Stříbrná umyvadlová baterie berloi, 235555 (beliani_235555)

Produkt Stříbrná umyvadlová baterie berloi, 235555 (beliani_235555) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Stříbrná umyvadlová baterie berloi, 235555 (beliani_235555) upraviť a produkt hľadať znova.

Stříbrná umyvadlová baterie BERLOI, 235555 (beliani_235555)

Stříbrná umyvadlová baterie BERLOI, 235555 (beliani_235555)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, kohoutkové ovládání, moderní styl, stříbrná barva Pustili jste se do rekonstrukce své koupelny a hledáte nové vybavení? Myslete také na design vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie BELIANI slouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Vodovodní baterie se stojánkovým řešením se velmi snadno instaluje. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie BELIANI kohoutkovým ovládáním. Balení obsahuje také montážní balíček. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je nerez. Klíčové přednosti produktu Stříbrná umyvadlová baterie BERLOI, 235555 Umyvadlová vodovodní baterie BELIANI Moderní styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie BELIANI je kohoutkové Materiálem zvoleným pro její výrobu je nerez Pro montážní otvor o průměru 16 mm V balení najdete i montážní balíček (alza.cz)

Podobné produkty ako Stříbrná umyvadlová baterie BERLOI, 235555 (beliani_235555) , Stříbrná umyvadlová baterie berloi, 235555 (beliani_235555)

Černá umyvadlová baterie BERLOI, 235556 (beliani_235556)

Černá umyvadlová baterie BERLOI, 235556 (beliani_235556)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, kohoutkové ovládání, moderní styl, černá barva Čeká vás rekonstrukce vaší koupelny a hledáte nové vybavení? K důležitým prvkům se řadí také vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie BELIANI poslouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Stojánkovou vodovodní baterii snadno nainstalujete. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie BELIANI kohoutkovým ovládáním. V balení najdete také montážní balíček. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je nerez. Klíčové vlastnosti produktu Černá umyvadlová baterie BERLOI, 235556 Umyvadlová vodovodní baterie BELIANI Moderní styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie BELIANI je kohoutkové Materiálem je nerez Pro montážní otvor o průměru 16 mm Balení obsahuje také montážní balíček Barva je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá umyvadlová baterie BERLOI, 235556 (beliani_235556) , Černá umyvadlová baterie berloi, 235556 (beliani_235556)

Umyvadlová baterie štříbrná IRUPU, 242799 (beliani_242799)

Umyvadlová baterie štříbrná IRUPU, 242799 (beliani_242799)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, kohoutkové ovládání, klasický styl, stříbrná barva Plánujete novou koupelnu a hledáte potřebné vybavení? Myslete také na vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie BELIANI slouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Vodovodní baterie se stojánkovým řešením se velmi snadno instaluje. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie BELIANI kohoutkovým ovládáním. Balení obsahuje i montážní balíček. Materiálem je nerez. Klíčové vlastnosti produktu Umyvadlová baterie štříbrná IRUPU, 242799 Umyvadlová vodovodní baterie BELIANI Klasický styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie BELIANI je kohoutkové Materiálem pro její výrobu je nerez Pro montážní otvor o průměru 16 mm Balení obsahuje také montážní balíček (alza.cz)

Podobné produkty ako Umyvadlová baterie štříbrná IRUPU, 242799 (beliani_242799) , Umyvadlová směšovací baterie chromová

Umyvadlová baterie Maxxmee 04974

Detail

Za pár sekund se dosáhne teplé vody bez předehřívání a zásobník vody Teploty nad 60 °C v závislosti na tlaku vody·Kvalitní armatura z nerezové oceli pro delší životnost·Navíc kompatibilní s 1/2" zahradními hadicemi 1x distanční kroužek·1x těsnicí kroužek·1x kroužek pro vedení kabelů·1x zajišťovací matice·1x standardní výtoková trubice·1x kryt·1x úložný sáček (na hlavní přístroj)·.·1x hlavní jednotka s připojovacím kabelem·1x flexibilní vypouštěcí trubice (conrad.cz)

Podobné produkty ako Umyvadlová baterie Maxxmee 04974 , Aqualine umyvadlová baterie stojánková (52104)

MEXEN Alma baterie umyvadlová baterie černá 75015-70

MEXEN Alma baterie umyvadlová baterie černá 75015-70
Detail

Technická data: Materiál: mosaz Hlava: Keramika Povrchová úprava: černá Perlátor: Ano Třída průtoku: A. Dosah výtoku: 197 mm Průměr hlavy: 35 mm EAN: 5903163389478 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako MEXEN Alma baterie umyvadlová baterie černá 75015-70 , Aqualine umyvadlová baterie stojánková (dh201)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (FC103)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (FC103)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, v barvě chromu Zahájili jste rekonstrukci své koupelny a poohlížíte se po novém vybavení? Důležitý je i vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE vám bude funkčním i vkusným doplňkem. Stojánkové řešení této vodovodní baterie je na instalaci velmi jednoduché. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. Voda je provzdušněná perlátorem, díky tomu se dočkáte plynulého toku bez zbytečného cákání kolem. Provzdušnění snižuje průtok vody, čímž šetříte svou peněženku i životní prostředí. V balení najdete i připojovací hadičky. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Zásadní přednosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Materiálem pro její výrobu je mosaz Pro montážní... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (FC103) , Aqualine umyvadlová baterie stojánková (52102)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (GH422)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (GH422)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, v barvě chromu Chcete zrekonstruovat svou koupelnu a potřebujete nové vybavení? Důležitý je i vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE se stane jak praktickým pomocníkem, tak elegantním designovým doplňkem. Stojánkové řešení upevnění vodovodní baterie oceníte především v jednoduchosti instalace. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. Voda je provzdušněná perlátorem, díky kterému získáte plynulý tok bez zbytečného cákání vody kolem. Provzdušnění snižuje průtok vody, čímž šetříte svou peněženku i životní prostředí. V balení se nachází také připojovací hadičky. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Zásadní přednosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (GH422) , Aqualine umyvadlová baterie stojánková (fc103)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (52139)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (52139)
Detail

