Sypká směs na potahování a modelování montana 5 kg - ireks

Produkt Sypká směs na potahování a modelování montana 5 kg - ireks sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sypká směs na potahování a modelování montana 5 kg - ireks upraviť a produkt hľadať znova.

Sypká směs na potahování a modelování Montana 5 kg - IREKS

Sypká směs na potahování a modelování Montana 5 kg - IREKS
Detail

Sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 5 kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určenou pouze pro další zpracování. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky. Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. Suroviny mícháme protínackou pri nejpomalejší rychlosti do homogenní a polotuhé konzistence. Po vyjmutí z kotlíku uložíme do pevnejší fólie a necháme odležet pri provozní teplotě. Poznámka: můžeme pohybovat s dávkou vody 150 – 170 g, záleží na dalším použití hmoty. Montanu je možné také zpracovávat po vymíchání a odležení cca 1 hodiny, v tomto prípade dávka vody musí být pouze 140 g. Z žádné jiné směsi nevytvoříte tak jednoduchým postupem tolik variací různých atraktivních výrobku pro všechny příležitosti. Není to zázrak, je to Montana… Hmotnost 5 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sypká směs na potahování a modelování Montana 5 kg - IREKS , Tmava smes korpus brilant 5 kg ireks

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS
Detail

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypkou směs na mléčný marcipán je třeba propracovat s dalšími surovinami. Na 1 kg je třeba přidat 150 – 160 ml vody, 50 g 100% změklého tuku. Po propracování je třeba nechat hmotu 3 hodiny odležet. Poté je hmota připravená k potahování dortů a cupcakes. Je pružná a dobře tvarovatelná. Z hmoty lze vypichovat i drobné tvary, krajky a modelovat postavičky. Pro přilepování tvarů a postaviček lze použít jedlé lepidlo. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Nevyužitou hmotu můžete uchovat pro další zpracování. Pevně zabalená v potravinářské fólii bez přístupu vzduchu vydrží vláčná a pružná několik dní. Černou barvu využijete při tvoření strašidelných halloweenských dortů. Dále se tato barva hodí pro dotváření automobilových motivů apod. Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování v černé barvě. Určenou pouze pro další zpracování. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. S (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS , Rottner montana 5 (t04712)

Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS

Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS
Detail

Sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určenou pouze pro další zpracování. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. Suroviny mícháme protínackou pri nejpomalejší rychlosti do homogenní a polotuhé konzistence. Po vyjmutí z kotlíku uložíme do pevnejší fólie a necháme odležet pri provozní teplotě. Poznámka: mužeme pohybovat s dávkou vody 150 – 170 g, záleží na dalším použití hmoty. Montanu je možné také zpracovávat po vymíchání a odležení cca 1 hodiny, v tomto prípade dávka vody musí být pouze 140 g. Z žádné jiné smesi nevytvoríte tak jednoduchým postupem tolik variací ruzných atraktivních výrobku pro všechny príležitosti. Není to zázrak, je to Montana… Hmotnost 1 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS , Modelování a simulace komplexních systémů (978-80-210-5318-2)

Červená sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS

Červená sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS
Detail

Červená sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování v červené barvě. Určenou pouze pro další zpracování. Sypkou směs na mléčný marcipán je třeba propracovat s dalšími surovinami. Na 1 kg je třeba přidat 150 – 160 ml vody, 50 g 100% změklého tuku. Po propracování je třeba nechat hmotu 3 hodiny odležet. Poté je hmota připravená k potahování dortů a cupcakes. Je pružná a dobře tvarovatelná. Z hmoty lze vypichovat i drobné tvary, krajky a modelovat postavičky. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit pudry, kterými pomocí štětce zvýrazníte nebo vystínujete různé oblasti dortu a dekorací. Pro přilepování tvarů a postaviček lze použít jedlé lepidlo. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Červená barva se hodí na dětské motivy i pro ozdoby na slavnostní dorty pro dospělé. Červená hmota se hodí na dívčí i chlapecké dorty. Vytvoříte veselé motivy i květinové dekorace. Nevyužitou hmotu můžete uchovat pro další zpracování. Pevně zabalená v potravinářské fólii bez přístupu vzduchu vydrží vláčná a pružná několik dní. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Červená sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS , Montana malatec 10120 (221)

Marcipán černý na potahování a modelování 200 g - Odense Marcipan

Marcipán černý na potahování a modelování 200 g - Odense Marcipan
Detail

Černá mandlová hmota na potahování dortů a modelování ozdob a figurek. Mandlová hmota na potahování a zdobení dortů a modelování marcipánových figurek. Hmotnost 200g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán černý na potahování a modelování 200 g - Odense Marcipan , Modelování budoucnosti (978-80-8100-365-3)

