Ratanový koš s víkem a zlatým lemováním gommy - ø 26*30cm 11136

Produkt Ratanový koš s víkem a zlatým lemováním gommy - ø 26*30cm 11136 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ratanový koš s víkem a zlatým lemováním gommy - ø 26*30cm 11136 upraviť a produkt hľadať znova.

Ratanový koš s víkem a zlatým lemováním Gommy - Ø 26*30cm 11136

Ratanový koš s víkem a zlatým lemováním Gommy - Ø 26*30cm 11136
Detail

Ratanový koš s víkem a zlatým lemováním Gommy - Ø 26*30cm Barva: přírodní se šedou patinou, zlatáMateriál: ratan, kov (lahome.cz)

Podobné produkty ako Ratanový koš s víkem a zlatým lemováním Gommy - Ø 26*30cm 11136 , Ratanový odpadkový koš 18 l, antracit

Skleněná šperkovnice z vroubkovaného skla a zlatým lemováním - 20*16*6 cm 6GL3012M

Skleněná šperkovnice z vroubkovaného skla a zlatým lemováním  - 20*16*6 cm 6GL3012M
Detail

Skleněná šperkovnice z vroubkovaného skla a zlatým lemováním - 20*16*6 cm Barva: transparentní, zlatáMateriál: sklo, kovHmotnost: 0,994 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněná šperkovnice z vroubkovaného skla a zlatým lemováním - 20*16*6 cm 6GL3012M , Ratanový odpadkový koš 18 l, šedá

BRILANZ Koš ratanový s víkem 50 l

Detail

50 litrový koš na špinavé prádlo je vyrobený z proplétaného plastu a je opatřen odklápěcím víkem. Postranní madla ulehčují manipulaci. Neutrální design bude skvělou volbou i do vaší koupelny. (mall.cz)

Podobné produkty ako BRILANZ Koš ratanový s víkem 50 l , Sametový s ozdobným lemováním (eurofirany_375492)

Koš Peel Ø 26 cm, WMF

Koš Peel Ø 26 cm, WMF
Detail

Nadčasový koš Peel je vhodný na čerstvé ovoce nebo housky. Koš je sám o sobě tak pěkný, že i nenaplněný bude ve vaší domácnosti k nepřehlédnutí. Vine se jako čerstvě oloupaná slupka z jablka a nabízí stabilní a vzdušnou oporu svému obsahu. Koš Peel získal mnohá ocenění za design, mimo jiné prestižní cenu Red Dot Design Award. Je vyrobený z matné nerezové oceli Cromargan®. Sofistikovaný design a vysoká kvalita materiálů – to je série interiérových doplňků Living Lounge, jež nově definovala, jak by měly vypadat moderní dekorační předměty. Jsou krásné, funkční a přitahují pozornost. Charakteristický extravagantní vzhled nadčasové kolekce Living Lounge německé společnosti WMF nadchne každého, kdo má rád osobitý styl ušlechtilé nerezové oceli. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Koš Peel Ø 26 cm, WMF , Sametový s ozdobným lemováním (eurofirany_375493)

Koš Peel Ø 26 cm, WMF

Koš Peel Ø 26 cm, WMF
Detail

Nadčasový koš Peel je vhodný na čerstvé ovoce nebo housky. Koš je sám o sobě tak pěkný, že i nenaplněný bude ve vaší domácnosti k nepřehlédnutí. Vine se jako čerstvě oloupaná slupka z jablka a nabízí stabilní a vzdušnou oporu svému obsahu. Koš Peel získal mnohá ocenění za design, mimo jiné prestižní cenu Red Dot Design Award. Je vyrobený z matné nerezové oceli Cromargan®. Sofistikovaný design a vysoká kvalita materiálů – to je série interiérových doplňků Living Lounge, jež nově definovala, jak by měly vypadat moderní dekorační předměty. Jsou krásné, funkční a přitahují pozornost. Charakteristický extravagantní vzhled nadčasové kolekce Living Lounge německé společnosti WMF nadchne každého, kdo má rád osobitý styl ušlechtilé nerezové oceli. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Koš Peel Ø 26 cm, WMF , Sametový s ozdobným lemováním (eurofirany_375494)

