Shumee 2 čajový 2 ks tvrzené sklo černý (331615)

Produkt Shumee 2 čajový 2 ks tvrzené sklo černý (331615) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Shumee 2 čajový 2 ks tvrzené sklo černý (331615) upraviť a produkt hľadať znova.

SHUMEE 2 čajový 2 ks tvrzené sklo černý (331615)

SHUMEE 2 čajový 2 ks tvrzené sklo černý (331615)
Detail

Odkládací stolek - obdélníkový, materiál desky sklo, materiál konstrukce ocel, více kusů v balení, černá barva, rozměry 45 × 45 × 90 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je doplněk hodící se do jakéhokoliv interiéru, který se osvědčí jako odkládací plocha nebo pro vystavení dekorací. Jeho obdélníkové provedení vás nadchne snadnou kombinovatelností se zbytkem vašeho nábytku. Materiál zvolený pro výrobu desky stolu je sklo nabízející pevnost a odolnost. Konstrukce, v tomto případě ocel, vám bude vyhovovat nejen pro svůj líbivý vzhled, ale i vysokou stabilitu. Výjimečnému designu odkládacího stolku SHUMEE panuje černá barva. Pro správné umístění berte v potaz rozměry, které jsou 45 × 45 × 90 cm. Základní funkce u produktu SHUMEE 2 čajový 2 ks tvrzené sklo černý Stylový kousek hodící se do jakéhokoliv interiéru Výjimečně vypadající obdélníkové řešení Materiál využitý pro desku: sklo Materiál konstrukce stolku: ocel Barva odkládacího stolku SHUMEE je černá Stolek... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 čajový 2 ks tvrzené sklo černý (331615) , Shumee čajový 2 ks tvrzené sklo černý (331614)

SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo černý (331614)

SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo černý (331614)
Detail

Odkládací stolek - obdélníkový, materiál desky sklo, materiál konstrukce ocel, více kusů v balení, černá barva, rozměry 45 × 45 × 90 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je doplněk zapadající do jakéhokoliv interiéru, který umožňuje odkládat drobnosti nebo vystavit dekorace. Jeho obdélníkové provedení nabízí řadu možností, jak jej nakombinovat s jiným nábytkem. Materiál zvolený pro výrobu desky stolu je sklo poskytující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě dělá ocel, vás zaujme svým líbivým vzhledem i vysokou stabilitou. Výjimečnému designu odkládacího stolku SHUMEE nasazuje korunu černá barva. S vybíráním vhodného místa vám pomohou rozměry, které jsou 45 × 45 × 90 cm. Významné přednosti u produktu SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo černý Stylový kousek hodící se do jakéhokoliv interiéru Důmyslně navržené obdélníkové řešení Odolnou desku tvoří sklo Materiál konstrukce stolku: ocel Barevné provedení stolku SHUMEE bude černá Stolek SHUMEE disponuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo černý (331614) , Shumee čajový 2 ks tvrzené sklo bílý (331616)

SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo průhledné (331613)

SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo průhledné (331613)
Detail

Odkládací stolek - obdélníkový, materiál desky sklo, materiál konstrukce ocel, více kusů v balení, čirá barva, rozměry 45 × 45 × 90 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je doplněk zapadající do jakéhokoliv interiéru, který slouží jako odkládací plocha nebo místo pro výstavení dekorací. Jeho obdélníkové provedení nabízí řadu možností, jak jej nakombinovat s jiným nábytkem. Materiál, který byl určen k výrobě desky, je sklo vynikající pevností a odolností. Konstrukce, kterou v tomto případě dělá ocel, bude stabilní, nehrozí pádem a samozřejmě i dobře vypadá. Působivému designu odkládacího stolku SHUMEE ještě přidává na kráse čirá barva. Při výběru místa myslete na rozměry, které jsou 45 × 45 × 90 cm. Zajímavé vlastnosti u produktu SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo průhledné Stylový kousek zapadne do každého interiéru Prakticky a vkusně navržené obdélníkové řešení Desku kompletuje sklo Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: ocel Barva odkládacího stolku SHUMEE... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo průhledné (331613) , Shumee čajový 2 ks tvrzené sklo průhledné (331613)

SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo bílý (331616)

SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo bílý (331616)
Detail

Odkládací stolek - obdélníkový, materiál desky sklo, materiál konstrukce ocel, více kusů v balení, bílá barva, rozměry 45 × 45 × 90 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je kousek využitelný v každém interiéru, který podrží jak stálou dekoraci, tak běžné věci denní potřeby. Jeho obdélníkové provedení nabízí řadu možností, jak jej nakombinovat s jiným nábytkem. Materiál, který desku tvoří, je sklo s dostatečnou pevností a odolností. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje ocel, disponuje vysokou stabilitou a k tomu dobře vypadá. Atraktivnímu designu odkládacího stolku SHUMEE vládne bílá barva. Rozměry, které při umisťování hrají klíčovou roli, jsou 45 × 45 × 90 cm. Základní funkce u produktu SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo bílý Kousek s designem vhodným do každého interiéru Působivě navržené obdélníkové řešení Prostornou desku tvoří sklo Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: ocel Barva odkládacího stolku SHUMEE bude bílá Stolek SHUMEE skýtá rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo bílý (331616) , Shumee 2 patra průhledný a černý 2 38 cm tvrzené sklo (322789)

SHUMEE 2 patra průhledný a černý 2 38 cm tvrzené sklo (322789)

SHUMEE 2 patra průhledný a černý 2 38 cm tvrzené sklo (322789)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, s úložným prostorem, materiál desky sklo, materiál konstrukce ocel, černá barva, průměr 38 cm, výška 50 cm Odkládací stolek SHUMEE je skvělým doplňkem do každého interiéru, který se dá využívat jako odkládací plocha nebo místo na odkládání dekorací. Jeho kulaté provedení oceníte pro celou řadu možností, jak jej nakombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska zhotovena, je sklo zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě dělá ocel, samozřejmě dobře vypadá, ale také se jen tak nepřevrhne vzhledem k vysoké stabilitě. Nepřehlédnutelnému vzhledu odkládacího stolku SHUMEE dále dodává na kráse černá barva. Při rozhodování se o místě nezapomeňte na rozměry, které jsou 38 × 50 × 38 cm. Velké výhody tohoto kousku zahrnují úložný prostor, který se nikdy neztratí. Klíčové funkce u produktu SHUMEE 2 patra průhledný a černý 2 38 cm tvrzené sklo Designově zajímavý kousek Elegantní kulaté řešení Prostornou... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 patra průhledný a černý 2 38 cm tvrzené sklo (322789) , Shumee 2 černý 60 × 35 × 75 cm tvrzené sklo (322830)

SHUMEE čajový 2 ks MDF černý a žlutý (331656)

SHUMEE čajový 2 ks MDF černý a žlutý (331656)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky MDF, materiál konstrukce ocel, více kusů v balení, hnědá barva, rozměry 40 × 37 × 37 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je doplněk vhodný do každého interiéru, který funguje jako místo pro odkládání drobností nebo vystavování dekorací. Jeho čtvercové provedení nabízí řadu možností, jak jej zkombinovat s dalším nábytkem. Materiál zvolený pro výrobu desky stolu je mdf se solidní odolností i pevností. Konstrukce, v tomto případě ocel, spojuje příjemné s užitečným - dobře vypadá a vzhledem k vysoké stabilitě nehrozí převrhnutí. Efektnímu designu odkládacího stolku SHUMEE vládne hnědá barva. Při umisťování zvažte rozměry, které jsou 37 × 40 × 37 cm. Důležité přednosti u produktu SHUMEE čajový 2 ks MDF černý a žlutý Stylový kousek zapadne do každého interiéru Důmyslně navržené čtvercové řešení Prostornou desku tvoří mdf Konstrukce je z materiálu: ocel Barva odkládacího stolku SHUMEE bude hnědá Stolek SHUMEE disponuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE čajový 2 ks MDF černý a žlutý (331656) , Shumee 2 patra průhledný a černý 38 cm tvrzené sklo (322788)

