Shumee folkový akustický kytarový set (70135)

Produkt Shumee folkový akustický kytarový set (70135) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Shumee folkový akustický kytarový set (70135) upraviť a produkt hľadať znova.

SHUMEE Folkový akustický kytarový set (70135)

SHUMEE Folkový akustický kytarový set (70135)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Poohlížíte se po novém nástroji? Akustická kytara SHUMEE bude pro vás ta pravá. Akustická kytara je tvořena 19 pražci, se kterými zažijete opravdu pohodové hraní. Podmanivé tóny vykouzlí prostřednictvím 6 strun, přičemž uchycené struny jsou nylonové. Tvar kytary se vám bude zamlouvat, pokud se vám hraje lépe u typů s výřezem. Zároveň s kytarou najdete v balení obal a popruh. Základní vlastnosti akustické kytary SHUMEE Folkový akustický kytarový set Materiál přední desky: lípa Zaujme vás lesklá povrchová úprava kytary SHUMEE Folkový akustický kytarový set je šestistrunná akustická kytara Do vínku dostala struny, které jsou nylonové Nabízí dohromady 19 pražců Pro intenzivnější hraní praktický výřez Společně s kytarou máte k dispozici i obal a popruh Design kytary SHUMEE Pro výrobu... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folkový akustický kytarový set (70135) , Dux ducis pouzdro samsung a73 5g knížkové růžové 70135 (sun-70135)

SHUMEE Folková akustická cutaway kytara (70131)

SHUMEE Folková akustická cutaway kytara  (70131)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Sháníte pro sebe nejvhodnější hudební nástroj? Akustická kytara SHUMEE by vám mohla vyhovovat. Tato kytara patří mezi typy Dreadnought s uchu lahodícím zvukem. Akustická kytara je tvořena celkem 19 pražci, se kterými zažijete opravdu pohodové hraní. Znělý a podmanivý zvuk vyčarujete prostřednictvím 6 strun, osazeny jsou nylonové. Tělo kytary pro vás bude tím pravým, pokud jste si zvykli na výřez. Spolu s kytarou obsahuje balení i obal a popruh. Nejdůležitější funkce akustické kytary SHUMEE Folková akustická cutaway kytara Výrobce jí dodal tvar těla, který se nazývá Dreadnought Materiál přední desky: lípa Kytara má lesklý povrch SHUMEE Folková akustická cutaway kytara je šestistrunná akustická kytara Do vínku dostala struny, které jsou nylonové Dává k dispozici... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická cutaway kytara (70131) , Lithe audio akustický backbox (01584)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70132)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem  (70132)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Rádi byste si pořídili nový hudební nástroj? Akustická kytara SHUMEE by vám mohla vyhovovat. Akustická kytara se může pochlubit rovnými 19 pražci, se kterými si na nástroj opravdu rychle zvyknete. Podmanivé tóny vykouzlí prostřednictvím 6 strun, přičemž uchycené struny jsou nylonové. Tělo kytary a jeho tvar se vám bude hodit, pokud upřednostňujete modely s výřezem. Zásadní přednosti akustické kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem Materiál přední desky: lípa Zaujme vás lesklá povrchová úprava kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem je šestistrunná akustická kytara K dispozici jsou struny nylonové Dává k dispozici celkem 19 pražců Tato kytara má v sobě výřez Design kytary SHUMEE Ke zhotovení krku vybral výrobce materiál, kterým je lípa. Hmatník akustické kytary SHUMEE tvoří lípa. Stačí letmý... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70132) , Shumee 4dílný set bílý 3067655 (3067655)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70134)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem  (70134)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Máte v sobě hudební nadání a chcete si pořídit nový nástroj? Akustická kytara SHUMEE je pro vás jako dělaná. Akustická kytara je tvořena celkem 19 pražci, se kterými zažijete opravdu pohodové hraní. Své posluchače okouzlíte skvěle znějícími tóny prostřednictvím 6 strun, přičemž uchycené struny jsou nylonové. Tvar těla kytary pro vás bude tím pravým, pokud upřednostňujete modely s výřezem. Zásadní přednosti akustické kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem Materiál přední desky: lípa U kytary se setkáte s lesklou povrchovou úpravou SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem je šestistrunná akustická kytara Struny zvolil výrobce nylonové Nabídne vám dohromady 19 pražců Kytara má oblíbený výřez Design kytary SHUMEE Ke zhotovení krku vybral výrobce materiál, jenž je lípa. Hmatník akustické kytary SHUMEE... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70134) , Faro 70135 - led venkovní zápustné svítidlo frol led/0,8w/230v ip65 (104295)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70130)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem  (70130)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Rádi byste vlastnili hudební nástroj, na který se naučíte skvěle hrát? Akustická kytara SHUMEE čeká jen na vás. Tato kytara nabízí tvar Dreadnought s uchu lahodícím zvukem. Akustická kytara je tvořena 19 pražci, se kterými si na nástroj opravdu rychle zvyknete. Znělý a podmanivý zvuk vyčarujete prostřednictvím 6 strun, přičemž natažené struny jsou nylonové. Tělo kytary vám bude maximálně vyhovovat, pokud je pro vás pohodlnější praktický výřez. Základní vlastnosti akustické kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem Tvar těla patří k typům Dreadnought Materiál přední desky: lípa Zaujme vás lesklá povrchová úprava kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem je šestistrunná akustická kytara Hrát budete na struny, které jsou nylonové Dává k dispozici celkem 19 pražců Tělo kytary... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70130) , Shumee set zahradního nábytku 7dílný, akácie 44231 (44231)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70140)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70140)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Rádi byste si pořídili nový hudební nástroj? Akustická kytara SHUMEE čeká jen na vás. Akustická kytara je tvořena celkem 19 pražci, díky kterým nebudete chtít nástroj dát ani na chvilku z ruky. Své posluchače okouzlíte skvěle znějícími tóny prostřednictvím 6 strun, osazeny jsou nylonové. Tvar kytary si zamilujete, pokud jste si zvykli na výřez. Rozhodující parametry akustické kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem Materiál přední desky: lípa Obdivujte lesklou povrchovou úpravu kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem je šestistrunná akustická kytara Struny zvolil výrobce nylonové Nabízí celkem 19 pražců Tělo kytary disponuje výřezem Vzhled kytary SHUMEE Ke zhotovení krku zvolil výrobce materiál, jenž je lípa. Hmatník akustické kytary SHUMEE tvoří lípa. Na pohled na... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70140) , Shumee set zahradního nábytku 1stůl + 8křesel 48014 (48014)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70136)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70136)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Hledáte pro sebe vhodný hudební nástroj? Akustická kytara SHUMEE by mohla být tou pravou. Akustická kytara je tvořena 19 pražci, se kterými si na nástroj opravdu rychle zvyknete. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, přičemž uchycené struny jsou nylonové. Tvar těla kytary vám bude maximálně vyhovovat, pokud se vám hraje lépe u typů s výřezem. Nejdůležitější parametry akustické kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem Materiál přední desky: lípa Obdivujte lesklou povrchovou úpravu kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem je šestistrunná akustická kytara Jsou na ní nataženy struny, které jsou nylonové Má k dispozici celkem 19 pražců Kytara nabízí praktický výřez Vzhled kytary SHUMEE K výrobě krku vybral výrobce materiál, kterým je lípa. Hmatník akustické... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70136) , Shumee set zahradního nábytku 6dílný, černý 43906 (43906)

