Stagg egg-2 gr (25011971)

Produkt Stagg egg-2 gr (25011971) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Stagg egg-2 gr (25011971) upraviť a produkt hľadať znova.

Stagg EGG-2 GR (25011971)

Stagg EGG-2 GR (25011971)
Detail

Perkuse - shaker vajíčka, zelená Stagg EGG-2 GR je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Vajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvuk. Vyrobeno je z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks vajíček. K dispozici je přitom v různých barevných provedeních, z nichž každé nabízí jiný zvuk. Stagg EGG-2 GR využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-2 GR Rytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyVajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvukVyrobeno z velmi kvalitního plastuStagg EGG-2 je vhodné pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks vajíčekBarevné provedení: zelené (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-2 GR (25011971) , Stagg egg-ma l/gr (egg-ma l/gr)

Stagg EGG-MA L/GR (EGG-MA L/GR)

Stagg EGG-MA L/GR (EGG-MA L/GR)
Detail

Perkuse - vajíčka, pár, dlouhá rukojeť, zelené Stagg EGG-MA je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Shakery typu maracas vydávají příjemný zvuk. Vyrobené jsou z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks shakerů. Opatřené jsou dlouhou rukojetí, která zajistí jejich komfortní používání. Stagg EGG-MA využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-MA L/GRRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyShakery typu maracas vydávají příjemný zvukVyrobené z velmi kvalitního plastuStagg EGG-MA jsou vhodné i pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks shakerůDlouhá rukojeť zajistí komfortní používáníBarevné provedení: zelené (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-MA L/GR (EGG-MA L/GR) , Stagg egg-ma s/gr (egg-ma s/gr)

Stagg EGG-MA S/GR (EGG-MA S/GR)

Stagg EGG-MA S/GR (EGG-MA S/GR)
Detail

Perkuse - vajíčka, pár, krátká rukojeť, zelené Stagg EGG-MA je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Shakery typu maracas vydávají příjemný zvuk. Vyrobené jsou z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks shakerů. Opatřené jsou krátkou rukojetí, která zajistí jejich komfortní používání. Stagg EGG-MA využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-MA S/GRRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyShakery typu maracas vydávají příjemný zvukVyrobené z velmi kvalitního plastuStagg EGG-MA jsou vhodné i pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks shakerůKrátká rukojeť zajistí komfortní používáníBarevné provedení: hnědo-zelené (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-MA S/GR (EGG-MA S/GR) , Stagg egg-2 or (25011972)

Stagg EGG-2 PP (EGG-2 PP)

Stagg EGG-2 PP (EGG-2 PP)
Detail

Perkuse - vajíčka, pár, purpurové Stagg EGG-2 je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Vajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvuk. Vyrobeno je z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks vajíček. K dispozici je přitom v různých barevných provedeních, z nichž každé nabízí jiný zvuk. Stagg EGG-2 využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-2 PPRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyVajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvukVyrobeno z velmi kvalitního plastuStagg EGG-2 je vhodné pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks vajíčekBarevné provedení: purpurové (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-2 PP (EGG-2 PP) , Stagg egg-2 yw (25011973)

Stagg EGG-2 YW (25011973)

Stagg EGG-2 YW (25011973)
Detail

Perkuse - shaker vajíčka, žlutá Stagg EGG-2 YW je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Vajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvuk. Vyrobeno je z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks vajíček. K dispozici je přitom v různých barevných provedeních, z nichž každé nabízí jiný zvuk. Stagg EGG-2 GR využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-2 YWRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyVajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvukVyrobeno z velmi kvalitního plastuStagg EGG-2 je vhodné pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks vajíčekBarevné provedení: žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-2 YW (25011973) , Stagg egg-box1 (egg-box1)

Stagg EGG-2 OR (25011972)

Stagg EGG-2 OR (25011972)
Detail

Perkuse - shaker vajíčka, oranžová Stagg EGG-2 OR je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Vajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvuk. Vyrobeno je z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks vajíček. K dispozici je přitom v různých barevných provedeních, z nichž každé nabízí jiný zvuk. Stagg EGG-2 GR využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-2 ORRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyVajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvukVyrobeno z velmi kvalitního plastuStagg EGG-2 je vhodné pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks vajíčekBarevné provedení: oranžové (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-2 OR (25011972) , Stagg egg-50 blm (egg-50 blm)

Stagg EGG-2 RD (25011969)

Stagg EGG-2 RD (25011969)
Detail

Perkuse - shaker vajíčka červená Stagg EGG-2 RD je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Vajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvuk. Vyrobeno je z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks vajíček. K dispozici je přitom v různých barevných provedeních, z nichž každé nabízí jiný zvuk. Stagg EGG-2 GR využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-2 RDRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyVajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvukVyrobeno z velmi kvalitního plastuStagg EGG-2 je vhodné pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks vajíčekBarevné provedení: červené (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-2 RD (25011969) , Stagg sgc6vt gr (sgc6vt gr)

