro LED pásky 230V 063942 , Govee tv 46-60" smart led podsvícení rgb + ovladač (h61790a1)

Ovladač pro LED pásek RGB IR + zvukový

Ovladač pro LED pásek RGB IR + zvukový
Detail

Ovladač pro LED pásek RGB IR + zvukový (tipa.eu)

Podobné produkty ako Ovladač pro LED pásek RGB IR + zvukový , Ovladač rgb led pásku 216w s aplikací tuya (ablsrgb-tu18)

T-LED RGB digitální RF ovladač

T-LED RGB digitální RF ovladač
Detail

Ovladač pro digitální LED pásky (radiofrekvenční ovládání) umožňuje dálkově ovládat RGB LED osvětlení. Přijímač může být ukrytý, není nutná přímá viditelnost ovladače na přijímač. Funkce na ovladači: až 316 nahraných světelných módů v ovladači, ovládání až 2048 LED diod. Ovladač si pamatuje poslední nastavení před odpojením napájení. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB digitální RF ovladač , Ovladač rgb+w led pásku 216w s aplikací tuya (ablsrgbw-tu18)

T-LED RGB mini RF ovladač 063322

T-LED RGB mini RF ovladač 063322
Detail

Mini ovladač RF RGB 17B (radiofrekvenční ovládání) umožňuje dálkově ovládat RGB LED osvětlení. Přijímač může být ukrytý, není nutná přímá viditelnost ovladače na přijímač. Funkce na ovladači: 41 přednastavených barevných efektů, 10 rychlostí barevných efektů, 5 kroků nastavení intenzity statické barvy Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB mini RF ovladač 063322 , Beamz ps21w, led pin-spot, reflektor, 12 w, 4 v 1 led rgbw, ir dálkový ovladač, černý

T-LED LED ovladač Largo RGB 063950

T-LED LED ovladač Largo RGB 063950
Detail

RGB LED ovladač 3kanálový RF (radiofrekvenční) pro dálkové ovládání intensity jasu RGB LED pásků, modulů a dalších DC 12-24V RGB LED produktů. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. LED ovladač Largo umožňuje ovládat až 3 zóny samostatně. Pokud chcete ovládat více zón, je nutné zakoupit další sadu ovladače Largo, u tohoto modelu se přijímače samostatně neprodávají. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. Součástí balení je přijímač, ovladač a držák na ovladače. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED LED ovladač Largo RGB 063950 , Fenton live102 party station 300w usb- / bt-mediaplayer rgb-led dálkový ovladač

T-LED LED ovladač Ovale RGB 063947

T-LED LED ovladač Ovale RGB 063947
Detail

Stmívač a vypínač RF (radiofrekvenční) dálkové ovládání barvy a jasu RGB LED produktů na DC 12-24V. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED LED ovladač Ovale RGB 063947 , Emos led vánoční řetěz, 16 m, venkovní i vnitřní, rgb, ovladač, programy, časovač (d4aa04)

T-LED Stolní ovladač dimLED RGB 069236

T-LED Stolní ovladač dimLED RGB 069236
Detail

Stolní dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několika přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Stmívání a nastavování barvy probíhá otáčením kolečka (mezi režimy se přepíná 2x stisknutím kolečka), zapnutí a vypnutí stisknutím kolečka. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač si pamatuje poslední nastavení po odpojení napájení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Stolní ovladač dimLED RGB 069236 , Emos led vánoční řetěz, 12 m, venkovní i vnitřní, rgb, ovladač, programy, časovač (d4aa03)

T-LED LED ovladač WiFi LED 28R WIFI RGB CCT 063323

T-LED LED ovladač WiFi LED 28R WIFI RGB CCT 063323
Detail

WiFi LED ovladač určený pro pohodlné ovládání nízko napěťových (12V-24V) světel pomocí mobilního telefonu. Po instalaci aplikace (iOS, Andoid) můžete ovládat světlo přímo z vašeho telefonu. Jedním ovladačem lze ovládat RGB a 1 barevná LED svítidla, tedy RGB, RGBW a RGBCCT. Pro napojení na LED pásek je nutné odstřihnutí originálního konektoru! Tuto montáž musí provádět osoba způsobilá. Ovladač disponuje těmito funkcemi: Párovatelnost jednotlivých ovladačů. Tímto způsobem můžete ovládat buďto více ovladačů, nebo je ovládat samostatně. Časovač. Možnost nastavení času pro automatické zapnutí a vypnutí. Efekty. Volení mezi několika světelnými efekty. Personalizace. Nastavení vlastní barevné kombinace. Hudba. V tomto režimu se bude měnit styl podsvícení dle přehrávané hudby přes iOS / Android zařízení. Možnosti propojení: Wifi ovládač můžete připojit napřímo s přijímačem. Přijímač lze napárovat s Vaším routerem. Bez nutnosti odpojení od Vašeho domácího routeru. (ONLINE MODE) Možnost připojení libovolného počtu přijímačů. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED LED ovladač WiFi LED 28R WIFI RGB CCT 063323 , Teyeleec tc120ac-rgb led (tc120ac-rgb)

