Stříbrný sloupek dešťové sprchy howick, 252096 (beliani_252096)

Produkt Stříbrný sloupek dešťové sprchy howick, 252096 (beliani_252096) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Stříbrný sloupek dešťové sprchy howick, 252096 (beliani_252096) upraviť a produkt hľadať znova.

Stříbrný sloupek dešťové sprchy HOWICK, 252096 (beliani_252096)

Stříbrný sloupek dešťové sprchy HOWICK, 252096 (beliani_252096)
Detail

Vodovodní baterie - sprchová, kohoutkové ovládání, moderní styl, se sprchou, stříbrná barva Rekonstruujete koupelnu a hledáte nové vybavení? Myslete také na vzhled vašeho sprchového koutu. Sprchová vodovodní baterie BELIANI je jak praktickým pomocníkem, tak skvělým designovým doplňkem. Baterie je oblíbená díky jednoduchému upevnění do stěny. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie BELIANI kohoutkovým ovládáním. Dodává se společně se sprchovou hlavicí. Kromě toho však dostanete ještě připojovací hadičky. Pro její výrobu zvolil výrobce nerez. Hlavní přednosti produktu Stříbrný sloupek dešťové sprchy HOWICK, 252096 Sprchová vodovodní baterie BELIANI Moderní styl K umístění na stěnu Ovládání vodovodní baterie BELIANI je kohoutkové Materiál: nerez Pro montážní otvor o průměru 36 mm Délka propojovací hadice je 150 cm Balení obsahuje i připojovací hadičky (alza.cz)

Podobné produkty ako Stříbrný sloupek dešťové sprchy HOWICK, 252096 (beliani_252096) , Stříbrný sloupek dešťové sprchy howick, 252096 (beliani_252096)

BELIANI stříbrný ORLAND (beliani_160172)

BELIANI stříbrný ORLAND  (beliani_160172)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: sklo, rozměry: 50 × 45 × 100 cm barva: stříbrná Rádi byste si pořídili nový nábytek? Jestliže je vaše odpověď ano, bude se vám líbit konferenční stolek BELIANI, jenž zaujme svou praktičností, a ještě přináší úžasný design. Až jej budete vybírat, berte v potaz také to, že mu byly dány do vínku rozměry 45 × 50 × 100 cm. K výrobě desky tohoto konferenčního stolku byl zvolen materiál, kterým je sklo. Co do materiálu konstrukce, tu tvoří kov. BELIANI stříbrný ORLAND bude ideální právě pro vás, jestliže vám přináší radost obdélníkové kousky nábytku. Klíčové přednosti u produktu BELIANI stříbrný ORLAND Rozšiřte svůj nábytek doma o nový konferenční stolek Rozměry u tohoto modelu dělají 45 × 50 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI vybavil výrobce deskou, kterou tvoří sklo Zaujme vás, jestliže vyhledáváte obdélníkové kusy nábytku BELIANI stříbrný ORLAND podtrhuje stříbrná barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI stříbrný ORLAND (beliani_160172) , Zasuvkovy sloupek

Stříbrný skleněný BELIANI ORLAND (beliani_160243)

Stříbrný skleněný BELIANI ORLAND (beliani_160243)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, atypické nohy, čirá barva, rozměry 50 × 50 × 50 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je dobře vypadají doplněk do každého interiéru, který lze používat pro odkládání drobností i vystavení dekorací. Jeho čtvercové provedení nabízí řadu možností, jak jej zkombinovat s dalším nábytkem. Materiál, který byl určen k výrobě desky, je sklo zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, tedy konkrétně kov, nabízí dobrou stabilitu v kombinaci s líbivým vzhledem. Efektnímu designu odkládacího stolku BELIANI vévodí čirá barva. Při rozhodování se o místě nezapomeňte na rozměry, které jsou 50 × 50 × 50 cm. Klíčové funkce u produktu Stříbrný skleněný BELIANI ORLAND Designově zajímavý kousek Praktické a pohledné čtvercové řešení Desku kompletuje sklo Materiál, který posloužil pro výrobu konstrukce: kov Barevná varianta stolku BELIANI bude čirá Stolek BELIANI má rozměry 50 cm × 50 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Stříbrný skleněný BELIANI ORLAND (beliani_160243) , Škrabadlo sloupek rohový šedá 64cm zolux (3336025040439)

BELIANI tmavěhnědo-stříbrný RAMONA (beliani_120283)

BELIANI tmavěhnědo-stříbrný RAMONA (beliani_120283)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky MDF, materiál konstrukce kov, 3 nohy, černá a stříbrná barva, výška 55 cm Odkládací stolek BELIANI je kousek využitelný v každém interiéru, který umožňuje odkládat drobnosti nebo vystavit dekorace. Jeho kulaté provedení vám bude vyhovovat svou snadnou kombinovatelností s ostatním nábytkem. Materiál, který byl využit pro výrobu desky, je mdf nabízející pevnost a odolnost. Konstrukce, tedy konkrétně kov, na vás udělá dojem po vzhledové i praktické stránce - dobře vypadá a má vysokou stabilitu. Celkovému designu odkládacího stolku BELIANI panuje černá a stříbrná barva. Rozměry, které byste neměli při umisťování opomenout, jsou 44 × 55 × 44 cm. Stěžejní vlastnosti u produktu BELIANI tmavěhnědo-stříbrný RAMONA Kousek s designem vhodným do každého interiéru Důmyslně navržené kulaté řešení Odolnou desku tvoří mdf Materiál konstrukce stolku: kov Barevné provedení stolku BELIANI je černá a stříbrná Stolek BELIANI má rozměry 44... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI tmavěhnědo-stříbrný RAMONA (beliani_120283) , Rabalux 7828 lisbon, venkovní led sloupek, nerez

Skleněný BELIANI stříbrný WESO (beliani_320232)

Skleněný BELIANI stříbrný WESO (beliani_320232)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 78 × 120 × 40 cm (V׊×H), materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, stříbrná barva Zpestřit a zútulnit interiér perfektně dokáže konzolový stolek BELIANI. Jeho obdélníkové zpracování se bude vyjímat v různých místnostech. Můžete jej umístit do prostoru obývacího pokoje třeba jako dekoraci pod květiny, ale skvěle se bude vyjímat i na chodbě a poskytne praktický prostor pro odkládání věcí. Samozřejmostí jsou 4 atypické nohy, které zaručují dobrou stabilitu. Tento kvalitně zpracovaný konzolový stolek si zamilujete po estetické, ale i praktické stránce. Zásadní vlastnosti konzolového stolku Skleněný BELIANI stříbrný WESO Konzolový stolek BELIANI je nejen designový, ale i praktický na odkládání věcí Je pro něj charakteristické obdélníkové zhotovení Součástí jsou atypické nohy, které se postarají o dobrou stabilitu Pro výrobu desky byl vybrán kvalitní materiál, jakým je sklo Materiál konstrukce: ocel Jeho barva je stříbrná Rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skleněný BELIANI stříbrný WESO (beliani_320232) , Stolicka do sprchy

BELIANI stříbrná závěsná zrcadlová GAONA (beliani_251923)

BELIANI stříbrná závěsná zrcadlová GAONA (beliani_251923)
Detail

Polička do koupelny obdélníkový tvar základny, rozměry: 410×1080×200 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI stříbrná závěsná zrcadlová GAONA (beliani_251923) , Senful hravý škrabací sloupek 47,5 × 23 cm (chpsk0335)

BELIANI 4 police stříbrný HOXIE (beliani_180474)

