Scanquilt povlečení krep uni béžová (17446)

Produkt Scanquilt povlečení krep uni béžová (17446) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Scanquilt povlečení krep uni béžová (17446) upraviť a produkt hľadať znova.

SCANquilt povlečení KREP UNI béžová (17446)

SCANquilt povlečení KREP UNI béžová (17446)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová barva Přibližně třetinu života strávíme v posteli, proto je velmi důležité pořídit si kvalitní povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a současně se stane dominantou vaší ložnice. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, pro svou stálost a kvalitu. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje béžová barva. Zásadní parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP UNI béžová S povlečením Scanquilt se vám budou zdát ty nejkrásnější sny Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlna Jednoduché zipové zapínání Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP UNI béžová (17446) , Bellatex povlečení krep srdce

SCANquilt povlečení KREP UNI (25510)

SCANquilt povlečení KREP UNI (25510)
Detail

Povlečení dětské, rozměr: 45 × 65 a 90 × 135 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, modrá barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, jímž je bavlna a krep. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. Krepové povlečení se nežehlí, mohli byste zbavit látku jejího typického povrchu. Tato varianta se skvěle hodí do dětských pokojů. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Ty jsou v tomto případě 90 × 135 a 45 × 65. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje modrá barva. Zásadní přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP UNI S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně K jeho vyrobení byl zvolen materiál, jímž je bavlna a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP UNI (25510) , Bellatex povlečení krep 80/717 hnědá mašle

SCANquilt povlečení KREP UNI bílá (34426)

SCANquilt povlečení KREP UNI bílá (34426)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá barva Přibližně třetinu života strávíme v posteli, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, zůstávají stejně velké a jsou stálobarevné. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. Nezapomínejte také na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří bílá barva. Klíčové znaky povlečení SCANquilt povlečení KREP UNI bílá S povlečením Scanquilt se vám nebude chtít z postele Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Pro jednodušší zapínání má všitý zip Jeho rozměry dosahují 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KREP UNI bílá zdůrazní bílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP UNI bílá (34426) , Bellatex s.r.o. povlečení krep 80/110 růžičky (blmisc2828nad)

SCANquilt povlečení KREP hvězdičky bílopestrá (28877)

SCANquilt povlečení KREP hvězdičky bílopestrá (28877)
Detail

Povlečení dětské, rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, proto hraje výběr povlečení důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt vám nabídne odpočinek, který si zasloužíte a také se stane nedílným doplňkem vaší ložnice. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, drží stálou velikost a jsou pevné. Vaše ratolesti ocení tuto dětskou variantu. Díky zipu se povlékání postele stane zábavou. V neposlední řadě myslete také na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje vícebarevná barva. Důležité parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP hvězdičky bílopestrá S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlna Uzavřete ho pomocí zipu Tento motiv se zamilují... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP hvězdičky bílopestrá (28877) , Bellatex s.r.o. povlečení krep 80/826 šedý lupínek (blmisc2826nad)

SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá (24866)

SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá (24866)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, růžová a vícebarevná barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a také doplní interiér vaší ložnice. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, který v tomto případě představuje bavlna a krep. Výrobky z bavlny mají mezi uživateli vysokou oblibu, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Krepové povlečení se v žádném případě nežehlí, mohli byste ho tak zbavit jeho charakteristického povrchu. Zapínání na zip zajistí rychlou a jednoduchou výměnu povlečení. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje růžová a vícebarevná barva. Podstatné přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá S povlečením Scanquilt už nikdy nebudete chtít z postele Výrobce k jeho ušití zvolil... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá (24866) , Bellatex s.r.o. povlečení krep 80/409 rozkvetlé větvičky (blmisc2831nad)

SCANquilt povlečení KREP káro bílomodrá (30439)

SCANquilt povlečení KREP káro bílomodrá (30439)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, modrá barva Kvalitní spánek je pro život velmi důležitý, z tohoto důvodu si vybírejte povlečení velmi důkladně. Ložní povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, kterým v tomto případě je bavlna a krep. Produkty z bavlny mají mezi uživateli velkou oblibu, díky barevné stálosti a kvalitě. Krepové povlečení se nežehlí, mohli byste zbavit látku jejího typického povrchu. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. Před zakoupením myslete na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří modrá barva. Významné vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení KREP káro bílomodrá S povlečením Scanquilt vykouzlíte z vaší postele ráj spánku K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlna a krep Výhodu představuje snadná údržba... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP káro bílomodrá (30439) , Bellatex s.r.o. povlečení krep f 80/227 barevná peříčka (blmisc2835nad)

SCANquilt povlečení KREP kola bílošedá (26292)

