Šipky winmau steel pro-line 25g, 90% wolfram (15976)

Produkt Šipky winmau steel pro-line 25g, 90% wolfram (15976) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Šipky winmau steel pro-line 25g, 90% wolfram (15976) upraviť a produkt hľadať znova.

Šipky Winmau steel Pro-Line 25g, 90% wolfram (15976)

Šipky Winmau steel Pro-Line 25g, 90% wolfram (15976)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, určené pro sisalový a papírový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte při šipkařských turnajích po vítězné hře? V tom případě si oblíbíte šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip mají ocelový hrot, jenž je možné používat pro klasické terče ze sisalových vláken. Po čase je možné tento hrot obrousit a navrátit mu tak jeho původní vlastnosti. Tělo šipky, k jehož výrobě byl použit wolfram, je oblíbené u těch nejnáročnějších hráčů, kteří i s jeho pomocí vítězí nad profesionály. Nikdy nezapomínejte na to, že produkt se hodí jen pro sisalový a papírový terč. Se šipkami si přijdou na své jak pokročilí, tak profíci. V balení se nachází 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 25 g. Moderní design jistě přispěje k pocitu neporazitelnosti. Významné funkce produktu Šipky Winmau steel Pro-Line 25g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Pro-Line 25g, 90% wolfram (15976) , Šipky winmau steel foxfire 25g, 80% wolfram (2410)

Šipky Winmau steel Pro-Line 23g, 90% wolfram (15974)

Šipky Winmau steel Pro-Line 23g, 90% wolfram (15974)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 23 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Přejete si mít při šipkařském turnaji vítězství v kapse? Pak vám určitě přijdou vhod šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip disponují ocelovým hrotem, jenž se hodí pro klasický terč ze sisalových vláken. Ztupenému hrotu lze navrátit ostrost obroušením. Tělo šipky, vytvořené z wolframu, si zamilují i ti nejnáročnější hráči, kteří soutěží s těmi nejlepšími na velkých turnajích. Se šipkami budou vyhrávat jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. V balení dostanete 3 ks šipky, přičemž každá z nich disponuje hmotností 23 g. Krásný vzhled se pak podílí na pocitu neporazitelnosti. Rozhodující funkce produktu Šipky Winmau steel Pro-Line 23g, 90% wolfram Šipky Winmau pro vyznavače šipkového sportu Ocelový hrot (steeltip) Wolframové tělo šipky ocení i ti nejnáročnější hráči Pro pokročilé a profesionální hráče Balení obsahuje 3 ks šipky U šipky počítejte s hmotností 23 g Krásné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Pro-Line 23g, 90% wolfram (15974) , Šipky winmau steel vincent van der voort 25g, 90% wolfram (18160)

Šipky Winmau steel Pro-Line 26g, 90% wolfram (15977)

Šipky Winmau steel Pro-Line 26g, 90% wolfram (15977)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 26 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Přejete si být při šipkařském turnaji tím nejlepším hráčem? V tom případě vás potěší šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se chlubí ocelovým hrotem, jenž je možné používat pro klasické terče ze sisalových vláken. Časem se hrot otupí, potom jej jednoduše obrousíte a zase se může chlubit svou ostrostí. Tělo šipky, jehož materiálem je wolfram, si zamilují i ti nejnáročnější hráči, kteří díky němu vítězí na turnaji nad ostatními. Šipky si zamilují jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení najdete 3 ks šipky, z nichž každá váží 26 g. K pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry pak přispívá i moderní design. Důležité vlastnosti produktu Šipky Winmau steel Pro-Line 26g, 90% wolfram Šipky Winmau pro vyznavače šipkového sportu Ocelový hrot (steeltip) Tělo šipky z wolframu je určeno pro ty nejnáročnější hráče Pro pokročilé a profesionální hráče V balení máte k dispozici 3 ks... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Pro-Line 26g, 90% wolfram (15977) , Šipky harrows steel revere 25g, 90% wolfram (18758)

Šipky Winmau steel Pro-Line 22g, 90% wolfram (15973)

Šipky Winmau steel Pro-Line 22g, 90% wolfram (15973)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte vyhrávat na šipkařských turnajích? V tom případě si oblíbíte šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou vybaveny ocelovým hrotem, jenž se hodí pro klasický terč ze sisalových vláken. Po čase je možné tento hrot obrousit a navrátit mu tak jeho původní vlastnosti. Tělo šipky, k jehož výrobě se používá wolfram, uspokojí i ty nejnáročnější hráče, kteří se i díky němu dokáží zviditelnit mezi ostatními soupeři. Šipky využijí pokročilí i profesionální hráči. V balení dostanete 3 ks šipky a hmotnosti každého kusu činí 22 g. Krásný design pak zvyšuje vaši sebedůvěru. Základní vlastnosti produktu Šipky Winmau steel Pro-Line 22g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu uspokojí i ty nejnáročnější Určené pro pokročilé a profesionální hráče V balení očekávejte 3 ks šipky Šipka disponuje hmotností 22 g Elegantní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Pro-Line 22g, 90% wolfram (15973) , Šipky harrows steel spina 25g, 90% wolfram (16381)

Šipky Winmau steel Pro-Line 21g, 90% wolfram (15972)

Šipky Winmau steel Pro-Line 21g, 90% wolfram (15972)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 21 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte vyhrávat na šipkařských turnajích? V tom případě vás potěší šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou zhotoveny s ocelovým hrotem, jenž slouží pro klasický terč ze sisalových vláken. Otupenému hrotu kdykoliv navrátíte ostrost jeho obroušením. Tělo šipky, jehož materiálem je wolfram, si zamilují i ti nejnáročnější hráči, kteří se tak ve velkých turnajích mohou postavit i proti profesionálům. Šipky ocení pokročilí i profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž každý kus disponuje hmotností 21 g. Elegantní vzhled se podílí na pocitu sebedůvěry. Zásadní parametry produktu Šipky Winmau steel Pro-Line 21g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, jež si oblíbili šipkový sport Ocelový hrot (steeltip) Tělo šipky z wolframu je určeno pro ty nejnáročnější hráče Určené pro pokročilé a profesionální hráče Balení obsahuje 3 ks šipky U šipky počítejte s hmotností 21 g... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Pro-Line 21g, 90% wolfram (15972) , Šipky harrows steel sonic 25g, 90% wolfram (16276)

Šipky Winmau steel Pro-Line 24g, 90% wolfram (15975)

Šipky Winmau steel Pro-Line 24g, 90% wolfram (15975)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, určené pro sisalový a papírový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? V tom případě budete nadšeni z šipek Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou vyráběny s ocelovým hrotem, jenž můžete využívat pro klasické terče ze sisalových vláken. Ztupenému hrotu lze navrátit ostrost obroušením. Tělo šipky, k jehož výrobě se používá wolfram, je určeno i pro nejnáročnější hráče, a tak vám nic nebude bránit postavit se jakémukoliv profíkovi. Je nutné myslet na to, že produkt je určen výhradně pro sisalový a papírový terč. Se šipkami si přijdou na své jak pokročilí, tak profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky a hmotnosti každého kusu činí 24 g. Hezký vzhled vám navíc dodá sebedůvěru a pocit neporazitelnosti. Významné funkce produktu Šipky Winmau steel Pro-Line 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkový sport Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Pro-Line 24g, 90% wolfram (15975) , Šipky harrows steel swarm 25g, 90% wolfram (18748)