DUX DUCIS Pouzdro Samsung A73 5G knížkové růžové 70135 (Sun-70135)

DUX DUCIS Pouzdro Samsung A73 5G knížkové růžové 70135 (Sun-70135)
Detail

Pouzdro na mobil - pro Samsung Galaxy A73 5G, flipové, materiál plast, ochrana displeje proti poškrábání, prostor pro kreditní kartu, integrovaný stojánek, otvor na poutko a výřezy pro konektory a tlačítka Tvrdé flipové pouzdro na mobilní telefon zaručí řádnou ochranu proti běžným vnějším poškozením, jako je odření nebo poškrábání. Plast poskytuje pouzdru DUX DUCIS Pouzdro Samsung A73 5G knížkové růžové 70135 patřičnou odolnost, zároveň je jeho váha prakticky neznatelná. Jistotou jsou výřezy na důležité podstatné ovládací prvky telefonu, bez kterých by byl plnohodnotný provoz prakticky nemožný. Praktickou výhodou je přihrádka vhodná např. pro uschování platební karty. Pouzdru na mobilní telefon DUX DUCIS doplnil výrobce o stojánek, který slouží jako podpěra. Byl vyroben tak, aby zabezpečoval ochranu displeje před poškrábáním. Pouzdro na mobil na Samsung Galaxy A73 5G zaručeně ochrání váš telefon. Podstatné výhody pouzdra na mobil DUX DUCIS Pouzdro Samsung A73... (alza.cz)

Podobné produkty ako DUX DUCIS Pouzdro Samsung A73 5G knížkové růžové 70135 (Sun-70135) , Shumee set zahradního nábytku 5dílný, hliníkový 42814 (42814)

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová
Detail

Model: Folkový kohout Barva: oranžová Typ: brazilky Výška pasu: středně vysoký pas Materiál: 90% bavlna, 10% elastan Informace navíc: Spodní prádlo ani plavky z hygienických důvodů nelze vracet. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová , Shumee 4/4 set klasická kytara pro začátečníky (70111)

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová
Detail

Model: Folkový kohout Barva: oranžová Typ: brazilky Výška pasu: středně vysoký pas Materiál: 90% bavlna, 10% elastan Informace navíc: Spodní prádlo ani plavky z hygienických důvodů nelze vracet. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová , Shumee 1/2 set klasická kytara pro začátečníky (70129)

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová
Detail

Model: Folkový kohout Barva: oranžová Typ: brazilky Výška pasu: středně vysoký pas Materiál: 90% bavlna, 10% elastan Informace navíc: Spodní prádlo ani plavky z hygienických důvodů nelze vracet. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová , Shumee set zahradního nábytku 1stůl+2křesla, hnědý 3067724 (3067724)

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová
Detail

Model: Folkový kohout Barva: oranžová Typ: brazilky Výška pasu: středně vysoký pas Materiál: 90% bavlna, 10% elastan Informace navíc: Spodní prádlo ani plavky z hygienických důvodů nelze vracet. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová , Shumee set zahradního nábytku - 1stůl + 2xkřeslo, černý 46550 (46550)

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová
Detail

Model: Folkový kohout Barva: oranžová, červená, zelená Typ: klasické Výška pasu: středně vysoký pas Materiál: 95% bavlna, 5% elastan Informace navíc: Spodní prádlo ani plavky z hygienických důvodů nelze vracet. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová , Shumee 4/4 set klasická kytara pro začátečníky (70107)

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová
Detail

Model: Folkový kohout Barva: oranžová, červená, zelená Typ: klasické Výška pasu: středně vysoký pas Materiál: 95% bavlna, 5% elastan Informace navíc: Spodní prádlo ani plavky z hygienických důvodů nelze vracet. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová , Shumee 4/4 set klasická kytara pro začátečníky (70113)

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová
Detail

Model: Folkový kohout Barva: oranžová, červená, zelená Typ: klasické Výška pasu: středně vysoký pas Materiál: 95% bavlna, 5% elastan Informace navíc: Spodní prádlo ani plavky z hygienických důvodů nelze vracet. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová , Shumee 4/4 set klasická kytara pro začátečníky (70109)

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová
Detail

Model: Folkový kohout Barva: oranžová, červená, zelená Typ: klasické Výška pasu: středně vysoký pas Materiál: 95% bavlna, 5% elastan Informace navíc: Spodní prádlo ani plavky z hygienických důvodů nelze vracet. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová , Shumee set zahradního nábytku 6dílný vč. podušek 3067393 (3067393)

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová

Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová
Detail

Model: Folkový kohout Barva: oranžová, červená, zelená Typ: klasické Výška pasu: středně vysoký pas Materiál: 95% bavlna, 5% elastan Informace navíc: Spodní prádlo ani plavky z hygienických důvodů nelze vracet. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Kalhotky Oranžová , Shumee 1/2 set klasická kytara pro začátečníky (70123)

Česká folková píseň - Prokeš Josef

Česká folková píseň - Prokeš Josef
Detail

Docent Masarykovy univerzity, člen Obce spisovatelů, prozaik a divadelní režisér Josef Prokeš ve své knize zkoumá komplexní estetickou výstavbu písní sedmi stěžejních osobností českého folku 60.–80. let 20. století: Karla Kryla, Vladimíra Merty, Vlastimila Třešňáka, Jaroslava Hutky, Jaromíra Nohavici, Karla Plíhala a Slávka Janouška. Rozebírá vždy jednu jejich typickou píseň, kterou pojímá jako synekdochu celého autora, zdůrazňuje klíčové motivy a upozorňuje na jejich vývoj v rámci autorského kontextu. Chápe současně jednotlivé analyzované písně jako svazek sil vyvažujících se ve vzájemně protikladných napětích a zahrnuje do výkladů rovněž vše, co zkoumané písně obklopuje a vchází s nimi ve styk. Osobnosti zkoumaných folkových písničkářů práce chápe jako souhrn dynamických složek celku moderního českého folku, jejichž působnost je určována jejich vlastními dispozicemi i vzájemnými vztahy, jakož i vztahem jednoho každého z nich k folku domácímu i světovému. (patro.cz)

