Sharp mx-27grsa - originální optická jednotka, černá + barevná, 100000/60000

Produkt Sharp mx-27grsa - originální optická jednotka, černá + barevná, 100000/60000 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sharp mx-27grsa - originální optická jednotka, černá + barevná, 100000/60000 upraviť a produkt hľadať znova.

SHARP MX-27GRSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 100000/60000

SHARP MX-27GRSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 100000/60000
Detail

Originální optická jednotka MX-27GRSA nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka MX-27GRSA s kapacitou 100000/60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka MX-27GRSA je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky MX-27GRSA získáte 39 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP MX-27GRSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 100000/60000 , Nutrend carnitine 100000, 1000ml, višeň (8594073177513)

SHARP MX31GUSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 100000/60000

SHARP MX31GUSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 100000/60000
Detail

Originální optická jednotka MX31GUSA nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka MX31GUSA s kapacitou 100000/60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka MX31GUSA je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky MX31GUSA získáte 157 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP MX31GUSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 100000/60000 , Nutrend carnitine 100000, 1000ml, pomeranč (8594073177506)

SHARP MX-27GUSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 100000 stran

SHARP MX-27GUSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka MX-27GUSA nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka MX-27GUSA s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka MX-27GUSA je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky MX-27GUSA získáte 150 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP MX-27GUSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 100000 stran , Nutrend carnitine 100000, 1000 ml (nadsptnut0285)

SHARP MX-31GRSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 150000/100000

SHARP MX-31GRSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 150000/100000
Detail

Originální optická jednotka MX-31GRSA nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka MX-31GRSA s kapacitou 150000/100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka MX-31GRSA je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky MX-31GRSA získáte 33 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP MX-31GRSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 150000/100000 , Nutrend carnitine 100000, 1000ml, citron (8594073177490)

SHARP MX-500GR - originální optická jednotka, černá + barevná, 200000 stran

SHARP MX-500GR - originální optická jednotka, černá + barevná, 200000 stran
Detail

Originální optická jednotka MX-500GR nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka MX-500GR s kapacitou 200000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka MX-500GR je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky MX-500GR získáte 63 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP MX-500GR - originální optická jednotka, černá + barevná, 200000 stran , Canyon herní myš optická hazard, dpi 800 až 6400, černá (cnd-sgm6n)

KYOCERA 302R793020 - originální optická jednotka, barevná, 100000 stran

KYOCERA 302R793020 - originální optická jednotka, barevná, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka 302R793020 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 302R793020 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 302R793020 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Kyocera tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Kyocera je světový dodavatel řešení tiskových služeb určených převážně pro kanceláře a firmy. Mezi nejznámější produkty patří tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, kvalitní spotřební materiál a softwarová řešení pro práci s dokumenty. Nákupem tiskové optické jednotky 302R793020 získáte 133 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KYOCERA 302R793020 - originální optická jednotka, barevná, 100000 stran , Sharp el-w531th černá (sh-elw531thwh)

SHARP AR-451DM - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

SHARP AR-451DM - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka AR-451DM nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka AR-451DM s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka AR-451DM je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky AR-451DM získáte 53 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP AR-451DM - originální optická jednotka, černá, 100000 stran , Sharp el-w531tl černá (sh-elw531tlbbk)

SHARP MX-312GR - originální optická jednotka, černá, 75000 stran

SHARP MX-312GR - originální optická jednotka, černá, 75000 stran
Detail

Originální optická jednotka MX-312GR nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka MX-312GR s kapacitou 75000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka MX-312GR je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky MX-312GR získáte 29 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP MX-312GR - originální optická jednotka, černá, 75000 stran , Sharp ps-919 černá (ps-919)

SHARP MX-C30DR - originální optická jednotka, černá, 45000 stran

SHARP MX-C30DR - originální optická jednotka, černá, 45000 stran
Detail

Originální optická jednotka MX-C30DR nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka MX-C30DR s kapacitou 45000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka MX-C30DR je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky MX-C30DR získáte 89 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP MX-C30DR - originální optická jednotka, černá, 45000 stran , Tristar mx-4829 (mx-4829)

