Průhledný korálkový náramek white - ø 11 cm 23455

Produkt Průhledný korálkový náramek white - ø 11 cm 23455 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Průhledný korálkový náramek white - ø 11 cm 23455 upraviť a produkt hľadať znova.

Průhledný korálkový náramek White - Ø 11 cm 23455

Průhledný korálkový náramek White - Ø 11 cm 23455
Detail

Průhledný korálkový náramek White - Ø 11 cm Barva: transparentní Materiál: sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Průhledný korálkový náramek White - Ø 11 cm 23455 , Korálkový náramek yin yang -10 (15581)

Průhledný žlutý korálkový náramek Yellow - Ø 11 cm 23415

Průhledný žlutý korálkový náramek Yellow - Ø 11 cm 23415
Detail

Průhledný žlutý korálkový náramek Yellow - Ø 11 cm Barva: transparentní Materiál: sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Průhledný žlutý korálkový náramek Yellow - Ø 11 cm 23415 , Dámský korálkový wrapový náramek 4ks růžový (15153)

Průhledný korálkový náhrdelník White Crystal 23453

Průhledný korálkový náhrdelník White Crystal 23453
Detail

Průhledný korálkový náhrdelník White Crystal Barva: transparentní Materiál: sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Průhledný korálkový náhrdelník White Crystal 23453 , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks. (3488)

Tescoma hmoždíř ONLINE ø 11 cm

Tescoma hmoždíř ONLINE ø 11 cm
Detail

Vynikající pro přípravu tradičního pesta, drceného koření, bylinek, dochucovacích směsí apod. Vyrobeno z prvotřídní odolné keramiky, vhodné do ledničky, mrazničky a myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma hmoždíř ONLINE ø 11 cm , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks (3483)

Cedník O 11 cm magic Fissler

Cedník O 11 cm magic Fissler
Detail

Více než 40 druhů kuchyňských pomocníků série Fissler magic je připraveno nabírat, zvedat, obracet, míchat, loupat, cedit, a hlavně překvapit svým elegantním vzhledem a maximální praktičností. Řada kuchyňského náčiní magic je tvořena přesně tak, aby pokryla všechny receptury, postupy a nápady těch, kteří rádi vaří. Elegantní provedení v leštěném nerezu s matnou rukojetí se hodí do moderní i klasické domácnosti. Závěsné očko z leštěné oceli umožní náčiní zavěsit na lištu nebo háček. Pokud se rozhodnete potěšit své blízké dárkem ze série magic, stane se každá další slavnostní událost skvělou příležitostí k rozšíření sbírky kuchyňského náčiní. Funkční část z leštěné ušlechtilé oceli 18/10 Matná nerezová rukojeť se strukturou pro bezpečný úchop Lze zavěsit Snadná údržba Lze umývat v myčce Cedník s plochou rukojetí lze dobře zavěsit na misku či hrnec. Jeho využití je čistě ve vaší režii, můžete slévat vývar, zahustit omáčku nebo omýt vaše oblíbené ovoce. Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler! Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany) (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Cedník O 11 cm magic Fissler , Dámský korálkový wrapový náramek 4ks červený (15155)

Cedník O 11 cm magic Fissler

Cedník O 11 cm magic Fissler
Detail

Více než 40 druhů kuchyňských pomocníků série Fissler magic je připraveno nabírat, zvedat, obracet, míchat, loupat, cedit, a hlavně překvapit svým elegantním vzhledem a maximální praktičností. Řada kuchyňského náčiní magic je tvořena přesně tak, aby pokryla všechny receptury, postupy a nápady těch, kteří rádi vaří. Elegantní provedení v leštěném nerezu s matnou rukojetí se hodí do moderní i klasické domácnosti. Závěsné očko z leštěné oceli umožní náčiní zavěsit na lištu nebo háček. Pokud se rozhodnete potěšit své blízké dárkem ze série magic, stane se každá další slavnostní událost skvělou příležitostí k rozšíření sbírky kuchyňského náčiní. Funkční část z leštěné ušlechtilé oceli 18/10 Matná nerezová rukojeť se strukturou pro bezpečný úchop Lze zavěsit Snadná údržba Lze umývat v myčce Cedník s plochou rukojetí lze dobře zavěsit na misku či hrnec. Jeho využití je čistě ve vaší režii, můžete slévat vývar, zahustit omáčku nebo omýt vaše oblíbené ovoce. Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler! Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany) (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Cedník O 11 cm magic Fissler , Dámský korálkový wrapový náramek 4 ks barevný (16407)

