Skleněný podnos s dřevěnou podstavou house - 22*22*38 cm 83746

Produkt Skleněný podnos s dřevěnou podstavou house - 22*22*38 cm 83746 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Skleněný podnos s dřevěnou podstavou house - 22*22*38 cm 83746 upraviť a produkt hľadať znova.

Skleněný podnos s dřevěnou podstavou House - 22*22*38 cm 83746

Skleněný podnos s dřevěnou podstavou House - 22*22*38 cm 83746
Detail

Skleněný podnos s dřevěnou podstavou House - 22*22*38 cm Materiál: sklo, dřevo, kovBarva: transparetní, tmavě hnědá Originální čtvercový podnos ve tvaru domku s dřevěnou podstavou bude ozdobou každé kuchyně. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněný podnos s dřevěnou podstavou House - 22*22*38 cm 83746 , Altom skleněný podnos s poklopem cheese, 22 cm

Altom Skleněný podnos s poklopem Cheese, 22 cm

Altom Skleněný podnos s poklopem Cheese, 22 cm
Detail

Kuchyň je kouzelnou místností, ve které se tvoří ty nejtajuplnější čáry se surovinami, které pak vytvoří ten nejchutnější pokrm. Jestli toužíte zkrášlit a prakticky vybavit toto místo, máme pro vás šikovné kuchyňské náčiní, s kterým zvládnete předvést své rodině, co všechno umíte. Skleněný podnos na servírování sýrů, dortů a jiných dobrot doplněný o poklop s úchytkou. Skleněný podnos na potraviny s poklopem oceníte při oslavách i posezení s přáteli, ochrání servírované pokrmy před osycháním a hmyzem.průměr podnosu: 24,5 cm, průměr poklopu: 21,5 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Altom Skleněný podnos s poklopem Cheese, 22 cm , Tescoma servírovací podnos online 32 x 22 cm

HANAMI Konvička na čaj s dřěvěnou rukojetí

HANAMI Konvička na čaj s dřěvěnou rukojetí
Detail

obsahuje čajové sítko není vhodné do myčky nádobí není vhodné do mikrovlnné trouby Přede dveřmi je jaro. Vylézají první sluneční paprsky, zatímco nás uchvátí série HANAMI se svými kvetoucími větvičkami připomínající vzdálené Japonsko. Jen se zasněte a představte si ty rozkvetlé třešně. Oslavte se svou rodinou a přáteli svátky kvetoucích třešní vybaveni vhodným běhounem na stůl, nádobím, polštáři, vázami, lucernami, svícny a papírovými lampiony v asijském stylu. (butlers.cz)

Podobné produkty ako HANAMI Konvička na čaj s dřěvěnou rukojetí , Podnos cca 38 cm

Fencl Podběrák Max s dřevenou rukojetí a pogumovaonu sítí 60cm

Fencl Podběrák Max s dřevenou rukojetí a pogumovaonu sítí 60cm
Detail

Podběrák MAX s pogumovanou sítí. Se sponou za opasek vhodný pro brodění. Doporučujeme na lov lososů, hlavatek a větších druhů ryb. Značkový podběrák Fencl® s pogumovanou sítí, se sponou za opasek vhodný pro brodění. Doporučujeme na lov lososů, hlavatek a větších druhů ryb. Pyšní se pevným kovovým rámem a středem. Snadná manipulace jednou rukou. Podběrák stvořený pro velké ryby! Pogumovaná síť šetrná k rybám, neabsorbuje vodu a ani pachy. Lehce omyvatelná. Snadná výměna sítě během pár minut. Designová dřevěná rukojeť, ručně vyráběná z tvrdého dubu, která je ošetřena hydro/oleofobní ochranou pomocí Nano technologie. Podběráková hlava Robustní konstrukce a velikost oček na pogumované sítí umožňuje snadné ponoření podběráku do vody bez jakéhokoliv odporu. Snadná manipulace při podebírání ryby.em, dodání nejdéle týden Pogumovaná síť Šetrná k rybám, neabsorbuje vodu a ani pachy. Lehce omyvatelná. Žádný odpor vody, pro jeho univerzální velikost oček. Snadná manipulace při podebírání ryby. V černém elegantním provedení. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Fencl Podběrák Max s dřevenou rukojetí a pogumovaonu sítí 60cm , Petproducts kočičí skrýš růžová 48 × 38 × 22 cm (8594202650627)

BANQET Podnos na svíčky 22 cm - zlatá

BANQET Podnos na svíčky 22 cm - zlatá
Detail

měkké polštářky na spodní straně Tento tác na svíčky BANQUET 22 cm by se svým zlatým leskem a strukturovaným povrchem mohl pocházet z minulého století. A díky jeho živým tvarům můžete přesně v tomto stylu dekorovat i váš prostřený stůl či místnost. (butlers.cz)

Podobné produkty ako BANQET Podnos na svíčky 22 cm - zlatá , Karlie chladící miska 22 × 22 × 6,2 cm (4016598063989)

Skleněná poklice pr. 22 cm

Skleněná poklice pr. 22 cm
Detail

K rychlému vaření patří správná poklice. Skleněná poklice s nerezovým úchytem je určena pro hrnce, kastroly i pánve horního vnitřního průměru 22 cm, šetří energii při vaření a zkracuje dobu přípravy pokrmů. S otvorem pro únik přebytečné páry. Průhledná poklice zajistí vizuální kontrolu nad stavem připravovaného pokrmu. Lze ji použít i pro zapékání pokrmů v troubě do teploty 200 °C. V nabídce máme různé průměry samostatně prodávaných poklic, stačí si jen vybrat. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Skleněná poklice pr. 22 cm , Banquet dřevěná chlebovka brillante, 38 x 22 x 20 cm