Koš Peel Ø 26 cm, WMF

Koš Peel Ø 26 cm, WMF
Detail

Nadčasový koš Peel je vhodný na čerstvé ovoce nebo housky. Koš je sám o sobě tak pěkný, že i nenaplněný bude ve vaší domácnosti k nepřehlédnutí. Vine se jako čerstvě oloupaná slupka z jablka a nabízí stabilní a vzdušnou oporu svému obsahu. Koš Peel získal mnohá ocenění za design, mimo jiné prestižní cenu Red Dot Design Award. Je vyrobený z matné nerezové oceli Cromargan®. Sofistikovaný design a vysoká kvalita materiálů – to je série interiérových doplňků Living Lounge, jež nově definovala, jak by měly vypadat moderní dekorační předměty. Jsou krásné, funkční a přitahují pozornost. Charakteristický extravagantní vzhled nadčasové kolekce Living Lounge německé společnosti WMF nadchne každého, kdo má rád osobitý styl ušlechtilé nerezové oceli. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Koš Peel Ø 26 cm, WMF , Wenko brasil - koš s otočným víkem, petrolejový (z21227100)

Úložná dóza Pixie s víkem a lžičkou

Úložná dóza Pixie s víkem a lžičkou
Detail

Uspořádejte si spíž nebo dodejte arm své kuchyňské lince. Tyto dózy mají kameninové víko se vzduchotěsným uzávěrem, takže udrží vaše potraviny česrtvé. Nejlepší ze všeho je, že na boku mají kameninové lžíce pro pohodlné servírování. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná dóza Pixie s víkem a lžičkou , Wenko brasil - koš s otočným víkem, černý (z21211100)

Úložný box s víkem a kolečky LONA

Úložný box s víkem a kolečky LONA
Detail

Úložný box LONA je báječným pomocníkem pro ukládání různých předmětů. Pro snadnější manipulaci je opatřen 4 kolečky. Box s víkem najde široké uplatnění v dětském pokoji, šatně, garáži či kanceláři. Ideání k ukládání, hraček, bot, oblečení, nářadí, dekorací. Lze je stohovat na sebe a tím šetřit místo. Kvalitní zpracování švýcarské firmy Rotho zaručuje dlouhou životnost. Boxy nabízíme v různých velikostech. Materiál: plast (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Úložný box s víkem a kolečky LONA , Wenko brasil - koš s otočným víkem, tmavošedý (z21221100)

heidrun Plastová odměrka s víkem a výlevkou 1,1l

heidrun Plastová odměrka s víkem a výlevkou 1,1l
Detail

heidrun Plastová odměrka s víkem a výlevkou HEIDRUN 1,1l, kategorie: PEČENÍ | POMŮCKY NA PEČENÍ | KUCHYŇSKÉ ODMĚRKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako heidrun Plastová odměrka s víkem a výlevkou 1,1l , Wenko brasil - koš s otočným víkem, petrolejový (z21226100)

heidrun Plastová odměrka s víkem a výlevkou 0,5l

heidrun Plastová odměrka s víkem a výlevkou 0,5l
Detail

heidrun Plastová odměrka s víkem a výlevkou HEIDRUN 0,5l, kategorie: PEČENÍ | POMŮCKY NA PEČENÍ | KUCHYŇSKÉ ODMĚRKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako heidrun Plastová odměrka s víkem a výlevkou 0,5l , Wenko brasil - koš s otočným víkem, tmavošedý (z21222100)

dávkovač vody s víkem a kohoutkem 5 L

dávkovač vody s víkem a kohoutkem 5 L
Detail

Dávkovač vody s víkem a kohoutkem z kolekce home & lifestyle. Model vyroben z skla. (answear.cz)

Podobné produkty ako dávkovač vody s víkem a kohoutkem 5 L , Branq odpadkový koš s výklopným víkem 10l (p1310)

dávkovač vody s víkem a kohoutkem 5 L

dávkovač vody s víkem a kohoutkem 5 L
Detail

Dávkovač vody s víkem a kohoutkem z kolekce home & lifestyle. Model vyroben z skla. (answear.cz)

