Sapho rohová univerzální sprchová tyč, bílá 59501

Produkt Sapho rohová univerzální sprchová tyč, bílá 59501 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sapho rohová univerzální sprchová tyč, bílá 59501 upraviť a produkt hľadať znova.

SAPHO Rohová univerzální sprchová tyč, bílá 59501

SAPHO Rohová univerzální sprchová tyč, bílá 59501
Detail

Univerzální rohová tyč na sprchový závěsUniverzální tyč na sprchový závěsMožno nastavit na různé rozměry délky, viz zobrazené možnostiPrůměr tyče je 25 mmDoporučujeme podpůrné uchycení do stropu (není součástí balení)Balení obsahuje:2x tyč cca 81,5cm - hliník1x tyč cca 70 cm - hliník2x rohová spojka cca 8x8cm - plast EAN: 4006956595016 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Rohová univerzální sprchová tyč, bílá 59501 , Duramat univerzální rohová tyč 100 × 120 cm bílá (020102022)

Ridder Rohová univerzální sprchová tyč, chrom

Ridder Rohová univerzální sprchová tyč, chrom
Detail

Univerzální rohová tyč na sprchový závěsUniverzální tyč na sprchový závěsMožno nastavit na různé rozměry délky, viz zobrazené možnostiPrůměr tyče je 25 mmDoporučujeme podpůrné uchycení do stropu (není součástí balení)Balení obsahuje:2x tyč cca 81,5cm - hliník1x tyč cca 70 cm - hliník2x rohová spojka cca 8x8cm - plast EAN: 4006956595009 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Ridder Rohová univerzální sprchová tyč, chrom , Duramat nastavitelná rohová tyč 80 × 94-180 cm bílá (020102020)

TopQ Xiaomi Redmi Note 10 Pro silikon Rainbow Gun 59501 (Sun-59501)

TopQ Xiaomi Redmi Note 10 Pro silikon Rainbow Gun 59501 (Sun-59501)
Detail

Kryt na mobil - pro Xiaomi Redmi Note 10 Pro, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Ochraňte svůj telefon pomocí ochranného krytu TopQ Xiaomi Redmi Note 10 Pro silikon Rainbow Gun 59501. Jedná se o zadní ochranný kryt, který je svým precizním zpracováním spolehlivou pojistkou solidní odolnosti. Materiál krytu je příjemný na dotek a dobře se v ruce drží. Samozřejmé je, že u tohoto krytu na mobil TopQ zůstane volný přístup ke konektoru na nabíjení a ovládacím prvkům potřebným pro pohodlné používání mobilního telefonu. Kryt na mobil je měkký a tudíž je jeho nasazení otázkou pár vteřin. Kryt na mobil pro Xiaomi Redmi Note 10 Pro ochrání váš telefon před poškozením. Významné funkce ochranného krytu na mobil TopQ Xiaomi Redmi Note 10 Pro silikon Rainbow Gun 59501 Skvělá ochrana telefonu Xiaomi Redmi Note 10 Pro Měkkost zaručuje snadnou instalaci krytu Ochranný kryt TopQ obsahuje otvory pro ovládací prvky a konektory Materiál krytu: TPU Barva: více barev (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Xiaomi Redmi Note 10 Pro silikon Rainbow Gun 59501 (Sun-59501) , Duramat univerzální kruhová tyč 80 × 80 cm bílá (020102023)

Tyč univerzální MARIMEX 1,8m 10960005

Tescoma univerzální teleskopická tyč ProfiMATE

Tescoma univerzální teleskopická tyč ProfiMATE
Detail

Představujeme nejucelenější úklidový program na trhu oceněný prestižní cenou za design   Univerzální tyč pro úklidové nářadí programu ProfiMATE   V čem Univerzální teleskopická tyč ProfiMATE vyniká?   Je součástí uceleného programu pro úklid domácnosti ProfiMATE. Tyč je univerzální, můžete ji používat s nástavci mopu a posuvného mopu, smetáku a podlahového rýžáku i s univerzální a pružnou prachovkou i stěrkou na sklo ProfiMATE. To znamená, že vám postačí pouze jedna univerzální tyč pro celou řadu samostatně dodávaných nástavců, s programem ProfiMATE tak vždy ušetříte. Pro komfortní používání má tyč snadno nastavitelnou délku od 74 do 124 cm , rukojeť je zakončena očkem pro zavěšení ze speciálního materiálu, který neklouže po zdi. Univerzální teleskopická tyč ProfiMATE je perfektně skladná, můžete ji zavěsit na háček nebo zasunout do úchytu a skladovat samostatně nebo společně s dalšími výrobky ProfiMATE na závěsné liště.    Materiál: Odolný plast. Záruka: 3 roky.   Jaké má program ProfiMATE další výhody?     je nejširší ucelenou linií pro úklid domácnosti na trhu díky univerzálnosti, vzájemnému propojení a kombinovatelnosti přináší úsporu místa při skladování i úsporu finančních prostředků. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma univerzální teleskopická tyč ProfiMATE , Tescoma univerzální teleskopická tyč profimate (8595028404852)