LEXMARK 50F0ZA0 - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

LEXMARK 50F0ZA0 - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka 50F0ZA0 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 50F0ZA0 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 50F0ZA0 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Lexmark tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Americká společnost Lexmark patří mezi globální lídry pro zobrazovací a tiskové služby. V současnosti se zaměřuje výhradně na laserovou technologii tisku a nabízí v tomto odvětví celené řešení firmám, státním institucím a zdravotnickým zařízením ve více než 170 zemích světa. Nákupem tiskové optické jednotky 50F0ZA0 získáte 103 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LEXMARK 50F0ZA0 - originální optická jednotka, černá, 60000 stran , Aputure amaran al-mx (al-mx)

LEXMARK 50F0Z00 - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

LEXMARK 50F0Z00 - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka 50F0Z00 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 50F0Z00 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 50F0Z00 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Lexmark tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Americká společnost Lexmark patří mezi globální lídry pro zobrazovací a tiskové služby. V současnosti se zaměřuje výhradně na laserovou technologii tisku a nabízí v tomto odvětví celené řešení firmám, státním institucím a zdravotnickým zařízením ve více než 170 zemích světa. Nákupem tiskové optické jednotky 50F0Z00 získáte 59 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LEXMARK 50F0Z00 - originální optická jednotka, černá, 60000 stran , Casio mx 12 b (mx 12 b)

LEXMARK 56F0ZA0 - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

LEXMARK 56F0ZA0 - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka 56F0ZA0 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 56F0ZA0 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 56F0ZA0 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Lexmark tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Americká společnost Lexmark patří mezi globální lídry pro zobrazovací a tiskové služby. V současnosti se zaměřuje výhradně na laserovou technologii tisku a nabízí v tomto odvětví celené řešení firmám, státním institucím a zdravotnickým zařízením ve více než 170 zemích světa. Nákupem tiskové optické jednotky 56F0ZA0 získáte 97 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LEXMARK 56F0ZA0 - originální optická jednotka, černá, 60000 stran , Nutrend carnitine 60000 + synephrine, 500 ml, žlutá malina (8594073173706)

LEXMARK 56F0Z0E - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

LEXMARK 56F0Z0E - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka 56F0Z0E nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 56F0Z0E s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 56F0Z0E je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Lexmark tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Americká společnost Lexmark patří mezi globální lídry pro zobrazovací a tiskové služby. V současnosti se zaměřuje výhradně na laserovou technologii tisku a nabízí v tomto odvětví celené řešení firmám, státním institucím a zdravotnickým zařízením ve více než 170 zemích světa. Nákupem tiskové optické jednotky 56F0Z0E získáte 57 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LEXMARK 56F0Z0E - originální optická jednotka, černá, 60000 stran , Rapture alpha cherry mx red černá - cz/sk (rpt-gmk32fls01b)

LEXMARK 56F0Z00 - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

LEXMARK 56F0Z00 - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka 56F0Z00 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 56F0Z00 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 56F0Z00 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Lexmark tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Americká společnost Lexmark patří mezi globální lídry pro zobrazovací a tiskové služby. V současnosti se zaměřuje výhradně na laserovou technologii tisku a nabízí v tomto odvětví celené řešení firmám, státním institucím a zdravotnickým zařízením ve více než 170 zemích světa. Nákupem tiskové optické jednotky 56F0Z00 získáte 57 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LEXMARK 56F0Z00 - originální optická jednotka, černá, 60000 stran , Rapture delta cherry mx blue černá - cz/sk (rpt-gmk31fls06b)

LEXMARK 76C0PK0 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

LEXMARK 76C0PK0 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka 76C0PK0 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 76C0PK0 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 76C0PK0 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Lexmark tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Americká společnost Lexmark patří mezi globální lídry pro zobrazovací a tiskové služby. V současnosti se zaměřuje výhradně na laserovou technologii tisku a nabízí v tomto odvětví celené řešení firmám, státním institucím a zdravotnickým zařízením ve více než 170 zemích světa. Nákupem tiskové optické jednotky 76C0PK0 získáte 162 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LEXMARK 76C0PK0 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran , Rapture alpha cherry mx blue černá - cz/sk (rpt-gmk31fls02b)