Šipky Winmau steel Daryl Gurney 25g, 90% wolfram (17793)

Šipky Winmau steel Daryl Gurney 25g, 90% wolfram (17793)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, určené pro sisalový a papírový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete mít hru se šipkami pod kontrolou? V tom případě se vám budou hodit šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou vybaveny ocelovým hrotem, jenž slouží pro klasické terče ze sisalových vláken. Po otupení hrotu je možné jej obrousit a znovu tak navrátit jeho ostrost. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužil wolfram, se hodí i pro ty nejnáročnější hráče, kteří díky němu vítězí na turnaji nad ostatními. Nesmíte zapomínat na to, že produkt slouží jen pro sisalový a papírový terč. Šipky si oblíbí jak pokročilí, tak profesionální hráči. Balení nabízí 3 ks šipky, přičemž hmotnost každé z nich dosahuje 25 g. Krásný vzhled se pak podílí na pocitu neporazitelnosti. Nejdůležitější vlastnosti produktu Šipky Winmau steel Daryl Gurney 25g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkové turnaje Ocelový hrot (steeltip) Wolframové tělo šipky je ideální... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Daryl Gurney 25g, 90% wolfram (17793) , Šipky harrows steel vice 25g, 90% wolfram (17654)

Šipky Winmau steel Daryl Gurney 25g, 90% wolfram (15957)

Šipky Winmau steel Daryl Gurney 25g, 90% wolfram (15957)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte vyhrávat na šipkařských turnajích? Pak zajisté oceníte šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip mají k dispozici ocelový hrot, jenž vám poslouží pro klasické terče ze sisalových vláken. Po čase je možné tento hrot obrousit a navrátit mu tak jeho původní vlastnosti. Tělo šipky, jež se vyrábí z wolframu, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, kteří ho ocení při hře s obávanými protivníky. Se šipkami budou vyhrávat nejen pokročilí, ale i profesionální hráči. V balení dostanete 3 ks šipky, z nichž každá váží 25 g. Elegantní design přispěje k vaší sebedůvěře. Stěžejní parametry produktu Šipky Winmau steel Daryl Gurney 25g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, jež si oblíbili šipkový sport Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Ocení ji pokročilí a profesionální hráči V balení naleznete 3 ks šipky Hmotnost šipky činí 25 g... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Daryl Gurney 25g, 90% wolfram (15957) , Šipky harrows steel avanti 25g, 90% wolfram (17636)

Šipky Winmau steel Mark Webster 25g, 90% wolfram (19046)

Šipky Winmau steel Mark Webster 25g, 90% wolfram (19046)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? V tom případě vás potěší šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou zhotoveny s ocelovým hrotem určeným pro klasické terče ze sisalových vláken. Dojde-li k otupení hrotu, obroušením mu navrátíte jeho původní ostrost. Tělo šipky, zhotovené z wolframu, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, a tak vám nic nebude bránit postavit se jakémukoliv profíkovi. Na své si přijdou jak pokročilí, tak profíci. V balení dostáváte 3 ks šipky, přičemž hmotnost každé z nich dosahuje 25 g. K pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry pak přispívá i moderní design. Důležité parametry produktu Šipky Winmau steel Mark Webster 25g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky S ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče Ocení ji pokročilí a profesionální hráči V balení najdete 3 ks šipky U šipky počítejte s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Mark Webster 25g, 90% wolfram (19046) , Šipky winmau steel zinati 22g, 90% wolfram (19073)

Šipky Winmau steel Jeff Smith 25g, 90% wolfram (19155)

Šipky Winmau steel Jeff Smith 25g, 90% wolfram (19155)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? Pak zajisté oceníte šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip mají ocelový hrot, jenž je možné používat pro klasické terče ze sisalových vláken. Po čase je možné tento hrot obrousit a navrátit mu tak jeho původní vlastnosti. Tělo šipky, jež se vyrábí z wolframu, uspokojí i ty nejnáročnější hráče, kteří i s jeho pomocí vítězí nad profesionály. Šipky si zamilují jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení dostáváte 3 ks šipky, přičemž každá z nich váží 25 g. Krásný design pak zvyšuje vaši sebedůvěru. Důležité vlastnosti produktu Šipky Winmau steel Jeff Smith 25g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkové turnaje Ocelový hrot (steeltip) Wolframové tělo šipky ocení i ti nejnáročnější hráči Ocení ji pokročilí a profesionální hráči V balení máte k dispozici 3 ks šipky Šipka disponuje hmotností 25 g Moderní design a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Jeff Smith 25g, 90% wolfram (19155) , Šipky winmau steel elektra 22g, 90% wolfram (19067)

Šipky Winmau steel Danny Noppert 25g, 90% wolfram (15956)

Šipky Winmau steel Danny Noppert 25g, 90% wolfram (15956)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Rozhodli jste se vzít hru se šipkami do vlastních rukou? Pak si určitě zamilujete šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip disponují ocelovým hrotem, jenž vám poslouží pro klasické terče ze sisalových vláken. Časem se hrot otupí, potom jej jednoduše obrousíte a zase se může chlubit svou ostrostí. Tělo šipky, jehož materiálem je wolfram, je vhodné i pro nejnáročnější hráče, kteří ho ocení při hře s obávanými protivníky. Šipky si oblíbí nejen pokročilí, ale i profesionální hráči. V balení dostáváte 3 ks šipky a hmotnost každé z nich činí 25 g. Díky modernímu designu se zvýší vaše sebedůvěra. Klíčové přednosti produktu Šipky Winmau steel Danny Noppert 25g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkový sport Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu uspokojí i ty nejnáročnější Vhodné pro pokročilé a profesionální hráče V balení najdete 3 ks šipky Hmotnost šipky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Danny Noppert 25g, 90% wolfram (15956) , Šipky winmau steel fury 24g, 90% wolfram (19072)

Šipky Winmau steel D. Priestley 25g, 90% wolfram (2366)

Šipky Winmau steel D. Priestley 25g, 90% wolfram (2366)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? V tom případě by vaší pozornosti neměly uniknout šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou zhotoveny s ocelovým hrotem, jenž se hodí pro klasický terč ze sisalových vláken. Časem se hrot otupí, potom jej jednoduše obrousíte a zase se může chlubit svou ostrostí. Tělo šipky, k jehož výrobě se používá wolfram, si zamilují i ti nejnáročnější hráči, kteří dokáží na turnajích ostatním vytřít zrak. Na své si přijdou jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. V balení naleznete 3 ks šipky a hmotnosti každého kusu činí 25 g. Hezký vzhled vám navíc dodá sebedůvěru a pocit neporazitelnosti. Podstatné přednosti produktu Šipky Winmau steel D. Priestley 25g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky potěší i ty nejnáročnější hráče Hodí se pro pokročilé a profesionální hráče... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel D. Priestley 25g, 90% wolfram (2366) , Šipky winmau steel fury 22g, 90% wolfram (19071)

Šipky Winmau steel Vincent Van Der Voort 25g, 90% wolfram (18160)

