Tekutý doplněk posilující pachovou a chuťovou stopu pro snadnější lokalizaci nástrah. Použití na boilies, pelety, stick mixy, method mixy nebo partikl. Nerozpouští PVA materiál. Tekutý doplněk posilující pachovou a chuťovou stopu pro snadnější lokalizaci nástrah. Použití na boilies, pelety, stick mixy, method mixy nebo partikl. Nerozpouští PVA materiál. (chytapust.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip Probiotic 500ml - Scopex & KrillTekutý doplněk posilující pachovou a chuťovou stopu pro snadnější lokalizaci nástrah. Použití na boilies, pelety, stick mixy, method mixy nebo partikl. Nerozpouští PVA materiál. Tekutý doplněk posilující pachovou a chuťovou stopu pro snadnější lokalizaci nástrah. Použití na boilies, pelety, stick mixy, method mixy nebo partikl. Nerozpouští PVA materiál. (chytapust.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip Probiotic 500ml - Spicy Chicken , Grizzly lososový olej salmon oil plus 500ml (693804806048)Tekutý doplněk posilující pachovou a chuťovou stopu pro snadnější lokalizaci nástrah. Použití na boilies, pelety, stick mixy, method mixy nebo partikl. Nerozpouští PVA materiál. Tekutý doplněk posilující pachovou a chuťovou stopu pro snadnější lokalizaci nástrah. Použití na boilies, pelety, stick mixy, method mixy nebo partikl. Nerozpouští PVA materiál. (chytapust.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip Probiotic 500ml - Pro Blackberry , Starbaits taska bait bagDip zvýrazňuje pachovou a chuťovou stopu nástrahy (boilie, partikl, krmení). Dip zvýrazňuje pachovou a chuťovou stopu nástrahy (boilie, partikl, krmení). Nerozpouští PVA! Složení vychází z boilies Pro Ginger Squid (oliheň/zázvor) (chytapust.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip Pro Ginger Squid 500ml , Starbaits m2 3,6m 3lbs (3297830438166)Dip zvýrazňuje pachovou a chuťovou stopu nástrahy (boilie, partikl, krmení). Dip zvýrazňuje pachovou a chuťovou stopu nástrahy (boilie, partikl, krmení). Nerozpouští PVA! Složení vychází z boilies Pro Ginger Squid (oliheň/zázvor) (chytapust.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip Pro Ginger Squid 500ml - Ginger Squid , Tento complex (6414301045921)Dip v tekuté podobě, příchuť: krab, hmotnost balení 500 g, vysílá silný potravinový signál Hledáte pro své rybářské výpravy kvalitní boilie v dipu, které zvýrazní pachovou a chuťovou stopu nástrahy? Pokud ano, tak právě pro vás je zde starbaits Dip/Glug Pro Monster Crab. Tento pomocník při lovu je plný přírodních látek, minerálů a aminokyselin. Použité suroviny na výrobu Starbaits Dip/Glug Pro Monster Crab se časem uvolňují do vody, takže se nemusíte bát, že se atraktivita bude ztrácet. Velkou výhodou tohoto nástroje je také to, že nerozpouští PVA! Velkou výhodou je to, že v něm můžete dipovat boilie, zalít s ním pelety, partikl, krmnou směs. Klíčové vlastnosti Boilie v dipu Starbaits Dip/Glug Pro Monster CrabVychází ze složení boilie Pro Monster CrabPlný přírodních látek, minerálů a aminokyselinNerozpouští PVA (alza.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip/Glug Pro Monster Crab 500ml (3297830095000) , Vitalbaits dip 250ml (ryb940032nad)Dip v tekuté podobě, příchuť: broskev, zatraktivňuje nástrahy na ryby Hledáte pro své rybářské výpravy kvalitní boilie v dipu, které zvýrazní pachovou a chuťovou stopu nástrahy? Pokud ano, tak právě pro vás je zde Dip/Glug Pro Peach & Mango. Dip má aroma tropického ovoce a v kombinaci s kyselinou máselnou, játrovým práškem, betain či kvasnicemi je skvělým pomocníkem pro rybolov. Použité suroviny na výrobu starbaits Dip/Glug Pro se časem uvolňují do vody, takže se nemusíte bát, že se atraktivita bude ztrácet. Velkou výhodou dipu je také to, že nerozpouští PVA. Klíčové vlastnosti dipu Starbaits Dip/Glug Pro Peach & Mango 500 mlKvalitní dipVychází ze složení boilie Probiotic Pro Peach&MangoDip/Glug Pro obsahuje kyselinu máselnou, játrový prášek, betain či kvasniceNerozpouští PVAS aroma tropického ovoce Objem:500 ml (alza.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip/Glug Pro Peach & Mango 500ml (3297830139315) , Starbaits ocean tuna dropper 30ml (3297830295257)Ideální na zalití boilies, partiklu, nerozpouští PVA. Lze použít do směsí na výrobu boilies (10-20 ml na 1 kg). Obsahuje velké množství rybích olejů, esenčních olejů, nenasycené mastné kyseliny. (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits add'it complex oil indian spice 500 ml , Zildjian 7a wood dip (hn154859)Dip v tekuté podobě, příchuť: scopex, pro rychlé zatraktivnění nástrah Dip starbaits Dip Pro Scopex & Krill Boost/Glug dokonale zvýrazní chuťovou a pachovou stopu nástrahy. Jeho aroma vyniká rychlou a především 100% rozpustností, díky čemuž může být použitý jak v teplé, tak ve studené vodě. Při použití dipu se vytvoří okamžitá a mimořádně sladká pachová stopa ve vodním sloupci. Obsahuje krilové výtažky a extrakty, které jsou vyhledávanou pochoutkou všech kaprů. Unikátní kontrast pálivého koření a sladké chuti ještě více stimuluje kapří apetit a ryby tak lze dlouhou dobu udržet na krmném místě. Starbaits Dip Pro Scopex & Krill Boost/Glug je skutečně skvělou volbou do každé rybářské výbavy. Klíčové vlastnosti dipu Starbaits Dip Pro Scopex & Krill Boost/Glug 500 mlDip zvýrazňující chuťovou a pachovou stopu nástrahyUdrží ryby po dlouhou dobu na krmném místěS rychlou a 100% rozpustnostíMožno použít v teplé i studené voděDip Starbaits... (alza.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip Pro Scopex & Krill Boost/Glug 500ml (3297830243906) , Revolution relove dip eyeliner blue (5057566589574)Olejový komplex 100% přírodní složení. Ideální na zalití boilies, partiklu, nerozpouští PVA. Olejový komplex 100% přírodní složení. Ideální na zalití boilies, partiklu, nerozpouští PVA. Lze použít do směsí na výrobu boilies (10-20 ml na 1 kg). Obsahuje velké množství rybích olejů, esenčních olejů, nenasycené mastné kyseliny. Indian spice - olej obohacený o směs koření s výrazným chilli. (chytapust.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip Add'IT Complex Oil 500ml , Revolution relove dip eyeliner pink (5057566589567)Olejový komplex 100% přírodní složení. Ideální na zalití boilies, partiklu, nerozpouští PVA. Olejový komplex 100% přírodní složení. Ideální na zalití boilies, partiklu, nerozpouští PVA. Lze použít do směsí na výrobu boilies (10-20 ml na 1 kg). Obsahuje velké množství rybích olejů, esenčních olejů, nenasycené mastné kyseliny. Indian spice - olej obohacený o směs koření s výrazným chilli. (chytapust.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip Add'IT Complex Oil 500ml - Indian Spice , Zildjian 5a maple green dip (hn182917)Zvýrazňuje pachovou a chuťovou stopu nástrahy (boilie, partikl, krmení). Obsahuje amino-kyseliny. Nerozpouští PVA! (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip sk 30 200ml , Revolution relove dip eyeliner lilac (5057566589581)starbaits Dip RS1 200 ml (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip rs1 200 ml , Complex klobouk s moskytiérou (38955)starbaits Dip Signal 200 ml (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip signal 200 ml , Sunar complex 1 (3× 600 g), sunar complex 2 (3× 600 g) (8592084416676)Obsahuje velké množství rybích mouček, betainu, amino-kyselin a vitamínů. Jeho složení, intenzivní sladkost s mírnou slanou příchutí zcela napodobuje přirozenou potravu. (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip omega fish 200 ml , Sunar complex 2 (3× 600 g) sunar complex 3 (3× 600 g) (8592084416683)starbaits Dip Garlic Fish 200 ml (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip garlic fish 200 ml , Starbaits fluo pop-up rs1 14mm 80g (3297830310257)Nerozpouští PVA! Lze použít i jako zálivku na boilies, partikl nebo pelety. (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip pro blackberry 500 ml , Starbaits ready seeds hot demon corn 1kg (3297830719821)Receptura vhodná na rychlý lov kaprů. Vysoká a rychlá atraktivita je způsobená kombinací práškového krillového extraktu, tekutých výtažků z krillu a směsí pálivého koření ve spojení se sladkým scopexovým aroma. (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip scopex krill 500 ml , Villeroy & boch artesano original na dip (vb_1041309023)Dip v tekuté podobě, příchuť: česnek, pro rychlé zatraktivnění nástrah Hledáte pro své rybářské výpravy kvalitní boilie v dipu, které zvýrazní pachovou a chuťovou stopu nástrahy? Pokud ano, tak právě pro vás je zde starbaits Dip Garlic Fish. Dip nabízí kombinaci výrazné česnekové chutě a vůně s prvotřídními rybími surovinami, jako jsou výběrové rybí moučky, směs rybích olejů a rozpustný extrakt s vysokým podílem proteinu. Čistý esenční olej dodává boilies zcela přirozenou česnekovou vůni. Díky tomu je Starbaits Dip Garlic Fish vhodný především do teplejší vody, ve které dochází k lepšímu rozpouštění rybí složky, především rybích olejů. Klíčové vlastnosti dipu Starbaits Dip Garlic Fish 200 mlKvalitní dipVhodný především do teplejší vodyS kombinací česnekové chutě a vůně a rybích surovinObsahuje rybí moučku, směs rybích olejů, rozpustný extraktNerozpouští PVA Objem:200 ml (alza.