Cedník O 11 cm magic Fissler

Cedník O 11 cm magic Fissler
Detail

Více než 40 druhů kuchyňských pomocníků série Fissler magic je připraveno nabírat, zvedat, obracet, míchat, loupat, cedit, a hlavně překvapit svým elegantním vzhledem a maximální praktičností. Řada kuchyňského náčiní magic je tvořena přesně tak, aby pokryla všechny receptury, postupy a nápady těch, kteří rádi vaří. Elegantní provedení v leštěném nerezu s matnou rukojetí se hodí do moderní i klasické domácnosti. Závěsné očko z leštěné oceli umožní náčiní zavěsit na lištu nebo háček. Pokud se rozhodnete potěšit své blízké dárkem ze série magic, stane se každá další slavnostní událost skvělou příležitostí k rozšíření sbírky kuchyňského náčiní. Funkční část z leštěné ušlechtilé oceli 18/10 Matná nerezová rukojeť se strukturou pro bezpečný úchop Lze zavěsit Snadná údržba Lze umývat v myčce Cedník s plochou rukojetí lze dobře zavěsit na misku či hrnec. Jeho využití je čistě ve vaší režii, můžete slévat vývar, zahustit omáčku nebo omýt vaše oblíbené ovoce. Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler! Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany) (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Cedník O 11 cm magic Fissler , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 3ks - sl908 (3544)

Stolní lampa Mclean ø 11 cm

Stolní lampa Mclean ø 11 cm
Detail

Estetická stolní lampa McClean se díky svému decentnímu designu hodí do většiny moderních a minimalistických interiérů. Stínidlo z mléčného skla, které stojí na válcovém starožitném mosazném těle s podstavcem z černého mramoru, příjemně rozptyluje světlo jediné žárovky. Jak pečovat o produkt: > pravidelně odstraňujte prach jemným, čistým hadříkem > zaschlé skvrny odstraňte navlhčeným hadříkem vlažnou vodou nebo šetrným domácím čističem > nikdy nepoužívejte k čištění horkou vod, chemické přípravky nebo jiné agresivní odstraňovače nečistot > nepoužívejte kuchyňské papírové útěrky, štěrky na okna a podobné > vždy povrch utřete do sucha čistým, suchým hadříkem > k leštění povrchu používejte výhradně specializované přípravky (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Stolní lampa Mclean ø 11 cm , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kw8251 (5702)

Pěnovačka/cedník O 11 cm magic Fissler

Pěnovačka/cedník O 11 cm magic Fissler
Detail

Více než 40 druhů kuchyňských pomocníků série Fissler magic je připraveno nabírat, zvedat, obracet, míchat, loupat, cedit, a hlavně překvapit svým elegantním vzhledem a maximální praktičností. Řada kuchyňského náčiní magic je tvořena přesně tak, aby pokryla všechny receptury, postupy a nápady těch, kteří rádi vaří. Elegantní provedení v leštěném nerezu s matnou rukojetí se hodí do moderní i klasické domácnosti. Závěsné očko z leštěné oceli umožní náčiní zavěsit na lištu nebo háček. Pokud se rozhodnete potěšit své blízké dárkem ze série magic, stane se každá další slavnostní událost skvělou příležitostí k rozšíření sbírky kuchyňského náčiní. Funkční část z leštěné ušlechtilé oceli 18/10 Matná nerezová rukojeť se strukturou pro bezpečný úchop Lze zavěsit Snadná údržba Lze umývat v myčce S pěnovačkou magic snadno zbavíte vývar pěny a mléko škraloupu. Pěnovačku můžete využít i jako naběračku a cedník 2v1 a vylovit knedlíky nebo větší těstoviny z vody nebo oleje. Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler! Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany) (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Pěnovačka/cedník O 11 cm magic Fissler , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kw7736 (5705)