SCANquilt povlečení KREP kola bílošedá (26292)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, Spánek nám zabere skoro třetinu života, proto byste výběr vhodného povlečení neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a přitom vkusně doplní váš interiér. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny jsou známé svou velkou oblíbeností, díky neměnné velikosti a stálosti barev. S povlékáním postele už nebudete mít problém, zipové zapínání vám ušetří spoustu času. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Stěžejní parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP kola bílošedá S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli Pro toto povlečení byl vybrán materiál, jímž je bavlna Zapínání obstará zip Jeho rozměry dosahují 70 × 90 a 140 × 200 (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP kola bílošedá (26292) , Bellatex s.r.o. povlečení krep f 80/506 modrošedé kruhy (blmisc2845nad)

SCANquilt povlečení KREP sovičky bílopestrá (30442)

SCANquilt povlečení KREP sovičky bílopestrá (30442)
Detail

Povlečení dětské, rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Přibližně třetinu života strávíme v posteli, proto je důležité vybrat si to pravé povlečení. Povlečení Scanquilt vám zajistí odpočinek, který tak moc potřebujete a zároveň elegantně dotvoří vzhled ložnice. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, díky barevné stálosti a kvalitě. Děti si ho rychle oblíbí a budou spokojeně usínat. Zapínání na zip zajistí rychlou a jednoduchou výměnu povlečení. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje vícebarevná barva. Zásadní funkce povlečení SCANquilt povlečení KREP sovičky bílopestrá S povlečením Scanquilt se k vám do ložnice dostane elegance Pro jeho výrobu byl vybrán materiál, jímž je bavlna Uzavřete ho pomocí zipu S tímto dětským motivem si vaše... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP sovičky bílopestrá (30442) , Bellatex s.r.o. povlečení krep f 80/316 béžové čtverce (blmisc2840nad)

SCANquilt povlečení KREP proužky béžová (31954)

SCANquilt povlečení KREP proužky béžová (31954)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, béžová a krémová barva Důležitou součástí našeho života je spánek, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, který v tomto případě představuje bavlna a krep. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, pro svou stálost a kvalitu. Nezapomeňte, že krepové povlečení se nežehlí, mohlo by tak přijít o svůj charakteristický povrch. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje béžová a krémová barva. Významné parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP proužky béžová S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou Materiálem, který byl použit při šití... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP proužky béžová (31954) , Scanquilt ručník modal soft béžová (32059)

SCANquilt povlečení KREP patchwork modrobílá (28203)

SCANquilt povlečení KREP patchwork modrobílá (28203)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a modrá barva Důležitou součástí našeho života je spánek, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a současně vkusně doplní interiér ložnice. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, díky barevné stálosti a kvalitě. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. Je třeba myslet na také na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt utváří bílá a modrá barva. Podstatné přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP patchwork modrobílá S povlečením Scanquilt se vám budou noční můry vyhýbat Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna Zapínání řeší zip Jeho rozměry jsou 70 × 90 a 140 × 220 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KREP patchwork modrobílá... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP patchwork modrobílá (28203) , Scanquilt osuška modal soft béžová (31209)

SCANquilt povlečení KREP tropico bílopestrá (32630)

SCANquilt povlečení KREP tropico bílopestrá (32630)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Spánek nám zabere skoro třetinu života, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Povlečení Scanquilt vám nabídne odpočinek, který si zasloužíte a také doplní interiér vaší ložnice. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, kterým je bavlna. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, zůstávají stejně velké a jsou stálobarevné. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje vícebarevná barva. Podstatné parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP tropico bílopestrá S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně K jeho vyrobení byl zvolen materiál, jímž je bavlna Zapínání na zip si oblíbíte Vyrábí se v rozměru 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení KREP... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP tropico bílopestrá (32630) , Scanquilt osuška modal soft béžová (32062)

SCANquilt povlečení KREP rondo bílošedovínová (33952)

SCANquilt povlečení KREP rondo bílošedovínová (33952)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá, šedá a vínová barva Všichni potřebujeme k životu spánek, proto byste výběr vhodného povlečení neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a současně se stane dominantou vaší ložnice. Při výběru se zaměřte na materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny jsou velmi oblíbené, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Zapínání na zip zajistí rychlou a jednoduchou výměnu povlečení. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje bílá, šedá a vínová barva. Důležité vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení KREP rondo bílošedovínová S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně Materiálem tohoto povlečení je bavlna Zapínání na zip vám usnadní život Vyrábí se v rozměru 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení KREP rondo bílošedovínová tvoří bílá,... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP rondo bílošedovínová (33952) , Scanquilt ručník cottona sv. béžová (33168)

SCANquilt povlečení KREP kostky pestrá (25115)

SCANquilt povlečení KREP kostky pestrá (25115)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a přitom vkusně doplní váš interiér. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny jsou známé svou velkou oblíbeností, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. S povlékáním postele už nebudete mít problém, zipové zapínání vám ušetří spoustu času. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne vícebarevná barva. Významné přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP kostky pestrá S povlečením Scanquilt dostane vaše postel nový rozměr Bylo ušito z materiálu, kterým je bavlna Zapínání na zip si oblíbíte Dosahuje rozměrů 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení KREP kostky... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP kostky pestrá (25115) , Scanquilt žínka modal soft béžová (33400)