Vodovodní baterie - dřezová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem, v barvě chromu Čeká vás rekonstrukce vaší kuchyně a hledáte nové vybavení? Myslete také na vzhled vašeho dřezu. Dřezová vodovodní baterie AQUALINE je skvělým praktickým pomocníkem při mytí nádobí i designovým doplňkem. Snadná instalace stojánkové vodovodní baterie ji řadí na první místa v žebříčku oblíbenosti. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. V baterii je přítomný perlátor, díky kterému získáte plynulý tok bez zbytečného cákání vody kolem. Provzdušnění značně snižuje průtok vody, čímž současně šetříte přírodu i vaši peněženku. Balení obsahuje také připojovací hadičky. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je mosaz. Hlavní přednosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková Dřezová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Výrobním materiálem je mosaz Pro montážní... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (52139) , Aqualine umyvadlová baterie stojánková (gh422)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (52104)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (52104)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem, v barvě chromu Plánujete novou koupelnu a hledáte potřebné vybavení? K nezanedbatelným prvkům patří také design vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE se stane jak praktickým pomocníkem, tak elegantním designovým doplňkem. Baterie se velmi snadno instaluje díky svému stojánkovému řešení. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. Do baterie byl zabudovaný perlátor, díky kterému získáte plynulý tok bez zbytečného cákání vody kolem. Provzdušnění snižuje průtok vody, což pomůže šetřit přírodu i vaše finance. Balení obsahuje také připojovací hadičky. Materiálem je mosaz. Hlavní přednosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Materiálem zvoleným pro její výrobu je mosaz Pro montážní otvor o průměru 35 mm V balení... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (52104) , Aqualine umyvadlová baterie stojánková (52139)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (52102)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (52102)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, stříbrná barva Rekonstruujete svou koupelnu a sháníte nové vybavení? K důležitým prvkům se řadí také vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE slouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Stojánkové řešení této vodovodní baterie je na instalaci velmi jednoduché. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. V baterii je přítomný perlátor, s nímž bude tok plynulý a vy nebudete cákat kolem. Provzdušnění dokáže snížit průtok vody, což šetří přírodu i vaše finance. V balení se nachází také připojovací hadičky. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Zásadní vlastnosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Materiálem pro její výrobu je mosaz Pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (52102) , Aqualine umyvadlová baterie stojánková nízká (gh368)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (DH201)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (DH201)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, v barvě chromu Pustili jste se do rekonstrukce své koupelny a hledáte nové vybavení? Myslete také na vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE vám bude funkčním i vkusným doplňkem. Díky stojánkovému řešení upevnění baterie vás čeká velmi snadná instalace. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. V baterii je zabudovaný perlátor, díky kterému získáte plynulý tok bez zbytečného cákání vody kolem. Provzdušnění snižuje průtok vody, což pomůže šetřit přírodu i vaše finance. Balení obsahuje také připojovací hadičky. Výrobním materiálem je mosaz. Zásadní přednosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Materiálem je mosaz Pro montážní otvor o průměru 35 mm Balení obsahuje také připojovací... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (DH201) , Aqualine umyvadlová baterie stojánková (1126-02)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (LT602)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (LT602)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, v barvě chromu Čeká vás rekonstrukce vaší koupelny a hledáte nové vybavení? Nezapomeňte také na design vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE se stane jak praktickým pomocníkem, tak elegantním designovým doplňkem. Stojánková vodovodní baterie se snadno instaluje. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. Vodu perfektně provzdušní perlátor, díky plynulému toku tak nebudete mít pocákáno všude okolo. Provzdušnění snižuje průtok vody, čímž šetříte svou peněženku i životní prostředí. V balení najdete také připojovací hadičky. K její výrobě slouží mosaz. Klíčové přednosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Materiálem pro její výrobu je mosaz Pro montážní otvor o průměru 35 mm Balení... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (LT602) , Aqualine umyvadlová baterie stojánková otočná (52196)

REA Umyvadlová baterie Enzo REA-B0113

REA Umyvadlová baterie Enzo REA-B0113
Detail

Chromovaná umyvadlová baterie Rea Enzo je mimořádně odolná a funkční. Díky mosazi té nejvyšší kvality je spolehlivá a zaručuje vám její bezproblémový provoz. EAN: 5902557301898 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA Umyvadlová baterie Enzo REA-B0113 , Umyvadlová baterie zlatá irupu, 242801 (beliani_242801)