Podobné produkty ako Česká folková píseň - Prokeš Josef , Shumee 1/2 set klasická kytara pro začátečníky (70125)

Kytarová škola + CD

Kytarová škola + CD
Detail

Idální učebnice pro začínající mladé kytaristy. Knížka Vás seznámí se základy hudební terminologie a poskytne Vám kompletní teoretický vstup do světa klasické kytary. Teorie je dopněna o cvičení, na kterých můžete nové dovednosti trénovat. Doporučujeme tuto knihu pro děti, které navštěvují učitele. Pro snažší pochopení látky je vybavena i CD s pokyny ZDARMA. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kytarová škola + CD , Shumee set zahradního nábytku 7dílný vč. podušek, akácie 46485 (46485)

Kytarová extra třída

Kytarová extra třída
Detail

Kniha - autor Tatiana Stachak, česky (alza.cz)

Podobné produkty ako Kytarová extra třída , Shumee set zahradního nábytku bistro 1stůl+2židle, teak 49383 (49383)

FARO 70135 - LED VenKovní zápustné svítidlo FROL LED/0,8W/230V IP65 (104295)

FARO 70135 - LED VenKovní zápustné svítidlo FROL LED/0,8W/230V IP65 (104295)
Detail

Noční světlo - venkovní a vnitřní použití, umístění na schody, zdroj světla integrovaný LED, příkon 0,8 W, vstupní napětí 230 V, světelný tok 55 lm, teplá bílá barva, stupeň krytí IP65, napájení ze sítě, energetická třída A, rozměr 8,5 × 4,5 × 8,5 cm (V׊×D), materiál kov Zamezte nočnímu tápání po vypínači za pomoci nočního světla FARO Barcelona. Pokud by vás zajímalo, kam jej lze umístit, instaluje se především na schody. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Noční světlo použijete bez obav venku, ale i ve vnitřních prostorách. Barevná teplota světla u tohoto výrobku odpovídá teplé bílé, která působí velmi útulně a příjemně. Tento produkt vám zaručí světlo o teplotě 3000 K. Nezapomeňte také na světelný tok, jenž je 55 lm. Nabízené zápustné noční světlo FARO Barcelona nabízí rozměry 8,5 × 4,5 × 8,5 cm. Noční světlo dostalo certifikát pro stupeň krytí IP65, to znamená, že se můžete spolehnout na jeho voděodolnost. Je... (alza.cz)

Podobné produkty ako FARO 70135 - LED VenKovní zápustné svítidlo FROL LED/0,8W/230V IP65 (104295) , Shumee set zahradního nábytku 4dílný s poduškami, akácie 3057779 (3057779)

Dedoles Folkový kohout Sportovní podprsenka Oranžová

Dedoles Folkový kohout Sportovní podprsenka Oranžová
Detail

Barva: oranžová Materiál: 95% bavlna, 5% elastan (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Sportovní podprsenka Oranžová , Shumee set zahradního nábytku 8dílný vč. podušek, černý 46819 (46819)

Dedoles Folkový kohout Sportovní podprsenka Oranžová

Dedoles Folkový kohout Sportovní podprsenka Oranžová
Detail

Barva: oranžová Materiál: 95% bavlna, 5% elastan (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Sportovní podprsenka Oranžová , Shumee set zahradního nábytku 4dílný vč. podušky, černý 3059749 (3059749)

Dedoles Folkový kohout Sportovní podprsenka Oranžová

Dedoles Folkový kohout Sportovní podprsenka Oranžová
Detail

Barva: oranžová Materiál: 95% bavlna, 5% elastan (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Sportovní podprsenka Oranžová , Shumee set zahradního nábytku 5dílný vč. podušek, šedá 46783 (46783)

Dedoles Folkový kohout Sportovní podprsenka Oranžová

Dedoles Folkový kohout Sportovní podprsenka Oranžová
Detail

Barva: oranžová Materiál: 95% bavlna, 5% elastan (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Dedoles Folkový kohout Sportovní podprsenka Oranžová , Shumee set zahradního nábytku 6dílný vč. podušek, šedý 42737 (42737)

