Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Steakový nůž Victorinox černý 12 cm , Victorinox nůž steakový 11cm černý (6.7233.20)Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Steakový nůž Victorinox černý 12 cm , Tescoma nůž steakový presto 12 cm, 6 ks, bíláNůž na steaky s kratším vlnkovaným ostřím a plastovou rukojetí. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Steakový nůž Victorinox 11 cm černý , Victorinox kuchyňský nůž 15 cm, swiss modern, černý (6.9013.15b )Nůž na steaky s kratším vlnkovaným ostřím a plastovou rukojetí. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Steakový nůž Victorinox 11 cm černý , Tescoma nůž steakový azza 13 cm (884511.00)Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 11 cm, steakový nůž, materiál rukojeti plast Perfektní kuchyňský nůž bude nepostradatelným doplňkem vašeho kuchyňského koutu. Délka této čepele dosahuje celkem 11 cm. Lehká rukojeť z odolného plastu je dobře vyvážená a k tomu úžasně padne do dlaně. Zásadní funkce kuchyňského nože Victorinox nůž steakový 11cm černý Victorinox nůž steakový 11cm černý má čepel o celkové délce 11 cm Rukojeť z odolného plastu Typ nože: steakový nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Victorinox nůž steakový 11cm černý (6.7233.20) , Victorinox nůž na vykrajování a tvarování 6 cm černý (6.7503)Nože EPICURE jsou nástrojem na vaření pro každého, kdo žije vařením. Pomohou zvládnout všechny výzvy. Kombinují ctnosti dvou velkých filozofií: účinnost a lehkost japonských nožů s německou kvalitou a bezpečností. Ztělesňují tak zcela nový typ nože, který pracuje se všemi styly vaření a nastavuje nový standard pro funkci a výkon kvalitního nože. Vývoj série EPICURE důsledně následuje snahu vynechat vše, co je nadbytečné, a optimalizovat to, co je nezbytné. Steakový nůž EPICURE je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série EPICURE Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené s unikátní ergonomií pro snadnou práci Nýtovaná rukojeť se přizpůsobí přirozenému pohybu ruky Rukojeť ze speciálního materiálu: přírodní vlákno a pryskyřice Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Inovativní záštita pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Zvláštností série EPICURE je rozšířený tvar rukojeti a materiál použitý pro její výrobu. Návrháři zvolili jako materiál přírodní vlákno a pryskyřici, díky čemuž mohli nabídnout uživateli příjemný pocit ze dřeva a zároveň odolnost a hygienickou čistotu syntetických alternativ. Propojili tak výhody obou materiálů a nezatížili životní prostředí. Širší plocha čepele pak nabízí nejen lepší kontrolu při vedení nože, ale pomáhá také rychle a čistě dopravit potraviny do hrnce. Duší každého nože je jeho čepel. Ta je u série EPICURE vyrobena z jednoho kusu legované oceli X50CrMoV15. Vynikající vlastnosti této nerezové oceli ještě vylepšuje proces kalení a kování, což zvyšuje řezivost nože a významně prodlužuje životnost ostří. Série EPICURE se tak pyšní tvrdostí 58 Rockwella, ideální pro kuchyňské nože. Nože EPICURE si oblíbíte pro jejich vysokou počáteční ostrost, kterou si také dlouho udržují. Čepele jsou houževnaté a navíc se snadno brousí. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel 15° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Nově navržená záštita a její inovativní geometrie zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti kolem středu nože, což usnadňuje práci s nožem. Je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF , Tescoma nůž steakový sonic 10 cm, 6 ksSteakový nůž Classic je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF , Victorinox nůž na zeleninu se zaoblenou špičkou 8 cm černý (6.7403)Steakový nůž Ikon je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF , Victorinox nůž na zeleninu s vlnkovaným ostřím 10 cm černý (6.7733)Nože EPICURE jsou nástrojem na vaření pro každého, kdo žije vařením. Pomohou zvládnout všechny výzvy. Kombinují ctnosti dvou velkých filozofií: účinnost a lehkost japonských nožů s německou kvalitou a bezpečností. Ztělesňují tak zcela nový typ nože, který pracuje se všemi styly vaření a nastavuje nový standard pro funkci a výkon kvalitního nože. Vývoj série EPICURE důsledně následuje snahu vynechat vše, co je nadbytečné, a optimalizovat to, co je nezbytné. Steakový nůž EPICURE je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série EPICURE Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené s unikátní ergonomií pro snadnou práci Nýtovaná rukojeť se přizpůsobí přirozenému pohybu ruky Rukojeť ze speciálního materiálu: přírodní vlákno a pryskyřice Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Inovativní záštita pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Zvláštností série EPICURE je rozšířený tvar rukojeti a materiál použitý pro její výrobu. Návrháři zvolili jako materiál přírodní vlákno a pryskyřici, díky čemuž mohli nabídnout uživateli příjemný pocit ze dřeva a zároveň odolnost a hygienickou čistotu syntetických alternativ. Propojili tak výhody obou materiálů a nezatížili životní prostředí. Širší plocha čepele pak nabízí nejen lepší kontrolu při vedení nože, ale pomáhá také rychle a čistě dopravit potraviny do hrnce. Duší každého nože je jeho čepel. Ta je u série EPICURE vyrobena z jednoho kusu legované oceli X50CrMoV15. Vynikající vlastnosti této nerezové oceli ještě vylepšuje proces kalení a kování, což zvyšuje řezivost nože a významně prodlužuje životnost ostří. Série EPICURE se tak pyšní tvrdostí 58 Rockwella, ideální pro kuchyňské nože. Nože EPICURE si oblíbíte pro jejich vysokou počáteční ostrost, kterou si také dlouho udržují. Čepele jsou houževnaté a navíc se snadno brousí. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel 15° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Nově navržená záštita a její inovativní geometrie zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti kolem středu nože, což usnadňuje práci s nožem. Je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF , Victorinox nůž na rajčata s vlnkovaným ostřím 11 cm černý (6.7833)Steakový nůž Ikon je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF , Tescoma steakový nůž classic, 2 ksSteakový nůž Classic je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF , Steakový set, 12 dílůSteakový nůž PROFESSIONAL "S" je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako ZWILLING Steakový nůž 12 cm Professional “S“ , Tescoma steakový nůž classic, 2 ks (391438.00)Tento nerezový nůž je vhodný pro snadné a šetrné krájení všech druhů masa. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický steakový nůž na všechny druhy masa Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Steakový nůž Gourmet Wüsthof 12 cm , Victorinox nůž kuchyňský swiss classic 19 cm (6.8003.19g)Kuchařský univerzální nůž. Využijete-li nůž s širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv. Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy zeleniny, naporcovat maso nebo ryby, očistit a nasekat cibuli, stranou nože utřít česnek, nadrtit pepř apod. Do rukou profesionálních kuchařů se nejčastěji dostávají zejména větší kuchařské nože. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Specifikace: Víceúčelový kuchařský nůž Pro všestranné práce v kuchyni Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel Ergonomická plastová rukojeť Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Špikovací nůž Victorinox plast černý 12 cm , Victorinox nůž na zeleninu s vlnkovaným ostřím 8cm plast černý (6.7633)Kuchařský univerzální nůž. Využijete-li nůž s širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv. Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy zeleniny, naporcovat maso nebo ryby, očistit a nasekat cibuli, stranou nože utřít česnek, nadrtit pepř apod. Do rukou profesionálních kuchařů se nejčastěji dostávají zejména větší kuchařské nože. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Specifikace: Víceúčelový kuchařský nůž Pro všestranné práce v kuchyni Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel Ergonomická plastová rukojeť Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Špikovací nůž Victorinox plast černý 12 cm , Victorinox kapesní nůž hiker červený (7611160100412)Kuchařský univerzální nůž. Využijete-li nůž s širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv. Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy zeleniny, naporcovat maso nebo ryby, očistit a nasekat cibuli, stranou nože utřít česnek, nadrtit pepř apod. Do rukou profesionálních kuchařů se nejčastěji dostávají zejména větší kuchařské nože. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Specifikace: Víceúčelový kuchařský nůž Pro všestranné práce v kuchyni Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel Ergonomická plastová rukojeť Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Špikovací nůž Victorinox plast černý 12 cm , Tescoma nůž steakový 12cm, 6 ks sonic 862024.00 (862024.00)Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento praktický steakový nůž. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 12 cm Použité technologie a materiály: Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm , Victorinox spartan černý (7611160100108)Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento praktický steakový nůž. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 12 cm Použité technologie a materiály: Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm , Happy green steakový set, 12 ks (50bbq0005)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, steakový nůž, materiál rukojeti plast Výtečný kuchyňský nůž se stane hvězdou vaší kuchyňské výbavy. Délka této čepele dosahuje celých 12 cm při šířce 20 mm. Sympaticky lehká rukojeť ze solidního plastu je vhodně vyvážená a rovněž výborně padne do dlaně. Zajímavé parametry kuchyňského nože Victorinox steakový nůž, plast, vlnkové ostří 12cm Victorinox steakový nůž, plast, vlnkové ostří 12cm nabízí čepel o délce 12 cm Rukojeť z velmi pevného plastu Nůž typu: steakový nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Victorinox steakový nůž, plast, vlnkové ostří 12cm (6.7933.12) , Victorinox nůž na rajčata s vlnkovaným ostřím 11 cm červený (6.7831)Steakový nůž Spitzenklasse Plus je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Spitzenklasse Plus Nože s rukojetí z vysoce odolného plastu se třemi nýty Pohodlné na uchopení Ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC podle Rockwella Inovativní výrazně ostřejší čepel Záštita pro bezpečnou manipulaci Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezespáré, pro optimální hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Široký výběr nožů Série nožů Spitzenklasse Plus německé společnosti WMF navazuje na tradiční sérii nožů Spitzenklasse, jenž je klasikou mezi kuchyňskými noži. Nýtované rukojeti ze speciálního, vysoce kvalitního plastu mají na rozdíl od předchozí řady zaoblené hrany a jsou velmi příjemné na uchopení. Samozřejmostí u takto kvalitních nožů je také dokonalé slícování jednotlivých částí, které brání zachycování usazenin a bakterií. Čepele z kované nožířské oceli jsou vyrobené inovativní technologií Performance Cut. Ostří je navíc kontrolované laserem. Jsou tak zaručeny skvělé vlastnosti ostří při krájení a dlouhotrvající ostrost po celé délce čepele. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Řada Spitzenklasse Plus nabízí nože na všechna myslitelná použití, vždy s vhodným ostřím a správným tvarem čepele. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel s tvrdostí cca 55 - 57 HRC podle Rockwella, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Rukojeť vyrobená z vysoce kvalitního plastu se díky zaobleným hranám pohodlně drží. Střenky jsou ke stopce nože připevněny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Nože jsou tedy hygienické. Údržba nožů WMF Nože Spitzenklasse Plus nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Spitzenklasse Plus doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm , Victorinox pouzdro na nůž kožené hnědé 4.0545 (7611160004246)Steakový nůž Classic Ikon crème je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Ikon crème Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Krémová rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon crème, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon crème je vyrobena z odolného syntetického materiálu v jemné krémové barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon crème získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon crème plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF , Victorinox nůž na rajčata s vlnkovaným ostřím 11 cm růžový (6.7836.l115)Steakový nůž Spitzenklasse Plus je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Spitzenklasse Plus Nože s rukojetí z vysoce odolného plastu se třemi nýty Pohodlné na uchopení Ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC podle Rockwella Inovativní výrazně ostřejší čepel Záštita pro bezpečnou manipulaci Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezespáré, pro optimální hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Široký výběr nožů Série nožů Spitzenklasse Plus německé společnosti WMF navazuje na tradiční sérii nožů Spitzenklasse, jenž je klasikou mezi kuchyňskými noži. Nýtované rukojeti ze speciálního, vysoce kvalitního plastu mají na rozdíl od předchozí řady zaoblené hrany a jsou velmi příjemné na uchopení. Samozřejmostí u takto kvalitních nožů je také dokonalé slícování jednotlivých částí, které brání zachycování usazenin a bakterií. Čepele z kované nožířské oceli jsou vyrobené inovativní technologií Performance Cut. Ostří je navíc kontrolované laserem. Jsou tak zaručeny skvělé vlastnosti ostří při krájení a dlouhotrvající ostrost po celé délce čepele. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Řada Spitzenklasse Plus nabízí nože na všechna myslitelná použití, vždy s vhodným ostřím a správným tvarem čepele. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel s tvrdostí cca 55 - 57 HRC podle Rockwella, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Rukojeť vyrobená z vysoce kvalitního plastu se díky zaobleným hranám pohodlně drží. Střenky jsou ke stopce nože připevněny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Nože jsou tedy hygienické. Údržba nožů WMF Nože Spitzenklasse Plus nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Spitzenklasse Plus doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm , Victorinox kuchařský nůž s extra širokou čepelí swiss classic 20 cm (6.8063.20g)Steakový nůž Classic Ikon crème je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Ikon crème Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Krémová rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon crème, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon crème je vyrobena z odolného syntetického materiálu v jemné krémové barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon crème získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon crème plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF , Victorinox nůž na rajčata s vlnkovaným ostřím 11 cm zelený (6.7836.l114)Nože PRESTO jsou speciálně tvarovány a broušeny pro maximální účinek a bezpečné použití - čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)
Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm , Victorinox nůž na rajčata s vlnkovaným ostřím 11 cm oranžový (6.7836.l119)Kuchařský všestranný nůž s 12 cm dlouhou čepelí a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní kuchařský nůž Víceúčelový Perfektně ostrá čepel Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Victorinox dřevo 12 cm , Tescoma nůž univerzální move, 12 cmKuchařský všestranný nůž s 12 cm dlouhou čepelí a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní kuchařský nůž Víceúčelový Perfektně ostrá čepel Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Victorinox dřevo 12 cm , Victorinox swissclassic nůž na rajčata zelený, 2ks (6.7836.l114b)Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)
Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový SONIC 12 cm, 6 ks , Samura shadow univerzální nůž 12 cm (snshun)Steakový nůž se speciálně broušeným ostřím. V čem Nůž steakový PRESTO vyniká? Je vynikající pro krájení propečených i krvavých steaků. Díky speciálně broušeným zoubkům „nezatrhává“ ani při krájení méně propečeného nebo prorostlého masa. Jaké má Nůž steakový PRESTO další výhody? v nabídce jídelní nože PRESTO s různou barvou rukojetí. Materiál: Nerezavějící ocel a odolný plast. Čištění: Vhodné do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)
Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks , Tescoma nůž univerzální presto 12 cm (863004.00)Sada 6 ks steakových nožů české značky Tescoma. Čepel je dlouhá 12 cm a je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. (mall.cz)
Podobné produkty ako Tescoma Nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks, béžová , Cattara grilovací steakový příbor shark, 24 cmČepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (4home.cz)
Podobné produkty ako Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, bílá , Victorinox swiss card lite translucent černý (7611160014894)Hlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Steakový nůž EASY 10 cm, červená, DellingerHlavní výhody: velmi ostrý nůž na steaky a zeleninu se zoubkovaným ostřím poskytne perfektně čisté a rovné plátky masa, takže šťáva zůstane uvnitř a nevyteče snadno si poradí i s rajčaty a podobnou zeleninou s měkkou slupkou ostří z nerezové oceli 3Cr13 ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva Pakka je ručně leštěná materiál Pakka nekoroduje, neoxiduje, neměkne a nevyžaduje téměř žádnou údržbu vhodné do myčky na ekonomický program s teplotou max. 55°C Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 105 mm celková délka: 210 mm součástí balení je 1 steakový nůž (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Steakový nůž EASY 10 cm, hnědá, DellingerKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24 cm, steakový nůž, materiál rukojeti dřevo Excelentní kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem kuchyňské výbavy. Velikost čepele má celých 24 cm, široká je pak 20 mm. Přírodní rukojeť ze dřeva příjemná na dotek je bezchybně vyvážená a vedle toho náramně padne do vaší ruky. Významné vlastnosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Steakový nůž 24 cm Schwertkrone Solingen Steakový nůž 24 cm má čepel o celkové délce 24 cm Pevná a příjemná dřevěná rukojeť Typ nože: steakový nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Schwertkrone Solingen Steakový nůž 24 cm (MO60101)Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černýKuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černýKuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černýOstré vroubkované ostří umožňuje snadné krájení steaků, pečeně nebo drůbeže: ve srovnání s noži s běžným hladkým ostřím není maso mačkáno ani trháno. Tento nůž je také vhodný ke krájení pizzy, protože není potřeba téměř žádný tlak k současnému ukrojení jak měkké náplně, tak křupavého těsta. Specifikace: Praktický steakový nůž s vroubkovaným ostřím Vhodný i na pizzu či pečeni Z řady Create Délka čepele: 10 cm Výška čepele: 1,8 cm Délka rukojeti: 10,6 cm Tvrdost: 56 HRC Materiál rukojeti: syntetika Výrobní metoda: laser-cut Barva: červená (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Steakový nůž Create Wüsthof zoubkovaný červený 10 cmOstré vroubkované ostří umožňuje snadné krájení steaků, pečeně nebo drůbeže: ve srovnání s noži s běžným hladkým ostřím není maso mačkáno ani trháno. Tento nůž je také vhodný ke krájení pizzy, protože není potřeba téměř žádný tlak k současnému ukrojení jak měkké náplně, tak křupavého těsta. Specifikace: Praktický steakový nůž s vroubkovaným ostřím Vhodný i na pizzu či pečeni Z řady Create Délka čepele: 10 cm Výška čepele: 1,8 cm Délka rukojeti: 10,6 cm Tvrdost: 56 HRC Materiál rukojeti: syntetika Výrobní metoda: laser-cut Barva: červená (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Steakový nůž Create Wüsthof zoubkovaný červený 10 cmKuchyňský nůž na chléb s 21 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cmKuchyňský nůž na špikování s 18 cm dlouhým ostřím a černou plastovou rukojetí. Nůž se používá k porcování masa, ke špikování, čištění zeleniny apod. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický špikovací nůž Porcování masa, špikování, čištění zeleniny Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 18 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Špikovací nůž Victorinox plast černý 18 cmKuchyňský nůž na chléb s 21 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cmKuchyňský nůž na špikování s 18 cm dlouhým ostřím a černou plastovou rukojetí. Nůž se používá k porcování masa, ke špikování, čištění zeleniny apod. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický špikovací nůž Porcování masa, špikování, čištění zeleniny Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 18 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Špikovací nůž Victorinox plast černý 18 cmKuchyňský nůž na chléb s 21 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cmKuchyňský nůž na špikování s 18 cm dlouhým ostřím a černou plastovou rukojetí. Nůž se používá k porcování masa, ke špikování, čištění zeleniny apod. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický špikovací nůž Porcování masa, špikování, čištění zeleniny Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 18 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Špikovací nůž Victorinox plast černý 18 cmKuchyňský univerzální nůž. Kolekce elegantních kuchyňských nožů Swiss Modern nabídne nejen působivý výkon, ale i vizuální potěšení, které z vaření vykouzlí zcela nevšední zážitek! Všechny nože jsou vyrobeny z nerezové oceli, a díky tomu jsou také vysoce odolné proti opotřebení. Precizně nabroušená čepel umožňuje snadné řezání i krájení těch nejmenších kousků. Rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitního plastu. Specifikace: Praktický všestranný kuchyňský nůž Řada Swiss Modern Vysoce kvalitní nerezová ocel Odolnost proti opotřebení Precizně nabroušená čepel Snadné řezání a krájení Luxusní vzhled Rukojeť z kvalitního plastu Délka čepele: 15 cm Barva: černá (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Swiss Modern Victorinox černý 15 cmKuchyňský nůž na chléb s 18 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 18 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na chléb Victorinox černý plast 18 cmKuchyňský univerzální nůž. Kolekce elegantních kuchyňských nožů Swiss Modern nabídne nejen působivý výkon, ale i vizuální potěšení, které z vaření vykouzlí zcela nevšední zážitek! Všechny nože jsou vyrobeny z nerezové oceli, a díky tomu jsou také vysoce odolné proti opotřebení. Precizně nabroušená čepel umožňuje snadné řezání i krájení těch nejmenších kousků. Rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitního plastu. Specifikace: Praktický všestranný kuchyňský nůž Řada Swiss Modern Vysoce kvalitní nerezová ocel Odolnost proti opotřebení Precizně nabroušená čepel Snadné řezání a krájení Luxusní vzhled Rukojeť z kvalitního plastu Délka čepele: 15 cm Barva: černá (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Swiss Modern Victorinox černý 15 cmKuchařský univerzální nůž. Kolekce elegantních kuchyňských nožů Swiss Modern nabídne nejen působivý výkon, ale i vizuální potěšení, které z vaření vykouzlí zcela nevšední zážitek! Všechny nože jsou vyrobeny z nerezové oceli, a díky tomu jsou také vysoce odolné proti opotřebení. Precizně nabroušená čepel umožňuje snadné řezání i krájení těch nejmenších kousků. Rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitního plastu. Specifikace: Praktický všestranný kuchařský nůž Řada Swiss Modern Vysoce kvalitní nerezová ocel Odolnost proti opotřebení Precizně nabroušená čepel Snadné řezání a krájení Luxusní vzhled Rukojeť z kvalitního plastu Délka čepele: 22 cm Barva: černá (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Swiss Moder Victorinox černý 22 cmKuchyňský nůž na chléb s 18 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 18 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na chléb Victorinox černý plast 18 cmKuchyňský univerzální nůž. Kolekce elegantních kuchyňských nožů Swiss Modern nabídne nejen působivý výkon, ale i vizuální potěšení, které z vaření vykouzlí zcela nevšední zážitek! Všechny nože jsou vyrobeny z nerezové oceli, a díky tomu jsou také vysoce odolné proti opotřebení. Precizně nabroušená čepel umožňuje snadné řezání i krájení těch nejmenších kousků. Rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitního plastu. Specifikace: Praktický všestranný kuchyňský nůž Řada Swiss Modern Vysoce kvalitní nerezová ocel Odolnost proti opotřebení Precizně nabroušená čepel Snadné řezání a krájení Luxusní vzhled Rukojeť z kvalitního plastu Délka čepele: 15 cm Barva: černá (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Swiss Modern Victorinox černý 15 cm