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky RGB Barva:: bílá 069212

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky RGB Barva:: bílá 069212
Detail

Nástěnný LED ovladač RGB kombinuje vlastnosti přijímače a ovladače. S jedním ovladačem lze ovládat 1 okruh, který se může skládat i z několika přijímačů na více místech. Zároveň lze přímo na výstup stmívače připojit LED osvětlení a ovladač použít i jako přijímač. Ovladačem lze tedy ovládat i jiné řady přijímačů dimLED a zároveň k němu lze spárovat jiné modely ovladačů dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač RGB nástěnný: Ovládání probíhá na kolečku ovladače. Otáčení kolečka dochází k nastavování intenzity světla. Zmáčknutím kolečka dojde k vypnutí/zapnutí osvětlení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky RGB Barva:: bílá 069212 , Elektrobock dr4-led-ir pro led žárovky (2561)

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky RGB Barva:: černá 069207

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky RGB Barva:: černá 069207
Detail

Nástěnný LED ovladač RGB kombinuje vlastnosti přijímače a ovladače. S jedním ovladačem lze ovládat 1 okruh, který se může skládat i z několika přijímačů na více místech. Zároveň lze přímo na výstup stmívače připojit LED osvětlení a ovladač použít i jako přijímač. Ovladačem lze tedy ovládat i jiné řady přijímačů dimLED a zároveň k němu lze spárovat jiné modely ovladačů dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač RGB nástěnný: Ovládání probíhá na kolečku ovladače. Otáčení kolečka dochází k nastavování intenzity světla. Zmáčknutím kolečka dojde k vypnutí/zapnutí osvětlení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky RGB Barva:: černá 069207 , Mcled rf ovladač - rgb, 1 zóna, bílý (ml-910.546.22.0)

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGB bílý kanály: 4 kanály 069202

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGB bílý kanály: 4 kanály 069202
Detail

Dálkový ovladač dimLED RGB je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu nebo 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení k ovladači 069201 je držák pro ovladače dimLED S. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED RGB bílý kanály: 4 kanály 069202 , Blumfeldt cosmicbeam plus xxl, ir ohřívač, 3000 w, ip44, dálkový ovladač, bílý

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGB bílý kanály: 1 kanál 069201

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGB bílý kanály: 1 kanál 069201
Detail

Dálkový ovladač dimLED RGB je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu nebo 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení k ovladači 069201 je držák pro ovladače dimLED S. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED RGB bílý kanály: 1 kanál 069201 , Emos led vánoční stromek se světelným řetězem a hvězdou, 1,5 m, vnitřní, ovladač, časovač, rgb (d5aa02)

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA RGB černý 1-kanálový 069235

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA RGB černý 1-kanálový 069235
Detail

Dálkový ovladač dimLED RGB je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po spárování s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je magnetický držák. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA RGB černý 1-kanálový 069235 , Mcled rf otočný nástěnný ovladač – rgb, 1 zóna (ml-910.733.22.0)

Immax NEO LITE Smart pásek LED 5m, RGB, CCT, barevný, stmívatelný, wifi, MUSIC, IR ovladač (07726L)

Immax NEO LITE Smart pásek LED 5m, RGB, CCT, barevný, stmívatelný, wifi, MUSIC, IR ovladač (07726L)
Detail