BELIANI 4 police stříbrný HOXIE (beliani_180474)
Detail

Knihovna Barva: Stříbrná, Materiál: Nerezová ocel, Šířka: 100cm, Hloubka: 30cm, Výška: 175cm Knihovnu ocení každý vášnivý čtenář. Nemusí být pouze místem k uložení knih, ale dodá vašemu domovu i stylový šmrnc. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI 4 police stříbrný HOXIE (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 4 police stříbrný HOXIE (beliani_180474) , Liqui moly odpuzovač dešťové vody 125ml (lm1590)

Zahradní sprcha hnědá / stříbrná Dekorhome

Zahradní sprcha hnědá / stříbrná Dekorhome
Detail

Vychutnejte si osvěžující sprchu na čerstvém vzduchu s naší zahradní sprchou z masivního teaku! Zahradní sprcha je vyrobená z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které je už vysušené, vyzrálé a jemně dohladka obroušené. Teakové dřevo je známé svou výjimečnou pevností a klimatickou odolností, takže je mnohem vhodnější pro zahradní nábytek a doplňky než jakýkoli jiný druh dřeva. Teakové dřevo je perfektní volba, pokud si chcete pořídit zahradní nábytek s dlouhou životností. Trubka je vyrobená z nerezové oceli, a proto je robustní a snadno se čistí. Zahradní sprcha, vybavená otočným knoflíkem a sprchovou hlavicí v ideální výšce, se snadno používá. Sprchový systém má širokou protiskluzovou základnu, takže je stabilní a poskytuje bezpečné místo pro sprchování. A své mýdlo a další sprchové potřeby si můžete uložit na poličku.Barva: hnědá / stříbrnáMateriál: jemně broušené teakové tvrdé dřevo, ošetřené lazurou na vodní bázi / nerezová ocelRozměry: šířka: 75 cmhloubka: 75 cmvýška: 210 cmrozměry základny: 75 x 75 x 3 cmrozměry poličky: 20 x 10 x 2 cmprůměr sprchové hlavice: 15 cmvýška sprchové hlavice od země: 190 cmvýška police od základny: 100 cmHmotnost: 11,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní sprcha hnědá / stříbrná Dekorhome , Senful škrabací sloupek s bambulkou 38 × 30,5 cm (chpsk0334)

Zahradní sprcha hnědá / stříbrná Dekorhome

Zahradní sprcha hnědá / stříbrná Dekorhome
Detail

Vychutnejte si osvěžující sprchu na čerstvém vzduchu s naší zahradní sprchou z masivního teaku! Zahradní sprcha je vyrobená z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které je už vysušené, vyzrálé a jemně dohladka obroušené. Teakové dřevo je známé svou výjimečnou pevností a klimatickou odolností, takže je mnohem vhodnější pro zahradní nábytek a doplňky než jakýkoli jiný druh dřeva. Teakové dřevo je perfektní volba, pokud si chcete pořídit zahradní nábytek s dlouhou životností. Trubka je vyrobená z nerezové oceli, a proto je robustní a snadno se čistí. Zahradní sprcha, vybavená otočným knoflíkem a sprchovou hlavicí v ideální výšce, se snadno používá. Sprchový systém má širokou protiskluzovou základnu, takže je stabilní a poskytuje bezpečné místo pro sprchování. A své mýdlo a další sprchové potřeby si můžete uložit na poličku.Barva: hnědá / stříbrnáMateriál: jemně broušené teakové tvrdé dřevo, ošetřené lazurou na vodní bázi / nerezová ocelRozměry: šířka: 75 cmhloubka: 75 cmvýška: 210 cmrozměry základny: 75 x 75 x 3 cmrozměry poličky: 20 x 10 x 2 cmprůměr sprchové hlavice: 15 cmvýška sprchové hlavice od země: 190 cmvýška police od základny: 100 cmHmotnost: 11,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní sprcha hnědá / stříbrná Dekorhome , Protiskluzova podlozka do sprchy

BELIANI bílá a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184638)

BELIANI bílá a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184638)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: sklo, rozměry: 80 × 40 × 80 cm barva: bílá a stříbrná Rádi byste zkrášlili svůj domov a pořídili si nový nábytek? Jestliže ano, budete okouzleni konferenčním stolkem BELIANI, který je sympaticky praktický a dobře si porozumí s ostatním vašim nábytkem. Při správném výběru myslete na to, že co do rozměrů naměříte 40 × 80 × 80 cm. Pokud jde o desku stolku, byla zhotovena z materiálu, kterým je sklo. Co se týká materiálu konstrukce, tu tvoří kov. BELIANI bílá a stříbrná MERIDIAN II bude ideální právě pro vás, pokud vám dělají radost kulaté kousky nábytku. Zásadní funkce u produktu BELIANI bílá a stříbrná MERIDIAN II Doplňte svůj nábytek novým konferenčním stolkem Rozměry jsou u tohoto modelu 40 × 80 × 80 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří sklo Nadchne vás, jestliže jsou ve vašem hledáčku kulaté kusy nábytku BELIANI bílá a stříbrná MERIDIAN II činí elegantním bílá a... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI bílá a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184638) , Podlozka do sprchy f f

Zahradní sprcha 215 cm stříbrná Dekorhome

Zahradní sprcha 215 cm stříbrná Dekorhome
Detail

Tato zahradní sprcha má moderní design a je skvělým doplňkem k vašemu bazénu i do dalších venkovních prostor. Tato zahradní sprcha je vyrobená z nerezové oceli, takže je klimaticky odolná. Sprchový systém má hlavovou sprchu a ruční sprchu, aby vám usnadnil práci na zahradě a umožnil zalévání a rychlé sprchování. Ruční sprcha má dvojitě zajištěnou pružnou 1,5m zahradní hadici. Je také vybavená držákem na ruční sprchu, na který také můžete zavěsit ručník. Dopřejte si neuvěřitelně báječnou relaxaci při každém sprchování a potěšte se krásou moderního designu tohoto zahradního sprchového systému.Barva:stříbrná Materiál:hliníkRozměry:šířka: 20 cmhloubka: 12 cmvýška: 215 cmprůměr hlavové sprchy: 15 cmdélka ruční sprchy: 1,5 mHmotnost:4,9 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní sprcha 215 cm stříbrná Dekorhome , Method na sprchy 828 ml (817939005231)

Zahradní sprcha 220 cm stříbrná Dekorhome

Zahradní sprcha 220 cm stříbrná Dekorhome
Detail

Tato multifunkční sprcha má moderní design a je skvělým doplňkem k vašemu bazénu i do dalších venkovních prostor. Tato venkovní sprcha je vyrobená z nerezové oceli, takže je klimaticky odolná. Sprchový systém má hlavovou sprchu, ruční sprchu a kohoutek pro mytí nohou, aby vám usnadnil práci na zahradě a umožnil zalévání a rychlé sprchování. Dvojitě zajištěná hadice je flexibilní a je navržená pro ruční sprchu. Je také vybavená plastovým držákem na ruční sprchu a poličkou pro snadné zavěšení zahradní hadice. Dopřejte si neuvěřitelně báječnou relaxaci při každém sprchování a potěšte se krásou moderního designu tohoto zahradního sprchového systému!Barva:stříbrná Materiál:hliníkRozměry:šířka: 20 cmhloubka: 12 cmvýška: 220 cmhlavová sprcha s 25 tryskamidélka ruční sprchy: 1,5 mHmotnost:4,9 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní sprcha 220 cm stříbrná Dekorhome , Modom stolička do sprchy otočná kp101

