Sanit all floor power n (30610)

Produkt Sanit all floor power n (30610) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sanit all floor power n (30610) upraviť a produkt hľadať znova.

SANIT all Floor POWER N (30610)

SANIT all Floor POWER N (30610)
Detail

Čisticí prostředek se sníženou pěnivostí, pro ruční i strojové čištění, s vysokou mycí a odmašťovací schopností, na podlahy a všechny běžné povrchy, příjemná vůně SANIT all Floor Power N je alkalická čirá kapalina se sníženou pěnivostí a příjemnou vůní. Vyvinutý pro ruční i strojové čištění. Obsahuje látky s vysokou mycí a odmašťovací schopností a speciální přísady. Má vysokou odmašťovací schopnost. Čistí podlahy, běžné povrchy (PVC, plast, kamenina, beton), interiéry vozidel apod. Dávkování Čisticího prostředku SANIT all Floor POWER N50 ml/10 l vody, při větším znečištění 100 ml/10 l vody UpozorněníDráždí kůži. Způsobuje vážné poškození očí. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice / ochranné brýle.PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla.PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all Floor POWER N (30610) , Sanit all glass power (3050)

SANIT all Glass Power (3050)

SANIT all Glass Power (3050)
Detail

Čistič oken s obsahem čpavku, vysoce účinný na zrcadla, keramiku a skla, včetně čelních skel automobilů (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all Glass Power (3050) , Sanit all home (1024)

SANIT all Glass Power (3051)

SANIT all Glass Power (3051)
Detail

Čistič oken s obsahem čpavku, vysoce účinný na zrcadla, keramiku a skla, včetně čelních skel automobilů (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all Glass Power (3051) , Sanit all hands (3085)

SANIT all PROFI - N (2024)

SANIT all PROFI - N (2024)
Detail

Dezinfekce určená ke strojnímu mytí, ničí viry, bakterie, plísně a kvasinky, vhodná na všechny druhy nesavých povrchů, nepění, nehořlavá, bez chloru, alkoholu, aldehydů a fenolů, jemná parfemace Čistící a dezinfekční prostředek určený ke strojnímu mytíČistící a dezinfekční prostředek SANIT all PROFI - N - nepěnivý je určen k mytí nesavých povrchů-podlahy, pracovní plochy. Prostředek se vyznačuje dobrou odmašťovací schopností. Při nízkých koncentracích pracovního roztoku není nutný následný oplach vodou. Je charakteristický silnou a dlouhotrvající baktericidní, virucidní, fungicidní a protikvasinkovou účinností. Klíčové vlastnosti dezinfekce SANIT all PROFI - NJe nehořlavýNepoškozuje ošetřované materiályNeobsahuje chlór, alkoholy, aldehydy ani fenolyNemá vedlejší účinkyJemně parfémovaný ÚčinkyVirucidní (60 min.); Baktericidní (30 min); Fungicidní (30 min); Protikvasinkové (10 min) PoužitíVšechny typy podlah a povrchů... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all PROFI - N (2024) , Sanit all bathroom (304501)

SANIT all hands (3085)

SANIT all hands (3085)
Detail

Antibakteriální gel tekutá, pro rychlou dezinfekci rukou, ničí bakterie, viry a kvasinky, nezpůsobuje podráždění SANIT all CLEAN HANDS je tekutý dezinfekcˇni´ prostředek pro rychlou dezinfekci rukou. Po dezinfekci je pokožka optimálně chráněna po několik desítek minut, díky ochranné vrstvě mají ruce příjemný hmat. Při častém používání nezpůsobuje podráždění, pokud není člověk (alergik, netrpí jinými kožními nemocemi.) Eliminuje široke´ spektrum mikroorganismů a ma´ tyto u´činky: baktericidní, virucidní a protikvasinkove´. Použití Dezinfekce na ruce SANIT all handsNaneste na ruce cca 5ml dezinfekce, promněte důkladně všechny části rukou a nechte oschnout. Po ošetřeni´ vznikne ochranná vrstva, která zabezpečí dlouhodobou ochranu. Ruce bezprostředně po ošetřeni´ neomývejte. BezpečnostUchovávejte v originálních obalech při teplotě 10 – 25 °C. Skladovat na suchém a chladném místě. Zákaz opětovného použití obalu. Nemíchat s... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all hands (3085) , Sanit all rose a magnolia (30705)

SANIT all Bathroom (304501)

SANIT all Bathroom (304501)
Detail

Čistič koupelen pěnový, odstraňuje usazené nečistoty, rez, vodní kámen a zbytky mýdla, s dlouhotrvající vůní Rychle a šetrně odstraňuje usazené nečistoty, rez, vodní kámen a zbytky mýdla. Vaší koupelně dodá lesk a čistotu, zanechá příjemnou dlouhotrvající vůni. Pěna pomalu stéká, tím se zvýší účinnost i na svislých plochách. Na baterii vytvoří lehký film, díky kterému voda na baterii neulpívá a nevytvoří nežádoucí mapy. Přípravek používejte na vany, umyvadla, obklady, sprchové kouty, vodovodní baterie a veškerou sanitární techniku. PoužitíNastříkejte na čištěnou plochu a nechte působit. Poté opláchněte vodou. UpozorněníZpůsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce a zasažené části těla. Používejte ochranné brýle.PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all Bathroom (304501) , Sanit all rose a magnolia (30701)