SHUMEE 2 černý 60 × 35 × 75 cm tvrzené sklo (322830)

SHUMEE 2 černý 60 × 35 × 75 cm tvrzené sklo (322830)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 75 × 35 × 60 cm (V׊×H), s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, černá barva, lesklá povrchová úprava Zpestřit a zútulnit interiér perfektně dokáže konzolový stolek SHUMEE. Jeho obdélníkové zhotovení najde uplatnění v mnoha podmínkách a místnostech. Umístit ho můžete například do obývacího pokoje a dekorovat květinami či fotografiemi, skvěle bude ale vypadat i ve vstupní hale jako stolek odkládací. Zajisté oceníte klasické nohy, které zajišťují skvělou stabilitu. Na osobní věci se najde místo díky odkládacímu prostoru stolku. Tento kvalitně zpracovaný konzolový stolek se hodí k jakémukoliv stylu a bude na něj vždy příjemný pohled. Hlavní vlastnosti konzolového stolku SHUMEE 2 černý 60 × 35 × 75 cm tvrzené sklo Konzolový stolek SHUMEE je praktickým a stylovým nábytkem Je pro něj typické obdélníkové vyhotovení Součástí jsou klasické nohy, díky kterým je zaručena dobrá stabilita Dostatečný... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 černý 60 × 35 × 75 cm tvrzené sklo (322830) , čajový stolek černý 60 cm polyratan a tvrzené sklo (46203)

SHUMEE 2 patra průhledný a černý 38 cm tvrzené sklo (322788)

SHUMEE 2 patra průhledný a černý 38 cm tvrzené sklo (322788)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, s úložným prostorem, materiál desky sklo, materiál konstrukce ocel, černá barva, průměr 38 cm, výška 50 cm Odkládací stolek SHUMEE je kousek využitelný v každém interiéru, který poslouží pro odkládání drobností i dekorací. Jeho kulaté provedení vyniká skvělou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál zvolený pro výrobu desky stolu je sklo propůjčující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě utváří ocel, spojuje příjemné s užitečným - dobře vypadá a vzhledem k vysoké stabilitě nehrozí převrhnutí. Líbivému designu odkládacího stolku SHUMEE vévodí černá barva. Rozměry, které při umisťování hrají klíčovou roli, jsou 38 × 50 × 38 cm. Mezi plusy tohoto kousku se počítá i úložný prostor, který využijete i u designového stolku. Základní parametry u produktu SHUMEE 2 patra průhledný a černý 38 cm tvrzené sklo Praktický a líbivý doplněk každého interiéru Působivě navržené kulaté řešení Materiál, který posloužil k výrobě... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 patra průhledný a černý 38 cm tvrzené sklo (322788) , Čajový stolek černý 80 × 80 × 35 cm tvrzené sklo (322893)

SHUMEE 2 na notebook černý 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331650)

SHUMEE 2 na notebook černý 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331650)
Detail

Odkládací stolek - atypický, rohový, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, černá barva, rozměry 65 × 50 × 35 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je skvělým doplňkem do každého interiéru, který funguje jako místo pro odkládání drobností nebo vystavování dekorací. Jeho atypické provedení vás příjemně překvapí tím, jak snadno se dá kombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, který desku tvoří, je sklo se solidní odolností i pevností. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje kov, na vás zapůsobí nejen svým líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Nepřehlédnutelnému vzhledu odkládacího stolku SHUMEE přidává třešničku na dort černá barva. Při rozhodování se o umístění neopomeňte rozměry, které jsou 50 × 65 × 35 cm. Stěžejní vlastnosti u produktu SHUMEE 2 na notebook černý 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo Stylový kousek hodící se do jakéhokoliv interiéru Působivě navržené atypické řešení Prostornou desku tvoří sklo Materiál, ze kterého je zhotovena... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 na notebook černý 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331650) , Čajový stolek černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322900)

SHUMEE čajový 2 ks MDF dub sonoma (331657)

SHUMEE čajový 2 ks MDF dub sonoma (331657)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky MDF, materiál konstrukce ocel, více kusů v balení, hnědá barva, rozměry 40 × 37 × 37 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je doplněk zapadající do jakéhokoliv interiéru, který zastává funkci odkládací plochy nebo výstavky dekorací. Jeho čtvercové provedení nabízí řadu možností, jak jej zkombinovat s dalším nábytkem. Materiál, který byl určen k výrobě desky, je mdf vynikající pevností a odolností. Konstrukce, kterou zde představuje ocel, má své výhody po vzhledové i praktické stránce, jelikož dobře vypadá a navíc nabízí vysokou stabilitu. Líbivému designu odkládacího stolku SHUMEE ještě přidává na kráse hnědá barva. S vybíráním vhodného místa vám pomohou rozměry, které jsou 37 × 40 × 37 cm. Důležité vlastnosti u produktu SHUMEE čajový 2 ks MDF dub sonoma Designově zajímavý kousek Prakticky a vkusně navržené čtvercové řešení Materiál upotřebený pro výrobu desky: mdf Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: ocel... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE čajový 2 ks MDF dub sonoma (331657) , Čajový stolek černý 60 × 60 × 35 cm tvrzené sklo (322888)

SHUMEE 2 patra průhledný a černý 38 × 38 × 50 cm tvrzené sklo (322794)

SHUMEE 2 patra průhledný a černý 38 × 38 × 50 cm tvrzené sklo (322794)
Detail

Odkládací stolek - atypický, s úložným prostorem, materiál desky sklo, materiál konstrukce ocel, čirá barva, rozměry 50 × 38 × 38 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je dobře vypadají doplněk do každého interiéru, který se dá využívat jako odkládací plocha nebo místo na odkládání dekorací. Jeho atypické provedení vyniká skvělou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál, který byl určen k výrobě desky, je sklo se solidní odolností i pevností. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje ocel, disponuje vysokou stabilitou a k tomu dobře vypadá. Působivému designu odkládacího stolku SHUMEE vládne čirá barva. Při umisťování zvažte rozměry, které jsou 38 × 50 × 38 cm. Mezi značné výhody tohoto kousku se řadí úložný prostor, který se nikdy neztratí. Nejdůležitější funkce u produktu SHUMEE 2 patra průhledný a černý 38 × 38 × 50 cm tvrzené sklo Kousek designově ladící s každým interiérem Prakticky a vkusně navržené atypické řešení Materiál upotřebený pro výrobu... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 patra průhledný a černý 38 × 38 × 50 cm tvrzené sklo (322794) , Čajový stolek černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322898)

Sada odkládacích stolků 2 ks tvrzené sklo (249501)