Šipky Winmau steel Vincent Van Der Voort 25g, 90% wolfram (18160)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete si při hře se šipkami pořádně zahrát? Pak byste měli sáhnout po šipkách Winmau Šipky z kategorie steeltip se chlubí ocelovým hrotem, jenž je možné používat pro klasické terče ze sisalových vláken. Časem se hrot otupí, potom jej jednoduše obrousíte a zase se může chlubit svou ostrostí. Tělo šipky, k jehož výrobě se používá wolfram, si oblíbí i nejnáročnější hráči, kteří se nebojí soutěžit i na mezinárodních soutěžích. Šipky si oblíbí jak pokročilí, tak profesionální hráči. V balení se nachází 3 ks šipky a hmotnosti každého kusu činí 25 g. Elegantní vzhled se podílí na pocitu sebedůvěry. Rozhodující parametry produktu Šipky Winmau steel Vincent Van Der Voort 25g, 90% wolfram Šipky Winmau pro milovníky šipkového sportu Ocelový hrot (steeltip) Tělo šipky z wolframu pro ty nejnáročnější hráče Ocení ji pokročilí a profesionální hráči V balení najdete 3 ks šipky U šipky počítejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Vincent Van Der Voort 25g, 90% wolfram (18160) , Predator šipky harrows steel noble 25g, 90% wolfram (18743)

Šipky Winmau steel ANDY FORDHAM 25g, 90% wolfram ONYX GRIP (13465)

Šipky Winmau steel ANDY FORDHAM 25g, 90% wolfram ONYX GRIP (13465)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, určené pro sisalový a papírový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte při šipkařských turnajích po vítězné hře? V tom případě budete nadšeni z šipek Winmau Šipky z kategorie steeltip mají k dispozici ocelový hrot, jenž vám poslouží pro klasické terče ze sisalových vláken. Pokud se hrot otupí, je možné jej obrousit, aby byl znovu ostrý. Tělo šipky, vyrobené z wolframu, si zamilují i ti nejnáročnější hráči, kteří soutěží s těmi nejlepšími na velkých turnajích. Nesmíte zapomenout na to, že produkt je určen pouze pro sisalový a papírový terč. Šipky si oblíbí jak pokročilí, tak profesionální hráči. V balení dostáváte 3 ks šipky, přičemž hmotnost každé z nich dosahuje 25 g. Na zvýšení sebedůvěry má poté vliv i pěkný design. Základní přednosti produktu Šipky Winmau steel ANDY FORDHAM 25g, 90% wolfram ONYX GRIP Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky S ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky potěší i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel ANDY FORDHAM 25g, 90% wolfram ONYX GRIP (13465) , Šipky mission steel spirit m1 25g, 90% wolfram (17993)

Šipky Winmau soft Pro-Line 20g, 90% wolfram (15988)

Šipky Winmau soft Pro-Line 20g, 90% wolfram (15988)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 20 g, určené pro elektronický, sisalový, papírový a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete si při hře se šipkami pořádně zahrát? Pak si určitě zamilujete šipky Winmau, které se chlubí plastovým hrotem typu softip. Pokud dojde k poškození hrotu, po odšroubování jej snadno vyměníte za nový. Tělo šipky, vyrobené z wolframu, uspokojí i ty nejnáročnější hráče, a tak vám nic nebude bránit postavit se jakémukoliv profíkovi. Je nutné myslet na to, že produkt je určen výhradně pro elektronický, sisalový, papírový a plastový terč. Šipky si zamilují jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení se nachází 3 ks šipky a hmotnosti každého kusu činí 20 g. Hezký vzhled vám navíc dodá sebedůvěru a pocit neporazitelnosti. Podstatné parametry produktu Šipky Winmau soft Pro-Line 20g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky Plastový hrot (softip) Tělo šipky z wolframu uspokojí i ty nejnáročnější... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau soft Pro-Line 20g, 90% wolfram (15988) , Šipky reddragon steel jamie lewis 25g, 90% wolfram (16593)

Šipky Winmau steel Foxfire 25g, 80% wolfram (2410)

Šipky Winmau steel Foxfire 25g, 80% wolfram (2410)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete vyniknout na šipkařském turnaji? V tom případě budete nadšeni z šipek Winmau Šipky z kategorie steeltip disponují ocelovým hrotem, jenž můžete využívat pro klasické terče ze sisalových vláken. Ztupenému hrotu lze navrátit ostrost obroušením. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužil wolfram, uspokojí i ty nejnáročnější hráče, kteří ho ocení při hře s obávanými protivníky. Šipky využijí jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 25 g. Krásný design pak zvyšuje vaši sebedůvěru. Důležité vlastnosti produktu Šipky Winmau steel Foxfire 25g, 80% wolfram Šipky Winmau pro ty, jež si oblíbili šipkový sport S ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Určené pro pokročilé a profesionální hráče V balení naleznete 3 ks šipky Hmotnost šipky dosahuje 25 g Moderní design a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Foxfire 25g, 80% wolfram (2410) , Šipky mission steel nightfall m3 25g, 90% wolfram (18270)

Šipky Winmau steel MvG Aspire 25g, 80% wolfram (17784)

Šipky Winmau steel MvG Aspire 25g, 80% wolfram (17784)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení Chcete mít hru se šipkami pod kontrolou? Pak si určitě zamilujete šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se dodávají s ocelovým hrotem, jenž můžete využívat pro klasické terče ze sisalových vláken. Po otupení hrotu je možné jej obrousit a znovu tak navrátit jeho ostrost. Tělo šipky, vytvořené z wolframu, se hodí i pro ty nejnáročnější hráče, kteří se i díky němu dokáží zviditelnit mezi ostatními soupeři. Šipky dokáží ocenit nejen začátečníci, ale i pokročilí hráči. V balení se nachází 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 25 g. Na zvýšení pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry se podílí i pěkný vzhled. Stěžejní parametry produktu Šipky Winmau steel MvG Aspire 25g, 80% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky Ocelový hrot (steeltip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Ocení je začínající i pokročilí hráči Balení obsahuje 3 ks šipky U šipky počítejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel MvG Aspire 25g, 80% wolfram (17784) , Šipky winmau steel mvg absolute 23g, 90% wolfram (17774)

Šipky Winmau steel Sicario 22g, 90% wolfram (19069)

Šipky Winmau steel Sicario 22g, 90% wolfram (19069)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete vyniknout na šipkařském turnaji? Pak vás zajisté nadchnou šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip mají ocelový hrot, jenž vám poslouží pro klasické terče ze sisalových vláken. Časem se hrot otupí, potom jej jednoduše obrousíte a zase se může chlubit svou ostrostí. Tělo šipky, na jehož výrobu se používá wolfram, si oblíbí i nejnáročnější hráči, kterým pomáhá při soutěži s jakýmkoliv profesionálem. Šipky využijí pokročilí i profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, z nichž každá váží 22 g. Díky elegantnímu vzhledu pak budete mít pocit neporazitelnosti. Zajímavé přednosti produktu Šipky Winmau steel Sicario 22g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkové turnaje Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče Určené pro pokročilé a profesionální hráče V balení máte k dispozici 3 ks šipky Šipka má hmotnost 22 g... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Sicario 22g, 90% wolfram (19069) , Šipky winmau steel mvg adrenalin 23g, 90% wolfram (17845)

Šipky Winmau steel Zinati 22g, 90% wolfram (19073)