SANIT all HOME (1024)

SANIT all HOME (1024)
Detail

Dezinfekce tekutý dezinfekční prostředek k okamžitému použití pro rychlou dezinfekci ploch, předmětů, povrchů a těžko přístupných míst postřikem, dlouhotrvající antibakteriální, antivirový a protiplísňový účinek, vhodný na všechny druhy materiálů, nehořlavý, bez chloru, alkoholu, aldehydů a fenolů, jemná parfemace Tekutý dezinfekční prostředek k okamžitému použití pro rychlou dezinfekci ploch, předmětů, povrchů a těžko přístupných míst postřikem v domácnostech, školách a školkách, ubytovacích zařízeních, restauracích a jídelnách. Je charakteristický silným a dlouhotrvajícím antibakteriálním, antivirovým a protiplísňovým účinkem bez negativních vlivů na jakékoli ošetřované materiály (sklo, dřevo, kovy, plast, papír, textilie, gumu). Odstraňuje zdroje zápachu organického původu. Klíčové vlastnosti tekutého dezinfekčního prostředku SANIT all HOMEJe nehořlavýNepoškozuje žádné materiály – je nekorozivníNeobsahuje chlór, alkohol,... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all HOME (1024) , Sanit all univerzál 500 ml (8594188060519)

SANIT all PROFI (1032)

SANIT all PROFI (1032)
Detail

Dezinfekce pro profesionální využití, tekutá, vysoce koncentrovaná, určená pro všechny voděodolné a omyvatelné plochy, povrchy a vybavení v místech s vysokou koncentrací osob, ničí viry, bakterie a plísně, nehořlavá, bez chloru, alkoholu, aldehydů, fenolů a esterů Vysoce koncentrovaný tekutý dezinfekční prostředek určený pro všechny omyvatelné plochy, povrchy a vybavení ve zdravotnických zařízeních (možné používat i v přítomnosti lidí), v potravinářství a veřejném stravování, v prostředcích hromadné dopravy, veřejných prostorách a jejich zařízeních, i pro dezinfekci prostor pro chov a převoz zvířat. Je vhodný pro všechny voděodolné a omyvatelné povrchy a předměty. Je charakteristický dlouhotrvajícím antibakteriálním, antivirovým a proti plísňovým účinkem. Přípravek je určen pro profesionální použití. Klíčové vlastnosti Dezinfekce SANIT all PROFIV běžných pracovních koncentracích nepoškozuje žádné materiály – je nekorozivníOšetřením... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all PROFI (1032) , Sanit all univerzál 5 l (8594188060526)

SANIT all Floors (3090)

SANIT all Floors (3090)
Detail

Univerzální čistič na podlahy a další nesavé povrchy, včetně povrchů ošetřených polymerovými produkty či PU úpravou, s výtažky s citronové kůry Univerzální přípravek na mytí podlah a dalších nesavých povrchů (např.: dlažba, PVC, linoleum, plast). Jeho účinné složení s výtažky z citronové kury lehce odstraní veškeré nečistoty z čištěných ploch a zanechá je dokonale čisté, lesklé a beze šmouh. Vhodný také k mytí podlah ošetřených polymerovými produkty a podlahovin s PU úpravou. Je šetrný k pokožce rukou.Dávkování20 – 30 ml přípravku (2 – 3 polévkové lžíce) do 5 l vody UpozorněníUchovávejte mimo dosah dětí. Obsahuje D-limonene. Muže vyvolat alergickou reakci. Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all Floors (3090) , Sanit all clean hands 500 ml (8594188060847)

SANIT all WC GEL (3096)

SANIT all WC GEL (3096)
Detail

WC gel na toaletní mísy a pisoáry, kyselý, odstraňuje rez, vodní a močový kámen a další nečistoty, působí pod i nad hladinou, se svěží vůní Kyselý čistící přípravek na toaletní mísy, pisoáry a další sanitární keramiku. Účinně odstraňuje rez, vodní a močový kámen, plísně a jiné nečistoty. Působí nad i pod vodní hladinou. Zanechává zářivý lesk a svěží vůni. PoužitíPřípravek naneste rovnoměrně na vnitřní stěnu toaletní mísy nebo jiné znečištěné místo, nechte několik minut působit a opláchněte vodou. V případě potřeby podpořte účinek mechanicky, např. kartáčem. BezpečnostDráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce. Používejte ochranné rukavice/ochranné brýle/obličejový štít.Při styku s kůží omyjte velkým množstvím vody a mýdla.Při zasažení očí několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny, a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all WC GEL (3096) , Sanit all clean hands 5 l (8594188060854)

SANIT all WC GEL (3095)

SANIT all WC GEL (3095)
Detail

WC gel na toaletní mísy a pisoáry, kyselý, odstraňuje rez, vodní a močový kámen a další nečistoty, působí pod i nad hladinou, se svěží vůní Kyselý čistící přípravek na toaletní mísy, pisoáry a další sanitární keramiku. Účinně odstraňuje rez, vodní a močový kámen, plísně a jiné nečistoty. Působí nad i pod vodní hladinou. Zanechává zářivý lesk a svěží vůni. PoužitíPřípravek naneste rovnoměrně na vnitřní stěnu toaletní mísy nebo jiné znečištěné místo, nechte několik minut působit a opláchněte vodou. V případě potřeby podpořte účinek mechanicky, např. kartáčem. BezpečnostDráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce. Používejte ochranné rukavice/ochranné brýle/obličejový štít.Při styku s kůží omyjte velkým množstvím vody a mýdla.Při zasažení očí několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny, a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all WC GEL (3095) , Sanit all dávkovací pumpa na kanystr 5 l (gd01)