Stagg EGG-BOX1 (EGG-BOX1)

Stagg EGG-BOX1 (EGG-BOX1)
Detail

Perkuse - vajíčka, 40 ks, mix barev Stagg EGG-BOX1 je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Vajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvuk. Vyrobeno je z velmi kvalitního plastu a součástí balení je 40 ks vajíček v různém barevném provedení, z nichž každé nabízí jiný zvuk. Stagg EGG-BOX1 využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-BOX1Rytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyVajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvukVyrobeno z velmi kvalitního plastuStagg EGG-BOX1 je vhodné pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 40 ks vajíčekBarevné provedení: různobarevné (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-BOX1 (EGG-BOX1) , Stagg egg-ma s/pp (egg-ma s/pp)

Stagg EGG-50 BLM (EGG-50 BLM)

Stagg EGG-50 BLM (EGG-50 BLM)
Detail

Perkuse - vajíčka, 50 ks, modré Stagg EGG-50 je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Vajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvuk. Vyrobeno je z velmi kvalitního plastu a součástí balení je 50 ks vajíček. K dispozici je přitom v různých barevných provedeních, z nichž každé nabízí jiný zvuk. Stagg EGG-50 využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-50 BLMRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyVajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvukVyrobeno z velmi kvalitního plastuStagg EGG-50 je vhodné pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 50 ks vajíčekBarevné provedení: modré (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-50 BLM (EGG-50 BLM) , Stagg egg-ma l/rd (egg-ma l/rd)

Stagg EGG-BOX1

Stagg EGG-BOX1
Detail

výhodné balení, shakerů typu vajíčka, celkem 40 ks v této sadě, mix různých barev (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-BOX1 , Stagg egg-ma s/yw (egg-ma s/yw)

Stagg EGG-MA S/RD (EGG-MA S/RD)

Stagg EGG-MA S/RD (EGG-MA S/RD)
Detail

Perkuse - vajíčka, pár, krátká rukojeť, červené Stagg EGG-MA je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Shakery typu maracas vydávají příjemný zvuk. Vyrobené jsou z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks shakerů. Opatřené jsou krátkou rukojetí, která zajistí jejich komfortní používání. Stagg EGG-MA využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-MA S/RDRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyShakery typu maracas vydávají příjemný zvukVyrobené z velmi kvalitního plastuStagg EGG-MA jsou vhodné i pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks shakerůKrátká rukojeť zajistí komfortní používáníBarevné provedení: hnědo-červené (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-MA S/RD (EGG-MA S/RD) , Stagg egg-ma l/pp (egg-ma l/pp)

Stagg EGG-MA L/PP (EGG-MA L/PP)

Stagg EGG-MA L/PP (EGG-MA L/PP)
Detail

Perkuse - vajíčka, pár, dlouhá rukojeť, purpurové Stagg EGG-MA je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Shakery typu maracas vydávají příjemný zvuk. Vyrobené jsou z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks shakerů. Opatřené jsou dlouhou rukojetí, která zajistí jejich komfortní používání. Stagg EGG-MA využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-MA L/PPRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyShakery typu maracas vydávají příjemný zvukVyrobené z velmi kvalitního plastuStagg EGG-MA jsou vhodné i pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks shakerůDlouhá rukojeť zajistí komfortní používáníBarevné provedení: purpurové (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-MA L/PP (EGG-MA L/PP) , Stagg egg-ma s/rd (egg-ma s/rd)

Stagg EGG-MA S/YW (EGG-MA S/YW)

Stagg EGG-MA S/YW (EGG-MA S/YW)
Detail

Perkuse - vajíčka, pár, krátká rukojeť, žluté Stagg EGG-MA je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Shakery typu maracas vydávají příjemný zvuk. Vyrobené jsou z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks shakerů. Opatřené jsou krátkou rukojetí, která zajistí jejich komfortní používání. Stagg EGG-MA využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-MA S/YWRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyShakery typu maracas vydávají příjemný zvukVyrobené z velmi kvalitního plastuStagg EGG-MA jsou vhodné i pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks shakerůKrátká rukojeť zajistí komfortní používáníBarevné provedení: hnědo-žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-MA S/YW (EGG-MA S/YW) , Stagg egg-ma l/yw (egg-ma l/yw)

Stagg EGG-MA L/RD (EGG-MA L/RD)

Stagg EGG-MA L/RD (EGG-MA L/RD)
Detail

Perkuse - vajíčka, pár, dlouhá rukojeť, červené Stagg EGG-MA je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Shakery typu maracas vydávají příjemný zvuk. Vyrobené jsou z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks shakerů. Opatřené jsou dlouhou rukojetí, která zajistí jejich komfortní používání. Stagg EGG-MA využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-MA L/RDRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyShakery typu maracas vydávají příjemný zvukVyrobené z velmi kvalitního plastuStagg EGG-MA jsou vhodné i pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks shakerůDlouhá rukojeť zajistí komfortní používáníBarevné provedení: červené (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-MA L/RD (EGG-MA L/RD) , Jolly egg vajíčko (chphr2935nad)