Podobné produkty ako dávkovač vody s víkem a kohoutkem 5 L , Branq odpadkový koš s výklopným víkem 25l (p1325)

CANVAS set s víkem a se vzorem (MD_4_4197_081)

CANVAS set s víkem a se vzorem (MD_4_4197_081)
Detail

Úložný box - objem 17,01 l Snažíte se mít ve svých věcech vždy pořádek? Praktickým pomocníkem, kterého zajisté oceníte v každé domácnosti, vám bude úložný box Möve. Můžete se spolehnout na úložný prostor o objemu 17,01 l. Zásadní přednosti úložného boxu CANVAS set s víkem a se vzorem (alza.cz)

Podobné produkty ako CANVAS set s víkem a se vzorem (MD_4_4197_081) , Altom forma na koláč s víkem, 26 cm

Závěsný litinový květináč / koš - Ø 26*15 cm BPH25

Závěsný litinový květináč / koš - Ø 26*15 cm BPH25
Detail

Závěsný litinový květináč / koš - Ø 26*15 cm Materiál: litina/ kokosová vláknaBarva: přírodní / hnědá Závěsný litinový květináč doplněný uvnitř o kokosovou výplň a tři kovové řetízky na zavěšení. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Závěsný litinový květináč / koš - Ø 26*15 cm BPH25 , Tescoma pánev president ø 26 cm, pr. 26 cm

Altom Plastová dóza s víkem a lžičkou, 250 ml

Altom Plastová dóza s víkem a lžičkou, 250 ml
Detail

Plastová dóza s dřevěným víčkem a dřevěnou lžičkou vynikne zejména v kuchyni na poličce naplněná mletou kávou, barevným kořením nebo oblíbenými bylinkami. Díky čirému vzhledu budete mít vždy přehled o obsahu a množství. Dřevěné víčko dobře těsní, tudíž si pochutiny udrží své aroma. (4home.cz)

Podobné produkty ako Altom Plastová dóza s víkem a lžičkou, 250 ml , Tescoma pánev titanpower ø 26 cm

Úložný box s víkem a kolečky LONA 70 l

Úložný box s víkem a kolečky LONA 70 l
Detail

Úložný box LONA je báječným pomocníkem pro ukládání různých předmětů. Pro snadnější manipulaci je opatřen 4 kolečky. Box s víkem najde široké uplatnění v dětském pokoji, šatně, garáži či kanceláři. Ideání k ukládání, hraček, bot, oblečení, nářadí, dekorací. Lze je stohovat na sebe a tím šetřit místo. Kvalitní zpracování švýcarské firmy Rotho zaručuje dlouhou životnost. Boxy nabízíme v různých velikostech. Materiál: plast Rozměry: 57,1 x 39,2 x 46,5 cm Objem: 70 l (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Úložný box s víkem a kolečky LONA 70 l , Woody zahradní domeček s barevným lemováním

Úložný box s víkem a kolečky LONA 50 l

Úložný box s víkem a kolečky LONA 50 l
Detail

Úložný box LONA je báječným pomocníkem pro ukládání různých předmětů. Pro snadnější manipulaci je opatřen 4 kolečky. Box s víkem najde široké uplatnění v dětském pokoji, šatně, garáži či kanceláři. Ideání k ukládání, hraček, bot, oblečení, nářadí, dekorací. Lze je stohovat na sebe a tím šetřit místo. Kvalitní zpracování švýcarské firmy Rotho zaručuje dlouhou životnost. Boxy nabízíme v různých velikostech. Materiál: plast Rozměry: 57,1 x 39.2 x 33,5 cm Objem: 50 l (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Úložný box s víkem a kolečky LONA 50 l , Curver úložný box essentials s víkem 26 l, modrá

ORION Vědro nerez s víkem A 12 l (721125)

