Sváteční menu od polévky po dezert (edice apetit)

Produkt Sváteční menu od polévky po dezert (edice apetit) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sváteční menu od polévky po dezert (edice apetit) upraviť a produkt hľadať znova.

Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)

Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
Detail

17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit) , Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)

Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)

Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)
Detail

Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrané redaktorkami Apetitu a doplněné tipy a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5) , Alpro dezert

Bleskové dezerty (Edice Apetit)

Bleskové dezerty (Edice Apetit)
Detail

Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitých dezertů čas? Nebo jednoduše nechcete v kuchyni trávit dlouhé hodiny? Připravili jsme pro vás kuchařku obsahující více než 100 bleskových dezertů pro každou příležitost, která vám vytrhne trn z paty i v té největší časové tísni. Bude vám neocenitelným pomocníkem nejen v situacích, kdy vás překvapí nečekaná návštěva, ale i ve chvílích, kdy vás přepadne neodolatelná chuť na něco dobrého. Díky receptům vyzkoušeným a vyladěným v redakční kuchyni časopisu Apetit zvládnete vytvořit jednoduchý dezert během několika chvil. Bleskové dezerty vám ovšem pomohou oslnit třeba i slavnostním dortem nebo domácí zmrzlinou. Oslaďte si život!V kuchařce Bleskové dezerty najdete tyto kapitoly:Na plech a ve forměSladké maličkostiNení čas na hrdinstvíPro slavnostní chvíleSólo pro lžičkuNěkdo to rád horkéLedové královstvíServis (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bleskové dezerty (Edice Apetit) , Od hirošimy po bělehrad (9788024629889)

Dorty a dezerty (Edice Apetit)

Dorty a dezerty (Edice Apetit)
Detail

Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak správně vyšlehat bílky, rozpustit ve vodní lázni čokoládu, pracovat s fondánem, slavnostně - kytkami či ovocem - ozdobit dort, udělat čokoládové hobliny, pracovat se želatinou a jak na božské poháry a domácí zmrzlinu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dorty a dezerty (Edice Apetit) , Od sarajeva po hirošimu (9788024629896)

Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)

Detail

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí.*****Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit.*****V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i míchaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní.*****Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky.*****V kuchařce Slavná vejce najdete tyto kapitoly:* Věhlasná vejce* Malá vejce* Velká vejce* Mazaná vejce* Sladká vejce* Servis (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit) , Banquet apetit 10ks

Sváteční menu

Sváteční menu
Detail

Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrané redaktorkami Apetitu a doplněné tipy a triky známých šéfkuchařů. A všechny stojí za vyzkoušení! (patro.cz)

Podobné produkty ako Sváteční menu , Krásné vánoce: sváteční inspirace od českých blogerek (978-80-253-5219-9)

Maso (Edice Apetit)

Maso (Edice Apetit)
Detail

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni.V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začátečníci. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Maso (Edice Apetit) , Intimní historie od antiky po baroko ()

Těstoviny (Edice Apetit)

Těstoviny (Edice Apetit)
Detail

Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této deváté kuchařce z Edice Apetit se naučíte připravovat úplné pilíře italské kuchyně jako je omáčka bolognese, janovské pesto, špagety carbonara, aglio e olio, ale také zapékat různé druhy těstovin, vařit s nimi polévky, připravovat z nich saláty, dobře ochutit kuskus a získáte spoustu nápadů, jak během pár minut udělat jídlo, na kterém si pochutná celá rodina. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Těstoviny (Edice Apetit) , Nestle dezert vanilkovy 4x100g

Grilování (Edice Apetit)

Grilování (Edice Apetit)
Detail

Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu!160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol:PředkrmyHovězí, telecí a jehněčí masoVepřové masoDrůbeží masoMleté maso Ryby a plody mořeBez masaPřílohy a dipy Sladké osvěženíServis (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Grilování (Edice Apetit) , Sada příborů apetit, 24 ks

Drůbež (Edice Apetit)

Drůbež (Edice Apetit)
Detail

Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek, nechybí ani recepty na chutné přílohy a nádivky a praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor. Kapitola Servis obsahuje podrobný návod na porcování a vykostění kuřete a spoustu triků a zlepšováků. Všechny recepty jsou vyzkoušené a ověřené redakcí časopisu Apetit i jeho čtenáři. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Drůbež (Edice Apetit) , Megaslizoun - sada třpytek - sváteční (5901087032746)

Brambory (Edice Apetit)

Brambory (Edice Apetit)
Detail

Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba vláčné pečivo. S našimi recepty se vaše vaření stane potěšením. Vařte, pečte, zapékejte a smažte s námi BRAMBORY! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Z jednoho hrnce, Pečené & zapečené brambory, Bramboráky, placky & omelety, Bramborové těsto, Bramborové saláty, Bramborové kaše, Chuťovky, Bramborové pečivo, Na nákupu & v kuchyni. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Brambory (Edice Apetit) , Dějiny etických teorií od kanta po pragmatismus (9788024643977)