Tescoma Univerzální teleskopická tyč ProfiMATE

Detail

Univerzální teleskopická tyč ProfiMATE značky Tescoma se stane nepostradatelným pomocníkem. Představuje součást ucelené úklidové řady ProfiMATE, kdy na všechny nástavce lze využít jednu tyč. Teleskopickou tyč lze nastavit v rozmezí 74 – 124 cm. Lze ji snadno zavěsit pomocí protiskluzového očka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Univerzální teleskopická tyč ProfiMATE , Topq xiaomi redmi note 10 pro silikon rainbow gun 59501 (sun-59501)

TESCOMA Univerzální teleskopická tyč ProfiMATE (8595028404852)

TESCOMA Univerzální teleskopická tyč ProfiMATE (8595028404852)
Detail

Teleskopická tyč univerzální, určeno pro: mop, posuvný mop, smeták, podlahový rýžák, univerzální prachovka, pružná prachovka, stěrka na sklo, tyč je teleskopická, neklouže po zdi, perfektně skladné ProfiMATE je nejucelenější program na trhu pro úklid domácností, oceněný prestižní cenou za design. Součástí programu je také univerzální teleskopická tyč Tescoma ProfiMATE, určená pro úklidové nářadí z této produktové řady. Můžete ji používat s nástavci mopu, posuvného mopu, smetáku, podlahového rýžáku, s univerzální a pružnou prachovkou i stěrkou na sklo ProfiMATE. Kvalitní kovová tyč s plastovými doplňky a nastavitelnou délkou v rozmezí 74 - 124 cm je vybavená očkem pro zavěšení. Všechny výrobky lze pohodlně a s úsporou místa skladovat na závěsné liště s háčky a úchytkami či na samostatném háčku nebo úchytce. I toto praktické zařízení pro skladování nabízí řada Tescoma ProfiMATE. Jedinečný úklidový program se vyznačuje univerzálností a... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Univerzální teleskopická tyč ProfiMATE (8595028404852) , Sapho sk111 polička na sprchovou tyč, stříbrná

SAPHO SK090 Mýdlenka pro sprchovou tyč, plast

SAPHO SK090 Mýdlenka pro sprchovou tyč, plast
Detail

Tato praktická mýdlenka bude neocenitelným pomocníkem ve vašem sprchovém koutu. Upevníte jí na sprchovou tyč a budete mít mýdlo vždy po ruce. Je určena pro tyče o průměru 19, 22 a 25 mm. (4home.cz)

Podobné produkty ako SAPHO SK090 Mýdlenka pro sprchovou tyč, plast , Sapho sk090 mýdlenka pro sprchovou tyč, plast

SAPHO SK111 polička na sprchovou tyč, stříbrná

SAPHO SK111 polička na sprchovou tyč, stříbrná
Detail

Praktická polička nalezne místo v každé moderní koupelně. Upevňuje se přímo na sprchovou tyč, o průměru 18 až 25 mm. (4home.cz)

Podobné produkty ako SAPHO SK111 polička na sprchovou tyč, stříbrná , Sapho kirké white podomítková sprchová baterie, 2 výstupy, bílá páčka, bronz ki42bb (ki42bb)

Tescoma mop ProfiMATE, s univerzální teleskopickou tyčí

Tescoma mop ProfiMATE, s univerzální teleskopickou tyčí
Detail

Představujeme nejucelenější úklidový program na trhu oceněný prestižní cenou za design   Špičkový mop s univerzální teleskopickou tyčí   V čem Mop ProfiMATE s univerzální teleskopickou tyčí vyniká?   Je součástí uceleného programu pro úklid domácnosti ProfiMATE, vynikající pro mokré i suché čištění podlah. Má 3D kloub pro snadné vytírání pod nábytkem a v rozích, je dodáván s a velcro návlekem „Universal“ vhodným pro mokré i suché čištění. Snímatelná teleskopická tyč mopu s nastavitelnou délkou 74 - 124 cm je univerzální, při pořizování dalšího úklidového nářadí ji můžete používat se všemi samostatně dodávanými nástavci mopů, prachovek a stěrky na sklo s programem ProfiMATE tak vždy ušetříte. Univerzální tyč je zakončena očkem pro zavěšení ze speciálního protiskluzového materiálu, který brání klouzání opřeného mopu po zdi. Mop ProfiMATE můžete kromě návleku „Universal“ používat i se samostatně dodávanými speciálními návleky „Power“ a „Pet Expert“ a skladovat jej přehledně a s maximální úsporou místa na Závěsné liště s háčky a úchytkami.   Materiál: Odolný plast. Záruka: 3 roky.   Jaké má program ProfiMATE další výhody?     je nejširší ucelenou linií pro úklid domácnosti na trhu díky univerzálnosti, vzájemnému propojení a kombinovatelnosti přináší úsporu místa při skladování i úsporu finančních prostředků. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma mop ProfiMATE, s univerzální teleskopickou tyčí , Sapho kirké white podomítková sprchová baterie, 1 výstup, bílá páčka, bronz ki41bb (ki41bb)

Tescoma Mop ProfiMATE s univerzální teleskopickou tyčí

Detail

Mop ProfiMATE s univerzální teleskopickou tyčí Tescoma se stane nepostradatelným pomocníkem. Mop se postará o úklid podlahy pomocí suchého i mokrého čištění. Je dodáván s návlekem Universal. Mop je vybaven 3D kloubem, tudíž se dostane do jakékoliv skuliny. Teleskopickou tyč lze nastavit v rozmezí 74 – 124 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Mop ProfiMATE s univerzální teleskopickou tyčí , Rohová skříňka bílá 809035 (809035)