Zahradní sprcha 220 cm stříbrná Dekorhome

Zahradní sprcha 220 cm stříbrná Dekorhome
Detail

Tato multifunkční sprcha má moderní design a je skvělým doplňkem k vašemu bazénu i do dalších venkovních prostor. Tato venkovní sprcha je vyrobená z nerezové oceli, takže je klimaticky odolná. Sprchový systém má hlavovou sprchu, ruční sprchu a kohoutek pro mytí nohou, aby vám usnadnil práci na zahradě a umožnil zalévání a rychlé sprchování. Dvojitě zajištěná hadice je flexibilní a je navržená pro ruční sprchu. Je také vybavená plastovým držákem na ruční sprchu a poličkou pro snadné zavěšení zahradní hadice. Dopřejte si neuvěřitelně báječnou relaxaci při každém sprchování a potěšte se krásou moderního designu tohoto zahradního sprchového systému!Barva:stříbrná Materiál:hliníkRozměry:šířka: 20 cmhloubka: 12 cmvýška: 220 cmhlavová sprcha s 25 tryskamidélka ruční sprchy: 1,5 mHmotnost:4,9 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní sprcha 220 cm stříbrná Dekorhome , Stříbrný tloušť ()

Zahradní sprcha 215 cm stříbrná Dekorhome

Zahradní sprcha 215 cm stříbrná Dekorhome
Detail

Tato zahradní sprcha má moderní design a je skvělým doplňkem k vašemu bazénu i do dalších venkovních prostor. Tato zahradní sprcha je vyrobená z nerezové oceli, takže je klimaticky odolná. Sprchový systém má hlavovou sprchu a ruční sprchu, aby vám usnadnil práci na zahradě a umožnil zalévání a rychlé sprchování. Ruční sprcha má dvojitě zajištěnou pružnou 1,5m zahradní hadici. Je také vybavená držákem na ruční sprchu, na který také můžete zavěsit ručník. Dopřejte si neuvěřitelně báječnou relaxaci při každém sprchování a potěšte se krásou moderního designu tohoto zahradního sprchového systému.Barva:stříbrná Materiál:hliníkRozměry:šířka: 20 cmhloubka: 12 cmvýška: 215 cmprůměr hlavové sprchy: 15 cmdélka ruční sprchy: 1,5 mHmotnost:4,9 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní sprcha 215 cm stříbrná Dekorhome , Dešťové sprchové hlavice 2 ks o 20 cm nerezová ocel 275934

Drátěné pletivo se sloupky pozinkovaná ocel 15x1,25 m stříbrné (141496)

Drátěné pletivo se sloupky pozinkovaná ocel 15x1,25 m stříbrné (141496)
Detail

Pletivo Materiál: pozinkovaná ocel, Rozměry: 15 × 1,25 m (D × V), Rozměry ok: 6 × 6 mm (D × Š), Síla drátu: 2 mm, Rozměry sloupku: 3,4 cm × 1,75 m (průměr × D), Rozměry plotové vzpěry: 3,4 cm × 1,75 m (průměr × D), Rozměry napínacího drátu: 2 mm × 55 m (tloušťka × délka), Balení obsahuje:, 1 role drátěného plotu, 7 plotových sloupků, 2 plotové vzpěry, 1 napínací drát, 1 vázací drát, 3 napínáky drátu (alza.cz)

Podobné produkty ako Drátěné pletivo se sloupky pozinkovaná ocel 15x1,25 m stříbrné (141496) , Dešťové sprchové hlavice 2 ks 30×50 cm nerezová ocel 275946

Drátěné pletivo se sloupky pozinkovaná ocel 25x1,25 m stříbrné 141500

Drátěné pletivo se sloupky pozinkovaná ocel 25x1,25 m stříbrné 141500
Detail

Pletivo Materiál: pozinkovaná ocel, Rozměry: 25×1,25 m (D×V), Rozměry ok: 6×6 mm (D׊), Síla drátu: 2 mm, Rozměry sloupku: 3,4 cm×1,75 m (průměr×D), Rozměry plotové vzpěry: 3,4 cm×1,75 m (průměr×D), Rozměry napínacího drátu: 2 mm×80 m (tloušťka×délka), Balení obsahuje:, 1 role drátěného plotu, 11 plotových sloupků, 2 plotové vzpěry, 1 napínací drát, 1 vázací drát, 3 napínáky drátu (alza.cz)

Podobné produkty ako Drátěné pletivo se sloupky pozinkovaná ocel 25x1,25 m stříbrné 141500 , Dešťové sprchové hlavice 2 ks 50×50 cm nerezová ocel 275943

BELIANI stříbrná sametová 160 × 200 cm AVIGNON (beliani_147437)

BELIANI stříbrná sametová 160 × 200 cm AVIGNON (beliani_147437)
Detail

Postel - 180 × 221 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, překližka a samet, moderní styl, dekor dřeva topol, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, stříbrná barva Uvažujete nad novou postelí, která do vaší ložnice ideálně padne? V tom případě by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel má 70 × 180 × 221 cm (vך×h). Zatímco její stříbrná barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo, překližka a samet. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Zásadní přednosti produktu BELIANI stříbrná sametová 160 × 200 cm AVIGNON Kvalitní postel... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI stříbrná sametová 160 × 200 cm AVIGNON (beliani_147437) , Dešťové sprchové hlavice 2 ks 25×25 cm nerezová ocel 275940

Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná PLANO (beliani_317464)

Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná PLANO (beliani_317464)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 77 × 120 × 40 cm (V׊×H), materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, bílá a stříbrná barva Zpestřit a zútulnit interiér perfektně dokáže konzolový stolek BELIANI. Jeho obdélníkové vyhotovení můžete použít v několika variantách. Můžete jej například umístit do obývacího pokoje a dekorovat květinami či fotografiemi, skvěle oživí také vaši chodbu, kde na něm budou mít své místo klíče a jiné nezbytnosti. Součástí jsou 4 klasické nohy, které zajišťují skvělou stabilitu. Tento nadčasový konzolový stolek neudělá ostudu v moderním ani venkovském obydlí. Klíčové vlastnosti konzolového stolku Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná PLANO Konzolový stolek BELIANI dodá styl jakékoliv místnosti Má obdélníkové zhotovení Součástí jsou klasické nohy, které zaručují dobrou stabilitu Pro výrobu desky byl vybrán kvalitní materiál, jakým je sklo Materiál konstrukce: ocel Jeho barva je bílá a stříbrná Rozměry tohoto konzolového stolku jsou 77... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná PLANO (beliani_317464) , Dešťové sprchové hlavice 2 ks o 40 cm nerezová ocel 275937

BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184637)

BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184637)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: sklo, rozměry: 80 × 40 × 80 cm barva: bílá a stříbrná Rádi byste zkrášlili svůj domov a pořídili si nový nábytek? Jestliže ano, radost vám udělá konferenční stolek BELIANI, jenž je výjimečně praktický, a ještě skvěle vypadá. Až budete vybírat místo k jeho umístění, že se jeho rozměry vyšplhaly na 40 × 80 × 80 cm. Pro desku konferenčního stolku byl vybrán materiál, jímž je sklo. Ohledně samotné konstrukce, tu tvoří kov. Pro konečný vzhled tohoto stolku posloužila povrchová úprava v lesku. BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II se vám bude hodit, pokud vám dělají radost kulaté kusy nábytku. Podstatné funkce u produktu BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II Udělejte si radost stylovým konferenčním stolkem Rozměry u tohoto modelu činí 40 × 80 × 80 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří sklo Perfektní design zvýrazňuje lesklá povrchová úprava Nadchne vás,... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184637) , Dešťové sprchové hlavice 2 ks 30×40 cm nerezová ocel 275945

BELIANI stříbrná sametová 180 × 200 cm AVIGNON (beliani_147438)