Party (Edice Apetit)

Party (Edice Apetit)
Detail

Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit, Party, vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění.K osvědčeným receptům jsme přidaly další - ty nejlepší, které se jsme v redakci Apetitu objevily - a tak vznikla kuchařka plná zajímavých receptů na jednohubky, dipy, chlebíčky, utopence, řízečky, pečená žebra, tataráky, poháry až po drinky a dětské dorty. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Party (Edice Apetit) , Opuštěná společnost: česká cesta od masaryka po babiše

Koláče (Edice Apetit)

Koláče (Edice Apetit)
Detail

První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčůPrvní z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý!Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených koláčů je rozdělena do osmi kapitol: Tvarohové koláče, Ořechové koláče, Letní ovocné koláče, Podzimní ovocné koláče, Čokoládové koláče, České koláče, Světové koláče, Zdravé koláče.Vyberte si koláč podle své chuti! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Koláče (Edice Apetit) , Tajemstvi obrazu od jeskynnich maleb po chytre telefony

Koření (Edice Apetit)

Koření (Edice Apetit)
Detail

Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán.Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali:- Polévky - lehké, krémové i husté, že v nich stojí lžíce (výborná ostrá mrkvová polévka se sedmi druhy koření nebo lehký kapří vývar se šafránem)- Chuťovky & saláty - zapékané chilli papričky plněné sýrem, kořeněné směsi s ořechy, pikantní tousty, kmínový koláč s blaťáckým zlatem nebo nakládaný kozí sýr- Hlavní jídla - klasický guláš nebo paprikáš, tofu na pepři, kořeněná ryba s čerstvou salsou nebo těstoviny s brokolicí a šafránem - Láska na kari - nejrůznější kari z celého světa- Ostré jako čert - pálivá jídla s čerstvými i sušenými chilli papričkami (kuře se zelenou harissou, jehněčí s červenou harissou nebo nejlepší chilli con carne- Koření & dochucovadla - domácí chilli omáčka, pikantní čatní, neobvyklé směsi koření- Dezerty - moučníky a horké nápoje vonící skořicí, hřebíčkem, vanilkou i kardamomem (perníkový koláč s hruškami, skořicoví šneci, pečené kořeněné banány nebo ananas)- Servis (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Koření (Edice Apetit) , Polévky (978-80-904675-1-4)

Rýže (Edice Apetit)

Rýže (Edice Apetit)
Detail

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: PolévkyPřílohy & salátyRýže v hlavní roliRizotaPodávejte s… rýžíChuťovkyRýžové nudle a rýžový papírDezerty + servisNajdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi.Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou - thajské kari, jarní závitky, rýžové nudle…Zvláštní pozornost jsme věnovali jednotlivým druhům rýže - v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rýže (Edice Apetit) , Banquet 24dílná sada příborů apetit daphne

Sýry (Edice Apetit)

Sýry (Edice Apetit)
Detail

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky či sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne anebo ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat… Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali:- Sýr v hlavní roli- Polévky- Téměř bez masa- Hlavní chod- Saláty & chuťovky- Na malý hlad- Dezerty- Servis (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sýry (Edice Apetit) , Apetit 19fp126s 28 cm, pk (19fp126s)

Bylinky (Edice Apetit)

Bylinky (Edice Apetit)
Detail

Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezertyi tipy, jak zachytit chuť a vůni bylin na zimu. A jako bonus nabízíme kapitolu s pokrmy s jedlými květy a divokým býlím. S námi si vaření užijete!Kniha je rozdělena do 8 kapitol:Polévky (kuřecí vývar s bylinkovým svítkem, mrkvová s koriandrem…)Na malý hlad (nakládaný hermelín s libečkem, tabouleh, tvarohová pomazánka, sýrová krém s pažitkou…)Maso (jehněčí, koprová omáčka, kyjevský řízek s bylinkami)Ryby a plody moře (mušle s petrželkou, losos v balíčku, halibut s koprovým pestem)Těstoviny a nokyVoňavá dochucovadla (bylinkový olej, bylinkový ocet, domácí pesto…)Z louky a lesaSladké mámení (pavlova, levandulová bábovka, ananasové frappé s mátou, tymiánová sodovka) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bylinky (Edice Apetit) , Od agamy po zuzanu (978-80-748-7157-3)

Luštěniny (Edice Apetit)