Průlety folkovou pamětí - Michal Jupp Konečný

Průlety folkovou pamětí - Michal Jupp Konečný
Detail

Michal Jupp Konečný (* 6. 8. 1942 v Praze) byl téměř u všeho, co v minulém půlstoletí hýbalo naší folkovou a country muzikou. Stál u zrodu a fungování devatenácti rozhodujících ročníků festivalu Porta (1971–1989), téměř dvaceti svojšických Slunovratů i Letorostů, řady strážnických Zahrad, čtyřiadvaceti Folkových růží a mnoha dalších. V sedmdesátých letech vedl Malostranskou besedu v Praze, v letech osmdesátých vytvořil z klubu Na Petynce nepřehlédnutelnou nejen trampskou a folkovou scénu, po roce 1989 založil a vedl jednadvacet ročníků časopisu FOLK & COUNTRY. Jiří Černý o něm napsal: „Juppa dělá Juppem otevřenost vůči všem žánrům včetně tekutin, umění odejít a vůbec nepředpojatost, buldočí nápor v hlavních věcech a flegmatičnost v těch, co mu připadají vedlejší…“ Jenom rodina Konečných ví, kolik hodin, nervů i únavných vyjednávání stojí za každým koncertem nebo festivalem. Tato kniha není dějinami českého folku, natož Juppovým slovníkem naučným. Autor se v ní úspěšně pokusil o skládačku událostí, setkání, postřehů a střípků, které se prolínaly desítkami let. Je to knížka o muzice, o době, o životě a světě kolem. O úspěších i zakopnutích, o neústupnosti i kompromisech. O nasranostech i nádherných zážitcích. A o lidech, se kterými mu bylo dobře, a jiných, se kterými bylo hůř. Na konci knihy najde čtenář podrobný seznam všeho, co se Michalu Konečnému, jeho blízkým i spolupracovníkům podařilo na pódiích, při vydávání hudby a v nejrůznějších médiích včetně jejich měsíčníku FOLK & COUNTRY. OBSAH: Nečekejte dějiny Doba kolem nás i v nás (1989) Nadechnutí, tanky, zmařené naděje a počátky normalizace Marta Kubišová zpívá Modlitbu (21. srpen 1968) Jaro 1968 Jeden den / Vítězný oblouk (1968) Paměť – holka nestálá Kontrarevoluce? FOLK & COUNTRY FESTIVAL (1970–1972, 1989) Kde se to vzalo Divadlo a muzika Jak pohřební auto zachránilo Portu (1971) Písně na začátku dlouhý cesty (1971–1972) Koloběžky (1972) Český Krumlov (1973–1976) Hubenej Joe, Čára, Ušoun se ti vrátí… (1972–1975) Folk, country a jazz po Praze v režii FOLK & COUNTRY KLUBU Porta na cestách (1974) Normalizace vrcholí, zápas o každý text, přátelé někam mizejí Přituhuje (1975–1976) Porta na Hané (1977–1979) Jeden den / Lyžařské soustředění (1983) Ticho Beseda roste (1975–1979) Jeden den / Zavřeli Besedu (1979) Časy se mění Sokolov a pak do Plzně (1980–1989) Začátky Klubu na Petynce (1980) Zákazy a zřizovatelé Jeden den / Horní Cerekev (1983) Slunovrat ve Svojšicích (1980) Porta v médiích Jeden den / Muzikanti jdou Posázavím (1974) Svojšický letorost (1983) Folk v rádiu (1986–1990) Smutky Léto 1989 je už dost horké. Hudebně, ale hlavně politicky (1989) Šťastná devadesátá Čas poté (1989–1990) Jeden den Wabi (1995) Začátek festivalu Zahrada (1990) Dvorana (1992–2000) Nedvědi na Strahově (1996) Kulový blesk aneb Jak se stěhují festivaly (1993) Stěhování Zahrady (1998) Vstříc dalšímu století Náměšť na Hané (1998–2011) Porta a Porta a Zahrada (1990) Časopis FOLK & COUNTRY (1991) Časopis FOLK & COUNTRY a jeho děti (1992–1997) Folková růže (1994–2017) Inventura aneb Skoro všechno, co jsme udělali (1970–2011) Lidé, které jsem cestou potkal, s kterými jsem spolupracoval a které jsem měl a mám rád Festivaly a velké koncerty 1970–2011 Pamatuji si toho ještě víc, ale už se to sem nevejde, snad někdy příště Literatura pro ty, které to zajímá Jmenný rejstřík (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Průlety folkovou pamětí - Michal Jupp Konečný , Shumee set zahradního nábytku 4dílný vč. podušek, šedý 3059727 (3059727)

Průlety folkovou pamětí - Jupp Konečný Michal

Průlety folkovou pamětí - Jupp Konečný Michal
Detail

Michal Jupp Konečný (* 6. 8. 1942 v Praze) byl téměř u všeho, co v minulém půlstoletí hýbalo naší folkovou a country muzikou. Stál u zrodu a fungování devatenácti rozhodujících ročníků festivalu Porta (1971-1989), téměř dvaceti svojšických Slunovratů i Letorostů, řady strážnických Zahrad, čtyřiadvaceti Folkových růží a mnoha dalších. V sedmdesátých letech vedl Malostranskou besedu v Praze, v letech osmdesátých vytvořil z klubu Na Petynce nepřehlédnutelnou nejen trampskou a folkovou scénu, po roce 1989 založil a vedl jednadvacet ročníků časopisu FOLK & COUNTRY. Jiří Černý o něm napsal: „Juppa dělá Juppem otevřenost vůči všem žánrům včetně tekutin, umění odejít a vůbec nepředpojatost, buldočí nápor v hlavních věcech a flegmatičnost v těch, co mu připadají vedlejší…“ Jenom rodina Konečných ví, kolik hodin, nervů i únavných vyjednávání stojí za každým koncertem nebo festivalem. Tato kniha není dějinami českého folku, natož Juppovým slovníkem naučným. Autor se v ní úspěšně pokusil o skládačku událostí, setkání, postřehů a střípků, které se prolínaly desítkami let. Je to knížka o muzice, o době, o životě a světě kolem. O úspěších i zakopnutích, o neústupnosti i kompromisech. O nasranostech i nádherných zážitcích. A o lidech, se kterými mu bylo dobře, a jiných, se kterými bylo hůř. Na konci knihy najde čtenář podrobný seznam všeho, co se Michalu Konečnému, jeho blízkým i spolupracovníkům podařilo na pódiích, při vydávání hudby a v nejrůznějších médiích včetně jejich měsíčníku FOLK & COUNTRY. (patro.cz)

Podobné produkty ako Průlety folkovou pamětí - Jupp Konečný Michal , Shumee set zahradního nábytku 4dílný vč. podušek, antracit 46437 (46437)

KN Kytarová první třída

KN Kytarová první třída
Detail

Škola hry na kytaru Kytarová první třída je určena pedagogům a jejich žákům v prvních ročnících ZUŠ. Moderní učebnici charakterizuje kreativní přístup ve všech směrech. Nabízí široký výběr jednoduchých skladbiček či známých písniček a cvičení, která jsou zaměřena na řešení jednotlivých technických problémů, ale nejsou samoúčelná. Nenásilnému rozvíjení technických dovedností žáka pomáhá logické řazení výukového materiálu se stoupající náročností na hráčské dovednosti malého kytaristy. Učebnice o 128 stranách je vybavena bohatými barevnými ilustracemi, které vhodně doplňují její hudební obsah. Navíc - noty i slova jsou tištěna ve větší velikosti než je obvyklé a dětem se tak lehčeji a příjemněji čtou. Pro rychlou orientaci v publikaci jsou některá cvičení a skladbičky podbarveny a nechybí ani vysvětlující ikonky. Učebnici je možné zakoupit též s kompaktním diskem obsahujícím 28 sólových skladbiček pro malého kytaristu a 20 skladbiček pro kytarové duo. (kytary.cz)

Podobné produkty ako KN Kytarová první třída , Shumee set zahradního nábytku 6dílný vč. podušek, černý 46094 (46094)

KN Kytarová extra třída

KN Kytarová extra třída
Detail

Škola hry na kytaru Kytarová extra třída navazuje na 1. díl dlouho očekávané a v loňském roce vydané učebnice hry na klasickou kytaru s názvem Kytarová první třída. Autorkou této moderní a dnes již celosvětově úspěšné kytarové školy je polská skladatelka a kytaristka Tatiana Stachak. Ve svých vlastních skladbách seznamuje ve 2. dílu žáky s typickými a již náročnějšími kytarovými technikami (apoyando, barré, tremolo, Bartókovo pizzicato atd.) a také se složitějšími tanečními rytmy (tango, samba, milonga apod.). Ve výborném výběru skladeb klasického kytarového repertoáru (F. Carulli, M. Carcassi, F. Sor, N. Coste ad.) řeší nejrůznější způsoby hry na kytaru a rozvíjí dovednosti levé i pravé ruky. V poslední části nabízí malým muzikantům komorní skladby pro variabilní obsazení. Kytarová extra třída vychází dvojjazyčně, v češtině a slovenštině, stejně jako díl první. Učebnici je možné zakoupit též s kompaktním diskem obsahujícím 23 skladeb pro sólovou kytaru a kytarové duo. (kytary.cz)