SCANquilt povlečení KREP proužky rezavá (31956)

SCANquilt povlečení KREP proužky rezavá (31956)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, hnědá a oranžová barva Postel je zásadní součástí ložnice, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a také se stane nedílným doplňkem vaší ložnice. K důležitým aspektům při výběru se řadí materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, zůstávají stejně velké a jsou stálobarevné. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. Před koupí je nezbytné myslet na rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje hnědá a oranžová barva. Stěžejní vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení KREP proužky rezavá S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlna Pro jednodušší zapínání má všitý zip Ušito s rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení KREP proužky... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP proužky rezavá (31956) , Scanquilt osuška cottona sv. béžová (34919)

SCANquilt povlečení KREP lima bílomodrá (30444)

SCANquilt povlečení KREP lima bílomodrá (30444)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a modrá barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Ložní povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a současně vkusně doplní interiér ložnice. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Produkty z bavlny jsou známé svou velkou oblíbeností, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Mezi další důležité údaje pro výběr patří také rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje bílá a modrá barva. Rozhodující přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP lima bílomodrá S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli K výrobě byl využit materiál, jímž je bavlna Snadné zapínání na zip Jeho rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP lima bílomodrá (30444) , Kvalitex bavlněné povlečení mendis béžová

SCANquilt povlečení KREP verbena bíločervenozelená (34292)

SCANquilt povlečení KREP verbena bíločervenozelená (34292)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, bílá, červená a zelená barva Postel je centrum dění každé ložnice, proto je výběr povlečení tak důležitý. Ložní povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a současně dodá vaší ložnici na osobitosti. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, jímž je bavlna a krep. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, pro svou barevnou stálost a pevnost. Krepové povlečení se nežehlí, jelikož by přišlo o svůj povrch. S povlékáním postele už nebudete mít problém, zipové zapínání vám ušetří spoustu času. Nezapomínejte také na rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt umocňuje bílá, červená a zelená barva. Zajímavé vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení KREP verbena bíločervenozelená S povlečením Scanquilt se k vám do ložnice dostane elegance Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP verbena bíločervenozelená (34292) , Bellatex krepové povlečení pruhy béžová

SCANquilt povlečení KREP káro béžovovínová (29564)

SCANquilt povlečení KREP káro béžovovínová (29564)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová a vínová barva Kvalitní spánek je pro život velmi důležitý, z tohoto důvodu bychom měli spát v kvalitním povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a zároveň se stane dominantou každého interiéru. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje béžová a vínová barva. Zásadní parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP káro béžovovínová S povlečením Scanquilt budete určitě spokojeni K výrobě byl využit materiál, jímž je bavlna Zapínání na zip vám usnadní život Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KREP... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP káro béžovovínová (29564) , Kvalitex bavlněné povlečení coffee béžová

SCANquilt povlečení KREP stromky bílošedá (32905)

SCANquilt povlečení KREP stromky bílošedá (32905)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, bílá a šedá barva Kvalitní spánek je pro život velmi důležitý, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt vám nabídne odpočinek, který si zasloužíte a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, který v tomto případě představuje bavlna a krep. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, v pračce se nesrazí a jsou barevně stálé. Krepové povlečení byste neměli žehlit, přišlo by tak o svůj typický povrch. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje bílá a šedá barva. Zajímavé přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP stromky bílošedá S povlečením Scanquilt se budete na spánek těšit Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP stromky bílošedá (32905) , Bellatex krepové povlečení chrpa béžová

SCANquilt povlečení KREP výšivka bílobéžová (29566)

SCANquilt povlečení KREP výšivka bílobéžová (29566)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Pokud některé produkty patří mezi velmi oblíbené, pak jsou to ty z bavlny, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Zapínání na zip zajistí rychlou a jednoduchou výměnu povlečení. Mezi další důležité údaje pro výběr patří také rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt utváří béžová barva. Nejdůležitější funkce povlečení SCANquilt povlečení KREP výšivka bílobéžová S povlečením Scanquilt budete milovat každou minutu v posteli K jeho vyrobení byl zvolen materiál, jímž je bavlna Zapíná se zipem Dosahuje rozměrů 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP výšivka bílobéžová (29566) , Bellatex s.r.o. povlečení junior krep 80/213 kočky 140x200, 70x90 (8165)

SCANquilt povlečení KREP london bílomodročervená (30441)

SCANquilt povlečení KREP london bílomodročervená (30441)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, červená a modrá barva Nepostradatelnou složkou života je spánek, z tohoto důvodu bychom měli spát v kvalitním povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám nabídne odpočinek, který si zasloužíte a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Při rozhodování by vás měl zajímat materiál, kterým je bavlna. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne červená a modrá barva. Klíčové funkce povlečení SCANquilt povlečení KREP london bílomodročervená S povlečením Scanquilt povýšíte spánek na vyšší úroveň Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna Zapínání za pomoci zipu Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP london bílomodročervená (30441) , Bellatex s.r.o. povlečení krep 80/225 pnoucí růže 140x220, 70x90 (8192)