Sada odkládacích stolků 2 ks tvrzené sklo (249501)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: dřevo, materiál desky: sklo, rozměry: 50 × 46 × 50 cm barva: čirá Rádi byste si pořídili nový nábytek nebo jen vyměnili ten stávající? Jestliže ano, nenechte si ujít konferenční stolek SHUMEE, který bude praktickým kusem nábytku, a navíc dobře vypadá. Při vybírání toho ideálního místa pro jeho umístění byste měli myslet na to, že byl navržen s rozměry 46 × 50 × 50 cm. Při výrobě desky zvolil výrobce materiál, jímž je sklo. Máme-li v hledáčku konstrukci, tu tvoří dřevo. Sada odkládacích stolků 2 ks tvrzené sklo bude pro vás skvělý, pokud máte oblíbené kulaté kusy nábytku. Nejdůležitější funkce u produktu Sada odkládacích stolků 2 ks tvrzené sklo Pořiďte si domů praktický konferenční stolek Rozměry tohoto modelu činí 46 × 50 × 50 cm Konferenční stolek SHUMEE disponuje deskou, kterou tvoří sklo Přijde vám vhod, pokud vás zajímají kulaté kusy nábytku Sada odkládacích stolků 2 ks tvrzené sklo zvýrazňuje čirá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada odkládacích stolků 2 ks tvrzené sklo (249501) , Shumee 2 na notebook černý 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331650)

SHUMEE 2 průhledný 100 × 36 × 90 cm tvrzené sklo (331633)

SHUMEE 2 průhledný 100 × 36 × 90 cm tvrzené sklo (331633)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 90 × 100 × 36 cm (V׊×H), s úložným prostorem a s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce kov, materiál desky sklo, čirá a zlatá barva, lesklá povrchová úprava Zpestřit a zútulnit interiér perfektně dokáže konzolový stolek SHUMEE. Jeho obdélníkové zhotovení využijete pro různé účely. Můžete jej umístit do prostoru obývacího pokoje třeba jako dekoraci pod květiny, ale dodá styl také vaší předsíni či vstupní hale. Samozřejmostí jsou atypické nohy, díky kterým je stolek stabilní. Je zhotoven s přidaným úložným prostorem pro uložení menších věcí. Na osobní věci se najde místo díky odkládacímu prostoru stolku. Designový konzolový stolek rozzáří jakoukoliv místnost a stane se oblíbeným koutkem na odkládání věcí. Klíčové vlastnosti konzolového stolku SHUMEE 2 průhledný 100 × 36 × 90 cm tvrzené sklo Konzolový stolek SHUMEE je nejen designový, ale i praktický na odkládání věcí Je velmi oblíbený pro své obdélníkové zhotovení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 průhledný 100 × 36 × 90 cm tvrzené sklo (331633) , Sada odkládacích stolků 2 ks tvrzené sklo (249501)

SHUMEE 2 bílý 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331700)

SHUMEE 2 bílý 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo  (331700)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 75,5 × 35 × 160 cm (V׊×H), s úložným prostorem, materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, bílá barva Vašemu aktuálnímu bydlení dodá styl a útulnost konzolový stolek SHUMEE. Jeho obdélníkové vyhotovení má v domácnosti široké využití. Poslouží vám třeba v obývacím pokoji jako místo pro květiny či dekorace, ve vstupní hale zase poskytne praktické a stylové místo na odkládání různých věcí. Zajisté oceníte klasické nohy, které zajišťují skvělou stabilitu. Vyznačuje se přidaným úložným prostorem pro umístění menších věcí. Tento mimořádný konzolový stolek se hodí k jakémukoliv stylu a bude na něj vždy příjemný pohled. Klíčové přednosti konzolového stolku SHUMEE 2 bílý 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo Konzolový stolek SHUMEE můžete využít v obývacím pokoji třeba jako dekoraci pod květiny Je velmi oblíbený pro své obdélníkové zhotovení Samozřejmostí jsou klasické nohy, díky kterým je zaručena dobrá stabilita Je vybaven úložným prostorem... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 bílý 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331700) , Shumee 2 bílý 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331700)

SHUMEE 2 průhledný 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331694)

SHUMEE 2 průhledný 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331694)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 75,5 × 35 × 140 cm (V׊×H), s úložným prostorem a s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, černá a čirá barva, lesklá povrchová úprava Pro zútulnění vašeho domova se bude perfektně hodit konzolový stolek SHUMEE. Jeho obdélníkové zpracování se bude vyjímat v různých místnostech. Umístit ho můžete například do obývacího pokoje a dekorovat květinami či fotografiemi, ale skvěle se bude vyjímat i na chodbě a poskytne praktický prostor pro odkládání věcí. K dispozici jsou klasické nohy, které zaručují dobrou stabilitu. K dispozici je přidaný úložný prostor, kam můžete uložit menší věci. Na osobní věci se najde místo díky odkládacímu prostoru stolku. Unikátní konzolový stolek oživí vaše bydlení a přinese vám také praktický užitek. Hlavní přednosti konzolového stolku SHUMEE 2 průhledný 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo Konzolový stolek SHUMEE poslouží jako odkládací stolek ve vstupní hale Je... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 průhledný 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331694) , Shumee 2 bílý 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331696)

SHUMEE 2 bílý 180 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331704)

SHUMEE 2 bílý 180 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo  (331704)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 75,5 × 35 × 180 cm (V׊×H), s úložným prostorem, materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, bílá barva Jestliže máte doma prázdný prostor, který chcete zútulnit, perfektně se na to bude hodit konzolový stolek SHUMEE. Jeho obdélníkové zpracování má v domácnosti široké uplatnění. Umístit ho můžete například do obývacího pokoje a dekorovat květinami či fotografiemi, ale skvěle bude vypadat i ve vstupní hale nebo předsíni, kde poslouží na odkládání drobností. K dispozici jsou klasické nohy, které zaručují dobrou stabilitu. Disponuje přidaným úložným prostorem k umístění drobných věcí. Praktický konzolový stolek se hodí k jakémukoliv stylu a bude na něj vždy příjemný pohled. Hlavní vlastnosti konzolového stolku SHUMEE 2 bílý 180 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo Konzolový stolek SHUMEE poskytne místo pro vaše věci a zároveň skvěle vypadá Je pro něj typické obdélníkové vyhotovení Dole jsou umístěny klasické nohy pro dobrou stabilitu Je... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 bílý 180 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331704) , Shumee 2 průhledný 100 × 36 × 90 cm tvrzené sklo (331633)

SHUMEE 2 průhledný 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331698)

SHUMEE 2 průhledný 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo  (331698)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 75,5 × 35 × 160 cm (V׊×H), s úložným prostorem a s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, černá a čirá barva, lesklá povrchová úprava Pro oživení vašeho domova vám doporučíme konzolový stolek SHUMEE. Jeho obdélníkové zhotovení využijete pro různé účely. Můžete jej například umístit do obývacího pokoje a dekorovat květinami či fotografiemi, ale skvěle bude vypadat i ve vstupní hale nebo předsíni, kde poslouží na odkládání drobností. Nedílnou součástí jsou klasické nohy, které zaručují dobrou stabilitu. Je vyroben s přidaným úložným prostorem, kam můžete uložit menší věci. Na osobní věci se najde místo díky odkládacímu prostoru stolku. Tento nadčasový konzolový stolek se stane vaším oblíbeným kouskem nábytku, který nikdy nevyjde z módy. Klíčové přednosti konzolového stolku SHUMEE 2 průhledný 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo Konzolový stolek SHUMEE poskytne místo pro vaše věci a zároveň... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 průhledný 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331698) , Shumee černý 60 × 35 × 75 cm tvrzené sklo (322828)

SHUMEE 2 bílý 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331696)