Stagg EGG-MA S/PP (EGG-MA S/PP)

Stagg EGG-MA S/PP (EGG-MA S/PP)
Detail

Perkuse - vajíčka, pár, krátká rukojeť, purpurové Stagg EGG-MA je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Shakery typu maracas vydávají příjemný zvuk. Vyrobené jsou z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks shakerů. Opatřené jsou krátkou rukojetí, která zajistí jejich komfortní používání. Stagg EGG-MA využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-MA S/PPRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyShakery typu maracas vydávají příjemný zvukVyrobené z velmi kvalitního plastuStagg EGG-MA jsou vhodné i pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks shakerůKrátká rukojeť zajistí komfortní používáníBarevné provedení: hnědo-fialové (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-MA S/PP (EGG-MA S/PP) , Stagg sms2 (sms 2)

Stagg EGG-MA L/YW (EGG-MA L/YW)

Stagg EGG-MA L/YW (EGG-MA L/YW)
Detail

Perkuse - vajíčka, pár, dlouhá rukojeť, žluté Stagg EGG-MA je rytmický nástroj, který ocení amatérští i profesionální hudebníci. Shakery typu maracas vydávají příjemný zvuk. Vyrobené jsou z velmi kvalitního plastu a součástí balení jsou 2 ks shakerů. Opatřené jsou dlouhou rukojetí, která zajistí jejich komfortní používání. Stagg EGG-MA využijete nejen pro hudební nahrávky. Klíčové vlastnosti perkuse Stagg EGG-MA L/YWRytmický nástroj pro amatérské i profesionální hudebníkyShakery typu maracas vydávají příjemný zvukVyrobené z velmi kvalitního plastuStagg EGG-MA jsou vhodné i pro hudební nahrávkyBalení obsahuje 2 ks shakerůDlouhá rukojeť zajistí komfortní používáníBarevné provedení: žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-MA L/YW (EGG-MA L/YW) , Laceto nash green (lt-ps7069-2-gr)

Stagg SGC6VT GR (SGC6VT GR)

Stagg SGC6VT GR (SGC6VT GR)
Detail

Audio kabel - propojovací, délka 6 m, male konektor 2× jack 6,35 mm (TS), oboustranná koncovka a nástrojový, rovné zakončení Audio kabel značky Stagg obohatí vaši oblíbenou hudební sestavu a zaslouží se o kvalitní zvuk. Disponuje konektory male Jack 6,35 mm. Pokud jde o délku, má propojovací kabel Stagg přesně 6 m. Velký konektor 6,3 mm široký Jack je možné využít pro profesionální hudebníky, využívá jej značná část elektronických nástrojů a rovněž se nachází u mixážních pultů a zesilovačů. Rozhodující parametry audio kabelu Stagg SGC6VT GR Audio kabel Stagg je zařízen o konektory male Jack 6,35 mm Délka audio kabelu Stagg je 6 m Stagg SGC6VT GR je řazen jako propojovací kabel Zakončení kabelu: rovné Zelená barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SGC6VT GR (SGC6VT GR) , Howa egg set ze dreva

Stagg EGG-2 GR

Stagg EGG-2 GR
Detail

Shaker Oblíbený rytmický nástroj. Plastové rytmické vajíčko vydává sytý a příjemný chřestivý zvuk, který znáte z mnoha hudebních nahrávek. Balení obsahuje dva kusy. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Stagg EGG-2 GR , Trevi xp 72bt/gr (xp 72bt/gr)

Stagg SNV5 GR khaki (25019484)

Stagg SNV5 GR khaki (25019484)
Detail

Popruh na kytaru - pro kytary a baskytary, materiál kůže a textil, šířka 50 mm, délka 1410 mm, zelená barva Zásadní vlastnosti popruhu na kytaru Stagg SNV5 GR khaki Díky popruhu na kytaru Stagg se nemusíte starat o držení kytary Vhodný je pro zavěšení akustické kytary, baskytary, dvanáctistrunné kytary, elektrické kytary a klasické kytary Výrobním materiálem je kůže, ta bude slušet každému a při správné péči dlouho vydrží Materiálem je textil, který dobře odvětrává Délku si snadno přizpůsobíte, a to od 820 do 1410 mm O šířce 50 mm Barva: zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SNV5 GR khaki (25019484) , Stagg tab-2 rd (tab-2 rd)

Stagg STE MANDALA GR zelený (25026789)

Stagg STE MANDALA GR zelený (25026789)
Detail

Popruh na kytaru - pro kytary a baskytary, materiál kůže a textil, šířka 50 mm, délka 1410 mm, zelená barva Hlavní přednosti popruhu na kytaru Stagg STE MANDALA GR zelený Díky popruhu na kytaru Stagg nebudete mít starosti s držením kytary Hodí se pro zavěšení akustické kytary, baskytary, dvanáctistrunné kytary a elektrické kytary Výrobním materiálem je kůže, ta bude slušet každému a při správné péči dlouho vydrží Materiálem je textil, který lze lehce vyčistit Nastavitelná délka, a to od 820 do 1410 mm Jeho šířka je 50 mm Barva: zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg STE MANDALA GR zelený (25026789) , Stagg tab-2 bl (tab-2 bl)