LEXMARK 52D0Z00 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

LEXMARK 52D0Z00 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka 52D0Z00 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 52D0Z00 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 52D0Z00 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Lexmark tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Americká společnost Lexmark patří mezi globální lídry pro zobrazovací a tiskové služby. V současnosti se zaměřuje výhradně na laserovou technologii tisku a nabízí v tomto odvětví celené řešení firmám, státním institucím a zdravotnickým zařízením ve více než 170 zemích světa. Nákupem tiskové optické jednotky 52D0Z00 získáte 60 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LEXMARK 52D0Z00 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran , Lifesmart centrální jednotka (ls082wh)

KYOCERA 302R793010 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

KYOCERA 302R793010 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka 302R793010 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 302R793010 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 302R793010 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Kyocera tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Kyocera je světový dodavatel řešení tiskových služeb určených převážně pro kanceláře a firmy. Mezi nejznámější produkty patří tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, kvalitní spotřební materiál a softwarová řešení pro práci s dokumenty. Nákupem tiskové optické jednotky 302R793010 získáte 159 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KYOCERA 302R793010 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran , Datacom optická spojka lc-lc (sm) duplex (5714)

KYOCERA 302LZ93060 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

KYOCERA 302LZ93060 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka 302LZ93060 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 302LZ93060 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 302LZ93060 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Kyocera tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Kyocera je světový dodavatel řešení tiskových služeb určených převážně pro kanceláře a firmy. Mezi nejznámější produkty patří tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, kvalitní spotřební materiál a softwarová řešení pro práci s dokumenty. Nákupem tiskové optické jednotky 302LZ93060 získáte 108 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KYOCERA 302LZ93060 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran , Faro 60000 - nástěnné bodové svítidlo list 1xe27/40w/230v (102145)

EPSON C13S051228 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

EPSON C13S051228 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka C13S051228 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka C13S051228 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka C13S051228 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Epson tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Značka Epson se v současnosti soustředí hlavně na vývoj, výrobu a prodej tiskáren a příslušenství. Značka přichází pravidelně s inovacemi na poli tisku, jež mnohdy velmi úzce souvisí s ochranou životního prostředí. Epson patří mezi společensky odpovědné výrobce tiskáren a jejich výrobky jsou šetrné nejen k životnímu prostředí, ale díky předvídatelným nákladům na tisk i k peněženkám jejich zákazníků. V roce 2014 získala firma za svou technologii Replace Ink Pack System významné světové ocenění TIPA. Nákupem tiskové optické jednotky C13S051228 získáte 80 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EPSON C13S051228 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran , Eyenimal protištěkací ultrazvuková jednotka (3700192309598)

EPSON C13S051230 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

EPSON C13S051230 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka C13S051230 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka C13S051230 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka C13S051230 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Epson tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Značka Epson se v současnosti soustředí hlavně na vývoj, výrobu a prodej tiskáren a příslušenství. Značka přichází pravidelně s inovacemi na poli tisku, jež mnohdy velmi úzce souvisí s ochranou životního prostředí. Epson patří mezi společensky odpovědné výrobce tiskáren a jejich výrobky jsou šetrné nejen k životnímu prostředí, ale díky předvídatelným nákladům na tisk i k peněženkám jejich zákazníků. V roce 2014 získala firma za svou technologii Replace Ink Pack System významné světové ocenění TIPA. Nákupem tiskové optické jednotky C13S051230 získáte 80 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EPSON C13S051230 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran , Seva armáda – speciální jednotka (8592812176308)

KYOCERA 302H493011 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

KYOCERA 302H493011 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka 302H493011 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 302H493011 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 302H493011 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Kyocera tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Kyocera je světový dodavatel řešení tiskových služeb určených převážně pro kanceláře a firmy. Mezi nejznámější produkty patří tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, kvalitní spotřební materiál a softwarová řešení pro práci s dokumenty. Nákupem tiskové optické jednotky 302H493011 získáte 127 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KYOCERA 302H493011 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran , Premiumcord tos optická spojka, toslink - toslink f/f (kjtosred02)