SANIT all interior WIPES (3114)

SANIT all interior WIPES (3114)
Detail

Antibakteriální ubrousky dezinfekční ubrousky k okamžitému použití pro plošnou dezinfekci ploch, předmětů a povrchů, ničí bakterie, viry a plísně, nehořlavé, vhodné na všechny druhy materiálů, bez chloru, alkoholu, aldehydů a fenolů Dezinfekční ubrousky k okamžitému použití pro plošnou dezinfekci ploch, předmětů a povrchů. Jsou vhodné pro široké spektrum použití – domácnosti, kanceláře, kosmetické salony, sportovní centra, zdravotnická zařízení. Eliminují široké spektrum mikroorganismů, ověřeno a zkontrolováno autorizovanými laboratořemi. Klíčové vlastnosti Antibakteriálních ubrousků SANIT all interior WIPESBaktericidní ČSN EN 13727+A2Virucidní ČSN EN 14476Mykobaktericidní ČSN EN 14348NehořlavéNeobsahuje chlór, alkohol, aldehydy ani fenolyNemá vedlejší účinky BezpečnostPoužívejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.Uchovávejte v originálních obalech... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all interior WIPES (3114) , Rowenta ry6597wh steam power all floors (ry6597wh)

SANIT all ALCO Clean (3270)

SANIT all ALCO Clean (3270)
Detail

Čisticí prostředek s alkoholem, na všechny omyvatelné podlahové krytiny, se svěží vůní Čistící přípravek s alkoholem určený k čištění všech druhů omyvatelných podlahových krytin, zanechává svěží vůni. Vhodný také na lesklé plochy, na kterých nezanechává stopy, naopak podporuje jejich lesklý vzhled. Použití Čisticího prostředku SANIT all ALCO Clean s alkoholemPři běžném znečištění dávkujte 50 ml na 10 l vody. Při větším znečištění lze velikost dávky upravit, dle potřeby. Nepoužívejte na podlahy ošetřené polymerem, popř. jiným ochranným přípravkem! VAROVÁNÍHořlavá kapalina a páry. Způsobuje vážné podráždění očí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Uchovávejte obal těsně uzavřený. Používejte ochranné brýle. Nebezpečné složky: isopropanol, Alkoholy C12-14 ethoxylované.PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all ALCO Clean (3270) , Finish power all in 1, 94 ks (5997321736280)

SANIT all ROSE a MAGNOLIA (30705)

SANIT all ROSE a MAGNOLIA (30705)
Detail

Osvěžovač vzduchu koncentrát, provoní váš interiér na několik hodin vůní růže a magnolie Potřebujete provonět interiér zajímavou vůní? Prostor bude provoněn příjemnou květinovou vůní, která v něm vytvoří pocit pohody. Dokáže provonět jakýkoliv interiér, v kanceláři či u vás doma. Tento osvěžovač vzduchu lze znovu naplnit. Udržet svůj domov krásně voňavý nebylo nikdy snazší! Zásadní vlastnosti osvěžovače vzduchu SANIT all ROSE a MAGNOLIA Květinová vůně tohoto přípravku stojí za vyzkoušení a hodí se do jakéhokoliv prostoru Zbaví váš interiér nežádoucích pachů (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all ROSE a MAGNOLIA (30705) , Finish power all in 1, 120 ks (5997321735559)

SANIT all Univerzál 5 l (8594188060526)

SANIT all Univerzál 5 l (8594188060526)
Detail

Dezinfekce na všechny typy povrchů, bezoplachová, čistí a ničí viry, bakterie, plísně a kvasinky Univerzální čistič SANIT all Univerzál představuje vysoce účinný čisticí a dezinfekční prostředek. Čistí a dezinfikuje všechny plochy a předměty v domácnosti, jako jsou pracovní desky, ledničky, myčky, sklokeramické desky, obklady, umyvadla, WC, matrace, sedací soupravy, interiéry automobilů či výpočetní technika. Lze ho použít i ve zdravotnictví, komerčním sektoru, veterinární oblasti či průmyslu. Čisticí přípravek vyniká silnými a dlouhotrvajícími baktericidními, fungicidními a protikvasinkovými účinky. Velmi dobře povrch odmašťuje a zanechává na něm ochrannou polymerovou vrstvu. Čistič SANIT all Univerzál je nehořlavý a nekorozivní, nepoškozuje žádné materiály a nemá vedlejší účinky. Neobsahuje chlór, alkohol, aldehydy a fenoly. Splňuje testovanou normu ČSN 14476. Klíčové vlastnosti vysoce účinného čisticího a dezinfekčního prostředku SANIT... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all Univerzál 5 l (8594188060526) , Finish power all in 1, 80 ks (5997321733562)

SANIT all ROSE a MAGNOLIA (30701)

