Stojánek na vejce f2d ceres black 13×20 cm (221154095)

Produkt Stojánek na vejce f2d ceres black 13×20 cm (221154095) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Stojánek na vejce f2d ceres black 13×20 cm (221154095) upraviť a produkt hľadať znova.

Stojánek na vejce F2D Ceres Black 13×20 cm (221154095)

Stojánek na vejce F2D Ceres Black 13×20 cm (221154095)
Detail

Stojánek materiál porcelán (alza.cz)

Podobné produkty ako Stojánek na vejce F2D Ceres Black 13×20 cm (221154095) , Kesper stojánek na vejce 4 ks (58165)

Stojánek na vejce F2D Ceres Grey 20×13 cm (221154112)

Stojánek na vejce F2D Ceres Grey 20×13 cm (221154112)
Detail

Stojánek materiál porcelán (alza.cz)

Podobné produkty ako Stojánek na vejce F2D Ceres Grey 20×13 cm (221154112) , Wenko ceres - miska na mýdlo, chrom (z18513100)

Tescoma stojánek na vejce GUSTITO 12 x 10 cm

Tescoma stojánek na vejce GUSTITO 12 x 10 cm
Detail

yrobeno z prvotřídního porcelánu, určeno ke stylovému servírování pokrmů. Odolné do 200°C, vhodné do mikrovlnné trouby, mrazničky a myčky. 5 roků záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma stojánek na vejce GUSTITO 12 x 10 cm , Toro kráječ na vejce 15x8 cm (260172)

Stojánek na vejce Lucie Kaas Fana

Stojánek na vejce Lucie Kaas Fana
Detail

Stojánek na vejce z kolekce Lucie Kaas. Model vyroben ze dřeva. (answear.cz)

Podobné produkty ako Stojánek na vejce Lucie Kaas Fana , Valard & vejce na draka ()

Kesper Stojánek na vejce 4 ks (58165)

Kesper Stojánek na vejce 4 ks (58165)
Detail

Stojánek Rozměry: průměr 10 cm, výška 2 cm, Materiál: FSC Bambus Souprava čtyř vkusných stojánků na vejce Kesper z bambusového dřeva z ekologicky šetrného, sociálně prospěšného a ekonomicky životaschopného obhospodařování lesů je skvělá nejen na snídani. Kalíšky na vajíčka Kesper mají průměr 10 cm a výšku 2 cm. Bambusové kuchyňské doplňky mají uprostřed důlek na vajíčko a dost široký okraj, aby mohl posloužit pro odkládání skořápek. Klíčové vlastnosti stojánku na vejce Kesper, 4 ksVkusná a praktická dekorace pro váš stůlKesper stojánky na vejce jsou vyrobeny z FSC bambusového dřevaSe širokým okrajem pro odkládání skořápekRozměry:průměr: 10 cm, výška: 2 cmMateriál:FSC bambus (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Stojánek na vejce 4 ks (58165) , Florina box na vejce

Stojánek na vejce Lucie Kaas Poppy x Muminki

Stojánek na vejce Lucie Kaas Poppy x Muminki
Detail

Stojánek na vejce z kolekce Lucie Kaas. Model vyroben ze dřeva. (answear.cz)

Podobné produkty ako Stojánek na vejce Lucie Kaas Poppy x Muminki , Stojánek na vařečku cuchara

Tescoma stojánek na vejce ALL FIT ONE, 2 ks

Tescoma stojánek na vejce ALL FIT ONE, 2 ks
Detail

Stojánky na vejce v unikátní linii ALL FIT ONE   V čem Stojánky na vejce ALL FIT ONE vynikají?   Mají unikátní tvar dna, který perfektně dosedá na univerzální podšálek ALL FIT ONE vhodný pro použití se všemi šálky na espresso a cappuccino, šálky čaj i hrnek linie ALL FIT ONE. Výhodou je, že ke stojánkům na vejce si proto nemusíte pořizovat speciální podšálek a tím pádem můžete doma mít jen tolik podšálků ALL FIT ONE, kolik skutečně potřebujete. Také skladování univerzálních podšálků ALL FIT ONE je jednodušší, protože ve skříňce nevznikají nesourodé „komínky“ z mnoha různých typů podšálků. S linií ALL FIT ONE šetříte nejenom peníze, ale i místo ve skříňkách kuchyňské linky.   Materiál: Prvotřídní porcelán. Čištění: Vhodné do myčky. Záruka: 5 roků. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma stojánek na vejce ALL FIT ONE, 2 ks , Victoria stojánek kulatý, drátěný, černý (b802a black)