Sada pastelových barevných hmot na potahování a modelování 500 g - FunCakes

Sada pastelových barevných hmot na potahování a modelování 500 g - FunCakes
Detail

Sada pěti plně probarvených pastelových cukrových hmot na modelování a potahování. Potáhněte dort, cupcake nebo cake pops, ozdobte muffiny nebo sušenky, vymodelujte oblíbené postavičky. To vše lze s tímto šikovným souborem pěti základních barev rolovaného fondánu od FunCakes. Sada obsahuje pět pastelových barev potahovací a modelovací hmoty v praktických 100 g baleních. Rolovaný fondant od FunCakes má vylepšenou kvalitu a hladší texturu. Díky tomu je ještě snadnější ho používat i v domácích podmínkách. Zapomeňte na tvrdé a špatně zpracovatelné hmoty od konkurence, tento fondán jednoduše vybalíte a hned můžete používat. Po zpracování fondant v chladu samozřejmě ztuhne, takže se vám postavičky nesesunou a nepokácí. Obsah: 5 x 100 gramů. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelových barevných hmot na potahování a modelování 500 g - FunCakes , Business modelování (978-80-271-3356-7)

Sada základních barevných hmot na potahování a modelování 500 g - FunCakes

Sada základních barevných hmot na potahování a modelování 500 g - FunCakes
Detail

Sada pěti plně probarvených cukrových hmot na modelování a potahování. Černá, červená, zelená, modrá, žlutá barva. Potáhněte dort, cupcake nebo cake pops, ozdobte muffiny nebo sušenky, vymodelujte oblíbené postavičky. To vše lze s tímto šikovným souborem pěti základních barev rolovaného fondánu od FunCakes. Sada obsahuje černou, červenou, žlutou, zelenou a modrou barvu potahovací a modelovací hmoty v praktických 100 g baleních. Rolovaný fondant od FunCakes má vylepšenou kvalitu a hladší texturu. Díky tomu je ještě snadnější ho používat i v domácích podmínkách. Zapomeňte na tvrdé a špatně zpracovatelné hmoty od konkurence, tento fondán jednoduše vybalíte a hned můžete používat. Po zpracování fondant v chladu samozřejmě ztuhne, takže se vám postavičky nesesunou a nepokácí. Obsah: 5 x 100 gramů. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sada základních barevných hmot na potahování a modelování 500 g - FunCakes , Bery jones směs ořechů a ovoce 1kg (8595691007695)

Sada pěti modrých barevných hmot na potahování a modelování 500 g - FunCakes

Sada pěti modrých barevných hmot na potahování a modelování 500 g - FunCakes
Detail

FunCakes Fondant Multipack Pink Colour Palette - Praktická sada pěti modrých hmot na potahování a modelování o různých intenzitách. Potáhněte dort, cupcake nebo cake pops, ozdobte muffiny nebo sušenky, vymodelujte oblíbené postavičky. To vše lze s tímto šikovným fondánem pěti modrých barev v různých intenzitách. Tato potahovací a modelovací hmota je v praktických 100 g baleních, celkem se tedy jedná o půl kilogramu hmoty. Rolovaný fondant od FunCakes má vylepšenou kvalitu a hladší texturu. Díky tomu je ještě snadnější ho používat i v domácích podmínkách. Zapomeňte na tvrdé a špatně zpracovatelné hmoty od konkurence, tento fondán jednoduše vybalíte a hned můžete používat. Po zpracování fondant v chladu samozřejmě ztuhne, takže se vám postavičky nesesunou a nepokácí. Obsah: 5 x 100 gramů. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sada pěti modrých barevných hmot na potahování a modelování 500 g - FunCakes , Fitnessline - 5 kg (sch1002-5)

Sada pěti základních barevných hmot na potahování a modelování 500 g - FunCakes

Sada pěti základních barevných hmot na potahování a modelování 500 g - FunCakes
Detail

Cukrářská potahovací hmota v pěti základních barvách. Potáhněte dort, cupcake nebo cake pops, ozdobte muffiny nebo sušenky, vymodelujte oblíbené postavičky. To vše lze s tímto šikovným souborem pěti základních barev rolovaného fondánu od FunCakes. Sada obsahuje pět základních barev potahovací a modelovací hmoty v praktických 100 g baleních: černá červená žlutá bílá modrá Rolovaný fondant od FunCakes má vylepšenou kvalitu a hladší texturu. Díky tomu je ještě snadnější ho používat i v domácích podmínkách. Zapomeňte na tvrdé a špatně zpracovatelné hmoty od konkurence, tento fondán jednoduše vybalíte a hned můžete používat. Po zpracování fondant v chladu samozřejmě ztuhne, takže se vám postavičky nesesunou a nepokácí. Obsah: 5 x 100 gramů. Pokud budete s hmotou modelovat, doporučujeme přidat na 250 gramů hmoty jednu plnou lžičku tylo prášku, případně trochu vody. Rozvalujeme na podsypovém cukru. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sada pěti základních barevných hmot na potahování a modelování 500 g - FunCakes , Coolpets psí zmrzlina směs na výrobu ananas (8716759611726)