SANIT all ROSE a MAGNOLIA (30701)
Detail

Osvěžovač vzduchu koncentrát, provoní váš interiér na několik hodin vůní růže a magnolie Chcete interiér naplnit příjemnou vůní? Květinová vůně, která bude v prostoru rozptýlena, jej obohatí o příjemnou atmosféru pohody. Byl navržený pro umístění do všech interiérů. Osvěžovač vzduchu NTV Services s.r.o. nabízí objem 1000 ml. U tohoto osvěžovače vzduchu vás potěší možnost jeho opakovaného plnění. Váš domov bude příjemně provoněný na jedničku. Významné parametry osvěžovače vzduchu SANIT all ROSE a MAGNOLIA Květinová vůně tohoto přípravku stojí za vyzkoušení a hodí se do jakéhokoliv prostoru Dodá vašemu interiéru svěžest Tento typ má objem 1000 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all ROSE a MAGNOLIA (30701) , Finish power all in 1, 48 ks (5997321736259)

SANIT all dezinfekční gel (003121/500)

SANIT all dezinfekční gel (003121/500)
Detail

Antibakteriální gel na ruce bezoplachový, který ničí obalované viry a bakterie a je tak vhodný pro širokou oblast použití Dezinfekční gel na ruce bezoplachový, který ničí obalované viry a bakterie, a je tak vhodný pro širokou oblast použití – domácnost, potravinářství, veřejná doprava, kanceláře, sportovní centra, zdravotnictví. Klíčové vlastnosti Dezinfekce na ruce SANIT allTestováno dle normy ČSNEN 1500, 14476+A2:202099,9% účinnostRychleschnoucíZvláčňující látkyBalení 500 ml: 12 ks, Paleta: 720 ksBalení 5 l: Paleta: 99 ks PoužitíNaneste na ruce cca 5 ml gelu, promněte důkladně všechny části rukou a nechte oschnout. Ruce bezprostředně po ošetřeni´ neomývejte. (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all dezinfekční gel (003121/500) , Puk bauer floor hockey

SANIT all Univerzál 500 ml (8594188060519)

SANIT all Univerzál 500 ml (8594188060519)
Detail

Dezinfekce na všechny typy povrchů, bezoplachová, čistí a ničí viry, bakterie, plísně a kvasinky Univerzální čistič SANIT all Univerzál představuje vysoce účinný čisticí a dezinfekční prostředek. Čistí a dezinfikuje všechny plochy a předměty v domácnosti, jako jsou pracovní desky, ledničky, myčky, sklokeramické desky, obklady, umyvadla, WC, matrace, sedací soupravy, interiéry automobilů či výpočetní technika. Lze ho použít i ve zdravotnictví, komerčním sektoru, veterinární oblasti či průmyslu. Čisticí přípravek vyniká silnými a dlouhotrvajícími baktericidními, fungicidními a protikvasinkovými účinky. Velmi dobře povrch odmašťuje a zanechává na něm ochrannou polymerovou vrstvu. Čistič SANIT all Univerzál je nehořlavý a nekorozivní, nepoškozuje žádné materiály a nemá vedlejší účinky. Neobsahuje chlór, alkohol, aldehydy a fenoly. Splňuje testovanou normu ČSN 14476. Klíčové vlastnosti vysoce účinného čisticího a dezinfekčního prostředku SANIT all... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all Univerzál 500 ml (8594188060519) , Orion zametač mechanický quick floor

SANIT all dezinfekční gel (003121/5)

SANIT all dezinfekční gel (003121/5)
Detail

Antibakteriální gel na ruce bezoplachový, který ničí obalované viry a bakterie a je tak vhodný pro širokou oblast použití Dezinfekční prostředek SANIT all je bezalkoholový tekutý přípravek pro snadnou dezinfekci rukou. Vaše pokožka bude chráněna desítky minut před bakteriemi, viry a kvasinkami. Nemusíte se obávat častého používání, protože na rukou vytvoří ochrannou vrstvu, která nedráždí pokožku a zanechává ji jemnou. Dezinfekce na ruce SANIT all eliminuje široké spektrum mikroorganismů a vy budete chráněni. Klíčové vlastnosti dezinfekčního gelu na ruce SANIT all Tekutý dezinfekční přípravek na ruce SANIT all Snadné používáníMá baktericidní, antivirové a protikvasinkové účinkyDezinfekce SANIT all neobsahuje alkoholPoskytuje ochranu na desítky minutČasté používání nedráždí pokožku (s výjimkou alergiků)Vytváří na rukou ochrannou vrstvu a zanechává je jemnéVýhodné balení Použití:Naneste na ruce a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all dezinfekční gel (003121/5) , Bumbo floor seat - coral (6009662502482)

SANIT all Clean Hands 500 ml (8594188060847)

SANIT all Clean Hands 500 ml (8594188060847)
Detail

Antibakteriální mýdlo - bez obsahu alkoholu, objem 500 ml, pro dospělé Dezinfekční prostředek SANIT all Clean Hands je bezalkoholový tekutý přípravek pro snadnou dezinfekci rukou. Vaše pokožka bude chráněna desítky minut před bakteriemi, viry a kvasinkami. Nemusíte se obávat častého používání, protože na rukou vytvoří ochrannou vrstvu, která nedráždí pokožku a zanechává ji jemnou. Dezinfekce na ruce SANIT all Clean Hands eliminuje široké spektrum mikroorganismů a vy budete chráněni. Klíčové vlastnosti dezinfekce na ruce SANIT all Clean HandsTekutý dezinfekční přípravek na ruce SANIT all Clean HandsSnadné používáníMá baktericidní, virucidní a protikvasinkove´ účinkyDezinfekce SANIT all Clean Hands neobsahuje alkoholPoskytuje ochranu na desítky minutČasté používání nedráždí pokožku (s výjimkou alergiků)Vytváří na rukou ochrannou vrstvu a zanechává je jemné Použití:Naneste na ruce a důsledně si dezinfekci promněte na... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all Clean Hands 500 ml (8594188060847) , Bumbo floor seat - purple (6009662500877)