TESCOMA Mop ProfiMATE, s univerzální teleskopickou tyčí (8595028404821)

TESCOMA Mop ProfiMATE, s univerzální teleskopickou tyčí (8595028404821)
Detail

Mop pro mokré a suché čištění, univerzální teleskopická tyč, 3D kloub, návlek z mikrovlákna s velcro zipem 40 x 13 cm, neklouže po zdi, perfektně skladné, tyč je vhodná pro všechny nástavce, prachovky a stěrku ProfiMATE Rádi byste vlastnili mop, se kterým vytřete raz dva? Pak se vám určitě zalíbí mop TESCOMA Mop ProfiMATE, s univerzální teleskopickou tyčí. Plochý mop je jako dělaný pro vytírání velkého prostoru. Nástavec je u tohoto typu mopu vyměnitelný. Materiál tyče u mopu Tescoma je plast, díky čemuž je příjemně lehký do ruky. Stěžejní parametry mopu TESCOMA Mop ProfiMATE, s univerzální teleskopickou tyčí Mop patří mezi užitečné pomůcky na uklízení do každé domácnosti Typ mopu Tescoma: plochý mop Pro výrobu jeho tyče byl zvolen plast Nástavec lze v případě potřeby vyměnit (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Mop ProfiMATE, s univerzální teleskopickou tyčí (8595028404821) , Rohová skříňka bílá 809044 (809044)

Sveltus Nástěnná posilovací tyč Premium chin up rack, univerzální

Sveltus Nástěnná posilovací tyč Premium chin up rack, univerzální
Detail

Robustní nástěnná tyč s více úchopy.Ideální pro amatéry i vrcholové sportovce.Pro tělocvičnu nebo domácí použití.Přiložený montážní návod a sada šroubů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Sveltus Nástěnná posilovací tyč Premium chin up rack, univerzální , Rohová skříňka bílá 809026 (809026)

Duramat univerzální kruhová tyč 80 × 80 cm bílá (020102023)

Duramat univerzální kruhová tyč 80 × 80 cm bílá (020102023)
Detail

Tyč závěsová, rohová, kruhová, rozměry 80 × 80 cm, barva bílá, součástí balení jsou šrouby a hmoždinky (alza.cz)

Podobné produkty ako Duramat univerzální kruhová tyč 80 × 80 cm bílá (020102023) , Sapho morada nástěnná sprchová baterie, chrom mr11 (mr11)

Duramat univerzální rohová tyč 100 × 120 cm bílá (020102022)

Duramat univerzální rohová tyč 100 × 120 cm bílá (020102022)
Detail

Tyč závěsová, rohová, kruhová, rozměry 100 × 120cm, barva bílá, součástí balení jsou šrouby a hmoždinky (alza.cz)

Podobné produkty ako Duramat univerzální rohová tyč 100 × 120 cm bílá (020102022) , Sapho corneli nástěnná sprchová baterie, chrom ce11 (ce11)

Univerzální klíč na řetízku pro technické skříně, 4 druhy klíčů + bit, GEKO

Univerzální klíč na řetízku pro technické skříně, 4 druhy klíčů + bit, GEKO
Detail

Univerzální klíč na řetízku pro technické skříně, 4 druhy klíčů + bit, GEKO TECHNICKÉ ÚDAJE: 4-10 mm čtvercový přídavný klíč 5 mm čtvercové vnitřní klíč 7 mm čtvercový klíč 8-9 mm trojúhelníkový vnitřní klč dvojitý bit na řetězu PH2 / plochý 1 x 7 mm adaptér na bit o délce 1/4 palce (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Univerzální klíč na řetízku pro technické skříně, 4 druhy klíčů + bit, GEKO , Sapho espada nástěnná sprchová baterie, chrom es11 (es11)

SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, 660mm, chrom 1202-28

SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, 660mm, chrom 1202-28
Detail

Zakupte produkt SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, 660mm, chrom 1202-28 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna | Koupelnové baterie od výrobce SAPHO za cenu 3354. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, 660mm, chrom 1202-28 , Sapho kirké nástěnná sprchová baterie, bronz ki11b (ki11b)

SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, 956mm, chrom 1202-07

SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, 956mm, chrom 1202-07
Detail

Zakupte produkt SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, 956mm, chrom 1202-07 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna | Koupelnové baterie od výrobce SAPHO za cenu 1890. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, 956mm, chrom 1202-07 , Sapho dandy nástěnná sprchová baterie, chrom 5884 (5884)

SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, kulatá, 700mm, zlato SC017

SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, kulatá, 700mm, zlato SC017
Detail

Zakupte produkt SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, kulatá, 700mm, zlato SC017 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna | Koupelnové baterie od výrobce SAPHO za cenu 6060. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, kulatá, 700mm, zlato SC017 , Sapho rhapsody nástěnná sprchová baterie, chrom 5584 (5584)