SCANquilt povlečení KREP kola bílokhakihnědá (29116)

SCANquilt povlečení KREP kola bílokhakihnědá (29116)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová, hnědá a žlutá barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, proto je velmi důležité pořídit si kvalitní povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a přitom vkusně doplní váš interiér. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Výrobky z bavlny mají mezi uživateli vysokou oblibu, drží stálou velikost a jsou pevné. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Nezapomínejte také na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt umocňuje béžová, hnědá a žlutá barva. Zásadní přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP kola bílokhakihnědá S povlečením Scanquilt povýšíte spánek na vyšší úroveň Materiálem tohoto povlečení je bavlna Jednoduše zapnete zipem Jeho rozměry dosahují 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KREP kola bílokhakihnědá tvoří... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP kola bílokhakihnědá (29116) , Bellatex s.r.o. povlečení krep 80/229 kopretina růžová 140x200, 70x90 (8162)

SCANquilt povlečení KREP květina červenorůžová (25114)

SCANquilt povlečení KREP květina červenorůžová (25114)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Postel je zásadní součástí ložnice, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a současně se stane dominantou vaší ložnice. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, pro svou stálost a kvalitu. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. Před koupí je nezbytné myslet na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje vícebarevná barva. Rozhodující přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP květina červenorůžová S povlečením Scanquilt budete určitě spokojeni K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlna Zapínání za pomoci zipu Ušito v těchto rozměrech 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení KREP květina červenorůžová... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP květina červenorůžová (25114) , Amrifashion komplet taylor uni béžová (114/bez)

SCANquilt povlečení KREP květy modrá (29244)

SCANquilt povlečení KREP květy modrá (29244)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, modrá a vícebarevná barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Ložní povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a současně se stane dominantou vaší ložnice. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, pro svou barevnou stálost a pevnost. Díky zipu se povlékání postele stane zábavou. Před zakoupením myslete na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje modrá a vícebarevná barva. Klíčové přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP květy modrá S povlečením Scanquilt dostane vaše postel nový rozměr Bylo ušito z materiálu, kterým je bavlna Praktické zapínání na zip Dosahuje rozměrů 70 × 90 a 140 × 220 Celé povlečení SCANquilt povlečení KREP květy modrá vytváří modrá a vícebarevná... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP květy modrá (29244) , Kvalitex bavlněné povlečení nordic shelby béžová

SCANquilt povlečení KREP tlapky bílohnědá (34659)

SCANquilt povlečení KREP tlapky bílohnědá (34659)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a hnědá barva Důležitou součástí našeho života je spánek, proto byste výběr vhodného povlečení neměli podcenit. Povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, pro svou barevnou stálost a pevnost. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje bílá a hnědá barva. Klíčové funkce povlečení SCANquilt povlečení KREP tlapky bílohnědá S povlečením Scanquilt budete určitě spokojeni Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Snadné zapínání na zip Jeho rozměry dosahují 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení KREP tlapky bílohnědá tvoří bílá a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP tlapky bílohnědá (34659) , Brotex povlečení krep 140×200, 70×90 cm, cosmic grey (80201/z/1983)

SCANquilt povlečení KREP vlaštovky bílošedá (32909)

SCANquilt povlečení KREP vlaštovky bílošedá (32909)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, bílá a šedá barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Ložní povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a současně vkusně doplní interiér ložnice. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, který v tomto případě představuje bavlna a krep. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. Krepové povlečení nevyžaduje žehlení, přišlo by tak o povrch, který je pro něj typický. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje bílá a šedá barva. Klíčové parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP vlaštovky bílošedá S povlečením Scanquilt už nikdy nebudete chtít z postele Materiálem, který... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP vlaštovky bílošedá (32909) , Brotex povlečení krep 140×200, 70×90 cm, racing yellow (80201/z/1988)

SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá (29243)

SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá (29243)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, růžová a vícebarevná barva Spánek nám zabere skoro třetinu života, proto je výběr povlečení tak důležitý. Ložní povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a přitom vkusně doplní váš interiér. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, drží stálou velikost a jsou pevné. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje růžová a vícebarevná barva. Významné parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá S povlečením Scanquilt se vám nebude chtít z postele Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlna Zapínání obstará zip Ušito v těchto rozměrech 70 × 90 a 140 × 220 Celé povlečení SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá podtrhne... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá (29243) , Brotex povlečení krep 140×200, 70×90 cm, espera natur (80201/z/9003)

SCANquilt povlečení KREP květiny bílooranžovorůžová (29562)

SCANquilt povlečení KREP květiny bílooranžovorůžová (29562)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, oranžová, růžová a vícebarevná barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, proto je výběr povlečení tak důležitý. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a přitom se stane elegantním doplňkem v interiéru. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny jsou známé svou velkou oblíbeností, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. Před zakoupením myslete na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří oranžová, růžová a vícebarevná barva. Zajímavé vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení KREP květiny bílooranžovorůžová S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou Pro jeho výrobu byl vybrán materiál, jímž je bavlna Zapínání za pomoci zipu Jeho rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP květiny bílooranžovorůžová (29562) , Brotex povlečení krep 140×200, 70×90 cm, red roses (80201/z/1990)