LEXMARK 52D0ZA0 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

LEXMARK 52D0ZA0 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka 52D0ZA0 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 52D0ZA0 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 52D0ZA0 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Lexmark tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Americká společnost Lexmark patří mezi globální lídry pro zobrazovací a tiskové služby. V současnosti se zaměřuje výhradně na laserovou technologii tisku a nabízí v tomto odvětví celené řešení firmám, státním institucím a zdravotnickým zařízením ve více než 170 zemích světa. Nákupem tiskové optické jednotky 52D0ZA0 získáte 105 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LEXMARK 52D0ZA0 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran , Canon pg-510 + cl-511 multipack černá, barevná (2970b010)

SHARP MX62GRSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 300/200

SHARP MX62GRSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 300/200
Detail

Originální optická jednotka MX62GRSA nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka MX62GRSA s kapacitou 300/200 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka MX62GRSA je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky MX62GRSA získáte 113 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP MX62GRSA - originální optická jednotka, černá + barevná, 300/200 , Moza mini-mx (msg02)

RICOH 1022 (411018) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

RICOH 1022 (411018) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka 411018 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 411018 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 411018 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Ricoh tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka Ricoh se zabývá zobrazovací technikou a elektronikou už od roku 1936. Specializuje se na kancelářská multifunkční tisková zařízení a laserové tiskárny a dále nabízí řešení pro řízení toku diskových dat a s tím spojené IT služby. Přes 100 tisíc zaměstnanců společnosti Ricoh se každý den snaží nabídnout ucelené řešení pro tisk a práci s daty menším kancelářím i obrovským nadnárodním korporátům. Nákupem tiskové optické jednotky 411018 získáte 247 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako RICOH 1022 (411018) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran , Arctic mx cleaner (actcp00033a)

RICOH MPC2003 (D1882254) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

RICOH MPC2003 (D1882254) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka D1882254 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka D1882254 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka D1882254 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Ricoh tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka Ricoh se zabývá zobrazovací technikou a elektronikou už od roku 1936. Specializuje se na kancelářská multifunkční tisková zařízení a laserové tiskárny a dále nabízí řešení pro řízení toku diskových dat a s tím spojené IT služby. Přes 100 tisíc zaměstnanců společnosti Ricoh se každý den snaží nabídnout ucelené řešení pro tisk a práci s daty menším kancelářím i obrovským nadnárodním korporátům. Nákupem tiskové optické jednotky D1882254 získáte 154 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako RICOH MPC2003 (D1882254) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran , Optická koherenční tomografie v neurologii (978-80-7345-661-0)

RICOH MPC300 (M0262024) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

RICOH MPC300 (M0262024) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka M0262024 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka M0262024 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka M0262024 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Ricoh tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka Ricoh se zabývá zobrazovací technikou a elektronikou už od roku 1936. Specializuje se na kancelářská multifunkční tisková zařízení a laserové tiskárny a dále nabízí řešení pro řízení toku diskových dat a s tím spojené IT služby. Přes 100 tisíc zaměstnanců společnosti Ricoh se každý den snaží nabídnout ucelené řešení pro tisk a práci s daty menším kancelářím i obrovským nadnárodním korporátům. Nákupem tiskové optické jednotky M0262024 získáte 102 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako RICOH MPC300 (M0262024) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran , Topdon testovací jednotka autobaterie bt300p (topbt300p)

XEROX 118 (013R00589) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

XEROX 118 (013R00589) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka 013R00589 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 013R00589 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 013R00589 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Xerox tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Xerox je průkopníkem nejen tiskových, ale i počítačových technologií. Málokterá značka se může chlubit tím, že její název se stal synonymem pro konkrétní činnost nebo produkt. Když ale Xerox přišel na trh s první kancelářskou kopírkou, nikdo nepoužil dlouhá léta pro činnost se zařízením spojenou jiný výraz než „xeroxovat“ (a ten se drží v kancelářském slangu dodnes). Xerox stojí i za dalšími revolučními vynálezy. Díky inženýrům z Xeroxu mohly být první počítače Apple ovládány myší a stojí i za vynálezem laserové tiskárny. V současnosti se firma zaměřuje převážně na komplexní tiskové služby, které poskytuje převážně finančnímu, vládnímu, zdravotnickému nebo IT sektoru. Nákupem tiskové optické jednotky 013R00589 získáte 668 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako XEROX 118 (013R00589) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran , Emos ip kamerova jednotka wifi h1139