SAPHO ANTEA sprchová tyč, posuvný držák, 670mm, bronz SAL0036

SAPHO ANTEA sprchová tyč, posuvný držák, 670mm, bronz SAL0036
Detail

V retro stylu si dnes můžete vybavit celou koupelnu počínaje například touto sérií přes vanu Retro, doplňky Diamond až po keramiku Retro nebo Classic. Dojem starší patiny může umocnit bronzová povrchová úprava, ve které taktéž nabízíme veškeré příslušenství. Pro umocnění starých časů je v nabídce i provedení v kombinaci chrom/zlato a růžové zlato. Novinkou je sprchový sloup s masivní sprchovou hlavicí. Důležité informace k bateriím ze série ANTEAV příslušenství naleznete náhradní keramický vršek VIT003 k bateriím Antea dodaným od 10/2008 nebo VIT004 k bateriím Antea dodaným před 10/2008. Žádné dlouhé otáčení či regulace - otočte o 90° a je otevřeno Prodloužená záruka na těsnost baterií EAN: 8024587004451 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO ANTEA sprchová tyč, posuvný držák, 670mm, bronz SAL0036 , Sapho kirké nástěnná sprchová baterie, chrom ki11c (ki11c)

SAPHO ANTEA sprchová tyč, posuvný držák, 670mm, chrom SAL0031

SAPHO ANTEA sprchová tyč, posuvný držák, 670mm, chrom SAL0031
Detail

V retro stylu si dnes můžete vybavit celou koupelnu počínaje například touto sérií přes vanu Retro, doplňky Diamond až po keramiku Retro nebo Classic. Dojem starší patiny může umocnit bronzová povrchová úprava, ve které taktéž nabízíme veškeré příslušenství. Pro umocnění starých časů je v nabídce i provedení v kombinaci chrom/zlato a růžové zlato. Novinkou je sprchový sloup s masivní sprchovou hlavicí. Důležité informace k bateriím ze série ANTEAV příslušenství naleznete náhradní keramický vršek VIT003 k bateriím Antea dodaným od 10/2008 nebo VIT004 k bateriím Antea dodaným před 10/2008. Žádné dlouhé otáčení či regulace - otočte o 90° a je otevřeno Prodloužená záruka na těsnost baterií EAN: 8024587004444 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO ANTEA sprchová tyč, posuvný držák, 670mm, chrom SAL0031 , Sapho trevia nástěnná sprchová baterie, chrom tn011 (tn011)

SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, kulatá, 700mm, černá mat SC015

SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, kulatá, 700mm, černá mat SC015
Detail

Zakupte produkt SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, kulatá, 700mm, černá mat SC015 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna | Koupelnové baterie od výrobce SAPHO za cenu 4666. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, kulatá, 700mm, černá mat SC015 , Sapho jumper nástěnná sprchová baterie, chrom jm011 (jm011)

Sapho MINIMAL sprchová tyč s posuvným jezdcem, 700mm, nerez MI001

Sapho MINIMAL sprchová tyč s posuvným jezdcem, 700mm, nerez MI001
Detail

Vysoká kvalita použitého materiálu v designu předurčeném pro užití v industriálně laděné koupelně - to je charakteristika série MINIMAL. Nerez ocel je již na pohled luxusně a ušlechtile působící materiál pro dokonalou koupelnu. V tomto provedení není nic nemožné, a proto můžete vzhled koupelny vyzdvihnout v minimalistickém, a přesto ušlechtilém, stylu. V naší nabídce naleznete všechny doplňky, sprchové panely, otopná tělesa, odtokové kanálky a dokonce i sifon, které sérii MINIMAL při zařizování koupelny dokonale doplní. Důvody, proč dát přednost bateriím z nerezové oceliNerezová ocel je hygienická: Povrch nerezové oceli znesnadňuje usazování bakterií.Nerezová ocel je vzhledově příjemná. Pro svůj vzhled je také oblíbenou volbou architektů a interiérových designérů.Nerezová ocel je materiál s dlouhou životností, který lze plně recyklovat.Nerezová ocel se snadno čistí: Pro odstranění nečistot a otisků prstů potřebujete pouze mýdlovou vodu. Prodloužená záruka na těsnost baterií EAN: 8590913816161 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Sapho MINIMAL sprchová tyč s posuvným jezdcem, 700mm, nerez MI001 , Sapho axamite nástěnná sprchová baterie, chrom ax11 (ax11)

SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, kulatá, 700mm, bílá mat SC014

SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, kulatá, 700mm, bílá mat SC014
Detail

Zakupte produkt SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, kulatá, 700mm, bílá mat SC014 z kategorie od výrobce SAPHO za cenu 4666. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, kulatá, 700mm, bílá mat SC014 , Sapho dreamart nástěnná sprchová baterie, chrom da011 (da011)

SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, hranatá, 700 mm, černá mat SC415

SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, hranatá, 700 mm, černá mat SC415
Detail

Zakupte produkt SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, hranatá, 700 mm, černá mat SC415 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna | Koupelnové baterie od výrobce SAPHO za cenu 6224. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Sprchová tyč, posuvný držák, hranatá, 700 mm, černá mat SC415 , Sapho vienna nástěnná sprchová baterie, chrom vo011 (vo011)