Kracker VITAKRAFT Sittich Egg 2 ks

Kracker VITAKRAFT Sittich Egg 2 ks
Detail

Doplňkové krmivo pro andulky a malé papoušky. Speciální tyčinky s vejci a medem. Krmný návod: zavěste do klece a nechte volně k dispozici. Složení: obiloviny, vejce a výrobky z vajec (vejce 0,2%), kvasnice, minerální látky, med, mořské řasy. Jakostní znaky: hrubé proteiny 10,9%, vlhkost 10%, hrubé oleje a tuky 3,1%, hrubé popeloviny 6,7%, hrubá vláknina 5,2%, vápník 1,3%, fosfor 0,5%, vitamín A 6620 m.j./ kg, vitamín D3 662 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 59,2 mg / kg. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Kracker VITAKRAFT Sittich Egg 2 ks , Stagg tab-2 wh (tab-2 wh)

Sada koleček Big Green Egg 2 ks

Sada koleček Big Green Egg 2 ks
Detail

Více příslušenství znamená více možností, potažmo více zábavy a gastronomických zážitků. Spolehlivým způsobem, jak dosáhnout gurmánského vrcholu je vhodný výběr příslušenství, jehož volba je čistě ve vaší režii. Začněte s tím, co je pro vás nepostradatelné a pak rozšiřte svou výbavu o speciály, kterými oslníte jako nefalšovaný EGGmaster. Praktická sada koleček je určena pro všechny pojízdné stojany, modulární pracovní stůl a stůl z akátového dřeva Big Green Egg®, díky nim lze stůl přemístit pod přístřešek nebo naopak do zahrady. Sada 2 kusů koleček 1 kolečko s brzdou Součástí balení je klíč pro montáž a demontáž koleček (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada koleček Big Green Egg 2 ks , Stagg tab-2 bk (tab-2 bk)

Sada koleček Big Green Egg 2 ks

Sada koleček Big Green Egg 2 ks
Detail

Více příslušenství znamená více možností, potažmo více zábavy a gastronomických zážitků. Spolehlivým způsobem, jak dosáhnout gurmánského vrcholu je vhodný výběr příslušenství, jehož volba je čistě ve vaší režii. Začněte s tím, co je pro vás nepostradatelné a pak rozšiřte svou výbavu o speciály, kterými oslníte jako nefalšovaný EGGmaster. Praktická sada koleček je určena pro všechny pojízdné stojany, modulární pracovní stůl a stůl z akátového dřeva Big Green Egg®, díky nim lze stůl přemístit pod přístřešek nebo naopak do zahrady. Sada 2 kusů koleček 1 kolečko s brzdou Součástí balení je klíč pro montáž a demontáž koleček (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sada koleček Big Green Egg 2 ks , Abus rl50/60 gr (eco rl50/60 gr)

Sada koleček Big Green Egg 2 ks

Sada koleček Big Green Egg 2 ks
Detail

Více příslušenství znamená více možností, potažmo více zábavy a gastronomických zážitků. Spolehlivým způsobem, jak dosáhnout gurmánského vrcholu je vhodný výběr příslušenství, jehož volba je čistě ve vaší režii. Začněte s tím, co je pro vás nepostradatelné a pak rozšiřte svou výbavu o speciály, kterými oslníte jako nefalšovaný EGGmaster. Praktická sada koleček je určena pro všechny pojízdné stojany, modulární pracovní stůl a stůl z akátového dřeva Big Green Egg®, díky nim lze stůl přemístit pod přístřešek nebo naopak do zahrady. Sada 2 kusů koleček 1 kolečko s brzdou Součástí balení je klíč pro montáž a demontáž koleček (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada koleček Big Green Egg 2 ks , Stagg scl50 1/2 černá (25025650)

Ponožky Eat My Socks Fried Egg 2-pack

Ponožky Eat My Socks Fried Egg 2-pack
Detail

Ponožky z kolekce Eat My Socks. Model vyroben z textilního materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Ponožky Eat My Socks Fried Egg 2-pack , Stagg swo-psly 2 blu (25026393)

Uni cat podvodní splávek lifter egg - 2 ks 20 g

Uni cat podvodní splávek lifter egg - 2 ks 20 g
Detail

Tento podvodní splávek je určen přímo do montáže ideálně mezi dva jednoháčky nebo jednoháček a trojháček. Na háčky pak napíchnete velké množství rousnic, které podvodní splávek zakryjí. Díky velmi robustním materiálům je téměř nezničitelný. (parys.cz)

Podobné produkty ako Uni cat podvodní splávek lifter egg - 2 ks 20 g , Stagg scl50 1/2-nat (25025649)