SHUMEE 2 bílý 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331696)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 75,5 × 35 × 140 cm (V׊×H), s úložným prostorem a s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, bílá a černá barva, lesklá povrchová úprava Vašemu aktuálnímu bydlení dodá styl a útulnost konzolový stolek SHUMEE. Jeho obdélníkové vyhotovení má v domácnosti široké využití. Poslouží vám v prostoru obývacího pokoje třeba jako dekorace pod fotografie, skvěle bude ale vypadat i ve vstupní hale jako stolek odkládací. Zajisté oceníte klasické nohy, které jsou zárukou dobré stability. Disponuje přidaným úložným prostorem, kam lze umístit menší věci. Odkládací část stolku vám poslouží k umístění potřebných věcí. Tento kvalitně zpracovaný konzolový stolek rozzáří jakoukoliv místnost a stane se oblíbeným koutkem na odkládání věcí. Hlavní vlastnosti konzolového stolku SHUMEE 2 bílý 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo Konzolový stolek SHUMEE je praktickým a stylovým nábytkem Je pro něj typické obdélníkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 bílý 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331696) , Hnízdové stolky 2 ks černé 42x42x41,5 cm tvrzené sklo (284739)

Hnízdové stolky 2 ks černé 42x42x41,5 cm tvrzené sklo (284739)

Hnízdové stolky 2 ks černé 42x42x41,5 cm tvrzené sklo (284739)
Detail

Konferenční stolek čtvercový, set, materiál konstrukce: sklo, materiál desky: sklo, rozměry: 42 × 41,5 × 42 cm barva: černá Poohlížíte se po novém nábytku nebo se doma chystáte na renovaci? Jestliže ano, určitě budete nadšeni z konferenčního stolku SHUMEE, který oplývá praktičností, a navíc perfektně doplní celkový styl vašeho domova. Až budete zvažovat jeho umístění, nezapomeňte, že se jeho rozměry vyšplhaly na 41,5 × 42 × 42 cm. Pokud jde o desku stolku, byla zhotovena z materiálu, jímž je sklo. Máme-li v hledáčku konstrukci, tu tvoří sklo. Hnízdové stolky 2 ks černé 42x42x41,5 cm tvrzené sklo bude pro vás vhodný, pokud se vám líbí čtvercové kousky nábytku. Tento stolek obdržíte v setu. Klíčové parametry u produktu Hnízdové stolky 2 ks černé 42x42x41,5 cm tvrzené sklo Rozšiřte svůj nábytek doma o nový konferenční stolek Pokud jde o rozměry, ty jsou u tohoto typu 41,5 × 42 × 42 cm Konferenční stolek SHUMEE disponuje deskou, kterou tvoří sklo Získáte jej v setu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hnízdové stolky 2 ks černé 42x42x41,5 cm tvrzené sklo (284739)

SHUMEE 2 patra průhledný 38 × 38 × 50 cm tvrzené sklo (322785)

SHUMEE 2 patra průhledný 38 × 38 × 50 cm tvrzené sklo (322785)
Detail

Odkládací stolek - atypický, s úložným prostorem, materiál desky sklo, materiál konstrukce ocel, čirá barva, rozměry 50 × 38 × 38 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je doplněk vhodný do každého interiéru, který poslouží pro odkládání drobností i dekorací. Jeho atypické provedení nabízí řadu možností, jak jej zkombinovat s dalším nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska vyrobena, je sklo s dostatečnou pevností a odolností. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje ocel, vám bude vyhovovat nejen pro svůj líbivý vzhled, ale i vysokou stabilitu. Výjimečnému designu odkládacího stolku SHUMEE panuje čirá barva. Rozměry, které byste neměli při umisťování opomenout, jsou 38 × 50 × 38 cm. Velké výhody tohoto kousku zahrnují úložný prostor, který je vždy potřeba a to i u designového stolku. Nejdůležitější přednosti u produktu SHUMEE 2 patra průhledný 38 × 38 × 50 cm tvrzené sklo Kousek s líbivým designem do každého interiéru Výjimečně vypadající atypické řešení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 patra průhledný 38 × 38 × 50 cm tvrzené sklo (322785) , Shumee 3 černý 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331701)

SHUMEE 2 na notebook průhledný 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331649)

SHUMEE 2 na notebook průhledný 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331649)
Detail

Odkládací stolek - atypický, rohový, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, čirá barva, rozměry 65 × 50 × 35 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je skvělým doplňkem do každého interiéru, který umožňuje odkládat drobnosti nebo vystavit dekorace. Jeho atypické provedení má výhodu v tom, že se dá snadno nakombinovat s dalším nábytkem. Materiál, který desku tvoří, je sklo zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, v tomto případě kov, vyniká nejen líbivým vzhledem, ale k tomu i vysokou stabilitou a praktičností. Atraktivnímu designu odkládacího stolku SHUMEE dále dodává na kráse čirá barva. S vybíráním vhodného místa vám pomohou rozměry, které jsou 50 × 65 × 35 cm. Nejdůležitější parametry u produktu SHUMEE 2 na notebook průhledný 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo Designový kousek ozvláštní každý interiér Výjimečně vypadající atypické řešení Desku kompletuje sklo Materiál, ze kterého je zhotovena konstrukce: kov Barva odkládacího stolku SHUMEE je čirá Stolek... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 na notebook průhledný 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331649) , Shumee 3 černý 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331697)

Noční stolky 2 ks ocel a tvrzené sklo 45 × 30,5 × 60 cm černé (246727)

Noční stolky 2 ks ocel a tvrzené sklo 45 × 30,5 × 60 cm černé (246727)
Detail

Noční stolek - černá barva, obdelníkový, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov a ocel, s úložným prostorem, rozměry 60 × 45 × 30,5 cm (V׊×H), 2 kusy v sadě Vhodným doplňkem k odkládání potřebných věcí ve vaší ložnici se jistě stane noční stolek SHUMEE. Je populární pro své obdélníkové provedení, které přináší velmi elegantní řešení. Disponuje přidaným úložným prostorem pro uložení drobných věcí. Obsah balení tvoří set dvou kusů pro manželskou postel. Noční stolek SHUMEE váš pokoj perfektně oživí. Hlavní přednosti výrobku Noční stolky 2 ks ocel a tvrzené sklo 45 × 30,5 × 60 cm černé Praktický noční stolek SHUMEE vám poskytne dostatečný prostor na lampičku, budík či knížku Obdélníkové provedení je nadčasové K dispozici je úložný prostor Balení obsahuje set dvou kusů pro manželskou postel Pro výrobu desky byl zvolen kvalitní materiál, jakým je sklo Materiál konstrukce: kov a ocel Nočnímu stolku SHUMEE dominuje černá barva Rozměry nočního stolku činí 60 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolky 2 ks ocel a tvrzené sklo 45 × 30,5 × 60 cm černé (246727) , Čajový stolek bílý 60 × 60 × 35 cm tvrzené sklo (322889)

Sprchové kouty 2 ks 104 × 130 cm tvrzené sklo průhledné

Sprchové kouty 2 ks 104 × 130 cm tvrzené sklo průhledné
Detail

Sprchový kout - čtvrtkruhový, bez vaničky, shrnovací průhledné dveře, skleněný materiál, rozměr 130 × 104 × 0,4 cm (V׊×H), čirá barva Sprchový kout SHUMEE využijete, pokud chcete šetřit místem nebo máte malou koupelnu. Vytvoříte si tak individuální prostor na sprchování podle vlastních možností a představ. Vzhledem k uspořádání místnosti je důležité vybrat správnou variantu dveří. Shrnovací dveře sprchového koutu nebudou zasahovat do místnosti. Pro dveřní výplň bylo výrobcem vybráno velmi kvalitní průhledné sklo. Klíčová je při výběru také orientace dveří. Tento model sprchového koutu nabízí otevírání dveří napravo i nalevo. Sprchový kout nemá vaničku, takže jej můžete nainstalovat rovnou na zem. Sprchový kout SHUMEE má rozměry 130 × 104 × 0,4 cm (V × Š × H). Zásadní přednosti sprchového koutu Sprchové kouty 2 ks 104 × 130 cm tvrzené sklo průhledné Sprchový kout SHUMEE vám ušetří místo Čtvrtkruhový tvar si bude rozumět s každým prostorem Shrnovací dveře... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sprchové kouty 2 ks 104 × 130 cm tvrzené sklo průhledné , Čajový stolek průhledný 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322897)