Podobné produkty ako KN Kytarová extra třída , Shumee set zahradního nábytku 5dílný vč. podušek, šedý 45790 (45790)

Petr Bende - pb Akusticky (CD)

Petr Bende - pb Akusticky (CD)
Detail

CD Album Petr Bende - pb Akusticky - Petr Bende přináší nové, akustické pojetí jeho debutového alba pb, které vyšlo v roce 2005. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Petr Bende - pb Akusticky (CD) , Shumee set zahradního nábytku 6dílný vč. podušek, hnědý 47808 (47808)

Lithe Audio akustický backbox (01584)

Lithe Audio akustický backbox (01584)
Detail

Příslušenství k reproduktorům - protipožární a akustický backbox pro vestavné reproduktory Skvělá ochrana pro vestavné reproduktory o velikosti 6-8". Protipožární a akustický backbox Lithe Audio je dokonalý ochranný prostředek se snadnou instalací. Klíčové vlastnosti backboxu Lithe AudioProtipožární a akustický backbox Lithe Audio pro vestavné reproduktoryVhodný pro vestavné reproduktory o velikosti 6-8"Snadná instalace (alza.cz)

Podobné produkty ako Lithe Audio akustický backbox (01584)

Various: Folkové hity (3x CD) - CD (3582035)

Various: Folkové hity (3x CD) - CD (3582035)
Detail

Hudební CD - Nová kompilační řada zahajuje výběrem oblíbených českých folkových hitů, z nichž většina už zlidověla nebo se stala pevnou součástí potlachů a táboráků. Originální nahrávky v 3CD boxu za skvělou cenu. Nová kompilační řada zahajuje výběrem oblíbených českých folkových hitů, z nichž většina už zlidověla nebo se stala pevnou součástí potlachů a táboráků. Originální nahrávky v 3CD boxu za skvělou cenu. Rok vydání : 2021 Seznam stop CD1 / Čechomor - Mezi horami / Pavlína Jíšová - Já písnička / Honza Nedvěd - Brána / Žalman a hosté - Přijela jsem v kadilaku / Jaromír Nohavica a Čechomor - Básnířka / Kateřina Marie Tichá - Vzpomínej / Hana a Petr Ulrychovi - Modlitba / Wabi Daněk - Vítr / Spirituál kvintet - Pláč / Folk Team - Opilej anděl / Iva Bittová - Prostři mi plátnem / Vlasta Redl - Na bílých zdích / Ivo Jahelka a Miroslav Paleček - Kdo mě ještě neporazil / Roman Horký & Kamelot - Jiskra / Slávek Janoušek - Neopouštěj mě / Zdena Tichotová,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Various: Folkové hity (3x CD) - CD (3582035)

KN Kytarová škola - Vítek Zámečník

KN Kytarová škola - Vítek Zámečník
Detail

Škola hry na kytaru Kytarová škola, kterou pro Vás napsal Vítek Zámečník (1973), absolvent Plzeňské konzervatoře a nyní učitel kytarové hry na ZUŠ, má svůj vlastní originální styl, je metodicky dobře zvládnutá a jednotlivé kapitoly jsou přehledně seřazeny a nechávají tak učitelům i žákům prostor pro vlastní kreativní výuku. Kvalitní grafická úprava je samozřejmým standardem této školy. Škola obsahuje nejen kompozice kytarových klasiků, ale také soudobých autorů, čímž se studium kytary stává pro posluchače mnohem pestřejší, atraktivnější a poutavější. Součásti je také CD, na kterém si můžete poslechnout správné provedení nahraných skladeb a cvičení. Tato kytarová škola je koncipována jako praktická kytarová příručka a je určena nejen žákům ZUŠ (1. až 4. ročník), ale také dalším zájemcům o hru na kytaru, včetně samouků. (kytary.cz)

Podobné produkty ako KN Kytarová škola - Vítek Zámečník

KN Kytarová první třída + CD

KN Kytarová první třída + CD
Detail

Škola hry na kytaru Kytarová první třída je určena pedagogům a jejich žákům v prvních ročnících ZUŠ. Moderní učebnici charakterizuje kreativní přístup ve všech směrech. Nabízí široký výběr jednoduchých skladbiček či známých písniček a cvičení, která jsou zaměřena na řešení jednotlivých technických problémů, ale nejsou samoúčelná. Nenásilnému rozvíjení technických dovedností žáka pomáhá logické řazení výukového materiálu se stoupající náročností na hráčské dovednosti malého kytaristy. Učebnice o 128 stranách je vybavena bohatými barevnými ilustracemi, které vhodně doplňují její hudební obsah. Navíc - noty i slova jsou tištěna ve větší velikosti než je obvyklé a dětem se tak lehčeji a příjemněji čtou. Pro rychlou orientaci v publikaci jsou některá cvičení a skladbičky podbarveny a nechybí ani vysvětlující ikonky. Učebnici je možné zakoupit též s kompaktním diskem obsahujícím 28 sólových skladbiček pro malého kytaristu a 20 skladbiček pro kytarové duo. (kytary.cz)

Podobné produkty ako KN Kytarová první třída + CD

KN Kytarová extra třída + CD

KN Kytarová extra třída + CD
Detail

Škola hry na kytaru - moderně zpracovaná a bohatě ilustrovaná publikace pro pokročilejší žáky - kreativní přístup ke složitějším kytarovým technikám, tanečním rytmům a rozvoji hudebního cítění - zapojení pedagoga, ale i spolužáků do výuky - kolem 60 původních skladeb autorky (kytary.cz)