LED pásek - chytrý, 500 cm, stmívatelný, s dálkovým ovládáním, 360 LED, nastavitelná barva světla, napájení ze sítě, nastavitelná teplota světla (2700-6500 K), kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya, Apple Siri zkratky a Lidl Home, podporované OS: Android a iOS, mobilní aplikace v češtině, energetický štítek G, jeden kus v balení světlo pro každéhoImmax NEO LITE SmartVyšperkujte interiér vaší domácnosti stylovým RGB LED páskem, který nabízí rozmanité způsoby využití. Pásek Immax NEO LITE Smart je vyroben z kombinace plastu a pryže a obsahuje celkem 360 diod. LED pásek umožňuje nastavení barvy i jasu světla, výsledné světlo si tak můžete maximálně přizpůsobit podle potřeby. Pásek je dlouhý 5 metrů a napájí se přímo ze sítě. Ovládat jej můžete i přes aplikaci Immax NEO PRO kompatibilní se zařízeními iOS i Android. Pásek Immax NEO LITE Smart je kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya, Apple Siri zkratky a Lidl.Další videa o... (alza.cz)

Podobné produkty ako Immax NEO LITE Smart pásek LED 5m, RGB, CCT, barevný, stmívatelný, wifi, MUSIC, IR ovladač (07726L) , Mcled rf nástěnný ovladač - rgb, rgbw, 1 zóna (ml-910.631.22.0)

Ovladač pro LED pásek variabilní IR

RGB LED kontrolér TLE RGB 4K dotykový ovladač

RGB LED kontrolér TLE RGB 4K dotykový ovladač
Detail

Radiofrekvenčním zařízením TLE RGB 4K s dotykovým ovládáním lze ovládat jas i rychlost 8 přednastavených efektů nebo manuálně určit barevný odstín světla pohybem prstu po kolečku. K ovladači je nutné dokoupit přijímač pro ovladač RGB 4K. (patro.cz)

Podobné produkty ako RGB LED kontrolér TLE RGB 4K dotykový ovladač , Immax neo lite smart ir ovladač se senzory teploty a vlhkosti, wifi (07730l)

Govee TV 46–60" SMART LED podsvícení RGB + ovladač

Detail

Chytré osvětlení Govee TV 46–60" SMART LED RGB s dálkovým ovladačem vylepší vaše filmové, hudební a herní zážitky. Můžete se těšit na 16 milionů barev s více než 64 režimy efektů a synchronizace s hudbou. Výhodou je připojení přes Bluetooth a pohodlné ovládání přes aplikaci Govee Home. Barevné podsvícení opticky zvětšuje obraz a šetří vaše oči. Osvětlení snadno umístíte na zadní stranu TV/monitoru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Govee TV 46–60" SMART LED podsvícení RGB + ovladač , Beamz b500 led, mydlový bublinkovač, rgb led

Govee TV 46-60" SMART LED podsvícení RGB + ovladač

Detail

Chytré osvětlení Govee TV 46–60" SMART LED RGB s dálkovým ovladačem vylepší vaše filmové, hudební a herní zážitky. Můžete se těšit na 16 milionů barev s více než 64 režimy efektů a synchronizace s hudbou. Výhodou je připojení přes Bluetooth a pohodlné ovládání přes aplikaci Govee Home. Barevné podsvícení opticky zvětšuje obraz a šetří vaše oči. Osvětlení snadno umístíte na zadní stranu TV/monitoru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Govee TV 46-60" SMART LED podsvícení RGB + ovladač , Ecolite rgb led pasek za televizi dx ledtv rgb

Ovladač pro LED pásek RGB 230V

Ovladač pro LED pásek RGB 230V
Detail

Ovladač pro LED pásek RGB 230V (tipa.eu)

Podobné produkty ako Ovladač pro LED pásek RGB 230V , Teyeleec ta180-rgb led (ta180)

WIFI ovladač RGB+W pásku 100W s dálkovým ovládáním (ABLS12VRGBW-100W-WIFI+IR)

WIFI ovladač RGB+W pásku 100W s dálkovým ovládáním (ABLS12VRGBW-100W-WIFI+IR)
Detail

Dálkový ovladač WIFI ovladač RGB+W led pásku (alza.cz)

Podobné produkty ako WIFI ovladač RGB+W pásku 100W s dálkovým ovládáním (ABLS12VRGBW-100W-WIFI+IR) , Philips 8718699703424 led rgb pásek

Govee TV 46-60" SMART LED podsvícení RGB + ovladač (H61790A1)