Pěnovačka/cedník O 11 cm magic Fissler

Pěnovačka/cedník O 11 cm magic Fissler
Detail

Více než 40 druhů kuchyňských pomocníků série Fissler magic je připraveno nabírat, zvedat, obracet, míchat, loupat, cedit, a hlavně překvapit svým elegantním vzhledem a maximální praktičností. Řada kuchyňského náčiní magic je tvořena přesně tak, aby pokryla všechny receptury, postupy a nápady těch, kteří rádi vaří. Elegantní provedení v leštěném nerezu s matnou rukojetí se hodí do moderní i klasické domácnosti. Závěsné očko z leštěné oceli umožní náčiní zavěsit na lištu nebo háček. Pokud se rozhodnete potěšit své blízké dárkem ze série magic, stane se každá další slavnostní událost skvělou příležitostí k rozšíření sbírky kuchyňského náčiní. Funkční část z leštěné ušlechtilé oceli 18/10 Matná nerezová rukojeť se strukturou pro bezpečný úchop Lze zavěsit Snadná údržba Lze umývat v myčce S pěnovačkou magic snadno zbavíte vývar pěny a mléko škraloupu. Pěnovačku můžete využít i jako naběračku a cedník 2v1 a vylovit knedlíky nebo větší těstoviny z vody nebo oleje. Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler! Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany) (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Pěnovačka/cedník O 11 cm magic Fissler , Dámský korálkový wrapový náramek 4 ks růžový (16397)

WMF Pěnovačka Profi Plus Ø 11 cm

WMF Pěnovačka Profi Plus Ø 11 cm
Detail

S touto pěnovačkou Profi Plus ⌀ 11 cm můžete snadno sebrat pěnu při vaření vývarů či brambor, vyndat těstoviny, knedlíky nebo jiné jemné pokrmy z vroucí vody nebo vývaru nebo také smažené věci z oleje. Tekutina nebo olej rychle odteče. Díky jejímu lehkému vyklenutí s ní naberete i kousky plovoucí těsně u dna. Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WMF Pěnovačka Profi Plus Ø 11 cm , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 3ks - 1029 (3537)

WMF Pěnovačka Profi Plus Ø 11 cm

WMF Pěnovačka Profi Plus Ø 11 cm
Detail

S touto pěnovačkou Profi Plus ⌀ 11 cm můžete snadno sebrat pěnu při vaření vývarů či brambor, vyndat těstoviny, knedlíky nebo jiné jemné pokrmy z vroucí vody nebo vývaru nebo také smažené věci z oleje. Tekutina nebo olej rychle odteče. Díky jejímu lehkému vyklenutí s ní naberete i kousky plovoucí těsně u dna. Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako WMF Pěnovačka Profi Plus Ø 11 cm , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kw8123 (3514)

WMF Pěnovačka Profi Plus Ø 11 cm

WMF Pěnovačka Profi Plus Ø 11 cm
Detail

S touto pěnovačkou Profi Plus ⌀ 11 cm můžete snadno sebrat pěnu při vaření vývarů či brambor, vyndat těstoviny, knedlíky nebo jiné jemné pokrmy z vroucí vody nebo vývaru nebo také smažené věci z oleje. Tekutina nebo olej rychle odteče. Díky jejímu lehkému vyklenutí s ní naberete i kousky plovoucí těsně u dna. Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako WMF Pěnovačka Profi Plus Ø 11 cm , Dámský korálkový wrapový náramek 4 ks černý (16399)

