Rolo navíjacie pre solárne plachty (2.74m – 4.88m) - 28051

Produkt Rolo navíjacie pre solárne plachty (2.74m – 4.88m) - 28051 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Rolo navíjacie pre solárne plachty (2.74m – 4.88m) - 28051 upraviť a produkt hľadať znova.

Rolo navíjacie pre solárne plachty (2.74m – 4.88m) - 28051

Rolo navíjacie pre solárne plachty (2.74m – 4.88m) - 28051
Detail

Navíjacie rolo použiteľné pre obdĺžnikové bazény Florida (Tahiti) šírka 2,74 do 4,88 m. Nastaviteľná šírka. Pevná konštrukcia s hliníkovou tyčou. Jednoduchá inštalácia a používanie. Predlžuje životnosť solárnej plachty. Vrátane zámku zabraňujúcemu nechcenému zrolovania plachty. Upozornenie: jedná sa iba o rolo, bez solárnej plachty !! (marimex.cz)

Podobné produkty ako Rolo navíjacie pre solárne plachty (2.74m – 4.88m) - 28051 , Marimex rolo navíjecí pro solární plachty 2.74m – 4.88m (10400331)

Regulačný ventil pre solárne ohrevy

Regulačný ventil pre solárne ohrevy
Detail

Vďaka guľovému ventilu od Marimexu môžeme efektívne rozdeliť sústavu bazén, filtrácia a ohrev. Toto rozdelenie v podstate funguje ako vypínač solárneho ohrevu, kedy sa cez ventil odkloní tok vody a prúdi tak späť do bazéna. Ak teda na nočné filtrovanie bazéna chcete solárny ohrev "vypnúť", odporúčame použiť náš guľový ventil. Obsah balenia guľový ventil Vhodné pre: solárne ohrevy radu Pyramída solárne ohrevy radu Slim Záruka: 2 roky (marimex.cz)

Podobné produkty ako Regulačný ventil pre solárne ohrevy , Nachové plachty ()

Naviják na solární plachty Intex 28051

Naviják na solární plachty Intex 28051
Detail

Naviják na solární plachtu Intex pro obdélníkové bazény Naviják na solární plachtu Intex vhodný pro obdélníkové bazény Intex Tahiti / Ultra Frame o šířce kratší bazénové stěny 2,74 - 4,88 m. Naviják se jednoduše připevní na kovový rám bazénu. Díky nastavitelné šířce se přizpůsobí velikosti vašeho bazénu. Naviják disponuje pojistným mechanizmem proti samovolnému rolování plachty. - Vhodné pro obdélníkové bazény Intex Tahiti / Ultra Frame o šířce kratší bazénové stěny 2,74 - 4,88 m - Z naší nabídky pasuje na bazény Tahiti o rozměrech 5,49 x 2,74 m, 7,32 x 3,66 a 9,75 x 4,88 m - Odolná nerezavějící konstrukce navijáku s pojistkou proti odvíjení plachty - Jednoduchá instalace i používání - Solární plachta není součástí balení (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Naviják na solární plachty Intex 28051 , Kryci plachty na bazen

Solárna plachta pre bazény 2 x 4 m

Solárna plachta pre bazény 2 x 4 m
Detail

Slnečné lúče prechádzajú solárnou plachtou a ohrievajú vodu bezprostredne pod hladinou. Bublinky pôsobia pri slnečnom žiarení ako šošovky a tým zvyšujú teplotu vody. V noci zamedzujú odparovaniu vody, chemických prostriedkov a ochladzovaniu vody. Solárna plachta tiež čiastočne chráni proti spadu nečistoty do bazéna. Solárna plachta je vyrobená z modrej bublinkovej polyetylénovej tepelne izolačnej plachty. Solárna plachta je vhodná pre bazény 2,0 x 4,0. Rozmerová odchýlka: Povolená rozmerová odchýlka je ±2 %. Prečo vybrať túto solárnu plachtu Prepúšťa slnečné lúče do vody a vďaka tomu prehrieva celý obsah bazéna. Farebne splýva s hladinou vody a po estetickej stránke pôsobí prirodzene. Zabraňuje odparovaniu vody a tým šetrí náklady na bazénovú chémiu. Chráni bazén pred nečistotami a predlžuje kúpaciu sezónu. Výhody solárnych plachiet Komfortné kúpanie Vďaka solárnej plachte sa komfort teplej vody stane štandardom aj mimo letných mesiacov. Príjemné prostredie na kúpanie poskytne od začiatku jari až po prvé rýdzo jesenné dni. V súlade s prírodou Solárna plachta dokáže pôsobením slnečných lúčov ľahko prehriať vodu pod hladinou. Bublinky fungujú ako šošovky, a tak pri slnečnom žiarení zvyšujú celkovú teplotu vody. Nečistoty nemajú šancu Pri pravidelnom používaní solárna plachta zamedzuje spadu nečistôt do bazéna a minimalizuje odparovanie vody, čím znižuje straty aplikovanej bazénovej chémie. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Solárna plachta pre bazény 2 x 4 m , Nachové plachty (978-80-7272-096-5)