Govee TV 46-60" SMART LED podsvícení RGB + ovladač (H61790A1)
Detail

LED pásek - chytrý, 300 cm, stmívatelný, s dálkovým ovládáním, USB napájení, kompatibilní s Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS SMART LED pásek Govee TV 46-60" RGB s ovladačem S osvětlením SMART Govee TV 46-60" RGB v podobě LED pásku povýšíte každé sledování oblíbeného filmu, klipu či seriálu na novou úroveň. Těšit se můžete na 16 milionů barev a 64 scénických režimů. Osvětlení můžete navíc ovládat pohodlně mobilní aplikací či ovladačem. Výhody SMART LED Govee TV 46-60" RGB Určeno pro TV a monitoryKompatibilní s úhlopříčkami 40-60"Ovládaní aplikací Govee HomeSoučástí balení je ovladačPodpora technologie Bluetooth 16 milionů barev64 světelných režimůSynchronizace světel s hudbouSnadná instalaceObsahuje 4 části: 2× 1m/2× 0,5m 16 milionů barevS LED pásky máte na výběr ze 16 milionů barev a více než 64 scénických a dynamických režimů pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Govee TV 46-60" SMART LED podsvícení RGB + ovladač (H61790A1) , Fomei led rgb 18c (fy4667)

Ovladač pro LED pásek s čipem 2538 IR 230V

Ovladač pro LED pásek s čipem 2538 IR 230V
Detail

Ovladač pro LED pásek s čipem 2538 IR 230V (tipa.eu)

Podobné produkty ako Ovladač pro LED pásek s čipem 2538 IR 230V , Mcled sada rf ovladač - rgb, 1 zóna, bílý + přijímač (ml-910.546.22.1)

Ovladač pro LED pásek s čipem 5050 IR 230V

Ovladač pro RGB LED neon hadici 230V

Ovladač pro RGB LED neon hadici 230V
Detail

Ovladač pro RGB LED neon hadici 230V (tipa.eu)

Podobné produkty ako Ovladač pro RGB LED neon hadici 230V , Cepewa led svíčka 3 ks, ovladač (4032037492646)

Ovladač pro LED pásek RGB RF 230V

T-LED LED ovladač Largo RGBW 063952

T-LED LED ovladač Largo RGBW 063952
Detail

RGBW LED ovladač 3kanálový RF (radiofrekvenční) pro dálkové ovládání intensity jasu RGBW LED pásků, modulů a dalších DC 12-24V RGBW LED produktů. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. LED ovladač Largo umožňuje ovládat až 3 zóny samostatně. Pokud chcete ovládat více zón, je nutné zakoupit další sadu ovladače Largo, u tohoto modelu se přijímače samostatně neprodávají. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. Součástí balení je přijímač, ovladač a držák ovladače. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED LED ovladač Largo RGBW 063952 , Auna ir-260, internetové rádio, wlan, usb, aux, upnp, 2.8" hcc displej, dálkový ovladač, bílé

T-LED LED ovladač Largo Single 061848

T-LED LED ovladač Largo Single 061848
Detail

Stmívač a vypínač 3kanálový RF (radiofrekvenční) dálkové ovládání intensity jasu LED pásků, stmívatelných LED žárovek DC 12-24V a jednobarevných modulů. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. LED ovladač Largo umožňuje ovládat až 3 zóny samostatně. Pokud chcete ovládat více zón, je nutné zakoupit další sadu ovladače Largo, u tohoto modelu se přijímače samostatně neprodávají. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. Součástí balení je přijímač, ovladač a držák na ovladače. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED LED ovladač Largo Single 061848 , Immax neo lite smart ir ovladač se senzory teploty a vlhkosti s lcd, wifi (07757l)

T-LED LED ovladač Largo CCT 064010

T-LED LED ovladač Largo CCT 064010
Detail

CCT LED ovladač 3kanálový RF (radiofrekvenční) pro dálkové ovládání intensity jasu CCT LED pásků, modulů a dalších DC 12-24V CCT LED produktů. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. LED ovladač Largo umožňuje ovládat až 3 zóny samostatně. Pokud chcete ovládat více zón, je nutné zakoupit další sadu ovladače Largo, u tohoto modelu se přijímače samostatně neprodávají. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. Součástí balení je přijímač, ovladač a držák na ovladače. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED LED ovladač Largo CCT 064010

T-LED LED ovladač Ovale CCT 064004

T-LED LED ovladač Ovale CCT 064004
Detail

Stmívač a vypínač RF (radiofrekvenční) dálkové ovládání barvy a jasu CCT LED produktů na DC 12-24V. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED LED ovladač Ovale CCT 064004

T-LED LED ovladač Ovale Single 061842

T-LED LED ovladač Ovale Single 061842
Detail

Stmívač a vypínač jednokanálový RF (radiofrekvenční) dálkové ovládání intensity jasu LED pásků, stmívatelných LED žárovek DC 12-24V a jednobarevných modulů. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED LED ovladač Ovale Single 061842