REA Umyvadlová baterie Graf REA-B0027

REA Umyvadlová baterie Graf REA-B0027
Detail

Mimořádně odolná a funkční umyvadlová baterie z mosazi nejvyšší kvality. Tento materiál zajišťuje úplnou spolehlivost a zaručuje bezproblémový provoz výrobku po mnoho let. Keramická kartuše vám umožní provést až 500 000 cyklů otevírání a zavírání proudu vody. Zakrytí těla baterie chromovými vrstvami dává baterii jedinečný vzhled a také chrání před korozí a poškozením. Krásný tvar baterie se perfektně hodí do každého koupelnového dekoru. Typ baterie: umyvadlová Způsob upevnění baterie: na desku nebo umyvadlo Materiál: mosaz Úprava baterie: chrom Typ kartuše: keramická Výška baterie: 305 Rozsah hubice: 140 Průměr připojení: 3/8 palce EAN: 5902557301737 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA Umyvadlová baterie Graf REA-B0027 , Aqualine umyvadlová baterie stojánková vysoká (dh601)

Umyvadlová baterie FALA TO-75836 (5906083042393)

Umyvadlová baterie FALA TO-75836 (5906083042393)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, měděná barva Plánujete novou koupelnu a hledáte potřebné vybavení? Nezapomeňte i na vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie FALA vám bude funkčním i vkusným doplňkem. Stojánková vodovodní baterie se snadno instaluje. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie FALA pákovým ovládáním. K její výrobě slouží keramika. Hlavní přednosti produktu Umyvadlová baterie FALA TO-75836 Umyvadlová vodovodní baterie FALA Klasický styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie FALA je pákové Materiálem zvoleným pro její výrobu je keramika (alza.cz)

Podobné produkty ako Umyvadlová baterie FALA TO-75836 (5906083042393) , Aqualine umyvadlová baterie stojánková kohoutková (vc02)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková vysoká (DH601)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková vysoká (DH601)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, v barvě chromu Pustili jste se do rekonstrukce své koupelny a hledáte nové vybavení? K důležitým prvkům se řadí také vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE vám bude funkčním i vkusným doplňkem. Baterie se velmi snadno instaluje díky svému stojánkovému řešení. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. Vodu perfektně provzdušní perlátor, který zajistí plynulý tok bez cákání všude kolem. Provzdušnění pomůže snížit průtok vody, čímž ušetříte finance i přírodu. V balení se nachází také připojovací hadičky. Materiálem je mosaz. Klíčové vlastnosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková vysoká Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Materiál - mosaz Pro montážní otvor o průměru 35 mm V balení naleznete také připojovací... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková vysoká (DH601) , Aqualine umyvadlová baterie stojánková (1126-06)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (1126-06)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (1126-06)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, v barvě chromu Rekonstruujete koupelnu a hledáte nové vybavení? Nezapomeňte i na vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE je jak praktickým pomocníkem, tak skvělým designovým doplňkem. Vodovodní baterie se stojánkovým řešením se velmi snadno instaluje. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. Balení obsahuje také připojovací hadičky. K její výrobě slouží mosaz. Klíčové vlastnosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Materiál: mosaz Pro montážní otvor o průměru 35 mm V balení naleznete také připojovací hadičky Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (1126-06) , Zlatá umyvadlová baterie kagera, 252098 (beliani_252098)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková kohoutková (VC02)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková kohoutková (VC02)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, kohoutkové ovládání, retro styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, nerezová barva Zahájili jste rekonstrukci své koupelny a poohlížíte se po novém vybavení? Myslete také na vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE se stane jak praktickým pomocníkem, tak elegantním designovým doplňkem. Stojánková vodovodní baterie se velice snadno nainstaluje. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie AQUALINE kohoutkovým ovládáním. Vodu perfektně provzdušní perlátor, s nímž bude tok plynulý a vy nebudete cákat kolem. Provzdušnění se postará o snížení průtoku vody, takže šetříte svou peněženku i přírodu. Balení obsahuje i připojovací hadičky. Materiálem je mosaz. Klíčové přednosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková kohoutková Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Retro styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je kohoutkové Materiálem pro její výrobu je mosaz Pro montážní otvor o... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková kohoutková (VC02) , Aqualine umyvadlová baterie stojánková (1107-02)

Zlatá umyvadlová baterie KAGERA, 252098 (beliani_252098)

Zlatá umyvadlová baterie KAGERA, 252098 (beliani_252098)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, kohoutkové ovládání, moderní styl, zlatá barva Zařizujete svou novou koupelnu a hledáte vhodné vybavení? Myslete také na vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie BELIANI vám bude mimo své praktické stránky také designovým doplňkem. Díky stojánkovému řešení upevnění baterie vás čeká velmi snadná instalace. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie BELIANI kohoutkovým ovládáním. V balení najdete i montážní balíček. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je nerez. Hlavní přednosti produktu Zlatá umyvadlová baterie KAGERA, 252098 Umyvadlová vodovodní baterie BELIANI Moderní styl Stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie BELIANI je kohoutkové Materiálem je nerez Pro montážní otvor o průměru 21 mm Balení obsahuje také montážní balíček (alza.cz)