Skleněná poklice Fissler 22 cm

Skleněná poklice Fissler 22 cm
Detail

Hlavní výhody: pro energeticky úsporné vaření vysoce kvalitní sklo (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Skleněná poklice Fissler 22 cm , Veterán pt1601-22 (pt1601-22)

Skleněná poklice Fissler 22 cm

Skleněná poklice Fissler 22 cm
Detail

Hlavní výhody: pro energeticky úsporné vaření vysoce kvalitní sklo (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skleněná poklice Fissler 22 cm , Philips ca6700/22 (ca670/22)

Skleněná poklice Fissler 22 cm

Skleněná poklice Fissler 22 cm
Detail

Hlavní výhody: pro energeticky úsporné vaření vysoce kvalitní sklo (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Skleněná poklice Fissler 22 cm , Greentek dtvo-22 (dtvo-22)

Tescoma Servírovací podnos ONLINE 32 x 22 cm

Tescoma Servírovací podnos ONLINE 32 x 22 cm
Detail

Je kompaktní a současně prostorný, ideální jako servírovací podnos pro horké nápoje, např. kávu včetně nádoby na mléko, vodu a cukřenku. Hodí se výborně i pro servírování menších pokrmů, např. dezertů a svačin. Podnos ONLINE má zvýšené a na dvou protějších stranách prodloužené okraje pro komfortní a bezpečné přenášení. Materiál: přírodní bambusové dřevo. Čištění: čistěte vlhkou utěrkou, nemyjte v myčce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Servírovací podnos ONLINE 32 x 22 cm , Delfín pt1701-22 (pt1701-22)

Tescoma servírovací podnos ONLINE 32 x 22 cm

Tescoma servírovací podnos ONLINE 32 x 22 cm
Detail

Elegantní podnos na nápoje a malé pokrmy.   V čem Servírovací podnos ONLINE vyniká?     Je vyrobený z odolného bambusu a má rozměr 32 x 22 cm. Je kompaktní a současně prostorný, ideální jako servírovací podnos pro horké nápoje, např. kávu včetně nádoby na mléko, vodu a cukřenku.  Hodí se výborně i pro servírování menších pokrmů, např. dezertů a svačin. Podnos ONLINE má zvýšené a na dvou protějších stranách prodloužené okraje pro komfortní a bezpečné přenášení.     Materiál: Přírodní bambusové dřevo. Čištění: Čistěte vlhkou utěrkou, nemyjte v myčce. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma servírovací podnos ONLINE 32 x 22 cm , Brachiosaurus pt1803-22 (pt1803-22)

PROHOME - Podnos oválný, hladký 28,7 x 22 cm

Tefal INGENIO skleněná poklice 22 cm

Detail

Skleněná poklice o průměru 22 cm s praktickými sklopnými rukojeťmi, které umožňují stohovat jednu na druhou. Poklice je vybavena ochranným silikonovým proužkema je kompatibilní s řadou nádobí Tefal Ingenio. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tefal INGENIO skleněná poklice 22 cm , Xylofon 22 cm (hrank00028)

TimeLife Podnos břidlice 22 x 14 cm 320 g

Detail

Moderní podnos na malé pokrmy se stane nejen praktickým, ale také ozdobným doplňkem ve vaší domácnosti. Podnos o délce 22 cm je vyroben z břidlice, která se vyjímá svou odolností. Vychutnejte si své oblíbené pochutiny stylově i z pohodlí domova. (mall.cz)

Podobné produkty ako TimeLife Podnos břidlice 22 x 14 cm 320 g , Happy green rošt grilovací hranatý bbq 22 x 22 cm

Tescoma skleněná poklice UNICOVER ø 22 cm

Tescoma skleněná poklice UNICOVER ø 22 cm
Detail

Chcete svou pánev používat také k dušení či vaření? Pak se neobejdete bez poklice! Skleněná poklice UNICOVER skvěle sedne na pánve i nádobí TESCOMA, a vy tak můžete maximálně využít jejich potenciál. V čem je skleněná univerzální poklice UNICOVER výjimečná? Je vyrobena z masivního odolného skla, proto vám bude sloužit dobře a dlouho. Je určena pro kulaté pánve TESCOMA příslušného průměru, lze ji však použít i pro jiné pánve a nádobí s vhodným okrajem.   Materiál: masivní odolné sklo, úchytka z kvalitního plastu. Údržba: vhodné do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma skleněná poklice UNICOVER ø 22 cm , Visixa tp 22 tripod (tp 22)

Skleněná poklice EcoQuick ND Zwilling 22 cm

Skleněná poklice EcoQuick ND Zwilling 22 cm
Detail

Praktická skleněná poklice určená speciálně pro tlakové hrnce Zwilling® EcoQuick. Poklice dokonale přiléhá a je vybavena tepelně odolným úchytem. Průměr 22 cm. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Skleněná poklice EcoQuick ND Zwilling 22 cm , Tříbodový pozinkovaný držák, 220/150/38, 22 cm od zdi (dz 15)