Luštěniny (Edice Apetit)
Detail

Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařce se luštěniny jistě probojují na špičku žebříčku vašich oblíbených surovin. Sepsali jsme pro vás 130 receptů s mnoha druhy luštěnin z domova, z Evropy i z nejrůznějších koutů zeměkoule. Připravili jsme je a k dokonalosti vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V téhle kuchařce najdete pokrmy tradiční i moderní, slané, pikantní, ale také sladké. Vaříme v nich ze starých známých – čočky, hrachu a fazolí – i z novinek posledních let a znovuobjevených druhů, jako jsou cizrna, mungo, azuki, boby a další. S námi si na luštěninách opravdu pochutnáte! V kuchařce Luštěniny najdete tyto kapitoly:- Čočka- Hrách & cizrna- Fazole- Vigna- Ostatní- Servis (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Luštěniny (Edice Apetit) , Od andělů po žárovky (978-80-267-1853-6)

Saláty (Edice Apetit)

Saláty (Edice Apetit)
Detail

Čtvrtá z řady kuchařek z Edice Apetit Saláty vám nabídne 150 receptů.Vyzkoušejte skvělé kombinace s ovocem, sýrem, masem, luštěninami nebo těstovinami.Kuchařka Saláty vám servíruje saláty lehké letní, zimní teplé, i vydatné a přitom zdravé. Staňte se mistrem salátové kuchyně! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Slavné, Zeleninové, Bramborové, Z těstovin a rýže, S luštěninami a obilninami, S masem a rybami, Se sýrem a vejci, S ovocem, Zálivky a krutony. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Saláty (Edice Apetit) , Od patchworku po artquilt (978-80-247-5765-0)

Jahody (Edice Apetit)

Detail

Nová kuchařka z edice Apetit - Jahody je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a nádherné na pohled. Už to je předurčuje k tomu, že je budou milovat davy. Navíc existuje tolik možností, jak si jahody užít! Naše kuchařka vás snadno přesvědčí, že jejich potenciál je téměř nevyčerpatelný. Jahody jednoduše milujeme! Jejich chuť nás vrátí do dětství i přenese do exkluzivních cukráren. Přestože dnes jsou k dostání po celý rok, nejlepší jsou uzrálé pod domácím sluncem. Jak nastane sezona, chceme si je užít naplno. Sestavili jsme proto kuchařku, v níž najdete 130 receptů a tipů, jak na ně. Poradíme, s čím si vychutnat jahody začerstva a jaká sladká jídla uvařit. Vybrali jsme nejlepší koláče, dezerty i dorty. Nezapomněli jsme ani na zavařování. Snadno vás přesvědčíme, že jahody jsou skvělé i naslano! Víme to naprosto jistě: všechny recepty jsme totiž uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Jahody najdete tyto kapitoly: •Začerstva •Zatepla •Právě upečeno •Domácí cukrárna •Nové obzory •Na později •Servis (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jahody (Edice Apetit) , Od venuše po atomy (978-80-264-4255-4)

Slané pečení (Edice Apetit)

Slané pečení (Edice Apetit)
Detail

Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte tatin), oblíbené pizzy, slané muffiny a rolády a záviny, sušenky, taštičky atd. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol. Reaguje na nejnovější trend - pečení domácího chleba. Protože českému chlebu s dokřupava vypečenou kůrčičkou a vláčnou střídkou se nic nevyrovná! Kromě receptů na domácí pečivo kuchařka obsahuje i tipy, čím si pečivo obložit (pomazánky, obložené chlebíčky, tousty…), ale taky v ní autorka radí, jak pečivo proměnit v další pochoutku (slavná italská chlebová polévka, knedlíky, salát panzanela, nádivka…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrány redaktorkami Apetitu a otestovány v redakční kuchyni. KAPITOLY: Chleba & pečivo Obložte si… Slané koláče Taštičky & záviny Pizza & spol. Drobné pečivo Vaření s chlebem Servis (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Slané pečení (Edice Apetit) , Od zrníčka po koláček (978-80-7496-217-2)

Bez masa (Edice Apetit)

Bez masa (Edice Apetit)
Detail

Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryby vyskytují jen v roli dochucovadla – jako v obyčejných jídlech z časů našich prababiček. A jako bonus si s námi dopřejte báječné dezerty plné zeleniny.Je vcelku vedlejší, jestli vás k tomu, abyste se s námi pustili do vaření bez masa, vedou etické, zdravotní, ekologické anebo úplně jiné důvody. Podstatné je, že labužníci ve vás nebudou strádat a že si pochutnáte. Kapitoly:Pořádné polévkyVýjimečné salátyNudle & spol.Z pole i z lesaZrněníPro chuť i na večírekTrocha masa nevadíDezerty plné zeleniny (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bez masa (Edice Apetit) , 690 otázek v angličtině - od začátečníků po středně pokročilé

Latinská Amerika (Edice Apetit)