Podobné produkty ako Zlatá umyvadlová baterie KAGERA, 252098 (beliani_252098) , Umyvadlová baterie štříbrná irupu, 242799 (beliani_242799)

Umyvadlová baterie FALA TO-75837 (5906083042409)

Umyvadlová baterie FALA TO-75837 (5906083042409)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, měděná barva Rekonstruujete svou koupelnu a sháníte nové vybavení? Nezapomeňte i na vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie FALA vám bude funkčním i vkusným doplňkem. Snadná instalace stojánkové vodovodní baterie ji řadí na první místa v žebříčku oblíbenosti. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie FALA pákovým ovládáním. Materiálem je keramika. Klíčové přednosti produktu Umyvadlová baterie FALA TO-75837 Umyvadlová vodovodní baterie FALA Klasický styl Stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie FALA je pákové Materiálem je keramika (alza.cz)

Podobné produkty ako Umyvadlová baterie FALA TO-75837 (5906083042409) , Aqualine umyvadlová / dřezová baterie 100 nástěnná (52132)

Umyvadlová baterie FALA TO-75814 (5906083042454)

Umyvadlová baterie FALA TO-75814 (5906083042454)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, černá barva Zahájili jste rekonstrukci své koupelny a poohlížíte se po novém vybavení? Důležitý je i vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie FALA vám bude mimo své praktické stránky také designovým doplňkem. Stojánková vodovodní baterie se velice snadno nainstaluje. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie FALA pákovým ovládáním. Výrobním materiálem je nerez. Hlavní vlastnosti produktu Umyvadlová baterie FALA TO-75814 Umyvadlová vodovodní baterie FALA Klasický styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie FALA je pákové Výrobním materiálem je nerez Barva je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Umyvadlová baterie FALA TO-75814 (5906083042454) , Umyvadlová baterie mátně černá irupu, 242800 (beliani_242800)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková nízká (GH368)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková nízká (GH368)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, v barvě chromu Zařizujete svou novou koupelnu a hledáte vhodné vybavení? Myslete také na vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE je skvělým praktickým pomocníkem i designovým doplňkem. Stojánkové řešení této vodovodní baterie je na instalaci velmi jednoduché. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. Baterie je vybavena perlátorem, díky tomu se dočkáte plynulého toku bez zbytečného cákání kolem. Provzdušnění značně snižuje průtok vody, čímž současně šetříte přírodu i vaši peněženku. Balení obsahuje i připojovací hadičky. K její výrobě slouží mosaz. Zásadní vlastnosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková nízká Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Materiálem zvoleným pro její výrobu je mosaz Pro montážní otvor o průměru... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková nízká (GH368) , Aqualine umyvadlová baterie stojánková vysoká černá (dh601b)

Umyvadlová baterie zlatá IRUPU, 242801 (beliani_242801)

Umyvadlová baterie zlatá IRUPU, 242801 (beliani_242801)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, kohoutkové ovládání, klasický styl, zlatá barva Zahájili jste rekonstrukci své koupelny a poohlížíte se po novém vybavení? K důležitým prvkům se řadí také vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie BELIANI se stane jak praktickým pomocníkem, tak elegantním designovým doplňkem. Stojánkovou vodovodní baterii snadno nainstalujete. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie BELIANI kohoutkovým ovládáním. V balení najdete i montážní balíček. Pro její výrobu zvolil výrobce nerez. Klíčové vlastnosti produktu Umyvadlová baterie zlatá IRUPU, 242801 Umyvadlová vodovodní baterie BELIANI Klasický styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie BELIANI je kohoutkové Materiálem zvoleným pro její výrobu je nerez Pro montážní otvor o průměru 16 mm Balení obsahuje i montážní balíček (alza.cz)

Podobné produkty ako Umyvadlová baterie zlatá IRUPU, 242801 (beliani_242801) , Aqualine umyvadlová / dřezová baterie 150 nástěnná (52134)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (1107-02)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (1107-02)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem, v barvě chromu Chcete zrekonstruovat svou koupelnu a potřebujete nové vybavení? Důležitý je i vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE vám bude funkčním i vkusným doplňkem. Stojánkovou vodovodní baterii snadno nainstalujete. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. V baterii je přítomný perlátor, díky tomu se dočkáte plynulého toku bez zbytečného cákání kolem. Provzdušnění snižuje průtok vody, čímž šetříte svou peněženku i životní prostředí. V balení se nachází také připojovací hadičky. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Klíčové přednosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Materiálem zvoleným pro její výrobu je mosaz Pro montážní otvor o průměru 35 mm V balení... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (1107-02) , Aqualine umyvadlová / vanová baterie 150 nástěnná (lt640)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (1126-02)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (1126-02)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, v barvě chromu Rekonstruujete koupelnu a hledáte nové vybavení? Myslete také na vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE slouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Stojánkovou vodovodní baterii snadno nainstalujete. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. Vodu perfektně provzdušní perlátor, s nímž bude tok plynulý a vy nebudete cákat kolem. Provzdušnění dokáže snížit průtok vody, což šetří přírodu i vaše finance. V balení se nachází také připojovací hadičky. Pro její výrobu zvolil výrobce mosaz. Zásadní přednosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Materiálem pro její výrobu je mosaz Pro montážní otvor o průměru 35 mm Balení obsahuje také připojovací hadičky Barva je... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (1126-02) , Aqualine umyvadlová baterie stojánková černá matná (lt602b)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková otočná (52196)