Tescoma Stojánek na vejce ALL FIT ONE, 2 ks

Tescoma Stojánek na vejce ALL FIT ONE, 2 ks
Detail

Stojánky na vejce v unikátní linii ALL FIT ONE. Mají unikátní tvar dna, který perfektně dosedá na univerzální podšálek ALL FIT ONE vhodný pro použití se všemi šálky na espresso a cappuccino, šálky i hrnky na čaj linie ALL FIT ONE. Výhodou je, že ke stojánkům na vejce si proto nemusíte pořizovat speciální podšálek a tím pádem můžete doma mít jen tolik podšálků ALL FIT ONE, kolik skutečně potřebujete. Také skladování univerzálních podšálků ALL FIT ONE je jednodušší, protože ve skříňce nevznikají nesourodé „komínky“ z mnoha různých typů podšálků. S linií ALL FIT ONE šetříte nejenom peníze, ale i místo ve skříňkách kuchyňské linky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Stojánek na vejce ALL FIT ONE, 2 ks , Fackelmann lžíce na vejce (33020)

Stojánek na vejce ASA Saisons, denim 12 ks (221105053)

Stojánek na vejce ASA Saisons, denim 12 ks (221105053)
Detail

Stojánek na vajíčka, přirodní barvy v kombinaci s dřevem (alza.cz)

Podobné produkty ako Stojánek na vejce ASA Saisons, denim 12 ks (221105053) , Tescoma kráječ na vejce presto

TESCOMA Stojánek na vejce ALL FIT ONE, 2 ks (8595028406825)

TESCOMA Stojánek na vejce ALL FIT ONE, 2 ks (8595028406825)
Detail

Stojánek na vejce, unikátní stojánek se speciálním dnem pro univerzální podšálek ALL FIT ONE Patříte mezi milovníky vařených vajec? Zajisté ve vaší kuchyni nesmí chybět stojánek na vejce TESCOMA ALL FIT ONE pro dokonalé servírování, který jen podtrhne požitek ze snídaně. Stojánek na vejce TESCOMA ALL FIT ONE je kompatibilní s univerzálním podšálkem řady ALL FIT ONE. Vyroben je z prvotřídního porcelánu, čehož je důkazem pětiletá záruka. V balení naleznete hned dva kusy stojánku na vejce TESCOMA ALL FIT ONE. Klíčové vlastnosti stojánku na vejce TESCOMA ALL FIT ONE, 2 ksStojánek na vejce TESCOMA ALL FIT ONEKompatibilní s univerzálním podšálkem řady ALL FIT ONEPrvotřídní porcelánDva kusy v baleníZáruka 5 let (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Stojánek na vejce ALL FIT ONE, 2 ks (8595028406825) , Ebi terra della dekorace s miskou vejce l 18 × 16 × 13 cm (4047059463710)

TORO Kráječ na vejce 15x8 cm (260172)

TORO Kráječ na vejce 15x8 cm (260172)
Detail

Kráječ , nerezové nože a vhodné do myčky Šikovným pomocníkem ve vaší kuchyni bude zajisté kráječ na vejce TORO, který zaručeně urychlí práci například při přípravě chlebíčků na rodinné oslavy. Kráječ je z chromu a využívá osmi krájecích strun. Práci nebudete mít ani s jeho čištěním. Kráječ na vejce TORO jednoduše vložíte do myčky na nádobí. Klíčové vlastnosti kráječe na vejce TORO 15 × 8 cmKráječ na vejceVyroben z chromuKe krájení využívá 8 strunKráječ na vejce TORO lze mýt v myčce na nádobí (alza.cz)