SANIT all Clean Hands 5 l (8594188060854)

SANIT all Clean Hands 5 l (8594188060854)
Detail

Antibakteriální mýdlo - bez obsahu alkoholu, objem 5000 ml, pro dospělé Dezinfekční prostředek SANIT all Clean Hands je bezalkoholový tekutý přípravek pro snadnou dezinfekci rukou. Vaše pokožka bude chráněna desítky minut před bakteriemi, viry a kvasinkami. Nemusíte se obávat častého používání, protože na rukou vytvoří ochrannou vrstvu, která nedráždí pokožku a zanechává ji jemnou. Dezinfekce na ruce SANIT all Clean Hands eliminuje široké spektrum mikroorganismů a vy budete chráněni. Klíčové vlastnosti dezinfekce na ruce SANIT all Clean HandsTekutý dezinfekční přípravek na ruce SANIT all Clean HandsSnadné používáníMá baktericidní, virucidní a protikvasinkove´ účinkyDezinfekce SANIT all Clean Hands neobsahuje alkoholPoskytuje ochranu na desítky minutČasté používání nedráždí pokožku (s výjimkou alergiků)Vytváří na rukou ochrannou vrstvu a zanechává je jemné Použití:Naneste na ruce a důsledně si dezinfekci promněte na... (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all Clean Hands 5 l (8594188060854) , Bosch 18v akumulátorový set power for all 18v (1.600.a01.1ld)

SANIT all Dávkovací pumpa na kanystr 5 l (GD01)

SANIT all Dávkovací pumpa na kanystr 5 l (GD01)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, objem 5000 ml Dávkovací pumpa je určena na 5l kanystry mýdel SANIT all. Pumpa je manuální, na jedno celé stlačení vydá 25 - 30 ml mýdla. Při mírnějším stlačení dojde ke snížení vydané dávky. Dávkovací pumpa je vyrobena z plastu a je v bílém provedení. Klíčové vlastnosti manuální dávkovací pumpy na kanystr mýdla 5l Manuální dávkovací pumpa je určena na 5l kanystr SANIT allPři plném stlačení vydá dávku 25 - 30 ml mýdlaMírnějším stlačením dojde ke snížení vydané dávkyPumpa je vyrobena v plastuMá bílou barvu (alza.cz)

Podobné produkty ako SANIT all Dávkovací pumpa na kanystr 5 l (GD01) , Bumbo floor seat - cradle pink (6009662502468)

Invicta Pro Diver Quartz 30610

Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Invicta Pro Diver Quartz 30610 , Bumbo floor seat - powder blue (6009662502505)

Invicta Pro Diver Quartz 30610

Detail

Invicta Pro Diver Quartz 30610 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Invicta Pro Diver Quartz 30610 , Bissell hard floor formula, 1 l

Kovap VW sanita

Kovap VW sanita
Detail

Retro sanitní vůz zpracovaný v měřítku 1:43, patří mezi ostatní hračky české firmy Kovap, které jsou kvalitními výrobky na trhu, již několik desetiletí. Přednosti: obdržen certifikát „Bezpečná hračka“ Kupte svým dětem kvalitní českou hračku! Vhodné pro děti od 5 let Materiál: kov Měrítko: 1:43 Rozměry: 12 x 4,5 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Kovap VW sanita , Orion zametač mechanický quick floor (710224)

Lamps Sanita na baterie

Detail

Pořiďte svým malým lékařům a záchranářům tuto jedinečnou sanitku s otevíracími dveřmi. Automobil po stisknutí tlačítek na střeše svítí a vydává zvuky, všechny zásahy s ním tak budou nezapomenutelné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lamps Sanita na baterie , Trust mika round floor mat (24134)

Penál all-inclusive Girl power

Detail

. Nadupaný penál který obsahuje kompletní vybavení do školy (psací potřeby, pastelky, tužky, gumy, všechna potřebná pravítka, ořezávátko, fixy) - velikost 210 x 160 mm. S vlastním potiskem. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Penál all-inclusive Girl power , Sure floor cleaner 1 l (7615400190850)

Penál all-inclusive Girl Power

Detail

. Nadupaný penál který obsahuje kompletní vybavení do školy (psací potřeby, pastelky, tužky, gumy, všechna potřebná pravítka, ořezávátko, fixy) - velikost 210 x 160 mm. S vlastním potiskem. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Penál all-inclusive Girl Power , Next level racing floor mat (nlr-a005)

CERSANIT SANITA CERSANIT K35-043

CERSANIT SANITA CERSANIT K35-043
Detail

ZÁVĚSNÝ BIDET CITY OVAL (K35-043) hloubka: 51 cm šířka: 36 cm výška: 33,5 cm Závěsný bidet koupelnového nábytku CITY OVAL s otvorem pro baterii a přepadem. Součástí je i montážní sada. Pouze bidet, baterie není součástí dodávky. EAN: 5902115778179 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako CERSANIT SANITA CERSANIT K35-043 , Cycle floor cleaner concentrate 500 ml (5999860461883)