Renshaw Sada barevných hmot pro potahování a modelování - Neon 500 g

Renshaw Sada barevných hmot pro potahování a modelování - Neon 500 g
Detail

Sada barevných hmot pro potahování a modelování - Neon 500 g Sada barevných hmot pro potahování a modelování obsahuje 5 různých barevných variant. Díky své povrchové úpravě je ideálním pomocníkem na překrytí dortů, zákusků ale rovněž i při výrobě figurek, jedlých dekorací, okvětních listů, květin, dotvoření cake pops, muffinů nebo cupcakes. Je ideální pro každého začátečníky ale i zkušené cukráře. . Postup Na běžný kulatý dort o průměru 20 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder a vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1666 kJ Energetická hodnota 393 kcal Tuky 4,2 g - z toho nasycené mastné kyseliny 2,4 g Sacharidy 89 g - z toho cukry 82,0 g Bílkoviny 0,0 g Sůl 0,0 g Složení cukr, glukózový sirup, voda, palmový olej, zvlhčovadlo: E422, barvivo: E153, E100, E122, E129, E133, emulgátor: E471, E413, konzervant: E202, aroma Alergeny vejce, sója, ořechy, oxid siřičitý a siřičitany (E220-E228) v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřené jako SO2. Obsah: 5 x 100 g (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Renshaw Sada barevných hmot pro potahování a modelování - Neon 500 g , Modelování bojové techniky (978-80-264-1408-7)

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě - gastrobalení. Balení obsahuje 5 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS , Matex přehoz na postel montana hnědá, 170 x 210 cm

Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS

Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS
Detail

Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus: Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg Plát na roládu: Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS , Matex přehoz na postel montana krémová, 170 x 210 cm

Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 5 kg - IREKS

Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 5 kg - IREKS
Detail

Sypká směs na výrobu klasických placiček s čokoládovou polevou známé jako marokánky nebo také florentýnky. Slazená jádrová vícezrnná směs s přídavkem sušené mrkve. Určeno pro další zpracování. Množství: 5 kg Doporučený postup: Směs Tunisanka 1000 g, voda (40-50 °C) 240 g, olej 50 g. Suroviny promícháme a necháme nejméně 2 hodiny odležet, poté opět promícháme. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 5 kg - IREKS , Lahve pb 5 kg

Směs na medovník 15 kg - IREKS

Směs na medovník 15 kg - IREKS
Detail

Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 15 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na medovník 15 kg - IREKS , Vazelina lekarska 5 kg

Směs na medovník 1 kg - IREKS

Směs na medovník 1 kg - IREKS
Detail

Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 1 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na medovník 1 kg - IREKS , Bery jones směs kešu a arašídů - med a mořská sůl 500g (8595691040340)

Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS

Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro velice snadnou přípravu odpalované hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS , Mango montana pro+ černá mat (sptvlhel01nad)

Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě. Balení obsahuje 1 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS , Tognana běhoun 40x140 cm montana (txxru015698)

Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS

Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro velice snadnou přípravu pálené hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Složení: Kukuřičná mouka, sušená vejce, bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, kokosový ztužený tuk, kukuřičný škrob modif., sušené mléko, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl, sušená syrovátka, emulgátor E222. Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS , Tognana chňapka 18x18 cm montana (txxpr055698)

Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS

Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS
Detail

Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus: Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg Plát na roládu: Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS , Tognana prostíraní 35x50 cm montana (txxto135698)

