Rolly toys vlek - rollykipper ii claas 128853

Produkt Rolly toys vlek - rollykipper ii claas 128853 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Rolly toys vlek - rollykipper ii claas 128853 upraviť a produkt hľadať znova.

ROLLY TOYS Vlek - rollyKipper II Claas 128853

ROLLY TOYS Vlek - rollyKipper II Claas 128853
Detail

Vlek - rollyKipper II Claas Číslo výrobku: 128853 Stabilní vlek pro šlapací traktor. Pasuje na všechny šlapací traktory Rolly Toys. Popis výrobku: Rozměr: 56 x 46 x 34 cm Váha: 2,4 kg Vhodné pro děti od ca. 2 do 10 let. Pozor! Nevhodné pro děti mladších 2 let. Použití za dozoru dospělé osoby. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS Vlek - rollyKipper II Claas 128853 , Rolly toys jetstar červené (4006485200276)

rolly®toys dětský traktor rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 660

rolly®toys dětský traktor rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 660
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let RollyFarmtrac Premium II CLAAS Arion 660 je vysoce kvalitní šlapací traktor. Má délkově a výškově nastavitelné sedadlo, takže může růst s dítětem a vždy zajišťuje optimální polohu sezení. Kapotu motoru lze otevřít a získat tak přístup do úložného prostoru pod kapotou. RollyFarmtrac Premium II CLAAS Arion 660 má přední závaží a přední a zadní spojku To umožňuje bezproblémové připojení přívěsů nebo jiné zemědělské techniky Traktor má také optimalizovaný poloměr otáčení díky řízení Ackermann, které usnadňuje manévrování Pneumatiky Whisper zajišťují tichou jízdu a minimalizují opotřebení na různých površích Napětí řetězu chráněného řetězového pohonu je nastavitelné, aby byl zajištěn optimální výkon Robustní řídítka umožňují přesné řízení traktoru Pro ještě větší zábavu lze rollyFarmtrac Premium II CLAAS Arion 660 dovybavit různým funkčním příslušenstvím RollyFarmtrac Premium II CLAAS Arion 660 je odolný a kvalitní šlapací traktor, který dětem nabízí hodiny zábavy venku. Díky realistickému Design a mnoha funkcím je ideální hračkou pro malé zemědělce. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 114 x 52,5 x 65,5 cm Materiál a péče: Materiál: Plast Součástí dodávky je: 1 x dětský traktor rolly®toys rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 660 Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do 3 let. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nebezpečí zranění! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako rolly®toys dětský traktor rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 660 , Rolly toys snow cruiser modré (4006485200290)

rolly®toys dětský traktor rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 660, čelní nakladač

rolly®toys dětský traktor rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 660, čelní nakladač
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let RollyFarmtrac Premium II CLAAS Arion 660 je vysoce kvalitní šlapací traktor. Má délkově a výškově nastavitelné sedadlo, takže může růst s dítětem a vždy zaručuje optimální polohu sezení. Speciální vysokou light je čelní nakladač rollyTrac, který se velmi snadno připojuje a odpojuje. Díky tomu mohou mladí zemědělci sami provádět nakládací práce a prožívat své představy. Traktor má také kapotu, kterou lze otevřít Pod kapotou je praktický úložný prostor pro drobné předměty Pomocí předního závaží a přední a zadní spojky lze snadno připojit různé přívěsy nebo příslušenství Díky řízení Ackermann má traktor optimalizovaný poloměr otáčení, což ještě více usnadňuje jízdu Pneumatiky Whisper zajišťují tichou jízdu, přičemž napnutí pásů lze individuálně nastavit Chráněný řetězový pohon zajišťuje dlouhou životnost traktoru, zatímco robustní řídítka umožňují snadné řízení RollyFarmtrac Premium II CLAAS Arion 660 je odolný a kvalitní šlapací traktor, který dětem nabízí hodiny zábavy venku. Díky realistickému Design a mnoha funkcím je ideální hračkou pro malé zemědělce. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 150 x 52,5 x 76 cm Materiál a péče: Materiál: Plast Součástí dodávky je: 1 x dětský traktor rolly®toys rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 660, čelní nakladač Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do 3 let. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Hrozí nebezpečí zranění! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako rolly®toys dětský traktor rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 660, čelní nakladač , Rolly toys snow max červené (4006485200115)

rolly®toys dětský traktor rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 660, FL, LB

rolly®toys dětský traktor rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 660, FL, LB
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let RollyFarmtrac Premium II CLAAS Arion 660 s čelním nakladačem, převodovkami, brzdami a pneumatikami zaujme vysokou kvalitou, originalitou a funkčností. Kapota motoru se dá otevřít a nabízí úložný prostor S délkově a výškově nastavitelným sedadlem, valníkem a chráněným řetězovým pohonem Optimalizovaný poloměr otáčení díky řízení Ackermann, přední a zadní spojce: to zajišťuje radost z jízdy Plně funkční přední nakladač lze snadno a rychle vyjmout Ruční brzda, dva rychlostní stupně pro jízdu vpřed a pneumatiky jsou součástí profesionální výbavy pro optimální zážitek z jízdy Možnost dovybavení funkčním příslušenstvím Díky realistickému designu a mnoha funkcím je ideální hračkou pro mladé zemědělce. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 150 x 52,5 x 76 cm Materiál a péče: Materiál: plast Součástí dodávky je: 1 x dětský traktor rolly®toys rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 660, FL, LB Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do 3 let. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nebezpečí zranění! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako rolly®toys dětský traktor rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 660, FL, LB , Rolly toys snow cruiser červené (4006485200122)