AQUALINE umyvadlová baterie stojánková otočná (52196)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem, v barvě chromu Pustili jste se do rekonstrukce své koupelny a hledáte nové vybavení? K důležitým prvkům se řadí také vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE vám poslouží svou praktickou stránkou i jako elegantní designový doplněk. Baterie se velmi snadno instaluje díky svému stojánkovému řešení. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. V baterii je zabudovaný perlátor, takže díky plynulému toku nebudete cákat kolem. Provzdušnění pomůže snížit průtok vody, čímž ušetříte finance i přírodu. V balení najdete i připojovací hadičky. Pro její výrobu zvolil výrobce mosaz. Zásadní přednosti produktu AQUALINE umyvadlová baterie stojánková otočná Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Materiál - mosaz Pro montážní otvor o průměru 35 mm Balení obsahuje také... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE umyvadlová baterie stojánková otočná (52196) , Mereo umyvadlová stojánková baterie dita s bidetovou sprchou

Umyvadlová baterie FALA TO-75803 (5906083038570)

Umyvadlová baterie FALA TO-75803 (5906083038570)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, stříbrná barva Plánujete novou koupelnu a hledáte potřebné vybavení? Důležitý je i vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie FALA slouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Stojánkové řešení upevnění vodovodní baterie oceníte především v jednoduchosti instalace. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie FALA pákovým ovládáním. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je nerez. Zásadní přednosti produktu Umyvadlová baterie FALA TO-75803 Umyvadlová vodovodní baterie FALA Klasický styl Stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie FALA je pákové Materiálem zvoleným pro její výrobu je nerez (alza.cz)

Podobné produkty ako Umyvadlová baterie FALA TO-75803 (5906083038570) , Sapho joystick umyvadlová baterie hranatá, chrom tro001 (tro001)

DEANTE Jasmin černá Umyvadlová baterie BGJ_N20M

DEANTE Jasmin černá Umyvadlová baterie BGJ_N20M
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je kombinací skvělého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zajišťuje bezproblémové používání po celá léta. Díky tradičním liniím se skvěle hodí k dalším designovým prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Pohyblivý perlátor umožňuje nasměrovat proud vody Silikonový provzdušňovač pro snadné odstranění vápenných usazenin Montážní pouzdro usnadňuje instalaci baterie Včetně spojovacích hadic Inovativní odolný a snadno čistitelný povlak Nero Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy EAN: 5908212087138 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Jasmin černá Umyvadlová baterie BGJ_N20M , Mereo umyvadlová stojánková baterie, viana, bez výpusti, chrom

DEANTE Tubo chrom Umyvadlová baterie BUT_020M

DEANTE Tubo chrom Umyvadlová baterie BUT_020M
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je kombinací skvělého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zajišťuje bezproblémové používání po mnoho let. Díky tradičním liniím se dokonale hodí k ostatním designovým prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Včetně spojovacích hadic Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Průtoková třída Z (4-9 l/min) umožňuje snížit spotřebu vody EAN: 5907650812791 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Tubo chrom Umyvadlová baterie BUT_020M , Mereo umyvadlová stojánková baterie mada s bidetovou sprchou

DEANTE Jasmin chrom Umyvadlová baterie BGJ_020M

DEANTE Jasmin chrom Umyvadlová baterie BGJ_020M
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je kombinací vynikajícího designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zajišťuje bezproblémové používání po celá léta. Díky tradičním liniím se skvěle hodí k dalším designovým prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Pohyblivý perlátor umožňuje nasměrovat proud vody Silikonový provzdušňovač pro snadné odstranění vápenných usazenin Včetně spojovacích hadic Montážní pouzdro usnadňuje instalaci baterie Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy doporučujeme zakoupit univerzální zástrčku v barvě baterie EAN: 5908212061534 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Jasmin chrom Umyvadlová baterie BGJ_020M , Mereo umyvadlová stojánková baterie, sonáta, bez výpusti, chrom

DEANTE Agawa chrom Umyvadlová baterie BQG_020M

DEANTE Agawa chrom Umyvadlová baterie BQG_020M
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je kombinací skvělého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zajišťuje bezproblémové používání po celá léta. Díky klasickým liniím se dokonale hodí k ostatním dekoračním prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Pohyblivý perlátor umožňuje nasměrovat proud vody Montážní pouzdro usnadňuje instalaci baterie Včetně spojovacích hadic Průtoková třída Z (4-9 l/min) umožňuje snížit spotřebu vody Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Nakloněné tělo Montáž se základním kroužkem nebo bez něj Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy EAN: 5907650873679 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Agawa chrom Umyvadlová baterie BQG_020M

DEANTE Arnika černá Umyvadlová baterie BQA_N24M

DEANTE Arnika černá Umyvadlová baterie BQA_N24M
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je kombinací jedinečného designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zajišťuje bezproblémové používání po mnoho let. Díky tradičním liniím se skvěle hodí k dalším designovým prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Design plný krásy a harmonie Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Rozmanitost barev dává mnoho možností uspořádání Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Montážní pouzdro usnadňuje instalaci baterie Včetně spojovacích hadic Inovativní odolný a snadno čistitelný povlak Nero Páčka na straně usnadňuje udržování hubice v čistotě Silikonový provzdušňovač pro snadné odstranění vápenných usazenin Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy doporučujeme zakoupit univerzální zástrčku v barvě baterie EAN: 5908212097694 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Arnika černá Umyvadlová baterie BQA_N24M