Aranka roll 5 kg - IREKS

Aranka roll 5 kg - IREKS
Detail

Slazená jádrová směs na výrobu jádrových trubiček Pod obchodním názvem Aranka roll se skrývá vychytaná směs na výrobu jádrových trubiček nebo je také znáte pod názvem griliášové. Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty a dochází tímn k významné úspoře času, energie a práce. Výroba je bezpečná a nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Tato směs se dá s úspěchem použít nejen na výrobu jádrových trubiček, ale i kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Vypracované těsto se vyvaluje na velmi tenounký plát z kterého vykrajujeme potřebné tvary, které stáčíme na kovové trubičky, kornoutky a pod. Griliášová, griliážová, jádrová – to všechno jsou synonyma používající se pro jeden typ výrobku. Krajově se setkáváme nejen s odlišnými názvy, ale také i různými příchutěmi. Často se vyrábějí podle rozdílných receptur, tvarují dle fantazie a to nejen do trubiček. Také náplní se používá celá řada. Aranka Roll je připravena tak, aby umožnila zjednodušit výrobu všech tvarů a hlavně odstranila časté trampoty s nevyrovnanou jakostí arašídové drti. Aranku Roll lze charakterizovat následovně: Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty. Odpadá zjemňování jádrové hmoty. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě. Výroba je bezpečná, nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Díky zajištění vyrovnané kvality vstupních surovin odpadají problémy se vstupní kontrolou jader. Má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dávkování: 5000 g směs Aranka, 1000 g margarín, 500 g voda. Předem změklý margarín a ostatní suroviny smícháme a vypracujeme hladkou hmotu. Před dalším použitím necháme 1 hodinu odležet v chladnu. Pečeme při 190°C cca po dobu 12-15 minut - pokud chcete dosáhnout trubičky typu griliášové, musíte těsto upéct do tmavé hnědé barvy. Při světlém upečení docílíte klasické trubičky, které je brzy měkká. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Aranka roll 5 kg - IREKS , Korkmaz montana - granitový hrnec 3l (a1241)

Kovové knoflíky na potahování velikost 19 mm

Kovové knoflíky na potahování velikost 15 mm

Kovové knoflíky na potahování velikost 29 mm.

Plastové knoflíky na potahování velikost 29 mm

Kovové knoflíky na potahování velikost 38 mm

Plastové knoflíky na potahování velikost 19 mm

Plastové knoflíky na potahování velikost 38 mm

Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS

Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro přípravu náplní s výraznou příchutí a vůní kávy. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální luxusní kávovou náplň. Tento produkt ve spojení se ztuženým tukem vytvoří náplň do kávových zrn. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS , Capital sports ipb 30 kg set, sada závaží na činky, 2x 5 kg + 2x 10 kg, 30 mm

Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 1 kg - IREKS

Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 1 kg - IREKS
Detail

Speciální směs vhodná pro výrobu kulatých cukrářských piškotů nebo rohlíčků, které jsou základem pro výrobu špiček, indiánků, máslových rohlíčků atd. Sandra BUFFY Komplet je speciální hmota vhodná pro výrobu kulatých piškotů, tzv. buflerů, nebo rohlíčků, které jsou základem špiček, indiánků, máslových rohlíčků a dalších cukrářských výrobků. Osahuje sušená vejce a při jejím použití je nutná pouze pitná voda. Výhody profesionální směsi na buflery: jednoduchost technologického postupu výroby hmoty pro buflery výrazná úspora času při jejich výrobě delší doba stability hmoty po vyšlehání výrazně prodloužená stabilita nastříkaných tvarů před pečením možnost větších zámisů a lepší produktivita práce Použití: Na 1000 g směsi použijte 500 g vody. Směs a vodu spojíme, nechte 5 minut nabobtnat, a šlehejte při maximální rychlosti 3 - 5 minut dle použitého typu šlehacího stroje. Parametry pečení: při 190 °C po dobu 10 - 15 minut (dle typu pece) s otevřeným odtahem páry. Recept na jádrové a kakaové piškoty Doporučený technologický postup výroby jádrových buflerů: Sandru BUFFY Komplet a vodu spojíme, necháme cca 5 minut odležet a poté šleháme při max. rychlosti 2,5 - 3 minuty do stabilní konzistence. Aranku Arašíd a vodu smícháme a necháme je cca 20 minut odležet. Poté je lehce vmícháme do předem vyšlehané Sandry BUFFY Komplet a stříkáme na pečící papír širokou hladkou špičkou. Parametry pečení: při 200 °C po dobu 11 - 13 minut podle velikosti buflerů při otevřeném odtahu páry (parametry jsou pro sázecí elektrickou pec). Doporučený technologický postup výroby kakaových buflerů: Sandru BRILANT spojíme s vodou a olejem, necháme 5 minut odležet. Sandru BUFFY, vodu a vaječný tekutý obsah vyšleháme. Kakaovou hmotu přemícháme a spojíme s vyš (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 1 kg - IREKS , Capital sports ip3h 15 kg set, sada závaží na činky, 2x 2,5 kg + 2x 5 kg, 30 mm

Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 15 kg - IREKS

Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 15 kg - IREKS
Detail

Speciální směs vhodná pro výrobu kulatých cukrářských piškotů nebo rohlíčků, které jsou základem pro výrobu špiček, indiánků, máslových rohlíčků atd. Sandra BUFFY Komplet je speciální hmota vhodná pro výrobu kulatých piškotů, tzv. buflerů, nebo rohlíčků, které jsou základem špiček, indiánků, máslových rohlíčků a dalších cukrářských výrobků. Osahuje sušená vejce a při jejím použití je nutná pouze pitná voda. Výhody profesionální směsi na buflery: jednoduchost technologického postupu výroby hmoty pro buflery výrazná úspora času při jejich výrobě delší doba stability hmoty po vyšlehání výrazně prodloužená stabilita nastříkaných tvarů před pečením možnost větších zámisů a lepší produktivita práce Použití: Na 1000 g směsi použijte 500 g vody. Směs a vodu spojíme, nechte 5 minut nabobtnat, a šlehejte při maximální rychlosti 3 - 5 minut dle použitého typu šlehacího stroje. Parametry pečení: při 190 °C po dobu 10 - 15 minut (dle typu pece) s otevřeným odtahem páry. Recept na jádrové a kakaové piškoty Doporučený technologický postup výroby jádrových buflerů: Sandru BUFFY Komplet a vodu spojíme, necháme cca 5 minut odležet a poté šleháme při max. rychlosti 2,5 - 3 minuty do stabilní konzistence. Aranku Arašíd a vodu smícháme a necháme je cca 20 minut odležet. Poté je lehce vmícháme do předem vyšlehané Sandry BUFFY Komplet a stříkáme na pečící papír širokou hladkou špičkou. Parametry pečení: při 200 °C po dobu 11 - 13 minut podle velikosti buflerů při otevřeném odtahu páry (parametry jsou pro sázecí elektrickou pec). Doporučený technologický postup výroby kakaových buflerů: Sandru BRILANT spojíme s vodou a olejem, necháme 5 minut odležet. Sandru BUFFY, vodu a vaječný tekutý obsah vyšleháme. Kakaovou hmotu přemícháme a spojíme s vyš (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - Sandra Buffy Komplet - 15 kg - IREKS

Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 1 kg - IREKS

Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 1 kg - IREKS
Detail

Sypká směs na výrobu klasických placiček s čokoládovou polevou známé jako marokánky nebo také florentýnky. Slazená jádrová vícezrnná směs s přídavkem sušené mrkve. Určeno pro další zpracování. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Tunisanka 1000 g, voda (40-50 °C) 240 g, olej 50 g. Suroviny promícháme a necháme nejméně 2 hodiny odležet, poté opět promícháme. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs Tunisanka Premium na marokánky a florentýnky - 1 kg - IREKS

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS
Detail

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou. Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek. Dodávaná hmotnost 5000g výrobní postup: indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat 625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády, do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek"). Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru. pečené hmoty - laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle) - pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smícha, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky. Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 min. - podle typu trouby. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

Morfologie zubů. Kreslení a modelování zubů - Květoslava Monhartová, Hecová Hana - e-kniha

Morfologie zubů. Kreslení a modelování zubů - Květoslava Monhartová, Hecová Hana - e-kniha
Detail

eBook:,Třetí vydání učebnice, určené studentům Lékařské fakulty v Plzni. Teoretická část učebního textu se zabývá základním popisem zubu, jeho značením, morfologií tvrdých zubních tkání a morfologií stálého chrupu. Cvičná část se zaměřuje na nákresy a modelaci zubů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Morfologie zubů. Kreslení a modelování zubů - Květoslava Monhartová, Hecová Hana - e-kniha

Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS

Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS
Detail

Karamel určený jako pasta na přípravu krémových náplní nebo i náplní do bonbonů - extra hustý a vydatný. Při přípravě medovníku je s tímto karamelem počítáno do jedné z náplní. Vyrobeno ve Francii a nabízené balení je á 5000g. Cena za balení. Použití: Přidáme 30-50 g pasty do 1l našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání. Složení: karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup,kondenzované mléko, rostlinný tuk, zvlhčující látka (E422), emulgátor (E471,E473), aroma. Vyrobeno v závodě zpracovávající obiloviny obsahujcí lepek, vejce, arašídy, soju, suché skořápkové plody, hořčičná semínka, celer, sezam. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 260kcal/1103kJ, bílkoviny 0 g, sacharidy 64,9 g z toho cukry 62,2 g, tuky 0 g, vláknina 0 g, sůl 0 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS

DentON (DE-PLAGUE) sypká směs - 50g

DentON  (DE-PLAGUE)  sypká směs - 50g
Detail

PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVEK DENTON OBSAHUJE MOŘSKOU ŘASU ASCOPHYLLUM NODOSUM PRO REDUKCI ZUBNÍHO PLAKU A KAMENE, NAVÍC VÝRAZNĚ SNIŽUJE ZÁPACH Z TLAMY U PSŮ A KOČEK. Preparát působí přímo v zažívacím traktu zvířete, odkud se následně dostává do krevního řečiště, poté do slin a tím velmi účinně působí na zuby a dásně. Významně ovlivňuje schopnost zachycování bakterií způsobujících zubní plak a změkčuje existující zubní kámen, který většinou sám odpadne nebo je velmi snadno odstranitelný. Přípravek neobsahuje umělá barviva, lepek, cukr. Bez genetických modifikací. (krmeni.cz)