Latinská Amerika (Edice Apetit)
Detail

Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná masa a nejrůznější empanadas do ruky, recepty z Kuby včetně návodu na pravé kubánské mojito atd.Kniha je rozdělena do 7 kapitol: první zahrnuje opravdu originální recepty z kuchyní Karibiku a Střední i Jižní Ameriky (U jednoho stolu), druhá pak recepty, které se vztahují k nejrůznějším svátkům (Slavte fiestu!), celá jedna kapitola je pak věnovaná mexickým receptům (tacos, tortilly, plněné chilli papričky, guacamole, kukuřičká polévka, huevos rancheros…), následuje kapitola s recepty na gril (argentinské steaky + omáčka chimichurri, hovězí žebra ve stylu tex-mex) a nechybí ani kapitola se sladkým - čokoládou!Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat exotické suroviny, jak je správně použít, a taky zajímavosti o stolování a autentické kuchyni jednotlivých zemí Jižní Ameriky.Všechny recepty jsou pečlivě vybrány a vyzkoušeny redakcí Apetitu, tzn. že jsou všechny uvařitelné i v českých podmínkách.Kapitoly:U rodinného stolu (autentické recepty)Slavte fiestu!Žhavé dny i noci (grilování)Pozdrav z MexikaZ ruky do pusy (nachos, empanadas, tortilly, burgery…)Výměnný obchod (recepty s typickými jihoamerickými surovinami - káva, quinoa, kukuřice, rajčata…)Sedmý hřích (sladké) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Latinská Amerika (Edice Apetit) , Apetit destini sada příborů 24ks a11562 (a11562)

Mleté maso (Edice Apetit)

Detail

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa.Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např. švédské kuličky připravené ve verzi na party, lasagne ve formě polévky nebo svěží karbanátky s jablky.Podle kuchařky Mleté maso připravíte polévky, pohoštění, rychlá jídla i pokrmy na slavnostní stůl. Přidali jsme praktické tipy, jak sestavit dokonalé masové kuličky nebo sekanou podle svého gusta, a také kapitolu, v níž radíme, jak snížit spotřebu masa a nahradit část zeleninou, luštěninami nebo houbami. Recepty jsme poctivě vyladili v redakční kuchyni Apetitu, vařili, ochutnávali a několik receptů upravili a vyzkoušeli znovu. To abychom měli jistotu, že ve vaší kuchyni už se nic nepokazí. Věříme, že řada receptů z knihy se hravě probojuje mezi vaše nejoblíbenější jídla.V kuchařce Mleté maso najdete tyto kapitoly: Polévky Drobnosti Velké pecky Kuličky & šišky Placičky Vyrábíme, anebo fixlujeme Odlehčujeme Servis (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mleté maso (Edice Apetit) , Behanie: od a po z (978-80-7639-009-6)

Dorty a dezerty - Apetit redakce časopisu

Dorty a dezerty - Apetit redakce časopisu
Detail

Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak správně vyšlehat bílky, rozpustit ve vodní lázni čokoládu, pracovat s fondánem, slavnostně - kytkami či ovocem - ozdobit dort, udělat čokoládové hobliny, pracovat se želatinou a jak na božské poháry a domácí zmrzlinu. 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol: Klasické dorty a dezerty Čokoláda a kakao Zákusky z cukrárny Slavnostní dorty Dorty a dezerty s ovocem Nepečené dorty a dezerty Zmrzliny a poháry Servis (patro.cz)

Podobné produkty ako Dorty a dezerty - Apetit redakce časopisu , Team: od a po zet (3x cd) - cd (912888-2)

Můj zápisník receptů Edice Apetit

Můj zápisník receptů Edice Apetit
Detail

Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete – u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích... Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své nejoblíbenější recepty zaznamenat. Sepsali jsme do něj ovšem i spoustu užitečných rad, jež se vám budou při vaření hodit, a řadu nejhledanějších receptů z Apetitonline.cz, které tak konečně budete mít pořád po ruce. Zapište si recept na nejúžasnější vánoční cukroví, maminčinu neodolatelnou sekanou, vláčnou bábovku od tetičky nebo nezapomenutelné těstoviny od kamarádky z Itálie! Poznamenejte si, proč je právě tenhle recept nejlepší, od koho jste ho vyprosili, čím je pro vás výjimečný nebo jak a čím jste ho vylepšili. Nakonec můžete do zápisníku nalepit fotku uvařeného jídla, ale třeba i vystřiženou předlohu z časopisu, obrázek babičky, od níž máte recept, nebo snímek přátel, s nimiž či pro něž jste jídlo uvařili. Vytvořte si svou domácí kuchařku, kroniku těch nejlepších jídel a společných zážitků, které si chcete pamatovat už navždycky! (patro.cz)

Podobné produkty ako Můj zápisník receptů Edice Apetit , Slovensko od praveku po trianon (978-80-8079-308-1)

Kuchařka pro singles (Edice Apetit)