MARIMEX Rolo navíjecí pro solární plachty 2.74m – 4.88m (10400331)

MARIMEX Rolo navíjecí pro solární plachty 2.74m – 4.88m (10400331)
Detail

Příslušenství k bazénu - pro obdélníkové bazény Florida (Tahiti), pevná konstrukce s hliníkovou tyčí, prodlužuje životnost, zámek proti nechtěnému srolování Pokud vlastníte obdelníkový bazén Florida (Tahiti) šíře 2,74 až 4,88 m, tak příslušenství jako navíjecí rolo pro solární plachty značky MARIMEX vám nesmí chybět! Pevná konstrukce z kvalitního materiálu s hliníkovou tyčí zajistí maximální životnost. Instalace je snadná, tudíž ji zvládne opravdu každý. Rolo prodlužuje životnost solární plachty. Dále disponuje zámkem, který zabraňuje nechtěnému srolování plachty. Klíčové vlastnosti navíjecího rola pro solární plachty k bazénu značky MARIMEXSkvělá volba, pokud vlastníte bazén Florida (Tahiti)Navíjecí rolo zvýší životnost solární plachtyZámek proti nechtěnému srolováníPevná konstrukce z kvalitního materiálu s hliníkovou tyčí (alza.cz)

Podobné produkty ako MARIMEX Rolo navíjecí pro solární plachty 2.74m – 4.88m (10400331) , Hg vodotěsná impregnace pro slunečníky, markýzy, krycí plachty a stany 500 ml (8711577215347)

Struna do sekačky 2,4mm 88m kulaté GEKO

Struna do sekačky 2,4mm 88m kulaté GEKO
Detail

Struna do sekačky 2,4mm 88m kulaté Popis:Řezací lanko určené pro křovinořezy a elektrické vyžínače. Lanko s kruhovým průřezem o průměru 2,4 mm a délce 88 m (1LB) je vyrobeno z vysoce odolného plastu. (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Struna do sekačky 2,4mm 88m kulaté GEKO , Stvorení pre beh

Angličtina pre samoukov a pre jazykové kurzy + 2 CD (978-80-8172-015-4)

Angličtina pre samoukov a pre jazykové kurzy + 2 CD (978-80-8172-015-4)
Detail

Kniha - autor Daniela Breveníková; Helena Šajgalíková; T. Laskovičová, 320 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu lesklá Upravené a doplnené nové vydanie moderne koncipovanej učebnice, s ktorou zvládnete jazyk na takej úrovni, aby ste porozumeli hlavným myšlienkam rečového prejavu o bežných témach z každodenného života. Výber tém a slovnej zásoby vychádza z bohatých pedagogických skúseností autoriek a upozorňuje na úskalia, s ktorými sa borili frekventanti ich kurzov. Dialógy v učebnici živým obrazom reálnych situácií, do ktorých sa môžete dostať aj vy. Gramatika, aj keď sa považuje za najnudnejšiu časť jazykovej výučby, tvorí kostru jazyka a bez nej by jeho systém nefungoval. V učebnici sa vysvetľovanie gramatiky obmedzuje na nutné minimum a jej zvládnutie podporuje rozsiahle precvičovanie javov. V tejto prakticky zameranej učebnici nájdete ukážky ako napísať list, objednávku, faktúru, objednať si pobyt v hoteli, či porozumieť oznamom v lietadle, inzerátu a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Angličtina pre samoukov a pre jazykové kurzy + 2 CD (978-80-8172-015-4) , Dary pre rybára