Podobné produkty ako TORO Kráječ na vejce 15x8 cm (260172) , Baseus stojánek a organizér na kabel pro iwatch black (acslh-01)

Florina Porcelánový talíř na vejce, 11 x 17 cm

Florina Porcelánový talíř na vejce, 11 x 17 cm
Detail

Talíř, který je ideální pro skladování nebo servírování vajíček. Skvěle v něm budou vypadat jak ve skořápce, oloupané i okořeněné nebo plněné.Vše závisí zcela na vaší fantazii. (4home.cz)

Podobné produkty ako Florina Porcelánový talíř na vejce, 11 x 17 cm , Florina porcelánový talíř na vejce, 11 x 17 cm

Toro Kráječ na vejce, 8,8 x 7,5 cm, bílá

Toro Kráječ na vejce, 8,8 x 7,5 cm, bílá
Detail

Kráječ na vejce Toro je praktickou pomůckou v kuchyni při přípravě vajec. 8 strun. Materiál: chrom, plast. (4home.cz)

Podobné produkty ako Toro Kráječ na vejce, 8,8 x 7,5 cm, bílá , Andělí vejce ()

Florina Box na vejce

Florina Box na vejce
Detail

Skladujte vajíčka v praktickém přenosném boxu s rukojetí. Je určen až pro 12 vajec. Chrání je před náhodným rozbitím. Využijete v každé domácnosti. Vyrobeno z plastu, skladovaná vejce neztratí svou čerstvost (4home.cz)

Podobné produkty ako Florina Box na vejce , Stojánek na ubrousky tescoma online

Kráječ na vejce, WMF

Kráječ na vejce, WMF
Detail

Kuchyňské náčiní z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) vykazuje velmi dobré užitné vlastnosti. Má stabilní tvar, je odolné proti potravinovým kyselinám, pachově a chuťově neutrální, hygienické a vhodné do myčky nádobí. Takové vlastnosti profesionálové velmi oceňují. Povrch kuchyňského náčiní leštěný do vysokého lesku působí ušlechtile i moderně. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kráječ na vejce, WMF , Banquet lavender stojánek na ubrousky

MENUETT Kráječ na vejce

MENUETT Kráječ na vejce
Detail

vhodné do myčky nádobí Díky robustnímu kráječi vajíčka MENUETT proměníte vařené vejce v pravidelné plátky, kterými si můžete obložit čerstvý chléb nebo použít jako dekoraci. Když v kuchyni kastroly bublají a talíře klapají, tancuje k tomu série MENUETT pěkně v rytmu. Od lžíce na vaření až po loupač na česnek, od šťouchačky na brambory po struhadlo na sýr, vždy najdete toho správného pomocníka, v prvotřídním provedení a optimálně funkční. (butlers.cz)

Podobné produkty ako MENUETT Kráječ na vejce , Stojánek na knihu do postele

HENLEY Kalíšek na vejce

Detail

Rozměry: průměr 5 cm, V 7 cm Materiál: kamenina produkty byly zpracovány speciální technikou glazury (reaktivní glazura), barva vzniká až po procesu vypalování, takže se barva jednotlivých produktů může lišit Sada nádobí HENLEY si pohrává s jemnými skvrnkami, něžnými liniemi a klasickou robustní kameninou a přináší s sebou na stůl skutečnou kvalitu. Set je přímo stvořen k prostírání stolu v oblíbeném venkovském stylu. Kameninové nádobí z řady HENLEY se pyšní lehkou texturou, což z každého kousku činí naprostý unikát. (butlers.cz)

Podobné produkty ako HENLEY Kalíšek na vejce , Tescoma kráječ na vejce grandchef (8595028406726)

Bloomingville zásobník na vejce

Bloomingville zásobník na vejce
Detail

Kalíšky na vejce z kolekce Bloomingville. Model vyroben z akátového dřeva. (answear.cz)

Podobné produkty ako Bloomingville zásobník na vejce , Altom box na vejce, mix barev