ORION Vědro nerez s víkem A 12 l (721125)
Detail

Kbelík Vědro s uchem s víkem. Materiál: nerez. Rozměry: o. 12 l, pr. 30 cm, v. 27 cm. Pořádný kbelík je potřeba v každé domácnosti nebo na zahradě. Využijete ho při zahradničení, úklidu nebo třeba mytí auta. Toto vědro je z nerezu a má objem 12 litrů. Ucho umožňuje snadné přenášení a díky víku se nemusíte bát vylití nebo vysypání obsahu. Klíčové vlastnosti nerezového vědra s víkem A, 12 l Praktický pomocník Snadné přenášení díky uchu Kvalitní provedení Kbelík z nerezu s víkem Rozměry: výška: 27 cm průměr: 30 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Vědro nerez s víkem A 12 l (721125) , Orion forma na dort s víkem grande 26 cm

2ks bílý kovový koš s víkem - 43*27*35/ 36*23*26 cm 2676

2ks bílý kovový koš s víkem - 43*27*35/ 36*23*26 cm 2676
Detail

2ks bílý kovový koš s víkem - 43*27*35/ 36*23*26 cm Barva: bílá antikMateriál: kov (lahome.cz)

Podobné produkty ako 2ks bílý kovový koš s víkem - 43*27*35/ 36*23*26 cm 2676 , Tescoma pánev hluboká president stone s poklicí ø 26 cm

Úložný box s víkem a kolečky nízký MULTI, 55 l

Úložný box s víkem a kolečky nízký MULTI, 55 l
Detail

6 koleček a 2 uzavírací klipy odvětrávací ventil pod postel, do škříně i do šatny Nízký úložný box je perfektním pomocníkem pro ukládání různých předmětů. Báječně se hodí pro uložení lůžkovin, hraček, oblečení či sezonních dekorací. Pro snadnější manipulaci je opatřen 6 kolečky a po stranách klipy pro pevné uzavření. Snadno se vměstná pod postel, do skříně i šatny. Víko disponuje uzavíratelným odvětrávacím ventilem. Materiál: plast Rozměry: 80 x 60 x 20 cm Objem: 55 l (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Úložný box s víkem a kolečky nízký MULTI, 55 l , Siguro koš na prádlo cozy home s víkem, 33 l, 26 x 42 x 34 cm (sgr-lh-h533y)

Kbelík plastový s víkem a stupnicí, 20 l, KUBALA (KU1532)

Kbelík plastový s víkem a stupnicí, 33 l, KUBALA (KU1533)

Curver Úložný box s víkem a puntíky Infinity 17 l růžová

Curver Úložný box s víkem a puntíky Infinity 17 l růžová
Detail

Úložný plastový box s víkem z řady INFINITY DOTS o objemu 17L. Řada INFINITY DOTS vyniká svým moderním,nápaditýmdesignem v podobě děrování-inspirovaný skandinávským stylem. Infinity box je nejen praktický, ale hlavně moderní doplněk interiéru. Osvědčí se jak v koupelně, šatně, tak i v kuchyni. Kvalitní a odolný plast - kvalita značky Curver. K dostání ve čtyřech barevných provedeních- šedá, bílá, růžová, modrá. Technické údaje: rozměr výrobku: 36 x 22 x 27 cm (š x v x h) materiál: polypropylen barva: růžová hmotnost: 0,6 kg Obsah balení: 1x INFINITY DOTS box 17L - růžový (dilego.cz)

Podobné produkty ako Curver Úložný box s víkem a puntíky Infinity 17 l růžová , Tescoma pánev na palačinky grandchef ø 26 cm

Curver Úložný box s víkem a puntíky Infinity 17 l bílá

Curver Úložný box s víkem a puntíky Infinity 17 l bílá
Detail

Úložný plastový box s víkem z řady INFINITY DOTS o objemu 17L. Řada INFINITY DOTS vyniká svým moderním, nápaditýmdesignem v podobě děrování-inspirovaný skandinávským stylem. Infinity box je nejen praktický, ale hlavně moderní doplněk interiéru. Osvědčí se jak v koupelně, šatně, tak i v kuchyni. Kvalitní a odolný plast - kvalita značky Curver. Technické údaje: rozměr výrobku: 36,3 x 27 x 22 cm materiál: polypropylen barva: bílá hmotnost: 0,6 kg Obsah balení: 1x INFINITY DOTS box 17L - bílý (dilego.cz)