Kuchařka pro singles (Edice Apetit)
Detail

Novinka z edice Apetit, Kuchařka pro singles přináší spoustu nápadů a receptů, co si uvařit, když jste sami doma.Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí. Když se neodbudete, prospějete své duši i tělu víc než fast foodem, a navíc máte svobodu jíst, na co máte zrovna chuť, i šanci otestovat si přípravu nových dobrot bez obav, co jim řeknou ostatní! V Kuchařce pro singles najdete víc než stovku nápadů a receptů na skvělá jídla všeho druhu, která si můžete připravit jenom v jedné porci, ale navařit i do zásoby. Najdete v ní také užitečné rady, jak potraviny uchovávat a jak s nimi hospodárně nakládat. Všechny recepty jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit.V Kuchařce pro singles najdete kapitoly•Umění kompozice (neboli sendviče a saláty)•Síla polévky•Jedna porce stačí•Vejce nad zlato•Kuře nejen na neděli•Plátky a filety•Přítel mrazák•Servis (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kuchařka pro singles (Edice Apetit) , Rozkoš mezi pohlavími sexuální diference od antiky po freuda (9788024635255)

Můj zápisník receptů (Edice Apetit)

Můj zápisník receptů (Edice Apetit)
Detail

Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete – u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích... Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své nejoblíbenější recepty zaznamenat. Sepsali jsme do něj ovšem i spoustu užitečných rad, jež se vám budou při vaření hodit, a řadu nejhledanějších receptů z Apetitonline.cz, které tak konečně budete mít pořád po ruce. Zapište si recept na nejúžasnější vánoční cukroví, maminčinu neodolatelnou sekanou, vláčnou bábovku od tetičky nebo nezapomenutelné těstoviny od kamarádky z Itálie! Poznamenejte si, proč je právě tenhle recept nejlepší, od koho jste ho vyprosili, čím je pro vás výjimečný nebo jak a čím jste ho vylepšili. Nakonec můžete do zápisníku nalepit fotku uvařeného jídla, ale třeba i vystřiženou předlohu z časopisu, obrázek babičky, od níž máte recept, nebo snímek přátel, s nimiž či pro něž jste jídlo uvařili. Vytvořte si svou domácí kuchařku, kroniku těch nejlepších jídel a společných zážitků, které si chcete pamatovat už navždycky! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Můj zápisník receptů (Edice Apetit) , Autizmus od a po s (978-80-551-8129-5)

Kuchařka pro děti (Edice Apetit)

Kuchařka pro děti (Edice Apetit)
Detail

Kuchařka pro děti, novinka z edice Apetit, díky které uspokojíte chuťové buňky každého malého gurmána.Nevíte, co vařit dětem, aby to chutnalo celé rodině, a nudí vás opakovat pár prověřených jídel? Nabízíme vám kuchařku s více než 130 novými nápady a recepty. Najdete mezi nimi nejen dětskou klasiku, jako jsou těstoviny či sladká jídla, ale i vynalézavé recepty, ve kterých děti s chutí spořádají pořádnou porci zeleniny. Neopomněli jsme ani zdravější verzi fastfoodu, snadné narozeninové dorty a občerstvení na dětské oslavy. Všechny recepty jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit, a navíc otestovali na vlastních dětech!V Kuchařce pro děti najdete tyto kapitoly:•Vstávat a cvičit•Od pondělí do pátku•Natřete to fastfoodu•Nenápadný půvab zeleniny•Sladká jistota•O slavnosti a malých hostech (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kuchařka pro děti (Edice Apetit) , Láska od a po zet (978-80-819-7079-5)

Knedlíky, noky & omáčky (Edice Apetit)

Detail

Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky… Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky & omáčky, kterou pro vás redaktorka Stáňa Moravcová ml., vychází 23. 9. 2021. Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? Stejně jako na talíři se setkávají také v naší nové kuchařce. Vybrali jsme do ní přes 140 receptů, které jsme pro vás vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete tady naše nejoblíbenější recepty na knedlíky a noky naslano i nasladko a k tomu spoustu skvělých omáček teplých i studených, ke knedlíkům i jiných. Přijdou si tady na své milovníci české kuchyně, evropské klasiky i exotických chutí. Věříme, že v nadcházející studenější polovině náležitě oceníte recept na dokonalé špekové knedlíky či vyladěnou svíčkovou, která zahřeje na těle i na duchu. Máme ovšem pocit, že ani v teplejších měsících se na kuchařku prášit nebude, bez ovocných knedlíků či koprové omáčky s novými brambory by totiž léto nebylo létem. V kuchařce Knedlíky, noky & omáčky najdete tyto kapitoly: * Knedlíky * Servis * Knedlíky a noky * Sladké * Omáčky * Servis * Jako doma * Evropské dědictví * Vůně dálek * Studené a chuťovky (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Knedlíky, noky & omáčky (Edice Apetit) , Láska od a po zet (978-80-8197-079-5)