SAPHO Sprchová tyč s mýdlenkou, posuvný držák, 684mm, chrom 1206-07

SAPHO Sprchová tyč s mýdlenkou, posuvný držák, 684mm, chrom 1206-07
Detail

Zakupte produkt SAPHO Sprchová tyč s mýdlenkou, posuvný držák, 684mm, chrom 1206-07 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna | Koupelnové baterie od výrobce SAPHO za cenu 1058. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Sprchová tyč s mýdlenkou, posuvný držák, 684mm, chrom 1206-07 , Sapho kai nástěnná sprchová baterie, chrom ka11 (ka11)

SAPHO Sprchová tyč s vývodem vody, posuvný držák, 620mm, chrom 1202-04

SAPHO Sprchová tyč s vývodem vody, posuvný držák, 620mm, chrom 1202-04
Detail

Zakupte produkt SAPHO Sprchová tyč s vývodem vody, posuvný držák, 620mm, chrom 1202-04 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna | Koupelnové baterie od výrobce SAPHO za cenu 2290. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Sprchová tyč s vývodem vody, posuvný držák, 620mm, chrom 1202-04 , Sapho minimal nástěnná sprchová baterie, nerez mi011 (mi011)

SAPHO Sprchová tyč s vývodem vody, posuvný držák, 720mm, chrom 1202-08

SAPHO Sprchová tyč s vývodem vody, posuvný držák, 720mm, chrom 1202-08
Detail

Ekonomicky výhodná série LUKA nabízí kromě finanční úspory také suverénní eleganci reprezentovanou zaoblenými prvky. Svou konstrukcí se výborně hodí i do koupelny zařízené v industriálním stylu. Úzká zaoblená páčka se příjemně ovládá a zaoblené tvary baterie předurčují snadnou údržbu. Výhodou je i možnost kombinace se širokou škálou doplňků a sanitární keramiky. Specialitou je jedinečnost sprchového sloupu, který je výškově nastavitelný pohybem jedné páčky. Prodloužená záruka na těsnost baterií EAN: 8590913804618 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Sprchová tyč s vývodem vody, posuvný držák, 720mm, chrom 1202-08 , Sapho pax nástěnná sprchová baterie, chrom xa11 (xa11)

SAPHO Sprchová tyč s mýdlenkou, posuvný držák, 810mm, chrom (nastavitelná rozteč) 1206-06

SAPHO Sprchová tyč s mýdlenkou, posuvný držák, 810mm, chrom (nastavitelná rozteč) 1206-06
Detail

Zakupte produkt SAPHO Sprchová tyč s mýdlenkou, posuvný držák, 810mm, chrom (nastavitelná rozteč) 1206-06 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna | Koupelnové baterie od výrobce SAPHO za cenu 812. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Sprchová tyč s mýdlenkou, posuvný držák, 810mm, chrom (nastavitelná rozteč) 1206-06 , Sapho luka nástěnná sprchová baterie, chrom lk11 (lk11)

…bít či nebít… - Jan Michalec

…bít či nebít… - Jan Michalec
Detail

Autor viděl a zažil události kolem převratu 1989 a zejména dění po něm velice zblízka a - jak se říká na vlastní kůži, a neponechává si nic pro sebe. Jeho knihu lze nazvat dějinami rozkradení státu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako …bít či nebít… - Jan Michalec

…bít či nebít… - Michalec Jan

…bít či nebít… - Michalec Jan
Detail

Autor viděl a zažil události kolem převratu 1989 a zejména dění po něm velice zblízka a - jak se říká na vlastní kůži, a neponechává si nic pro sebe. Jeho knihu lze nazvat dějinami rozkradení státu. (patro.cz)

Podobné produkty ako …bít či nebít… - Michalec Jan

Bite 16g set (WD-BITE-SET)

Bite 16g set (WD-BITE-SET)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 16 g, určené pro elektronický a sisalový terč, materiál: mosaz, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? Pak zajisté oceníte šipky WINDSON, které jsou vybaveny plastovým hrotem typu softip. Stane-li se, že se hrot poškodí, snadno jej odšroubujete a nahradíte novým. Tělo šipky, jež je zhotoveno z mosazi, se pro perfektní držení bude jistě podílet na vašich úspěších ve hře. Nesmíte zapomínat na to, že produkt slouží jen pro elektronický a sisalový terč. Se šipkami si přijdou na své jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. Balení nabízí 3 ks šipky a hmotnosti každého kusu činí 16 g. Moderní design vám navíc dodá pocit neporazitelnosti. Hlavní přednosti produktu Bite 16g set Šipky WINDSON pro ty, kteří rádi hrají šipky Plastový hrot (softip) Tělo šipky z mosazi pro pohodlnou hru Ideální pro elektronický a sisalový terč Pro pokročilé a profesionální hráče V balení naleznete 3 ks šipky U šipky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bite 16g set (WD-BITE-SET)

Stanley Sada vrtáků mix, bity, držák bitů 16dílů

Detail

Sada vrtáků mix, bity, držák bitů 16 dílů (mall.cz)

Podobné produkty ako Stanley Sada vrtáků mix, bity, držák bitů 16dílů

Stanley Sada vrtáků mix, bity, držák bitů 53dílů

Detail

Sada vrtáků mix, bity, držák bitů 53 dílů (mall.cz)

Podobné produkty ako Stanley Sada vrtáků mix, bity, držák bitů 53dílů

…bít či nebít… (978-80-88035-30-5)