INTEX 28037 Obdélníková plachta 4 x 2 m

INTEX 28037 Obdélníková plachta 4 x 2 m
Detail

Bazénová krycí plachta Intex pro bazény 400 x 200 cm - Lehká krycí plachta pro obdélníkové bazény Intex Frame Family o rozměru 4 x 2 m - Plachta chrání bazén proti spadu nečistot - Krycí plachta disponuje odvodňovacími otvory, které zabraňují akumulaci vody na plachtě například při dešti. Díky těmto otvorům je sejmutí plachty velice snadné i bez předchozího odčerpávání dešťové vody. Velikost drenážních otvorů byla zvolena tak, aby dešťová voda mohla odtékat, ale zároveň, aby se hrubé nečistoty nedostávaly dovnitř bazénu. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako INTEX 28037 Obdélníková plachta 4 x 2 m , Astrofyzika pre zaneprázdnených ()

Krycia plachta pre bazény Florida 3,66 m

Krycia plachta pre bazény Florida 3,66 m
Detail

Krycia plachta bráni padaniu nečistôt do bazéna.Zároveň má v sebe diery pre pohodlný prienik dažďovej vody do bazéna a zabráni tým poškodeniu bazénu vplyvom tiaže napršanej vody. Plachta sa presahuje cez hranu bazéna.Materiál: vinylová fóliaVhodné pre bazény:Marimex Florida (predtým Hawai)Intex metal frameObsah balenia:krycia plachtasťahovacie lano (marimex.cz)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazény Florida 3,66 m , Pre hrsť dukátov ()

Krycia plachta pre bazény Tampa 3,66 m

Krycia plachta pre bazény Tampa 3,66 m
Detail

Krycia plachta bráni padaniu nečistôt do bazéna. Zároveň má v sebe diery pre pohodlný prienik dažďovej vody do bazéna, je tak zabránené poškodeniu plachty vplyvom ťažoby napršanej vody. Plachta sa preťahuje cez hranu bazéna.Materiál: vinylová fóliaParametre:len pre bazény Tampa a Intex Easy Set. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazény Tampa 3,66 m , Nemčina pre opatrovateľky

Krycia plachta pre bazény Tampa 3,05 m

Krycia plachta pre bazény Tampa 3,05 m
Detail

Krycia plachta bráni padaniu nečistôt do bazéna. Zároveň má v sebe diery pre pohodlný prienik dažďovej vody do bazéna, je tak zabránené poškodeniu bazéna vplyvom tiaže napršanej vody. Plachta sa preťahuje cez hranu bazéna.Materiál: vinylová fóliaPlachta môže byť použitý aj pre bazény Tampa 2,44 m. Parametre:len pre bazény Tampa a Intex easy set (marimex.cz)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazény Tampa 3,05 m , Krížovky pre gazdinky

Krycia plachta pre bazény Tampa 4,57 m

Krycia plachta pre bazény Tampa 4,57 m
Detail

Krycia plachta bráni padaniu nečistôt do bazéna. Zároveň má v sebe diery pre pohodlný prienik dažďovej vody do bazéna, je tak zabránené poškodeniu bazéna vplyvom ťažoby napršanej vody. Plachta sa preťahuje cez hranu bazéna Materiál: vinylová fóliaParametre:len pre bazény Tampa (marimex.cz)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazény Tampa 4,57 m , Lehátko pre psa

Krycia plachta pre bazény Florida 3,05 m

Krycia plachta pre bazény Florida 3,05 m
Detail

Krycia plachta zabraňuje padaniu nečistôt do bazéna. Zároveň má v sebe diery pre pohodlný prienik dažďovej vody do bazéna a zabráni tým tak poškodeniu bazéna vplyvom ťažoby napršanej vody. Plachta presahuje cez hranu bazéna.Materiál: vinylová fóliaUrčené pre bazén s kovovou konštrukciou:Marimex Florida (predtým Hawai)Intex Metal frameObsah balenia:krycia plachtasťahovacie lano (marimex.cz)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazény Florida 3,05 m , Bazen pre psa

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 305 cm

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 305 cm
Detail

Ochranná plachta pre trampolíny Marimex s priemerom 3,05 m.Plachta chráni skákaciu plochu pred nepriaznivým počasím, zašpinením alebo poškodením. Je možné ju používať na dočasné a trvalé zakrytie. Je vyrobená z odolného polyetylénového materiálu, ktorý neprepúšťa vodu a výrazne predĺži životnosť trampolíny. Pred položením plachty je nutné demontovať ochrannú sieť a nosné tyče trampolíny. Montáž plachty je veľmi jednoduchá - natiahne sa cez rám trampolíny. Parametre plachty: priemer: 3,05 mmateriál: PE (polyethylen) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 305 cm , Pre najmenších – zábava pre dievčatká (978-80-567-0433-2)