T-LED LED ovladač stmívač RF30A 061845

T-LED LED ovladač stmívač RF30A 061845
Detail

Stmívač a vypínač jednokanálový RF - radiofrekvenční dálkové ovládání intensity jasu LED pásků, stmívatelných LED žárovek DC 12-24V a jednobarevných modulů. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED LED ovladač stmívač RF30A 061845

T-LED Stmívač ovladač RF12 kanály: 1x ovladač 061840

T-LED Stmívač ovladač RF12 kanály: 1x ovladač 061840
Detail

Jednokanálový stmívač pro ovládání jasu LED pásků 12 - 24V s radiofrekvenčním ovladačem. Stmívač si po odpojení napájení pamatuje poslední nastavení před odpojením. Přijímač může být ukrytý, nemusí být pro ovladač viditelný. Součástí balení je také transparentní držák na zeď. Stmívač je elektronickým zařízením a je tedy možné, že kvůli různým vlivům (statická elektřina, radiofrekvenční rušení, odchylka v napájení), dojde k odladění ovladače a přijímače. Pokud ovladač přestal fungovat je nutné ovladač a přijímač opět podle návodu spárovat. Je také možné na jeden ovladač napárovat více přijímačů, díky tomu, je možné jedním ovladačem ovládat více přijímačů. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30 - 50cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Stmívač ovladač RF12 kanály: 1x ovladač 061840

T-LED Stmívač ovladač RF12 kanály: 2x ovladač 061841

T-LED Stmívač ovladač RF12 kanály: 2x ovladač 061841
Detail

Jednokanálový stmívač pro ovládání jasu LED pásků 12 - 24V s radiofrekvenčním ovladačem. Stmívač si po odpojení napájení pamatuje poslední nastavení před odpojením. Přijímač může být ukrytý, nemusí být pro ovladač viditelný. Součástí balení je také transparentní držák na zeď. Stmívač je elektronickým zařízením a je tedy možné, že kvůli různým vlivům (statická elektřina, radiofrekvenční rušení, odchylka v napájení), dojde k odladění ovladače a přijímače. Pokud ovladač přestal fungovat je nutné ovladač a přijímač opět podle návodu spárovat. Je také možné na jeden ovladač napárovat více přijímačů, díky tomu, je možné jedním ovladačem ovládat více přijímačů. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30 - 50cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Stmívač ovladač RF12 kanály: 2x ovladač 061841