Skleněná poklice EcoQuick ND Zwilling 22 cm

Skleněná poklice EcoQuick ND Zwilling 22 cm
Detail

Praktická skleněná poklice určená speciálně pro tlakové hrnce Zwilling® EcoQuick. Poklice dokonale přiléhá a je vybavena tepelně odolným úchytem. Průměr 22 cm. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Skleněná poklice EcoQuick ND Zwilling 22 cm , Shumee nástěnné kostky 2 ks šedé s vysokým leskem 22×15×22 cm, 807076 (807076)

Skleněná poklice Fusiontec Compact WMF 22 cm

Skleněná poklice Fusiontec Compact WMF 22 cm
Detail

Řadu WMF FUSIONTEC Compact charakterizuje praktický stohovatelný design, který šetří cenné místo ve vaší kuchyni. Nádobí FUSIONTEC Compact německé společnosti WMF je vybaveno ocelovým jádrem, které zabezpečuje optimální vedení a udržování tepla. Povrchový minerální materiál zajišťuje komfort při každodenním použití a snadnou údržbu. Skleněná poklice ze žáruvzdorného skla je vhodná pro zapékání v troubě až do 180°C. Série FUSIONTEC Compact WMF: Designový high-tech materiál FUSIONTEC s vysokým výkonem Speciální ocelové jádro s natavenými přírodními minerály Robustní materiál s velmi tvrdým a hladkým povrchem Nezrezaví, odolává opotřebení či poškrábání Nepálivé nerezové rukojeti/ucha pro bezpečnou manipulaci Rozšířené okraje pro pohodlné vylévání bez rozlití Nádobí vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce Lze také používat pro ohřívání a zapékání v troubě (tepelně odolné až do 250°C bez poklice a nebo do 180°C s poklicí) Žáruvzdorné, chladuvzdorné, mrazuvzdorné Snadno se čistí, také vhodné do myčky nádobí Nadčasový vzhled, vypadá dlouho jako nové Kvalitní skleněné poklice s nerezovým úchytem Prodloužená záruka na materiál 30 let! Vyrobeno v Německu Záruka 30 let platí na vnitřní a vnější povrch Fusiontec/Silargan®. Části jako například pokličky, rukojeti nebo chromovaný vylévací okraj jsou z této záruky vyloučené a platí pro ně standardní záruka 2 roky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Skleněná poklice Fusiontec Compact WMF 22 cm , Shumee nástěnné kostky 4 ks bílé s vysokým leskem 22×15×22 cm, 807071 (807071)

Skleněná poklice Fusiontec Compact WMF 22 cm

Skleněná poklice Fusiontec Compact WMF 22 cm
Detail

Řadu WMF FUSIONTEC Compact charakterizuje praktický stohovatelný design, který šetří cenné místo ve vaší kuchyni. Nádobí FUSIONTEC Compact německé společnosti WMF je vybaveno ocelovým jádrem, které zabezpečuje optimální vedení a udržování tepla. Povrchový minerální materiál zajišťuje komfort při každodenním použití a snadnou údržbu. Skleněná poklice ze žáruvzdorného skla je vhodná pro zapékání v troubě až do 180°C. Série FUSIONTEC Compact WMF: Designový high-tech materiál FUSIONTEC s vysokým výkonem Speciální ocelové jádro s natavenými přírodními minerály Robustní materiál s velmi tvrdým a hladkým povrchem Nezrezaví, odolává opotřebení či poškrábání Nepálivé nerezové rukojeti/ucha pro bezpečnou manipulaci Rozšířené okraje pro pohodlné vylévání bez rozlití Nádobí vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce Lze také používat pro ohřívání a zapékání v troubě (tepelně odolné až do 250°C bez poklice a nebo do 180°C s poklicí) Žáruvzdorné, chladuvzdorné, mrazuvzdorné Snadno se čistí, také vhodné do myčky nádobí Nadčasový vzhled, vypadá dlouho jako nové Kvalitní skleněné poklice s nerezovým úchytem Prodloužená záruka na materiál 30 let! Vyrobeno v Německu Záruka 30 let platí na vnitřní a vnější povrch Fusiontec/Silargan®. Části jako například pokličky, rukojeti nebo chromovaný vylévací okraj jsou z této záruky vyloučené a platí pro ně standardní záruka 2 roky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skleněná poklice Fusiontec Compact WMF 22 cm , Shumee nástěnné kostky 6 ks šedé s vysokým leskem 22×15×22 cm, 807078 (807078)

Skleněná poklice EcoQuick ND Zwilling 22 cm

Skleněná poklice EcoQuick ND Zwilling 22 cm
Detail

Praktická skleněná poklice určená speciálně pro tlakové hrnce Zwilling® EcoQuick. Poklice dokonale přiléhá a je vybavena tepelně odolným úchytem. Průměr 22 cm. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skleněná poklice EcoQuick ND Zwilling 22 cm , Shumee nástěnné kostky 6 ks černé s vysokým leskem 22×15×22 cm, 807075 (807075)