Podobné produkty ako DentON (DE-PLAGUE) sypká směs - 50g

DentON (DE-PLAGUE) sypká směs - 100g

DentON  (DE-PLAGUE)  sypká směs - 100g
Detail

PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVEK DENTON OBSAHUJE MOŘSKOU ŘASU ASCOPHYLLUM NODOSUM PRO REDUKCI ZUBNÍHO PLAKU A KAMENE, NAVÍC VÝRAZNĚ SNIŽUJE ZÁPACH Z TLAMY U PSŮ A KOČEK. Preparát působí přímo v zažívacím traktu zvířete, odkud se následně dostává do krevního řečiště, poté do slin a tím velmi účinně působí na zuby a dásně. Významně ovlivňuje schopnost zachycování bakterií způsobujících zubní plak a změkčuje existující zubní kámen, který většinou sám odpadne nebo je velmi snadno odstranitelný. Přípravek neobsahuje umělá barviva, lepek, cukr. Bez genetických modifikací. (krmeni.cz)

Podobné produkty ako DentON (DE-PLAGUE) sypká směs - 100g

Unilakt Skořice sypká směs 250 g

Unilakt Skořice sypká směs 250 g
Detail

Unilakt Skořice sypká směs 250 g Kila dolů! Obsahuje jablečnou vlákninu, probiotikum, chlorellu a skořici, která podporuje odbourávání tuků. Ve formě sypké směsi pro komfortní užívání. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Unilakt Skořice sypká směs 250 g

Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Detail

Termostabilní náplň s kusy jahod pro celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem kusového ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě velkých kusů jahod - podíl zahradní jahody je 65%. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvo (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Detail

Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: tmavě červená Vůně a chuť: typická pro višně Konzistence: rosolovitá hmota s kousky ovoce (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS

Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS
Detail

Ovocná náplň borůvková s nižší termostabilitou, vhodná do tlačených koláčů nebo na třené hmoty. Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: typická pro borůvky Vůně a chuť: typická pro borůvky Konzistence: roso (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS

Směs na perník 5 kg - Zeelandia

Směs na perník 5 kg - Zeelandia
Detail

Směs pro výrobu tmavého litého perníku - 5 kg Směs pro výrobu tmavého litého perníku. 1000 g Směs na perník, 140 g olej, 500 g voda. Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 4 min. Výrobek může obsahovat laktózu, protože je zapracováván ve vyrobě, která zpracovává mléko. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Směs na perník 5 kg - Zeelandia

Karina malina - 1 kg - IREKS

Karina malina - 1 kg - IREKS
Detail

Ztužovač Karina Malina 1 kg. Malinový ztužovač - vhodné pro aplikaci jak na ztužení šlehaček, másel, tvarohu. Obsah balení: 1 kg. Receptura: Karina 1000g + pitná voda 500g. Směs Karina smícháme s vodou a promícháme do hladké konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě 15 min odležet a opět zamícháme. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Karina malina - 1 kg - IREKS