ROLLY TOYS rollyHalfpipe Claas Přívěs 122219

ROLLY TOYS rollyHalfpipe Claas Přívěs 122219
Detail

Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 122219 • Vyklápěcí funkce ovladatelná páčkou • Zadní deska otevírací • Rozměr: 89 x 45 x 43 cm • Hmotnost: 5,8 kg • Věk: přibližně od 3 měsíců do 10 let Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyHalfpipe Claas Přívěs 122219 , Rolly toys šlapací traktor rolly kid s vlečkou zeleno-červený (4006485013265)

ROLLY TOYS Šlapací traktor Rolly Kid Claas Elios

ROLLY TOYS Šlapací traktor Rolly Kid Claas Elios
Detail

Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 025077 • S chráněným pohonem integrálním řetězem a nastavitelnou pedálovou klikou • Otevíratelná kapota motoru • Stabilní točné řízení • Dovybavitelné dalším příslušenstvím • Max. nosnost 50 kg • Rozměr: 110 x 47 x 55 cm • Vhodné pro děti od ca. 2 - 5 let. Pozor! Nevhodné pro děti do 2 let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS Šlapací traktor Rolly Kid Claas Elios , Rolly toys šlapací traktor rolly junior s farm vlečkou žlutý (4006485800285)

Rolly Toys Šlapací traktor Rolly Kid Landini modrý s vlekem

Detail

Skvělý šlapací traktor Rolly Kid Landini v modrém provedení bude vaše děti bavit! Součástí traktoru je také vlečka. Vyrobeno z velmi kvalitního plastu. Vhodné pro děti již od 2,5 let. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Šlapací traktor Rolly Kid Landini modrý s vlekem , Rolly toys plastové sáně červená, 45 x 96 cm

Rolly Toys Šlapací traktor Deutz s vlekem a čelním nakladačem RollyKid

Rolly Toys Šlapací traktor Deutz s vlekem a čelním nakladačem RollyKid
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let S chráněným integrovaným řetězovým pohonem a nastavitelnou klikou Pedal Odklápěcí kapota Rolovací tyč Stabilní otočné řízení Možnost dovybavení funkčním příslušenstvím Nastavitelné napnutí řetězu Robustní řídítka Zadní spojka Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 161 x 47 x 55 cm Hmotnost: 9,4 kg Součástí dodávky: Součástí dodávky je 1 x dětský traktor rolly®toys rollykid Deutz-Fahr 5115 G TB. 1 x nakladač 1 x přívěs Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nebezpečí zranění! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Šlapací traktor Deutz s vlekem a čelním nakladačem RollyKid , Rolly toys plastové boby snow max červená, 50 x 104 cm

Rolly Toys Šlapací traktor John Deere s nakladačem a vlekem (4006485811496)

Rolly Toys Šlapací traktor John Deere s nakladačem a vlekem (4006485811496)
Detail

Šlapací traktor - dětský, nosnost 50 kg, vhodný od 3 let, žlutá barva Šlapací traktor Rolly Junior s licencí John Deere potěší i náročnější zákazníky. Disponuje pohodlným nastavitelným sedadlem doplněným o zádovou opěrku. Nastavit lze i pedály. Traktůrek Rolly Junior John Deere je dále vybavený v přední části otevíratelnou kapotou, krytým řetězem, silnou ocelovou zadní nápravou a odpojitelnou vlečkou. Přední část traktoru je osazena lopatou sloužící pro nakladač s otočnou deskou. Mechanika polohovatelnosti ramene s lopatou je velmi jednoduchá a pracuje efektivně. Vše je vyrobeno z kvalitního, odolného a zdravotně nezávadného materiálu. Klíčové vlastnosti traktoru Rolly Junior John DeereNastavitelné pedály a sedadlo se zádovou opěrkouOtevírací kapota, krytý řetěz a odpojitelná vlečka12mm ocelová zadní nápravaVhodné pro děti od 3 letLicence John DeereRozměry 40 × 56 × 118 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Šlapací traktor John Deere s nakladačem a vlekem (4006485811496) , Rolly toys plastové boby snow max modrá, 50 x 104 cm

Rolly Toys Šlapací traktor Rolly Kid s vlečkou - zelený II.