…bít či nebít… (978-80-88035-30-5)
Detail

Kniha - autor Jan Michalec, 130 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Autor viděl a zažil události kolem převratu 1989 a zejména dění po něm velice zblízka a - jak se říká na vlastní kůži, a neponechává si nic pro sebe. Jeho knihu lze nazvat dějinami rozkradení státu. (alza.cz)

Podobné produkty ako …bít či nebít… (978-80-88035-30-5)

Windson - Letky plastové - Bite (3 ks) (WD-FL-BITE)

Windson - Letky plastové - Bite (3 ks) (WD-FL-BITE)
Detail

Letky na šipky - profesionální, široké, plastové a 100 micronů tloušťka plastové a 100 micronů, motiv magie, 3 kusy v balení Zásadní přednosti letek na šipky Windson - Letky plastové - Bite (3 ks) Letky na šipky WINDSON vás nezradí ani při profesionálních zápasech Nepostradatelný doplněk k šipkám Napomůžou k perfektním letovým vlastnostem šipek Vyrobeny z materiálu o síle Plastové a 100 micronů K jejich výrobě slouží plast Jde o široké letky na šipky WINDSON Motiv: magie V balení naleznete 3 ks letek (alza.cz)

Podobné produkty ako Windson - Letky plastové - Bite (3 ks) (WD-FL-BITE)

Sada bitů INDUSTRIAL-CrV 37dílná 37-Bit Box, NAREX 65404060

Sada bitů INDUSTRIAL-CrV 37dílná 37-Bit Box, NAREX 65404060
Detail

Sada bitů INDUSTRIAL-CrV 37dílná 37-Bit Box, Narex, 65404060 Pro průmyslové použití Bity z kvalitní tvrzené chrom-vanadové oceli, povrchová úprava matný chrom Leštěné nástrčné hlavice z uhlíkové oceli Robustní, odolná kazeta s pojistným zámkem Pevný a stabilní plastový pořadač Nástrčné hlavice: 4; 4.5; 5; 6; 7; 8 (mm) Bity C6.3 (25 mm): Pozidriv: PZ0; PZ1; PZ2; PZ3 Philips: PH0; PH1; PH2; PH3 Torx: T10; T15; T20; T25; T30 Inbus: H2; H2.5; H3; H4; H5; H5.5; H6 Plochý: 3; 4; 5; 6; 7 (mm) Čtyřhran: S0; S1; S2; S3 Držák nástrčných hlavic E6.3 / 1/4 (25 mm) Magnetický držák bitů E6.3 / C6.3 (60 mm) (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada bitů INDUSTRIAL-CrV 37dílná 37-Bit Box, NAREX 65404060

Sada bitů INDUSTRIAL-CrV 80dílná 80-Bit Box, NAREX 65404064

Sada bitů INDUSTRIAL-CrV 80dílná 80-Bit Box, NAREX 65404064
Detail

Sada bitů INDUSTRIAL-CrV 80dílná 80-Bit Box, Narex, 65404064 Pro průmyslové použití Kvalitní tvrzená chrom-vanadová ocel Povrchová úprava matný chrom Robustní, odolná kazeta s pojistným zámkem Pevný a stabilní plastový pořadač Bity C6.3 (25 mm): Pozidriv: 2× PZ0; 2× PZ1; 3× PZ2; 2× PZ3 Philips: PH0; PH1; 3× PH2; PH3 Torx: T8; T9; T10; T15; T20; T25; T27; T30; T35; T40 Torx Tamper: T10T; T15T; T20T; T25T; T27T; T30T; T35T Inbus: H1.5; H2; H2.5; H3; H3.5; H4; H4.5; H5; H5.5; H6; H7; H8 Inbus Tamper: H2T; H2.5T; H3T; H4T; H5T; H6T Plochý: 3; 4; 5; 5.5; 6; 7 (mm) Spanner: SP4; SP6; SP8; SP10 Bity E6.3 (50 mm): Pozidriv: PZ0; PZ1; PZ2; PZ3 Philips: PH0; PH1; PH2; PH3 Torx: T10; T15; T20; T25; T27; T30 Plochý: 3; 4; 5; 6; 7 (mm) Magnetický držák bitů E6.3 / C6.3 (60 mm) (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada bitů INDUSTRIAL-CrV 80dílná 80-Bit Box, NAREX 65404064

Sada bitů INDUSTRIAL-CrV 60dílná 60-Bit Box, NAREX 65404062

Sada bitů INDUSTRIAL-CrV 60dílná 60-Bit Box, NAREX 65404062
Detail

Sada bitů INDUSTRIAL-CrV 60dílná 60-Bit Box, Narex, 65404062 Pro průmyslové použití Kvalitní tvrzená chrom-vanadová ocel Povrchová úprava matný chrom Robustní, odolná kazeta s pojistným zámkem Pevný a stabilní plastový pořadač Bity C6.3 (25 mm): Pozidriv: 3× PZ0; 3× PZ1; 4× PZ2; 3× PZ3 Philips: 2× PH0; 2× PH1; 3× PH2; 2× PH3 Torx: T8; T9; T10; T15; T20; T25; T27; T30; T35; T40 Inbus: H1.5; H2; H2.5; H3; H4; H5; H5.5; H6; H7; H8 Plochý: 2× 3; 2× 4; 2× 5; 2× 5.5; 2× 6; 2× 7 (mm) Bity E6.3 (50 mm): Philips: PZ1; PZ2; PZ3 Plochý: 5; 6 (mm) Magnetický držák bitů E6.3 / C6.3 (60 mm) (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada bitů INDUSTRIAL-CrV 60dílná 60-Bit Box, NAREX 65404062