SCANquilt povlečení KREP kompas bílomodročervená (30443)

SCANquilt povlečení KREP kompas bílomodročervená (30443)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a modrá barva Postel je centrum dění každé ložnice, proto je velmi důležité pořídit si kvalitní povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a zároveň se stane dominantou každého interiéru. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli oblíbené, drží stálou velikost a jsou pevné. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje bílá a modrá barva. Stěžejní parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP kompas bílomodročervená S povlečením Scanquilt budete milovat každou minutu v posteli Pro jeho výrobu byl vybrán materiál, jímž je bavlna Se zapínáním vám pomůže zip Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KREP... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP kompas bílomodročervená (30443) , Scanquilt prostěradlo jersey lycra béžová 90x200 cm (34344)

SCANquilt povlečení KREP proužky modrá (31955)

SCANquilt povlečení KREP proužky modrá (31955)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, modrá barva Spánek nám zabere skoro třetinu života, proto je výběr povlečení tak důležitý. Povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a také doplní interiér vaší ložnice. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, pro svou stálost a kvalitu. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. Při výběru nezapomeňte na rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt umocňuje modrá barva. Rozhodující parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP proužky modrá S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně Pro toto povlečení byl vybrán materiál, jímž je bavlna Praktické zapínání na zip Dosahuje rozměrů 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KREP proužky modrá podtrhuje modrá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP proužky modrá (31955) , Scanquilt prostěradlo jersey lycra béžová 100x220 cm (34349)

SCANquilt povlečení KREP burgundy smetanovovínová (34660)

SCANquilt povlečení KREP burgundy smetanovovínová (34660)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, krémová a vínová barva Velkou část našich životů trávíme v posteli, proto byste výběr vhodného povlečení neměli podcenit. Povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a také doplní interiér vaší ložnice. Při rozhodování by vás měl zajímat materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Produkty z bavlny jsou známé svou velkou oblíbeností, v pračce se nesrazí a jsou barevně stálé. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. V neposlední řadě myslete také na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří krémová a vínová barva. Důležité funkce povlečení SCANquilt povlečení KREP burgundy smetanovovínová S povlečením Scanquilt se k vám do ložnice dostane elegance K jeho vyrobení byl zvolen materiál, jímž je bavlna Praktické zapínání na zip Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KREP... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP burgundy smetanovovínová (34660) , Scanquilt dekorační povlak na polštář velvet béžová (35900)

SCANquilt povlečení KREP jungle bílozelená (32903)

SCANquilt povlečení KREP jungle bílozelená (32903)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, bílá a zelená barva Všichni potřebujeme k životu spánek, z tohoto důvodu bychom měli spát v kvalitním povlečení. Ložní povlečení Scanquilt povýší kvalitu spánku na vyšší úroveň a také doplní interiér vaší ložnice. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, jímž je bavlna a krep. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, pro svou stálost a kvalitu. Krepové povlečení se nedoporučuje žehlit, odstranili byste tak jeho charakteristický povrch. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. Při výběru nezapomeňte na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje bílá a zelená barva. Klíčové parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP jungle bílozelená S povlečením Scanquilt se vám budou zdát ty nejkrásnější sny K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlna a krep Nemusíte ztrácet čas s žehlením, tento... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP jungle bílozelená (32903)

SCANquilt povlečení KREP ovečky smetanová (32906)

SCANquilt povlečení KREP ovečky smetanová (32906)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, krémová barva Podstatnou součást našich životů tvoří spánek, proto je velmi důležité pořídit si kvalitní povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, kterým je bavlna a krep. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, pro svou barevnou stálost a pevnost. Krepové povlečení se zásadně nežehlí, mohli byste ho tak zbavit jeho charakteristického povrchu. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne krémová barva. Rozhodující vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení KREP ovečky smetanová S povlečením Scanquilt se vám nebude chtít z postele K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlna a krep Žehlení není třeba Pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP ovečky smetanová (32906)

SCANquilt povlečení KREP srdce růžovopestrá (29013)

SCANquilt povlečení KREP srdce růžovopestrá (29013)
Detail

Povlečení dětské, rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, růžová a vícebarevná barva Postel je centrum dění každé ložnice, proto je výběr povlečení tak důležitý. Povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a zároveň se stane dominantou každého interiéru. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Produkty z bavlny mají mezi uživateli velkou oblibu, v pračce se nesrazí a jsou barevně stálé. Tuto variantu ocení především vaše děti. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří růžová a vícebarevná barva. Klíčové přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP srdce růžovopestrá S povlečením Scanquilt se vám budou noční můry vyhýbat Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna Zapínání na zip vám usnadní život Dětský vzor si... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP srdce růžovopestrá (29013)