Rowenta RY6597WH Steam Power All Floors (RY6597WH)

Rowenta RY6597WH Steam Power All Floors (RY6597WH)
Detail

Parní mop – příkon 1200 W, 3 nastavení páry pro různé typy podlah, integrovaný kartáč Extreme Brush, nástavec Ultra Glider pro čištění koberců a měkkých podlah, objem zásobníku na vodu 0.6 l, doba zahřívání 30 s, odvápňovací systém Anti-Calc, bezdotykový systém výměny návleků, parkovací poloha, odstraní až 99% mikrobů a bakterií, v balení 2x mop, 15letá záruka opravitelnosti Select brand: Úvod Hlavní info Galerie Technické specifikace Rowenta RY6597WH Steam Power All Floors Parní čistič Rowenta RY6597WH Steam Power All Floors přináší nejhygieničtější způsob úklidu domácnosti, jaký může být - bez chemikálií, bez detergentů. Díky tlaku páry umožňuje parní čistič ekologické hloubkové čištění a poradí si i se zaschlými skvrnami. Tři polohy nastavení regulující množství páry zajistí účinné uklízení různých druhů tvrdých i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rowenta RY6597WH Steam Power All Floors (RY6597WH) , Govee rgbicw smart corner floor lamp (h6076311)

NICI Glubschis plyš Strašidelný Sanito 15cm (4012390463057)

NICI Glubschis plyš Strašidelný Sanito 15cm (4012390463057)
Detail

Plyšák - vhodný pro děti od narození, s výškou 15 cm Touží vaše děti po nové plyšové hračce? V tom případě by vám mohl vyhovovat plyšák Nici, jenž je vhodný pro děti od narození. Bude tedy věrným společníkem již odmalička, a navíc ratolest dokáže ochránit před strašidly v noci. Nabízený plyšák Nici dosahuje 15 cm. Klíčové přednosti plyšáka NICI Glubschis plyš Strašidelný Sanito 15cm Plyšák Nici vaše dítko se s ním ihned spřátelí Hodí se pro děti od narození Plyšák Nici je vysoký 15 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako NICI Glubschis plyš Strašidelný Sanito 15cm (4012390463057)

LAVON Professional Sanita aktivní pěna, 1 l

LAVON Professional Sanita aktivní pěna, 1 l
Detail

Profesionální čistič s aktivní hustou pěnou od značky Lavon odstraní vodní kámen, zbytky mýdla, rzi, minerálních a močových usazenin, vápenných nánosů, případně cementových zbytků. Obsahuje kyselinu methansulfonovou a mléčnou, které jsou 100% biologicky odbouratelné a šetrné k povrchům. (mall.cz)

Podobné produkty ako LAVON Professional Sanita aktivní pěna, 1 l

FINISH Power All in 1, 80 ks (5997321733562)

FINISH Power All in 1, 80 ks (5997321733562)
Detail

Tablety do myčky - pevné, All in 1, 80 ks v balení Čisté nádobí je samozřejmostí každé domácnosti. Vyzkoušejte proto tyto tablety do myčky na nádobí, které přináší oslnivou čistotu a lesk.Čisté nádobí je samozřejmostí každé domácnosti. Vyzkoušejte proto tyto tablety do myčky na nádobí, které přináší oslnivou čistotu a lesk. Sklenice si déle udrží zářivý lesk a jsou opakovaně chráněny proti korozi skla. Tablety zaručují až 10 účinků síly mezi které patří například funkce soli, funkce leštidla, ochrana filtru a mnoho dalšího. Doporučují je renomovaní výrobci sklenic i myček nádobí Riedel Villeroy & Boch, AEG, Bosch, Siemens, Candy, Electrolux, Zanussi, Indesit, Hotpoint a mnoho dalších. Účinky tabletTablety do myčky nádobíDoporučovány předními výrobci myčekOdstraňují nežádoucí nečistotyChrání filtrFunkce soli, leštidla i předmáčeníOdstraní čajové skvrnyChrání myčku proti vodnímu kameniSilně odstraňují mastnotuÚčinkují i při nízkých... (alza.cz)

Podobné produkty ako FINISH Power All in 1, 80 ks (5997321733562)

FINISH Power All in 1, 120 ks (5997321735559)

FINISH Power All in 1, 120 ks (5997321735559)
Detail

Tablety do myčky - pevné, All in 1, 120 ks v balení Oblíbené tablety do myčky s deseti účinkyTablety vám zajistí účinné předmytí, poradí si s mastným i nadměrně špinavým nádobím při nízkých teplotách a zároveň chrání sklo i vaši myčku.FINISH SVĚTOVÁ ZNAČKA Č.1**Vychází z dat FY Global Nielsen Data z roku 2016120mycíchdávekFINISH All-in-1 Max 120ks Mega boxPraktický pomocník do každé domácnosti. Tablety Finish Allin1 Max v sobě skrývají nejen skvělou mycí funkci i při nízkých teplotách, ale zároveň chrání vaše sklo a myčku před vodním kamanem. Multifunkční síla kuličky PowerballModrá vrstva si poradí s mastnotou, bílá vrstva odstraní odolné nečistoty a kulička Powerball zajistí zářivý lesk bez šmouh a skvrn od vody. Odstraňuje i připálené jídloDíky svému jedinečnému složení si poradí i s vysoce odolnými skvrnami. Tablety vám navíc zajístí perfektní ochranu myčky a navíc je nemusíte rozbalovat, protože jsou zabaleny ve vodou rozpustném obalu. Ochrana sklaTablety... (alza.cz)