Skleněná poklice Fusiontec Compact WMF 22 cm

Skleněná poklice Fusiontec Compact WMF 22 cm
Detail

Řadu WMF FUSIONTEC Compact charakterizuje praktický stohovatelný design, který šetří cenné místo ve vaší kuchyni. Nádobí FUSIONTEC Compact německé společnosti WMF je vybaveno ocelovým jádrem, které zabezpečuje optimální vedení a udržování tepla. Povrchový minerální materiál zajišťuje komfort při každodenním použití a snadnou údržbu. Skleněná poklice ze žáruvzdorného skla je vhodná pro zapékání v troubě až do 180°C. Série FUSIONTEC Compact WMF: Designový high-tech materiál FUSIONTEC s vysokým výkonem Speciální ocelové jádro s natavenými přírodními minerály Robustní materiál s velmi tvrdým a hladkým povrchem Nezrezaví, odolává opotřebení či poškrábání Nepálivé nerezové rukojeti/ucha pro bezpečnou manipulaci Rozšířené okraje pro pohodlné vylévání bez rozlití Nádobí vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce Lze také používat pro ohřívání a zapékání v troubě (tepelně odolné až do 250°C bez poklice a nebo do 180°C s poklicí) Žáruvzdorné, chladuvzdorné, mrazuvzdorné Snadno se čistí, také vhodné do myčky nádobí Nadčasový vzhled, vypadá dlouho jako nové Kvalitní skleněné poklice s nerezovým úchytem Prodloužená záruka na materiál 30 let! Vyrobeno v Německu Záruka 30 let platí na vnitřní a vnější povrch Fusiontec/Silargan®. Části jako například pokličky, rukojeti nebo chromovaný vylévací okraj jsou z této záruky vyloučené a platí pro ně standardní záruka 2 roky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Skleněná poklice Fusiontec Compact WMF 22 cm , Shumee nástěnné kostky 2 ks černé s vysokým leskem 22×15×22 cm, 807073 (807073)

Skleněný talíř Honoré - Ø 22 cm 6GL0226

Skleněný talíř Honoré - Ø 22 cm 6GL0226
Detail

Skleněný talíř Honoré - Ø 22 cm Barva: TransparentníMateriál: Sklo Hmotnost: 0,05 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněný talíř Honoré - Ø 22 cm 6GL0226 , Hřejivý plyšák s vůní - králík 22 cm (8590331921072)

Skleněná poklička s nerezovým úchytem pr. 22 cm

Skleněná poklička s nerezovým úchytem pr. 22 cm
Detail

7 velikostí otvor pro únik páry kvalitní provedení Skleněná poklička s nerezovým úchytem je opatřena praktickým otvorem pro únik páry. Pokličky jsou vyrobeny z kvalitního skla a nabízíme je v 7 praktických velikostech. Poklici lze použít i pro zapékání pokrmů v troubě do teploty 200 °C. Materiál: sklo, nerezová ocel Rozměry: pr. 14, 16, 18, 20, 22, 24, 28 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Skleněná poklička s nerezovým úchytem pr. 22 cm , Lena auto sklápěč s figurkou truckies, 22 cm

Tefal Skleněná poklice 22 cm INGENIO L9846453 (L9846453)

Tefal Skleněná poklice 22 cm INGENIO L9846453 (L9846453)
Detail

Poklice se sklopnými rukojeťmi umožňují stohovat jednu na druhou, ochranný silikonový proužek, kompatibilní s řadou nádobí Tefal Ingenio, vhodné do myčky, Pokud jste si oblíbili jedinečný systém nádobí Tefal Ingenio, pak uvítáte praktickou skleněnou stohovatelnou poklici se sklopnými uchy, díky kterým můžete poklice skládat na sebe a zabírají pak minimum místa. Po obvodu poklice je praktický silikonový okraj. Poklice je vhodná do myčky. Klíčové vlastnosti poklice Tefal Ingenio 22 cmKompatibilní s dalšími díly z řady Tefal IngenioStohovatelná díky sklopným ušímSkleněná s praktickým silikonovým okrajemVhodná do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako Tefal Skleněná poklice 22 cm INGENIO L9846453 (L9846453) , Olala pets kartáč s kuličkami 22 cm (8592644123204)

Skleněná karafa Tasty 950 ml, 9 x 22 cm

Skleněná karafa Tasty 950 ml, 9 x 22 cm
Detail

Skleněná karafa o objemu 950 ml ideálně uchová vaše domácí sirupy, limonády či likéry. Krásně doplní váš prostřený stůl. (4home.cz)

Podobné produkty ako Skleněná karafa Tasty 950 ml, 9 x 22 cm , Garage 22 gin 22 0,5l 42% (8594197953017)

Napaječka SMALL ANIMALS DELUXE skleněná 22 cm 177 ml

Napaječka SMALL ANIMALS DELUXE skleněná 22 cm 177 ml
Detail

Napáječka mí dvojitý kuličkový uzávěr, bezpečné a spolehlivé uchycení pomocí pružiny a drátku na mřížku klece. Odolná proti protékání. S ukazatelem hladiny vody v napáječce. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Napaječka SMALL ANIMALS DELUXE skleněná 22 cm 177 ml , Philips ca6903/22 multipack aquaclean (ca6903/22)

Skleněná lucerna, červená a bílá, 22 cm, 3 ks

Skleněná lucerna, červená a bílá, 22 cm, 3 ks
Detail

Hrobová lucerna je svíčka, která se pokládá na hrob milované osoby k rituálním účelům a díky svému designu je krásnou ozdobou. Svíci lze samozřejmě umístit i na všechna ostatní místa, kde se vzpomíná na zesnulé. Svíce se na hrob pokládají ve zvláštní dny, často o svátcích a také na konci roku v období tmy. Technické údaje: průměr: 9 cm výška: 22 cm barva: červená a bílá doba hoření: přibližně 140 h hmotnost: 400 g Obsah balení: 2x bílá lucerna 1x červená lucerna (dilego.cz)