Govee WiFi RGB Smart LED pásek 15m + ovladač

Govee WiFi RGB Smart LED pásek 15m + ovladač
Detail

Govee WiFi RGB Smart LED pásek 15m + ovladač Úsporné interiérové chytré LED pásky Govee WiFi RGB SMART 15m s životností až 50.000 hodin udělají z vašeho domu designový skvost. Můžete je použít prakticky všude - obývací pokoj, ložnice, kuchyň, pracovna atd. Díky technologii RGB umí zobrazit až 16 milionů barev, jejichž intenzitu lze nastavit od 1-100 %. Vyberte si ze 7 režimů osvětlení a při poslouchaní oblíbené hudby se budou světla synchronizovat díky vestavěnému mikrofonu a vytvoří nezapomenutelný zážitek. Nebo si prostě nastavte svoje vlastní barevné kombinace v režimu DIY. Příkazy můžete zadat také hlasem přes Siri, Amazon Alexa nebo Google Assistant, přes aplikaci Govee Home na chytrém telefonu nebo tabletu nebo přes Control box. Světlo má celkovou délku 15 metrů a jeho instalace je velice jednouchá. Pomocí časovače můžete světla zapínat a vypínat automaticky podle západu a východu slunce nebo usínání a vstávaní. Video: Hlavní vlastnosti: • Ovládaní přes aplikaci Govee Home• Ovládaní hlasem – Siri, Google Assistant, Alexa• WiFi a Bluetooth připojení• 16 milionů barev –technologie RGB, 64 scénických režimů a DIY barvy• Synchronizace s hudbou přes integrovaný mikrofon a 4 rytmické hudební režimy• Časovač pro vypínaní a zapínaní světel• Jednoduchá instalace s 3M pásky• Energeticky úsporné s životností až 50.000 hodin• Délka 15 metrů (2 x 7,5m)• Vhodné do každé místnosti podle fantazie – schody, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj atd. Chytrá aplikace Govee Home pro iOS a Android a ovládaní hlasem Spravujte nastavení barev a intenzity světla jednoduše pomocí aplikace Govee Home. Aplikace je zdarma ke stažení v Google Play a AppStore. Navíc získáte přístup k funkci časovače, DIY barvám, režimu videa, synchronizaci hudby a režimům scény. Rovněž si můžete pomocí časovače nastavit automatické vypnutí a zapnutí podle doby západu a východu slunce. Ovládaní hlasem je možné přes Siri, Amazon Alexa a Google Assistant. 16 milionů barev a 64 scénických režimů pro ideální osvětlení s živostností až 50.000 hodin Tyto chytré LED pásky Govee nabízí více než 64 různých režimů pro dokonalé naladění světelné atmosféry. Díky technologii RGB umí zobrazit 16 milionů barev a nastavit intenzitu osvětlení od 1-100 %. Životnost je až 50.000 hodin. Hudební režimy a synchronizace s hudbou Světla mají integrovaný mikrofon, díky kterému se světlo umí synchronizovat s hudbou a rytmikou, a vytvoří tak neopakovatelnou atmosféru na večírku, oslavě, při sledování filmu nebo během relaxace s poslechem oblíbené hudby. Vhodné pro všechny místnosti v interiéru Chytré LED pásky Govee WiFi RGB SMART se instalují jednoduše nalepením 3M pásek, které jsou na zadní straně. Můžete je využít na podsvícení kuchyňské linky, podsvícení postele v ložnici nebo v dětském pokoji, oživení chodby nebo schodů a mnoho dalšího podle fantazie. LED pásky je možné zkrátit a upravit na požadovanou délku. Díky celkové délce 15 metrů je světlo vhodné na podhledy a velké prostory. Technické parametry • Připojení Bluetooth a WiFi• RGB – 16 milionů barev• Stmívatelnost 1-100%• Délka: 15m (2 x 7.5m role)• Životnost 50.000 hodin • Zdroj napájení: Adaptér 12V• Světelný tok: 89.58 lm/m• Světelný tok celkem 1343 lumenů• Příkon 36W Obsah balení • 2x LED pásek• 1x Adaptér do sítě (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Govee WiFi RGB Smart LED pásek 15m + ovladač

Govee WiFi RGB Smart LED pásek 15m + ovladač

Detail

Díky designovému Govee RGB WiFi Smart LED pásku s délkou 15 m vylepšíte své herní, filmové a hudební zážitky! Patentovaná technologie Govee RGB umí zobrazit až 16 milionů barev s různou intenzitou. 4 rytmické hudební režimy. Integrovaný mikrofon. Aplikace Govee Home. Hlasové ovládání pomocí asistentů Amazon Alexa, Google Assistant nebo Siri. Životnost až 50 000 hod. Součástí balení je dálkový ovladač. (mall.cz)

Podobné produkty ako Govee WiFi RGB Smart LED pásek 15m + ovladač

T-LED RGB spojovací sada s konektorem 11206

T-LED RGB spojovací sada s konektorem 11206
Detail

Spojovací sada s konektorem pro RGB led pásky. Maximální proudové zatížení 5A. Průměr vodiče: 0,19mm Samec - šířka: 10,3mm výška: 5mm Samice - šířka: 12,4mm výška: 7mm Délka sady: cca 28cm (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB spojovací sada s konektorem 11206

T-LED Ovladač WIFI dimLED

T-LED Ovladač WIFI dimLED
Detail

WiFi převodník pro ovládání všech RF přijímačů řady dimLED pomocí zařízení s operačním systémem IOS a Android. Po instalaci aplikace (iOS, Andoid) můžete ovládat světlo přímo z vašeho telefonu. Jedním WIFI ovladačem lze ovládat neomezeně dimLED přijímačů. WIFI ovladače zde tedy působí jako "ovladač", nicméně můžete WIFI ovladač kombinovat i s dalšími dimLED ovladači. Můžete tedy Vaše zóny doma ovládat současně přes telefon pomocí tohoto WIFI ovladače a zároveň mít klasické ovladače. WIFI ovladač lze párovat ke všem dimLED přijímačům (jednobarevné, CCT, RGB, RGBW, 230V) Ukázkové použití: 3 okruhy doma se 3 dimLED přijímači lze ovládat tímto WIFI ovladačem a vybraným vícekanálovým (nebo více jednokanálovými) dimLED ovladači. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Ovladač WIFI dimLED