Otočné servírovací tácy 2 ks průhledné 30 cm tvrzené sklo (249497)

Otočné servírovací tácy 2 ks průhledné 30 cm tvrzené sklo (249497)
Detail

Podnos - kulatý, skleněný, rozměry 300 × 300 mm (š × h), odolné proti poškrábání , sada obsahuje 2 kusy Užitečný podnos značky SHUMEE bude se vám hodit v kuchyni i při servírování jídla. Jedná se o skleněný model, který díky svému vybranému vzhledu perfektně doplní i slavnostní tabuli. Prodává se v sadě, balení tedy obsahuje 2. Významné přednosti podnosu Otočné servírovací tácy 2 ks průhledné 30 cm tvrzené sklo Kulatý podnos Otočné servírovací tácy 2 ks průhledné 30 cm tvrzené sklo se hodí do každé domácnosti Vyroben z elegantního skla Disponuje úpravou proti škrábancům Sada se skládá z 2 podnosů (alza.cz)

Podobné produkty ako Otočné servírovací tácy 2 ks průhledné 30 cm tvrzené sklo (249497) , čajový stolek šedý 60 cm polyratan a tvrzené sklo (46204)

Xiaomi Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Amazfit T-Rex 2, čiré 2 ks

Xiaomi Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Amazfit T-Rex 2, čiré 2 ks
Detail

Xiaomi Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Amazfit T-Rex 2, čiré 2 ks Vysoce kvalitní temperované tvrzené sklo FIXED je ideální volbou pro ochranu displeje vašich hodinek. Předejdete tak neštěstí v podobě škrábanců nebo prasklého displeje. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Amazfit T-Rex 2, čiré 2 ks , Čajový stolek průhledný 80 × 80 × 35 cm tvrzené sklo (322892)

Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Xiaomi Watch S1 čiré 2 ks

Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Xiaomi Watch S1 čiré 2 ks
Detail

Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Xiaomi Watch S1 čiré 2 ks Vysoce kvalitní temperované tvrzené sklo FIXED je ideální volbou pro ochranu displeje vašich hodinek. Předejdete tak neštěstí v podobě škrábanců nebo prasklého displeje. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Xiaomi Watch S1 čiré 2 ks , Shumee 2 na notebook průhledný 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331649)

Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Huawei Watch GT 2 (46 mm) čiré 2 ks

Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Huawei Watch GT 2 (46 mm) čiré 2 ks
Detail

Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Huawei Watch GT 2 (46 mm) čiré 2 ks Vysoce kvalitní temperované tvrzené sklo FIXED je ideální volbou pro ochranu displeje vašich hodinek. Předejdete tak neštěstí v podobě škrábanců nebo prasklého displeje. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Huawei Watch GT 2 (46 mm) čiré 2 ks , Otočné servírovací tácy 2 ks průhledné 30 cm tvrzené sklo (249497)

Čajový stolek černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322898)

Čajový stolek černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322898)
Detail

Odkládací stolek - obdélníkový, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, klasické nohy, černá barva, rozměry 35 × 50 × 100 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je doplněk hodící se do jakéhokoliv interiéru, který podrží jak stálou dekoraci, tak běžné věci denní potřeby. Jeho obdélníkové provedení se vám zalíbí svou snadnou kombinovatelností s ostatním nábytkem. Materiál využitý k výrobě desky je sklo vynikající pevností a odolností. Konstrukce, kterou v tomto případě dělá kov, disponuje vysokou stabilitou a k tomu dobře vypadá. Výjimečnému designu odkládacího stolku SHUMEE panuje černá barva. S vybíráním vhodného místa vám pomohou rozměry, které jsou 50 × 35 × 100 cm. Zajímavé přednosti u produktu Čajový stolek černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo Kousek designově ladící s každým interiérem Elegantní obdélníkové řešení Materiál, který posloužil k výrobě desky: sklo Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: kov Barva odkládacího stolku SHUMEE bude černá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čajový stolek černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322898) , Shumee průhledný a černý 100 × 36 × 90 cm tvrzené sklo (331630)

Čajový stolek černý 60 × 60 × 35 cm tvrzené sklo (322888)

Čajový stolek černý 60 × 60 × 35 cm tvrzené sklo (322888)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, klasické nohy, černá barva, rozměry 35 × 60 × 60 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je kousek využitelný v každém interiéru, který poslouží pro odkládání drobností i dekorací. Jeho čtvercové provedení vás zaujme svou jednoduchou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál, který byl zvolen k výrobě desky, je sklo zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, tedy konkrétně kov, se prokáže nejen líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Celkovému designu odkládacího stolku SHUMEE ještě přidává na kráse černá barva. Pro správné umístění berte v potaz rozměry, které jsou 60 × 35 × 60 cm. Důležité parametry u produktu Čajový stolek černý 60 × 60 × 35 cm tvrzené sklo Designový kousek do každého interiéru Prakticky a vkusně navržené čtvercové řešení Prostornou desku tvoří sklo Materiál konstrukce stolku: kov Barevná varianta stolku SHUMEE bude černá Stolek SHUMEE má rozměry 60 cm ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čajový stolek černý 60 × 60 × 35 cm tvrzené sklo (322888) , Shumee černý a průhledný 100 × 36 × 90 cm tvrzené sklo (331634)

Čajový stolek černý 60 cm polyratan a tvrzené sklo (46203)

 Čajový stolek černý 60 cm polyratan a tvrzené sklo (46203)
Detail

Zahradní stůl - skládací materiál ocel, sklo a umělý ratan, tvar kruh, černá barva, průměr 60 cm Rádi odpočíváte na zahradě nebo pod pergolou? Zahradní stůl SHUMEE výtečně poslouží nejen za letních večerů. Materiálem skládací konstrukce je ocel, sklo a umělý ratan. Pevný materiál zaručí mimořádnou odolnost. Skleněný povrch je sice neobvyklý, skvěle se ale udržuje a vypadá elegantně. Deska stolu SHUMEE má tvar kruhu o průměru 60 cm. Vysoký je 75 cm. Až jej bude třeba uklidit na zimu, nezabere zbytečně moc místa. Postará se o to skládací konstrukce. Podstatné vlastnosti zahradního stolu Čajový stolek černý 60 cm polyratan a tvrzené sklo Deska a konstrukce jsou vyrobeny z materiálu: ocel, sklo a umělý ratan SHUMEE Zahradní stůl jeho výška je 75 cm Deska má praktický kruhový tvar Zahradní stůl SHUMEE dostal desku o průměru 60 cm Skládací konstrukce stolu (alza.cz)

Podobné produkty ako Čajový stolek černý 60 cm polyratan a tvrzené sklo (46203) , Čajový stolek béžový 60 cm polyratan a tvrzené sklo, 310559 (310559)

Čajový stolek černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322900)

Čajový stolek černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322900)
Detail