BELIANI stříbrná sametová 180 × 200 cm AVIGNON (beliani_147438)
Detail

Postel - 200 × 221 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, překližka a samet, moderní styl, dekor dřeva topol, pro matraci 200 × 200 cm, s roštem, stříbrná barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel měří 70 × 200 × 221 cm (vך×h). Zatímco její stříbrná barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, překližka a samet. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Zásadní přednosti produktu BELIANI stříbrná sametová 180 × 200 cm AVIGNON Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Měří 70 × 200 × 221... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI stříbrná sametová 180 × 200 cm AVIGNON (beliani_147438) , Dešťové sprchové hlavice 2 ks 40×40 cm nerezová ocel 275942

Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná CALVERT (beliani_317428)

Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná CALVERT (beliani_317428)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 84 × 100 × 35 cm (V׊×H), s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, bílá a stříbrná barva Třešničkou na dortu při vybavování vašeho domova by mohl být konzolový stolek BELIANI. Jeho obdélníkové zpracování má v domácnosti široké uplatnění. Poslouží vám třeba v obývacím pokoji jako místo pro květiny či dekorace, ve vstupní hale zase poskytne praktické a stylové místo na odkládání různých věcí. Ve své výbavě má 4 klasické nohy, díky kterým je stolek stabilní. Na osobní věci vám poslouží odkládací část stolku. Tento mimořádný konzolový stolek vás okouzlí svým estetickým vzhledem, ale i praktičností. Hlavní přednosti konzolového stolku Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná CALVERT Konzolový stolek BELIANI je praktickým a stylovým nábytkem Je velmi oblíbený pro své obdélníkové vyhotovení Samozřejmostí jsou klasické nohy, které se postarají o dobrou stabilitu Odkládací prostor na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skleněný BELIANI efekt bílého mramoru / stříbrná CALVERT (beliani_317428) , Dešťové sprchové hlavice 2 ks o 30 cm nerezová ocel 275936

Solární sprcha 20 l černá / stříbrná Dekorhome

Solární sprcha 20 l černá / stříbrná Dekorhome
Detail

Užijte si u bazénu nebo na zahradě teplou sprchu pod touto praktickou solární sprchou k bazénu! Je vybavená 20litrovou nádrží a k ohřívání vody využívá solární energii. Tato solární sprcha, která nepotřebuje k provozu žádné další zařízení pro ohřev vody, je úsporná a šetrná k životnímu prostředí. Je vyrobená z nerezové oceli, která je odolná a neobsahuje žádné nebezpečné chemikálie. Černé tělo zahradní sprchy přispívá k rychlému načerpání solární energie za slunečných dní. Voda se může zahřát až na 60 °C. Tato zahradní sprcha je navržená s praktickou funkcí pro úpravu teploty vody, takže si můžete snadno určit poměr teplé a studené vody. Je též možné ji připojit k jakékoli běžné zahradní hadici, žádné další instalatérské práce nejsou nutné. Sestavení produktu je snadné. Poznámka: Montážní šrouby jsou součástí balení.Barva: černá / stříbrnáMateriál: PVC / nerezová ocelRozměry: šířka: 19,5 cmhloubka: 19,5 cmvýška: 214 cmobjem vody: 20 lteplota vody: až 60℃Hmotnost: 6,9 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Solární sprcha 20 l černá / stříbrná Dekorhome , Dešťové sprchové hlavice 2 ks 20×20 cm nerezová ocel 275939

Solární sprcha 20 l černá / stříbrná Dekorhome

Solární sprcha 20 l černá / stříbrná Dekorhome
Detail

Užijte si u bazénu nebo na zahradě teplou sprchu pod touto praktickou solární sprchou k bazénu! Je vybavená 20litrovou nádrží a k ohřívání vody využívá solární energii. Tato solární sprcha, která nepotřebuje k provozu žádné další zařízení pro ohřev vody, je úsporná a šetrná k životnímu prostředí. Je vyrobená z nerezové oceli, která je odolná a neobsahuje žádné nebezpečné chemikálie. Černé tělo zahradní sprchy přispívá k rychlému načerpání solární energie za slunečných dní. Voda se může zahřát až na 60 °C. Tato zahradní sprcha je navržená s praktickou funkcí pro úpravu teploty vody, takže si můžete snadno určit poměr teplé a studené vody. Je též možné ji připojit k jakékoli běžné zahradní hadici, žádné další instalatérské práce nejsou nutné. Sestavení produktu je snadné. Poznámka: Montážní šrouby jsou součástí balení.Barva: černá / stříbrnáMateriál: PVC / nerezová ocelRozměry: šířka: 19,5 cmhloubka: 19,5 cmvýška: 214 cmobjem vody: 20 lteplota vody: až 60℃Hmotnost: 6,9 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Solární sprcha 20 l černá / stříbrná Dekorhome , Blumfeldt torre di bari, opěrný sloupek pro boční markýzy bari, 1.5 m, hliník

Drátěné pletivo se sloupky pozinkovaná ocel 25×0,8 m stříbrné 141498

Drátěné pletivo se sloupky pozinkovaná ocel 25×0,8 m stříbrné 141498
Detail

Pletivo Materiál: pozinkovaná ocel, Rozměry: 25×0,8 m (D×V), Rozměry ok: 6×6 mm (D׊), Síla drátu: 2 mm, Rozměry sloupku: 3,4 cm×1,15 m (průměr×D), Rozměry plotové vzpěry: 3,4 cm×1,15 m (průměr×L), Rozměry napínacího drátu: 2 mm×80 m (tloušťka×délka), Balení obsahuje:, 1 role drátěného plotu, 11 plotových sloupků, 2 plotové vzpěry, 1 napínací drát, 1 vázací drát, 3 napínáky drátu (alza.cz)

Podobné produkty ako Drátěné pletivo se sloupky pozinkovaná ocel 25×0,8 m stříbrné 141498 , Wenko secura - stolička do sprchy, bílá (z20926100)

BELIANI na kávu bílá a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184661)

BELIANI na kávu bílá a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184661)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov a sklo, materiál konstrukce kov, bílá a stříbrná barva, výška 55 cm Odkládací stolek BELIANI je doplněk vyjímající se v každém interiéru, který má funkci odkládací plochy nebo i výstavky dekorací. Jeho kulaté provedení oceníte pro celou řadu možností, jak jej nakombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, který byl zvolen k výrobě desky, je kov a sklo se solidní odolností i pevností. Konstrukce, v tomto případě kov, vyniká nejen líbivým vzhledem, ale k tomu i vysokou stabilitou a praktičností. Nepřehlédnutelnému vzhledu odkládacího stolku BELIANI dominuje bílá a stříbrná barva. Při rozhodování se o místě nezapomeňte na rozměry, které jsou 50 × 55 × 50 cm. Klíčové znaky u produktu BELIANI na kávu bílá a stříbrná MERIDIAN II Kousek padnoucí do interiéru všeho druhu Výjimečně vypadající kulaté řešení Odolnou desku tvoří kov a sklo Materiál, ze kterého je zhotovena konstrukce: kov Barevné provedení stolku BELIANI bude bílá... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI na kávu bílá a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184661) , Vitility 70110220 protiskluzová podložka do sprchy (70110210)

BELIANI zrcadlová 60 × 60 cm bílo stříbrná NAVARRA (beliani_293123)