Šipky Winmau steel Zinati 22g, 90% wolfram (19073)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Přejete si být při šipkařském turnaji tím nejlepším hráčem? Pak si určitě zamilujete šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip mají ocelový hrot, jenž je používán pouze pro klasické terče ze sisalových vláken. Pokud dojde po čase k otupení hrotu, navrátíte mu původní ostrost obroušením. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužil wolfram, je určeno i pro nejnáročnější hráče, kteří díky němu vítězí na turnaji nad ostatními. Šipky využijí jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení naleznete 3 ks šipky a hmotnost každé z nich činí 22 g. Krásný vzhled se pak podílí na pocitu neporazitelnosti. Nejdůležitější vlastnosti produktu Šipky Winmau steel Zinati 22g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, jež si oblíbili šipkový sport Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu pro ty nejnáročnější hráče Určené pro pokročilé a profesionální hráče V balení máte k dispozici 3 ks šipky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Zinati 22g, 90% wolfram (19073) , Šipky winmau steel steve beaton 22g, 90% wolfram (14708)

Šipky Winmau steel Fury 22g, 90% wolfram (19071)

Šipky Winmau steel Fury 22g, 90% wolfram (19071)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte udělat při hře se šipkami dojem? Pak si určitě zamilujete šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou opatřeny ocelovým hrotem, jenž slouží pro klasické terče ze sisalových vláken. Po otupení hrotu je možné jej obrousit a znovu tak navrátit jeho ostrost. Tělo šipky, k jehož výrobě se používá wolfram, je oblíbené u těch nejnáročnějších hráčů, kteří se tak ve velkých turnajích mohou postavit i proti profesionálům. Se šipkami budou vyhrávat jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení dostanete 3 ks šipky, přičemž každý kus disponuje hmotností 22 g. Elegantní design přispěje k vaší sebedůvěře. Zajímavé vlastnosti produktu Šipky Winmau steel Fury 22g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, jež si oblíbili šipkový sport Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu uspokojí i ty nejnáročnější Ocení ji pokročilí a profesionální hráči V balení máte k dispozici 3... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Fury 22g, 90% wolfram (19071) , Šipky winmau steel steve beaton 24g, 90% wolfram (14710)

Šipky Winmau steel Fury 24g, 90% wolfram (19072)

Šipky Winmau steel Fury 24g, 90% wolfram (19072)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Rozhodli jste se vzít hru se šipkami do vlastních rukou? Pak vás zajisté nadchnou šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou osazeny ocelovým hrotem, jenž je možné používat pro klasické terče ze sisalových vláken. Otupenému hrotu kdykoliv navrátíte ostrost jeho obroušením. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužil wolfram, ocení i ti nejnáročnější hráči, kterým pomáhá při soutěži s jakýmkoliv profesionálem. Na své si přijdou jak pokročilí, tak profíci. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 24 g. K pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry pak přispívá i moderní design. Rozhodující funkce produktu Šipky Winmau steel Fury 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, jež si oblíbili šipkový sport Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče Pro pokročilé a profesionální hráče V balení očekávejte 3 ks šipky Šipka váží 24 g... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Fury 24g, 90% wolfram (19072) , Šipky winmau steel mvg absolute 24g, 90% wolfram (17775)

Šipky Winmau steel Elektra 22g, 90% wolfram (19067)

Šipky Winmau steel Elektra 22g, 90% wolfram (19067)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete mít každý šipkařský turnaj pod kontrolou? Pak vás zajisté nadchnou šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou vybaveny ocelovým hrotem, jenž je možné používat pro klasické terče ze sisalových vláken. Dojde-li k otupení hrotu, obroušením mu navrátíte jeho původní ostrost. Tělo šipky, zhotovené z wolframu, je oblíbené u těch nejnáročnějších hráčů, kteří se tak ve velkých turnajích mohou postavit i proti profesionálům. Šipky ocení nejen pokročilí, ale i profesionální hráči. V balení naleznete 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 22 g. Hezký vzhled vám navíc dodá sebedůvěru a pocit neporazitelnosti. Podstatné přednosti produktu Šipky Winmau steel Elektra 22g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky S ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Potěší pokročilé i profesionální hráče V balení naleznete 3 ks šipky Šipka váží (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Elektra 22g, 90% wolfram (19067) , Šipky winmau steel mvg adrenalin 24g, 90% wolfram (17846)

Šipky Winmau steel M.KING 26g, 90% wolfram (6969)

Šipky Winmau steel M.KING 26g, 90% wolfram (6969)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 26 g, určené pro sisalový a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte vyhrávat na šipkařských turnajích? Pak se vám zalíbí šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se prodávají s ocelovým hrotem, jenž se hodí pro klasický terč ze sisalových vláken. Po čase je možné tento hrot obrousit a navrátit mu tak jeho původní vlastnosti. Tělo šipky, jehož materiálem je wolfram, potěší i nejnáročnější hráče, kteří se nebojí soutěžit i na mezinárodních soutěžích. Je potřeba nezapomenout na to, že produkt slouží výhradně pro sisalový a plastový terč. Šipky využijí jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. V balení očekávejte 3 ks šipky, přičemž každá z nich disponuje hmotností 26 g. Elegantní vzhled se podílí na pocitu sebedůvěry. Základní funkce produktu Šipky Winmau steel M.KING 26g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkové turnaje S ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je ideální pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel M.KING 26g, 90% wolfram (6969) , Šipky mission steel spiro 25g, m1, straight, 90% wolfram (18861)

Šipky Winmau steel SABOTAGE 20g, 90% wolfram (4215)

Šipky Winmau steel SABOTAGE 20g, 90% wolfram (4215)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 20 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Přejete si být při šipkařském turnaji tím nejlepším hráčem? Pak si určitě zamilujete šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip mají k dispozici ocelový hrot, jenž se hodí pro klasický terč ze sisalových vláken. Stane-li se, že se hrot otupí, jednoduše jej obrousíte a navrátíte mu tak jeho ostrost. Tělo šipky, k jehož výrobě byl použit wolfram, uspokojí i ty nejnáročnější hráče, kteří se i díky němu dokáží zviditelnit mezi ostatními soupeři. Na své si přijdou jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. V balení dostanete 3 ks šipky, přičemž každá z nich disponuje hmotností 20 g. Elegantní vzhled se podílí na pocitu sebedůvěry. Rozhodující vlastnosti produktu Šipky Winmau steel SABOTAGE 20g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu uspokojí i ty nejnáročnější Určené pro pokročilé a profesionální hráče V... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel SABOTAGE 20g, 90% wolfram (4215) , Šipky mission steel makara m2, 25g tapered, 90% wolfram (18901)

Šipky Winmau steel Overdrive 23g, 90% wolfram (17480)