MycoMedica MycoGastro sypká směs pro přípravu nápoje 90g

MycoMedica MycoGastro sypká směs pro přípravu nápoje 90g
Detail

Synergicky působící kombinace hericia, aloe vera, chlorelly a lékořice podporuje podle tradiční čínské medicíny Wei (žaludek) a reguluje jeho Qi. Směs MycoGastro vychází z receptu tradiční čínské medicíny Hou Tou He Zhong San. Více informací najdete ve veřejně dostupných zdrojích, třeba na internetu. Veškerá houbová surovina, kterou používáme pro výrobu našich houbových produktů, je před zpracováním testována v německé nezávislé laboratoři Agrolab na více než 500 druhů známých těžkých kovů, pesticidů a člověku nebezpečných mikroorganismů. Tyto testy si můžete prohlédnout zde, zde a zde. Certificate of Analysis si můžete prohlédnout zde. MycoGastro obsahuje synergicky působící kombinaci vitální houby hericia a aloe vera, chlorelly či lékořice. Tato podporuje podle tradiční čínské medicíny Wei (žaludek) a reguluje jeho Qi. Ochlazuje též Nei Re (vnitřní horko) a Huo Xu (oheň z nedostatku). Z pohledu čínské medicíny: posiluje Wei (žaludek) a reguluje jeho Qi doplňuje Pi Qi (qi sleziny) a tím podporuje trávení pročišťuje Re (horko) z Wei (žaludku) a Chang (střev) Podle západních výzkumů lékořice podporuje normální metabolismus/trávení, aloe vera organismus detoxikuje a pročišťuje a udržuje normální činnost gastrointestinálního traktu. Též podporuje přirozenou obranyschopnost. Chlorella podporuje vitalitu a imunitu. Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU: Lékořice (Glycyrrhiza uralensis) Normální metabolismus/hubnutí Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) Vitalita - energie - tonus Imunita - energie Přirozená obranyschopnost Aloe Vera Přirozená obranyschopnost - imunitní systém Napětí - únava Antioxidant Čištění a detoxikace, imunitní systém Normální hladina cukru v krvi Normální stav pokožky (Před) menstruační & komfort Normální funkce střevního traktu Více informací najdete ve veřejně dostupných zdrojích, třeba na internetu. Obsah balení: 90g prášku (30 dávek), dávkovací lžička Složení v 1 dávce: Hericium, korálovec ježatý, Hericium erinaceus, prášek z plodnice – 2000mg Gan Cao, lékořice, Glycyrrhiza uralensis, extrakt z kořene 5:1 - 200mg BIO Chlorella, Chlorella pyrenoidosa, prášek z řasy - 350mg Aloe Vera, Aloe pravá, extrakt z listů 200:1 - 100mg Inulín, čekanková vláknina - 350mg pomocné látky: bez pomocných látek, aditiv a konzervantů Více informací o vitálních houbách najdete v Houbáři nebo v sekci Účinky. (zoot.cz)

Podobné produkty ako MycoMedica MycoGastro sypká směs pro přípravu nápoje 90g

MycoMedica MycoSleep sypká směs pro přípravu nápoje 90g

MycoMedica MycoSleep sypká směs pro přípravu nápoje 90g
Detail

Účinná kombinace reishi a jujuby má podle tradiční medicíny An Shen účinek (uklidňuje ducha). Harmonický účinek směsi podporuje malá dávka lékořice. Směs MycoSleep vychází z receptu tradiční čínské medicíny Ling Shui Mian San. Více informací najdete ve veřejně dostupných zdrojích, třeba na internetu. Veškerá houbová surovina, kterou používáme pro výrobu našich houbových produktů, je před zpracováním testována v německé nezávislé laboratoři Agrolab na více než 500 druhů známých těžkých kovů, pesticidů a člověku nebezpečných mikroorganismů. Tyto testy si můžete prohlédnout zde, zde a zde. Certificate of Analysis si můžete prohlédnout zde. Kombinace vitální houby Reishi a čínské léčivky jujuby podporuje spánek a harmonizuje psychiku. Reishi má v tradiční čínské medicíně funkci An shen, což překládáme jako „uklidňovat ducha“. Reishi jsme použili ve formě jemně mletého prášku, což je pro tuto funkci zásadní. Druhou součástí směsi je Suan Zao Ren, česky jujuba, bylinka, kterou čínští lékaři po tisíciletí používají v receptech na harmonický spánek. Gan Cao neboli lékořice harmonizuje celou směs a podporuje její vstřebatelnost. Rozdíl mezi směsí MycoSleep a MycoStress je ten, že MycoSleep působí podle tradiční čínské medicíny na XIN (prvek ohně - srdce, sídlo duše Shen) a MycoStress na GAN (prvek dřevo - játra, sídlo duše Hun). Člověk mající problém se XIN je dle čínské medicíny neukotvený, psychicky nevyrovnaný, zapomíná, vnímá bušení srdce, neklidně spí, zapomíná, snadno se leká, je spíše bledý. Člověk mající problémy s GAN se nedokáže uvolnit, má pocit pnutí či stažení se, střídání nálad, hodně věcí se mu zhoršuje působením stresu či emocí, u žen bývají příznaky zesílené před menstruací. Z pohledu čínské medicíny: vyživuje Xin Yin (Yin srdce) a Xin Gan Xue (krev srdce i jater) má funkci An Shen (uklidňuje ducha) pročišťuje Re (horko), odstraňuje podrážděnost Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU: Lesklokorka lesklá (Reishi, Ganoderma lucidum) Přirozená obranyschopnost - imunitní systém Normální funkce oběhové soustavy Normální hladina cholesterolu v krvi Lékořice uralská(Glycyrrhiza uralensis) Normální metabolismus / hubnutí Více informací najdete ve veřejně dostupných zdrojích, třeba na internetu. Obsah balení: 90g prášku (30 dávek), dávkovací lžička Složení v 1 dávce: Reishi, lesklokorka lesklá, Ganoderma lucidum, prášek z plodnice – 2000mg Gan Cao, lékořice, Glycyrrhiza uralensis, extrakt z kořene 5:1 - 200mg Suan Zao Ren, jujuba, Ziziphus jujuba, extrakt ze semen 5:1 - 800mg pomocné látky: bez pomocných látek, aditiv a konzervantů Více informací o Reishi najdete v Houbáři nebo v sekci Účinky. (zoot.cz)