Kráječ na vejce, WMF

Kráječ na vejce, WMF
Detail

Kuchyňské náčiní z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) vykazuje velmi dobré užitné vlastnosti. Má stabilní tvar, je odolné proti potravinovým kyselinám, pachově a chuťově neutrální, hygienické a vhodné do myčky nádobí. Takové vlastnosti profesionálové velmi oceňují. Povrch kuchyňského náčiní leštěný do vysokého lesku působí ušlechtile i moderně. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kráječ na vejce, WMF , Tescoma presto multifunkční kráječ na vejce

Kráječ na vejce, WMF

Kráječ na vejce, WMF
Detail

Kuchyňské náčiní z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) vykazuje velmi dobré užitné vlastnosti. Má stabilní tvar, je odolné proti potravinovým kyselinám, pachově a chuťově neutrální, hygienické a vhodné do myčky nádobí. Takové vlastnosti profesionálové velmi oceňují. Povrch kuchyňského náčiní leštěný do vysokého lesku působí ušlechtile i moderně. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na vejce, WMF , Home decor fotorámeček na 13 fotografií teenager, 30 x 20 cm

Kráječ na vejce GOOD GRIPS 14 cm, černá, plast, OXO

Kráječ na vejce GOOD GRIPS 14 cm, černá, plast, OXO
Detail

Hlavní výhody: nakrájí vece natvrdo na dokonalé plátky o průměru 5 mm drátky z nerezové oceli tvar dna umožňuje umístění vejce napříč i podélně stabilní základna s gumovou protiskluzovou úpravou měkká protiskluzová rukojeť absorbuje tlak na ruku a funguje skvěle i když máte mokré ruce součástí rozsáhlé kolekce GOOD GRIPS vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: rozměry: 11,5 x 3 x 14,5 cm materiál: nerezová ocel, plast bez obsahu BPA (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kráječ na vejce GOOD GRIPS 14 cm, černá, plast, OXO , Stropní svítidlo ceres e27/60w/230v (74907)

Kráječ na vejce GOOD GRIPS 14 cm, černá, plast, OXO

Kráječ na vejce GOOD GRIPS 14 cm, černá, plast, OXO
Detail

Hlavní výhody: nakrájí vece natvrdo na dokonalé plátky o průměru 5 mm drátky z nerezové oceli tvar dna umožňuje umístění vejce napříč i podélně stabilní základna s gumovou protiskluzovou úpravou měkká protiskluzová rukojeť absorbuje tlak na ruku a funguje skvěle i když máte mokré ruce součástí rozsáhlé kolekce GOOD GRIPS vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: rozměry: 11,5 x 3 x 14,5 cm materiál: nerezová ocel, plast bez obsahu BPA (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na vejce GOOD GRIPS 14 cm, černá, plast, OXO , Ratikon stojánek na zadní stavbu (sptrat073)

SPHERE Lžička na vejce - šedá

SPHERE Lžička na vejce - šedá
Detail

vhodné do myčky nádobí Lesklá šedá lžička na vejce SPHERE vypadá jako z jiného světa. Jako z nebesky vzdálených dimenzí září série nádobí z kameniny SPHERE se svými moderními nepravidelnými tvary. Kdo potřebuje perfekcionismus, přirozenost je IN! K dostání v různých barvách, ideálně kombinovatelné. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SPHERE Lžička na vejce - šedá , Swissten hliníkový stojánek na telefon (25007000)

FACKELMANN Lžíce na vejce (33020)

FACKELMANN Lžíce na vejce (33020)
Detail

Lžíce na vejce, 4ks, ECO, GREEN PE, 14cm, možno mýt v myčkách, ekologický materiál, vyrobeno v Německu Ekologické lžíce na vejce jsou vyrobeny převážně z obnovitelných zdrojů. Sada příborů na vajíčka Fackelmann Eco vyniká moderním designem a příjemnou mátově zelenou barvou. Lžičky z ekologického PE můžete mýt bez obav v myčce nádobí. V balení naleznete čtyři kusy. Klíčové vlastnosti lžiček na vejce Fackelmann Eco, 4 ksSouprava je převážně z obnovitelných surovinSada ekologických příborů Fackelmann je v příjemné mátově zelené barvěLžíce na vejce se snadno čistí, lze je mýt v myčce nádobíMateriál:ekologické PEDélka:14 cmBarva:mátově zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Lžíce na vejce (33020) , Stojánek na kávové kapsle tassimo (32ks)