Podobné produkty ako FINISH Power All in 1, 120 ks (5997321735559)

FINISH Power All in 1, 94 ks (5997321736280)

FINISH Power All in 1, 94 ks (5997321736280)
Detail

Tablety do myčky - pevné, All in 1, 94 ks v balení Myčka na mytí nádobí za vás udělá spoustu práce. Jestliže vám v hlavě neustále běhají myšlenky, jak jí práci udělat příjemnější, tak je odpověď velmi jednoduchá. Pořiďte ji kvalitní tablety do myčky, jako nabízí např. FINISH. V balení objevíte 94 ks tablet. Tyto tablety byly označeny jako All in One, takže jsou schopny zajistit vynikající umytí všech druhů nádobí, nadto byly doplněny solí a leštidlem. Hlavní vlastnosti tablet do myčky FINISH Power All in 1, 94 ks Do balení bylo přidáno 94 kusů tablet Tablety do myčky FINISH se mohou pochlubit nenáročným použitím Efektivně si poradí se špinavým nádobím Řada: FINISH All in 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako FINISH Power All in 1, 94 ks (5997321736280)

FINISH Power All in 1, 48 ks (5997321736259)

FINISH Power All in 1, 48 ks (5997321736259)
Detail

Tablety do myčky - pevné, All in 1, 48 ks v balení Myčka na nádobí čelí skutečně náročné výzvě. Jestliže uvažujete nad tím, jak jí práci učinit lehčí, tak je odpověď triviální. Kupte ji kvalitní tablety do myčky od značky FINISH. V balení máte k dispozici 48 ks tablet. Těmto tabletám náleží označení All in One, takže opatří skvěle umyté nádobí, navíc v jejich obsahu můžete nalézt i mycí sůl a leštidlo. Hlavní vlastnosti tablet do myčky FINISH Power All in 1, 48 ks Balení obsahuje 48 kusů tablet Tablety do myčky FINISH se pohodlně používají Pomůže s efektivním odstraněním nečistot z nádobí Řada: FINISH All in 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako FINISH Power All in 1, 48 ks (5997321736259)

Kožená kabelka Silvian Heach SANITA červená barva, RCP25016BO

Kožená kabelka Silvian Heach SANITA červená barva, RCP25016BO
Detail

Malá kabelka z kolekce Silvian Heach. Model se zapínáním, vyroben z přírodní kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kožená kabelka Silvian Heach SANITA červená barva, RCP25016BO

Kožená kabelka Silvian Heach SANITA zelená barva, RCP25016BO

Kožená kabelka Silvian Heach SANITA zelená barva, RCP25016BO
Detail

Malá kabelka z kolekce Silvian Heach. Model se zapínáním, vyroben z přírodní kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kožená kabelka Silvian Heach SANITA zelená barva, RCP25016BO

Kožená kabelka Silvian Heach SANITA černá barva, RCP25016BO

Kožená kabelka Silvian Heach SANITA černá barva, RCP25016BO
Detail

Malá kabelka z kolekce Silvian Heach. Model se zapínáním, vyroben z přírodní kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kožená kabelka Silvian Heach SANITA černá barva, RCP25016BO

Kožená kabelka Silvian Heach SANITA hnědá barva, RCP25016BO

Kožená kabelka Silvian Heach SANITA hnědá barva, RCP25016BO
Detail

Malá kabelka z kolekce Silvian Heach. Model se zapínáním, vyroben z přírodní kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kožená kabelka Silvian Heach SANITA hnědá barva, RCP25016BO

Kožená kabelka Silvian Heach SANITA růžová barva, RCP25016BO

Kožená kabelka Silvian Heach SANITA růžová barva, RCP25016BO
Detail

Malá kabelka z kolekce Silvian Heach. Model se zapínáním, vyroben z přírodní kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kožená kabelka Silvian Heach SANITA růžová barva, RCP25016BO

Bambinomio Miosolo látková plenka all in one Sunflower Power

Detail

Látková plenka miosolo „vše v jednom“ je nejsnadněji používanou plenkou pro rodiče, kteří nechtějí dělat kompromisy v kvalitě, výkonu a vztahu k životnímu prostředí, ale ocení jednoduchost použití a s tim spojenou úsporu času. Plenky miosolo získaly již několik prestižních ocenění. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bambinomio Miosolo látková plenka all in one Sunflower Power

Killing Floor (0553505408)

Killing Floor (0553505408)
Detail

Kniha - autor Lee Child, 522 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná Pacy debut novel from a British author, set in the Southern states of America, and intertwining a sinister murder conspiracy surrounding our hero, Jack Reacher, and a love story tinged with humour. As the body count mounts, it becomes clear that in Jack they picked on the wrong guy to take a fall. A film of the novel is already in production, and "Die Trying", by the same author, is also out this month in Bantam Press hardcover. (alza.cz)

Podobné produkty ako Killing Floor (0553505408)

BOSCH 18V Akumulátorový set Power for ALL 18V (1.600.A01.1LD)