Odkládací stolek - obdélníkový, s úložným prostorem, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, černá barva, rozměry 35 × 50 × 100 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je kousek skvěle doplňující každý interiér, který podrží jak stálou dekoraci, tak běžné věci denní potřeby. Jeho obdélníkové provedení má výhodu v tom, že se dá snadno nakombinovat s dalším nábytkem. Materiál zvolený pro výrobu desky stolu je sklo vynikající pevností a odolností. Konstrukce, v tomto případě kov, bude stabilní, nehrozí pádem a samozřejmě i dobře vypadá. Líbivému designu odkládacího stolku SHUMEE dominuje černá barva. S vybíráním vhodného místa vám pomohou rozměry, které jsou 50 × 35 × 100 cm. K plusům tohoto modelu se řadí i úložný prostor, který nepřijde nazmar ani u designového stolku. Důležité vlastnosti u produktu Čajový stolek černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo Kousek s příjemným designem osvěží interiér Působivě navržené obdélníkové řešení Materiál zvolený k výrobě desky:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čajový stolek černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322900)

Čajový stolek černý 80 × 80 × 35 cm tvrzené sklo (322893)

Čajový stolek černý 80 × 80 × 35 cm tvrzené sklo (322893)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, klasické nohy, černá barva, rozměry 35 × 80 × 80 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je kousek využitelný v každém interiéru, který má funkci odkládací plochy nebo i výstavky dekorací. Jeho čtvercové provedení vyniká skvělou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska vyrobena, je sklo zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě utváří kov, disponuje vysokou stabilitou a k tomu dobře vypadá. Výjimečnému designu odkládacího stolku SHUMEE ještě přidává na kráse černá barva. Při vybírání vhodného místa se zamyslete nad rozměry, které jsou 80 × 35 × 80 cm. Zajímavé přednosti u produktu Čajový stolek černý 80 × 80 × 35 cm tvrzené sklo Kousek s designem vhodným do každého interiéru Prakticky a vkusně navržené čtvercové řešení Odolnou desku tvoří sklo Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: kov Barva odkládacího stolku SHUMEE bude černá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čajový stolek černý 80 × 80 × 35 cm tvrzené sklo (322893)

SHUMEE 2 ks černá, 3078807 (3078807)

SHUMEE 2 ks černá, 3078807 (3078807)
Detail

Obývací stěna barva černá, materiál dřevotříska, balení obsahuje 1 × TV skříňka: 100 × 30 × 30 cm (Š × H × V), 1 × TV skříňka: 80 × 30 × 30 cm (Š × H × V) Stěna Shumee 3078807 je určená do obývacího pokoje, který ozvláštní svým originálním designem. Sada obsahuje 2 skříňky, které nabízí mnoho úložného prostoru. Můžete je využít na umístění multimediálních zařízení, knih a různých dalších předmětů. Kromě toho umožní rovněž vystavení si dekorativních předmětů a fotorámečků. Stěna je vyrobená z velmi kvalitní dřevotřísky. Obývací stěna Shumee vnese do vašeho interiéru nadčasový styl. Klíčové vlastnosti obývací stěny Shumee 3078807 2 ks černéObývací stěna v originálním designuObsahuje 2 skříňkyNabízí mnoho úložného prostoru na umístění multimediálních zařízení, knih a různých dalších předmětůUmožní rovněž vystavení si dekorativních předmětů a fotorámečkůObývací stěna Shumee je vyrobená z velmi kvalitní dřevotřískyBarevné provedení: černé... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 ks černá, 3078807 (3078807)

SHUMEE 2 ks černá, 3078805 (3078805)

SHUMEE 2 ks černá, 3078805 (3078805)
Detail

Obývací stěna barva černá, materiál dřevotříska, balení obsahuje 1 × TV skříňka: 60 × 30 × 30 cm (Š × H × V), 1 × TV skříňka: 80 × 30 × 30 cm (Š × H × V) Stěna Shumee 3078805 je určená do obývacího pokoje, který ozvláštní svým originálním designem. Sada obsahuje 2 skříňky, které nabízí mnoho úložného prostoru. Můžete je využít na umístění multimediálních zařízení, knih a různých dalších předmětů. Kromě toho umožní rovněž vystavení si dekorativních předmětů a fotorámečků. Stěna je vyrobená z velmi kvalitní dřevotřísky. Obývací stěna Shumee 3078805 vnese do vašeho interiéru nadčasový styl. Klíčové vlastnosti obývací stěny Shumee 3078805 2 ks černéObývací stěna v originálním designuObsahuje 2 skříňkyNabízí mnoho úložného prostoru na umístění multimediálních zařízení, knih a různých dalších předmětůUmožní rovněž vystavení si dekorativních předmětů a fotorámečkůObývací stěna Shumee je vyrobená z velmi kvalitní dřevotřískyBarevné provedení:... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 ks černá, 3078805 (3078805)

SHUMEE 2 ks černá, 3079791 (3079791)

SHUMEE 2 ks černá, 3079791 (3079791)
Detail

Obývací stěna barva černá, materiál dřevotříska, balení obsahuje 1 × TV skříňka: 37 × 37 × 107 cm (Š × H × V), 1 × TV skříňka: 37 × 37 × 142,5 cm (Š × H × V) Tyto nástěnné TV skříňky nabízí spoustu úložného prostoru pro organizaci různých věcí a ve vaší domácnosti budou nepochybně praktickým i poutavým doplňkem. TV skříňky se připevňují ke zdi a vnesou do vašeho domova nadčasový styl. Jsou ideální pro ukládání a vystavení všech věcí, které si přejete mít hezky po ruce nebo na očích. Stereo skříňka se snadno čistí vlhkým hadříkem. (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 ks černá, 3079791 (3079791)

Ochranné tvrzené sklo FIXED pro smartwatch Huawei Watch GT 2 (46 mm), 2 ks v balení, čiré

Ochranné tvrzené sklo FIXED pro smartwatch Huawei Watch GT 2 (46 mm), 2 ks v balení, čiré
Detail

Ochranné tvrzené sklo FIXED pro smartwatch Huawei Watch GT 2 (46 mm), 2 ks v balení, čiré (patro.cz)

Podobné produkty ako Ochranné tvrzené sklo FIXED pro smartwatch Huawei Watch GT 2 (46 mm), 2 ks v balení, čiré

FIXED Ochranné tvrzené sklo pro Garmin Fénix 7 51mm, 2 ks, čiré, FIXGW-917

Detail

Účinně zabrání znehodnocení displeje chytrých hodinek škrábanci a prasklinami – 2.5D ochranné sklo Fixed Ochranné tvrzené sklo pro Garmin Fénix 7 51mm, 2 ks, čiré, FIXGW-917 se postará o to, aby smart hodinky zůstaly navždy s plně funkčním a nepoškozeným displejem. Má tloušťku jen 0,33 mm, lepí se přes celý displej hodinek a je 100% transparentní. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Ochranné tvrzené sklo pro Garmin Fénix 7 51mm, 2 ks, čiré, FIXGW-917

Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Samsung Galaxy Watch4 44 mm, čiré 2 ks

Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Samsung Galaxy Watch4 44 mm, čiré 2 ks
Detail

Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Samsung Galaxy Watch4 44 mm, čiré 2 ks Vysoce kvalitní temperované tvrzené sklo FIXED pro smartwatch Samsung Galaxy Watch4 44mm je ideální volbou pro ochranu displeje vašich hodinek. Předejdete tak neštěstí v podobě škrábanců nebo prasklého displeje. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Samsung Galaxy Watch4 44 mm, čiré 2 ks

SHUMEE Noční stolky 2 ks černé 40 × 30 × 54,5 cm ocel a sklo, 3095202 (3095202)

SHUMEE Noční stolky 2 ks černé 40 × 30 × 54,5 cm ocel a sklo, 3095202 (3095202)
Detail