Detail

Krásný dětský šlapací traktor Rolly Kid v zeleném provedením, jehož součástí je také vlečka. Vhodné pro děti již od 2,5 let. Velmi kvalitní a odolné provedení značky Rolly Toys. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Šlapací traktor Rolly Kid s vlečkou - zelený II. , Rolly toys plastové boby jetstar s kovovými brzdami, 41 x 93 cm

Mondo toys Twist and Roll Frozen II

Detail

Naklápěcí tří kolová koloběžka je skvělá volba pro děti, které se začínají učit jezdit na koloběžce. Má širokou plošinu s designem Frozen 2, v předu dvě kolečka o velikosti 12,5 cm a vzadu o velikosti 10 cm, takže je stabilní a bezpečná. Řídítka mají pohodlná gumová madla, aby se dětem dobře držela. (mall.cz)

Podobné produkty ako Mondo toys Twist and Roll Frozen II , Rc kombajn claas (4008332344263)

Mondo toys Twist and Roll Frozen II - zánovní

Detail

Naklápěcí tří kolová koloběžka je skvělá volba pro děti, které se začínají učit jezdit na koloběžce. Má širokou plošinu s designem Frozen 2, v předu dvě kolečka o velikosti 12,5 cm a vzadu o velikosti 10 cm, takže je stabilní a bezpečná. Řídítka mají pohodlná gumová madla, aby se dětem dobře držela. (mall.cz)

Podobné produkty ako Mondo toys Twist and Roll Frozen II - zánovní , Claas arion 410 zelený (3016200204015)

ROLLY TOYS šlapací Farmtrac MB 1500 s čelním nakládačem ROLLY TOYS

ROLLY TOYS šlapací Farmtrac MB 1500 s čelním nakládačem ROLLY TOYS
Detail

Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 046690 • Nastavitelné sedadlo • Tiché pneumatiky • Chráněný intergrální řetězový pohon s nastavitelnou klikou pedálu • Extra stabilní 12 mm ocelová zadní náprava • Zavěšení předních kol s řízením čepu nápravy • Dovybavitelné dalším příslušenstvím • 2-stupňový převod s ruční brzdou • Velikost: 148 x 51 x 66 cm • Hmotnost: 16,4 kg • Věk: přibližně od 3 do 8 let Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS šlapací Farmtrac MB 1500 s čelním nakládačem ROLLY TOYS , Claas xerion 5000 1:16 (4008332344287)

ROLLY TOYS šlapací traktor Steyr 6190 CVT s čelním nakladačem a přívěsem ROLLY TOYS

ROLLY TOYS šlapací traktor Steyr 6190 CVT s čelním nakladačem a přívěsem ROLLY TOYS
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Tento traktor se lžícovým nakladačem a přívěsem od společnosti Steyr je ideální pro práci na vaší farmě. Otevírací kapota motoru Pneumatiky Whisper Překlápěcí tyč Nastavitelné napnutí řetězu Chráněný řetězový pohon Otočné řízení Robustní řídítka Zadní spojka Možnost dodatečné montáže funkčního příslušenství Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 161 x 55 x 47 cm. Součástí dodávky: Součástí dodávky je: 1 x rolly®toys rollykid Steyr 6190 CVT 1 x přívěs 1 x nakladač Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nebezpečí zranění! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS šlapací traktor Steyr 6190 CVT s čelním nakladačem a přívěsem ROLLY TOYS , Dickie sada farma s traktorem claas

ROLLY TOYS rollySnow Master

ROLLY TOYS rollySnow Master
Detail

rollySnow Master Číslo výrobku: 409617 Lopata rolby pro velké traktory a Unimog od rolly toys s jedním zvedacím zařízením vhodným na přední spojku nebo na Maxi případně rollyTrac nakladač, otačná do 3 postranních poloh Podrobnosti: • 14 x 35 x 55 cm • Hmotnost: 2,8 kg • Vhodné pro děti od 3 do 10 let. Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollySnow Master , Happy people traktor claas kids axion 870 (4008332345215)

ROLLY TOYS Kolečko zelené

ROLLY TOYS Kolečko zelené
Detail

Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 271801 • kovové kolečko • rukojeti z umělé hmoty • Nosnost až do 50 kg • Rozměr: 80 x 38 x 41 cm • Hmotnost: 2 kg • Věk: od 2,5 let. Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS Kolečko zelené , B toys

ROLLY TOYS rolly Tanker, zelený 122653

ROLLY TOYS rolly Tanker, zelený 122653
Detail

rolly Tanker, zelený Číslo výrobku: 122653 Velký a stabilní tanker možno naplnit vodou Rozměr: 98 x 44 x 55 cm Váha: 5,7 kg Vhodné pro děti od ca. 3 do 10 let. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rolly Tanker, zelený 122653 , Buddy toys

Bruder Claas Rollant 250 vlek k traktoru na výrobu balíků slámy 1:16

Detail

Farmer – Claas Rollant 250 vlek k traktoru na výrobu balíků slámy 1:16. Tento vlek na výrobu slámy je vyroben z vysoce kvalitního a odolného plastu.Během jízdy je sběrač,který se pohybuje pomocí opěrného kolečka,plně funkční. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bruder Claas Rollant 250 vlek k traktoru na výrobu balíků slámy 1:16 , Odstrkovadlo traktor claas zelené s volantem a valníkem (3016200021230)