BELIANI zrcadlová 60 × 60 cm bílo stříbrná NAVARRA (beliani_293123)
Detail

Koupelnová skříňka - se zrcadlem, nad umyvadlo, rozměry 60 × 60 × 14 cm (V׊×H), materiál překližka Přemýšlíte, že by si vaše koupelna zasloužila nový vzhled? V tom případě se vám jistě bude hodit horní koupelnová skříňka BELIANI. Bílá a stříbrná skříňka se postará nejen o praktickou funkci, ale svou barvou a designem skvěle doplní celkový vzhled koupelny. Do úložného prostoru skříňky nad umyvadlo můžete uschovat své kosmetické potřeby nebo zubní kartáčky. Tak budete mít k vašim potřebám snadný přístup a s pořádkem v koupelně už si nemusíte dělat starosti. V každé koupelně musí být zrcadlo. Zrcadlová koupelnová skříňka plní nejen praktickou funkci, ale navíc opticky zvětší malé prostory. Koupelnová skříňka BELIANI disponuje praktickými dvířky, za která uložíte vše potřebné. Materiálem skříňky je překližka. Rozměry koupelnové skříňky BELIANI jsou 60 × 60 × 14 cm (V׊×H). Zásadní vlastnosti koupelnové skříňky BELIANI zrcadlová 60 × 60 cm bílo stříbrná NAVARRA... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI zrcadlová 60 × 60 cm bílo stříbrná NAVARRA (beliani_293123) , Vitility 70110220 protiskluzová podložka do sprchy (70110220)

Hawaj Solární sprcha 38 L černo-stříbrná 70548006

Hawaj Solární sprcha 38 L černo-stříbrná 70548006
Detail

Solární sprcha Hawaj 38 l černo-stříbrná Rychle, snadno a ekologicky Osprchovat se po práci na zahradě, po opalování, nebo když vylezete z bazénu, je tak snadné! Stačí si pořídit Solární sprchu Hawaj 38 l černo-stříbrná. Jednoduchý, elegantní a hawajsky promyšlený design slouží zároveň jako zásobník vody i solární kolektor. Teplou vodu máte k dispozici rychle, ekologicky a bez zbytečně vynakládaných peněz na její ohřev. Teplotu vody si snadno regulujete pákovým kohoutkem. Slunce vám vodu spolehlivě ohřeje od dubna do září a někdy mnohem déle. Stačí sprchu umístit tam, kam sluneční paprsky dosáhnou nejdelší část dne a současně je chráněná před větrem. Ideální je třeba její poloha u živého či zděného plotu nebo domovní zdi. Výrazně tak snížíte dobu k ohřevu vody. Solární sprcha Hawaj 38 l černo-stříbrná je zařízením, který Vám umožňuje ohřev vody v zásobníku za využití solárního ohřevu. Tento alternativní ohřev s sebou nepřináší žádné finanční náklady. Samonosná konstrukce sprchy slouží zároveň jako sběrný zásobník vody a solární kolektor, který působením slunečních paprsků vodu ohřívá. Teplotu vody si určíte sami díky pákovému kohoutku s regulací přívodu teplé/studené vody. Jedná se o zcela ekologický způsob, jak získat teplou užitkovou vodu bez vynaložení finančních prostředků na její ohřev. Solární sprchu lze využívat zhruba od dubna do září, při příznivém počasí samozřejmě i déle. Doporučujeme její umístění v takové části zahrady, kam slunce svítí největší část dne a zároveň bude sprcha chráněna před větrem - například umístění na slunném místě před živým plotem nebo zídkou. Tím snížíte dobu potřebnou k ohřevu vody. Jednoduchý, elegantní vzhled tohoto výrobku umožní velmi dobře začlenit solární sprchu do Vašeho exteriéru. Pokud se nechcete vzdát po koupání v bazénu teplé sprchy, pak je solární sprcha pro Vás to pravé. Technické parametry - Nádrž na 38 l vody - Výška sprchy: cca 215 cm - Průměr sprchy: 16 cm - Průměr sprchové hlavice: 15 cm - Rozměr základny: 22 x 22 cm - Materiál: UV odolný plast - Relaxační sprchová hlavice - Separátní kohoutek na umývání nohou - Možnost pevné montáže - Jednoduché napojení na zahradní hadici - Barva: Černo-stříbrná - Velikost balení: 230 x 23,5 x 26 cm Solární sprchy jsou dodávány s návodem pro montáž a veškerým příslušenstvím - separátní kohoutek na oplach nohou, izolační páska, 4 úchyty (4 otvory + 4 šrouby) do pevného podkladu (beton atd.) a napojení na hadici. Jedná se o rozměrově prostorné zboží, které je přepravováno kurýrní službou. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Hawaj Solární sprcha 38 L černo-stříbrná 70548006 , Mereo posuvný držák sprchy 655 mm (cb910b)

Zahradní solární sprcha 40 l černá / stříbrná Dekorhome

Zahradní solární sprcha 40 l černá / stříbrná Dekorhome
Detail

Naše solární sprcha vám umožní osvěžit se ve vaší zahradě nebo u bazénu před nebo po koupání. Naši sprchu můžete snadno připojit ke své zahradní hadici pro přívod studené vody. Sluneční energie ohřeje vodu uvnitř nádrže, takže si můžete na zahradě dopřát perfektní sprchu! Teplota vody může vystoupat až na 60 °C. Sprcha je vybavená 35l nádrží. Součástí balení je také kohoutek, který uspokojí vaše další vodní potřeby. V balení také najdete 4 šrouby pro pevné a stabilní upevnění sprchové základny na jakýkoli plochý pevný povrch. Tato solární sprcha s elegantním a atraktivním vzhledem bude jistě skvělým doplňkem vaší zahrady nebo bazénu. Barva: černá / stříbrnáMateriál: hliník / PVC / mosazRozměry: šířka: 16 cmhloubka: 16 cmvýška: 220 cmobjem vody: 40 lprůměr sprchové hlavice: 15 cmHmotnost: 14,3 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní solární sprcha 40 l černá / stříbrná Dekorhome , Mereo posuvný držák sprchy 600 mm (cb910a)

Zahradní solární sprcha 35 l Dekorhome Stříbrná / černá

Zahradní solární sprcha 35 l Dekorhome Stříbrná / černá
Detail

Tato ekologická solární sprcha vám umožní osvěžit se na vaší zahradě nebo u bazénu před nebo po plavání. Tuto sprchu můžete snadno připojit k vaší zahradní hadici pro přívod studené vody. Solární energie, kterou sprcha absorbuje, ohřeje vodu uvnitř nádrže a nabídne vám dokonalou sprchu! Teplotu vody lze ohřát až na 60 °C. Je vybavená nádrží na vodu o objemu 35 litrů. Součástí balení je také kohoutek, který odpoví na vaše další zahradní potřeby. Součástí balení jsou také šrouby pro pevnou a stabilní montáž sprchové základny na jakýkoli plochý povrch. Solární sprcha je designovaná s elegantním a stylovým bazénem tak, aby se perfektně hodila na vaši zahradu nebo k bazénu.Barva: černáčerná / stříbrná Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: ABC (plast) / slitina zinkuRozměry: šířka: 18 cmhloubka: 14,8 cmvýška: 217 cmprůměr sprchové hlavice: 15 cmobjem: 35 lHmotnost: 10,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní solární sprcha 35 l Dekorhome Stříbrná / černá , Mereo držák sprchy posuvný 605 mm (cb466k)

Zahradní solární sprcha 40 l černá / stříbrná Dekorhome

Zahradní solární sprcha 40 l černá / stříbrná Dekorhome
Detail

Naše solární sprcha vám umožní osvěžit se ve vaší zahradě nebo u bazénu před nebo po koupání. Naši sprchu můžete snadno připojit ke své zahradní hadici pro přívod studené vody. Sluneční energie ohřeje vodu uvnitř nádrže, takže si můžete na zahradě dopřát perfektní sprchu! Teplota vody může vystoupat až na 60 °C. Sprcha je vybavená 35l nádrží. Součástí balení je také kohoutek, který uspokojí vaše další vodní potřeby. V balení také najdete 4 šrouby pro pevné a stabilní upevnění sprchové základny na jakýkoli plochý pevný povrch. Tato solární sprcha s elegantním a atraktivním vzhledem bude jistě skvělým doplňkem vaší zahrady nebo bazénu. Barva: černá / stříbrnáMateriál: hliník / PVC / mosazRozměry: šířka: 16 cmhloubka: 16 cmvýška: 220 cmobjem vody: 40 lprůměr sprchové hlavice: 15 cmHmotnost: 14,3 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní solární sprcha 40 l černá / stříbrná Dekorhome , Meliconi 656155 magnetický odstraňovač do sprchy (656155)