XEROX 5500 (113R00670) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

XEROX 5500 (113R00670) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka 113R00670 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 113R00670 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 113R00670 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Xerox tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Xerox je průkopníkem nejen tiskových, ale i počítačových technologií. Málokterá značka se může chlubit tím, že její název se stal synonymem pro konkrétní činnost nebo produkt. Když ale Xerox přišel na trh s první kancelářskou kopírkou, nikdo nepoužil dlouhá léta pro činnost se zařízením spojenou jiný výraz než „xeroxovat“ (a ten se drží v kancelářském slangu dodnes). Xerox stojí i za dalšími revolučními vynálezy. Díky inženýrům z Xeroxu mohly být první počítače Apple ovládány myší a stojí i za vynálezem laserové tiskárny. V současnosti se firma zaměřuje převážně na komplexní tiskové služby, které poskytuje převážně finančnímu, vládnímu, zdravotnickému nebo IT sektoru. Nákupem tiskové optické jednotky 113R00670 získáte 573 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako XEROX 5500 (113R00670) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran , Jednotka (978-80-242-7115-6)

RICOH MPC306 (D2970121) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

RICOH MPC306 (D2970121) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka D2970121 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka D2970121 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka D2970121 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Ricoh tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka Ricoh se zabývá zobrazovací technikou a elektronikou už od roku 1936. Specializuje se na kancelářská multifunkční tisková zařízení a laserové tiskárny a dále nabízí řešení pro řízení toku diskových dat a s tím spojené IT služby. Přes 100 tisíc zaměstnanců společnosti Ricoh se každý den snaží nabídnout ucelené řešení pro tisk a práci s daty menším kancelářím i obrovským nadnárodním korporátům. Nákupem tiskové optické jednotky D2970121 získáte 190 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako RICOH MPC306 (D2970121) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran , Sharp ua-kin50e-w (sharp ua-kin50e-w)

SAMSUNG CLT-R808 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

SAMSUNG CLT-R808 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka CLT-R808 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka CLT-R808 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka CLT-R808 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Samsung tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Jihokorejská značka Samsung je dnes známá hlavně díky svým špičkovým smartphonům, televizím, pračkám a další spotřební elektronice. Do segmentu malých tiskáren naskočil Samsung na začátku 80. let, když přišel na trh se svým prvním faxem. V roce 2016 Samsung prodal celý segment tiskáren a kopírek společnosti Hewlett-Packard. Tiskárny, kopírky a multifunkce Samsung od té doby oficiálně vyrábí společnost HP. Dle jejich slov se jedná o unikátní spojení kvality a spolehlivosti typické pro HP a profesionálního výkonu, kterým se vyznačují výrobky Samsung. Nákupem tiskové optické jednotky CLT-R808 získáte 147 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SAMSUNG CLT-R808 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran , Sharp ua-kin40e-w (sharp ua-kin40e-w)

SAMSUNG MLT-R704 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

SAMSUNG MLT-R704 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka MLT-R704 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka MLT-R704 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka MLT-R704 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Samsung tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Jihokorejská značka Samsung je dnes známá hlavně díky svým špičkovým smartphonům, televizím, pračkám a další spotřební elektronice. Do segmentu malých tiskáren naskočil Samsung na začátku 80. let, když přišel na trh se svým prvním faxem. V roce 2016 Samsung prodal celý segment tiskáren a kopírek společnosti Hewlett-Packard. Tiskárny, kopírky a multifunkce Samsung od té doby oficiálně vyrábí společnost HP. Dle jejich slov se jedná o unikátní spojení kvality a spolehlivosti typické pro HP a profesionálního výkonu, kterým se vyznačují výrobky Samsung. Nákupem tiskové optické jednotky MLT-R704 získáte 5249 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SAMSUNG MLT-R704 - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