Rolly Toys Tanker dvouosý stříbrný

Rolly Toys Tanker dvouosý stříbrný
Detail

Rolly Toys Tanker Dvouosý tanker s logem slona pro zapojení za traktory Rolly Toys ve stříbrném provedení. Německá značka Rolly Toys je u těchto velkých plastových hraček zárukou vysoké kvality. Přednosti: bezpečný materiál bez příměsí kadmia a olova splňuje přísné kontroly a evropské normy EN 71-3 ochranná guma na profilovaných kolech lze lehce vyměnit díky možnosti inovace zaručuje výrobek velmi dlouhou životnost Vyberte dětem vlečku za traktor značky Rolly Toys! Vhodné pro děti od 3 let Rozměr tankeru: 98 x 44 x 55 cm Rozměr balení: 72 x 40 x 47 cm Země původu: Německo (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Tanker dvouosý stříbrný , Buddy toys piškvorky

Rolly Toys Zahradní kolečko červené

Rolly Toys Zahradní kolečko červené
Detail

Červené zahradní kolečko nabízí dětem hru, při které mohou nakládat a převážet písek nebo třeba spadané listí. Skladba: vyrobeno z kovu rukojeti vyrobeny z plastu Kupte dětem kolečko na zahradu Rolly Toys! Vhodné pro děti od 3 let Váha: 2 kg Nosnost: 50 kg Materiál: plast, kov Rozměry: 80 x 38 x 41 cm Země původu: Itálie (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Zahradní kolečko červené , Dog toys supplies

Rolly Toys Jetstar červené (4006485200276)

Rolly Toys Jetstar červené (4006485200276)
Detail

Boby - ovládání pomocí páček, brzdění pomocí páček, vyrobeno z kovu, vyrobeno z plastu, nosnost 50 kg, hmotnost bobů 2 kg Chcete si užít plno legrace na sněhu? Bobování nebo sáňkování se řadí k nejvíce populárním zimním činnostem. S těmito boby si vaše dítě užije chvíle plné zábavy a rychlé jízdy. Boby Rolly Toys Jetstar červené vám poslouží pro zimní zábavu a nekonečné radovánky na sněhu. Boby jsou jednoduše řiditelné díky pákám, které představují snazší udržení stability a prosté ovládání směru jízdy. Páky jsou připravené pro jednoduché a rychlé zpomalování bobů, které se tak dají během chvilky zastavit. Konstrukce bobů je vyrobena z tvrdého a odolného plastu, přičemž garantují hladký skluz i navzdory případným nepříznivým podmínkám. Úplné přilnutí k zasněženému povrchu jistí kovová konstrukce bobů a zároveň se postará o hladký skluz i navzdory případnému zhoršenému stavu sněhu. Červená barva doplní boby o zajímavý vzhled. Největší možná nosnost dosahuje hodnoty (alza.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Jetstar červené (4006485200276) , Rollytoys šlapací traktor s farm vlečkou rolly junior, žlutá

ROLLY TOYS Vodní cisterna 122967

ROLLY TOYS Vodní cisterna 122967
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk:a od 3 let Naplňte rollyVacumax Fire vodou, připevněte jej ke šlapacímu traktoru a vyrazte hasit požáry. Robustní bubnový přívěs za šlapací traktor. Lze naplnit vodou S výlevkou Čerpadlo se stříkačkou, stříká na vzdálenost přibližně 5 metrů Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 75 x 43 x 45 cm. Objem: 15 litrů Součástí dodávky je: Součástí dodávky: 1 x rolly®toys rollyVacumax Fire Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí zranění! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS Vodní cisterna 122967 , Rollytoys šlapací traktor rolly kid s vlečkou, zeleno-červená

rolly®toys rolly wheelbar

rolly®toys rolly wheelbar
Detail

S tímto trakařem získá vaše ratolest praktický nástroj s dostatečnou kapacitou pro přepravu Sand , odpadu nebo podobných předmětů. Ať už na farmě, na zahradě, na stavbě nebo do stáje, tento trakař poskytne vašemu malému pomocníkovi každodenní trakař pro univerzální použití. Podrobnosti o výrobku: Vhodné pro děti od 3 let, pro dospělé od 3 let: Rozměry (délka x šířka x výška): 80 x 38 x 41 cm Trakař s klíčem vyrobený z Metal l Plastové rukojeti Nosnost do 50 kg Hmotnost: 2,1 kg Věk: od 2,5 let Pozor! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nebezpečí zranění! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako rolly®toys rolly wheelbar , Happy people kombajn hp l&s claas kids lexion 780 (4008332345222)

ROLLY TOYS Přívěs Krampe, červený

ROLLY TOYS Přívěs Krampe, červený
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Velký a silný kulatý sklápěč s tandemovou nápravou pro šlapací traktory Funkce sklápění se sklápěcí rukojetí Sklápěcí zadní dveře Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 89 x 45 x 43 cm Hmotnost: 5,8 kg Součástí dodávky je: Součástí dodávky je: 1 x rolly®toys rollyHalfpipe Trailer Krampe, červená 123230 Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nebezpečí zranění! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS Přívěs Krampe, červený , Re.el toys carabinieri (8001059022731)