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 244 cm

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 244 cm
Detail

Ochranná plachta pre trampolíny Marimex s priemerom 2,44 m.Plachta chráni skákaciu plochu pred nepriaznivým počasím, zašpinením alebo poškodením. Je možné ju používať na dočasné a trvalé zakrytie. Je vyrobená z odolného polyetylénového materiálu, ktorý neprepúšťa vodu a výrazne predĺži životnosť trampolíny. Pred položením plachty je nutné demontovať ochrannú sieť a nosné tyče trampolíny. Montáž plachty je veľmi jednoduchá - natiahne sa cez rám trampolíny. Parametre plachty: priemer: 2,44 mmateriál: PE (polyethylen) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 244 cm , Angličtina pre všetkých 1

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 183 cm

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 183 cm
Detail

Ochranná plachta pre trampolíny Marimex s priemerom 1,83 m.Plachta chráni skákaciu plochu pred nepriaznivým počasím, zašpinením alebo poškodením. Je možné ju používať na dočasné a trvalé zakrytie. Je vyrobená z odolného polyetylénového materiálu, ktorý neprepúšťa vodu a výrazne predĺži životnosť trampolíny. Pred položením plachty je nutné demontovať ochrannú sieť a nosné tyče trampolíny. Montáž plachty je veľmi jednoduchá - natiahne sa cez rám trampolíny. Parametre plachty: priemer: 1,83 mmateriál: PE (polyethylen) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 183 cm , Krížovky pre starého oca

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 457 cm

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 457 cm
Detail

Ochranná plachta pre trampolíny Marimex s priemerom 4,57 m.Plachta chráni skákaciu plochu pred nepriaznivým počasím, zašpinením alebo poškodením. Je možné ju používať na dočasné a trvalé zakrytie. Je vyrobená z odolného polyetylénového materiálu, ktorý neprepúšťa vodu a výrazne predĺži životnosť trampolíny. Pred položením plachty je nutné demontovať ochrannú sieť a nosné tyče trampolíny. Montáž plachty je veľmi jednoduchá - natiahne sa cez rám trampolíny. Parametre plachty: priemer: 4,57 mmateriál: PE (polyethylen) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 457 cm , Španielčina pre pokročilých b2 ()

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 427 cm

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 427 cm
Detail

Ochranná plachta pre trampolíny Marimex s priemerom 4,27 m.Plachta chráni skákaciu plochu pred nepriaznivým počasím, zašpinením alebo poškodením. Je možné ju používať na dočasné a trvalé zakrytie. Je vyrobená z odolného polyetylénového materiálu, ktorý neprepúšťa vodu a výrazne predĺži životnosť trampolíny. Pred položením plachty je nutné demontovať ochrannú sieť a nosné tyče trampolíny. Montáž plachty je veľmi jednoduchá - natiahne sa cez rám trampolíny. Parametre plachty: priemer: 4,27 mmateriál: PE (polyethylen) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 427 cm , Ekg pre zachranarov nekardiologov

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 396 cm

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 396 cm
Detail

Ochranná plachta pre trampolíny Marimex s priemerom 3,96 m. Plachta chráni skákaciu plochu pred nepriaznivým počasím, zašpinením alebo poškodením. Je možné ju použiť na dočasné aj trvalé zakrytie. Je vyrobená z odolného polyetylénového materiálu, ktorý neprepúšťa vodu a výrazne predĺži životnosť trampolíny. Pred položením plachty je nutné demontovať ochrannú sieť aj nosné tyče trampolíny. Montáž plachty je veľmi jednoduchá - natiahne sa cez rám trampolíny. Parametre plachty:Priemer: 3.96 mMateriál: PE (polyetylén) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 396 cm , Príručka pre preclearov (9788776887209)

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 366 cm

Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 366 cm
Detail

Ochranná plachta pre trampolíny Marimex s priemerom 3,66 m.Plachta chráni skákaciu plochu pred nepriaznivým počasím, zašpinením alebo poškodením. Je možné ju používať na dočasné a trvalé zakrytie. Je vyrobená z odolného polyetylénového materiálu, ktorý neprepúšťa vodu a výrazne predĺži životnosť trampolíny. Pred položením plachty je nutné demontovať ochrannú sieť a nosné tyče trampolíny. Montáž plachty je veľmi jednoduchá - natiahne sa cez rám trampolíny. Parametre plachty: priemer: 3,66 mmateriál: PE (polyethylen)Upozornenie - tabuľka kompatibility jednotlivých modelov trampolínVzhľadom na existenciu niekoľkých variantov trampolín z jedného rozmeru, odporúčame skontrolovať kompatibilitu trampolíny a náhradného dielu. Pre lepšiu orientáciu sme pripravili tabuľku kompatibility náhradných dielov pre trampolíny, kde podľa produktového čísla alebo EAN môžete nájsť Váš model trampolíny a k nej správne náhradné diely.Ak si nie ste istí výberom správneho náhradného dielu, kontaktujte prosím naše zákaznícke centrum (marimex.cz)