SCANquilt povlečení KREP rostliny bíložlutá (31656)

SCANquilt povlečení KREP rostliny bíložlutá (31656)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, bílá a žlutá barva Přibližně třetinu života strávíme v posteli, proto je důležité vybrat si to pravé povlečení. Povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a přitom se stane elegantním doplňkem v interiéru. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, jímž je bavlna a krep. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, díky barevné stálosti a kvalitě. Krepové povlečení se nežehlí, jelikož by přišlo o svůj povrch. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje bílá a žlutá barva. Stěžejní vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení KREP rostliny bíložlutá S povlečením Scanquilt dostane vaše postel nový rozměr Pro toto povlečení byl vybrán materiál, jímž je bavlna a krep Nemačká se a nemusíte... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP rostliny bíložlutá (31656)

SCANquilt povlečení KREP kola bílopastelová (32114)

SCANquilt povlečení KREP kola bílopastelová (32114)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá, modrá a oranžová barva Velkou část našich životů trávíme v posteli, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a také se stane nedílným doplňkem vaší ložnice. Při výběru se zaměřte na materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Produkty z bavlny si získaly velkou oblibu především pro své vlastnosti, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Je třeba myslet na také na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje bílá, modrá a oranžová barva. Nejdůležitější funkce povlečení SCANquilt povlečení KREP kola bílopastelová S povlečením Scanquilt povýšíte spánek na vyšší úroveň Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Zapínání řeší zip Disponuje rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP kola bílopastelová (32114)

SCANquilt povlečení KREP luka bílozlatobéžová (33949)

SCANquilt povlečení KREP luka bílozlatobéžová (33949)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová, bílá a zlatá barva Nepostradatelnou složkou života je spánek, z tohoto důvodu bychom neměli podcenit výběr správného povlečení. Povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a současně se stane dominantou vaší ložnice. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Produkty z bavlny jsou velmi oblíbené, díky neměnné velikosti a stálosti barev. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. Před koupí je nezbytné myslet na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne béžová, bílá a zlatá barva. Podstatné parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP luka bílozlatobéžová S povlečením Scanquilt budete nadmíru spokojeni Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna Snadné zapínání na zip Vyrábí se v rozměru 70 × 90 a 140 × 200 Design... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP luka bílozlatobéžová (33949)

SCANquilt povlečení KREP azték bíločernošedá (29565)

SCANquilt povlečení KREP azték bíločernošedá (29565)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a šedá barva Postel je zásadní součástí ložnice, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Při výběru se zaměřte na materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Produkty z bavlny si získaly velkou oblibu především pro své vlastnosti, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. Při výběru nezapomeňte na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří bílá a šedá barva. Rozhodující parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP azték bíločernošedá S povlečením Scanquilt se budete na spánek těšit K ušití tohoto povlečení byl použit materiál, jímž je bavlna Snadno uzavřete zipem Nabízí tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KREP azték... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP azték bíločernošedá (29565)

SCANquilt povlečení KREP káro bílošedá (32904)

SCANquilt povlečení KREP káro bílošedá (32904)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, bílá a šedá barva Důležitou součástí našeho života je spánek, z tohoto důvodu bychom neměli podcenit výběr správného povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. K důležitým aspektům při výběru se řadí materiál, kterým je v tomto případě bavlna a krep. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. Co se týká povlečení z krepu, neměli byste jej žehlit, zbavili byste ho tak jeho charakteristického povrchu. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. V neposlední řadě myslete také na rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje bílá a šedá barva. Zásadní přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP káro bílošedá S povlečením Scanquilt se k vám do ložnice dostane elegance K výrobě byl využit... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP káro bílošedá (32904)

SCANquilt povlečení KREP květiny bílooranžovorůžová (30865)

SCANquilt povlečení KREP květiny bílooranžovorůžová (30865)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá, oranžová a růžová barva Postel je zásadní součástí ložnice, proto byste výběr vhodného povlečení neměli podcenit. Povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a také doplní interiér vaší ložnice. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, pro svou stálost a kvalitu. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt dominuje bílá, oranžová a růžová barva. Významné funkce povlečení SCANquilt povlečení KREP květiny bílooranžovorůžová S povlečením Scanquilt budete nadmíru spokojeni Bylo ušito z materiálu, kterým je bavlna Zapínání obstará zip Jeho rozměry jsou 70 × 90 a 140 × 220 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KREP květiny bílooranžovorůžová tvoří bílá, oranžová a růžová barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP květiny bílooranžovorůžová (30865)

SCANquilt povlečení KREP horizont cihlovošedá (33953)

SCANquilt povlečení KREP horizont cihlovošedá (33953)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá, cihlová a šedá barva Přibližně třetinu života strávíme v posteli, proto je důležité vybrat si to pravé povlečení. Ložní povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Produkty z bavlny mají mezi uživateli velkou oblibu, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Díky zipu se povlékání postele stane zábavou. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt utváří bílá, cihlová a šedá barva. Důležité přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP horizont cihlovošedá S povlečením Scanquilt budete nadmíru spokojeni Bylo ušito z materiálu, kterým je bavlna Pro jednodušší zapínání má všitý zip Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení KREP... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP horizont cihlovošedá (33953)