ROLLY TOYS rollyDigger John Deere

ROLLY TOYS rollyDigger John Deere
Detail

rollyDigger John Deere Číslo výrobku: 421022 Zcela funkční dětský bagr z PVC na kolečkách. Podrobnosti: • Verze s možností se posazení na něj je otáčecí o 360 stupňů. • Patentované bezpečnostní funkce s automatickým uzavřením nabíracího ramene • Pohyby výložníku s bagrovou lopatou identické s originálem • Nosnost až 50 kg • Rozměr: 74 x 43 x 102 cm • Hmotnost: 4,1 kg • Vhodné pro děti od 3 let. Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyDigger John Deere , Bs toys dračí hlavy (ga406)

ROLLY TOYS rollyContainer John Deere

ROLLY TOYS rollyContainer John Deere
Detail

rollyContainer John Deere Číslo výrobku: 125098 Podrobnosti: • Velká sklápěčka s velkým nakladačem • Tandem náprava vysoce zatížitelná • Stabilní zadní odklop se zavíráním na hák • Ruka háku k odvinutí nakladače • Sklápěcí funkce pro vyprázdnění nákladu • Rozměr: 98 x 45 x 45 cm • Hmotnost: 9,2 kg • Vhodné pro děti od 3 do 10 let. Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyContainer John Deere , Buddy toys brc 18.410 (8590669299973)

ROLLY TOYS rollyMulti Přívěs 125012

ROLLY TOYS rollyMulti Přívěs 125012
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Dvojité boční stěny Extra stabilní a odnímatelné otočné řízení Dětská hra na připevnění a odpojení padacích bočnic Prototypová funkce Lze ručně naklápět do 3 stran jednoduchým přemístěním 2 bezpečnostních šroubů s nůžkovým zvedákem pomocí závitové kliky Extrémně stabilní a pružný Dodatečné připojení přívěsu v zadní části Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 113 x 45,5 x 63 cm Hmotnost: 14,6 kg Součástí dodávky je: Součástí dodávky je: 1 x rolly®toys rollyMulti Trailer 125012 Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí zranění! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyMulti Přívěs 125012 , Bs toys 3 věže (ga370)

ROLLY TOYS Přívěs, JD zelený,

ROLLY TOYS Přívěs, JD zelený,
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Velký a silný přívěs s tandemovou nápravou pro šlapací traktory Prototypová funkce Zadní spojka Lze naklonit do 3 stran jednoduchým přemístěním 2 bezpečnostních šroubů pomocí nůžkového zvedáku Extrémně stabilní a odolný Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 88 x 45 x 47 cm Hmotnost: 8,2 kg Součástí dodávky: Součástí balení je: 1 x rolly®toys rollyMega Trailer, JD Green, 122004 Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí zranění! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS Přívěs, JD zelený, , Buddy toys brc 12.211 (8590669300532)

ROLLY TOYS John Deere cisterna

ROLLY TOYS John Deere cisterna
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od cca 3 do 10 let Naplňte nádrž vodou a pomozte zalévat květiny na zahradě S cisternou od rollytoys nezůstane nic na suchu Přívěs s velkým sudem a tandemovou nápravou pro šlapací traktory Lze naplnit vodou Kompletní s výlevkou S čerpadlem a postřikovačem stříká na vzdálenost přibližně 5 metrů Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 98 x 44 x 55 cm. Hmotnost: 5,7 kg Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí zranění! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS John Deere cisterna , Bigjigs toys ozubená kolečka (691621549469)

ROLLY TOYS rolly Traktor MF 6850 Massey Ferguson

ROLLY TOYS rolly Traktor MF 6850 Massey Ferguson
Detail

Rolly Traktor MF 6850 Massey Ferguson Číslo výrobku: 611133 Traktor s rolly nakládací lžící. s ochrannými a nastavitelnými šlapkami Kapotu motoru je možné otvírat a zavírat, nakladač je plně funkční nastavitelné sedátko Nehlučná kolečka silná hřídel zadních kol Rozměr: 142 x 53 x 81 cm Váha: 12,6 kg Vhodné pro děti od 3 do 8 let. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rolly Traktor MF 6850 Massey Ferguson , Adam toys hudební stoleček (5907554440137)

ROLLY TOYS Rolly Traktor, Fendt 211 Vario 611058

ROLLY TOYS Rolly Traktor, Fendt 211 Vario 611058
Detail

rolly Traktor, Fendt 211 Vario Číslo výrobku: 611058 Fendt Vario 211 Traktor se lžící! rolly Trac. Traktor je propracován do nejmenšího detailu. Pedály/šlapky nesmí chybět. nastavitelné sedátko kryt motoru možno otevřít tichá kolečka 12 mm zadní náprava Snadné řízení Rozměr: 142 x 53 x 81 cm Váha: 12,6 kg Vhodné pro děti od 3 do 8 let (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS Rolly Traktor, Fendt 211 Vario 611058

rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 640 - nový

rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 640 - nový
Detail

- Podrobnosti o produktu: Rozměry: (délka x šířka x výška): 120 x 54 x 81 cm Hmotnost: 14,60 kg Věk: od 3 let Upozornění Nevhodné pro děti do 3 let. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nebezpečí zranění! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako rollyFarmtrac Premium II Claas Arion 640 - nový