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip Garlic Fish 200ml (3297830224837) , Hendi miska na dip zkosená 564578 (564578)starbaits Dip Hot Demon 200 ml (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip hot demon 200 ml , Revolution relove dip black 5 ml (5057566479905)Nerozpouští PVA! Příchuť Red Liver. (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip red liver 200 ml , Revolution relove dip white 5 ml (5057566479660)Nerozpouští PVA! Příchuť OCEAN TUNA. (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip ocean tuna 200 ml , Hendi miska na dip zkosená 564585 (564585)Dip v tekuté podobě, příchuť: ráček, vytvoří přitažlivý chuťový oblak Hledáte pro své rybářské výpravy kvalitní boilie v dipu, které zvýrazní pachovou a chuťovou stopu nástrahy? Pokud ano, tak právě pro vás je zde starbaits Dip/Glug Signal. Tento pomocník při lovu je vyroben z tekutých extraktů sladkovodních živočichů v kombinaci s precizně vybranými extrakty koření včetně RobinRedu. Použité suroviny na výrobu Starbaits Dip/Glug Signal se časem uvolňují do vody, takže se nemusíte bát, že se atraktivita bude ztrácet. Velkou výhodou tohoto nástroje je také to, že nerozpouští PVA! Klíčové vlastnosti Boilie v dipu Starbaits Dip/Glug SignalVychází ze složení boilie SignalVyrábí se z tekutých extraktů sladkovodních živočichůNerozpouští PVA (alza.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip/Glug Signal 200ml (3297830685119) , Vitalbaits dip robin red & plum 250ml (5155279518420)Nerozpouští PVA! Lze použít i jako zálivku na boilies, partikl nebo pelety. Příchuť Pro Spicy Chicken. (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip pro spicy chicken 500 ml , Kiss salon dip color system kit (731509742251)starbaits Dip Probiotic Monster Crab 500 ml (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip probiotic monster crab 500 ml , Woom family complex 75 ml (8420075180360)Nerozpouští PVA! Složení vychází z boilies Pro Ginger Squid (oliheň/zázvor). (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip pro ginger squid 500 ml , Viridian joint complex 90 kapslí (4612942)starbaits Dip Probiotic Peach Mango 500 ml (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip probiotic peach mango 500 ml , Starbaits prut m3 3 m 10 ft 3 lbstarbaits Dip Probiotic Red One 250 ml (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip probiotic red one 250 ml , Starbaits two tones balls 14mm black/yellow 6ks (3297830487546)Dip v tekuté podobě, příchuť: nespecifikováno, velmi intenzivní aroma Hledáte pro své rybářské výpravy kvalitní boilie v dipu, které zvýrazní pachovou a chuťovou stopu nástrahy? Pokud ano, tak právě pro vás je zde starbaits Dip/Glug Hot Demon. Tento pomocník při lovu je vyroben z tekutých extraktů bohatých na minokyseliny v kombinaci s precizně vybranými extrakty koření. Použité suroviny na výrobu Starbaits Dip/Glug Hot Demon se časem uvolňují do vody, takže se nemusíte bát, že se atraktivita bude ztrácet. Velkou výhodou tohoto nástroje je také to, že nerozpouští PVA! Klíčové vlastnosti Boilie v dipu Starbaits Dip/Glug Hot DemonVychází ze složení boilie Hot DemonVyrábí se z tekutých extraktů bohatých na aminokyselinyNerozpouští PVA (alza.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip/Glug Hot Demon 200ml (3297830632014) , Argan oilNerozpouští PVA! Lze použít i jako zálivku. Příchuť Probiotic Pro Peach&Mango (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip pro peach & mango 200 ml , Kiss salon dip color powder -shock value (731509742343)Nerozpouští PVA! Lze použít i jako zálivku. Příchuť Probiotic Pro Monster Crab (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip pro monster crab 200 mlNerozpouští PVA! Lze použít i jako zálivku. Příchuť Probiotic Pro Scopex Krill (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip pro scopex krill 200 mlNerozpouští PVA! Složení vychází z boilies Concept Hold Up Fermented Shrimp (kvašená kreveta). (parys.cz)
Podobné produkty ako Starbaits dip hold up fermented shrimp 200 mlDip v tekuté podobě, příchuť: nespecifikováno, hmotnost balení 250 g, zatraktivňuje nástrahy na ryby Hledáte pro své rybářské výpravy kvalitní boilie v dipu, které zvýrazní pachovou a chuťovou stopu nástrahy? Pokud ano, tak právě pro vás je zde starbaits Dip/Glug Probiotic The Red One. Tento pomocník při lovu je díky kombinaci různých druhů koření a vysoce atraktivního Robin Redu úspěšný i ve studené vodě. Použité suroviny na výrobu Starbaits Dip/Glug Probiotic The Red One se časem uvolňují do vody, takže se nemusíte bát, že se atraktivita bude ztrácet. Velkou výhodou tohoto nástroje je také to, že nerozpouští PVA! Klíčové vlastnosti Boilie v dipu Starbaits Probiotic The Red OneVychází ze složení boilie Probiotic The Red OneKombinace různých druhů koření a Robin ReduČistě přírodní složeníNerozpouští PVA (alza.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Dip/Glug Probiotic The Red One 250ml (3297830363628)Lněný olej pro podporu zdravého trávení a kůže Za studena lisovaný olej ze lněných semen. Vhodný doplněk zejména pro psy krmené BARF stravou. Lněný olej je přírodním zdrojem esenciálních nenasycených mastných kyselin, zejména kyseliny alfa linolenové (ALA), která je zdrojem pro syntézu mastných kyselin. Působí jako prevence zánětů, přispívá ke kvalitě srsti a pozitivně ovlivňuje nervový systém. Nejdůležitější mastnou kyselinou ve lněném oleji je kyselina alfa linolenová (ALA), která je důležitá pro správnou funkci buněčných stěn, nervů, imunity, srdce a cév. Dále má blahodárné účinky na stav kůže a srsti psů. Působí proti línání, matné srsti a zacuchávání. Srst je lesklá a kůže vláčná bez svědivých příznaků. Doplňkové krmivo pro psy. (krmeni.cz)
Podobné produkty ako CANVIT BARF LINSEED oil - 500mlVysoký obsah proteinů, otevřená struktura boilií. Vyrobeno z nejkvalitnější rybí moučky LT94, předtrávených a ve vodě dobře rozpustných jater, Haithova tuku z tresčích jater (CLO) a antarktického krillu. Dobře stravitelná směs je skvělým celoročním chuťovým stimulantem, který má výraznou schopnost přilákat ryby. (parys.cz)
Podobné produkty ako Dynamite baits complex-t bait dip 100 mlKomplexní kombinace patentek a čistého hemoglobinu (proteinu obsaženého v červených krvinkách) vytváří bohatou tekutou směs, která přirozeně imituje patentková pole. Komplexní kombinace patentek a čistého hemoglobinu (proteinu obsaženého v červených krvinkách) vytváří bohatou tekutou směs, která přirozeně imituje patentková pole. Unikátním postupem přípravy dokážeme extrahovat skutečné patentky k vytvoření tohoto skvělého tekutého mixu. Balení 500ml (chytapust.cz)
Podobné produkty ako Munch Baits Patentkový komplex Bloodworm Complex 500mlDip v tekuté podobě, příchuť: černý rybíz a jahoda, mix chuťově lákavých příměsí Dip starbaits Pro Blackberry spolehlivě napomůže k vašim úspěšným záběrům. Perfektně zvýrazňuje pachovou a chuťovou stopu nástrahy. Můžete ho použít na boilies, partikl, pelety i do krmení a navíc nerozpouští PVA. Dipu Starbaits s příchutí černého rybízu a jahody žádná ryba neodolá. Klíčové vlastnosti dipu Starbaits Pro Blackberry 500 mlDip v tekuté podobě s příchutí černého rybízu a jahodyPerfektně zvýrazňuje pachovou a chuťovou stopu nástrahyLze použít na boilies, partikl, pelety i do krmeníDip Starbaits nerozpouští PVA Objem:500 ml (alza.cz)