Pěnovačka/cedník O 11 cm magic Fissler

Pěnovačka/cedník O 11 cm magic Fissler
Detail

Více než 40 druhů kuchyňských pomocníků série Fissler magic je připraveno nabírat, zvedat, obracet, míchat, loupat, cedit, a hlavně překvapit svým elegantním vzhledem a maximální praktičností. Řada kuchyňského náčiní magic je tvořena přesně tak, aby pokryla všechny receptury, postupy a nápady těch, kteří rádi vaří. Elegantní provedení v leštěném nerezu s matnou rukojetí se hodí do moderní i klasické domácnosti. Závěsné očko z leštěné oceli umožní náčiní zavěsit na lištu nebo háček. Pokud se rozhodnete potěšit své blízké dárkem ze série magic, stane se každá další slavnostní událost skvělou příležitostí k rozšíření sbírky kuchyňského náčiní. Funkční část z leštěné ušlechtilé oceli 18/10 Matná nerezová rukojeť se strukturou pro bezpečný úchop Lze zavěsit Snadná údržba Lze umývat v myčce S pěnovačkou magic snadno zbavíte vývar pěny a mléko škraloupu. Pěnovačku můžete využít i jako naběračku a cedník 2v1 a vylovit knedlíky nebo větší těstoviny z vody nebo oleje. Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler! Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany) (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Pěnovačka/cedník O 11 cm magic Fissler , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kc8014 (3490)

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White RR-60016-S 16,5 cm - S

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White RR-60016-S 16,5 cm - S

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White RR-60016-S 16,5 cm - S
Detail

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White RR-60016-S 16,5 cm - S (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White RR-60016-S 16,5 cm - S , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kc8014-4 (3496)

Květináč Coluna tmavě šedý O 11 cm Blomus

Květináč Coluna tmavě šedý O 11 cm Blomus
Detail

Nenápadný ale stylový květináč COLUNA v chladné šedé barvě dá vyniknout svěží zelené barvě pěstovaných rostlin. Květináč COLUNA: Vyroben z umělého kamene Polystone Rozměry: průměr 11 cm, výška 12,5 cm Minimalistický design Vybaven plstěným dnem proti poškrábání povrchů (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Květináč Coluna tmavě šedý O 11 cm Blomus , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kc8014-2 (3492)

Květináč Coluna tmavě šedý O 11 cm Blomus

Květináč Coluna tmavě šedý O 11 cm Blomus
Detail

Nenápadný ale stylový květináč COLUNA v chladné šedé barvě dá vyniknout svěží zelené barvě pěstovaných rostlin. Květináč COLUNA: Vyroben z umělého kamene Polystone Rozměry: průměr 11 cm, výška 12,5 cm Minimalistický design Vybaven plstěným dnem proti poškrábání povrchů (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Květináč Coluna tmavě šedý O 11 cm Blomus , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kc8014-5 (3498)

Květináč Coluna tmavě šedý O 11 cm Blomus

Květináč Coluna tmavě šedý O 11 cm Blomus
Detail

Nenápadný ale stylový květináč COLUNA v chladné šedé barvě dá vyniknout svěží zelené barvě pěstovaných rostlin. Květináč COLUNA: Vyroben z umělého kamene Polystone Rozměry: průměr 11 cm, výška 12,5 cm Minimalistický design Vybaven plstěným dnem proti poškrábání povrchů (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Květináč Coluna tmavě šedý O 11 cm Blomus , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kw8123-5 (3522)

Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - XS = 15 - 16 cm

Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - XS = 15 - 16 cm
Detail

Ve spolupráci s vinařstvím Špalek jsme pro vás vytvořili exkluzivní edici produktů z dubových vinných sudů. Dopřejte si to nejlepší z Moravy. (bewooden.cz)

Podobné produkty ako Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - XS = 15 - 16 cm , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 3ks - sl908-2 (3546)

Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - S = 16 - 17 cm

Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - S = 16 - 17 cm
Detail

Ve spolupráci s vinařstvím Špalek jsme pro vás vytvořili exkluzivní edici produktů z dubových vinných sudů. Dopřejte si to nejlepší z Moravy. (bewooden.cz)

Podobné produkty ako Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - S = 16 - 17 cm , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kw8123-4 (3520)

Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - L = 18 - 19 cm

Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - L = 18 - 19 cm
Detail

Ve spolupráci s vinařstvím Špalek jsme pro vás vytvořili exkluzivní edici produktů z dubových vinných sudů. Dopřejte si to nejlepší z Moravy. (bewooden.cz)