Zavařování (Edice Apetit) - Katka Švejdová

Detail

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování.Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního -jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod.Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:OvoceZeleninaMaso & rybyOchucovadla & kořeníSirupy & likéryZ mrazákuZásoby v kuchyni (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zavařování (Edice Apetit) - Katka Švejdová

Mrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)

Detail

Co spojuje mrkev, dýni a cuketu? Jsou to snadno dostupné druhy zeleniny, ze kterých připravíte všechny typy pokrmů od polévky po skvělý dezert. Sepsali jsme z nich pro vás více než 130 receptů. Při psaní jsme mysleli na vegetariány i milovníky masa. Nechybí klasika jako cuketová nádivka či vepřové v mrkvi ani neotřelé nápady, jako je například dýňové tiramisu. Vše jsme pro vás vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Díky nové kuchařce si hravě poradíte se štědrou úrodou ze zahrádky i s úlovky z trhu či obchodu. Poradíme vám, jak zeleninu zpracovat takřka beze zbytku i jak ji uskladnit, aby vám co nejdéle vydržela. V kuchařce Mrkev, dýně, cuketa najdete tyto kapitoly: Servis Polévky pro tělo i duši K zakousnutí Velká jídla Hlavně nenápadně Sladké mámení Do zásoby (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)

Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)

Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)
Detail

Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Díky našim receptům si budete přát, aby léto nikdy neskončilo! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)

Ryby a plody moře (Edice Apetit)

Ryby a plody moře (Edice Apetit)
Detail

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ryby a plody moře (Edice Apetit)

Brambory - Apetit redakce časopisu

Brambory - Apetit redakce časopisu
Detail

Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba vláčné pečivo. S našimi recepty se vaše vaření stane potěšením. Vařte, pečte, zapékejte a smažte s námi BRAMBORY! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Z jednoho hrnce, Pečené & zapečené brambory, Bramboráky, placky & omelety, Bramborové těsto, Bramborové saláty, Bramborové kaše, Chuťovky, Bramborové pečivo, Na nákupu & v kuchyni. (patro.cz)

Podobné produkty ako Brambory - Apetit redakce časopisu

Brambory (978-80-904675-8-3)

Brambory (978-80-904675-8-3)
Detail

Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba vláčné pečivo. S našimi recepty se vaše vaření stane potěšením. Vařte, pečte, zapékejte a smažte s námi BRAMBORY! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Z jednoho hrnce, Pečené & zapečené brambory, Bramboráky, placky & omelety, Bramborové těsto, Bramborové saláty, Bramborové kaše, Chuťovky, Bramborové pečivo, Na nákupu & v kuchyni. (alza.cz)

Podobné produkty ako Brambory (978-80-904675-8-3)

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
Detail

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři. Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine jako je kohout na víně nebo šneci. Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny - jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá. Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží, na sýry do Alp i do cukrárny na sladkosti (těšte se na crepes Suzette, meringue s levandulí, makronky, creme brulee, třešňový clafoutis, čokoládový fondant, tarte tatin…) Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít francouzské suroviny (od sýrů až po víno) a prozradíme i tipy, jak jíst a žít jako Francouzi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)
Detail

Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin.V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami.Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např. špenátovou polévku na Zelený čtvrtek, kopřivovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd.Podle autorky kuchařek edice Sezonní recepty Stáni Moravcové ml. půjde o "moderní lidový kalendář se super recepty".Vařit podle sezony a z lokálních surovin už uměly naše babičky, dnes to tak dělají šéfkuchaři v nejlepších restauracích. Díky našim receptům s tím můžete začít i vy. Tak hurá na trh a pak rychle do kuchyně! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)

Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)

Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)
Detail

Sepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a podrobné postupy na vývary. To všechno dohromady tvoří skládačku, podle níž uvaříte jakoukoli polévku, na kterou si vzpomenete. Kuchařka Polévka je grunt je rozdělena do šesti kapitol: • Od vývarů po krutonky • Klasika • Světové • 100+ 1 nápad • Vydatné • Studené (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)

Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)

Detail

Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit.Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze (předkrmy - plněné vinné listy, pomazánku z pečeného lilku, marinovaný sýr feta), přes jídla se zeleninou (svěží saláty, plněná rajčata jehněčím masem, papriky plněné fetou) anebo pokrmy z jednoho hrnce, masité pokrmy a plody moře až po božské dezerty."Pátrali jsme po know-how na lahodné tzatziki i po návodu na slavnou musaku či gyros. Nasávali jsme vůně a chutě linoucí se z pobřežních taveren, ale i z domácích kuchyní v horských vesnicích. Sami jsme upekli snad metrák lilků, nasekali náruče bylinek, spotřebovali litry olivového oleje… A při tom všem jsme ladili recepty, které vás přenesou do sluncem prozářeného Řecka," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.Mezi recepty nechybí slavný řecký salát, musaka, polévka avgolemono, baklava, frappé, ale ani takové šlágry z taverny, jako je gyros, souvlaki apod.Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít řecké suroviny (olivy, olivový olej, feta, bylinky, řecký jogurt, med...). 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do následujících kapitol:Na uvítanouSluncem malovanéTo je maso!Z pobřežní tavernyHostina pro bohySladký řecký život (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)

Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)

Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Detail

Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává.Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).Kapitoly:- Chuť pravé Asie(ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...)- Hot & cold (saláty a polévky)- Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...)- Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki)- Wokování (pokrmu z woku)- Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…)- Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit)

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit)
Detail

Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo... Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd. "Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. PS: Apetit vám doma zařídí pořádnou Itálii! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: - Šupito presto- Bravo, pizza- Pasta, a pasta!- Pod jižním slunce- Horská výprava- Grandiózní hostina- Sladký život (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit)

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)
Detail

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály.Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody)Volání divočiny (recepty na zvěřinu)Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby)Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka, vepřové koleno…)Domácí cukrárna (božské zákusky z české cukrárny - větrník, rakvička, harlekýn…)Tak chutná domov (pečené kuře, kachna s nádivkou, řízky…)Rodinné stříbro (slavné české koláče + kváskový chléb) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)

Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)

Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)
Detail

Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd.Procestovali jsme USA křížem krážem - od východu na západ, bychom pro vás všechny tyhle recepty posbírali a sepsali do jedné knihy.Naučíme vás v ní grilovat na americký způsob, upéct nelepší jablečný páj i newyorský cheesecake, nazdobit cupcaky, prozradíme oblíbené recepty tex-mex kuchyně, jak na humra atd.Všechny recepty jsou vyzkoušeny a vyladěny v redakční kuchyni časopisu Apetit.Kapitoly:Big AppleNa cestěJižanské bluesS rodinou u stoluKouřové signálySladký konec (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)

Jíme dobře od rána do večera, celý rok (Edice Apetit)

Jíme dobře od rána do večera, celý rok (Edice Apetit)
Detail

Nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května, vám pomůže snadno a rychle sestavit vyvážený rodinný jídelníček na každý den. Naučíme vás o jídle přemýšlet tak, aby pokrmy, které připravujete, obsahovaly vše potřebné pro zdraví celé rodiny. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete vařit pestře a zábavně po celý rok! Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá ve všech domácnostech a z nedostatku inspirace volíme většinou stále tatáž jídla. Naše kuchařka vás naučí vařit dobře, ale hlavně pestře a z dostupny´ch surovin na vrcholu sezony. Opatřili jsme ji odborny´m úvodem a k receptům přidali ikony, které vám pomůžou skládat vlastní nápadity´ jídelníček. Všech 148 receptů jsme připravili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Provedou vás cely´m rokem, a navíc ukážou, jak vařit bez trouby, tvůrčím způsobem využít zbytky a zapojit do práce pomaly´ hrnec. V kuchařce Jíme dobře najdete tyto kapitoly: * Jaro * Léto * Podzim * Zima * Trumfy v záloze * Bez trouby * Nic nazmar (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jíme dobře od rána do večera, celý rok (Edice Apetit)

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)

Detail

Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní přes 100 receptů, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit, a osvědčené tipy, jak vařit více zeleniny a luštěnin i jak na talíř dostat nové či neotřelé suroviny. V knize najdete nejrůznější snídaňové kaše, svačiny, které vám dodají energii, vyvážená hlavní jídla s masem i bez, nápady na obědy s sebou, superzdravé přílohy a nezapomněli jsme ani na sladkosti s minimem tuku a přidaného cukru. S námi budete žít líp a cítit se brzy fit! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)

Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit)

Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit)
Detail

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí housky, pomazánky… Nechybí ani hlavní sladká jídla, která nemají v žádné jiné kuchyni obdoby, a moučníky (bublanina, mramorová bábovka, jablečný štrúdl, makový závin…). Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů. Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni milujeme a které voní dětstvím: na husté polévky, vývar s játrovými knedlíčky, luxusní svíčkovou, kuře na paprice, buřtguláš, ovocné knedlíky jako od babičky, koláče s drobenkou… Všechny jsou vyladěné k dokonalosti v redakční kuchyni Apetitu a doplněny tipy a triky od známých šéfkuchařů. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít typicky české suroviny, něco z málo z historie, ze života např. V. Vrabce, M. D. Rettigové, A. Kejřové a dalších gastro velikánů atd. Vychutnejte si s námi to nejlepší z naší kuchyně! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit)

Líná kuchařka - Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření (Edice Apetit)