Podobné produkty ako Ochranná plachta pre trampolínu Marimex 366 cm , Angličtina pre všetkých 2

Krycia plachta pre bazény Tampa 2,44 m

Krycia plachta pre bazény Tampa 2,44 m
Detail

Krycia plachta Tampa bráni padaniu nečistôt do bazéna. Zároveň má v sebe diery pre pohodlný prienik dažďovej vody do bazéna, je tak zabránené poškodeniu bazéna vplyvom tiaže napršenej vody. Plachta sa preťahuje cez hranu bazéna.Materiál: vinylová fólia Určené pre:bazén Tampa 2,44 mbazén Intex 2,44 m (marimex.cz)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazény Tampa 2,44 m , Focusrite clarett 2 pre

Krycia plachta pre bazény Tampa 3,96 m

Krycia plachta pre bazény Tampa 3,96 m
Detail

Krycia plachta pre bazény Tampa a Intex Easy set s priemerom 3,96 m. Krycia plachta zabraňuje znečisteniu hladiny listami a inými nečistotami.Materiál: vinylová fólia (marimex.cz)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazény Tampa 3,96 m , Nemčina pre vašu prácu

Krycia plachta SUPREME pre kruhové bazény 5,48 m

Krycia plachta SUPREME pre kruhové bazény 5,48 m
Detail

Pre obdobie, kedy nie je bazén používaný, odporúčame zakrytie krycou plachtou. Zamedzíte tým vniknutiu mechanických nečistôt napr. lístia, hmyzu alebo peľu do Vášho bazéna. Vďaka použitiu ochrannej vrstvy Supreme Guard je krycia plachta Supreme pevnejšia a lepšie odoláva poveternostným vplyvom - nejde ale o zimnú plachtu a používanie pri teplotách pod bodom mrazu životnosť krycej plachty znižuje. Farba krycej plachty je zelenočierna alebo modročierna (farbu pri objednávke nie je možné zvoliť). K bazénu ju ľahko a rýchlo uchytíte pomocou lanka a napínaku s račňou. Oceľové lanko potiahnuté plastovou ochranou vrstvou a napinák s račňou sú súčasťou balenia. Parametre:kruhový tvarpriemer plachty 6,2 mpre bazény s priemerom 5,48 mfarba: modročierna alebo zelenočierna (farbu pri objednávke nie je možné zvoliť) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Krycia plachta SUPREME pre kruhové bazény 5,48 m , Krížovky pre starú mamu

Krycia plachta SUPREME pre kruhové bazény 3,66 m

Krycia plachta SUPREME pre kruhové bazény 3,66 m
Detail

Pre obdobie , kedy nie je bazén používaný, odporúčame zakrytie krycou plachtou. Zamedzíte tým vnikaniu mechanických nečistôt napr . lístia, hmyzu alebo peľu do Vášho bazéna. Vďaka použitiu ochrannej vrstvy Supreme Guard je krycia plachta Supreme pevnejšia a lepšie odoláva poveternostným vplyvom - nejedná sa ale o zimnú plachtu a používanie pri teplotách pod bodom mrazu životnosť krycie plachty znižuje. Farba krycej plachty je zelenočierna alebo modročierna (farbu nejde zvoliť pri objednávke) . K bazénu ju ľahko a rýchlo uchytíte pomocou lanka a napínača s račňou . Oceľové lanko potiahnuté plastovou ochrannou vrstvou aj napínač s račňou sú súčasťou balenia . Parametre: Kruhový tvarPriemer : 4,4 mPre bazény s priemerom 3,66 m Gramáž: 110 g/m2Farba: zelenočierna alebo modročierna (farbu nejde zvoliť pri objednávke) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Krycia plachta SUPREME pre kruhové bazény 3,66 m , Pelech pre psa lidl

Technológia pre 4. ročník operátor (978-80-8280-114-2)