Šipky Winmau steel Overdrive 23g, 90% wolfram (17480)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 23 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte vyhrávat na šipkařských turnajích? Pak se vám určitě zalíbí šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou vybaveny ocelovým hrotem, jenž se hodí pro klasický terč ze sisalových vláken. Pokud se hrot otupí, je možné jej obrousit, aby byl znovu ostrý. Tělo šipky, k jehož výrobě se používá wolfram, si oblíbí i nejnáročnější hráči, kteří se nebojí soutěžit i na mezinárodních soutěžích. Šipky dokáží ocenit pokročilí i profesionální hráči. Balení nabízí 3 ks šipky, přičemž každý kus disponuje hmotností 23 g. Díky modernímu designu se zvýší vaše sebedůvěra. Důležité vlastnosti produktu Šipky Winmau steel Overdrive 23g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkový sport S ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu uspokojí i ty nejnáročnější Hodí se pro pokročilé a profesionální hráče V balení najdete 3 ks šipky Hmotnost šipky činí 23 g Moderní design a neotřelý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Overdrive 23g, 90% wolfram (17480) , Šipky target steel adrian lewis g3, 25g, 90% wolfram (12448)

Šipky Winmau steel SABOTAGE 24g, 90% wolfram (4214)

Šipky Winmau steel SABOTAGE 24g, 90% wolfram (4214)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Přejete si být při šipkařském turnaji tím nejlepším hráčem? Pak byste měli sáhnout po šipkách Winmau Šipky z kategorie steeltip se prodávají s ocelovým hrotem, jenž slouží pro klasické terče ze sisalových vláken. Časem se hrot otupí, potom jej jednoduše obrousíte a zase se může chlubit svou ostrostí. Tělo šipky, jehož materiálem je wolfram, uspokojí i ty nejnáročnější hráče, kteří se tak ve velkých turnajích mohou postavit i proti profesionálům. Šipky využijí jak pokročilí, tak profíci. Balení nabízí 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 24 g. Hezký vzhled vám navíc dodá sebedůvěru a pocit neporazitelnosti. Významné parametry produktu Šipky Winmau steel SABOTAGE 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkový sport Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče Vhodné pro pokročilé a profesionální hráče V... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel SABOTAGE 24g, 90% wolfram (4214) , Šipky mission steel chiron m2, 25g curved, 90% wolfram (18891)

Šipky Winmau steel SNIPER 21g, 90% wolfram (11010)

Šipky Winmau steel SNIPER 21g, 90% wolfram (11010)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 21 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Rozhodli jste se vzít hru se šipkami do vlastních rukou? V tom případě budete nadšeni z šipek Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou vybaveny ocelovým hrotem, jenž je možné používat pro klasické terče ze sisalových vláken. Po otupení hrotu je možné jej obrousit a znovu tak navrátit jeho ostrost. Tělo šipky, vyrobené z wolframu, je určeno i pro nejnáročnější hráče, kteří se nemusí díky němu obávat ani velkých turnajů. Se šipkami budou vyhrávat jak pokročilí, tak profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 21 g. Moderní design jistě přispěje k pocitu neporazitelnosti. Zásadní parametry produktu Šipky Winmau steel SNIPER 21g, 90% wolfram Šipky Winmau pro vyznavače šipkového sportu Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče Ocení ji pokročilí a profesionální hráči V balení najdete 3 ks šipky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel SNIPER 21g, 90% wolfram (11010) , Šipky harrows steel noctis style a 25g, 90% wolfram (17708)

Šipky Winmau steel Zinati 24g, 90% wolfram (19074)

Šipky Winmau steel Zinati 24g, 90% wolfram (19074)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete vyniknout na šipkařském turnaji? Pak se vám určitě zalíbí šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou zhotoveny s ocelovým hrotem, jenž využijete pro klasický terč ze sisalových vláken. Otupenému hrotu kdykoliv navrátíte ostrost jeho obroušením. Tělo šipky, vyrobené z wolframu, uspokojí i ty nejnáročnější hráče, kteří se nebojí soutěžit i na mezinárodních soutěžích. Se šipkami budou vyhrávat jak pokročilí, tak profesionální hráči. V balení očekávejte 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 24 g. Na zvýšení sebedůvěry má poté vliv i pěkný design. Zajímavé přednosti produktu Šipky Winmau steel Zinati 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky S ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče Vhodné pro pokročilé a profesionální hráče V balení naleznete 3 ks šipky Šipka váží 24 g Moderní design a neotřelý vzhled šipek Winmau (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Zinati 24g, 90% wolfram (19074) , Winmau šipky steel apocalypse - style 3 - 25g (296509)

Šipky Winmau steel SABOTAGE 22g, 90% wolfram (3910)

Šipky Winmau steel SABOTAGE 22g, 90% wolfram (3910)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení Toužíte vyhrávat na šipkařských turnajích? Pak vás zajisté nadchnou šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip mají k dispozici ocelový hrot, jenž můžete využívat pro klasické terče ze sisalových vláken. Otupenému hrotu kdykoliv navrátíte ostrost jeho obroušením. Tělo šipky, zhotovené z wolframu, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, a tak vám nic nebude bránit postavit se jakémukoliv profíkovi. V balení najdete 3 ks šipky, přičemž každá z nich disponuje hmotností 22 g. Hezký vzhled vám navíc dodá sebedůvěru a pocit neporazitelnosti. Zásadní parametry produktu Šipky Winmau steel SABOTAGE 22g, 90% wolfram Šipky Winmau pro milovníky šipkového sportu Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky ocení i ti nejnáročnější hráči Balení obsahuje 3 ks šipky Šipka disponuje hmotností 22 g Skvělé provedení a moderní design šipek Winmau (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel SABOTAGE 22g, 90% wolfram (3910) , Winmau šipky steel neutron - style 4 - 25g (296516)

Šipky Winmau steel SNIPER 22g, 90% wolfram (11011)

Šipky Winmau steel SNIPER 22g, 90% wolfram (11011)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, určené pro sisalový, papírový a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? Pak se vám určitě zalíbí šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou vybaveny ocelovým hrotem, jenž se hodí pro klasický terč ze sisalových vláken. Ztupenému hrotu lze navrátit ostrost obroušením. Tělo šipky, vyrobené z wolframu, je oblíbené u těch nejnáročnějších hráčů, kteří díky němu vítězí na turnaji nad ostatními. Nesmíte zapomenout na to, že produkt je určen pouze pro sisalový, papírový a plastový terč. Šipky si zamilují jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. V balení dostanete 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 22 g. Na zvýšení sebedůvěry má poté vliv i pěkný design. Zajímavé parametry produktu Šipky Winmau steel SNIPER 22g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkový sport S ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu je určeno pro ty nejnáročnější hráče... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel SNIPER 22g, 90% wolfram (11011) , Šipky winmau steel simon whitlock special edition 22g, 90% wolfram (17491)

Šipky Winmau steel Sicario 24g, 90% wolfram (19070)

Šipky Winmau steel Sicario 24g, 90% wolfram (19070)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Rozhodli jste se vzít hru se šipkami do vlastních rukou? Pak si určitě zamilujete šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip mají k dispozici ocelový hrot, jenž se používá pro klasické terče ze sisalových vláken. Otupenému hrotu kdykoliv navrátíte ostrost jeho obroušením. Tělo šipky, vyrobené z wolframu, je určeno i pro nejnáročnější hráče, kteří ho ocení při hře s obávanými protivníky. Šipky využijí jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. V balení naleznete 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 24 g. Elegantní vzhled se podílí na pocitu sebedůvěry. Nejdůležitější přednosti produktu Šipky Winmau steel Sicario 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkový sport S ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu je určeno pro ty nejnáročnější hráče Hodí se pro pokročilé a profesionální hráče V balení očekávejte 3 ks šipky Hmotnost šipky činí 24 g... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Sicario 24g, 90% wolfram (19070)