XEROX 4265 (113R00776) - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

XEROX 4265 (113R00776) - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka 113R00776 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 113R00776 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 113R00776 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Xerox tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Xerox je průkopníkem nejen tiskových, ale i počítačových technologií. Málokterá značka se může chlubit tím, že její název se stal synonymem pro konkrétní činnost nebo produkt. Když ale Xerox přišel na trh s první kancelářskou kopírkou, nikdo nepoužil dlouhá léta pro činnost se zařízením spojenou jiný výraz než „xeroxovat“ (a ten se drží v kancelářském slangu dodnes). Xerox stojí i za dalšími revolučními vynálezy. Díky inženýrům z Xeroxu mohly být první počítače Apple ovládány myší a stojí i za vynálezem laserové tiskárny. V současnosti se firma zaměřuje převážně na komplexní tiskové služby, které poskytuje převážně finančnímu, vládnímu, zdravotnickému nebo IT sektoru. Nákupem tiskové optické jednotky 113R00776 získáte 496 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako XEROX 4265 (113R00776) - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

KONICA MINOLTA A63X03V K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA A63X03V K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka A63X03V nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka A63X03V s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka A63X03V je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Konica Minolta tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Firma Konica-Minolta vznikla v roce 2003 sloučením firem Konica a Minolta. Dnes je tato japonská společnost předním výrobcem kancelářské techniky a stabilním dodavatelem ucelených řešení v oblasti tisku převážně pro kanceláře a velké podniky. Nákupem tiskové optické jednotky A63X03V získáte 71 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KONICA MINOLTA A63X03V K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA AAFW0Y1 K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA AAFW0Y1 K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka AAFW0Y1 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka AAFW0Y1 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka AAFW0Y1 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Konica Minolta tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Firma Konica-Minolta vznikla v roce 2003 sloučením firem Konica a Minolta. Dnes je tato japonská společnost předním výrobcem kancelářské techniky a stabilním dodavatelem ucelených řešení v oblasti tisku převážně pro kanceláře a velké podniky. Nákupem tiskové optické jednotky AAFW0Y1 získáte 90 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KONICA MINOLTA AAFW0Y1 K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA A3GP01D K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA A3GP01D K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka A3GP01D nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka A3GP01D s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka A3GP01D je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Konica Minolta tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Firma Konica-Minolta vznikla v roce 2003 sloučením firem Konica a Minolta. Dnes je tato japonská společnost předním výrobcem kancelářské techniky a stabilním dodavatelem ucelených řešení v oblasti tisku převážně pro kanceláře a velké podniky. Nákupem tiskové optické jednotky A3GP01D získáte 153 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KONICA MINOLTA A3GP01D K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA A63X03W K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA A63X03W K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka A63X03W nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka A63X03W s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka A63X03W je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Konica Minolta tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Firma Konica-Minolta vznikla v roce 2003 sloučením firem Konica a Minolta. Dnes je tato japonská společnost předním výrobcem kancelářské techniky a stabilním dodavatelem ucelených řešení v oblasti tisku převážně pro kanceláře a velké podniky. Nákupem tiskové optické jednotky A63X03W získáte 84 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KONICA MINOLTA A63X03W K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA A6VM03V K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA A6VM03V K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka A6VM03V nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka A6VM03V s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka A6VM03V je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Konica Minolta tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Firma Konica-Minolta vznikla v roce 2003 sloučením firem Konica a Minolta. Dnes je tato japonská společnost předním výrobcem kancelářské techniky a stabilním dodavatelem ucelených řešení v oblasti tisku převážně pro kanceláře a velké podniky. Nákupem tiskové optické jednotky A6VM03V získáte 67 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KONICA MINOLTA A6VM03V K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA AAFW0Y0 K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA AAFW0Y0 K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka AAFW0Y0 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka AAFW0Y0 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka AAFW0Y0 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Konica Minolta tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Firma Konica-Minolta vznikla v roce 2003 sloučením firem Konica a Minolta. Dnes je tato japonská společnost předním výrobcem kancelářské techniky a stabilním dodavatelem ucelených řešení v oblasti tisku převážně pro kanceláře a velké podniky. Nákupem tiskové optické jednotky AAFW0Y0 získáte 72 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KONICA MINOLTA AAFW0Y0 K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA AAE00Y0 K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA AAE00Y0 K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka AAE00Y0 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka AAE00Y0 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka AAE00Y0 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Konica Minolta tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Firma Konica-Minolta vznikla v roce 2003 sloučením firem Konica a Minolta. Dnes je tato japonská společnost předním výrobcem kancelářské techniky a stabilním dodavatelem ucelených řešení v oblasti tisku převážně pro kanceláře a velké podniky. Nákupem tiskové optické jednotky AAE00Y0 získáte 66 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KONICA MINOLTA AAE00Y0 K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA AAE00Y1 K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA AAE00Y1 K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka AAE00Y1 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka AAE00Y1 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka AAE00Y1 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Konica Minolta tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Firma Konica-Minolta vznikla v roce 2003 sloučením firem Konica a Minolta. Dnes je tato japonská společnost předním výrobcem kancelářské techniky a stabilním dodavatelem ucelených řešení v oblasti tisku převážně pro kanceláře a velké podniky. Nákupem tiskové optické jednotky AAE00Y1 získáte 83 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KONICA MINOLTA AAE00Y1 K - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