Noční stolek - černá barva, obdelníkový, moderní styl, materiál desky sklo a ocel, materiál konstrukce sklo a ocel, klasické nohy, s dvířky, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 54 × 40 × 30 cm (V׊×H), 2 kusy v sadě Jako doplněk k posteli, například pro budík nebo rozečtenou knížku, můžeme doporučit noční stolek SHUMEE. Po designové stránce zaujme jeho moderní styl. Je populární pro své obdélníkové provedení, které svou elegancí oživí každou místnost. Součástí jsou klasické nožičky, které jsou garancí skvělé stability. Umožňují dobrou cirkulaci vzduchu a pohodlný úklid pod stolkem. Jeho součást tvoří přidaná dvířka, šuplíky i úložný prostor, kam můžete uložit menší věci. Na osobní věci vám poslouží odkládací část nočního stolku. Součást balení tvoří set dvou kusů pro manželskou postel. Noční stolek SHUMEE bude skvělým doplňkem do vašeho interiéru. Klíčové přednosti výrobku SHUMEE Noční stolky 2 ks černé 40 × 30 × 54,5 cm ocel a sklo, 3095202 Moderní noční... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Noční stolky 2 ks černé 40 × 30 × 54,5 cm ocel a sklo, 3095202 (3095202)

SHUMEE černý 60 × 35 × 75 cm tvrzené sklo (322828)

SHUMEE černý 60 × 35 × 75 cm tvrzené sklo (322828)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 75 × 35 × 60 cm (V׊×H), s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, černá barva, lesklá povrchová úprava Pokud vybavujete svůj domov, určitě využijete také stylový konzolový stolek SHUMEE. Jeho obdélníkové zpracování se bude vyjímat v různých místnostech. Bude se hodit například do obývacího pokoje, kde na něj můžete položit květiny či fotografie, ale skvěle bude vypadat i ve vstupní hale nebo předsíni, kde poslouží na odkládání drobností. Ve své výbavě má klasické nohy, díky kterým je stolek stabilní. Odkládací prostor stolku využijete k umístění osobních věcí. Praktický konzolový stolek si zamilujete po estetické, ale i praktické stránce. Hlavní přednosti konzolového stolku SHUMEE černý 60 × 35 × 75 cm tvrzené sklo Konzolový stolek SHUMEE zútulní jakoukoliv místnost Je pro něj typické obdélníkové provedení Součástí jsou klasické nohy zajišťující skvělou stabilitu Osobní věci lze umístit... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE černý 60 × 35 × 75 cm tvrzené sklo (322828)

Čajový stolek průhledný a černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322901)

Čajový stolek průhledný a černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322901)
Detail

Odkládací stolek - obdélníkový, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, klasické nohy, černá a čirá barva, rozměry 35 × 50 × 100 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE představuje ideální doplněk do každého interiéru, který se osvědčí jako odkládací plocha nebo pro vystavení dekorací. Jeho obdélníkové provedení nabízí řadu možností, jak jej nakombinovat s jiným nábytkem. Desku stolku tvoří sklo se solidní odolností i pevností. Konstrukce, zde ji tvoří kov, nabízí dobrou stabilitu v kombinaci s líbivým vzhledem. Působivému designu odkládacího stolku SHUMEE ještě přidává na kráse černá a čirá barva. Rozměry, které potřebujete při hledání vhodného umístění, budou 50 × 35 × 100 cm. Hlavní přednosti u produktu Čajový stolek průhledný a černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo Kousek s příjemným designem osvěží interiér Elegantní obdélníkové řešení Materiál zvolený k výrobě desky: sklo Materiál, ze kterého je zhotovena konstrukce: kov Barevná varianta stolku SHUMEE je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čajový stolek průhledný a černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322901)

FIXED Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Huawei Watch GT 2 (46 mm), 2 ks v balení FIXGW-711, čiré

Detail

Ochranné tvrzené 2,5D sklo perfektně ochrání displej vašich chytrých hodinek. Fixed Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Huawei Watch GT 2 (46 mm), 2 ks v balení FIXGW-711 je vyrobené z 2,5D skla, 100% průhledné a vysoce citlivé na dotek. Díky oleofobní vrstvě na něm nebudou zůstávat otisky prstů. Snadno se aplikuje. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Huawei Watch GT 2 (46 mm), 2 ks v balení FIXGW-711, čiré

SHUMEE 2 ks černé umělá kůže, 283553 (283553)

SHUMEE 2 ks černé umělá kůže, 283553 (283553)
Detail

Jídelní židle - otočná, pojízdná, čalouněná, výškově nastavitelná, materiál sedáku umělá kůže, materiál konstrukce ocel, 2 židle v balení, rozměry 72 × 54 × 54 (V׊×H), nosnost 110 kg, černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 ks černé umělá kůže, 283553 (283553)

SHUMEE 2 ks černé umělá kůže, 334180 (334180)

SHUMEE 2 ks černé umělá kůže, 334180 (334180)
Detail

Jídelní židle - otočná, výškově nastavitelná, materiál sedáku umělá kůže, materiál konstrukce kov, 2 židle v balení, rozměry 85,5 × 40 × 43 (V׊×H), výška sedáku 52 cm, nosnost 110 kg, černá barva Jestliže jste se rozhodli pořídit si nový nábytek nebo vybavit svou kuchyň, bude pro vás ta pravá jídelní židle SHUMEE. Kvalitní zpracování konstrukce i její celkový styl jsou přitáhnou vaši pozornost i zájem. Při výběru dejte také na skutečnost, že se její výška vyšplhala na 85,5 cm. Co se týká výšky sedu, ta je 52 cm. V prostoru bude zaujímat šířku 40 cm. Abyste na ní komfortně seděli, nabízí hloubku 43 cm. O kompletní vzhled jídelní židle se postará černá barva. Pokud jde o samotnou konstrukci, tu výrobce zhotovil z materiálu, jímž je kov. Co do sedáku, ten tvoří umělá kůže. Tento typ disponuje otočnou konstrukcí. Neměli byste zapomínat ani na to, že nabízí nosnost 110 kg. Balení obsahuje celkem 2 kusy. Stěžejní parametry modelu SHUMEE 2 ks černé umělá kůže, 334180... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 ks černé umělá kůže, 334180 (334180)

Otočné SHUMEE 2 ks černé textil, 338349 (338349)

Otočné SHUMEE 2 ks černé textil, 338349 (338349)
Detail

Jídelní židle - výškově nastavitelná, materiál sedáku polyester, materiál konstrukce kov, 2 židle v balení, rozměry 93 × 48 × 58 (V׊×H), výška sedáku 43 cm, nosnost 110 kg, černá barva Pokud pátráte po novém nábytku nebo si přejete vybavit svou jídelnu, neměli byste minout jídelní židli SHUMEE. Váš neochvějný zájem probudí její design i kvalitní zpracování konstrukce. Při výběru byste měli brát v potaz, že je její výška 93 cm. Co se týká výšky sedu, ta je 43 cm. Tážete-li se po její šířce, ta dosahuje hodnoty 48 cm. Pro maximálně komfortní sezení nabízí hloubku 58 cm. O celkový vzhled jídelní židle se stará černá barva. Pokud jde o samotnou konstrukci, tu výrobce zhotovil z materiálu, kterým je kov. Co do sedáku, ten utváří polyester. Až ji budete používat, mějte na mysli, že nabízí nosnost 110 kg. Balení obsahuje celkem 2 kusy. Významné funkce produktu Otočné SHUMEE 2 ks černé textil, 338349 Jídelní židle se bude perfektně vyjímat ve vaší jídelně či kuchyni... (alza.cz)