Podobné produkty ako Skleněná lucerna, červená a bílá, 22 cm, 3 ks , Gravity ms w 22 (ms w 22)

Růžový mramorovaný skleněný svícen - Ø 15 * 22 cm 11946

Růžový mramorovaný skleněný svícen - Ø 15 * 22 cm 11946
Detail

Růžový mramorovaný skleněný svícen - Ø 15 * 22 cm Barva: růžová mramorovanáMateriál: sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Růžový mramorovaný skleněný svícen - Ø 15 * 22 cm 11946 , M-style adventure 50 představce 22/22 a 22/28,6 mm (motonad01348)

Přídavná skleněná poklice O 22 cm vitavit® Fissler

Přídavná skleněná poklice O 22 cm vitavit® Fissler
Detail

Díky přídavné skleněné poklici s plastovým úchytem můžete tlakový hrnec vitavit® a vitaquick® s průměrem 26 cm použít jako běžný hrnec. Poklička z kvalitního tvrzeného skla Vhodné do myčky nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Přídavná skleněná poklice O 22 cm vitavit® Fissler , Skládací myslivecký 22 cm (5903849429344)

Přídavná skleněná poklice O 22 cm vitavit® Fissler

Přídavná skleněná poklice O 22 cm vitavit® Fissler
Detail

Díky přídavné skleněné poklici s plastovým úchytem můžete tlakový hrnec vitavit® a vitaquick® s průměrem 26 cm použít jako běžný hrnec. Poklička z kvalitního tvrzeného skla Vhodné do myčky nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Přídavná skleněná poklice O 22 cm vitavit® Fissler , Florina plastový cedník, 22 cm

Přídavná skleněná poklice O 22 cm vitavit® Fissler

Přídavná skleněná poklice O 22 cm vitavit® Fissler
Detail

Díky přídavné skleněné poklici s plastovým úchytem můžete tlakový hrnec vitavit® a vitaquick® s průměrem 26 cm použít jako běžný hrnec. Poklička z kvalitního tvrzeného skla Vhodné do myčky nádobí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Přídavná skleněná poklice O 22 cm vitavit® Fissler

ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt (122579)

ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt (122579)
Detail

Poklice - sklo, nerez, otvor pro únik přebytečné páry, nerezový úchyt, na hrnec, kastrol, rendlík nebo pánev, lze použít do teploty 200 °C, průměr 22 cm ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt o průměru 22 cm bude sedět na nádobí od výrobce ORION. Poklice ORION je vyrobená ze skla, které působí vkusně a zároveň splňuje požadovanou funkci. Má praktickou rukojeť, která zajistí bezpečnou manipulaci. Poklici bez obav můžete mýt v myčce na nádobí, díky čemuž budete mít více času na jiné aktivity. Důležité parametry poklice ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt Průměr: 22 cm Vkusná a funkční poklice z odolného skla Poklice ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt má k dispozici praktickou rukojeť pro jednodušší zacházení Je možné mýt v myčce na nádobí Vhodná k použití do teploty 200 °C Výrobková řada: Orion (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Poklice skleněná pr. 22 cm nerez úchyt (122579)

Tognana Skleněný podnos s víkem 33 cm x v 18 cm CLEAR (B55PT81TRAS)

Tognana Skleněný podnos s víkem 33 cm x v 18 cm CLEAR  (B55PT81TRAS)
Detail

Podnos - kulatý, skleněný, rozměry 180 × 330 × 330 mm (v × š × h), s víkem Kvalitní podnos značky Tognana se vám bude hodit v kuchyni i při servírování jídla. Jde o skleněný model, který svým elegantním vzhledem najde perfektní místo i na slavnostní tabuli. Podnos má ve výbavě víko, snadno se tak zbavíte náletů hmyzu i případného osychání jídla. Podnos Tognana má rozměry 180 × 330 × 330 mm. Významné vlastnosti podnosu Tognana Skleněný podnos s víkem 33 cm x v 18 cm CLEAR Kulatý podnos Tognana Skleněný podnos s víkem 33 cm x v 18 cm CLEAR bude vždy k ruce Sklo je elegantní a příjemné na pohled Je vybaven také praktickým víkem Velikost podnosu Tognana: 180 × 330 × 330 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Tognana Skleněný podnos s víkem 33 cm x v 18 cm CLEAR (B55PT81TRAS)

Vsepropejska Coldy bunda pro psa s kapucí Barva: Černo-modrá, Délka zad (cm): 28, Obvod hrudníku: 22 - 38 cm

Vsepropejska Coldy bunda pro psa s kapucí Barva: Černo-modrá, Délka zad (cm): 28, Obvod hrudníku: 22 - 38 cm
Detail

Teplá a kvalitní bunda pro psa je doslova nutností. Proč by měl váš pejsek v zimě trpět, když vy máte ve skříni nepřeberné množství vest, bund a svetrů? Pořiďte svému pejskovi tuto elegantní bundu pro psa a užívejte si zimní radovánky za každého počasí. Materiál Bunda pro psa je ušita ze šusťákoviny, která je podšita fleecem. Zapínání Bundička pro psa disponuje zapínáním na suchý zip. Funkčnost Bunda pro psa je vhodná na zimu, do sněhu i deště. Kvalitní šusťákovina brání promoknutí a fleecová vrstva poskytne dostatek tepla. Rychlé zapínání na suchý zip si oblíbí každý psí neposeda. Na hřbetní straně jistě zaujme elegantní přezka. Na hřbetní straně se nachází očko pro připnutí vodítka. V případě ušpinění je možné obleček pro psa vyprat v pračce na 30°C. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Coldy bunda pro psa s kapucí Barva: Černo-modrá, Délka zad (cm): 28, Obvod hrudníku: 22 - 38 cm