Podobné produkty ako Curver Úložný box s víkem a puntíky Infinity 17 l bílá , Nafukovací balóny, 30cm, bride to be, průhledný se zlatým nápisem, 6 ks (5902230764347)

heidrun Plastový úložný box s víkem a uchem Clip box 5l

heidrun Plastový úložný box s víkem a uchem Clip box 5l
Detail

heidrun Plastový úložný box s víkem a uchem HEIDRUN Clip box 5l, kategorie: ČISTÝ DOMOV - ÚKLID | USKLADNĚNÍ | ÚLOŽNÉ BOXY | ÚLOŽNÉ BOXY S VÍKEM (kitos.cz)

Podobné produkty ako heidrun Plastový úložný box s víkem a uchem Clip box 5l , Prosperplast univerzální koš uniqubo s dřevěným víkem šedý kámen 39cm (ikub35t-405u)

Curver Úložný box s víkem a puntíky Infinity 17 l šedá

Detail

Elegantní box s víkem má šikovné otvory ve tvaru puntíků, takže jeho obsah dýchá. Hodí se tak na uskladnění drobných kousků oblečení či dětských bot, které budou šikovně skryté, ale stále po ruce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Curver Úložný box s víkem a puntíky Infinity 17 l šedá , Tvořítko na led s víkem arctic, 13 x 26 x 5,5 cm

Curver Úložný box s víkem a puntíky Infinity 17 l bílá

Detail

Elegantní box s víkem má šikovné otvory ve tvaru puntíků, takže jeho obsah dýchá. Hodí se tak na uskladnění drobných kousků oblečení či dětských bot, které budou šikovně skryté, ale stále po ruce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Curver Úložný box s víkem a puntíky Infinity 17 l bílá , Orion odpadkový koš vittario 26 l, bílá,

Curver Úložný box s víkem a puntíky Infinity 17 l růžová

Detail

Elegantní box s víkem má šikovné otvory ve tvaru puntíků, takže jeho obsah dýchá. Hodí se tak na uskladnění drobných kousků oblečení či dětských bot, které budou šikovně skryté, ale stále po ruce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Curver Úložný box s víkem a puntíky Infinity 17 l růžová , Orion odpadkový koš vittario 26 l, šedá,

ON ICE Kbelík na led s víkem a kleštěmi 3,5 l

ON ICE Kbelík na led s víkem a kleštěmi 3,5 l
Detail

určeno pro styk s potravinami nevhodné do myčky na nádobí Do kvalitně provedeného stříbrného kbelíku na led s kleštěmi ON ICE se vejde spousta osvěžující zásoby na večírcích, při míchání koktejlů, při jídle a především v teplém období. Díky našemu tajnému triku zůstává teplota ve dvoustěnné nerezové nádobě stále správně studená, aby se kostky ledu hned nerozpustily. Takže jako hostitel tento kbelík naplníte ledem pouze jednou a pak už se o led vůbec nemusíte starat. (butlers.cz)

Podobné produkty ako ON ICE Kbelík na led s víkem a kleštěmi 3,5 l , Klarstein hotrod quickstick s, držadlo pro litinový hrnec, ø 26 cm, ušlechtilá ocel

ORION Mísa nerez s víkem a otvorem pr. 21,5 cm (120293)

ORION Mísa nerez s víkem a otvorem pr. 21,5 cm (120293)
Detail

Miska - materiál silikon, objem 3 l, průměr 21,5 cm, balení obsahuje jednu misku, stříbrná barva, moderní motiv Hlavní přednosti misky ORION Mísa nerez s víkem a otvorem pr. 21,5 cm Miska ORION je bez problémů vhodná i do myčky Dojem na vás udělá její moderní design Průměr misky ORION: 215 mm S objemem 3 l Misce dominuje stříbrná barva (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Mísa nerez s víkem a otvorem pr. 21,5 cm (120293) , Tescoma pánev na palačinky i-premium ø 26 cm