Podobné produkty ako Starbaits Pro Blackberry 500ml (3297830301217)100% přírodní lososový olej je superpremiový doplněk stravy pro psy. Lososový olej vyrovnává poměr mezi Omega 3 a Omega 6 mastnými kyselinami a významně snižuje hladiny cholesterolu v krvi. Při pravidelném používání lososového oleje bude srst vašeho psa hustá a lesklá. Pomáhá řešit některé zdravotní problémy, jako je lámavost a vypadávání srsti, matnou srst, lupy, vysychání a záněty kůže, řídkou srst, alergické reakce, problémy s pigmentací (nepřebarvuje srst), poruchy imunitního systému, problémy s reprodukcí u psů i u fen. Je vynikajícím zdrojem Omega 3 mastných kyselin (EPA a DHA), které pozitivně ovlivňují mnoho metabolických pochodů v organismu. EPA kyselina má přírodní protizánětlivé účinky, DHA kyselina se podílí na výstavbě mozkových struktur a sítnice oka. ANALYTICKÉ SLOŽKY: tuk 99 %, metabolizovatelná energie 37MJ / 8900 kcal. Brit je český výrobce zabývající se výrobou, vývojem a distribucí krmiv od roku 1994. Krmiva značky Brit se vyváží do 55 zemí Evropy... (superzoo.cz)
Podobné produkty ako Lososový olej BRIT Care Salmon Oil 500mlCAPRYLIC OIL (Kapryyliöljy) (Olej s kyselinou kaprylovou) 100% kyselina kaprylová (C8) (Patří mezi MCT tuky) Zdroj energie pro tělo Původem z kokosu Neutrální chuť, absolutní čistota Vynikající biodostupnost Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel Kyselina kaprylová je jedním z MCT tuků obsažených přirozeně mimo jiné v kokosovém oleji (ten obsahuje kyselinu kaprylovou (C8) a kyselinu kaprinovou (C10), ale také např. v mateřském mléce. Na rozdíl od kaprinové se kyselina kaprylová vstřebává velmi rychle a je tak okamžitým, ale zároveň stabilním a dlouho trvajícím zdrojem energie. (Viz - Benefity MCT tuků nejen při přerušovaném půstu).Kyselinu kaprylovou lze tedy užít jako přísadu do libovolného nápoje (přidává se např. do kávy nebo smoothie), nebo pokrmu jako podporu při nahrazování stravy. Kyselina kaprylová funguje jako zdroj energie, který má obrovskou výhodu v tom, že je tělem ihned využit jako palivo a neukládá se ve tkáních. Jde tak o ideální doplněk stravy pro každého, kdo hledá efektivní a zároveň šetrnou náhradu stravy při jakékoli redukční dietě, keto dietě nebo pro každého, kdo chce omezit příjem pevné stravy.Produkt neobsahuje laktózu, mléko a lepek.Produkt neobsahuje želatinu ani přísady živočišného původu.Vyvinuto a vyrobeno ve Finsku.Země původu suroviny Asie.Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel. Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový holistický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento celostní přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené. Balení: 500 ml Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě, v suchu. Chraňte před světlem. Výživové údaje: 100 g Energetická hodnota 3760 kJ/ 900 kcal Tuky 100 g z toho nasycené mastné kyseliny 100 g Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Složení: Frakcionovaný kokosový olej, jednodruhový. Obsahuje pouze kyselinu kaprylovou C8. Frakcionovaný kokosový olej s obsahem kyseliny kaprylové. Jedlý, rostlinný, jednodruhový olej. (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako Caprylic Oil 500ml (Olej s kyselinou kaprylovou)EXTRA VIRGIN OLIVE OIL- Extra panenský olivový olej Centonze- Exkluzivní keramická láhev kolekce Fangotti- Keramika z města Caltagirone od značky Made a Mano V období baroka se sicilské městečko Caltagirone proslavilo výrobou keramiky zvané majolika. Ta je typická svými zdobenými geometrickými a květinovými motivy, vrchní smaltovanou vrstvou a je dodnes populární na mnoha místech nejen v Itálii. Ceněná byla pro svoji krásu a trvanlivost a stala se důležitým dekorativním prvkem pro mnoho sicilských domů, společenských sálů a dokonce i fasád. Toto staletí staré umění se na Sicílii zachovalo a dodnes jej udržují keramičtí mistři jako jsou například ti z firmy Made a Mano, od kterých pocházejí ručně malované láhve olejů Centonze. Made a Mano vyrábí svoji keramiku z lávového kamene pocházejícího z oblasti kolem Etny. Ve svém oboru, tvorbě ručně zdobené keramiky majolika, patří značka mezi nejlepší značky na světě. Keramika Fangotti je jedním z druhů caltagironské keramiky, který typicky vyobrazuje běžné předměty každodenní potřeby. Pro svůj půvab se Fangotti stalo postupem času populární po celé Sicílii. Můžete vybírat z 11 designů keramických lahví. Jednotlivé lahve stejného designu se od sebe díky ručnímu zdobení mohou lišit. O oleji CentonzeExtra panenský speciálně namíchaný olivový olej kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně. Olej tvoří pečlivé namíchaná směs odrůd Nocellara del Belice, Cerasuola a Biancolilla. Je pro něj charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným koncem, nádechem po rajčatech a bylinkách. Díky skutečně nízkým teplotám zpracování, obsahuje olej Centonze vysoké množství bioaktivních složek a enzymů. Olej je vhodný při přípravě ryb, mořských plodů, zeleninových polévek a červeného masa.Case di Latomie – místo, „kde se rodí“ Nocellara del BeliceOlivové háje se táhnou podél kopců západního pobřeží Sicílie, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde se po staletí olivovníky pěstují. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ". Majitelem panství je rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií „na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je šetrný a ohleduplný způsob pěstování a zpracování. Pěstování oliv doprovází dějiny lidu z Belice. První osídlení v této oblasti jsou v souvislosti se vznikem Selinunte, starověké kolonie Magna Grecia, která byla založena v sedmém století před naším letopočtem. Pěstování oleje se datuje do 5.století před naším letopočtem, kdy "Selinuntuni" pěstovali olivovníky a kolonizovali Valle del Belice.Záležitost, která by měla být samozřejmostí – ruční prořezávání a ruční sběr.Prořezávání se provádí ručně tradičním způsobem, který se dědí z generace na generaci. To nám umožňuje získat velké dužnaté olivy, které poskytují vysoce kvalitní olej. Nejlepší olivy se sklízejí ručně v měsících říjnu a listopadu, za studenta se lisují během 8 hodin na olej. Zvláštní povaha terénu a klimatu, staleté stromy, naše vášeň a láska k jejich růstu jsou důvody, proč jsou Centonze olivové oleje skutečným pokladem. Ihned po ruční sklizni jsou olivy transportovány na zpracování v perforovaných boxech pro zajištění maximální kvality. Nejdříve jsou očištěny od prachu, větviček a listí, následně jsou šetrně opláchnuty studenou vodou a přeneseny na vibrační mřížky pro odstranění zbývajících nečistot.Šetrné lisování „za studena“ s maximální teplotou do 27°CCelý proces probíhá ve třech fázích: 1. Drcení, 2. Sekání, 3. Extrakce. Každá z těchto operací musí být prováděna velmi šetrně za nejlepších možných podmínek, s cílem podpořit maximální kvalitu oleje. V systému kontinuálního cyklu se drcení provádí tak, že se olivy přitisknou na perforované válce, následně se olivy rovnoměrně nakrájí, přičemž se dbá, aby teplota nikdy nepřekročila 27°C. Pro lisování je využíván tzv. studený press systém, který umožňuje jemný stisk, takže opět nedochází k významnému nárůstu teplot.. Cílem je vyrobit olej s velmi vysokou hustotou, jasně zelenou barvou, s bylinným a kořeněným aroma a ovocnou chutí. Při získávání oleje nepoužíváme filtrování, při kterém je kvalita oleje výrazně ohrožena. Olivové oleje Centonze patří k absolutní špičce v celosvětovém měřítku a každoročně se umisťují na nejpřednějších pozicích v rámci nejnáročnějších hodnocení. Výčet úspěchů je doslova nekonečný, proto uvádíme jen pro příklad umístění za rok 2014: Top Ten - "BIOFACH" (Nuremberg 14-02-2014) / Gourmet d'Argeant - "AVPA" (Paris 10-04-2014) / Gold Medal - "LA EVOO COMPETITION" (Los Angeles 14-04-2014) / Grande Olio - "SLOW FOOD" (Rome 04-05-2014)....... Balení: 500 ml Upozornění: skladujte na tmavém, chladném, suchém místě. Výživové údaje: ve 100 ml Energetická hodnota 3390 kJ / 824 kcal Tuky 91,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 15,4 g Sacharidy 0 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Složení: 100 % olivový olej. Extra panenský olivový olej. Jedlý olej rostlinný jednodruhový. Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv a pouze mechanickými postupy. (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako Láhev Baroko 7 Extra Virgin Olive Oil 500mlEXTRA VIRGIN OLIVE OIL- Extra panenský olivový olej Centonze- Exkluzivní keramická láhev Di Caltagirone- Keramika Di Caltagirone značky Made a Mano V období baroka se sicilské městečko Caltagirone proslavilo výrobou keramiky zvané majolika. Ta je typická svými zdobenými geometrickými a květinovými motivy, vrchní smaltovanou vrstvou a je dodnes populární na mnoha místech nejen v Itálii. Ceněná byla pro svoji krásu a trvanlivost a stala se důležitým dekorativním prvkem pro mnoho sicilských domů, společenských sálů a dokonce i fasád. Toto staletí staré umění se na Sicílii zachovalo a dodnes jej udržují keramičtí mistři jako jsou například ti z firmy Made a Mano, od kterých pocházejí ručně malované láhve olejů Centonze. Made a Mano vyrábí svoji keramiku z lávového kamene pocházejícího z oblasti kolem Etny. Ve svém oboru, tvorbě ručně zdobené keramiky majolika, patří značka mezi nejlepší značky na světě. Můžete vybírat ze 7 designů keramických lahví. Jednotlivé lahve stejného designu se od sebe díky ručnímu zdobení mohou lišit. O oleji CentonzeExtra panenský speciálně namíchaný olivový olej kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně. Olej tvoří pečlivé namíchaná směs odrůd Nocellara del Belice, Cerasuola a Biancolilla. Je pro něj charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným koncem, nádechem po rajčatech a bylinkách. Díky skutečně nízkým teplotám zpracování, obsahuje olej Centonze vysoké množství bioaktivních složek a enzymů. Olej je vhodný při přípravě ryb, mořských plodů, zeleninových polévek a červeného masa.Case di Latomie – místo, „kde se rodí“ Nocellara del BeliceOlivové háje se táhnou podél kopců západního pobřeží Sicílie, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde se po staletí olivovníky pěstují. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ". Majitelem panství je rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií „na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je šetrný a ohleduplný způsob pěstování a zpracování. Pěstování oliv doprovází dějiny lidu z Belice. První osídlení v této oblasti jsou v souvislosti se vznikem Selinunte, starověké kolonie Magna Grecia, která byla založena v sedmém století před naším letopočtem. Pěstování oleje se datuje do 5.století před naším letopočtem, kdy "Selinuntuni" pěstovali olivovníky a kolonizovali Valle del Belice.Záležitost, která by měla být samozřejmostí – ruční prořezávání a ruční sběr.Prořezávání se provádí ručně tradičním způsobem, který se dědí z generace na generaci. To nám umožňuje získat velké dužnaté olivy, které poskytují vysoce kvalitní olej. Nejlepší olivy se sklízejí ručně v měsících říjnu a listopadu, za studenta se lisují během 8 hodin na olej. Zvláštní povaha terénu a klimatu, staleté stromy, naše vášeň a láska k jejich růstu jsou důvody, proč jsou Centonze olivové oleje skutečným pokladem. Ihned po ruční sklizni jsou olivy transportovány na zpracování v perforovaných boxech pro zajištění maximální kvality. Nejdříve jsou očištěny od prachu, větviček a listí, následně jsou šetrně opláchnuty studenou vodou a přeneseny na vibrační mřížky pro odstranění zbývajících nečistot.Šetrné lisování „za studena“ s maximální teplotou do 27°CCelý proces probíhá ve třech fázích: 1. Drcení, 2. Sekání, 3. Extrakce. Každá z těchto operací musí být prováděna velmi šetrně za nejlepších možných podmínek, s cílem podpořit maximální kvalitu oleje. V systému kontinuálního cyklu se drcení provádí tak, že se olivy přitisknou na perforované válce, následně se olivy rovnoměrně nakrájí, přičemž se dbá, aby teplota nikdy nepřekročila 27°C. Pro lisování je využíván tzv. studený press systém, který umožňuje jemný stisk, takže opět nedochází k významnému nárůstu teplot.. Cílem je vyrobit olej s velmi vysokou hustotou, jasně zelenou barvou, s bylinným a kořeněným aroma a ovocnou chutí. Při získávání oleje nepoužíváme filtrování, při kterém je kvalita oleje výrazně ohrožena. Olivové oleje Centonze patří k absolutní špičce v celosvětovém měřítku a každoročně se umisťují na nejpřednějších pozicích v rámci nejnáročnějších hodnocení. Výčet úspěchů je doslova nekonečný, proto uvádíme jen pro příklad umístění za rok 2014: Top Ten - "BIOFACH" (Nuremberg 14-02-2014) / Gourmet d'Argeant - "AVPA" (Paris 10-04-2014) / Gold Medal - "LA EVOO COMPETITION" (Los Angeles 14-04-2014) / Grande Olio - "SLOW FOOD" (Rome 04-05-2014)....... Balení: 500 ml Upozornění: skladujte na tmavém, chladném, suchém místě. Výživové údaje: ve 100 ml Energetická hodnota 3390 kJ / 824 kcal Tuky 91,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 15,4 g Sacharidy 0 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Složení: 100 % olivový olej. Extra panenský olivový olej. Jedlý olej rostlinný jednodruhový. Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv a pouze mechanickými postupy. (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako Láhev Baroko 3 Extra Virgin Olive Oil 500mlEXTRA VIRGIN OLIVE OIL- Extra panenský olivový olej Centonze- Exkluzivní keramická láhev kolekce Fangotti- Keramika z města Caltagirone od značky Made a Mano V období baroka se sicilské městečko Caltagirone proslavilo výrobou keramiky zvané majolika. Ta je typická svými zdobenými geometrickými a květinovými motivy, vrchní smaltovanou vrstvou a je dodnes populární na mnoha místech nejen v Itálii. Ceněná byla pro svoji krásu a trvanlivost a stala se důležitým dekorativním prvkem pro mnoho sicilských domů, společenských sálů a dokonce i fasád. Toto staletí staré umění se na Sicílii zachovalo a dodnes jej udržují keramičtí mistři jako jsou například ti z firmy Made a Mano, od kterých pocházejí ručně malované láhve olejů Centonze. Made a Mano vyrábí svoji keramiku z lávového kamene pocházejícího z oblasti kolem Etny. Ve svém oboru, tvorbě ručně zdobené keramiky majolika, patří značka mezi nejlepší značky na světě. Keramika Fangotti je jedním z druhů caltagironské keramiky, který typicky vyobrazuje běžné předměty každodenní potřeby. Pro svůj půvab se Fangotti stalo postupem času populární po celé Sicílii. Můžete vybírat z 11 designů keramických lahví. Jednotlivé lahve stejného designu se od sebe díky ručnímu zdobení mohou lišit. O oleji CentonzeExtra panenský speciálně namíchaný olivový olej kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně. Olej tvoří pečlivé namíchaná směs odrůd Nocellara del Belice, Cerasuola a Biancolilla. Je pro něj charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným koncem, nádechem po rajčatech a bylinkách. Díky skutečně nízkým teplotám zpracování, obsahuje olej Centonze vysoké množství bioaktivních složek a enzymů. Olej je vhodný při přípravě ryb, mořských plodů, zeleninových polévek a červeného masa.Case di Latomie – místo, „kde se rodí“ Nocellara del BeliceOlivové háje se táhnou podél kopců západního pobřeží Sicílie, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde se po staletí olivovníky pěstují. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ". Majitelem panství je rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií „na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je šetrný a ohleduplný způsob pěstování a zpracování. Pěstování oliv doprovází dějiny lidu z Belice. První osídlení v této oblasti jsou v souvislosti se vznikem Selinunte, starověké kolonie Magna Grecia, která byla založena v sedmém století před naším letopočtem. Pěstování oleje se datuje do 5.století před naším letopočtem, kdy "Selinuntuni" pěstovali olivovníky a kolonizovali Valle del Belice.Záležitost, která by měla být samozřejmostí – ruční prořezávání a ruční sběr.Prořezávání se provádí ručně tradičním způsobem, který se dědí z generace na generaci. To nám umožňuje získat velké dužnaté olivy, které poskytují vysoce kvalitní olej. Nejlepší olivy se sklízejí ručně v měsících říjnu a listopadu, za studenta se lisují během 8 hodin na olej. Zvláštní povaha terénu a klimatu, staleté stromy, naše vášeň a láska k jejich růstu jsou důvody, proč jsou Centonze olivové oleje skutečným pokladem. Ihned po ruční sklizni jsou olivy transportovány na zpracování v perforovaných boxech pro zajištění maximální kvality. Nejdříve jsou očištěny od prachu, větviček a listí, následně jsou šetrně opláchnuty studenou vodou a přeneseny na vibrační mřížky pro odstranění zbývajících nečistot.