ROLLY TOYS rollyMinitrac Dumper JCB 135646

ROLLY TOYS rollyMinitrac Dumper JCB 135646
Detail

Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 135646 • S předním vyklápěcím prostorem • ergonomická forma s prohlubní na koleno • Stabilní řízení nápravy • Volant s klaksonem • Tichá kolečka • Velikost: 63 x 30 x 41 cm • Věk: od 1,5 - 4 let Upozornění! Nevhodné pro děti do 18 měsíců. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyMinitrac Dumper JCB 135646

Rolly Toys Zahradní kolečko zelené kovové

Rolly Toys Zahradní kolečko zelené kovové
Detail

Zelené zahradní kolečko nabízí dětem hru, při které mohou nakládat a převážet písek nebo třeba spadané listí. Skladba: vyrobeno z kovu rukojeti vyrobeny z plastu Kupte dětem kolečko na zahradu Rolly Toys! Vhodné pro děti od 3 let Váha: 2 kg Nosnost: 25 kg Materiál: plast, kov Rozměry: 80 x 38 x 41 cm Země původu: Itálie (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Zahradní kolečko zelené kovové

Rolly Toys zelené John Deere (4006485200160)

Rolly Toys zelené John Deere (4006485200160)
Detail

Sáňky pro děti, materiál: plast, nosnost: 100 kg, hmotnost: 4,8 kg Se sáňkami Rolly Toys John Deere si děti užijí na sněhu spoustu zábavy. Vyrobené jsou z tvrzeného plastu, který zajistí perfektní odolnost. Dvouplášťová konstrukce je vyplněná vzduchem, díky čemuž jsou děti lépe chráněni před prochladnutím a současně jsou sáně lehčí. V jejich přední části jsou opatřené pevnou šňůrou, ta dokonale usnadní jejich tahání. Sáně disponují nosností 100 kg a uvezou tak i dospělého. Rolly Toys John Deere umožní užít si zimních radovánek naplno. Klíčové vlastnosti sáněk Rolly Toys John Deere zelenýchSáně ideální pro radovánky na sněhuVyrobené z tvrzeného plastuDvouplášťová konstrukce vyplněná vzduchem pro lepší tepelnou izolaciS pevnou šňůrou na tahání v přední částiRolly Toys John Deere disponují nosností 100 kgBarevné provedení: zelené Nosnost:100 kg Hmotnost:4,8 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys zelené John Deere (4006485200160)

Rolly Toys Snow Cruiser červené (4006485200122)

Rolly Toys Snow Cruiser červené (4006485200122)
Detail

Sáňky pro děti, materiál: plast, nosnost: 100 kg, hmotnost: 4,8 kg Se sáňkami Rolly Toys Snow Cruiser si děti užijí na sněhu spoustu zábavy. Vyrobené jsou z tvrzeného plastu, který zajistí perfektní odolnost. Dvouplášťová konstrukce je vyplněná vzduchem, díky čemuž jsou děti lépe chráněni před prochladnutím a současně jsou sáně lehčí. V jejich přední části jsou opatřené pevnou šňůrou, ta dokonale usnadní jejich tahání. Sáně disponují nosností 100 kg a uvezou tak i dospělého. Rolly Toys Snow Cruiser umožní užít si zimních radovánek naplno. Klíčové vlastnosti sáněk Rolly Toys Snow Cruiser červenýchSáně ideální pro radovánky na sněhuVyrobené z tvrzeného plastuDvouplášťová konstrukce vyplněná vzduchem pro lepší tepelnou izolaciS pevnou šňůrou na tahání v přední částiRolly Toys Snow Cruiser disponují nosností 100 kgBarevné provedení: červené Nosnost:100 kg Hmotnost:4,8 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Snow Cruiser červené (4006485200122)

Rolly Toys Snow Cruiser modré (4006485200290)

Rolly Toys Snow Cruiser modré (4006485200290)
Detail

Sáňky pro děti, materiál: plast, nosnost: 100 kg, hmotnost: 4,8 kg Se sáňkami Rolly Toys Snow Cruiser si děti užijí na sněhu spoustu zábavy. Vyrobené jsou z tvrzeného plastu, který zajistí perfektní odolnost. Dvouplášťová konstrukce je vyplněná vzduchem, díky čemuž jsou děti lépe chráněni před prochladnutím a současně jsou sáně lehčí. V jejich přední části jsou opatřené pevnou šňůrou, ta dokonale usnadní jejich tahání. Sáně disponují nosností 100 kg a uvezou tak i dospělého. Rolly Toys Snow Cruiser umožní užít si zimních radovánek naplno. Klíčové vlastnosti sáněk Rolly Toys Snow Cruiser modrýchSáně ideální pro radovánky na sněhuVyrobené z tvrzeného plastuDvouplášťová konstrukce vyplněná vzduchem pro lepší tepelnou izolaciS pevnou šňůrou na tahání v přední částiRolly Toys Snow Cruiser disponují nosností 100 kgBarevné provedení: modré Nosnost:100 kg Hmotnost:4,8 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Snow Cruiser modré (4006485200290)