SPHERE Kalíšek na vejce - šedá

SPHERE Kalíšek na vejce - šedá
Detail

vhodné do myčky nádobí vhodné do mikrovlnné trouby Lesklý šedý kalíšek na vejce SPHERE vypadá jako z jiného světa. Jako z nebesky vzdálených dimenzí září série nádobí z kameniny SPHERE se svými moderními nepravidelnými tvary. Kdo potřebuje perfekcionismus, přirozenost je IN! K dostání v různých barvách, ideálně kombinovatelné. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SPHERE Kalíšek na vejce - šedá , Tescoma stojánek na včelí úlky delícia

MANGO DAYS Stojan na vejce

MANGO DAYS Stojan na vejce
Detail

není vhodné do myčky nádobí O Velikonocích můžetet s tímto kalíškem na vajíčka MANGO DAYS umístit pár super roztomilých zaječích uší na prostřený stůl. Přírodně vypadající mangové dřevo lze kombinovat mnoha způsoby, takže tento kalíšek na vajíčka bude skvělý i na velikonoční brunch. (butlers.cz)

Podobné produkty ako MANGO DAYS Stojan na vejce , Kela stojánek na vařečku butler + vařečka

EGG Lžička na vejce porcelán

EGG Lžička na vejce porcelán
Detail

Dobré ráno! Dokonalý tvar lžíce je ideální pro vejce natvrdo i nahniličko. Vyrobeno z bílého porcelánu. (butlers.cz)

Podobné produkty ako EGG Lžička na vejce porcelán , Stojánek na kávové kapsle nespresso (40ks)

EGG Kalíšek na vejce nerez

Detail

Vejce, vejce, vajíčka, k službám tato mistička. Usaďte si svou ranní dávku proteinů do tohoto kalíšku na vejce, který má dokonalý tvar, a navíc na jeho okraj můžete odkládat nepohodlné skořápky. (butlers.cz)

Podobné produkty ako EGG Kalíšek na vejce nerez , Swissten hliníkový stojánek na notebook (25007100)

Tescoma kráječ na vejce PRESTO

Tescoma kráječ na vejce PRESTO
Detail

Vynikající pro snadné plátkování vajec, vhodné též pro plátkování vařených brambor, syrových hub apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma kráječ na vejce PRESTO , Imutest egg - test alergie na vejce (5060276660020)

Tescoma kráječ na vejce GrandCHEF

Tescoma kráječ na vejce GrandCHEF
Detail

Nakrájí vejce na rovnoměrné plátky   V čem Kráječ na vejce GrandCHEF vyniká?   Nakrájí vařená vejce na rovnoměrné plátky, má speciálně navržený prostor pro vkládání vajec, která jsou při krájení stabilní a v kráječi nekloužou. Pro bezpečné a pohodlné použití je kráječ na vejce GrandCHEF opatřený protiskluzovou úpravou.   Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel. Čištění: Vhodné do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma kráječ na vejce GrandCHEF , Araven gn 2/3 na vejce (378)

TORO Kráječ na vejce Combi

TORO Kráječ na vejce Combi
Detail

TORO Kráječ na vejce TORO Combi, kategorie: VAŘENÍ | KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ A POMŮCKY | MLÝNKY A KRÁJEČE (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Kráječ na vejce Combi

TORO Kráječ na vejce chrom

TORO Kráječ na vejce chrom
Detail

TORO Kráječ na vejce TORO chrom, kategorie: VAŘENÍ | KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ A POMŮCKY | MLÝNKY A KRÁJEČE (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Kráječ na vejce chrom

TORO Kráječ na vejce TORO

TORO Kráječ na vejce TORO
Detail

TORO Kráječ na vejce TORO, kategorie: VAŘENÍ | KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ A POMŮCKY | MLÝNKY A KRÁJEČE (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Kráječ na vejce TORO