Šipky Winmau steel Sicario 23g, 90% wolfram (17475)

Šipky Winmau steel Sicario 23g, 90% wolfram (17475)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 23 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Rozhodli jste se vzít hru se šipkami do vlastních rukou? V tom případě budete nadšeni z šipek Winmau Šipky z kategorie steeltip mají ocelový hrot, jenž využijete pro klasický terč ze sisalových vláken. Pokud se hrot otupí, je možné jej obrousit, aby byl znovu ostrý. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužil wolfram, potěší i nejnáročnější hráče, kteří díky němu vítězí na turnaji nad ostatními. Šipky si zamilují jak pokročilí, tak profesionální hráči. V balení dostanete 3 ks šipky a hmotnost každé z nich činí 23 g. Krásný design pak zvyšuje vaši sebedůvěru. Klíčové parametry produktu Šipky Winmau steel Sicario 23g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkový sport Ocelový hrot (steeltip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Ocení ji pokročilí a profesionální hráči Balení obsahuje 3 ks šipky U šipky očekávejte hmotnost 23 g Skvělé provedení a moderní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Sicario 23g, 90% wolfram (17475)

Šipky Winmau steel Elektra 26g, 90% wolfram (19383)

Šipky Winmau steel Elektra 26g, 90% wolfram (19383)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 26 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete mít hru se šipkami pod kontrolou? Pak vás zajisté nadchnou šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se prodávají s ocelovým hrotem, jenž můžete využívat pro klasické terče ze sisalových vláken. Stane-li se, že se hrot otupí, jednoduše jej obrousíte a navrátíte mu tak jeho ostrost. Tělo šipky, jež se vyrábí z wolframu, je vhodné i pro nejnáročnější hráče, kteří se nemusí díky němu obávat ani velkých turnajů. Šipky si zamilují jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž každý kus disponuje hmotností 26 g. Krásný design pak zvyšuje vaši sebedůvěru. Klíčové parametry produktu Šipky Winmau steel Elektra 26g, 90% wolfram Šipky Winmau pro milovníky šipkového sportu S ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu pro ty nejnáročnější hráče Potěší pokročilé i profesionální hráče Balení obsahuje 3 ks šipky Hmotnost šipky činí 26 g Krásné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Elektra 26g, 90% wolfram (19383)

Šipky Winmau steel Overdrive 24g, 90% wolfram (17481)

Šipky Winmau steel Overdrive 24g, 90% wolfram (17481)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, určené pro sisalový a papírový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chystáte se na šipkařský turnaj? Pak zajisté oceníte šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip mají ocelový hrot určeným pro klasický terč ze sisalových vláken. Po otupení hrotu je možné jej obrousit a znovu tak navrátit jeho ostrost. Tělo šipky, zhotovené z wolframu, je určeno i pro nejnáročnější hráče, kteří se nemusí díky němu obávat ani velkých turnajů. Nesmíte zapomenout na to, že produkt je určen pouze pro sisalový a papírový terč. Se šipkami budou vyhrávat jak pokročilí, tak profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž každá z nich váží 24 g. K pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry pak přispívá i moderní design. Zajímavé parametry produktu Šipky Winmau steel Overdrive 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkový sport S ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Hodí se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Overdrive 24g, 90% wolfram (17481)

Šipky Winmau steel Overdrive 22g, 90% wolfram (17479)

Šipky Winmau steel Overdrive 22g, 90% wolfram (17479)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte vyhrávat na šipkařských turnajích? Pak byste měli sáhnout po šipkách Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou zhotoveny s ocelovým hrotem určeným pro klasický terč ze sisalových vláken. Po čase je možné tento hrot obrousit a navrátit mu tak jeho původní vlastnosti. Tělo šipky, k jehož výrobě byl použit wolfram, je vhodné i pro nejnáročnější hráče, kteří se i díky němu dokáží zviditelnit mezi ostatními soupeři. Šipky si zamilují jak pokročilí, tak profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž každý kus disponuje hmotností 22 g. Moderní design vám navíc dodá pocit neporazitelnosti. Stěžejní parametry produktu Šipky Winmau steel Overdrive 22g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, jež si oblíbili šipkový sport S ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky potěší i ty nejnáročnější hráče Ocení ji pokročilí a profesionální hráči V balení máte k dispozici 3 ks šipky U... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Overdrive 22g, 90% wolfram (17479)

Šipky Winmau steel SNIPER 23g, 90% wolfram (11012)

Šipky Winmau steel SNIPER 23g, 90% wolfram (11012)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 23 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte udělat při hře se šipkami dojem? Pak vám určitě přijdou vhod šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou vybaveny ocelovým hrotem, jenž využijete pro klasický terč ze sisalových vláken. Po čase je možné tento hrot obrousit a navrátit mu tak jeho původní vlastnosti. Tělo šipky, jež se vyrábí z wolframu, potěší i nejnáročnější hráče, kteří soutěží s těmi nejlepšími na velkých turnajích. Na své si přijdou jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. V balení se nachází 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 23 g. Moderní design vám navíc dodá pocit neporazitelnosti. Důležité funkce produktu Šipky Winmau steel SNIPER 23g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkový sport Ocelový hrot (steeltip) Wolframové tělo šipky potěší i ty nejnáročnější hráče Potěší pokročilé i profesionální hráče V balení máte k dispozici 3 ks šipky Hmotnost šipky dosahuje 23 g... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel SNIPER 23g, 90% wolfram (11012)

Šipky Winmau steel Elektra 24g, 90% wolfram (19068)

Šipky Winmau steel Elektra 24g, 90% wolfram (19068)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Těšíte se, že bude při šipkařských turnajích vítězství vaše? V tom případě budete nadšeni z šipek Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou vyráběny s ocelovým hrotem, jenž využijete pro klasický terč ze sisalových vláken. Stane-li se, že se hrot otupí, jednoduše jej obrousíte a navrátíte mu tak jeho ostrost. Tělo šipky, jež se vyrábí z wolframu, potěší i nejnáročnější hráče, a tak vám nic nebude bránit postavit se jakémukoliv profíkovi. Šipky využijí jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 24 g. Hezký vzhled vám navíc dodá sebedůvěru a pocit neporazitelnosti. Podstatné funkce produktu Šipky Winmau steel Elektra 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro milovníky šipkového sportu Ocelový hrot (steeltip) Tělo šipky z wolframu je určeno pro ty nejnáročnější hráče Hodí se pro pokročilé a profesionální hráče V... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Elektra 24g, 90% wolfram (19068)

Šipky Winmau steel TON MACHINE 25g, 80% wolfram DARTS G/W (13474)

Šipky Winmau steel TON MACHINE 25g, 80% wolfram DARTS G/W (13474)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Těšíte se, že bude při šipkařských turnajích vítězství vaše? Pak se vám určitě zalíbí šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou vyráběny s ocelovým hrotem, jenž využijete pro klasický terč ze sisalových vláken. Otupenému hrotu kdykoliv navrátíte ostrost jeho obroušením. Tělo šipky, jehož materiálem je wolfram, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, kteří se tak ve velkých turnajích mohou postavit i proti profesionálům. Se šipkami si rádi zahrají pokročilí i profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž každý kus disponuje hmotností 25 g. Hezký vzhled vám navíc dodá sebedůvěru a pocit neporazitelnosti. Důležité vlastnosti produktu Šipky Winmau steel TON MACHINE 25g, 80% wolfram DARTS G/W Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky S ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu uspokojí i ty nejnáročnější Ocení ji pokročilí a profesionální hráči V balení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel TON MACHINE 25g, 80% wolfram DARTS G/W (13474)