Rolly Toys Snow Max červené (4006485200115)

Rolly Toys Snow Max červené (4006485200115)
Detail

Boby - ovládání pomocí páček, brzdění pomocí páček, vyrobeno z kovu, vyrobeno z plastu, nosnost 100 kg, hmotnost bobů 4,5 kg Chcete si zařádit na horách či nejvyšším kopci v okolí a užít plno legrace? Bobování či sáňkování se řadí k nejvíce populárním zimním aktivitám v jakémkoliv věku. S těmito boby se budete vy nebo vaše dítě užijete chvíle plné zábavy a rychlé jízdy. Boby Rolly Toys Snow Max červené vám přijdou vhod pro zimní zábavu a nové zážitky na sněhu. Manipulace s boby pro vás bude hračka a to díky pákám, k jejichž přednostem se řadí snazší držení balancu a přesnější vedení směru jízdy. Páky vám dovolují rychlé a snadné zpomalování bobů, které se tak dají během chvilky zastavit. Konstrukce bobů je z pevného a odolného plastu, přičemž garantují hladký skluz i na sněhu se zhoršeným povrchem. Větší přilnavost na sněhu zabezpečí kovová konstrukce bobů a současně se postará o vynikající skluz na každém sněhu. Červená barva propůjčí bobům přitažlivý vzhled.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Snow Max červené (4006485200115)

Rolly Toys Odstrkovadlo Tatra Phoenix President

Rolly Toys Odstrkovadlo Tatra Phoenix President
Detail

Odstrkovadlo Phoenix President je jedním z modelů limitované série, tentokrát v červené barvě. Ergonomický tvar umožňuje jízdu menším i větším dětem. Mohou na něm jezdit v sedě i v kleče. Skladba a funkčnost: robustní tělo odstrkovadla je vyrobené z kvalitního organického plastu je snadno ovladatelné a pohodlně řiditelné díky tichým pneumatikám pneumatiky jsou tiché a nezanechávají škrábance na podlaze na volantu je integrovaný jednoduchý klakson v zadní části očko pro připojení přívěsu Kupte dětem odrážedlo Phoenix President! Vhodné pro děti od 12 měsíců Materiál: plast Nosnost: 50 kg Minimální výška dítěte: 70 cm Rozměr odstrkovadlo: 42 x 30 x 59 cm Rozměr balení: 62 x 41 x 32 cm Země původu: Německo (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Odstrkovadlo Tatra Phoenix President

ROLLY TOYS rollyKid Dumper CAT 024179

ROLLY TOYS rollyKid Dumper CAT 024179
Detail

Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 024179 • Chráněný intergrální řetězový pohon s nastavitelnou klikou pedálu • S vyklápěcí misou a uzaviráním. • Stabilní točné řízení • Dovybavitelné dalším příslušenstvím • Max. nosnost 50 kg • Rozměr: 93x44x52 cm • Věk: od 2,5 - 5 let Upozornění! Nevhodné pro děti do 2 let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyKid Dumper CAT 024179

ROLLY TOYS rollyKid Dumper JCB 024247

ROLLY TOYS rollyKid Dumper JCB 024247
Detail

Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 024247 • Chráněný intergrální řetězový pohon s nastavitelnou klikou pedálu • S vyklápěcí misou a uzaviráním. • Stabilní točné řízení • Dovybavitelné dalším příslušenstvím • Max. nosnost 50 kg • Rozměr: 93x44x52 cm • Věk: od 2,5 - 5 let Upozornění! Nevhodné pro děti do 2 let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyKid Dumper JCB 024247

ROLLY TOYS rollyHalfpipe John Deere 128822

ROLLY TOYS rollyHalfpipe John Deere 128822
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Robustní sklápěč pro šlapací traktory Rozměry a hmotnost: Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 56 x 46,5 x 34 cm Hmotnost: 2,4 kg Součástí dodávky je: Součástí dodávky je: 1 x rolly®toys rollyKipper II John Deere 128822 Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Hrozí nebezpečí zranění! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyHalfpipe John Deere 128822

Rolly Toys Odstrkovadlo Dumper traktor žlutý

Rolly Toys Odstrkovadlo Dumper traktor žlutý
Detail

Dětské odstrkovadlo Dumper ve žlutém provedení je vhodné pro děti již od 12 měsíců. Velmi kvalitní a odolné provedení značky Rolly Toys. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rolly Toys Odstrkovadlo Dumper traktor žlutý

ROLLY TOYS rollyFarm Trailer Přívěs 122097

ROLLY TOYS rollyFarm Trailer Přívěs 122097
Detail

Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 122097 • jednoosový přívěs • Náklad chránený stěnami. Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyFarm Trailer Přívěs 122097