Uni cat podvodní splávek lifter egg - 2 ks 15 g

Uni cat podvodní splávek lifter egg - 2 ks 15 g
Detail

Tento podvodní splávek je určen přímo do montáže ideálně mezi dva jednoháčky nebo jednoháček a trojháček. Na háčky pak napíchnete velké množství rousnic, které podvodní splávek zakryjí. Díky velmi robustním materiálům je téměř nezničitelný. (parys.cz)

Podobné produkty ako Uni cat podvodní splávek lifter egg - 2 ks 15 g , Toshiba gr-rf610we-pgs(22) (gr-rf610we-pgs(22))

Tenga Egg Mix 2 6 ks

Tenga Egg Mix 2 6 ks
Detail

Tenga Egg Mix 2 6 ks NOVÁ ŘADA OBLÍBENÝCH TENGA EGGS JE TU! Ještě více možností jak zažít masturbaci jinak. Nová řada nabízí více kulatých stimulátorů pro 360 stupňové potěšení. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Tenga Egg Mix 2 6 ks , Toshiba gr-rf692we-pgj(22) (gr-rf692we-pgj(22))

Stagg SMS2 (SMS 2)

Stagg SMS2 (SMS 2)
Detail

Paličky na bicí - špejle, materiál javor, materiál špičky dřevo, v balení 2 paličky Nedílnou součástí každých bicích jsou dobře zvolené paličky. Paličky na bicí Stagg se stanou vaším společníkem při hře. Řadí se ke speciálním metličkám neboli špejlím, které využijete zejména pro tišší hraní. Výrobce k jejich výrobě použil javorové dřevo, které má svou potřebnou tvrdost, ale je i příjemně lehké. Dřevěné špičky disponují přirozeně znějícím, jemným zvukem. Uvnitř balení se nachází jeden pár paliček na bicí Stagg. Zásadní přednosti paliček na bicí Stagg SMS2 Paličky na bicí Stagg skvěle rozezní vaše nástroje Nákupem získáte metličky neboli špejle Jsou vyrobeny z lehkého tvrdého javoru Špička paliček na bicí Stagg je ze dřeva Uvnitř balení najdete dva kusy paliček na bicí Stagg (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SMS2 (SMS 2) , Toshiba gr-rf610we-pms(06) (gr-rf610we-pms(06))

Stagg VN-1/2

Stagg VN-1/2
Detail

kompletní sada, obsahuje: celomasivní housle (velikost 1/2, vrchní deska: masivní smrk, tělo: masivní javor, krk a kobylka: javor, kovový závěs se 4 mechanikami pro jemné doladění, hmatník: mořené dřevo, podpěra brady a ladící kolíčky: černý plast), pouzdro, smyčec a kalafunu (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Stagg VN-1/2 , Toshiba gr-rf840we-pgs(24) (gr-rf840we-pgs(24))

Stagg MUS-ARM-2

Stagg MUS-ARM-2
Detail

Více-účelový notový pult s ohebným ramenem a uzamykacím upevňovacím mechanismem. Stojan je možné upevnit k jiným stojanem s průměrem 14 - 35 mm. Pult je možné posouvat ve vodorovném směru, ale i dopředu a dozadu, díky čemuž jej můžete přizpůsobit jakékoliv situaci. Vyroben je z pevné oceli, ale jeho hmotnost je pouze 1,9 kg. Rozměr desky je 478 x 345 mm. Barva: černá. Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg MUS-ARM-2

Stagg TAB-2 BL (TAB-2 BL)

Stagg TAB-2 BL (TAB-2 BL)
Detail

Perkuse - tamburína modrá Tamburína Stagg TAB-2 představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 8 párů plíšků. Opatřená je polstrovaným držadlem, které umožní její komfortní používání. Stagg TAB-2 dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-2 BLBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-2 obsahuje 8 párů plíškůPolstrované držadlo zajistí komfortní používáníBarevné provedení: modré (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 BL (TAB-2 BL)

Stagg TAB-2 WH (TAB-2 WH)

Stagg TAB-2 WH (TAB-2 WH)
Detail

Perkuse - tamburína bílá Tamburína Stagg TAB-2 představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 8 párů plíšků. Opatřená je polstrovaným držadlem, které umožní její komfortní používání. Stagg TAB-2 dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-2 WHBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-2 obsahuje 8 párů plíškůPolstrované držadlo zajistí komfortní používáníBarevné provedení: bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 WH (TAB-2 WH)

Stagg TAB-2 RD (TAB-2 RD)

Stagg TAB-2 RD (TAB-2 RD)
Detail

Perkuse - tamburína červená Tamburína Stagg TAB-2 představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 8 párů plíšků. Opatřená je polstrovaným držadlem, které umožní její komfortní používání. Stagg TAB-2 dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-2 RDBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-2 obsahuje 8 párů plíškůPolstrované držadlo zajistí komfortní používáníBarevné provedení: červené (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 RD (TAB-2 RD)

Stagg TAB-2 BK (TAB-2 BK)