Podobné produkty ako KN Kytarová extra třída + CD

Kytarová extra třída - Stachak Tatiana

Kytarová extra třída - Stachak Tatiana
Detail

- moderně zpracovaná a bohatě ilustrovaná publikace pro pokročilejší žáky - kreativní přístup ke složitějším kytarovým technikám, tanečním rytmům a rozvoji hudebního cítění - zapojení pedagoga, ale i spolužáků do výuky - kolem 60 původních skladeb autorky a 45 kompozic klasiků kytary - doplněno kompaktním diskem s nahrávkou 23 skladeb pro sólovou kytaru a kytarové duo Kytarová extra třída navazuje na 1. díl dlouho očekávané a v loňském roce vydané učebnice hry na klasickou kytaru s názvem Kytarová první třída. Autorkou této moderní a dnes již celosvětově úspěšné kytarové školy je polská skladatelka a kytaristka Tatiana Stachak. Ve svých vlastních skladbách seznamuje ve 2. dílu žáky s typickými a již náročnějšími kytarovými technikami (apoyando, barré, tremolo, Bartókovo pizzicato atd.) a také se složitějšími tanečními rytmy (tango, samba, milonga apod.). Ve výborném výběru skladeb klasického kytarového repertoáru (F. Carulli, M. Carcassi, F. Sor, N. Coste ad.) řeší nejrůznější způsoby hry na kytaru a rozvíjí dovednosti levé i pravé ruky. V poslední části nabízí malým muzikantům komorní skladby pro variabilní obsazení. Kytarová extra třída vychází dvojjazyčně, v češtině a slovenštině, stejně jako díl první. Učebnici je možné zakoupit též bez kompaktního disku pod kat. číslem H 8031. (patro.cz)

Podobné produkty ako Kytarová extra třída - Stachak Tatiana

501 kytarových akordů - Capone Phil

501 kytarových akordů - Capone Phil
Detail

Tento kompaktní slovník obsahuje více než 500 akordů spolu s jejich nejčastějšími tvary a uvádí jasné fotografie, jednoduché diagramy a návody. Kroužková vazba umožňuje rozložit knihu pro snadnou manipulaci během hraní. Nákresy prstokladu pro každý akord jsou jasně popsány v tabulce. Poznámky k technice jsou vždy uvedeny u řad akordů, které s nimi souvisí. Ať už preferujete rock, pop, blues, soul, jazz, funk, country nebo klasickou kytaru, tato kapesní příručka vám představí techniky pro skvělou hudbu z vašeho nástroje a pomůže vám stát se opravdovým mistrem akordů! (patro.cz)

Podobné produkty ako 501 kytarových akordů - Capone Phil

Snadné kytarové skladbičky 1 (9790706570068)

Snadné kytarové skladbičky 1 (9790706570068)
Detail

Kniha - autor Stanislav Juřica, 24 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Snadné kytarové skladbičky 1“ pro začínající kytaristy, by mohly být vhodným instruktivním doplňkem jakékoliv kytarové školy pro začátečníky. Jsou doplněny stručnou metodickou poznámkou, která vychází z podstaty tvůrčího záměru upevnit základní návyky kytarové hry. Tyto skladbičky s romantickým nádechem jsou určeny pro žáky Základních uměleckých škol 1. a 2. ročníku ve věku 8–10 let, včetně šikovných žáků od sedmi let. Obsah: Sněženka / Snowdrop / Das Schneeglöckchen Zvony / Bells / Die Glocken Tanečnice / Dancer / Die Tänzerin Smutný slon / Sad Elephant / Der traurige Elefant Pohlazení / Caress / Das Streicheln Balada / Ballad / Ballade Vzpomínka / Reminiscence / Erinnerung Indiánská píseň starého válečníka / Old Indian Warrior’s Song / Indianisches Lied eines alten Kriegers Vrabčák / Sparrow / Der Sperling Prosím, prosím / Please, Please / Bitte, bitte Podzimní stráň... (alza.cz)

Podobné produkty ako Snadné kytarové skladbičky 1 (9790706570068)

Flautoškola 3: Kytarové doprovody (9790260107434)

Flautoškola 3: Kytarové doprovody (9790260107434)
Detail

Kniha - autor Jan Kvapil; Eva Kvapilová, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Hudební doprovody Čižmář Jan Sešity klavírníchúcembalových a kytarových doprovodů obsahují výběr 29 (klavírúcemballo) a 16 (kytara) přednesových skladeb z Flautoškoly 3. Snahou autorů doprovodů bylo vytvořit přístupný přednesový repertoár, který v některých případech zvládnou i žáci nižších ročníků ZUŠ. (alza.cz)

Podobné produkty ako Flautoškola 3: Kytarové doprovody (9790260107434)

Snadné kytarové skladbičky 3 (9790706570082)

Snadné kytarové skladbičky 3 (9790706570082)
Detail

Kniha - autor Stanislav Juřica, 24 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá „Snadné kytarové skladbičky 3“ by mohly být vhodným instruktivním doplňkem jakékoliv kytarové školy pro začátečníky. Jsou volným pokračováním prvního a druhého dílu. Tyto skladbičky s romantickým nádechem jsou určeny pro žáky 4. – 6. ročníku základních uměleckých škol ve věku 11–14 let. Obsah: Pohoda / Easy time / Behagen Rozjímání / Contemplation / Meditation Kdepak ty ptáčku zpíváš rád? / Where Do You Like to Sing, Bird? / Wo singst du gerne, Vögelein? Písň / Song / Lied Romance / Romance/ Romanze Mazurka Espa?a / Mazurka Espa?a / Mazurka Espa?a Fanfáry pro moravskou smutnou princeznu / Fanfares for a sad Moravian Princess / Fanfaren für eine traurige mährische Prinzessin Kolotoč / Carousel / Das Karussell Španělský smutek / Spanish Sadness / Spanischer Kummer Snění / Reverie / Träumerei Melancholický valčík / Melancholic Waltz / Melancholischer Walzer... (alza.cz)

Podobné produkty ako Snadné kytarové skladbičky 3 (9790706570082)

Snadné kytarové skladbičky 2 (9790706570075)

Snadné kytarové skladbičky 2 (9790706570075)
Detail

Kniha - autor Stanislav Juřica, 24 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá „Snadné kytarové skladbičky 2“ by mohly být vhodným instruktivním doplňkem jakékoliv kytarové školy pro začátečníky. Jsou pokračováním prvního dílu, a proto jsou opět doplněny stručnou metodickou poznámkou, která vychází z podstaty tvůrčího záměru upevnit základní návyky kytarové hry. Tyto skladbičky s romantickým nádechem jsou určeny pro žáky 2. a 3. ročníku základních uměleckých škol ve věku 9–11 let. Obsah: Stará píseň / Old Song / Altes Lied Swingově a líně / With Swing and Lazylike / Faul und mit Swing Jako valčík / Like a Waltz / Wie ein Walzer Nevzpomínky / Non-memories / Fehlende Erinnerungen Starodávná / Ancient Tune / Altertümliche Melodie Co ty, holka střapatá? / What about You, Tousled Girl? / Hey, struppiges Mädchen! Pampeliška / Dandelion / Der Löwenzahn Něha / Tenderness / Zärtlichkeit Rozloučení / Farewell / Der Abschied Pojď si hrát / Come and Play /... (alza.cz)

Podobné produkty ako Snadné kytarové skladbičky 2 (9790706570075)