Vsepropejska Coldy bunda pro psa s kapucí Barva: Černo-zelená, Délka zad (cm): 28, Obvod hrudníku: 22 - 38 cm

Vsepropejska Coldy bunda pro psa s kapucí Barva: Černo-zelená, Délka zad (cm): 28, Obvod hrudníku: 22 - 38 cm
Detail

Teplá a kvalitní bunda pro psa je doslova nutností. Proč by měl váš pejsek v zimě trpět, když vy máte ve skříni nepřeberné množství vest, bund a svetrů? Pořiďte svému pejskovi tuto elegantní bundu pro psa a užívejte si zimní radovánky za každého počasí. Materiál Bunda pro psa je ušita ze šusťákoviny, která je podšita fleecem. Zapínání Bundička pro psa disponuje zapínáním na suchý zip. Funkčnost Bunda pro psa je vhodná na zimu, do sněhu i deště. Kvalitní šusťákovina brání promoknutí a fleecová vrstva poskytne dostatek tepla. Rychlé zapínání na suchý zip si oblíbí každý psí neposeda. Na hřbetní straně jistě zaujme elegantní přezka. Na hřbetní straně se nachází očko pro připnutí vodítka. V případě ušpinění je možné obleček pro psa vyprat v pračce na 30°C. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Coldy bunda pro psa s kapucí Barva: Černo-zelená, Délka zad (cm): 28, Obvod hrudníku: 22 - 38 cm

Vsepropejska Coldy bunda pro psa s kapucí Barva: Černo-oranžová, Délka zad (cm): 28, Obvod hrudníku: 22 - 38 cm

Vsepropejska Coldy bunda pro psa s kapucí Barva: Černo-oranžová, Délka zad (cm): 28, Obvod hrudníku: 22 - 38 cm
Detail

Teplá a kvalitní bunda pro psa je doslova nutností. Proč by měl váš pejsek v zimě trpět, když vy máte ve skříni nepřeberné množství vest, bund a svetrů? Pořiďte svému pejskovi tuto elegantní bundu pro psa a užívejte si zimní radovánky za každého počasí. Materiál Bunda pro psa je ušita ze šusťákoviny, která je podšita fleecem. Zapínání Bundička pro psa disponuje zapínáním na suchý zip. Funkčnost Bunda pro psa je vhodná na zimu, do sněhu i deště. Kvalitní šusťákovina brání promoknutí a fleecová vrstva poskytne dostatek tepla. Rychlé zapínání na suchý zip si oblíbí každý psí neposeda. Na hřbetní straně jistě zaujme elegantní přezka. Na hřbetní straně se nachází očko pro připnutí vodítka. V případě ušpinění je možné obleček pro psa vyprat v pračce na 30°C. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Coldy bunda pro psa s kapucí Barva: Černo-oranžová, Délka zad (cm): 28, Obvod hrudníku: 22 - 38 cm

Skleněný podnos s poklopem Bon Apetit - Ø 20*31 cm 97048

Skleněný podnos s poklopem Bon Apetit - Ø 20*31 cm 97048
Detail

Skleněný podnos s poklopem Bon Apetit - Ø 20*31 cm Barva: Transparentní, zlatáMateriál: sklo Pěkný podnos se skleněným krytem Bon Apetit bude zajímavým a praktickým doplňkem vašeho domova. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněný podnos s poklopem Bon Apetit - Ø 20*31 cm 97048

Kovový retro podnos se dřevěnou deskou Farm - 45*22*9 cm 64534

Kovový retro podnos se dřevěnou deskou Farm - 45*22*9 cm 64534
Detail

Kovový retro podnos se dřevěnou deskou Farm - 45*22*9 cm Barva: hnědá s patinou, přírodníMateriál: dřevo/ kovHmotnost: 1,3 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Kovový retro podnos se dřevěnou deskou Farm - 45*22*9 cm 64534

Skleněná proužkovaná růžová váza Tollegno - Ø 16,5 * 22 cm 5949795

Skleněná proužkovaná růžová váza Tollegno - Ø 16,5 * 22 cm 5949795
Detail

Skleněná proužkovaná růžová váza Tollegno - Ø 16,5 * 22 cm Barva: růžováMateriál: skloHmotnost: 1,7 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněná proužkovaná růžová váza Tollegno - Ø 16,5 * 22 cm 5949795

Skleněná dóza s víkem Jenny - Ø 10*22 cm 6GL2384L

Skleněná dóza s víkem  Jenny - Ø 10*22 cm 6GL2384L
Detail

Skleněná dóza s víkem Jenny - Ø 10*22 cm Materiál : skloBarva : transparentní Hmotnost: 0,555 kg Klasická skleněná dóza se skleněným víkem je skvělý pomocník při uchování potravin. Víko je doplněno těsněním, aby víko drželo na svém místě a nespadlo. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněná dóza s víkem Jenny - Ø 10*22 cm 6GL2384L