Tescoma Kráječ na vejce PRESTO

Tescoma Kráječ na vejce PRESTO
Detail

Tescoma PRESTO kráječ na vejce. Vynikající pro snadné plátkování vajec, vhodné též pro plátkování vařených brambor, syrových hub apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Dodáváme ve dvou barevných provedeních bez možnosti výběru. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Kráječ na vejce PRESTO

Florina Talíř na vejce FALA

Florina Talíř na vejce FALA
Detail

Talíř na vejce představuje unikátní způsob pro prezentaci vámi nazdobených vajíček nebo ho využijete při slavnostním servírování. Pochlubte se až 5 vajíčky a učarujte své hosty originální prezentací. (4home.cz)

Podobné produkty ako Florina Talíř na vejce FALA

Tescoma Kráječ na vejce GrandCHEF

Detail

Kráječ na vejce GrandCHEF od značky Tescoma velmi snadno nakrájí vařená vejce na rovnoměrné plátky. Vejce jsou při krájení stabilní a v kráječi nekloužou. Kráječ z nerezové oceli je opatřen protiskluzovou úpravou. Určitě oceníte záruku tři roky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Kráječ na vejce GrandCHEF

Tescoma Kleště na vejce PRESTO

Tescoma Kleště na vejce PRESTO
Detail

Pro komfortní a bezpečnou manipulaci s horkými vejci. Vynikající pro jejich odebírání z vařící vody a bezpečné přenášení.Manipulace s horkými vejci pomocí kleští PRESTO je komfortní a bezpečná. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Kleště na vejce PRESTO

Kuchyňský časovač na vejce Žloutek

Detail

Kuchyňský časovač na vejce Žloutek Časovač stačí vložit mezi vejce do vody a odhadnete tak správnou, požadovanou konzistenci vařených vajíček. Odteď si můžete být jisti, že vajíčka uvaříte tak, jak potřebujete. Rozměr: 6 x 4 x 4 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský časovač na vejce Žloutek

Dóza na vejce Sagaform Ellen

Dóza na vejce Sagaform Ellen
Detail

Dóza na vejce z kolekce Sagaform. Model vyroben z kameniny. (answear.cz)

Podobné produkty ako Dóza na vejce Sagaform Ellen

Dóza na vejce Sagaform Ellen

Dóza na vejce Sagaform Ellen
Detail

Dóza na vejce z kolekce Sagaform. Model vyroben z kameniny. (answear.cz)

Podobné produkty ako Dóza na vejce Sagaform Ellen

SPHERE Lžička na vejce - sv. růžová

SPHERE Lžička na vejce - sv. růžová
Detail

vhodné do myčky nádobí Lesklá světle růžová lžička na vejce SPHERE vypadá jako z jiného světa. Jako z nebesky vzdálených dimenzí září série nádobí z kameniny SPHERE se svými moderními nepravidelnými tvary. Kdo potřebuje perfekcionismus, přirozenost je IN! K dostání v různých barvách, ideálně kombinovatelné. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SPHERE Lžička na vejce - sv. růžová

PROHOME - Organizér s boxem na vejce

PROHOME - Organizér s boxem na vejce
Detail

1x 33,5x24,5x9cm, 1x 32,5x15x8cm, 1x 32,5x7,50x8cm, 1x box na vajíčka 25,5x10,5x7,4cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Organizér s boxem na vejce

Magnet 3Pagen Box na vejce modrá

Magnet 3Pagen Box na vejce modrá
Detail

Pokud budete chtít snížit spotřebu obalů, bude se Vám hodit tento plastový box. Vhodný je při nákupu čerstvých vajec nebo na ukládání a rozdávání velikonočních vajíček. Bezpečný, praktický a šetrný k životnímu prostředí. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Box na vejce modrá

SPHERE Kalíšek na vejce - sv. růžová

SPHERE Kalíšek na vejce - sv. růžová
Detail

vhodné do myčky nádobí vhodné do mikrovlnné trouby Lesklý světle růžový kalíšek na vejce SPHERE vypadá jako z jiného světa. Jako z nebesky vzdálených dimenzí září série nádobí z kameniny SPHERE se svými moderními nepravidelnými tvary. Kdo potřebuje perfekcionismus, přirozenost je IN! K dostání v různých barvách, ideálně kombinovatelné. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SPHERE Kalíšek na vejce - sv. růžová