ROLLY TOYS rollySweppy Zametač orange 409723

ROLLY TOYS rollySweppy Zametač orange 409723
Detail

Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 409723 • Funkční závěsný zametač • Vhodný pro všechny vozy s předním uchytem • rotační kartáč s krytem pro boční zametání • Velikost: 49 x 44 x 40 cm • Hmotnost: 2,8 kg • Vhodné pro děti od ca. 3 - 10 let. Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollySweppy Zametač orange 409723

ROLLY TOYS přídavný bagr John Deere

ROLLY TOYS přídavný bagr John Deere
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Maximální hmotnost nákladu: 50 kg Plně funkční příslušenství pro všechny traktory rolly toys a Unimogy. Jízdní verze se sklopnou opěrnou nohou Upevňuje se na zadní závěs Patentovaná bezpečnostní funkce s automatickou aretací nakládacího ramene Original Věrný pohyb ramene s lžící bagru Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 40 x 23 x 78 cm Hmotnost: 1,8 kg Součástí dodávky je: 1 x rolly®hračky rollyZadní bagr John Deere Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nebezpečí zranění! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS přídavný bagr John Deere

ROLLY TOYS rollyMetallschubkarre CAT Kolečko 271818

ROLLY TOYS rollyMetallschubkarre CAT Kolečko 271818
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Maximální hmotnost nákladu: 50 kg Trakař s klíčem z Metal l Plastové rukojeti Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 80 x 38 x 41 cm. Hmotnost: 2 kg Materiál a péče: Materiál: Metal l, plast Součástí dodávky je: Součástí dodávky: 1 x rolly®toys rolly Metal l trakař CAT 271818 Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nebezpečí zranění! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyMetallschubkarre CAT Kolečko 271818

ROLLY TOYS rollyTimber Trailer Přívěs 122158

ROLLY TOYS rollyTimber Trailer Přívěs 122158
Detail

Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 122158 • Velký a stabilní přívěs na dřevo s tandemovou nápavou pro šlapací traktory • náklad - 5 plastových dřevěných kmenů • Odnímatelné klanice pro snadnější nakládání a vykládání. • Naklápěcí funkce ovladatelná páčkou • Velikost: 82 x 46 x 65 cm • Hmotnost: 1,0 kg • Věk: od 3 let Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyTimber Trailer Přívěs 122158

ROLLY TOYS rollyMinitrac Dumper CAT 132249

ROLLY TOYS rollyMinitrac Dumper CAT 132249
Detail

Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 132249 • S předním vyklápěcím prostorem • ergonomická forma s prohlubní na koleno • Stabilní řízení nápravy • Volant s klaksonem • Kolečka s kuličkovými ložisky • Velikost: 63 x 30 x 41 cm • Věk: od 1,5 - 4 let Upozornění! Nevhodné pro děti do 18 měsíců. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyMinitrac Dumper CAT 132249

ROLLY TOYS rollyMinitrac Trailer JD 122028

ROLLY TOYS rollyMinitrac Trailer JD 122028
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: přibližně od 1,5 do 4 let Přívěs s korýtkem pro každého Jednonápravový přívěs Rozměry a hmotnost: Rozměry v zástavbě (délka x šířka x výška): 34 x 30 x 25 cm. Hmotnost: 1,8 kg Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti mladší 12 měsíců. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ROLLY TOYS rollyMinitrac Trailer JD 122028
Rolly Toys Jetstar červené (4006485200276), Rolly Toys Snow Cruiser modré (4006485200290), Rolly Toys Snow Max červené (4006485200115), Rolly Toys Snow Cruiser červené (4006485200122), Rolly Toys Šlapací traktor Rolly Kid s vlečkou zeleno-červený (4006485013265), Rolly Toys Šlapací traktor Rolly Junior s Farm vlečkou žlutý (4006485800285), Rolly Toys Plastové sáně červená, 45 x 96 cm, Rolly Toys Plastové boby Snow Max červená, 50 x 104 cm, Rolly Toys Plastové boby Snow Max modrá, 50 x 104 cm, Rolly Toys Plastové boby Jetstar s kovovými brzdami, 41 x 93 cm, RC Kombajn Claas (4008332344263), Claas Arion 410 zelený (3016200204015), Claas Xerion 5000 1:16 (4008332344287), dickie sada farma s traktorem claas, Happy People Traktor CLAAS KIDS AXION 870 (4008332345215), b toys, buddy toys, Odstrkovadlo traktor Claas zelené s volantem a valníkem (3016200021230), Buddy Toys Piškvorky, dog toys supplies, Rollytoys Šlapací traktor s Farm vlečkou Rolly Junior, žlutá, RollyToys Šlapací traktor Rolly Kid s vlečkou, zeleno-červená, Happy People Kombajn HP L&S CLAAS KIDS LEXION 780 (4008332345222), RE.EL Toys Carabinieri (8001059022731), BS Toys Dračí hlavy (GA406), Buddy Toys BRC 18.410 (8590669299973), BS Toys 3 věže (GA370), Buddy Toys BRC 12.211 (8590669300532), Bigjigs Toys Ozubená kolečka (691621549469), Adam Toys Hudební stoleček (5907554440137)