Skleněný svícen s kamenným potahem - Ø 10*22 cm 6GL2132

Skleněný svícen s kamenným potahem - Ø 10*22 cm 6GL2132
Detail

Skleněný svícen s kamenným potahem - Ø 10*22 cm Barva: šedáMateriál: sklo s potahem Hmotnost: 0,306 kg Pěkný neobvyklý skleněný svícen, který má na sobě potah s patinou a odřením. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněný svícen s kamenným potahem - Ø 10*22 cm 6GL2132

SAPHO SHAY skleněné umyvadlo průměr 42 cm, zlatá (2501-22)

SAPHO SHAY skleněné umyvadlo průměr 42 cm, zlatá                                                     (2501-22)
Detail

Umyvadlo na desku, skleněné, kulaté, rozměry: 14 × 42 × 42 cm (V׊×H), metalická barva Připravujete renovaci koupelny či jen chcete nahradit kus, který již dosloužil? Umyvadlo SAPHO vás zaujme svým zpracováním a potěší příjemným, šikovně řešeným designem. Svými rozměry lze využít do každé koupelny. Pokud mluvíme o tvaru, jedná se o kulaté umyvadlo, je tedy nesmrtelnou klasikou. Vzhled i vlastnosti mu dává použitý materiál, u tohoto modelu tedy sklo. Montáž umyvadla SAPHO vás potěší chytrým a snaným řešením. Je připraveno k položení na koupelnovou desku, takže opravdu vynikne jeho vzhled. U tohoto modelu počítejte s rozměry 14 × 42 × 42 cm Rozhodující parametry umyvadla SAPHO SHAY skleněné umyvadlo průměr 42 cm, zlatá Klasické umyvadlo vhodné do každé koupelny Slouží k položení na koupelnovou desku Materiál umyvadla SAPHO: sklo Často používaný kulatý tvar Umyvadlo SAPHO se vyznačuje rozměry 14 × 42 × 42 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO SHAY skleněné umyvadlo průměr 42 cm, zlatá (2501-22)

Krémový dekorační kovový podnos s uchy Hallia - 22*29*5cm 64583-19

Krémový dekorační kovový podnos s uchy Hallia - 22*29*5cm 64583-19
Detail

Krémový dekorační kovový podnos s uchy Hallia - 22*29*5cm Materiál : kovBarva : krémová antik s patinou a odřením (lahome.cz)

Podobné produkty ako Krémový dekorační kovový podnos s uchy Hallia - 22*29*5cm 64583-19

Petproducts Kočičí skrýš růžová 48 × 38 × 22 cm (8594202650627)

Petproducts Kočičí skrýš růžová 48 × 38 × 22 cm (8594202650627)
Detail

Pelíšek - pro kočku, kukaň, vhodný pro všechna plemena, materiál plsť, snadná údržba, odolný a s odnímatelnou střechou, rozměry 48 × 38 × 22 cm (D׊×V) Chcete vaší kočičce dopřát opravdu komfortní místo na spaní? Potom vás určitě zaujme pelíšek PetProducts. Díky rozměrům pojme plemena všech velikostí. Při jeho výrobě byly použity kvalitní materiály, tak má vyšší odolnost vůči poškození. V uzavřeném pelíšku budou mít mazlíčci maximální soukromí. Rozměry pelíšku činí PetProducts 22 × 38 × 48 cm (V׊×D). Materiálem pelíšku pro kočky je plsť. Klíčové přednosti pelíšku pro kočky Petproducts Kočičí skrýš růžová 48 × 38 × 22 cm Pelíšek pro kočky je vhodný pro všechna plemena plemena všech velikostí Typ pelíšku: Kukaň Materiálem pelíšku PetProducts je plsť Rozměry činí 22 × 38 × 48 cm (V׊×D) (alza.cz)

Podobné produkty ako Petproducts Kočičí skrýš růžová 48 × 38 × 22 cm (8594202650627)

Petproducts Kočičí skrýš hnědá 48 × 38 × 22 cm (8594202650634)

Petproducts Kočičí skrýš hnědá 48 × 38 × 22 cm (8594202650634)
Detail

Pelíšek - pro kočku, kukaň, vhodný pro všechna plemena, materiál plsť, snadná údržba, odolný a s odnímatelnou střechou, rozměry 48 × 38 × 22 cm (D׊×V) Sháníte pro vaší kočičce dokonale komfortní místo na spaní? V tom případě by vám mohl přijít vhod pelíšek PetProducts. Rozměrově je připraven pro plemena všech velikostí. Při jeho výrobě byly použity kvalitní materiály, tak nabízí vyšší odolnost vůči poškození. Uzavřený pelíšek nabízí mazlíčkům maximální soukromí. Rozměry pelíšku dosahují PetProducts 22 × 38 × 48 cm (V׊×D). Materiálem pelíšku pro kočky je plsť. Klíčové vlastnosti pelíšku pro kočky Petproducts Kočičí skrýš hnědá 48 × 38 × 22 cm Pelíšek pro kočky se hodí pro všechna plemena všechna plemena Typ pelíšku: Kukaň Materiálem pelíšku PetProducts je plsť Rozměry jsou 22 × 38 × 48 cm (V׊×D) (alza.cz)

Podobné produkty ako Petproducts Kočičí skrýš hnědá 48 × 38 × 22 cm (8594202650634)