Podobné produkty ako Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - L = 18 - 19 cm , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kc8014-3 (3494)

Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - XL = 19 - 20 cm

Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - XL = 19 - 20 cm
Detail

Ve spolupráci s vinařstvím Špalek jsme pro vás vytvořili exkluzivní edici produktů z dubových vinných sudů. Dopřejte si to nejlepší z Moravy. (bewooden.cz)

Podobné produkty ako Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - XL = 19 - 20 cm , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kw7830-2 (3506)

Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - M = 17 - 18 cm

Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - M = 17 - 18 cm
Detail

Ve spolupráci s vinařstvím Špalek jsme pro vás vytvořili exkluzivní edici produktů z dubových vinných sudů. Dopřejte si to nejlepší z Moravy. (bewooden.cz)

Podobné produkty ako Korálkový náramek White Wine Bracelet s možností výměny či vrácení do 30 dnů zdarma - M = 17 - 18 cm , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kw8123-3 (3518)

4ks zlatočerné vánoční koule Baubles – Ø 11 cm 97608

4ks zlatočerné vánoční koule  Baubles  – Ø 11 cm 97608
Detail

4ks zlatočerné vánoční koule Baubles – Ø 11 cm Barva: zlatá. černáMateriál: sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako 4ks zlatočerné vánoční koule Baubles – Ø 11 cm 97608 , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kw8123-2 (3516)

Samozavlažovací květináč křídově bílá O 11 cm Eva Solo

Samozavlažovací květináč křídově bílá O 11 cm Eva Solo
Detail

Eva Solo dodává exkluzivní dánský design pro každodenní předměty v domácnosti. Jednoduchost, zřetelné linie a vysoká funkčnost charakterizují výrobky v kolekci. Nejinak je tomu v případě samozavlažovacího květináče Eva Solo. Díky němu můžete mít čerstvé bylinky v kuchyni, vždy po ruce. Naplňte nádržku na vodu umístěnou pod květináčem a víc se nemusíte starat. Rostlina si sama bere vodu prostřednictvím nylonového knotu fungujícího jako kořeny. Absorbuje množství potřebné v závislosti na jejích přirozených potřebách. Můžete jet o víkendech nebo svátcích ven, aniž byste se báli o své rostliny. Ideální pro čerstvé bylinky, můžete ho samozřejmě použít i pro jiné rostliny. Samozavlažovací květináč Eva Solo ve stručnosti: Pomáhá udržet optimální podmínky pro růst rostliny. Prostřednictvím nylonového knotu na dně květináče rostlina nasává jen tolik vody, kolik potřebuje. Vyroben z matného skla, plastu a nylonu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Samozavlažovací květináč křídově bílá O 11 cm Eva Solo , Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - kw8123-6 (3524)

Samozavlažovací květináč tmavě šedá O 11 cm Eva Solo

Samozavlažovací květináč tmavě šedá O 11 cm Eva Solo
Detail

Eva Solo dodává exkluzivní dánský design pro každodenní předměty v domácnosti. Jednoduchost, zřetelné linie a vysoká funkčnost charakterizují výrobky v kolekci. Nejinak je tomu v případě samozavlažovacího květináče Eva Solo. Díky němu můžete mít čerstvé bylinky v kuchyni, vždy po ruce. Naplňte nádržku na vodu umístěnou pod květináčem a víc se nemusíte starat. Rostlina si sama bere vodu prostřednictvím nylonového knotu fungujícího jako kořeny. Absorbuje množství potřebné v závislosti na jejích přirozených potřebách. Můžete jet o víkendech nebo svátcích ven, aniž byste se báli o své rostliny. Ideální pro čerstvé bylinky, můžete ho samozřejmě použít i pro jiné rostliny. Samozavlažovací květináč Eva Solo ve stručnosti: Pomáhá udržet optimální podmínky pro růst rostliny. Prostřednictvím nylonového knotu na dně květináče rostlina nasává jen tolik vody, kolik potřebuje. Vyroben z matného skla, keramiky a nylonu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Samozavlažovací květináč tmavě šedá O 11 cm Eva Solo , Kožený náramek 22cm a7004-11 (16541)