Stagg TAB-2 BK (TAB-2 BK)
Detail

Perkuse - tamburína černá Tamburína Stagg TAB-2 představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 8 párů plíšků. Opatřená je polstrovaným držadlem, které umožní její komfortní používání. Stagg TAB-2 dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-2 BKBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-2 obsahuje 8 párů plíškůPolstrované držadlo zajistí komfortní používáníBarevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 BK (TAB-2 BK)

Laceto NASH Green (LT-PS7069-2-GR)

Laceto NASH Green (LT-PS7069-2-GR)
Detail

Sluneční brýle - obdélníkové, unisex, ochrana UV400, polarizační, plastové obroučky, kouřová barva skel, černá barva obrouček Potřebujete během dne ochránit vaše oči před jasným slunečním světlem? Sluneční brýle Laceto vám s tím pomohou, a navíc vám budou slušet. V tomto typu obdélníkových obrouček se nachází sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vyrobeny z plastu, ten je známý svým lehkým provedením a velmi dobrou kvalitou. Unisex sluneční brýle jsou po stránce velikosti označovány jako univerzální. Jejich součástí je sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 jsou nejvíce využívány v době, kdy jsou sluneční paprsky silnější, zejména pak v létě. Velkým pomocníkem je jejich polarizační filtr, který vaše oči ochrání i před nepříjemnými odlesky např. z písku či hladiny vody. Zajímavé přednosti slunečních brýlí Laceto NASH Green Užijte si výlet či procházku i během slunečného dne Sluneční brýle mají ochranu UV400 Navrhnuté jsou pro ženy i muže... (alza.cz)

Podobné produkty ako Laceto NASH Green (LT-PS7069-2-GR)

Stagg VN-1/2 (25013233)

Stagg VN-1/2 (25013233)
Detail

Housle - akustické, velikost 1/2, přední deska smrk, zadní deska javor, hmatník ebonizované dřevo, garnitura ebonizované dřevo, kalafuna, kufr, podbradek a smyčec součástí balení Housle Stagg VN-1/2 vynikají svojí ruční výrobou. Vrchní deska zkombinovaná s luby je vyrobená z masivního smrkového dřeva, zatímco zadní deska z masivního javorového dřeva. Jejich krk s hmatníkem je tvořený pevným javorovým dřevem, které svým zabarvením připomíná dřevo ebenové. Housle jsou opatřené rovněž javorovou kobylkou a černým kovovým struníkem se 4 dolaďovači. O komfort při hraní se postará plastová opěrka pro bradu. Balení obsahuje také smyčec a speciální kalafaunu. Housle Stagg VN-1/2 jsou navíc dodávané s vyztuženým nylonovým pouzdrem, které je dokonale ochrání. Klíčové vlastnosti houslí Stagg VN-1/2 Ručně vyrobené housle poloviční velikostiVrchní deska z masivního smrkového dřeva, zadní deska z javorového dřevaKrk s hmatníkem tvořený pevným javorovým... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg VN-1/2 (25013233)

Stagg TAB-2 barva černá

Stagg TAB-2 barva černá
Detail

tamburína, plastová, 8 párů plíšků (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 barva černá

Stagg TAB-2 barva bílá

Stagg TAB-2 barva bílá
Detail

tamburína, plastová, 8 párů plíšků (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 barva bílá

Stagg TAB-2 barva červená

Stagg TAB-2 barva červená
Detail

tamburína, plastová, 8 párů plíšků (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 barva červená

Stagg TAB-2 barva modrá

Stagg TAB-2 barva modrá
Detail

tamburína, plastová, 8 párů plíšků (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 barva modrá

2-dílný víceúrovňový rošt Big Green Egg XLarge

2-dílný víceúrovňový rošt Big Green Egg XLarge
Detail

Nerezový víceúčelový rošt určený pro keramický gril Big Green Egg XLargeZákladní díl do 5-ti dílné sady EGGspanderuPomocí tohoto roštu zvětšíte grilovací plochu Vašeho grilu Big Green Egg o celé jedno patroOdstup mezi mezi patry obou roštů je 10 cm Rošt lze posunout do boku o celých 14 cm pro usnadnění přístupu na spodní grilovací plochuLze použít ve dvou polohách - roštem nahor (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako 2-dílný víceúrovňový rošt Big Green Egg XLarge

2-dílný víceúrovňový rošt Big Green Egg Large

2-dílný víceúrovňový rošt Big Green Egg Large
Detail

Nerezový víceúčelový rošt určený pro keramický gril Big Green Egg LargeZákladní díl do 5-ti dílné sady EGGspanderuPomocí tohoto roštu zvětšíte grilovací plochu Vašeho grilu Big Green Egg o celé jedno patroOdstup mezi mezi patry obou roštů je 10 cm Rošt lze posunout do boku o celých 14 cm pro usnadnění přístupu na spodní grilovací plochuLze použít ve dvou polohách - rošt (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako 2-dílný víceúrovňový rošt Big Green Egg Large

Stagg SCL50 1/2-NAT (25025649)