Technológia pre 4. ročník operátor (978-80-8280-114-2)
Detail

Kniha - autor Jarmila Počarovská; Marta Bieleková, 216 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnica sa zameriava na riešenie technologických postupov stavebných prác (fasádové omietky, obklady, podlahy a dlažby), montážnych postupov (pomocných pracovných lešení a objektov), na adaptácie stavebných konštrukcií a na opravy bytových a občianskych stavieb. V učebnici sa uvádzajú najnovšie poznatky v oblasti stavebných technológií, ale sú spracované aj klasické technológie, ktoré sa v súčasnosti používajú najmä pri rekonštrukciách stavieb. Technológia pre 4. ročník ŠO operátor stavebnej výroby je štvrtou učebnicou tvoriacou komplet učebníc pre ŠO 3656 K. Na ľahšie zvládnutie učiva je text doplnený obrázkami (vyše 230 ks) a tabuľkami, ktoré uvádzajú najmä prehľady a údaje z platných technických noriem. Učebnica nadväzuje na učivo technológie tretieho ročníka, sú v nej uplatnené medzipredmetové vzťahy so všetkými odbornými predmetmi teoretického... (alza.cz)

Podobné produkty ako Technológia pre 4. ročník operátor (978-80-8280-114-2) , Logicke hry pre psov

Odkládací stolek ROLO Halmar

Odkládací stolek ROLO Halmar
Detail

Moderní odkládací stolek ROLO lze využít nejen k sedací soupravě na odkládání nápojů, ale také jako květinový stolek. Je vyroben v kombinaci ohýbané překližky a lakované ocele.Barva:černá / přírodní dub Materiál:ohýbaná překližka / lakovaná ocelRozměry:Průměr: 44 cmVýška: 55 cmHmotnost:4 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek ROLO Halmar , Zošit aktivít čísla pre najmenších: pre deti od 3 rokov (8595593823744)

Odkládací stolek ROLO Halmar

Odkládací stolek ROLO Halmar
Detail

Moderní odkládací stolek ROLO lze využít nejen k sedací soupravě na odkládání nápojů, ale také jako květinový stolek. Je vyroben v kombinaci ohýbané překližky a lakované ocele.Barva:černá / přírodní dub Materiál:ohýbaná překližka / lakovaná ocelRozměry:Průměr: 44 cmVýška: 55 cmHmotnost:4 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek ROLO Halmar , Kuchárka pre princezné: skvelé recepty pre dievčatá (978-80-567-0882-8)

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Červená

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Červená
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Červená , Španielčina pre začiatočnikov a1-a2 ()

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Modrá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Modrá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Modrá , Ruština pre začiatočníkov a1-a2 ()

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Černá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Černá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Černá , Němčina pre začiatočníkov a1-a2 ()

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Hnědá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Hnědá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Hnědá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Oranžová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Oranžová
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Oranžová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Žlutá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Žlutá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Žlutá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Cihlová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Cihlová
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Cihlová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Oranžová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Oranžová
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Oranžová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Černá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Černá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Černá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Hnědá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Hnědá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Hnědá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Žlutá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Žlutá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Žlutá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Červená

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Červená
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Červená

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Cihlová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Cihlová
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Cihlová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Modrá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Modrá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Sluneční plachta ze 100% HDPE (polyetylen s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením, umožňuje dostatek větru a je vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:žlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 4 mHmotnost:1,5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 4 m Dekorhome Modrá

Podložka a solárna plachta pre bazény Tampa 3,05 m

Podložka a solárna plachta pre bazény Tampa 3,05 m
Detail

Výhodná sada geotextilnej bazénovej podložky a modrej solárnej plachty pre bazén Tampa 3,05 . Táto sada je vhodná aj pre bazény Intex easy set 3,05 m. Solárna plachta: vhodná pre bazény s Ø hladiny 2,50 m farba: modrá Podložka: rozmery: 3,1 x 3,1 m gramáž: 150 g/m2 Výhodná sada obsahuje: Podložka pod bazén 3,05 m. (Tampa, Intex easy set) Solárna plachta modrá, priemer 2,5 m. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Podložka a solárna plachta pre bazény Tampa 3,05 m

Podložka a solárna plachta pre bazény Tampa 3,66 m

Podložka a solárna plachta pre bazény Tampa 3,66 m
Detail

Výhodná sada geotextilnej bazénovej podložky a modrej solárnej plachty pre bazén Tampa 3,66 . Táto sada je vhodná aj pre bazény Intex easy set 3,66 m. Solárna plachta: vhodná pre bazény s Ø hladiny 3 m farba: modrá Podložka: rozmery: 3,8 x 3,8 m gramáž: 200 g/m2 Výhodná sada obsahuje: Podložka pod bazén 3,66 m. (Tampa, Intex easy set) Solárna plachta modrá, priemer 3,00 m. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Podložka a solárna plachta pre bazény Tampa 3,66 m