RICOH 1015 (B039-9510) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

RICOH 1015 (B039-9510) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran
Detail

Originální optická jednotka B039-9510 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka B039-9510 s kapacitou 60000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka B039-9510 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Ricoh tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka Ricoh se zabývá zobrazovací technikou a elektronikou už od roku 1936. Specializuje se na kancelářská multifunkční tisková zařízení a laserové tiskárny a dále nabízí řešení pro řízení toku diskových dat a s tím spojené IT služby. Přes 100 tisíc zaměstnanců společnosti Ricoh se každý den snaží nabídnout ucelené řešení pro tisk a práci s daty menším kancelářím i obrovským nadnárodním korporátům. Nákupem tiskové optické jednotky B039-9510 získáte 57 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako RICOH 1015 (B039-9510) - originální optická jednotka, černá, 60000 stran

KONICA MINOLTA 4515613 K - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

KONICA MINOLTA 4515613 K - originální optická jednotka, černá, 100000 stran
Detail

Originální optická jednotka 4515613 nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka 4515613 s kapacitou 100000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka 4515613 je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Konica Minolta tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Firma Konica-Minolta vznikla v roce 2003 sloučením firem Konica a Minolta. Dnes je tato japonská společnost předním výrobcem kancelářské techniky a stabilním dodavatelem ucelených řešení v oblasti tisku převážně pro kanceláře a velké podniky. Nákupem tiskové optické jednotky 4515613 získáte 97 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako KONICA MINOLTA 4515613 K - originální optická jednotka, černá, 100000 stran

SHARP MX754DR - originální optická jednotka, černá, 800000 stran

SHARP MX754DR - originální optická jednotka, černá, 800000 stran
Detail

Originální optická jednotka MX754DR nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka MX754DR s kapacitou 800000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka MX754DR je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky MX754DR získáte 212 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP MX754DR - originální optická jednotka, černá, 800000 stran

SHARP MX560DR - originální optická jednotka, černá, 300000 stran

SHARP MX560DR - originální optická jednotka, černá, 300000 stran
Detail

Originální optická jednotka MX560DR nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka MX560DR s kapacitou 300000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka MX560DR je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky MX560DR získáte 56 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP MX560DR - originální optická jednotka, černá, 300000 stran

SHARP MX60GRSA - originální optická jednotka, černá, 200000 stran

SHARP MX60GRSA - originální optická jednotka, černá, 200000 stran
Detail

Originální optická jednotka MX60GRSA nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka MX60GRSA s kapacitou 200000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka MX60GRSA je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky MX60GRSA získáte 43 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP MX60GRSA - originální optická jednotka, černá, 200000 stran

SHARP MX-36GVSA - originální toner, barevný, 60000 stran

SHARP MX-36GVSA - originální toner, barevný, 60000 stran
Detail

Toner Sharp MX-36GVSA. Barva: Barevná. Kapacita: 60000 stran. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP MX-36GVSA - originální toner, barevný, 60000 stran

SHARP AR-271DM - originální optická jednotka, černá, 50000 stran

SHARP AR-271DM - originální optická jednotka, černá, 50000 stran
Detail

Originální optická jednotka AR-271DM nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka AR-271DM s kapacitou 50000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka AR-271DM je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky AR-271DM získáte 39 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP AR-271DM - originální optická jednotka, černá, 50000 stran