Podobné produkty ako Otočné SHUMEE 2 ks černé textil, 338349 (338349)

Otočné SHUMEE 2 ks černé textil, 333445 (333445)

Otočné SHUMEE 2 ks černé textil, 333445 (333445)
Detail

Jídelní židle - otočná, výškově nastavitelná, materiál sedáku polyester, materiál konstrukce ocel, 2 židle v balení, rozměry 97,5 × 43 × 45 (V׊×H), výška sedáku 52 cm, nosnost 110 kg, černá barva Pokud zařizujete svou novou jídelnu nebo měníte starý nábytek za nový, nenechte si ujít jídelní židli SHUMEE. Zaujme vás také její styl a použití kvalitních materiálů. Váš výběr by se měl orientovat i podle toho, že má výšku 97,5 cm. Sedák pak je nad zemí ve výšce 52 cm. V prostoru bude zaujímat šířku 43 cm. Aby posezení na ní bylo komfortní, disponuje hloubkou 45 cm. O kompletní design jídelní židle se postará černá barva. Pro výrobu konstrukce výrobce vybral materiál, kterým je ocel. Budeme-li hovořit o sedáku, ten utváří polyester. Tento typ disponuje otočnou konstrukcí. Zcela jistě byste při jejím používání měli brát v potaz, že nabízí nosnost 110 kg. V balení lze očekávat 2 kusy. Podstatné přednosti produktu Otočné SHUMEE 2 ks černé textil, 333445 Nová jídelní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Otočné SHUMEE 2 ks černé textil, 333445 (333445)

FIXED Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Garmin vivoActive3 Optic, 2 ks v balení, FIXGW-710, čiré

Detail

Ochranné tvrzené 2,5D sklo pro vaše chytré hodinky se může pochlubit 100% průhledností a vysokou citlivostí na dotyk. Ochranné sklo zabírá celou plochu displeje hodinek. Jeho velkou výhodou je voděodolnost a speciální oleofóbní vrstva, která zabraňuje ulpívání otisků prstů. Samozřejmostí je také ochrana proti poškrábání, nečistotám a nárazům. V balení naleznete 2 ks ochranného skla a vše potřebné pro snadnou a rychlou instalaci. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Ochranné tvrzené sklo pro smartwatch Garmin vivoActive3 Optic, 2 ks v balení, FIXGW-710, čiré

Huawei Ochranné tvrzené sklo FIXED pro smartwatch Huawei Watch GT 3 PRO 46mm, čiré, 2 ks

Huawei Ochranné tvrzené sklo FIXED pro smartwatch Huawei Watch GT 3 PRO 46mm, čiré, 2 ks
Detail

Huawei Ochranné tvrzené sklo FIXED pro smartwatch Huawei Watch GT 3 PRO 46mm, čiré, 2 ks Vysoce kvalitní temperované tvrzené sklo FIXED je ideální volbou pro ochranu displeje vašich hodinek. Předejdete tak neštěstí v podobě škrábanců nebo prasklého displeje. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Huawei Ochranné tvrzené sklo FIXED pro smartwatch Huawei Watch GT 3 PRO 46mm, čiré, 2 ks

SHUMEE 3 černý 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331701)

SHUMEE 3 černý 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo  (331701)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 75,5 × 35 × 160 cm (V׊×H), s úložným prostorem, materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, černá barva Pro zútulnění vašeho domova se bude perfektně hodit konzolový stolek SHUMEE. Jeho obdélníkové zpracování má velkou škálu uplatnění. V obývacím pokoji na něj můžete například umístit dekorace a květiny, skvěle bude ale vypadat i ve vstupní hale jako stolek odkládací. Samozřejmostí jsou klasické nohy, které jsou zárukou dobré stability. Je vyroben s přidaným úložným prostorem pro uložení drobných věcí. Stylový konzolový stolek vás potěší jak svým vzhledem, tak svou praktičností. Klíčové vlastnosti konzolového stolku SHUMEE 3 černý 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo Konzolový stolek SHUMEE zútulní jakoukoliv místnost Je pro něj typické obdélníkové zpracování Nedílnou součástí jsou klasické nohy, které se postarají o dobrou stabilitu Obsahuje úložný prostor Ke zhotovení desky byl použitý kvalitní materiál, jakým je sklo Materiál... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 3 černý 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331701)

SHUMEE 3 černý 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331697)

SHUMEE 3 černý 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331697)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 75,5 × 35 × 140 cm (V׊×H), s úložným prostorem a s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce ocel, materiál desky sklo, černá barva, lesklá povrchová úprava Vašemu aktuálnímu bydlení dodá styl a útulnost konzolový stolek SHUMEE. Jeho obdélníkové zhotovení využijete pro různé účely. Poslouží vám v prostoru obývacího pokoje třeba jako dekorace pod fotografie, skvěle bude ale vypadat i ve vstupní hale jako stolek odkládací. K dispozici jsou klasické nohy, díky kterým je zajištěna dobrá stabilita. K dispozici je přidaný úložný prostor, kam můžete umístit drobnější věci. Osobní věci najdou své místo na odkládacím prostoru stolku. Tento nadčasový konzolový stolek bude příjemným společníkem do moderního i venkovského prostoru. Klíčové vlastnosti konzolového stolku SHUMEE 3 černý 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo Konzolový stolek SHUMEE poslouží jako odkládací stolek ve vstupní hale Je velmi oblíbený pro své obdélníkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 3 černý 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331697)
SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo černý (331614), SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo bílý (331616), SHUMEE čajový 2 ks tvrzené sklo průhledné (331613), SHUMEE 2 patra průhledný a černý 2 38 cm tvrzené sklo (322789), SHUMEE 2 černý 60 × 35 × 75 cm tvrzené sklo (322830), SHUMEE 2 patra průhledný a černý 38 cm tvrzené sklo (322788), Čajový stolek černý 60 cm polyratan a tvrzené sklo (46203), Čajový stolek černý 80 × 80 × 35 cm tvrzené sklo (322893), Čajový stolek černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322900), Čajový stolek černý 60 × 60 × 35 cm tvrzené sklo (322888), Čajový stolek černý 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322898), SHUMEE 2 na notebook černý 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331650), Sada odkládacích stolků 2 ks tvrzené sklo (249501), SHUMEE 2 bílý 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331700), SHUMEE 2 bílý 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331696), SHUMEE 2 průhledný 100 × 36 × 90 cm tvrzené sklo (331633), SHUMEE černý 60 × 35 × 75 cm tvrzené sklo (322828), Hnízdové stolky 2 ks černé 42x42x41,5 cm tvrzené sklo (284739), SHUMEE 3 černý 160 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331701), SHUMEE 3 černý 140 × 35 × 75,5 cm tvrzené sklo (331697), Čajový stolek bílý 60 × 60 × 35 cm tvrzené sklo (322889), Čajový stolek průhledný 100 × 50 × 35 cm tvrzené sklo (322897), Čajový stolek šedý 60 cm polyratan a tvrzené sklo (46204), Čajový stolek průhledný 80 × 80 × 35 cm tvrzené sklo (322892), SHUMEE 2 na notebook průhledný 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331649), Otočné servírovací tácy 2 ks průhledné 30 cm tvrzené sklo (249497), SHUMEE průhledný a černý 100 × 36 × 90 cm tvrzené sklo (331630), SHUMEE černý a průhledný 100 × 36 × 90 cm tvrzené sklo (331634), Čajový stolek béžový 60 cm polyratan a tvrzené sklo, 310559 (310559)