Narex sada bitů SUPERLOCK 18 dílná 18-Bit Box 65405326

Detail

Sada bitů SUPERLOCK 18 dílná 18-Bit Box 65405326 od značky Narex. Balení obsahuje celkem 18 ks bitů s povrchovou úpravou pochromováním. Jádro z vysoce kvalitní nástrojové oceli. Robustní, odolná kazeta s pojistným zámkem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex sada bitů SUPERLOCK 18 dílná 18-Bit Box 65405326

HOPA Sprchová tyč s příslušenstvím BAASR33K

HOPA Sprchová tyč s příslušenstvím BAASR33K
Detail

Sprchová tyč včetně příslušenství v moderní černé barvě. Tyč s nastavitelnou výškou sprchy oceníte pokud sdílíte koupelnu s dětmi. A potřebujete často změnit výšku sprchové hlavice. Součástí je také sprchová hadice a hlavice. Nutné kombinovat s vodovodní baterií. Součástí balení je sprchová tyč, sprchová hlavice, hadice, posuvný držák sprchy a instalační materiál. Tento set je určený pro sprchové a vanové baterie. Sprchová tyč je vhodná pro sprchové kouty i vany s zástěnou. Oceníte ji hlavně v domácnostech, kde koupelnu používají různě vysocí uživatelé. Lze totiž snadno nastavit výšku sprchy. Přednosti sprchové tyče ALFRED: Moderní elegance Sprchová tyč s příslušenstvím Provedení: černý matný kov Příslušenství: sprchová hlavice, hadice, posuvný držák sprchy, instalační materiál Úspora vody ZÁRUKA 2 ROKY (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HOPA Sprchová tyč s příslušenstvím BAASR33K

HOPA Sprchová tyč s příslušenstvím BAASR33

HOPA Sprchová tyč s příslušenstvím BAASR33
Detail

Sprchová tyč včetně příslušenství. Tyč s nastavitelnou výškou sprchy oceníte pokud sdílíte koupelnu s dětmi. A potřebujete často změnit výšku sprchové hlavice. Součástí je také sprchová hadice a hlavice. Nutné kombinovat s vodovodní baterií. Součástí balení je sprchová tyč, sprchová hlavice, hadice, posuvný držák sprchy a instalační materiál. Tento set je určený pro sprchové a vanové baterie. Sprchová tyč je vhodná pro sprchové kouty i vany s zástěnou. Oceníte ji hlavně v domácnostech, kde koupelnu používají různě vysocí uživatelé. Lze totiž snadno nastavit výšku sprchy. Přednosti sprchové tyče ALFRED: Moderní elegance Sprchová tyč s příslušenstvím Provedení: pochromovaný kov Příslušenství: sprchová hlavice, hadice, posuvný držák sprchy, instalační materiál Úspora vody ZÁRUKA 2 ROKY (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HOPA Sprchová tyč s příslušenstvím BAASR33

Tutumi Sprchová tyč CHROM REA-P5982

Tutumi Sprchová tyč CHROM REA-P5982
Detail

Funkční držák sprchy, který je vyroben z kvalitního kovu v chromové úpravě. Skvěle se bude hodit do aranžmá s vanovými i sprchovými bateriemi. Montážní sada součástí. Minimalistický a elegantní, ideální do vaší koupelny. EAN: 5902557369683 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Tutumi Sprchová tyč CHROM REA-P5982

Tutumi Sprchová tyč zlatá REA-P5981

Tutumi Sprchová tyč zlatá REA-P5981
Detail

Funkční držák na sprchovou hlavici, který byl vyroben z kvalitního kovu ve zlatém provedení. Skvěle se bude hodit do aranžmá s vanovými i sprchovými bateriemi. Montážní sada součástí. Minimalistický a elegantní, ideální do vaší koupelny. EAN: 5902557369706 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Tutumi Sprchová tyč zlatá REA-P5981

HOPA Sprchová tyč FONTI INFINITY BAREL317M319MO

HOPA Sprchová tyč FONTI INFINITY BAREL317M319MO
Detail

Znáte tu situaci - vy, sprchový kout, v jedné ruce sprchová hlavice a v další mýdlo? Najednou zjistíte, že vám k úspěšnému sprchování něco chybí. Tomu je nyní konec, sprchová tyč FONTI INFINITY s příslušenstvím, ze série vodovodních baterií FONTI. Nabízí praktickou sprchovou hlavici s hadicí a držák sprchy. Ten lze na tyči libovolně výškově nastavit. Součástí balení je sprchová tyč, sprchová hlavice, hadice, posuvný držák sprchy a instalační materiál. Tento set je určený pro sprchové a vanové baterie. Sprchová tyč je vhodná pro sprchové kouty i vany se zástěnou. Oceníte ji hlavně v domácnostech, kde koupelnu používají různě vysocí uživatelé. Lze totiž snadno nastavit výšku sprchy. Přednosti sprchové tyče FONTI INFINITY: Klasická elegance Sprchová tyč s příslušenstvím Délka: 600 mm Provedení: pochromovaný kov Příslušenství: sprchová hlavice, hadice, posuvný držák sprchy, instalační materiál Průměr ruční sprchy: 80 mm Úspora vody ZÁRUKA 5 LET (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HOPA Sprchová tyč FONTI INFINITY BAREL317M319MO