Podobné produkty ako MycoMedica MycoSleep sypká směs pro přípravu nápoje 90g

Kokosky směs - 5 kg -

Kokosky směs - 5 kg -
Detail

Kompletní směs pro výrobu kokosek. Suroviny k přípravě: 500 g Kokosky + 150 g vody ( cca 30°C) + ovocná směs (marmeláda) meruňka 15 g Návod na použití: všechny suroviny smícháme při středních otáčkách po dobu 5 – 7 minut do lehce našlehané a stabilní konzistence. Pečeme při 180 st.C po dobu cca 20 minut. Kompletní sypká směs na výrobu kokosek - stačí voda a meruňková marmeláda. Vyšlehanou směs nastříkáme na pečící papír a můžeme péct. Hmotnost 5 kg Skladovací podmínky: V suchých, dobře větratelných skladech při teplotě max. 25°C, vždy uzavřené. Složení: Cukr, kokos strouhaný (min. 39 %), sušený vaječný bílek, rýžová mouka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), sušené mléko, emulgátor (E472a), zahušťovadlo (E401), glukózový sirup. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Kokosky směs - 5 kg -

Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg, (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS
Detail

Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Podrobný popis dávkování přiložen k produktu. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, kyselina (E330), emulgátor (E472a), pšeničná mouka, barvivo (E101). Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2057 kJ (492 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,2 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g Platnost (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS

Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS
Detail

Produkt s hruškovou příchutí - opět univerzální výrobek jak na výrobu šlehačkových, tukových tak i tekutých náplní. Dávkování jako u všech karin je jednoduché - v poměru zalijeme vodou, necháme 20 minut odležet a pak všleháme změklý tuk nebo ušlehanou šlehačku. Směs můžeme použít i na výrobu povrchových glazur s identickou barvou a vůní - stačí podle návodu aplikovat neutrální gel. Hmotnost balení 1 kg - tzn. můžeme vyrobit 4,5 kg šlehačkového krému nebo 2 kg máslového krému. Samozřejmě při potřebě menšího množství propočteme suroviny na naši potřebu. Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, emulgátor (E472a), kyselina (E330), barvivo (E141, E101), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2075 kJ (496 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,1 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS
tmava smes korpus brilant 5 kg ireks, Rottner MONTANA 5 (T04712), Modelování a simulace komplexních systémů (978-80-210-5318-2), Montana Malatec 10120 (221), Modelování budoucnosti (978-80-8100-365-3), Business modelování (978-80-271-3356-7), Bery Jones Směs ořechů a ovoce 1kg (8595691007695), FitnessLine - 5 kg (SCH1002-5), CoolPets psí zmrzlina směs na výrobu Ananas (8716759611726), Modelování bojové techniky (978-80-264-1408-7), Matex Přehoz na postel Montana hnědá, 170 x 210 cm, Matex Přehoz na postel Montana krémová, 170 x 210 cm, lahve pb 5 kg, vazelina lekarska 5 kg, Bery Jones Směs kešu a arašídů - med a mořská sůl 500g (8595691040340), Mango Montana Pro+ Černá Mat (SPTvlhel01nad), Tognana Běhoun 40x140 cm MONTANA (TXXRU015698), Tognana Chňapka 18x18 cm MONTANA (TXXPR055698), Tognana Prostíraní 35x50 cm MONTANA (TXXTO135698), Korkmaz Montana - granitový hrnec 3l (A1241), TIERRA VERDE prací prášek na bílé prádlo a pleny 5 kg (333 praní) (8595691810523), Bery Jones Směs ořechů Popular - rozmarýn a med 500g (8595691040333), Capital Sports Rotunder Set, 1, kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, Jazyky Verilog a SystemVerilog a jejich užití při modelování a syntéze číslicových systémů Příručka (978-80-214-5216-9), JELEN Prášek na barevné 5 kg (100 praní) (8592613579353), Matex Přehoz na postel Montana tmavě šedá, 170 x 210 cm, Matex Přehoz na postel Montana světle šedá, 170 x 210 cm, Capital Sports IP3H 20 kg Set, sada závaží na činky, 4x 2,5 kg + 2x 5 kg, 30 mm, Capital Sports IPB 30 kg Set, sada závaží na činky, 2x 5 kg + 2x 10 kg, 30 mm, Capital Sports IP3H 15 kg Set, sada závaží na činky, 2x 2,5 kg + 2x 5 kg, 30 mm