Šipky Winmau steel Steve Beaton 26g, 90% wolfram (17714)

Šipky Winmau steel Steve Beaton 26g, 90% wolfram (17714)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 26 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chystáte se na šipkařský turnaj? Pak vám určitě přijdou vhod šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip mají ocelový hrot, jenž se používá pro klasické terče ze sisalových vláken. Po otupení hrotu je možné jej obrousit a znovu tak navrátit jeho ostrost. Tělo šipky, jež se vyrábí z wolframu, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, kteří se nebojí soutěžit i na mezinárodních soutěžích. Se šipkami si rádi zahrají jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. Balení nabízí 3 ks šipky a hmotnosti každého kusu činí 26 g. Díky modernímu designu se zvýší vaše sebedůvěra. Zásadní funkce produktu Šipky Winmau steel Steve Beaton 26g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkový sport Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Potěší pokročilé i profesionální hráče V balení máte k dispozici 3 ks šipky Šipka váží 26 g Krásné provedení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Steve Beaton 26g, 90% wolfram (17714)

Šipky Winmau steel MvG Absolute 24g, 90% wolfram (17775)

Šipky Winmau steel MvG Absolute 24g, 90% wolfram (17775)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete si při hře se šipkami pořádně zahrát? V tom případě pro vás budou vhodné šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se vyrábí s ocelovým hrotem, jenž se hodí pro klasický terč ze sisalových vláken. Pokud dojde po čase k otupení hrotu, navrátíte mu původní ostrost obroušením. Tělo šipky, vytvořené z wolframu, je vhodné i pro nejnáročnější hráče, kteří soutěží s těmi nejlepšími na velkých turnajích. Šipky ocení pokročilí i profesionální hráči. V balení naleznete 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 24 g. K pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry pak přispívá i moderní design. Zajímavé přednosti produktu Šipky Winmau steel MvG Absolute 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkový sport S ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu je určeno pro ty nejnáročnější hráče Ocení ji pokročilí a profesionální hráči V balení naleznete 3 ks šipky Šipka má... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel MvG Absolute 24g, 90% wolfram (17775)

Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 24g, 90% wolfram (17846)

Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 24g, 90% wolfram (17846)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, určené pro elektronický, sisalový a papírový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete si při hře se šipkami pořádně zahrát? V tom případě si oblíbíte šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip mají k dispozici ocelový hrot, jenž slouží pro klasický terč ze sisalových vláken. Časem se hrot otupí, potom jej jednoduše obrousíte a zase se může chlubit svou ostrostí. Tělo šipky, vytvořené z wolframu, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, kteří dokáží na turnajích ostatním vytřít zrak. Je nezbytné myslet na to, že produkt je určený pouze pro elektronický, sisalový a papírový terč. Šipky si oblíbí jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž každý kus disponuje hmotností 24 g. Krásný design pak zvyšuje vaši sebedůvěru. Významné přednosti produktu Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro milovníky šipkového sportu Osazení ocelovým hrotem (steeltip)... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 24g, 90% wolfram (17846)

Šipky Winmau steel Steve Beaton 24g, 90% wolfram (14710)

Šipky Winmau steel Steve Beaton 24g, 90% wolfram (14710)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Rozhodli jste se vzít hru se šipkami do vlastních rukou? Pak si určitě zamilujete šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se vyrábí s ocelovým hrotem, jenž slouží pro klasické terče ze sisalových vláken. Otupenému hrotu kdykoliv navrátíte ostrost jeho obroušením. Tělo šipky, k jehož výrobě byl použit wolfram, je oblíbené u těch nejnáročnějších hráčů, kteří dokáží na turnajích ostatním vytřít zrak. Šipky si zamilují jak pokročilí, tak profíci. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 24 g. K pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry pak přispívá i moderní design. Základní přednosti produktu Šipky Winmau steel Steve Beaton 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky Ocelový hrot (steeltip) Tělo šipky z wolframu je určeno pro ty nejnáročnější hráče Pro pokročilé a profesionální hráče V balení najdete 3 ks šipky Šipka disponuje hmotností 24 g Pěkný a zajímavý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Steve Beaton 24g, 90% wolfram (14710)

Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 23g, 90% wolfram (17845)

Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 23g, 90% wolfram (17845)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 23 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte vyhrávat na šipkařských turnajích? V tom případě vás potěší šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se vyrábí s ocelovým hrotem, jenž využijete pro klasický terč ze sisalových vláken. Po otupení hrotu je možné jej obrousit a znovu tak navrátit jeho ostrost. Tělo šipky, vytvořené z wolframu, se hodí i pro ty nejnáročnější hráče, kteří se nebojí soutěžit i na mezinárodních soutěžích. Šipky si zamilují jak pokročilí, tak profíci. Balení nabízí 3 ks šipky, přičemž každá z nich váží 23 g. Díky elegantnímu vzhledu pak budete mít pocit neporazitelnosti. Základní funkce produktu Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 23g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkové turnaje Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Potěší pokročilé i profesionální hráče V balení očekávejte 3 ks šipky Šipka má hmotnost 23 g Pěkný a zajímavý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 23g, 90% wolfram (17845)

Šipky Winmau steel MvG Absolute 23g, 90% wolfram (17774)

Šipky Winmau steel MvG Absolute 23g, 90% wolfram (17774)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 23 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? Pak si určitě zamilujete šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se prodávají s ocelovým hrotem, jenž lze používat pouze pro klasické terče ze sisalových vláken. Po otupení hrotu je možné jej obrousit a znovu tak navrátit jeho ostrost. Tělo šipky, zhotovené z wolframu, je určeno i pro nejnáročnější hráče, kteří i s jeho pomocí vítězí nad profesionály. Šipky si oblíbí nejen pokročilí, ale i profesionální hráči. Balení nabízí 3 ks šipky a hmotnost každé z nich činí 23 g. Na zvýšení pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry se podílí i pěkný vzhled. Klíčové parametry produktu Šipky Winmau steel MvG Absolute 23g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkové turnaje S ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu uspokojí i ty nejnáročnější Pro pokročilé a profesionální hráče V balení máte k dispozici 3 ks šipky U šipky očekávejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel MvG Absolute 23g, 90% wolfram (17774)

Šipky Winmau steel Steve Beaton 22g, 90% wolfram (14708)

Šipky Winmau steel Steve Beaton 22g, 90% wolfram (14708)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chystáte se na šipkařský turnaj? V tom případě by vaší pozornosti neměly uniknout šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip jsou vyráběny s ocelovým hrotem, jenž můžete využívat pro klasické terče ze sisalových vláken. Pokud dojde po čase k otupení hrotu, navrátíte mu původní ostrost obroušením. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužil wolfram, je určeno i pro nejnáročnější hráče, kteří se nebojí soutěžit i na mezinárodních soutěžích. Šipky si zamilují jak pokročilí, tak profíci. V balení očekávejte 3 ks šipky, z nichž každá váží 22 g. Moderní design jistě přispěje k pocitu neporazitelnosti. Zajímavé funkce produktu Šipky Winmau steel Steve Beaton 22g, 90% wolfram Šipky Winmau pro milovníky šipkového sportu Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče Určené pro pokročilé a profesionální hráče V balení naleznete 3 ks šipky U šipky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Steve Beaton 22g, 90% wolfram (14708)