HENDI polévková mísa s víkem a naběračkou 2,7 l 434208 (434208)

HENDI polévková mísa s víkem a naběračkou 2,7 l 434208 (434208)
Detail

Mísa nerezavějící ocel, včetně naběračky, 2,7l, o270x(h)120mm Udělejte si radost novou mísou Hendi. (alza.cz)

Podobné produkty ako HENDI polévková mísa s víkem a naběračkou 2,7 l 434208 (434208)

BRILANZ Koš ratanový s víkem 50 l, 43 x 34 x 55 cm hnědá

Detail

Plastový koš s víkem o objemu 50 l v ratanovém provedení. Šikovný pomocník do vaší koupelny například na špinavé prádlo. Koš je vyroben z plastu, který zaručuje odolnost a dlouhou životnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako BRILANZ Koš ratanový s víkem 50 l, 43 x 34 x 55 cm hnědá

BRILANZ Koš ratanový s víkem 27 l, 46,5 x 34 x 24,5 cm, hnědý

Detail

Moderní koš v ratanovém designu má objem 27 litrů a je vyroben z plastu. Praktický pomocník pro úschovu vašeho prádla je opatřen odnímatelným víkem a postranními madly pro pohodlné přenášení. (mall.cz)

Podobné produkty ako BRILANZ Koš ratanový s víkem 27 l, 46,5 x 34 x 24,5 cm, hnědý

Skip hop Misky s víkem a držákem Easy Grab Grey, Coral 2 x 240ml, 3m+

Detail

Sbalte mrňouskovi jídlo na cesty nebo pokrm uchovejte třeba v mrazáku díky praktické sadě 2 misek s víkem a držákem Easy Grab Grey, Coral od značky Skip hop, které mají objem 240 ml a hodí se pro používání v mrazáku i pro ohřev jídla v mikrovlnné troubě. Víčka dobře těsní a ergonomická rukojeť usnadňuje manipulaci. (mall.cz)

Podobné produkty ako Skip hop Misky s víkem a držákem Easy Grab Grey, Coral 2 x 240ml, 3m+

Ratanový koš Depok

Ratanový koš Depok
Detail

Na podrobném popisu k produktu Ratanový koš Depok pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Ratanový koš Depok

Bronzová antik kovová vintage dóza Vire s víkem a patinou - Ø15*13 cm 64056203 (64562-03)

Bronzová antik kovová vintage dóza Vire s víkem a patinou - Ø15*13 cm 64056203 (64562-03)
Detail

Bronzová antik kovová vintage dóza Vire s víkem a patinou - Ø15*13 cm Materiál: kovBarva: champagne/bronzová antik (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bronzová antik kovová vintage dóza Vire s víkem a patinou - Ø15*13 cm 64056203 (64562-03)

Skleněná dóza s víkem a kávovým mlýnkem na kávu - Ø 9*28 cm / 1l 61593-00

Skleněná dóza s víkem a kávovým mlýnkem na kávu - Ø 9*28 cm / 1l 61593-00
Detail

Nízká skleněná dóza s víkem - Ø 10*8 cm / 535ml Barva: transparentníMateriál: sklo, kov (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněná dóza s víkem a kávovým mlýnkem na kávu - Ø 9*28 cm / 1l 61593-00

Skip hop Misky s víkem a držákem Easy Grab Grey, Teal 2x 240 ml, 3 m+

Detail

Misky s víkem od značky Skip Hop mají jedinečnou ergonomickou rukojeť pro pohodlné uchopení, takže krmení děťátka bude mnohem příjemnější a méně chaotické. Sada obsahuje dvě misky s víčky a s objemem 240ml. (mall.cz)

Podobné produkty ako Skip hop Misky s víkem a držákem Easy Grab Grey, Teal 2x 240 ml, 3 m+

Úložný koš s víkem LILU Bloomingville hnědý

Úložný koš s víkem LILU Bloomingville hnědý
Detail

Hlavní výhody: stylový a neotřelý design s víkem pomáhá udržovat pořádek Dodatečné informace: rozměry: 28 x 28 cm materiál: ratan (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Úložný koš s víkem LILU Bloomingville hnědý