DEANTE Temisto černá Umyvadlová baterie BQT_N20M

DEANTE Temisto černá Umyvadlová baterie BQT_N20M
Detail

Při navrhování stojací umyvadlové baterie Temisto se Michał Łój postaral i o ten nejmenší detail. Baterie má pohodlnou, mimořádně atraktivní rukojeť. Jeho tělo je vyrobeno z vysoce kvalitní mosazi, která zajišťuje odolnost a spolehlivost produktu. Pohyblivý, silikonový perlátor umožňuje směrovat proud vody a zároveň ji provzdušňovat. Baterie je vyvedena v poutavé matné černé barvě, která v kombinaci s kamenem nebo betonem dodává interiéru industriální charakter EAN: 5907650827573 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Temisto černá Umyvadlová baterie BQT_N20M

DEANTE Arnika titanová umyvadlová baterie BQA_D20M

DEANTE Arnika titanová umyvadlová baterie BQA_D20M
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je kombinací skvělého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zaručuje bezproblémové používání po mnoho let. Díky klasickým liniím se skvěle hodí k dalším dekoračním prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Design plný krásy a harmonie Rozmanitost barev dává mnoho možností uspořádání Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Silikonový provzdušňovač pro snadné odstranění vápenných usazenin Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Včetně spojovacích hadic Průtoková třída Z (4-9 l/min) umožňuje snížit spotřebu vody Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Inovativní odolný a snadno čistitelný titanový povlak Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy doporučujeme zakoupit univerzální zástrčku v barvě baterie Nakloněné tělo EAN: 5907650826446 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Arnika titanová umyvadlová baterie BQA_D20M

DEANTE Silia nerezová umyvadlová baterie BQS_F20M

DEANTE Silia nerezová umyvadlová baterie BQS_F20M
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je kombinací skvělého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zajišťuje bezproblémové používání po mnoho let. Díky tradičním liniím se skvěle hodí k dalším designovým prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Ušlechtilá forma a nadčasová jednoduchost Včetně spojovacích hadic Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Montážní pouzdro usnadňuje instalaci baterie Pohyblivý perlátor umožňuje nasměrovat proud vody Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy Průtoková třída Z (4-9 l/min) umožňuje snížit spotřebu vody Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy EAN: 5907650818106 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Silia nerezová umyvadlová baterie BQS_F20M

DEANTE Hiacynt bílá Umyvadlová baterie BQH_A20M

DEANTE Hiacynt bílá Umyvadlová baterie BQH_A20M
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je kombinací skvělého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zaručuje bezproblémové používání po mnoho let. Díky klasickým liniím se dokonale hodí k ostatním dekoračním prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Pohyblivý perlátor umožňuje nasměrovat proud vody Dvoustupňová ECO-click hlavice, umožňující snížit průtok vody pod 5 l/min Včetně spojovacích hadic Průtoková třída Z (4-9 l/min) umožňuje snížit spotřebu vody Inovativní a odolný povlak Bianco Moderní design s nádechem nadčasovosti Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy EAN: 5908212086841 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Hiacynt bílá Umyvadlová baterie BQH_A20M

DEANTE Hiacynt chrom Umyvadlová baterie BQH_021M

DEANTE Hiacynt chrom Umyvadlová baterie BQH_021M
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je kombinací skvělého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zajišťuje bezproblémové používání po mnoho let. Díky tradičním liniím se skvěle hodí k dalším designovým prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Pohyblivý perlátor umožňuje nasměrovat proud vody Dvoustupňová ECO-click hlavice, umožňující snížit průtok vody pod 5 l/min Včetně spojovacích hadic Průtoková třída Z (4-9 l/min) umožňuje snížit spotřebu vody Součástí je funkční click-clack zátka Moderní design s nádechem nadčasovosti Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy EAN: 5908212031018 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Hiacynt chrom Umyvadlová baterie BQH_021M

DEANTE Alpinia černá Umyvadlová baterie BGA_N20M

DEANTE Alpinia černá Umyvadlová baterie BGA_N20M
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je kombinací skvělého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zajišťuje bezproblémové používání po celá léta. Díky tradičním liniím se skvěle hodí k dalším designovým prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Lehký a jemný design Provzdušňovač na mince Průtoková třída Z (4-9 l/min) umožňuje snížit spotřebu vody Montážní pouzdro usnadňuje instalaci baterie Včetně spojovacích hadic Inovativní odolný a snadno čistitelný povlak Nero Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje EAN: 5907650815365 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Alpinia černá Umyvadlová baterie BGA_N20M