SHUMEE 4dílný set bílý 3067655 (3067655)

SHUMEE 4dílný set bílý 3067655 (3067655)
Detail

Kuchyňská skříňka - potravinová, rozměry 60 × 60 × 31 cm (V׊×H), materiál dřevotříska a sklo, lesklá povrchová úprava, rohová, s dvířky a se zásuvkami, včetně výřezu na dřez, barva bílá Přemýšlíte o novém vzhledu kuchyně? Pak byste měli využít nabídku kuchyňské skříňky SHUMEE. Tato potravinová skříň pojme spoustu zásob a funguje jako skvělá spíž. Bílá skříňka zastane nejen praktickou funkci, ale svou barvou a designem výborně doplní celkový dojem kuchyně. U skříněk je vždy klíčové zvolit, zda využijete model s nožičkami, kolečky nebo bez. Skříňku bez nožiček lze postavit kamkoliv a nemusíte se strachovat, že by se třeba samovolně posunula. Rohové provedení výborně padne do koutů, kam se klasická skříňka nevleze. Navíc vám nevznikne nevyužité místo. Kuchyňská skříňka SHUMEE má k dispozici dvířka k uzavření a šuplíky, kam uschováte vše potřebné. Dispozičně je určena pro zabudování dřezu a kuchyni poskytne celistvý vzhled. K její výrobě posloužil kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4dílný set bílý 3067655 (3067655)

SHUMEE 8dílný set bílý 3067647 (3067647)

SHUMEE 8dílný set bílý 3067647 (3067647)
Detail

Kuchyňská skříňka - potravinová, rozměry 60 × 60 × 31 cm (V׊×H), materiál dřevotříska, lesklá povrchová úprava, rohová, s dvířky a se zásuvkami, s místem pro troubu, včetně výřezu na dřez, barva bílá Chcete vdechnout vaší kuchyni nový vzhled? Pak vás jistě zaujme kuchyňská skříňka SHUMEE. Jedná se o potravinovou skříň s velkou úložnou kapacitou pro komfortní uložení zásob. Bílá skříňka bude plnit nejen praktickou funkci, ale svou barvou a designem výborně doplní celkový dojem kuchyně. U skříněk je vždy klíčové ujasnit si předem, zda se rozhodnete pro závěsný nebo volně stojící typ a na čem by měl případně stát. Skříňku bez nožiček postavíte kamkoliv a nemusíte mít strach, že by se třeba samovolně posunula. Rohové provedení je skvělou volbou do koutů, kde pro klasickou skříňku není místo. Rovněž vám nevznikne nevyužitý prostor. Kuchyňská skříňka SHUMEE má k dispozici dvířka k uzavření a šuplíky, a proto okamžitě uvidíte, co zde máte uloženo. Skříňka je dodávána... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 8dílný set bílý 3067647 (3067647)

88374 Compass Akustický plašič zvěře, 2ks

88374 Compass Akustický plašič zvěře, 2ks
Detail

Plašič za jízdy vydává vysoký (lidským uchem neslyšitelný) tón, který dokáže vyplašit zvěř a zábránit tak možné kolizi s ní. Pro instalaci na vozidlo jej stačí pomocí samolepící vrstvy přilepit na jakékoliv místo na přední části vozu, širší částí plašiče směřujíce dopředu. Technické údaje: hmotnost: 26 g Obsah balení: 2 x plašič (dilego.cz)

Podobné produkty ako 88374 Compass Akustický plašič zvěře, 2ks

Lexibook Frozen Akustická kytara - 31" (3380743050195)

Lexibook Frozen Akustická kytara - 31" (3380743050195)
Detail

Hudební hračka - vhodné od 4 let Udělejte radost své malé kytaristce juniorskou akustickou kytarou značky Lexibook. Díky svému designu s obrázky oblíbených postaviček Frozen si ji zamiluje snad každá malá hudebnice. Tato kytara Lexibook velikosti 31 je určena pro začátečníky, proto je ideální pro učení prvních tónů. Balení navíc obsahuje i průvodce, jak se naučit hrát na hudební nástroj. Tato hudební hračka Lexibook je určena dětem od tří let věku. Klíčové vlastnosti akustické kytary 31"Představuje hudební hračku LexibookDesign je inspirovaný motivem FrozenBalení obsahuje návod na hraníKytara Lexibook může být vhodným dárkemTato akustická kytara je vhodná od tří let (alza.cz)

Podobné produkty ako Lexibook Frozen Akustická kytara - 31" (3380743050195)

Flétny nad Oslavou: Folkové prázdniny - CD (FP2021-2)

Flétny nad Oslavou: Folkové prázdniny - CD (FP2021-2)
Detail

Hudební CD - Album obsahuje 8 kompozic, ve kterých se zaposloucháte do zvuku fléten, o kterých se traduje, že dokážou dát lidské duši hlas a zklidnit pasoucí se stáda. Album obsahuje 8 kompozic, ve kterých se zaposloucháte do zvuku fléten, o kterých se traduje, že dokážou dát lidské duši hlas a zklidnit pasoucí se stáda. Mezinárodně respektovaná hráčka Holanďanka Lisolette Rokyta rozeznila na rumunský způsob Panovu flétnu nai, Mehdi Animian z Iránu perský ney z rákosu a „beskydský chameleon” Marián Friedl flétny z Karpat. Doprovodná kapela se skládá z členů projektu 11 podob lásky, jimiž je Petra Jelénková (housle, zpěv), Štěpán Flagar (klávesy, elektronika), Rosťa Hus (kytary), Martin Kocián (kontrabas) a Michal Wierzgoň (bicí). Teprve na Folkových prázdninách se ale jejich flétny vůbec poprvé na světě společně rozezněly do nepochybně jedinečné krásy. Flétny obvykle nemívají na letních festivalech hlavní slovo. Pořadatelé Folkových prázdnin v Náměšti nad... (alza.cz)

Podobné produkty ako Flétny nad Oslavou: Folkové prázdniny - CD (FP2021-2)

Průlety folkovou pamětí (978-80-7492-375-3)