Zahradní solární sprcha 35 l Dekorhome Stříbrná / černá

Zahradní solární sprcha 35 l Dekorhome Stříbrná / černá
Detail

Tato ekologická solární sprcha vám umožní osvěžit se na vaší zahradě nebo u bazénu před nebo po plavání. Tuto sprchu můžete snadno připojit k vaší zahradní hadici pro přívod studené vody. Solární energie, kterou sprcha absorbuje, ohřeje vodu uvnitř nádrže a nabídne vám dokonalou sprchu! Teplotu vody lze ohřát až na 60 °C. Je vybavená nádrží na vodu o objemu 35 litrů. Součástí balení je také kohoutek, který odpoví na vaše další zahradní potřeby. Součástí balení jsou také šrouby pro pevnou a stabilní montáž sprchové základny na jakýkoli plochý povrch. Solární sprcha je designovaná s elegantním a stylovým bazénem tak, aby se perfektně hodila na vaši zahradu nebo k bazénu.Barva: černáčerná / stříbrná Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: ABC (plast) / slitina zinkuRozměry: šířka: 18 cmhloubka: 14,8 cmvýška: 217 cmprůměr sprchové hlavice: 15 cmobjem: 35 lHmotnost: 10,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní solární sprcha 35 l Dekorhome Stříbrná / černá

SAPHO XJ602 Smart police do sprchy závěsná, stříbrná

SAPHO XJ602 Smart police do sprchy závěsná, stříbrná
Detail

Díky této polici můžete do sprchového koutu umístit všechny vaše sprchové gely, lufy nebo houbičky. Dvě poličky nad sebou zajišťují dostatek místa. Z druhé strany pak můžete na věšáky zavěsit ručníky. Uchycuje se zavěšením na sprchovou zástěnu. (4home.cz)

Podobné produkty ako SAPHO XJ602 Smart police do sprchy závěsná, stříbrná

BELIANI na kávu mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184659)

BELIANI na kávu mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184659)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, atypické nohy, lesklá povrchová úprava, bílá a stříbrná barva, výška 55 cm Odkládací stolek BELIANI je skvělým doplňkem do každého interiéru, který podrží jak stálou dekoraci, tak běžné věci denní potřeby. Jeho kulaté provedení na vás udělá dojem tím, jak snadno se dá kombinovat se zbytkem nábytku. Materiál, ze kterého byla deska vyrobena, je sklo vynikající pevností a odolností. Konstrukce, zde ji tvoří kov, spojuje příjemné s užitečným - dobře vypadá a vzhledem k vysoké stabilitě nehrozí převrhnutí. Nadchne vás především, pokud se vám hodí lesklá povrchová úprava. Atraktivnímu designu odkládacího stolku BELIANI dominuje bílá a stříbrná barva. Při umisťování zvažte rozměry, které jsou 50 × 55 × 50 cm. Rozhodující funkce u produktu BELIANI na kávu mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II Designově zajímavý kousek Výjimečně vypadající kulaté řešení Působivá lesklá úprava Materiál zvolený k... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI na kávu mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184659)

Hawaj Solární sprcha Uno 38 l černo-stříbrná 70556001

Hawaj Solární sprcha Uno 38 l černo-stříbrná 70556001
Detail

Solární sprcha Uno Hawaj 38 l s dlouhou hlavicí černo-stříbrná Rychle, snadno a ekologicky Osprchovat se po práci na zahradě, po opalování, nebo když vylezete z bazénu, je tak snadné! Stačí si pořídit Solární sprchu Uno Hawaj 38 l černo-stříbrná. Jednoduchý, elegantní a hawajsky promyšlený design slouží zároveň jako zásobník vody i solární kolektor. Teplou vodu máte k dispozici rychle, ekologicky a bez zbytečně vynakládaných peněz na její ohřev. Teplotu vody si snadno regulujete pákovým kohoutkem. Slunce vám vodu spolehlivě ohřeje od dubna do září a někdy mnohem déle. Stačí sprchu umístit tam, kam sluneční paprsky dosáhnou nejdelší část dne a současně je chráněná před větrem. Ideální je třeba její poloha u živého či zděného plotu nebo domovní zdi. Výrazně tak snížíte dobu k ohřevu vody. Solární sprcha Hawaj Uno 38 l černo-stříbrná je zařízením, který Vám umožňuje ohřev vody v zásobníku za využití solárního ohřevu. Tento alternativní ohřev s sebou nepřináší žádné finanční náklady. Samonosná konstrukce sprchy slouží zároveň jako sběrný zásobník vody a solární kolektor, který působením slunečních paprsků vodu ohřívá. Teplotu vody si určíte sami díky pákovému kohoutku s regulací přívodu teplé/studené vody. Jedná se o zcela ekologický způsob, jak získat teplou užitkovou vodu bez vynaložení finančních prostředků na její ohřev. Solární sprchu lze využívat zhruba od dubna do září, při příznivém počasí samozřejmě i déle. Doporučujeme její umístění v takové části zahrady, kam slunce svítí největší část dne a zároveň bude sprcha chráněna před větrem - například umístění na slunném místě před živým plotem nebo zídkou. Tím snížíte dobu potřebnou k ohřevu vody. Jednoduchý, elegantní vzhled tohoto výrobku umožní velmi dobře začlenit solární sprchu do Vašeho exteriéru. Pokud se nechcete vzdát po koupání v bazénu teplé sprchy, pak je solární sprcha pro Vás to pravé. Technické parametry - Nádrž na 38 l vody - Výška sprchy: cca 215 cm - Průměr sprchy: 16 cm - Průměr sprchové hlavice: 15 cm - Rozměr základny: 22 x 22 cm - Materiál: UV odolný plast - Relaxační sprchová hlavice - Dlouhá sprchová hlavice - Separátní kohoutek na umývání nohou - Možnost pevné montáže - Jednoduché napojení na zahradní hadici - Barva: Černo-stříbrná - Velikost balení: 230 x 23,5 x 26 cm Solární sprchy jsou dodávány s návodem pro montáž a veškerým příslušenstvím - separátní kohoutek na oplach nohou, izolační páska, 4 úchyty (4 otvory + 4 šrouby) do pevného podkladu (beton atd.) a napojení na hadici. Jedná se o rozměrově prostorné zboží, které je přepravováno kurýrní službou. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Hawaj Solární sprcha Uno 38 l černo-stříbrná 70556001

OneConcept Silver Gate, stříbrná/červená, vodicí systém osob, 2 oddělovací sloupky a lano

OneConcept Silver Gate, stříbrná/červená, vodicí systém osob, 2 oddělovací sloupky a lano
Detail

Luxusním vodícím systémem osob Silver Gate značky oneConcept propůjčíte oslavám, výstavám či čekárnám výjimečný glanc, díky kterému se hosté budou cítit jako VIP návštěvníci. Dva oddělovací sloupky v lesklé stříbrné barvě s červeným lankem umožňují maximální odstup 1,5 m. Třísvazkové červeno-kovové lanko přidává vodicímu systému nádech luxusu.Bezpečnost a stabilitu sloupků garantuje závaží v podstavci. Díky použití odolných materiálů lze systém používat i venku.Základní sadu tvoří 2 sloupky a jedno lanko. Dle potřeby je v nabídce i samostatné lanko (číslo produktu 10028503).Dostupné barvy: zlatá/červená (10028501), stříbrná/červená (10028502) (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako OneConcept Silver Gate, stříbrná/červená, vodicí systém osob, 2 oddělovací sloupky a lano