Samozavlažovací květináč křídově bílá O 11 cm Eva Solo

Samozavlažovací květináč křídově bílá O 11 cm Eva Solo
Detail

Eva Solo dodává exkluzivní dánský design pro každodenní předměty v domácnosti. Jednoduchost, zřetelné linie a vysoká funkčnost charakterizují výrobky v kolekci. Nejinak je tomu v případě samozavlažovacího květináče Eva Solo. Díky němu můžete mít čerstvé bylinky v kuchyni, vždy po ruce. Naplňte nádržku na vodu umístěnou pod květináčem a víc se nemusíte starat. Rostlina si sama bere vodu prostřednictvím nylonového knotu fungujícího jako kořeny. Absorbuje množství potřebné v závislosti na jejích přirozených potřebách. Můžete jet o víkendech nebo svátcích ven, aniž byste se báli o své rostliny. Ideální pro čerstvé bylinky, můžete ho samozřejmě použít i pro jiné rostliny. Samozavlažovací květináč Eva Solo ve stručnosti: Pomáhá udržet optimální podmínky pro růst rostliny. Prostřednictvím nylonového knotu na dně květináče rostlina nasává jen tolik vody, kolik potřebuje. Vyroben z matného skla, plastu a nylonu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Samozavlažovací květináč křídově bílá O 11 cm Eva Solo , Tescoma nastavitelná forma na dort kulatá delícia ø 16 - ø 30 cm

Samozavlažovací květináč tmavě šedá O 11 cm Eva Solo

Samozavlažovací květináč tmavě šedá O 11 cm Eva Solo
Detail

Eva Solo dodává exkluzivní dánský design pro každodenní předměty v domácnosti. Jednoduchost, zřetelné linie a vysoká funkčnost charakterizují výrobky v kolekci. Nejinak je tomu v případě samozavlažovacího květináče Eva Solo. Díky němu můžete mít čerstvé bylinky v kuchyni, vždy po ruce. Naplňte nádržku na vodu umístěnou pod květináčem a víc se nemusíte starat. Rostlina si sama bere vodu prostřednictvím nylonového knotu fungujícího jako kořeny. Absorbuje množství potřebné v závislosti na jejích přirozených potřebách. Můžete jet o víkendech nebo svátcích ven, aniž byste se báli o své rostliny. Ideální pro čerstvé bylinky, můžete ho samozřejmě použít i pro jiné rostliny. Samozavlažovací květináč Eva Solo ve stručnosti: Pomáhá udržet optimální podmínky pro růst rostliny. Prostřednictvím nylonového knotu na dně květináče rostlina nasává jen tolik vody, kolik potřebuje. Vyroben z matného skla, keramiky a nylonu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Samozavlažovací květináč tmavě šedá O 11 cm Eva Solo , Tescoma sítko grandchef ø 8 cm

Samozavlažovací květináč křídově bílá O 11 cm Eva Solo

Samozavlažovací květináč křídově bílá O 11 cm Eva Solo
Detail

Eva Solo dodává exkluzivní dánský design pro každodenní předměty v domácnosti. Jednoduchost, zřetelné linie a vysoká funkčnost charakterizují výrobky v kolekci. Nejinak je tomu v případě samozavlažovacího květináče Eva Solo. Díky němu můžete mít čerstvé bylinky v kuchyni, vždy po ruce. Naplňte nádržku na vodu umístěnou pod květináčem a víc se nemusíte starat. Rostlina si sama bere vodu prostřednictvím nylonového knotu fungujícího jako kořeny. Absorbuje množství potřebné v závislosti na jejích přirozených potřebách. Můžete jet o víkendech nebo svátcích ven, aniž byste se báli o své rostliny. Ideální pro čerstvé bylinky, můžete ho samozřejmě použít i pro jiné rostliny. Samozavlažovací květináč Eva Solo ve stručnosti: Pomáhá udržet optimální podmínky pro růst rostliny. Prostřednictvím nylonového knotu na dně květináče rostlina nasává jen tolik vody, kolik potřebuje. Vyroben z matného skla, plastu a nylonu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Samozavlažovací květináč křídově bílá O 11 cm Eva Solo , Tescoma pánev titanpower ø 26 cm