SCANquilt povlečení KREP proužky hnědopísková (31957)

SCANquilt povlečení KREP proužky hnědopísková (31957)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, hnědá barva Důležitou součástí našeho života je spánek, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a současně se stane dominantou vaší ložnice. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, díky neměnné velikosti a stálosti barev. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje hnědá barva. Základní funkce povlečení SCANquilt povlečení KREP proužky hnědopísková S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně Výrobce k jeho ušití zvolil materiál, kterým je bavlna Zapíná se zipem Jeho rozměry dosahují 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení KREP proužky hnědopísková podtrhuje hnědá... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP proužky hnědopísková (31957)

SCANquilt povlečení KREP motýli fialová (30446)

SCANquilt povlečení KREP motýli fialová (30446)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, fialová barva Všichni potřebujeme k životu spánek, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a také doplní interiér vaší ložnice. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, kterým je bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli oblíbené, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje fialová barva. Rozhodující parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP motýli fialová S povlečením Scanquilt budete milovat každou minutu v posteli K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlna Zapínání na zip si oblíbíte Jeho rozměry jsou 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KREP motýli fialová podtrhne fialová... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP motýli fialová (30446)

SCANquilt povlečení KREP kytičky bílomodrá (27141)

SCANquilt povlečení KREP kytičky bílomodrá (27141)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, modrá barva Všichni potřebujeme k životu spánek, proto je důležité vybrat si to pravé povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a současně dodá vaší ložnici na osobitosti. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, jímž je bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli oblíbené, pro svou stálost a kvalitu. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. Před zakoupením myslete na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje modrá barva. Nejdůležitější přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP kytičky bílomodrá S povlečením Scanquilt zažijete klidný a vyrovnaný spánek Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Praktické zapínání na zip Disponuje rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KREP kytičky bílomodrá tvoří modrá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP kytičky bílomodrá (27141)

SCANquilt povlečení KREP dog bíločerná (34294)

SCANquilt povlečení KREP dog bíločerná (34294)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a černá barva Kvalitní spánek je pro život velmi důležitý, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a současně vkusně doplní interiér ložnice. Při výběru se zaměřte na materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny jsou velmi oblíbené, díky neměnné velikosti a stálosti barev. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří bílá a černá barva. Nejdůležitější funkce povlečení SCANquilt povlečení KREP dog bíločerná S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně Materiálem tohoto povlečení je bavlna Zapínání za pomoci zipu Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení KREP dog bíločerná umocní bílá a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP dog bíločerná (34294)

SCANquilt povlečení KREP leaves bílošedorezavá (34039)

SCANquilt povlečení KREP leaves bílošedorezavá (34039)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá, červená a šedá barva Všichni potřebujeme k životu spánek, z tohoto důvodu bychom měli spát v kvalitním povlečení. Ložní povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. K důležitým aspektům při výběru se řadí materiál, kterým je bavlna. Produkty z bavlny jsou známé svou velkou oblíbeností, v pračce se nesrazí a jsou barevně stálé. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. Před zakoupením myslete na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje bílá, červená a šedá barva. Důležité parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP leaves bílošedorezavá S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli Bylo ušito z materiálu, kterým je bavlna Zapíná se zipem Disponuje rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení KREP leaves bílošedorezavá... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP leaves bílošedorezavá (34039)

SCANquilt povlečení KREP plachetnice smetanovomodročervená (24198)

SCANquilt povlečení KREP plachetnice smetanovomodročervená (24198)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, červená, krémová a modrá barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Povlečení Scanquilt vám zajistí odpočinek, který tak moc potřebujete a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, v pračce se nesrazí a jsou barevně stálé. Díky zipu se povlékání postele stane zábavou. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne červená, krémová a modrá barva. Základní funkce povlečení SCANquilt povlečení KREP plachetnice smetanovomodročervená S povlečením Scanquilt se vám nebude chtít z postele Výrobce k jeho ušití zvolil materiál, kterým je bavlna Praktické zapínání na zip Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP plachetnice smetanovomodročervená (24198)

SCANquilt povlečení KREP kytky bílopestrá (27138)

SCANquilt povlečení KREP kytky bílopestrá (27138)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a vícebarevná barva Velkou část našich životů trávíme v posteli, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Ložní povlečení Scanquilt vám nabídne odpočinek, který si zasloužíte a přitom vkusně doplní váš interiér. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny jsou známé svou velkou oblíbeností, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. Před zakoupením myslete na rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje bílá a vícebarevná barva. Významné vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení KREP kytky bílopestrá S povlečením Scanquilt zažijete klidný a vyrovnaný spánek Pro jeho výrobu byl vybrán materiál, jímž je bavlna Zapínání na zip si oblíbíte Ušito v těchto rozměrech 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení KREP... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP kytky bílopestrá (27138)