BELIANI stříbrná kožená s úložným prostorem 180 × 200 cm AVIGNON (beliani_147414)

BELIANI stříbrná kožená s úložným prostorem 180 × 200 cm AVIGNON (beliani_147414)
Detail

Postel - 205 × 221 cm (Š×D), výška 85 cm, manželská, s úložným prostorem a s čelem, materiál dřevo, překližka a syntetická kůže, moderní styl, dekor dřeva topol, lesklá povrchová úprava, pro matraci 200 × 200 cm, s roštem, stříbrná barva Potřebujete novou postel, která by dokonale zapadla do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel měří 85 × 205 × 221 cm (vך×h). Zatímco její stříbrná barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo, překližka a syntetická kůže. Pro finální vzhled byla zvolena lesklá povrchová úprava. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI stříbrná kožená s úložným prostorem 180 × 200 cm AVIGNON (beliani_147414)

BELIANI stříbrná sametová s LED osvětlením 140 × 200 cm AVIGNON (beliani_147464)

BELIANI stříbrná sametová s LED osvětlením 140 × 200 cm AVIGNON (beliani_147464)
Detail

Postel - 160 × 221 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s osvětlením a s čelem, materiál překližka a samet, moderní styl, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, stříbrná barva Potřebujete novou postel, která by dokonale zapadla do vaší ložnice? Pak vám určitě padne do oka postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 70 × 160 × 221 cm (vך×h). Zatímco její stříbrná barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je překližka a samet. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná moderní styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI stříbrná sametová s LED osvětlením 140 × 200 cm AVIGNON Kvalitní postel BELIANI je... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI stříbrná sametová s LED osvětlením 140 × 200 cm AVIGNON (beliani_147464)

BELIANI stříbrná sametová s LED osvětlením 180 × 200 cm AVIGNON (beliani_147460)

BELIANI stříbrná sametová s LED osvětlením 180 × 200 cm AVIGNON (beliani_147460)
Detail

Postel - 200 × 221 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s osvětlením a s čelem, materiál překližka a samet, moderní styl, pro matraci 200 × 200 cm, s roštem, stříbrná barva Potřebujete novou postel, která by dokonale zapadla do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 70 × 200 × 221 cm (vך×h). Zatímco její stříbrná barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalita použitých materiálů zase spolehlivou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem postele je překližka a samet. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná moderní styl. Hlavní přednosti produktu BELIANI stříbrná sametová s LED osvětlením 180 × 200 cm AVIGNON Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI stříbrná sametová s LED osvětlením 180 × 200 cm AVIGNON (beliani_147460)

BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-stříbrnými nohami RAMONA (beliani_120270)

BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-stříbrnými nohami RAMONA (beliani_120270)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky MDF, materiál konstrukce kov, klasické nohy, 3 nohy, bílá a stříbrná barva, výška 55 cm Odkládací stolek BELIANI je kousek skvěle doplňující každý interiér, který funguje jako místo pro odkládání drobností nebo vystavování dekorací. Jeho kulaté provedení nabízí řadu možností, jak jej nakombinovat s jiným nábytkem. Materiál zvolený pro výrobu desky stolu je mdf vynikající pevností a odolností. Konstrukce, kterou v tomto případě utváří kov, nejen že dobře vypadá, ale je samozřejmě i velmi stabilní a praktická. Líbivému designu odkládacího stolku BELIANI přidává třešničku na dort bílá a stříbrná barva. Rozměry, které při umisťování hrají klíčovou roli, jsou 44 × 55 × 44 cm. Podstatné vlastnosti u produktu BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-stříbrnými nohami RAMONA Designový kousek do každého interiéru Důmyslně navržené kulaté řešení Prostornou desku tvoří mdf Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: kov Barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI se vzhledem bílého mramoru a bílo-stříbrnými nohami RAMONA (beliani_120270)

BELIANI stříbrná kožená s úložným prostorem 160 × 200 cm AVIGNON (beliani_147415)

BELIANI stříbrná kožená s úložným prostorem 160 × 200 cm AVIGNON (beliani_147415)
Detail

Postel - 185 × 221 cm (Š×D), výška 85 cm, manželská, s úložným prostorem a s čelem, materiál překližka a syntetická kůže, moderní styl, lesklá povrchová úprava, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, stříbrná barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel měří 85 × 185 × 221 cm (vך×h). Zatímco její stříbrná barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem postele je překližka a syntetická kůže. Design podtrhuje lesklá povrchová úprava. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI stříbrná kožená s úložným prostorem 160 × 200 cm AVIGNON Kvalitní postel BELIANI je... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI stříbrná kožená s úložným prostorem 160 × 200 cm AVIGNON (beliani_147415)

BELIANI zrcadlová s LED osvětlením 60 × 60 cm bílo stříbrná TALAPAGA (beliani_293106)

BELIANI zrcadlová s LED osvětlením 60 × 60 cm bílo stříbrná TALAPAGA (beliani_293106)
Detail

Koupelnová skříňka - se zrcadlem, s osvětlením, rozměry 60 × 60 × 14 cm (V׊×H), materiál překližka Stěhujete se a čeká vás zařizování nové koupelny? Pak by vám mohla by vám přijít vhod horní koupelnová skříňka BELIANI. Bílá a stříbrná skříňka bude nejen plnit praktickou funkci, ale svou barvou a vzhledem také doplní celkový dojem koupelny. V každé koupelně musí být zrcadlo. Zrcadlová koupelnová skříňka plní nejen praktickou funkci, ale rovněž opticky rozšíří malé prostory. Při ranní hygieně se vám bude hodit přidané osvětlení, které se dá použít místo velkého světla a lépe vás před zrcadlem osvítí. Koupelnová skříňka BELIANI disponuje praktickými dvířky, za která uschováte vše potřebné. Materiálem skříňky je překližka. Rozměry koupelnové skříňky BELIANI jsou 60 × 60 × 14 cm (V׊×H). Zásadní přednosti koupelnové skříňky BELIANI zrcadlová s LED osvětlením 60 × 60 cm bílo stříbrná TALAPAGA Bílá a stříbrná skříňka svým designem doladí vzhled vaší koupelny Je... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI zrcadlová s LED osvětlením 60 × 60 cm bílo stříbrná TALAPAGA (beliani_293106)

SAPHO PT004 rohová police do sprchy, 17,8 x 17,8 cm, stříbrná

SAPHO PT004 rohová police do sprchy, 17,8 x 17,8 cm, stříbrná
Detail

Rohová police se bude skvěle hodit do sprchového koutu. Umístíte na ni sprchový gel, šampon a i další kosmetické nezbytnosti. Instaluje se navrtáním do zdi. (4home.cz)

Podobné produkty ako SAPHO PT004 rohová police do sprchy, 17,8 x 17,8 cm, stříbrná

BELIANI, Sada 2 polštářů se střapci 45 x 45 cm stříbrná CAMELLIA, 198581 (beliani_198581)

BELIANI, Sada 2 polštářů se střapci 45 x 45 cm stříbrná CAMELLIA, 198581 (beliani_198581)
Detail