Matematika Desaťminútovky pre 2., 3., 4. ročník základných škôl - Martina Jeloková

Matematika Desaťminútovky pre 2., 3., 4. ročník základných škôl - Martina Jeloková
Detail

Príručka príkladov a úloh pre žiakov a učiteľov, ktorými si v krátkych testoch na hodinách matematiky môžu overiť svoje znalosti. Príklady a úlohy určené na precvičovanie a kontrolu vedomostí a zručností sú zoradené do predpísaných tematických celkov a v každom ročníku zodpovedajú učivu, ktoré by mal zvládnuť každý žiak. Táto zbierka príkladov a úloh je určená predovšetkým žiakom, jednak takým, ktorí si matematiku obľúbili a nestačí im počítanie na hodinách, ale tiež tým, ktorí potrebujú viac času aj príkladov na pochopenie, precvičenie a osvojenie učiva. Príručka je spracovaná formou pracovného zošita a príklady a úlohy v nej môžu žiaci riešiť samostatne a potom si porovnať svoje riešenia s výsledkami v závere knihy. Vhodnou pomôckou je aj pre rodičov, ktorí ju môžu využiť na kontrolu úrovne matematických vedomostí svojich detí. Môžu im tiež zadávať príklady a úlohy na riešenie v časovom limi-te, a tak ich v domácom prostredí pripraviť na krátke testy na hodinách matematiky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Matematika Desaťminútovky pre 2., 3., 4. ročník základných škôl - Martina Jeloková

Matematika Desaťminútovky pre 2., 3., 4. ročník základných škôl - Jeloková Martina

Matematika Desaťminútovky pre 2., 3., 4. ročník základných škôl - Jeloková Martina
Detail

Príručka príkladov a úloh pre žiakov a učiteľov, ktorými si v krátkych testoch na hodinách matematiky môžu overiť svoje znalosti. Príklady a úlohy určené na precvičovanie a kontrolu vedomostí a zručností sú zoradené do predpísaných tematických celkov a v každom ročníku zodpovedajú učivu, ktoré by mal zvládnuť každý žiak. Táto zbierka príkladov a úloh je určená predovšetkým žiakom, jednak takým, ktorí si matematiku obľúbili a nestačí im počítanie na hodinách, ale tiež tým, ktorí potrebujú viac času aj príkladov na pochopenie, precvičenie a osvojenie učiva. Príručka je spracovaná formou pracovného zošita a príklady a úlohy v nej môžu žiaci riešiť samostatne a potom si porovnať svoje riešenia s výsledkami v závere knihy. Vhodnou pomôckou je aj pre rodičov, ktorí ju môžu využiť na kontrolu úrovne matematických vedomostí svojich detí. Môžu im tiež zadávať príklady a úlohy na riešenie v časovom limi-te, a tak ich v domácom prostredí pripraviť na krátke testy na hodinách matematiky. (patro.cz)

Podobné produkty ako Matematika Desaťminútovky pre 2., 3., 4. ročník základných škôl - Jeloková Martina

Koleno pre filtráciu ProStar Plus 2, 4, 6 a ProStar 2000

Koleno pre filtráciu ProStar Plus 2, 4, 6 a ProStar 2000
Detail

Náhradné koleno pre filtráciu ProStar Plus 2, 4, 6. Priemer kolena je 38 mm. Určené pre modely: 10604267 - ProStar Plus 2 - v nákrese diel č. 9 10604268 - ProStar Plus 4 - v nákrese diel č. 9 10604269 - ProStar Plus 6 - v nákrese diel č. 9 ProStar 2000 (10604331) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Koleno pre filtráciu ProStar Plus 2, 4, 6 a ProStar 2000

Skrutka pre filtráciu ProStar Plus 2, 4, 6 a ProStar 2000

Skrutka pre filtráciu ProStar Plus 2, 4, 6 a ProStar 2000
Detail

Náhradná skrutka pre filtráciu ProStar Plus 2, 4, 6 a ProStar 2000. Určené pre modely: ProStar Plus 2 (10604267) ProStar Plus 4 (10604268) ProStar Plus 6 (10604269)ProStar 2000 (10604331) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Skrutka pre filtráciu ProStar Plus 2, 4, 6 a ProStar 2000