Stagg SCL50 1/2-NAT (25025649)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, 19 pražců, menzura 650 mm, šířka nultého pražce 51 mm, vrstvený korpus, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník pau ferro, kovové a nylonové struny Sháníte pro vaše dítko nejvhodnější hudební nástroj? Klasická kytara Stagg by mohla být ta správná volba. Výrobce ji vybavil menzurou o délce 650 mm a nultým pražcem, jehož šířka dělá 51 mm. Kytara Stagg se prezentuje rovnými 19 pražci, se kterými se bude opravdu dobře hrát. Podmanivé tóny vykouzlí prostřednictvím 6 strun, přičemž o dlouhou životnost se postará jejich kovové a nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar se bude zamlouvat zvláště hudebníkům, kteří upřednostňují modely bez výřezu. Zásadní vlastnosti klasické kytary Stagg SCL50 1/2-NAT Kytara Stagg je svým tvarem vhodná pro praváky Díky velikosti 1/2 je skvělá pro nejmenší hráče Tvar těla řadíme mezi typy klasické Nabízená kytara má od výrobce vrstvený... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SCL50 1/2-NAT (25025649)

Stagg SA20D 1/2 modrá (25024971)

Stagg SA20D 1/2 modrá (25024971)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, vrstvený korpus, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk nato, hmatník topol Hledáte pro vaše dítko vhodný hudební nástroj? Akustická kytara Stagg čeká jen na vás. Tuto kytaru zařadíme mezi typy Dreadnought s příjemnou akustikou. Znělý zvuk a okouzlující tóny dokážete rozdávat prostřednictvím 6 strun, přičemž osazené struny jsou kovové. Svou konstrukcí je akustická kytara Stagg SA20D 1/2 modrá zhotovená pro praváky. Tělo kytary pro vás bude tím pravým, pokud se vám hraje lépe u typů bez výřezu. Proti poškrábání je zde takzvaný pickguard, plocha pro dopad trsátka. Zajímavé vlastnosti akustické kytary Stagg SA20D 1/2 modrá Tvar nástroje se ideálně hodí pro praváky Svými rozměry se hodí pro děti Tvar těla řadíme mezi typy Dreadnought Akustická kytara Stagg dostala od výrobce vrstvený korpus Materiál přední desky: lípa Povrch kytary má lesklou úpravu Stagg SA20D 1/2 modrá je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SA20D 1/2 modrá (25024971)

Stagg SWO-PSLY 2 BLU (25026393)

Stagg SWO-PSLY 2 BLU (25026393)
Detail

Popruh na kytaru - pro kytary a baskytary, materiál kůže a textil, šířka 50 mm, délka 1410 mm, modrá barva Klíčové přednosti popruhu na kytaru Stagg SWO-PSLY 2 BLU Díky popruhu na kytaru Stagg vás už samotné držení kytary nebude omezovat Hodí se pro zavěšení akustické kytary, baskytary, dvanáctistrunné kytary a elektrické kytary Výrobním materiálem je kůže, ta je vysoce odolná proti oděru a při správné péči dlouho vydrží K jeho výrobě slouží textil, který lze lehce vyčistit Délku si snadno přizpůsobíte, a to od 820 do 1410 mm Jeho šířka je 50 mm Barva: modrá (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SWO-PSLY 2 BLU (25026393)

Stagg SCL50 1/2 černá (25025650)

Stagg SCL50 1/2 černá (25025650)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, 19 pražců, vrstvený korpus, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník pau ferro, kovové a nylonové struny Poohlížíte se po vhodném nástroji pro vaše dítko? Klasická kytara Stagg by mohla být ta správná volba. Kytara Stagg se pyšní celkem 19 pražci, se kterými se bude opravdu dobře hrát. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich kovové a nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar ocení především hudebníci, kteří mají rádi modely bez výřezu. Klíčové vlastnosti klasické kytary Stagg SCL50 1/2 černá Kytara Stagg je svým tvarem vhodná pro praváky Díky velikosti 1/2 pasuje dětským hráčům Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické Nabízená kytara má vrstvený korpus K výrobě přední desky slouží lípa Kytara nabízí lesklou povrchovou úpravu Aby tóny hezky zněly, je osazena 6 strunami Dává k dispozici celkem 19... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SCL50 1/2 černá (25025650)