BOSCH 18V Akumulátorový set Power for ALL 18V (1.600.A01.1LD)
Detail

Nabíječka a náhradní baterie v setu, balení obsahuje 2x 2.5 Ah akumulátor a nabíječku AL 1830 CV Využijte výhod setu dvojice PBA 18V 2,5Ah akumulátorů s rychlonabíječkou AL 1830 CV. Při běžném vytížení vašeho BOSCH nářadí se vám potom prakticky nestane, že byste se ocitli bez nabité baterie. Díky dobíjecímu proudu 3 A a funkci Ready to Go je akumulátor už po 40 minutách na 30 % své kapacity. Na 100 % kapacity se potom dostane už za 60 minut dobíjení. Inteligentní proces nabíjení, absence samovybíjení a paměťového efektu podporují dlouhou životnost baterií. Ty můžete použít do všech kompatibilních nástrojů BOSCH. Klíčové vlastnosti setu nabíječky a náhradní baterie BOSCH 18VDva PBA 18V 2,5Ah akumulátoryRychlonabíječka s 3A proudem30 % za 40 minut100 % za 60 minutOchrana proti samovybíjení a paměťovému efektu (alza.cz)

Podobné produkty ako BOSCH 18V Akumulátorový set Power for ALL 18V (1.600.A01.1LD)

Kärcher CA 10 C Hloubkový čistič sanity eco!perform, 1l

Detail

Aktivní viskózní koncentrát pro hloubkové čištění s čerstvou vůní pro ruční čištění znečištěných sanitárních povrchů. Vyvinuto se speciálním gelovým složením pro lepší přilnutí k svislým povrchům, například na toaletách a pisoárech. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher CA 10 C Hloubkový čistič sanity eco!perform, 1l

Avicenum 360 punčochy kompresivní stehenní s krajkou Sanit 3D světlé

Avicenum 360 punčochy kompresivní stehenní s krajkou Sanit 3D světlé
Detail

Avicenum 360 punčochy kompresivní stehenní s krajkou Sanit 3D světlé Prevence vzniku křečových žil. Punčochy kompresivní stehenní s krajkou II.KT s antimikrobiální úpravou Sanitized Silver, která zabraňuje rozmnožování bakterí a plísní na výrobku. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Avicenum 360 punčochy kompresivní stehenní s krajkou Sanit 3D světlé

Edge Of Sanity Tričko Kur-Nu-Gi-A Black XL

Edge Of Sanity Tričko Kur-Nu-Gi-A Black XL
Detail

Officially licensed product Velikost: XL Věková skupina: Dospělý Dekáda interpreta: 1990 - 1999;2000 - 2009;1980 - 1989 Barva: Černá Barva podle výrobce: Black Země původu: Čína Subžánr: Metal;Melodic Death Metal;Death Metal Pohlaví: Pánské Specifikace materiálu: Bavlna Materiál: Bavlna Dodavatel: Plastic Head Délka rukávu: Krátké Žánr: Metal;Death Metal Země interpreta: Švédsko Interpret / Téma: Edge Of Sanity (muziker.cz)

Podobné produkty ako Edge Of Sanity Tričko Kur-Nu-Gi-A Black XL

Playseat Floor MatR.AC.00048

Playseat Floor MatR.AC.00048
Detail

Protiskluzová podložka pod sedačky Playseat dokonale ochrání podlahu před poškození v případě nechtěných pohybů sedačky během hraní. Rozměr: 140x55cm Hmotnost: 1kg (patro.cz)

Podobné produkty ako Playseat Floor MatR.AC.00048

Zametač ORION Quick Floor

Zametač ORION Quick Floor
Detail

Zametač ORION Quick Floor mechanický (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zametač ORION Quick Floor

BREIL Dance Floor EW0420

Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako BREIL Dance Floor EW0420
SANIT all Glass Power (3050), SANIT all HOME (1024), SANIT all hands (3085), SANIT all Bathroom (304501), SANIT all ROSE a MAGNOLIA (30705), SANIT all ROSE a MAGNOLIA (30701), SANIT all Univerzál 500 ml (8594188060519), SANIT all Univerzál 5 l (8594188060526), SANIT all Clean Hands 500 ml (8594188060847), SANIT all Clean Hands 5 l (8594188060854), SANIT all Dávkovací pumpa na kanystr 5 l (GD01), Rowenta RY6597WH Steam Power All Floors (RY6597WH), FINISH Power All in 1, 94 ks (5997321736280), FINISH Power All in 1, 120 ks (5997321735559), FINISH Power All in 1, 80 ks (5997321733562), FINISH Power All in 1, 48 ks (5997321736259), puk bauer floor hockey, Orion Zametač mechanický QUICK FLOOR , BUMBO Floor Seat - Coral (6009662502482), BUMBO Floor Seat - Purple (6009662500877), BOSCH 18V Akumulátorový set Power for ALL 18V (1.600.A01.1LD), BUMBO Floor Seat - Cradle Pink (6009662502468), BUMBO Floor Seat - Powder Blue (6009662502505), Bissell Hard Floor Formula, 1 l, ORION Zametač mechanický QUICK FLOOR (710224), Trust MIKA Round Floor Mat (24134), SURE Floor Cleaner 1 l (7615400190850), NEXT LEVEL RACING Floor Mat (NLR-A005), CYCLE Floor Cleaner Concentrate 500 ml (5999860461883), Govee RGBICW Smart Corner Floor Lamp (H6076311)