SHARP AL-80DR - originální optická jednotka, černá, 20000 stran

SHARP AL-80DR - originální optická jednotka, černá, 20000 stran
Detail

Originální optická jednotka AL-80DR nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka AL-80DR s kapacitou 20000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka AL-80DR je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky AL-80DR získáte 47 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP AL-80DR - originální optická jednotka, černá, 20000 stran

SHARP AR-152DM - originální optická jednotka, černá, 25000 stran

SHARP AR-152DM - originální optická jednotka, černá, 25000 stran
Detail

Originální optická jednotka AR-152DM nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka AR-152DM s kapacitou 25000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka AR-152DM je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky AR-152DM získáte 32 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP AR-152DM - originální optická jednotka, černá, 25000 stran

SHARP AR-310DM - originální optická jednotka, černá, 75000 stran

SHARP AR-310DM - originální optická jednotka, černá, 75000 stran
Detail

Originální optická jednotka AR-310DM nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk. Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku. Samostatná optická jednotka AR-310DM s kapacitou 75000 stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec. Originální optická jednotka AR-310DM je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Sharp tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek. Originální optické jednotky mívají méně problémů s kompatibilitou a jejich použitím nevznikají zbytečné komplikace s případnou reklamací tiskárny v záruční době. Jejich nevýhodou je ale vysoká pořizovací cena. Výhodnou alternativou jsou tak kompatibilní optické jednotky, které jsou mnohdy i řádově levnější. Japonská značka spotřební elektroniky Sharp se svou nabídkou produktů zaměřuje převážně na domácnosti. V segmentu tiskáren a skenerů se ale soustředí téměř výhradně na velké a malé pracovní skupiny a nabízí ucelené řešení pro kancelářský tisk. Nákupem tiskové optické jednotky AR-310DM získáte 33 věrnostních bodů, které můžete využít jako slevu na příští nákup v našem e-shopu TonerPartner. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHARP AR-310DM - originální optická jednotka, černá, 75000 stran
Nutrend Carnitine 100000, 1000ml, višeň (8594073177513), Nutrend Carnitine 100000, 1000ml, pomeranč (8594073177506), Nutrend Carnitine 100000, 1000 ml (nadSPTnut0285), Nutrend Carnitine 100000, 1000ml, citron (8594073177490), CANYON Herní myš optická HAZARD, DPI 800 až 6400, černá (CND-SGM6N), SHARP EL-W531TH černá (SH-ELW531THWH), SHARP EL-W531TL černá (SH-ELW531TLBBK), Sharp PS-919 černá (PS-919), TRISTAR MX-4829 (MX-4829), Aputure Amaran AL-MX (AL-MX), CASIO MX 12 B (MX 12 B), Nutrend Carnitine 60000 + SYNEPHRINE, 500 ml, žlutá malina (8594073173706), Rapture ALPHA Cherry MX Red černá - CZ/SK (RPT-GMK32FLS01B), Rapture DELTA Cherry MX Blue černá - CZ/SK (RPT-GMK31FLS06B), Rapture ALPHA Cherry MX Blue černá - CZ/SK (RPT-GMK31FLS02B), LifeSmart centrální jednotka (LS082WH), Datacom optická spojka LC-LC (SM) duplex (5714), FARO 60000 - Nástěnné bodové svítidlo LIST 1xE27/40W/230V (102145), Eyenimal Protištěkací ultrazvuková jednotka (3700192309598), SEVA ARMÁDA – Speciální jednotka (8592812176308), PremiumCord TOS optická spojka, toslink - toslink F/F (kjtosred02), Canon PG-510 + CL-511 multipack černá, barevná (2970B010), Moza Mini-MX (MSG02), ARCTIC MX Cleaner (ACTCP00033A), Optická koherenční tomografie v neurologii (978-80-7345-661-0), Topdon testovací jednotka autobaterie BT300P (TOPBT300P), emos ip kamerova jednotka wifi h1139, Jednotka (978-80-242-7115-6), Sharp UA-KIN50E-W (Sharp UA-KIN50E-W), Sharp UA-KIN40E-W (Sharp UA-KIN40E-W)