Šipky Winmau steel Sabotage Black 26g, 90% wolfram (17484)

Šipky Winmau steel Sabotage Black 26g, 90% wolfram (17484)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 26 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Přejete si mít při šipkařském turnaji vítězství v kapse? V tom případě si oblíbíte šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se vyrábí s ocelovým hrotem, jenž se používá pro klasické terče ze sisalových vláken. Pokud dojde po čase k otupení hrotu, navrátíte mu původní ostrost obroušením. Tělo šipky, jehož materiálem je wolfram, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, kteří soutěží s těmi nejlepšími na velkých turnajích. Se šipkami budou vyhrávat jak pokročilí, tak profesionální hráči. V balení očekávejte 3 ks šipky a hmotnost každé z nich činí 26 g. Díky modernímu designu se zvýší vaše sebedůvěra. Klíčové znaky produktu Šipky Winmau steel Sabotage Black 26g, 90% wolfram Šipky Winmau pro vyznavače šipkového sportu Ocelový hrot (steeltip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče Hodí se pro pokročilé a profesionální hráče V balení máte k dispozici 3 ks šipky U šipky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Sabotage Black 26g, 90% wolfram (17484)

Šipky Winmau steel Sabotage Black 24g, 90% wolfram (17483)

Šipky Winmau steel Sabotage Black 24g, 90% wolfram (17483)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? Pak se vám zalíbí šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se chlubí ocelovým hrotem určeným pro klasické terče ze sisalových vláken. Jestliže se vám otupí hrot, můžete mu navrátil ostrost obroušením. Tělo šipky, k jehož výrobě se používá wolfram, si zamilují i ti nejnáročnější hráči, kteří díky němu vítězí na turnaji nad ostatními. Se šipkami si přijdou na své jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 24 g. Na zvýšení pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry se podílí i pěkný vzhled. Stěžejní parametry produktu Šipky Winmau steel Sabotage Black 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří rádi hrají šipky Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Tělo šipky z wolframu uspokojí i ty nejnáročnější Ocení ji pokročilí a profesionální hráči V balení máte k dispozici 3 ks šipky U šipky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Sabotage Black 24g, 90% wolfram (17483)

Šipky Winmau steel SIMON WHITLOCK 24g, 90% wolfram (12695)

Šipky Winmau steel SIMON WHITLOCK 24g, 90% wolfram (12695)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte vyhrávat na šipkařských turnajích? V tom případě se vám budou hodit šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se dodávají s ocelovým hrotem, jenž se používá pro klasické terče ze sisalových vláken. Otupenému hrotu kdykoliv navrátíte ostrost jeho obroušením. Tělo šipky, vyrobené z wolframu, je oblíbené u těch nejnáročnějších hráčů, kteří se i díky němu dokáží zviditelnit mezi ostatními soupeři. Šipky si oblíbí jak pokročilí, tak profíci. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž každá z nich disponuje hmotností 24 g. Na zvýšení sebedůvěry má poté vliv i pěkný design. Rozhodující vlastnosti produktu Šipky Winmau steel SIMON WHITLOCK 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, jež si oblíbili šipkový sport Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Ocení ji pokročilí a profesionální hráči V balení očekávejte 3 ks šipky Šipka váží 24 g... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel SIMON WHITLOCK 24g, 90% wolfram (12695)

Šipky Winmau steel M. KING 24g, 90% wolfram (4113)

Šipky Winmau steel M. KING 24g, 90% wolfram (4113)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, určené pro sisalový a papírový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? V tom případě se vám budou hodit šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se prodávají s ocelovým hrotem, jenž využijete pro klasický terč ze sisalových vláken. Časem se hrot otupí, potom jej jednoduše obrousíte a zase se může chlubit svou ostrostí. Tělo šipky, vyrobené z wolframu, se hodí i pro ty nejnáročnější hráče, kteří se nemusí díky němu obávat ani velkých turnajů. Nesmíte zapomenout na to, že produkt je určen pouze pro sisalový a papírový terč. Se šipkami budou vyhrávat nejen pokročilí, ale i profesionální hráči. V balení naleznete 3 ks šipky a hmotnost každé z nich činí 24 g. Moderní design jistě přispěje k pocitu neporazitelnosti. Významné přednosti produktu Šipky Winmau steel M. KING 24g, 90% wolfram Šipky Winmau pro milovníky šipkového sportu Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel M. KING 24g, 90% wolfram (4113)

Šipky Winmau steel Daryl Gurney 24g, 90% wolfram (15979)

Šipky Winmau steel Daryl Gurney 24g, 90% wolfram (15979)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 24 g, materiál: wolfram (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel Daryl Gurney 24g, 90% wolfram (15979)
Šipky Winmau steel Foxfire 25g, 80% wolfram (2410), Šipky Winmau steel Vincent Van Der Voort 25g, 90% wolfram (18160), Šipky Harrows steel Revere 25g, 90% wolfram (18758), Šipky Harrows steel Spina 25g, 90% wolfram (16381), Šipky Harrows steel Sonic 25g, 90% wolfram (16276), Šipky Harrows steel Swarm 25g, 90% wolfram (18748), Šipky Harrows steel Vice 25g, 90% wolfram (17654), Šipky Harrows steel Avanti 25g, 90% wolfram (17636), Šipky Winmau steel Zinati 22g, 90% wolfram (19073), Šipky Winmau steel Elektra 22g, 90% wolfram (19067), Šipky Winmau steel Fury 24g, 90% wolfram (19072), Šipky Winmau steel Fury 22g, 90% wolfram (19071), Predator Šipky Harrows steel Noble 25g, 90% wolfram (18743), Šipky Mission steel Spirit M1 25g, 90% wolfram (17993), Šipky RedDragon steel Jamie Lewis 25g, 90% wolfram (16593), Šipky Mission steel Nightfall M3 25g, 90% wolfram (18270), Šipky Winmau steel MvG Absolute 23g, 90% wolfram (17774), Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 23g, 90% wolfram (17845), Šipky Winmau steel Steve Beaton 22g, 90% wolfram (14708), Šipky Winmau steel Steve Beaton 24g, 90% wolfram (14710), Šipky Winmau steel MvG Absolute 24g, 90% wolfram (17775), Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 24g, 90% wolfram (17846), Šipky Mission steel Spiro 25g, M1, straight, 90% wolfram (18861), Šipky Mission steel Makara M2, 25g tapered, 90% wolfram (18901), Šipky TARGET steel ADRIAN LEWIS G3, 25g, 90% wolfram (12448), Šipky Mission steel Chiron M2, 25g curved, 90% wolfram (18891), Šipky Harrows steel Noctis Style A 25g, 90% wolfram (17708), Winmau Šipky Steel Apocalypse - Style 3 - 25g (296509), Winmau Šipky Steel Neutron - Style 4 - 25g (296516), Šipky Winmau steel Simon Whitlock Special Edition 22g, 90% wolfram (17491)