Polštář - dekorační, čtvercový tvar, rozměry 45 × 45 cm, materiál výplně polyester, relaxační, stříbrná a zlatá barva Dekorační polštář se postará o dotvoření interiéru vašeho bytu BELIANI. Dodává se v klasickém čtvercovém tvaru a disponuje rozměry 45 × 45 cm. Jako náplň polštáře slouží polyester. Materiálem povlaku je potom polyester. Spolehněte se na něj při relaxaci a odpočiňte si od náročného dne. Prošívaný polštář se pyšní nižší hmotností a rychlým schnutím. Jeho podobu zvýrazňuje stříbrná a zlatá barva. Významné funkce produktu BELIANI, Sada 2 polštářů se střapci 45 x 45 cm stříbrná CAMELLIA, 198581 Dekorační polštář přispěje k příjemnému vzhledu místnosti Okenní polštář BELIANI disponuje praktickou i dekorační funkcí Rozměry dosahují 45 × 45 cm Výplň polštáře tvoří polyester Povlak se vytváří z materiálu, jímž je polyester Polštář BELIANI dodává se ve čtvercovém tvaru Stříbrná a Zlatá barva má vliv na jeho vzhled Prošívaná varianta se vyznačuje nižší... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sada 2 polštářů se střapci 45 x 45 cm stříbrná CAMELLIA, 198581 (beliani_198581)

GEDY 3218 Smart police do sprchy, 24,1 x 3 x 11,1 cm, stříbrná

GEDY 3218 Smart police do sprchy, 24,1 x 3 x 11,1 cm, stříbrná
Detail

Díky této polici si do sprchy umístíte sprchový gel, šampon a případně další kosmetiku, kterou ke každodenní hygieně potřebujete. Upevňuje se navrtáním do zdi. (4home.cz)

Podobné produkty ako GEDY 3218 Smart police do sprchy, 24,1 x 3 x 11,1 cm, stříbrná

Distanční sloupky, šroubky a matičky M4 - sada 200ks sloupků

Distanční sloupky, šroubky a matičky M4 - sada 200ks sloupků
Detail

NakupteDistanční sloupky, šroubky a matičky M4 - sada 200ks sloupkůz kategorieSoučástky > Plastový program, krabičky > Nožky, průchodky > Distanční sloupkyza229.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Distanční sloupky, šroubky a matičky M4 - sada 200ks sloupků

GEDY 2483 Smart rohová police do sprchy, 20 x 8 x 15,1 cm, stříbrná

GEDY 2483 Smart rohová police do sprchy, 20 x 8 x 15,1 cm, stříbrná
Detail

Díky této polici si do sprchy umístíte sprchový gel, šampon a případně další kosmetiku, kterou ke každodenní hygieně potřebujete. Upevňuje se navrtáním do zdi. (4home.cz)

Podobné produkty ako GEDY 2483 Smart rohová police do sprchy, 20 x 8 x 15,1 cm, stříbrná

GEDY 3283 Smart rohová police do sprchy, 17 x 3 x 17 cm, stříbrná

GEDY 3283 Smart rohová police do sprchy, 17 x 3 x 17 cm, stříbrná
Detail

Díky této polici si do sprchy umístíte sprchový gel, šampon a případně další kosmetiku, kterou ke každodenní hygieně potřebujete. Upevňuje se navrtáním do zdi. (4home.cz)

Podobné produkty ako GEDY 3283 Smart rohová police do sprchy, 17 x 3 x 17 cm, stříbrná

BELIANI, Sada 2 bavlněných polštářů abstraktní 45 x 45 cm fialová se stříbrným IXIA, 205742 (beliani_205742)

BELIANI, Sada 2 bavlněných polštářů abstraktní 45 x 45 cm fialová se stříbrným IXIA, 205742 (beliani_205742)
Detail

Polštář - klasický, čtvercový tvar, rozměry 45 × 45 cm, materiál výplně polyester, relaxační, bílá, fialová, modrá a stříbrná barva Výběr správného polštáře je stejně důležitý jako výběr kvalitní matrace. Polštář BELIANI se podílí na kvalitním a uvolněném spánku. Vyrábí se v klasickém čtvercovém tvaru a chcete-li znát rozměry, ty dosahují 45 × 45 cm. Výplň polštáře tvoří polyester. Materiálem povlaku je potom bavlna. Spolehněte se na něj při relaxaci a odpočiňte si od náročného dne. Prošívaný polštář se pyšní nižší hmotností a rychlým schnutím. Jeho design dotváří bílá, fialová, modrá a stříbrná barva. Zásadní parametry produktu BELIANI, Sada 2 bavlněných polštářů abstraktní 45 x 45 cm fialová se stříbrným IXIA, 205742 Zajistěte klidný a ničím nerušený spánek Rozměry dosahují 45 × 45 cm Pokud jde o výplň polštáře, tu tvoří polyester K výrobě povlaku slouží materiál, jímž je bavlna Polštář BELIANI dodává se ve čtvercovém tvaru Bílá, Fialová, Modrá a Stříbrná... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sada 2 bavlněných polštářů abstraktní 45 x 45 cm fialová se stříbrným IXIA, 205742 (beliani_205742)

Distanční sloupky, šroubky a matičky M2,5 a M3 - sada 60ks sloupků

Distanční sloupky, šroubky a matičky M2,5 a M3 - sada 60ks sloupků
Detail

NakupteDistanční sloupky, šroubky a matičky M2,5 a M3 - sada 60ks sloupkůz kategorieSoučástky > Plastový program, krabičky > Nožky, průchodky > Distanční sloupkyza329.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Distanční sloupky, šroubky a matičky M2,5 a M3 - sada 60ks sloupků

Distanční sloupky, šroubky a matičky M2,5 a M3 - sada 70ks sloupků

Distanční sloupky, šroubky a matičky M2,5 a M3 - sada 70ks sloupků
Detail

NakupteDistanční sloupky, šroubky a matičky M2,5 a M3 - sada 70ks sloupkůz kategorieSoučástky > Plastový program, krabičky > Nožky, průchodky > Distanční sloupkyza229.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Distanční sloupky, šroubky a matičky M2,5 a M3 - sada 70ks sloupků
Stříbrný sloupek dešťové sprchy HOWICK, 252096 (beliani_252096), zasuvkovy sloupek, Škrabadlo sloupek rohový šedá 64cm Zolux (3336025040439), Rabalux 7828 Lisbon, venkovní LED sloupek, nerez, stolicka do sprchy, Senful Hravý škrabací sloupek 47,5 × 23 cm (CHPsk0335), LIQUI MOLY Odpuzovač dešťové vody 125ml (LM1590), Senful Škrabací sloupek s bambulkou 38 × 30,5 cm (CHPsk0334), protiskluzova podlozka do sprchy, podlozka do sprchy f f, METHOD na sprchy 828 ml (817939005231), Modom Stolička do sprchy otočná KP101, Stříbrný tloušť (), Dešťové sprchové hlavice 2 ks O 20 cm nerezová ocel 275934, Dešťové sprchové hlavice 2 ks 30×50 cm nerezová ocel 275946, Dešťové sprchové hlavice 2 ks 50×50 cm nerezová ocel 275943, Dešťové sprchové hlavice 2 ks 25×25 cm nerezová ocel 275940, Dešťové sprchové hlavice 2 ks O 40 cm nerezová ocel 275937, Dešťové sprchové hlavice 2 ks 30×40 cm nerezová ocel 275945, Dešťové sprchové hlavice 2 ks 40×40 cm nerezová ocel 275942, Dešťové sprchové hlavice 2 ks O 30 cm nerezová ocel 275936, Dešťové sprchové hlavice 2 ks 20×20 cm nerezová ocel 275939, Blumfeldt Torre di Bari, opěrný sloupek pro boční markýzy Bari, 1.5 m, hliník, WENKO SECURA - Stolička do sprchy, bílá (z20926100), Vitility 70110220 Protiskluzová podložka do sprchy (70110210), Vitility 70110220 Protiskluzová podložka do sprchy (70110220), MEREO Posuvný držák sprchy 655 mm (CB910B), MEREO Posuvný držák sprchy 600 mm (CB910A), MEREO Držák sprchy posuvný 605 mm (CB466K), Meliconi 656155 Magnetický odstraňovač do sprchy (656155)