Cooler Master RGB kabel k ovladači RGB LED ventilátorů, R4-ACCY-RGBS-R2

Cooler Master RGB kabel k ovladači RGB LED ventilátorů, R4-ACCY-RGBS-R2
Detail

Product Name 1-to-3 RGB Splitter Cable Model Number R4-ACCY-RGBS-R2 Cable Material PVC Pin Contact Material Brass Color Black Total Length 58 cm Connector Type 4-pin (12V,G,R,B) Connector Withstanding Voltage 300 V (min) Pin Rated Current 3A Pin Operation Temperature -40°C -105°C Warranty 2 years EAN Code 4719512059890 UPC Code 884102032554 http://www.coolermaster.com/cooling/cooling-rgb-accessories/1-to-3-rgb-splitter-cable/ (patro.cz)

Podobné produkty ako Cooler Master RGB kabel k ovladači RGB LED ventilátorů, R4-ACCY-RGBS-R2

T-LED Přípojka LED RGB pásku na 230V 083041

T-LED Přípojka LED RGB pásku na 230V 083041
Detail

Přípojka pro LED RGB pásek na 230V. Slouží pro připojení k Přijímači dimLED pro LED pásky a NEONy 230V. Celková délka přípojky je 200 cm. Součástí je i trn, který se nastrčí do LED RGB pásku a na něj se přípojka nasadí. Při venkovním použití je nutné spoj LED pásku a spojku utěsnit například kvalitním silikonem nebo lepidlem. Pozor! Je nutné vybrat správnou spojku pro správný pásek. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Přípojka LED RGB pásku na 230V 083041

T-LED RGB spojovací konektor s kabelem 4pin 112121

T-LED RGB spojovací konektor s kabelem 4pin 112121
Detail

4pin RGB spojovací sada s kabelem, vhodná k zapojení RGB LED pásků. Délka sady: 30 cm Rozměry kabelů: 4× 0,25 mm2 Maximální proudové zatížení 5A. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB spojovací konektor s kabelem 4pin 112121

T-LED Stmívač manuální s IR ovládáním 06104

T-LED Stmívač manuální s IR ovládáním 06104
Detail

Manuální jednokanálový stmívač s IR ovládáním pro ovládání jasu LED pásků či stmívatelných žárovek na 12V. Stmívač si po odpojení napájení pamatuje poslední nastavení před odpojením. IR ovladače není vhodné používat blízko TV, protože by mohl komunikovat s TV ovladačem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Stmívač manuální s IR ovládáním 06104

Ovladač pro LED pásek RGB RF mini OLP06 TIPA

Ovladač pro LED pásek RGB RF mini OLP06 TIPA
Detail

Ovladač pro LED pásek RGB RF mini OLP06 TIPA (tipa.eu)

Podobné produkty ako Ovladač pro LED pásek RGB RF mini OLP06 TIPA

Ovladač pro LED pásek RGB BLOW 70-817 dotykový

Ovladač pro LED pásek RGB BLOW 70-817 dotykový
Detail

Ovladač pro LED pásek RGB BLOW 70-817 dotykový (tipa.eu)

Podobné produkty ako Ovladač pro LED pásek RGB BLOW 70-817 dotykový

Govee WiFi RGB Smart LED pásek 15m + ovladač (H61543A1)

Govee WiFi RGB Smart LED pásek 15m + ovladač (H61543A1)
Detail

LED pásek - chytrý, 1500 cm, stmívatelný, s dálkovým ovládáním, napájení ze sítě, kompatibilní s Google Assistant a Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS Smart LED pásek Govee WiFi RGB 15m + ovladač Osvětlení Govee WiFi RGB Smart v podobě LED pásku využijete do jakékoliv místnosti svého interiéru. Těšit se můžete na 16 milionů barev s intenzitou od 1 do 100 %. Osvětlení můžete navíc ovládat pohodlně mobilní aplikací, hlasem nebo skrze Control box. Výhody Govee WiFi RGB Smart 15 mOsvětlení do interiéruOvládaní aplikací Govee HomeSoučástí je ovladačPodpora technologie Bluetooth a Wi-FiRGB osvětlení16 milionů barev64 světelných režimůSynchronizace světel s hudbou4 rytmické hudební režimyEnergeticky úsporné řešeníŽivotnost až 50 000 hSnadná instalaceDélka 15 m (2× 7,5 m) Snadné ovládání LED páskůLED osvětlení je kompatibilní s Alexou, Siri a Google... (alza.cz)