Wolf Tooth kleště 8-BIT PACK PLIERS černá 8-BIT-BLK-BLK

Detail

Bude se hodit každému cyklistovi a cyklistce – sada cyklonářadí WOLF TOOTH kleště 8-BIT PACK PLIERS černá 8-BIT-BLK-BLK pomůže s rychlou opravou bicyklu. Tyto přelomové kleště na rychlospojky zahrnují 17 funkcí od imbusů přes centrovací klíč až po kleště na rychlospojky řetězů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Wolf Tooth kleště 8-BIT PACK PLIERS černá 8-BIT-BLK-BLK

BEMETA Sprchová tyč s jezdcem 600mm 104114112

Detail

Zakupte produkt BEMETA Sprchová tyč s jezdcem 600mm 104114112 z kategorie od výrobce BEMETA za cenu 1629. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako BEMETA Sprchová tyč s jezdcem 600mm 104114112

Leatherman BIT KIT

Leatherman BIT KIT
Detail

Sada bitů Sada bitů vhodná pro multitooly SKELETOOL, SKELETOOL CX, WAWE, WAVE BLACK, SURGE, SURGE BLACK, CHARGE ALX BLACK, CHARGE TTi, MUT, MUT EOD, MUT BLACK, SIGNAL. Nástroje: • Hex 1.5mm and 2mm • Hex 2.5mm and 3mm • Hex 4mm and 5mm • Hex 6mm and 1/4" • Hex 7/32" and 3/16" • Hex 5/32" and 9/64" • Hex 1/8" and 7/64" • Hex 3/32" and 5/64" • Hex 1/16" and 0.050" • Čtyřhran #3 and #2 • Čtyřhran #1 and Pozi • Pozi #2 and #1 • Torx #10 and #15 • Torx #20 and #25 • Torx #27 and #30 • Phillips #0 and #3 • Phillips #1 and #2 • Slotted 3/32" and 1/8" • Slotted 5/32" and 3/16" • Slotted 7/32" and 1/4" • Křížový a plochý šroubovák na brýle (kytary.cz)

Podobné produkty ako Leatherman BIT KIT

Evans DRILL BIT

Evans DRILL BIT
Detail

Ladicí klička Evans Drill bit je navržen pro rychlejší montáž a demontáž blan. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Evans DRILL BIT
Duramat univerzální rohová tyč 100 × 120 cm bílá (020102022), Duramat nastavitelná rohová tyč 80 × 94-180 cm bílá (020102020), Duramat univerzální kruhová tyč 80 × 80 cm bílá (020102023), SAPHO KIRKÉ WHITE nástěnná sprchová baterie, bílá páčka, chrom KI11BC (KI11BC), SAPHO KIRKÉ WHITE nástěnná sprchová baterie, bílá páčka, bronz KI11BB (KI11BB), TESCOMA Univerzální teleskopická tyč ProfiMATE (8595028404852), TopQ Xiaomi Redmi Note 10 Pro silikon Rainbow Gun 59501 (Sun-59501), SAPHO SK111 polička na sprchovou tyč, stříbrná, SAPHO SK090 Mýdlenka pro sprchovou tyč, plast, SAPHO KIRKÉ WHITE podomítková sprchová baterie, 2 výstupy, bílá páčka, bronz KI42BB (KI42BB), SAPHO KIRKÉ WHITE podomítková sprchová baterie, 1 výstup, bílá páčka, bronz KI41BB (KI41BB), Rohová skříňka bílá 809035 (809035), Rohová skříňka bílá 809044 (809044), Rohová skříňka bílá 809026 (809026), SAPHO MORADA nástěnná sprchová baterie, chrom MR11 (MR11), SAPHO CORNELI nástěnná sprchová baterie, chrom CE11 (CE11), SAPHO ESPADA nástěnná sprchová baterie, chrom ES11 (ES11), SAPHO KIRKÉ nástěnná sprchová baterie, bronz KI11B (KI11B), SAPHO DANDY nástěnná sprchová baterie, chrom 5884 (5884), SAPHO RHAPSODY nástěnná sprchová baterie, chrom 5584 (5584), SAPHO KIRKÉ nástěnná sprchová baterie, chrom KI11C (KI11C), SAPHO TREVIA nástěnná sprchová baterie, chrom TN011 (TN011), SAPHO JUMPER nástěnná sprchová baterie, chrom JM011 (JM011), SAPHO AXAMITE nástěnná sprchová baterie, chrom AX11 (AX11), SAPHO DREAMART nástěnná sprchová baterie, chrom DA011 (DA011), SAPHO VIENNA nástěnná sprchová baterie, chrom VO011 (VO011), SAPHO KAI nástěnná sprchová baterie, chrom KA11 (KA11), SAPHO MINIMAL nástěnná sprchová baterie, nerez MI011 (MI011), SAPHO PAX nástěnná sprchová baterie, chrom XA11 (XA11), SAPHO LUKA nástěnná sprchová baterie, chrom LK11 (LK11)