Samozavlažovací květináč tmavě šedá O 11 cm Eva Solo

Samozavlažovací květináč tmavě šedá O 11 cm Eva Solo
Detail

Eva Solo dodává exkluzivní dánský design pro každodenní předměty v domácnosti. Jednoduchost, zřetelné linie a vysoká funkčnost charakterizují výrobky v kolekci. Nejinak je tomu v případě samozavlažovacího květináče Eva Solo. Díky němu můžete mít čerstvé bylinky v kuchyni, vždy po ruce. Naplňte nádržku na vodu umístěnou pod květináčem a víc se nemusíte starat. Rostlina si sama bere vodu prostřednictvím nylonového knotu fungujícího jako kořeny. Absorbuje množství potřebné v závislosti na jejích přirozených potřebách. Můžete jet o víkendech nebo svátcích ven, aniž byste se báli o své rostliny. Ideální pro čerstvé bylinky, můžete ho samozřejmě použít i pro jiné rostliny. Samozavlažovací květináč Eva Solo ve stručnosti: Pomáhá udržet optimální podmínky pro růst rostliny. Prostřednictvím nylonového knotu na dně květináče rostlina nasává jen tolik vody, kolik potřebuje. Vyroben z matného skla, keramiky a nylonu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Samozavlažovací květináč tmavě šedá O 11 cm Eva Solo

MEREO Ruční sprcha jednopolohová kulatá O 11 cm (CB465T)

MEREO Ruční sprcha jednopolohová kulatá O 11 cm (CB465T)
Detail

Sprchová hlavice - kulatý tvar, materiál plast a chrom, 3 funkce, rozměry 11 × 11 cm (Š×H) Klíčové vlastnosti produktu MEREO Ruční sprcha jednopolohová kulatá O 11 cm Multifunkční sprchová hlavice Mereo promění každodenní sprchování v příjemný zážitek Běžný kulatý tvar najdeme ve většině koupelen Sprchovou hlavici připojíte na hadici s 1/2" závitem Sprchová hlavice Mereo má k dispozici 3 nastavitelné typy proudu vody Materiálem sprchové hlavice je plast a chrom Sprchová hlavice Mereo s průměrem 11 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako MEREO Ruční sprcha jednopolohová kulatá O 11 cm (CB465T)

Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 16,5 cm - S

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Gold RR-40112-G 16,5 cm - S

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White RR-60016-S 19 cm - L

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White RR-60016-S 19 cm - L
Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White RR-60016-S 19 cm - L

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White RR-60016-S 19 cm - L

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White RR-60016-S 19 cm - L
Detail

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White RR-60016-S 19 cm - L (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White RR-60016-S 19 cm - L

Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 16,5 cm - S

Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 16,5 cm - S
Detail

Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 16,5 cm - S (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 16,5 cm - S

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Gold RR-40112-G 16,5 cm - S

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Gold RR-40112-G 16,5 cm - S
Detail

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Gold RR-40112-G 16,5 cm - S (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Gold RR-40112-G 16,5 cm - S

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Silver RR-40118-S 19 cm - L

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Silver RR-40118-S 17,5 cm - M

Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 20 cm - L+

Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 17,5 cm - M

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Gold RR-40112-G 17,5 cm - M

Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 17,5 cm - M

Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 17,5 cm - M
Detail

Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 17,5 cm - M (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 17,5 cm - M

Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 20 cm - L+

Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 20 cm - L+
Detail

Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 20 cm - L+ (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Bílý korálkový náramek Virgin White RR-40081-S 20 cm - L+

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Silver RR-40118-S 19 cm - L

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Silver RR-40118-S 19 cm - L
Detail

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Silver RR-40118-S 19 cm - L (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Silver RR-40118-S 19 cm - L

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Gold RR-40112-G 17,5 cm - M

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Gold RR-40112-G 17,5 cm - M
Detail

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Gold RR-40112-G 17,5 cm - M (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Gold RR-40112-G 17,5 cm - M