SCANquilt povlečení KREP kruhy bílopestrá (29014)

SCANquilt povlečení KREP kruhy bílopestrá (29014)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a vícebarevná barva Postel je zásadní součástí ložnice, proto hraje výběr povlečení důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a také se stane nedílným doplňkem vaší ložnice. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, jímž je bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, díky neměnné velikosti a stálosti barev. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří bílá a vícebarevná barva. Základní funkce povlečení SCANquilt povlečení KREP kruhy bílopestrá S povlečením Scanquilt dodáte ložnici osobitost K výrobě byl využit materiál, jímž je bavlna Zapínání je řešeno zipem Disponuje rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení KREP kruhy bílopestrá vytváří bílá... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP kruhy bílopestrá (29014)

SCANquilt povlečení KREP patchwork modrobílá (24749)

SCANquilt povlečení KREP patchwork modrobílá (24749)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a modrá barva Spánek nám zabere skoro třetinu života, proto je výběr povlečení tak důležitý. Ložní povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a také doplní interiér vaší ložnice. Při rozhodování by vás měl zajímat materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, zůstávají stejně velké a jsou stálobarevné. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. V neposlední řadě myslete také na rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne bílá a modrá barva. Zásadní parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP patchwork modrobílá S povlečením Scanquilt budete nadmíru spokojeni Výrobce k jeho ušití zvolil materiál, kterým je bavlna Zapínání na zip vám usnadní život Ušito s rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení KREP patchwork modrobílá tvoří bílá a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP patchwork modrobílá (24749)

SCANquilt povlečení KREP poupata béžovorůžová (28204)

SCANquilt povlečení KREP poupata béžovorůžová (28204)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová a růžová barva Důležitou součástí našeho života je spánek, proto je velmi důležité pořídit si kvalitní povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí odpočinek, který tak moc potřebujete a zároveň se stane dominantou každého interiéru. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny jsou známé svou velkou oblíbeností, díky neměnné velikosti a stálosti barev. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. Nezapomínejte také na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt dotváří béžová a růžová barva. Zásadní přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP poupata béžovorůžová S povlečením Scanquilt se vám nebude chtít z postele K jeho vyrobení byl zvolen materiál, jímž je bavlna Pro jednodušší zapínání má všitý zip Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 220 Vzhled povlečení SCANquilt... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP poupata béžovorůžová (28204)
Bellatex Povlečení krep Srdce , Bellatex Povlečení krep 80/717 Hnědá mašle, Bellatex s.r.o. Povlečení krep 80/110 růžičky (BLmisc2828nad), Bellatex s.r.o. Povlečení krep 80/826 šedý lupínek (BLmisc2826nad), Bellatex s.r.o. Povlečení krep 80/409 rozkvetlé větvičky (BLmisc2831nad), Bellatex s.r.o. Povlečení krep F 80/227 barevná peříčka (BLmisc2835nad), Bellatex s.r.o. Povlečení krep F 80/506 modrošedé kruhy (BLmisc2845nad), Bellatex s.r.o. Povlečení krep F 80/316 béžové čtverce (BLmisc2840nad), SCANquilt ručník MODAL SOFT béžová (32059), SCANquilt osuška MODAL SOFT béžová (31209), SCANquilt osuška MODAL SOFT béžová (32062), SCANquilt ručník COTTONA sv. béžová (33168), SCANquilt žínka MODAL SOFT béžová (33400), SCANquilt osuška COTTONA sv. béžová (34919), Kvalitex Bavlněné povlečení Mendis béžová, Bellatex Krepové povlečení Pruhy béžová, Kvalitex Bavlněné povlečení Coffee béžová, Bellatex Krepové povlečení Chrpa béžová, Bellatex s.r.o. Povlečení Junior KREP 80/213 kočky 140x200, 70x90 (8165), Bellatex s.r.o. Povlečení krep 80/225 pnoucí růže 140x220, 70x90 (8192), Bellatex s.r.o. Povlečení krep 80/229 kopretina růžová 140x200, 70x90 (8162), Amrifashion Komplet Taylor UNI Béžová (114/BEZ), Kvalitex Bavlněné povlečení Nordic Shelby béžová, Brotex Povlečení krep 140×200, 70×90 cm, Cosmic grey (80201/Z/1983), Brotex Povlečení krep 140×200, 70×90 cm, Racing yellow (80201/Z/1988), Brotex Povlečení krep 140×200, 70×90 cm, Espera natur (80201/Z/9003), Brotex Povlečení krep 140×200, 70×90 cm, Red roses (80201/Z/1990), SCANquilt prostěradlo JERSEY LYCRA béžová 90x200 cm (34344), SCANquilt prostěradlo JERSEY LYCRA béžová 100x220 cm (34349), Scanquilt dekorační povlak na polštář Velvet béžová (35900)