Anděl Smršťovací dekorace na vejce vzory

Anděl Smršťovací dekorace na vejce vzory
Detail

Smršťovací košilky jsou svým námětem určeny na velikonoční vajíčka. Přednosti: rychlé zdobení, zdravotně nezávadné rozvíjí u dětí zručnost a představivost Postup: uvaření a vychlazení vajíček navléknutí dekorační fólie, položení na lžíci ponoření na 3 sekundy do vroucí vody pro obepnutí košilky Kupte dětem košilky na vajíčka! Vhodné pro děti od 5 let Počet kusů: 12 (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Anděl Smršťovací dekorace na vejce vzory

Tescoma kráječ na vejce multifunkční PRESTO

Tescoma kráječ na vejce multifunkční PRESTO
Detail

Vynikající pro snadné krájení vajec na plátky a šestinky. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, odolného kovu a plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma kráječ na vejce multifunkční PRESTO

Kráječ na vejce LAMART LT2094 Zinc

Kráječ na vejce LAMART LT2094 Zinc
Detail

Kráječ na vejce LAMART LT2094 ZINC (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kráječ na vejce LAMART LT2094 Zinc

TORO Kráječ na vejce MIX barev

TORO Kráječ na vejce MIX barev
Detail

TORO Kráječ na vejce TORO MIX barev, kategorie: VAŘENÍ | KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ A POMŮCKY | MLÝNKY A KRÁJEČE (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Kráječ na vejce MIX barev

Lamart LT2094 kráječ na vejce Zinc

Lamart LT2094 kráječ na vejce Zinc
Detail

Díky robustnímu kráječi na vajíčka Zinc proměníte vařené vejce v pravidelné plátky nebo menší dílky, kterými si můžete obložit čerstvý chléb nebo použít jako dekoraci. Když v kuchyni kastroly bublají a talíře klapají, tancuje k tomu série Zinc pěkně v rytmu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Lamart LT2094 kráječ na vejce Zinc

Altom Box na vejce, mix barev

Altom Box na vejce, mix barev
Detail

Box na vejce, který slouží k uložení vajec do lednice či k přenášení až 12 ks vajec. Dodáváme ve více barevných provedeních bez možnosti výběru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Altom Box na vejce, mix barev
Kesper Stojánek na vejce 4 ks (58165), WENKO CERES - Miska na mýdlo, chrom (z18513100), TORO Kráječ na vejce 15x8 cm (260172), Valard & vejce na draka (), Florina Box na vejce, Stojánek na vařečku CUCHARA, VICTORIA stojánek kulatý, drátěný, černý (B802A BLACK), FACKELMANN Lžíce na vejce (33020), Tescoma Kráječ na vejce PRESTO, Ebi Terra Della Dekorace s miskou vejce L 18 × 16 × 13 cm (4047059463710), Baseus stojánek a organizér na kabel pro iWatch Black (ACSLH-01), Florina Porcelánový talíř na vejce, 11 x 17 cm, Andělí vejce (), Stojánek na ubrousky Tescoma ONLINE, Banquet Lavender Stojánek na ubrousky, stojánek na knihu do postele, TESCOMA Kráječ na vejce GrandCHEF (8595028406726), Altom Box na vejce, mix barev, Tescoma Presto multifunkční kráječ na vejce, Home Decor Fotorámeček na 13 fotografií Teenager, 30 x 20 cm, Stropní svítidlo CERES E27/60W/230V (74907), Ratikon stojánek na zadní stavbu (SPTrat073), Swissten hliníkový stojánek na telefon (25007000), Stojánek na kávové kapsle TASSIMO (32ks), Tescoma Stojánek na včelí úlky DELÍCIA, Kela Stojánek na vařečku BUTLER + vařečka, Stojánek na kávové kapsle NESPRESSO (40ks), Swissten hliníkový stojánek na notebook (25007100), Imutest Egg - test alergie na vejce (5060276660020), ARAVEN gn 2/3 na vejce (378)