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Silver RR-40118-S 17,5 cm - M

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Silver RR-40118-S 17,5 cm - M
Detail

Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Silver RR-40118-S 17,5 cm - M (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Korálkový náramek Virgin White Silver RR-40118-S 17,5 cm - M

NUBIS® Korálkový náramek lávový kámen - znamení střelec - KN300-11

NUBIS® Korálkový náramek lávový kámen - znamení střelec - KN300-11
Detail

Ručně vyrobený korálkový náramek vyrobený z černého přírodního lávového kameme o rozměru 8 mm - znamení střelec Náramek má universální pružnou délku od 19cm a je vhodný pro muže i ženy Balení: dárkový sáček ZDARMA ZDRAVÍ: Lávový kámen je používán coby silný ochranný amulet, který z vás sejme břímě depresí, nechuti do života, letargie, únavy, nemocí, apod. Díky obnově a podpoře proudu životní síly se zlepší vaše nálada, zdraví a vitalita, budete cítit svou vlastní sílu a budete cítit silné spojení se Zemí DUŠE: dopomáhá rozvíjet fantazii, dodává sebedůvěru. Ochraňuje před špatnými vlivy, aktivuje logické myšlení (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako NUBIS® Korálkový náramek lávový kámen - znamení střelec - KN300-11

MEREO Vanový set, jednopoloh. sprcha o 11 cm, sprch. hadice šedostříbrná, systém zabraňující překrou (CB469D)

MEREO Vanový set, jednopoloh. sprcha o 11 cm, sprch. hadice šedostříbrná, systém zabraňující překrou (CB469D)
Detail

Sprchový set - materiálem je plast, délka sprchové hadice 150 cm Set sprchy s hadicí a držákem Mereo je vhodný k instalaci ve vaně. Kulatá ruční sprcha má 1 polohu a je vyrobena z pochromovaného plastu. Hadice má celkovou délku 150 cm. Sprchový set se velmi dobře čistí díky technologii Fast Clean a jistě oceníte systém Anti-Twist zamezující překroucení hadice. Klíčové vlastnosti vanového setu Mereo 1polohové kulaté sprchy o průměru 11 cm a šedo-stříbrné sprchové hadice se systémem zabránění překrouceníKvalitní set v podobě sprchy, držáku a hadice Mereo Sprcha je vyrobena z pochromovaného plastuSada je vhodná pro instalaci ve vanáchModerní design vhodný do každé koupelnyTechnologie Fast Clean, Anti-Twist a Water SaverKulatá ruční sprcha a hadice o délce 150 cm v jednomPrůměr sprchy:11 cmDélka hadice:150 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako MEREO Vanový set, jednopoloh. sprcha o 11 cm, sprch. hadice šedostříbrná, systém zabraňující překrou (CB469D)
Korálkový náramek Yin Yang -10 (15581), Dámský korálkový wrapový náramek 4ks růžový (15153), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks. (3488), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks (3483), Dámský korálkový wrapový náramek 4ks červený (15155), Dámský korálkový wrapový náramek 4 ks barevný (16407), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 3ks - SL908 (3544), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KW8251 (5702), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KW7736 (5705), Dámský korálkový wrapový náramek 4 ks růžový (16397), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 3ks - 1029 (3537), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KW8123 (3514), Dámský korálkový wrapový náramek 4 ks černý (16399), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KC8014 (3490), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 3ks - SL910 black (3542), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KC8014-4 (3496), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KC8014-2 (3492), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KC8014-5 (3498), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KW8123-5 (3522), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 3ks - SL908-2 (3546), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KW8123-4 (3520), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KC8014-3 (3494), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KW7830-2 (3506), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KW8123-3 (3518), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KW8123-2 (3516), Dámský korálkový wrapový náramek - sada 4ks - KW8123-6 (3524), Kožený náramek 22cm A7004-11 (16541), TESCOMA nastavitelná forma na dort kulatá DELÍCIA ø 16 - ø 30 cm , TESCOMA sítko GrandCHEF ø 8 cm, TESCOMA pánev TitanPOWER ø 26 cm