Skleněná lucerna na svíčku, červená, zlatý kříž, 22 cm, 3 ks

Skleněná lucerna na svíčku, červená, zlatý kříž, 22 cm, 3 ks
Detail

Hrobová lucerna je svíčka, která se pokládá na hrob milované osoby k rituálním účelům a díky svému designu je krásnou ozdobou. Svíci lze samozřejmě umístit i na všechna ostatní místa, kde se vzpomíná na zesnulé. Svíce se na hrob pokládají ve zvláštní dny, často o svátcích a také na konci roku v období tmy. Technické údaje: průměr: 10 cm výška: 22 cm barva: červená hmotnost: 500 g doba hoření: přibližně 96 h Obsah balení: 3 x lucerna se svíčkou (dilego.cz)

Podobné produkty ako Skleněná lucerna na svíčku, červená, zlatý kříž, 22 cm, 3 ks

Zelená skleněná váza s květy Jasmina – Ø 22*30 cm 6GL2929GR

Zelená skleněná váza s květy Jasmina – Ø 22*30 cm 6GL2929GR
Detail

Zelená skleněná váza s květy Jasmina – Ø 22*30 cm Barva: zelenáMateriál: skloHmotnost: 0,777 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zelená skleněná váza s květy Jasmina – Ø 22*30 cm 6GL2929GR

Skleněné dekorativní těžítko s hodinami S - 22*15,8*28,5 cm 2930

Skleněné dekorativní těžítko s hodinami S - 22*15,8*28,5 cm 2930
Detail

Skleněné dekorativní těžítko s hodinami S - 22*15,8*28,5 cm Barva: vícebarevnáMateriál: sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněné dekorativní těžítko s hodinami S - 22*15,8*28,5 cm 2930

Vánoční plastový podnos na dorty na noze Merry Christmas - Ø 22*10 cm 65109

Vánoční plastový podnos na dorty na noze Merry Christmas - Ø 22*10 cm 65109
Detail

Vánoční plastový podnos na dorty na noze Merry Christmas - Ø 22*10 cm Barva: multiMateriál: plastHmotnost: 0,348 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Vánoční plastový podnos na dorty na noze Merry Christmas - Ø 22*10 cm 65109

Pureboost 22 w 38

Pureboost 22 w 38
Detail

Svršek - textílie a syntetikaNabízí výhodný poměr prodyšnosti a odolnosti. Textílie je dobře prodyšná, ale zároveň nabízí zvýšenou odolnost oproti oděru a vlivům. Je navíc na strategických místech zpevněna syntetickými překryvy, které botu zpevňují, dělají ji odolnější a chrání tvoje nohy.Mezipodešev - BoostBoost sice na první pohled vypadá jako polystyren, ale zdání klame. Jde o nejpružnější materiál používaný v mezipodešvích, jaký existuje s unikátními vlastnostmi. Navrací obrovské množství energie při dopadu, nijak se časem nedeformuje a je ohromně odolný proti oděru, bodným ranám a posměškům. Fakt.Podrážka - gumaS gumovou podrážkou se prostě nedá nic zkazit. Dlouho vydrží, lehce se čistí a má skvělou trakci.Tip: Aby ti boty vydržely co nejdéle krásné a čisté, doporučujeme se o ně starat jako o miminko. Pomůžou ti v tom výrobky na čištění obuvi. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Pureboost 22 w 38
Altom Skleněný podnos s poklopem Cheese, 22 cm, Tescoma Servírovací podnos ONLINE 32 x 22 cm, podnos cca 38 cm, Petproducts Kočičí skrýš růžová 48 × 38 × 22 cm (8594202650627), Karlie Chladící miska 22 × 22 × 6,2 cm (4016598063989), Banquet Dřevěná chlebovka Brillante, 38 x 22 x 20 cm, Veterán PT1601-22 (PT1601-22), Philips CA6700/22 (CA670/22), Greentek DTVO-22 (DTVO-22), Delfín PT1701-22 (PT1701-22), Brachiosaurus PT1803-22 (PT1803-22), Tognana Skleněný podnos s víkem 33 cm x v 18 cm CLEAR (B55PT81TRAS), Xylofon 22 cm (HRAnk00028), HAPPY GREEN Rošt grilovací hranatý BBQ 22 x 22 cm, Visixa TP 22 tripod (TP 22), Tříbodový pozinkovaný držák, 220/150/38, 22 cm od zdi (DZ 15), Shumee Nástěnné kostky 2 ks šedé s vysokým leskem 22×15×22 cm, 807076 (807076), Shumee Nástěnné kostky 4 ks bílé s vysokým leskem 22×15×22 cm, 807071 (807071), Shumee Nástěnné kostky 6 ks šedé s vysokým leskem 22×15×22 cm, 807078 (807078), Shumee Nástěnné kostky 6 ks černé s vysokým leskem 22×15×22 cm, 807075 (807075), Shumee Nástěnné kostky 2 ks černé s vysokým leskem 22×15×22 cm, 807073 (807073), Hřejivý plyšák s vůní - králík 22 cm (8590331921072), Lena Auto sklápěč s figurkou Truckies, 22 cm , Olala Pets Kartáč s kuličkami 22 cm (8592644123204), Garage 22 Gin 22 0,5l 42% (8594197953017), Philips CA6903/22 Multipack AquaClean (CA6903/22), Gravity MS W 22 (MS W 22), M-Style Adventure 50 představce 22/22 a 22/28,6 mm (Motonad01348), Skládací myslivecký 22 cm (5903849429344), Florina Plastový cedník, 22 cm