DEANTE Hiacynt černá Umyvadlová baterie BQH_N21M

DEANTE Hiacynt černá Umyvadlová baterie BQH_N21M
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je spojením dokonalého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zaručuje bezproblémové používání po mnoho let. Díky klasickým liniím se skvěle hodí k dalším dekoračním prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Pohyblivý perlátor umožňuje nasměrovat proud vody Dvoustupňová ECO-click hlavice, umožňující snížit průtok vody pod 5 l/min Včetně spojovacích hadic Průtoková třída Z (4-9 l/min) umožňuje snížit spotřebu vody Inovativní odolný a snadno čistitelný povlak Nero Součástí je funkční click-clack zátka Moderní design s nádechem nadčasovosti Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy EAN: 5908212074206 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Hiacynt černá Umyvadlová baterie BQH_N21M

DEANTE Hiacynt černá Umyvadlová baterie BQH_N21K

DEANTE Hiacynt černá Umyvadlová baterie BQH_N21K
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je spojením dokonalého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zaručuje bezproblémové používání po mnoho let. Díky tradičním liniím se dokonale hodí k ostatním designovým prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Jedná se o vysoký model. Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Pohyblivý perlátor umožňuje nasměrovat proud vody Dvoustupňová ECO-click hlavice, umožňující snížit průtok vody pod 5 l/min Včetně spojovacích hadic Průtoková třída Z (4-9 l/min) umožňuje snížit spotřebu vody Inovativní odolný a snadno čistitelný povlak Nero Součástí je funkční click-clack zátka Moderní design s nádechem nadčasovosti Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Montážní pouzdro usnadňuje instalaci baterie Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy EAN: 5908212074213 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Hiacynt černá Umyvadlová baterie BQH_N21K

DEANTE Temisto umyvadlová baterie mosaz BQT_M20D

DEANTE Temisto umyvadlová baterie mosaz BQT_M20D
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je kombinací skvělého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zaručuje bezproblémové používání po mnoho let. Díky klasickým liniím se dokonale hodí k ostatním dekoračním prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Ručně vyráběné prvky Design, který spojuje minulost s budoucností Inovativní odolný povlak z mosazi Včetně spojovacích hadic Montážní pouzdro usnadňuje instalaci baterie Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Pohyblivý perlátor umožňuje nasměrovat proud vody Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy doporučujeme zakoupit univerzální zástrčku v barvě baterie EAN: 5907650826477 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Temisto umyvadlová baterie mosaz BQT_M20D

DEANTE Hiacynt černá Umyvadlová baterie BQH_N20K

DEANTE Hiacynt černá Umyvadlová baterie BQH_N20K
Detail

Koupelnová umyvadlová baterie Deante je kombinací skvělého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, která zaručuje bezproblémové používání po mnoho let. Díky tradičním liniím se skvěle hodí k dalším designovým prvkům v tradičních i modernističtějších koupelnách. Jedná se o vysoký model. Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Pohyblivý perlátor umožňuje nasměrovat proud vody Dvoustupňová ECO-click hlavice, umožňující snížit průtok vody pod 5 l/min Včetně spojovacích hadic Průtoková třída Z (4-9 l/min) umožňuje snížit spotřebu vody Inovativní a odolný povlak Bianco Moderní design s nádechem nadčasovosti Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy EAN: 5907650827344 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Hiacynt černá Umyvadlová baterie BQH_N20K

DEANTE Chromovaná umyvadlová baterie Temisto BQT_020K

DEANTE Chromovaná umyvadlová baterie Temisto BQT_020K
Detail

Baterie Temisto navrhl Michał Łoj se zvláštním důrazem na detail. Jednotlivé prvky jsou zušlechťovány ručně, s péčí a nasazením. Jedná se o jednopákový model. Baterie má zvýšené mosazné tělo a otočný výtok. Pohyblivý perlátor provzdušňuje proud vody a umožňuje vám jej volně nasměrovat. Toto řešení výrazně ovlivňuje úsporu tohoto cenného zdroje. Lesklý chrom se hodí do klasického i moderního aranžmá. Design spojující minulost s budoucností Ručně vyráběné prvky Páčka umístěná na boku usnadňuje udržování hubice v čistotě Baterie je vybavena perlátorem, který proud provzdušňuje Pohyblivý perlátor umožňuje nasměrovat proud vody Včetně spojovacích hadic Montážní pouzdro usnadňuje instalaci baterie Průtoková třída Z (4-9 l/min) umožňuje snížit spotřebu vody Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi doporučujeme zakoupit univerzální uzávěr v barvě baterie V nabídce je přípravek na čištění kování ve všech barvách EAN: 5907650827405 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Chromovaná umyvadlová baterie Temisto BQT_020K

REA Umyvadlová baterie MORIS černá REA-B4833

REA Umyvadlová baterie MORIS černá REA-B4833
Detail

Stylová umyvadlová baterie je skvělou volbou pro ty, jež si cení elegance, ale také jednoduchosti. Vysublimovaná konstrukce, elegantní podstavec a praktický úchyt činí z tohoto modelu unikátní designový kousek. Nespornou výhodou modelu je rotační schopnost celé baterie včetně výtokového ramínka - proud vody je tedy možno libovolně přizpůsobit. Za zmínku stojí i praktický úchyt, který uživateli zajistí maximální pohodlí při každodenním používání. Typ baterie: umyvadlová Typ montáže: na desku Typ výšky: vysoká Materiál: mosaz Povrchová úprava: černá Textura: matná Výška: 39 cm Délka výtokového ramene: 15 cm Systém BOX: není součástí EAN: 5902557345243 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA Umyvadlová baterie MORIS černá REA-B4833