Úložný koš s víkem COSMINA Bloomingville přírodní

Úložný koš s víkem COSMINA Bloomingville přírodní
Detail

Hlavní výhody: nevšední design prostorný pomáhá udržovat pořádek Dodatečné informace: rozměry: 40 x 69 cm materiál: mořská tráva, ratan, železo (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Úložný koš s víkem COSMINA Bloomingville přírodní

Úložný koš s víkem LILU Bloomingville hnědý

Úložný koš s víkem LILU Bloomingville hnědý
Detail

Hlavní výhody: stylový a neotřelý design s víkem pomáhá udržovat pořádek Dodatečné informace: rozměry: 28 x 28 cm materiál: ratan (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Úložný koš s víkem LILU Bloomingville hnědý

Úložný koš s víkem COSMINA Bloomingville přírodní

Úložný koš s víkem COSMINA Bloomingville přírodní
Detail

Hlavní výhody: nevšední design prostorný pomáhá udržovat pořádek Dodatečné informace: rozměry: 40 x 69 cm materiál: mořská tráva, ratan, železo (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Úložný koš s víkem COSMINA Bloomingville přírodní

Úložný koš s víkem LILU Bloomingville hnědý

Úložný koš s víkem LILU Bloomingville hnědý
Detail

Hlavní výhody: stylový a neotřelý design s víkem pomáhá udržovat pořádek Dodatečné informace: rozměry: 28 x 28 cm materiál: ratan (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Úložný koš s víkem LILU Bloomingville hnědý

Úložný koš s víkem COSMINA Bloomingville přírodní

Úložný koš s víkem COSMINA Bloomingville přírodní
Detail

Hlavní výhody: nevšední design prostorný pomáhá udržovat pořádek Dodatečné informace: rozměry: 40 x 69 cm materiál: mořská tráva, ratan, železo (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Úložný koš s víkem COSMINA Bloomingville přírodní

Koš s víkem Aske / set 3 ks

Koš s víkem Aske / set 3 ks
Detail

Schovejte své věci a ukliďte si domov díky této sadě 3 košů s názvem Aske. Přírodní materiál, navržený společností House Doctor, je umístěn na drátěném rámu a poskytuje vám pevné a odolné koše. Získáte tak nejen praktické řešení pro ukládání. Koše doplní váš stávající bytový dekor a dodají mu příjemnou rovnováhu svou strukturou a vzorem. Umístěte koše společně na polici, lavici nebo kuchyňskou linku, abyste měli své věci po ruce. Dodávají se ve 3 různých velikostech. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Koš s víkem Aske / set 3 ks

Podnos servírovací ORION 30cm s víkem

Podnos servírovací ORION 30cm s víkem
Detail

Podnos na dort ORION s víkem 30cm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Podnos servírovací ORION 30cm s víkem

Ratanový koš / květináč - 32*32*36cm 8502331707174

Ratanový koš / květináč - 32*32*36cm 8502331707174
Detail

Ratanový koš / květináč - 32*32*36cm Materiál: rattanBarva : koboo grey, přírodní se šedou patinou Ratanový květináč, které se budou vyjímat v obýváku, na chodbě, ale i venku pod pergolou. Určitě si najde místo i u Vás doma. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Ratanový koš / květináč - 32*32*36cm 8502331707174

BRILANZ Box ratanový s víkem 15 l

Detail

Krémový úložný box v ratanovém designu je praktický a funkční doplněk a má objem 15 litrů. Je opatřen víkem, který chrání skladovaný obsah před prachem a jinými nečistotami. Dvě postranní madla usnadňují manipulaci. (mall.cz)

Podobné produkty ako BRILANZ Box ratanový s víkem 15 l

2 ks pletený ratanový koš s uchy French - 46*46*52/ 37*37*41 cm 15017730 (15177-30)

2 ks pletený ratanový koš s uchy French -  46*46*52/ 37*37*41 cm 15017730 (15177-30)
Detail

2 ks pletený ratanový koš s uchy French - 46*46*52/ 37*37*41 cm Barva: hnědo-šedá antikMateriál: ratan (lahome.cz)