Detail

Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Je jí Líná kuchařka, která ušitá na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili a přepsali tak, abyste v kuchyni nestrávili věčnost a s jejich přípravou měli výrazně méně práce. Zkrátka minimum úsilí, maximální požitek.*****Jaké jsou znaky lenivého kuchaře? Nechce číst dlouhé recepty, nechce trávit hodiny u sporáku, ale přes to všechno by se rád dobře najedl. Pokud se v líném kuchaři poznáváte, je tato kuchařka přesně pro vás. Sepsali jsme do ní jídla všeho druhu a zjednodušili je tak, aby vám na vaření stačilo pár ingrediencí i pár minut. Přidali jsme tipy, jak si v kuchyni zjednodušit život i jak zapojit šikovné přístroje, které mohou vařit za vás. Všechny recepty jsme jako vždy uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit.*****V Líné kuchařce najdete tyto kapitoly: Servis Skoro bez práce Jedna pánev stačí! Z trouby na stůl Šikovní pomocníci Chytré zkratky Sladké lenošení (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Líná kuchařka - Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření (Edice Apetit)

Rainbow High Sběratelská panenka – sváteční edice Roxie Grand (0035051582687)

Rainbow High Sběratelská panenka – sváteční edice Roxie Grand (0035051582687)
Detail

Panenka - plastová, sběratelská, s ohebnými klouby, výška 28 cm, blond barva vlasů, boty, doplňky do vlasů a šperky součástí balení, vhodná pro děti od 5 let Výjimečná panenka Rainbow High okamžitě okouzlí svou osobností všechny malé i velké rebely a rebelky. Patří mezi módní kreativce, kteří vytvářejí své vlastní módní příběhy a nebojí se ukázat svou originalitu. Patří mezi sběratelské kousky a rozšíří tak vaši sbírku. V budoucnu jí pak můžete pořídit sestřičku ze stejné řady. Povedené provedení doplňuje také blonďatá barva vlasů. K jejímu zhotovení posloužil kvalitní materiál, konkrétně PVC. Panenka Rainbow High je vysoká 28 cm. Panenka udělá radost dětem od 5 let. Klíčové přednosti produktu Rainbow High Sběratelská panenka – sváteční edice Roxie Grand Panenka Rainbow High je připravena zahnat nudu Patří mezi sběratelské kousky Přirozenou hrou se děti naučí důležité a nové věci Barva vlasů panenky je blond Materiálem panenky je PVC Panenka umí ohýbat ruce i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rainbow High Sběratelská panenka – sváteční edice Roxie Grand (0035051582687)

Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)

Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)
Detail

Nová kuchařka z edice Apetit sezona přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepší, co máte ve spíži a co nabízejí zimní trhy i supermarkety! Ve čtvrtém dílu sezonní řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na mrazivé měsíce prosinec, leden a únor. Napečte a navařte si s námi na svátky, zahřejte se sytými polévkami, pokrmy z luštěnin a obilnin i teplými saláty ze zimní zeleniny. Nezapomněli jsme ani na to, že zima je sezona vepřových hodů. Díky našim receptům vám bude ZIMA za kamny i na lyžích pěkně ubíhat! V kuchařce Zima najdete tyto kapitoly: Prosinec – prosincové svátky Leden – lednové střízlivění Únor – únorové radosti (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)
Sváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5), alpro dezert, Od Hirošimy po Bělehrad (9788024629889), Od Sarajeva po Hirošimu (9788024629896), Banquet APETIT 10ks, Krásné Vánoce: Sváteční inspirace od českých blogerek (978-80-253-5219-9), Intimní historie od antiky po baroko (), nestle dezert vanilkovy 4x100g, Sada příborů APETIT, 24 ks, Megaslizoun - sada třpytek - sváteční (5901087032746), Dějiny etických teorií od Kanta po pragmatismus (9788024643977), Opuštěná společnost: Česká cesta od Masaryka po Babiše, tajemstvi obrazu od jeskynnich maleb po chytre telefony, Polévky (978-80-904675-1-4), Banquet 24dílná sada příborů Apetit Daphne, APETIT 19FP126S 28 cm, PK (19FP126S), Od agamy po Zuzanu (978-80-748-7157-3), Od andělů po žárovky (978-80-267-1853-6), Od patchworku po artquilt (978-80-247-5765-0), Od venuše po atomy (978-80-264-4255-4), Od zrníčka po koláček (978-80-7496-217-2), 690 otázek v angličtině - Od začátečníků po středně pokročilé, APETIT DESTINI Sada příborů 24ks A11562 (A11562), Behanie: od A po Z (978-80-7639-009-6), Team: Od A po Zet (3x CD) - CD (912888-2), Slovensko od praveku po Trianon (978-80-8079-308-1), Rozkoš mezi pohlavími Sexuální diference od antiky po Freuda (9788024635255), Autizmus od A po S (978-80-551-8129-5), Láska od A po Zet (978-80-819-7079-5), Láska od A po Zet (978-80-8197-079-5)