REA Umyvadlová baterie Enzo vysoká REA-B0966

REA Umyvadlová baterie Enzo vysoká REA-B0966
Detail

Moderní umyvadlová baterie Rea Enzo je vyrobená výhradně z mosazi a tělo bylo opakovaně potaženo chromovým povrchem. Díky této metodě je baterie chráněna proti korozi a znečištění. Umyvadlová baterie Rea Enzo vytváří dokonalou kombinaci se skleněnými a keramickými umyvadly. EAN: 5902557301904 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA Umyvadlová baterie Enzo vysoká REA-B0966

REA Umyvadlová baterie FALCON černá REA-B0252

REA Umyvadlová baterie FALCON černá REA-B0252
Detail

Představujeme vám krásný a mimořádně funkční a moderní faucet. Je to produkt, který dokonale vyplní váš prostor v koupelně při zachování dokonalého vzhledu a estetiky interiéru. Baterie je přizpůsobena pro montáž na desku umyvadlem. Byl vyroben z mosazi pokrytý černou povrchovou úpravou. Díky speciální fázi výroby je odolný a snadno se čistí Technické specifikace Typ baterie: Umyvadlo Způsob upevnění baterie: pracovní deska, na umyvadle Materiál: mosaz Úprava baterie: černá mat Typ hlavy: keramický Výška baterie 30.5 Rozsah hubice 11.5 Průměr připojení: 3/8 palce Záruka: 24 měsíců Výrobce: Rhea EAN: 5902557350032 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA Umyvadlová baterie FALCON černá REA-B0252

REA Vysoká umyvadlová baterie Folk REA-B5151

REA Vysoká umyvadlová baterie Folk REA-B5151
Detail

Vysoká umyvadlová baterie Rea Folk je vyrobena z mosazi a pokryta zlatorůžovým povlakem, který působí fenomenálně. Je odolná a snadno se čistí. EAN: 5902557366750 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA Vysoká umyvadlová baterie Folk REA-B5151

MEXEN Lua umyvadlová baterie chrom 72810-00

MEXEN Lua umyvadlová baterie chrom 72810-00
Detail

Technická data: Materiál: mosaz Hlava: Keramika Povrchová úprava: Chrome Perlátor: Ano Výška: 300 mm Dosah výtoku: 142 mm EAN: 5903163389782 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako MEXEN Lua umyvadlová baterie chrom 72810-00

MEXEN Lua umyvadlová baterie chrom 72811-00

MEXEN Lua umyvadlová baterie chrom 72811-00
Detail

Technická data: Materiál: mosaz Hlava: Keramika Povrchová úprava: Chrome Perlátor: Ano Výška: 300 mm Dosah výtoku: 132 mm EAN: 5903163389836 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako MEXEN Lua umyvadlová baterie chrom 72811-00

REA Umyvadlová baterie Lumi šedá REA-B8025

REA Umyvadlová baterie Lumi šedá REA-B8025
Detail

Moderní a extrémně funkční umyvadlová baterie Rea Lumi je baterie, která dokonale vyplní váš prostor v koupelně při zachování dokonalého vzhledu a estetiky interiéru. Baterie je přizpůsobena pro montáž na desku nebo umyvadlo. Byla vyrobena z mosazi a pokryta stříbrným povlakem, který působí fenomenálně. Díky speciální fázi výroby je odolná a snadno se čistí. Typ baterie: umyvadlová Způsob upevnění baterie: na umyvadlo Materiál: mosaz Úprava baterie: chrom Typ kartuše: keramická Výška baterie: 160 cm Rozsah hubice: 120 cm Průměr připojení: 3/8 palce EAN: 5902557338832 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA Umyvadlová baterie Lumi šedá REA-B8025
Stříbrná umyvadlová baterie BERLOI, 235555 (beliani_235555), Černá umyvadlová baterie BERLOI, 235556 (beliani_235556), Umyvadlová směšovací baterie chromová, AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (52104), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (DH201), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (52102), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (FC103), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (GH422), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (52139), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková nízká (GH368), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (1126-02), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková otočná (52196), Umyvadlová baterie zlatá IRUPU, 242801 (beliani_242801), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková vysoká (DH601), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková kohoutková (VC02), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (1126-06), Zlatá umyvadlová baterie KAGERA, 252098 (beliani_252098), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková (1107-02), Umyvadlová baterie štříbrná IRUPU, 242799 (beliani_242799), AQUALINE umyvadlová / dřezová baterie 100 nástěnná (52132), Umyvadlová baterie mátně černá IRUPU, 242800 (beliani_242800), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková vysoká černá (DH601B), AQUALINE umyvadlová / dřezová baterie 150 nástěnná (52134), AQUALINE umyvadlová / vanová baterie 150 nástěnná (LT640), AQUALINE umyvadlová baterie stojánková černá matná (LT602B), Mereo Umyvadlová stojánková baterie Dita s bidetovou sprchou, SAPHO JOYSTICK umyvadlová baterie hranatá, chrom TRO001 (TRO001), Mereo Umyvadlová stojánková baterie, Viana, bez výpusti, chrom, Mereo Umyvadlová stojánková baterie Mada s bidetovou sprchou, Mereo Umyvadlová stojánková baterie, Sonáta, bez výpusti, chrom