Plachta proti slunci z HDPE obdélníková 2 x 4 m Krémová

Plachta proti slunci z HDPE obdélníková 2 x 4 m Krémová
Detail

Vytvořte si úkryt před sluncem kdekoliv, kde budete chtít, s pomocí naší vysoce kvalitní plachty z HDPE. Jde o ideální plachtu proti slunci, kterou můžete používat v nejrůznějších venkovních prostorech, jako je vaše zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Plachtu nabízíme ve čtyřech barevných variantách: bílá, krémová, béžová a antracit. Tato plachta proti slunci, vyrobená z 100% HDPE (vysokohustotní polyetylen), vás ochrání před přímým slunečním světlem, ale přitom stále propouští vodu a vítr. HDPE materiál je speciálně ošetřen, takže je odolný vůči plísni a UV záření. Zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek.Barva:bílákrémovábéžováantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyetylenRozměry:šířka: 200 cmdélka: 400 cmHmotnost:1,6 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Plachta proti slunci z HDPE obdélníková 2 x 4 m Krémová

Plachta proti slunci z HDPE obdélníková 2 x 4 m Antracit

Plachta proti slunci z HDPE obdélníková 2 x 4 m Antracit
Detail

Vytvořte si úkryt před sluncem kdekoliv, kde budete chtít, s pomocí naší vysoce kvalitní plachty z HDPE. Jde o ideální plachtu proti slunci, kterou můžete používat v nejrůznějších venkovních prostorech, jako je vaše zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Plachtu nabízíme ve čtyřech barevných variantách: bílá, krémová, béžová a antracit. Tato plachta proti slunci, vyrobená z 100% HDPE (vysokohustotní polyetylen), vás ochrání před přímým slunečním světlem, ale přitom stále propouští vodu a vítr. HDPE materiál je speciálně ošetřen, takže je odolný vůči plísni a UV záření. Zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek.Barva:bílákrémovábéžováantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyetylenRozměry:šířka: 200 cmdélka: 400 cmHmotnost:1,6 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Plachta proti slunci z HDPE obdélníková 2 x 4 m Antracit

Plachta proti slunci z HDPE obdélníková 2 x 4 m Béžová

Plachta proti slunci z HDPE obdélníková 2 x 4 m Béžová
Detail

Vytvořte si úkryt před sluncem kdekoliv, kde budete chtít, s pomocí naší vysoce kvalitní plachty z HDPE. Jde o ideální plachtu proti slunci, kterou můžete používat v nejrůznějších venkovních prostorech, jako je vaše zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Plachtu nabízíme ve čtyřech barevných variantách: bílá, krémová, béžová a antracit. Tato plachta proti slunci, vyrobená z 100% HDPE (vysokohustotní polyetylen), vás ochrání před přímým slunečním světlem, ale přitom stále propouští vodu a vítr. HDPE materiál je speciálně ošetřen, takže je odolný vůči plísni a UV záření. Zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek.Barva:bílákrémovábéžováantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyetylenRozměry:šířka: 200 cmdélka: 400 cmHmotnost:1,6 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Plachta proti slunci z HDPE obdélníková 2 x 4 m Béžová
MARIMEX Rolo navíjecí pro solární plachty 2.74m – 4.88m (10400331), Nachové plachty (), kryci plachty na bazen, Nachové plachty (978-80-7272-096-5), HG vodotěsná impregnace pro slunečníky, markýzy, krycí plachty a stany 500 ml (8711577215347), Stvorení pre beh, Dary pre rybára, Astrofyzika pre zaneprázdnených (), Pre hrsť dukátov (), Nemčina pre opatrovateľky, Krížovky pre gazdinky, lehátko pre psa, bazen pre psa, Pre najmenších – zábava pre dievčatká (978-80-567-0433-2), Angličtina pre všetkých 1, Krížovky pre starého oca, Španielčina pre pokročilých B2 (), ekg pre zachranarov nekardiologov, Príručka pre preclearov (9788776887209), Angličtina pre všetkých 2, focusrite clarett 2 pre, Nemčina pre vašu prácu, Krížovky pre starú mamu, pelech pre psa lidl, logicke hry pre psov, Zošit aktivít Čísla pre najmenších: pre deti od 3 rokov (8595593823744), Kuchárka pre princezné: Skvelé recepty pre dievčatá (978-80-567-0882-8), Španielčina pre začiatočnikov A1-A2 (), Ruština pre začiatočníkov A1-A2 (), Němčina pre začiatočníkov A1-A2 ()