Stagg SLE-TRANCE40-2 Světelný efekt

Stagg SLE-TRANCE40-2 Světelný efekt
Detail

LED paprskový efekt kombinující barevný reflektor, červeno-zelený laser a dvojici paprskových rotačních efektů. Ideální centrální světelný efekt na diskotéky, taneční parkety, pro mobilní hudebníky a DJe i pro domácí zábavu. V centrální části světelného efektu je umístěn prstenec barevných 1W LED diod Wash reflektoru (2x červená, 2x zelená, 2x modrá a 2x jantarová LED dioda). Uprostřed prstence jsou diody laseru (výkon červená 100 mW a zelená 30 mW). V pravé části předního panelu je čočka paprskového Ball efektu, který je osazen 6x 3W LED diodou (2x červená, 2x zelená a 2x modrá). V levé části se pak nachází paprskový Derby efekt se dvěma 10W QCL LED diodami (RGBW). Ovládání pomocí DMX signálu (22 řídících kanálů), ovládání hudbou pomocí zabudovaného mikrofonu, automatický provozní režim a funkce Master/Slave. Funkce stmívání 0-100 %, stroboskopický efekt s rychlostí záblesků 0-20 Hz. Ovládací panel s LED displejem pro nastavení základních provozních režimů. Kovové provedení. Výkon laseru: 100 mW;30 mW LED vykon: 3 W;1 W;10 W Výkon (Watt): 66.0 Hmotnost: 4 kg Napájení: 240V DMX kanály: 512 Země původu: Čína Adaptér součástí: Ne Typ: Hybrid Barva: Černá Typ laseru: RG Typ LED: RGB;RGBA;RGBW Varianta: TRANCE 40 Kombinovaný efekt: Ano Automatické programy: Ano Mikrofon: Ano Laser: Ano DMX: Ano Zvukem ovládané programy: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg SLE-TRANCE40-2 Světelný efekt

MAMAS & PAPAS Armadillo City 2 2018 Duck Egg Blue

MAMAS & PAPAS Armadillo City 2 2018 Duck Egg Blue
Detail

Armadillo City 2 Kočárek Mamas & Papas Armadillo City 2 je lehký, subtilní kočárek, který vám zjednodušší a zpříjemní každodenní procházky s dítětem ve městě. Díky svým rozměrům i nízké hmotnosti je kočárek ideální pro manérování na rušných ulicích i cestování hromadnou dopravou. Pohodlný sedák je zárukou pohodlí pro vaše dítě. Vlastnosti a funkce: Prostorný sedák polohovatelný až do lehu umožňuje dětem spát v přirozené a zdravé poloze. Sedák umístěný po směru jízdy umožňuje dítěti objevovat svět kolem sebe. Velká nastavitelná stříška s anti-UV ochranou 50+ chrání dítě před sluncem a přispívá k pocitu bezpečí a soukromí. Velký síťovaný panel na stříšce umožňuje větrání během teplých letních dní. Otočná přední kola s možností uzamčení otáčení usnadňují manipulaci s kočárkem. Prostorný nákupní košík pojme vše potřebné na procházky s dítětem i menší nákup. Kočárek snadno složíte do kompaktního tvaru. Rozměry a hmotnost: Rozměry: 99 × 50 × 79 cm Rozměry složeného: 73 × 55 × 33 cm Hmotnost: 7,4 kg Sedák vnitřní rozměry (šířka x délka zad x celková délka): 32 × 47 × 86 cm Součástí kočárku: podvozek sedák 5bodové bezpečnostní pásy nákupní košík držák nápojů pláštěnka Kočárek je vhodný pro děti od narození do 15 kg. (feedo.cz)

Podobné produkty ako MAMAS & PAPAS Armadillo City 2 2018 Duck Egg Blue

Geoff anderson kalhoty barbarus 2 lapwing egg - velikost xl

Geoff anderson kalhoty barbarus 2 lapwing egg - velikost xl
Detail

Minimální hmotnost a zároveň odolnost použitých materiálů. (parys.cz)

Podobné produkty ako Geoff anderson kalhoty barbarus 2 lapwing egg - velikost xl
Stagg EGG-MA L/GR (EGG-MA L/GR), Stagg EGG-MA S/GR (EGG-MA S/GR), Stagg EGG-2 OR (25011972), Stagg EGG-2 YW (25011973), Stagg EGG-BOX1 (EGG-BOX1), Stagg EGG-50 BLM (EGG-50 BLM), Stagg SGC6VT GR (SGC6VT GR), Stagg EGG-MA S/PP (EGG-MA S/PP), Stagg EGG-MA L/RD (EGG-MA L/RD), Stagg EGG-MA S/YW (EGG-MA S/YW), Stagg EGG-MA L/PP (EGG-MA L/PP), Stagg EGG-MA S/RD (EGG-MA S/RD), Stagg EGG-MA L/YW (EGG-MA L/YW), Jolly Egg vajíčko (CHPhr2935nad), Stagg SMS2 (SMS 2), Laceto NASH Green (LT-PS7069-2-GR), howa egg set ze dreva, Trevi XP 72BT/GR (XP 72BT/GR), Stagg TAB-2 RD (TAB-2 RD), Stagg TAB-2 BL (TAB-2 BL), Stagg TAB-2 WH (TAB-2 WH), Stagg TAB-2 BK (TAB-2 BK), ABUS RL50/60 GR (ECO RL50/60 GR), Stagg SCL50 1/2 černá (25025650), Stagg SWO-PSLY 2 BLU (25026393), Stagg SCL50 1/2-NAT (25025649), TOSHIBA GR-RF610WE-PGS(22) (GR-RF610WE-PGS(22)), TOSHIBA GR-RF692WE-PGJ(22) (GR-RF692WE-PGJ(22)), TOSHIBA GR-RF610WE-PMS(06) (GR-RF610WE-PMS(06)), TOSHIBA GR-RF840WE-PGS(24) (GR-RF840WE-PGS(24))