Šetrné lisování „za studena“ s maximální teplotou do 27°CCelý proces probíhá ve třech fázích: 1. Drcení, 2. Sekání, 3. Extrakce. Každá z těchto operací musí být prováděna velmi šetrně za nejlepších možných podmínek, s cílem podpořit maximální kvalitu oleje. V systému kontinuálního cyklu se drcení provádí tak, že se olivy přitisknou na perforované válce, následně se olivy rovnoměrně nakrájí, přičemž se dbá, aby teplota nikdy nepřekročila 27°C. Pro lisování je využíván tzv. studený press systém, který umožňuje jemný stisk, takže opět nedochází k významnému nárůstu teplot.. Cílem je vyrobit olej s velmi vysokou hustotou, jasně zelenou barvou, s bylinným a kořeněným aroma a ovocnou chutí. Při získávání oleje nepoužíváme filtrování, při kterém je kvalita oleje výrazně ohrožena. Olivové oleje Centonze patří k absolutní špičce v celosvětovém měřítku a každoročně se umisťují na nejpřednějších pozicích v rámci nejnáročnějších hodnocení. Výčet úspěchů je doslova nekonečný, proto uvádíme jen pro příklad umístění za rok 2014: Top Ten - "BIOFACH" (Nuremberg 14-02-2014) / Gourmet d'Argeant - "AVPA" (Paris 10-04-2014) / Gold Medal - "LA EVOO COMPETITION" (Los Angeles 14-04-2014) / Grande Olio - "SLOW FOOD" (Rome 04-05-2014)....... Balení: 500 ml Upozornění: skladujte na tmavém, chladném, suchém místě. Výživové údaje: ve 100 ml Energetická hodnota 3390 kJ / 824 kcal Tuky 91,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 15,4 g Sacharidy 0 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Složení: 100 % olivový olej. Extra panenský olivový olej. Jedlý olej rostlinný jednodruhový. Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv a pouze mechanickými postupy. (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako Láhev Baroko 4 Extra Virgin Olive Oil 500mlEXTRA VIRGIN OLIVE OIL- Extra panenský olivový olej Centonze- Exkluzivní keramická láhev kolekce Fangotti- Keramika z města Caltagirone od značky Made a Mano V období baroka se sicilské městečko Caltagirone proslavilo výrobou keramiky zvané majolika. Ta je typická svými zdobenými geometrickými a květinovými motivy, vrchní smaltovanou vrstvou a je dodnes populární na mnoha místech nejen v Itálii. Ceněná byla pro svoji krásu a trvanlivost a stala se důležitým dekorativním prvkem pro mnoho sicilských domů, společenských sálů a dokonce i fasád. Toto staletí staré umění se na Sicílii zachovalo a dodnes jej udržují keramičtí mistři jako jsou například ti z firmy Made a Mano, od kterých pocházejí ručně malované láhve olejů Centonze. Made a Mano vyrábí svoji keramiku z lávového kamene pocházejícího z oblasti kolem Etny. Ve svém oboru, tvorbě ručně zdobené keramiky majolika, patří značka mezi nejlepší značky na světě. Keramika Fangotti je jedním z druhů caltagironské keramiky, který typicky vyobrazuje běžné předměty každodenní potřeby. Pro svůj půvab se Fangotti stalo postupem času populární po celé Sicílii. Můžete vybírat z 11 designů keramických lahví. Jednotlivé lahve stejného designu se od sebe díky ručnímu zdobení mohou lišit. O oleji CentonzeExtra panenský speciálně namíchaný olivový olej kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně. Olej tvoří pečlivé namíchaná směs odrůd Nocellara del Belice, Cerasuola a Biancolilla. Je pro něj charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným koncem, nádechem po rajčatech a bylinkách. Díky skutečně nízkým teplotám zpracování, obsahuje olej Centonze vysoké množství bioaktivních složek a enzymů. Olej je vhodný při přípravě ryb, mořských plodů, zeleninových polévek a červeného masa.Case di Latomie – místo, „kde se rodí“ Nocellara del BeliceOlivové háje se táhnou podél kopců západního pobřeží Sicílie, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde se po staletí olivovníky pěstují. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ". Majitelem panství je rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií „na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je šetrný a ohleduplný způsob pěstování a zpracování. Pěstování oliv doprovází dějiny lidu z Belice. První osídlení v této oblasti jsou v souvislosti se vznikem Selinunte, starověké kolonie Magna Grecia, která byla založena v sedmém století před naším letopočtem. Pěstování oleje se datuje do 5.století před naším letopočtem, kdy "Selinuntuni" pěstovali olivovníky a kolonizovali Valle del Belice.Záležitost, která by měla být samozřejmostí – ruční prořezávání a ruční sběr.Prořezávání se provádí ručně tradičním způsobem, který se dědí z generace na generaci. To nám umožňuje získat velké dužnaté olivy, které poskytují vysoce kvalitní olej. Nejlepší olivy se sklízejí ručně v měsících říjnu a listopadu, za studenta se lisují během 8 hodin na olej. Zvláštní povaha terénu a klimatu, staleté stromy, naše vášeň a láska k jejich růstu jsou důvody, proč jsou Centonze olivové oleje skutečným pokladem. Ihned po ruční sklizni jsou olivy transportovány na zpracování v perforovaných boxech pro zajištění maximální kvality. Nejdříve jsou očištěny od prachu, větviček a listí, následně jsou šetrně opláchnuty studenou vodou a přeneseny na vibrační mřížky pro odstranění zbývajících nečistot.Šetrné lisování „za studena“ s maximální teplotou do 27°CCelý proces probíhá ve třech fázích: 1. Drcení, 2. Sekání, 3. Extrakce. Každá z těchto operací musí být prováděna velmi šetrně za nejlepších možných podmínek, s cílem podpořit maximální kvalitu oleje. V systému kontinuálního cyklu se drcení provádí tak, že se olivy přitisknou na perforované válce, následně se olivy rovnoměrně nakrájí, přičemž se dbá, aby teplota nikdy nepřekročila 27°C. Pro lisování je využíván tzv. studený press systém, který umožňuje jemný stisk, takže opět nedochází k významnému nárůstu teplot.. Cílem je vyrobit olej s velmi vysokou hustotou, jasně zelenou barvou, s bylinným a kořeněným aroma a ovocnou chutí. Při získávání oleje nepoužíváme filtrování, při kterém je kvalita oleje výrazně ohrožena. Olivové oleje Centonze patří k absolutní špičce v celosvětovém měřítku a každoročně se umisťují na nejpřednějších pozicích v rámci nejnáročnějších hodnocení. Výčet úspěchů je doslova nekonečný, proto uvádíme jen pro příklad umístění za rok 2014: Top Ten - "BIOFACH" (Nuremberg 14-02-2014) / Gourmet d'Argeant - "AVPA" (Paris 10-04-2014) / Gold Medal - "LA EVOO COMPETITION" (Los Angeles 14-04-2014) / Grande Olio - "SLOW FOOD" (Rome 04-05-2014)....... Balení: 500 ml Upozornění: skladujte na tmavém, chladném, suchém místě. Výživové údaje: ve 100 ml Energetická hodnota 3390 kJ / 824 kcal Tuky 91,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 15,4 g Sacharidy 0 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Složení: 100 % olivový olej. Extra panenský olivový olej. Jedlý olej rostlinný jednodruhový. Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv a pouze mechanickými postupy. (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako Láhev Baroko 5 Extra Virgin Olive Oil 500mlEXTRA VIRGIN OLIVE OIL- Extra panenský olivový olej Centonze- Exkluzivní keramická láhev Di Caltagirone- Keramika Di Caltagirone značky Made a Mano V období baroka se sicilské městečko Caltagirone proslavilo výrobou keramiky zvané majolika. Ta je typická svými zdobenými geometrickými a květinovými motivy, vrchní smaltovanou vrstvou a je dodnes populární na mnoha místech nejen v Itálii. Ceněná byla pro svoji krásu a trvanlivost a stala se důležitým dekorativním prvkem pro mnoho sicilských domů, společenských sálů a dokonce i fasád. Toto staletí staré umění se na Sicílii zachovalo a dodnes jej udržují keramičtí mistři jako jsou například ti z firmy Made a Mano, od kterých pocházejí ručně malované láhve olejů Centonze. Made a Mano vyrábí svoji keramiku z lávového kamene pocházejícího z oblasti kolem Etny. Ve svém oboru, tvorbě ručně zdobené keramiky majolika, patří značka mezi nejlepší značky na světě. Můžete vybírat ze 7 designů keramických lahví. Jednotlivé lahve stejného designu se od sebe díky ručnímu zdobení mohou lišit. O oleji CentonzeExtra panenský speciálně namíchaný olivový olej kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně. Olej tvoří pečlivé namíchaná směs odrůd Nocellara del Belice, Cerasuola a Biancolilla. Je pro něj charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným koncem, nádechem po rajčatech a bylinkách. Díky skutečně nízkým teplotám zpracování, obsahuje olej Centonze vysoké množství bioaktivních složek a enzymů. Olej je vhodný při přípravě ryb, mořských plodů, zeleninových polévek a červeného masa.Case di Latomie – místo, „kde se rodí“ Nocellara del BeliceOlivové háje se táhnou podél kopců západního pobřeží Sicílie, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde se po staletí olivovníky pěstují. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ". Majitelem panství je rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií „na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je šetrný a ohleduplný způsob pěstování a zpracování. Pěstování oliv doprovází dějiny lidu z Belice. První osídlení v této oblasti jsou v souvislosti se vznikem Selinunte, starověké kolonie Magna Grecia, která byla založena v sedmém století před naším letopočtem. Pěstování oleje se datuje do 5.století před naším letopočtem, kdy "Selinuntuni" pěstovali olivovníky a kolonizovali Valle del Belice.Záležitost, která by měla být samozřejmostí – ruční prořezávání a ruční sběr.Prořezávání se provádí ručně tradičním způsobem, který se dědí z generace na generaci. To nám umožňuje získat velké dužnaté olivy, které poskytují vysoce kvalitní olej. Nejlepší olivy se sklízejí ručně v měsících říjnu a listopadu, za studenta se lisují během 8 hodin na olej. Zvláštní povaha terénu a klimatu, staleté stromy, naše vášeň a láska k jejich růstu jsou důvody, proč jsou Centonze olivové oleje skutečným pokladem. Ihned po ruční sklizni jsou olivy transportovány na zpracování v perforovaných boxech pro zajištění maximální kvality. Nejdříve jsou očištěny od prachu, větviček a listí, následně jsou šetrně opláchnuty studenou vodou a přeneseny na vibrační mřížky pro odstranění zbývajících nečistot.Šetrné lisování „za studena“ s maximální teplotou do 27°CCelý proces probíhá ve třech fázích: 1. Drcení, 2. Sekání, 3. Extrakce. Každá z těchto operací musí být prováděna velmi šetrně za nejlepších možných podmínek, s cílem podpořit maximální kvalitu oleje. V systému kontinuálního cyklu se drcení provádí tak, že se olivy přitisknou na perforované válce, následně se olivy rovnoměrně nakrájí, přičemž se dbá, aby teplota nikdy nepřekročila 27°C. Pro lisování je využíván tzv. studený press systém, který umožňuje jemný stisk, takže opět nedochází k významnému nárůstu teplot.. Cílem je vyrobit olej s velmi vysokou hustotou, jasně zelenou barvou, s bylinným a kořeněným aroma a ovocnou chutí. Při získávání oleje nepoužíváme filtrování, při kterém je kvalita oleje výrazně ohrožena. Olivové oleje Centonze patří k absolutní špičce v celosvětovém měřítku a každoročně se umisťují na nejpřednějších pozicích v rámci nejnáročnějších hodnocení. Výčet úspěchů je doslova nekonečný, proto uvádíme jen pro příklad umístění za rok 2014: Top Ten - "BIOFACH" (Nuremberg 14-02-2014) / Gourmet d'Argeant - "AVPA" (Paris 10-04-2014) / Gold Medal - "LA EVOO COMPETITION" (Los Angeles 14-04-2014) / Grande Olio - "SLOW FOOD" (Rome 04-05-2014)....... Balení: 500 ml Upozornění: skladujte na tmavém, chladném, suchém místě. Výživové údaje: ve 100 ml Energetická hodnota 3390 kJ / 824 kcal Tuky 91,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 15,4 g Sacharidy 0 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Složení: 100 % olivový olej. Extra panenský olivový olej. Jedlý olej rostlinný jednodruhový. Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv a pouze mechanickými postupy. (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako Láhev Baroko 6 Extra Virgin Olive Oil 500mlEXTRA VIRGIN OLIVE OIL- Extra panenský olivový olej Centonze- Exkluzivní keramická láhev kolekce Fangotti- Keramika z města Caltagirone od značky Made a Mano V období baroka se sicilské městečko Caltagirone proslavilo výrobou keramiky zvané majolika. Ta je typická svými zdobenými geometrickými a květinovými motivy, vrchní smaltovanou vrstvou a je dodnes populární na mnoha místech nejen v Itálii. Ceněná byla pro svoji krásu a trvanlivost a stala se důležitým dekorativním prvkem pro mnoho sicilských domů, společenských sálů a dokonce i fasád. Toto staletí staré umění se na Sicílii zachovalo a dodnes jej udržují keramičtí mistři jako jsou například ti z firmy Made a Mano, od kterých pocházejí ručně malované láhve olejů Centonze. Made a Mano vyrábí svoji keramiku z lávového kamene pocházejícího z oblasti kolem Etny. Ve svém oboru, tvorbě ručně zdobené keramiky majolika, patří značka mezi nejlepší značky na světě. Keramika Fangotti je jedním z druhů caltagironské keramiky, který typicky vyobrazuje běžné předměty každodenní potřeby. Pro svůj půvab se Fangotti stalo postupem času populární po celé Sicílii. Můžete vybírat z 11 designů keramických lahví. Jednotlivé lahve stejného designu se od sebe díky ručnímu zdobení mohou lišit. O oleji CentonzeExtra panenský speciálně namíchaný olivový olej kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně. Olej tvoří pečlivé namíchaná směs odrůd Nocellara del Belice, Cerasuola a Biancolilla. Je pro něj charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným koncem, nádechem po rajčatech a bylinkách. Díky skutečně nízkým teplotám zpracování, obsahuje olej Centonze vysoké množství bioaktivních složek a enzymů. Olej je vhodný při přípravě ryb, mořských plodů, zeleninových polévek a červeného masa.Case di Latomie – místo, „kde se rodí“ Nocellara del BeliceOlivové háje se táhnou podél kopců západního pobřeží Sicílie, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde se po staletí olivovníky pěstují. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ". Majitelem panství je rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií „na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je šetrný a ohleduplný způsob pěstování a zpracování. Pěstování oliv doprovází dějiny lidu z Belice. První osídlení v této oblasti jsou v souvislosti se vznikem Selinunte, starověké kolonie Magna Grecia, která byla založena v sedmém století před naším letopočtem. Pěstování oleje se datuje do 5.století před naším letopočtem, kdy "Selinuntuni" pěstovali olivovníky a kolonizovali Valle del Belice.Záležitost, která by měla být samozřejmostí – ruční prořezávání a ruční sběr.Prořezávání se provádí ručně tradičním způsobem, který se dědí z generace na generaci. To nám umožňuje získat velké dužnaté olivy, které poskytují vysoce kvalitní olej. Nejlepší olivy se sklízejí ručně v měsících říjnu a listopadu, za studenta se lisují během 8 hodin na olej. Zvláštní povaha terénu a klimatu, staleté stromy, naše vášeň a láska k jejich růstu jsou důvody, proč jsou Centonze olivové oleje skutečným pokladem. Ihned po ruční sklizni jsou olivy transportovány na zpracování v perforovaných boxech pro zajištění maximální kvality. Nejdříve jsou očištěny od prachu, větviček a listí, následně jsou šetrně opláchnuty studenou vodou a přeneseny na vibrační mřížky pro odstranění zbývajících nečistot.Šetrné lisování „za studena“ s maximální teplotou do 27°CCelý proces probíhá ve třech fázích: 1. Drcení, 2. Sekání, 3. Extrakce. Každá z těchto operací musí být prováděna velmi šetrně za nejlepších možných podmínek, s cílem podpořit maximální kvalitu oleje. V systému kontinuálního cyklu se drcení provádí tak, že se olivy přitisknou na perforované válce, následně se olivy rovnoměrně nakrájí, přičemž se dbá, aby teplota nikdy nepřekročila 27°C. Pro lisování je využíván tzv. studený press systém, který umožňuje jemný stisk, takže opět nedochází k významnému nárůstu teplot.. Cílem je vyrobit olej s velmi vysokou hustotou, jasně zelenou barvou, s bylinným a kořeněným aroma a ovocnou chutí. Při získávání oleje nepoužíváme filtrování, při kterém je kvalita oleje výrazně ohrožena. Olivové oleje Centonze patří k absolutní špičce v celosvětovém měřítku a každoročně se umisťují na nejpřednějších pozicích v rámci nejnáročnějších hodnocení. Výčet úspěchů je doslova nekonečný, proto uvádíme jen pro příklad umístění za rok 2014: Top Ten - "BIOFACH" (Nuremberg 14-02-2014) / Gourmet d'Argeant - "AVPA" (Paris 10-04-2014) / Gold Medal - "LA EVOO COMPETITION" (Los Angeles 14-04-2014) / Grande Olio - "SLOW FOOD" (Rome 04-05-2014)....... Balení: 500 ml Upozornění: skladujte na tmavém, chladném, suchém místě. Výživové údaje: ve 100 ml Energetická hodnota 3390 kJ / 824 kcal Tuky 91,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 15,4 g Sacharidy 0 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Složení: 100 % olivový olej. Extra panenský olivový olej. Jedlý olej rostlinný jednodruhový. Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv a pouze mechanickými postupy. (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako Láhev Baroko 8 Extra Virgin Olive Oil 500mlEXTRA VIRGIN OLIVE OIL- Extra panenský olivový olej Centonze- Exkluzivní keramická láhev kolekce Fangotti- Keramika z města Caltagirone od značky Made a Mano V období baroka se sicilské městečko Caltagirone proslavilo výrobou keramiky zvané majolika. Ta je typická svými zdobenými geometrickými a květinovými motivy, vrchní smaltovanou vrstvou a je dodnes populární na mnoha místech nejen v Itálii. Ceněná byla pro svoji krásu a trvanlivost a stala se důležitým dekorativním prvkem pro mnoho sicilských domů, společenských sálů a dokonce i fasád. Toto staletí staré umění se na Sicílii zachovalo a dodnes jej udržují keramičtí mistři jako jsou například ti z firmy Made a Mano, od kterých pocházejí ručně malované láhve olejů Centonze. Made a Mano vyrábí svoji keramiku z lávového kamene pocházejícího z oblasti kolem Etny. Ve svém oboru, tvorbě ručně zdobené keramiky majolika, patří značka mezi nejlepší značky na světě. Keramika Fangotti je jedním z druhů caltagironské keramiky, který typicky vyobrazuje běžné předměty každodenní potřeby. Pro svůj půvab se Fangotti stalo postupem času populární po celé Sicílii. Můžete vybírat z 11 designů keramických lahví. Jednotlivé lahve stejného designu se od sebe díky ručnímu zdobení mohou lišit. O oleji CentonzeExtra panenský speciálně namíchaný olivový olej kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně. Olej tvoří pečlivé namíchaná směs odrůd Nocellara del Belice, Cerasuola a Biancolilla. Je pro něj charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným koncem, nádechem po rajčatech a bylinkách. Díky skutečně nízkým teplotám zpracování, obsahuje olej Centonze vysoké množství bioaktivních složek a enzymů. Olej je vhodný při přípravě ryb, mořských plodů, zeleninových polévek a červeného masa.Case di Latomie – místo, „kde se rodí“ Nocellara del BeliceOlivové háje se táhnou podél kopců západního pobřeží Sicílie, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde se po staletí olivovníky pěstují. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ". Majitelem panství je rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií „na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je šetrný a ohleduplný způsob pěstování a zpracování. Pěstování oliv doprovází dějiny lidu z Belice. První osídlení v této oblasti jsou v souvislosti se vznikem Selinunte, starověké kolonie Magna Grecia, která byla založena v sedmém století před naším letopočtem. Pěstování oleje se datuje do 5.století před naším letopočtem, kdy "Selinuntuni" pěstovali olivovníky a kolonizovali Valle del Belice.Záležitost, která by měla být samozřejmostí – ruční prořezávání a ruční sběr.Prořezávání se provádí ručně tradičním způsobem, který se dědí z generace na generaci. To nám umožňuje získat velké dužnaté olivy, které poskytují vysoce kvalitní olej. Nejlepší olivy se sklízejí ručně v měsících říjnu a listopadu, za studenta se lisují během 8 hodin na olej. Zvláštní povaha terénu a klimatu, staleté stromy, naše vášeň a láska k jejich růstu jsou důvody, proč jsou Centonze olivové oleje skutečným pokladem. Ihned po ruční sklizni jsou olivy transportovány na zpracování v perforovaných boxech pro zajištění maximální kvality. Nejdříve jsou očištěny od prachu, větviček a listí, následně jsou šetrně opláchnuty studenou vodou a přeneseny na vibrační mřížky pro odstranění zbývajících nečistot.Šetrné lisování „za studena“ s maximální teplotou do 27°CCelý proces probíhá ve třech fázích: 1. Drcení, 2. Sekání, 3. Extrakce. Každá z těchto operací musí být prováděna velmi šetrně za nejlepších možných podmínek, s cílem podpořit maximální kvalitu oleje. V systému kontinuálního cyklu se drcení provádí tak, že se olivy přitisknou na perforované válce, následně se olivy rovnoměrně nakrájí, přičemž se dbá, aby teplota nikdy nepřekročila 27°C. Pro lisování je využíván tzv. studený press systém, který umožňuje jemný stisk, takže opět nedochází k významnému nárůstu teplot.. Cílem je vyrobit olej s velmi vysokou hustotou, jasně zelenou barvou, s bylinným a kořeněným aroma a ovocnou chutí. Při získávání oleje nepoužíváme filtrování, při kterém je kvalita oleje výrazně ohrožena. Olivové oleje Centonze patří k absolutní špičce v celosvětovém měřítku a každoročně se umisťují na nejpřednějších pozicích v rámci nejnáročnějších hodnocení. Výčet úspěchů je doslova nekonečný, proto uvádíme jen pro příklad umístění za rok 2014: Top Ten - "BIOFACH" (Nuremberg 14-02-2014) / Gourmet d'Argeant - "AVPA" (Paris 10-04-2014) / Gold Medal - "LA EVOO COMPETITION" (Los Angeles 14-04-2014) / Grande Olio - "SLOW FOOD" (Rome 04-05-2014)....... Balení: 500 ml Upozornění: skladujte na tmavém, chladném, suchém místě. Výživové údaje: ve 100 ml Energetická hodnota 3390 kJ / 824 kcal Tuky 91,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 15,4 g Sacharidy 0 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Složení: 100 % olivový olej. Extra panenský olivový olej. Jedlý olej rostlinný jednodruhový. Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv a pouze mechanickými postupy. (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako Láhev Baroko 10 Extra Virgin Olive Oil 500mlEXTRA VIRGIN OLIVE OIL- Extra panenský olivový olej Centonze- Exkluzivní keramická láhev kolekce Fangotti- Keramika z města Caltagirone od značky Made a Mano V období baroka se sicilské městečko Caltagirone proslavilo výrobou keramiky zvané majolika. Ta je typická svými zdobenými geometrickými a květinovými motivy, vrchní smaltovanou vrstvou a je dodnes populární na mnoha místech nejen v Itálii. Ceněná byla pro svoji krásu a trvanlivost a stala se důležitým dekorativním prvkem pro mnoho sicilských domů, společenských sálů a dokonce i fasád. Toto staletí staré umění se na Sicílii zachovalo a dodnes jej udržují keramičtí mistři jako jsou například ti z firmy Made a Mano, od kterých pocházejí ručně malované láhve olejů Centonze. Made a Mano vyrábí svoji keramiku z lávového kamene pocházejícího z oblasti kolem Etny. Ve svém oboru, tvorbě ručně zdobené keramiky majolika, patří značka mezi nejlepší značky na světě. Keramika Fangotti je jedním z druhů caltagironské keramiky, který typicky vyobrazuje běžné předměty každodenní potřeby. Pro svůj půvab se Fangotti stalo postupem času populární po celé Sicílii. Můžete vybírat z 11 designů keramických lahví. Jednotlivé lahve stejného designu se od sebe díky ručnímu zdobení mohou lišit. O oleji CentonzeExtra panenský speciálně namíchaný olivový olej kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně. Olej tvoří pečlivé namíchaná směs odrůd Nocellara del Belice, Cerasuola a Biancolilla. Je pro něj charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným koncem, nádechem po rajčatech a bylinkách. Díky skutečně nízkým teplotám zpracování, obsahuje olej Centonze vysoké množství bioaktivních složek a enzymů. Olej je vhodný při přípravě ryb, mořských plodů, zeleninových polévek a červeného masa.Case di Latomie – místo, „kde se rodí“ Nocellara del BeliceOlivové háje se táhnou podél kopců západního pobřeží Sicílie, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde se po staletí olivovníky pěstují. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ". Majitelem panství je rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií „na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je šetrný a ohleduplný způsob pěstování a zpracování. Pěstování oliv doprovází dějiny lidu z Belice. První osídlení v této oblasti jsou v souvislosti se vznikem Selinunte, starověké kolonie Magna Grecia, která byla založena v sedmém století před naším letopočtem. Pěstování oleje se datuje do 5.století před naším letopočtem, kdy "Selinuntuni" pěstovali olivovníky a kolonizovali Valle del Belice.Záležitost, která by měla být samozřejmostí – ruční prořezávání a ruční sběr.Prořezávání se provádí ručně tradičním způsobem, který se dědí z generace na generaci. To nám umožňuje získat velké dužnaté olivy, které poskytují vysoce kvalitní olej. Nejlepší olivy se sklízejí ručně v měsících říjnu a listopadu, za studenta se lisují během 8 hodin na olej. Zvláštní povaha terénu a klimatu, staleté stromy, naše vášeň a láska k jejich růstu jsou důvody, proč jsou Centonze olivové oleje skutečným pokladem. Ihned po ruční sklizni jsou olivy transportovány na zpracování v perforovaných boxech pro zajištění maximální kvality. Nejdříve jsou očištěny od prachu, větviček a listí, následně jsou šetrně opláchnuty studenou vodou a přeneseny na vibrační mřížky pro odstranění zbývajících nečistot.Šetrné lisování „za studena“ s maximální teplotou do 27°CCelý proces probíhá ve třech fázích: 1. Drcení, 2. Sekání, 3. Extrakce. Každá z těchto operací musí být prováděna velmi šetrně za nejlepších možných podmínek, s cílem podpořit maximální kvalitu oleje. V systému kontinuálního cyklu se drcení provádí tak, že se olivy přitisknou na perforované válce, následně se olivy rovnoměrně nakrájí, přičemž se dbá, aby teplota nikdy nepřekročila 27°C. Pro lisování je využíván tzv. studený press systém, který umožňuje jemný stisk, takže opět nedochází k významnému nárůstu teplot.. Cílem je vyrobit olej s velmi vysokou hustotou, jasně zelenou barvou, s bylinným a kořeněným aroma a ovocnou chutí. Při získávání oleje nepoužíváme filtrování, při kterém je kvalita oleje výrazně ohrožena. Olivové oleje Centonze patří k absolutní špičce v celosvětovém měřítku a každoročně se umisťují na nejpřednějších pozicích v rámci nejnáročnějších hodnocení. Výčet úspěchů je doslova nekonečný, proto uvádíme jen pro příklad umístění za rok 2014: Top Ten - "BIOFACH" (Nuremberg 14-02-2014) / Gourmet d'Argeant - "AVPA" (Paris 10-04-2014) / Gold Medal - "LA EVOO COMPETITION" (Los Angeles 14-04-2014) / Grande Olio - "SLOW FOOD" (Rome 04-05-2014)....... Balení: 500 ml Upozornění: skladujte na tmavém, chladném, suchém místě. Výživové údaje: ve 100 ml Energetická hodnota 3390 kJ / 824 kcal Tuky 91,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 15,4 g Sacharidy 0 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Složení: 100 % olivový olej. Extra panenský olivový olej. Jedlý olej rostlinný jednodruhový. Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv a pouze mechanickými postupy. (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako Láhev Baroko 11 Extra Virgin Olive Oil 500mlEXTRA VIRGIN OLIVE OIL- Extra panenský olivový olej Centonze- Exkluzivní keramická láhev kolekce Fangotti- Keramika z města Caltagirone od značky Made a Mano V období baroka se sicilské městečko Caltagirone proslavilo výrobou keramiky zvané majolika. Ta je typická svými zdobenými geometrickými a květinovými motivy, vrchní smaltovanou vrstvou a je dodnes populární na mnoha místech nejen v Itálii. Ceněná byla pro svoji krásu a trvanlivost a stala se důležitým dekorativním prvkem pro mnoho sicilských domů, společenských sálů a dokonce i fasád. Toto staletí staré umění se na Sicílii zachovalo a dodnes jej udržují keramičtí mistři jako jsou například ti z firmy Made a Mano, od kterých pocházejí ručně malované láhve olejů Centonze. Made a Mano vyrábí svoji keramiku z lávového kamene pocházejícího z oblasti kolem Etny. Ve svém oboru, tvorbě ručně zdobené keramiky majolika, patří značka mezi nejlepší značky na světě. Keramika Fangotti je jedním z druhů caltagironské keramiky, který typicky vyobrazuje běžné předměty každodenní potřeby. Pro svůj půvab se Fangotti stalo postupem času populární po celé Sicílii. Můžete vybírat z 11 designů keramických lahví. Jednotlivé lahve stejného designu se od sebe díky ručnímu zdobení mohou lišit. O oleji CentonzeExtra panenský speciálně namíchaný olivový olej kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně. Olej tvoří pečlivé namíchaná směs odrůd Nocellara del Belice, Cerasuola a Biancolilla. Je pro něj charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným koncem, nádechem po rajčatech a bylinkách. Díky skutečně nízkým teplotám zpracování, obsahuje olej Centonze vysoké množství bioaktivních složek a enzymů. Olej je vhodný při přípravě ryb, mořských plodů, zeleninových polévek a červeného masa.Case di Latomie – místo, „kde se rodí“ Nocellara del BeliceOlivové háje se táhnou podél kopců západního pobřeží Sicílie, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde se po staletí olivovníky pěstují. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ". Majitelem panství je rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií „na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je šetrný a ohleduplný způsob pěstování a zpracování. Pěstování oliv doprovází dějiny lidu z Belice. První osídlení v této oblasti jsou v souvislosti se vznikem Selinunte, starověké kolonie Magna Grecia, která byla založena v sedmém století před naším letopočtem. Pěstování oleje se datuje do 5.století před naším letopočtem, kdy "Selinuntuni" pěstovali olivovníky a kolonizovali Valle del Belice.Záležitost, která by měla být samozřejmostí – ruční prořezávání a ruční sběr.Prořezávání se provádí ručně tradičním způsobem, který se dědí z generace na generaci. To nám umožňuje získat velké dužnaté olivy, které poskytují vysoce kvalitní olej. Nejlepší olivy se sklízejí ručně v měsících říjnu a listopadu, za studenta se lisují během 8 hodin na olej. Zvláštní povaha terénu a klimatu, staleté stromy, naše vášeň a láska k jejich růstu jsou důvody, proč jsou Centonze olivové oleje skutečným pokladem. Ihned po ruční sklizni jsou olivy transportovány na zpracování v perforovaných boxech pro zajištění maximální kvality. Nejdříve jsou očištěny od prachu, větviček a listí, následně jsou šetrně opláchnuty studenou vodou a přeneseny na vibrační mřížky pro odstranění zbývajících nečistot.Šetrné lisování „za studena“ s maximální teplotou do 27°CCelý proces probíhá ve třech fázích: 1. Drcení, 2. Sekání, 3. Extrakce. Každá z těchto operací musí být prováděna velmi šetrně za nejlepších možných podmínek, s cílem podpořit maximální kvalitu oleje. V systému kontinuálního cyklu se drcení provádí tak, že se olivy přitisknou na perforované válce, následně se olivy rovnoměrně nakrájí, přičemž se dbá, aby teplota nikdy nepřekročila 27°C. Pro lisování je využíván tzv. studený press systém, který umožňuje jemný stisk, takže opět nedochází k významnému nárůstu teplot.. Cílem je vyrobit olej s velmi vysokou hustotou, jasně zelenou barvou, s bylinným a kořeněným aroma a ovocnou chutí. Při získávání oleje nepoužíváme filtrování, při kterém je kvalita oleje výrazně ohrožena. Olivové oleje Centonze patří k absolutní špičce v celosvětovém měřítku a každoročně se umisťují na nejpřednějších pozicích v rámci nejnáročnějších hodnocení. Výčet úspěchů je doslova nekonečný, proto uvádíme jen pro příklad umístění za rok 2014: Top Ten - "BIOFACH" (Nuremberg 14-02-2014) / Gourmet d'Argeant - "AVPA" (Paris 10-04-2014) / Gold Medal - "LA EVOO COMPETITION" (Los Angeles 14-04-2014) / Grande Olio - "SLOW FOOD" (Rome 04-05-2014)....... Balení: 500 ml Upozornění: skladujte na tmavém, chladném, suchém místě. Výživové údaje: ve 100 ml Energetická hodnota 3390 kJ / 824 kcal Tuky 91,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 15,4 g Sacharidy 0 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g Složení: 100 % olivový olej. Extra panenský olivový olej. Jedlý olej rostlinný jednodruhový. Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv a pouze mechanickými postupy. (fitvyziva.cz)
Podobné produkty ako Láhev Baroko 9 Extra Virgin Olive Oil 500ml