Průlety folkovou pamětí (978-80-7492-375-3)
Detail

Kniha - autor Michal Jupp Konečný, 297 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Michal Jupp Konečný (* 6. 8. 1942 v Praze) byl téměř u všeho, co v minulém půlstoletí hýbalo naší folkovou a country muzikou. Stál u zrodu a fungování devatenácti rozhodujících ročníků festivalu Porta (1971-1989), téměř dvaceti svojšických Slunovratů i Letorostů, řady strážnických Zahrad, čtyřiadvaceti Folkových růží a mnoha dalších. V sedmdesátých letech vedl Malostranskou besedu v Praze, v letech osmdesátých vytvořil z klubu Na Petynce nepřehlédnutelnou nejen trampskou a folkovou scénu, po roce 1989 založil a vedl jednadvacet ročníků časopisu FOLK & COUNTRY. Jiří Černý o něm napsal: „Juppa dělá Juppem otevřenost vůči všem žánrům včetně tekutin, umění odejít a vůbec nepředpojatost, buldočí nápor v hlavních věcech a flegmatičnost v těch, co mu připadají vedlejší…“ Jenom rodina Konečných ví, kolik hodin, nervů i únavných vyjednávání stojí za každým koncertem nebo festivalem. Tato... (alza.cz)

Podobné produkty ako Průlety folkovou pamětí (978-80-7492-375-3)

Flétny nad Oslavou: Folkové prázdniny - LP (FP2021-1)

Flétny nad Oslavou: Folkové prázdniny - LP (FP2021-1)
Detail

LP vinyl - Album obsahuje 8 kompozic, ve kterých se zaposloucháte do zvuku fléten, o kterých se traduje, že dokážou dát lidské duši hlas a zklidnit pasoucí se stáda. Album obsahuje 8 kompozic, ve kterých se zaposloucháte do zvuku fléten, o kterých se traduje, že dokážou dát lidské duši hlas a zklidnit pasoucí se stáda. Mezinárodně respektovaná hráčka Holanďanka Lisolette Rokyta rozeznila na rumunský způsob Panovu flétnu nai, Mehdi Animian z Iránu perský ney z rákosu a „beskydský chameleon” Marián Friedl flétny z Karpat. Doprovodná kapela se skládá z členů projektu 11 podob lásky, jimiž je Petra Jelénková (housle, zpěv), Štěpán Flagar (klávesy, elektronika), Rosťa Hus (kytary), Martin Kocián (kontrabas) a Michal Wierzgoň (bicí). Teprve na Folkových prázdninách se ale jejich flétny vůbec poprvé na světě společně rozezněly do nepochybně jedinečné krásy. Flétny obvykle nemívají na letních festivalech hlavní slovo. Pořadatelé Folkových prázdnin v Náměšti nad Oslavou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Flétny nad Oslavou: Folkové prázdniny - LP (FP2021-1)

Fender Road Worn Kytarový pás Hnědá

Fender Road Worn Kytarový pás Hnědá
Detail

Kožený kytarový popruh Road Worn určený pro kytaru, nebo baskytaru. Nabízí jemný semišový podklad pro co nejlepší komfort při hraní, nastavitelnou délku 116,8 - 129,5 cm, stylový vintage vzhled s logem Fender Road Worn, nebo zesílené šití, které zaručuje dlouhou životnost. Vyroben s hnědou povrchovou úpravou. Šířka: 50,8 mm Barva: Hnědá Maximální délka: 130 cm Minimální délka: 118 cm Šířka: 50 mm Interpret / Téma: Road Worn Materiál: Kůže Maximální délka (cm): 130.0 Minimální délka (cm): 118.0 Šířka (mm): 50.0 Barva podle výrobce: Hnědá Země původu: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Fender Road Worn Kytarový pás Hnědá

KN Kytarová dílna Romana Horkého 5

KN Kytarová dílna Romana Horkého 5
Detail

Škola hry na kytaru „Kytarová dílna Romana Horkého“ je nový ojedinělý a velkolepý projekt, který nemá v naší republice obdoby. Roman Horký je uznávaný kytarista, skladatel, textař a frontman skupiny Kamelot, která se řadí mezi špičku folkové scény už 36 let. Jelikož je již léta dotazován na svůj nezaměnitelný způsob hry na kytaru, rozhodl se nechat nahlédnout pod pokličku svého umění a umožnit tak současným kytaristům zdokonalit ovládání tohoto populárního hudebního nástroje a ještě lépe - inspirovat další lidi ke hře na kytaru. Kytarová dílna se skládá ze tří částí: příběh písně (co autora inspirovalo k napsání písně), píseň samotná (jak to má správně znít) a detailní zpracování jednotlivých akordů, rozbor sólových partů, způsob použití trsátka, bottlenecku, kapodastru atd... Každý díl obsahuje 7 písní. Seznam písní: Pálava Objímání stromů Levnej hotel Setři si slzy Za Mokrou horou Pevný řád Zrození hvězd (kytary.cz)

Podobné produkty ako KN Kytarová dílna Romana Horkého 5
DUX DUCIS Pouzdro Samsung A73 5G knížkové růžové 70135 (Sun-70135), Lithe Audio akustický backbox (01584), SHUMEE 4dílný set bílý 3067655 (3067655), FARO 70135 - LED VenKovní zápustné svítidlo FROL LED/0,8W/230V IP65 (104295), SHUMEE Set zahradního nábytku 7dílný, akácie 44231 (44231), SHUMEE Set zahradního nábytku 1stůl + 8křesel 48014 (48014), SHUMEE Set zahradního nábytku 6dílný, černý 43906 (43906), SHUMEE Set zahradního nábytku 5dílný, hliníkový 42814 (42814), SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70111), SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70129), SHUMEE Set zahradního nábytku 1stůl+2křesla, hnědý 3067724 (3067724), SHUMEE Set zahradního nábytku - 1stůl + 2xkřeslo, černý 46550 (46550), SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70107), SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70113), SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70109), SHUMEE Set zahradního nábytku 6dílný vč. podušek 3067393 (3067393), SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70123), SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70125), SHUMEE Set zahradního nábytku 7dílný vč. podušek, akácie 46485 (46485), SHUMEE Set zahradního nábytku BISTRO 1stůl+2židle, teak 49383 (49383), SHUMEE Set zahradního nábytku 4dílný s poduškami, akácie 3057779 (3057779), SHUMEE Set zahradního nábytku 8dílný vč. podušek, černý 46819 (46819), SHUMEE Set zahradního nábytku 4dílný vč. podušky, černý 3059749 (3059749), SHUMEE Set zahradního nábytku 5dílný vč. podušek, šedá 46783 (46783), SHUMEE Set zahradního nábytku 6dílný vč. podušek, šedý 42737 (42737), SHUMEE Set zahradního nábytku 4dílný vč. podušek, šedý 3059727 (3059727), SHUMEE Set zahradního nábytku 4dílný vč. podušek, antracit 46437 (46437), SHUMEE Set zahradního nábytku 6dílný vč. podušek, černý 46094 (46094), SHUMEE Set zahradního nábytku 5dílný vč. podušek, šedý 45790 (45790), SHUMEE Set zahradního nábytku 6dílný vč. podušek, hnědý 47808 (47808)