Podobné produkty ako Govee WiFi RGB Smart LED pásek 15m + ovladač (H61543A1)

T-LED Dálkový ovladač dimLED 069121

T-LED Dálkový ovladač dimLED 069121
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 4 zóny, které se mohou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají najednou, nebo jednotlivě pro každý ze čtyř kanálů zvlášť. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED 069121

T-LED Stolní ovladač dimLED 069137

T-LED Stolní ovladač dimLED 069137
Detail

Stolní dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několika přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Stmívání probíhá otáčením kolečka, zapnutí a vypnutí stisknutím kolečka. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač si pamatuje poslední nastavení po odpojení napájení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Stolní ovladač dimLED 069137

T-LED Stmívač ovladač RF1 06110

T-LED Stmívač ovladač RF1 06110
Detail

Jednokanálový stmívač pro ovládání jasu LED pásků či žárovek 12V. Stmívač si po odpojení napájení pamatuje poslední nastavení před odpojením. Přijímač může být ukrytý nemusí být pro ovládání viditelný. Stmívač nabízíme ve variantě frekvence OR, je však možné objednat i jinou ze 4 dalších frekvencí. Pro napárování ovladače držte obě tlačítka - šipky. Připojte přijímač ke zdroji, poté připojené svítidlo problikne nebo zhasne, poté pusťte obě tlačítka. Ovladač je s přijímačem spárován. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Stmívač ovladač RF1 06110
WIFI ovladač RGB+W pásku 100W s dálkovým ovládáním (ABLS12VRGBW-100W-WIFI+IR), Govee WiFi RGB Smart LED pásek 15m + ovladač (H61543A1), Woox Chytrý Univerzální IR ovladač R4294 (R4294), Govee TV 46-60" SMART LED podsvícení RGB + ovladač (H61790A1), Ovladač RGB LED pásku 216W s aplikací Tuya (ABLSRGB-TU18), Ovladač RGB+W LED pásku 216W s aplikací Tuya (ABLSRGBW-TU18), Beamz PS21W, LED pin-spot, reflektor, 12 W, 4 v 1 LED RGBW, IR dálkový ovladač, černý, Fenton LIVE102 Party Station 300W USB- / BT-Mediaplayer RGB-LED dálkový ovladač, EMOS LED vánoční řetěz, 16 m, venkovní i vnitřní, RGB, ovladač, programy, časovač (D4AA04), EMOS LED vánoční řetěz, 12 m, venkovní i vnitřní, RGB, ovladač, programy, časovač (D4AA03), Teyeleec TC120AC-RGB LED (TC120AC-RGB), Elektrobock DR4-LED-IR pro LED žárovky (2561), McLED RF ovladač - RGB, 1 zóna, bílý (ML-910.546.22.0), Blumfeldt CosmicBeam Plus XXL, IR ohřívač, 3000 W, IP44, dálkový ovladač, bílý, EMOS LED vánoční stromek se světelným řetězem a hvězdou, 1,5 m, vnitřní, ovladač, časovač, RGB (D5AA02), McLED RF otočný nástěnný ovladač – RGB, 1 zóna (ML-910.733.22.0), McLED RF nástěnný ovladač - RGB, RGBW, 1 zóna (ML-910.631.22.0), Auna IR-190, internetové rádio, CD přehrávač, WiFi, UPnP, USB, dálkový ovladač, ořech, Immax NEO LITE Smart IR ovladač se senzory teploty a vlhkosti, WiFi (07730L), Beamz B500 LED, MYDLOVÝ BUBLINKOVAČ, RGB LED, ecolite rgb led pasek za televizi dx ledtv rgb, Teyeleec TA180-RGB LED (TA180), Philips 8718699703424 LED RGB pásek, FOMEI LED RGB 18C (FY4667), McLED Sada RF ovladač - RGB, 1 zóna, bílý + přijímač (ML-910.546.22.1), Auna IR-190, internetové rádio, CD přehrávač, WiFi, UPnP, USB, dálkový ovladač, černá barva, CEPEWA LED svíčka 3 ks, ovladač (4032037492646), Auna IR-260, internetové rádio, WLAN, USB, AUX, UPnP, 2.8" HCC displej, dálkový ovladač, dřevo, Auna IR-260, internetové rádio, WLAN, USB, AUX, UPnP, 2.8" HCC displej, dálkový ovladač, bílé, Immax NEO LITE Smart IR ovladač se senzory teploty a vlhkosti s LCD, WiFi (07757L)