Podobné produkty ako 2 ks pletený ratanový koš s uchy French - 46*46*52/ 37*37*41 cm 15017730 (15177-30)

Tescoma pánev President ø 26 cm, pr. 26 cm

Tescoma pánev President ø 26 cm, pr. 26 cm
Detail

Špičkové pánve President si díky své dokonalosti a univerzálnosti získají velmi rychle prestižní postavení v každé moderní kuchyni. Pánve mají speciálně upravený povrch s charakterem neleštěného přírodního kamene.Proto v nich můžete intenzivně smažit i na minimálním množství oleje. Připravené maso bude díky speciálně strukturovanému povrchu pánve vždy rovnoměrně propečené, vláčné a křehké.Vysoce odolný antiadhezní povlak pánve si perfektně rozumí nejen s plastovým či dřevěným kuchyňským nářadím, ale spolehlivě odolá i kovovým obracečkám.Masivní celonerezová rukojeť je k pánvi pevně uchycena 2 kovovými nýty. Pánve neobsahují žádné plastové části a můžete je perfektně používat i v pečicí troubě při dopékání pokrmů. pánve jsou vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukčních je možné je použít ve všech pečicích troubách: elektrických, plynových a horkovzdušných. celonerezová rukojeť je kompaktní a dokonale hladká, bez jakýchkoliv záhybů, do rukojeti proto nevnikají žádné nečistoty, pánev se snadno čistíMateriál: masivní odlévaná pánev s vysoce odolným antiadhezní povlakem, rukojeť z prvotřídní nerezavějící oceli.Záruka: 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma pánev President ø 26 cm, pr. 26 cm
Ratanový odpadkový koš 18 l, antracit, Ratanový odpadkový koš 18 l, šedá, Sametový s ozdobným lemováním (eurofirany_375492), Sametový s ozdobným lemováním (eurofirany_375493), Sametový s ozdobným lemováním (eurofirany_375494), WENKO BRASIL - Koš s otočným víkem, petrolejový (Z21227100), WENKO BRASIL - Koš s otočným víkem, černý (Z21211100), WENKO BRASIL - Koš s otočným víkem, tmavošedý (Z21221100), WENKO BRASIL - Koš s otočným víkem, petrolejový (Z21226100), WENKO BRASIL - Koš s otočným víkem, tmavošedý (Z21222100), Branq Odpadkový koš s výklopným víkem 10l (P1310), Branq Odpadkový koš s výklopným víkem 25l (P1325), Altom Forma na koláč s víkem, 26 cm, Tescoma pánev President ø 26 cm, pr. 26 cm, TESCOMA pánev TitanPOWER ø 26 cm, Woody Zahradní domeček s barevným lemováním, Curver Úložný box ESSENTIALS s víkem 26 l, modrá , Orion Forma na dort s víkem Grande 26 cm, TESCOMA pánev hluboká PRESIDENT Stone s poklicí ø 26 cm , Siguro Koš na prádlo Cozy Home s víkem, 33 l, 26 x 42 x 34 cm (SGR-LH-H533Y), Verk 01322 Úložná krabice s odklápěcím víkem 60×45×30cm šedá (5864), PROSPERPLAST univerzální koš CLUBO s bambusovým víkem antracit 45cm (ICLU50T-S433), TESCOMA pánev na palačinky GrandCHEF ø 26 cm , Nafukovací balóny, 30cm, Bride To be, průhledný se zlatým nápisem, 6 ks (5902230764347), PROSPERPLAST univerzální koš UNIQUBO s dřevěným víkem šedý kámen 39cm (IKUB35T-405U), Tvořítko na led s víkem Arctic, 13 x 26 x 5,5 cm, Orion Odpadkový koš VITTARIO 26 l, bílá, , Orion Odpadkový koš VITTARIO 26 l, šedá, , Klarstein Hotrod QuickStick S, držadlo pro litinový hrnec, Ø 26 cm, ušlechtilá ocel, TESCOMA pánev na palačinky i-PREMIUM ø 26 cm